2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Emberöléssel is vádolják az "amstetteni rémet"
Emberölés gyanúja miatt is vádat emelt csütörtökön az alsó-ausztriai tartományi ügyészség az "amstetteni rémként" emlegetett Josef Fritzl ellen, aki huszonnégy éven át fogságban tartotta és vérfertőző viszonyra kényszerítette saját lányát. A testület szóvivője bejelentette, hogy a több hónapig tartó vizsgálat után elkészült a vádirat, amelynek pontjai között emberölés, nemi erőszak, vérfertőzés, súlyos kényszer alkalmazása, személyes szabadság korlátozása és rabszolgasorsban tartás szerepel. Amennyiben a bíróság bűnösnek találja az ellene felhozott vádpontokban a most hetvenhárom éves férfit, akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélheti őt.
2008.11.13. 14:35
 
 
Bajnai sikeresnek értékelte a gazdasági csúcsot
Egyértelműen sikeresnek értékelte a csütörtöki gazdasági csúcsot Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdaság miniszter, Veres János pénzügyminiszter szerint pedig a tanácskozás megerősítette azt a kormányzati szándékot, hogy folytatni kell a strukturális reformokat - a két tárcavezető erről a megbeszélés után tartott sajtótájékoztatón beszélt. Bajnai szerint sikerült átfogó támogatást szerezni abban, hogy Magyarország a rövid távú válságkezelés sikere után induljon el egy olyan úton, amelynek során a következő időszakban a gazdasági érdekképviseletek támogatásával és politikai megegyezés keresésével, nagyon gyors lépésekkel stabilizálják a gazdaság helyzetét, és versenyképesebbé teszik az országot.
2008.11.13. 14:07
 
 
Újabb BKV-sztrájk lehet december 18-án
Újabb munkabeszüntetést tartanának, elsősorban a BKV buszágazatát képviselő szakszervezetek december 18-án üzemkezdettől 13 óráig, ha nem teljesülnek a cég gazdasági problémáinak rendezésére vonatkozó követeléseik december 15-éig - közölték a sztrájkot bejelentő szakszervezetek képviselői csütörtöki sajtótájékoztatójukon. Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője elmondta, hogy a még a kilátásba helyezett sztrájk előtt, november 27-én demonstrációt szerveznek, amelynek célja, hogy rábírják a fővárost a BKV rossz gazdasági helyzetének rendezésére.
2008.11.13. 13:35
 
 
Queens Park Rangers: Buzsáky súlyos térdsérülést szenvedett
Véget ért az idény a Queens Park Rangerst erősítő Buzsáky Ákos számára, aki kedden a Manchester United elleni angol labdarúgó Ligakupa-nyolcaddöntőben szenvedett súlyos térdsérülést. A másodosztályú klub honlapja szerint a "mágikus magyarra" - aki az Old Traffordon 62.539 néző előtt 1-0-ra elvesztett találkozó 33. percében dőlt ki - 6-9 hónapos kihagyás vár. "Ákosnak letapadt a cipője, miközben a térde elfordult, s mivel nagy a baj, hamarosan megműtik" - közölte Paul Hunter csapatorvos. Gareth Ainsworth ügyvezető szomorúan nyilatkozott a 26 éves válogatott középpályás elvesztéséről: "Nagy csapás ez a számunkra. Ákos óriási tehetség, és épp kezdett csúcsformába lendülni a bokaproblémái után."
2008.11.13. 13:13
 
 
Sikeres az influenza elleni idei védőoltási kampány
Sikeres volt az influenza elleni idei védőoltási kampány, az ingyenesen adható oltást javarészt beadták, a fokozottan veszélyeztetett csoportba tartozóknak azonban az állam mindenképpen biztosítja az oltóanyagot - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján. Az állam minden évben megvásárol 1,3 millió adag ingyenes védőoltást, a legtöbbet ebből 2004-ben használtak fel, akkor 1.159.579 ember kapott oltást, ami 89,2 százalékos felhasználási arányt jelent - ismertette Falus Ferenc. A szakember hozzátette: oltóanyag van, a patikában nyolcféle védőoltás kapható, és a patikai forgalmat is folyamatosan figyeli a tisztiorvosi szolgálat.
2008.11.13. 13:00
 
 
Gyurcsány: a politikusok tegyék fel a kérdést, hogy mit rontottak el
Gyurcsány Ferenc szerint, aki szembe akar menni a pénzügyi és gazdasági válsággal, annak szembe kell mennie a politikai ellenségképzés gyakorlatával, a kormányfő ezért az általa kezdeményezett gazdasági csúcs résztvevőitől azt kérte, hogy először mindenki magának tegye fel a kérdést, hogy hol rontotta el. A miniszterelnök, az MSZP elnöke hangsúlyozta: a nemzeti csúcs és a gazdasági csúcs azért fontos eszköz, hogy az összerendeződés politikájához keressék meg az utat. Mint mondta, ahhoz nem kell politikai bátorság, hogy dörgedelmekkel illessék egymást, ahhoz viszont kell, hogy egymás felé tegyenek lépéseket, és ne csak arról beszéljenek, hogy mások mit rontottak el, hanem tegyék hozzá azt is, hogy mit rontottak el ők maguk.
2008.11.13. 12:43
 
 
Kihízta magát egy kanadai rab a börtönből
Kihízta magát a börtönből egy 37 éves rab Kanadában: inkább kiengedték, mert túl testes volt cellájához és annak bútorzatához. A most bő kétmázsás férfit még 2006 szeptemberében tartóztatták le, de csak idén májusban ítélték 5 évre kábítószeres bűncselekmény miatt. 25 hónap után azonban úgy vélték, annyira kényelmetlen neki a börtönbútor, hogy jobb, ha elengedik. A rab - túl azon, hogy nem fért bele székébe - ágyáról is lelógott mindkét oldalon 15-15 centiméternyit a montreali börtönben. Big Mike - így becézik - nem bánkódott, hogy szabadult. "Szeretnék végre normális ágyban aludni és olyan széken ülni, amilyenen tudok is. Normális életet akarok élni, a múltban hülyeséget csináltam, de megfizettem érte" - mondta a sajtónak.
2008.11.13. 12:31
 
Egy brazil nőé és egy francia férfié a világ legszebb feneke
Egy brazil nőé és egy francia férfié a világ legszebb feneke - így döntött a zsűri azon a párizsi versenyen, amelyet egy ismert fehérnemű-cég rendezett. A két győztes 26 ország 11 200 jelentkezője közül került ki, a szerdai döntőbe 45-en kerültek. A zsűriben olyan hírességek voltak, mint Adriana Karembeu fotómodell és Paolo Nespoli olasz űrhajós. A legszebb popsival rendelkező hölgy a sötét hajú, élénk tekintetű brazil Melanie Nunes Fronckowiak, míg a fiúk közül a kopaszra nyírt, izmos, tejeskávészínű maghrebi származású francia Saiba Bombote lett. A győztesek 15 ezer euróval (4 millió forint) lettek gazdagabbak, és mindjárt munkaszerződést is kaptak a szervező fehérneműcég következő reklámkampányához.
2008.11.13. 12:25
 
 
Kóka: a kormány azonnal hozzon létre hitelalapot a kis- és középvállalkozásoknak
Az SZDSZ azt kezdeményezi, hogy a kormány azonnal hozzon létre egy 100 milliárd forintos hitelalapot a kis- és középvállalkozások számára, amelyben e cégek az IMF-hitel kamatszintje körül juthatnának hitelhez - mondta Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője a gazdasági csúcson. Az SZDSZ a válságkezelést, a gazdasági növekedést szolgáló ötpontos javaslatcsomagot, vitairatot készített - közölte Kóka János, és azt kérte, hogy erről a dokumentumról induljon meg ötpárti tárgyalás. A vitairatban a liberális párt javaslatokat tesz új adópolitikára, felelősség és az átláthatóság szorgalmazására, állami és önkormányzati reformra, illetve arra, hogy a lehető legkorábban, 2012-ben vezesse be Magyarország az eurót.
2008.11.13. 12:04
 
 
Real Madrid: legalább 3 hónap kihagyás vár a megműtött Nistelrooyra
Átesett a beharangozott térdműtéten Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid holland futballsztárja, aki ebben a szezonban már nem léphet pályára. A 32 éves csatár Dr. Richard Steadman kése alá feküdt az Egyesült Államokban, a specialista 2000-ben is megoperálta, amikor még a PSV Eindhoven színeiben szintén súlyos térdsérülést szenvedett. Bár eddig csak 2-3 hónapos kihagyásról lehetett tudni, a klub legfrissebb tájékoztatása szerint ebben az idényben már nem számíthat rá Bernd Schuster vezetőedző. Van Nistelrooy múlt szerdán, a Juventus ellen otthon 2-0-ra elvesztett Bajnokok Ligája-mérkőzésen vált harcképtelenné, és éppen az a külső szalagja roncsolódott, amelyet nyolc éve Steadman műtött meg.
2008.11.13. 11:27
 
 
Az Országgyűlés egyelőre nem fogad el politikai nyilatkozatot Szlovákiáról
Az Országgyűlés egyelőre nem fogad el politikai nyilatkozatot a szlovákiai magyarellenes megnyilvánulásokról - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, a házbizottság ülése után. Mint mondta, a frakciók megállapodtak abban, hogy ez a kérdés addig nem kerül napirendre, amíg a köztársasági elnök, a miniszterelnök és ő maga nem találkozott szlovák partnerével. Szili bejelentette: kezdeményezi a szlovák házelnöknél, hogy vonják vissza azt a határozatot, amely szerint a pozsonyi törvényhozás elfogadhatatlannak tartja, hogy a Magyar Koalíció Pártjának képviselői részt vegyenek egy másik ország parlamentje, a magyar Országgyűlés égisze alatt létrehozott testület, a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) munkájában.
2008.11.13. 11:02
 
 
Több a gabona az Európai Unióban
Immáron az egymást követő hatodik hónapban módosította felfelé az Európai Unió idei búzatermésére szóló becslését a francia Stratégie Grains piacelemző. Eszerint az előzőleg jósoltnál 600 ezer tonnával több, 140,1 millió tonna búza kerül a raktárakba az idén. Ez 25 százalékkal haladja meg a tavalyi, 111,8 millió tonnás termést. A módosítás elsősorban annak tulajdonítható, hogy Spanyolországban és Nagy-Britanniában megemelték a hivatalos becslést. Növeli a lágybúzakészleteket az Európai Unióban az import is, ennek előrejelzését egymillió tonnával emelték, főleg az ukrán búza versenyképességére tekintettel.
2008.11.13. 10:48
 
 
A Fidesz hétpontos növekedési csomagot javasolt a gazdasági csúcson
Matolcsy György, a Fidesz szakpolitikusa hétpontos növekedési javaslatcsomagot ismertetett a gazdasági csúcsértekezleten, ahol azt is elmondta, hogy jónak tartja a Bajnai Gordon gazdasági miniszter által említett lépések irányát, de szerinte ma már politikai fordulat nélkül nem lehet hiteles gazdaságpolitikai fordulatot végrehajtani. Matolcsy György a Fidesz hétpontos növekedési, foglalkoztatási és válságkezelési javaslatai között említette az adó- és járulékreformot, amelynek első eleme, hogy a jelenlegi 29 százalék helyett 20 százalékos lenne az általános munkaadói járulék, ami viszont nulla százalék lenne a 25 év alattiak, az 55 év felettiek és részmunkaidős foglalkoztatásnál.
2008.11.13. 10:40
 
 
MGE: 160-165 ezer új autó értékesítése várható 2008-ban
Az idei évre várt 170 ezer új személygépkocsi értékesítésével szemben 160-165 ezer eladott autóval számol a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE). Győző Gábor, az egyesület elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az első 10 hónapban 138.197 darab új személygépkocsit adtak el, ez mintegy 6 százalékos visszaesés az előző év azonos időszakához képest. Jövő évre 140 ezer eladott új személygépkocsival számol az egyesület. Az elnök azt mondta, bíznak abban, hogy a 2009-es év lesz a mélypont.
2008.11.13. 10:07
 
 
Bajnai: 1.400 milliárd forint közvetlen támogatás a vállalkozásoknak
A következő két évben a vállalkozások 1.400 milliárd forint direkt támogatáshoz juthatnak, amely döntő részben az uniós források átcsoportosításával valósul meg - jelentette ki Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a Parlamentben rendezett csütörtöki gazdasági csúcson. A pénzügyi gazdasági válság miatt a vállalkozások kevesebb hitelhez jutnak, elvesznek a munkahelyek és beszűkülnek a piacok, a válságkezelésnek ezeket a problémákat kell orvosolnia - mondta a gazdasági miniszter.
2008.11.13. 10:04
 
 
Bugár szerint a szlovák-magyar viszony most rosszabb, mint Meciar idején volt
Bugár Béla, az Magyar Koalíció Pártja (MKP) előző elnöke a pozsonyi Pravdában csütörtökön megjelent interjújában úgy vélekedett, hogy a szlovák-magyar viszony most rosszabb, mint Meciar idején volt, de ezért nem csak a kormány, hanem az MKP vezetése is okolható, és "Csáky Pál ügyetlenségének" is része van benne. Bugár - akit tavaly tavasszal Csáky Pál váltott az MKP élén - ma is a legnépszerűbb szlovákiai magyar politikus, aki kitart a szándéka mellett, hogy 2010-ben, képviselői megbízatásának kitöltése után végleg kivonul a közéletből - emlékeztetett a pozsonyi Pravda.
2008.11.13. 09:59
 
 
Sólyom, Szili és Gyurcsány a magyar-szlovák viszonyról tárgyalt
Sólyom László köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadta Szili Katalint, az Országgyűlés elnökét és Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt; a közjogi méltóságok a Magyarország és Szlovákia közötti feszültség enyhítéséről tárgyaltak csütörtök reggel - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal. Az Országgyűlés elnökével és a miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen közösen áttekintették a szlovák-magyar viszonyt az elmúlt időszakban kedvezőtlenül befolyásoló konfliktusokat - tartalmazza a közlemény, amely szerint a résztvevők arról tárgyaltak, hogy a más-más közjogi funkciójukból eredően milyen eszközökkel járulhatnak hozzá a két ország közötti feszültség enyhítéséhez.
2008.11.13. 09:30
 
Betiltják a hallucinogén gombákat Hollandiában
December 1-től tilos lesz Hollandiában friss hallucinogén gombákat árusítani és termeszteni sem engedélyezik - jelentette be a holland egészségügyi minisztérium. Ezzel megszűnik az országban mindenféle bódító gomba forgalmazása, mivel a szárított gombákét már korábban betiltották. A rendelet tervét már több mint egy éve bejelentette a holland nagykoalíciós kormány. Az egészségügyi tárca nemcsak arra hívta fel a figyelmet, hogy egyre többen fogyasztják ezeket a gombákat, hanem arra is, hogy a friss hallucinogén gombák "kiszámíthatatlan, veszélyekkel teli magatartást válthat ki" azokból, akik élnek velük.
2008.11.13. 09:16
 
 
Csökkentek a mezőgazdasági árak
Az agrártermékek termelőiár-szintje az idén szeptemberben 8,8 százalékkal csökkent a 2007 szeptemberihez képest, ami jelentős változás az előző havi, 2,7 százalékos és az egy évvel korábbi 25,6 százalékos drágulással szemben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A növényi termékek árszínvonala szeptemberben éves bázison 22,2 százalékkal mérséklődött, az élő állatok és állati termékek árszínvonala pedig 9,3 százalékkal nőtt. A mezőgazdasági árak az idén az első kilenc hónapban 11,0 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához viszonyítva, ezen belül a növényi termékek árszínvonala 6,3 százalékkal, az élő állatok és az állati termékek árai pedig 17,2 százalékkal emelkedett.
2008.11.13. 09:11
 
Kiugrott a Pécsi Rendőrkapitányság ablakán egy férfi
Kiugrott a Pécsi Rendőrkapitányság második emeletéről egy huszonkét éves pécsi férfi szerda délután. A nyomozók nem sokkal korábban fogták el, betöréses lopások miatt körözték. A kihallgatása előtt épp a cipőjét foglalták le, amikor váratlanul kinyújtott kézzel, fejjel előre, kiugrott az ablakon. A nyomozók nem tudták megakadályozni, a férfi lezuhant a kapitányság bejárata melletti járdára. A mentősök súlyos fejsérüléssel és végtagtörésekkel szállították kórházba. Az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányság vezetője vizsgálatot rendelt el.
2008.11.13. 09:04
 
 
Fidesz: Gyurcsány alkalmatlanságát mutatja, ha nincs IMF-szerződés
A Fidesz szóvivője szerint a kormányfő és a pénzügyminiszter szakmai alkalmatlanságát mutatja, ha igaz, hogy a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) kötött hitelmegállapodás maga a szándéknyilatkozat. Szijjártó Péter erről csütörtökön beszélt az MTI-nek. Az IMF-fel kötött hitelmegállapodás napok óta a belpolitikai viták kereszttüzében áll Magyarországon. A Fidesz több alkalommal is felszólította a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra az IMF-hitelszerződés minden feltételét. A Pénzügyminisztérium ezekre a felvetésekre jelezte, hogy a megállapodás a tárca honlapján közzétett szándéknyilatkozat alapján született.
2008.11.13. 09:00
 
 
A Főgáz privatizációjáról tárgyal ma a Fővárosi Közgyűlés
A Fővárosi Gázművek Zrt. többségi önkormányzati tulajdona privatizációs eljárásának megkezdéséről dönt ma délutáni rendkívüli ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A testület most első lépésben arról döntene, hogy nyilvános értékesítés keretében, közbeszerzéssel kiválasztanak egy privatizációs tanácsadót, a későbbiekben pedig versenyeztetéssel egy befektetési szolgáltatót. Hagyó Miklós (MSZP) és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettesek a két hete postázott előterjesztésüket a héten módosító javaslattal egészítették ki. E szerint a szocialisták szorgalmazására a Főgáz tényleges privatizálásáról nem a pénzügyi bizottság, hanem a Fővárosi Közgyűlés hozná meg a végleges döntést.
2008.11.13. 08:05
 
 
Kapós az Obama-öltöny Boszniában
Az Obama-öltönyök a legnépszerűbbek Boszniában és Horvátországban. Ezeket az öltönyöket a boszniai Travnikban gyártják a bosnyák és a horvát piacra, és 200 euróért (54 ezer Ft) árusítják. Az utóbbi három hétben 350 darabot adtak el belőlük. A Borac gyár majdnem egymillió ruházati terméket gyárt évente, és olyan neves divatcégekkel van együttműködési megállapodása, mint a Boss és a Pierre Cardin. Ahmet Curic igazgató elmondta, szeretnének egy öltönyt Barack Obamának, az új amerikai elnöknek is küldeni ajándékba.
2008.11.13. 07:52
 
Utcai imafülkék New Yorkban
Utcai imafülkéket állított fel New Yorkban egy művész. A telefonfülkényi létesítményekben van zsámoly térdepléshez, a telefon helyén pedig imára kulcsolt kézfejek tudatják a funkciót. Túl sok nincs a közimafülkékből, mindössze kettő, nem férfi-női felosztásban, hanem semmilyenben. Művével az alkotó, a 29 éves Dylan Mortimer az imádságról szeretne közvitát kiváltani. Az imafülkék Manhattanben vannak és december 7-ig várják a bennük imádkozni vágyókat.
2008.11.13. 07:48
 
 
Ostyarabló
Templomi ostyarablót vett őrizetbe a rendőrség az Egyesült Államokban. A 33 éves férfi egyszerűen kikapott a pap kezéből áldozás közben egy maréknyi ostyát és megpróbált elinalni, ám a hívek közül többen bekerítették és lefogták. A küzdelemben egy 82 esztendős és egy 61 éves gyülekezeti tag megsérült, bár csak könnyebben. A floridai - Jensen Beach-i - ostyarablót garázdasággal, rablással és vallásos gyűlés megzavarásával vádolják. 2000 dollár - 420 ezer forint - óvadék fejében védekezhet szabadlábon. Hogy miért vágyott ennyire mohón ostyára, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.
2008.11.13. 07:40
 
 
Tőkeemelés szükséges az áramtőzsde elindításához
Az áramtőzsdét működtető HUPX tőzsdei tevékenységének megkezdéséhez néhány 100 millió forint tőkeemelésre lenne szükség, de a tulajdonos, a Magyar Villamosenergia-ipari Rendszerirányító Zrt.-t (Mavir) ezt csak akkor teheti meg, ha ennek költségét az áramtarifában elismerik - mondta újságíróknak Tari Gábor, a Mavir vezérigazgatója. A tőkeemelés feltételét a Mavir tulajdonosa szabta meg - fűzte hozzá a vezérigazgató - de azt nem árulta el, hogy a többségi tulajdonos Magyar Villamos Művek (MVM), vagy a közvetlen állami tulajdonos, a Magyar Vagyonkezelő Zrt. (MNV) volt-e.
2008.11.13. 07:20
 
 
Gyurcsány: új, közös megoldásokra van szükség
Új, közös megoldásokra van szükség ahhoz, hogy Magyarország a lehető legkevesebb veszteséggel élje túl a nemzetközi gazdasági válság időszakát - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a csütörtöki gazdasági csúcsot megnyitó rövid beszédében, az Országházban. A kormányfő szerint az elmúlt 80 év legsúlyosabb gazdasági válságának idején politikusnak nem politikus, munkavállalónak nem munkáltató, munkáltatónak nem munkavállaló az ellenfele. A fő ellenfél a válság, a bizonytalanság, a megszűnő beruházások, a fenyegetés, hogy munkahelyek sokasága szűnik meg - szögezte le Gyurcsány Ferenc.
2008.11.13. 07:10
 
 
IMF: a hitelmegállapodás maga a szándéknyilatkozat
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) gyakorlatában nincs külön hitelszerződés, a hitelnyújtásról szóló megállapodás lényegében a kormánynak az IMF által jóváhagyott szándéknyilatkozata - közölte a pénzintézet szerdán. A készenléti hitelkeret alapját a magyar kormány által javasolt program képezi, amelynek főbb pontjai, a tervezett intézkedések szerepelnek a már publikált szándéknyilatkozatban - mondta a Nemzetközi Valutaalap egy nevének elhallgatását kérő illetékese. Arra a kérdésre, hogy van-e konkrét hitelszerződés, úgy felelt: "nem tudom, milyen konkrét szerződésre gondol, egy szándéknyilatkozat létezik a megállapodás pontjaival".
2008.11.12. 21:00
 
 
Saját unokáit szülte meg egy nagymama
Hármas ikreknek és egyben saját unokáinak adott életet egy 56 éves nő az Egyesült Államokban, aki egy mesterséges megtermékenyítési program keretein belül ajánlotta fel béranyai szolgálatait saját lányának. Az alig egy hónapja világra hozott "hármasiker-unokák nagy-és béranyja", Jaci Dalenberg már lábadozik a császármetszést követően, és remélhetőleg az egyik kislányt is nemsokára kiadják a kórházból. Az Ohio államból származó 56 éves nagymama önként vállalkozott a béranya szerepére, amikor lánya Kim Coseno és férje Joe, örökbe akartak fogadni egy gyereket. Kim Cosenónak már van két gyermeke előző házasságából, ám egy műtéti beavatkozás során eltávolították a méhét, és már nem képes újabb gyermeket szülni.
2008.11.12. 20:51
 
 
Ökölvívó Eb: Káté elődöntős
A 64 kg-ban szereplő Káté Gyula bejutott az elődöntőbe, ezzel már biztosan érmes a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon. A magyar bokszoló a szerdai negyeddöntőben az orosz Makszim Ignatyevet győzte le 8-4-re. "Valahol találtam egy kis erőt, nem tudom, hol, talán a felkészülésemben van a titok nyitja" - mondta mosolyogva a magyar csapat kapitánya, aki az elsők között Németh Krisztián gratulációját fogadta. A Liverpool csatára minden este ott van a magyarok mérkőzésein. Káté ellenfele a csütörtöki elődöntőben az ír John Joe Joyce lesz. Eredmény: 64 kg, negyeddöntő: Káté Gyula-Makszim Ignatyev (orosz) p. gy. 8-4.
2008.11.12. 20:01
 
 
Az államfő normakontrollt kért az Ab-től
Sólyom László köztársasági elnök véleményezésre megküldte az Alkotmánybíróságnak (Ab) az egységes mezőgazdasági támogatási rendszer bevezetéséről és működtetéséről szóló törvényt - közölte az államfő hivatala. Az Országgyűlés október 20-án fogadta el az új rendszert, az SPS-t. Az elnöki hivatal közleménye ismerteti: az egységes mezőgazdasági támogatási rendszer bevezetéséről és működtetéséről szóló törvény a közösségi agrártámogatás igénybe vételére jogosító önálló vagyoni értékű jogot ad a mezőgazdasági termelőknek. Ennek során jelentősebb támogatási jogosultságot kapnak azok a termelők, akik 2006-ban akár tulajdonosként, akár haszonbérlőként már támogatásban részesültek.
2008.11.12. 18:35
 
 
Valószínűleg Zürichben lesz a Valujev-Holyfield meccs
Nagy valószínűséggel Zürichben rendezik meg december 20-án Nyikolaj Valujev és Evander Holyfield nehézsúlyú mérkőzését a Boksz Világszövetség (WBA) világbajnoki övéért. A címvédő orosz óriás klubja, a német Sauerland istálló szerint már csak a szervezet beleegyezése szükséges a helyszínnel kapcsolatban. A kihívó, 46 éves amerikai legenda sikere esetén minden idők legidősebb világbajnoka lenne. A jelenlegi csúcstartó honfitársa, George Foreman, aki 1994-ben 45 évesen verte meg Michael Moorert.
2008.11.12. 18:26
 
 
Gyurcsány: négy hibát követtünk el
"Négy hibát követtünk el" címmel közölt interjút Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel a Le Monde című francia napilap szerda délután megjelent számában. A mértékadó párizsi újság kérdésre, hogy Magyarország csődhelyzetben volt-e, amikor a Nemzetközi Valutalaphoz (IMF) fordult kérelmével, a kormányfő elmondta: a forint olyan támadást szenvedett el, mint amilyet a kilencvenes évek elején az angol font. A vállalkozások és a lakosság nyakig eladósodottak devizában, a válság befagyasztotta a pénzügyi piacokat, a forint esni kezdett, azoknak, akik hitelt vettek fel, még jobban el kellett adósodniuk a visszafizetéshez, és mindezt jól kiszámították azok, akik a magyar valutára spekuláltak.
2008.11.12. 18:09
 
 
Jótékonysági koncert Szent Erzsébet szellemében
Második alkalommal rendezi meg Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata Erzsébet napja környékén azt a jótékonysági koncertet, mely Szent Erzsébet szellemében az elesetteket igyekszik támogatni. 2008. november 22-én este 19.30-kor a Zuglói Páduai Szent Antal templomban (Bosnyák tér) Henry Purcell: Óda Szent Cecíliához (1683) című műve és Charles Gounod Szent Cecília-miséje csendül fel a Zuglói Filharmónia – Szent István Király Szimfonikus Zenekar és Oratóriumkórus előadásában, Záborszky Kálmán vezényletével. Közreműködik: Fodor Beatrix (szoprán), Mester Viktória (alt), Megyesi Zoltán (tenor), Laborfalvi Soós Béla (basszus).
2008.11.12. 17:58
 
Baleset az 51-es főúton
Felborult egy autó az 51-es főúton.
2008.11.12. 17:53
 
 
Egyre több lakossági hiteladós a KHR "feketelistáján"
Drasztikusan nőtt a Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) "feketelistáján" szereplő, lakossági hiteladósok száma, egy év alatt 39 százalékkal emelkedett, a harmadik negyedévben átlépte a 900 ezret a rendszerben nyilvántartott összes lakossági mulasztás száma - derül ki a KHR-t üzemeltető BISZ Központi Hitelinformációs Zrt. hírleveléből. Az élő mulasztások száma még nagyobb ütemben, éves szinten 58 százalékkal nőtt, már több mint 600 ezer aktív tétel van. Az élő mulasztások bővülése a korábbi negyedévhez képest tovább gyorsult, három hónap leforgása alatt közel 70 ezer darabbal nőtt. Júliusban negatív csúcs keletkezett, 39 ezer darab új mulasztás került be az adatbázisba.
2008.11.12. 17:44
 
 
Az olaszok továbbra is imádják a tésztát és jól érzik magukat
Nem cáfol rá az olasz statisztikai hivatal legújabb jelentése arra a képre, amely az olaszokról él szerte a világon: szeretnek tésztát enni otthon és jól érzik magukat. Az olaszok 68 százaléka tekinti az ebédet a legfontosabb étkezésnek és azt 73,6 százalékuk otthon szereti elkölteni. A gyorsételeket nem kedvelik. Az étrendben a kenyér, a tészta és a rizs dominál: az olaszok 85,5 százaléka legalább naponta egyszer fogyaszt gabonaféléből készült ételt, és csak 60 százalékuk eszik hetente legalább egyszer halat. Marhahúst viszont 70 százalékuk legalább hetente egyszer illeszt étrendjébe. Ami az egészségi állapotot illeti, az olaszok nagy többsége - 73,3 százaléka - elégedett vele, jól érzi magát.
2008.11.12. 17:39
 
 
Sólyom célszerűnek tartaná a személyes találkozót a szlovák államfővel
Sólyom László köztársasági elnök a szlovák államfő által javasolt közös nyilatkozat helyett a két ország elnökének személyes találkozóját, érdemi megbeszélését részesíti előnyben. Ezt Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője mondta szerdán az MTI-nek. Sólyom László köztársasági elnök szerint olyan összetett problémát, mint a szlovák-magyar viszony rendezése, nem lehet egy általánosságokban mozgó nyilatkozattal megoldani, ezért célszerűbb lenne minél hamarabb Ivan Gasparovic-csal személyesen találkozniuk, és a két ország kapcsolatát terhelő események mögötti mélyebb okokról, a diagnózisról és az ezekből adódó közös feladatokról tárgyalniuk - hangsúlyozta a főosztályvezető.
2008.11.12. 16:52
 
 
24%-kal kevesebb halálos közlekedési baleset történt idén, mint tavaly
Jelentősen javult a közlekedésbiztonság Magyarországon; 24 százalékkal kevesebb halálos baleset történt idén, mint tavaly - közölte Komáromi Endre ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedési főosztályának vezetője. A halálos balesetek 24 százalékos csökkenése - amire eddig nem volt példa - azt jelenti, hogy idén 252-vel kevesebb ember halt meg közúti baleset miatt, mint az előző évben - mondta el sajtótájékoztatóján az osztályvezető. Idén az első tíz hónapban összesen 15.946 baleset történt a közutakon, ez arányában 8 százalékkal kevesebb a tavalyi adatokhoz viszonyítva. A szigorúbb szabályozásnak köszönhetően az ittasan okozott balesetek aránya 14 százalékról 11-ra csökkent - sorolta az adatokat.
2008.11.12. 16:46
 
 
Öttusa: Vörös Zsuzsanna lovasbalesetet szenvedett
Lovasbalesetet szenvedett az öttusázó Vörös Zsuzsanna, emiatt jelenleg kórházban kezelik. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok versenyző az MTI érdeklődésére elmondta, hogy az eset kedd délután történt. "Az edzések között volt egy kis időm, kimentem Pátkára, hogy átmozgassam a saját lovamat. Bent voltam a pályán, amikor egy nagy kutya odaszaladt a környékről, megijesztette a lovat, én pedig rábuktam a nyeregkápára, beütöttem a hasamat, majd leestem. Bal oldalamra érkeztem, közben a jobbommal fogtam a szárat, amibe beleakadt a gyűrűsujjam, így az is megsérült" - foglalta össze a történteket a székesfehérvári versenyző, akinek a baleset miatt vérömleny keletkezett a mája körül. A sportoló felépülése várhatóan másfél-két hónapot vesz igénybe.
2008.11.12. 16:24
 
 
Gyurcsány: nemzeti egységre van szükség a magyar-szlovák kérdésben
Közös nemzeti álláspontot kell kialakítani a magyar-szlovák kérdésben - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán az Országgyűlés külügyi bizottságának ülése után. A külügyi bizottságban elhangzottak alapján a magyar kormány számíthat arra, hogy szombaton nem egyszerűen kormányzati, hanem szélesebb nemzeti álláspontot képviselhet - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc. A szombati miniszterelnöki megbeszélésen Magyarország közös nyilatkozatot szeretne elfogadni Szlovákiával a szélsőségesek elítéléséről. Kulcskérdés lesz a szlovákiai magyar oktatás helyzete. Emellett a magyar kormány kérni fogja a szlovák kormányzati vizsgálat anyagát a dunaszerdahelyi eseményekről - mondta a miniszterelnök.
2008.11.12. 16:17
 
 
Fidesz: január 1-től meg kellene kezdeni a járulékreformot
A Fidesz szerint január 1-től a foglalkoztatási szempontból nehéz helyzetű rétegek esetében a nulla százalékos munkaadói járulék bevezetésével kellene megkezdeni a járulékreformot - mondta Matolcsy György, a Fidesz gazdaságpolitikusa szerdán Budapesten. A kedvezményt a 24 év alatti, az 55 év feletti és a részmunkaidős női foglalkoztatottak számára kellene biztosítani - közölte az Orbán-kormány volt gazdasági minisztere sajtótájékoztatón. Hozzátette: ez a javaslat is része a Fidesz hétpontos gazdaságélénkítő csomagjának, amivel a csütörtöki gazdasági csúcsra készülnek.
2008.11.12. 16:10
 
Egy anyát küld az űrbe Japán 2010-ben
A 37 éves Jamazaki Naoko lesz az első japán anya, aki űrutazást tesz. A tervek szerint az Atlantis űrhajó fedélzetén indul majd az űrbe 2010. február 11-én. Az űrutazás kéthetes küldetése alatt különböző multifunkcionális berendezéseket szállít majd a nemzetközi űrállomásra. Jamazaki a második japán női asztronauta lesz; az első a most 56 éves Mukai Csiaki volt, aki két küldetésben is részt vett, 1994-ben és 1998-ban. A japán kormány azt szeretné, ha a gyermekek körében megnőne az érdeklődés az űrkutatás iránt - mondta el a japán miniszterelnök szóvivője. Jamazaki, akinek egy hatéves kislánya van, a hetedik lesz a japán űrhajósok sorában.
2008.11.12. 15:48
 
 
Ligakupa: kikapott a Debrecen
A bajnokságban listavezető Debrecen 3-2-es vereséget szenvedett a másodosztályú Bőcs otthonában a labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában. Eredmények: A csoport: Bőcs - DVSC-TEVA 3-2, Vác-Újbuda - Diósgyőri VTK 0-2. B csoport: Győri ETO-BFC Siófok 3-0. C csoport: Paksi FC-Gabona Trans Kaposvár 4-0. D csoport: Kecskeméti TE-ERECO - FC Fehérvár 2-3.
2008.11.12. 15:45
 
 
A Gazprom-vezér szerint jövőre csökken a földgáz ára Európában
Európában 2009 elején egészen bizonyosan csökken a gáz ára a mostani negyedévben elért több mint 500 dollárról ezer köbméterenként, de az olcsó szénhidrogének kora elmúlt, mondta szerdán Új-Urengojban Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatója. Miller rámutatott arra is, hogy a pénzügyi válság következményei miatt az olajtársaságok nem fektetnek eleget a termelésbe, és ezért hiány is mutatkozhat később kőolajból. Előzőleg Jürgen Hambrecht, a német BASF vegyiművek vezetője úgy vélte, hogy jövő év elején még magas lesz a földgáz ára, mivel az a kőolaj és származékai árához kötődik, de több hónapos átlag alapján számolják ki, ezért ingadozásai nem olyan gyakoriak.
2008.11.12. 15:36
 
 
Obama titkosszolgálati vezetők leváltására készül
Leváltásra számíthat az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője és a titkosszolgálatok koordinátora - írta szerdán a The Washington Post. A Demokrata Párt több vezető képviselője ellenzi, hogy Michael Hayden és Mike McConnell hivatalban maradjon az új elnök, Barack Obama beiktatása után - tudta meg az amerikai napilap. Az újság értesülése szerint a demokraták azért kardoskodnak a két titkosszolgálati vezető menesztése mellett, mert mindkettő nyíltan támogatta a távozó elnök, George Bush kormánya alatt a terrorizmus ellenes harc jegyében bevezetett, vitatott nyomozási és lehallgatási eljárásokat.
2008.11.12. 15:21
 
 
Az orvosok szerint türelmetlenebbek a betegek az elmúlt egy évben
Türelmetlenebbek a betegek, ami gyakran okoz nehézséget az orvosoknak; szükség lenne a betegjogi képviselőhöz hasonló orvosjogi "intézményre" is - derült ki a GfK LHS Healthcare felméréséből. A kutatás az orvosok szemszögéből vizsgálta a betegellátást, szeptemberben és októberben 170 orvost kérdeztek meg. A válaszokból kirajzolódott az is, hogy az elmúlt egy évben az orvosok egyre növekvő türelmetlenséget tapasztalnak a betegeknél, ez a türelmetlenség Budapesten nagyobb mértékű, mint vidéken. Az orvosok elmondása alapján a fővárosban a türelmetlenség erős követelődzéssel, akár agresszív viselkedéssel is párosul.
2008.11.12. 15:15
 
 
Tűzszünetet jelentett be a szudáni elnök Dárfúrra vonatkozóan
Azonnali és feltétel nélküli tűzszünetet jelentett be szerdán Kartúmban a szudáni elnök az ország nyugati részén lévő Dárfúr térségére vonatkozóan. Omar Haszan Ahmed el-Besir egyúttal szorgalmazta nyilatkozatában a térségben harcoló milíciák leszerelését. Bár azt mondta, hogy feltétel nélküli a tűzszünet, annyi feltételt mégis szabott, hogy érvénybe lépéséhez előbb hatékony megfigyelőmechanizmusnak kell létrejönnie. A rendszer által életre hívott, a kormány és a politikai ellenzék képviselőit tömörítő Szudáni Népi Fórum ajánlotta a fegyvernyugvást. A fegyveres ellenzék csoportjai, köztük a dárfúri lázadók bojkottálták "a békés rendezés kidolgozásával megbízott" fórum munkáját.
2008.11.12. 14:21
 
 
Az MDF szerint az euró azonnali bevezetésére van szükség
A Magyar Demokrata Fórum ötpárti megegyezést, valamint az uniós tárgyalások azonnali elindítását kezdeményezi az euró mielőbbi bevezetése érdekében. Erről Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője beszélt sajtótájékoztatón. Az MDF a csütörtöki gazdasági csúcson azt fogja képviselni, hogy minél előbb induljon meg egy olyan ötpárti egyeztetés, ami az euró lehetőleg azonnali bevezetésének a feltételeit teremti meg - fogalmazott az ellenzéki politikus. Hozzátette: pártja felkéri a kormányt, hogy azonnal kezdjen tárgyalásokat az Európai Unióval, valamint az EU-országok államfőivel Magyarországnak az eurózónához való csatlakozása ügyében.
2008.11.12. 14:00
 
A hitelminősítő intézetekre vonatkozó szabályok szigorítását javasolja az EB
Az Európai Bizottság szerdán azt javasolta, hogy szigorítsák meg a hitelminősítő intézetek tevékenységére vonatkozó szabályokat. A javaslat a pénzügyi válság kezelésére irányuló javaslatcsomag részét képezi. Charlie McCreevy, a belső piacért és a szolgáltatásokért felelős EU-biztos szerint az Európai Unióban a minősítési üzletágba vetett piaci bizalom helyreállításához szigorú szabályokra van szükség. Az Európai Bizottság szerint biztosítani kell, hogy a hitelminősítéseket ne befolyásolják érdekellentétek, hogy a hitelminősítő intézetek folyamatosan szem előtt tartsák a minősítési módszerek és a minősítések megfelelőségét, valamint hogy a hitelminősítő intézetek átlátható módon járjanak el.
2008.11.12. 13:52
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239[2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista