2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Az Endeavour csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz
Az Endeavour amerikai űrrepülőgép összekapcsolódott vasárnap a Nemzetközi Űrállomással (ISS). Az űrsikló hét emberrel a fedélzetén, 354 kilométeres magasságban csatlakozott az ISS-hez, közép-európai idő szerint 23 óra 1 perckor. A dokkolási műveletet Christopher Ferguson, az Endeavour fedélzeti parancsnoka irányította. Az űrsikló szombaton indult útnak a floridai Cape Canaveralban található Kennedy Űrközpontból. Az űreszköz 15 tonnányi felszerelést szállított az űrbázisra, amelyen a tervek szerint a jövő évtől kezdve már nem három, hanem hat űrhajós fog huzamosabb ideig dolgozni.
2008.11.17. 07:05
 
 
Mától vízummentesen utazhatnak a magyar állampolgárok az Egyesült Államokba
Mától hét újabb ország, köztük Magyarország állampolgárai utazhatnak vízummentesen az Egyesült Államokba. Az amerikai vízummentességi program keretében a külföldi turisták és üzletemberek legfeljebb kilencven napig tartózkodhatnak vízum nélkül az országban, a munkavállalóknak és a kint tanuló diákoknak továbbra is kell majd vízumot kérniük. A vízummentesség csak az új típusú biometrikus útlevéllel beutazókra érvényes. Az új beutazási szabályok szerint a szóban forgó hét ország állampolgárainak mától kötelező használniuk az elektronikus utasregisztrációs rendszert (ESTA). Az érvényes amerikai vízummal rendelkezőknek nem kell az ESTA rendszeren keresztül bejelentkezniük.
2008.11.17. 07:00
 
 
Fico várhatóan a szlovák főügyész ismert véleményét küldi válaszként
Robert Fico várhatóan Szlovákia legfőbb ügyészének álláspontját küldi meg válaszul Gyurcsány Ferencnek, aki vasárnap levélben kérte a szlovák kormányfőt, hogy a dunaszerdahelyi rendőri beavatkozásról folytasson le egy önálló, a rendőrségtől független vizsgálatot, és annak eredményét küldje meg Magyarországnak. A szlovák kormányfő vasárnap este a TA3 szlovák hírtelevízió stúdiójának vendégeként a legfőbb ügyész, Dobroslav Trnka parlamenti bizottság előtt elhangzott megállapítására hivatkozott, aki szerint a szlovák rendőrség Dunaszerdahelyen a szlovák törvényeknek megfelelően lépett fel.
2008.11.16. 21:02
 
Kamen Stoyanov: Felejtsd el, nem engedhetjük meg magunknak
Az idei Manifestán – Európa egyik legjelentősebb nemzetközi képzőművészeti biennáléján – három munkával is szereplő Kamen Stoyanov érdeklődésének középpontjában a gazdaság és művészet összefüggései és a művészeti élet dinamikája állnak. Társadalmi kérdésekre fogékony alkotói attitűdje kifinomult problémaérzékenységgel, erős kritikai igénnyel és markáns konceptuális gondolkodásmóddal párosul, így nem csoda, hogy a művész fiatal kora ellenére máris a nemzetközi képzőművészeti szcéna figyelmének homlokterébe került.
2008.11.16. 20:40
 
 
Vince Neil - A legendás Mötley Crüe legendás énekese Budapesten!
Húsz év és egy tucat album után nincs olyan a rock, de még a poprajongók között sem, akik nem ismerik a Mötley Crüe-t és a bandához hasonlóan mindent elsöprő energiával rendelkező énekesüket, Vince Neilt.
2008.11.16. 20:30
 
 
Rövidpályás úszó ob: Kis Gergő két számban is nyert
Kis Gergő 35 perc leforgása alatt két számban - 400 vegyesen, majd 1500 gyorson - győzött az V. Allianz rövidpályás úszó országos bajnokság zárónapján, Százhalombattán. Mindkétszer nagy riválisát, Verrasztó Dávidot előzte meg. Szintén duplázott Kovács Norbert, a Kőbánya SC klasszisa, aki a hétvégén összesen négy bajnoki címet és három ezüstérmet szerzett. Dara Eszter országos csúccsal nyitott 50 pillangón - ez volt az ötödik ezen az ob-n -, majd a battai klub kiválósága, a 17 éves Szilágyi Ádám 50-en győzött a hátúszók mezőnyében. Verrasztó Evelyn egy elsőséget gyűjtött be váltóban; a nyolcadik aranyérmétől a versenybíróság fosztotta meg, miután egy szabálytalan forduló miatt kizárta 400 vegyesen.
2008.11.16. 20:02
 
 
NBI: Gólnélküli mérkőzéssel zárult az őszi futballidény
Az őszi szezont a második helyen záró Újpest gólnélküli döntetlent játszott a Fehérvár vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 15. fordulójának utolsó mérkőzésén. FC Fehérvár-Újpest FC 0-0, Székesfehérvár, 3000 néző, V: Bede, sárga lap: Koller (75.), illetve Dudic. (79.) Jó iramban feszültek egymásnak, küzdelmes, hajtós első félidőt produkáltak a csapatok az őszi idény záró találkozóján, de a kapukat nem sűrűn veszélyeztették. A második 45 perc elején a fehérváriak voltak aktívabbak, Simek kapufáig is eljutott, de azután ismét a küzdelem dominált.
2008.11.16. 19:46
 
 
Obama lemond az illinois-i szenátorságról
Barack Obama megválasztott amerikai elnök lemondott Illinois állam washingtoni szenátori posztjáról, amelyet négy évig töltött be; a szövetségi állam vezető lapjaiban közzétett nyílt levelében saját útját Abraham Lincolnéhoz hasonlította. "Ma befejezek egy utat és egy másikba kezdek" - fogalmazott üzenetében, amelyben arról tájékoztatott, hogy az elnöki tisztség miatt lemond a szenátorságról. A Hawaii születésű politikus, aki az Egyesült Államok első fekete bőrű elnöke lesz, felidézte: fiatalemberként két évtizede érkezett a szövetségi államba, hogy kivegye részét Amerika jobb jövőjének építéséből. Obama politikai karrierje 1995-ben kezdődött, amikor bekerült Illinois állam törvényhozásának szenátusába.
2008.11.16. 19:41
 
 
Rövidpályás világcsúcsok Berlinben
A férfi 200 m gyors és 50 m hát, valamint a női 50 m pillangó világcsúcsa megdőlt vasárnap a rövidpályás úszó Világkupa-sorozat berlini viadalán. Férfi 200 m gyorson a német Paul Biedermann 1:40.83 perc alatt ért célba. A régi, 1:41.10-es rekordot az ausztrál Ian Thorpe tartotta 2000. február 6-a óta. Férfi 50 m háton az amerikai Randall Bal 22.87-et úszott. A korábbi, 23.05 mp-es csúcs a szintén amerikai Peter Marshall nevéhez fűződött szerda óta. A női 50 m pillangón az ausztrál Marieke Guehrer 24.99 mp-cel csapott a célba, ezzel 32 századot faragott a svéd Therese Alshammar szerdai rekordjából.
2008.11.16. 18:57
 
 
Az indonéz hatóságok lefújták a cunamiriadót
Két erős földrengés volt vasárnap az indonéziai Celebesz szigete közelében, a tengerben, amelyek után cunamiriadót rendeltek el a térségben, de nem sokkal később lefújták azt. Először egy Richter-skála szerint 7,5-es erősségű rengés történt a Celebesz szigetén található Gorontalo várostól 139 kilométerrel északnyugatra, 10 kilométeres mélységben a tenger alatt közép-európai idő szerint néhány perccel 18 óra (helyi idő szerint hétfő hajnali 1 óra) után - jelentette a miami központú amerikai földtani intézet (USGS). Az indonéziai meteorológiai intézet cunamiradót rendelt el az epicentrum körül 1100 kilométeres térségben. A második rengés 6-os erősségű volt (az USGS szerint 5,6-os). Ezután nem sokkal lefújták a riadót.
2008.11.16. 18:54
 
 
Megérkezett az új Volkswagen Golf
A tradíció, az innováció és a design jegyében először az újságíróknak "mutatkozott be" a napokban az új Volswagen Golf, mellyel a november 7-9-i nyitott hétvégén a márkát kedvelők is megismerkedhetnek. Nem túlzás azt kijelenteni, hogy a Volkswagen Golf a legnagyobb hagyományokkal rendelkező gépkocsi, hiszen 1974-es megjelenése óta eddig 26 millió példány talált gazdára. Ezt a hagyományt támasztja alá a Volkswagen hazai története is, ahol az eddig eladott 180.000 Volkswagenből 60.000 volt a Golf család tagja.
2008.11.16. 18:12
 
 
KÖNYV: Alkonyat
Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások fenyegetik.
2008.11.16. 18:11
 
 
Gitárversenyt hirdet a Guns!
A Guns ’N Roses zenekar minden eszközt megragad új albumának népszerűsítésére, amely november 23-án jelenik meg.
2008.11.16. 18:09
 
 
Olmert: a Hamász "darabjaira zúzta" a tűzszünetet a Gázai övezetben
Ehud Olmert izraeli kormányfő azzal vádolta meg a kabinet vasárnapi ülésén a Hamász palesztin szervezetet, hogy "darabjaira zúzta" a júniusban életbe lépett tűzszünetet a Gázai övezetben. "A Hamász és a többi terrorista szervezet a felelős azért, hogy megtört a nyugalom, és ismét fellángolt az erőszak az ország déli részén" - mondta Olmert. A Hamász azonnal visszautasította a miniszterelnök vádjait, amelyek a mozgalom szerint "nem tükrözik a valóságot". "A tűzszünet érvényben maradásának feltétele, hogy véget érjen a jogtalan ostromállapot, és leállítsák a cionista háborús gépezetet, amely palesztinokat gyilkol" - mondta Iszmáil Haníje, a Hamász-kormány vezetője.
2008.11.16. 18:08
 
 
MOZI: Alkonyat
A történet főszereplője egy különc lány, Bella, aki másik városba költözése után megismerkedik a titokzatos és jóképű Edwarddal. Szenvedélyes és szokatlan kapcsolat bontakozik ki közöttük, ám a fiúról hamarosan kiderül, hogy vámpír, aki azonban csak állati vért fogyaszt. Ahogy a páros egyre közelebb kerül egymáshoz, Edward egyre nehezebben tudja féken tartani a lány illatának hatására feltörő ösztöneit. Ráadásul régi ellenségei is felbukkannak a városban.
2008.11.16. 18:05
 
 
Eredménytelen volt a francia Szocialista Párt tisztújító kongresszusa
Eredménytelenül zárult vasárnap a francia Szocialista Párt háromnapos tisztújító kongresszusa Reimsben, miután a főtitkári posztra pályázó jelöltek egyikének sem sikerült a küldöttek többségének támogatását elnyernie. Miután sem tartalmi, sem személyi kérdésekről nem tudtak a küldöttek megegyezésre jutni, a párt tagjai fogják csütörtöki szavazásukon a három jelölt közül kiválasztani az új főtitkárt. A legesélyesebbnek a tavalyi elnökválasztás baloldali vesztese, Ségolene Royal tűnik, de jelöltette magát Martine Aubry, Lille polgármestere, valamint az "új baloldalt" és a párton belüli fiatal generációt képviselő Benoit Hamon is.
2008.11.16. 17:53
 
 
Női kézilabda BL: fontos győri diadal
A Győri Audi ETO KC fontos győzelmet aratott hazai közönség előtt a címvédő orosz Zvenyigorod ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójában. Eredmény: A csoport, 3. forduló: Győri Audi ETO KC - Zvenyigorod (orosz) 29-23 (17-10). A macedóniai Eb miatt most hosszú szünet következik, a BL-sorozat januárban folytatódik. A Győr január 3-án az Ikast vendége lesz.
2008.11.16. 17:19
 
 
Hétfőn feltehetően megszületik az úgynevezett plafontörvény
Hétfőn szavaz a parlament a takarékos állami gazdálkodásról szóló törvényről, s a ház feltehetően el is fogadja az úgynevezett plafontörvényt. Az MSZP, az SZDSZ, illetve várhatóan az MDF is támogatja ugyanis a javaslatot, a Fidesz és a KDNP hétfőn dönti el, miként voksol. A plafontörvény rögzíti a kiadási főösszeget, létrehozza a Költségvetési Tanácsot és a Stabilitási és Reformalapot. A kormány által is támogatott módosító csomagot hétfőn MSZP-s, SZDSZ-es és MDF-es szavazatokkal fogadta el a parlament, a Fidesz és az KDNP nemmel szavazott.
2008.11.16. 16:37
 
 
Labdarúgás, északír-magyar: változott Koeman kerete
Egy helyen változott a magyar labdarúgó-válogatott kerete az északírek elleni szerdai, idegenbeli barátságos mérkőzésre. Az olasz másodosztályban érdekelt Avellino nem szombaton, hanem pénteken játszik bajnokit, ezért a klubvezetés kérte Erwin Koeman szövetségi kapitányt, hogy tekintsen el Vaskó Tamás szerepeltetésétől. A holland szakvezető így - az MLSZ honlapja szerint - a Fehérvár FC hátvédjét, a válogatottban újonc Horváth Gábort hívta meg. A játékosok hétfőn Belfastban találkoznak.
2008.11.16. 15:50
 
 
Károly herceg öt év múlva király lehet
Öt év múlva, 65 évesen ülhet az Egyesült Királyság trónjára Károly walesi herceg, miután az akkor már 90 felé közeledő II. Erzsébet királynő átadja neki a koroná. Károly pénteken ünnepelte 60. születésnapját, és ezzel ő lett az angol-brit monarchia történetének első olyan walesi hercege, aki nem uralkodóként érte meg ezt az életkort. Ez komoly rekord: az a hagyomány, hogy az angol trón mindenkori első számú várományosa a walesi hercegi cím birtokosa, a XIV. századig nyúlik vissza. A Sunday Express udvari bennfentesektől származó értesülése szerint a trónörökösnek még további öt esztendőt kell várnia, édesanyja, a jelenleg 82 éves királynő ugyanis 87 éves korában visszavonul, és átadja elsőszülött fiának a trónt.
2008.11.16. 15:05
 
 
Alpesi sí Világkupa: francia siker férfi szlalomban
A francia Jean-Baptiste Grange nyerte a férfi műlesiklást a finnországi Leviben rendezett alpesi sí Világkupa-viadalon. A szezon első szlalom versenyén a francia síző mögött az összetett Vk-címvédő amerikai Bode Miller lett a második, az osztrák Mario Matt pedig a harmadik. Eredmények: férfi műlesiklás: 1. Jean-Baptiste Grange (francia) 1:44.49 p (1. futam: 51.72 mp/2. futam: 52.77 mp), 2. Bode Miller (amerikai) 1:45.28 (51.98/53.30), 3. Mario Matt (osztrák) 1:45.42 (52.53/52.89). Az összetett Vk állása 2 verseny után: Grange 122 pont, 2. Miller 106, 3. Daniel Albrecht (svájci) 100.
2008.11.16. 14:41
 
 
Jövőre sem drágul a távfűtés alapdíja a fővárosban
Az idei évhez hasonlóan, jövőre sem és Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes szándékai szerint 2010-ben sem drágul Budapesten a távfűtés alapdíja. A szocialista politikus elmondta, hogy a működési költségek megtakarítása révén 2008-ban még csökkentették is a távfűtés alapdíját 10 százalékkal azoknak, akiknek már mérhető-szabályozható a fogyasztásuk, illetve akik csatlakoztak a Főtáv Öko-plusz programhoz. Év elejétől ez több mint 11 ezer fogyasztót érintett a 240 ezer lakossági fogyasztóból. A politikus hozzátette, hogy azok a lakóközösségek, amelyek csatlakoznak az Öko-plusz programhoz, szintén visszamenőleg megkapják a 10 százalékos alapdíjkedvezményt.
2008.11.16. 14:26
 
 
Egységes bérletet vezetnek be Budapesten januártól
Januártól bevezetik az Egységes Budapesti Bérletet, amely a BKV, a Volánbusz és a MÁV Start összes vonalára, szolgáltatásaira érvényes lesz, nem kell tehát plusz jegyet venni a városhatáron belüli vasúti és Volán-járművek használatakor a BKV-bérlettel rendelkezőknek - nyilatkozta Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes. Az új szabályozással gyakorlatilag megszűnik az önálló BKV-bérlet és megvalósul a bérletek Budapesten belüli egységessége. Az új bérlet a megszűnő Budapesti Egyesített Bérlet helyébe lép, illetve felváltja a BKV-bérletet.
2008.11.16. 13:57
 
 
A kormányfő szerint rövid távon nincs realitása a Tobin-adónak
Rövid távon belül nincs realitása és most nincs is napirenden a globális adó, a Tobin-adó bevezetése - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja szombaton döntött úgy, hogy javaslatot tesz a valutaátváltások megadóztatását szolgáló adó bevezetésére. A Tobin-adó nem nemzeti adó, a világ első globális adója lehetne - mondta el Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: Magyarország nem vezetheti be nemzeti adóként, ez azt mutatná, hogy "Magyarország nem érti a pénzügyi egyszeregyet sem", de politikusok, közírók, közgazdák sürgethetik, hogy legyen globális adó.
2008.11.16. 13:52
 
 
Fidesz: hozzák nyilvánosságra az IMF-fel kötött megállapodást
A Fidesz követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a kormány és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) közötti megállapodást a készenléti hitelcsomagról, beleértve azokat a Magyarországról szóló titkos szakértői jelentéseket, amelyekről az IMF vezetői azt mondják, hogy csak a kabinet beleegyezésével lehetnek nyilvánosak. Cser-Palkovics András megfogalmazása szerint az elmúlt hat év rossz politikája, illetve a Gyurcsány-kormány miatt sodródott az ország az államcsőd szélére, és szégyenére rászorul az IMF-hitelre. A miniszterelnök a felvetésre reagálva kijelentette: az eddig már nyilvánosságra hozottakon kívül nincs több dokumentuma a Magyarország és a Nemzetközi Valutalap között kötött megállapodásnak.
2008.11.16. 12:12
 
 
Műkorcsolya: Sebestyén Júlia megnyerte a Golden Spint
Sebestyén Júlia megnyerte a nők versenyét a 41. Golden Spin nemzetközi műkorcsolya és jégtáncversenyen, Zágrábban. A viadal honlapja szerint 2004 Európa-bajnoka a rövidprogramhoz hasonlóan a kűrben is a legjobb produkciót nyújtotta, így sikeréhez nem férhetett kétség. A 20 fős női mezőny másik magyarja, Hadford Katherina a 11. helyen végzett. A férfiaknál Vardanjan Tigran képviselte a magyar színeket és 21 indulóból a 18. helyen zárt.
2008.11.16. 12:09
 
 
Gyurcsány Ferenc levélben kér független vizsgálatot Ficótól
Levélben fordul Robert Ficóhoz Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, amelyben azt kéri a szlovák miniszterelnöktől, hogy a dunaszerdahelyi rendőri beavatkozásról folytasson le egy, a rendőrségtől független vizsgálatot, ennek eredményét pedig küldje meg Magyarországnak. Gyurcsány Ferenc elmondta, azt is kéri, hogy Robert Fico az említett vizsgálatot követően "értékelje a helyzetet, vegye számba a bizonyítékokat, indokolja a fellépés jogosságát, a mögötte álló jogszabályi tényeket, ezt foglalja össze egy jelentésbe és küldje meg a magyar félnek". A kormányfő leszögezte: ha a válasz megérkezik, azt a magyar kormány nyilvánosságra hozza.
2008.11.16. 12:00
 
 
Az amerikai csapatok 2011 végéig maradnak Irakban
A bagdadi kormány elfogadta vasárnapi ülésén az iraki-amerikai biztonsági megállapodást, amely lehetővé teszi, hogy az amerikai csapatok 2011 végéig Irakban maradhassanak. A több hónapos egyeztetéssel tető alá hozott dokumentumot a bagdadi kormányszóvivő szerint az ülésen részt vevő mind a 27 miniszter jóváhagyta. Az iraki kormány 37 tagból áll, s egyelőre nem világos, kik maradtak távol a tanácskozástól. A 31 pontból álló szöveget most a parlament elé terjesztik, ahol egyszerű többségre lesz szükség az elfogadásához. Az amerikai erők jelenleg ENSZ-mandátum alapján állomásoznak Irakban, de ennek hatálya december végén megszűnik: ezért is fontos az új, kétoldalú megállapodás mielőbbi elfogadása.
2008.11.16. 11:16
 
 
Az IMF-tagországok megállapodtak az Izlandnak nyújtandó hitelről
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) tagországai megállapodásra jutottak arról, hogy támogatást nyújtanak a pénzügyi válság által súlyosan érintett Izlandnak. Az IMF igazgató tanácsa a jövő héten szerdán dönt a konkrét hitelkeretről, a program részleteiről - jelentette be az IMF vezérigazgatója. Dominique Strauss-Kahn konkrét összeget nem említett, Izland előzőleg 2 milliárd dolláros támogatásért folyamodott a nemzetközi pénzügyi szervezethez. Korábbi értesülések szerint az izlandi hitelprogramba Lengyelország, a skandináv országok, Nagy-Britannia és Hollandia kapcsolódik be.
2008.11.16. 10:10
 
 
Agrárreformhét kezdődik az EU-ban
Megpróbálnak megállapodásra jutni a jövő héten az Európai Unió tagországainak mezőgazdasági miniszterei a jelentős agrárreform-módosítások ügyében. Az EU francia elnöksége és az Európai Bizottság szeretné, ha a miniszterek maratonira tervezett (keddtől csütörtökig tartó) brüsszeli találkozóján megszületne az egyezség, de néhány tagország a találkozó előtt néhány nappal nem tűnik ennyire derűlátónak. Közéjük tartozik Magyarország is, miután az uniós elképzelések számos ponton továbbra sem esnek egybe a hazaiakkal. Sok tagállamnak sok eltérő problémája van a brüsszeli bizottság hivatalos javaslatával, amely mindazonáltal az év eleje óta tartó viták során sok ponton módosult is.
2008.11.16. 09:55
 
 
400 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomag Szaúd-Arábiában
A globális pénzügyi válság negatív hatásainak ellensúlyozása végett Szúd-Arábia 400 milliárd dolláros gazdaságélénkítő programot határozott el a következő öt évre - jelentette be Abdullah szaúdi uralkodó a washingtoni G-20-értekezleten. A befektetések jó része az olajszektorban valósul meg, de más ágazatokban is terveznek jelentős beruházásokat. A programból a szaúdi király szerint az egész térség profitálni fog. Szaúd-Arábia együtt akar működni a külföldi államok közösségével "a világgazdasági fellendülés biztosítása végett" - fejtette ki Abdullah.
2008.11.16. 09:52
 
 
Időközi cigány kisebbségi önkormányzati választás Hevesben
Időközi cigány kisebbségi önkormányzati választás kezdődött vasárnap reggel Heves megyében. A voksolásra azt követően kerül sor, hogy 2008. július 22-én a Heves Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat kimondta feloszlatását, majd az Országos Választási Bizottság 2008. november 16-ra kitűzte az időközi kisebbségi önkormányzati választást - közölte a területi Választási Iroda vezetője. A választás eredményét a Heves Megyei Területi Választási Bizottság hétfői ülésén állapítják meg a leadott szavazatok alapján - tette hozzá Benkár József. Az időközi választásra Heves megye 58 településén kerül sor.
2008.11.16. 09:15
 
A maffiáról gyerekeknek
Ruggero Gabbai olasz rendező dokumentum-játékfilmet készített a maffia áldozatairól azzal a céllal, hogy megmagyarázza a gyerekeknek, milyen káros tevékenységet folytat az alvilág, amely befonja az egész országot. Gabriele Muccino rendező, aki a film társproducere úgy véli: elég volt a romanticizált keresztapákról szóló filmekből, a mozi világ ennél sokkal többet tehet és kell is tennie. Erre akkor döbbent rá, amikor megtudta, hogy a gyerekek milyen keveset tudnak a maffiáról, hiszen sokan közülük azt hiszik, hogy a megölt Falcone bíró is maffiózó volt. A filmet nemcsak az iskolákban vetítik le, hanem az interneten is foglalkoznak a témával és az alkotók várják egy tv-hálózat jelentkezését.
2008.11.16. 09:12
 
 
Akváriumos vécékagyló Kínából
Akváriumos vécécsészét kínál egy kínai cég olyan állatbarát családoknak, amelyek helyszűke miatt nem tarthatnak lakásukban valamilyen házi kedvencet. A vécékagyló tartályát megosztják, s elülső részébe az akvárium kerül. A hátsó részét viszont az eredeti rendeltetése szerint funkcionáló, azaz a vízöblítést szolgáló tartály foglalja el. E megosztás révén biztosítható, hogy az akváriumban a halaknak mindig elegendő víz álljon a rendelkezésére. A gyártó szerint az akváriumos vécékagyló ideális az olyan kínai családok számára, amelyek társat szeretnének gyermekeiknek, ám lakásuk mérete nem engedi meg egy négylábú kedvenc, vagy akár egy akvárium elhelyezését.
2008.11.16. 09:07
 
 
Kicsomagolta magát a börtönből
Kicsomagolta magát a börtönből egy rab Németországban. A 42 éves férfi bebújt a willichi börtön szennyesruha-raktárában egy jókora gyűjtődobozba lepedők és egyebek közé. Aztán már csak várnia kellett - meg izgulnia, nehogy szökési kísérlet okán hosszabbítással végződjön a raboskodás. Egyelőre "rövidítésre" áll, a szennyesládát kicipelték a férfival együtt, felrakták egy furgonra, amelyből azután a rab - feltehetően egy erdő melletti megállásnál - meglógott. A sofőr csak akkor vette észre, hogy potyautasa volt, amikor meglátta: a hátsó ajtó nincs zárva, és belülről nyitották ki. Utána felfedezte, hogy jó nagy üresség tátong a szennyeskupacban.
2008.11.16. 09:03
 
 
Gyerekektől is lopnak adatokat az interneten
Míg az ellopott hitelkártyaszám fél dollárt ér a fekete piacon, addig egy gyerekeket is vonzó internetes játék, a 11 millió felhasználóval rendelkező World of Warcraft (WoW) személyi azonosítójáért minimum tíz dollárt adnak. Az informatikai biztonsággal foglalkozó Symantec legújabb felmérése szerint extrém esetben több ezer dollárt is hajlandóak a fanatikusok kiadni a játék-azonosítókért és jelszavakért: a keresletet mutatja, hogy a megkérdezettek 16 százalékának lopták már el a játékhoz szükséges jelszavát. A leggyakoribb támadási forma még mindig a célzott adathalászat, amikor a bűnözök nemcsak a bankszámlákat szeretnék megcsapolni, hanem kifejezetten a játék során használt azonosító kódokat akarják ellopni.
2008.11.16. 08:57
 
Születésnapi gyerekzsúri nem meghívásból parlamenti ügy
Nyolcéves gyerekek születésnapi zsúrmeghívásával, illetve meg nem hívásával kellett foglalkoznia a parlament ombudsmani hivatalának Svédországban. Az előzmény: nem hívta még két osztálytársát 8. születésnapi zsúrjára egy kisfiú, az összes többit viszont igen, a meghívókat pedig az iskolában kézbesítette. Ez utóbbi miatt tett panaszt hivatalosan a gyerek iskolája hátrányos megkülönböztetés címén. A fiú apja "viszontpanaszolt". Mint mondta, az egyik gyereket azért nem hívta meg fia, mert osztálytársa sem hívta meg őt a saját születésnapjára, a másik gyerek meg azért nem kapott meghívót, mert összeveszett a születésnapossal. A parlamenti panasziroda alapos megfontolás után elmarasztalta az iskolát.
2008.11.16. 08:54
 
 
Ecclestone: soha nem vonulok vissza
Bernie Ecclestone, a Forma-1-es gyorsasági világbajnokság elsőszámú irányítója azt mondta, hogy sohasem vonul vissza. "Soha, soha nem fejezem be. Azon a napon, amikor nem megyek dolgozni, az már a temetésem napja lesz. Persze az még nagyon messze van" - nyilatkozta a 78 esztendős brit üzletember a Gulf News című lapnak. Ecclestone, aki kilenc esztendeje komoly szívműtéten esett át, azt mondta, olyan egészséges, mint a makk.
2008.11.16. 08:52
 
Közvéleménykutatásra írt ki közbeszerzést az NFÜ
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) nyílt közbeszerzést hirdetett a saját intézményrendszerét és kommunikációját, valamint az önképét vizsgáló közvéleménykutatásra, a felhívás a Közbeszerzési értesítőben jelent meg. Az elvégzendő munka két részből áll. Az első az intézményrendszert és a kommunikációt vizsgálja, telefonon és kérdőívvel. Telefonon 11.500 személyt, míg kérdőívvel 1.200 főt kell megkérdezni. A második rész az önképvizsgálat, amely 42 fókuszcsoportos közvéleménykutatással, és 4.200 fő megkérdezésével történik. A teljes munka két évig tart. Az ajánlatok beadási határideje jövő év január 5.
2008.11.16. 08:44
 
Passzív házakhoz tervez ablakokat a szekszárdi faipari klaszter
Közel 160 millió forintos fejlesztést tervez a szekszárdi faipari cégek együttműködése, amely energiatakarékos épületeknél használható ablakok gyártásához európai uniós forrásokra számít - mondta Márkus István, a Danubia Fa-, Bútor- és Épületasztalos Klaszter elnöke. A tizenhárom szekszárdi és Szekszárdi környéki cég együttműködését képviselő klaszter két CNC-forgácsológépet, a gyártáshoz szükséges szoftvereket vásárol a pályázati támogatás elnyerése esetén. A vállalkozások egy bútoripari és egy ablakgyártó berendezéssel két bútorcsaládot, valamint korszerű nyílászárókat állítanak majd elő. A külső karbantartást nem igénylő ajtókat, ablakokat elsősorban energiatakarékos házakhoz szánják.
2008.11.16. 08:27
 
 
Várhatóan drágul a tojás
Karácsonyra a tojás ára darabonként elérheti akár a 40 forintot is - mondta Földi Péter, a Baromfi Terméktanács titkára. A drágulás oka a szakember szerint az, hogy a tojás iránti kereslet az év utolsó néhány hetében az ünnepek előtt nagyobb, mint húsvétkor, az összes megtermelt mennyiség mintegy 20 százalékát ilyenkor adják el a tojástermelők. Az utóbbi hetekben a kereslet élénkülése már érezhető volt, erre emelkedett is a termelői ár mintegy 2 forinttal, elérte, esetenként némileg meg is haladta a darabonkénti 20 forintot. A termelői ár növekedését követte a szakember szerint a fogyasztói árak emelkedése is. Így átlagosan egy darab tojásért jelenleg 30-31 forintot kell fizetniük a vásárlóknak.
2008.11.16. 08:22
 
 
Több mint tízezer embert evakuálnak a kaliforniai bozóttűz miatt
Több mint tízezer ember kötelező evakuálását rendelték el a kaliforniai hatóságok az állam déli részén harmadik napja pusztító bozóttűz miatt, amelyben több száz lakóház leégett. A tűz csütörtök este keletkezett a festői környezetben elterülő Montecitóban, ahol számos híresség lakik. A Los Angeles melletti hegyvidéken jelenleg a csaknem 2600 hektáron ég a növényzet, és eddig a bozóttűz alig tíz százalékát sikerült megfékezni. A hatóságok több mint tízezer lakos kötelező kitelepítését rendelték el. A tüzet erős szél táplálja, időnként óránkénti 120 kilométeres széllökések szítják a lángokat. Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó szükséghelyzetet rendelt el Los Angelesben.
2008.11.16. 08:20
 
 
Medvegyev: Oroszország kész baráti kapcsolatok fejlesztésére a NATO-val
A fennmaradó nézeteltérések ellenére Oroszország kész "baráti kapcsolatok" fejlesztésére a NATO-val - közölte szombaton Washingtonban Dmitrij Medvegyev orosz államfő, aki azt is mondta, hogy országa nyitott marad a párbeszédre az Egyesült Államokkal az amerikai rakétavédelmi pajzs európai kiterjesztése ügyében. Medvegyev a Külkapcsolatok Tanácsa nevű befolyásos, független kutatóintézet rendezvényén felszólalva arról beszélt: Moszkva nem örül annak, hogy a katonai szövetség az orosz határokhoz terjeszkedik, de - tette hozzá - ez nem jelenti azt, hogy nem lehet "teljes értékű" a kapcsolat Oroszország és a NATO között.
2008.11.16. 08:16
 
 
Ökölvívó Eb: Káté ezüstérmes
A 64 kg-ban szereplő Káté Gyula ezüstérmet szerzett a liverpooli ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a döntőben 1:27 percnél sérülés miatt leléptették az örmény Eduard Hambarcumjan ellen. A balszerencsés döntő ellenére a magyar csapat nagyszerűen szerepelt Liverpoolban: Káté Gyula ezüstérme mellett Ungvári István (48 kg), Varga Miklós (60 kg) és Darmos József (91 kg) bronzot szerzett, míg Bacskai Balázs (69 kg) és Szili István (75 kg) a negyeddöntőben kapott ki.
2008.11.16. 08:01
 
 
Normál menetrendben tárgyalhatja az Országgyűlés a bankmentő csomagot
A kormány szándékaival ellentétben, várhatóan normál menetrendben tárgyalhatja az Országgyűlés az úgynevezett bankmentő csomagot. Így leghamarabb decemberben születhet meg a jogszabály. A kabinet azt kezdeményezte, hogy a házszabálytól való eléréssel tárgyalja a parlament a pénzügyi közvetítő rendszer stabilitásnak erősítéséről szóló törvényjavaslatot, és a hozzá kapcsolódó költségvetési törvénymódosítást. A költségvetési bizottság hétfőn dönt az előterjesztések általános vitára való alkalmasságáról, a házbizottság pedig arról, hogy házszabálytól való eltéréssel tárgyalja-e az Országgyűlés a javaslatokat. Nem sok esély van arra, hogy a Fidesz hozzájáruljon a törvényjavaslatok gyorsított tárgyalásához.
2008.11.16. 07:55
 
 
Huszadik születésnapját ünnepelte az SZDSZ
Az SZDSZ volt a rendszerváltás tömegmozgalma - mondta Fodor Gábor a párt 20. születésnapi ünnepségén szombaton Újpesten, a WAX Kultúrgyárban, ahol mintegy ezer ember gyűlt össze. A párt elnöke emlékeztetett arra, hogy húsz évvel ezelőtt Magyarországon nem volt demokrácia, és 1956-ot vagy '48-at ünnepelni államellenes szervezkedésnek számított. Többek között a szabad demokraták miatt van az, hogy ez megváltozott - tette hozzá. A politikus arról beszélt, hogy a Szabad Demokraták Szövetségének alapításakor a Jurta Színházban ezren voltak, akik vállalták a kockázatot, szembefordultak az elnyomással, de hetek, hónapok alatt tíz- és százezren mondtak igent a szabadságra, milliók fogtak össze.
2008.11.15. 22:00
 
 
Akciótervet fogadtak el a G20-csúcson a pénzügyi rendszerek szabályozásáról
George Bush amerikai elnök a washingtoni pénzügyi válságtanácskozás végén közölte: a G20-ak vezetői akciótervet fogadtak el a pénzügyi piacok nemzetközi szabályozásának felülvizsgálatáról, illetve arról, hogy együttműködnek a globális válságok megelőzése érdekében. "Nagyon sikeres csúcstalálkozó volt" - mondta Bush, hangsúlyozva, olyan jó szabályozási mechanizmusra van szükség, amely nem rombolja le a szabadpiac működését. Hangsúlyozta, a gazdasági növekedés elérése a legfőbb cél, és erre a szabadpiac a legalkalmasabb eszköz. Azt is kiemelte: meg kell reformálni a nemzetközi pénzügyi szervezetek, köztük az IMF és a Világbank irányítási rendszerét.
2008.11.15. 20:13
 
 
Fidesz: folytatódjon az ötpárti konzultáció
A Fidesz felkéri a magyar kormányt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy Szlovákia záros határidőn belül vonja vissza az elmúlt időszakban hozott és a felvidéki magyarság oktatási jogait sértő intézkedéseket - közölte Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetjének vezetője. A Fidesz túl azon, hogy tudomásul veszi a magyar és a szlovák fél között született nyilatkozatot, szükségesnek tartja az ötpárti konzultációk folytatását annak érdekében, hogy a magyar Országgyűlés politikai nyilatkozatban foglaljon állást olyan konkrét ügyekben, mint a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumát elítélő szlovák parlamenti nyilatkozat visszavonása és a dunaszerdahelyi labdarúgó mérkőzésen történtek hivatalos kivizsgálása.
2008.11.15. 20:00
 
 
Az MKP szerint szükséges és fontos volt a Gyurcsány-Fico találkozó
Csáky Pál szerint szükséges és fontos volt a magyar-szlovák kormányfői találkozó, de hogy valóban sikeres volt-e, azt majd a következő hetek történései döntik el. A Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke szombaton délután nyilatkozott az MTI-nek. Úgy fogalmazott, ha szombaton reggel bárkiben még kétely merült fel, hogy szükség van-e egy ilyen egyeztetésre, az délután már egyértelmű választ kapott, hogy igen. Csáky Pál hozzátette: a felek megfogalmazták álláspontjaikat, és egyértelművé váltak azok a problémák is, amelyek teherként nehezednek a szlovák-magyar viszonyra. Egyúttal megfogalmazódtak a kitörési, illetve az előrelépési lehetőségek is.
2008.11.15. 19:00
 
 
Férfi kézilabda BL: csoportharmadik és átkerül a KEK-be a Szeged
Legyőzte a lengyel Wisla Plock együttesét, így a Bajnokok Ligájában csoportharmadik lesz, és átkerül a KEK nyolcaddöntőjébe a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Férfi BL, H csoport, 5. forduló: Pick Szeged - Wisla Plock (lengyel) 26-17 (15-8). A horvát és a német csapat már bejutott a legjobb 16 közé - és viszi magával az egymás elleni két meccs eredményét -, a Szeged átkerül a KEK nyolcaddöntőjébe, míg a Plock búcsúzott az európai porondtól. A Tisza-partiak az utolsó fordulóban, jövő szombaton Zágrábban lépnek pályára.
2008.11.15. 18:52
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236[2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista