2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Lesz MSZP-kongresszus, de az időpont még kérdéses
Az MSZP országos elnöksége egyhangúlag úgy döntött, hogy a liberálisokkal való tárgyalásokat követően annak eredményeiről rendkívüli kongresszus foglaljon állást, ám ennek időpontját később határozzák meg - közölte Nyakó István, a párt szóvivője az országos elnökség közel öt órás ülését követő sajtótájékoztatóján, kedden késő este. A szóvivő ismertetése szerint a kongresszus időpontja szeptember 27-e és október 11-e között lehet, de ha az SZDSZ-szel megszakadnak a tárgyalások, akkor azonnal összehívják. Az MSZP elnöksége megerősítette, hogy a parlamenti frakcióval együtt támogatja a Megegyezés programját, és annak végrehajtásában a kormányt és a miniszterelnököt - jelentette ki Nyakó István.
2008.09.10. 07:00
 
 
A kísérleti "Nagy Bumm" sok meglepetést tartogathat
A kutatók reményei szerint a "Big Bang", azaz a "Nagy Bumm", a történelmi jelentőségű kísérleti "ősrobbanás", amelyet a genfi székhelyű Európai Részecskefizikai Kutatóközpont (CERN) új szupergyorsítójában hoznak létre, több meglepetéssel is szolgál a világegyetem kezdeteiről. A tudósok ugyanakkor határozottan visszautasítják az olyan feltételezéseket, hogy a nagy hadronütköztetőn (LHC) folyó kísérletek a világvéget hozzák el. A kísérletek során, amikor a szupergyorsítóban ütköztetik majd a csaknem a fény sebességével száguldó protonnyalábokat, a kutatók egyfajta "mini-ősrobbanást" kívánnak létrehozni. Robert Aymar francia fizikus szerint, aki a CERN kutatóközpontját irányítja, a 6,4 milliárd eurós (1530 milliárd forintos) projekt óriási hasznot hoz az emberiségnek.
2008.09.09. 19:38
 
 
Göncz Kinga: a kisebbségi törvény fontos, de nem az egyetlen garancia
A kisebbségi törvény nagyon fontos, de nem az egyetlen garancia a romániai magyarság helyzetének javítására - mondta Bukarestben az MTI-nek Göncz Kinga külügyminiszter. Bár a kisebbségi törvényt valóban nem fogadták el még Romániában, nem ez az egyetlen értékmérő - mondta a magyar diplomácia vezetője, emlékeztetve, hogy az utóbbi időben sok minden történt, ami az ottani magyar közösség javát szolgálta az oktatás, a kultúra, a szimbólumok használata terén. Példaként utalt a nyelvi chartára, a kommunizmus idején elkobzott javak visszaszolgáltatásában történt előrelépésekre, akárcsak a csángók helyzetének javítására.
2008.09.09. 18:54
 
 
Megkezdődött az MSZP elnökségi ülése
Megkezdődött az MSZP országos elnökségének ülése a párt fővárosi, Vérmező úti székházában. az elnökségnek arról kell döntenie, egyetért-e Gyurcsány Ferenc javaslatával, hogy hívjanak össze rendkívüli kongresszust szeptember 27-re. A miniszterelnök-pártelnök a parlamenti frakció hétfői ülésén jelentette be: javasolja a rendkívüli kongresszus összehívását, amelynek az általa megjelölt három, a szocialisták előtt álló lehetséges alternatíva valamelyike közül kellene választania.
2008.09.09. 18:33
 
 
Belga Nagydíj: fellebbezett a McLaren
Amint azt már a vasárnapi futam után jelezte, a Forma-1-es McLaren-Mercedes istálló hivatalosan fellebbezett a Belga Nagydíj versenybizottságának határozata ellen, melynek következtében az eredetileg győztes Lewis Hamilton csak harmadik lett. A brit pilóta két körrel a vége előtt levágott egy kanyart, megelőzve ezzel a ferraris Kimi Räikkönnent, s ugyan a szabályoknak megfelelően visszaengedte a finnt, ám azonnal támadásba lendült és le is előzte. A versenybíróság emiatt utólag boxutca-áthajtással sújtotta, így bár ugyan elsőnek intették le, az ilyen esetekben "kiszámolt" 25 másodperces büntetéssel végül csak harmadik lett.
2008.09.09. 18:17
 
 
Üdüljön Irakban
Ismét felkerült Irak az utazási irodák kínálatába, legalább egy helyre, a francia Terre Entiere katalógusába. A cég nyolcnapos túrát ajánl az ország északi, kurdok lakta részébe azzal a jelszóval, hogy ismerjük meg a hírek mögötti valóságot. "Irak nem csak az, amit a televízióban látunk minden este. Az út esélyt ad arra, hogy megértsük az iraki népet és osztozzunk velük a helyzetükön" - érvelt a karácsonyi, 2050 eurós út mellett Pierre Simon szóvivő. A cél az iraki Kurdisztán fővárosa, Irbil közelében egy keresztény papnevelde. Mivel a környéken kevés történelmi nevezetesség van, a napi túrák inkább a helyiekkel való találkozókra koncentrálnak, semmint romok meglátogatására.
2008.09.09. 17:20
 
 
Bush csekély iraki csapatcsökkentést jelentette be
George Bush amerikai elnök kedden bejelentette: az Egyesült Államok jövő februárig nyolcezer fővel csökkenti Irakban állomásozó csapatai létszámát. Bush a washingtoni Nemzetvédelmi Egyetemen mondott beszédében arról beszélt: az erőszakos cselekmények száma Irakban az utóbbi hónapokban "drámai mértékben" csökkent. Ezáltal a Pentagon erőket csoportosíthat át Afganisztánba, ahol viszont fölerősödtek az iszlamista fegyveres csoportok támadásai az utóbbi két évben. A 8 ezer fős csökkentés után az Irakban szolgáló amerikai katonák létszáma 138 ezer lesz.
2008.09.09. 17:14
 
 
Almacsata: ártárgyalási lehetőséget kértek a magyar feldolgozók
A megállapított 9 eurócentes ipari almafelvásárlási ár ellen tiltakozó magyar tulajdonú feldolgozócégek tárgyalási lehetőséget kértek a földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztertől a vita rendezésére. Kovács Károly, a mátészalkai Első Szatmári Almafeldolgozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (ESZAT Kft.) és Hyross András, a nagykállói BRIX Trade Kft. tulajdonosa azt kérte a tárca vezetőjétől, hogy kapjanak módot a kialakult nehéz helyzet kezelését lehetővé tevő javaslataik ismertetésére. A cégalapítók szerint a tárgyalásokat akár már szerdán megkezdheti a minisztérium kijelölt szakembere a feldolgozók képviselőivel.
2008.09.09. 17:12
 
 
Az államháztartás 91,2 milliárdos hiánnyal zárt augusztusban
Az államháztartás augusztusban - önkormányzatok nélkül - 91,2 milliárd forint hiánnyal zárt - közölte a Pénzügyminisztérium kedden. A szaktárca augusztusra 94,1 milliárd forintos államháztartási deficittel számolt. Az első nyolc havi hiány 672,5 milliárd forint, a GDP 2,4 százaléka. A Pénzügyminisztérium legutóbbi prognózisában 675,5 milliárd forintos, a GDP 2,4 százalékát kitevő deficitet jelzett. Júliusban az államháztartás 140,6 milliárd forint többlettel zárt, az első hét hónap összesített deficitje 581,3 milliárd forintot tett ki, ez a GDP 2,1 százalékával egyenlő.
2008.09.09. 17:08
 
 
Az SZDSZ nem megy el az ellenzéki csúcsra
Az SZDSZ számára nem alkalmas a szerdai időpont, ezért nem vesz részt az MDF elnöke által kezdeményezett ellenzéki pártvezetői találkozón - mondta Gulyás József, a liberális párt ügyvivője kedden az MTI-nek. Már korábban jeleztük, hogy számunkra nem alkalmas a szerdai időpont, ám ez nem jelenti azt, hogy kitérnénk az egyeztetés elől, ugyanis más időpontban készek vagyunk tárgyalni az ellenzéki pártokkal - mondta Gulyás József. Hozzátette: az SZDSZ számára nem érdektelen a három ellenzéki párt véleménye.
2008.09.09. 17:00
 
 
Tenisz: Czink párosban is búcsúzott Balin
Czink Melinda az egyesbeli kiesés után párosban is búcsúzott a Balin zajló, 225 ezer dollár összdíjazású női keménypályás tenisztornán. A viadal honlapja szerint a magyar játékos - az osztrák Tamira Paszekkel az oldalán - az Akgul Amanmuranova, Jaroszlava Svedova üzbég, kazah kettőstől szenvedett sima vereséget a nyitófordulóban. Eredmény: páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért): Amanmuranova, Svedova (üzbég, kazah, 4.)-Czink, Paszek (magyar, osztrák) 6:4, 6:2.
2008.09.09. 16:34
 
 
Bush csekély iraki csapatcsökkentést jelentett be
George Bush amerikai elnök kedden bejelentette: az Egyesült Államok jövő februárig nyolcezer fővel csökkenti Irakban állomásozó csapatai létszámát. Bush a washingtoni Nemzetvédelmi Egyetemen mondott beszédében arról beszélt: az erőszakos cselekmények száma Irakban az utóbbi hónapokban "drámai mértékben" csökkent. Ezáltal a Pentagon erőket csoportosíthat át Afganisztánba, ahol viszont fölerősödtek az iszlamista fegyveres csoportok támadásai az utóbbi két évben. Az elnök elmondta: az amerikai parancsnokok szerint ha a biztonsági helyet tovább javul Irakban, úgy 2009 első felében további csapatcsökkentést lehet végrehajtani.
2008.09.09. 16:27
 
 
Tizennégy új díszpolgára lehet idén Budapestnek
Tizennégy új díszpolgára lehet idén Budapestnek, ha a javaslatokat kedden elbíráló eseti bizottság álláspontját osztja majd a hó végén a Fővárosi Közgyűlés is - tudta meg az MTI a testület tagjaitól. Tájékoztatásuk szerint a díszpolgári cím várományosai között hét közéleti személyiség és hat vízilabdázó, valamint az edzőjük szerepel, akik idén egymás után immár harmadik alkalommal szereztek olimpiai bajnoki aranyérmet. Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán vízilabdázót, Kemény Dénes edzőt a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, Tarlós István és politikustársa, Rátonyi Gábor javasolta.
2008.09.09. 16:09
 
MÁV Cargo: Kovács Imre nem fogadta el visszahelyezését
A MÁV Cargo Zrt. közgyűlése helyreállította Kovács Imre vezérigazgatói státuszát, aki azonban - tekintettel a személye körüli feszült helyzetre -, a visszahelyezést nem fogadta el, valamint kérte, hogy a közgyűlés vezérigazgatói munkakörét közös megegyezéssel szüntesse meg - közölte a MÁV Zrt. A közlemény szerint a MÁV 2002-2003-as selejtvagon eladási ügyében folytatott vizsgálat új szakaszába érkezett, a hatóságok nem találták indokoltnak a vizsgálatba vont személyek - köztük Kovács Imre - őrizetbe vételét. A keddi közgyűlés - tiszteletben tartva Kovács Imre kérését -megbízott vezérigazgatónak választotta Átal Lászlót, aki eddig pénzügyi vezérigazgató-helyettesként dolgozott.
2008.09.09. 16:01
 
 
Valencia: Silvának két hetet kell kihagynia
David Silva, az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott és a Valencia szélsője két hétig biztosan nem léphet pályára bokasérülése miatt és elképzelhető, hogy később meg is kell műteni. A 22 éves középpályás sérülten vágott neki az idei szezonnak, de klubjában pályára lépett a Real Madrid elleni Spanyol Szuperkupa mérkőzéseken és az első bajnoki összecsapáson is. A Mallorca ellen azonban rúgást kapott a bal bokájára, így biztossá vált, hogy legalább két hetet kell kihagynia.
2008.09.09. 15:56
 
 
Nabucco-csúcs és konferencia is lesz Magyarországon
Fél éven beül Nabucco-csúcsot és konferenciát is rendeznek Magyarországon. Októberben a magánszféra képviselői találkoznak, januárban a politikusok tanácskoznak - közölte a külügyi államtitkár az Országgyűlés külügyi bizottságának ülésén. A januári kétnapos Nabucco-csúcson valamennyi, a Nabucco-projektben érdekelt állam, illetve beszállító részt vesz. Ezen kívül az USA és az EU képviselője is jelen lesz - tette hozzá Horváthné Fekszi Márta. A csúcs legfontosabb célja az, hogy érdemi döntés szülessen a projekttel kapcsolatban - hangsúlyozta a diplomáciai vezető. Elmondta: Magyarország számára az Európai Unió által szorgalmazott Nabucco gázvezeték, és az Oroszország által tervezett Déli Áramlat gázvezeték megépítése egyaránt fontos.
2008.09.09. 15:13
 
 
Összeomlott a brit ingatlanpiac
Összeomlott a brit ingatlanpiac a jelzálog-finanszírozás szinte teljes elapadása nyomán, áll a vezető brit ingatlanforgalmi piacfigyelő intézet kedden közzétett friss felmérésében. Szakértői előrejelzések meredek árzuhanást is jósolnak a következő két évre. Az Okleveles Ingatlanszakértők Királyi Intézete (Royal Institution of Chartered Surveyors - RICS) által kiadott új összesítés szerint soha nem volt ilyen kevés adásvétel a brit ingatlanpiacon azóta, hogy ezek a havi felmérések 1978-ban elkezdődtek. Az intézet mérési módszere azt veti össze, hogy a kötelékébe tartozó ingatlanügynökségek szakértői saját területükön hány lakásügyletről számolnak be.
2008.09.09. 15:12
 
 
Német játékvezető vezeti a svéd-magyar vb-selejtezőt
A német Florian Meyer vezeti a szerdai Svédország-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőt. A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint a 39 éves játékvezető segítői Carsten Kadach és Sönke Glindemann lesznek. A találkozó 20:15 órakor kezdődik a Rasunda Stadionban.
2008.09.09. 15:04
 
 
Paralimpia 2008: Papp és Szabó is ötödik
Papp Gábor (plusz 100 kg) és Szabó Nikolett (70 kg) is az ötödik helyen végzett a cselgáncsozók versenyében a pekingi paralimpián. A bronzmeccsen Papp iponnal vesztett a francia Julien Taurines ellen és ötödik lett. Szabó a harmadik helyért rendezett találkozón iponnal kikapott az orosz Tatjana Szavosztyanovától és szintén az ötödik helyen zárta a viadalt.
2008.09.09. 15:00
 
 
Közel az utolsó megállapodás az amerikai vízummentességhez
Egy-két napon belül lezárulhatnak a tárgyalások az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodásról Magyarország és az Egyesült Államok között - mondta a külügyi államtitkár kedden Budapesten. A bűnügyi adatok cseréjéről szóló megállapodást az egyszer már módosított tervek szerint szeptember 10-ig írták volna alá. Reményeink szerint egy-két napon belül lezárulhatnak az egyeztetések. Ezt követően kerülhet a javaslat ötpárti egyeztetésre, illetve a kormány, majd a parlament elé - mondta Horváthné Fekszi Márta az MTI-nek. Hozzátette: nem kizárt, hogy a jövő héten ötpárti egyeztetés lesz az egyezményről.
2008.09.09. 15:00
 
 
Orbán: a parlament feloszlatása lenne a legjobb megoldás
Orbán Viktor a parlament feloszlatását tartaná a legjobb kiútnak a jelenlegi helyzetből, az SZDSZ viszont továbbra is szakértői kormányt tartja megoldásnak. Az ellenzéki pártok szerdán az SZDSZ nélkül, jövő csütörtökön viszont már a liberálisok részvételével egyeztetnek. A Fidesz elnöke pártja keddi elnökségi ülése után azt mondta: tárgyaltak a parlament feloszlatásának lehetőségéről, ám döntés nem született, a kérdésről a Fidesz-frakció szeptember 15-i évadnyitó ülésén nyilvánít véleményt. Az Index szerint Orbán Viktor azt mondta: "a kormányzásról nem a pártelvtársakat, hanem a népet kell megkérdezni". A Fidesz elnöke bízik benne, hogy a parlament "szélnek eresztéséhez" megszerezhető a többség.
2008.09.09. 14:34
 
 
Világszerte csökkennek a vállalati adók
Világszerte csökkennek a vállalatok adóterhei, és inkább a forgalmi jellegű adók jelentősége növekszik, állapította meg kedden közzétett elemzésében a KPMG. A nemzetközi könyvvizsgáló szerint 2007 és 2008 között a vizsgált 106 országban a társaságok átlagos adóterhe 26,8 százalékról 25,9 százalékra mérséklődött, 2003 óta pedig majdnem 3 százalékponttal, 1999 óta 4,5 százalékponttal csökkent. Ugyanakkor a közvetett adóteher 2003 óta változatlan, átlagosan 15,7 százalék.
2008.09.09. 14:28
 
 
A Fidesz részt vesz mindkét ellenzéki tárgyaláson
A Fidesz és a KDNP részt vesz az MDF és az SZDSZ által kezdeményezett ellenzéki tárgyaláson is - jelentette be Varga Mihály, a Fidesz alelnöke és Semjén Zsolt, a KDNP elnöke a Fidesz elnökségi ülését követő sajtótájékoztatón. Mint elhangzott, a Dávid Ibolya kezdeményezte találkozóra szerdán kerül sor, a Fodor Gábor által szervezett tárgyalásra pedig jövő csütörtökön. A Fideszt mindkét alkalommal Varga Mihály, a KDNP-t pedig Semjén Zsolt képviseli majd. Varga Mihály hangsúlyozta: a miniszterelnök a saját politikai túlélésével foglalkozik az ország sorsa helyett, ezért keresni kell azokat cselekvőképes erőket és szövetségeseket, akikkel lehetőség nyílik a mostani hátrányos helyzet megváltoztatására.
2008.09.09. 14:10
 
 
Peking 2008: Vitrayék nem értékelik a szereplést
Vitray Tamás, a Nemzeti Sporttanács leköszönt elnöke semmilyen körülmények között nem kíván foglalkozni a magyar sportolók pekingi olimpiai szereplésének értékelésével. Daróczi Dávid kormányszóvivő augusztus 24-én úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy a kormány a Nemzeti Sporttanácstól kér értékelést a pekingi magyar szereplésről. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ezt a feladatot egyáltalán elvégzi-e a testület, mert a Nemzeti Sporttanács élére hétfőn felkért Sárközy Tamás is úgy nyilatkozott, hogy nem kívánja értékelni a pekingi szereplést, mivel álláspontja szerint az a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) feladata. A tanácsot 2004-es megalakulása óta vezető Vitray Tamás sem értékel.
2008.09.09. 13:53
 
 
Magyarországon a gyerekek 18,7 százaléka él szegénységben
Magyarországon jelenleg a gyermekek 18,7 százaléka él szegénységben, a családoknak pedig 13 százaléka mondható szegénynek - hangsúlyozta Kovárik Erzsébet szociális államtitkár egy Budapesten tartott keddi szakmai tanácskozáson. A 2007-ben elfogadott szegénységellenes stratégiát, amelynek lényege a gyermekszegénység csökkentése, végre kell hajtani. Ez annyit jelent, hogy a nemzeti stratégia keretében javítani kell a gyerekek esélyeit arra, hogy biztos legyen a megélhetésük, felnőttként is megfelelő életpályával tudjanak rendelkezni - mondta.
2008.09.09. 13:24
 
 
A gazdasági bizottság vitatja a Mavir leválasztását
A gazdasági bizottság továbbra is vitatkozik azzal a javaslattal, hogy a Mavirt teljes egészében le kell választani az MVM-ről - mondta Podolák György, az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának elnöke. A bizottsági elnök ezt a testület keddi ülésén, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2007. évi tevékenységéről szóló beszámoló kapcsán erősítette meg ismét, hozzátéve: a rendszerirányítás biztonságát féltik. A bizottság energia albizottsága meghallgatja a pénzügyminiszter beszámolóját Mavir-ügyben, erre október közepéig sor kerül - mondta Podolák György.
2008.09.09. 12:40
 
 
Jó kommunikációs szakemberekre van szükség az üzleti szférában
A magyarországi üzleti szféra leginkább a problémamegoldásban jeleskedő, jó kommunikációs képességekkel bíró és csapatmunkára is alkalmas szakemberekre tart igényt - mondta Kobelrausch György, a Telkes Tanácsadó Zrt. tanácsadója, aki az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) megbízásából készített felmérést ismertette az AmCham keddi konferenciáján Budapesten. A felmérés szerint a magyarországi nagyvállalatok és közepes vállalkozások versenyképességi helyzetük egyik alapjának tekintik a náluk alkalmazott felsőfokú végzettségű szakemberek képzettségét.
2008.09.09. 12:22
 
 
A kétnyelvű gyerekek hajlamosabbak a dadogásra
Nagyobb az esélyük a dadogásra a születésüktől fogva kétnyelvű környezetben felnövő gyerekeknek - állítják a University College London kutatói. Az Archives of Disease in Childhood című folyóiratban megjelent tanulmányban 300, 8-10 éves dadogó gyerekkel végzett kutatás eredményeit publikálták. A szakemberek 31 olyan gyereket találtak, akik dadogtak az anyanyelvükön és angolul egyaránt. A beszédprobléma 4,5 éves koruk táján kezdődött. A fiúk négyszer érintettebbek, mint a lányok. A kétnyelvű gyerekek nehezebben tudják leküzdeni a dadogást: 12 éves korukra csak 25 százalékuk szabadult meg beszédproblémájától, míg az egynyelvűek ekkorra már 50 százalékban beszédritmuszavar nélkül éltek.
2008.09.09. 12:16
 
 
Kaya Ibrahimról interpellálja Verest egy MSZP-s képviselő
Interpellációt nyújt be a jövő héten Veres János pénzügyminiszterhez Szabó Zoltán szocialista képviselő, hogy választ kapjon több kérdésre a Kaya Ibrahim néven elhíresült ügyről. Az MSZP-s politikus keddi sajtótájékoztatóján elmondta, több kérdés is felvetődik, például az, mi szüksége volt a Fidesz legfőbb vezetéséhez köthető személyekből alkotott gazdasági érdekhálózatnak arra, hogy közel száz vállalkozást alapítsanak? Kérdés az is, hogy mit csináltak ezek a cégek? - tette hozzá Szabó Zoltán. A politikus szerint ha az akkoriban 400 millió forintosra becsült köztartozás a bérek után be nem fizetett munkáltatói járulékokból jön össze, akkor 1,2 milliárd forintnál nagyobb bért kellett kifizetni.
2008.09.09. 12:06
 
 
Rowling megnyerte a szerzői jogi pert a lexikonkészítő ellen
J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője megnyerte a szerzői jogi pert, amelyet tavaly indított egy rajongója ellen, aki enciklopédiát akart kiadni a művek alapján. A New York-i kerületi bíróság bírája hétfőn azzal indokolta döntését, hogy bizonyítást nyert: Steven Vander Ark megjelenésre szánt Harry Potter Lexikona jóvátehetetlen kárt okozott Rowlingnak mint írónak. A bíró végleg megtiltotta a kötet publikálását, és a felpereseknek, Rowlingnak és a szerzői jogok fölött rendelkező Warner Bros. stúdiónak 6750 dolláros (1,14 millió forint) jóvátételt ítélt meg.
2008.09.09. 11:56
 
 
Kína 2009-re Ázsia legnagyobb fogyasztói piacává válik
Kína 2009-re Ázsia legnagyobb fogyasztói piacává válik - jelentette be a kínai kereskedelmi miniszter a délkelet-kínai Fucsien tartományban hét elején kezdődött Hsziameni Nemzetközi Kereskedelmi és Befektetési Vásáron. Csen Tö-ming szerint a belső piacokon a szórakoztatóipar, a lakáspiac és a turizmus részesedése fog növekedni a legjelentősebben. Kína a világ második legnagyobb arany és a gépjármű vásárlója illetve eladója. Ázsiában jelenleg Japán után a második legnagyobb fogyasztói piaccal Kína rendelkezik. A rangsor a Boston Consulting Group tanácsadó-elemző cég szerint 2015-re változik meg, amikorra nagy valószínűséggel az USA után Kína lesz a világ második legnagyobb fogyasztói piaccal rendelkező országa.
2008.09.09. 11:45
 
Hogyan tovább Oroszország?
Kortárs orosz remekművek Magyarországon
2008.09.09. 11:43
 
Dalolva szép az élet - Filmmúzeum az ’50-es évekből
Időpont: 2008. szeptember 9. kedd 20:00 Helyszín: Modem földszinti kávézó. A vetítés ingyenes.
2008.09.09. 11:40
 
 
Greenpeace-aktivisták tiltakoztak a Rába további szennyezése miatt
Huszonöt osztrák és magyar Greenpeace-aktivista tiltakozott kedd délelőtt a stájerországi wollsdorfi bőrgyárnál a Rába további nagy mértékű, a törvényes rendelkezéseket megszegő szennyezése miatt. A nemzetközi környezetvédő szervezet nyilatkozata szerint az üzem szennyvízében az idén végrehajtott összes hivatalos vizsgálat azt mutatta ki, hogy a gyár jelentősen túllépi az engedélyezett határértékeket, például a foszfor tartalmú és a szerves halogénanyagoknál. A Greenpeace különösen aggasztónak tartja, hogy a szennyvízben továbbra is igen magas a környezetre rendkívül veszélyes, a vízben lebomlani nem képes naftalin-1,5-diszulfonát mennyisége.
2008.09.09. 11:26
 
 
Lavrov: az unió szavatolja a békét a Kaukázusban
Az Európai Unióé a felelősség azért, hogy megakadályozza újabb konfliktusok kialakulását a Kaukázusban - közölte kedden Moszkvában Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. Hozzátette: azzal, hogy nemzetközi megfigyelőket küldenek a grúz-orosz konfliktusövezetbe, Moszkva vissza tudja vonni békefenntartóit az Abháziát és Dél-Oszétiát övező ütközőövezetből. Az Európai Unió magára vállalta, fő szavatolója lesz annak, hogy a térségben nem alkalmaznak erőszakot. Lavrov bejelentette, hogy a nap folyamán az orosz, az abház és a déloszét külügyminiszter jegyzéket vált a diplomáciai kapcsolatok megteremtéséről.
2008.09.09. 11:08
 
 
Gyenesei: megvan a fedezet a panelfelújítások folytatására
Megvan a fedezet a panelfelújítások folytatására, az idei költségvetésben 10 milliárd forint áll rendelkezésre erre a célra, további 1,5 milliárd forint pedig az ökoprogramra és a kémények rekonstrukciójára - közölte Gyenesei István önkormányzati miniszter kedden Szegeden. "Egyetlen olyan igény sincsen, amelyre nem lenne meg a fedezet" - mondta a politikus az iparosított technológiával készült lakóépületek felújításának eddigi eredményeiről és az idén szeptember 30-án tartó pályázati időszakról tartott sajtótájékoztatóján. Magyarországon mintegy 820 ezer panellakás van, ebből a tavalyi esztendő végéig 190 ezret újítottak fel.
2008.09.09. 11:03
 
 
Beiktatták hivatalába Pakisztán új elnökét
Beiktatták hivatalába kedden Pakisztán új elnökét, Aszif Ali Zardarit. Ünnepélyes eskütétetelét egyenes adásban közvetítették a helyi televíziós csatornák az iszlámábádi elnöki palotából. A legfelsőbb bíróság elnöke előtt fogadta meg, hogy "becsületesen, legjobb képességei szerint és híven" fogja szolgálni az országot. A ceremóniát számos helyi tisztségviselő, politikus és külföldi méltóság - köztük Hamid Karzai afgán elnök - jelenlétében tartották. Az új államfő a tavaly decemberben meggyilkolt Benazir Bhutto volt kormányfő özvegye, aki felesége halála után ügyvezető elnökként irányítja a kormányzó Pakisztáni Néppártot (PPP), és a párt jelöltjeként indult az elnökválasztáson.
2008.09.09. 10:27
 
 
A nemzeti kisebbségek jelentőségét méltatta a román és a magyar külügyminiszter
A nemzeti kisebbségeknek jelentős szerepük van a román-magyar kapcsolatok elmélyítésében - ebben egyetértett mindkét ország külügyminisztere kedden Bukarestben. Lazar Comanescu, a román diplomácia vezetője ezen a napon hivatalában fogadta Göncz Kingát. A megbeszélések után adott sajtónyilatkozatában Comanescu megállapította: a romániai magyar és a magyarországi román kisebbség hidat képez a két ország között, fontos szereplője a két állam közötti együttműködésnek. Göncz Kinga is nagy fontosságot tulajdonított e nemzeti közösségeknek, kiemelve a Romániai Magyar Demokrata Szövetség szerepét mind a kétoldalú kapcsolatokban, mind Románia európai integrációs folyamatában.
2008.09.09. 10:05
 
 
Lendvai Ildikó: ha nincs megegyezés az SZDSZ-szel, külső támogatást kell szerezni
Ha nem sikerül megegyezni az SZDSZ-szel, akkor külső támogatást kell szerezni, ezen keresztül pedig parlamenti szavazatokat a költségvetés megszavazásához - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában kedden reggel. Ha az SZDSZ az új helyzetben még mindig azt mondja, hogy nem beszél a programról, akkor "máshogy" kell támogatást szerezni - jelentette ki a frakcióvezető. Ha nem mennek át az adótörvények és a költségvetés, az Lendvai Ildikó szerint több hónapos leállást jelent majd a magyar gazdaságban.
2008.09.09. 08:33
 
Gulyás József: hiába az egység, ha az MSZP a parlamentben nem tud többséget kovácsolni
Hiába van meg a teljes egység az MSZP-n belül, ha a parlamentben nem tud ebből többséget kovácsolni - mondta Gulyás József, az SZDSZ Országos Tanácsának elnöke a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában kedden reggel azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány Ferenc összehívta a párt kongresszusát. Véleménye szerint a miniszterelnök el tudja érni, hogy az MSZP felsorakozzon mögötte, "ez nem nagy erőfeszítés". Arra a kérdésre, hogy biztos-e abban, hogy az SZDSZ valamennyi képviselője együtt fog szavazni a parlamentben, Gulyás József úgy válaszolt: "az SZDSZ ilyen döntéseknél (...) mindig egységesen tudott szavazni, és szerintem most is egységesen fog szavazni".
2008.09.09. 08:00
 
 
Narkóellenes medve
Medve csatlakozott a rendőrség kábítószerellenes osztályához az Egyesült Államokban, Utah egyik megyéjében: rendre elkergette egy vadkenderültetvény gondozóit. A mackó társadalmi munkában végzi a rendőrségit, de a helyi sheriff azt mondta, hogy ha találkozik vele, kinevezi helyettesének. A nyomok alapján egyértelműen a feketemedve futamíthatta meg a jókora, csaknem ezernövényes ültetvény művelőit. Nem egyszer tehette, hanem rendszeresen razziázhatott, mígnem a vadkendereseknek teljesen elment a kedvük az egésztől. "Megyénkben olyan aktív a drogellenes harc, hogy abba már állatok is bekapcsolódnak" - mondta büszkén a seriff.
2008.09.09. 07:27
 
 
Napi 60 liter tejet ad egy ukrán gazda óriás tehene
Naponta 60 liter tejet fej óriás tehenétől egy farmer a kelet-ukrajnai Dokucsajevszk városban. A Marta névre hallgató szarvasmarhát kilenc éve tartja háztáji gazdaságában tulajdonosa, Dmitro Pivovar. A gazda szerint a korábban féltonnás állat az utóbbi időben gyors növekedésnek indult, a súlya jelenleg megközelíti a nyolc mázsát. A Komszomolszkaja Pravda ukrajnai kiadása szerint Pivovar tehenének a tőgye akkora, mint egy bokszzsák, szinte a földet súrolja. Az átlagot két-háromszorosan meghaladó tejhozam annak köszönhető - állította a gazdája -, hogy tejjel, mégpedig természetes állapotú tehéntejjel táplálja kedvenc fejős tehenét.
2008.09.09. 07:24
 
 
Négy halálos áldozatot követelt az Ike hurrikán Kubában
Négy halálos áldozatot követelt az Ike hurrikán Kuba középső és keleti részén - jelentette a havannai televízió. Beszámolója szerint két férfit halálos áramütés ért, amikor a karib-tengeri szigetország középső részén fekvő Villa Clara tartományban helyi idő szerint hétfőn a közelgő ítéletidő miatt megpróbálta leszerelni a házuk tetején lévő antennát. Egy férfi halálát az okozta a Havannától 530 kilométerre délkeletre fekvő Camaguey városban, hogy a vihar által kicsavart fa rádőlt a házára, egy idős nőre pedig ráomlott a háztető. A szigetországban, ahol hétfőn a lehető legmagasabbra emelték a riadókészültséget, már közel kétmillió embert menekítettek biztonságosnak vélt helyre.
2008.09.09. 07:15
 
 
Népszabadság: csaknem minden politikusnak javult a megítélése
Csaknem minden politikusnak javult a megítélése a Szonda-Ipsosnak a Népszabadságban megjelent népszerűségi felmérése szerint. A napilap keddi számában ismertetett, egy augusztusi felmérés alapján készült lista szerint a frakcióvezetők közül Navracsics Tibor áll a legjobban, 38 ponttal a mezőny első felében található. A politikus a Fidesz táborában eléggé kedvelt, ugyan a tőlük kapott pontszám (57-es) nem túl magas, de Orbán Viktor és Sólyom László után ő áll a harmadik helyen. Markáns megnyilatkozásai következtében viszont meglehetősen elutasított az MSZP hívei körében (25 pont), csak Kövér Lászlóval és Orbán Viktorral szemben hevesebbek a kormánypártiak ellenérzései.
2008.09.09. 07:12
 
 
Tenisz, US Open: Federer sorozatban ötödször nyert
A svájci Roger Federer nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot, miután a döntőben három játszmában legyőzte a brit Andy Murrayt. A korábbi világelső sorozatban ötödik alkalommal diadalmaskodott a US Openen, összességében pedig a 13. Grand Slam-tornáját nyerte. Eredmény, férfiak: döntő: Federer (svájci, 2.)-Murray (brit, 6.) 6:2, 7:5, 6:2. A csúcsformáját visszanyerő svájci játékos az első szettben valósággal lesöpörte ellenfelét a pályáról, a másodikban visszaverte Murray ellentámadását, a harmadikban pedig biztosította tornagyőzelmét az egy órán és 51 percen át tartó mérkőzésen. Bill Tildennek a múlt század húszas éveiben aratott sikerei óta Federer az első, aki egymást követő öt évben diadalmaskodott az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
2008.09.09. 07:08
 
 
Napi Gazdaság: a települések egyelőre nemet mondanak a Megyeri híd engedélyére
Az M0-ás körgyűrű északi összekötő hídjának szeptember végi átadási terveit meghiúsíthatják a helyi települések, ugyanis a Napi Gazdaságnak nyilatkozó polgármesterek szerint a jelenlegi körülmények között nem adják ki a szakhatósági engedélyt. A gazdasági napilap keddi számában megjelent írás szerint sok múlhat a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak a forgalomba helyezési eljárás kapcsán szeptember 15-ére tervezett helyszíni szemléjén. Szigetmonostor vezetése feltételekkel bár, de elfogadná azt a hárommilliárd forintos kompenzációs csomagot, amelyet az eredetileg tervezett 8-10 milliárd forint értékű M0-ás leágazás helyett kapna a település.
2008.09.09. 07:00
 
 
Kirobbanó siker volt a vöröshajúak idei világtalálkozója
Olyan nagy siker volt a vöröshajúak idei világtalálkozója a hollandai Bredában, hogy jövőre kétnaposra bővítik a rendezvényt. Az első ilyen találkozón még csak 150-en jelentek meg, a másodikon már 800-an, idén pedig már több mint 2500-an jöttek el a világ 25 országából. A jövő szeptemberre tervezett kétnapos találkozóra már 5000 rőt embert várnak a földkerekség minden tájáról. A főszervező elismerte, hogy míg eleinte inkább csak tréfának, vidám és mókás eseménynek szánták a fesztivált, azon egyre nagyobb szerepet játszik az egymással való szolidaritás. - Egyes országokban még mindig előfordul, hogy megjegyzésekkel illetik, sőt sértegetik a vörösöket, amit különösen a gyerekek nehezen viselnek.
2008.09.08. 20:07
 
 
Svéd-magyar: Koeman bízik a jó eredményben
Megtartotta az elutazás előtti utolsó sajtótájékoztatóját Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember kiemelte: bízik a jó eredményben a szerdai, svédországi világbajnoki selejtezőn. "Mindenki egészséges, bár néhány játékos még nem pihente ki a szombati dánok elleni összecsapást, ez teljesen természetes. A gólnélküli döntetlennel jó eredményt értünk el az első mérkőzésen, még ha ezt sokan nem is így látják" - nyilatkozta a holland szakember, hozzátéve: a következő meccs egyik nagy kérdése, hogy a svédek a korábbi 4-4-2-es felállásukban, vagy az albánok elleni 0-0 alkalmával "debütáló", ám csődöt mondott 3-5-2-es hadrendben lépnek-e pályára.
2008.09.08. 19:59
 
 
Miskolcra érkezik az EgészségVonat
Miskolcra érkezik az EgészségVonat, a különleges szerelvény szeptember 12-én, pénteken fut be a Tiszai-pályudvarra. Két napot tölt az EgészségVonat a miskolci állomáson, a kocsikban - az ingyenes szűrések mellett - a felnőttek és a gyerekek együtt barangolhatnak a különleges technikával kialakított belső terekben, testközelből megismerve a betegség rizikófaktorait és szervezetük reakcióit - közölte Hajós Szandra kommunikációs tanácsadó. A szerelvény legfőbb célja, hogy minél több embernek felhívják a figyelmét az egészség értékére. Felkészült orvosok, nővérek, orvostanhallgatók segítenek személyre szabott tanácsokkal, szűrésekkel - közölte a tanácsadó.
2008.09.08. 18:35
 
 
Maximális riadókészültség Havannában az Ike miatt
A lehető legmagasabbra emelték a riadókészültséget hétfőn Havannában és a kubai fővárost körülvevő tartományban a komoly pusztítással fenyegető Ike hurrikán közeledése miatt. A polgári védelem helyi idő szerint 10 (közép-európai szerint 16) órától hirdette meg a legmagasabb fokú készültséget a 2 millió lakosú fővárosra és környékére. Fidel Castro volt kubai elnök közleményben hívta fel a lakosságot, hogy vegye komolyan a figyelmeztetéseket és tartsa be a biztonsági előírásokat. Így a 14 kubai tartományból már 13-ban maximális a riadó.
2008.09.08. 18:31
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298[2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista