2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
110 millió forintot fordítottak a magyar paralimpikonokra
A pekingi paralimpiai játékokon a Magyarországot képviselő 33 sportoló egy arany- és öt bronzérmet szerzett - összegezte a magyar részvétel eredményeit a kormányszóvivő pénteken. A magyar versenyzők az érmek mellett hat negyedik, öt ötödik, három hatodik, öt hetedik és öt nyolcadik helyezést szereztek. Ezzel az eredménytábla 49. helyét foglalja el Magyarország, amely a nemzetközi mezőnyben nagyjából középmezőnyt jelent. A kormányszóvivő kiemelte, a kormány az idén is biztosította a magyar csapat részvételéhez szükséges támogatást. A Magyar Paralimpiai Bizottság működését segítő 16 millió forint mellett közel 110 millió forint volt fordítható a felkészülésre és a paralimpián való részvételre.
2008.09.19. 14:10
 
 
Veres: jövőre 205 milliárd forinttal csökken az adóterhelés
A jövő évi, az Országgyűléshez pénteken benyújtandó adóváltoztatások tervezete nyomán összességében 205 milliárd forinttal csökken az adóterhelés, ennek harmada a lakosságnál, kétharmada a vállalkozásoknál jelentkezik - közölte Veres János pénzügyminiszter pénteken a kormányszóvivői tájékoztatón. A kormány döntése óta lezajlott egyeztetések eredményeképpen a munkáltatók által fizetendő természetbeni juttatások tervezett 11 százalékos adója nem került be a tervezetbe - jelezte Veres. A másik változás, hogy 2009. április 1-je után a munkáltatók által fizetendő járulék négy százalékkal csökken a korábban tervezett öt százalék helyett.
2008.09.19. 14:00
 
 
Draskovics: megbomlani látszik az új Ptk.-t övező politikai egyetértés
Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter szerint "megbomlani látszik" az új Polgári törvénykönyv (Ptk). készítését eddig övező politikai egyetértés. A miniszter pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta tíz éves előkészítő munka után nyújtották be még a parlamenti szünet előtt az új Ptk. tervezetét, de - véleménye szerint - "kiéleződőben van" vita két kérdésről, és "itt a szakmai kérdések már politikai mezt öltenek". Mint mondta, az egyik kritika a tervezettel kapcsolatban, hogy a kormány negligálta volna a szakértői bizottság javaslatait, pedig "erről szó sincsen". Hozzátette: a másik, politikai természetű vita tárgya, hogy a Ptk. javaslata alkotmányellenes-e.
2008.09.19. 13:54
 
 
Maradona az Inter alkalmazottja lehet
Közös munkát tervez az argentinok volt klasszisával, Diego Maradonával az olasz futballbajnok Internazionale. "Azt hiszem, együtt fogunk működni. Még mindig óriási érdeklődés övezi a személyét és számomra úgy tűnik, hogy már kimászott a gödörből" - idézte a La Gazzetta dello Sport című lap Massimo Morattit, a milánói klub elnökét, aki egy Maradonával közösen elköltött vacsora után beszélt a tervekről. Arról azonban, hogy a dél-amerikai csillag mikortól és milyen funkcióban lépne az Inter kötelékébe, nem nyilatkozott. Az 1986-ban világbajnok, 47 éves Maradona visszavonulása után számos egészségügyi problémával küzdött, túlsúlyával, valamint kábítószer- és alkoholfüggőségével többször is a lapok címoldalán szerepelt.
2008.09.19. 13:40
 
BL: utólag megkapta piros lapját az Aalborg játékosa
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága módosította a szerdai Celtic Glasgow-Aalborg Bajnokok Ligája mérkőzés jegyzőkönyvét, miután az olasz Matteo Trefoloni a vendégek közül tévesen Michael Beauchampot állította ki csapattársa, Michael Jakobsen helyett. A bíró a 79. percben "tévesztette össze" a szabálytalankodó futballistákat, Jakobsen tehát végigjátszotta az összecsapást. Beauchamp eltiltását törölték, míg Jakobsennek ki kell hagyni a soron következő találkozót, amely a Manchester United elleni lesz, szeptember 30-án. Trefoloni hamarosan az UEFA játékvezetői bizottság előtt felel a hibáért.
2008.09.19. 13:34
 
 
Tárki: várhatóan 12 százalékkal csökken Magyarország népessége 2050-ig
Várhatóan 12 százalékkal csökken Magyarország népessége 2050-ig - derült ki a Tárki és az UniCredit Bank Európai Társadalmi Jelentés című tanulmánykötetéből, amelynek a demográfiai folyamatokról szóló fejezetéről pénteken tartottak műhelybeszélgetést Budapesten. Gábos András, a fejezet egyik szerzője elmondta: ez a 12 százalékos csökkenés az Eurostat előrejelzése, ennél azonban vannak pesszimistább várakozások is. A jelentés megállapítja: Magyarország a születéskor várható életkort figyelembe véve a Balti-államok mellett a legrosszabb helyzetű ország Európában. 2050-re a magyar férfiak születéskor várható életkorát 78 évre, míg például a szomszédos Ausztriában élőkét 84 évre prognosztizálja.
2008.09.19. 13:30
 
 
Olmert mielőbbi lemondását sürgeti Cipi Livni
A korrupcióval vádolt Ehud Olmert izraeli miniszterelnök mielőbbi lemondását sürgette pénteken Cipi Livni, a kormányzó Kadima párt új elnöke, Olmert várható utódja. Izrael komoly kihívások előtt áll, ezért nincs idő "politikai játszmákra" - mondta az izraeli külügyminiszter a Kadima frakcióülésén Petah-Tikvában. A párt élére szerdán megválasztott elnök ezzel arra reagált, hogy továbbra is bizonytalan, Olmert pontosan mikor távozik hivatalából. Mark Regev izraeli kormányszóvivő azt mondta, Olmert vasárnap csak formálisan kérvényezi majd távozását Simon Peresz államfőtől.
2008.09.19. 13:30
 
 
Budapesten találkoztak a V4 környezetvédelmi miniszterek
Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia környezetvédelmi miniszterei közös nyilatkozatot írtak alá pénteken Budapesten, a dokumentumban lefektették a négy ország közös álláspontját egyes, Európai Unió szerte fontos környezetvédelmi kérdésben. A kétnapos találkozót követő sajtótájékoztatón Szabó Imre környezetvédelmi és vízügyi miniszter elmondta: a Visegrádi Négyek minisztereivel folytatott konstruktív vitában fontos kérdésekben született egyetértés. A találkozón többek között szó esett az illegális hulladékszállítás kérdéséről, a gépjárművek szén-dioxid kibocsátás csökkentéséről, a genetikailag módosított növények ügyéről, a környezetvédelmi adókról és az Európai Unió energiacsomagjáról.
2008.09.19. 13:14
 
 
Fidesz: alkotmányosan aggályos az új polgári törvénykönyv
A Fidesz több ponton is alkotmányosan aggályosnak tartja a kormány által előterjesztett az új polgári törvénykönyvet - mondta Répássy Róbert, a Fidesz jogi kabinetvezetője pénteki sajtótájékoztatóján. A politikus szerint a gyűlöletbeszédre vonatkozó rész és a regisztrált élettársi kapcsolat szabályozása vet fel alkotmányos kételyeket, ez utóbbi esetében még folyamatban van az alkotmánybírósági eljárás. Répássy Róbert emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy káoszt fog előidézni, ha az új törvénykönyvet már 2010 január 1-jével hatályba akarja léptetni a kormány, mert a polgári és a jogi társadalom nem képes ilyen rövid idő alatt elsajátítani az új szabályokat.
2008.09.19. 12:50
 
 
Fokozott rendőri ellenőrzés a szombati budapesti demonstrációk miatt
A szombatra meghirdetett budapesti demonstrációk miatt fokozott ellenőrzéseket tart a rendőrség a főváros utcáin és közterületein, több helyen forgalomkorlátozásokat vezettek be. A Budapest Rendőr-főkapitányság közölte: a szombat éjfélig tartó ellenőrzés keretében a rendőrség igazoltathat, ruházatot, járműveket is átvizsgálhat, a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközöket, anyagokat lefoglalhatja, illetve megtilthatja azok bevitelét a rendezvények, események helyszínére. A rendőrségi közlemény szerint "a fokozott ellenőrzés bevezetésével lehetőség nyílik arra, hogy a gyanús, feltehetően bűncselekményt vagy szabálysértést elkövetni szándékozó személyeket a rendőrség intézkedés alá vonjon".
2008.09.19. 12:43
 
 
Élőlánc: alkotmányellenesek a településeket iskoláiktól megfosztó intézkedések
Alkotmányellenesek a településeket oktatási intézményeiktől megfosztó intézkedések - mondta Lányi András, az Élőlánc Magyarországért mozgalom képviselője a kisiskolák helyzetéről rendezett pénteki konferencián, a fővárosban. Kifejtette: a sokszor a szülők és helyi közösségek tiltakozása ellenére végrehajtott iskolabezárások akadályozzák a családokat az alkotmányban rögzített tankötelezettség teljesítésében. A mozgalom több civil szervezettel karöltve az oktatási jogok miniszteri biztosához és az emberi jogok országgyűlési biztosához fordul, s kezdeményezi az alapjogokat korlátozó rendelkezések megsemmisítését.
2008.09.19. 11:49
 
 
A NATO-reform a fő téma a védelmi miniszterek londoni értekezletén
A grúziai válság tanulságainak a NATO jövőbeni szerepére tett hatása az egyik vezető téma az euroatlanti szövetség védelmi minisztereinek londoni találkozóján pénteki sajtóértesülések szerint. A kétnapos találkozóról kiszivárgott információk szerint a "kandalló melletti", azaz elvben teljesen kötetlen megbeszélésen fontos szerepet kapott a szövetség Oroszországhoz fűződő viszonyának alakítása. Amerikai forrásokra hivatkozó jelentések azt is tudni vélik, hogy egy olyan különítmény létrehozása is felvetődött, amelyek feladata kifejezetten az Oroszországgal szomszédos államok védelmezése lenne szükség esetén.
2008.09.19. 11:42
 
 
A rendészeti miniszter nyugodt felvonulásokra számít szombaton
Draskovics Tibor, igazságügyi és rendészeti miniszter nem számít arra, hogy szombaton tömeges jogsértésekre kerülne sor a nagy tömegrendezvényeken, de mint elmondta nem is tudja ezt kizárni. Draskovics Tibor elmondta. a rendőrség vezetői arról tájékoztatták, hogy "megfelelő mennyiségű, felszereltségű, kiképzésű és elhelyezésű rendőri erő áll rendelkezésünkre". A miniszter arra a kérdésre, hogy vannak-e arra utaló jelek, hogy bármelyik rendezvény megzavarására készülne bárki is, kifejtette: "azt kellett megtanulnunk az elmúlt két esztendőben, hogy szinte nincs olyan rendezvény, amivel kapcsolatban ne lennének ellenséges szándékok; kérdés ezeknek a szervezettsége, kiterjedtsége".
2008.09.19. 11:38
 
 
Draskovics: nehezen megítélhető a bombával fenyegető valódi szándéka
Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta, nehezen megítélhető, hogy mi a csütörtökön bombával fenyegetők szándéka, mert különböző formákban különböző követeléseket fogalmaztak meg. A miniszter arra az újságírói kérdésre, hogy mi volt a bombával fenyegetők szándéka, azt mondta: "az e-mailekből és más kommunikációkból" nehezen megítélhető, hogy mi volt a valódi szándék, mert "különböző kommunikációban különböző követelések hangzottak el". "Ez meglehetősen bizonytalan" - fűzte hozzá. "Azoknak a közintézményeknek a biztonságát, amelyekkel kapcsolatban reálisnak tűnt a fenyegetés, természetesen megerősítettük" - tette hozzá.
2008.09.19. 11:36
 
 
Aszpirinszerű vegyülettel beszélgetnek a növények
A szárazság, vagy az extrém hőmérséklet miatt stresszelt növények az aszpirinhoz hasonló vegyületet lövellnek ki a levegőbe - állapították meg amerikai kutatók. Az érzékeny jelzőrendszer megfigyelésével sok károsodástól óvhatják meg a haszonnövényeket, erdőket. A metilszalicilát nevű anyag segíti a növényeket, hogy megelőzzék a károsodást és jelezzék a veszélyt egymásnak - mondta Thomas Karl kutatásvezető, a coloradói Nemzeti Atmoszférakutató Központ munkatársa. "A növények aszpirinszerű vegyületek keverékét képesek előállítani, amelyek a biokémiai védelmükben és sérülésük csökkentésében fontos fehérjék képződését segítik elő" - magyarázta Karl.
2008.09.19. 11:15
 
 
Hilary Swank kisebb műtét után lábadozik
Hilary Swank Oscar-díjas filmsztár kisebb műtéten esett át, de már jól van. Menedzsere közleményben tudatta csütörtökön, hogy az operációra egy jóindulatú daganat eltávolítása miatt volt szükség. A színésznő rosszul érezte magát, ezért kereste fel orvosát, aki az azonnali beavatkozás mellett döntött. Swank már nincs kórházban, csupán rövid lábadozásra van szüksége, további kezelésre nem szorul - szögezte le a szóvivő, de további részleteket nem árult el. A 34 éves színésznő két alakításáért is elnyerte az Oscar-díjat: A fiúk nem sírnak és a Millió dolláros bébi főszerepeiért.
2008.09.19. 11:08
 
 
Költségvetési kiadási plafont szabna az SZDSZ
Az állami túlterjeszkedés megakadályozását szolgáló törvényjavaslatot nyújt be az SZDSZ a parlament elé - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke. Varga Mihály, a Fidesz alelnöke szerint elsősorban a hitelesség visszaszerzésére van szükség. A két politikus minderről a Politikai és vállalati vezetői fórumon beszélt Budapesten. Fodor elmondta: az előterjesztés célja, hogy egy költségvetési kiadási plafont szabjanak meg, ennél többet nem költhetne a magyar büdzsé. Mint mondta, a liberális párt széles körű támogatást akar szerezni törvényjavaslatához a pártok között. A versenyképesség javítása érdekében a hitelességet kell visszaszerezni - jelentette ki Varga.
2008.09.19. 10:27
 
 
Gyurcsány Ferenc: mérsékelt reformpolitikát ajánlok
Nem hiszek a sokkterápiában, helyette mérsékelt, folyamatos reformpolitikát ajánlok - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Budapesten, a Politikai és vállalati vezetői fórum nevű rendezvényen, amelyet az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham), a Joint Venture Szövetség (JVSZ) és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) harmadszor szervezett meg. A versenyképesség sokelemű puzzle, részeit a nemzetet, országot alkotó egyének, közösségek kultúrája képezi - fogalmazott a kormányfő. Hozzátette: ha a versenyképességen kívánunk változtatni, akkor gondolkodást, mentalitást kell változtatnunk.
2008.09.19. 10:00
 
 
Simor: a nemzetközi pénzügyi összeomlás megállítható
A kormányok és jegybankok mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a nemzetközi pénzügyi piacok rendeződjenek, és az összeomlás biztosan megállítható - nyilatkozta egy reggeli rádióműsorban Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke. "A napokban Londonban azt mondtam, és most is azt mondom, hogy a nemzetközi pénzügyi válságnak közvetlen, jelentős hatása nem lesz Magyarországra" - jelentette ki a jegybank elnöke az MR1 műsorában. Ami természetesen nem jelenti azt, hogy a válságnak nem lesz hatása, hiszen egy globális pénzpiac minden szereplőjére hat az a válság, ami a világ legnagyobb gazdaságából, az amerikaiból indult ki - tette hozzá.
2008.09.19. 09:25
 
 
41,9 százalékkal több kalászos gabona termett mint tavaly
Az idén 7,934 millió tonna kalászos gabona termett az országban, 2,343 millió tonnával, 41,9 százalékkal több az előző évi 5,591 millió tonnánál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A közlemény szerint az idén 1,694 millió hektáron termeltek gabonát, 1,7 százalékkal nagyobb területen mint tavaly. A KSH adatai szerint 2007-ben 5,591 millió tonna kalászos gabona termett, mintegy 9 százalékkal kevesebb a 2006. évi 6,141 millió tonnánál. Tavaly 1,666 millió hektáron termeltek gabonát, ami 63 ezer hektárral, 3,9 százalékkal több volt, mint 2006-ban.
2008.09.19. 09:03
 
 
Amszterdamban ragadt a magyar köztársasági elnök
A repülőgép meghibásodása miatt Amszterdamban ragadt csütörtök éjjel Sólyom László magyar köztársasági elnök, így késik ecuadori látogatása, és kérdésessé vált az eredetileg péntekre tervezett quitói államfői találkozó. A magyar köztársasági elnök Amszterdamon keresztül, a KLM menetrend szerinti quitói járatával érkezett volna helyi idő szerint a reggeli órákban a latin-amerikai fővárosba. A KL 753 számú quitói járat a tervek szerint csütörtökön éjjel 23 óra 35 perckor indult volna a Schiphol nemzetközi repülőtérről, de a holland légitársaság technikai okok miatt csak kilencórás késéssel tudja csak indítani gépét.
2008.09.19. 08:12
 
 
Reciklált gálaruhák
Szemfüles fotósok felfedezték, hogy Angela Merkel német kancellár abban az estélyi ruhában jelent meg az idei Salzburgi Fesztiválon, amelyet előzőleg már kétszer viselt: először 1996-ban a bayreuth-i Wagner-fesztiválon, másodszor pedig 2002-ben ugyanitt. A neoökológia jegyében a régi ruhák előszedése nemcsak gazdaságos, hanem úgy tűnik, a nem rászorultak körében is nagy divat lett - írta a Corriere della Sera című olasz napilap. Az új divatáramlatnak hódol Anna hercegnő, aki újra felöltötte azt a ruhát, amelyet 27 évvel ezelőtt viselt fivére, Károly és Diana esküvőjén. A walesi herceg második felesége, Camilla két éven keresztül folyamatosan abban a ruhában jelent meg, amelyet születésnapján viselt.
2008.09.19. 08:05
 
 
Az új Opel Insignia Sports Tourer – kombi, sportmezben
A Párizsi Autószalonon (október 4-19.) leplezi le az Opel az új kombit, amelynek sportos, minőségi karosszériája jelzi azt az élenjáró technikát, amit a nevében is kifejez: Insignia Sports Tourer. A modell ugyanazt az atlétikus, erőteljes eleganciát sugározza, mint a limuzin. Mark Adams, a GM európai design-vezetője szerint munkájuk „a művészi alkotás és a németes precizitás ötvözete, amely összekapcsolja az érzelmeket a tökéletesség érzésével. A Sports Tourer önálló modell, nem csupán egy limuzin kombi-változata. Ezt mutatja a karosszéria B-oszlop mögötti részének egyéni formája is."
2008.09.19. 08:02
 
 
Pattogatott kukoricával törték fel Sarah Palin postafiókját
A popcorn, vagyis pattogatott kukorica jelszóval lépett be Sarah Palin elektronikus postafiókjába az a hacker, aki ezután a levelek egy részét közzétette a világhálón. Internetes biztonsági szakértők korábban felvetették, hogy a hacker esetleg egy úgynevezett trójai programmal titokban rögzítette, hogy Palin mit gépel be a billentyűzeten és úgy fért hozzá a jelszóhoz. De nem ez történt. A tettes nem találgatta és nem is lopta el Palin jelszavát, hanem néhány személyes adata alapján új jelszót kért az amerikai republikánus alelnökjelölt elektronikus postafiókjához a Yahoo szolgáltatónál. Erről ő maga számolt be egy portálon.
2008.09.19. 07:45
 
 
Bérlakás programot szorgalmaz a Társaság a Lakásépítésért Egyesület
A Társaság a Lakásépítésért Egyesület számítása szerint évi 7 milliárd forintból 10 ezer bérlakást lehetne fenntartani, a bérlakások iránti igényt valószínűsíti az egyesület azzal a felméréssel, amelyben a megkérdezettek 92 százaléka érdeklődött a javasolt bérlakás program iránt. Az osztrák bérlakás építési és -fenntartási modell lényege, hogy bankok, biztosítók, önkormányzatok, szakszervezetek és egyéb szervezetek piaci áron építtetnek bérlakásokat, majd azokat az építtetők kezelik. Azért, hogy a lakbér elfogadható szinten maradjon, az állam támogatást ad az építéshez, amelyet 1,8 milliárd euróban rögzítettek, ami a GDP 1 százalékának, illetve a költségvetés bevétel 2,5 százalékának felel meg.
2008.09.19. 07:39
 
 
Folytatódik az egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Folytatódik ma az egyeztetés a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet követeléseiről. A legutóbbi, szeptember 15-i egyeztetés eredménytelenül zárult. Akkor Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke, a szakszervezeti delegáció vezetője az MTI-nek azt mondta, hogy a munkáltató továbbra is tartja eddigi elutasító álláspontját. Az egyeztetésen Zsoldos Marianna, a MÁV Zrt. humánerőforrás igazgatója, a munkáltatói tárgyalódelegáció vezetője megismételte, hogy a szakszervezet követeléseinek nincs meg a pénzügyi fedezete.
2008.09.19. 07:34
 
 
Aranyvécépumpát kapott az önkéntes pucoló
Aranyvécépumpa-díjjal jutalmazzák azt a férfit, aki annyira felháborodott egy nyilvános illemhelyen a mocsok láttán, hogy kitakarította saját kezűleg. Az eset az Egyesült Államokban történt, egy üzletember miután 45 perc alatt kipucolta az illemhelyet, benyújtotta munkadíjának számláját az illetékes önkormányzatnak, 156 dollárt - 23 ezer forintot - követelt Saugatuck városától. A város vezetése azonban ehelyett aranyszínű festékkel lefújt vécépumpával ismeri el munkásságát. A 45 éves férfi ezt nem bánja, örül annak, hogy akciójával sikerült felhívnia a város vezetésének figyelmét a közvécék tisztátalanságára, és elérnie, hogy a testület megígérte, a jövőben jobban ügyel a tisztaságra.
2008.09.19. 07:30
 
 
Életbe lépett a Cityben az új short pozíciók felvételének tilalma
Életbe lépett péntek hajnaltól a londoni Cityben az utóbbi évtizedek legradikálisabb piaci rendteremtő intézkedése, amellyel a brit pénzügyi szolgáltatási felügyelet (FSA) ideiglenesen megtiltotta a befektetőknek új short - vagyis árfolyamzuhanásra játszó - pozíciók felvételét, illetve a már meglévő ilyen nettó pozíciók aktív továbbépítését a tőzsdén jegyzett pénzügyi vállalatok részvényeiben. A csütörtök este bejelentett intézkedés éjféltől lépett életbe, és egyelőre január 16-áig - 120 napig - érvényes, jóllehet az FSA közölte, hogy 30 nap után felülvizsgálja a döntést.
2008.09.19. 07:26
 
 
Ismét Obama vezet a közvélemény-kutatások szerint
Visszaszerezte a vezetést Barack Obama, a demokrata párt elnökjelöltje republikánus riválisától, John McCaintől. A The New York Times (NYT) című újság és a CBS News hírtelevízió felmérése szerint Obama 48-43 százalékos arányban vezet republikánus ellenfelével szemben. A Quinnipiac egyetem felmérésében az illinois-i szenátor 4 százalékponttal (49 százalék 45 százalék ellenében) vezeti a versenyt. A Gallupnál is Obama előnyét mutatták ki, a választók 48 százaléka támogatja, míg McCaint 44 százalék. A NYT/CBS News felmérése azt is kimutatta, hogy Sarah Palin alelnökjelöltsége csak a republikánus párt szavazóbázisát lelkesítette fel. McCain ráadásul teret vesztett a fehér nők körében.
2008.09.19. 07:04
 
 
Népszabadság: Bajnai, Keller és Laborc is célszemély volt?
Több magas beosztású pénzügyminisztériumi tisztviselő, köztük Keller László államtitkár is célszemélyként szerepelt az UD Vagyonvédelmi Zrt. nevével fémjelzett megfigyelési ügyben - írta pénteken a Népszabadság. Hivatalosan meg nem erősített információk szerint eddig Dávid Ibolyáról, Bajnai Gordonról, Laborc Sándorról, az NBH főigazgatójáról, Keller Lászlóról és a Pénzügyminisztérium egy szakállamtitkáráról valószínűsíthető, hogy megfigyelés alá vonták, környezettanulmányt készítettek róla - olvasható a cikkben. A lap informátorai szerint a cég emberei a "célszemélyeket" a nemzetbiztonsági ellenőrzéseknél megszokott alapossággal járták körül.
2008.09.19. 06:55
 
 
Vizsgálat indult a Wall Streeten az illegális short ügyletek miatt
Vizsgálat indult illegális short ügyletek miatt több Wall Street-i pénzintézet, többek között a Goldman Sachs és a Morgan Stanley részvénykereskedéseiben - jelentette be csütörtökön Andrew Cuomo New York-i főügyész. "Szeretném, ha tudnák a short-kereskedők, hogy figyelem őket" - figyelmeztette az árfolyamesésre játszó spekulánsokat Cuomo, egyúttal hozzátette, "ha a szabályok szerint, jogszerűen járnak el, nincs miért aggódniuk". Kifejtette, hogy a főügyészi hivatal aggódik a piac destabilizálódása miatt. Kitért arra, hogy törvényellenes rövid kereskedések történhettek a Lehman Brothers, valamint az American International Group (AIG) részvénykereskedésében is.
2008.09.18. 21:50
 
Padláson kuporgott a tolvaj
Lopás bűntett kísérletével gyanúsítja a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 20 esztendős szegedi férfit, akit egy lakatlan ház padlásán találtak meg szerdán este Szeged Alsóváros városrészén.
2008.09.18. 19:29
 
 
Megnyílt a World Press Photo 2008 a Millenárison
Több mint 80 ezer kép közül választotta ki a nemzetközi zsűri azt a 185-öt, amelyet a budapesti közönség is megtekinthet a pénteken nyíló World Press Photo 2008 kiállításon a fővárosi Millenáris Fogadó épületében. Hazai rekord is született: három magyar fotós összesen négy kategóriában nyert díjat a világ legrangosabb pályázatán - közölte a tárlat megnyitóján Demszky Gábor. Az MTI munkatársa, Szigetváry Zsolt nyerte a Korunk kérdései kategóriát a tavalyi Meleg Büszkeség Napján készült képével, míg Gárdi Balázs a Hír kategória legjobb fotónak és legjobb képriportnak járó első díját is megkapta az afgán lakosság szenvedéseit bemutató alkotásaival.
2008.09.18. 19:23
 
 
Tovább gyűrűzik a pénzügyi válság
A nagy központi bankok csütörtökre és a következő napokra újabb rendkívüli refinanszírozási árveréseket hirdettek, ezúttal a dollár likviditását növelendő. Az első piaci jelentések szerint a csütörtöki árverések sem nyugtatták meg egyelőre a piacokat, alig enyhítik a likviditásszűkét a bankközi piacon. Az új aukciók alapja, hogy a Fed megújította a világ nagy központi bankjaival kötött csereegyezményeit, miközben maga csütörtökön még a 2001 szeptemberi likviditásnövelő akcióját is meghaladóan, 105 milliárd dollárral segítette az amerikai bankrendszert repoügyletek keretében.
2008.09.18. 19:00
 
Soling-vb: Wossaláék negyedikként zártak
A Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter trió a negyedik helyen végzett a vitorlázók olaszországi Soling-világbajnokságán. A magyar egység harmadikként kezdhette az utolsó napot, ám az egyetlen futamon elért negyedik helye nem volt elég ahhoz, hogy megtartsa dobogós pozícióját. "Nagyon csalódottak vagyunk. Jól mentünk végig, s ma gyenge szélben is sikerült a negyedik helyen célba érnünk. Meg akartuk ismételni az áprilisi Európa-bajnokságon elért első helyünket. Sajnálom, hogy nem sikerült" - idézte Wossalát a magyar szövetség hírlevele.
2008.09.18. 18:37
 
 
Rice élesen bírálta Oroszországot
Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter élesen bírálta csütörtökön a belföldön szerinte önkényuralmi, külföldön pedig agresszív Oroszországot, amelyet szavai szerint "elszigetelődés és jelentéktelenségbe süllyedés fenyeget". Rice úgy vélekedett, hogy a Grúzia elleni invázió "kritikus pillanat volt Oroszország és a világ számára". Oroszország nemzetközi megítélése a legalacsonyabb szintre süllyedt a hidegháború óta - jelentette ki, és hozzátette, hogy az Egyesült Államok nem fog meghátrálni Oroszország előtt. Beszédéből előzetesen nyilvánosságra hozott részleteket a külügyminisztérium.
2008.09.18. 18:34
 
 
Peking 2008: 665 ezerért kelt el Vajda aranylapátja
665 ezer forintért kelt el az a kenulapát, amellyel Vajda Attila, Peking első magyar aranyérmese megnyerte az 1000 méter egyest az olimpián. A bajnok által dedikált relikviára szeptember 4-től csütörtök délutánig lehetett licitálni az interneten, a kikiáltási ár 100 ezer forint volt. A http://slager.vatera.hu/kenulapat oldal tanúsága szerint a két hét alatt 68-an ígértek egyre nagyobb összeget az értékes sportszerre. A szegediek klasszisa az árverés bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika onkológia és hematológiai osztályának ajánlotta fel.
2008.09.18. 17:30
 
 
Az OTP a japán jen alapú hitelezés felfüggesztését fontolgatja
Az OTP Bank a japán jen alapú hitelezés felfüggesztését fontolgatja - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója csütörtökön Szófiában, az OTP csoport befektetői konferenciáján. Az OTP csoport első embere ezt azzal indokolta, hogy a befektetők és a piac részéről számos jelzés érkezett a bankhoz a jenhitelek kockázatairól. Ugyanakkor hangsúlyozta, az OTP Bank eddigi gyakorlata azt mutatta, hogy a devizahitelezést folytatni kell, a csoport megfelelő fedezetekkel kezeli ezek kockázatát. "A devizahitelezés nem az ördögtől való" - fogalmazott Csányi, kiemelve, hogy a jen alapú hitelekről sem született még döntés.
2008.09.18. 16:42
 
 
Leállították a nagy hadronütköztetőt
A hűtőrendszer meghibásodása miatt leállították a Genf melletti nagy hadronütköztető gyűrűt (LHC), a világ legnagyobb részecskegyorsító berendezését, amelyet alig egy hete helyeztek üzembe. A kísérletet vezénylő Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) fizikusai szerint a szuperfolyékony héliummal működő hűtőrendszert még ezen a héten megjavítják. Az LHC 27 kilométeres köralagútjában legutóbb a hétvégén haladt körbe protonnyaláb. A világegyetem keletkezését modellező kísérlet tervei alapján a nyalábokat fokozatosan csaknem fénysebességre gyorsítják, ehhez azonban mínusz 271,3 Celsius fokra kell hűteni a berendezést.
2008.09.18. 15:54
 
 
Fodor-Orbán találkozó: az alapvető ellentétek fennállnak
Az alapvető ellentétek továbbra is fennállnak az SZDSZ és a Fidesz között, azonban abban egyetért a két pártelnök, Fodor Gábor és Orbán Viktor, hogy a miniszterelnök Megegyezés programjáról szavazni kell a parlamentben. Az SZDSZ és a Fidesz delegációjának találkozója után a két pártelnök külön tartott sajtótájékoztatót. A megbeszélést Fodor Gábor úgy jellemezte, hogy vitáik fennállnak az alapvető kérdésekben. Orbán Viktor arról beszélt, hogy nem sikerült feloldani a két párt közötti nézetkülönbséget a szakértői kormány és az előre hozott választások ügyében, de abban egyetértettek, hogy a kormányfő Megegyezés című programjáról szavazni kell a parlamentben.
2008.09.18. 15:31
 
 
Kocsmai bugyibuli
Hatezer forintnyi határig ingyen ihatnak egy ausztrál kocsmában azok a nők, akik megválnak bugyijuktól, melltartójuktól és felmutatják alsóneműiket a vendégeknek. A mutatványhoz persze nincs szükség pőreségre, elég a mosdóban alsóruhátlanítani az altestet és a kebelrészt, azután visszavehető a felsőruha, az alsót meg lehet kézben lengetni. A kocsma neve Szent Szálló (Saint Hotel). Az akciót csak e hét vasárnapjára harangozták be, de lehet, hogy így sem lesz belőle semmi. A hatóság ugyanis vizsgálatba kezdett, mert alkoholreklám-gyanúsnak ítélte az esetet, elvégre szeszesitalok fogyasztására sarkall a bugyitlanítás.
2008.09.18. 15:19
 
 
Dávid Ibolya: nem feljelentést tettem, hanem bejelentést
Dávid Ibolya, az MDF elnöke szerint a Fővárosi Főügyészség nem utasíthatta el feljelentését, mert nem feljelentést, hanem bejelentést tett arról, hogy egy birtokába került hangfelvétel szerint Almássy Kornél érintett lehet egy, az ő személyére vonatkozó adatgyűjtésben. Dávid Ibolya, az MDF elnöke arra reagált, hogy a Fővárosi Főügyészség az MTI érdeklődésére tudatta: elutasította Dávid Ibolya feljelentését. "Nem tettem feljelentést senki ellen" - jelentette ki Dávid Ibolya. Mint mondta, levelében bejelentést tett arról a tényről, hogy birtokába került egy hangfelvétel; a bejelentés alapján az ügyészség azt mérlegelheti, hogy indít-e eljárást az ügyben, vagy sem.
2008.09.18. 14:50
 
Kétszer is lecsapott, de másodszorra elfogták
Ismét gyorsak voltak a dorogi rendőrök, a bejelentés után néhány perccel már elő is állították a tolvajt.
2008.09.18. 14:48
 
Bokros: elodázhatatlan az állami kiadások csökkentése
Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Közép-európai Egyetem professzora szerint elodázhatatlan az állami kiadások jelentős csökkentése, az adórendszer átfogó reformja. A volt pénzügyminiszter ezt a K and H Alapkezelő csütörtöki budapesti befektetői konferenciáján mondta, kiemelve: "gyorsabb ütemű gazdasági növekedést csak a mainál jóval kisebb államháztartási hiány mellett lehet elérni". Bokros Lajos szerint az adóalap kiszélesítése, és a társadalmi igazságosság érdekében meg kellene szüntetni a minimálbér adómentességét, és be kellene vezetni az értékalapú ingatlanadót.
2008.09.18. 14:45
 
 
Magyarország jelentősen előrelépett a Világbank rangsorában
Veres János pénzügyminiszter szerint az elmúlt két évben végrehajtott reformok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az üzleti környezet minőségét tekintve Magyarország jelentősen előrelépett a Világbank által napokban közzétett rangsorban. A kormány kész további intézkedéseket tenni az ország versenyképességének javítása érdekében - mondta a pénzügyminiszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. A Világbank "Doing Business" jelentése szerint Magyarország az üzleti környezet minőségét jelző mutatók alapján az előző évi 50. helyről a 41.-re lépett a 181 országot értékelő rangsorban.
2008.09.18. 13:43
 
 
Házi őrizetbe kerül a "fekete sereg" több tagja
Megszűnik az előzetes letartóztatása és házi őrizetbe kerül pénteken M. Róbert, az alvilágban "fekete seregként" számon tartott bűnözői csoport feltételezett vezetője és két társa a Fővárosi Bíróság csütörtöki döntése nyomán. M. Róbert és társai ellen emberölés és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Bíróság előtt folyamatban lévő ügy első-, ötöd- és tizenkilencedrendű vádlottja hagyhatja el pénteken a büntetés-végrehajtási intézetet. Őket a rendőrség naponta legalább háromszor ellenőrzi majd. A házi őrizetre kijelölt lakást és az ahhoz tartozó bekerített teret csak a bíróság engedélyével hagyhatják el.
2008.09.18. 13:35
 
 
Uniós cselekvési terv a kábítószerfogyasztás ellen
Az Európai Bizottság csütörtökön elfogadta az unió 2009-2012-es időszakra szóló kábítószer-ellenes cselekvési tervét, amely széles körű intézkedéseket javasol a kábítószer-használat káros következményeinek mérsékelése és a kábítószerrel kapcsolatos bűnözés visszaszorítása érdekében. Ezen intézkedések közé tartozik a kábítószerek által okozott társadalmi károk csökkentését célul kitűző Európai Kábítószer-ellenes Szövetség létrehozása. A legfrissebb európai adatok szerint a heroin, a cannabis és a szintetikus kábítószerek fogyasztása stagnál vagy csökken, a kokainfogyasztás azonban számos tagállamban növekvő tendenciát mutat.
2008.09.18. 13:31
 
 
Beszorultak az autóba, meghalt egy vétlen autós
Először megállt, majd elhajtott a helyszínről egy gépkocsivezető, aki az eddigi megállapítások szerint, akár felelőssé is tehető egy személy haláláért.
2008.09.18. 13:19
 
 
GKI: a gazdaság 2008-2010 között visszaáll egy normálisabb pályára
A magyar gazdaság 2008-2010 között visszaáll egy normálisabb és fenntarthatóbb pályára, a beruházások bővülése a GDP növekedésénél gyorsabb, a fogyasztásé kisebb lesz a GKI Gazdaságkutató Zrt. üzleti szféra számára készített prognózisa szerint. Vértes András, a GKI elnöke a társaság "Gazdasági háttér, 2008-2010" című előrejelzését ismertetve elmondta: a magyar gazdaság növekedési üteme óvatos előrejelzésük szerint 3,1 százalék körül lesz 2008-2010 átlagában, a fogyasztás évi 2-2,5 százalékkal nő, a fejlesztések üteme évi 7-7,5 százalék lesz. Az infláció a GKI szerint 2010-ig szerényen lassul, 2008-2010 között 4,6 százalék körül lesz, pályája közelíti az EU átlagát.
2008.09.18. 13:15
 
 
A Fővárosi Főügyészség elutasította Dávid Ibolya feljelentését
A Fővárosi Főügyészség elutasította Dávid Ibolya feljelentését, miszerint egy birtokába került hangfelvétel szerint Almássy Kornél - a párt azóta visszalépett elnökjelöltje - érintett lehet az ő személyére vonatkozó adatgyűjtésben. A Fővárosi Főügyészség az tudatta: a feljelentésben rögzített cselekmény a magántitok jogosulatlan megismerése bűntettének megállapítására adhatna alapot, de mivel az elkövetési magatartás előkészületi szakban maradt, és más bűncselekmény nem állapítható meg, a főügyészség elutasította a feljelentést. Dávid Ibolya pénteken fordult a Nemzeti Nyomozó Irodához (NNI), soron kívüli vizsgálatot kérve.
2008.09.18. 12:13
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289[2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista