2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Gázömlés a XIX. kerületben
Munkagép által megrongált gázvezeték miatt kellett elhagynia az otthonát körülbelül száz embernek pénteken délután a XIX. kerületben.
2008.09.26. 19:47
 
 
Kis híján egy kukásautó préselt össze egy szemetesben alvó fiatalt Pécsett
Kis híján agyonnyomott a kukásautó prése egy fiatalembert, aki egy hulladékgyűjtő edényben töltötte az éjszakát Pécsett - tájékoztatta a helyi hulladékkezelő BIOKOM Kft. pr-menedzsere az MTI-t. A jármű személyzete csütörtök reggel egy, a fiatalok által kedvelt szórakozóhely előtt gyűjtötte be a szemetet. A dolgozók egyike az 1100 literes konténer ürítését követően éppen a hulladék tömörítésére szolgáló kilenctonnás prés gombját akarta megnyomni, amikor arra lett figyelmes, hogy valami mozog a papírdobozok, ételmaradékok között. A munkások segítségével egy egyetemista korú, jól öltözött, de fáradt fiatalember jött elő az autó hátuljából: a kukában töltötte az éjszakát, s felébredt, amint a szeméttel együtt kiborították.
2008.09.26. 19:45
 
UEFA: 2016-tól 24 csapat lesz az Európa-bajnokságon
2016-tól az eddigi 16 helyett 24 válogatott részvételével rendezik meg a kontinensbajnokságokat, többek között erről is határozott pénteken az Európai Labdarúgó szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága. Az új rendszerű Eb-n a fináléban hat négyes csoportban kezdődnek a küzdelmek, mindegyik négyesből az első két-két helyezett, illetve a négy legjobb harmadik jut tovább. A kontinenstornákon az eddigi 31 helyett 51 meccsre kerül sor. Az Eb-selejtezőket változatlanul ötös, illetve hatos csoportokban kívánja megrendezni az UEFA, de ezek pontos kiírását később ismerteti az európai szövetség.
2008.09.26. 18:34
 
 
Korszerűsítik az orosz fegyveres erőket
Oroszország korszerűsíti fegyveres erőit, s az erre vonatkozó terv idén decemberre elkészül - mondta Dmitrij Medvegyev. Az orosz elnök a szövetségi katonai körzetek parancsnokai előtt szólva Orenburgban kijelentette: a dél-oszétiai események rávilágítottak, hogy korszerűsíteni kell az orosz fegyveres erőket, mivel megmutatták, hogy váratlanul kitörhet háború, és a parázsló konfliktusok valóságos háborús tűzvésszé fajulhatnak. Hozzátette: a fegyveres erők harci állományának 2020-ig szóló fejlesztési terve egyebek között előirányozza, hogy minden egységet állandó készenléti állapotba kell helyezni, a fegyveres erőket a legkorszerűbb fegyverekkel és felderítő eszközökkel kell felszerelni, és meg kell oldani a nukleáris elrettentés problémáit.
2008.09.26. 18:13
 
 
Az ENSZ közel 16 milliárd dollárt ajánlott fel a szegénység leküzdésére
Az ENSZ tagállamai közel 16 milliárd dollárt ajánlottak fel különböző fejlesztési programok támogatására a világméretű szegénység és az éhínség leküzdése érdekében egy New York-i csúcstalákozón. A szegényég elleni küzdelem megerősítése céljából összehívott csúcstalálkozót csütörtökön tartották New Yorkban, ahol a tagállamok vezetői az ENSZ-Közgyűlés ülésszaka alkalmából gyűltek össze. A találkozón több milliárd dollárt ajánlottak fel a malária visszaszorítására, különböző iskoláztatási projektekre és az élelmiszerválság elleni küzdelemre.
2008.09.26. 18:10
 
 
Szingapúri Nagydíj, 2. szabadedzés: Alonso a leggyorsabb
Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki második szabadedzésén. Az F1 első villanyfényes (városi) futamán rendezett második tréningen a kétszeres világbajnok mögött a vb-pontversenyben minimális előnnyel éllovas brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) lett a második, míg az őt egy ponttal követő brazil Felipe Massa (Ferrari) a harmadik. Az 5,067 km hosszú, 24 balkanyarral nehezített városi pályán, amelyet 1600 reflektor egyenként 3000 Lux-szal világít be, a vb-címvédő finn Kimi Räikkönen csak a hetedik időt érte el.
2008.09.26. 17:39
 
 
Nem született döntés a tőröző Ujlaky fegyelmi ügyében
Mivel Ujlaky Virginie nem jelent meg a pénteki meghallgatáson, egyelőre nem született döntés a válogatott tőröző fegyelmi ügyében. A hazai vívó szövetség (MVSZ) azért kezdeményezett fegyelmi eljárást vele szemben, mert megítélése szerint a pekingi olimpián nem volt megfelelő a hozzáállása, nem segítette csapattársait, egyes cselekedeteivel egyenesen hátráltatta az együttest. Ujlaky a játékokon tartalék volt, csak a csapatversenyben kapott szerepet, egyéniben nem vívott. A szövetség tájékoztatása alapján a Franciaországban nevelkedett Ujlaky nem jött el a pénteki meghallgatásra, észrevételeit és az üggyel kapcsolatos álláspontját csütörtökön késő délután juttatta el az MVSZ irodájába, francia nyelven.
2008.09.26. 17:35
 
 
ORFK: idén tovább csökkent a bűncselekmények, balesetek száma
Az idei év első nyolc hónapjában összességében tovább csökkent a bűncselekmények, a közúti balesetek, az ittas vezetők száma az előző évi adatokhoz képest, ugyanakkor romlott az országos felderítési mutató is. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) honlapján közölt adatok szerint januártól augusztus végéig 26 ezerrel kevesebb volt az ismertté vált bűncselekmények száma, mint 2007-ben, amikor 278 ezer 236 bűneset vált ismertté. Tavalyelőtt 280 ezer 860 bűnesetről szerzett tudomást a hatóság. A felderítési eredményesség 2006-ban 50,6 százalék, 2007-ben 48,2 százalék, míg idén mindössze 44,9 százalék volt.
2008.09.26. 17:22
 
Megállapodás született egy Iránnal szembeni új ENSZ-határozatról
Oroszország és az Egyesült Államok megállapodásra jutott egy Iránnal szembeni új ENSZ-határozatról - közölte a brit ENSZ-nagykövet. Diplomáciai források előzőleg arról számoltak be, hogy a Biztonsági Tanács öt állandó tagjának és Németországnak a külügyminisztere, akik a világszervezet közgyűlésének alkalmából tartózkodnak New Yorkban, (helyi idő szerint) péntek reggel előre be nem jelentett találkozóra gyűltek össze, hogy megvitassák az iráni nukleáris törekvések ügyét.
2008.09.26. 16:50
 
Ökoprogram: 50 százalékra nőtt az állami támogatás mértéke
A kormány 35 százalékról 50 százalékra emelte az állami támogatás mértékét a távfűtött lakások fűtés-szabályozásának kialakítására kiírt Ökoprogramban - mondta Csider László, az Önkormányzati Minisztérium lakásügyi főosztályának vezetője a 13. budapesti lakásvásár megnyitóján. Csider László kifejtette: a központi költségvetési támogatás növelését az energia és a távfűtés árának emelkedése indokolta, a 15 százalékpontos emeléssel a kormány a lakossági terhek csökkentését kívánja elérni. Hozzátette: a változtatás következtében az Ökoprogramban nyújtható legmagasabb állami támogatás 54 ezer forintról 77 ezer forintra nő, a költségek másik felét pedig az önkormányzat vállalhatja át részben, vagy egészben.
2008.09.26. 16:06
 
 
Milliós kártérítést akar a fotós ellopott erotikus Monroe-képeiért
Egy amerikai fotós bíróságon próbálja visszaperelni hét Marilyn Monroe-ról készített mezetlen, illetve félmeztelen képét, amelyekről azt állítja, hogy ellopták tőle. Bert Stern a Vogue megbízásából készítette a fotókat 1962 júliusában, alig hat héttel a híres színésznő tragikus halála előtt. Az erotikus képek egyenként több mint százezer dollárt érnek. A "egyedülálló és megismételhetetlen" felvételekből álló sorozat, amely a Los Angeles-i Bel Air Hotelben készült, a The Last Sitting (Az utolsó ülés) címet kapta.
2008.09.26. 15:43
 
 
Almássy törvénytelennek tekinti kizárását az MDF-ből
Törvénytelennek és ezáltal semmisnek tekinti az MDF-frakcióból történő pénteki kizárását Almássy Kornél. A politikus közleményében arra hivatkozik, hogy pénteken nem lehetett sem frakció-, sem elnökségi ülés, hiszen ő, mint a frakció és az elnökség tagja arra meghívót nem kapott. "Mindezek értelmében az én esetleges kizárásomról az országos választmány jogosult dönteni, nem pedig Herényi Károly frakcióvezető. Így továbbra is MDF-frakciótag, MDF-alelnök, budapesti elnök maradtam és ezen jogkörömet ma és a holnapi országos gyűlésen is gyakorolni fogom" - hangsúlyozta a politikus.
2008.09.26. 15:29
 
 
Fidesz: csak a lejátszott hét felvételen beszél fideszes politikus
A Fidesz szerint csak az általuk lejátszott hét lehallgatott felvételen beszél fideszes politikus, a többin az UD Vagyonvédelmi Zrt. munkatársai, vezetői szerepelnek, politikusok egyáltalán nem. Arra a felvetésre, hogy a titokminiszter szerint nem hét, hanem mintegy 30 felvételt adtak át a nemzetbiztonsági bizottságnak, Répássy Róbert, a párt frakcióvezetője azt mondta, maga Szilvásy György válogatta szét a lehallgatott beszélgetéseket. Hozzátette: a hanganyagokat tartalmazó cd mellé adott jegyzéken külön pont alatt szerepelnek a politikai kapcsolatokat bizonyítandó felvételek, amelybe maga Szilvásy sorolta be a Fidesz által később lejátszott hét felvételt, a többit viszont nem ebbe kategóriába tette.
2008.09.26. 15:23
 
 
Emberrablás miatt nyomoznak az MDF somogyi elnökének ügyében
Emberrablás bűntettének gyanúja miatt hivatalból nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen pénteken a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság - közölte a főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Bíró Gábor elmondta, hogy a médiában megjelent azon nyilatkozatokra figyelemmel rendelték el a nyomozást, amelyek szerint Balla Györgyöt, az MDF Somogy megyei elnökét egy általa nem ismert személy arra kényszerítette, hogy vele egy eddig ismeretlen helyre menjen, és akarata ellenére több órán át ott tartózkodjon. Az elsődleges nyomozati intézkedések után, az ügy kiemelt súlyára tekintettel, a bűntető eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja le - tette hozzá a szóvivő.
2008.09.26. 15:20
 
Konzervatív kerekasztal alakult Kuba demokratizálásáért
Konzervatív politikusok részvételével kerekasztal alakult a kubai demokratikus átmenet elősegítéséért - jelentette be Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a kezdeményezés alakuló ülése után Budapesten. A kerekasztal résztvevői olyan kelet-közép-európai politikusok, volt állam- és kormányfők, akik szeretnék megosztani a demokratikus átmenetben szerzett tapasztalataikat a kubai ellenzékkel. Az egykori államvezetők háromhavonta találkoznak majd, emellett egykori miniszterek is részt vesznek a munkában - mondta a kerekasztalt összehívó Orbán. A budapesti alakuló ülésén részt vett Emil Constantinescu volt román elnök és Mart Laar volt észt miniszterelnök is.
2008.09.26. 15:12
 
 
Továbbra sincs egyezség a MÁV és a VDSZSZ között
Nem állapodtak meg a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok képviselői a szakszervezet sztrájkköveteléseiről a Herczog László közvetítő részvételével megtartott pénteki egyeztetésen sem. A tárgyalást a munkaügyi vita rendezéséről október 13-án folytatják. Az egyeztetésen Bárány Balázs közölte, ha nem sikerül megállapodni a követelésekről, akkor októberben folytatják a munkabeszüntetést, és a 2009. évi bértárgyalást akkor kezdik el, amíg a 2008. évire vonatkozót le nem zárják egyezséggel.
2008.09.26. 15:04
 
 
Szingapúri Nagydíj: Hamilton a leggyorsabb az első szabadedzésen
A pontversenyben minimális előnnyel vezető Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki első szabadedzésén. A sportág történetének első villanyfényes futama előtti nyitótréningen a brazil Felipe Massa volt a második, míg a szintén ferraris finn Kimi Räikkönen a harmadik.
2008.09.26. 14:58
 
UEFA: marad lengyel-ukrán rendezésű a 2012-es Eb
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) úgy döntött, továbbra is Lengyelország és Ukrajna feladata, hogy megrendezze a 2012-ben esedékes kontinensviadalt - értesült a Reuters. Az UEFA illetékesei ugyanakkor figyelmeztették a vezetőket: gyorsítaniuk kell a tempón, hogy időben elkészüljenek mindennel. Lengyelország és Ukrajna a szintén közösen kísérletező Magyarország és Horvátország, valamint Olaszország előtt nyerte el a rendezés jogát.
2008.09.26. 14:53
 
 
Franciaországban fogták el a toplistás bűnözőt
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának információi alapján Franciaországban fogtak el egy több mint két éve körözött nyíregyházi férfit.
2008.09.26. 14:11
 
 
Az ukrán miniszterelnök előre hozott választások lehetőségét emlegeti
Julija Timosenko ukrán kormányfő jelezte pénteken, hogy előre hozott választásokhoz vezethet a Viktor Juscsenko államfővel való vitája, ez esetben pedig megszűnne a Nyugat-barát erők többsége a parlamentben. "Számunkra a legelső lépés a Litvin Blokkjával megerősített demokratikus koalíció újraélesztése lenne. Ha az elnök gátat szab ennek, akkor két lehetőség marad hátra: előre hozott választások, vagy nem természetes koalíciók létrehozása" - közölte Timosenko, aki szerint egy új választás esetén eltűnne a Nyugat-barát erők többsége a parlamentben, és ez 180 fokos fordulathoz vezetne Ukrajna európai integrációjában és a belső reformok területén.
2008.09.26. 14:05
 
 
Orbán: a törvényt és a demokráciát is megsértették a titkosszolgálatok
A törvényt és a demokráciát is megsértették a titkosszolgálatok a megfigyelési üggyel, a szervezetek irányítóit súlyos felelősség terheli - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke pénteken Budapesten. A magyar állami titkosszolgálatok benyomultak a politikába, ez veszélyezteti a demokráciát. Ha ugyanis a titkosszolgálat képviselőket hallgat le, azzal nem egyszerűen megsért egy törvényt, hanem az egész demokrácia ellen tesz - hangsúlyozta Orbán Viktor. A titkosszolgálatok irányítóit súlyos felelősség terheli a bűncselekmények elkövetése miatt, valamint azért, mert a szolgálatok beavatkoztak a magyar politikai életbe - mondta a pártelnök.
2008.09.26. 13:46
 
 
Elérhető közelségbe került az Alitalia megmentése
Pénteken ismét elérhető közelségbe került az olasz Alitalia légitársaság megmentése. A kiszivárogtatások szerint az olasz kormány szeretné, ha a német Lufthansa kisebbségi részvényesként beszállna az új légitársaságba. Az Alitalia átalakításának terheit döntően viselő CAI olasz befektetői csoport az Alitalia használható részeit az Air One légitársasággal egyesítené, és ebből alakítana új társaságot. Ugyanakkor egyre több részlet kerül nyilvánosságra ki a kissé módosult formában körvonalazódó megmentési tervről: az új légitársaság 12 500 Alitalia dolgozót venne át, 3250 álláshelyet megszüntetnének.
2008.09.26. 13:28
 
 
4-es metró: felvette a munkát a Bamco, de hétfőtől leáll
Felvette péntek reggel a munkát a Bamco konzorcium, amely azonban bejelentette, hogy hétfőtől leáll valamennyi helyszínén a munkálatokkal - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság. A nap folyamán tartott tárgyalásokon sem sikerült a döntőbizottságot is megjárt ügyet békés úton rendezni, "ezért a DBR fontolgatja, hogy választott bírósághoz fordul"; véleménye szerint "akár szerződésszegésnek is minősülhet", hogy a Bamco nem jogi úton kívánja rendezni a vitát, hanem "önkényesen le akarja állítani a szerződésben vállalt munkáit" - írta közleményében a társaság. A DBR Metró Projekt Igazgatóság egyúttal hangoztatta, még mindig van lehetőség a vita békés rendezésére.
2008.09.26. 13:17
 
 
Átnevezik az UEFA Kupát Európa Ligára
A korábbi információknak megfelelően az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága elfogadta az a tervezetet, amely szerint átnevezik az UEFA Kupát és a 2009/10-es szezonban már Európa Liga néven fut a sorozat. A változtatás célja, hogy a második számú, 48 csapatos európai kupa is rangos esemény legyen.A név mellett a lebonyolítás is megváltozik: a Bajnokok Ligájához hasonlóan csoportokban, oda-visszavágós alapon szerezhetők majd a pontok. Jelenleg ötös csoportokban zajlanak a küzdelmek, mindenki kétszer játszik hazai pályán, illetve idegenben.
2008.09.26. 13:06
 
Kettős emberölés Ózdon
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytat előre kitervelten, és részben 14 év alatti személy sérelmére, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.
2008.09.26. 12:31
 
 
Az MDF kizárta soraiból Almássy Kornélt
A Magyar Demokrata Fórum képviselőcsoportja egyhangú szavazással pénteken kizárta soraiból Almássy Kornélt - közölte Herényi Károly frakcióvezető. Herényi Károly közleményében hangsúlyozta: Almássy Kornél politikája az elmúlt időszakban teljességgel vállalhatatlan. "Az emberi összeomlás még érthető lenne, politikai viselkedése azonban egy konzervatív párt számára elfogadhatatlan" - tette hozzá. Herényi Károly az MTI érdeklődésére azt mondta, a párt alapszabálya szerint a frakcióból való kizárás egyben a pártból való kizárást is jelenti. Almássy Kornél kizárásával 10 tagúra csökkent az MDF frakciója, a függetlenek száma pedig négy főre nőtt.
2008.09.26. 12:30
 
 
Szilvásy: az NBH vizsgálja, feljelentse-e Almássyt
A Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) vizsgálja, tegyen-e feljelentést az Almássy Kornél MDF-es politikus által csütörtökön elmondottakkal kapcsolatban - közölte kérdésre válaszolva Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Szilvásy György hangsúlyozta: ami a politikus szájából elhangzott, az tarthatatlan rágalom, mert az NBH-nak nincs kommandós egyenruhája, nincs fegyverzete és nincs jelvénye sem. Almássy Kornél csütörtökön több ügyet is az NBH-val hozott kapcsolatba, például azt, hogy - mint mondta - Balla Györgynél, az MDF Somogy megyei elnökénél megjelent egy fegyveres, kommandós egyenruhát viselő, NBH-s jelvénnyel rendelkező férfi.
2008.09.26. 12:19
 
 
F1, Szingapúri Nagydíj: Kovalainen még nem segíti Hamiltont
A McLaren-Mercedes egyelőre nem utasította arra a finn Heikki Kovalainent, hogy segítse a pontversenyben minimális előnnyel vezető csapattársát, a brit Lewis Hamiltont a Forma-1-es világbajnokság vasárnapi, Szingapúri Nagydíján. "A csapat nem adott semmilyen instrukciót. A feladatom: szerezzek minél több pontot, és az lenne a jó, ha minél többet vennék el a riválisoktól. Az a jó, hogy magam dönthetek, mit csinálok adott szituációban" - mondta Kovalainen a sportág történetének első villanyfényes vb-futama előtt. Négy futammal a zárás előtt a 78 pontos Hamilton vezet egy pont előnnyel a Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa előtt. Kovalainen a hatodik 51 ponttal.
2008.09.26. 12:15
 
 
Veres: nem lesz kompenzálás, ha nem lesz Robin Hood-adó
A pénzügyminiszter szerint nem lesz pénz a távhődíj kompenzálására, ha az Országgyűlés nem fogadja el a Robin Hood-adót. Veres János az MTI-nek nyilatkozva elmondta: továbbra is az a véleménye, hogy nem alanyi jogon kellene a kompenzációt bevezetni. A pénzügyminiszter szerint szociális alapon kellene kompenzálni a távhővel fűtőket, de "tudomásul vette a kormány döntését". Ha a parlamentben nem sikerül támogatókat szerezni a Robin Hood-adó bevezetéséhez, akkor jövőre nem lesz miből fizetni az októbertől bevezetendő kompenzációs rendszert - szögezte le. Veres János hozzátette: az energetikai cégek megadóztatásán kívül nem kínálkozik más forrás, amely felhasználható volna erre a célra.
2008.09.26. 11:56
 
 
Újra szimultánt adnak a Polgár lányok
Október 11-én a Művészetek Palotájában ad újra szimultánt a három Polgár nővér, Zsuzsa, Judit és Zsófia. A Reneszánsz év jegyében sorra kerülő eseményen színészek, újságírók, médiaszereplők, profi sakkozók, amatőr sakkbarátok és ifjú tehetségek ülnek asztalhoz a második Aquaprofit-Polgár sakknapon, 15 órától. Az egyformán kétszeres olimpiai bajnok Judit, a New Yorkból érkező Zsuzsa és a Kanadában élő Zsófia összesen 45 - egyenként 15-15 -táblán játszik egyszerre az ellenfelekkel, a partik végeztével pedig cserélődnek a játékosok. Így a tervek szerint több mint száz vállalkozó jut játéklehetőséghez. Az esemény iránt nagy az érdeklődés, a jelentkezők száma már meghaladta a 200-at.
2008.09.26. 11:52
 
 
Gyurcsány: nem lesz választási a jövő évi költségvetés
A 2009. évi költségvetés az első az elmúlt 18 évben, amely a választás előtti évben a korábbinál kisebb államháztartási hiányt tervez, a GDP arányosan 3,2 százalékos deficit már megfelel a maastrichti követelménynek - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) rendezvényén. Jövőre a GDP arányos újraelosztás 1,5-2 százalékponttal csökken, s ez a szabaddemokratáknak azt a méltányos kívánságát is tartalmazza, ami a kiadási plafonra vonatkozik - mondta a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc ismertette azt is, hogy a 2006. évi, még kiigazítatlan 52,3 százalékos újraelosztási arány jövőre 46,7 százalékra mérséklődik.
2008.09.26. 11:34
 
 
Egymilliós nyomravezetői díj a szombati zavargások résztvevőiért
Személyenként egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a szeptember 20-án, Budapesten, a Szabadság téren és környékén jogellenes cselekményeket elkövetők felkutatása érdekében - áll a BRFK Kommunikációs Osztályának pénteki sajtóközleményében. Az ügy felderítésére létrehozott nyomozócsoport keresi a www.police.hu honlapra feltett képeken látható személyeket. A BRFK azt kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
2008.09.26. 11:30
 
TOP 10-es bűnözőt kaptak el
A 25 éves kisbéri férfit a Komárom-Esztergom Megyei Bírósá kereste, mert nem kezdte meg a rá kiszabott börtönbüntetés letöltését.
2008.09.26. 11:25
 
Felnőtt pelenkabemutatót rendeztek Japánban
A nyolcvanas évek slágereire vonultak fel egymás után egy különleges divatbemutató önkéntes modelljei Japánban: a világ egyik leggyorsabban öregedő országában felnőtt pelenkabemutatót rendeztek csütörtökön. "A pelenka olyasmi, amit az emberek nem akarnak megnézni, de ha vonzóvá tesszük, akkor könnyebben megbarátkoznak vele" -magyarázta Kijoko Hamada, a show fő szervezője az Idősek Életstílusának Kutatóközpontjától. Japánban a népesség több mint húsz százaléka 65 éven felüli, és az ENSZ előrejelzése szerint 2050-re - a világon elsőként - már egymillió százéves ember él majd a szigetországban.
2008.09.26. 11:23
 
 
Vince Mátyást választották az európai hírügynökségek szervezetének elnökévé
Vince Mátyást, a Magyar Távirati Iroda elnökét választotta meg a Hírügynökségek Európai Szövetségének (EANA) élére a szervezet nizzai közgyűlése pénteken. Vincét az osztrák APA, a brit PA és a norvég NTB hírügynökség javasolta a tisztségre ellenjelölt nélkül, és a jelenlévő 27 tag egyhangú szavazatával választották meg. Megbízatása a megválasztását követően kezdődik, és két évre szól. Vince Mátyás 2006 szeptembere óta tagja a szervezet öttagú elnökségének. A nizzai közgyűlésen a hivatalosan Irodának nevezett elnökségbe is választottak két új tagot, az olasz ANSA és a német DPA első számú vezetőjét.
2008.09.26. 11:21
 
 
Az EP vizsgálatot követel Írországtól a lisszaboni szerződés ügyében
Az Európai Parlament (EP) azonnali vizsgálatot követel Írországtól az Európai Unió reformszerződését elutasító, júniusi dublini népszavazás finanszírozására vonatkozó híresztelések ügyében. A Handelsblatt című német üzleti, politikai napilap csütörtökön arról számolt be, hogy Pöttering elnök és az EP frakcióvezetői egyaránt felszólították az ír kormányt: haladéktalanul vizsgálja ki azokat a sajtóban elterjedt, de brüsszeli uniós körökben is hangoztatott értesüléseket, amelyek szerint amerikai hivatalos körök, mindenekelőtt a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és a védelmi minisztérium jelentős illegális pénzügyi adományokkal támogatta a nem-kampányt irányító írországi Európa-ellenes mozgalmat.
2008.09.26. 10:36
 
 
Adatgyűjtési ügy: az NBH képtelenségnek tartja Almássy állításait
A polgári nemzetbiztonsági szolgálatok neve elhallgatását kérő illetékese pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy "képtelenség és kitaláció" Almássy Kornélnak az az előző napi sajtótájékoztatón elhangzott állítása, hogy az őt ért fenyegetések mögött a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) "sejlett fel". Az illetékes azt mondta, az NBH-nak nincs se kommandós, se más egyenruhája, következésképpen ezen az egyenruhán nem is viselhetnek semmiféle kitűzőt. Az NBH-nak nincs törvényi jogosítványa, hogy bárkit őrizetbe vegyen és fogva tartson; amit Almássy Kornél ezzel kapcsolatban állít, az képtelenség és kitaláció - tette hozzá.
2008.09.26. 09:43
 
 
Figyelmeztető sztrájkot tartottak az egri kórházban
A terveknek megfelelően pénteken 11 órakor befejeződött a kétórás figyelmeztető sztrájk az egri kórházban - közölte a "kórházvédő bizottság" szóvivője. Mánya Kristóf elmondta: a jelenléti ívek még nem állnak rendelkezésükre, így pontos számot nem tud mondani, becsléseik szerint 250-300-an csatlakoztak a munkabeszüntetéshez. A sztrájk ideje alatt az ügyeleti ellátás működött az intézményben, illetve erre az időre a rendelőintézetbe is kevesebb beteget utaltak be az orvosok, így az egészségügyi ellátás zökkenőmentes volt. A munkabeszüntetésre azért került sor, mert az intézményben működő szakszervezetek követelése ellenére a Heves Megyei Önkormányzat nem bontotta fel a kórház működtetésére vonatkozó, a HospInvest Zrt.-vel kötött szerződést.
2008.09.26. 09:15
 
A kínai űrhajósok készülnek az űrsétára
A Sencsou-7 kínai űrhajó legénysége péntek reggel megkezdte az első, kínai űrhajósok által "jegyzett" űrséta előkészületeit, miután megváltoztatta az űrhajó pályáját. A tajkonauták 64 másodpercre beindították a hajtóműveket, hogy az enyhén elliptikus pályáról körpályára állítsák az űrhajót. Jelen pillanatban 343 kilométeres magasságban keringenek a Föld körül. A legénység a misszió legfontosabb feladatának, az első kínai űrséta előkészületeivel van elfoglalva, amelyre szombaton kerül sor. A három tagú legénység először összeszereli, majd teszteli a kínai fejlesztésű szkafandert, amellyel az első kínai űrhajós kilép a nyílt kozmoszba.
2008.09.26. 08:53
 
 
Ferihegyet egyelőre nem érintik a londoni reptérproblémák
Ferihegyet egyelőre nem érintik azok a repülőtéri problémák, amelyek tegnap kora este egy elektromos hiba miatt London több repterén is fennakadásokat okoztak a légi közlekedésben - mondta reggel a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport szóvivője. Minden járat menetrend szerint indul és érkezik, de azt tanácsolják az utasoknak, hogy ellenőrizzék a járatuk indulását a repülőtér honlapján és vegyék fel a kapcsolatot a légitársaságokkal is - tette hozzá Szollár Domonkos. Csütörtökön este két londoni reptér, Heathrow és Luton közlekedésében akadtak nehézségek egy elektromos hiba miatt.
2008.09.26. 08:50
 
 
Japán Nagydíj: Talmácsi hetedik az első időmérőn
A címvédő Talmácsi Gábor a hetedik helyet szerezte meg a 125 kcm-esek első időmérő edzésén, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján. Az Aprilia magyar versenyzőjének két hete, az indianapolisi futam első gyakorlásán eltört a kezében a sajkacsont, így most csak külön orvosi engedéllyel indulhatott el Motegiben. Eredmények, 1. időmérő edzés: 125 kcm: 1. Joan Olive (spanyol, Derbi) 2:02.296 p 2. Bradley Smith (brit, Aprilia) 2:02.422 3. Mike Di Meglio (francia, Derbi) 2:02.573 ...7. Talmácsi Gábor (Aprilia) 2:03.326.
2008.09.26. 08:42
 
 
Infrával védi a tökeit egy brit gazda
Infravörös riasztórendszerrel védi egy brit gazda a tökeit, amelyek másfél kilométerre vannak a házától. A 34 éves férfi a szuperfejlett technológiával teszteli a berendezést, amely, ha töklopó lép földjére, a házában riasztja. A férfinak biztonságtechnikai cége van, és a tökvédő a legújabb fejlesztés. Ugyanakkor történt már betörés veteményes kertjébe, növényeket és szerszámokat vittek el a kamrából. Nem kizárt, hogy a lézeres riasztó elterjed a parasztok körében, több gazda már komolyan érdeklődik iránta. "Egyre drágább az élelmiszer, meg akarják védeni terményeiket" - idézte a rendszergazdát a Lancashire Evening Post című brit lap.
2008.09.26. 08:39
 
 
Folytatódik az egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Folytatódik ma az egyeztetés a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezet követeléseiről. A VDSZSZ eredeti követelése 10 százalékos többlet béremelés a kiszervezett MÁV-társaságok munkavállalóinak a megajánlott 6,9 százalék felett, a MÁV Cargo privatizációs bevételéből 250 ezer forint kifizetése valamennyi vasutas számára. Ez egészült ki azzal a követeléssel, hogy a korábban bezárásra szánt 38 vasúti szárnyvonalon maradjon meg a személyszállítás, a munkáltató 1,1 százalékos béremeléssel kompenzálja a vártnál magasabb inflációt, tovább a MÁV-társaságoknál az idén ne legyen létszámleépítés munkáltatói érdekből.
2008.09.26. 08:10
 
12 szurkolót állítottak elő az FTC-Haladás meccs előtt és után
Tizenkét személyt állított elő a rendőrség a csütörtök esti Ferencváros-Haladás mérkőzés előtt és után, miután a hazai szurkolók a vendégekre, majd a rendőrökre támadtak - közölte a BRFK másnap hajnalban. A Magyar Kupa mérkőzést a ferencvárosi Albert Stadion pályáján a Szombathelyi Haladás nyerte 2-1-re. A meccs előtt ferencvárosi szurkolók vendégszurkolókra támadtak a Nagyvárad téri aluljáróban, a verekedésnek a rendőrök vetettek véget. Innen öt személyt állítottak elő garázdaság miatt a VIII. kerületi rendőrkapitányságra.
2008.09.26. 08:03
 
 
Megbírságolná az EP az erősen szennyező autók gyártóit
A befolyásos autóipari lobby nyomásának ellenállva támogatott az Európai Parlament környezetvédelmi bizottsága csütörtökön egy európai uniós jogszabály-javaslatot, amely 2012-től jelentős bírságot helyez kilátásba azon gyártók számára, amelyek új járművei kilométerenként 130 grammnál több széndioxidot bocsátanak ki. Jelenleg 160 gramm az átlagos kibocsátás, és az autógyárak szerint a szigorítás az ágazat egész jövőjét fenyegeti Európában. Az ipar és annak befolyása alatt néhány képviselő enyhítő módosításokat szeretett volna elérni, ezeket azonban a szakbizottság a testület szavazáson elutasította, és megtartotta az Európai Bizottság eredeti javaslatát.
2008.09.26. 07:21
 
 
Újabb útfelújítások nehezítik a közlekedést a fővárosban az év végéig
Tovább nehezítik közlekedést az év végéig várható útfelújítások a fővárosban; a jövő év elején olyan időszak is lesz, amikor sem a Margit hídon, sem pedig a Szabadság hídon nem lehet majd autóval áthajtani. A Megyeri híd várható átadása viszont enyhíthet a nehéz forgalmi helyzeten - közölte a Fővárosi Önkormányzat. A főváros ebben az évben összesen 38 útszakaszt újít fel 22,4 kilométer hosszúságban, ezek több mint felével készültek el eddig. A maradék 14 szakasz munkálatai miatt a legtöbb helyen sebességkorlátozásra és félpályás útlezárásra kell számítani, valamint minden esetben parkolási tilalmat léptetnek érvénybe a felújítás által érintett útvonalakon.
2008.09.26. 07:15
 
 
Boszorkányűző pap áldja meg Sarah Palint egy YouTube-videón
A YouTube videomegosztó portálon megjelent egy felvétel csütörtökön, amely Sarah Palint, a republikánusok alelnökjelöltjét mutatja, amint egy kenyai pap megáldja őt és "a boszorkányság minden formájának" legyőzéséért imádkozik egy pünkösdista istentiszteleten. A felvétel egy wasillai pünkösdista templomban készült 2005 októberében, két nappal azelőtt, hogy Palin bejelentette: indulni akar az alaszkai kormányzói tisztségért, amelyet a következő évben el is nyert. A két és fél perces videón Palin nem szólal meg, végig lehajtott fejjel áll a gyülekezet két tagja között, két tenyerét felfelé fordítva.
2008.09.26. 07:06
 
 
Hugo Chavez újra Oroszországba érkezett
Hugo Chavez venezuelai elnök csütörtökön Kínából Oroszországba érkezett, s rögtön megbeszélést kezdett Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnökkel. Chavez ezt követően a tervek szerint Orenburgba utazik majd, ahol egy hadgyakorlatot tekint meg, s pénteken találkozik Dmitrij Medvegyev orosz elnökkel. Nem egészen három hónapon belül Chavez másodszor jár Oroszországban és másodszor tárgyal Medvegyevvel. Az orosz lapok már többször felhívták a figyelmet rá, hogy Latin-Amerikában a térségbeli amerikai hegemónia megtörésére törekvő tömb van kialakulóban, s ezen országoknak ésszerű alternatíva Oroszország, Moszkvának pedig ez sok előnyt kínál.
2008.09.25. 21:10
 
 
Európa kutyakiállítás lesz Budapesten
15 év után ismét Budapesten találkoznak Európa és a világ "kutyásai": a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete nagyszabású eseményére, az Európa kutyakiállításra rekordszámú, 15 ezer nevezés érkezett. A kapcsolódó rendezvényekre további 9 ezer kutyát neveztek. Az eseményt október 3. és 5. között a Hungexpo csarnokaiban és szabad területén, valamint a szomszédos Kincsem Parkban rendezik meg - hangzott el a szervezők csütörtöki sajtótájékoztatóján. A rendezvény mottója: három nap a felelős állattartás jegyében. Október 4-én, szombaton lesz az Állatok Világnapja, amikor Állatvédelmi konferenciának is helyet ad a kiállítás - mondta Korózs András, a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete elnöke.
2008.09.25. 20:48
 
 
Adatgyűjtési ügy: Balla György megerősítette Almássy állítását
Balla György az MTI-nek csütörtökön este megerősítette Almássy Kornél aznapi sajtótájékoztatóján rá vonatkozó kijelentését. Almássy azt mondta: Balla Györgyöt, az MDF Somogy megyei elnökét az országos választmány szeptember 13-i ülése előtti péntek este valaki elvitte otthonról, és egészen szombat reggelig nem tudták, mi történt vele. Később kiderült, hogy Balla György családi vállalkozásába zárás előtt belépett egy fegyveres, kommandós egyenruhát viselő, NBH-s jelvénnyel rendelkező férfi, és felszólította, hogy kövesse. Nem vihetett magával semmilyen kommunikációs eszközt, egy idegen lakásra mentek, ahol a fegyveres férfi csak reggel 6 órakor vitte haza, és az aznapi választmányi ülésre vezető úton is követték.
2008.09.25. 20:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282[2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista