2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Fodor: ma nem a szakértői kormánynak van aktualitása
Az SZDSZ követ dobott a politikai élet állóvizébe, amikor letette az asztalra a szakértői kormány megalakításának javaslatát, de ma már nem ennek van aktualitása - mondta Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke a Magyar Televízió (MTV) Nap-kelte című műsorában szerdán. Mint mondta: örülnek, hogy élénk vitát tudtak kialakítani ebben az ügyben, de a jelenlegi válsághelyzetben inkább már annak látnák értelmét, ha a kisebbségi kormány egyes konkrét kiadáscsökkentési tervek mögé tudna támogatást gyűjteni.
2008.10.29. 08:00
 
 
Obama több kulcsfontosságú államban vezet
Barack Obama amerikai demokrata párti elnökjelölt az elnökválasztás kimenetele szempontjából kulcsfontosságúnak tartott több szövetségi államban is vezet a legfrissebb közvélemény-kutatási adatok szerint. Ezek szerint Obama Ohio, Florida és Nevada államban is népszerűbbnek bizonyult vetélytársánál, John McCain republikánus párti szenátornál egy héttel a jövő keddi elnökválasztás előtt. Obama népszerűségi mutatója 49 százalékos volt Ohióban, ami 9 százalékos növekedés a legutóbbi felméréshez képest. Floridában pedig 7 százalékponttal, 50 százalékra erősödött a demokrata párti szenátor tetszési indexe. A felmérések eredményei a Los Angeles Times című napilap szerdai számában jelennek meg.
2008.10.29. 07:15
 
 
25,1 milliárd dolláros pénzügyi mentőcsomagot kap Magyarország
Magyarország 25,1 milliárd dolláros gazdasági mentőövet kap - egyezett meg helyi idő szerint kedden a washingtoni székhelyű Nemzetközi Valutaalap (IMF), a Világbank és az Európai Unió. Az IMF közlése szerint a mentőcsomag célja, hogy segítsenek Magyarországnak kezelni a pénzügyi válság hatásait. A Valutaalap bejelentette: 15,7 milliárd dolláros hitelkeretről állapodott meg Magyarországgal. Az EU további 8,1 milliárd dolláros, a Világbank 1,3 milliárd dolláros segítséget kész nyújtani. A csomag jóváhagyásra már november elején az IMF végrehajtó tanácsa elé kerülhet a Valutaalap gyorsított eljárása keretében - olvasható Dominique Strauss-Kahn főigazgató közleményében.
2008.10.29. 07:15
 
 
Újabb földrengés Pakisztánban a 160 halottat követelő földmozgás után
Újabb földrengés rázta meg szerda délután Pakisztán délnyugati részét, alig több mint tizenkét órával a legkevesebb 160 halottat követelő hajnali földmozgás után - jelentette be az amerikai geofizikai intézet. A 6,2-es erősségű, második földmozgás epicentruma Kvetáttól 58 kilométerre északkeletre és az afganisztáni Kandahártól 205 kilométerre volt. Áldozatokról, károkról egyelőre nem érkezett jelentés. A helyi idő szerint késő délután, fél 6 körül bekövetkezett rengéseket Kvettában, valamint a szomszédos pakisztáni és afganisztáni térségekben is érezni lehetett.
2008.10.29. 07:03
 
 
Forma-1: az FIA szerint félreinformálhatták a Ferrarit
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közleményben igyekezett megnyugtatni a Ferrari csapat döntéshozóit, jelezve, egyelőre nincs szó arról, hogy egységesítik a motorokat. A Ferrari vezetősége hétfőn kilátásba helyezte az istálló kivonulását a Forma-1-ből, amennyiben 2010-től egyenmotorokkal zajlana a világbajnoki vetélkedés. "Úgy tűnik, a Ferrari vezetőit félreinformálták" - áll az FIA keddi reagálásában. Ebben a nemzetközi szövetség közli, több lehetőséget vetett föl, ezek közül az egyik volt az egységesítés, de van olyan javaslat is, amely szerint a gyártóknak közösen kellene garantálniuk, hogy a független csapatoknak kevesebb mint ötmillió euróért biztosítanak motorokat idényenként.
2008.10.28. 19:20
 
 
Peking 2008: megkerültek az "elveszett" doppingeredmények
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) bejelentette, hogy megkerült annak a 300 - pekingi olimpiáról származó - tesztnek az eredménye, amelyet két héttel ezelőtt "eltűntnek nyilvánítottak". A Nemzetközi Olimpiai Bizottság tudatta, hogy "kommunikációs probléma" okozta a kavarodást, de mostanra az összes dokumentum eljutott az illetékesekhez. A szóban forgó tesztek elemzése kivétel nélkül negatív eredménnyel zárult. A játékokon a WADA munkatársai ellenőrizték a doppingvizsgálatok körülményeit, a tapasztalataikról készült 50 oldalas jelentés pedig - melyet a doppingellenes szervezet szeptember 19-én küldött el a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak - több pontban szabálytalanságokra világított rá.
2008.10.28. 19:15
 
 
Brown: meg kell állítani a válság terjedését Kelet-Európában
A pénzügyi válságot illetően Franciaország és Nagy-Britannia a legfontosabbnak jelenleg azt tartja, hogy megállítsa a válság terjedését a kelet-európai országokban - jelentette ki Gordon Brown brit miniszterelnök az Európai Uniós soros elnöki tisztét ellátó Franciaország államfőjével, Nicolas Sarkozyvel folytatott megbeszélését követően. A francia elnök a találkozón jelezte: javaslatot tesz az EU-nak, amelynek jelenleg 12 milliárd euró áll rendelkezésére egyes országok támogatására, hogy legalább 20 milliárd euróra emelje a válság leküzdésére fordítható összeget. A két ország vezetője Versailles-ban a november 7-i brüsszeli európai csúcstalálkozó és a november 15-i washingtoni világértekezlet előkészítéséről egyeztetett.
2008.10.28. 18:51
 
 
Amerikai belbiztonsági miniszter: fontos mérföldkő a vízummentesség
Fontos mérföldkő az Egyesült Államok és Magyarország hosszú ideje kiváló kapcsolatában, hogy november 17-étől a magyar állampolgárok is vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba - mondta Michael Chertoff amerikai belbiztonsági miniszter Budapesten. A vízummentesség azokra érvényes, akik turisztikai vagy üzleti céllal, kilencven napot meg nem haladó időtartamra utaznak az Egyesült Államokba. A vízummentes beutazás további fontos feltétele az új típusú, biometrikus útlevél és az előzetes regisztráció az amerikai elektronikus utasnyilvántartási rendszerben (ESTA).
2008.10.28. 18:48
 
 
A brit kislányok már 10 évesen aggódnak a megjelenésük miatt
A tízéves brit kislányok harmada már aggódik külső megjelenése miatt, a 14 évesek fele pedig ezt tekinti a legaggasztóbb problémának - derül ki egy 150 ezer gyerek bevonásával készült felmérés szerint. Az Ofsted - a legfőbb brit oktatásfelügyeleti szerv - tanulmányából kiderül, hogy a reklámok és a média "nullás méretű" modelljei által sugárzott irreális szépségideál káros hatása már sokkal korábban megnyilvánul, mint azt bárki is gondolta volna. A hatóság - látván az elszomorító eredményeket - arra biztatja tanfelügyelőit, hogy fordítsanak komolyabb figyelmet az egészségnevelés és a mentálhigiéné területére. A statisztika szerint a tízéves kislányok 34, a kisfiúk 22 százalékának testi megjelenése okozza a legtöbb szorongást.
2008.10.28. 18:13
 
 
A gyógyszerész kamara szerint bajban van sok száz patika
Több száz patika van bajban, továbbá olyan helyen létesültek gyógyszertárak, ahol már szükség nem volt rájuk. Erről Horváth Tamás, a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) elnöke beszélt a nagyjából négyszáz résztvevővel megkezdődött szakmai nagygyűlésen Budapesten. A gyógyszerellátás és az egészségügy helyzetét a káosz jellemzi mondta, hozzátéve, "mást mond a minisztérium és mást tesz". Ezzel arra utalt, hogy szerinte a minisztérium sorra figyelmen kívül hagyta a kamara javaslatait a gyógyszer-gazdaságossági törvény módosítása során.
2008.10.28. 17:43
 
 
A rektorok a felsőoktatási pontszámok emelését javasolják
A Magyar Rektori Konferencia (MRK) elnöksége azt javasolja, hogy alapképzésben a jelenlegi 160 pontról 200-ra emeljék a felvételhez szükséges minimális pontszámokat - közölte Rudas Imre, az MRK elnöke a testület ülése után. Elmondta: azt szeretnék, ha már a jövő évi felvételinél érvényesülnének a magasabb ponthatárok. A kezdeményezésüktől azt várják, hogy a "nagyon gyenge képességű hallgatók" ne kerülhessenek be egyetemekre, főiskolákra - így javulhatna a felsőoktatás minősége. A javaslatról a rektori konferencia plénuma november 18-án tárgyal, ha ott is jóváhagyják kezdeményezésüket, azt megküldik az oktatási tárcának. A ponthatárokat kormányrendelet szabályozza.
2008.10.28. 17:08
 
 
540 pókerjátékos küzd meg Budapesten több mint félmilliárd forintért
Keddtől szombatig 540 pókerjátékos küzd azért, hogy részesüljön a több mint félmilliárd forintos nyereményalapból Európa legnagyobb versenysorozata, a European Poker Tour (EPT) budapesti állomásán, a Sofitel Hotelben működő Las Vegas Casinóban. A helyszínen tartott sajtótájékoztatón kiderült, hogy az EPT előző, negyedik évada hatalmas sikerrel zárult, összesen csaknem 40 millió eurós volt nyereményalap, továbbá Las Vegason kívül a monte-carlói döntőn gyűlt össze az eddigi legnagyobb egyszeri nyereményalap. A jelenlegi évad szeptemberben Barcelonában indult, s London után Budapest következik, majd még hét verseny szerepel a programban az április végén kezdődő döntő előtt.
2008.10.28. 17:00
 
 
Székely: rugalmasabb lesz a kapacitáselosztás
Rugalmasabb lesz a járó- és fekvőbeteg-ellátás kapacitáselosztása, a "végső szót" a regionális tiszti főorvos mondja ki; módosítják a gyógyszer-gazdaságossági törvényt és a gyógyszerészek doktori címet kapnak - mondta az egészségügyi miniszter. Székely Tamás tárcavezető a legfontosabbnak az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséről szóló jogszabály (kórháztörvény) módosítását tartja. Ennek megfelelően a szakellátásban országosan meghirdetik a minimális óraszámokat, amelyeket a fenntartónak biztosítania kell és maximálják a biztosító által finanszírozott ellátásokat. Az ellátásszámokat évente újraosztják, amelyre a biztosító tesz javaslatot, a döntést azonban a regionális tiszti főorvos hozza meg.
2008.10.28. 16:20
 
 
Pozitív adóslista május elsejétől
A kormány múlt héten jóváhagyta a központi hitelinformációs rendszerről (khr) szóló törvényjavaslatot, amely egy teljes körű lakossági hitelnyilvántartást is magában foglal, pozitív adóslistával kiegészülve - mondta a kormányszóvivő. Budai Bernadett elmondása szerint a várhatóan 2009. május 1-jétől működő lakossági hitel-nyilvántartási rendszerben megtalálhatóak lennének a bankokkal, pénzintézetekkel kötött szerződések legfontosabb adatai, így a hitel összege, futamideje vagy a törlesztőrészletek mértéke, és kiegészülne a rendszer azokkal, akik időben rendezik esedékes hiteltartozásukat. Ez a rendszer lehetőséget nyújt a bankoknak, hogy jövőbeli ügyfelükről információt kaphassanak, megismerve azok jó fizetőképességét.
2008.10.28. 16:17
 
 
Grúzia újabb katonai konfliktustól tart
Grúzia újabb katonai konfliktustól tart az orosz csapatok jelenléte miatt - mondta Göncz Kinga külügyminiszter azt követően, hogy tárgyalt Miheil Szaakasvili grúz elnökkel Tbilisziben. Göncz Kinga a találkozó után az MTI-nek kijelentette: a grúzokban olyan félelem fogalmazódik meg, hogy "még nincs vége a történetnek". A jelenlegi helyzetben nagyon sok múlik azon, hogy az EU meddig tud kitartani álláspontja mellett, mennyire szilárdan áll ki a nemzetközi közösség Grúzia mellett - tette hozzá.
2008.10.28. 16:15
 
 
Rekord számú korai szavazó Amerikában
Rekord számban adják le előzetesen szavazataikat a választópolgárok az elnökválasztás előtt az Egyesült Államokban, abban a 30 államban, ahol erre lehetőség van - jelentette a CNN. Georgia államban például a regisztrált szavazók csaknem egyötöde már döntött és voksolt, ez több mint 1 millió leadott szavazatot jelent. Négy évvel ezelőtt 422 ezren éltek a korábbi szavazás lehetőségével. Az Egyesült Államok 50 szövetségi államából 30-ban lehetséges a személyes vagy a postai úton történő korai szavazás, általában azok szavazhatnak így, akik a választás napján valamely ok miatt nem tudnak lakóhely szerinti körzetükben voksolni.
2008.10.28. 15:51
 
 
Piros ruhában hódító a nő
Ha egy nő meg akarja őrjíteni a férfiakat, öltözzön pirosba, vagy legalább küldjön vörössel keretezett fotót magáról csábítása célpontjának - sugallja amerikai kutatók kísérletsora. A tanulmány - melyet a New York állambeli Rochester Egyetem munkatársai végeztek Andrew Elliot pszichológus vezetésével - úgy tűnik, igazolja a Bálint-napi üdvözlőlapok tervezőinek és a rúzsok készítőinek sok éves tapasztalatát, miszerint a vörös a románcok színe. A kutatók azt tapasztalták, hogy a férfiak vonzóbbnak találták a hölgyeket, amikor piros ruhában volt, vagy vörössel keretezett képen látták. A piros blúzos partnerre több pénzt is szánnának a randin - derült ki válaszaikból.
2008.10.28. 15:45
 
 
Több rendőr lesz a temetőkben a hétvégén
A hétvégén több rendőr lesz a temetők környékén és a sírkertekben. Tafferner Éva a BRFK kommunikációs osztályának vezetője elmondta: a rendőrség elsődleges feladata a forgalom irányítása, valamint a temetőkben a zsebtolvajlás, az autólopások és autófeltörések megakadályozása. Ebben a szokásosnál jóval több civil és egyenruhás rendőr, valamint polgárőr segédkezik majd. Szécsi Tibor, a BRFK forgalomszervezési és megelőzési osztályának vezetője elmondta, hogy november 1-jén és 2-án a temetők környékén megállási tilalmat és egyéb forgalomkorlátozást vezetnek be a jobb megközelíthetőségért.
2008.10.28. 15:35
 
 
Századvég-Forsense: kevesebb bizonytalan akar kormányváltást
Jelentősen csökkent a kormányváltást akarók aránya a bizonytalan pártválasztók körében az elmúlt hónapban - derült ki a Századvég és a Forsense közös közvélemény-kutatásából. Míg a bizonytalan pártválasztásúak esetében szeptemberben a kormányváltás támogatói voltak egyértelmű többségben, addig egy hónappal később már 43 százalékuk látná szívesebben, ha a jelenlegi kormány folytatná munkáját, s csak 23 százalék szeretne kormányváltást. Ez minden bizonnyal a pénzügyi és gazdasági válságra vezethető vissza, hiszen ebben a szituációban az emberek stabilitásra vágynak, és tartanak egy esetleges előrehozott választástól és az abban rejlő kockázatoktól.
2008.10.28. 15:23
 
 
Lezuhant egy motoros vitorlázógép a Hármashatárhegyen
Lezuhant egy motoros vitorlázó repülőgép Budapesten, a hármashatár-hegyi repülőtéren délután; a korábbi információkkal ellentétben egy ember, a repülő vezetője tartózkodott a légijárművön, aki életét vesztette a balesetben - közölte Bajkó Erika, a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) szóvivője. Az RF-5 típusú motoros vitorlázó repülőgép kora délután a hármashatár-hegyi repülőtér területén zuhant le. A kisgép a dunakeszi repülőtérről indult, átrepült a hármashatár-hegyi repülőtérre, ahol merőlegesen "rácsapott" a pályára, majd körülbelül 5 méter magasan áthúzott felette és egy úgynevezett "bukfencbe" kezdett. A műrepülő figurát azonban már nem tudta befejezni, mert nem volt elegendő magassága.
2008.10.28. 14:55
 
 
Gyurcsány: van esély a többség megteremtésére a parlamentben
Az öpárti találkozón kiderült, van esélye annak, hogy parlamenti többséget teremtsünk egy olyan programhoz, amely biztonságos költségvetési pályán, óvatos tervezéssel indul neki 2009-nek, és egyelőre nem vállal több kötelezettséget, mint amit egészen biztosan teljesíteni is tud Magyarország - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az általa kezdeményezett ötpárti megbeszélés után, kedden az Országházban. A találkozó fontos feladata volt, hogy a parlamenti pártok megértsék: az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutalappal folytatott tárgyalásoknak nincs ára, nem fizetünk azért, hogy e két szervezet a rendelkezésünkre álljon - tette hozzá a kormányfő.
2008.10.28. 14:30
 
1,4 milliárddal csökken a magyar sportköltségvetés
A módosított költségvetés tervezete szerint jövőre 1,4 milliárd forinttal kevesebb lesz a sport központi állami támogatása az ideihez képest - derült ki az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának keddi ülésén. A magyar sport a fejezeti kezelésű előirányzat szerint 2009-ben állami forrásból 12,6 milliárd forinttal számolhat, és ehhez jön még a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet (NUSI) 4 milliárdos támogatása - ismertették a Pénzügyminisztérium képviselői. A tervezet alapján jövőre 312 millió forinttal többet fordíthatnak utánpótlás-nevelési célokra. Összesen 2,3 milliárd forint jut a versenysport, a köztestületek és a Wesselényi Sportközalapítvány számára, ez 878,4 millióval kevesebb, mint az idén.
2008.10.28. 14:23
 
 
SZDSZ: az intézkedések jelentős része elkerülhetetlen
Fodor Gábor szerint a kormány által tervezett intézkedések jelentős része elkerülhetetlen. Az SZDSZ elnöke az öt parlamenti párt és a kormányfő egyeztetésén emlékeztetett arra, hogy ők mindezt már korábban megmondták. Hangsúlyozta: támogatják az IMF-fel kötendő megállapodást, de annak részleteit is meg kell ismerniük, amire a nyilvános ülés nem alkalmas. Fodor kijelentette: az irány helyes lehet, de nem átmeneti kezdeményezésekre, hanem a reformértékű lépésekre van szükség.
2008.10.28. 13:22
 
 
Fidesz: nem lehet megkerülni a parlamentet
A Fidesz kész arra, hogy az ország megmentése érdekében együttműködjön, de ennek megvan a megfelelő rendje, nem lehet megkerülni a parlamentet - közölte Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke a kormányfő és a parlamenti pártok keddi egyeztetésén. Hangsúlyozta: válságkezelő kormányra van szükség és arra, hogy a miniszterelnök visszaadja mandátumát, mert "annak az esélye szinte zéró, hogy Gyurcsány Ferenccel kilábal az ország a válságból". Kifogásolta, hogy nem lehet tudni, mi van az IMF-fel kötendő megállapodás tervezetében. Kósa Lajos szerint az egyeztetés ilyen formában csak PR célokat szolgál.
2008.10.28. 13:05
 
 
Brüsszel pénzügyi támogatási tervet készít elő Magyarországnak
Pénzügyi támogatási programot készít elő az Európai Bizottság Magyarország számára - jelentette be a testület szóvivője kedden Brüsszelben. Amelia Torres jelezte, hogy a részleteket várhatóan hamarosan bejelentik. Nem tudta megmondani, pontosan mikor válhat ismeretessé a terv. A támogatási csomaggal elvben egyetértenek az unió tagországai - tette hozzá. Torres emlékeztetett arra, hogy a brüsszeli bizottság korábban már üdvözölte a Nemzetközi Valutaalap (IMF) készségét arra, hogy szükség esetén segítsen Magyarországnak. A valutaalap állásfoglalása támogatólag hat a bizalomra és a stabilitásra, és alátámasztja az eddigi kiigazítási gazdaságpolitikát - vélte a testület.
2008.10.28. 12:55
 
 
Gyurcsány négy rendkívüli, átmeneti intézkedést javasolt
Gyurcsány Ferenc szerint ebben a helyzetben négy intézkedést kell meghozni: 2009-ben a közszférában nem jár a 13. havi bér, és a jelenlegi szinten kell tartani a béreket, a 13. havi nyugdíj csak az öregségi nyugdíjkorhatárt, azaz a 62 éves kort betöltőknek jut majd, és ennek összege nem lehet 80 ezer forintnál magasabb jövőre. A miniszterelnök a parlamenti pártokkal kezdeményezett egyeztetésen azt mondta: a legrosszabb esetre kell készülni, vagyis egy recesszióval küszködő európai környezetre, amelyben az ország GDP-je jövőre egy százalékkal visszaesik, a hiánycélt pedig 2,6 százalékra csökkentik.
2008.10.28. 12:15
 
 
Dávid Ibolya: 1000-1100 milliárd forintos megtakarítás szükséges
A költégvetésben 1000-1100 milliárd forintos megtakarítást kell elérni a válság leküzdése érdekében, amelyből az azonnal bevezethető intézkedések 500 milliárdot jelenthetnek - mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) rendezvényén. A 13. havi nyugdíj egy éves felfüggesztése 2009-ben, a közszféra és közalkalmazottak 13. havi juttatásainak befagyasztása 2008-as szinten, a jutalmak és bunuszok 2008. évi eltörlése, ezek az MDF válságkezelő programjának legfontosabb elemei, amelyek 500 milliárd forintos megtakarítást hozhatnak jövőre - mondta Dávid.
2008.10.28. 12:07
 
 
Büntetőeljárás indult a mozdonyvezető ellen a monorierdői vasúti baleset ügyében
Büntetőeljárás indult a Monorierdőnél történt vasúti baleset ügyében az InterCitybe belerohanó személyvonat vezetője ellen, akit gyanúsítottként hallgattak ki - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti Osztályának vezetője keddi sajtótájékoztatóján Budapesten. Török Csaba alezredes elmondta: a szakértői vizsgálatok szerint a mozdonyvezető tehető felelőssé a négy ember halálát és húsznál több utas sebesülését előidéző balesetért. A gyanúsított ellen a vasúti közlekedés több ember halálát okozó veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt folyik vizsgálat, e cselekményért 2-8 év börtönbüntetés szabható ki - tette hozzá.
2008.10.28. 11:57
 
 
A konzervatív Kubilius alakít kormányt Litvániában
Andrius Kubilius, a litvániai parlamenti választásokon győztes Haza Szövetsége konzervatív párt vezetője kapott kormányalakítási megbízást kedden Valdas Adamkus elnöktől - jelentette be a kijelölt miniszterelnök. A jobbközép Haza Szövetsége megnyerte ugyan a választásokat, de nem került többségbe a parlamentben, így az 1991-es függetlenné válás óta eltelt időszakhoz hasonlóan ismét többpárti koalíció fogja kormányozni az egykori szovjet tagköztársaságot. A konzervatívok hétfőn három kisebb jobboldali és centrista párttal kötöttek megállapodást a kormányalakítási tárgyalások megkezdéséről.
2008.10.28. 11:48
 
 
Növekszik Izland pénzigénye
Kedden az izlandi jegybank irányadó kamatát 12-ről 18 százalékra emelte a pénzügyi válság elleni harc nagyobb sikere jegyében. Két héttel ezelőtt vitte le a bank a kamatot a korábbi 15,5 százalékról. Az izlandi korona árfolyami vesztesége az év eleje óta 40 százalék körül van. Az izlandi jegybank pénteken kéréssel fordult az Európai Központi Bankhoz és az amerikai Fed-hez is, hogy segítsenek az országnak a pénzügyi válságból való kilábalásban. Segítségkéréssel már korábban a skandináv államok központi bankjait is megkereste Izland.
2008.10.28. 11:39
 
 
Göncz Kinga: Grúzia szerepe kulcsfontosságú a Nabucco-projektben
Grúziának kulcsszerepe van a Nabucco-projekt megvalósulásában, az ország biztonságos szállítási útvonalként szolgálhat - mondta Göncz Kinga külügyminiszter kedden Tbilisziben az MTI-nek. A magyar diplomáciai irányítója egynapos látogatásra érkezett a grúz fővárosba. A magyar diplomácia vezetője meghívást ad majd át a grúz félnek a januári budapesti Nabucco-csúcsra. Magyarország azt reméli, hogy a kaukázusi ország minél magasabb szinten képviselteti majd magát a nemzetközi tanácskozáson. A külügyminiszter szerint a tbiliszi magyar nagykövetség megnyitásával is előrébb lehet mozdítani a Nabucco megvalósulását.
2008.10.28. 10:58
 
 
Energia Fórum: Orbán szerint társadalmi párbeszéd kell
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerint társadalmi párbeszéd kell arról, hogyan lehet megoldani az energiakérdést, s például nagyobb hangsúlyt kellene helyezni az új energiaforrások kiaknázására. Orbán Viktor kedden Budapesten a lengyel-magyar szervezésű Energia Fórumon a magyar energiapolitikáról azt mondta, hogy az lényegében csak arra terjed ki, hogy "kapunk-e az oroszoktól gázt, mikor, mennyit és milyen áron". Magyarországon ma egyoldalú, kiegyensúlyozatlan oroszbarát politika érvényesül. Ez nem illegitim, ám kérdés, hogy "hasznos-e számunkra" - hangsúlyozta Orbán Viktor.
2008.10.28. 10:35
 
 
Energia Fórum: Sólyom szerint az ellátás a legfontosabb kérdés
Magyarországon ma a legfontosabb kérdés az, hogy miképpen lehet kielégíteni a jövőbeni energiaigényeket - mondta a köztársasági elnök kedden Budapesten a lengyel-magyar szervezésű Energia Fórumon. Sólyom László, a harmadik alkalommal megrendezett nemzetközi tanácskozáson elmondta, hogy ez a kérdés jelenleg fontosabb, mint a hatékonyság növelése vagy a takarékosság.
2008.10.28. 10:19
 
 
Jelentős torlódás az Árpád híd felújítása miatt
Kártérítésre számíthatnak az Árpád híd üzemeltetőjétől azok, akiknek megsérült a gépkocsijuk az Árpád hídon megkezdett munkálatok miatt; kedd reggel több jármű fennakadt azon a szerkezeten, amelyen a felújítás idején áthalad a forgalom, ezért jelentős torlódás alakult ki. A híd üzemeltetőjeként a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. helytáll a keletkezett károkért, az autósok a társaság XI. kerületi, Bánk bán utcai kárrendezési irodájához fordulhatnak - közölte Horváth László helyettes szóvivő. A hídon hétfő este 10 órakor kezdődtek a felújítási munkálatok, kicserélik az északi, a Buda felé vezető hídpályán, a Hajógyári-szigeti pillér felett a hőtágulásból származó mozgásokat kiegyenlítő szerkezeti (dilatációs) elemeket.
2008.10.28. 10:10
 
Minden tornásznak igazolnia kell az életkorát
A nemzetközi felnőtt és junior versenyeken induló valamennyi tornásznak igazolnia kell az életkorát január elsejétől. A nemzetközi szövetség (FIG) így akarja elejét venni az olimpiai "kormanipulációknak". Az ötkarikás játékokon csak olyan tornászok szerepelhetnek, akik az olimpia évében betöltik 16. életévüket vagy annál idősebbek. Az augusztusi pekingi olimpia és a 2000-es sydneyi játékok kapcsán felmerült, hogy több kínai versenyző túl fiatal. A FIG a következő szezontól licencet vezet be, amely tartalmazza a versenyző nevét, nemét, életkorát és nemzetiségét. A szövetség végrehajtó bizottsága arról is döntött, hogy valamennyi FIG-viadalon az orvosi stábnak kötelező defibrillátorral megjelenni a csarnokban.
2008.10.28. 09:32
 
 
Forma-1: Massa ha veszít sem haragszik csapatára
A Forma-1-es világbajnoki sorozatban második helyen álló Felipe Massa nem fogja csapatát hibáztatni akkor sem, ha a vasárnapi szezonzáró Brazil Nagydíjon nem sikerül megszereznie a vb-címet. Az olasz istálló brazil pilótájának hét pont a hátránya a listavezető Lewis Hailtonnal szemben, akinek már egy ötödik hely is elég a végső sikerhez. Iden a Ferrari csapata szokatlanul sokszor hibázott, többször nagyon nehéz helyzetbe hozta pilótáit, ami értékes pontok elvesztését eredményezte. A legkomolyabb bakit szeptember 28-án, Szingapúrban követték el, amikor a magabiztosan vezető Massa tankolásánál idő előtt zöld jelzést adtak a versenyzőnek, aki magával rántotta az üzemanyag-adagoló csövet, s a brazil pont nélkül zárta a futamot.
2008.10.28. 09:19
 
 
Veres: a GDP jövő évi csökkenésével is számol a kormány
A kormány a beterjesztett költségvetési javaslatban foglalt 1,2 százalékos növekedési prognózisához képest azzal a lehetőséggel is számol, hogy a GDP stagnál vagy csökken - mondta Veres János pénzügyminiszter kedden reggel egy televíziós műsorban. A pénzügyminiszter az M1 Nap-kelte című műsorában elmondta, hogy nem szándékoznak új költségvetést beterjeszteni, a prognózisoknak megfelelő változtatásokat a parlamenti vita során módosító javaslatokkal megoldhatónak tartják. Veres János nem erősített meg egyetlen a Nemzetközi Valutaalappal folyó tárgyalásokkal kapcsolatos értesülést sem, de hangsúlyozta, hogy Magyarország egyszerre több szervezettel, köztük az IMF-fel és az EU-val is tárgyal.
2008.10.28. 08:29
 
 
A világ legnagyobb dohányzási tilalma
India jelenleg 120 millió dohányzó állampolgárának életét alaposan megváltoztatja a világ legnagyobb dohányzási tilalma, amelynek alapján a hatalmas ország semmiféle nyilvános helyén nem lehet többé rágyújtani. A tiltásban szerepe volt egy tanulmánynak, amely szerint 2010-re az országban egymillió halálért lenne felelős a dohányszenvedély. A törvény Mahátma Gandhi születésének napján lépett életbe. Tilos cigarettázni a munkahelyeken, éttermekben, hivatalokban, bankokban, iskolákban, mozikban, bevásárlóközpontokban, parkokban, pályaudvarokon és repülőtereken, buszon és taxiban.
2008.10.28. 08:26
 
 
Szerbia legolcsóbb étterme a parlamentben található
A szerb parlamenti képviselők szeretnek jót és takarékosan enni, ezért az ország legolcsóbb étterme a törvényhozás épületében található. Miközben az ország a 60 százalékos gázáremeléstől, az idén talán 10 százalékot is meghaladó, vágtató inflációtól hangos, a belgrádi parlamentben mintha megállt volna, vagy visszafelé folyna az idő. A havonta átlagosan 115 ezer dinárt (mintegy 350 ezer forintot, a szerbiai átlagbér csaknem háromszorosát) hazavivő képviselők ugyanis egyre csökkenő árak mellett csillapíthatják éhségüket. Munkahelyi "kantinjuk" étlapján 27 tétel szerepel (10 főétel, továbbá előételek, levesek, saláták, édességek), s ha ezeket valaki október 15-én mind végigette, mindössze 2265 dinárt fizetett.
2008.10.28. 08:09
 
 
GDP-csökkenéssel számolhatják a jövő évi büdzsét
A kormány egyszázalékos GDP-csökkenéssel számolja újra a 2009-es költségvetés átdolgozott változatát a Nemzetközi Valutaalap (IMF) segítségéért cserébe - tudta meg az MTI több forrásból az MSZP-frakció hétfő esti ülése után. Gyurcsány Ferenc kormányfő a frakcióülésen ismertette, hogy a jövő évi büdzsét egyszázalékos GDP-csökkenéssel tervezik. Bajnai Gordon gazdasági miniszter ezzel összefüggésben azt mondta, hogy az IMF eredetileg 2,5 százalékos GDP-csökkenést javasolt. A kiadáscsökkentő javaslatok között van a köztisztviselők 2009-re vonatkozó 13. havi illetményének felfüggesztése, a közszféra bérének nominálértéken történő befagyasztása, továbbá a 13. havi nyugdíjakra kifizethető költségvetési keret csökkentése.
2008.10.28. 07:35
 
 
Az MSZP-frakció támogatja a kormány tervezett IMF-megállapodását
Az MSZP-frakció támogatja, hogy a kormány megállapodást kössön a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) az ország stabilitása érdekében - jelentette be Lendvai Ildikó, az MSZP frakcióvezetője a képviselőcsoport hétfő esti ülése után Budapesten újságíróknak. A politikus azt mondta, a javaslatcsomag részleteit a keddi ötpárti egyeztetésen ismertetik, de a szavazáson egyik javaslatánál sem volt egynél vagy kettőnél több ellenszavazat, illetve tartózkodás. Közölte, a frakció olyan javaslatokat fogalmazott meg, amelyben "egyetlen tabu van, hogy megpróbáljuk megkímélni a legnehezebben élőket, és hogy megtegyünk mindent, ami az államháztartás biztonságát és a lehető legtöbb munkahely megőrzését szolgálja".
2008.10.28. 07:25
 
 
Kim Dzsong Il észak-koreai vezető kórházba került
Kórházba került valószínűleg Kim Dzsong Il észak-koreai vezető, aki azonban képes döntéshozatalra - erősítette meg kedden Aszo Taro japán kormányfő titkosszolgálati jelentéseket idézve. A politikus a japán törvényhozásban kijelentette, hogy olyan értesülésekkel rendelkeznek, amelyek szerint Kim Dzsong Il egészsége nem túl jó, de képes döntéseket hozni. Az észak-koreai "Kedves Vezető" egészségi állapotával kapcsolatban számtalan találgatás látott napvilágot azt követően, hogy nem jelent meg Phenjanban a szeptember 9-i nagy díszszemlén, amelyen a kommunista rendszer fennállásának 60. évfordulóját ünnepelték.
2008.10.28. 07:05
 
 
Magyarországon tárgyal az amerikai belbiztonsági miniszter
A vízummentességről tárgyal ma Budapesten Michael Chertoff amerikai belbiztonsági miniszter. A magyar főváros a miniszter közép-kelet-európai útjának egyik állomása. Michael Chertoff azt követően tárgyal Budapesten, hogy hétfőn Prágában bejelentette: hét ország - köztük Magyarország - állampolgárai november 17-től vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba. Magyarországon kívül Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia és Szlovákia, valamint Dél-Korea csatlakozhat az amerikai vízummentességi programhoz. Michael Chertoffot a Külügyminisztérium államtitkára, Horváthné Fekszi Márta fogadja majd.
2008.10.28. 07:00
 
A műholdas követő segítségével még aznap megtalálták a lopott autót
A modern technikának és a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően néhány óra alatt megtaláltak és lefoglaltak vasárnap egy Zalakarosról ellopott BMW-t a rendőrök.
2008.10.27. 23:10
 
Éber pár – gyors rendőrök
A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett folytat eljárást egy 25 éves oroszlányi férfi ellen.
2008.10.27. 22:40
 
Raktártűz Pest megyében
Több órás munkával sikerült megfékezni a tüzet egy kigyulladt raktárban a Pest megyei Pécel és Maglód között.
2008.10.27. 21:17
 
 
26 kilogramm amfetamin és sok minden más
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály I. Kábítószer Bűnözés Elleni Szolgálat nyomozói együttműködésben a Nemzeti Nyomozó Iroda Észak-Magyarországi Régió munkatársaival 2008. október 26-án elfogtak 5 személyt, akik megalapozottan gyanúsíthatók kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésével.
2008.10.27. 21:17
 
 
Két és fél éven belül beültethető lesz a teljes műszív
Egy szívátültetésekre szakosodott francia kutatócsoport hétfőn bejelentette, hogy két és fél éven belül kísérleti céllal beültethető lesz az a teljes műszív, amelyen tizenöt éve dolgoznak. Világszerte - így Ázsiában és az Egyesült Államokban is - dolgozik több kutatócsoport a teljes műszív kifejlesztésén, amely az emberi szívet helyettesítheti, és megoldhatja az átültetésre alkalmas szívek hiányát. Carpentier szerint az új találmánnyal sikerül kiküszöbölni az eddig műszívek legfőbb problémáját, a vérrögök képződését. Az új műszív a jelenleg forgalmazott mesterséges szívbillentyűkhöz hasonló eljárással készül, ez utóbbiakat a kilökődés elkerülésére vegyi anyagokkal kezelt állati szövetekből állítják elő.
2008.10.27. 20:55
 
 
Tom Jenkinson azaz Squarepusher a Diesel - ben!
Bár az utóbbi években egyre több előadó jut el klubturnéi során Magyarországra, a hónap második akt records + fucktothemusic szervezése mégis különleges esemény, ugyanis ritka hogy a zenetörténet egy ilyen markáns alakja látogasson el Magyarországra.
2008.10.27. 20:55
 
Szajoltól Monorierdőig a Tűzoltó filmklubban
Eddig nyilvánosságra nem hozott, a katasztrófavédelem által készített felvételeket mutatják be a több halálos áldozatot követelő monorerdei vasúti balesetről a Tűzoltó filmklubban Budapesten. A jövő hét kedden 17 órakor kezdődő rendezvényen az érdeklődők a mentésben részt vevő tűzoltókkal is találkozhatnak, beszélgethetnek velük. A filmklubban ugyancsak levetítik az 1994-es szajoli, 27 halálos áldozattal járó vasúti szerencsétlenség felvételeit. A Tűzoltó filmklubnak a X. kerületben a Martinovics téri Tűzoltó Múzeum ad helyet.
2008.10.27. 20:31
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253[2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista