2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Forma-1: a Ferrari kiszállással fenyeget
A Ferrari vezetősége kilátásba helyezte a csapat távozását a Forma-1-es világbajnoki sorozatból, amennyiben 2010-től valóban egységesíti a motorokat a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). Az olasz gyár vezetősége hétfői ülésén tárgyalt a FIA által kezdeményezett elképzelésről, mellyel a szövetség a kiadásokat szeretné csökkenteni. A globális pénzügyi válság kiváltotta tervezett lépések között szerepel, hogy például 2010-re egységesítenék a motorokat.
2008.10.27. 20:10
 
Késsel, símaszkban érkezett, bilincsben távozott
A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 54 éves helybéli hajléktalan ellen.
2008.10.27. 19:20
 
 
Fidesz: Gyurcsány most sem tájékoztatta az Országgyűlést
A Fidesz szerint a kormánynak lehetősége lett volna hétfőn délután az Országgyűlésben tájékoztatást adni a Nemzetközi Valutaalappal kötendő szerződés részleteiről, ám Gyurcsány Ferenc ezt nem tette meg. Navracsics Tibor közölte: a Fidesz a sajtóból értesült arról, hogy a miniszterelnök a hétfő esti órákban ismerteti a szocialista frakcióval az IMF-megállapodás lényegét, feltételeit, illetve ennek következtében a közeljövőben megteendő kormányzati lépéseket. A frakcióvezető szerint ismét "politikai hazugságot láttunk hétfőn a Parlamentben, ahol Gyurcsány Ferenc nem volt elég bátor, hogy szembenézzen a választópolgárokkal, nem vállalta, hogy az ellenzéki pártokkal megvitassa az ország helyzetét".
2008.10.27. 19:13
 
 
Csehországban elfogták az Aranykéz utcai merénylet egyik gyanúsítottját
A cseh rendőrség elfogott egy 52 éves szlovák állampolgárt, aki ellen több gyilkosság és robbanószerrel való visszaélés gyanúja miatt nemzetközi körözés volt érvényben - közölte a cseh rendőrség szóvivője. A férfit egy rutinellenőrzés során vették őrizetbe vasárnapra virradóra Prága központjában. Ittasan vezetett, és a rendőrök a papírjait is gyanúsnak találták. Nem hivatalos értesülések szerint a férfi Jozef Rohác, az Aranykéz utcai merénylet egyik gyanúsítottja, aki után kilenc éve kutat Európa-szerte a bűnügyi rendőrség.
2008.10.27. 18:53
 
 
Sakk-vb: Kramnyik nyert, folytatódik a párharc
Az orosz Vlagyimir Kramnyik megnyerte a tizedik partit, így életben tartotta esélyeit a címvédő indiai Viswanathan Anand elleni sakkvilágbajnoki párosmérkőzésen, Bonnban. Az állás 6-4 Anand javára. Az indiai nagymester 6-3-ra vezetett a hétfői nap előtt, s már a döntetlen is elég lett volna számára a végső sikerhez. A többek között Lékó Péter segítette Kramnyik azonban világossal a 29. lépésben megadásra késztette. Az orosz nagymester, részsikere ellenére továbbra is nagyon nehéz helyzetben van, hiszen két játszmával a párharc vége előtt ellenfele 6-4-re vezet. Azaz a keddi szünnap után szerdán sötéttel is nyernie kell, hiszen Anandnak csupán fél pontra van szüksége a bajnoki címhez.
2008.10.27. 18:30
 
Négy nap…hat elfogás
A hosszú hétvégén szolgálatot teljesítő dunaújvárosi rendőrök a városban megrendezett ünnepségek rendjének kiváló fenntartása mellett a bűnügyi területen is szép teljesítményt nyújtottak. A hétvége négy napja alatt hat, a sértetteknek nem kis kárt okozó, vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el, majd vettek őrizetbe. Időközben négy elkövető előzetes letartóztatásáról döntött a bíróság.
2008.10.27. 18:12
 
Animáció Világnapja a Modemben is
A Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ már második alkalommal biztosít helyszínt az Animáció Világnapja megrendezéséhez. Az idei program szorosan kapcsolódik aktuális kiállításainkhoz, főként a szocialista korszak animációit mutatja be.
2008.10.27. 18:10
 
Az „Aranylapát” is segít a gyógyulásban
Vajda Attila olimpiai bajnok kenus, aki a pekingi olimpián Magyarország első aranyérmét szerezte, árverésre bocsátotta az „aranylapátot”, hogy a befolyt összeggel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán folyó rehabilitációs munkát támogassa. A Sláger Rádió és a Vatera.hu online árverési oldal segítségével összegyűjtött 1.000.000 Ft-ot október 27-én nyújtották át a Játszóház Alapítványnak.
2008.10.27. 18:06
 
 
Őstenger kiállítás - 4600 millió év története
A Magyar Mezőgazdasági Múzeum szeptemberben nyílt varázslatos, interaktív kiállítását eddig 17 000 látogató tekintette meg.
2008.10.27. 18:02
 
Márió, a varázsló egyszerre debütál a vásznon és a neten
November 6-án kerül a mozikba Almási Tamás legújabb nagyjátékfilmje, a Márió, a varázsló, Franco Nero, Nyakó Júlia és Egyed Attila főszereplésével. A premiert azt teszi egyedülállóvá, hogy hazánkban eddig még nem volt példa arra, hogy egy film egyszerre debütáljon a mozikban és az interneten – az utóbbin ráadásul HD-minőségben. Most vált továbbá publikussá, hogy a filmet beválogatták a Kairói Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába. November 28-án derül majd ki, hogy a rendszerváltozás történelmi hátterébe helyezett szerelmi dráma elviszi-e az Arany Piramist.
2008.10.27. 17:56
 
 
A 13. havi nyugdíj, és a közszféra 13. havi bére az ellentételezés
A kormány felfüggesztené a köztisztviselők 2009-re vonatkozó 13. havi illetményének és jutalmainak kifizetését, továbbá csökkentené a 13. havi nyugdíjakra kifizethető költségvetési keretet - tudta meg több forrásból az MTI. Az MTI értesülései szerint ezeket a javaslatokat viszi a miniszterelnök hétfőn este az MSZP elnöksége, majd a frakció elé, hogy a szocialistáktól mandátumot kapjon a keddi, általa kezdeményezett ötpárti megbeszélésre. Az egyeztetést azért hívta össze Gyurcsány Ferenc, hogy konzultáljon a parlamenti pártok képviselőivel arról, mivel értenek egyet, mit tudnak támogatni, és mit nem a Nemzetközi Valutalappal kötendő megállapodásban.
2008.10.27. 17:51
 
 
Izland a skandináv "szomszédoktól" is segítséget kér
Izland miniszterelnöke hétfőn bejelentette, hogy a többi - négy - skandináv államtól is pénzügyi segítséget kér. Geir Haarde kölcsönök felvételét említette a Helsingin Sanomat című lapnak, amelyeknek összegét nem kívánta megnevezni. Egyes jelentések szerint ez 4 milliárd dollár körüli lehet, mindazonáltal a kormányfő nem feltétlenül a skandináv államoktól vár segítséget. Izland eddig 2,1 milliárd dolláros hitelmegállapodást kötött a Nemzetközi Valutaalappal. Az ország, a miniszterelnök szerint, várt volna támogatást Nagy-Britanniától és az Egyesült Államoktól is, de mikor ezekre nem érkezett érdemi válasz, akkor Oroszországhoz fordult.
2008.10.27. 17:50
 
 
A pénzügyi válság miatt veszélyesebbé válhat a világ
A globális pénzügyi válság nyomán világszerte tízmilliók kerülhetnek a szegénységi küszöb alá, a gyenge kormányzatú államokban a bűnözők és az erőszakos szélsőségesek új menedékre lelhetnek - idézett amerikai kormányzati szakértőket a hétfői Los Angeles Times. A gazdasági válság destabilizálhat több fejlődő országot, sok régióban növekedhetnek a biztonsági kockázatok egy olyan időben, amikor az Egyesült Államok és gazdag szövetségesei a saját problémáikkal vannak elfoglalva. Az elszegényedés több országban társadalmi elégedetlenséget szülhet, a kormányok helyzete meginoghat, és növekedhet az olyan zónák területe, ahol a jog és törvény uralma nem érvényesül.
2008.10.27. 17:42
 
 
Izrael: zöld jelzés az előre hozott választásoknak
Simon Peresz elnök bejelentésével hétfőn hivatalosan is elindult Izraelben az előre hozott választásokhoz vezető folyamat. A parlamenti pártok vezetőivel folytatott konzultációkból kiderült: "nincs lehetőség a kormányalakításra", mert nem lehet elegendő többséget felsorakoztatni egy új koalíció mögött - közölte az államfő az izraeli parlament, a kneszet elnökének továbbított levelében. Cipi Livni külügyminiszter, a távozó kormány legerősebb pártjának, a Kadimának a vezetője előző nap jelentette be, hogy öthetes intenzív tárgyalások után feladta az új koalíció tető alá hozására tett kísérleteket.
2008.10.27. 17:18
 
 
Az amerikai elnökjelöltek a Bush-államokra összpontosítanak
Az amerikai elnökjelöltek a választási kampány utolsó hetében szinte kizárólag azokra az államokra fogják összpontosítani figyelmüket, ahol 2004-ben George Bush nyert - írta a The New York Times. A liberális lap megjegyezte: ez annak a jele, hogy a republikánus John McCain helyzete egyre kilátástalanabb a választás közeledtével. A demokrata kampánystáb közölte: Barack Obama a kampány finisében folytatja a McCain elleni támadásokat, de erősíteni fogja azt az üzenetét, hogy felül kell emelkedni a pártos politizáláson, egységre lesz szükség a nehéz választási küzdelem után. McCain a maga részéről azt fogja ismételni, hogy Obama a nagy kormány, az adóemelés híve.
2008.10.27. 16:40
 
 
A TGV-vécé nem ereszt el
A francia nagysebességű vonat, a TGV vécéjébe ejtette mobiltelefonját egy utas vasárnap este útban La Rochelle városából Bordeaux felé - de ez csak a kezdete volt a kálváriájának. A 26 éves fiatalember - vesztére - megpróbálta kiemelni a készüléket, ám nem számolt azzal, hogy a TGV-vécé (ejtsd: tézsévévécé) vákuumhatással ürít. A szívóhatás olyan erős volt, hogy beszippantotta a fiatalember karját és nem is eresztette el. A szerelvényt le kellett állítani és több mint két órát vesztegelt a pályán, amíg végül a tűzoltók ki tudták emelni a balul járt telefontulajdonost - legalábbis a kocsiból.
2008.10.27. 16:39
 
 
A jövő hónapban csökkenhet az eurózónás alapkamat
Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank (EKB) elnöke hétfőn nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy az eurózónás alapkamat mérséklése a jövő hónapban lehetséges. Mint fejtegette: egy ilyen megoldás azért lehetőség, mert csökkent az inflációs nyomás, köszönhetően többek között a nyersanyagárak, köztük a nyersolaj ársüllyedésének. Trichet üzletemberek előtt beszélt, és megjegyezte, nem bizonyosságként, hanem lehetőségként beszél az EKB kamatcsökkentéséről. Az EKB alapkamata jelenleg 3,75 százalék. Október 8-án csökkentette a korábbi 4,25 százalékról, összehangolva lépését több jegybankkal. Az EKB illetékesei legközelebb kamatügyben november 6-án üléseznek.
2008.10.27. 16:34
 
 
Két magyar egyetem a világ legjobb 500 intézménye között
Két magyar felsőoktatási intézmény: a Szegedi Tudományegyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem került be idén a világ legjobb 500 alma matere közé a shanghai-i Jiao Tong University által évente elkészített nemzetközi rangsor szerint - derül ki a listát nyilvánosságra hozó honlapról. A shanghai-i Jiao Tong University Felsőoktatásért Intézetének idei listáján a Szegedi Tudományegyetemet - a tavalyi évhez hasonlóan - a 303-401. helyre sorolták, és ugyanezen a helyen szerepel az ELTE is. A rangsort az amerikai Harvard vezeti, a legelőkelőbb helyen szereplő európai egyetem, a cambridge-i, a negyedik helyen áll.
2008.10.27. 15:47
 
 
Leégett egy raktár Pécelen
Eloltották a péceli raktártüzet, az épület megsemmisült; hétfőn a kora délutáni órákban gyulladt ki egy raktárépület, a lángokat négy fecskendővel fékezték meg; egy tűzoltó feltehetően füstmérgezést szenvedett - közölte a fővárosi tűzoltóság. Kun Zoltán elmondta, hogy egy 300 négyzetméteres raktár kapott lángra. A fővárosból és Gödöllőről összesen 13 raj sietett a helyszínre, s 54 ember látott hozzá a tűz megfékezéséhez. Segítségül kellett hívni három vízszállító kocsit is, mert ezen a területen kevés víz áll rendelkezésre az oltáshoz.
2008.10.27. 15:46
 
 
Sírtak a hatoslottó nyertesei
Felvették a hatoslottó minden idők eddigi legnagyobb nyereményét. A nyertesek sírtak, miután az újságból értesültek szerencséjükről. A 11, 18, 26, 42, 43 és 45-ös számokkal kitöltött szelvény 2 milliárd 958 millió 307 ezer 350 forintot hozott a nyerteseknek. A napokban jelentkezett a csapat képviseletében egy nő, aki igazolta a nyereményjogosultságot. A hatalmas összeget azóta már átutalták - tudatta a Szerencsejáték Zrt. A képviselő nem kívánta felfedni személyazonosságát, és csak annyit árult el, hogy a nyertesek az ország középső részén élnek. Többesszámot használt, miután nem egyedül, hanem baráti társasággal játszott. Szerencséjükről az újságból értesültek, és sírtak, amikor megtudták, hogy ők a nyertesek.
2008.10.27. 15:43
 
 
Brown: Magyarországon az amerikai jelzálogpiaci felelőtlenség érződik
A mostani pénzügyi válságot hosszú hónapokig likviditási krízisként kezelte a piac, mára azonban egyre többen felismerik, hogy ennél nagyobb, szerkezeti szintű problémáról van szó, amely lehetővé tette, hogy "az amerikai mélydélen" kezdődött jelzálogpiaci bajok mára elérjék például Magyarországot, mondta a brit kormányfő. Gordon Brown a londoni Imperial College egyetemen, üzleti vezetők előtt tartott előadásában azt mondta: miközben a tőkeáramlás globálissá vált, a folyamattal továbbra is nemzeti szintű szabályozó és felügyeleti rendszerek próbálnak lépést tartani.
2008.10.27. 15:38
 
 
Már több mint ezer külföldi katona halt meg Afganisztánban 2001 óta
Meghaladta az ezret azoknak a külföldi katonáknak a száma, akik az Afganisztánban folyó harcokban vesztették életüket a tálib rezsim 2001-es megdöntése óta. A hétfő reggel a Baglán tartománybeli Puli-Humriban elkövetett öngyilkos merénylet két halálos áldozatával 1002-re emelkedett a harcokban elesett külföldi katonák száma - olvasható az iraki és az afganisztáni külföldi katonai veszteségeket nyilvántartó icasualties.org oldalon. A legsúlyosabb veszteségeket az Egyesült Államok szenvedte el: az amerikai hadsereg 624 katonát vesztett az elmúlt nyolc évben. A közép-ázsiai országban két magyar katona is meghalt: Kovács Gyula június 10-én, Nemes Krisztián július 12-én vesztette életét.
2008.10.27. 15:29
 
 
Hatosikrek születtek New Yorkban
11 évvel az első egy családon belüli bébibumm után, megszülettek New York történetének második hatosikrei. Az elsők, a Boniello babák 1997-ben jöttek a világra Long Island egyik kórházában. 2008-ban pedig, több mint egy évtizeddel később négy fia és két kislánya született egy queensi párnak. A boldog szülők egészen addig igyekeztek titokban tartani a nagy hírt, amíg mind a féltucat kisbaba egészségügyi állapota stabillá vált. A queensi ikrek világra jöttével egyúttal megérkezett a tengerentúli válasz a több mint egy héttel ezelőtt Berlinben született hatos ikrek - négy kislány és két fiú - hírére.
2008.10.27. 15:25
 
 
Cristiano Ronaldo az év labdarúgója
A hivatásos labdarúgók nemzetközi érdekvédelmi szervezete (FIFPro) szerint a Bajnokok Ligája-győztes Manchester United portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo volt az elmúlt szezon legjobbja. A 23 éves csatár - aki az Aranylabda első számú várományosa - angol bajnok is lett klubjával, melynek színeiben összesen 42 gólt szerzett a 2007/2008-as idény során. A több mint 57 ezer futballprofi szavazatán alapuló elismerést tavaly Kaká (AC Milan) érdemelte ki. Az év csapatába öten kerültek be a nyáron Európa-bajnok spanyol válogatottból, és mindössze egy játékos akad, aki nem az angol vagy spanyol élvonalban szerepel.
2008.10.27. 15:22
 
 
Zalabaromfi: 200 dogozó adta be a rendkívüli felmondást
A Zalabaromfi 650 dolgozója közül közel 200-an adták be a rendkívüli felmondásukat, a többi dolgozót pedig - a tulajdonos ígérete szerint - még ezen a héten csoportos létszámleépítéssel bocsájtják el - közölte a zalaegerszegi cégcsoport szakszervezeti vezetője. A dolgozók október 27-ig élhettek a rendkívüli felmondás jogával, ugyanis a cégcsoport október 10-ig nem fizette ki a bérüket és - mivel már nem indítják újra az üzemet - munkát sem tudott biztosítani számukra. Horváth László, a cégcsoport tulajdonosi képviselőjével tartott egyeztetésről elmondta: várhatóan még ezen a héten megkezdődik a csoportos létszámleépítés.
2008.10.27. 15:19
 
 
Forbes: a magyar IMF-hitelkeret összege 12,5 milliárd dollár lehet
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) által Magyarországnak nyújtandó készenléti hitelkeret összege 12,5 milliárd dollár lehet - értesült az amerikai Forbes magazin hétfőn. A IMF "jelentős pénzügyi csomagot" jelent be a következő napokban Magyarország javára - közölte előző nap Dominique Strauss-Kahn, a Valutaalap vezérigazgatója. A Forbes magazin David Haunert, a Bank of America elemzőjét idézte, aki szerint az IMF Magyarország számára valószínűleg 12,5 milliárd dolláros hitelkeretet fog megnyitni. A Forbes úgy fogalmazott: Magyarország nagyon vágyott a rendkívüli pénzsegélyre, és most úgy tűnik, hozzájut a mentőövhöz az IMF-től.
2008.10.27. 14:48
 
 
Munteanu a Steaua labdarúgócsapatának új vezetőedzője
A volt román válogatott Dorinel Munteanut nevezték ki a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának új vezetőedzőjévé. Elődje, Marius Lacatus a múlt keddi, Olympique Lyon elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzés után távozott, amelyen a fővárosiak 5-3-as vereséget szenvedtek. A klub vezetői szerint Munteanu két esztendőre kötelezte el magát, és évente 180 ezer eurót fog keresni. A 40 éves szakember - aki középpályásként 134-szer szerepelt a román nemzeti csapatban és 16 gólt szerzett - 2004 óta a nyolcadik edző a Steauánál.
2008.10.27. 14:42
 
Irán elismerte, hogy fegyvereket szállít a Közel-Keletre
Az iráni Forradalmi Gárda egyik vezetője hétfőn egy sajtónyilatkozatban kijelentette: az iszlám köztársaság Közel-Keleten harcoló "felszabadító hadseregeket" lát fegyverekkel. Irán most először ismerte el hivatalosan, hogy fegyvereket szállít a közel-keleti térségbe. Hoszein Hamedani tábornok, az elit Forradalmi Gárda kötelébe tartozó önkéntesek milíciájának parancsnokhelyettese nem tért ki részletekre. Iránról már korábban is széles körben feltételezték, hogy a libanoni Hezbollah síita mozgalom egyik fegyverszállítója, de amerikai vádak szerint Teherán az iraki síita milíciákat is ellátja fegyverekkel.
2008.10.27. 13:53
 
 
A Budapest Airport 800 millió forintért újítja fel Ferihegy futópályáit
A Budapest Airport 800 millió forintért újítja fel Ferihegy futópályáit, a hétfőn kezdődött munkák ideje alatt fokozott zajterhelésre számíthatnak a repülőtérrel szomszédos településeken élők - közölte a BA hétfőn. A karbantartás előreláthatóan november második hetében fejeződik be; ez magában foglalja a mintegy 400 ezer négyzetméter alapterületű bazaltbeton pályák megtisztítását és újrafestését, valamint a fénytechnikai rendszer teljes cseréjét. Munkába áll a speciális "repülőtéri radír" is, amely a leszálló gépek okozta, mintegy 70 köbméter szennyeződéstől, féknyomtól tisztítja meg a futópályákat.
2008.10.27. 13:40
 
 
Önként jelentkezik helikopterpilótának Harry herceg
Harry herceg önként vállalkozik rá, hogy bátyja nyomdokain haladva részt vegyen egy helikopterpilóta-kiképző tanfolyamon - jelentette be hétfőn az angol királyi család. Erzsébet királynő 24 éves unokája, a trónörökösök listáján harmadik helyet elfoglaló Harry herceg önként szeretne csatlakozni az angol hadsereg légi hadtestéhez, az Army Air Corps-hoz, ezáltal lépve katonai pályafutásának következő lépcsőfokára. Harry mostani döntését megelőzte bátyja, Vilmos herceg alig egy hónappal ezelőtti bejelentése, miszerint kiképzésen fog részt venni annak érdekében, hogy a Királyi Légierő kutató-mentő részlegének "főállású" pilótája lehessen.
2008.10.27. 13:26
 
 
Veres János: távol vagyunk az államcsődtől
Távol vagyunk attól, hogy államcsőd fenyegesse Magyarországot - jelentette ki Veres János pénzügyminiszter a Magyar Közgazdasági Társaság tagjaival folytatott megbeszélés után hétfőn a parlamentben. A pénzügyminiszter szerint a kormány nem zárkózik el a 2009. évi költségvetés új változatának további módosítástól. Nincsenek tabuk - mondta Veres János. Hozzátette: a döntéseknél a foglalkoztatás, a tabuk nélküli államháztartás-átalakítás, a stabilitás a legfontosabb szempont. A világban és Európában nem ért véget a pénzügyi válsággal kapcsolatos fejlemények sorozata, ezért Magyarország is további lépéseket fog tenni - közölte a pénzügyminiszter.
2008.10.27. 13:22
 
 
November 17-től lehet vízummentesen utazni az USA-ba
Hét ország - köztük Magyarország - állampolgárai november 17-től vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba - jelentette be Michael Chertoff amerikai belbiztonsági miniszter hétfőn Prágában. Magyarországon kívül Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia és Szlovákia, valamint Dél-Korea csatlakozhat az amerikai vízummentességi programhoz, amelynek jelenleg 27, többségében nyugat-európai állam a tagja. Az első időszakban azonban csak az új típusú biometrikus útlevéllel lehet majd beutazni az Egyesült Államokba - pontosított Chertoff.
2008.10.27. 12:56
 
 
Magyarország csak részben támogatja az EU dohányadó-emelési terveit
A magyar kormány nem ért egyet azzal, hogy 2014-től a cigaretta kiskereskedelmi árára vetített adó 57-ről 63 százalékra, az ezer szálra vetített adó pedig 64-ről 90 euróra növekedjen - mondta hétfőn a parlament költségvetési bizottságának európai ügyek albizottsága előtt Görözdi Zsuzsa pénzügyminisztériumi főosztályvezető. Az adóemelés után a 19 szálas Sophiane cigaretta ára több mint felével nőne, és elérné 780 forintot. Az újabb adóemelés a visszaszorított cigarettacsempészetet élesztené újra - vélte a kormány képviselője. Az Európai Unióban 4 évente kötelező felülvizsgálni a dohány irányelvet, a mostani javaslat már a negyedik a sorban.
2008.10.27. 12:52
 
 
Mátyás királyról szóló opera bemutatója a Kolozsvári Magyar Operában
Mátyás királyról szóló operát mutatnak be kedden a Kolozsvári Magyar Operában; a Mattia Corvino című zenemű szerzője az olasz Ciro Pinsuti. Ez lesz az opera első magyar nyelvű premierje - mondta el Simon Gábor, a kolozsvári dalszínház igazgatója az MTI-nek. A Verdi operáihoz hasonló stílusú mű 1877-ben került először színpadra a milanói Scalában, egy-két évig műsoron tartották, majd méltatlanul feledésbe merült a Mattia Corvino. A budapesti Millenáris nyolc évvel ezelőtti felavatásakor koncertszerű előadásban részleteket már előadtak belőle, a keddi lesz az első magyar nyelvű bemutató.
2008.10.27. 12:00
 
 
Szávay bízik az edzőjében, és az első tízbe vágyik
Szávay Ágnes úgy érzi, jövőre kikerül a hullámvölgyből, továbbra is bízik az edzőjében és a menedzsmentjében, egyben reméli, egyszer még bekerül a világ tíz legjobb teniszezője közé. Szávay az idén - pályafutása legjobbjaként - áprilisban még a 13. volt a rangsorban. Ebben az évben 26 meccset nyert meg, emellett 25 alkalommal vonult le vesztesen a pályáról, sokszor már az első fordulóban. "Most rövid pihenés, majd kemény munka következik. Mindent bele fogok adni, hogy a következő év úgy induljon, ahogy szeretném, ahogy elképzeltem - mondta idényzáró budapesti sajtókonferenciáján a világranglistán hétfőtől 28. helyezett játékos.
2008.10.27. 11:58
 
 
Kóka: a plafontörvényre az IMF szerint is szükség van
Az SZDSZ frakcióvezetője arra kéri az ellenzéki pártokat és a kormánypártot, hogy az ország érdekében ne engedjék felpuhítani a költségvetési plafontörvényt, ami, mint mondta, az IMF szerint is a válság kezelésének alapvető eszköze. Ma már egyértelmű, hogy a korábban gondoltnál is nagyobb szükség van a takarékos állami gazdálkodásról szóló törvény szigorú formájának elfogadására, hiszen a nemzetközi gazdasági válság hatásai mára hazánkban is kézzel foghatóak, napról-napra erősebbek, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az ország megőrizze stabilitását - mondta a frakcióvezető.
2008.10.27. 11:46
 
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank is támogatást helyezett kilátásba
Erőteljesen alátámasztja a magyar pénzügyi rendszerbe vetett bizalmat a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) létrejött megállapodás a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) hétfői állásfoglalása szerint. A bank - részleteket nem említve - maga is támogatást helyezett kilátásba magyarországi cégeknek. A kelet-európai átalakulás finanszírozására 1991-ben létrehozott EBRD Londonban kiadott értékelése szerint a magyar kormány már megmutatta, hogy tartósan elkötelezett az általa 2006-ban kezdett költségvetési konszolidáció mellett.
2008.10.27. 11:24
 
 
Egy magyar katona könnyebben megsérült Afganisztánban
Felrobbantotta magát egy tálib öngyilkos merénylő hétfőn egy rendőrőrsön az észak-afganisztáni Baglán tartomány székhelyén, Puli-Humriban. A támadásban két amerikai katona meghalt, és többen megsebesültek, köztük egy magyar katona is. A rendőregyenruhát viselő merénylő akkor hozta működésbe a testére erősített robbanószerkezetet, amikor afgán tisztviselők éppen amerikai katonákkal folytattak megbeszélést a rendőrőrs épületében a helyi rendőrkiképzési programról. Az amerikai hadsereg és afgán rendőrségi források szerint négy afgán biztonsági tisztviselő, három amerikai katona és egy gyerek sebesült meg a merényletben.
2008.10.27. 11:20
 
 
A Lánchíd lesz a 200 forintos fémpénzen
A Lánchídra voksoltak a legtöbben a Magyar Nemzeti Bank szavazásán, amelyen a 200 forintos érme képét lehetett kiválasztani. A két héten át tartó szavazáson háromféle témára lehetett voksolni: a fehér gólyára és a fakopáncsra - amelyek védett állatok -, a cifra kankalinra és a kövér daravirágra, amelyek védett növények, és szavazhattak a leendő érmehasználók hidakra is, mégpedig a legrégibbre és a legújabbra, azaz a Lánchídra vagy az új, nemzetközileg is elismert építészeti alkotásra, a Megyeri hídra. A vártnál többen, csaknem kétszázezren vettek részt a szavazáson és a voksok több mint felét (52 százalék) a Lánchíd szerezte meg, így a legrégebbi és legnépszerűbb Duna-híd szerepel majd az új 200 forintoson.
2008.10.27. 11:15
 
 
Gyurcsány keddre konzultációra hívja a parlamenti pártokat
A miniszterelnök keddre konzultációra és tanácskozásra hívja a parlamenti pártok képviselőit a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval való tárgyalások kapcsán. A miniszterelnök közölte: az IMF-el tervezett megállapodás célja az, hogy megvédjék a magyar gazdaság és a magyar családok érdekeit. Hozzátette: azt szeretnék, ha látná a világ, hogy Magyarország képes olyan szövetségesekkel körülvenni magát, akikkel együtt biztosítja a stabilitást. Az eseményre a parlamenti pártok vezetői és frakcióvezetői kapnak meghívást. A találkozón konzultálnak velük arról is, hogy mivel értenek egyet, mit tudnak támogatni és mit nem az IMF-el és az unióval kötendő megállapodásokban.
2008.10.27. 11:08
 
 
Gyurcsány: Magyarország a megbízhatóságával nyerte el a Mercedes beruházását
Magyarország a megbízhatóságával nyerte el a Mercedes-Benz beruházását - mondta a miniszterelnök Budapesten, a kecskeméti új gyárral kapcsolatos, a magyar kormány és a cég közötti együttműködési szerződés aláírása alkalmából tartott sajtótájékoztatón. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: a beruházás rendkívül fontos Magyarország számára. Elmondta: az elmúlt hetekben arról érkeztek hírek, hogy egyre nagyobb kihívásokkal néz szembe a világgazdaság, ám eközben a Mercedes-Benz egyetlen percre sem bizonytalanodott el a kecskeméti beruházását illetően. Rainer Schmückle, a német cég személygépkocsi üzletágának ügyvezető igazgatója kifejtette: megfelelő, rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkező telephelyet találtak az új gyár számára.
2008.10.27. 11:00
 
Megnősült a világ legkövérebb embere
Manuel Uribe, a világ legsúlyosabb embere, aki hat éve nem hagyta el ágyát, vasárnap Mexikóban feleségül vette négy éve ismert barátnőjét, a 38 éves Claudia Solis-t. Uribe 2006-ban került be a Rekordok Könyvébe 560 kilogrammos súlyával, ám azóta Solis közreműködésével sikeresen megszabadult 250 kilogrammtól. Elmondása szerint most a "világ legtöbb súlyt leadó embere" címet célozta meg. Az ifjú házasok hagyományos első tánca alatt Uribe és Solis egymás kezét fogva ringatózott a romantikus ballada ritmusára. Az ötemeletes tortából azonban diétája miatt nem kaphatott a vőlegény.A 43 éves egykori szerelő menyegzőjét a Discovery Channel dokumentumfilmben tárja hamarosan a világ elé.
2008.10.27. 10:56
 
 
Százezer dollárt ajánl Jennifer Hudson eltűnt unokaöccse megtalálójának
Százezer dolláros (22,2 millió forint) jutalmat ígért Jennifer Hudson amerikai színésznő hétéves unokaöccse megtalálójának. A kisfiú, Julian King, Hudson nővérének, Juliának a gyermeke akkor tűnt el, amikor az afroamerikai művész édesanyját és bátyját múlt pénteken meggyilkolták chicagói házukban. Jennifer arra kérte a környék lakóit, hogy ha bármilyen használható információjuk van a bűnténnyel kapcsolatban, forduljanak a városi rendőrséghez. A chicagói hatóságok elsősorban Englewood kerületre összpontosítják keresési erőfeszítéseiket, ahol maga Jennifer Hudson is felnőtt. Eddig egy gyanúsítottat fogtak el és adtak át Illinois állam bűnüldöző szerveinek.
2008.10.27. 10:30
 
 
Sólyom Székelyudvarhelyen folytatta székelyföldi látogatását
Helyi önkormányzati, intézményi és cégvezetők fogadták hétfőn délelőtt Székelyudvarhelyen Sólyom László köztársasági elnököt, aki székelyföldi látogatásának utolsó napján megtekintette az ottani református kollégiumot, majd Nyárádszereda felé folytatva útját megáll Orbán Balázs, a "legnagyobb székely" síremlékénél. Az államfő a Gyimesekből érkezett Székelyudvarhelyre, miután több településen megismerkedett a magyarság helyi problémáival. Gazdag ismeretanyagot szerezhetett a gyimesfelsőloki Árpád-házi Szent Erzsébet Líceumban, amely egy egykori falusi közösségházból nőtt ki.
2008.10.27. 10:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes a 28.
Szávay Ágnes három helyet rontva egy héttel ezelőtti pozícióján a 28. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a szerb Jelena Jankovic vezet. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Jankovic (szerb) 4555 pont, 2. ( 2.) Szafina (orosz) 3752, 3. ( 3.) Serena Williams (amerikai) 3716, 4. ( 4.) Ivanovic (szerb) 3687, 5. ( 5.) Gyementyjeva (orosz) 3399, 6. ( 6.) Sarapova (orosz) 3040 7. ( 7.) Kuznyecova (orosz) 2726, 8. ( 8.) Venus Williams (amerikai) 2522 9. ( 9.) Zvonarjova (orosz) 2497 10. (10.) Radwanska (lengyel) 2141 ...28. (25.) Szávay Ágnes 1030 ...114. (114.) Czink Melinda 304 ...158. (156.) Arn Gréta 198 ...219. (215.) Marosi Katalin 131 ...258. (262.) Nagy Kyra 103 ...273. (295.) Kapros Anikó 98.
2008.10.27. 09:39
 
 
BÉT: a MOL árfolyamcsökkenése elérte a 15 százalékot
A MOL részvények árfolyamcsökkenése kora délelőtt elérte a Budapesti Értéktőzsde napi kereskedésében maximálisan megengedett 15 százalékot. A Budapesti Értéktőzsde szabályzata értelmében az "A" kategóriába és a BUX-index kosárba sorolt részvények árfolyama legfeljebb 15 százalékkal térhet el a bázisártól. Az ennél nagyobb változást tükröző ajánlatokat a tőzsde kereskedési rendszere nem fogadja el. A BÉT szabályzata ugyanakkor a zavartalan kereskedés biztosítása érdekében - különösen indokolt esetben - lehetővé teszi az egy adott értékpapírra vonatkozó korlátozások felfüggesztését. A MOL kereskedése a 15 százalékos csökkenés után a vételi ajánlatok befogadásával tovább folytatódott.
2008.10.27. 09:30
 
 
Csányi: a válságkezelés megköveteli a forint árfolyamának védelmét
Csányi Sándor, az OTP Bank elnök vezérigazgatója szerint rövid távon a válságkezelés megköveteli a forint árfolyamának védelmét, ha kell további jegybanki kamatemeléssel és piaci intervencióval, és az államnak meg kell mutatnia, hogy képes az egy éven belül esedékes 5 milliárd eurós fizetési kötelezettségeinek teljesítésére. A Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában Csányi vasárnap este hangsúlyozta, hogy drasztikusan csökkenteni kell az államháztartás hiányát - ő személy szerint nullára csökkentené azt -, és ezzel együtt a munkát terhelő járulékokat is mérsékelni kell. A bankvezető szerint már jövőre be kell vezetni a forintot az ERM 2 árfolyamrendszerbe és minél előbb csatlakoznia kell Magyarországnak az eurózónához.
2008.10.27. 09:00
 
 
Magyar Nemzet: visszavonták a pályakezdő pedagógusok béremelését
A legutóbb benyújtott költségvetési javaslatból az derül ki, hogy a kormány visszavonta a korábban naponta népszerűsített Új tudás program alapelemét, a pályakezdő pedagógusok béremelését - írta a hétfői Magyar Nemzet. Hiller István oktatási miniszter egyelőre nem jelentette be az érintetteknek és a nyilvánosságnak, hogy visszavonják a pályakezdők béremelését, ám az új büdzséjavaslatban már nem szerepel az erre szánt több mint tízmillliárd forint - kommentálta a lap állítása szerint "titokban meghozott döntést" Kerpen Gábor, a PDSZ elnöke.
2008.10.27. 07:30
 
 
Az IMF jelentős pénzügyi csomagot jelent be a héten Magyarország számára
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) "jelentős pénzügyi csomagot" jelent be a következő napokban Magyarország javára - közölte Dominique Strauss-Kahn, az IMF vezérigazgatója. Strauss-Kahn az IMF washingtoni székhelyén, helyi idő szerint vasárnap nyilvánosságra hozott közleményében tudatta: a valutaalap - szorosan egyeztetve az EU-val - átfogó megállapodásra jutott Magyarországgal olyan lépések egész soráról, amelyek erősítik a magyar gazdaság rövid távú stabilitását, és javítják hosszú távú növekedési potenciálját. A program biztosítani fogja a költségvetés fenntarthatóságát, és erősíteni fogja a pénzügyi szektort.
2008.10.27. 07:15
 
 
Népszava: meghaladja a 60 milliárdot az egészségügyi intézmények tartozása
Meghaladja a hatvanmilliárd forintot az egészségügyi intézmények jelenlegi tartozása, év végére azonban még ennél is nagyobb lehet az adósság: becslések szerint elérheti a hatvannyolc milliárdot - írta a hétfői Népszava. A Magyar Kórházszövetség és az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete szeptemberben fogott össze, hogy felmérjék a kórházak jelenlegi adósságállományát. A lap tudomása szerint eddig a kórházak háromnegyede vallott a tartozásairól, a többiek pedig október végéig kaptak haladékot. A vizsgálat jelenlegi adatai azt mutatják: a tartozások miatt már az idén veszélybe kerülhet a kórházak működése - olvasható a cikkben.
2008.10.27. 07:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254[2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista