2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Magyar Kupa: az FTC legyőzésével jutott tovább a Haladás
Utolsóként a Szombathelyi Haladás jutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Magyar Kupában, miután 2-1-re győzött a Ferencváros otthonában. Az összecsapást - amely a 4. forduló "slágerpárosítása" volt - több mint hétezren tekintették meg. A ferencvárosi szurkolók többször is rasszista rigmusokkal provokálták a szombathelyieket, de Szabó Zsolt játékvezető egyszer sem állította meg emiatt a játékot. Eredmény, 4. forduló (a 16 közé jutásért): Ferencváros (NB II.)-Szombathelyi Haladás 1-2 (0-2).
2008.09.25. 20:08
 
 
Átmenetileg csökkent az OMV szavazati joga a Mol-ban
Az OMV tízmillió darab Mol-részvényre kötött eladási és visszavásárlási, úgynevezett repóügyletet, amelynek hatására átmenetileg csökkent a befolyása a társaságban - jelentette be az OMV a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön. Az OMV a Bayerische Hypo- und Vereinsbank AG-vel kötött megállapodást a részvények eladásáról, amelyeket 2009. január 29-én vásárol vissza. A repóvevő ez idő alatt szabadon gyakorolhatja szavazati jogait a Mol-ban - áll az OMV tájékoztatójában. Az osztrák olajtársaság bejelentése szerint az ügyletet megelőzően 22 millió 179 ezer 489 Mol-részvénnyel rendelkezett, ez 12 millió 179 ezer 489 darabra csökkent.
2008.09.25. 20:03
 
Szilvásy: az NBH feljelentésének melléklete több mint 100 hangfelvételt tartalmaz
A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) ismeretlen tettes ellen tett feljelentésének melléklete az UD Zrt. vezetőinek lehallgatása során készült több mint száz hangfelvételt tartalmaz, ebből az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának tagjai "durván harminc körüli" felvételt kaptak meg, amiből ötöt hozott nyilvánosságra és tett meghallgathatóvá a honlapján a Fidesz - mondta Szilvásy György, polgári titkosszolgálatokért felelős tárca nélküli miniszter a Klubrádió Kontra című műsorában. A Fidesz honlapján közreadott - és a rádióműsorban egyenként lejátszott - hét hangfelvétel valójában öt felvételt jelent, mert egy felvételt megítélése szerint három részre vágtak - tette hozzá a miniszter.
2008.09.25. 19:45
 
II. Ramszesz óriási gránitfejét ásták ki Egyiptomban
Az egyiptomi régészeti hatóság csütörtökön bejelentette, hogy régészek egy több mint 3000 éves óriási gránitfejre bukkantak, amelyről feltételezhető, hogy II. Ramszesz fáraót jeleníti meg. A lelet a Kairótól mintegy 80 kilométerre északkeletre lévő Tell Baszta - az ókori Per Basztet - térségében került elő. A Legfelsőbb Régészeti Tanács közleménye csak annyit árul el, hogy a felfedezés "nemrég" történt. A 67 centi magas fej feltehetően II. Ramszesz fáraónak a térségben állt egészalakos szobrához tartozott. Orra törött és hiányzik az uralkodó állára ragasztott szakáll. Tell Baszta térségében volt a macskaistennőnek szentelt ókori Per Basztet város, amely az Óbirodalomtól egészen a római korszakig fontos szerepet játszott Egyiptomban.
2008.09.25. 19:39
 
UEFA: a labdarúgó Eb-t 2016-tól 24 csapattal rendezik meg
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságot az eddigi 16 helyett 24 válogatott részvételével rendezzék meg - ezt a javaslatot fogalmazta meg egyhangúlag a kontinentális szövetség (UEFA) fejlesztési bizottsága, melyről pénteken dönt a végrehajtó bizottság. Franz Beckenbauer, a fejlesztési bizottság tagja szerint a vb pénteki szavazása a kérdésben már csak formalitás lesz. Szintén pénteken születik döntés az UEFA Kupa átnevezéséről és a lebonyolítás megváltoztatásáról. A második számú európai kupasorozat neve várhatóan UEFA Európa Liga lesz.
2008.09.25. 19:34
 
Göncz Kinga: az afganisztáni magyar segélyprogram példa
Az afganisztáni magyar segélyprogram példa arra, hogy "a minimálisan elvárt infrastruktúra és intézményes háttér kialakításával javítani lehet az életszínvonalon, s ez a későbbiekben kulcsfontosságúnak bizonyulhat az államépítés, a demokrácia előmozdítása, valamint a terror elleni küzdelem szempontjából". Erről Göncz Kinga külügyminiszter New Yorkban egy ENSZ-tanácskozás kapcsán beszélt az MTI-nek. A politikus azzal kapcsolatban fejtette ki a magyar álláspontot, hogy az ENSZ-közgyűlés ülésszakának ötödik munkanapján részt vett a Milleniumi Fejlesztési Célokkal foglalkozó fórum egyik munkacsoportjának munkájában.
2008.09.25. 19:08
 
 
MLSZ: nem hosszabbítják meg Várhidi Péter szerződését
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Várhidi Péter december 31-én lejáró szerződését. Az MLSZ honlapjának tájékoztatása szerint ez azt is jelenti, hogy a testület visszavonja a szakember megbízását az olimpiai válogatott irányítására és Várhidi nem lesz tagja az új struktúrában felálló operatív teamnek sem. "Az utánpótlás terén új koncepció szerint folyik a munka és ebben nem számít rám Jámbor László sportágfejlesztési igazgató" - mondta Várhidi az MTI-nek.
2008.09.25. 18:29
 
 
Tenisz, Peking: Ivanovic is a negyeddöntőbe jutott
A második helyen kiemelt szerb Ana Ivanovic bejutott a legjobb nyolc közé a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében. A volt világelső két szettben nyert a francia Alize Cornet ellen. Eredmények: nők (600 ezer dollár), nyolcaddöntő: Ivanovic (szerb, 2.)-Cornet (francia) 6:1, 7:6 (7-1). A negyeddöntőben: Jankovic (szerb, 1.)-Hantuchova (szlovák, 7.), Zvonarjeva-Medina Garrigues, Cibulkova-Kuznyecova, Cseng-Ivanovic.
2008.09.25. 17:54
 
 
A Fidesz bemutatta a lehallgatott telefonbeszélgetéseket
A Fidesz csütörtöki sajtótájékoztatóján lejátszották azt a hét lehallgatott telefonbeszélgetést, amelyet Szilvásy György bocsátott a nemzetbiztonsági bizottság rendelkezésére, és amelyen Demeter Ervin és Kövér László beszél Horváth Józseffel, az U.D. Zrt. vezetőjével. Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese Szijjártó Péter szóvivővel közösen tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a telefonbeszélgetések nem minősített iratként kerültek a bizottság elé, ezért a Fidesz úgy döntött az érintettek beleegyezésével, hogy lejátssza ezeket, és nyilvánosságra hozza a párt hivatalos honlapján, a www.fidesz.hu-n is. A tájékoztatón lejátszott felvételeken négy esetben Demeter Ervin, háromszor pedig Kövér László beszélt Horváth Józseffel.
2008.09.25. 17:41
 
 
Ismét beterjesztik az ajánlatot az Alitalia megmentésére
Az olasz CAI befektetőcsoport úgy döntött: ismét beterjeszti egy hete már visszavont átvételi és megmentési ajánlatát az olasz Alitalia légitársaságra. A kormánynak sikerült meggyőznie a befektetőket az ajánlat ismételt előterjesztéséről. A CAI az Alitalia használható részeit az Air One légitársasággal egyesítené, és ebből alakítana új társaságot. Időközben sikerült meggyőzni az Alitalia négy nagy szakszervezetét is, hogy fogadják el a tervet. A legnagyobb szakszervezet, a CGIL is beleegyezését adta már, a megállapodást mindazonáltal még nem írta alá. A pilóták és a légi utaskísérők szakszervezetének még el kellene fogadnia feltételeket.
2008.09.25. 17:28
 
 
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a most már hagyományosnak nevezhető Múzeumok Őszi Fesztiválja című rendezvény, október 1-je és november 15-e között. A szervezők nem titkolt szándéka, hogy a Múzeumok Éjszakájához hasonló sikerű őszi programokat kínáljanak az érdeklődőknek.
2008.09.25. 16:47
 
 
NEK: a kormány szüntesse meg a törvénysértéseket az egészségügyben
A Nemzeti Egészségügyi Kerekasztal (NEK) felszólítja a kormányt, hogy az alkotmánybírósági határozatokból adódóan soron kívül kezdje meg a törvénytelen helyzet felszámolását az egészségügyben - jelentette be Cser Ágnes, a NEK levezető elnöke a kerekasztal ülése után tartott sajtótájékoztatón. Mint ismeretes, az Alkotmánybíróság (Ab) kedden kihirdetett határozatával megsemmisítette az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséről (kórháztörvény) szóló törvény egyes rendelkezéseit, de elutasította a reformtörvény egészét támadó indítványokat. A kerekasztal számára az Ab-döntés "visszatükrözi" a NEK korábban nyilvánosságra hozott álláspontját, mely szerint a törvény által sérült a jogállamiság - tette hozzá a levezető elnök.
2008.09.25. 16:45
 
 
Almássy Kornél: a fenyegetések mögött a titkosszolgálat sejlett fel
Almássy Kornél feleségét és az MDF mellette álló tagjait is többször megfenyegették, mielőtt a demokrata fórum alelnöke úgy döntött, visszalép az elnökjelöltségtől. Erről Almássy számolt be újságíróknak. A politikus szeptember 12-én lépett vissza az elnökjelöltségtől. A politikus a sajtótájékoztatón nyilatkozatot olvasott fel. Ebben hangsúlyozta: az őt ért fenyegetések mögött "a hatalom, a titkosszolgálat sejlett fel, új értelmet adva, sokkal fenyegetőbbé téve a korábbi eseményeket is". Közölte: célja továbbra is egy erős és független jobboldali párt építése, és azt kéri az MDF szombati országos gyűlésének résztvevőitől, hogy minden fenyegetés ellenére szavazzanak nemmel Dávid Ibolya elnökké választására.
2008.09.25. 16:45
 
Hantaï Simont búcsúztató kiállítás Budapesten
Két héttel Hantaï Simon, Franciaországban élt festőművész, az absztrakt festészet kiemelkedő alakjának halálát követően, szeptember 26-án (pénteken) búcsúkiállítást rendez a budapesti Erdész and Makláry Fine Arts. A megnyitó alkalmával Juhász Ferenc Kossuth díjas költő, a művész barátja mond búcsúbeszédet.
2008.09.25. 16:40
 
„GRAPH-EAST” nemzetközi kiállítás
A tárlat szakmai és közönségcélját a Léna and Roselli Galéria tulajdonosának, Dr. Orosz Ilona Lénának az a mecénási szándéka határozza meg, hogy a gazdasági eredmények által torzított Magyarország-képpel szemben a kultúra, a művészet értékei által, hitelesebb nemzeti portréval jelenhessünk meg a nagyvilágban.
2008.09.25. 16:37
 
 
MSZP: a hangfelvételek Szilvásyt igazolják az adatgyűjtési ügyben
Tóth Károly, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista alelnöke szerint az általa megismert hangfelvételek alátámasztják azokat a tényeket, amelyekről Szilvásy György titokminiszter számolt be az adatgyűjtési ügyben. A politikus erről az MSZP két másik nemzetbiztonsági bizottsági tagjával közösen tartott sajtótájékoztatóján beszélt. A képviselő véleménye szerint bebizonyosodott az árnyék-titkosszolgálat léte, amely tudatosan nem törvényes eszközökkel akart gazdasági és politikai információkat megszerezni. Tóth Károly közölte: az általa megismert tények, vagyis a rendelkezésére bocsátott telefonbeszélgetésekről készült hangfelvétel - amelynek részleteit nem hozta nyilvánosságra - cáfolják a Fidesz eddigi állításait.
2008.09.25. 15:45
 
 
A kelet-közép-európai fiatalok Svájcban vagy Nagy-Britanniában dolgoznának
Azok a szlovén, cseh, magyar és szlovák fiatalok, akik munkavállalási céllal külföldre mennének, leginkább Svájcot vagy Nagy-Britanniát választanák célországként. Ausztria, bár munkavállalási szempontból számít a németül beszélő kelet-közép-európai fiataloknál, de - a magyarok kivételével - Németország és Svájc után következik csupán. Szlovéniában Ausztria még a németül beszélő fiatalok körében sem az álmok országa, derül ki abból az internetes vizsgálatból, amelyet ezer, 16-30 év közötti fiatal megkérdezésével végzett a MindTake New Media Research vonali piackutató.
2008.09.25. 15:42
 
 
Útjára indították a harmadik kínai űrhajót emberekkel a fedélzetén
Útjára indították a harmadik olyan kínai űrhajót, amely embereket juttat ki a kozmoszba - jelentették be az ázsiai ország hivatalos tömegtájékoztatási eszközei. A misszió során kínai űrhajós először lép ki a nyílt világűrbe, vagyis hajt végre űrsétát. A Sencsou-7 űrhajót az északnyugat-kínai Kanszu tartományban található Csiucsüan űrközpontból egy Hosszú Menetelés nevű hordozórakéta emelte a magasba. A legénység háromtagú. Közülük Csaj Cse-kang várhatóan szombaton száll ki a világűrbe mintegy negyven perces időtartamra. Az űrrepülést 68 órásra tervezik.
2008.09.25. 15:24
 
 
Gyurcsány: Magyarország nem függetlenítheti magát Oroszországtól
Magyarország nem függetlenítheti magát Oroszországtól - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön Budapesten egy Tom Lantosról szóló megemlékezésen. Össze kell egyeztetni az euroatlanti értékeket és az Oroszországgal folytatott viszonyt. A grúz-orosz konfliktus megmutatta, hogy nem csak energiakérdés az Oroszországgal folytatott együttműködés - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc. A magyar miniszterelnök a konferencián bejelentette: a kormány kezdeményezi, hogy megalakuljon a Tom Lantos nemzetközi intézet a demokráciáért. Az intézet megalakításáról törvényt is rendelkezne - tette hozzá.
2008.09.25. 15:00
 
Újból megpróbálták
5 fő határsértőre bukkantak a határrendész járőrök ma reggel 8 óra magasságában a Mórahalmot Röszkével összekötő úton. Igazoltatásuk során kiderült, hogy a 3 felnőtt és 2 kisgyermek szerb állampolgár, és jogszerű magyarországi tartózkodásra érvényes iratokkal nem rendelkeznek.
2008.09.25. 14:45
 
 
Elkapkodták a jegyeket a De La Hoya-Pacquiao bokszcsatára
Pénztárnyitás után pár óra alatt csaknem az összes belépő elkelt a vérbeli bokszcsemegének ígérkező Oscar De La Hoya-Manny Pacquiao összecsapásra. A hivatásos ökölvívás korszakos alakjainak számító amerikai és fülöp-szigeteki bokszoló december 6-án lép a szorítóba Las Vegasban, az MGM Nagykertnek nevezett szórakozóhelyén, várhatóan színig telt nézőtér, 16 ezer ember előtt. Jelen állás szerint a hivatásos boksz történetében a mostani a második legnagyobb jegybevétel: a gyorsan elkapkodott tikettekért összesen csaknem 17 millió dollárt fizettek a nagy érdeklődés övezte ringcsatára kíváncsiak.
2008.09.25. 14:32
 
 
Gazdagok és gazdagabbak az amerikai kongresszusban
John Kerry, az amerikai Demokrata Párt 2004-es elnökjelöltje a washingtoni kongresszus leggazdagabb tagja, John McCain, az idei republikánus elnökjelölt a 13. a sorban, Barack Obama demokrata jelölt pedig nem tartozik az ötven legtehetősebb honatya közé - derült ki a Roll Call kongresszusi lap friss összeállításából. Kerrynek a számítások szerint - amelyek a politikusok kötelező vagyonbevallása alapján készültek - legalább 231 millió dolláros (37,6 milliárd forint) vagyona van. Az ötvenedik leggazdagabb képviselő a szintén demokrata Rahm Emanuel, esetében 5 millió dolláros (814 millió forint) vagyonról tudni.
2008.09.25. 13:53
 
 
Gőgös: további három éves moratórium a földvásárlásra
Magyarország kezdeményezi, hogy 2011-től további három évre vonatkozzon moratórium a külföldiek földvásárlására - jelentette be Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón. Ismertette, Magyarország 2011-ig moratóriumot kért külföldiek földvásárlására, aminek időszakos felülvizsgálata 2009-ben lenne esedékes, az Európai Bizottság azonban jelezte, hogy nem él a felülvizsgálati jogával. Gőgös Zoltán hangsúlyozta: azért van szükség a moratórium meghosszabbítására, mert a 2013 utáni agrártámogatási változásokat úgy kell előkészíteni, hogy a magyar piacot időközben ne zavarja meg egy spekulációs földkivásárlás.
2008.09.25. 13:50
 
 
Életveszélyesen megfenyegették Navracsicsot és Szijjártót
Levélben életveszélyesen megfenyegették Navracsics Tibort, a Fidesz frakcióvezetőjét és Szijjártó Pétert, az ellenzéki párt szóvivőjét; emiatt a két politikus csütörtökön feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen. Szerdán délután a Fidesz központjába Navracsics Tibornak címezve érkezett meg a levél, amelyben a Fidesz frakcióvezetőjét és a párt szóvivőjét, illetve hozzátartozóikat fenyegették meg. Navracsics Tibor a feljelentés átadása előtt azt mondta, Gyurcsány Ferenc emelte kormányzati szintre a gyűlölet politikáját, ezért a gyűlölet csak akkor távozhat a hétköznapokból és a politikából, ha Gyurcsány Ferenc is távozik.
2008.09.25. 13:47
 
 
Századvéd-Forsense: nőtt a Fidesz és az MSZP közötti különbség
Nőtt a két nagy párt, a Fidesz és az MSZP közötti különbség, emelkedett az MDF támogatottsága, az SZDSZ pedig továbbra is mélyponton van - derül ki a Századvég-Forsense közvélemény-kutatásából. A felmérés szerint a két nagy párt közötti különbség enyhe növekedése - az augusztusi adatokhoz képest - annak tudható be, hogy a Fidesz támogatottsága a múlt havi 25-ről 27 százalékra emelkedett az összes megkérdezett körében. Ezzel egyidejűleg az MSZP támogatottsága nem változott, 17 százalékos, ami a kutatás készítői szerint azt jelenti, hogy a kormánypárt elmozdult a korábbi 15 százalék alatti mélységből, de a megszorító intézkedések 2006-os bejelentése előtti, 20 százalék feletti szintet nem éri el.
2008.09.25. 13:27
 
 
Szigorúbban ellenőrzik a borimportot
Az országba illegálisan behozott bormennyiség csökkentése, vagy legális csatornába terelése érdekében közös ellenőrzési akciót szervez az agrártárca a VPOP-val. Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkára csütörtökön a kormányszóvivői tájékoztatón elmondta, hogy a legjelentősebb importőr, Olaszország adatai szerint évente 400 ezer hektoliter bor érkezik Magyarországra, a magyar nyilvántartásba azonban már csak 120 ezer hektoliter kerül. Ezért abban állapodtak meg a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságával (VPOP), hogy szigorítják a jövedéki ellenőrzést.
2008.09.25. 13:22
 
 
Tévutas: a város stimmelt, csak a földrész nem
Úticélja szerint jó városba érkezett, csak éppen rossz földrészre egy argentin turista: az ausztráliai Sydney helyett a kanadaiba, azaz a világ átellenes felére. A hölgy többszöri átszállással jutott el a mára elég álmos életű, hajdani bányász- és acélipari városba - a pezsgő ausztrál megapolisz helyett -, ám csak az utolsó útszakaszon kezdett neki gyanús lenni a dolog. Egy kis, légcsavaros gép vitte Halifaxból, amikor úgy találta, nem biztos, hogy Ausztráliában fog leszállni. A tévedés oka amúgy az volt, hogy a nő figyelmetlenül intézte az interneten a repülőjegyek vásárlását. A kis kanadai Sydneybe egyébként nem először tévednek Ausztráliába indult turisták. 2002-ben két brit csodálkozott nagyot, amikor megmondták nekik, hova jutottak.
2008.09.25. 13:10
 
 
A tömegközlekedést népszerűsíti a BKV
A tömegközlekedést népszerűsítéséért indított, 11 millió forintba kerülő program első eredményeiről számolt be a közlekedési cég csütörtökön Budapesten. A BKV az autósok körében végzett felméréseket 2007 szeptemberétől idén februárig. A legnehezebben az egyedülálló férfiak győzhetők meg, hogy változtassanak közlekedési szokásaikon, vagyis az autó helyett válasszák a tömegközlekedést - ismertette a közvélemény-kutatás eredményeit Tomay Kyra, a felmérést végző cég munkatársa. A nők, a magasabb végzettségűek, a fiatalok fogékonyabbak a "környezettudatos" érvek befogadására, közülük többen használják a közösségi közlekedést - tette hozzá.
2008.09.25. 13:08
 
 
Bevándorlási intézkedéscsomagot fogadtak el a szakminiszterek
Átfogó bevándorlási és menekültügyi intézkedéscsomagot fogadtak el csütörtökön Brüsszelben az Európai Unió bel-, illetve igazságügyi miniszterei. Egyetértettek abban, hogy a bevándorláspolitikát az eddiginél jobban kell az uniós munkaerő-szükségletek kielégítésének szolgálatába állítani, ösztönözni kell a magasan képzett munkaerő beáramlását. Ugyanakkor szükségesnek tartják a szigorú visszaküldési szabályok bevezetését, a külső határon pedig a határellenőrzés megszigorítását. A mostani, miniszteri szinten született egyetértés alapján a bevándorlási és menekültügyi paktumot az EU október 15-i brüsszeli csúcstalálkozóján terjesztik az állam-, illetve kormányfők elé elfogadásra.
2008.09.25. 13:07
 
 
Az átlag magyar nem szeret költözni
A magyarok általában nem szeretnek költözködni, életük során legfeljebb kétszer-háromszor váltanak lakást, a pénteken nyíló Lakásvásár kiállítás azonban segíthet felpörgetni a piacot - olvasható a Forest Hill lakópark nemzetközi befektetőinek közleményében. Felmérések szerint egy magyar családnak átlagosan 15 évente jut eszébe, hogy ingatlanpiaci kérdésekkel foglalkozzon. Ezzel szemben az "átlag európai" 5 évente foglalkozik lakásügyekkel, gyakorta nem életkörülménye megváltozása miatt, hanem befektetési szempontok alapján vesz, vagy ad el lakást. Az európai uniós átlag elérését segíthetik a lakásvásárok is, amelyeken a látogatók átfogó képet szerezhetnek a piaci helyzetről.
2008.09.25. 13:05
 
Peking 2008: elkészültek a sportági értékelések
Tényfeltáró és egyben előremutató jelentést szeretne a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége elé terjeszteni a testület szakmai és tudományos bizottsága a pekingi szereplésről. Kovács Tamás, a MOB sportigazgatója elmondta, hogy a sportágaktól bekért értékelések elkészültek és az első összegzés is megtörtént. Kovács Tamás azt emelte ki, hogy 24 sportágból 23 a célkitűzéstől elmaradva szerepelt, ami arra utal, hogy nagy baj van. Kovács elöljáróban annyit közölt, hogy a gyenge szereplés okai között szerepel a sportegészségügy helyzete, a túlversenyeztetés, a rossz formaidőzítés, a nemzetközi versenyeken elért eredmények alapján készült nem megfelelő helyzetértékelés, esetleg az elrontott akklimatizáció.
2008.09.25. 13:00
 
Meglőtt kisgyerek
A Tiszavasvári Rendőrkapitányság súlyos testi sértés megalapozott gyanújával hallgatott ki egy 81 éves tiszadadai férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint szerdán délután légpuskájával átlőtt a szomszéd udvarra, ahol egy hároméves kisfiút talált el.
2008.09.25. 12:31
 
 
A nemzetbiztonsági bizottság előtt Szilvásy bizonyítékai
Megkapták Szilvásy György bizonyítékait az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista tagjai a megfigyelési és adatgyűjtési ügyben csütörtökön, miután rövid konzultációt tartottak a polgári titkosszolgálatokat irányító tárca nélküli miniszterrel. Tóth Károly, a bizottság szocialista alelnöke elmondta: a bizottság ülését Simicskó István többszöri kérésük ellenére sem hívta össze, ezért kérte Szilvásy Györgyöt, hogy ha nem is bizottsági ülésen, de tájékoztassa a megjelenő tagokat a bizonyítékairól. A konzultáción csak az MSZP által delegált tagok vettek részt, így csak ők vették át a telefonbeszélgetéseket tartalmazó CD-t és egy rövid leírást.
2008.09.25. 12:30
 
 
Már csak néhány napig látogatható Szilvitzky Margit kiállítása
Már csak néhány napig látogatható Szilvitzky Margit szeptember 18-án nyílt Festmények, rajzok, művészkönyvek című kiállítása.
2008.09.25. 12:25
 
 
Menesztették a Diósgyőr vezetőedzőjét
Menesztették Vágó Attilát, a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. Baranyi Sándor, a klub tulajdonosa csütörtökön azt is közölte, hogy a cégét és személyét ért folyamatos támadás miatt átgondolja további diósgyőri szerepvállalását. A Soproni Ligában érdekelt együttes szombaton 6-0-ás vereséget szenvedett a Győr otthonában, és a 8. fordulót követően a 14. helyen áll nyolc ponttal. A gárda szerdán a Magyar Kupában kikapott az NB II-es Makó otthonában, így nem jutott a 16 közé.
2008.09.25. 12:23
 
 
NHH: közzé kell tenni a garantált le- és feltöltési sebességet
Decembertől az internetszolgáltatóknak nemcsak vállalniuk és mérniük kell a garantált le- és feltöltési sebességet az adott díjcsomag esetében, hanem az értékeket a sávszélességgel együtt nyilvánosságra is kell hozniuk - mondta Dömötöréné Ács Katalin, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) főigazgató-helyettese csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: mindezt az elektronikus hírközlési szolgáltatás minőségének a fogyasztók védelmével összefüggő követelményeiről szóló kormányrendelet alapján kell megtenniük. A garantált le- és feltöltési sebességet a cégeknek a hirdetésekben is meg kell jeleníteniük.
2008.09.25. 12:05
 
 
Tartozásuk fejében bontani kezdtek egy épületet válallkozók Szegeden
Egy cég épületének bontásába kezdett a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének negyven tagja Szegeden, mert szerintük a társaság összesen 22 millió forinttal adósa maradt egy Baranya megyei alvállalkozójának. Egy kapuszárny kiemelése után azonban az akciót egy hétre felfüggesztették, mert az ingatlant felszólításuk ellenére nem ürítette ki a tulajdonos. Szűcs László, Baranya megyei vállalkozó elmondta: négy turisztikai építmény építőmesteri munkáit végezte el az év elején a Dráva-projekt keretében, ezért 44 millió forintot kellett volna kapnia, de a fővállalkozó csak 22 milliót utalt át. Többször felszólította a cég tulajdonosát a tartozás rendezésére, aki erre nem volt hajlandó.
2008.09.25. 11:34
 
 
Érdemi munka nélkül fejeződött be az alkotmányügyi bizottság ülése
Érdemi munka nélkül fejeződött be az Országgyűlés alkotmányügyi bizottságának csütörtöki ülése, amelyen a képviselők Szilvásy György miniszter beszámolóját hallgatták volna meg a megfigyelési és adatgyűjtési ügyben. Szilvásy György arról tájékoztatta a képviselőket, hogy a törvény felhatalmazása alapján csak a nemzetbiztonsági bizottsággal együttes ülésen számolhatna be a rendelkezésére álló bizonyítékokról. Mivel azonban a nemzetbiztonsági bizottság ellenzéki elnöke, Simicskó István nem hívta össze csütörtökre a testület ülését, nem áll módjában tájékoztatást adni.
2008.09.25. 11:19
 
 
Tenisz: Szávay búcsúzott a nyolcaddöntőben Pekingben
A címvédő Szávay Ágnes búcsúzott a pekingi keménypályás tenisztornán, miután a nyolcaddöntőben kikapott a spanyol Anabel Medina Garriguestől. Az eddigi két találkozójukon ellenfelét legyőző Vasas-játékos - aki 26-odikként egy hellyel előzi meg a világranglistán Medina Garriguest - a meccs elején kétszer is elvesztette adogatását, majd nem tudta kihasználni bréklabdáit, így 31 perc alatt 6:2-re elbukta az első szettet. A második játszma újabb spanyol brékkel indult, ám a 19 éves magyar azonnal visszavette a szervagémet, csakhogy ezután negyedszer is elbukta a sajátját. Innen már nem volt visszaút, a rivális két játékot besöpörve jutott tovább 1:12 óra alatt a negyeddöntőbe.
2008.09.25. 11:17
 
 
Fidesz: Szilvásynak a bíróság előtt kell felelnie
A Fidesz szerint az adatgyűjtési ügyben a legsötétebb diktatúrákra emlékeztetető koncepciós eljárás zajlik, amiért Szilvásy György polgári titkosszolgálatokért felelős tárca nélküli miniszternek bíróság előtt kell felelnie. Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese beszélt budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, egy előre megírt forgatókönyv szerint zajlik az ügy, amelyben Szilvásy György valódi színházzá degradálja a bizottságokat. Hozzátette: ki kell vizsgálni, kinek a megrendelésére hallgatnak le ellenzéki képviselőket és ez kinek a felelőssége.
2008.09.25. 11:00
 
 
Nem nőtt a pálinkafogyasztás tavaly
Nem nőtt Magyarországon a kereskedelmi forgalomba kerülő pálinka fogyasztása tavaly az előző évhez képest, évente összesen 1,3-1,5 millió liter pálinka fogy - mondta Nagy András, a Magyar Szeszipari Szövetség Terméktanács ügyvezető igazgatója csütörtökön az MTI-nek. A szakember elmondta: tavaly az elfogyasztott gyümölcspálinka mennyisége összesen 580 ezer hektoliterfoknyit tett ki, míg a törkölypálinkából 150 ezer hektoliterfoknyi fogyott. Egy hektoliterfok 1 liter 100 százalékos szesztartalmú pálinkával egyenlő. A kereskedelmi forgalomba került magyar gyümölcspálinka 95 százalékát belföldön fogyasztják el. A magyar pálinka ugyanis külföldön még nemigen ismert, és így nem is kelendő - tette hozzá.
2008.09.25. 10:58
 
 
Talmácsi rajthoz állhat Japánban
Talmácsi Gábor részt vehet a Japán Nagydíjon, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi futamán, Motegiben. A 125 kcm-es kategória címvédője, aki jelenleg harmadik a vb-pontversenyben, két hete, az indianapolisi verseny első időmérő edzésének elején bukott és sérült meg. Múlt hétfőn sikeres kézműtéten esett át, szétnyílt sajkacsontját dr. Tim Dicke kézspecialista műtötte meg a profi sportolók ellátására szakosodott indianapolisi Indiana Orthopaedic Hospitalban. A minél gyorsabb gyógyulás érdekében egy úgynevezett Herbert-csavarral rögzítették a törött csontot, majd gipszet kapott a világbajnok.
2008.09.25. 10:13
 
 
Egyre népszerűbb a kenguruhús Ausztráliában
Az emberek is egyre inkább besegítenek a kengurufölösleg elfogyasztásába az ötödik kontinensen - tűnik ki az ausztráliai statisztikai hivatal legfrissebb jelentéséből. Eddig a nemzeti jelképet nem szívesen ették az ausztrálok, de a helyzet változóban van. A most közzétett adatok szerint tavaly az úgynevezett szelektív ritkítás keretében leölt erszényeseknek csaknem a felét - pontosan 48 százalékát - emberi fogyasztásra dolgozták fel. 2002-ben még csak 36 százaléknyi került az ausztrálok asztalára. Ausztrália 1959 óta exportálja a kenguruhúst. Ma is 14 ezer tonna az évi export belőle, de 8000 tonna már a hazai piacra kerül.
2008.09.25. 08:18
 
 
Hankó Faragó Miklós is jelölteti magát az SZDSZ országos tanácsának élére
Hankó Faragó Miklós is jelölteti magát az SZDSZ országos tanácsának (ot) elnöki posztjára. A politikus az MTI-nek adott interjújában elmondta, azután döntött az indulás mellett, hogy beszélgetések során a párt tagjai közül sokan biztosították támogatásukról. Hozzátette, úgy érzi, a jelenlegi helyzetben az ot elnökeként hasznára lehet a pártnak. Közölte, az SZDSZ alapító tagjaként jól ismeri a pártot. Valamennyi vezető testületben dolgozott már, így az ügyvivői testületben is, jelenleg is tagja az ot-nak és a frakciónak, és volt már megyei elnök is.
2008.09.25. 08:11
 
 
Sólyom: alapvető érdek a kapcsolatok erősítése Latin-Amerikával
Magyarországnak alapvető érdeke, hogy a múltbeli szélesebb kapcsolatok hagyományaira alapozva fejlessze, intenzívebbé tegye együttműködését Latin-Amerika demokratikus országaival, így Ecuadorral, Chilével és Peruval is - jelentette ki Sólyom László. A köztársasági elnök Ecuadort, Chilét és Perut érintő latin-amerikai körútjának tapasztalatait összegezte hivatalos megbeszéléseinek utolsó állomásán, Limában szerdán este - közép-európai idő szerint csütörtök hajnalban - magyar újságíróknak nyilatkozva. Sólyom László még a volt inka birodalom fővárosába, Cuzcóba, és Machu Picchu romvárosba is ellátogat, és a tervek szerint vasárnap érkezik vissza Budapestre.
2008.09.25. 08:05
 
 
Tehéntandíj 11 millió százalékos infláció miatt
Tehénben vagy benzinben követeli a tandíjat egy középiskola Zimbabwe második legnagyobb városában. Az afrikai ország világelső az infláció tempóját illetően, a legutóbbi hivatalos adat szerint 11 millió százalékos az éves pénzromlás, a gazdasági helyzet "válságos". Most 1 új zimbabwei dollár 10 milliárd régit ér. A bankok azonban naponta legfeljebb ezer új dollárt hajlandók kiadni ügyfeleiknek azok számlájáról. A nevezett iskolában a tandíj 100 ezer új dollár, így a szülő hónapokig járhat minden munkanap bankba, hogy kivehesse a kért pénzt. Ezért vetették fel szülők, hogy inkább tehénnel vagy benzinutalvánnyal, esetleg 700 liter benzinnel fizetnének.
2008.09.25. 07:57
 
 
A TEÁOR számokat a jövő évi adóbevallásban kell módosítani
A jövőben a cégek csak elektronikusan nyújthatják be beszámolóikat a cégbíróságnak, az ezt elmulasztókat törlik a cégjegyzékből, a megváltozott TEÁOR számokat a jövő évi adóbevallás benyújtásával együtt módosíthatják a vállalkozások - egyebek mellett ezeket tartalmazza az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium honlapján olvasható törvénytervezet. A cégeknek a számviteli törvény szerinti a beszámolót elektronikus úton, a kormányzati portálon keresztül kell a Cégközlöny honlapja részére megküldeniük. A tervezetben foglalt javaslat kizárja a lehetőségét, hogy papír alapú beszámoló képi formátummá történő átalakításával jöjjön létre az elektronikus okirat.
2008.09.25. 07:46
 
 
Világgazdaság: a Bamco leállhat a metróépítéssel
A Világgazdaság információi szerint a 4-es metró egyik meghatározó kivitelezője, a Bamco csütörtökön dönt arról, hogy másnap időlegesen leáll-e a munkálatokkal. Ez a cég fúrja az alagutakat és építi az Etele, valamint a Szent Gellért téri állomást. A konzorcium csütörtökig adott határidőt a DBR Metró Projekt Igazgatóságnak arra, hogy fizesse ki a többmilliárdos tartozását. A cégnek tőle független okokból a szerződésben vállaltakon felüli munkákat is el kellett végeznie, így jelentős többletköltsége keletkezett, amelyet a vitás kérdések megoldására létrehozott független döntőbizottság is megítélt.
2008.09.25. 07:42
 
 
Bush: Amerika súlyos pénzügyi válságban van
George Bush arra figyelmeztetett szerdai tévébeszédében, hogy az Egyesült Államok súlyos pénzügyi válságban van, és kormányzati cselekvés híján hosszú recesszió köszönthet az amerikai gazdaságra. Bush az esti főműsoridőben az országos tévécsatornákon élőben közvetített beszédben arról igyekezett meggyőzni az amerikaiakat, hogy támogassák az ország pénzügyi piacait sújtó zavarok elhárítása céljából a kongresszus elé beterjesztett 700 milliárdos kormányzati bankmentő tervet. Bush válságtanácskozásra hívta a két elnökjelöltet is. Obama és McCain is elfogadta a meghívást, utóbbi a válság miatt kampánykörútját is megszakította.
2008.09.25. 07:05
 
 
Medián: a biztos szavazók 64%-a a Fideszre szavazna
Bár a pártpreferenciák érdemben nem változtak, jelentősen nőtt azok aránya, akik szerint előre hozott választásra lenne szükség Magyarországon - derült ki a Medián szeptemberi felméréséből. A hvg.hu által szerdán ismertetett közvélemény-kutatás szerint a 2400 ember megkérdezésével készült adatok a pártok közötti erőviszonyok változatlanságát mutatják. A választani tudó "biztos" szavazók csaknem kétharmada a Fideszre (64 százalék), bő egynegyede pedig az MSZP-re (26) szavazna, az MDF és az SZDSZ támogatottsága 1 százalékponttal marad el a parlamenti küszöbtől, a többi párté pedig legfeljebb felfelé kerekítve éri el az 1 százalékot.
2008.09.24. 21:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283[2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista