2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A SZEF tiltakozik a kormány intézkedési tervei ellen
A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) tiltakozik a közszolgálatban dolgozók és a nyugdíjasok életminőségét rontó, a megélhetési feltételeiket veszélyeztető állami, kormányzati intézkedési tervek ellen - mondta ki szombati rendkívüli kongresszusán hozott állásfoglalásban a szervezet. Varga László, a SZEF elnöke a kongresszuson hangsúlyozta: a SZEF támogatta tagszervezetei törekvését, hogy felújították az egységes közszolgálati sztrájkbizottságot. A küldöttek egységesen kiálltak a sztrájkbizottság november 29-re tervezett demonstrációja mellett, hogy tiltakozzanak a kormány bejelentett intézkedési tervei ellen.
2008.11.15. 18:00
 
 
Bundesliga: Hajnal ismét remekelt
A Hajnal Tamással felálló Borussia Dortmund 4-0-ra legyőzte az Eintracht Frankfurt együttesét a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. A magyar válogatott középpályás végigjátszotta a találkozót, és csapata második gólját lőtte. A remek formában lévő Hertha BSC most a Hamburg skalpját gyűjtötte be. Dárdai Pál ezúttal is végig a pályán volt. A címvédő Bayern München hiába vezetett már két góllal is a korábbi nagy rivális Borussia Mönchengladbach otthonában, a hazaiak két perc alatt egyenlítettek. A tabellát továbbra is a Leverkusen vezeti. Bundesliga, 13. forduló: Bayer Leverkusen-Schalke 04 2-1 (2-0), Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt 4-0, Hertha BSC-Hamburger SV 2-1.
2008.11.15. 17:50
 
 
Lollo duzzog
Életmű-díjjal jutalmazta Gina Lollobrigidát a minap a Római Filmünnep. A díva nem hatódott meg, közölte, hogy kitüntetése már annyi van, mint egy nyugalmazott tábornoknak, de ha ez arra szolgál, hogy jobban megismerjék, ám legyen. A 81 éves színésznő ugyanis úgy látja, hogy nem ismerik eléggé, illetve csak úgy ismerik, mint színésznőt, holott ő szobrász és fotós is, ezenkívül az ENSZ élelmezési és mezőgazdasági szervezetének, a FAO-nak jószolgálati nagykövete. Éppen ezért, hogy bemutassa ezen oldalait is, készített magáról egy 15 perces életrajzi dokumentumfilmet Gina Lollobridiga, egy olasz szimbólum a világban címmel, és ezt a római fesztiválon be is mutatták.
2008.11.15. 17:20
 
Labdarúgó NB I: MTK-REAC 0-2
A sereghajtó REAC nagy meglepetésre két góllal nyert a címvédő MTK otthonában a labdarúgó Soproni Liga idei utolsó, 15. fordulójában, így bajnoki mérkőzésen Nagy Sándor győzelemmel debütált a vendégek kispadján. A találkozó előtt kisebb ünnepséget rendeztek az anyaegyesület MTK fennállásának 120. évfordulója alkalmából. A kezdőrúgást Sándor Károly végezte el. Soproni Liga, 15. forduló: MTK Budapest-REAC 0-2 (0-0), Hidegkuti Stadion, 1000 néző, gólszerzők: Nyerges (47.), Kiss T. (78.).
2008.11.15. 17:14
 
 
Bush: máris haladás történt a pénzügyi válságértekezleten
George Bush szerint máris haladás történt a globális pénzügyi válságról kezdődött washingtoni csúcsértekezleten; az amerikai elnök a szombaton kezdődött zárt ajtók mögötti egyeztetés előtt nyilatkozott. Bush úgy látja: a krízis okait és kezelésének útjait kereső mintegy két tucatnyi állam- és kormányfő "közeledik egy olyan megállapodáshoz, amely a kockázatos befektetések és a szabályozási hiányosságok jobb felderítését célozza". Az amerikai elnök leszögezte, a válság nem ért véget, és még sok munka van hátra. A G20-csúcs résztvevői megvitatják, hogyan lehet elkerülni a jövőben a mostanihoz hasonló, globális gazdasági összeomlással fenyegető válságokat.
2008.11.15. 16:15
 
 
Viagra-segély 70 év felettieknek
Ingyen adnak Viagrát és egyéb férfiúi állóképességet javító szert Mexikóvárosban a 70 év felettieknek. Nők nem részesülnek a segélyből. A polgármester úgy tartja, hogy a nemi élet szerves része az életminőségnek és a boldogságnak, ezért támogatja a programot, amely jó pár párnak biztosít majd programot. Az erekcióhosszító szereket december elsejétől kezdik osztogatni három helyen, mindhárom amúgyis idősek szexuális életével egészségével foglalkozik. Az igénylőket megvizsgálják, mielőtt ellátnák őket Viagrával és társaival. Hosszú sorokra lehet majd számítani, mivel a szűkebb értelemben vett Mexikóváros 8,7 millió lakosú, a tágabb körzete pedig 20 milliós.
2008.11.15. 16:07
 
 
Kouchner: a fejlődő országokat is be kell vonni a pénzügyi átalakításba
A nemzetközi pénzügyi rendszer átalakításába a fejlődő országokat is be kell vonni - hangoztatta a francia külügyminiszter szombaton Strasbourgban, az Európai Fejlesztési Napok megnyitóján. A nemzetközi pénzügyi rendszer átalakításakor biztosítani kell, hogy a folyamatban fejlődő államok is részt vegyenek. Ezért a tárgyalásokon például az Afrikai Uniónak is részt kellene venni - vetette föl Bernard Kouchner. Louis Michel, az Európai Bizottság fejlesztési biztosa a megnyitón kiemelte: a világ nagyon komoly pénzügyi válságon megy keresztül, a gazdasági fejlődés lassul, ami az individualizmus és a protekcionizmus megerősödéséhez vezethet.
2008.11.15. 15:55
 
Karate-vb: S. Kovács Ádám ezüstérmes
S. Kovács Ádám ezüstérmes lett a 65 kg-osok között a 19. karate-világbajnokságon Tokióban. A szövetség tájékoztatása szerint a magyar versenyző több ezer néző előtt csak a döntőben kapott ki amerikai ellenfelétől. "Boldog vagyok, hogy sikerült ezüstérmet szereznem. Továbbra sem teszek le arról az álmomról, hogy egyszer én legyek a világbajnok. Köszönöm mindenki segítségét, akik hozzájárultak ahhoz, hogy idáig juthattam" - nyilatkozta S. Kovács.
2008.11.15. 15:48
 
Átfestik a szentpétervári Ermitázst?
A szentpétervári Ermitázs főépülete, az egykori Téli Palota hamarosan a világhírű zöld helyett eredeti halvány sárga színében pompázhat: ilyen javaslatot szándékozik tenni a múzeum igazgatója és főépítésze a városi hatóságoknak, hangsúlyozva azonban, hogy ez egyelőre csak ötlet, amelyet még meg kell vitatni. Az elgondolás onnan ered, hogy jelenleg folyik a szemközti Vezérkar épületének rekonstrukciója, s eldöntötték, hogy 2013-ban, amikor eljutnak odáig, az épület homlokzata visszakapja eredeti gyöngyszínét.
2008.11.15. 15:15
 
 
Fidesz: fontos kérdések maradtak ki a magyar-szlovák nyilatkozatból
A Fidesz sajnálatosnak tartja, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök képtelen volt elérni a szlovák kormányfővel folytatott szombati tárgyalásán, hogy Magyarország számára fontos kérdések, így a Dunaszerdahelyen történtek és a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának ügye bekerüljön a találkozón elfogadott közös nyilatkozatba - mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján. Az a tény, hogy Dunaszerdahely ügye nem került be a nyilatkozatba, sajnos azt üzeni, hogy a magyar kormány képtelen megvédeni a magyar embereket, akiket "büntetlenül lehet agyba-főbe verni Magyarország határain túl" - mondta a Fidesz szóvivője.
2008.11.15. 15:12
 
Kamasz a világ körül
Sok kamasz fenyegeti szüleit azzal, hogy világgá megy, a 16 éves angol Michael Perham azonban szombaton tényleg így tett: világkörüli kalandra indult vitorlásával. A Hertfordshire grófságbeli illetőségű középiskolai diák a délnyugat-angliai Portsmouth kikötőjéből kelt útra, teljesen egyedül. Tervei szerint 2009 márciusában érkezik haza, miután az Atlanti- és a Csendes-óceán legveszélyesebb vizeit átszelve körbehajózta az egész világot. Útja során olyan hírhedt viharzónákon kell áthaladnia, mint a Jóreménység foka Dél-Afrika partjainál, vagy a Horn-fok Dél-Amerika csücskénél. Michael már indulása pillanatában világrekordot döntött: ő a legfiatalabb hajós, aki szólóban valaha is ilyen útra vállalkozott.
2008.11.15. 15:08
 
 
Alpesi sí Világkupa: Vonn nyert Leviben
Az összetettben címvédő Lindsey Vonn győzött a női műlesiklás nyitányán a finnországi Leviben rendezett alpesi sí Világkupa-viadalon. A 24 éves amerikai versenyző első Vk-sikerét aratta ebben a szakágban. Eredmények: 1. Lindsey Vonn (amerikai) 1:47,98 p (53,61/54,37 mp) 2. Maria Pietila:-Holmner (svéd) 1:48,38 (53,99/54,39) 3. Maria Riesch (német) 1:48,64 (54,08/54,56). A szakági Vk állása 1 verseny után: 1. Vonn 100 pont, 2. Pietila:-Holmner 80, 3. Riesch 60. Az összetett Vk állása 2 verseny után: 1. Vonn 129 pont, 2. Tanja Poutiainen (finn) és Pietila:-Holmner 120-120.
2008.11.15. 14:27
 
 
A kisbaba játékai
A játék komoly dolog, különösen a gyerekek játéka, ami az élet első három évében a testi-szellemi fejlődés és a világ felfedezésének nélkülözhetetlen része. A szülők és a látogatóba érkező rokonok sokat foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy milyen játékot vegyenek a kicsinek. A helyes döntéshez érdemes megismerni a babák játszási szokásainak fejlődését.
2008.11.15. 14:23
 
 
Üdítő színek a fürdőszobában
Rendkívül finom kivitelű zuhanykabinjával és formatervezett szerelvényeivel ez a fürdő a high-tech stílus csúcsa. Azt is megmutatja, hogy a fehér falak, a tükör- és üvegfelületek milyen jól sokszorozzák a fény erejét, és ezáltal tágítják a teret.
2008.11.15. 14:16
 
 
Gyurcsány: nem kielégítő Fico válasza a Dunaszerdahelyen történtekről
Magyarországot nem elégíti ki Robert Fico válasza a Dunaszerdahelyen történtekkel kapcsolatban, és továbbra is úgy gondolja, egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a rendőrségi fellépés jogszerű és arányos volt a november 1-jei futballmérkőzésen. Erről Gyurcsány Ferenc beszélt a magyar-szlovák kormányfői találkozó után tartott közös sajtótájékoztatón Révkomáromban (Komarno). Mint fogalmazott: csalódást keltő, hogy a vizsgálati eredményt még mindig nem kapta meg Magyarország, annak ellenére, hogy ezt többször kérte. Az MTI kérdésére, hogy a Dunaszerdahelyen történtek ügyében lép-e a továbbiakban a magyar kormány, a miniszterelnök úgy válaszolt: ezen még gondolkodniuk kell.
2008.11.15. 14:05
 
 
Tenisz, Mesterek Kupája: Djokovic-Davigyenko döntő lesz
Nyikolaj Davigyenko lesz a szerb Novak Djokovic ellenfele a férfi teniszezők sanghaji évzáró viadalán, a Mesterek Kupáján, miután 1:39 órás mérkőzésen legyőzte a brit Andy Murrayt. Az orosz játékos 33 nyerő ütést mutatott be egyre inkább elfáradó riválisának 7-ével szemben, aki a második szettben már alig tanúsított ellenállást. A Mesterek Kupájának összdíjazása 4,55 millió dollár. Eredmény, elődöntő: Davigyenko (orosz, 4.)-Murray (brit, 3.) 7:5, 6:2, Djokovic (szerb, 2.)-Simon (francia, 8.) 4:6, 6:3, 7:5.
2008.11.15. 13:18
 
 
A font összeomlásától tartanak a brit konzervatívok
"Összeomolhat" az angol font, ha a brit kormány eladósodással és költekezéssel próbál kilábalni a súlyosnak ígérkező recesszióból - mondta szombaton megjelent nyilatkozatában az ellenzéki Konzervatív Párt árnyékkormányának pénzügyminiszter-jelöltje. George Osborne a szombati The Timesnak azt mondta: a font máris gyorsan veszít értékéből az euróval és a dollárral szemben, és ha a kormány nem jár el megfontoltan, fennáll a veszélye a font elleni spekulációs rohamnak és a brit valuta tényleges összeomlásának. A munkáspárti brit kormány általános értesülések szerint hamarosan rendkívüli adócsökkentési terveket jelent be a gazdaság élénkítése végett.
2008.11.15. 13:15
 
Tízezrek tüntettek Ausztráliában a környezet védelmében
Tízezrek vettek részt tüntetéseken szombaton számos ausztráliai városban azzal a követeléssel, hogy az állam tegyen határozott lépéseket a klímaváltozás ellen. Ausztrália balközép kormánya arra készül, hogy valamikor a hónap vége körül megszabja az üvegházhatást okozó gázok nemzeti kibocsátási határértékeit. "A fosszilis energiahordozókat felhasználó iparágak képviselői nyomást gyakorolnak a kormányra, hogy ne legyen szigorú a határértékek megszabásában" - mondta újságíróknak a tüntetések egyik szervezője.
2008.11.15. 13:11
 
 
Podolák György: eredményes volt a gazdasági csúcs
Eredményes és hasznos volt a csütörtöki gazdasági csúcs - vont mérleget Podolák György, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának MSZP-s elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Közlése szerint a jövő héten Bajnai Gordon fejlesztési miniszterrel közösen áttekintik azokat az ötleteket, kérdéseket és javaslatokat, amelyeket a gazdasági csúcs résztvevői felvetettek. Átnézik, hogy azok közül melyeket lehetne törvényi formába önteni vagy később kormányrendeletek útján megvalósítani.
2008.11.15. 12:28
 
 
Pokorni: az évtized legrosszabb éve elé néz az oktatás
Az évtized legrosszabb éve elé néz 2009-ben a magyar oktatás - mondta Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Az Orbán-kormány oktatási minisztere kifejtette: nincs olyan normatíva, ami 2002-ben ne lett volna magasabb, mint amit jövőre a büdzsé előirányoz. Hozzátette: a kormányzat 40 milliárd forintot von el az oktatásügytől. Másfél éve, amikor 25 milliárdot vontak ki, csaknem tízezer pedagógus veszítette el az állását - jegyezte meg a szakpolitikus. Pokorni Zoltán kitért arra is, hogy a legnehezebb helyzetben a kistelepülések iskolái lesznek majd.
2008.11.15. 12:18
 
 
Katona Kálmán: a felhasználatlan energia a legtisztább
A legtisztább és legolcsóbb energia a fel nem használt energia; a háztartások bővülő energiatakarékossága akár egy egész erőművet is feleslegessé tehet - mondta Katona Kálmán (MDF), az Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottságának elnöke szombaton. Katona Kálmán a CECED Magyarország Egyesülés és az Electro-Coord Magyarország Kht. által közösen meghirdetett energiatakarékossági verseny budapesti megnyitóján hangsúlyozta: a parlamentnek minél hamarabb el kell kezdenie egy klímapolitikai stratégia kidolgozását a szén-dioxid-kvóta kereskedelemből befolyó összegek elköltésére.
2008.11.15. 11:53
 
 
Szili és Orbán a tanyasi életforma fontossága mellett érvelt
Ha nem foglalkozunk a tanyasi közösségek életével, ugyanolyan mintha nem foglalkoznánk egy Debrecen nagyságú közösség életével - mondta Szili Katalin házelnök szombaton, a Parlamentben rendezett tanyakonferencián. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke köszöntőjében arról beszélt, ha Magyarország európai ország akar lenni, akkor a tanyákat, falvakat és kistelepüléseket meg kell becsülnie. Szili Katalin rámutatott, ma Magyarországon mintegy 200 ezren élnek tanyán, ám köztudott, hogy különbségek vannak tanya és tanya közt. Hozzátette, fontosnak tartja, hogy elkészüljön egy vidéktörvény.
2008.11.15. 11:20
 
 
A valutaátváltások megadóztatását kezdeményezi a baloldali tömörülés
Világszerte a valutaátváltások megadóztatását, azaz a Tobin-adó bevezetését javasolta Kiss Péter, az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának vezetője szombaton Budapesten, a platform országos értekezletén. Javaslatot teszünk a Tobin-adó bevezetésére, nemcsak Magyarországon és nemcsak Európában, mert úgy nincs értelme, hanem világméretűen - mondta a kancelláriaminiszter a Pénzügyi válság - korszakhatár! címmel tartott országos értekezletet megnyitó beszédében.
2008.11.15. 11:03
 
 
Közös nyilatkozatot írt alá Gyurcsány és Fico
Négypontos közös nyilatkozatot fogadott el Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák kormányfő szombaton Révkomáromban. A nyilatkozat aláírói sürgetik a szélsőséges megnyilvánulások és ideológiák elleni fellépést, valamint kiállnak a nemzeti kisebbségek kulturális és etnikai önazonosságának megőrzése mellett. A nyilatkozat szerint a magyar és a szlovák kormányfő "határozottan és egyértelműen" ellenez minden radikális ideológiát, az ilyen eszméket követő mozgalmakat, az idegengyűlölet, a sovinizmus és nacionalizmus mindenféle formáját, az erőszak minden megnyilvánulását.
2008.11.15. 10:10
 
 
Az országos tiszti főorvos szerint jól működik az egri kórház
Az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház egy rendben működő intézmény, amely alkalmas a betegellátó szerepének betöltésére - idézte az országos tiszti főorvos véleményét szombati számában a Heves Megyei Hírlap, beszámolva Falus Ferencnek az intézményben előző nap tett látogatásáról. A tiszti főorvos megállapítása szerint az általa meglátogatott osztályokon nyugodt és kiegyensúlyozott légkörben folyt a munka - közölte az újság. Falus Ferenc nem csak vezetőkkel, orvosokkal és ápolókkal beszélt, hanem betegekkel is.
2008.11.15. 09:52
 
 
A szlovák sajtó szerint Fico bizonyíték nélkül megy Révkomáromba
Egy szlovák lap szerint aligha visz magával Robert Fico szlovák kormányfő olyan videofelvételt Révkomáromba, Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnökkel folytatandó tárgyalására, amely bizonyítaná, hogy a dunaszerdahelyi rendőrattak indokolt volt. A SME című liberális napilap emlékeztet szombati számában: Brano Ondrus, a szlovák kormányhivatal sajtóosztályának vezetője azt írta egy szlovák hetilapban, hogy az országos rendőrfőkapitány helyettese "nyilván nem rendelkezik" olyan videofelvétellel, amely bizonyítani tudná a november elsejei rendőrtámadás indokoltságát.
2008.11.15. 09:27
 
 
Hegyi állatmentés nagy erőkkel
Mintegy 130 birkát és kecskét szedtek le sziklákról a rendkívüli helyzetek minisztériumának hegyi mentői az Altaj Köztársaságban egy példátlan akció során. A minisztérium helyi részlegétől egy gazdálkodó kért segítséget, mert állatai éhes farkasok elől menekülve jó 200-250 méter magasra felmásztak a meredek sziklákon, de sem továbbjutni, sem lejönni nem tudtak. A birkák és kecskék több napig álldogáltak étlen-szomjan, mígnem gazdájuk kérésére megérkeztek a hegyi mentők, és több mint kétnapos munkával egyenként leeresztették a legyengült állatokat a sík területre. A helyiek szerint ilyen sok állatot egyszerre még soha nem kellett menteni.
2008.11.15. 09:14
 
 
Kósa: Debrecen adócsökkentésben megelőzte az országot
A gazdaság fejlesztése érdekében Debrecenben nem kell adót csökkenteni, a város ugyanis, megelőzve az országot, ezt már másfél évvel ezelőtt megtette - mondta el az MTI érdeklődésére Kósa Lajos polgármester. A cívis város fideszes polgármestere emlékeztetett rá: az önkormányzat helyi adórendeletének módosításával kedvezményekben részesíti a magasabb hozzáadott értéket képviselő befektetőket, ipari és szolgáltató cégeket. A 2 százalékos helyi iparűzési adó alapjából így levonható például a licencdíj, vagy a K+F költség, aminek eredményeként egy év alatt megtelt az egyik ipari park, 5-6 IT-service központ települt a városba, legutóbb a belfasti székhelyű GEM.
2008.11.15. 09:05
 
 
Gesztenyegyűjtési rekord
Guinness-rekordra esélyes két brit fiúcska gesztenyegyűjtésével. Összesen 7500 darabot szedegettek össze, azonban nem döntötték meg a korábbi csúcsot, mivel még nincs vadgesztenyegyűjtési Guinness-kategória. Így minden esélyük megvan az elsőségre. A 9 és 10 éves fivérek már évek óta gesztenyéznek, de nem ennyire szenvedélyesen. Az idén eltökélték, hogy ezret fognak összeszedni, ám amikor elérték, kétezerre emelték céljukat. Aztán háromra, és így tovább. 7500-nál azonban már vagy a gesztenye fogyott el - a szabadban - vagy gyűjtési kedvük, mert leálltak.
2008.11.15. 08:51
 
Az APEH közzétette honlapján az elszámolható üzemanyagárakat
Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) közzétette honlapján az adózók által elszámolható decemberi üzemanyagárakat. A 95-ös ólmozatlan motorbenzin literenként 274 forinttal, a gázolaj 297 forinttal, a keverék 298 forinttal, az autógáz pedig 188 forinttal számolható el december 1-je és december 31-e között. Ha az szja törvény hatálya alá tartozó magánszemély az üzemanyagköltséget a közleményben szereplő árak szerint számolja el, az üzemanyagról nem szükséges számlát beszereznie.
2008.11.15. 08:24
 
 
Elindították az Endeavour amerikai űrrepülőgépet
Elindították a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) helyi idő szerint pénteken este a floridai Cape Canaveralból az Endeavour amerikai űrrepülőgépet. A Kennedy Űrközpontból a magasba emelkedett űrsikló hétfős legénységgel 15 napos küldetésre indult. Az Endeavourrel öt férfi és két nő utazik, mindannyian amerikaiak. Az űreszköz 15 tonnányi felszerelést szállít a Föld körül 350 kilométeres magasságban keringő űrbázisra, amelyen a tervek szerint a jövő évtől kezdve már nem három, hanem hat űrhajós fog huzamosabb ideig dolgozni. A tervek szerint az Endeavour november 29-én tér vissza a Földre.
2008.11.15. 08:09
 
 
G20 csúcs: közel a megegyezés a zárónyilatkozatról
A washingtoni G20 találkozón részt vevő országok vezetői közel járnak ahhoz, hogy megegyezésre jussanak a közös zárónyilatkozat szövegéről - közölték helyi idő szerint pénteken késő este a francia küldöttség névtelenül nyilatkozó tagjai. A G20-csúcsértekezlet részvevői, akik azért gyűltek egybe, hogy kiutat keressenek a globális pénzügyi válságból, egyetértenek az olyan költségvetési és monetáris politika szükségességében, amely segíti a növekedést. A készülő dokumentum utolsó pontja burkolt felhívást tartalmaz a kamatlábak csökkentésére - mondták újságíróknak a francia tisztségviselők.
2008.11.15. 08:05
 
Szombaton Révkomáromban találkozik Robert Fico és Gyurcsány Ferenc
Négyszemközt, majd szűk körű megbeszélésen egyeztet egymással a magyar és a szlovák miniszterelnök szombaton a révkomáromi városházán - értesült az MTI. A tervek szerint Gyurcsány Ferenc és Robert Fico fél órát tárgyal négyszemközt, ezután a nagyjából egyórásra tervezett egyeztetésen már a külügyminiszterek, valamint szakértők is részt vesznek. A szlovák tájékoztatás szerint a két kormányfő "a szlovák-magyar kétoldalú kapcsolatok időszerű témáit" vitatja majd meg. A találkozót a magyar miniszterelnök kezdeményezte kedden.
2008.11.14. 22:00
 
 
Labdarúgó NB I: Paks - DVSC 0-2
A Debrecen kétgólos győzelmet aratott Pakson a labdarúgó Soproni Liga idei utolsó, 15. fordulójának nyitómérkőzésén, így a hajdúságiak telelhetnek majd a tabella élén. Soproni Liga, 15. forduló: Paksi FC - DVSC-TEVA 0-2 (0-2), Paks, 2500 néző, v.: Kassai, gólszerzők: Rudolf (20.), Szakály P. (39.). A meccs eleji, kicsit óvatos játék után a listavezető Debrecen került fölénybe, s az első játékrész végére megnyugtató előnyre tett szert. A folytatásban leginkább csak az eredmény megtartására koncentrált a vendég együttes, és ezt sikerrel tette. A Debrecen megérdemelten, három ponttal távozott Paksról, melynek köszönhetően a téli szünetben a Soproni Liga élén áll majd.
2008.11.14. 21:17
 
Hétfőtől utazhatunk vízummentesen az Egyesült Államokba
Hétfőtől hét újabb ország - köztük Magyarország - állampolgárai utazhatnak vízummentesen az Egyesült Államokba. A washingtoni belbiztonsági minisztérium az MTI-t pénteken úgy tájékoztatta: nem lehet megjósolni, várható-e jelentős utasforgalom-növekedés a vízummentességi program kiterjesztése nyomán. Az amerikai belbiztonsági miniszter október végén jelentette be, hogy hét ország állampolgárai november 17-től utazhatnak vízum nélkül az országba. A magyarokon kívül Csehország, Észtország, Lettország, Litvánia és Szlovákia, valamint Dél-Korea állampolgárai számára oldják fel a vízumkényszert; a vízummentességi programnak jelenleg 27, többségében nyugat-európai állam a tagja.
2008.11.14. 20:00
 
 
Veres: Magyarország időben válaszolt a válság kihívásaira
Magyarország időben válaszolt a pénzügyi válság kihívására, és első lépésként igyekezett az ország finanszírozási szükségletét a lehető legminimálisabbra szorítani, amit nem lehet másképpen, mint a 2008-as és a 2009-es költségvetésben a hiányt tovább csökkenteni - mondta Veres János pénteken Szolnokon, a TOP 50 kiadványt bemutató rendezvényen. A pénzügyminiszter elmondta: a kormány ezt követően fordult a nemzetközi szervezetekhez pénzügyi segítségért, elsőként az Európai Unióhoz, majd az IMF-hez és a Világbankhoz.
2008.11.14. 19:10
 
 
Fidesz: nehéz helyzetbe kerülnek jövőre az önkormányzatok
2008.11.14. 19:10
 
 
Hillary Clinton nem cáfolta, hogy külügyminiszter lehet
Hillary Clinton volt first lady pénteken nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy felmerült, Barack Obama megválasztott elnök esetleg őt kérné fel külügyminiszterének. "Nem bocsátkozom spekulációkba, és nem nyilatkozom a megválasztott elnök adminisztrációjával kapcsolatban" - közölte egy Albanyban rendezett konferencián a New York-i szenátor, aki az előválasztások során ádáz harcot vívott Obamával a Demokrata Párt elnökjelöltségéért. Mint mondta, tiszteletben tartja Obama döntéseit, és bármilyen kérdést az új elnök úgynevezett átmeneti csapatához kell intézni - hangzott el a CNN tudósításában.
2008.11.14. 18:58
 
Darukezelő halt meg a XI. kerületben
Emelőkosárral hozták le annak a férfinak a holttestét, aki negyven méter magasan, egy toronydaru kezelőfülkéjében vesztette életét pénteken délután a főváros XI. kerületében.
2008.11.14. 18:58
 
 
A férj virtuális viszonya miatt válik egy brit házaspár
Beadta a válópert egy brit feleség, miután rájött, hogy férjének házasságon kívüli viszonya van - a virtuális világban. A házaspár 2003 májusában interneten keresztül ismerkedett meg egymással, majd 2005 júliusában összeházasodtak. Először a valóságban, majd később a Second Life weboldalon is tartottak egy esküvőt. A férj és a feleség a házasságkötés(ek) után is sok időt töltött a honlapon, sőt annyira izgatta őket a Second Life világa, hogy avatarjaik - azaz számítógépről irányítható virtuális alteregóik - révén több időt töltöttek egymással, mint a valódi életükben. Aztán kiderült, hogy a férj nemcsak felesége avatarjának udvarolt.
2008.11.14. 18:33
 
 
Félezren a kék körben
A cukorbetegség világnapján déli 12 órakor az ország négy nagyvárosában – Budapesten, Debrecenben, Pécsett és Szegeden – orvostanhallgatók megalkották a Diabétesz Világnapjának szimbólumát. A szegediek Gönczi Gáborral 198 embert szerveztek be a kék körbe, Budapesten a MACOSZ elnöke is csatlakozott, a debreceniek 20 nemzet diákjait vonták be, míg Pécsett kockacukornak öltözve kampányoltak az egyetemisták. A nyertes szegedi csapat felajánlotta, hogy a győztesnek járó díjat négy egyenlő részre osztja a városok orvostanhallgató csapatai között. „Nem a verseny, hanem a tájékoztatás a fontos.” – nyilatkozta a szegedi orvostanhallgatók elnöke.
2008.11.14. 17:10
 
 
Északír-magyar barátságos labdarúgó mérkőzés: Koeman szűkítette keretét
Hajnal Tamás, Timár Krisztián és Koltai Tamás kisebb, majd Buzsáky Ákos súlyos sérülése miatt hiányzik majd a magyar labdarúgó-válogatottból, amely jövő szerdán, Belfastban az észak-írekkel találkozik barátságos mérkőzésen. Erwin Koeman szövetségi kapitány a korábbi bő keretből kihagyta még Bogdán Ádámot és klubcsapatuk kérésére a hétfői, illetve a pénteki bajnoki meccseik miatt Szélesi Zoltánt és Bodor Boldizsárt. Meghívót kapott viszont Vermes Krisztián, illetve abszolút újoncként a 20 éves Szalai Ádám, a Real Madrid fiókcsapatának számító Castilla játékosa.
2008.11.14. 17:01
 
A reformszövetség független szakértők javaslatait kéri
A munkaadói szervezetek és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) által létrehozott reformszövetség azt tervezi, hogy független gazdasági, jogi és politológiai szaktekintélyeket kér fel olyan javaslatok kidolgozására, amelyek megvalósulása előmozdítaná a magyar gazdaság hosszú távú fejlődését - mondta el Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára az MTI kérdésére pénteken. A reformszövetség megalakulását Futó Péter, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) elnöke jelentette be a csütörtöki gazdasági csúcson.
2008.11.14. 16:59
 
 
Tenisz, Mesterek Kupája: Federer kiesett
Andy Murray nagy csatában, három játszmában 3 óra 1 perc alatt legyőzte a címvédő svájci Roger Federert a férfi teniszezők sanghaji évzáró viadalán, a Mesterek Kupáján, így a brit játékos mellett a francia Gilles Simon került a legjobb négy közé. Federer nagyszerűen küzdött, a döntő szettben hét (!) meccslabdát hárított, ám ez is kevés volt a nagy napot kifogó skót tehetség ellen. A svájci klasszis pályafutása hetedik Mesterek Kupáján első ízben nem jutott be az elődöntőbe. A sanghaji torna összdíjazása 4,55 millió dollár. Eredmény: Vörös csoport: Murray (brit, 3.)-Federer (svájci, 1.) 4:6, 7:6 (7-3), 7:5. A csoport végeredménye: 1. Murray 3 győzelem, 2. Simon 2, 3. Federer 1, 4. Stepanek 0, 5. Roddick (amerikai) 0.
2008.11.14. 16:33
 
 
Közös európai lépéseket sürgetett a német és a magyar külügyminiszter
Közös európai lépéseket sürgetett a pénzügyi válság megoldására a német és a magyar külügyminiszter. A Berlinben tartózkodó Göncz Kinga pénteken találkozott német kollégájával, Frank-Walter Steinmeierrel, akivel a kétoldalú kapcsolatokon kívül a nemzetközi politika és a gazdaság legidőszerűbb kérdéseit tekintették át. A két ország közötti viszonyt mindkét külügyminiszter szorosnak és problémamentesnek értékelte. A magyar külügyminiszter köszönetet mondott a pénzügyi válság elmúlt heteiben Magyarországgal szemben tanúsított német szolidaritásért.
2008.11.14. 16:30
 
 
December végén szavaznak az egyórás BKV-jegy bevezetéséről
December végén, jó esetben már november utolsó napjaiban szavazhat a Fővárosi Közgyűlés a BKV jövő évi tarifaemeléséről és az egyórás jegy bevezetéséről; a cég felügyelőbizottsága (fb) már elfogadta az elképzeléseket - közölte Vitézy Dávid, a testület tagja. Mint elmondta, több változást jelentene a január 1-jén hatályba lépő új BKV-tarifarendszer: idő alapú, 60 percig érvényes metrójegyet vezetnének be, megszűnne az éjszakai jegy, olcsóbb lenne - 92 ezer forintba kerülne - az éves bérlet, és bevezetnék a háromszor harmincnapos bérletet is. Az fb jóváhagyta a tervezett 7,9%-os tarifaemelést, így a vonaljegy 290 forintba, a bérlet 8.900 forintba, a diák- és nyugdíjasbérlet 3.500 forintba kerül majd, ha a Fővárosi Közgyűlés is megszavazza az előterjesztést.
2008.11.14. 16:30
 
Újra kihallgatta Olmertet az izraeli rendőrség
Izraelben ismét kihallgatta a rendőrség a korrupciós ügyekkel gyanúsított Ehud Olmert ügyvezető miniszterelnököt. Olmertet pénteken két és fél órán keresztül faggatták jeruzsálemi rezidenciáján arról az időszakról, amikor Ariel Saron kormányában az ipari és kereskedelmi miniszteri posztot töltötte be (2003-2006). Micky Rosenfeld, a rendőrség szóvivője elmondta: a gyanú szerint Olmert miniszterként nyomást gyakorolt az állami beruházási ügynökségre annak érdekében, hogy egy üzleti partnerének cégei nyerjenek el megbízásokat átszámítva 1,5 millió euró értékben.
2008.11.14. 16:22
 
 
Meghosszabbították az ipari almatermelők támogatási határidejét
A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési-, valamint a Pénzügyminisztérium meghosszabbította az ipari almatermelők támogatási kérelmének benyújtási határidejét - jelentette be Demendi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Agrárkamara elnöke a szervezet tisztújító küldöttgyűlésén Nyíregyházán pénteken. A termelők a korábbi november 10-ei határidővel szemben november 30-ig nyújthatják be támogatási igényüket - mondta a kamarai elnök, aki az MSZP egyéni országgyűlési képviselője is.
2008.11.14. 16:21
 
 
Folytatódik az Air France-nál a pilótasztrájk: a járatok felét törölték
Európába induló jártainak felét, a tengerentúlra közlekedőknek pedig negyven százalékát törölte pénteken az Air France-KLM légitársaság a nyugdíjkorhatár emelése ellen tiltakozó pilóták négynapos sztrájkja miatt. A légitársaság vezetősége szerint pénteken a pilóták negyven százaléka nem vette fel a munkát, legjelentősebb szakszerveztük, az SNLP szerint viszont nyolcvan százalékuk sztrájkol. Jocelyn Smykowski szakszervezeti vezető üdvözölte, hogy a megmozdulást a pilóták többsége támogatja. Az SNLP szerint a hétvégén még kevesebb járat fog közlekedni. "Az Air France pénteken a nem sztrájkoló pilótákkal tudta biztosítani a félüzemet, de ez nem tarthat sokáig, mert a nem sztrájkolók készlete ki fog merülni" - fogalmazott a szakszervezet szóvivője.
2008.11.14. 15:43
 
 
MSZP: Orbán Viktor nélkül is sikeres volt a gazdasági csúcs
Az MSZP szerint a csütörtöki gazdasági csúcs Orbán Viktor Fidesz-elnök részvétele nélkül is sikeres volt, a kormány és az MSZP javaslatai mögött felsorakoztak a gazdasági élet szereplői - mondta Szabó Zoltán szocialista országgyűlési képviselő pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Sikerült megteremteni a széles politikai és társadalmi egyetértés alapjait a válság kezelésében annak ellenére, hogy a Fidesz - a KDNP-vel karöltve - a felelős és hatásos válságkezelő program kerékkötőjének szerepét vállalta magára - közölte a kormánypárti képviselő. Szabó Zoltán ugyanakkor elmondta, hogy amint a parlament, a gazdasági csúcs sem működhet ellenzék nélkül.
2008.11.14. 15:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237[2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista