2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Gyurcsány: Magyarország felgyorsítaná az eurócsatlakozási folyamatot
Magyarország a 2010-ben esedékes következő választások előtt csatlakozhat az euróövezeti belépés előtt kötelező ERM-II. árfolyamrendszerhez - mondta a Financial Timesnak Gyurcsány Ferenc. A kormányfő a londoni gazdasági napilapnak adott interjúban azt mondta: ha a nominális feltételeken túl minden lényeges körülmény kedvező lesz, akkor csatlakozni kell a rendszerhez. A BNP Paribas bankcsoport nemrégiben azt jósolta, hogy Lengyelország valószínűleg 2009 elején belép az átváltási mechanizmusba, és a lengyel példa a magyarokat is arra sarkallhatja, hogy gyorsítsák az eurócsatlakozási folyamatot. Londoni feltörekvő piaci elemzők azt sem tartják lehetetlennek, hogy Magyarország akár jövőre csatlakozhat az ERM-II.-höz.
2008.10.16. 13:06
 
 
A fiatalok és a diplomások tudnak a leggyorsabban elhelyezkedni
A 18-29 éves fiatalok és a diplomások helyezkednek el a leggyorsabban a munkaerőpiacon - derül ki a JobInfo és a KutatóCentrum felméréséből. A fiatalok gyors elhelyezkedése egyrészt annak köszönhető, hogy a munkaadók szívesebben foglalkoztatják ennek a generációnak a tagjait, másrészt pedig több a nyitott állás az általuk keresett szektorokban. A 18-29 év közötti korosztály leginkább adminisztrációs, asszisztensi munkát keres, de népszerű az értékesítés és a kereskedelem, valamint a marketing és a reklám szakma is. A jelenleg állást keresők 80 százaléka egy hónapnál régebben, több mint egyharmada pedig legalább fél éve keres munkát.
2008.10.16. 13:03
 
 
Őszi érettségik: több mint 14 ezer diák vizsgázik péntektől
Több mint 14 ezer diák ad számot tudásáról a pénteken kezdődő őszi érettségi vizsgákon, a tanulók 1900 emelt és több mint 15 ezer középszintű vizsgára jelentkeztek - közölte Arató Gergely, az oktatási tárca államtitkára. A diákok először a nemzetiségi nyelv és irodalom írásbeliken adnak számot tudásukról pénteken, az írásbelik 165 vizsgahelyszínen november 3-ig tartanak. A szóbelik emelt szinten november 12-17 között, középszinten november 20-28 között lesznek. A tanulók megmérettetik magukat többi között finn és beás nyelvből, ábrázoló és művészeti geometriából és szociális alapismeretekből is. A mostani érettségi szezonban 46 tárgyból szerveznek emelt szinten és 101 tárgyból középszinten vizsgákat.
2008.10.16. 13:00
 
Börtönre ítélték Dubajban a szexen kapott brit párt
Három havi börtönre, ezer dirham (50 ezer forint) pénzbírságra és kiutasításra ítélte csütörtökön egy dubaji bíróság azt a brit párt, amelyet szerelmeskedés közben kaptak rajta a dubaji tengerparton. A férfi és a nő ártatlannak vallotta magát a nyilvános szex és a szeméremsértés vádjában, ám azt elismerték, hogy engedély nélkül fogyasztottak alkoholt. Az ítélethozatal idején sem a vádlottak, sem ügyvédjük, Hasszan Mattar nem volt jelen. "Ennek a határozatnak semmi értelme. Fellebbezni fogok" - közölte Mattar a Reuters tudósítójával.
2008.10.16. 12:57
 
 
Sean Connery minden idők legjobb Bondja
Egy új közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy Daniel Craignek, aki hamarosan második James Bond-filmjével rukkol elő, nem lesz könnyű megküzdenie nagy elődeivel. A TV Guide minap közzétett reprezentatív felmérése szerint minden idők legjobb Bondja Sean Connery volt. A szavazók 54 százaléka adta rá a voksát. A skót színész mögött alaposan lemaradva Roger Moore áll 21 százalékos támogatottsággal, az előző 007-es, Pierce Brosnan pedig 15 százaléknyi szimpátiát tudhat magáénak. Craig, az új, "megreformált" hős viszont egyelőre csupán 8 százaléknál tart.
2008.10.16. 12:53
 
 
Gasparovic: a magyar-szlovák alapszerződésen nincs mit felülvizsgálni
Ivan Gasparovic szerint a magyar-szlovák alapszerződés úgy van rendben, ahogy van, a megállapodáson nincs mit felülvizsgálni, inkább ajánlatosabb lenne betartani annak rendelkezéseit. A szlovák államfő újságírói kérdésre válaszolva így reagált arra, hogy Göncz Kinga magyar külügyminiszter és szlovák kollégája, Ján Kubis szerdán brüsszeli megbeszélésükön egyetértett abban, hogy "az alapszerződés működtetésének mechanizmusai revízióra szorulnak" - jelentette a TASR szlovák hírügynökség.
2008.10.16. 12:50
 
 
November 3-tól tárgyalja az Országgyűlés a költségvetést
Az Országgyűlés november 3-án kezdi tárgyalni a jövő évi költségvetést, az általános vita harminc órás időkeretben zajlik majd - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a házbizottság ülése után csütörtökön a parlamentben. A házelnök elmondta: azon a héten ötnapos ülést tart a Ház. Szili Katalin tájékoztatása a szerint a kormány szombaton nyújtja be a parlamentnek a jövő évi büdzséről szóló javaslatot, az Állami Számvevőszék elnöke pedig hétfőn délelőtt adja át saját értékelésüket a költségvetésről. A jövő évi költségvetés fő számairól november 25-én szavaz az Országgyűlés; a zárószavazás a tervek szerint december 15-én lesz.
2008.10.16. 12:05
 
 
Forma-1: már csak 17 futam a jövő évi naptárban
A helyi motorsport szövetség (FFSA) szerdai bejelentése nyomán nem rendezik meg jövőre a Francia Nagydíjat, így már csak 17 futam szerepel a 2009-es Forma-1-es programban. Az FFSA azt közölte, hogy a jövőben nem finanszírozza a magny-cours-i viadalt, amelyre a FIA előzetes versenynaptára szerint június 28-án került volna sor. A szervezet ugyanakkor jelezte, hogy 2010-ben szeretne visszatérni a száguldó cirkuszba, de az még bizonytalan, hogy - a hat érdeklődő közül - melyik helyszínnel.
2008.10.16. 11:49
 
 
Svájc is bankmentőcsomagot fogadott el
A svájci kormány, a nemzeti bank és befektetői csoportok frankmilliárdokkal sietnek a bajba jutott bankok segítségére. A bankmentő csomag részeként a kormány a jelenlegi 30 ezer frankról felemeli a svájci bankokban tartott betétek garanciáját, a konkrét összeg azonban egyelőre nem ismert. Az ország két legnagyobb bankja, az UBS és a Credit Suisse érintett az ügyben, miután mindkét baknak jelentős veszteségei keletkeztek a globális pénzügyi válság miatt. A tervek szerint az UBS az államtól 6 milliárd frankot kap tőkeemelés formájában kötvényekért cserébe, és 54 milliárd frank hitelhez (47,2 milliárd dollár) jut a nemzeti banktól.
2008.10.16. 11:43
 
 
Britney Spears háromszoros jelölt az MTV Europe zenei díjakra
Britney Spears is bekerült a minden idők legjobb előadója kategória jelöltjei közé az MTV Europe zenei díjaiért folyó versenyben. A nagy formában lévő szőkeség három kategóriában lehet nyertes. A november 6-i liverpooli díjkiosztó gálán fellép többek között Beyoncé, Pink, Duffy Kid Rock és a The Killers együttes. A gálát a magyar pop-rock rajongók is élőben láthatják. A 15. díjátadón Beyoncé új kislemezén hallható, So what című dalát is énekli. A nem először fellépő Beyoncé és Pink mellett újoncként mutatkozik be Duffy walesi soulénekesnő, s most először szerepel ezen a gálán Kid Rock is, aki többször bizonyított más fórumokon. Nyári kislemeze, az All Summer Long című dallal a nyár legkelendőbb korongja volt, ez a dala most is jelölt.
2008.10.16. 11:23
 
 
Életveszélyes állapotban kezelik Törőcsik Marit az intenzív osztályon
Törőcsik Mari színésznőt életveszélyes állapotban, intenzív osztályon kezelik - tájékoztatta a Nemzeti Színház vezetősége csütörtök délelőtt az MTI-t. A család kérésére a színház további információkat nem közölt. Az MTI úgy értesült, hogy Törőcsik Marit Budapesten, a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében kezelik. Az intenzív osztály ügyeletes orvosa az MTI információját megerősítette, részleteket azonban - a család kérésének eleget téve - ő sem közölt. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas, életének 73. évében járó színművész a Nemzeti Színház és az ExperiDance Revans című közös produkciójában szerepel.
2008.10.16. 11:17
 
 
Veres: a parlament támogatja a közpénzügyi szabályozást
A csütörtöki tárgyalások eredményeképpen a kormány megszerezte a parlamenti támogatást a közpénzügyi szabályozás, illetve a kiadási plafon törvénybe iktatásához - jelentette be Veres János pénzügyminiszter csütörtökön Budapesten. A Fidesz és az SZDSZ nem tud a megegyezésről. Varga Mihály, a Fidesz alelnöke az MTI-nek hangsúlyozta: nem volt semmiféle egyeztetés, Veres János megint olyan dologról beszél, ami nem történt meg. Kóka János sem tud arról, hogy megállapodás született volna a kiadási plafon törvénybe iktatásához.
2008.10.16. 10:58
 
 
Britney Spears a Billboard 100-as lista élén
A 96. helyről ugrott az élre a Billboard 100-as listán Britney Spears Womanizer című lislemeze. A rendkívüli sikereket jegyző amerikai énekesnő decemberben megjelenő albumáról másolták ki ezt a dalt. Britney Spears 1999-ben vezetett először Billboard 100-as listát Baby One More Time című bemutatkozó kislemezével. A Womanizer egyébként a lista élére került Kanadában, Franciaországban, Spanyolországban és Svédországban is - jelentette be az énekesnő kiadója, a Jive. A 26 esztendős Britney Spears Circus című albuma a tervek szerint december 2-án kerül a boltokba, s 2009 elején kezdi öt év után első turnéját - értesült a Billboard.
2008.10.16. 10:57
 
 
Jogerősen pert nyert a Budapest Airport a szakszervezet ellen
Jogerősen pert nyert a Budapest Airport (BA) a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók által indított bírósági eljárásban - közölte a Budapest Airport csütörtökön. A BA tájékoztatása szerint a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete a BA üzemeltetési igazgatóságának átalakításával kapcsolatban indított bírósági eljárást. A bírósági végzés jogerősen kimondja, hogy a Budapest Airport az átalakítással kapcsolatos szükséges információt a szakszervezet rendelkezésére bocsátotta, eleget tett konzultációs feladatainak, és 2008 áprilisában megfelelően egyeztetett az érdekképviseleti szervekkel - közölte a Budapest Airport.
2008.10.16. 10:54
 
 
4,6%-kal kevesebb új autót adtak el Magyarországon
Az idén az első háromnegyed évben 125.272 új személygépkocsit és terepjárót adtak el Magyarországon, ami 4,6 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete. Az adatok szerint a legjobban, 67,6 százalékkal a SSangyong eladásai estek vissza, míg a legnagyobb mértékben, 48,6 százalékkal a Hyundai értékesítése nőtt. Az előbbiből 33-at, az utóbbiból 1.119-et adtak el az első háromnegyed évben. A legnagyobb forgalmú autómárka, a Suzuki eladásai 12,8 százalékkal csökkentek, az értékesített darabszám 21.617 volt az év első kilenc hónapjában.
2008.10.16. 10:47
 
 
Veres: az idei kiadáscsökkentés 104 milliárd forint
Az idei eredményszemléletű államháztartási hiány a GDP 3,4 százaléka lesz a konvergenciaprogramban rögzített 4,3 százalékkal, illetve a korábban bejelentett 3,8 százalékkal szemben, ami 104 milliárd forintos megtakarítást jelent - mondta Veres János pénzügyminiszter. A becslés konzervatív, a hiány ennél kedvezőbb is lehet - közölte Veres János, hozzátéve: a kormány szombaton nyújtja be a jövő évi új makropályát. "Az IMF kész továbbra is segíteni a magyar kormányt" - felelte egy kérdésre a pénzügyminiszter.
2008.10.16. 10:41
 
Kígyószív a színpadon
Egyes keleti kultúrákban afrodiziákumnak tekintik a kígyószívet.
2008.10.16. 10:41
 
A Magyar Festészet Napjának Újbudai programjai
Új, izgalmas kiállítási helyszínek mutatkoznak be Újbudán, a Magyar Festészet Napján.
2008.10.16. 10:31
 
 
Kovács László lesz Janics Natasa edzője
A következő négyéves ciklus versenyeire Kovács László készíti fel a háromszoros olimpiai bajnok kajakost, Janics Natasát - erről a Délmagyarország című lap számolt be. A 61 éves szakember edzői karrierje csúcsaként tekint az előtte álló feladatra. A kajakos berkekben "Kokszi" néven ismert tréner szerint az első és egyben legfontosabb lépés, hogy Janics nyugodt körülmények között kezdhesse el a felkészülést a jövő évi erőpróbákra: "Natasa fantasztikus tehetséget örökölt az édesapjától. Ha békén hagyják, csodákra képes. A célunk természetesen az, hogy egyesben újra a csúcsra jusson."
2008.10.16. 10:17
 
 
Madridi tenisztorna: Federer sikere
A volt világelső svájci Roger Federer bejutott a nyolcaddöntőbe a 2,27 millió euró összdíjazású madridi fedettpályás férfi tenisztornán, amely a Mestersorozat nyolcadik állomása. Eredmények: 2. forduló (a 16 közé jutásért): Federer (svájci, 2.)-Stepanek (cseh) 6:3, 7:6 (8-6) Lopez (spanyol)-Ferrer (spanyol, 6.) 6:4, 7:6 (7-4) Roddick (amerikai, 8.)-Robredo (spanyol) 6:3, 6:4 Del Potro (argentin, 9.)-Nieminen (finn) 6:2, 4:2-nél Nieminen feladta Wawrinka (svájci, 10.)-Kohlschreiber (német) 3:6, 7:5, 7:6 (7-5).
2008.10.16. 09:09
 
 
Szeptemberig 59,6 százalékos kihasználtsággal működtek a szállodák
Az év első kilenc hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 59,6 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 3,6, a vendégéjszakák száma 1,8 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest - közölte a KSH. Az év első nyolc hónapjában a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák 58 százalékos szobakihasználtsággal működtek, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel és a vendégéjszakák száma 1 százalékkal csökkent. Tavaly az első kilenc hónapban a három-, a négy- és az ötcsillagos szállodák átlagosan 53,7 százalékos szobakapacitás-kihasználtságot értek el, a folyó áron számított bruttó szobaárbevétel 1 százalékkal nőtt.
2008.10.16. 09:07
 
 
Horn Gábor: Magyarországot erőteljesebben érinti a válság
Horn Gábor szerint Magyarország nincs jó helyzetben, sokkal erőteljesebben érinti a pénzügyi válság, mint a régióban a többi országot - mondta az SZDSZ ügyvivője csütörtökön a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Magyarország nem kezelte a pénzügyi válságot - fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy az országnak ezzel együtt a strukturális válságait is kezelnie kell. Elmondta: az SZDSZ péntekre meghívta azokat a liberális közgazdászokat, akikkel hosszú idő óta együtt dolgoznak, és megvitatják velük a párt hárompontos programját, amelyet a szombati nemzeti csúcsra javasoltak. Hangsúlyozta, pártja szerint rossz az a döntés, hogy a kormány semmilyen adóváltoztatást nem tervez.
2008.10.16. 09:00
 
 
Sebességkorlát a motorbajnok rajtszáma szerint
Leggyorsabban Valentino Rossi motorbajnok rajtszámával mehetnek majd az autósok és motorosok szabályosan Rossi szülővárosában, nem pedig a jelenleg hatályos 50 kilométer/órával. Tavullia vezetősége úgy tiszteleg híres földije előtt, hogy annak rajtszámát tette meg sebességplafonnak. Szerencsére a nyolcszoros gyorsasági motorvilágbajnok motorján nem 1-, 2-es vagy ezekhez hasonlóan alacsony szám virít, hanem 46-os, így csupán 4-gyel kell lassabbra venni a közlekedést.. A település azután módosított a sebességhatáron, hogy Rossi félmillió fontot - 150 millió forintot - adományozott a városnak.
2008.10.16. 08:38
 
 
A Magyar Nemzeti Bank 5 milliárd euróig vehet fel hitelt
A szélsőséges piaci helyzet javítását, a kialakult feszültség feloldását a jegybanktól várják az állampapírpiacon. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az Európai Központi Bank (EKB) megállapodást kötött repóműveletekről, amely lehetőséget biztosít az MNB számára 5 milliárd euró értékhatárig euróhitel felvételére. A hír hatása az állampapírok másodpiacán egyelőre csak mérsékelten érzékelhető. Rámutattak, hogy a jelek szerint az azonnali bankközi devizapiacon kísérlet történt az éjjel jelentősen, 273 forintig megemelkedett árfolyam lenyomására, ami kezdetben sikeresnek is bizonyult, ám a beinduló kereskedés során a komolyabb forgalom később visszaemelte az eurót 267 forint magasságába.
2008.10.16. 08:18
 
 
Ősi folyók segíthették a Homo sapiens kirajzását Afrikából
Angol és líbiai kutatók szerint ősi folyók segíthették a homo sapiens kirajzását Afrikából. Líbián átvezető ősi "nedves folyosók" teremtettek összeköttetést a kontinens középső régiói és a Földközi-tenger között. Ez elősegíthette a migrációt 120 ezer évvel ezelőtt - idézte a BBC az Amerikai Tudományos Akadémia folyóiratában, a Proceedings of National Academy of Sciences-ben megjelentetett tanulmányt. Napjainkban a Szahara bolygónk egyik legbarátságtalanabb helye, amelynek gyalogos átszelése igen komoly erőpróbának számít. 120 ezer évvel ezelőtt távoli őseink is ezzel az akadállyal találták magukat szembe, ahogy a Közel-Kelet, azaz észak felé vették az irányt.
2008.10.16. 08:12
 
 
Napi Gazdaság: Fodor a nyugdíjak növekedését is csökkentené
Fodor Gábor a nyugdíjak növekedését is visszafogná és nominális bérstopot is támogathatónak tart, némi adócsökkentéssel ellensúlyozva azt. A Napi Gazdaság csütörtöki számában megjelent interjúban az SZDSZ elnöke amellett érvel, hogy Magyarországon a válság megoldását az állam visszavonulása jelentheti. E szempontból is fontos szerinte az állam kiadásainak csökkentése, az állami újraelosztás visszaszorítása. Fodor Gábor szerint ezt szolgálja javaslatuk a költségvetési plafon bevezetésére. Szavai szerint emellett is képződhetne némi többlet a költségvetésben, amelyet a korábban általuk szorgalmazott adóreform alap helyett egy stabilitási és adóreform alapba helyeznének el.
2008.10.16. 07:40
 
 
Obama és McCain utoljára csapott össze a választások előtt
Barack Obama demokrata párti szenátor a szerda esti, utolsó amerikai elnökjelölti vitán azt mondta: vetélytársa, John McCain a Bush-adminisztráció nyolc évi téves gazdaságpolitikáját folytatná, ő viszont új irányba vinné az országot. McCain, a republikánus jelölt Obama szemébe mondta: ő nem Bush, s ha Obama szenátor Bush ellen akar harcolni, négy évvel ezelőtt kellett volna megpályáznia az elnökséget. A két nagy párt elnökjelöltje ezúttal egy asztalnál ülve ütköztette nézeteit a New York állambeli Hempsteadben, a Hofstra Egyetemen. A 20 nappal a választás előtt rendezett vita egyik fő témája ismét a pénzügyi válság, az amerikai gazdaság jövője volt.
2008.10.16. 07:37
 
 
Novembertől tovább drágul a távfűtés
Tovább drágul a távfűtés novembertől a fővárosban, több megyében azonban már októbertől emelkedtek a rezsiköltségek. A panelfelújítási program és az önkormányzatonként eltérő mértékű támogatás enyhítheti ugyan az érintettek fűtési költségét, ám az igazi megoldást, ahogy Nyugat-Európában, az olcsóbb fűtési energiák elterjedése jelentené. A Főtáv szóvivője közölte: a hődíj 9,2 százalékkal emelkedik, ez egy 52 nm-es lakásnál 1357 Ft többletkiadást jelent havonta. Idén már a negyedik alkalommal drágul a távfűtés hődíja Budapesten a gáz árának emelkedése miatt. A hődíj februárban 4,1 százalékkal, májusban 6,1 százalékkal, augusztustól pedig 5,5 százalékkal nőtt.
2008.10.16. 07:00
 
 
Vb-selejtezők: Málta-Magyarország 0-1
A magyar válogatott Torghelle Sándor fejesgóljával 1-0-ra nyert a Málta elleni idegenbeli labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen. Vb-selejtező, 1. csoport: Málta-Magyarország 0-1 (0-1) Ta,Qali, 4000 néző, gól: Torghelle (23.). Kiegyenlített, alacsony színvonalú küzdelem zajlott az első félidőben. Az első helyzet Fülöp és Vanczák "közreműködésével" a hazaiak előtt adódott, de a magyar kapusnak sikerült mentenie. Szöglet után, begyakorolt figurát követően vezetést szereztek a magyarok. A második 45 percben a magyaroknál volt többet a labda, Erwin Koeman csapata magabiztosan őrizte minimális előnyét. A vendégek egyetlen komoly helyzetét Huszti hagyta ki a 85. percben.
2008.10.15. 21:24
 
 
A világ legjobb szakácsai Budapesten
A 2007. évi bangkoki világbajnokságon nyertes észak-amerikai szakácscsapat látogatott el az egyik divatos budapesti étteremkomplexumba, hogy szerda este megfőzzék hét fogásból álló díjnyertes menüjüket, amely mellé a hét legjobb magyar pincészet ajánlotta fel borait. Aperitifnek Törley pezsgőt kínáltak a Symbol étteremben rendezett vacsorán, majd hidegelőételként homársalátát szolgáltak fel kesudiós-vörösáfonyás vinegrettel. A meleg előétel egy tipikus amerikai kukoricás fogás ropogós malacdagadóval, sült zsályával. A főétel mexikói és amerikai behatást is tükröz: eszpresszóval illatosított kacsamellet édes burgonyával körítenek. A sós ízeket előnyösen töri meg az édes Tequila Lime Granita.
2008.10.15. 20:42
 
 
Londoni elemzők szerint Magyarország nem hasonlítható Izlandhoz
A magyar gazdaság állapota semmiben sem hasonlít Izlandéhoz, a szerdai magyarországi piaci fejleményeket azonban olyan általános befektetői pánik vezérelte, amely minden hírből - például az IMF-tárgyalásokról szóló beszámolókból is - rossz hírt tud kreálni, mondták szerdán londoni feltörekvő piaci elemzők az MTI-nek. A Capital Economics - az egyik vezető londoni gazdaságelemző ház - közép-európai közgazdásza a magyarországi és az izlandi helyzetet összehasonlító piaci szóbeszédeket kommentálva úgy fogalmazott: "meg sem kell nézni a makrogazdasági adatokat" annak felismeréséhez, hogy milyen óriási különbségek vannak a két gazdaságban zajló folyamatok között.
2008.10.15. 20:32
 
 
Zürichi tenisztorna: Szávay párosban is búcsúzott
Szávay Ágnes - oldalán a szlovák Daniela Hantuchovával - már az első fordulóban búcsúzott a 600 ezer dollár összdíjazású zürichi fedettpályás női tenisztorna párosversenyében. A viadal honlapja szerint a szabadkártyával indult kettőst az első helyen kiemelt Cara Black, Liezel Huber zimbabwei, amerikai duó verte két sima játszmában. A magyar játékos egyesben már kedden kiesett, ott is az első kör jelentette számára a végállomást. Eredmények: páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért): Black, Huber (zimbabwei, amerikai, 1.)-Szávay, Hantuchova (magyar, szlovák) 6:2, 6:3.
2008.10.15. 20:28
 
 
Genetikai dizájn-baba született Spanyolországban
Megszületett az első úgynevezett dizájn-baba Spanyolországban. A kis Javier köldökzsinórvéréből vett őssejt megmentheti a bátyja életét. Javier a meghatározott genetikai tulajdonságokkal rendelkező magzatok kiválasztására szolgáló úgynevezett preimplantációs genetikai diagnosztika (PGD) eljárásnak köszönheti, hogy világra jött. A sevillai Virgen del Rocio klinika szakértői mesterséges megtermékenyítéssel létrehozott embriók közül választották ki, azért éppen őt, mert a génállománya csaknem teljesen megegyezik testvére, a hatéves Andres génállományával.
2008.10.15. 20:18
 
 
Forma-1: törölhetik a jövő évi Francia Nagydíjat
Valószínűleg törlik a jövő évi Forma-1-es versenynaptárból a Francia Nagydíjat, miután a helyi motorsport szövetség (FFSA) szerdán bejelentette: a jövőben nem finanszírozza a viadalt. "Gazdasági helyzetünk elemzése után jutottunk erre a döntésre, és mivel más rendező jelenleg nincs a láthatáron, a 2009-es futam valószínűleg elmarad" - áll a szervezet közleményében. A magny-cours-i versenyre - a FIA előzetes versenynaptára szerint - június 28-án kerülne sor.
2008.10.15. 20:13
 
 
A G8-csoport csúcstalálkozóra készül a pénzügyi válság miatt
A világ hét legfejlettebb ipari országát, valamint Oroszországot tömörítő G8-csoport vezetői hamarosan csúcstalálkozón egyeztetik stratégiájukat a globális pénzügyi válság leküzdése kapcsán - tartalmazza a G8-ak Washingtonban kibocsátott szerdai közös nyilatkozata. A G8-csoport eltökélt abban, hogy pénzintézeteik erősítésével és a bizalom helyreállításával véget vetnek a válságnak - szerepel a közleményben. A tanácskozáson a G8-ak reformprogramot terveznek elfogadni.
2008.10.15. 20:11
 
 
Göncz Kinga Budapestre hívta a szlovák külügyminisztert
Göncz Kinga meghívta Budapestre a szlovák külügyminisztert, hogy közösen tekintsék át a kétoldalú vegyes bizottságok működését, és "vessenek egy pillantást" a magyar-szlovák alapszerződésre is. Ezt a magyar külügyek irányítója közölte szerda este magyar újságírókkal Brüsszelben, miután megbeszélést folytatott Ján Kubissal, szlovák hivatali partnerével. Mindketten az EU csúcstalálkozóján, miniszterelnökük kíséretében tartózkodnak a belga fővárosban. Kubis a meghívást elfogadta, a látogatásra decemberi időpontot keresnek.
2008.10.15. 20:00
 
 
Nézőpont Intézet: Gyurcsány nem képes többséget teremteni programjához
A nemzeti csúcs összehívásával Gyurcsány Ferenc közvetetten elismerte, hogy nem képes többséget teremteni programjához, és a kisebbségi kormány működésképtelen; a kormányfő már csak az előre hozott választás kezdeményezésével emelhetné tovább a tétet - áll a Nézőpont Intézet legfrissebb, a nemzeti csúcs összehívásáról szerdán közzétett elemzésében. A stratégiai elemzéssel és tanácsadással foglalkozó intézet tanulmányában úgy fogalmaz, hogy három nappal a csúcs megalakulása előtt nem világos sem a grémium összetétele, feladata és hatásköre, de még belső döntéshozatala sem.
2008.10.15. 20:00
 
 
Vb-selejtezők, magyar-máltai: Koeman két helyen változtat kezdőcsapatán
Két helyen változtatott Erwin Koeman szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott összeállításán a Málta elleni 19:30-kor kezdődő idegenbeli világbajnoki selejtező előtt, a szombaton Albániát 2-0-ra legyőző együtteshez képest. Bekerült a csapatba az albánok ellen sárga lapjai miatt hiányzó Gera Zoltán, aki a sérült Hajnal Tamást helyettesíti. Szintén sérülés miatt nem játszhat Szélesi Zoltán, aki helyett Bodor Boldizsár lép pályára. A kezdőtizenegy összeállítása: Fülöp Márton - Bodnár László, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Bodor Boldizsár - Dárdai Pál, Halmosi Péter - Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán, Huszti Szabolcs - Torghelle Sándor.
2008.10.15. 19:25
 
 
Vb-selejtezők: az oroszok legyőzték a finneket
A nyári Eb-n elődöntős orosz labdarúgó-válogatott háromgólos győzelmet aratott hazai pályán Finnország felett a szerdai világbajnoki selejtező mérkőzések nyitányán. A vendégek két öngóllal "segítették" a házigazdákat. Világbajnoki selejtezők: 4. csoport: Oroszország-Finnország 3-0 (1-0), gól: Pasanen (23., öngól), Lampi (65., öngól), Arsavin (88.).
2008.10.15. 19:12
 
 
Videójátékokban kampányol Obama
Barack Obama az első amerikai elnökjelölt, aki videojátékok felhasználásával próbálja népszerűsíteni választási programját. 18 videojáték, köztük a hihetetlen népszerűségnek örvendő "Guitar Hero" és "Madden 09" is tartalmaz majd az Obama-kampányt népszerűsítő hirdetéseket a november elejei elnökválasztás előtti hetekben. A videojáték hirdetések elsősorban azt a tíz államot célozzák meg, ahol engedélyezett a korábbi választás, illetve, ahol "heves csata" várható az elnökjelöltek között, ilyenek például Ohio, Nevada, Iowa, Indiana, Montana, Wisconsin, Észak-Kalifornia, Új-Mexikó, Florida és Colorado.
2008.10.15. 19:03
 
 
Kóka: az SZDSZ három kérdésre koncentrál a nemzeti csúcson
Kóka János olyan programot javasol a szombati nemzeti csúcsra, amely három kérdésre, a költségvetési takarékosságra, a magyar vállalkozások versenyképességét növelő adóintézkedésekre, illetve az euróbevezetés céldátumának meghatározására koncentrál. Az SZDSZ frakcióvezetője erről szerdán beszélt az MTI-nek. Mint kifejtette, a napról napra terebélyesedő krízis világméretű bizalmi válságra vezethető vissza. Kóka megfogalmazása szerint ebben a válságban a fizetőképesség iránti hit rendült meg, a pénzintézetek pedig nehezebben nyújtanak kölcsönt, mert kevésbé hisznek abban, hogy az adós tud fizetni. Ennek következtében visszaesik a termelés, a fogyasztás, eltűnhetnek munkahelyek, a befektetések veszíthetnek értékeikből és a gazdaság lassul.
2008.10.15. 17:45
 
 
Tömeges válás Sanghajban az olimpiai esküvők után
Háromszáz pár készül válni Sanghajban azok közül, akik a pekingi olimpiai játékok megnyitójának napján - 2008. augusztus 8-án - kötöttek házasságot, hogy éljenek a jó szerencsével, a kínai hagyományok szerint ugyanis a nyolcas számjegy örömet és szerencsét hoz. "Megbántam, mert rájöttem, hogy a férjem madzsongfüggő, és egyáltalán nincs életcélja" - magyarázta egy asszony, aki alig hét nappal a megismerkedésük után ment hozzá a párjához, hogy el ne mulasszák a különösen szerencsésnek tartott dátumot. Pekingben aznap például 16 000 pár házasodott.
2008.10.15. 17:14
 
Ligakupa: nyolc gólt lőtt a Siófok az MTK otthonában
A Soproni Ligában sereghajtó Siófok 8-1-re nyert a bajnokságban címvédő MTK otthonában a labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában. Eredmények, 2. forduló: A csoport: Bőcs-Diósgyőri VTK 0-1, B csoport: Szombathely-Pápa 5-2, MTK-Siófok 1-8, D csoport: Baktalórántháza-FC Fehérvár 0-2, C csoport: Dunaújváros - Kaposvár 1-5.
2008.10.15. 17:11
 
 
Megkezdődött az EU pénzügyi válságcsúcsa Brüsszelben
Megkezdődött szerda délután az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek találkozója Brüsszelben: az ülést ezúttal - egyéb témákat háttérbe szorítva - az egyre terebélyesedő nemzetközi pénzügyi válság uralja. A kétnaposra tervezett találkozó napirendjén a válság mellett szerepel az orosz-grúz helyzet, az uniós reformszerződés sorsa, valamint az EU klímavédelmi és energiahatékonysági céljainak megvalósítására szolgáló intézkedéscsomag, de az utóbbiakról minden várakozás szerint jóval kevesebb szó esik az eredetileg reméltnél. Várhatóan mindazonáltal valamennyi témában közös következtetéseket fogadnak el a résztvevők.
2008.10.15. 16:25
 
 
Női kézilabda Vk: második vereségét szenvedte a magyar csapat
A második vereségét is elszenvedte a magyar női kézilabda-válogatott a dániai Világkupán: Imre Vilmos szövetségi kapitány csapata szerdán az oroszoktól kapott ki 29-24-re. Női Vk, 2. forduló: A csoport: Oroszország-Magyarország 29-24 (11-9). A keddi nyitófordulóban a magyarok 29-23-ra kikaptak a franciáktól, az oroszok pedig 32-27-re a házigazda dánoktól. Egy újabb vereséggel messze került volna az elődöntőt érő első két hely valamelyike. A magyarok a sok csere ellenére nem tudták szorossá tenni a csatát, és megint kikaptak. Ha a házigazdák este nyernek a franciák ellen, akkor a magyarok nem juthatnak az elődöntőbe.
2008.10.15. 15:48
 
 
Vas János: Csányi Sándornak nincs köze a döntésemhez
Vas János országgyűlési képviselő cáfolta, hogy Csányi Sándornak, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának köze lenne azon döntéséhez, hogy múlt héten kilépett az MDF frakciójából. Az immár független országgyűlési képviselő a demokrata fórum frakciójából való kilépésének okairól azt mondta: mivel a Tisztelet Társasága delegálta őt az MDF-be, ennek az együttműködésnek a keretében természetes, hogy a szervezet elvárja a lojalitást azoktól, akiket segít. Erre a lojalitásra való tekintettel döntöttem úgy, hogy kilépek az MDF-frakcióból - közölte. Úgy fogalmazott: ez nagyon fájdalmas döntés volt számára, eddigi élete legnehezebb, majdnem meghasonlásra késztető döntése.
2008.10.15. 15:35
 
 
Gyurcsány: folyamatos kezdeményezés kell a piacok megnyugtatására
Folyamatos kezdeményezésekkel kell üzenni a piacoknak, hogy Magyarország gazdasága, költségvetési és pénzügyi pozíciója, a magyar bankrendszer elég erős ahhoz, hogy kibírja a pénzügyi válság okozta nyomást - hangoztatta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán Brüsszelben. Az európai uniós tagországok állam- és kormányfői találkozóját megelőzően nyilatkozva hozzátette: úgy látja, a magyar gazdaságban az alapok erősek, de az országra hatással van a világban tapasztalható bizonytalanság.
2008.10.15. 15:33
 
Holttest a patakban
Reggeli órákban találtak rá a 60 éves tatabányai, hajléktalan férfira. Egy állampolgár hívta a rendőrséget, hogy halott van a sárberki Galla-patakban. Az orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a halál beállta éjfél és a hajnali órák közé tehető, az idegenkezűség nem zárható ki.
2008.10.15. 15:21
 
EURO-2012: leállt a stadionprogram Lvivben
Újabb bonyodalmak merültek fel a 2012-es lengyel-ukrán rendezésű labdarúgó Európa-bajnoksággal kapcsolatban, pénzügyi vita miatt ugyanis leállt a stadionprogram Lvivben. A nyugat-ukrajnai város vezetése februárban egy osztrák céggel állapodott meg a 33 ezer férőhelyes, parkolóval, hotellel és sportközponttal kiegészülő aréna építéséről, ám a versenypályázatot simán megnyerő konszern - amely a müncheni Allianz Arenát is jegyzi - visszalépett. "Aki stadionokat épít, jól tudja, hogy a lviviek által felajánlott 85 millió euróból nem lehet megvalósítani a terveket. Nem kockáztatjuk a jó hírnevünket" - jelentette ki a vállalat szóvivője.
2008.10.15. 15:16
 
Több súlyos sérült az M1-es autópályán
Hajnalban 5 óra 20 perc körüli időben személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Tatabánya-Óváros és Tatabánya-Újváros közötti szakaszán.
2008.10.15. 14:52
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264[2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista