2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Hétfőn átadják a radioaktív hulladéktárolót Bátaapátiban
Hétfőn ünnepélyesen felavatják a Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló felszíni létesítményeit Bátaapátiban; a tároló a Paksi Atomerőműből származó kis- és közepes aktivitású atomhulladék végső elhelyezésére szolgál. A teljes befejezéséig az eddigiekkel együtt 38 milliárd forintba kerül a beruházás és a korábbi években további 30 milliárd forintot költöttek a kutatásra és az előkészületekre. A 38 milliárd forint ráfordítás a Központi Nukleáris Pénzügyi Alapból származik. Az alapba azok a vállalkozások és intézmények fizetnek bizonyos összeget, amelyeknél radioaktív hulladék keletkezik.
2008.10.05. 08:59
 
 
Szerzetesnek állt egy New York-i bróker
Szerzetesnek állt egy New York-i bróker Bulgáriában. Azért ott, mert az a szülőhazája. A jókora váltás oka nem a mostani bankválság, Hriszto Miskov már korábban megelégelte a Wall Street-i világot. Mint mondja, inkább lelki jólétre vágyik, mint anyagi bőségre. Szerzetesként hajnalban kel, bivalyokkal bajlódik - a sajtjukért tartja a marhákat a Csunogorszki kolostor -, öltöny és finom bőrcipő helyett pedig durva csuha és saru az öltözéke. "A mostani összeomlás várható volt a túlzott mohóság miatt. Sok ember a világon nem veszi észre, hogy az ételéért sem dolgozik meg, de elvesz mindent, amit csak tud, anélkül, hogy adna" - idézte a Daily Telegraph című brit lap a brókermúltú szerzetest.
2008.10.05. 08:47
 
 
Meghaladja a 2,9 milliárd forintot az eddig kihelyzett mikrohitel
Az Új Magyarország Mikrohitel Programban a 2008 január végi indulás óta eddig 617-en vettek fel több mint 2,9 milliárd forint hitelt. A Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. összesítése szerint legtöbben, 98-an Budapesten éltek a lehetőséggel, ahol 497,874 millió forint hitel vettek fel. A főváros után Pest megye következik, ahol 80-an 387,3 millió forintnál több hitelt kaptak. Jelentős a mikrohitel kihelyezés Borsod-Abaúj-Zemplén, Baranya, Zala megyében. Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a kis- és középvállalkozásokat támogató intézkedési csomag részeként a héten jelentette be, hogy kedvezőbbé válnak a mikrohitelek igénylési feltételei.
2008.10.05. 08:43
 
 
Palin szerint Obama "terroristákkal komázik"
Sarah Palin republikánus alelnökjelölt azzal vádolta meg szombaton Barack Obamát, a Demokrata Párt elnökjelöltjét, hogy "terroristákkal komázik". Az alaszkai kormányzónő, aki a Colorado szövetségi állambeli Englewoodban adományozókkal találkozott, Bill Ayersre, a Weather Underground nevű csoport egyik alapítójára utalt. A csoport a hatvanas években a vietnami háború elleni tiltakozásul robbantásokat szervezett, közöttük a Pentagon és a kongresszus székháza ellen, amelyek emberéletet nem követeltek. Obama, aki gyermek volt a csoport ténykedése idején, elítélte Ayers radikális nézeteit és tevékenységét.
2008.10.05. 08:41
 
 
A NAÜ atomfegyvermentes Közel-Kelet létrehozását szorgalmazza
A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) bécsi közgyűlésén határozatban szólította fel a közel-keleti országokat, mondjanak le az atomfegyverekről. A 82 igen, 0 nem szavazattal és 13 tartózkodással szombaton elfogadott határozat nem kötelező érvényű, ugyanakkor rávilágít azokra a feszültségekre, amelyeket az Izrael számára a térségben monopolhelyzetet biztosító titkolt atomarzenál, illetve az vált ki, hogy Izrael nem csatlakozik az atomsorompó-szerződéshez. A határozatot a nyugati államok, néhány ázsiai, latin-amerikai és afrikai ország, Irán és Egyiptom támogatta, a tartózkodók között volt Izrael és Szíria.
2008.10.05. 08:35
 
 
Ausztrál Nagydíj: Talmácsi a harmadik
A vb-címvédő Talmácsi Gábor a 3. helyen végzett a 125 kcm-es kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján, Phillip Islanden. A másik magyar, a 250 köbcentis géposztályban szereplő Tóth Imre a 13. lett. A viadalt - s egyben a világbajnoki címet - a francia Mike Di Meglio nyerte. A magyar versenyzőt titulusától megfosztó Di Meglio az élről indulva végig uralta a viadalt a 4.45 kilométeres pályán. Ezzel együtt 14-en így sem tudták befejezni a versenyt, míg Talmácsi remek hajrával el tudta csípni a 16 pontot érő harmadik pozíciót, s maradt esélye, hogy a második vagy a harmadik helyet még megszerezze az összetett pontversenyben a hátralevő két vb-futamon.
2008.10.05. 08:13
 
 
A sztrájkba lépést fontolgatják a tűzoltók
A sztrájkba lépést fontolgatják a tűzoltók, miután a jövő évi költségvetés tervezetéből kiderült: a kormány nem tervezi pótlékuk rendezését, miközben a fegyveres és rendvédelmi szféra többi szervezeténél ezt megteszik - mondta Hócza György, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének ügyvivője az MTI-nek. Hozzátette, hogy a tűzoltók a fegyveres és rendvédelmi szférába tartoznak, így rájuk is vonatkozik a hivatásosok szolgálati jogviszonyáról szóló törvény (Hszt.), amely korlátozza a hivatásosok sztrájkjogát, mégis úgy érzik, ehhez az eszközhöz kell nyúlniuk, mert a kormány folyamatosan jogot sért velük szemben.
2008.10.05. 08:00
 
Férfi vízilabda Euroliga: negyedik meccsén is győzött a Honvéd
Negyedik mérkőzését is megnyerte az Euroliga szlovéniai selejtezőcsoportjában a Honvéd férfi vízilabdacsapata, amely a berlini Spandau 04, a brit Rotherham és a holland Gouda legyőzése után szombat este a montenegrói Budvanszka Rivijeránál is jobbnak bizonyult, mégpedig két góllal. 4. forduló: Domino-Honvéd - Budvanszka Rivijera (montenegrói) 9-7 (3-2, 4-3, 0-2, 2-0). A hatcsapatos csoportból négy gárda jut tovább a következő selejtezőkörbe. A Kőér utcaiak vasárnap a szlovén Koper ellen szállnak vízbe.
2008.10.04. 21:29
 
NB I: hat gólt rúgott a Debrecen
A Debrecen négy góllal nyert a vendég REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga tizedik fordulójában. DVSC-TEVA - REAC 6-2 (3-1). Debrecen, 2000 néző. Gólszerzők: Szakály P. (7.), Oláh (37.), Rudolf (44., 11-esből), Leandro (57.), Kiss Z. (62.), Kerekes (92.), illetve Jeremiás (18., 64.).
2008.10.04. 20:28
 
 
Nápoly közelében katonák tartanak biztonsági ellenőrzéseket
A Nápoly közelében lévő Caserta kisvárosban és környékén mintegy ötszáz katona harci felszerelésben végez szombat óta biztonsági ellenőrzéseket az utóbbi időben tapasztalható erőszakhullám megfékezésére. A környéken szeptember közepén meggyilkoltak hat afrikai bevándorlót. A vérengzéssel a Camorrát, a nápolyi maffiát gyanúsítják. A RAI állami televízió képei szerint a hadsereg ellenőrzőpontokat állított fel a környéken, járőröznek és ellenőrzik a gépkocsikat. Roberto Maroni belügyminiszter az akciót bejelentve azt mondta: a katonák mindent megtesznek azért, hogy "az állam hallasson magáról". A Camorra és az állam közötti harcot polgárháborúnak nevezte.
2008.10.04. 20:15
 
Felfüggesztettek egy Berlusconi elleni korrupciós pert
Mentelmi joga miatt milánói bírók korrupciós pert voltak kénytelenek szombaton felfüggeszteni Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök esetében. A római parlamentben júliusban elfogadott szabály értelmében az állam négy legfőbb közjogi méltósága - köztük a kormányfő - ellen ilyen kérdésekben nem lehet bírósági eljárást folytatni addig, amíg magas pozíciójukat betöltik. A milánói bírák szerint kétséges, hogy a parlamenti határozat összeegyeztethető az alkotmánnyal, s az alkotmánybírósághoz kívánnak fordulni. Berlusconit és korábbi brit ügyvédjét, David Millst igazságügyi hatóságok befolyásolásával vádolják. A Mills elleni per folytatódik.
2008.10.04. 19:42
 
Albert Györgyi temetése nem lesz nyilvános
Albert Györgyi gyászoló családja közleményben tudatta, hogy a pénteken elhunyt újságíró temetése nem lesz nyilvános, de a részvétet nyilvánítók számára megteremtik a végső tiszteletadás lehetőségét. Az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményben azt írják: "A Györgyi halálát követő megrendítő pillanatokban is érezzük, hogy sok barátja és tisztelője velünk együtt gyászol. Kérjük ugyanakkor a velünk együttérzőket és a média képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a család igényét a csöndes, diszkrét gyászra ezekben a fájdalmasan nehéz napokban, ideértve Drága Halottunk végső búcsúztatását is, amit nem kívánunk nyilvánossá tenni". A részvétet nyilvánítók számára a végső tiszteletadás helyéről és idejéről később tájékoztatnak.
2008.10.04. 18:55
 
 
Négy európai G8-tag vállalja a bajba jutott pénzintézetek támogatását
A világ fejlett ipari államait tömörítő Nyolcak (G8) négy európai tagja - Franciaország, Németország, Olaszország, Nagy-Britannia - szombaton Párizsban egyetértett abban, hogy támogatni kell a bajba jutott pénzintézeteket, ezt koordináltan ugyan, de minden egyes államnak a maga eszközeivel kell megcselekednie. Nicolas Sarkozy francia elnök a csúcstalálkozó után közölte: az Európai Bizottságnak rugalmasnak kell lennie a vállalkozásoknak juttatandó állami segítségre vonatkozó szabályok alkalmazásában. Egyetértettek abban, hogy a válságnak a felelősökre nézve következményekkel kell járnia, s a bajba jutott bankok részvényeseinek át kell vállalniuk a teher egy részét.
2008.10.04. 18:02
 
Újabb botrány a Deutsche Telekomnál
Újabb, hatását tekintve egyelőre még felmérhetetlen botrány rázta meg a Deutsche Telekom német távközlési céget. A Der Spiegel című hetilap szombati információi szerint a cégtől, illetve annak mobilszolgáltató leányvállalatától, a T-Mobile-tól ismeretlen tettesek 17 millió előfizetőre vonatkozó adatokat loptak el.
2008.10.04. 17:55
 
 
NB II: pontokat vesztett a Ferencváros
Nem tudott győzni a Ferencváros a labdarúgó NB II. kilencedik fordulójában: a fővárosi csapat döntetlent ért el a Keleten ugyancsak az élcsoportban álló Cegléd vendégeként. Eredmények: Keleti csoport: Cegléd-Ferencváros 1-1, Kazincbarcika-BKV Előre 4-2, Szolnok-Vecsés 3-0. Az élcsoport: 1. Ferencváros 22 pont (32-8), 2. Bőcs 22/8 mérkőzés (26-7), 3. Cegléd 17. Nyugati csoport: Budaörs-Győri ETO II. 4-2, Baja-ZTE FC II. 1-1, Kozármisleny - Integrál-DAC 2-1, Tatabánya-Felcsút 2-0, Ajka-PMFC 0-3.
2008.10.04. 17:46
 
 
NB I: Háromgólos újpesti siker a címvédő MTK ellen
Az Újpest háromgólos győzelmet aratott a címvédő MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga tizedik fordulójában, ezzel megerősítette pozícióját a tabella élén. Eredmény: Újpest FC-MTK Budapest 4-1 (1-0). Szusza Ferenc Stadion, 3000 néző. Gólszerző: Bozic (19., 58.), Bori (51.), Kabát (91.), illetve Nagy G. (84.)Az első játékrész elején az Újpest volt kezdeményezőbb, ennek eredményeként meg is szerezte a vezetést. Az MTK a félidő hajrájában több helyzetet is kialakított, mégsem tudott egyenlíteni. A hazai együttes nagy lendülettel kezdte a második 45 percet, és szűk negyedóra alatt eldöntötte a mérkőzést. Az MTK-nak még adódtak ugyan lehetőségei a továbbiakban, de nem tudott élni velük.
2008.10.04. 17:32
 
 
Rendbontás nélkül fejeződött be a Tarka Magyar rendezvény
Mintegy ötezer ember vett részt a Tarka Magyar! címmel az erőszak és kirekesztés ellen meghirdetett demonstráción szombaton a fővárosban, a megmozduláson jelen volt Gyurcsány Ferenc kormányfő is és az egybegyűltekkel közösen hitet tett az alkotmány 70/A paragrafusa mellett, amely kimondja, hogy az állam minden polgár számára egyformán biztosítja az állampolgári jogokat és bármely megkülönböztetés nélkül. A résztvevők kinyilvánították, hogy elítélik az erőszak és a kirekesztés minden formáját.
2008.10.04. 16:35
 
 
Gyurcsány: az elért szociális biztonságot nem lehet veszélyeztetni
A szociális rendszer átalakításának kiindulópontja, hogy a versenyképességet javító intézkedések ne veszélyeztessék az eddig elért szociális biztonságot - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke a párt Baloldali Tömörülés platformjának országos értekezletén. Összekapaszkodó Magyarországgal, erős szociális hálóval kiépített jóléti rendszer lehet elérni a gyorsabb növekedést és a nagyobb szociális biztonságot - fogalmazott a kormányfő. Hozzátette: ahhoz, hogy Magyarországon félmillió embernek munkája legyen, többek között be kell fektetni az oktatásba, a tudásba, ezért közép- és hosszú távon ötven százalékkal meg kell emelni az erre fordított összegeket.
2008.10.04. 16:30
 
 
Londoni elemzők: mély recesszióban az euróövezet
Már az előző negyedévben mély recesszió kezdődött az euróövezetben, amelynek központi bankja nagy valószínűséggel meredek kamatcsökkentési sorozatot indít már a legközelebbi jövőben - jósolják a londoni City elemzői. A JP Morgan globális pénzügyi szolgáltató csoport londoni befektetési részlege által hétvégenként összeállított globális makroadat-figyelő legújabb kiadása szerint a ház elemzői - tekintettel a friss makroteljesítmény-indexekre - erőteljesen rontották euróövezeti növekedési becsléseiket.
2008.10.04. 15:58
 
 
Sólyom László támogatja a Tarka Magyar céljait
Sólyom László egyetért a Tarka Magyar!, pártpolitikától független, civil szervezetek kezdeményezte demonstráció célkitűzéseivel. A köztársasági elnök az Összefogás az Erőszak Ellen Mozgalom ügyvivőjének írt levelét szombaton közölték a rendezvény honlapján. Sólyom ebben úgy fogalmaz: meggyőződése, hogy tartós és megnyugtató megoldást csak a hosszú távra tekintő és hiteles politikai fellépés adhat. Ennek olyannyira kívánatos kialakításában a civil szerveződések akciói komoly segítséget jelentenek. Ez utóbbiakban mutatkozik meg igazán a szólásszabadság, az egyesülési és a gyülekezési jog jelentősége.
2008.10.04. 15:45
 
Izrael: Észak-Korea tömegpusztító fegyvereket adott el több országnak
Izrael megvádolta Észak-Koreát, hogy tömegpusztító fegyvereket adott el hat közel-keleti országnak, amelyek ezáltal megszegték fegyverzetkorlátozási vállalásaikat. A vád Izrael képviselőjének szájából hangzott el szombaton a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) bécsi közgyűlésén, amely egyhangúlag elfogadott határozatban szólította fel Phenjant: állítsa le atomprogramja újraindításának előkészületeit. Maga Izrael két olyan kezdeményezés célpontja, amelyben arab országok szeretnék elérni, hogy a NAÜ szólítsa fel a zsidó államot: vessen véget közel-keleti atomfegyver-monopóliumának, csatlakozzon az atomsorompó-szerződéshez, és tegye lehetővé, hogy a NAÜ teljes körű ellenőrzést végezhessen az országban.
2008.10.04. 15:20
 
Lejárt a lengyel katonák mandátuma Irakban
Hivatalosan lejárt szombaton a lengyel katonai misszió mandátuma Irakban az Egyesült Államok vezette koalícióban. A lengyel kontingens diváníjai táborában a búcsúztatón Bogdan Klich lengyel nemzetvédelmi miniszter és Raymond Odierno, az Irakban állomásozó, amerikai vezetésű többnemzetiségű haderő parancsnoka is jelen volt. A varsói kormány 2007-ben jelentette be, hogy idén befejezi részvételét az iraki katonai misszióban. Lengyelország 2003, az iraki háború kezdete óta részt vesz a többnemzetiségű haderőben. A 2003-ban még 2600 fős létszámot időközben 900-ra csökkentették. A jelenleg még Irakban tartózkodó lengyel katonákat október végéig vonják ki. A lengyel hadsereg 22 katonáját vesztette el Irakban.
2008.10.04. 15:05
 
 
Fidelitas: Budapest az élhetőség határán táncol
A Fidelitas szerint Budapest az "élhetőség határán táncol", és 2010-ig nem sok esély van arra, hogy alapvető változások következzenek be. Erről Schneller Domonkos fideszes fővárosi közgyűlési képviselő, a Fidelitas budapesti elnöke beszélt szombati sajtótájékoztatóján az Uránia Filmszínházban megrendezett "Városálom 2010 - Ragadd meg Budapestet!" című, általuk szervezett urbanisztikai konferencia után. Mint mondta, reményeik szerint egy majdani új városvezetés az élhetőbb fővárost, illetve a fiatalok sajátos szempontrendszerét figyelembe vevő politikát fog folytatni.
2008.10.04. 14:30
 
Draskovics: bővítenék a közlekedési szabálysértések uniós behajtási lehetőségét
Magyar kezdeményezésre kiszélesítenék a lehetőségét annak, hogy az egyes uniós tagállamokban elkövetett közlekedési kihágások büntetései más tagállamban is behajthatóak legyenek - közölte szombaton Hévízen Draskovics Tibor, a nyolc uniós tagállamot tömörítő Salzburg Forum háromnapos tanácskozását követő sajtótájékoztatón. Az igazságügyi és rendészeti miniszter kifejtette: a közlekedésbiztonság megerősítését szolgálja a térségben a kezdeményezés, mert jelenleg minden ország a saját polgáraival szemben hathatósan fel tud lépni a szabálysértések esetén, de más tagállam állampolgáraival szemben "szinte tehetetlen, és ez tarthatatlan".
2008.10.04. 12:52
 
 
Torlódások alakultak ki a fővárosban a forgalmi korlátozások miatt
A szombat délutáni budapesti Tarka Magyar! felvonulás miatt 13 órától 20 óráig nem közlekedik a kisföldalatti, a 4-es és a 6-os villamos közlekedését is korlátozzák - tájékoztatta az MTI-t a BKV fődiszpécsere; a fővárosi utakon már kora délelőtt hatalmas dugók alakultak ki, a buszok és az autók csak araszolva tudnak haladni az MTI tudósítójának jelentése szerint. A Tarka Magyar! Az Összefogás az Erőszak Ellen mozgalom felvonulása szombat délután négy órakor indul az Erzsébet térről. A rendőrség az Andrássy útra becsatlakozó mellékutcákat fémkordonokkal zárta le, a szervizutat pedig szalaggal zárták el a forgalom elől. A felvonulás idejére az Andrássy úton semmilyen közúti forgalmat nem engedélyeznek.
2008.10.04. 12:25
 
 
Orbán: a baloldal kiégett, a jobboldal cselekedni akar
Orbán Viktor szerint a baloldali konglomerátum szellemileg és politikailag kiégett, a jobboldal viszont tettre kész, cselekedni akar és vannak terveik, ambícióik az ország bajainak orvosolására. A Fidesz elnöke erről a Merre tart a hajónk? - a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület XIV. Polgári Gondolája című rendezvényen beszélt Budapesten. "Kimerültek a szellemi tartalékaik, kiüresedtek az érveik, kifáradtak a szövetségeik, elpuffantak a jelmondataik, belefáradtak saját kormányzásukba, kudarcaikba, hazugságaikba, saját belső vitáikba, és talán meg is csömörlöttek azoktól. Utálnak mindent és mindenkit: az országot, egymást, bennünket, talán még egy kicsit saját magukat is" - fogalmazott a politikus.
2008.10.04. 12:15
 
 
A tangót a szellemi világörökség részévé nyilvánítanák
Buenos Aires és Montevideo közösen fogja javasolni az UNESCO-nak, az ENSZ nevelésügyi, tudományos és kulturális szervezetének, hogy vegye fel a szellemi világörökség listájára a Rio de la Plata partjain született latin-amerikai táncot, a tangót. Hernan Lombardi, az argentin főváros kulturális szóvivője kifejtette, hogy "a tangó olyan zászló, amelynek jegyében összefog a két főváros". A tangó a XX. század elején született, a Rio de la Plata partján járták az európai bevándorlók a huzogatós bandoneon - azaz a klasszikus tangóharmonika - hangjaira. Eredetileg a férfiak egymással táncolták, mielőtt izgalmasan érzéki "vegyestánccá" vált volna, amelyben szorosan összesimulnak, szétválnak, szembenéznek egymással a párok.
2008.10.04. 12:00
 
A világ legdrágább biciklijei
A világ eddigi legdrágább kerékpárjaival rukkolt ki egy skandináv iparművészcég. A bicikliket nem futószalagon gyártja, csak igen szűk mennyiségben, mivel áruk darabonként 18 millió forint. Összesen tíz készült belőlük, mindegyik kézi munkával - már amennyire a szerszámokat nélkülözni lehetett. A biciklik aranyozottak - 24 karátossal vonták be fém részeiket, cicomaként pedig 600 Swarovski kristály csillog vázukon. Bőrülésük is luxuskivitelű, kézzel varrott. A gyártó fali biciklitartóval - 24 karátos kampókkal - árulja a kerékpárokat, hogy otthon ki lehessen tenni, akár egy festményt, és csodáltatni - adta hírül a brit sajtó.
2008.10.04. 10:28
 
 
Összecsapás kurd felkelők és a hadsereg között Törökországban: 38 halott
Huszonhárom kurd felkelő és tizenöt katona halt meg fegyveres összetűzésben Törökország délkeleti részén - közölte szombaton a török vezérkari főnök sajtószolgálata. A harcok pénteken zajlottak Hakkari tartomány Iránnal és Irakkal szomszédos körzetében, Szemdinliben. A hivatalos közlemény szerint a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) felkelői iraki területről, nehéztüzérségi támogatás mellett indítottak támadást egy katonai állás ellen. A hadsereg válaszcsapásában tüzérséget és helikoptereket vetett be. Ez volt az egyik legtöbb halálos áldozattal járó támadás az idén a szeparatista kurd felkelők részéről a kormányerők ellen.
2008.10.04. 10:20
 
 
Ausztrál Nagydíj: Talmácsi a 9., Tóth a 16. helyről rajtolhat
Talmácsi Gábor a 9. helyről rajtolhat a 125 kcm-es kategóriában, míg Tóth Imre a negyedliteresek között a 16. helyről indulhat a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján, Phillip Islanden. A legkisebb kategória második tréningjén is a vb-pontversenyben élen álló francia Mike Di Meglio volt a leggyorsabb, míg a 250 kcm-eseknél a szintén éllovas olasz Marco Simoncelli bizonyult utolérhetetlennek az időmérőn. A Moto GP-ben az ausztrál Casey Stoner vághat neki majd a vasárnapi versenynek a pole pozícióból, míg a hétszeres világbajnok olasz Valentino Rossi bukott, így csak 12. helyről rajtolhat.
2008.10.04. 09:27
 
 
Magyar Nemzet: nem létező cég dolgozik a HospInvestnek
Fantomcéggel kerestet a HospInvest Zrt. ügyvezető igazgatót az egri Markhot Ferenc kórházba, ugyanis kiderült: az Andandors Consulting Kft. nem létezik - írta a Magyar Nemzet. Pénteken az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata arról tájékoztatta az egri székhelyű Markhot Ferenc kórház munkatársait, hogy az Andandors Consulting Kft. október 3-án délelőtt 10 óra 54 perckor még nem létezett bejegyzésük szerint - olvasható a lapban. Annak ellenére, hogy a cég nem létezik, a gyakorlatban működik, s pályázatot hirdetett, a vezetői megbízatás jelentkezési határidejéül október 7-ét jelölte meg az egri kórház leendő üzemeltetőjének megbízásából - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Mánya Kristóf főorvos.
2008.10.04. 09:15
 
 
Az OECD szerint kevés a magyar diplomás
Az OECD legfrissebb összesítése szerint más országokkal összehasonlítva Magyarországon túl alacsony, 17 százalékos a diplomások aránya, miközben az átlag 26 százalék - olvasható az Országos Felsőoktatási és Információs Központ honlapján közzétett összegzésben. Az OECD Oktatási Igazgatósága 2008-ban is megjelentette Oktatási körkép című kiadványát, melyben a tagállamok oktatási rendszerének főbb mutatóit, a 2006-os évre vonatkozó nemzetközi összehasonlító adatsorokat tette közzé. A felsőoktatási rendszereket, a felsőfokú végzettségűek számának és arányának alakulását, a diplomások munkaerőpiaci helyzetét bemutató adatok mellett a kiadvány az oktatási kiadásokkal, az állami finanszírozással és a megtérülés kérdéseivel is foglalkozik.
2008.10.04. 08:35
 
 
Bűnösnek mondta ki az esküdtszék O. J. Simpsont emberrablásban
Bűnösnek találta egy Las Vegas-i esküdtszék fegyveres rablásban és emberrablásban, valamint több más erőszakos bűncselekményben szombaton O. J. Simpson egykori amerikaifutball-sztárt. A büntetést december 5-én szabja ki a bíróság. A 61 éves Simpson akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat. Vele együtt elmarasztalták 54 éves vádlott-társát Clarence (C.J.) Stewartot is. Az esküdtek, akik maratoni, 12 órányi tanácskozás után hozták meg döntésüket, a vádiratban szereplő összes vádpontban elmarasztalták mindkét vádlottat. A verdiktet csendben hallgató Simpsont és Stewartot már a tárgyalóteremben őrizetbe vették és megbilincselve elvezették, a büntetés kihirdetéséig nem helyezik őket szabadlábra.
2008.10.04. 08:22
 
 
Bush aláírta a 700 milliárd dolláros pénzügyi mentőcsomagot
George W. Bush amerikai elnök pénteken aláírta a történelmi jelentőségű 700 milliárd dolláros amerikai pénzügyi mentőcsomagot, néhány órával azután, hogy azt a képviselőház is jóváhagyta. Mivel a szenátus már szerdán elfogadta a kezdeményezést, a képviselőházi jóváhagyás után Bush aláírásával a javaslat törvényerőre emelkedett. "Megmutattuk a világnak, hogy az Egyesült Államok stabilizálni fogja pénzügyi piacait és fenntartja vezető szerepét a világgazdaságban" - hangzott el Bush rövid nyilatkozatában.
2008.10.04. 08:20
 
 
Kiraboltak egy éjjel-nappali boltot Újpesten: életveszélyes az eladó állapota
Kirabolt két elkövető még péntek éjszaka egy éjjel-nappali boltot a IV. kerületi Galopp utcában; az eladónőt több késszúrással életveszélyesen megsebesítették, ezért az Árpád kórházba szállították - erősítette meg az MTI információját Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást az ügyben - közölte.
2008.10.04. 08:05
 
Szex helyett karon lőtte magát
Szex helyett karon lőtte magát egy férfi az Egyesült Államokban, de nem azért, mert az utóbbit ugyanannyira szereti csinálni, hanem dühből, amiért barátnője elzárkózott a szeretkezéstől. A pár kora reggelig mulatozott egy bárban, és amikor hazaért, a nőnek már csak aludni volt kedve. A barátnő elvonult külön hálószobájába, a 29 éves férfi meg efölötti csalódásábann karon lőtte magát, ráadásul kétszer, majd berontott a hölgyhöz, megfenyegette, utána kitámolygott a konyhába, ahol teljesen kiütötte magát a tűzhellyel: nekiesett és úgy bevágta a fejét, hogy elájult. A nő telefonált mentőért, rendőrért, és barátját előbb az orvosok vették kezelésbe, utána pedig a rendőrök vitték börtönbe, mert szerencsére nem súlyosak sebei.
2008.10.04. 08:00
 
Újabb kábítószerfutár-hálózat felgöngyölítése
2008. augusztus 20-án a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság információi alapján, az Europol és a NEBEK segítségével, nemzetközi együttműködés keretében – egy az Európai Unióhoz tartozó ország területén – elfogásra került egy magyar állampolgár, akitől elfogásakor 10.000 db ecstasy tabletta került lefoglalásra, még mielőtt a Magyar Köztársaságba érkezett volna. Az elfogott magyar állampolgár ellen a büntetőeljárást, a külföldi nyomozó hatóság előzetes letartóztatása mellett folytatja.
2008.10.03. 23:21
 
Marihuánás cigi a röszkei határátkelőhelyen
Ma reggel 07: 35 órakor gyalog belépésre jelentkező magyar állampolgárt vont ellenőrzés alá a röszkei határátkelőhely kábítószer-kereső kutyavezetője. A magyar férfi csomagjainak átvizsgálása során egy darab marihuánás cigarettát és 1-2 gramm kisdobozban lévő ugyancsak marihuánát fedett fel. A magyar személy elmondása alapján csak saját felhasználásra tartotta magánál a kábítószert.
2008.10.03. 22:01
 
"Üzleti" érdek a bombafenyegetések hátterében
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága több rendbeli közveszéllyel fenyegetés vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. Emma 32 éves, B. Zsigmond 37 éves, B. János 22 éves, valamint P. Zsuzsanna 28 éves budapesti lakosok ellen.
2008.10.03. 21:33
 
Életveszélyesen sérült gyerek- elhajtott a gázoló kerékpáros
Pénteken 13 óra körül Tiszalökön, a Kossuth utcai általános iskola előtt a gyalogjárda-kerékpárútra kiszaladó hároméves kislányt ütötte el egy biciklis. A gyereket újra kellett éleszteni, majd mentőhelikopter szállította a miskolci kórházba. Az előzetes szakvélemény szerint állapota életveszélyes. A kerékpáros, akiről egyelőre annyit tudni, hogy egy szakállas férfi volt, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.
2008.10.03. 21:04
 
 
Párizsi Autószalon: Új Chrevrolet Camaro
Az Európában először a Párizsi Autószalonon bemutatkozó, vadonatúj Chevrolet Camaro nagyteljesítményű sportkupé, amely az ámulatba ejtő megjelenést, fejlett, kifinomult műszaki tartalommal ötvözi.
2008.10.03. 20:54
 
 
Orbán: fél évtizede szarvashibák sorozatából áll a gazdaságpolitika
Fél évtizeden keresztül szarvashibák sorozatából állt a gazdaságpolitika, az ország éllovasból sereghajtó lett - mondta a Fidesz elnöke Matolcsy György új könyvének bemutatóján. Az Orbán-kormány volt gazdasági miniszterének "Éllovasból sereghajtó - elvesztett évek krónikája" című kötetéről szólva a pártelnök kiemelte: a mű a magyarokról, Magyarországról és a szó szűkebb értelében vett polgári világról szól. Orbán kitért rá, hogy a könyvben a szerző ugyan nem mondja ki, de nem az emberek tehetnek arról, hogy az ország itt tart. A Fidesz elnöke emlékeztetett rá, hogy Magyarország az egyetlen, amely az unióhoz való csatlakozás után nem tudta a saját gazdasági fejlődésének javára fordítani ezt a lehetőséget.
2008.10.03. 20:15
 
 
Az amerikai képviselőház is elfogadta a pénzügyi mentőcsomagot
A szenátus után pénteken az amerikai képviselőház is többséggel fogadta el a 700 milliárd dolláros pénzügyi mentőcsomag tervét. A felsőház korábban biztos többséggel, 74-25-ös szavazati aránnyal fogadta el a kezdeményezést. A Wall Street megmentését célzó csomag szenátus - és immár a képviselőház - által elfogadott változata némileg módosított verziója annak az eredeti tervezetnek, amelyet a képviselőház hétfőn váratlanul elutasított. Új elem, hogy a szövetségileg biztosított bankbetétek összegét felemelik 100 ezerről 250 ezer dollárra.
2008.10.03. 19:36
 
 
Gyurcsány: a magyar pénzügyi rendszer stabil
Gyurcsány Ferenc szerint a magyar pénzügyi rendszer stabil, egyetlen betétest sem fenyeget az a veszély, hogy "ha holnap ki akarja venni a pénzét, akkor az ügyintézők széttárják a kezüket, mondván: sajnos nem tudunk fizetni". A miniszterelnök a pénteki blogjában hangsúlyozta ugyanakkor, hogy ezzel együtt is vannak és lesznek olyan hatások, amelyek érintik a magyarokat. A kormányfő úgy látja, minden elemző egybehangzó vélekedése szerint Magyarországra csak áttételesen, és viszonylag csekély mértékben hathat a kibontakozó és egyre inkább Európára is átterjedő nemzetközi hitelválság.
2008.10.03. 19:12
 
 
Felavatták a világ legnagyobb kapacitású számítógépes hálózatát
Harmincöt ország százezer komputerét egyesíti a világ legnagyobb kapacitású számítógépes hálózata (grid), amely a genfi székhelyű Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) új szupergyorsítójában keletkező óriási adattömeg feldolgozására szolgál - mondta Horváth Dezső, a fizikai tudományok doktora, az MTA Részecske- és Magfizikai Kutatóintézetének osztályvezetője. A tudós annak kapcsán nyilatkozott, hogy pénteken ünnepélyesen felavatták a CERN számítógépes rendszerét. Horváth Dezső magyarázata szerint a nagy hadronütköztető körülbelül 15 millió gigabyte adatot termel majd évente. Ehhez adódik még egyszer ugyanennyi, a szimuláció során keletkezett adat.
2008.10.03. 19:11
 
 
Vízilabda Euroliga: sikeres folytatás a Honvédtól
Második mérkőzését is megnyerte az Euroliga szlovéniai selejtezőcsoportjában a Honvéd férfi vízilabdacsapata, amely a berlini Spandau 04 csütörtöki legyőzése ezúttal a brit Rotherham együttesét múlta felül könnyedén. Euroliga-selejtező, C csoport, 2. forduló: Domino-Honvéd - Rotherham (brit) 16-4 (2-1, 5-0, 6-1, 3-2). Novák Ferenc szakosztály-igazgató elmondta, hogy a legutóbbi magyar bajnokság bronzérmesének sikeréhez egy pillanatig nem férhetett kétség, noha végig fiataljait és újoncait szerepeltette. A tehetségek közül a 16 éves Bátori Bence emelkedett ki, aki ötször talált a kapuba. A hatcsapatos csoportból négy gárda jut tovább a következő selejtezőkörbe.
2008.10.03. 19:03
 
 
Juscsenko kilátásba helyezte az ukrán parlament feloszlatását
Viktor Juscsenko ukrán elnök pénteken kilátásba helyezte, hogy feloszlatja a parlamentet, ha rövidesen nem alakul meg az új kormánykoalíció - áll az elnöki hivatal által kiadott közleményben. Juscsenko pártja, a Mi Ukrajnánk-Népi Önvédelem (NU-NSZ), amely a miniszterelnök vezette Julija Timosenko Tömbje (BJuT) nevű pártszövetséggel alkotott kormánykoalíciót, szeptemberben kivonult a koalícióból, miután a parlament az elnöki jogkörét korlátozó több törvényt fogadott el. Amennyiben a korábbi kormánykoalíció felbomlásától számított 30 napon belül nem sikerül újabb koalíciót létrehozni, az államfő alkotmányos jogánál fogva feloszlathatja a parlamentet.
2008.10.03. 18:27
 
 
Október 13-án ratifikálhatják az utolsó megállapodást a vízummentességhez
Október 13-án ratifikálhatja az Országgyűlés az amerikai vízummentességhez szükséges utolsó megállapodást, amelyet a héten kötött meg az Egyesült Államok és Magyarország - mondta Göncz Kinga. A külügyminiszter szerint a bűnügyi adatok cseréjéről szóló megállapodás megfelel az uniós előírásoknak. Ezzel kapcsolatban arról is beszélt: a tárgyalásokon Magyarország nagyon ügyelt arra, hogy a megállapodás milyen jellegű adatok cseréjéről szóljon. Az is fontos szempont volt, hogy milyen körben lehet majd az átadott adatokat felhasználni - tette hozzá. A magyar megállapodás meg fog felelni az Európai Uniós irányelveknek és előírásoknak - hangsúlyozta Göncz Kinga.
2008.10.03. 18:05
 
 
Meghalt Albert Györgyi
Meghalt Albert Györgyi médiaszemélyiség pénteken kora este - erősítette meg a rendőrség az MTI információját. Az MTI információi szerint a 44 éves újságíró Budapesten, a II. kerületben lett rosszul egy taxiban, majd meghalt. A kiérkező mentők sikertelenül próbálkoztak újraélesztésével. A halál oka egyelőre ismeretlen. A hirado.hu úgy tudja, a médiaszemélyiség éppen az MTV Szulák és Más című műsoráról tartott hazafelé, amikor rosszul lett, az Index viszont úgy értesült, hogy éppen a Tv2 Aktív című műsorának felvételére igyekezett.
2008.10.03. 17:34
 
Magyar Demokratikus Charta: az aláírók vegyenek részt a Tarka Magyar rendezvényen
A Magyar Demokratikus Charta alapítói azt kérik a mozgalomhoz csatlakozóktól, hogy vegyenek részt a Tarka Magyar néven szervezett civil demonstráción - tájékoztatta Szigeti Tamás, a charta egyik alapítója pénteken az MTI-t. A Magyar Demokratikus Charta szervezői egyetértenek a Tarka Magyar kiáltványában megfogalmazott célokkal, a szervezők ezért "azt kérik és javasolják" a charta aláíróinak, hogy vegyenek részt a demonstráción - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben. A Tarka Magyar elnevezésű rendezvényt, amelynek nyilatkozatát mind az öt parlamenti párt elnöke aláírta, több tucatnyi civil szervezet kezdeményezte. A demonstrációt szombaton tartják Budapesten.
2008.10.03. 16:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275[2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista