2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Diana hercegnő és Franklin Roosevelt Sarah Palin távoli rokonai
Nem Barack Obama és Dick Cheney az egyetlen furcsa pár az amerikai politika csúcsán: Sarah Palin republikánus alelnökjelölt rokonai között demokrata elnök és brit hercegnő is van. Franklin Delano Roosevelt, az Egyesült Államok 32. elnöke és az alaszkai kormányzó kilencedik fokú unokatestvérek az Ancestry.com családfakutatói szerint. A közös ős John Lothrop protestáns pap, aki 1634-ben érkezett az Újvilágba. Palint a néhai Diana hercegnőhöz is rokoni szálak fűzik. A politikus és a hercegnő tizedik fokú unokatestvérek a genealógiai szakportál szerint.
2008.10.09. 11:17
 
 
Mánia lett a Mobil
Jelen esetben nem a telefonálás káros hatásaira gondolunk, hanem egy régi – új csapatra, aki a mai zenei világban minden elvárást és képzeletet felülmúló sikert ért el.
2008.10.09. 11:12
 
McDonald’s: kisvárosokban is nagy célok
Az itthon huszadik születésnapját ünneplő McDonald’s népszerűsége töretlen: az év első 8 hónapjában 53 millió vendéget szolgált ki, és 13 százalékos forgalomnövekedést ért el. A gyorséttermi szektor piacvezetője tovább erősít: idén még 4 új étterem nyitását tervezi és ezzel összesen 2,5 milliárd forintot költ a hazai bővülésre. A vállalat 2008-ban új fejezetett nyitott hálózatfejlesztési politikájának történetében is: októberben Mosonmagyaróváron nyílt McDonald’s étterem, s ezzel először jelent meg az étteremlánc olyan településen, amelynek vonzáskörzetében ötvenezernél kevesebben élnek. A vállalat törekvése az, hogy a zömében autós egységek a nagyforgalmú autópályák, autóutak mellé települjenek.
2008.10.09. 11:09
 
Szponzoráció: üzlet, lobbi, személyes kapcsolatok és partnerség
A vállalatok egyre többet költenek szponzorációra, ezért az ezzel kapcsolatos hatékonysági elvárásaik is egyre nagyobbak – hangzott el az idén első alkalommal megrendezett Szponzorációs Symposiumon. A kétnapos budapesti konferencián a szakmai előadók választ kerestek arra, vajon szükség van-e erre a csatornára, s ha igen, hogyan lehet azt a legjobban kihasználni.
2008.10.09. 11:06
 
A FÁK elfogadta Grúzia kilépését a közösségből
A Független Államok Közössége (FÁK) elfogadta azt a grúz döntést, hogy a kaukázusi ország megszünteti tagságát a szervezetben - közölte csütörtökön Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. A tagállamok külügyminiszterei egyúttal arról is döntöttek csütörtökön biskeki tanácskozásukon, hogy megszűnik a Független Államok Közösségének abháziai békefenntartó tevékenysége - tette hozzá Lavrov, aki részt vett a kirgiz fővárosban rendezett külügyminiszteri tanácskozáson. A grúz parlament még augusztus 14-i rendkívüli ülésén egyhangúlag döntött úgy, hogy a kaukázusi ország kilép a FÁK-ból, abból a nemzetközi szervezetből, amely a Szovjetunió széthullása után jött létre volt szovjet tagköztársaságokból moszkvai dominancia mellett.
2008.10.09. 10:25
 
 
Valujev-Holyfield: a legnagyobb a legöregebb ellen decemberben
Nyikolaj Valujev és Evander Holyfield személyében a jelenlegi legnagyobb termetű és a legidősebb nehézsúlyú ökölvívósztár száll szembe egymással december 20-án. A 46 éves amerikai legenda a televízióban jelentette be, hogy elfogadja a 213 centis "Keleti szörnyeteg" felkérését, és megmérkőzik az orosszal Németországban vagy Svájcban a Boksz Világszövetség (WBA) címéért. "Nem zavar, hogy sokak szerint túl öreg vagyok. Keményen fogok edzeni, hogy megvalósítsam az álmomat" - közölte a legutóbb tavaly októberben Szultan Ibragimovval megvívó (és kikapó) Holyfield, aki sikere esetén minden idők legidősebb világbajnokaként vonulhatna be a történelembe.
2008.10.09. 10:16
 
 
Hivatalosan támogatja a lisszaboni szerződést a német államfő
Hivatalos támogatásáról biztosította az európai uniós intézmények reformját előirányzó lisszaboni szerződést a német államfő. Horst Köhler elnök előző nap aláírta azokat a német parlament két háza által jóváhagyott törvényeket, amelyek a szerződés németországi életbe lépéséhez szükségesek. Az ír elutasító referendum miatt - uniós remények szerint csak átmenetileg - zátonyra futott lisszaboni szerződés német ratifikációs folyamata azonban ezzel még nem ért véget, annak lezárásához ugyanis az szükséges, hogy az államfő a szerződés ratifikációs okmányát is aláírja. Ez utóbbival Köhler meg kívánja várni a szerződéssel kapcsolatban az alkotmánybírósághoz benyújtott panaszok kivizsgálását.
2008.10.09. 10:15
 
 
Afganisztán és a szövetség jövője a fő témája a NATO-találkozónak
Elismeréssel szólt a Magyar Honvédség afganisztáni szerepvállalásáról a NATO főtitkára, amikor a honvédelmi miniszterrel találkozott Budapesten. Jaap de Hoop Scheffer a nap folyamán kezdődő találkozón az afganisztáni NATO-szerepvállalásra és a szövetség jövőjére szeretné helyezni a hangsúlyt - közölte a Honvédelmi Minisztérium szóvivője. A főtitkár a NATO nagyon sikeres programjának nevezte a stratégiai légi szállítási kezdeményezést, amelynek keretében három C-17-es szállítógép állomásozik majd Pápán - mondta Bocskai István.
2008.10.09. 10:05
 
 
Peking 2008: egyértelmű NOB-üzenet a csalóknak
Egyértelmű üzenetnek minősítette Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke azt a lépést, amely szerint újra elemzik a pekingi játékokon doppingvizsgálat céljából levett minták egy részét. Noha az első híradások arról szóltak, hogy az ismétlés az összes tesztre vonatkozik, utóbb kiderült, egyelőre nem dőlt el, hány mintát vesznek elő újra. "Egyértelmű az üzenetünk! A NOB nem mulaszt el egyetlen lehetőséget sem a minták visszamenőleges elemzésére. Reméljük, a mostani eljárás elrettentő lesz, és a sportolók a jövőben kétszer is meggondolják, hogy csaljanak-e" - áll a NOB közleményében.
2008.10.09. 09:33
 
 
Már csak "mozaiksztrájkot" folytatnak az egri kórházban
Csütörtökön már csak úgynevezett mozaiksztrájkot tartanak a kórház vagyonkezelésének átadása ellen tiltakozó dolgozók - közölte az Egészségügyi és Szociális Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének vezetője. Hegyaljai Judit szakszervezeti vezető emlékeztetett arra, hogy hétfőn határozatlan időre meghirdetett sztrájk kezdődött a kórházban: a szakszervezetek azt követelik, hogy a Heves megyei közgyűlés bontsa fel a HospInvest Zrt.-vel kötött szerződést a kórház működtetéséről. Az érdek-képviseleti vezető hangsúlyozta: a mostani "mozaiksztrájk" lényege, hogy egy-egy osztályon valaki mindig sztrájkol, miközben a többiek az ő munkáját is ellátják, vagyis az akció nem befolyásolja a betegellátást.
2008.10.09. 09:30
 
 
Veres: teljes védettséget élveznek a banki betétek
Szerdától teljes védettséget élveznek a magyarországi bankbetétek is - jelentette be Veres János pénzügyminiszter szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: a kormány azt javasolja, hogy az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított összeghatárt a jelenlegi 6 millió forintról 13 millió forintra emeljék, és töröljék el a 10 százalékos önrészt is. A javaslatról öt párti egyeztetést követően a parlament dönt, a pénzügyminiszter reményei szerint már hétfőn, így egy héttel később kihirdethetik a jogszabályt. Parlamenti menetrend azonban nem befolyásolja a teljes körű állami garancia azonnali hatályba lépését - erősítette meg.
2008.10.09. 09:25
 
 
Külkereskedelmi termékforgalmi hiány: 2 millió euró
Az idén az első nyolc hónapban a külkereskedelmi termékforgalom hiánya 2 millió euró volt az első becslések szerint, szemben az egy évvel korábbi 457 millió euró deficittel - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A számok alapján, bár a nyolc havi mérleg 455 millió euróval javult a bázishoz képest, ismét negatív lett. Az idén az első hét hónapban még 100,9 millió euró volt a külkereskedelmi termékforgalom többlete. A közlemény alapján a fordulat azért is következett be, mert július után augusztusban is hiánnyal zárt a külkereskedelem: a nyolcadik hónapban a deficit 103,7 millió euró volt.
2008.10.09. 09:05
 
 
Porhintés: repülőt bepúderező utas
Bepúderezett egy repülőt - belülről - egy dühös utas az Egyesült Államokban, mert a gép késve szállt fel. "Ezt kapja a légitársaságotok, amiért ilyen cefetül elbánt velem!" - ordítozta a 42 éves férfi, miközben lábhintőporral befehérített az utastérben mindent, amit csak tudott. A repülő kapitánya értesítette a logani repülőteret, a púderest pedig már várta a rendőrség. Pár órával később szabadon távozhatott, de eljárás indult ellene a közrend és egy légi járat irányításának megzavarásáért. A légitársaság kiheverte a támadást.
2008.10.09. 07:50
 
 
NNI: némelyik bankautomata csak "leszögelt pénzeszsák"
Egész Közép-Európában divatos bűncselekménnyé vált a bankjegykiadó automaták kifosztása, ezért a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) együttműködést kezdeményezett a román, a cseh és a szlovák hatóságokkal. A bűnözők az elmúlt egy évben kevesebb mint 100 millió forintot vittek el ATM-ekből; kezdetben több tízmillió forintot is el tudtak lopni, mostanában ennek már csak a töredékéhez jutnak hozzá. Az NNI bűnügyi főosztályvezetője szerint az is segíti a bűnözőket, hogy sok ATM csak "leszögelt pénzeszsák", vagyis az automata túl egyszerűen van rögzítve a talpazathoz, így könnyen kiemelhető.
2008.10.09. 07:44
 
 
Csapolt bor: ahol borozzák a vizet
"Megborult" a víz egy olasz kisvárosban: a csapból nem víz folyt, hanem habzó bor. "Csoda!" - kiáltozták elragadtatottan a háziasszonyok, miután egyikük éppen felmosáshoz töltötte tele vödrét konyhájában, ám gyanús lett neki a csapvíz borillata. Erkélyi kiáltozása nyomán hamarosan gyorshírben terjedt a csoda, és mindenki palackokat töltögetett - a felmosás meg várhatott. Mint kiderült, nem csoda történt, hanem hiba. Marino városában minden évben ilyentájt borozzák a vizet, méghozzá száz százalékosan: a főtér szökőkutacskájának vizét váltják fel borral. Idén azonban hibáztak a vízszerelők, így a szökőkút helyett a háztartási csapokból folyt a bor.
2008.10.09. 07:37
 
 
Kínában 10700 gyermeket ápolnak kórházban a mérgezett tejpor miatt
Közel 10700 csecsemőt és gyermeket ápoltak továbbra is kórházban Kínában szerdán, akik a melamin nevű vegyi anyaggal mérgezett tejből és tejkészítményekből fogyasztottak - közölte az egészségügyi minisztérium. Szeptember 21-i adatok szerint még 12892 gyermek volt kórházban vesepanaszokkal a mérgezett tejpor miatt, amelynek azóta nem volt újabb halálos áldozata, így összesen négy gyermek halt meg - áll a tárca közleményében. A szerdán kórházban ápolt 10666 gyermek közül nyolcnak súlyos volt az állapota, 36144 gyermek elhagyta a kórházat. A minisztérium nem közölte, pontosan hányan betegedtek meg a mérgezett tejportól, de a média által közölt adatok összesítése alapján a számuk megközelítheti a 94 ezret.
2008.10.09. 07:27
 
 
Londoni elemzők: meredeken zuhanó prémiumok a Cityben
Az utóbbi évek csúcspontjához képest 60 százalékkal kevesebb prémiummal lesznek kénytelen beérni az idén a pénzügyi válságtól súlyosan megtépázott londoni City befektetési bankárai - ha egyáltalán kapnak bármilyen jutalmat, jósolja az egyik legnagyobb londoni gazdaságelemző ház. Az idők változását mutatja, hogy a jelek szerint máris sok bankár dél-koreai kocsikba ül át. A Centre for Economics and Business Research (CEBR), amely rendszeresen tesz közzé előrejelzéseket a citybeli bankárok várható éves jutalmairól, csütörtökön kiadott új, erősen rontott prognózisában 3,553 milliárd fontra becsülte a City befektetési banki alkalmazottainak kiosztandó idei prémiumok összegét.
2008.10.09. 07:15
 
 
Mától Budapesten egyeztetnek a NATO védelmi miniszterei
A NATO-műveletek helyzetéről - elsősorban az afganisztáni és koszovói szerepvállalásról - és a szövetség átalakulásáról tanácskoznak mától Budapesten a NATO védelmi miniszterei. A kétnapos informális találkozón 42 ország - 26 tagállam és 16 másik, a NATO műveleteiben szerepet vállaló ország - küldöttsége vesz részt. Összesen csaknem hétszáz külföldi vendég érkezik Budapestre. A tanácskozás a Marriott, a Sofitel és az Intercontinental szállodában lesz. A rendezvényt jelentős biztonsági intézkedések mellett tartják, Budapest belvárosában kiterjedt forgalmi korlátozások lesznek. Időszakos lezárásokra kell számítani mindkét nap a Ferihegyi gyorsforgalmi úton is, az érkező és induló delegációk közlekedése miatt.
2008.10.09. 06:45
 
 
Líbia leállítja svájci olajexportját
Líbia úgy döntött, hogy leállítja Svájcba irányuló olajszállításait - közölte szerda este a Tamoil líbiai olajcég. A döntés oka nem ismert, de idén nyáron a tripoli vezetés már fenyegetőzött egyszer ilyen lépéssel, amikor Moammer el-Kadhafi líbiai vezető egyik fiát, Hannibal Kadhafit - két háztartási alkalmazottjuk panaszára, durva bánásmód miatt - Genfben őrizetbe vették. Ez az ügy azonban azóta megoldódott, az alkalmazottakat a líbiaiak bőkezűen kártalanították, s az olajszállítási bojkott akkor elmaradt. Egy svájci illetékes azonnal igyekezett megnyugtatni a lakosságot: mint közölte, az országban nem lesz olajhiány, s a benzin ára sem fog emelkedni a líbiai lépés miatt.
2008.10.08. 21:37
 
 
Asztalitenisz Eb, női egyes: Lovas sérült, hárman továbbjutottak
Az öt magyar induló közül három bejutott a legjobb 64 közé a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság női egyes versenyében. Póta Georgina, Tóth Krisztina és Li Bin várhatja a folytatást, Pergel szandra cseh riválisától szenvedett vereséget, Lovas Petra pedig kézsérülése miatt visszalépett a kontinenstornától. Eredmények: női egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért): Póta-Vinerte (lett) 4:0 (5, 9, 4, 4) Tóth-Petzner (osztrák) 4:0 (6, 9, 6, 3) Li Bin-Pettersson (svéd) 4:1 (-7, 9, 9, 5, 6) Strbikova (cseh)-Pergel 4:2 (-9, 8, 5, 5, -11, 8) Junker (belga)-Lovas mérkőzés nélkül Junker jutott tovább.
2008.10.08. 20:49
 
 
Az ukrán elnök feloszlatta a parlamentet
Viktor Juscsenko elnök feloszlatta az ukrán parlamentet, egyben előre hozott választások kiírásáról döntött; a választást december 7-én tartják meg. Juscsenko szerdán az ukrán néphez intézett tévébeszédben hozta nyilvánosságra döntését, de nem említette, hogy aláírta-e a döntésről szóló rendeletet. Az államfő közölte, hogy szeptember 2-án a parlamentben "de facto" új koalíció alakult a Julija Timosenko miniszterelnök vezette tömbből, az oroszbarát ellenzéki Régiók Pártjából, illetve az Ukrajnai Kommunista Pártból. A törvény harminc napot adott arra, hogy hivatalosan is megalakuljon az új koalíció. Juscsenko alkotmányos jogával élve öt nappal meghosszabbította a törvényes határidőt.
2008.10.08. 20:38
 
Szigetelő elemelő a szántásban
A vevő kevesellte a lopott építőanyagot, ezért a tolvajok visszamentek a telephelyre újabb adagért. A rendőrök azonban már várták őket.
2008.10.08. 20:10
 
Baseballütős támadók Nógrádban
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntette megalapozott gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást ismeretlen személyek ellen, akik október 7-én 8 óra és 9 óra közötti időben Bátonyterenye belterületén megállítottak egy Pásztó irányába közlekedő személygépkocsit, melyet egy 26 éves férfi vezetett és mellette utasként élettársa utazott. Miután a gépkocsivezető a kocsiból kiszállt az ismeretlen elkövetők több alkalommal baseball ütőkkel és más botszerű eszközökkel bántalmazták őt, valamint – a még időközben odaérkező – a sértett férfi szüleit. Majd a helyszínről az elkövetők személygépkocsival elmenekültek.
2008.10.08. 19:51
 
Kórház közelében parkoló autókat törtek fel
Az elmúlt időszakban több alkalommal is előfordult, hogy Zalaegerszeg pózvai városrészében, a kórház közelében ott parkoló autókat törtek fel ismeretlen tettesek. A zalaegerszegi nyomozók igyekeztek módszeresen a történet végére járni. Kedden este a helyszínen tetten is értek több személyt, akik közül egy férfi éppen betörte egy parkoló Citroen szélvédőjét.
2008.10.08. 19:40
 
 
Az amerikai elnökjelölti vita nem változtatta meg a verseny állását
A második amerikai elnökjelölti vita nem változtatta meg a Fehér Ház meghódításáért folyó verseny állását a demokrata párti Barack Obama és a republikánus John McCain között - állapította meg az ABC News szerdán. Az ABC szerint bár Obama és McCain is "bevitt tiszta találatokat", egyikük sem tudott olyan csapást mérni ellenfelére, amely alapjaiban módosítaná a küzdelem állását. McCainnek nem sikerült robbantani, és Obama megtartani látszik az utóbbi két hétben szerzett előnyét. A Gallup-intézet szerdai felmérése arról tanúskodik, hogy a vita érdemben nem befolyásolta a népszerűségi sorrendet: Obama 9 ponttal, 51-42-re vezet országosan, ez az eddigi legnagyobb előnye.
2008.10.08. 19:29
 
 
Herényi: Vas János nem jelezte távozási szándékát az MDF-ből
Vas János semmilyen módon nem jelezte távozási szándékát az MDF-frakcióból - tájékoztatta Herényi Károly, a demokrata fórum képviselőcsoportjának vezetője. Herényi Károly arra reagálva közölte ezt, hogy a Tisztelet Társasága bejelentette: nem működnek együtt tovább az MDF-fel, ezért felszólítják Vas János képviselőt, hogy lépjen ki az MDF-frakcióból és függetlenként képviselje tovább a szépkorúakat. Az MDF frakcióvezetőjének kommünikéje szerint az MDF és a Tisztelet Társasága közötti együttműködés megszakításával kapcsolatosan alaptalan találgatások kaptak szárnyra. "A történtek ellenére Vas János továbbra is az MDF-frakció tagja - írta Herényi.
2008.10.08. 18:40
 
Az ENSZ-közgyűlés kikéri a nemzetközi bíróság véleményét Koszovó elszakadásáról
Az ENSZ Közgyűlése szerdán támogatta Szerbia azon kérését, hogy a Hágai Nemzetközi Bíróság foglaljon állást Koszovó függetlenségének törvényessége ügyében. A szavazáson a legtöbb EU-tagállamhoz hasonlóan Magyarország is tartózkodott. Az ENSZ-bíróság várhatóan csak egy-két év múlva fogalmazza meg a válaszát. Belgrád az általa beterjesztett határozati javaslatban azzal az indokkal kérte ki a semleges jogi testület véleményét, hogy az segíthet enyhíteni a feszültséget a térségben. Koszovó pártfogói szerint viszont az eljárás lelassítja a köztársaság nemzetközi integrációját. A közgyűlési szavazáson részt vevő államok közül 77-en támogatták, 6-an ellenezték a határozatot, 74-en tartózkodtak.
2008.10.08. 18:29
 
 
NATO-tanácskozás: biztonsági előírások száz oldalon
Százoldalas együttműködési megállapodásban foglalta össze a NATO, hogy a budapesti védelmi miniszteri találkozó megrendezésével kapcsolatban milyen biztonsági előírásokat kell teljesíteni - mondta el Bocskai István, a Honvédelmi Minisztérium szóvivője szerdán. A csütörtökön kezdődő találkozó helyszínének kiválasztásakor az volt a cél, hogy ne kelljen nagy területet lezárni és ne okozzon káoszt a közlekedésben. Ezért esett a választás a belvárosban egymás szomszédságában lévő három szállodára, a Marriott, a Sofitel és az Intercontinental hotelekre - közölte a szóvivő, hozzátéve, ezekben a szállodákban tartják a tanácskozásokat, a sajtótájékoztatókat és rendezik be a médiaközpontot.
2008.10.08. 17:50
 
 
Egy demokrata képviselő fia törhette fel Sarah Palin mailboxát
Egy demokrata politikus fia törhette fel az amerikai Republikánus Párt alelnökjelöltje, Sarah Palin internetes magánlevelezését, egy szövetségi esküdtszék vádat emelt az ügyben - közölte szerdán az igazságügyi minisztérium. A szövetségi vádesküdtszék szerint a Tennessee állambeli Knoxville-ben élő 20 éves David Kernell, Mike Kernell demokrata párti helyi képviselő fia felhatalmazás nélkül, szándékosan behatolt Palin e-mail fiókjába. David Kernellt, aki a Tennessee Egyetem közgazdász szakos hallgatója, akár öt évi börtönre és 250 ezer dolláros pénzbüntetésre ítélhetik.
2008.10.08. 17:24
 
 
Kajak: nem hosszabbítja meg Kovács Katalin szerződését az MTK
Az MTK elnöksége egyhangúlag helybenhagyta a fegyelmi bizottság elmarasztaló határozatát és úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg Kovács Katalin 2008. december 31-én lejáró szerződését. A klub MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a határozat részletes indoklását a versenyző jogi képviselője kapja meg. A kétszeres olimpiai és 23-szoros világbajnok ellen egyesülete azért indított fegyelmi eljárást, mert Kovács a válogatókon nem klubtársaival ült egy hajóban és ezzel cserbenhagyta az MTK-t.
2008.10.08. 17:17
 
 
Fidesz: az adótörvényeknek nincs parlamenti többségük
A Fidesz szerint az adótörvényeknek nincs meg a parlamenti többségük, ezért a kormánynak vissza kellene vonnia a javaslatot, a költségvetési törvénnyel együtt - összegezte a szerdai parlamenti vita tanulságait Tállai András, az ellenzéki párt szakpolitikusa. Mint mondta, a vitában minden ellenzéki párt felvetette, hogy a világban kialakult pénzügyi válság problémájára az adócsökkentés lehetne az egyik követendő megoldás. Szerinte ezért "izgalmas" lesz a kisebbségi kormány számára a módosító indítványokról szóló október 27-i szavazás, mert elképzelhető, hogy az ellenzéki pártok adócsökkentő javaslatai meg fogják kapni a többséget a parlamentben.
2008.10.08. 17:02
 
 
Október 31-én megszűnik az egri kórház dolgozóinak közalkalmazotti munkaviszonya
Az egri kórház vezetése levélben tájékoztatta az intézmény valamennyi dolgozóját, hogy október 31-én megszűnik a közalkalmazotti munkaviszonyuk - közölte az Egészségügyi és Szociális Dolgozók Demokratikus szakszervezetének helyi vezetője. Hegyaljai Judit hangsúlyozta: ő érdekvédelmi vezetőként csak olyan dolgozónak kiküldött levelet látott, aki mindeddig nem volt hajlandó a munkavállalói szerződés megkötésére a HospInvest Zrt.-vel. Ezekben a levelekben az is szerepel, hogy távozása esetén a dolgozó milyen mértékű végkielégítésre számíthat. A levél közli: aki folytatni kívánja a munkát az egri kórházban, annak a hónap végéig lehetősége van arra, hogy szerződést kössön az új munkáltatóval.
2008.10.08. 16:30
 
 
Az adatgyűjtési ügyről tárgyaltak a nemzetbiztonsági bizottságban
Tóth Károly szocialista alelnök szerint a beszámolók alapján a bizottság megállapította, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok törvényesen és jogszerűen végezték munkájukat az adatgyűjtési ügyben. Gulyás József, a testület szabad demokrata tagja viszont azt emelte ki sajtótájékoztatóján, hogy egy sor kérdésre választ kaptak, de ezek kiértékelésére és állásfoglalásra nem került sor. A nemzetbiztonsági bizottság tagjai szerdán meghallgatták az adatgyűjtési ügyről a szolgálatok vezetőit és az illetékes minisztert.
2008.10.08. 16:27
 
 
Ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást az adatgyűjtési ügyben
Személyes adatokkal való visszaélés bűntette miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen az úgynevezett adatgyűjtési ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség - közölte a főügyészség szóvivője. A nyomozást még hétfőn rendelték el a Demeter Ervin és Répássy Róbert fideszes politikusok által tett, az ügyészség által egyesített feljelentések nyomán - mondta el Fazekas Géza, akit a Népszabadság szerdai cikke nyomán keresett meg az MTI. Demeter Ervin hivatali hatalommal való visszaélés, míg Répássy Róbert személyes adatokkal való visszaélés és más bűncselekmények miatt tett feljelentést - közölte Fazekas Géza.
2008.10.08. 15:40
 
 
Uniós szintű vásárlói jogokat javasolt Brüsszel
A külföldi és internetes vásárlást kívánja megkönnyíteni és megbízhatóbbá tenni uniószerte az Európai Bizottság abban a javaslatában, amelyet szerdán mutatott be a fogyasztóvédelmi jogok uniós szintű garantálására. Mint Meglena Kuneva fogyasztóvédelmi biztos kifejtette, az új javaslat biztosítani fogja például a fogyasztók számára, hogy már a szerződés aláírását megelőzően egyértelmű tájékoztatást kapjanak az árakról és a további költségekről és díjakról függetlenül attól, hogy hol vásárolnak az Európai Unión belül. Az új javaslat egyértelműen előírja, hogy értékesítéskor világos tájékoztatást kell nyújtani a fogyasztóvédelmi jogokról.
2008.10.08. 15:16
 
 
Magyarország 15 helyet visszacsúszott a versenyképességi világranglistán
A pénzügyi válság ellenére továbbra is az Egyesült Államok a legversenyképesebb ország a világon, ezért jók az esélyei arra, hogy kilábaljon ebből a válságból, áll a genfi World Economic Forum gazdasági elemző cég elemzésében. A rangsorban Magyarország a 62. helyre került, a tavalyi 47. helyett. Az első tízben hat európai ország van, valamint Japán és Kanada. Az Európai Unió tagországai közül Dániában a legjobb a versenyképesség, amivel a tavalyihoz hasonlóan a harmadik helyen áll világszinten az Egyesült Államokat követő Svájc mögött. Az unió legkevésbé versenyképes országa Bulgária (76.), Románia (68.) és Görögország (67.) - ők mindhárman javítottak -, majd Magyarország következik a 62. helyen.
2008.10.08. 15:05
 
 
Peking 2008: az összes doppingmintát újra elemzik
Az augusztusi pekingi olimpián doppingvizsgálat céljából levett összes mintát újra elemzik - jelentette be szerdán a Nemzetközi Olimpiai Bizottság. Az ismételt kontroll nem titkoltan a CERA, az eritropoetin (EPO) legújabb generációjára irányul. A lefagyasztott mintákat a lausanne-i laborban őrzik. A pekingi olimpián több mint 5000 doppingellenőrzést tartottak.
2008.10.08. 12:34
 
 
Józansági e-levélszűrő teszt
Józansági elektronikus levélszűrő tesztet vezet be a Google: csak akkor továbbítja egy küldő e-mailjét, ha az illető előbb megold öt egyszerű számtanpéldát. A program esténként és hétvégenként aktiválódik, amikor jó páran leisszák magukat és olyasmiket írnak-küldenek - például főnöküknek, volt kedvesüknek -, amiket másnap aztán nagyon bánnak. Ennek megelőzésére fejlesztették ki az új szolgáltatást. Természetesen csakis önkéntes alapon cenzúráz a program, kizárólag olyanokat, akik aktiválják. Ki-ki persze ismeri magát annyira, hogy tudja, szüksége van-e erre a szűrésre, és, ha igen, mikor. Akár fényes nappalra is beállíthat saját időintervallumot.
2008.10.08. 12:28
 
 
Megdőlt az egyhuzamú filmnézés csúcsa
Megdőlt az egyhuzamú filmnézés rekordja: egy férfi és egy nő 57 filmet nézett meg egymás után "egy ültében" 123 óra alatt. A pár nemzetközi összetételű: a nő német, a férfi kanadai. Semleges "pályán" New Yorkban döntötték meg a korábbi csúcsot egy átlátszó falú házban. A filmnézésnek nyolc ember veselkedett neki, de 72 órányi mozizás után hat nem bírta tovább. Az acélfarizmú páros kedden hagyta abba a filmmaratont. Az utolsó napon Susan Sarandon amerikai színésznő betért hozzájuk, hogy buzdítsa őket. A rekorddöntés után feltehetően a pár egyik tagja se ment moziba.
2008.10.08. 12:25
 
Melamin-szennyezett mogyorót találtak Balmazújvárosban
Határérték feletti melamin-szennyezettségű sajtos mogyorót találtak Balmazújvárosban szeptember 30-án egy szúrópróba-szerű ellenőrzéskor a Blue East Impex Kft. telephelyén - mondta Süth Miklós szakállamtitkár, országos főállatorvos. Hozzátette: a Kínából származó P-Nut Crackers Chips Snack World sajtos mogyoróban 19,9 milligramm melamint találtak kilogrammonként a Hajdú-Bihar megyei élelmiszerlánc-biztonsági szakemberei, ezért a terméket zárolták. Az élelmiszerekben legfeljebb 2,5 milligramm melamin lehet kilogrammonként.
2008.10.08. 12:18
 
 
Vas János kilépésével megszűnhet az MDF-frakció
A Tisztelet Társasága nem működik együtt tovább az MDF-fel, ezért felszólítja Vas János képviselőt, hogy lépjen ki az MDF-frakcióból és függetlenként képviselje tovább a szépkorúakat - közölte Schmuck Andor, a társaság ügyvivője az MTI-vel. Dávid Ibolya pártelnök azt mondta, számított erre a reakcióra. A házszabályból az derül ki, hogy ha Vas János kilép, megszűnhet az MDF frakciója. Schmuck hozzátette: a Tisztelet Társasága továbbiakban önállóan kívánja képviselni a szépkorúak érdekeit. A társaság emiatt szervezeti átalakítást javasol a Tisztelet Társasága vezető testületének novemberi tisztújító közgyűlésén.
2008.10.08. 12:15
 
 
Két amerikai és egy japán tudósnak ítélték oda a kémiai Nobel-díjat
Két amerikai tudósnak, Roger Tsiennek és Martin Chalfie-nak, valamint egy japán kutatónak, Simomura Oszamunak ítélték oda szerdán a kémiai Nobel-díjat a fehérjék kutatásában végzett munkásságukért, a zöld fluoreszcens protein (GFP) felfedezéséért és hasznosításáért - jelentette be a Svéd Királyi Tudományos Akadémia. Az akadémia kémiai Nobel-bizottságának indoklása szerint ez a fluoreszcenciára képes fehérje, amelyet első ízben az Aequorea Victoria csendes-óceáni medúzából izoláltak, nagy jelentőségű a biokémia fejlődése szempontjából. Mindhárom kitüntetett kutató az Egyesült Államokban dolgozik.
2008.10.08. 12:02
 
 
Orbán: drasztikus adócsökkentés kell
Drasztikus adócsökkentés, a bürokrácia és a korrupció radikális visszaszorítása, valamint kisebb parlament és kisebb létszámú államigazgatás alkotja azt a csomagot, amelyet a Fidesz válaszként ajánl a pénzügyi és gazdasági világválság kihívásaira, ha kormányra kerül - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerdán a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) rendezvényén. "Az első számú feladat, hogy szembe kell nézni a helyzettel, amit a ma kormányzó politika elit nem tesz meg" - mondta Orbán Viktor. A Fidesz elnöke új egyezséget ajánlott a vállalkozóknak, amelynek nyomán az elkövetkező 10 évben 1 millió új munkahelyet lehet teremteni.
2008.10.08. 12:00
 
 
Felgöngyölítették a Karadzic rejtőzködését segítő hálózatot
A szerb hatóságoknak sikerült felgöngyölíteniük azt a hálózatot, amely segítette Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnök és Stojan Zupljanin volt boszniai szerb rendőri vezető rejtőzködését - közölték a háborús bűnök ügyében illetékes szerb ügyész hivatalában. Összesen harminc ember ellen folyik vizsgálat - mondta egy neve elhallgatását kérő forrás. Karadzicot 13 évi bujkálás után idén júliusban fogták el Szerbiában, Zupljanint, aki Karadzic tanácsadója is volt, június közepén vették őrizetbe Belgrád közelében. A szerb hatóságok azóta mindkét háborús bűnökkel vádolt férfit kiadták a hágai Nemzetközi Törvényszéknek.
2008.10.08. 11:58
 
 
Elemzők szerint közel lehet a zuhanás vége
A hazai részvényárfolyamok a napokban lokális mélypontot érhetnek el, de az megjósolhatatlan, hogy középtávon mi történik a piacokon - vélik részvénypiaci elemzők, akik a kisbefektetőknek óvatos kivárást javasolnak. Az elemzők mindegyike egyetértett abban, hogy a jelenlegi pánikhangulatban a részvények eladása nem ajánlatos. Ezzel érdemes megvárni a fellendülést, amely Kuti Ákos, a Cashline Értékpapír Zrt. elemzője szerint akár már ma is elkezdődhet. Azoknak a befektetőknek, akik jelenleg nem rendelkeznek részvényekkel, érdemes apránként, akár évekig elnyúlóan vásárlásokba kezdeni, így nagy eséllyel "meg tudják fogni a mélypontot" - fogalmazott Balásy Zsolt, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője.
2008.10.08. 11:49
 
 
Megmarad a kockázatalapú verseny a magyar bankrendszerben
A jegybank alelnöke szerint a magyar bankrendszert továbbra is az jellemzi majd, hogy a kockázatalapú verseny magas szinten stabilizálódik, ami azt jelenti, hogy újabb ügyfelek megszerzése érdekében megtartják korábbi kockázatos termékeiket. Király Júlia szerdai budapesti tájékoztatóján egy újabb jelenségre hívta fel a figyelmet. Nevezetesen arra, hogy a hitelezésben az egyes áru-, illetve lakásvásárlások során továbbra is alacsony önrészt kérnek a kereskedelmi bankok, egyúttal komoly ügynökhálózatot építettek ki a hitelnyújtás növelésére.
2008.10.08. 11:48
 
 
Bajban vannak az autóipari cégek
A fékek behúzására kényszerülnek a vezető autóipari cégek a nemzetközi pénzügyi válság következtében. A Toyota üzemi eredménye a csökkenő kereslet miatt mintegy 40 százalékkal 1,3 billió jenre (9,4 milliárd euróra) eshet a folyó pénzügyi évében, és ezzel jelentősen elmarad a tervezett 1,6 billió jenes eredménytől, írta a Nikkei című gazdasági napilap. A BMW szerdán közölte, hogy a csoport eladásai szeptemberben az előző hónaphoz képest 14,6 százalékkal 121 621 járműre estek vissza. A globális kereslet visszaesése, a bizonytalan gazdasági környezet miatt a Ford tulajdonában lévő svéd Volvo autógyár pedig több mint 13 százalékos létszámleépítésre kényszerül.
2008.10.08. 11:42
 
 
Esquire: Halle Berry a legszexibb nő
"Szexinek lenni egy lelkiállapot, amelyben az ember ki van békülve magával" - fogalmazott Halle Berry hollywoodi filmcsillag, akit az Esquire férfimagazin idén "a legszexibb nőnek" választott. A magazin novemberi címlapja olyan képet közöl az Oscar-díjas színésznőről, amellyel egy nyolc évvel ezelőtti Bill Clinton-os borítóképet idéz vissza vicces formában: Berry göndör hajzuhataga szétnyíló sötét zakóra hullik, csupasz nyakán világoskék nyakkendőt visel. A színésznő, aki először nyerte el a férfimagazin évente kiosztott "legszexibb" címét, a fotók mellett véleményét is kifejtette ezzel kapcsolatban. "Nem is tudom, hogy mit is jelent ez valójában, de 42 évesen, egy kisbabával azt hiszem, elfogadom" - írta.
2008.10.08. 11:32
 
 
Fidesz: a pénzügyi válság reálgazdasági válsággá alakulhat
A Magyarországhoz egyre közelebb érő pénzügyi válság bármelyik pillanatban reálgazdasági válsággá alakulhat, amely polarizálhatja a társadalmat és nehéz helyzetbe hozhatja az amúgy is szerény anyagi körülmények között élőket - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője szerdán Budapesten, az ellenzéki párt lakótelepi képviselői műhelyének tanácskozásán. A frakcióvezető szerint a kormánypárti politikusok "válsággenerálással és pánikkeltéssel" vádolják a Fideszt, holott egyre közelebb ér Magyarországhoz az a pénzügyi válság, amely az Egyesült Államokból indult valamikor az év elején.
2008.10.08. 11:30
 
 
Erős a lassulás az euróövezetben
Az euróövezetben a második negyedévben 0,2 százalékkal csökkent a GDP az első negyedhez képest, közölték az EU statisztikai hivatalában szerdán második becslésként, megerősítve a szeptemberben megjelent első becslést és az augusztusban kiadott előzetes becslést. Az első negyedévben még 0,7 százalékra gyorsult a GDP-növekedés a tavalyi utolsó negyedévi 0,4 százalékról, rendre az előző negyedhez viszonyítva. A második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest 1,4 százalékos gazdasági növekedést mértek, ez szintén azonos a korábbi becslésekkel.
2008.10.08. 11:28
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271[2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista