2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
EURO 2012: a lengyel szövetség egyelőre ellenáll a FIFA-ultimátumnak
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) ultimátumával dacolva nem mond le a lengyel tagszervezetet (PZPN) átmenetileg felügyelő biztos, Robert Zawlocki. "Csak annyit mondhatok, hogy nem távozok a posztról. Engem a Lengyel Olimpiai Bizottság bízott meg, ezért ő is hívhat vissza" - mondta Zawlocki. Az ügynek lengyel sajtóértesülés szerint olyan következménye is lehet, hogy az UEFA elveszi a 2012-es Eb rendezési jogát az országtól, amely Ukrajnával közösen lenne házigazda. A FIFA szerdán azt közölte, hogy a lengyel kormánynak jövő hétfőig vissza kell állítania a helyi futballszövetség vezetését, ellenkező esetben kilátásba helyezte a PZPN tagságának felfüggesztését.
2008.10.03. 16:09
 
 
Szurikáta kölyök az állatkert új kifutórendszerében
Birtokba vette kifutóját Morzsa, a Fővárosi Állat- és Növénykert legifjabb szurikátája. A mongúzok és manguszták rokonságába tartozó kisragadozóknál augusztus végén született kölyök, ám a Morzsa névre keresztelt állat csak mostanában merészkedett elő a föld alatti járatokból. Az állatkerti szurikáták tavasz óta laknak új otthonukban, amelyet a Szavanna-kifutórendszer részeként adtak át és először szaporodtak mostani helyükön - tudatta a városligeti intézmény. A Fővárosi Állat- és Növénykertben jelenleg kilenc szurikáta él. A kisragadozók az afrikai kontinens déli területein őshonosak.
2008.10.03. 16:09
 
 
Robert Fico szerint Göncz Kinga ultimátumot adott Szlovákiának
"A leghatározottabban visszautasítjuk, hogy a Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnököt Szlovákiába invitáló, jellemzően szívélyes szlovák meghívásunkra Göncz Kinga magyar külügyminiszter ultimátummal válaszolt" - jelentette ki pénteki sajtótájékoztatóján Robert Fico. A szlovák miniszterelnök tűrhetetlennek nevezte, hogy Csáky Pál, a szlovák parlament képviselője, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke "a magyar kormány védelmét élvezze". Fico szerint Göncz Kinga azt üzente Pozsonynak, "ha nem fogadtok szót, majd meglátjátok, milyen diplomáciai poklot zúdítunk rátok". "A válaszom erre az, hogy nagyon kategorikusan nemet mondok."
2008.10.03. 16:07
 
 
Peking 2008: a szövetségek szerint az anyagi helyzet volt a legfőbb gond
A pekingi olimpián részt vett 24 sportági szövetség közül 17 jelezte, hogy jelentős pénzügyi problémái voltak a felkészülés során és sportága alulfinanszírozott - derült ki a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi ülésén. Schmitt Pál elnök az ülés után bejelentette, hogy a tisztújító közgyűlésen ismét jelölteti magát. Az elnökség több mint két órán át tárgyalta a szövetségek értékelését. Összesen hat szövetség írta le, hogy várakozáson alul szerepelt. Az olimpiai támogatás késését 12 nevezte komoly gondnak. A doppingellenőrzés miatti holléti nyilvántartás adminisztrációját 12 sportág ítélte túlzottnak, nyolc a hazai sportlétesítmények állapotát, hiányát tette szóvá.
2008.10.03. 16:01
 
 
Palint eltérően ítéli meg az amerikai konzervatív és liberális sajtó
A pénteki amerikai konzervatív sajtó Sarah Palin meggyőző teljesítményéről beszél az alelnökjelöltek előző esti vitája után, a liberális lapok viszont fanyalognak, további kétségeket emlegetnek. Engedjék szabadon Palint - ez a címe az egyik legbefolyásosabb konzervatív napilap, a The Wall Street Journal szerkesztőségi cikkének. A szerző szerint a republikánus alelnökjelölt a konvención mondott beszédéhez hasonlóan remekelt, engedni kellene, hogy több interjú készülhessen vele.
2008.10.03. 15:56
 
 
Egri kórházsztrájk: a HospInvest Gyöngyösön, Hatvanban és Parádfürdőn ellátja a betegeket
A HospInvest az általa üzemeltetett gyöngyösi, hatvani és parádfürdői intézményekben látja el azokat a betegeket, akiket az egri kórházban hétfőtől sztrájkolók elküldenek - tájékoztatta pénteken az MTI-t Kollányi Gábor, a cég elnöke. Hegyaljai Judit, az Egészségügyi és Szociális Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének az elnöke csütörtökön jelentette be, hogy részleges és határozatlan idejű, kizárólag a járóbeteg-ellátást érintő sztrájkot hirdetnek október 6-tól, amennyiben a hevesi megyegyűlés nem mondja fel a HopInvesttel kötött, az egri kórház működtetéséről szóló szerződést.
2008.10.03. 15:50
 
 
Caplovic felszólította Göncz Kingát: ne avatkozzon Szlovákia belügyeibe
Dusan Caplovic, a szlovák kormány miniszterelnök-helyettese pénteken a szlovák közszolgálati rádiónak nyilatkozva felszólította Göncz Kinga magyar külügyminisztert, hogy ne avatkozzon be Szlovákia belügyeibe. Caplovic szerint végképp nem helytálló az, amit Göncz Kinga csütörtökön, a magyar külügyminisztériumba bekéretett budapesti szlovák nagykövetnek, Juraj Migasnak mondott. Caplovic szerint nem igaz az a magyar álláspont, miszerint Pozsony megnyirbálja a szlovákiai magyar kisebbség szerzett jogait, a status quót, amelynek megőrzésére Robert Fico két és fél éve hivatalba lépett kormánya ígéretet tett.
2008.10.03. 14:44
 
 
Lemondott az osztrák Zöldek elnöke
Lemondott pártelnöki tisztségéről pénteken Alexander Van der Bellen, a hétvégi ausztriai parlamenti választáson némileg visszaesett Zöldek pártjának vezetője. Döntését ő maga jelentette be a pártelnökség kibővített ülése után. Utóda Eva Glawischnig, eddigi helyettese lett. Van der Bellen tizenegy éven át vezette az osztrák zöldeket. Az ő irányításával váltak professzionális párttá, és neki köszönhető, hogy ők lettek Európa legsikeresebb zöldpártja, megkétszerezve parlamenti mandátumaik számát. A 64 éves közgazdasági professzor visszalépésével a második osztrák politikus feje hullott a porba, néhány napja a konzervatív-kereszténydemokrata néppárt elnöke mondott le pártja választási kudarca miatt.
2008.10.03. 14:30
 
 
Megnyílt az Európa Kutyakiállítás Budapesten
Néptáncosokkal, a kilenc magyar kutyafajta felvonulásával és ünnepi köszöntőkkel nyílt meg az Európa Kutyakiállítás a Hungexpo G pavilonjában. A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete háromnapos rendezvényére csaknem 15 ezer kutyát neveztek, ami az Európa Kutyakiállítások történetében a legnagyobb létszám. A kapcsolódó klubkiállításokon további kilencezer kutyát mutatnak be - közölte Korózs András, az egyesület elnöke. Az első napon a bírálatok is elkezdődnek: terrierek, falka kutyák és vérebek, vizslák és szetterek, valamint agarak közül kerül ki a legszebb baby, kölyök és veterán kutya. A három nap győzteséből a vasárnapi gálán választják ki Európa legszebb ebét.
2008.10.03. 14:10
 
 
Kovács: nincs probléma Magyarország megítélésével az EU-ban
Nem érzékel semmiféle problémát az Európai Bizottságban Magyarország megítélésével kapcsolatban Kovács László - a magyar biztos erről azt követően nyilatkozott az MTI-nek, hogy Szájer József, a Fidesz-KDNP-MDF alkotta néppárti delegáció vezetője azt állította: Magyarország "nem túl jó hírű ország az unióban", és a magyar kormány érdekérvényesítő képessége is gyakran csorbát szenved, továbbá megvan az esély arra, hogy Magyarország elveszíti biztosi pozícióját a következő ötéves ciklusra. Kovács László leszögezte: az Európai Technológiai Intézet budapesti székhelyéről született legutóbbi döntés is azt jelzi, hogy Magyarország megítélésével kapcsolatban nincsenek problémák Brüsszelben.
2008.10.03. 14:05
 
 
Jövőre már tárgyalhatja az Országgyűlés az új atomerőműi blokk építését
Várhatóan már jövő tavasszal a parlament elé kerülhet egy új atomerőművi blokk építésének témája - mondta Podolák György, a parlament gazdasági és informatikai bizottságának elnöke pénteken a Magyar Atomfórum Egyesület által szervezett Foratom szeminárium után tartott sajtótájékoztatón. Herczog Edit európai parlamenti képviselő arra hívta fel a figyelmet, hogy ha nem időben lépünk versenyhátrányba kerülünk. Kovács József, a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója közölte: a politikai döntéstől számítva 12 év szükséges ahhoz, hogy az új blokkot üzembe helyezzék. Podolák György kiemelte, hogy állami finanszírozás nélkül épülhet új blokk. Kovács hozzátette: mai árakon 1.000 megawatt atomerőműi kapacitás kiépítése 3,5 milliárd euróba kerül.
2008.10.03. 13:46
 
 
Európára és Magyarországra is negatívan hat az amerikai válság
A pénzügyi tárca szakállamtitkára szerint az amerikai bankok pénzügyi válsága direkt módon nem érinti a magyar gazdaságot, ám a romló nemzetközi likviditási helyzet negatív hatással lesz a reálgazdaságra, mivel a magyar bankok és vállalatok is csak nehezebben és drágábban jutnak hitelekhez, mint korábban. Kovács Álmos, a Pénzügyminisztérium szakállamtitkára az Európai Újságírók Szövetsége Magyar Tagozat által szervezett beszélgetésen pénteken Budapesten kifejtette: az amerikai válság hatására a londoni bankközi kamatláb (Libor) az utóbbi időben példátlan módon, 200 bázisponttal emelkedett, ami drágábbá teszi a bankközi piacokon is a hiteleket.
2008.10.03. 12:30
 
 
Kiss Péter: folytatódik a nyugdíjkorrekciós program
A kormányzat a korábban vállaltaknak megfelelően végrehajtja nyugdíjkorrekciós programját - jelentette ki Kiss Péter pénteken Egerben. Ez azt jelenti, hogy a 2009-es költségvetési javaslatban meghatározott 5,6 százalékos nyugdíjemelésen felül plusz 2 százalékos emelésben részesülnek azok, akik 1988 és 1990 között mentek nyugdíjba, illetve plusz 4 százalékot kapnak azok, akik 1992 és 1995, vagy 1997 és 1998 között vonultak nyugállományba - közölte a kancelláriaminiszter. Hozzátette: ez mutatja a kormány azon elkötelezettségét, hogy akkor is kiemelt figyelmet fordít az idősek helyzetére, amikor lépéseket kell tenni a társadalmi terhek átcsoportosítása érdekében.
2008.10.03. 12:00
 
 
Jelentős forgalmi korlátozások a fővárosban féltucatnyi rendezvény miatt
Jelentős forgalmi korlátozásokra lehet számítani a hétvégén a fővárosban féltucatnyi rendezvény miatt; több útszakaszt pedig teljesen lezár a rendőrség. A Tarka Magyar! Az Összefogás az Erőszak Ellen mozgalom felvonulása szombat délután négy órakor indul az Erzsébet térről. A rendezvény zavartalan lebonyolításához a rendőrség már pénteken este nyolc órától forgalomkorlátozást vezet be minden, az Andrássy útba torkolló utcában. Vasárnap nemzetközi maratoni futóverseny indul 10 órakor a Hősök teréről, illetve felvonulást tart a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség és ekkor rendezik rendezik meg a rózsaszínű egészségnap és séta a mellrák ellen elnevezésű programot is.
2008.10.03. 11:54
 
 
Jubileumi juttatást kapnak az idős nyugdíjasok
A 100. életévüket betöltött nyugdíjasok jubileumi juttatásban részesülnek 2009-től; az intézkedést a következő években kiterjesztik a 95., illetve a 90. évüket betöltöttekre is - jelentette be Gyurcsány Ferenc az idősek napja alkalmából. Jövő januártól a 100. születésnapjukat betöltött, magyarországi lakhellyel rendelkező nyugdíjasok egy alkalommal százezer forintot kapnak. A 95. életévüket betöltöttek 2010-től 95 ezer, a 90. életévüket betöltöttek pedig 2011-től 90 ezer forintot kapnak a születésnapjuk alkalmából - ismertette a kormány döntését az Idősek köszöntése elnevezésű rendezvényen a miniszterelnök. A jubileumi juttatás nem nyugdíj, a központi költségvetésből folyósítják majd.
2008.10.03. 11:33
 
 
Bekérették a szlovák külügyminisztériumba a pozsonyi magyar ügyvivőt
Bekérették a szlovák külügyminisztériumba pénteken Váradi Lajost, a pozsonyi magyar nagykövetség ügyvivőjét. Az MTI hivatalosan egyelőre nem megerősített értesülése szerint a szlovák fél lépése válasz arra, hogy Göncz Kinga magyar külügyminiszter a szlovák-magyar viszonyban fennálló feszültségek miatt előző nap magához kérette Juraj Migast, Szlovákia budapesti nagykövetét. Pozsony már csütörtökön este nyilatkozatban utasította vissza a magyar fél felvetéseit, Robert Fico kormányfő pedig azt mondta, hogy a magyar fél provokál. Robert Fico szlovák kormányfő pénteken váratlanul "időszerű politikai kérdésekről" szóló sajtótájékoztatót hirdetett meg.
2008.10.03. 11:30
 
 
De La Hoya mégsem vonul vissza
A profi boksz legnagyobbjai közé tartozó Oscar De La Hoya bejelentette, hogy korábbi elhatározásán változtatva mégsem december 6-án bokszol utoljára, hanem még legalább két alkalommal a jövő évben is a kötelek közé lép. A visszavonulását korábban kilátásba helyező amerikai sztár egészen eddig a december 6-i, Manny Pacquiaóval vívandó összecsapását hirdette akként, hogy az lesz a búcsúfellépése. Éppen az év végi meccs apropóján tartott sajtótájékoztatón közölte, hogy meggondolta magát, folytatni akarja pályafutását, mert szellemileg tökéletesen friss, fizikai állapota szintén kiváló, és úgy érzi, változatlanul kiemelkedő teljesítményre képes.
2008.10.03. 11:19
 
 
Az UD Zrt. kész megjelenni a parlamenti vizsgálóbizottság előtt
Az adatgyűjtési ügyben szereplő UD Zrt. kész részletes tájékoztatást adni a cég munkájáról egy független parlamenti vizsgálóbizottságnak - a cég erről ügyvédje útján közleményben tájékoztatta az MTI-t. Az SZDSZ csütörtökön nyújtotta be az adatgyűjtési ügyben a parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményező javaslatát. A testületnek az előterjesztés szerint 32 kérdésre kell választ adnia az alakuló ülésétől számított 180 napig tartó megbízatása alatt. A kezdeményező Gulyás József javaslatát azzal indokolta, hogy nem lehet tisztán látni az állampolgárok személyes adatainak biztonságát, valamint egyes állami szerveket, közszereplőket érintő információszerzési, más néven árnyék-titkosszolgálati botrány kiterjedését illetően.
2008.10.03. 10:30
 
 
Meghalt a boldogító igen után
Egy 24 éves boszniai nő saját esküvőjén az "igen" kimondása után 20 perccel összeesett és meghalt - írták a helyi lapok. Ivana Blagojevic, ifjú férje és a násznép az észak-kelet boszniai faluban már az ünnepségre készülődött, amikor az örömszülők beintettek a zenekarnak, amely rázendített az első, népszerű dalra, A legszebb fiatal nő a faluban címűre. Az első taktusok után a fiatalasszony összeesett. Azonnal bevitték a kórház sürgősségi osztályára, már menet közben is próbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Az ifjú ara meghalt, de a halál okát nem közölték. A fiatalok három éve vártak a házasságkötés pillanatára, mert Dragan Blagojevic előbb meg akarta szerezni elektromérnöki diplomáját, majd állást is szerzett Bratunacban, amely 20 ezres kisváros a Drina folyó mentén.
2008.10.03. 09:12
 
 
100,9 millió euró a külkereskedelmi termékforgalom többlete
Az idén az első hét hónapban a külkereskedelmi termékforgalom 100,9 millió euró (26,7 milliárd forint) többlettel zárt, szemben az egy évvel korábbi 280,7 millió euró (70,5 milliárd forint) hiánnyal - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A KSH korábban az előzetes adatok alapján azt közölte, hogy a hét havi többlet 227 millió euró (52,8 milliárd forint). A közlemény szerint január-júliusban az export 43,839 milliárd euró (11.004 milliárd forint) volt, az import pedig 43,738 milliárd eurót (10.977 milliárd forint) tett ki.
2008.10.03. 09:04
 
 
Lamperth: a Megegyezés című írásról nem szavaz az MSZP kongresszusa
Lamperth Mónika szerint a miniszterelnök Megegyezés című írásáról nem szavaz az MSZP október 11-i rendkívüli kongresszusa, de lesz "kongresszusi dokumentum", amit Szekeres Imre elnökhelyettes vezetésével készítenek elő - az MSZP elnökének kabinetvezetője erről pénteken beszélt az MTV Nap-kelte című műsorában. "A Megegyezés az egy kiindulópont, de a Megegyezés dokumentum maga nem lesz kongresszusi dokumentum, effektíve, konkrét szavazás erről (...) nem lesz" - mondta Lamperth Mónika. A kabinetvezető szerint lesz kongresszusi dokumentum, ezt a párt alapszabálya szerint a szerkesztőbizottság készíti elő, amit Szekeres Imre elnökhelyettes vezet.
2008.10.03. 08:55
 
 
Világgazdaság: óriási mértékű tőkekivonás a magyarországi befektetési alapoknál
Óriási mértékű tőkekivonás és gyengécske hozamok jellemezték a magyarországi befektetési alapokat az első három negyedévben - írta a pénteki Világgazdaság a Money Moon pénzügyi tanácsadó adataira hivatkozva. Szeptember utolsó napjáig a likviditási alapok kivételével szinte minden hagyományos, nyílt végű, forintban denominált alaptípus vagyona csökkent. Az alacsony kockázatú likviditási kategóriába sorolt nyolc alapból hatnál szintén tőkevesztést mértek az év folyamán, a K and H és a CIB instrumentumainak azonban 30, illetve 21 milliárd forintot sikerült gyűjteniük, ezáltal ellensúlyozták a többiek veszteségét. Az utolsó negyedév betétakciói azonban így is mély nyomot hagytak a likviditási alapokon. Az ügyfelek 5,7 milliárd forintot vittek el belőlük.
2008.10.03. 08:45
 
 
KSH: nőtt a tartós munkaerőhiány
A tartós munkaerőhiány a korábbi évekhez képest mintegy 2-3 ezer álláshellyel nőtt 2008. második negyedévében, így közel 38 ezer munkahely maradt tartósan betöltetlen - olvasható a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) statisztikai tükrében. A munkaerő iránti kereslet szezonális alakulásának köszönhetően a 2008. második negyedévében betöltésre váró álláshelyek száma 10 százalékkal kevesebb volt, mint az előző negyedévben, valamint 4,6 százalékkal maradt el az előző év hasonló időszakától. A betöltetlen álláshelyek száma az ILO-definíció szerint meghatározott munkanélküliek mintegy 12 százalékának felel meg - olvasható a KSH összegzésében.
2008.10.03. 08:35
 
 
A pénzügyi válság állt az amerikai alelnökjelölti vita középpontjában
Washingtonban reformokra van szükség, ezért kell John McCain személyében egy igazi független politikust a Fehér Házba küldeni - hangsúlyozta Sarah Palin republikánus alelnökjelölt a vetélytársával, a demokrata párti Joe Bidennel folytatott csütörtök esti televíziós vitában. Joe Biden, aki 26 éve szenátor, a külügyi bizottság elnöke és McCain régi barátja, azt mondta a republikánus elnökjelöltről: gazdaságpolitikájában "lemaradt", hiszen néhány hete még az amerikai gazdaság erős alapjairól beszélt, most viszont már válságot emleget. A múlt heti első elnökjelölti vitához hasonlóan a Missouri állambeli St. Louisban rendezett alelnökjelölti összecsapás is a pénzügyi válságot érintő kérdésekkel kezdődött.
2008.10.03. 08:30
 
 
Ausztrál Nagydíj: Talmácsi 17. az első időmérőn
Talmácsi Gábor a 17. helyen végzett a 125 kcm-es kategória első időmérő edzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján, Phillip Islanden. A tréningen a vb-pontversenyben élen álló francia Mike Di Meglio volt a leggyorsabb. Eredmények, 1. időmérő: 125 kcm: 1. Mike Di Meglio (francia, Derbi) 1:48.319 perc 2. Danny Webb (brit, Aprilia) 1:49.093 3. Michael Ranseder (osztrák, Aprilia) 1:49.537 4. Stefan Bradl (német, Aprilia) 1:50.232 5. Esteve Rabat (spanyol, KTM) 1:50.374 6. Lorenzo Zanetti (olasz, KTM) 1:50.379 ...17. TALMÁCSI GÁBOR (APRILIA) 1:52.320.
2008.10.03. 08:25
 
 
UEFA Kupa: Hajnal két gólja is kevés volt a Dortmundnak
Hajnal Tamás két találatával ugyan a Borussia Dortmund kiharcolta a hosszabbítást az Udinese vendégeként a labdarúgó UEFA Kupa 1. fordulójának visszavágóján, de végül a 11-es párbajban alulmaradt olasz riválisával szemben, többek között a magyar válogatott játékos elhibázott büntetője miatt. További eredméynek: Udinese (olasz)-Borussia Dortmund (német) 0-2, 11-esekkel: 4-3. Manchester City (angol)-Omonia Nicosia (ciprusi) 2-1 (0-0) Tj.: a Manchester City. Aston Villa (angol)-Liteksz Lovecs (bolgár) 1-1 (1-0). Tj.: az Aston Villa. Paris St. Germain (francia)-Kayserispor (török) 0-0. Tj.: a Paris St. Germain. Deportivo La Coruna (spanyol)-Brann Bergen (norvég) 2-0. Tj.: a Deportivo La Coruna. Benfica (portugál)-SSC Napoli (olasz) 2-0. Tj.: a Benfica.
2008.10.03. 08:15
 
Indonéziában az év végéig kivégzik a Bali szigeti merénylőket
Indonéziában az év végéig kivégzik a 2002-ben Bali szigetén elkövetett robbantásos merénylet halálra ítélt három elkövetőjét - közölte pénteken Jakartában egy igazságügyi tisztviselő. Jasman Panjaitan, az ügyészség szóvivője elmondta: egyelőre nem határozták meg a kivégzés pontos időpontját, de készen állnak annak végrehatására. A három elítéltet - Amrozi Nurhasyimot, Ali Ghufront és Imam Samudrát - 2003-ban ítélték golyó általi halálra a 2002 októberében Bali szigetén két zsúfolt éjszakai klubban elkövetett, 202 halálos áldozatot követelő robbantásos merényletekért. Az ügyben eddig három felülvizsgálati kérelmet utasítottak el az igazságügyi hatóságok.
2008.10.03. 08:11
 
 
Gebrselassie egymillió dollárért fut Dubajban
A maratonfutás világcsúcsát múlt vasárnap ismét megdöntő etióp Haile Gebrselassie januárban rajthoz áll a Dubaj Marathonon, melyen egymillió dollárt ér számára az újabb rekord. A 35 éves atléta Berlinben elképesztő, 2:04 órán belüli idővel (2:03:59 ó) győzött és ezzel összesen (rajtpénz, helyezési pénz, csúcsért járó bónusz) 250 ezer fontot keresett. A pályán kétszeres olimpiai bajnok (10.000 m: 1996, 2000) afrikai atléta tavaly szintén a német fővárosban iratkozott fel a klasszikus szám csúcslistájára: akkor 2:04:26 órára javította a kenyai Paul Tergat 2:04:55-ös rekordját.
2008.10.03. 07:50
 
 
Félmeztelen, szőke nők raboltak ki egy tizenéves fiút
Négy félmeztelen, szőke nő rabolt ki egy 18 éves fiút az Egyesült Államokban - legalábbis ezt állítja az ifjú. Az eset - a fiatal elmondása szerint - reggel történt, amikor munkába biciklizett. A hirtelen felbukkanó floridai négyek bandájából az egyik nő megragadta a kerékpár kormányát, a másik három amazon pedig körbefogta és kiszedte a fiú pénzét, 100 dollárját - 17 ezer forintját - nadrágja farzsebéből. A rablónők deréktól felfele voltak ruhátlanok.
2008.10.03. 07:45
 
 
Tányérral csapta agyon feleségét a salátára ráunt nyugdíjas
Hat napon át békésen ette a felesége által feltálalt salátát egy ukrán nyugdíjas, de a hetedik napon megunta az egyhangú menüt, és az asszony fejéhez vágta a tányért, amely halálra sebezte a nőt. A 63 éves férfit rettenetesen kihozta a sodrából, amikor felesége a hetedik egymást követő napon is ugyanazzal az orosz zöldség- és hússalátával traktálta. Elvesztette az önuralmát, és az eléje tett tányért teljes erejéből a neje felé dobta. Az edény mély sebet ejtett az asszony fején, ám az nem fordult orvoshoz, hanem elment lepihenni. A vacsora utáni reggelen a férj nem tudta, hogy mi van feleségével, mert nem mozdul. A rendőrök már csak az 59 éves asszony halálának a beálltát, illetve azt tudták megállapítani, hogy az életét a halántékát ért ütés oltotta ki.
2008.10.03. 07:30
 
 
Összecsapások Mexikóvárosban az 1968-as vérengzés évfordulóján
Összecsapásokba torkollott csütörtökön este Mexikóvárosban az 1968. október 2-i vérengzés 40. évfordulójára rendezett tüntetés. A mintegy 30 ezer ember, főleg diákok, szakszervezeti és emberi jogi aktivisták részvételével tartott megemlékezések során szemtanúk szerint akkor törtek ki az összetűzések, amikor néhány diák falfirkákat akart mázolni a mexikói főváros történelmi negyedének központjában álló főpolgármesteri hivatalának épületére. Amikor elő akarták őket állítani, mintegy 200 tüntető vette körül a rendőröket, ekkor vetették be a rohamegységeket. Hivatalos adatok szerint 18 rendőr megsebesült, 20 tüntetőt őrizetbe vettek.
2008.10.03. 07:15
 
 
Végzetes medvelátogatás a gyorsétteremben
Nem nyúlt a gyorsétterem választékához az a medve, amely a kanadai Kitimatt városában kereste fel a létesítményt, de ez sem mentette meg: az eset megismétlődésének elkerülése végett kilőtték. Rebecca Branton egy Subway étteremben a nyitás után éppen levest készített, amikor a megfigyelő kamerára pillantva látta, hogy belépett az első vendég: egy barnamedve. A talpas előbb belökte a bejárati ajtót, majd orrát bedugta a konyhába is - közvetlenül a vécé mellett, ahová Rebecca bemenekült. A medve ezután úgy ahogy jött, távozott is, megint a mancsával taszítva ki az ajtót. Ennek ellenére számára tragikusan végződött a kaland: a helyszínre hívott rendőrök lelőtték, mert attól tartottak, megismételheti látogatását és emberéleteket veszélyeztethet a környéken.
2008.10.03. 07:10
 
Jimi Hendrix Fesztivál a Fonóban
Idén is lesz Jimi Hendrix Fesztivál a Fonó Budai Zeneházban; a tavaly nagy sikerrel megrendezett esemény házigazdája a magyar Jimi Hendrix Memorial Band, de számos külföldi zenekart is láthat-hallhat a szombati rendezvényen a közönség. Október első szombatján a Jimi Hendrix Memorial Banden kívül fellép a szintén hazai Gyémánt Bálint Trió. Svédországból érkezik a Feedback Family; nagy kultusza van Svédországban Hendrixnek, aki többször koncertezett ott, s nagy hatással volt többek között a Magyarországon is jól ismert Yngwie J. Malmsteenre - közölték a szervezők az MTI-vel. A fesztivál vendége lesz a Yildirim Fakilara Istanblues nevű török zenekar. A jelenleg Bécsben zenélő Fakilar évente tart Hendrix emlékesteket.
2008.10.03. 07:00
 
 
Szlovénia nem látja indokoltnak a módosítást matricarendszerén
Szlovénia nem ért egyet az EU bizottságával, mely szerint diszkriminatív az ország fizetős autópálya rendszere a rövidebb utazásokat tevő tranzitutasokkal szemben. Ezért nem is kíván a rendszeren változtatni, várja az EU kiegészítő érveit a rendszer megváltoztatásának indoklására. A rendszer, amit július elejével vezettek be, hat és 12 hónapos matricákat ismer, mind az autósok, mind pedig a motorosok számára. A brüsszeli bizottság azt kérte, hogy a járművel átutazó külföldiek részére vezessen be egy rövidebb időtartamra érvényes matricát. A külföldiek kifogásolják a matricák drágaságát is, hogy a féléves 35, az éves 55 euróba kerül.
2008.10.02. 21:20
 
 
Az osztrák állatvédők nem vették le feketelistájukról a magyar cégeket
A Négy Mancs osztrák állatvédő szervezet nem tartotta be ígéretét, miszerint leveszi feketelistájáról azokat a cégeket, amelyek tartják magukat a magyar szakminisztériummal kötött megállapodáshoz - közölte a Hungarikum Szövetség. Korábban a szervezet kampányt indított a baromfifeldolgozó Hungerit Zrt. ellen, hogy hagyjon fel a hízottliba- és -kacsacomb, illetve -mell, valamint a libamáj előállításával. Emellett feketelistára tette a szentesi céget, hogy a nemzetközi áruházláncok ne rendeljenek tőlük kényszertömött jószágokból előállított élelmiszereket. A Hungerit szeptember 1-jével leállította a hízottáru feldolgozását, noha emiatt csaknem 200 dolgozótól kell megválnia, és 2,5-3 milliárd forint árbevétele marad el.
2008.10.02. 20:26
 
 
Fico szerint a magyar fél provokálja Szlovákiát
A Külügyminisztériumba kérették csütörtökön Szlovákia budapesti nagykövetét, a magyar diplomácia vezetője közölte, elvárja, hogy a szlovák fél lehetőleg a jövő héten válaszoljon a felvidéki magyarságot érintő kérdéseire. A szlovák külügyminisztérium elfogadhatatlannak nevezte a magyar fél hangvételét és visszautasította "megalapozatlan állításait". A szlovák miniszterelnök szerint a magyar fél provokálja Szlovákiát. Robert Fico tudatta, a magyar fél vádjaira neki továbbra is az a válasza, hogy ismételten hivatalos szlovákiai látogatásra hívja meg a magyar miniszterelnököt.
2008.10.02. 19:31
 
 
Már kétmillió négyzetméter A-kategóriás iroda Budapesten
A Haller Gardens irodaház átadásával a budapesti A-kategóriás irodapiaci kínálat átlépte a 2 millió négyzetmétert - közölte a Cushman & Wakefield ingatlan tanácsadó. A magyar fővárosban az első A-kategóriás iroda az 1991-ben átadott East-West Business Center volt az Astoria szállóval szemben - a korszerűsítése, és kismértékű bővítése az idén fejeződött be. Az egymilliomodik négyzetméter iroda 2000-ben készült el. A nagy fejlesztők és tanácsadók közös egyeztető fórumot működtetnek, ez még egy évvel ezelőtt is 2007 végére prognosztizálta a 2 millió négyzetméternyi irodát. Néhány korábban épült irodaházat azonban visszaminősítettek, így mostanig kellett várni a második millió teljesülésére.
2008.10.02. 19:22
 
 
Megkezdődött a 13. birkanyíró világbajnokság
A norvégiai Bjerkreimban csütörtökön kezdetét vette a 13. birkanyíró világbajnokság, amelynek keretében a 28 országból érkezett versenyzők 2700 juhot szabadítanak meg gyapjától, hogy eldöntsék, melyikük a legjobb ebben a szakmában. A skandináv ország délnyugati csücskében lévő városban vasárnapig zúgnak a nyírógépek, csattognak az ollók, és - ez a harmadik kategória - válogatják a gyapjút a résztvevők. A nyírógéppel 20 és 40 másodperc közötti idő kell az állat megnyírásához, ollóval mintegy két percre van szükségük a bajnokoknak. A versenyeket egyéni és csapat kategóriában bonyolítják, a győzteseket vasárnap hirdetik ki.
2008.10.02. 18:47
 
 
Robert Gates a Pentagon élén maradhat, ha Obama győz
Robert Gates az amerikai védelmi minisztérium élén maradhat, ha Barack Obama győz a novemberi elnökválasztáson - erre utalt közvetve a demokrata párti jelölt nemzetbiztonsági főtanácsadója. Richard Danzig arról beszélt, hogy Gates olyan "vezetői kvalitásokat" mutat fel, amelyeket egy leendő Obama-adminisztráció "értékelne". Danzig, aki Bill Clinton elnöksége idején haditengerészeti miniszter volt, kifejtette: nagyra értékelik a Pentagon vezetőjének gyakorlatiasságát, különösen azt, hogy ragaszkodik a guantánamói amerikai fogolytábor bezárásához. "Gates jó védelmi miniszter volt" - fogalmazott, s hozzátette, még jobb lenne az Obama-kormányban.
2008.10.02. 18:21
 
 
Vállalkozásélénkítő csomag a kis- és középvállalkozásoknak
A nemzetközi pénzügyi válság hatása Magyarországot elsődlegesen nem érinti, de a várható lassuló növekedés indokolja, hogy a kormány a vállalkozások élénkítésére lépéseket tegyen - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter csütörtökön. Elmondta, hogy az élénkítő csomagnak összességében 800 milliárd forint hatása lesz, de a költséget tekintve 250-300 milliárd forintot tesz ki az uniós források felhasználása, a többit a garancianyújtás révén a piacon megjelenő hitelbővülés adja. Bajnai Gordon kifejtette: az európai uniós gazdaságfejlesztési pályázatok nyerteseinek visszamenőleg 1 százalékponttal csökkentik a növekedési elvárást.
2008.10.02. 16:49
 
 
Melyik csokoládéhoz melyik bor illik?
A csokoládétól régen sem állt messze az alkohol - elég ha csak a konyakos meggyre vagy a vodkás bonbonra gondol az ember - de újabban a borokat "házasítják" össze vele a gasztronómusok. Hogy melyik borhoz milyen csokoládé való és fordítva, azt főleg a kakaótartalom mennyisége és az ízesítés dönti el.A csokoládét és a bort együtt kóstolva azt tapasztalhatjuk, hogy a társítás eredménye egy meglepően izgalmas, új ízharmónia - mondta Csizmadia András gasztrofilozófus. Elmondta, hogy ilyenkor nem savas borokat kell inkább választani. Mindegyik csokoládéhoz másfajta bor az ideális, de többnyire édesebb nedűk.
2008.10.02. 15:54
 
Eladták a Vatera.hu aukciós oldalt
A dél-afrikai központú Naspers médiavállalat online divíziója, a MIH Internet Europe megvásárolta a magyar Vatera.hu internetes aukciós oldalt, a vételár azonban nem publikus - mondta a Gerő Viktor, a Vatera.hu ügyvezető igazgatója csütörtökön az MTI-nek. Az Index internetes portálon megjelent, piaci információk szerint 1,5 milliárd forintos vételárat az ügyvezető nem kommentálta, mivel a tulajdonosok nem kívánják nyilvánosságra hozni az összeget. A Vatera online aukciósház 2000-ben indult, és mára az egyik leglátogatottabb magyar weboldal lett. Az oldalnak naponta 130 ezer egyedi látogatója van, akik 5-5,5 millió oldalt töltenek le.
2008.10.02. 15:40
 
 
Emléktáblát helyeztek el az Adrián elsüllyedt Szent István csatahajó roncsa mellé
Magyar búvárok fekete gránitból készült emléktáblát helyeztek el az Adrián 90 évvel ezelőtt elsüllyedt Szent István csatahajó 68 méter mélyen fekvő roncsa mellé. Csütörtökön délután a magyar búvárok ismét lemerültek, hogy a honvédelmi miniszter által átadott koszorút is a mélybe vigyék. Az Osztrák-Magyar Monarchia egykori legnagyobb hadihajója, a Szent István 1918. június 10. hajnalán a horvátországi Zára (Zadar) városhoz közeli szigetek térségében torpedótalálatokat kapott és az Adriába süllyedt. Vele 89 tengerésze - köztük 41 magyar - és a Monarchia tengeri nagyhatalmi álma is örökre a hullámsírba merült.
2008.10.02. 15:31
 
 
Egy év felfüggesztett börtön egy szeptember 20-i rendzavarónak
Egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt hivatalos személy elleni erőszak büntette miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön nem jogerősen egy szeptember 20-i rendzavarót, aki azon az estén az Oktogonon üvegpalackot dobott rendőrök felé. A bíróság a szabadságvesztés végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztete és elrendelte a vádlott pártfogói felügyeltét. A férfi az ítéletet tudomásulvette. A ítélet nem jogerős, mert az ügyész felfegyverkezve, csoportosan elkövettett, hivatalos személy elleni erőszak büntettének megállapítását kérve fellebbez.
2008.10.02. 15:28
 
Megállapodás a kereskedelem hatékony működése érdekében
A kereskedelem hatékony működése, a tisztességes kereskedelmi gyakorlat, piaci magatartás és gazdasági verseny elősegítése, a fogyasztók védelme, valamint a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat visszaszorítása érdekében megállapodást írtak alá a kormány, több kereskedelmi szervezet és fogyasztóvédő szövetségek képviselői csütörtökön Budapesten. Az aláírást megelőzően Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elmondta: a mostani megállapodás sajátossága, hogy ezt a kereskedelmi szervezetek kezdeményezték. Feiner Péter, az Országos Kereskedelmi Szövetség elnöke példaértékűnek nevezte a megállapodást. A dokumentumot a teljes magyarországi kereskedelmet képviselő szervezetek írják alá.
2008.10.02. 15:26
 
 
Kétórás vasutassztrájkot tart Egerben hétfőn a Liga Szakszervezet
A Liga kétórás vasutassztrájkot tart hétfőn Egerben, ezzel juttatják kifejezésre szolidaritásukat az egri megyei kórház működtetésének privatizációja ellen fellépő sztrájkolókkal - jelentette be Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke csütörtökön Győrött. Közlése szerint október 6-án reggel nyolc és tíz óra között nem indulnak vonatok Egerből. A Ligához tartozó, fegyveres és rendvédelmi területen dolgozók pedig demonstrációt szerveznek a kórház előtt - mondta az elnök. Gaskó István valószínűsítette, hogy az ősz folyamán egyéb akciók, demonstrációk, sztrájkok szervezésére is rákényszerülnek, mivel megítélése szerint helyi konfliktusok nagy számban előfordulhatnak.
2008.10.02. 15:16
 
 
Londoni elemzők szerint a legrosszabb még csak most jön Európában
Súlyos recesszióban van a világszintű feldolgozóipar, sőt nagy valószínűséggel már a világgazdaság jelentős része is, és az ipari termelés visszaesése "drámai ütemben gyorsul" az egyik vezető londoni befektetési csoport által összeállított legújabb globális ipari beszerzőmenedzser-index (PMI) tanúsága szerint. Londoni hitelminősítői elemzők azt jósolják, hogy az európai vállalati szektor számára még csak most következik a válság legnehezebb időszaka.
2008.10.02. 14:59
 
 
Olimpia 2016: egy év múlva döntés
Kereken egy esztendő múlva, 2009. október 2-án dönt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság arról, hogy mely város rendezheti a 2016-os nyári ötkarikás játékokat. A koppenhágai szavazás előtt a négy érintett - Rio de Janeiro, Madrid, Chicago és Tokió - lázas, izgalmas és minden bizonnyal kimerítő kampányra készülhet fel. Jövő februárig kell elküldeni a minden részletre kiterjedő pályázati anyagot, majd a városokba ellátogat a NOB értékelő bizottsága. A NOB egy hónappal a döntés előtt kapja kézhez a bizottsági összegző jelentést. Minden kandidáló jelezte: a biztonságos financiális alapok miatt nem érinti őket a jelenlegi nemzetközi pénzügyi válság.
2008.10.02. 14:56
 
 
Doppingolás miatt két évre eltiltották Riccót
Doppingolás miatt kétéves eltiltással sújtotta Riccardo Ricco profi kerékpárost az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI). Az ügyben eljáró testület előzőleg húsz hónapos büntetést kért - úgy vélte, "megér" négy hónap enyhítést az, hogy a 24 esztendős klasszis beismerte tettét -, a CONI azonban ezt megtoldotta, és 2010. július 30-ig tiltotta el a kerekest. Ricco jelezte azt is, hogy szerinte nem tökéletes az ellenőrzés rendszere, ugyanis tíz alkalommal vizsgálták, mégis csak két teszt hozott pozitív eredményt. Az idei Giro d'Italián második, a legjobb fiatal bringások között számon tartott kiválóság az idei Tour de France-on - két szakaszgyőzelem után - akadt fenn a vizsgálaton a legújabb generációs eritropoetinnel (EPO), a CERA-val.
2008.10.02. 14:50
 
 
A rendőrség megtiltotta a demonstrációt az egri megyeháznál
Nem vonhatja blokád alá a hevesi megyeháza egri épületét a magát "egri forradalmi emlékbizottságnak" nevező szervezet, mert a rendőrség megtiltotta a demonstráció megtartását - erről csütörtökön tájékoztatta az MTI-t a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Szíki Károly, az "emlékbizottság" vezetője korábban bejelentette, hogy október 6-tól blokád alá vonja az épületet, amennyiben a hevesi megyegyűlés nem bontja fel a HospInvest Zrt.-vel megkötött, az egri kórház működtetéséről szóló szerződést.
2008.10.02. 14:43
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276[2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista