2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Tetoválás féláron 50 felettieknek
Több mint száz helyszín kínál ötvenszázalékos kedvezményt szerdán, az Idősek Világnapján azoknak, akik elmúltak ötvenévesek. Éttermek, szállodák, mozgásközpontok, fodrászok, látszerészek csatlakoztak a kezdeményezéshez, amelyet Szeniorszerda néven indítanak el első alkalommal a szervezők a Torkos Csütörtök és a Mozgós Péntek mintájára. A szolgáltatások között szerepel néhány különlegesség is, például kedvezménnyel iratkozhatnak be az 50 felettiek szerdán kerámiaoktatásra, de feleannyiba kerül az ügyvédi szolgáltatás is egyes helyeken. Még tetoválószalon is kínál ötvenszázalékos árengedményt ezen a napon a szenioroknak.
2008.09.30. 13:05
 
 
Hajdu János a férfi kézilabda-válogatott új kapitánya
Hajdu János lett a magyar férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya. Megbízatása 2009. június 30-ig, gyakorlatilag az Európa-bajnoki selejtezők végéig szól. Elődjének, Skaliczky Lásznónak augusztus 31-én járt le a szerződése. Hajdu, aki - éppen Skaliczkyt megelőzően - már irányította a férfi válogatottat, legutóbb a női csapat szakvezetőjeként tevékenykedett, s az együttessel negyedikként zárt a pekingi olimpián. A sportági szövetség elnöksége két hete már megpróbált kapitányt választani a férfi válogatott élére, akkor Mocsai Lajos, a Veszprém trénere tűnt befutónak, de - előterjesztés híján - végül is nem született döntés.
2008.09.30. 11:46
 
 
Janet Jacksont kórházba vitték
Váratlan betegség miatt kórházba vitték Janet Jackson amerikai énekesnőt Montrealban, nem sokkal a hétfő estére tervezett koncertje előtt. Janet Jackson a koncert előtti hangpróbán hirtelen rosszul lett, egyelőre megfigyelés alatt tartják a kórházban. Állapotáról nem közöltek további információt. Rövid időn belül ez a második koncert, amelyet a 42 éves énekesnő lemond. Múlt pénteken a Rock Witchu címen futó turnéja keretében meghirdetett detroiti fellépése maradt el a produkció szűkítése miatt.
2008.09.30. 11:40
 
 
Tadic nem zárta ki Koszovó felosztását
Boris Tadic szerb elnök kilátásba helyezte a Szerbiából egyoldalúan kivált Koszovó felosztását, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy ez a megoldási lehetőség csak akkor jöhet szóba, ha már Szerbia minden egyéb lehetőséget kizárt a terület megtartására. "Készen állok fontolóra venni ezt a lehetőséget, feltéve, hogy már nincs más alternatíva" - mondta a szerb elnök hétfő este az állami televíziónak. "Továbbra is van lehetőség arra, hogy olyan megoldást találjunk, amely Koszovónak széles körű autonómiát biztosít. Ennélfogva a terület felosztása jelenleg nincs napirenden - tette hozzá Tadic.
2008.09.30. 11:33
 
 
"Úszógumis" delfinek fogyókúrán
Pocakot eresztettek a delfinek egy japán tengeri parkban, ezért fogyókúrára fogták őket. A Kinoszaki parknak mind a 19 delfinje "úszógumit" növesztett és elnehezült a bemutatók gyakorlataihoz: nem tudott elég magasra ugrani. A méricskélések kimutatták, hogy meghíztak, volt, amelyik 10 kilót is magára szedett, pedig ugyanannyi makrélával - 14 kilóval - és más hallal etették őket, mint korábban. Csakhogy a makrélák is kövérebbek lettek, mármint húsuk zsírosabb, így a delfinek szépen gömbölyödtek. Nyár végén aztán zsírszegény fogyókúrára fogták őket: kevesebbet kapnak a hájas makrélákból és többet a "keszeg" halakból.
2008.09.30. 11:30
 
 
Gyurcsány Ferenc részt vesz a Tarka Magyar demonstráción
Gyurcsány Ferenc állampolgárként aláírja a Tarka Magyar! néven szervezett demonstráció nyilatkozatát, és feleségével együtt részt vesz a szombati felvonuláson. A miniszterelnök erről kedden beszélt, az MTI érdeklődésére. A Tarka Magyar - a szervezők tájékoztatása szerint - az Erőszakmentesség Világnapjához kapcsolódóan október 4-re meghirdetett békés, pártfüggetlen tömegdemonstráció az erőszak és a kirekesztés ellen. Gyurcsány Ferenc elmondta: örömmel írja alá állampolgárként a Tarka Magyar nyilatkozatát, és nem bánná, ha más - akár liberális, akár konzervatív - politikusok is ezt tennék.
2008.09.30. 10:59
 
 
Ecostat: bizakodóbb a lakosság
Az Ecostat lakossági konjunktúra-indexe a harmadik negyedévben 93,7 százalék, mintegy 7,4 százalékponttal magasabb a második negyedévi értéknél. A gazdaságkutató intézet keddi közleménye szerint a lakossági bizalmi index részmutatóinak többsége javult. Az elmúlt három hónapban a háztartások elsősorban inflációs várakozásaikban lettek sokkal bizakodóbbak, de a korábbinál jóval kedvezőbben ítélik meg saját pénzügyi helyzetük jövőbeli alakulását és a nemzetgazdaság egészének várható fejlődését is. A háztartások jelenlegi anyagi helyzetüket jobbnak értékelik, mint az év első felében, ugyanakkor a korábbinál borúlátóbban ítélik meg a munkanélküliség várható alakulását.
2008.09.30. 10:32
 
 
GKI: a GDP az idei 2,7 százalék után 3 százalékkal nő jövőre
A GDP jövőre 3 százalékkal bővül, a gazdaság visszaáll egy lényegében egyensúlyi, az EU konjunktúrájával szinkronban lévő, de még csak gyenge-közepes dinamikájú pályára - áll a GKI Gazdaságkutató Zrt. kedden nyilvánosságra hozott előrejelzésében. A Budapesten sajtótájékoztatón ismertetett prognózis szerint jövőre gyorsul a modernizáció és az életkörülmények szerényen javulnak. Az egyéni fogyasztás 2,5 százalékkal, a beruházások 10 százalékkal bővülhetnek, az export és az import 12 százalékkal nő, az infláció 4,2 százalékra csökken.
2008.09.30. 10:26
 
 
20 kilós esküvői sajtburgertorta
Húszkilós sajtburgertortával tette még emlékezetesebbé esküvőjét és lakodalmát egy pár Nagy-Britanniában. Rajonganak a gyorséttermi étkekért, ezért választották ezt a fajta tortát, de mivel a csokoládét sem vetik meg, esküvői csokitortát is csináltattak, de abból nem húsz kilósat. A sajtburger egy teljes napig készült, három szakács dolgozott vele. A zsemlét - vagy molnárkát, amely egymaga öt kilót nyomott - fűrésszel kellett kettészelni. A töltelékhez 12 kiló jégsaláta, 12 fej hagyma, 30 paradicsom, 48 szelet hús, 2 kiló sajt, 1 liter ketchup és ugyancsak 1 liter majonéz kellett. "Nem csak álmaim asszonyát, hanem álmaim sajtburgerét is megkaptam egyazon napon" - mondta a vőlegény a brit sajtónak.
2008.09.30. 10:15
 
 
Alonsónak megtetszett az éjszakai versenyzés
Fernando Alonso, az első éjszakai Forma-1-es futam győztese bízik benne, hogy lesznek további hasonló versenyek. "Új és egyben történelmi tapasztalat volt ez a számunkra. Nem hiszem, hogy a jövőben a szingapúri lesz az egyetlen esti verseny. Mi pilóták mindenesetre jól szórakoztunk" - nyilatkozott a kétszeres világbajnok spanyol pilóta a vasárnapi sikerét követően. Alonso pályafutása huszadik futamgyőzelmét aratta a Szingapúri Nagydíjon. Azt megelőzően legutóbb tavaly - még a McLarennel - sikerült diadalmaskodnia, szeptemberben, Monzában.
2008.09.30. 10:08
 
 
Átadták a Megyeri hidat, délután indulhat a forgalom
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Demszky Gábor budapesti főpolgármester avató beszédeivel hivatalosan is megnyílt a Megyeri híd, a forgalom várhatóan délután 4 órakor indulhat meg Buda és Pest legészakibb összeköttetésén. A 63 milliárd forint adófizetői pénz biztosan jó helyre került - mondta a miniszterelnök, és felidézte azt, hogy a két hete átadott M0 keleti szektor jelentősen csillapította a Hungária körút forgalmát és könnyebbé tette az ott lakók életét. Üdvözölte az építők gesztusát, hogy a híd tényleges elkészültétől egy hónapig díszkivilágításban tartják a hidat, sőt még a villanyszámlát is fizetik. Emlékeztetett arra, hogy 2003-tól ez a negyedik új híd.
2008.09.30. 10:00
 
 
Az emberek többsége szerint sikertelen a terrorizmus ellen indított háború
A világ közvéleménye úgy gondolja, hogy az Egyesült Államok által indított terrorizmus elleni háború nem sikeres és nem gyengítette meg az al-Kaida terrorszervezetet - vált ismertté a BBC közvélemény-kutatásából. A 23 országban megkérdezett közel 24 ezer ember többsége úgy vélte: az amerikai erőfeszítések eredményeként még meg is erősödött Oszama bin Laden hálózata. A válaszadók általános véleménye volt, hogy egyik oldal sem áll nyerésre a terror elleni harcban, és az Egyesült Államok patthelyzetet teremtett - derült ki a hétfőn közzétett adatokból. A válaszadók általános véleménye volt, hogy egyik oldal sem áll nyerésre a terror elleni harcban, és az Egyesült Államok patthelyzetet teremtett.
2008.09.30. 09:30
 
 
1,838 milliárd euró a folyó fizetési mérleg hiánya
A folyó fizetési mérleg hiánya a második negyedévben 1,838 milliárd euró, szezonális hatásoktól megtisztítva 1,617 milliárd euró volt, kissé javult az előző negyedévi -1,698 milliárd euróhoz képest - tette közzé a Magyar Nemzeti Bank az első becslés alapján. Az MNB és a KSH kedden közölte: a külkereskedelmi áruforgalom elszámolásában új módszert alkalmazott már a második negyedéves folyó fizetési mérleg számításnál, s ennek megfelelően korrigálta az első negyedéves adatot is. A 2008. első negyedévi korrigált hiány 1,647 milliárd euró, szemben a korábbi módszer szerint közölt 1,16 milliárd eurós deficittel.
2008.09.30. 08:36
 
Lemondott Erwin Huber, a bajor CSU elnöke
A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) súlyos választási kudarca nyomán kedden bejelentette lemondását a párt elnöke. Rövid nyilatkozatában Erwin Huber a döntést azzal indokolta: pártjának esélyt kíván adni arra, hogy új vezetőséggel vágjon neki a jövőnek. A lemondást a párt október 25-re összehívott rendkívüli kongresszusa szentesíti majd. Huber nem tett említést arról, hogy kit javasol utódául. Korábban olyan értesülések láttak napvilágot, hogy az új pártelnök minden bizonnyal Horst Seehofer, a CSU eddigi alelnöke lesz, aki egyben a szövetségi kormány mezőgazdasági minisztere.
2008.09.30. 08:05
 
Aranyozott vécécsésze a legrosszabb reklámfilmeknek
Aranyozott vécécsészékkel jutalmazta egy lettországi civilszervezet a legrosszabb reklámfilmek alkotóit. A rossz reklámok elleni mozgalom nevű szervezet öt kategóriában - csomagolás, sajtóreklám, környezetvédelem, internetes, valamint televíziós reklám nevezte meg a "győzteseket". A hatodik kategóriában a lakosság szavazhatott a leggusztustalanabb hirdetésre. A kategóriagyőzteseknek egy-egy életnagyságú aranyozott vécécsésze volt a jutalma. Az ünnepélyes eredményhirdetésre azonban mindössze egyetlen cég képviselője merészkedett el, így a gazdátlanul maradt öt vécécsészét egy hatalmas kalapáccsal törték össze a helyszínen.
2008.09.30. 08:05
 
 
Göncz Kinga: gyakorlatilag biztos az amerikai vízummentesség
"Nyílt adat még nincs, de minden arról szól, hogy benne vagyunk a 10 százalékban" - mondta Göncz Kinga külügyminiszter Washingtonban hétfőn az MTI-nek az amerikai vízummentesség utolsó feltételével, az elutasított budapesti amerikai vízumkérelmek arányával kapcsolatban. "Gyakorlatilag biztos, hogy benne leszünk (...) úgy tűnik, Magyarország a következő év elejétől vízummentességet élvezhet" - fogalmazott a miniszter egy nappal az amerikai pénzügyi év szeptember végi zárása előtt. A vízummentesség feltétele, hogy a megelőző pénzügyi évben az adott ország amerikai konzulátusán 10 százalék alá csökkenjen az elutasított vízumkérelmek aránya.
2008.09.30. 08:00
 
 
Világgazdaság: a versenyhivatal októberben dönt a HospInvest-ügyben
A HospInvest-egri kórház ügyében októberben határoz a Gazdasági Versenyhivatal. Első lépésként vélhetőleg arról, a versenyjog hatálya egyáltalán kiterjed-e az egészségügyre, illetve az adott esetre. Ha igen, akkor jöhet a fúzió jóváhagyásának kérdése - írta kedden a Világgazdaság. Torjákné Amberger Teréz, a GVH irodavezetője a lapnak nyilatkozva rámutatott, nehéz a hivatal dolga, ugyanis uniószerte nincs egységes gyakorlat arra, hogy az egészségügyi intézményi szolgáltatóra vonatkozik-e a versenyjog, vagy sem.
2008.09.30. 07:45
 
 
A szakállamtitkár szerint nem romlik a felsőoktatás színvonala
Nem romlik a felsőoktatás színvonala azzal, hogy a jelentkezők nagy többségét felvették valamelyik egyetemre, főiskolára - mondta az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakállamtitkára kedden. Manherz Károly emlékeztetett arra, hogy idén 480 pont volt a maximum ponthatár. A jelentkezők 60 százaléka 330-380 ponttal került be egyetemekre, főiskolákra, ami nem rossz arány - közölte. Hozzátette: a 95 ezer hallgató mindössze 1,9 százaléka (1.700 hallgató) az, akit a minimum 160-200 ponttal is felvettek. A minimum ponthatárral kapcsolatban Manherz Károly elmondta: a Magyar Rektori Konferencia véleménye az, hogy a 160 pontos minimum határt a jövőben emelni kellene. Ezt a tárca is támogatja.
2008.09.30. 07:15
 
 
Indiában csaknem 150 embert tapostak agyon egy hindu templomban
Legkevesebb 144 zarándokot tapostak agyon kedd reggel egy hindu templomban támadt tülekedésben az India nyugati részén fekvő Rádzsasztán államban - közölte az állam belügyminisztere. A tragédia a történelmi emlékhelyeiről messze földön híres Dzsodhpur XV. századból való Csamunda hindu templomában történt, amely egy erőd közepén áll. A sérültek száma meghaladja a 150-et, közülük többen súlyos állapotban vannak. A tömegszerencsétlenséget az okozta, hogy egy belső fal leomlott, maga alá temetve több zarándokot, de közben pánik tört ki, s egymást taposták halálra a menekülni próbálók. A szentélyben a tragédia időpontjában közel 25 ezren zsúfolódtak össze.
2008.09.30. 06:55
 
 
A kereskedőknek ellenőrizni kell a kínai tejport tartalmazó termékeket
Minden, 15 százaléknál több kínai tejport tartalmazó készítményt ellenőrizni kell mától a bolt tulajdonosoknak, saját költségükön - mondta Bognár Lajos, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal elnökhelyettese. Ismertette: a termékek ellenőrzését európai uniós határozat írja elő. Hozzátette, hogy elvileg Magyarországra nem kerülhetett be kínai tejport tartalmazó termék, legfeljebb illegálisan, harmadik országból. A kereskedőknek így, gyanú esetén, önellenőrzéssel kell eldönteniük, hogy termékeik tartalmaznak-e kínai tejport. Megerősítette: eddig Magyarországon egyetlen vizsgált tételben sem mutatták ki a nagy mennyiségben mérgező melamint. A szakember nem is számít arra, hogy ilyen terméket találnának.
2008.09.29. 20:54
 
 
Az amerikai képviselőház elutasította a mentőcsomag tervét
Az amerikai képviselőház elutasította a hétfői szavazáson a 700 milliárd dolláros pénzügyi mentőcsomag tervét. A képviselőház néhány órás vita után szoros, 226-207 szavazati aránnyal döntött úgy, hogy nem fogadja el a pénzügyi mentőöv tervét. A 453 tagú alsóházban 218 igen szavazat kellett volna a javaslat elfogadásához. Elemzők szerint a szoros eredményt, a nem szavazatok nagy arányát az magyarázza, hogy a közvélemény körében nagyon népszerűtlen a hatalmas összegű segélytervről szóló javaslat. A New York-i tőzsde Dow mutatója több mint 500 pont(közel 5 százalék) veszteségbe zuhant a hírtől, a technológiai részvénypiac vesztesége 6 százalék közelébe került.
2008.09.29. 20:26
 
 
Példátlanul nagy veszteségek a nyugat-európai tőzsdéken
Európa számos tőzsdéjén hétfőn "fekete hétfőt" emlegettek a részvényárfolyamok és a részvényindexek rendkívül nagy zuhanása okán. A jelentések szerint történelmi negatív rekord is született: a dublini tőzsde részvényindexe fennállása óta hétfőn vesztett a legtöbbet, 12,7 százalékot. Elsősorban a banki papírok árfolyamesése miatt, nem egynek az ára 40-45 százalékot közelítő mértében zuhant. A pénzügyi és hitelpiaci válság jelzéseként értékelhető a bankközi kamatszint emelkedése: az irányadó londoni kamat (Libor) a pénteki 3,7618 százalékról hétfőn 3,8825 százalékig emelkedett, a bankok egyre inkább ódzkodnak a hitelnyújtástól, a likviditást kereső bankoknak társaik fokozatosan drágítják kölcsöneiket.
2008.09.29. 20:16
 
 
Stuttgart: Szávay sima veresége párosban
Szávay Ágnes és a szlovák Daniela Hantuchova két sima szettben kikapott a negyedik helyen kiemelt amerikai Serena Williams, Venus Williams testvérpártól a 650 ezer dollár összdíjazású stuttgarti női tenisztornán. A viadal honlapja szerint az első szettben még állták a sarat Szávayék, a folytatásban már esélyük sem volt a felzárkózásra. A magyar játékos, aki idén 26 mérkőzést nyert és 22-szer kikapott és így a világranglistán az áprilisi 13.-ról visszacsúszott a 27. helyre, várhatóan kedden lép egyesben pályára: ellenfele a fehérorosz Viktorija Azarenka lesz.
2008.09.29. 20:07
 
 
Drágulnak a belépők a fővárosi fürdőkben
Átlagosan 200 forinttal emeli a belépődíjak árát a fővárosi önkormányzat fürdőtársasága az energiaköltségek növekedése miatt októbertől. Az általuk küldött dokumentum konkrétumot nem tartalmaz az új tarifákról, de azt leszögezi a cég, hogy a kiegészítő szolgáltatásokért, mint például a masszázs, nem kell többet fizetni. A Budapest Gyógyfürdői Zrt. közleménye rögzíti, hogy a cég idén még nem emelt árakat. Emlékeztetnek arra is, hogy a strandszezonban 20 százalék körül csökkentették a belépődíjat. Változik és bővül a Király fürdő szolgáltatása. A fürdőt vasárnaponként együtt használhatják majd férfiak és nők. Ezáltal az úgynevezett női napok száma hétfőre és szerdára korlátozódik.
2008.09.29. 19:50
 
 
Egri kórház: a HospInvest megkapta a működési engedélyt
Megkapta az egri kórház működtetésére az engedélyt a HospInvest Zrt. - erről hétfőn közleményben tájékoztatta az MTI-t a társaság elnöke. A népegészségügyi szolgálat megadta a működési engedélyt a HospInvest Zrt. számára, ennek alapján a cég napokon belül megköti a finanszírozási szerződést az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, így november 1-jétől a HospInvest üzemelteti az egri Markhot Ferenc Kórházat - közölte Kollányi Gábor. Az elnök szerint a HospInvest megmentette a kórház több, ideiglenes működési engedéllyel rendelkező osztályát a bezárástól, és megkezdheti 6 milliárd forintos fejlesztési programját.
2008.09.29. 19:40
 
 
Gyurcsány: nem hat, hanem nyolc, akár tíz évben gondolkodom
Nem hat évben, hanem nyolcban, vagy akár tízben gondolkodom - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra a kérdésre, hogy kormányfőként kitölti-e a 2010-ig tartó ciklust. A miniszterelnök erről annak kapcsán beszélt az MTI-nek, hogy hétfőtől ő a leghosszabb ideje hivatalban lévő kormányfő a rendszerváltás után. A kormányfő úgy fogalmazott: a legelső perctől kezdve ugyanaz fűti, hogy segítse egy nyugatos világ, polgári demokrácia létrejöttét Magyarországon. Mint mondta, bár a körülmények változatosak, de a politikája ugyanarról szól. Időnként sikerek, máskor hibák övezik - jegyezte meg.
2008.09.29. 19:13
 
 
Megszületett a norvég hercegnő harmadik gyermeke
Martha Louise norvég hercegnő hétfőn Oslóban életet adott harmadik gyermekének. A kislány, aki otthon született, az Emma Tallulaha nevet kapta. Az édesanya és az újszülött jól vannak - jelentette be a királyi család. Martha Louise, Harald norvég király legidősebb lánya, és férje, Ari Behn író Oslo egyik elővárosában élnek. A hercegnő férjének, és gyermekeinek nincs királyi titulusa. A norvég alkotmány szerint, bár Martha Louise hercegnő a királyi pár elsőszülöttje, mégis öccse, Haakon a koronaherceg, mivel születésük idején az alkotmány szerint csak férfi lehetett az uralkodó.
2008.09.29. 19:05
 
 
Teljes létszámban a helyszínen van már az EU grúziai megfigyelő missziója
Teljes létszámban működésének helyén van már a grúziai tűzszüneti megállapodás végrehajtását megfigyelő EU-misszió, és megkezdte a grúz törzsterületen létesített állásokban tartózkodó orosz erők visszavonásával kapcsolatos részletek megvitatását az illetékes orosz katonai vezetőkkel - közölte az Európai Unió egy magas rangú tisztségviselője. Több mint 300 fős EU-misszió érkezett Grúziába - mintegy 200 megfigyelő és több mint száz főnyi kiszolgáló személyzet. A megfigyelők megkezdték megfigyelőhelyeik elfoglalását a terepen, és október elsejének hajnalára készen állnak majd feladatuk ellátására - mondta újságíróknak a névtelenül nyilatkozó tisztségviselő.
2008.09.29. 18:56
 
 
Magyarországon nem valószínű a radikális pártok megerősödése
Nem valószínű, hogy a magyarországi radikális pártok annyira megerősödjenek, mint ahogy Ausztriában a hétvégi választásokon történt - derült ki az MTI által megkérdezett politológusok nyilatkozataiból. Ausztriában a hétvégi választásokon a két szélsőjobboldali párt a mandátumok mintegy 30 százalékát szerezte meg. Giró-Szász András, a Századvég Alapítvány ügyvezető igazgatója szerint elképzelhetetlen, hogy a magyar radikális erők annyira megerősödjenek, mint Ausztriában. De ha a politikai elit nem figyel fel erre az intő jelre, akkor "markáns", érzékelhető erősödés mehet végbe - tette hozzá.
2008.09.29. 18:50
 
 
Mindkét amerikai elnökjelölt hatalmas győzelemre számít
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje hatalmas győzelmet szerezhet a novemberi elnökválasztáson stábja szerint; a Zogby közvélemény-kutató intézet szerint viszont a republikánus John McCain nagyarányú győzelme lehetséges. A Fox News hírcsatorna hétfői tudósítása szerint Obama tanácsadói azt remélik, hogy Obama minden előrejelzést felülmúlva, földcsuszamlásszerű győzelemmel jut be a Fehér Házba. A Zogby, az egyik vezető amerikai közvélemény-kutató intézet azonban úgy értékeli: bár szorosnak látszik a verseny, Obama nem tudta meggyőzni a választókat, az amerikaiak még mindig nem ismerik kellőképpen a demokrata jelöltet.
2008.09.29. 18:22
 
 
Fekáliával öntöttek le egy színi előadásról távozókat
Garázdaság miatt nyomoz a fővárosi rendőrség, miután ismeretlenek egy szórakozóhelyen bemutatott előadás után a távozókra vízipisztolyból ismeretlen anyagot lőttek és egy vödör fekáliával leöntötték őket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Vasárnap éjjel érkezett a bejelentés a VI. kerületi rendőrkapitányságra, hogy a Király utca egyik szórakozóhelyén verekedés tört ki. A rendőrség szerint a szórakozóhelyen bemutatott előadás után hat-hét, fekete csuklyát és maszkot viselő férfi jelent meg az épület előtt. Közülük hárman bementek a kávézóba, ahol dulakodni, lökdösődni kezdtek a vendégekkel, a náluk lévő vízipisztolyból ismeretlen anyagot lőttek rájuk.
2008.09.29. 18:06
 
 
Ombudsmanná választották Jóri Andrást
Az Országgyűlés 306 igen és 40 nem szavazattal, titkos szavazással adatvédelmi biztossá választotta Jóri Andrást hétfőn. Az új adatvédelmi biztos letette a hivatali esküt az Országgyűlés előtt. A szavazás előtt mind az öt parlamenti párt jelezte, hogy támogatja az ombudsmanjelölt megválasztását, ehhez kétharmados többségre volt szükség. Jóri András 2001 óta ügyvédként praktizál, szakterülete az adatvédelmi-, az informatikai-, a gazdasági- és a társasági jog. Korábban, 1997 és 2000 között az adatvédelmi biztos mellett dolgozott szakértőként. Sólyom László köztársasági elnök június 25-én jelölte az ügyvédet adatvédelmi biztosnak.
2008.09.29. 17:46
 
 
A költségvetés szerint nincs lehetőség a kiadások jelentős növelésére
Jövőre néhány terület kivételével nincs lehetőség a kiadások jelentős növekedésére, a cél az államháztartás egyensúlyának további javítása úgy, hogy a hiány 2012-re a GDP 1,7 százalékára csökkenjen, jelentősebben csak a nyugdíj, a családtámogatás, a szociális segélyek, az állami elkötelezettségek és az uniós források felhasználását lehetővé tevő társfinanszírozási területeken nőhetnek a kiadások - áll a költségvetési törvény tervezetében. A javaslatban szereplő úgynevezett funkcionális mérleg szerint jövőre a jóléti funkciókon belül a társadalombiztosítási és jóléti szolgáltatásokra előirányzott összeg emelkedik legnagyobb mértékben, 397 milliárd forinttal, 6 ezer milliárd forint fölé, a GDP 16,79 százalékáról a 16,98 százalékra.
2008.09.29. 17:39
 
 
The Washington Post: Sarah Palin alkalmatlan az alelnökségre
Sarah Palin alaszkai kormányzó, akit John McCain republikánus elnökjelölt választott maga mellé alelnökjelöltnek, teljességgel alkalmatlan a posztra - állapította meg a The Washington Post elemzője. Palin, aki - miután hetekig rejtőzött a sajtó elől - harmadik, a CBS televíziónak adott interjújában ismét tájékozatlanságáról, hozzá nem értéséről adott tanúbizonyságot - írta Fareed Zakaria. "Beismernénk végre azt, ami nyilvánvaló? Sarah Palin egyáltalán nem alkalmas az alelnökségre" - hangsúlyozta az elemző, aki szerint Palin időzített bomba McCain oldalán. Az amerikai sajtóban óriási várakozás előzi meg Sarah Palin és demokrata párti vetélytársa, Joe Biden szenátor csütörtök esti televíziós vitáját.
2008.09.29. 17:32
 
 
Szingapúri Nagydíj: egyéni hiba okozta a Ferrari vesztét
Egy szerelő hibája miatt váltott zöldre Felipe Massa tankolásánál a Ferrari bokszában a jelzőlámpa a Forma-1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíján. Az olasz csapatnál felülvizsgálják a rendszer használatát. A vb-címért küzdő brazil pilóta a versenyen a biztonsági autós periódus alatt állt ki kerékcserére, ahol a lámpa a kelleténél lényegesen hamarabb váltott zöldre, így Massa kirántotta a benzincsövet és egészen a boxutca végéig hozta magával. A hiba következtében az addig első brazil a mezőny végére esett vissza, míg csapattársa, a címvédő finn Kimi Ra:ikkönen, aki szintén az eset miatt töltött az optimálisnál jóval több időt a kiállásnál, szintén visszaesett.
2008.09.29. 17:24
 
 
A parlamenti pártok nyitottak az SZDSZ javaslatára
Nyitottak a parlamenti pártok az SZDSZ takarékos állami gazdálkodást célzó javaslatára, de egyelőre csak az elvet támogatják - derül ki a parlamenti frakciók MTI-nek adott hétfői nyilatkozataiból. Az MSZP-frakció nyitott az adóátrendezésre és a költségvetési plafonra vonatkozó javaslatokra, és kész a tárgyalásokra - mondta Szabó Lajos, az MSZP költségvetési munkacsoportjának vezetője. Varga Mihály, a Fidesz alelnöke a liberális javaslatra reagálva azt mondta: még nem ismerik a dokumentumot, de tanulmányozni fogják. Az elvet támogatjuk, de alaposan át kell tanulmányozni a törvényjavaslatot - mondta Herényi Károly, az MDF-frakcióvezetője.
2008.09.29. 17:18
 
 
Forgalomba helyezhető a Megyeri híd
Megkapta az ideiglenes forgalomba helyezési engedélyt a Megyeri híd - közölte a Nemzeti Közlekedési Hatóság. Az engedélyt az építtető Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kérte. Az engedély a híd mellett magában foglalja az M0 körgyűrű északi szektorának két rövid útszakaszát is. Az egyik a 2/A út dunakeszi csomópontjától, a másik pedig a 11. számú főúton létesített csomópontról viszi a forgalmat a Megyeri hídra. A hidat a két útszakasszal együtt kedden 10 órakor avatja fel Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. A forgalom az avatási ünnepség után indulhat meg a hídon.
2008.09.29. 17:13
 
 
Fidesz: elfogadhatatlan a költségvetés
A Fidesz rossznak és elfogadhatatlannak tartja a kormány által hétfőn benyújtott 2009-es költségvetést, amely szerintük nem készíti fel Magyarországot a világgazdasági válság kezelésére, indokolatlanul optimista a gazdasági növekedés tekintetében és nagyrészben az adóterhek növekedésére épít - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke. Hozzátette: a költségvetés indokolatlanul optimista a gazdasági növekedés tekintetében, hiszen 3 százalékkal számol, miközben a Magyar Nemzeti Bank 2,6 százalékot vár, de elemzők szerint is optimális esetben lehet csak 2,5 százalékos növekedés jövőre.
2008.09.29. 16:32
 
 
A magány fázóssá tesz
A Torontói Egyetem kutatói szerint a magukat magányosnak érző emberek alacsonyabbnak érzik a hőmérsékletet, mint azok, akik egy csoport elfogadott tagjaként tekintenek magukra. Az egyetem pszichológusainak több kísérlete is bizonyította: a kirekesztettség negatív érzését átélő emberek jóval hidegebbnek érzik ugyanazt a szobát, mint azok, akik jó lelkiállapotban vannak. A kísérlet arra is fényt derített, hogy a magány érzését átélők inkább vágynak forró italokra és ételekre, mint üdítőre, vagy almára. A kutatók szerint ez azt igazolja, hogy a kirekesztettség érzéséből következően a kísérleti alanyok konkrétan fáztak - derül ki a Psychological Science-ben közzétett beszámolójukból.
2008.09.29. 16:19
 
 
Scarlett Johansson hozzáment Ryan Reynoldshoz
Scarlett Johnasson filmcsillag a hét végén csöndben hozzáment jegyeséhez, Ryan Reynolds kanadai színészhez. A szűk családi körben megtartott esküvőre a kanadai Brit-Kolumbiában, egy Vancouver környéki üdülőhelyen került sor. A meghívottak között volt a New York-i menyasszony édesanyja és fivére. A pár tavaly májusban jelentett be eljegyzését, de Johansson egy hónapja még azt mondta, hogy nem szeretnének semmit elkapkodni, nincsenek nagy terveik,nagyon jól érzik magukat együtt és rengeteg idejük van. "23 éves vagyok. Semmi sem sürget, hogy beleugorjak" - utasította el határozottan a házasság gondolatát az Elveszett jelentés című filmje óta a közönség és a kritika egyöntetű rokonszenvét bíró ifjú díva.
2008.09.29. 16:11
 
Rendkívüli kongresszust tart a bajor Keresztényszociális Unió
Október 25-én rendkívüli kongresszust tart a bajor Keresztényszociális Unió (CSU), hogy elemezze a párt választási kudarcának okait - jelentette be hétfőn Münchenben a párt elnöke. Erwin Huber közvetve elutasította a keresztényszociálisok választási veresége miatt lemondását sürgető követeléseket, hangoztatva, hogy nincs helye elsietett személyi következtetések levonásának. A rendkívüli kongresszus dönt majd a pártvezetés összetételéről, a CSU irányvonaláról és a 2009-es esztendő legfőbb célkitűzéseiről, különös tekintettel az európai parlamenti választásokra, valamint az ősszel esedékes országos választásokra - jelentette ki a CSU vezetője.
2008.09.29. 15:45
 
 
Leszavazták a szociális miniszter interpellációs válaszát
Az Országgyűlés hétfőn 184 igen, 173 nem és 13 tartózkodó szavazattal elutasította Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter válaszát, amelyet Bernáth Ildikó és Czomba Sándor fideszes politikus interpellációjára adott. Czomba Sándor interpellációjában arról beszélt, hogy a rehabilitációs járadékról szóló törvény megszavazása több kételyt támasztott az érintettek körében, mint reménységet. Válaszában Szűcs Erika közölte: az elvárás az, hogy aki munkaképes, az dolgozhasson, legyen több adófizető, hogy kevesebb adóból is tisztes megélhetést lehessen biztosítani azoknak, akiknek a rehabilitáció már nem segít. A választ az interpelláló képviselők nem fogadták el, ahogyan az Országgyűlés sem.
2008.09.29. 15:35
 
 
Pert nyert a magyar állam ellen Sándor István
Mintegy 11 és félmillió forintot kell, hogy fizessen a magyar állam Sándor Istvánnak, a "Papa" néven ismertté vált nyugalmazott rendőrtisztnek - erről szóló elsőfokú határozatát hétfőn hirdette ki a Fővárosi Bíróság. A nyugállományú rendőrtiszt azért nyújtott be kártalanításért keresetet, mert mintegy hat hónapot töltött előzetes letartóztatásban egy, az olajügyek felderítéséhez kapcsolódó, máig államtitkot képező ügyben, amelyben hivatali visszaéléssel és hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítással vádolták, végül felmentették.
2008.09.29. 15:02
 
 
Szili: a költségvetés végszavazása december 15-én lesz
A 2009. évi költségvetés végszavazása december 15-én lesz - mondta Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke hétfőn a Parlamentben, amikor átvette Veres János pénzügyminisztertől a borjúbőr táskában lévő költségvetési tervezetet tartalmazó kötetet. A házelnök, miután kézbe vette a 6.380-as számú költségvetési törvénytervezetet, bemutatta a pénzügyminiszternek és a médiának az adó- és költségvetési törvénytervezet parlamenti vitájának menetrendjét. A kormány a jövő évi büdzsét 3,0 százalékos GDP-bővülés és 4,3 százalékos infláció figyelembe vételével állította össze.
2008.09.29. 14:00
 
 
Parlamenti bekiabálása miatt lemondott mandátumáról Arnóth Sándor
Arnóth Sándor fideszes képviselő hétfőn lemondott mandátumáról az ülésteremben elhangzott bekiabálása miatt. "A parlamenti ülésteremben egy rossz mondat elhangzott a számból, emiatt levonom a következtetéseket, és a mandátumomról ezennel lemondok" - közölte a képviselő újságírókkal. A hétfői napirend előtti felszólalások alatt, az adatgyűjtési ügyről szóló államtitkári válasz után a Arnóth Sándor azt kiabálta be: "Lógni fogsz". Szili Katalin házelnök rendkívüli házbizottsági ülést hívott össze az ügyben, a Fidesz pedig bejelentette: etikai vizsgálatot indít.
2008.09.29. 14:00
 
 
Csökken a 95-ös benzin ára, a gázolajé nem változik
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI. A Mol legutóbb szeptember 24-én csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 298 forint körüli lesz, a gázolajé 308 forint marad.A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkenést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázták.
2008.09.29. 13:36
 
 
MOZI: The Women
Mary Haines (Meg Ryan) boldognak tűnő házassága veszélybe kerül, mikor a Saks parfüm-részlegén eladóként dolgozó Crystal Allen (Eva Mendes) kiveti hálóját Mary férjére. A kényes szituáció természetesen a legfőbb téma lesz Mary ravaszdi barátnői között, főként a legjobb barátnő Sylvia Fowler (Annette Bening) számára. A nők minden erejükkel próbálnak segíteni, de az események odáig fajulnak, hogy az asszonyok kénytelenek megkérdőjelezni egymás iránti barátságukat és eddig kifogástalannak érzett romantikus kapcsolataikat is.
2008.09.29. 13:33
 
 
MLSZ: holland szakember került az utánpótlás válogatottak élére
Erwin Koeman szövetségi kapitány után újabb holland szakembert szerződtetett a Magyar Labdarúgó Szövetség: a jövőben Wilco van Buuren vezeti a labdarúgó utánpótlás válogatottakat irányító csoportot. Az Ajaxban is szerepelt volt középhátvéd megbízatása 2009. október 31-ig szól, kölcsönös elégedettség esetén meghosszabbítható a londoni olimpiáig - áll az MLSZ honlapján. Van Buuren Jámbor László fejlesztési igazgató révén került kapcsolatba a szövetséggel. A 46 éves szakember edzőként Hollandiában a Waalwijkban, az Ajaxban és a NEC-ben dolgozott, s játékos-megfigyelőként is tevékenykedett. Bahreinben utánpótlás-akadémiát vezetett.
2008.09.29. 13:32
 
 
Hibridhajtású Peugeot 908 HDi FAP
A Peugeot Sport a 2008-as Le Mans Series silverstone-i futamát használja ki a mozgási energiát visszanyerő hibridhajtású 908 HDi FAP bemutatására. A különleges ezüst-szürkében csillogó autó ízelítőt ad a márka hosszú-távú versenyautóinak jövőbeli megoldásaiból, noha alkalmazása még függ a 2009-től érvénybe lépő műszaki szabályzattól.
2008.09.29. 13:19
 
 
Az Országgyűlés előtt az SZDSZ állami gazdálkodásról szóló törvényjavaslata
A költségvetés elsődleges kiadásainak főösszege 2009-ben nem növekedhet a 2008-as költségvetésben jóváhagyott összeghez képest - ezt rögzítené többek között az SZDSZ "takarékos állami gazdálkodásról" szóló törvényjavaslata, amelyet az ellenzéki párt hétfő délután nyújtott be az Országgyűlésnek. A Kóka János, Fodor Gábor és Horn Gábor által jegyezett előterjesztés szerint - amely 2009. január 1-jén lépne hatályba - a költségvetés elsődleges kiadásainak főösszege 2010-ben legfeljebb a 2009-ben elért, 2011-ben pedig legfeljebb a 2010-ben elért, a KSH által közölt gazdasági növekedés %-ában kifejezett mértékének felével növekedhet.
2008.09.29. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279[2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista