2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Winehouse és Spears lehet a befutó az MTV Europe zenei díjára
Britney Spears és Amy Winehouse kapta a legtöbb jelölést az MTV Europe zenei díjára. Mindkét énekesnő versenyben van a 2008 legjobb produkciója címért is. A díjakat november 6-án Liverpoolban adják át. A két énekesnő az utóbbi időszakban számos elismerést sepert be: Amy Winehouse öt Grammy-díjat kapott februárban, míg Britney Spears az MTV Video Music Awardson gyűjtött be három trófeát, bizonyítva kitűnő formáját. A hétfői bejelentés szerint a két énekesnőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a legfontosabb díjért a Coldplay együttessel, Leona Lewisszal és Rihannával kell ringbe szállniuk.
2008.09.29. 12:26
 
 
A Fidesz és a KDNP támogatja az adatvédelmi ombudsman-jelöltet
A Fidesz és a KDNP támogatja Jóri András adatvédelmi ombudsman-jelöltet a hétfői titkos szavazáson - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője hétfőn az MTI-nek, miután a frakciószövetség meghallgatta a jelöltet. Navracsics Tibor közölte: a meghallgatás során arról is megkérdezték Jóri Andrást, hogy a jelenleg folyó adatgyűjtési ügyben lát-e adatvédelmi problémákat. Mint mondta, a jelölt konkrét álláspontot természetesen nem fejtett ki, de elmondta milyen megfontolások alapján mérlegel majd.
2008.09.29. 12:05
 
 
A házelnök bejelentette Almássy kizárását az MDF-frakcióból
Szili Katalin házelnök a hétfői parlamenti ülés kezdetén bejelentette, hogy az MDF-frakció kizárta soraiból Almássy Kornélt, aki így függetlenként folytatja munkáját. A múlt heti frakcióülésen, majd a hétfői testületi ülésen is kizárt politikus már nem ült az MDF-frakciójának fenntartott padsorokban, amikor a házelnök kizárásáról tájékoztatta a képviselőket; Almássy Kornél helyére valaki egy narancsot tett. A házelnök közölte: Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője arról tájékoztatta, hogy a képviselőcsoport visszahívta Almássy Kornélt a sport- és turisztikai bizottságból, valamint a kutatási és innovációs eseti bizottságból és a fogyasztóvédelmi eseti bizottságból is.
2008.09.29. 11:43
 
 
Nem dolgozik a Bamco, áll a metróberuházás egy része
Leállt a munkával hétfő reggel a Bamco konzorcium, így nem dolgozik a Szent Gellért téri metróállomás, az Etele téri pajzsindító akna és néhány szellőző-alagút megépítésén - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság. A közlemény szerint a külföldi alvállalkozó egy elszámolási vita miatt állította le a munkálatokat, úgy, hogy még "kárenyhítési kötelezettségének sem tett eleget, azaz más kivitelezők előrehaladását is akadályozza." Egyelőre nem tudni, hogy mikor veszi fel újra az alvállalkozó a munkát, a tárgyalások folynak - közölte a DBR. Mint megjegyezte, a Bamco leállása a teljes projektet nem veszélyezteti.
2008.09.29. 11:39
 
 
Dávid Kornél visszatér az NBA-hez
Az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers megfigyelője lesz Dávid Kornél, az utóbbi évtizedek legsikeresebb magyar kosárlabdázója. A 37 éves, 107-szeres válogatott és hatszoros magyar bajnok október 1-től európai tehetségkutatóként segíti a legutóbb keleti főcsoportdöntős klubot. "Szerdán utazom Clevelandbe megbeszélni a részleteket, és október 26-ig maradok kinn a csapat szakmai táborában. Utána visszajövök Székesfehérvárra, és innen járom majd Európa városait. Három éve elvégeztem egy megfigyelői képesítést adó iskolát, azóta vártam erre a lehetőségre. Fiatal és befutott játékosokat egyaránt szemmel tartok majd, ami izgalmas feladatnak ígérkezik" - nyilatkozta.
2008.09.29. 11:33
 
18 millió forintot loptak a fiatalok
Előzetes letartóztatásba került az a két fiatalember és egy nő, akik a gyanú szerint a múlt héten 18.000.000 forintot loptak el egy lábatlani lakásból. A gyanúsítottak feltehetően az egyik nyitott ablakon keresztül másztak be a lakásba és vitték el onnan a tetemes összeget. A sértett nem tett feljelentést a rendőrségen, ismerősei segítségével maga indult az elkövetők nyomába. Gyorsan rájött, hogy az egyik tolvaj nem lehet más, mint fia barátja. Felkereste a 15 éves fiút, kérdőre vonta, aki mindent bevallott, megnevezte két társát, majd az ellopott pénzből visszaadott 12.020.000 forintot. A többit állítása szerint elszórakozta.
2008.09.29. 11:21
 
 
Adatgyűjtési ügy: a Fidesz feljelentette a titokminisztert
Répássy Róbert, a Fidesz frakcióvezető-helyettese délelőtt megtette a feljelentést a Legfőbb Ügyészségen Szilvásy György polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter ellen az adatgyűjtési ügyben. A Fidesz jogi kabinetvezetője hivatali visszaélés és "hivatalos személy által, közmegbízatás felhasználásával elkövetett személyes adattal visszaélés" miatt tett feljelentést a titokminiszter ellen, mert szerinte Szilvásy György törvényes felhatalmazás, illetve az érintett személyek, Kövér László és Demeter Ervin hozzájárulása nélkül kezelte a Nemzetbiztonsági Hivataltól származó titkos információgyűjtéssel beszerzett, lehallgatott telefonbeszélgetéseket.
2008.09.29. 11:20
 
 
Magyarország a közepesen korrupt országok közé tartozik
Magyarország a Transparency International legutóbbi felmérése szerint a közepesen korrupt országok közé tartozik - mondta Kovács Attila, a Legfőbb Ügyészség kiemelt ügyek főosztályának vezetője hétfőn Budapesten, a korrupció és pénzmosás elleni nemzetközi konferencián. Az ismertté vált korrupciós bűncselekmények száma Magyarországon 1979-ben volt a legmagasabb (1353) és 1991-ben a legalacsonyabb (344 eset) - tette hozzá. Tavaly 350 esetet regisztráltak. Mint kifejtette, az elmúlt 10 év átlagában a korrupciós bűncselekmények száma átlagosan 694 volt, ez alig több, mint az évente regisztrált összes bűncselekmény 1 ezreléke; tavaly 426.914 bűncselekmény vált ismertté.
2008.09.29. 11:20
 
Közel fél millió forintot zsákmányolt a trükkös tolvaj
Egy régi trükkel próbálkozott a tolvaj Esztergom és ismét sikere lett. Egy 73 éves táti nénihez jutott be és vitte el tőle 440.000 forintot pénteken délután. A trükkös azt állította, hogy tartozik a sértett fiának. 10.000 forintot hozott neki, de csak 20.000 forintos bankjegye van, így megkérte a hölgyet, hogy váltsa fel a bankót. A néni minden gyanú nélkül megtette ezt, miközben a tolvaj kifigyelte, hol tartja spórolt pénzét, majd a figyelmét elterelve elemelte az összeget és sietve távozott.
2008.09.29. 11:10
 
 
Olmert: Izraelnek szinte az összes megszállt területet át kell engednie
Izraelnek csaknem teljesen ki kell vonulnia az 1967-es közel-keleti háborúban elfoglalt területekről, ha békét akar kötni a palesztinokkal és Szíriával - idézte Ehud Olmert miniszterelnököt a Jediót Ahronót című izraeli napilap. A kormányfő szerint Izraelnek át kell engednie Kelet-Jeruzsálem nagy részét, és olyan államot kell biztosítania a palesztinoknak, amelynek területe megegyezik egész Ciszjordánia és a Gázai övezet nagyságával. Szíriáról szólva pedig közölte: a béke feltétele a Golán-fennsíkról való kivonulás. Azt mondom, amit egyetlen előző izraeli vezető sem: ki kell vonulnunk majdnem minden megszállt területről, beleértve Kelet-Jeruzsálemet és a Golán-fennsíkot is" - jelentette ki.
2008.09.29. 11:05
 
Nagy az érdeklődés az orosz kiállítások iránt
Csütörtökön este nyolc óra után egy gombostűt is nehéz lett volna leejteni a két éves születésnapját ünneplő debreceni művészeti központban. Miközben a belső kertben Fábry Sándor, a népszerű showman elemezte a Szocreál című kiállítást és Sztálin szobrának rekonstrukcióját, a földszinti fogadótérben az orosz Blue Noses művészcsoport tagjai rögtönzött performansszal lepték meg a közönséget. A programsorozat – másnap estig tervezett, de szombat hajnalig tartó – többi része is szép sikerrel zárult. A debreceni közönség találkozhatott – többek között – Bereményi Géza író-filmrendezővel, Menyhárt Jenő rock-legendával, Lévai Balázs televíziós műsorvezetővel, Hadházi László humoristával, meghallgathatta az efZámbó Happy Dead Band, a Tudósok és a Másfél együttes koncertjét vagy csatlakozhatott a kétóránként induló tárlatvezetésekhez.
2008.09.29. 11:02
 
 
Az euróövezetbe is begyűrűzött az amerikai hitelválság
Részleges államosítással segítenek a Benelux-államok az amerikai hitelpiaci válság tovagyűrűző hatása miatt - első európaiként - bajba került belga-holland bankon, a Fortison: a három ország összesen 11,2 milliárd euróval támogatja a magyarországi érdekeltségekkel is rendelkező pénz- és biztosító intézetet. A belga, a luxemburgi és a holland kormány a legmagasabb szinten egyeztetett az ügyben a hét végén, bevonva az Európai Központi Bank elnökét és az Európai Bizottság versenyügyi felelősét is. Az euróövezetben a Fortis banké az első nagy válság a hullámokban több mint egy éve gyűrűző nemzetközi pénzpiaci krízis keretében.
2008.09.29. 09:38
 
 
7,5 százalékos a munkanélküliség
A munkanélküliségi ráta az idén június-augusztusban 7,5 százalék volt, a foglalkoztatottak száma 3 millió 914 ezer, a munkanélkülieké 317 ezer fő - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Tavaly június-augusztusban a foglalkoztatottak száma 3 millió 945 ezer, a munkanélkülieké 305 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 7,2 százalék volt. A munkanélküliségi ráta az idén május-júliusban 7,5 százalék, a foglalkoztatottak száma 3 millió 894 ezer, a munkanélkülieké pedig 316 ezer fő volt. Az idén június-augusztusban a 15-74 éves népesség 54,9 százaléka, a 15-64 éveseknek 61,8 százaléka, a munkavállalási korúaknak pedig 64,4 százaléka jelent meg a munkaerőpiacon.
2008.09.29. 09:10
 
 
Nem zárják ki a BKV-szakszervezetek az újabb sztrájkot
Nem kizárt, hogy újra sztrájkot hirdetnek a BKV-szakszervezetek, ha a cég nem tartja magát a garancialevelében foglaltakhoz és keddig nem alakítja ki közép- és hosszú távú stratégiáját - közölte Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének szóvivője hétfőn az MTI-vel. A szóvivő elmondta: a BKV-nak egy napja maradt arra, hogy a szakszervezetekkel tudassa, elkészült-e a cég közép- és hosszú távú gazdasági elképzeléseit tartalmazó tervezet. A szakszervezetek szeptember 11-én levélben kezdeményeztek tárgyalásokat az új vezérigazgatóval, de eddig nem kaptak választ Kocsis Istvántól. A cég annyit közölt velük, hogy kedden 14 órára várja a szakszervezetek képviselőit egy egyeztetésre - tette hozzá.
2008.09.29. 09:00
 
 
Göncz Kinga jó esélyt lát az amerikai vízummentességre januártól
Göncz Kinga jó esélyt lát arra, hogy január 12. körül életbe lép az amerikai-magyar vízummentességi megállapodás - a külügyminiszter erről Chicagóban, a helyi magyarság vezetői előtt beszélt vasárnap. Mint kifejtette, a vízummentességi egyezményhez amerikai részről át kellett értékelni az ország kapcsolatrendszerét, és még az is szükséges, hogy a budapesti amerikai konzulátuson 10 százalék alá csökkenjen az elutasított vízumkérelmek aránya. Véleménye szerint "most már jóformán minden csak attól függ, időben kiépül-e a tengerentúlon az elektronikus beléptető, illetve ellenőrző rendszer". Felhívta ugyanakkor a figyelmet arra, hogy az új rendszerben nem lesz beutazási engedély, ám a turistáknak indulás előtt regisztráltatniuk kell majd magukat.
2008.09.29. 08:45
 
 
Serie A: Ronaldinho gólja döntötte el a milánói derbit
Az AC Milan a Barcelonától nyáron szerződtetett Ronaldinho góljával győzte le városi riválisát, a címvédő Internazionalét az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában. Jose Mourinho együttese a Milan elleni városi rangadón szenvedett először vereséget a bajnokságban ebben a szezonban. Az Inter Burdisso kiállítása miatt emberhátrányban játszott az utolsó negyed órában. A feszült hajrában a játékvezető a korábban lecserélt Marco Materazzit is kiállította. Az Internazionale védője a 83. percben a kispadról felpattanva hevesen gesztikulálva vitatott egy bírói ítéletet. Eredmény: AC Milan-Internazionale 1-0 (1-0). Gól: Ronaldinho (36.) kiállítva: Burdisso (77., Internazionale).
2008.09.29. 08:28
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 27. helyen áll
Szávay Ágnes egy helyet rontva a 27. a női teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Serena Williams (amerikai) 4091 pont 2. ( 2.) Jankovic (szerb) 4070 3. ( 3.) Szafina (orosz) 3747 4. ( 5.) Gyementyjeva (orosz) 3470 5. ( 4.) Ivanovic (szerb) 3328 6. ( 6.) Sarapova (orosz) 3041 7. ( 7.) Kuznyecova (orosz) 3000 8. ( 8.) Venus Williams (amerikai) 2271 ...27. (26.) SZÁVAY ÁGNES 1030 ...125. (119.) Czink Melinda 272 ...144. (141.) Arn Gréta 221 ...236. (238.) Marosi Katalin 120 ...252. (252.) Nagy Kyra 109. Páros: 1. (1.) Cara Black (zimbabwei) és Liezel Huber (amerikai) 5190-5190 pont 3. (3.) Szugijama Aj (japán) 3065 ...58. (58.) SZÁVAY 784.
2008.09.29. 08:00
 
 
Ötvenéves a NASA
Október 1-jén lesz 50 éves az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA, a világ legnagyobb költségvetéssel működő űrhivatala. Hivatalos nevén National Aeronautics and Space Administration, vagyis a Nemzeti Légügyi és Űrhajózási Hivatal évente 17 milliárd dollárt költ a világűr kutatására és meghódítására, beleértve az emberek űrutaztatását, a távoli bolygók - egyelőre még - robotszondák általi fürkészését, illetve a világegyetem titkainak feltárását nagy teljesítményű földi és űrteleszkópokkal. Központja Washingtonban van, ahol 19 ezren dolgoznak. Tevékenysége azonban gyakorlatilag az Egyesült Államok egész területére kiterjed, és tíz főközpontja további 40 ezer embernek ad munkát.
2008.09.29. 07:51
 
 
Obama és McCain támogatja a 700 milliárd dolláros bankmentő csomagot
Barack Obama és John McCain, a két nagy amerikai párt elnökjelöltje egyaránt támogatásáról biztosította vasárnap a kormány 700 milliárd dolláros bankmentő segélycsomagját, van olyan politikus azonban, aki a pénzügyminiszter lemondását követeli. A kongresszus és az adminisztráció képviselői napok óta tartó maratoni tárgyalások után vasárnap hajnalban jelentették be: elvi megállapodást kötöttek a bankmentő csomagról. A Wall Street válsága és a befagyott hitelpiac kiolvasztását célzó pénzügyi csomag az elnökválasztási kampány központi kérdésévé vált. Obama és McCain is úgy tünteti fel magát: vetélytársánál alkalmasabb arra, hogy a gazdasági krízisből kivezesse az országot.
2008.09.29. 07:45
 
 
A pénzügyminiszter ma nyújtja be a jövő évi büdzsét
Veres János pénzügyminiszter hétfőn nyújtja be Szili Katalinnak, az Országgyűlés elnökének a jövő évi költségvetésről szóló törvényjavaslatot. A pénzügyminiszter a múlt héten a kormányszóvivői tájékoztatón ismertette a büdzsénél alapul vett makrogazdasági prognózist, de a a tényleges fő számokat még nem. A kormány 3 százalékos GDP növekedés, 4,3 százalékos infláció mellett tervezi a jövő évi költségvetést, amely eredményszemléletben 3,2 százalékos GDP arányos államháztartási hiányt tartalmaz - jelentette be múlt szerdán Veres, miután a kormány elfogadta a jövő évi költségvetés tervezetét. A jövő évi költségvetés az egyensúly megőrzése és megtartása jegyében készült, jelentős tartalékokkal.
2008.09.29. 07:00
 
 
Adatgyűjtési ügy: az NBSZ jogi lépéseket tesz a hamis vádaskodókkal szemben
Ha bármely, az adatgyűjtési ügyben nyilatkozó országgyűlési képviselő adatokkal rendelkezik arról, hogy lehallgatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat (NBSZ), kötelessége feljelentést tenni. Azokkal szemben, akik ezzel kapcsolatban hamis váddal illetik, az NBSZ megteszi a szükséges jogi lépéseket - közölte Balajti László dandártábornok. A szolgálat főigazgatója azzal kapcsolatban juttatta el nyilatkozatát az MTI-hez, hogy - mint írta - az elmúlt napokban a sajtóban több olyan feltételezés látott napvilágot, amely szerint nem bizonyítható, az UD Zrt. ügyében nyilvánosságra került lehallgatási anyagokban a beszélgetés két részvevője közül ki volt a lehallgatott.
2008.09.28. 20:05
 
 
NB I: Idegenben nyert a Nyíregyháza a címvédő ellen
A címvédő MTK hazai pályán egy góllal kikapott a Nyíregyházától a labdarúgó Soproni Liga kilencedik fordulójában. Eredmény: MTK Budapest-Nyíregyháza Spartacus FC 1-2 (1-1), Hidegkuti Stadion, 800 néző, gól: Urbán (44.), illetve Apostu (32., 11-esből), Stojkov (47.). Az MTK birtokolta többet a labdát, mégis tizenegyesből a vendégek szereztek vezetést, amire azonban még az első félidőben érkezett a hazai válasz. A második játékrész óriási védelmi hiba után gyors nyíregyházi góllal kezdődött. A folytatásban a vendégek fegyelmezetten védekeztek, az idő múlásával egyre türelmetlenebb és idegesebb vendéglátók pedig nem tudtak egyenlíteni.
2008.09.28. 19:31
 
 
A nyelvoktatás fontosságát hangsúlyozta az uniós biztos Szegeden
Fokozni kell az erőfeszítéseket, hogy minél szélesebb rétegek tanulhassanak idegen nyelveket - jelentette ki Leonard Orban uniós biztos vasárnap Szegeden. Kulturális, gazdasági és foglalkoztatási szempontból is rendkívüli jelentősége van a nyelvtanulásnak - mondta az Európai Bizottság többnyelvűségért felelős román tagja azt követően, hogy megbeszéléseket folytatott a szegedi román főkonzulátus képviselőivel és a Szegedi Tudományegyetem oktatóival. Az Európai Unió 2002-ben indította el programját, amely az anyanyelv mellett még legalább két másik nyelv ismeretének elsajátítását szorgalmazza. Ennek lehetőségét nem csak egy szűk elit számára kell megteremteni, hanem mindenkinek - hangsúlyozta.
2008.09.28. 17:44
 
 
Az optimistább jelölt nyerheti az amerikai elnökválasztást
Az optimistább jelölt nyeri meg a novemberi amerikai elnökválasztást - ez derült ki a Pennsylvaniai Egyetem vasárnap ismertetett kutatási eredményeiből. Az egyetem az 1900 óta rendezett elnökválasztásokat és elhangzott kampánybeszédeket elemezve arra a következtetésre jutott: az esetek 80 százalékában az optimistább jelölt jutott a Fehér Házba. A közvélemény-kutatások szerint az idei versenyben a demokrata párti Barack Obama és a republikánus John McCain "egyenlő mértékben derűlátó", viszont Sarah Palin, a republikánus alelnökjelölt nagyobb optimizmust sugároz nemcsak Joe Biden szenátornál, a demokrata párti alelnökjelöltnél, hanem a két elnökjelöltnél is.
2008.09.28. 17:40
 
 
Forma-1, Szingapúri Nagydíj: Alonso győzött
Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnokság idei 15. futamát, a Szingapúri Nagydíjat. A F1 történetének első villanyfényes viadalán a német Nico Rosberg (Williams) végzett a második helyen, míg a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercdes) lett a harmadik. Egyik ferraris, így Kimi Räikkönen és Felipe Massa sem szerzett pontot, ezzel Hamilton előnye három futammal a zárás előtt hét pontra nőtt közvetlen riválisával szemben. A 14. körben, egy baleset után beküldték a biztonsági autót, és ez idő alatt több pilóta figyelmen kívül hagyva a tilos jelzést behajtott a boxutcába, ahol valóságos káosz alakult ki, a versenybíróság pedig büntetéseket osztott ki.
2008.09.28. 16:07
 
 
Olmert: egy új ultranacionalista földalatti mozgalom éled Izraelben
A jelek szerint új ultranacionalista földalatti mozgalom van éledőben, és az felelős a robbantásért, amely megsebesítette a ciszjordánai zsidó telepépítések egy nyílt bírálóját - mondta Ehud Olmert izraeli kormányfő vasárnap, a kabinet heti ülésén. A pokolgépes merénylet, amelyben könnyebben megsérült Zeév Sternhell 73 éves politológus-történészprofesszor, feléleszti a félelmeket attól, hogy az izraeli társadalmon belüli ideológiai súrlódások nyílt erőszakká fajulhatnak, miközben az ország vezetői a "földet békéért" elven alapuló megállapodásra törekszenek a paslesztinokkal.
2008.09.28. 16:00
 
 
Peking: Jankovic nyerte a nők versenyét
A szerb Jelena Jankovic nyerte a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyét, miután a fináléban két sima játszmában legyőzte az orosz Szvetlana Kuznyecovát. Jankovic tavaly Szávay Ágnestől kapott ki a pekingi döntőben. A magyar teniszező az idén a második fordulóban búcsúzott. Eredmények, döntők: nők (600 ezer dollár): Jankovic (szerb, 1.)-Kuznyecova (orosz, 4.) 6:3, 6:2.
2008.09.28. 15:11
 
 
Eredménykampányt kezd az MSZP
Országos kampányba kezd az MSZP az elmúlt két év gazdasági eredményeinek megismertetéséért - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője vasárnap az MTI-nek. A kampány célja, hogy a ciklus felénél a két éve kormányon lévő szocialista párt beszámoljon az eredményekről. Nyakó István azt mondta, nem állítják, hogy "eljött a Kánaán", de rá akarnak mutatni, nem igaz a Fidesz azon állítása, miszerint tönkrement az ország. Óvatos derűlátásra van ok - vélekedett a politikus, aki szerint az eddigi erőfeszítések után most elindult valami, idén már láthatóak és kézzelfoghatóak az eredmények a gazdaságban. Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy a kampány néhány tízmillió forintba kerül.
2008.09.28. 15:00
 
 
Oroszok a Guinness Rekordok Könyvében
A moszkvai metró napi 9-10 millió utassal a világ legforgalmasabb földalatti vasútja, a Bajkál a világ legmélyebb tava és Oroszországban él a világ legnagyobb sasfaja, súlya 9 kilogramm, szárnyának fesztávolsága 2,5 méter - egyebek mellett ezek az orosz rekordok is szerepelnek a Guinness Rekordok Könyvének legújabb kiadásában. Újonnan került a könyvbe Natalja Kanunninyikova, aki 2006. március 26-án a New York-i Rockefeller Center előtti jégpályán egyetlen perc alatt 308-szor fordult meg saját tengelye körül. Ugyancsak új rekord, hogy 2007-ben az egyik moszkvai szórakozóhelyen tartották a világ eddigi legnépesebb táncóráját, amelyen 1830 ember táncolt.
2008.09.28. 14:03
 
 
Szakértő az adatgyűjtési ügy technikai hátteréről
Vita alakult ki az adatgyűjtési ügyben a nemzetbiztonsági szervek és a Fidesz között a miatt, hogy a párt szerint a titkosszolgálat ellenzéki képviselőket hallgatott le, míg Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter azt mondta, a Fidesz honlapján közzétett hangfelvételek jól érzékelhetővé teszik, hogy nem a beszélgetésekben szereplő országgyűlési képviselők telefonjait hallgatták le, hanem az UD Zrt. vezetőjének telefonját. Az MTI ezzel kapcsolatban kérdezte Fábián Péter biztonsági szakértőt, a Pécsi Tudományegyetem Védelmi Kutatási Központjának munkatársát vasárnap.
2008.09.28. 14:00
 
 
Szuperpasik a képernyőről
A napokban zajlott Los Angelesben a sorozatokat megmérető 60. Primetime Emmy Awards díjátadója, amelynek kapcsán nemcsak a sorozatok, hanem azok szereplői is reflektorfénybe kerültek.
2008.09.28. 13:59
 
Rock and Blues Legendák rendezvénysorozat Debrecenben
Évek óta sikeresen fut a Rock and Blues Legendák programsorozat.
2008.09.28. 13:31
 
 
Vízilabda Magyar Kupa: a Honvéd kettős győzelemmel a négy között
Az Eger után másodikként a Honvéd jutott be a férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjébe, miután a Kőér utcai alakulat vasárnap is legyőzte a Pécset. A Honvéd a szombati, hazai ötgólos siker után a visszavágón vendégként négy góllal nyert. Férfi Magyar Kupa, negyeddöntő, visszavágó: Pécsi Vízmű-PVSK-Fűszért - Domino-Honvéd 7-11.
2008.09.28. 13:29
 
Sikeres akció a fővárosban a lopott autók kiszűrése céljából
2008. szeptember 24-én az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatója utasításának megfelelően a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai bűnügyi akciót hajtottak végre a lopott autók kiszűrése céljából a főváros területén.
2008.09.28. 13:22
 
 
Gyárfás Tamás a LEN alelnöke lett
A LEN, az európai úszószövetség alelnökévé választották Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség (MÚSZ) elnökét. Az Európai Úszó Liga vasárnapi, zürichi kongresszusán döntött így - tudatta a MÚSZ az MTI-vel. Két napon belül a második nagy sportdiplomáciai sikere ez Magyarországnak, hiszen szombaton a LEN - Róma és Moszkva ellenében - Budapestnek ítélte a 2010-es úszó, műugró, műúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokság megrendezésének jogát. A kontinentális szervezetben Rajki Béla elnöksége óta (1958-1962) nem szerepelt ilyen magas tisztségben magyar képviselő.
2008.09.28. 13:19
 
 
Boross: nincs baloldali elhajlás az MDF-ben
Balra nem köthet semmiféle kompromisszumot az MDF, mert ez Antall József örökségének alapelveivel ellenkezne; a párt továbbra is tartja a jobbközép irányt, a Fidesz esetében pedig várakozó álláspontra helyezkedik a jövőt illetően - nyilatkozta Boross Péter volt miniszterelnök vasárnap Százhalombattán, összegezve a demokrata fórum előző napi országos gyűlésének állásfoglalását. Nincs olyan parlamenti párt, amelyik az elmúlt 18 évben ne szavazott volna együtt a szocialistákkal "mázsás kérdésekben", kivéve az MDF. A fórum viszont elveti azt a "durva, éles, gyakorta közönséges politikai stílust", amelyhez kezdik az embereket hozzászoktatni, s ez az ország társadalmi lezüllésének a jele - mondta.
2008.09.28. 13:00
 
 
Roddick nyerte a pekingi tenisztornát
A pekingi keménypályás tenisztornán, ahol a férfiaknál 524 ezer dollár az összdíjazás, Andy Roddick sikerét hozta az egyes döntője, miután az amerikai játékos három szettben nyert az izraeli Dudi Sela ellen. Eredmény, döntő: Roddick (amerikai, 2.)-Sela (izraeli) 6-4, 6-7 (8-6), 6-3.
2008.09.28. 12:50
 
 
Lassul a bankok növekedése Kelet-Európában
A következő években lassul a Kelet-Európában tevékenykedő bankok növekedése az előző évek erőteljes bővüléséhez képest nem utolsó sorban a globális pénzügyi válság miatt - állítják a Raiffeisen elemzői. Számításaik szerint 2008-2013 között évente 15 százalékkal növekedhet a pénzintézetek mérlegfőösszege, míg 2003-2008 között a növekedés elérte az évi 26 százalékot. 2007 volt a rekordév, amikor euró alapon számolva 31 százalékkal gyarapodott a térségben tevékenykedő bankok mérlegfőösszege - azaz 333 milliárd euróval 1477 milliárdra. Az idei év első felében azonban már 20 százalékra mérséklődött a tempó.
2008.09.28. 12:37
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: Rossi nyolcadszor világbajnok
Nem csak a MotoGP győzteseként alakított nagyot Motegiben Valentino Rossi: az olasz versenyző a Japán Nagydíjon a kategóriában kiérdemelt futamelsőségével egyszersmind a világbajnoki címet is megszerezte.Pontosabban visszaszerezte, tudniillik a két éve elveszített titulus birtokosa lett ismét a vasárnapi versenysikerével. Rossi pályafutása nyolcadik világbajnoki győzelmét aratta, és ezzel a sportág legnagyobbjainak sorába lépett. A 29 éves Rossi korábban már végleg abba akarta hagyni a versenyzést, éppen vb-elsőségének elvesztése miatt, de meggondolta magát, és a jelek szerint tökéletes döntést hozott.
2008.09.28. 12:09
 
 
Leszállt a Sencsou-7 kínai űrhajó
Leszállt vasárnap Kínában, Belső-Mongólia területén a Sencsou-7 űrhajó, fedélzetén három asztronautával - jelentette be a kínai állami televízió. A Kínában történelmi küldetésként értékelt utazás során a legénység egyik tagja, a 42 éves Csaj Cse-Kang első kínaiként szombaton 15 perces űrsétát tett. A leszállási manővert a kínai televízió egyenes adásban közvetítette. Korábban az Új-Kína hírügynökség közölte, hogy a három "taikonauta", ahogyan kínai nyelven az űrhajóst hívják, kitűnő egészségnek örvendett a Föld légkörébe való visszatérés kényes művelete után. A leszállás után azonban mintegy két hétre karanténban tartják őket, a várható, nemzeti hősöknek kijáró ünneplés előtt.
2008.09.28. 12:00
 
 
Novembertől 1-jétől kezdheti meg működését az új Alitalia
November elsején megkezdheti működését az újjászületett, karcsúsított Alitalia, miután a pilóták szakszervezete szombaton már áldását adta az átalakítási programra. A légi utaskísérők hétfőn döntenek - számolt be az Il Sole 24 Ore. A jövő héten megkezdődhetnek a tárgyalások egy külföldi partnerrel, vagy az AirFrance-KLM párossal, vagy a Lufthansával a még sok nyitott kérdés tisztázásáról. Kiszivárogtatások szerint az olasz kormány szeretné, ha a német Lufthansa kisebbségi részvényesként beszállna az új légitársaságba.
2008.09.28. 11:42
 
 
Megfilmesítik a firenzei szörnyet
Tom Cruise lesz a producere és talán a főszereplője is A firenzei szörny című filmnek, amely az olasz történelem leghíresebb sorozatgyilkosának esetét dolgozza fel. A rém, akit soha nem sikerült azonosítani, 1968 és 1985 között nyolc kettősgyilkosságot követett el azonos módszerrel: fiatal szerelmespárokat lőtt le és csonkított meg, akik a természetben kerestek maguknak búvóhelyet. Általában újholdkor vagy borús időben és hétvégeken követte el a gyilkosságokat - írta a Corriere della Sera. A film forgatókönyvét Chris McQuarrie Oscar-díjas írja, annak a könyvnek alapján, amelyet az amerikai krimi nagy alakja, Douglas Preston és Mario Spezi olasz újságíró írt.
2008.09.28. 09:59
 
 
Elvi jóváhagyás a 700 milliárd dolláros bankmentő csomagra
Az Egyesült Államok kongresszusa és a kormány képviselői vasárnap hajnalban elvi megállapodást kötöttek a kormány által javasolt 700 milliárd dolláros bankmentő csomagról. A terv szerint a szövetségi kormány felvásárolna bankok és egyéb befektetési intézmények által birtokolt, jelzáloggal fedezett értékpapírokat és más rossz, "mérgező" adósságokat. Henry Paulson pénzügyminiszter első lépcsőben 350 milliárd dollár elköltéséről dönthetne, az összeg további részének felhasználásához újabb jóváhagyásra lesz szükség. A segélyakció nyomán az intézetek új hiteleket nyújthatnának, a befagyott hitelpiac újra mozgása lendülhetne.
2008.09.28. 09:55
 
 
Profi boksz: Bedák Zsolt továbbra is veretlen
Tizenegyedik mérkőzését is megnyerte a hivatásos bokszolók között Bedák Zsolt. A Spotlight Boxing színeiben öklöző, 25 éves kispehelysúlyú magyar a szombat esti, hamburgi gálán csapott össze a mexikói German Merazzal, aki ellen 8 menetben, egyhangú pontozással győzött. A profiboksz.hu információi szerint Bedák végig kézben tartotta az összecsapást, és 11. fellépésén aratott 11. sikerével őrzi makulátlan mérlegét.
2008.09.28. 09:50
 
 
A szociáldemokraták kapták a legtöbb szavazatot az ausztriai választáson
A szociáldemokraták kapták a legtöbb szavazatot a vasárnapi ausztriai választáson az előzetes számítások alapján, jelentősen megelőzve legfőbb vetélytársukat, a konzervatív-kereszténydemokrata értékeket valló néppártiakat. A különböző forrásokból származó gyorseredmények szerint az SPÖ a szavazatok 28-29 százalékát gyűjtötte be, míg eddigi koalíciós partnere, az ÖVP csupán a voksok durván egynegyedét. Mindkét párt súlyos veszteséget kénytelen elkönyvelni a 2006-os választási szerepléséhez képest, miközben a jobboldali pártok jelentősen előretörtek.
2008.09.28. 09:32
 
 
Harminchárom ezer fontért kelt el Kate Moss rúzzsal rajzolt önarcképe
Harminchárom ezer fontért (több mint 10 millió forintért) vette meg Kate Moss rúzzsal rajzolt önarcképét árverésen kívül egy meg nem nevezett brit gyűjtő - közölte a Lyon and Turnbull aukciós cég. Az üzletet egy árverés után ütötték nyélbe, miután az aukció során a műtárgy nem talált vevőre. A képet a híres topmodell nem írta alá, csupán ajkainak lenyomatával szignálta. Látható még a képen volt barátja, Pete Doherty a drogbotrányairól hírhedtté vált rock-énekes vérének nyoma, valamint egy ő általa írt mondat: "Kinek kell a vér, ha vöröslenek az ajkak?"
2008.09.28. 09:30
 
Házasságot kötött a leszbikus brit képviselőnő
Hivatalosan házasságot kötött szombaton Angela Eagle 47 éves brit munkáspárti képviselőnő Maria Extallal, a British Telecom mérnökével, akivel 18 éve él együtt. Ezzel ő lett a brit parlamentben az első nő, aki törvényessé tette leszbikus kapcsolatát. Angela Eagle, a pénzügyminisztérium parlamenti titkára maga is részt vett annak a 2005 decemberében elfogadott törvénynek a kidolgozásában, amelynek most haszonélvezője lett. "Ez csodálatos, mindenki nagyon boldog és valóban nagyon szerelmesek egymásba" - mondta elragadtatva Angela ikertestvére, Maria.
2008.09.28. 09:28
 
 
Sárgarépa-automaták a lett iskolákban
Sárgarépa-automatákkal látják el a lett iskolákat hamarosan. Az egészségügyi minisztérium meggyőződése szerint e zöldségárusító automaták megfelelő alternatívát képeznek az egészségtelen étkekkel szemben. A gép 9 dekás csomagokban árusítja majd a sárgarépát, de lehet, hogy hamarosan más zöldségfélékkel is bővül a kínálat - olvasható a Lenta című orosz hírportálon. A lett iskolákban 2006 novemberétől tilos árusítani cukrozott üdítőt, rágógumit és más egészségtelen nassolnivalót.
2008.09.28. 09:25
 
Nem számít az alapkamat változtatására a piac
Az elemzők egybehangzó véleménye szerint nem változtat a jegybanki alapkamat 8,5 százalékos szintjén a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfői ülésén. Az MTI által megkérdezett elemzők szerint a kamatcsökkentés már közel van, szűk többségük szerint még az év vége előtt megtörténhet. A mostani 8,5 százalékos alapkamat május óta van érvényben. A monetáris tanács legutóbbi kamatdöntő ülésen 11 tag szavazott az alapkamat szinten tartására, egy résztvevő pedig 25 bázispontos csökkentést támogatott.
2008.09.28. 09:19
 
 
Éttermi kedvezmény a Lehman Brothers és az AIG volt dolgozóinak
Ötvenszázalékos árkedvezménnyel próbálja vigasztalni a csődbe ment Lehman Brothers bank és AIG biztosítótársaság volt dolgozóit egy chicagói étterem. A vendéglő nevéhez passzolón cselekszik: Fifty/50-nek hívják. Persze puszta bemondásra senki sem kaphatja meg a kedvezményt, de aki bizonyítani tudja bármilyen igazolvánnyal vagy egyébbel, hogy valóban az összeomlott két nagy amerikai vállalkozásnál dolgozott - a csőd idején, azaz pár hete -, az 50 százalékkal kevesebbet fizethet. Az akció októberig érvényes minden nap, kivéve a pénteket és a szombatot.
2008.09.28. 09:08
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280[2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista