2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Fico elutasítja, hogy diktáljanak Pozsonynak
Robert Fico bízik abban, hogy a szlovák kormányt 2010-ben is Pozsonyban, és nem Brüsszelben, Budapesten, Moszkvában vagy Washingtonban fogják összeállítani. A szlovák miniszterelnök a parlamenti kérdések órájában beszélt erről csütörtökön a pozsonyi Nemzeti Tanácsban. "Ahogy Magyarországon sem tetszene az embereknek, ha mi mondanánk meg, hogyan nézzen ki a kormányuk, úgy nekünk sem tetszik, ha valaki diktál nekünk, hogy miként kellene kormányunknak kinéznie" - jelentette ki a kormányfő. Fico szerint a kormány összetételének kialakítása minden ország szuverén joga, s ebbe Pozsony senkinek sem enged beleszólást.
2008.11.27. 16:45
 
 
Draskovics csalódott a szlovák válaszban
Csalódást keltő Robert Kalinák szlovák belügyminiszter válaszlevele, mert nem tartalmazza azokat a bizonyítékokat vagy annak magyarázatát, hogy miért került sor a durva rendőri fellépésre a dunaszerdahelyi stadionban - mondta Brüsszelben Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter. Draskovics, aki az EU belügyminiszteri tanácskozásán vett részt, az eredeti tervekkel ellentétben mégsem találkozott a nap folyamán Kalinákkal, mert a szlovák belügyi tárca vezetője pozsonyi teendőire hivatkozva távol maradt a tanácskozástól. Azonban "szlovák kollégám kezdeményezését a kétoldalú találkozóra elfogadtam, és erre rövidesen sor is fog kerülni" - mondta a magyar miniszter.
2008.11.27. 16:25
 
 
Folytatódik a demonstráció az áruházláncok árpolitikája ellen
Újabb demonstrációt tart 2008. november 28-án az állattartók demonstrációs bizottsága - közölte a bizottság. A testület megállapítása szerint az áruházláncok tovább folytatják a törvénytelen, illetve a törvényben nem szabályozott árletörő politikájukat, amely nem a jobb hatékonyságon alapul. Az állattartók és az áruházláncok közötti hétfői tárgyaláson sem kerültek közelebb az álláspontok egymáshoz, mivel az áruházláncok továbbra sem voltak hajlandóak mélységében megismerni a demonstráló szervezetek mögött álló beszállítók problémáit - állt a közleményben. A demonstrációt a 2008 november 21-én pénteken tartotthoz hasonlóan, a Tesco gyáli, valamint a Penny Market Alsónémedi logisztikai központjánál bonyolítják le.
2008.11.27. 16:02
 
Javított Szlovákia adósminősítésén a Standard & Poor's
Magasan elsőrendű szintre, az eddigi "A"-ról "A plusz"-ra javította csütörtökön Szlovákia hosszú futamú adósi besorolását a Standard & Poor's, a szlovák gazdaság versenyképességének várható javulására és a januári eurócsatlakozásra hivatkozva. A hitelminősítő egyben lehető legjobb szintre, "AAA"-ra emelte "AA plusz"-ról a devizaátutalási és konvertibilitási kockázatokat mérő osztályzatot. Szlovákia hosszú ideje az első közép-európai EU-tagállam, amelynek adósbesorolásait valamely nagy nemzetközi hitelminősítő javítja. Kelet-Európa EU-gazdaságait az utóbbi hetekben példátlan ütemű leminősítési hullám sújtotta a pénzügyi-likviditási válság hatásai miatt.
2008.11.27. 15:45
 
 
Lisimba lett a kis orrszarvú neve
A Lisimba nevet kapta a Fővárosi Állat- és Növénykert öthetes orrszarvúja. A városligeti intézmény a hónap elején hirdette meg a szavazást honlapján, amelyre összesen 2260 voks érkezett. A nyolc választható névből - amelyek mindegyike afrikai fiúnév, és az anyaállat nevéhez (Lulu) hasonlóan L betűvel kezdődik - a Lisimba kapta a legtöbb, 456 szavazatot, ami az összes voks 20,17 százalékát jelenti. Az oroszlán jelentésű Lisimba név több Tanzániában beszélt nyelvben is használatos. Érdekesség, hogy az állatkertben október 22-én született, immár a Lisimba névre hallgató orrszarvú apja a colchesteri állatkertben élő Simba neve ugyancsak oroszlánt jelent a szuahéli nyelvben.
2008.11.27. 15:43
 
 
A halfogyasztás csökkentheti a cukorbetegek vesekárosodását
A heti legalább kétszeri halfogyasztás csökkentheti a cukorbetegségben szenvedőknél a vesekárosodás kialakulását - állapította meg egy nagyszabású brit tanulmány. Egy cambridge-i kutatóintézet orvosai népességalapú keresztmetszeti felmérést végeztek 22 ezer résztvevő bevonásával. Az adatok elemzése során talált 517 cukorbeteg 8,3 százalékánál fedeztek fel macroalbuminuriát, azaz fehérje volt a vizeletükben, ami a vese megbetegedésére utaló jel. Az orvosok a klinikai, demográfiai, életstílusbeli, étkezési szempontok mérlegelése után arra az eredményre jutottak, hogy a cukorbetegek körében a halfogyasztás maradt a döntő faktor, ami megkímélte a betegeket a macroalbuminuriától.
2008.11.27. 15:22
 
Török-magyar vízumkérelem-központ nyílik Isztambulban
Várhatóan a jövő év első felében közös török-magyar vízumkérelem-központ(CAC) nyílik Isztambulban - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő, miután Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök tárgyalt Abdullah Gül török köztársasági elnökkel Ankarában. A közös vízumkérelem-átvevő központ hasonlóan működne, mint a chisinaui. Az MTI úgy tudja: a szaktárca azért döntött a magyar főkonzulátusra tervezett közös vízumkérelem-átvevő központ létrehozása mellett, mert ott több kisebb tagállam nem rendelkezik konzulátussal. A hamarosan bevezetendő biometrikus adatfelvétel és az ezzel együtt járó személyes megjelenési kötelezettség pedig tovább növelheti a vízumközpont mielőbbi létrehozásának jelentőségét.
2008.11.27. 15:11
 
 
Látogatási tilalom a veszprémi kórház reumatológiai osztályán
Látogatási tilalmat rendeltek el a veszprémi megyei kórház reumatológiai osztályán, feltehetően calicivírus okozta fertőzés miatt - közölte a veszprémi tiszti főorvos csütörtökön. Kolaj Ágnes elmondta, az osztályon lévő 62 beteg közül kilencnél észleltek a napokban vírusfertőzésre utaló tüneteket, s a kórház - elkülönítve a fertőzött betegeket - saját hatáskörben elrendelte csütörtökön a látogatási tilalmat. A tiszti főorvos elmondta: semmilyen utasítást sem kellett kiadniuk, ugyanis a kórház rendkívül gyorsan intézkedett. Az ÁNTSZ városi intézete vizsgálatot folytat, mert egyelőre még nem biztos, hogy calicivírus okozta a megbetegedéseket - tette hozzá.
2008.11.27. 14:50
 
 
Felére csökkentették a képviselői tiszteletdíjat Hódmezővásárhelyen
Egyhangú döntéssel felére csökkentette Hódmezővásárhely önkormányzata a képviselők tiszteletdíját csütörtöki rendkívüli ülésén és megszüntették a bizottsági tisztségekért járó díjazást - közölte a Csongrád megyei város jegyzője. Korsós Ágnes közlése szerint bruttó 100.490 forintról, bruttó 50 ezer forintra csökkentették a képviselők tiszteletdíját. A közgyűlés továbbá Lázár János polgármester javaslata alapján megszüntette a bizottsági elnöki és bizottsági tagságért járó díjakat, eltörölte a részönkormányzati és külső bizottsági tagok tiszteletdíját. A képviselők megszüntették a tanácsnokok díjazását is.
2008.11.27. 14:24
 
 
Zuschlag János fitneszedzőjét is kihallgatták
A bűnpártolással gyanúsított Győrfi Ludovic kihallgatásával folytatódott csütörtökön a Zuschlag-per bizonyítási eljárása a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon; Zuschlag János fitneszedzője és egyben barátja nem vallott terhelően az elsőrendű vádlottra. Fodor Endre tanácsvezető bíró a tárgyalás kezdetén elmondta: azoknak a vádlottaknak a kihallgatásával folytatja a bizonyítási eljárást, akik a vádhatóság szerint nem voltak tagjai a bűnszervezetnek, de egyéb bűncselekmények elkövetésével kapcsolódnak az ügyhöz. A tizenegyedrendű vádlott, Győrfi Ludovic a nyomozati szakban nem tett vallomást, de a bíróság előtt vallott, és a szembesítést is vállalta.
2008.11.27. 13:57
 
 
Az MLSZ elfogadta Erwin Koeman évértékelő beszámolóját
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki ülésén egyhangúlag elfogadta Erwin Koemannak, a válogatott szövetségi kapitányának az évértékelő beszámolóját. A holland szakember összefoglalója az "Úton a stabilitás felé" címet kapta, ezzel szerette volna érzékeltetni, hogy munkába állása óta a stabilitás megteremtését tartotta elsődleges feladatának. "Amikor Magyarországra érkeztem, negatív töltete volt a kapitányi posztnak és a válogatott futballisták megítélésének is, de ez ma már nem így van. Jó látni, hogy olyan emberekkel dolgozhatok, akik mindent hajlandóak megtenni a siker érdekében" - nyilatkozta Koeman az MLSZ székházában tartott sajtótájékoztatón.
2008.11.27. 13:30
 
 
A Fehér Házban sem lazsálhatnak az Obama-lányok
Kutyasétáltatás, a kutyapiszok eltakarítása a Fehér Ház gyepéről, ágyazás, takarítás és persze a lecke elkészítése - mindez része lesz az Obama-lányok napirendjének, hiába lett belőlük elnökcsemete. Barack Obama új amerikai elnök és felesége, Michelle egy televíziós műsorban tervezgették, hogy a hétéves Sashának és a tízéves Maliának amennyire csak lehet, normális életet szeretnének biztosítani. Barbara Walters műsorvezetővel beszélgetve elárulták, hogy a lányok Washingtonban a tekintélyes Sidwell Friends iskolába fognak járni, és persze éppen úgy el kell készíteniük a házi feladatokat, mint az osztálytársaiknak.
2008.11.27. 12:57
 
 
Rövid időn belül távozhat tisztségéből a szlovák külügyminiszter
Várhatóan rövid időn belül távozik tisztségéből Ján Kubis szlovák külügyminiszter - vélte csütörtökön egybehangzóan a szlovák és a cseh sajtó. A pozsonyi Pravda és a prágai Mladá Fronta Dnes úgy tudja, hogy Kubis a jövőben a NATO új főtitkára lehetne, míg a pozsonyi Hospodárské Noviny értesülései szerint a politikus valószínűleg Genfben kaphat állást, ahol az ENSZ Európai Gazdasági Bizottságának a végrehajtó titkára lesz. A szlovák külügyminisztérium az értesüléseket nem erősítette meg, de nem is cáfolta.
2008.11.27. 11:56
 
 
Nem változik jövőre a gázár- és a távhőtámogatás mértéke
A kormány döntése értelmében jövőre nem változik a gázár- és a távhőtámogatás mértéke és a támogatottak köre - jelentette be Budai Bernadett a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. A kormányszóvivő azzal magyarázta ezt, hogy jövőre nem változik a gáz ára, és a Robin Hood-adó elfogadása lehetővé teszi, hogy a háztartások mintegy kétharmada változatlan mértékű támogatást kapjon. Budai Bernadett emlékeztetett: a távfűtés esetében október 1-jétől a fűtési szezon hat hónapjában a szociális támogatásban nem részesülők is 1150 forintos támogatást kapnak alanyi jogon. Ez azt jelenti, hogy 2009. január 1-jétől mintegy 341 ezerrel több háztartás jogosult a támogatásra, mint egy évvel korábban.
2008.11.27. 11:40
 
 
Januárra kész az EU-elnökségi trió legfontosabb céljainak listája
Január közepére elkészül a spanyol-belga-magyar uniós elnökségi trió legfontosabb céljainak listája - mondta Iván Gábor, a Külügyminisztérium szakállamtitkára csütörtökön. A diplomata szerint 2010-2011 nagyon mozgalmas időszaka lesz az uniónak. Magyarország Spanyolországgal és Belgiummal együtt tölti majd be az EU soros elnökségi tisztét. A trojka mandátuma 2010-11-re szól, Magyarország 2011. január 1-jén veszi át a fél éves vezetést. A szakállamtitkár szerint a három tagállam politikai elképzelése rendkívül közel esik egymáshoz. A stratégiai célok kapcsán is szoros az együttműködés a trió országai között.
2008.11.27. 11:33
 
 
Indiai merényletsorozat: legalább 101 halott
Legalább 101 ember, köztük két külföldi vesztette életét a nyugat-indiai Mumbaiban (Bombay) szerda este elkövetett merényletsorozatban - jelentette a PTI indiai hírügynökség. Helyi idő szerint szerda este fél tíz után ért összehangolt támadás két luxusszállodát, a Tádzs Mahalt és az Oberoit, kórházakat és egy zsidó szervezet székházát India pénzügyi központjában, Mahárástra szövetségi állam fővárosában. A kalasnyikovokkal és gránátokkal felfegyverzett támadók legalább 101 embert megöltek és 314-en megsérültek. Az Európai Parlament Indiában tartózkodó küldöttségének tagjai közül mindenki jól van, senkit nem ejtettek túszul a fegyveres támadók - tájékoztatta telefonon az MTI brüsszeli tudósítóját Mumbaiból Glattfelder Béla magyar EP-képviselő.
2008.11.27. 11:15
 
 
Fidesz: a kormány ne emelje a gáz árát 2009 elején
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy minél előbb jelentse be, nem emeli tovább a gáz árát 2009 elejétől - mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. Határozottan azt várjuk a kormánytól, hogy minél előbb tegye világossá: nem nehezíti tovább a családok helyzetét, és nem emeli tovább a gáz árát - fogalmazott az ellenzéki politikus. A Fidesz szóvivője szerint éppen elég nehézséget okoz a rászoruló családoknak az, hogy a csökkenő gázárkompenzáció miatt gázszámlájuk várhatóan már 2009 januárjától magasabb lesz. Közölte: míg a gázár-kompenzáció összege 2006-ban 112 milliárd forint volt, addig 2009-re ez az összeg 60 milliárd forintra csökken.
2008.11.27. 10:30
 
 
Almunia: jövőre recesszió lesz az euróövezetben
Jövőre az euróövezet recesszióba süllyed az átlag szintjén, jósolta az EU pénzügyi biztosa, Joaquín Almunia. Módosítani kell a korábbi előrejelzést, és a válság esetleg nem is ér véget jövőre - mondta a biztos újságíróknak csütörtökön. Az Európai Bizottság a hónap elején megjelent, őszi előrejelzésében erre az évre 1,2 százalékos, jövőre 0,1 százalékos és 2010-re 0,9 százalékos átlagos gazdasági növekedést jósolt az euróövezetnek, már akkor is rontva a tavaszi előrejelzésén, amely erre az évre 1,7 százalékos, jövőre 1,5 százalékos GDP-növekedést valószínűsített az euróövezetnek.
2008.11.27. 09:43
 
 
Gyémántgyűrűt ajándékoztak az üdvhadseregnek
Gyémántgyűrűt tett az üdvhadsereg egy önkéntes csengőrázogatójának karácsonyi perselyébe egy ifjú az Egyesült Államokban. A szokatlanul értékes adomány előtörténete tragikus: a fiú azért végzett nyári munkát - fűnyírást vállalt -, hogy az ékszerrel meglepje anyját, aki azonban meghalt. A fiatal azt akarja, hogy jó ügyet szolgáljon a gyűrű, ezért adományozta a karácsonyi gyűjtőnek. Hogy az ékszer pontosan mennyit ér, még nem tudni, de az üdvhadsereg felbecsülteti.
2008.11.27. 09:33
 
 
Kiskunlacházi gyilkosság: értékelhető adatok vannak a rendőrök kezében
Gyanúsítottja még továbbra sincs a Kiskunlacházán vasárnap hajnalban elkövetett gyilkosságnak, amelynek egy 14 éves kislány az áldozata, de értékelhető adatok már a nyomozók rendelkezésére állnak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Nagy erőkkel dolgoznak az ügy felderítésén, orvos szakértőt, nyomszakértőt és hemogenetikust is felkértek a közreműködésre. Utóbbi a helyszíni nyomokból DNS-mintákat vett, amelyek közelebb vihetnek a gyilkos kilétének a felderítéséhez. Itt még nem tart az ügy, ezért a bűnténnyel kapcsolatban az interneten megjelent különféle találgatások, információk hamisak, nincs valós alapjuk - szögezte le a sajtóreferens.
2008.11.27. 09:24
 
 
7,7 százalékos a munkanélküliségi ráta
A munkanélküliségi ráta 7,7 százalék volt az idén az augusztus-októberi időszakban, megegyezett a harmadik negyedévivel és 0,4 százalékponttal haladta meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A foglalkoztatottak száma 3 millió 916 ezer volt, szemben az egy évvel korábbi 3 millió 940 ezerrel, a munkanélkülieké 328 ezret tett ki, megegyezett a harmadik negyedévivel és 17 ezerrel haladta meg az egy évvel korábbit.
2008.11.27. 09:00
 
 
Sólyom visszaküldte a parlamentnek a bűnügyi együttműködésről szóló törvényt
Sólyom László visszaküldte megfontolásra a parlamentnek az Európai Unió tagállamaival folytatott bűnügyi együttműködésről szóló 2003. évi CXXX. törvény és a hozzá kapcsolódó más törvények módosításáról szóló törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KeH) az MTI-vel. A köztársasági elnök azzal indokolta döntését az országgyűlésnek szerdán írt levelében, hogy nem ért egyet a november 10-én meghozott törvény hatályba lépésének időpontjával, mert nem állt az államfő rendelkezésére az a határidő, amelyet az Alkotmány a kihirdetés megfontolására biztosít.
2008.11.27. 08:56
 
 
Kritikus állapotban van a szerdai buszbalesetben megsérült kisfiú
Továbbra is súlyos, kritikus az állapota annak az ötéves kisfiúnak, akit szerdán életveszélyes állapotban szállítottak a Heim Pál gyermekkórházba egy XI. kerületi buszbaleset után - közölte a kórház intenzív osztályának munkatársa csütörtök reggel az MTI-vel. A gyermek állapotáról további részleteket nem mondott. A kisfiú akkor sérült meg életveszélyesen, amikor a busz egy ütközés következtében az oldalára borult és a fiút maga alá temette. A mentők a helyszínen újraélesztették a gyermeket. A balesetben egy másik gyermek súlyosan sérült, őt a János kórházba vitték, állapotáról egyelőre nincsenek információk. A baleset szerda délután történt a XI. kerületi Pannonhalmi út és Előpatak utca kereszteződésében egyelőre tisztázatlan körülmények között.
2008.11.27. 08:30
 
 
Mumbai lövöldözés: biztonságban vannak a magyarok
Jól van és egészséges az Európai Parlament küldöttségének két magyar tagja, aki az indiai Mumbaiban tartózkodott a terrortámadások idején - erősítette meg csütörtökön Pálmai Géza újdelhi magyar nagykövet az MTI-nek. Elmondta, hogy már többször beszélt Glattfelder Béla európai parlamenti képviselővel és Császi Leventével, aki az Európai Unió kereskedelmi kérdésekkel foglalkozó bizottságának szakértője. Cáfolta egyben azokat a Magyarországon több helyen megjelent híreket, miszerint Császi Levente lövöldözés áldozata lett volna. A nagykövet utasította Rapp Katalin konzult, hogy utazzon Mumbaiba, s vegye fel velük a kapcsolatot.
2008.11.27. 08:15
 
 
BL: Nagy Zoltán csapata kiejtette a Werder Brement
Az Anorthoszisz Famaguszta hazai pályán, kapusa, Nagy Zoltán remek védéseinek is köszönhetően 2-2-t játszott a Werder Bremennel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában, ami a német együttes búcsúját jelentette. A ciprusiak már két góllal is vezettek, de a Bremen az utolsó húsz percben kiharcolta a döntetlent. Eredmények: A csoport: Girondins Bordeaux (francia)-Chelsea (angol) 1-1, kiállítva: Lampard (86., Chelsea). CFR Cluj (román)-AS Roma (olasz) 1-3. B csoport: Anorthoszisz Famaguszta (ciprusi)-Werder Bremen (német) 2-2. Internazionale (olasz)-Panathinaikosz (görög) 0-1.
2008.11.27. 07:45
 
 
BL: Dzsudzsák csapata vereséget szenvedett
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven zártkapus mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett az Atlético Madridtól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 5. fordulójában. A magyar válogatott középpályás végigjátszotta az összecsapást. Eredmények: C csoport: Sporting Lisboa (portugál)-FC Barcelona (spanyol) 2-5, kiállítva: Rui Patrício (Sporting). Sahtar Doneck (ukrán)-FC Basel (svájci) 5-0. D csoport: Atlético Madrid (spanyol)-PSV Eindhoven (holland) 2-1. FC Liverpool (angol)-Olympique Marseille (francia) 1-0.
2008.11.27. 07:30
 
Az ENSZ BT jóváhagyta az EU Koszovóba telepítendő igazságügyi és rendőri misszióját
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa áldását adta az Európai Unió Koszovóba telepítendő igazságügyi és rendőri missziójára (EULEX) szerdán. A BT egyhangúlag elfogadott elnöki nyilatkozatban kinyilvánította, hogy kedvezően fogadta Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár hétfőn előterjesztett jelentését, valamint "az ENSZ és más nemzetközi szervezetek együttműködését", amely az 1244-es számú BT-határozat kereteibe illeszkedik. Diplomaták szerint ez a szándékosan homályos megfogalmazás azt jelenti, hogy a Biztonsági Tanács jóváhagyta a főtitkár hatpontos tervét, amelynek alapján az EULEX fokozatosan felváltja a koszovói ENSZ-közigazgatást (UNMIK). A mintegy kétezer fős EULEX a tervek szerint decemberben már teljes terjedelemben meg is kezdi a munkát Koszovóban.
2008.11.27. 07:15
 
Zenehallgatással büntetett zenebömböltetők
Zenehallgatással bünteti a zenét bömböltetőket az Egyesült Államokban egy coloradói városka bírája. Persze nem olyan zenét hallgattat velük, amilyet szeretnek, hanem olyat, amilyet nagyon utálnak. Így aztán Fort Lupton rapesei romantikus slágereket kell elszenvedjenek, a heavy metálosok operaáriákat. Általában egy órán át hallgattat elítéltjeivel zenét Paul Sacco bíró egy szobában. Amióta bevezette fülkínzó módszerét, visszaesett a visszaeső csendháborítók száma a városban. A bíró amúgy azért folyamodott az újításhoz, mert megelégelte, hogy az ismételten csendháborítók vállrándítós közönnyel fizetik ki bírságukat, aztán ismét bömböltetik zenéjüket - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.
2008.11.27. 07:10
 
 
Öngyilkos merénylet Kabulban az amerikai nagykövetség közelében
Öngyilkos merénylet történt csütörtök reggel az afgán fővárosban, az amerikai nagykövetségtől kétszáz méterre. Legalább négy afgán civil meghalt, legkevesebb tíz megsebesült - közölték afgán illetékesek. A belügyi és rendőrségi forrásoktól származó tájékoztatások szerint a merénylet célpontja a nemzetközi katonai erők egyik konvoja volt. Az első hírek még arról szóltak, hogy a merénylő járművével megpróbált behatolni az amerikai képviselet területére. A követség munkatársai közül senki sem sérült meg - erősítette meg az amerikai képviselet szóvivője. A jól őrzött nagykövetség hálaadás ünnepe miatt nem nyitott ki csütörtökön, de a robbanás perceiben amerikai és más nyugati vendégek gyülekeztek az épületben egy rendezvényre készülve.
2008.11.27. 07:00
 
 
Kalinák: a huligánok ellen irányult a rendőri fellépés Dunaszerdahelyen
A szlovák belügyminiszter a magyar igazságügyi miniszternek küldött válaszában azt állítja a dunaszerdahelyi futballmérkőzésen történt rendőri beavatkozás összhangban van a szlovák törvényekkel, és nem a szlovák, magyar, cseh vagy más szurkolók ellen, hanem a huligánok ellen irányult - értesült az MTI szerdán. A távirati iroda információi szerint Robert Kalinák kedden küldte el válaszlevelét Draskovics Tibornak, amelyben azt is hangsúlyozta, hogy a történtekről készült jelentés bizonyítja, hogy a rendőrség mindkét oldal szurkolói ellen fellépett, függetlenül azok nemzetiségétől, és mindkét oldalon sérültek meg emberek.
2008.11.26. 21:30
 
 
Várhatóan nem lesz gázáremelés januártól
Molnár Csaba december 1-jén hivatalba lépő új közlekedési, hírközlési és energetikai miniszter csütörtöki bemutatkozó sajtótájékoztatóján jelenti be, hogy 2009. január 1-jétől nem lesz gázáremelés - tudta meg az MTI kormányzati forrásból szerda este. A szabályok szerint a Magyar Energia Hivatal negyedévente tesz javaslatot a tarifakorrekcióra a közlekedési, hírközlési és energetikai tárca vezetőjének, ez a napokban történt meg. Az MTI úgy tudja, a tárca ezt nem tartja indokoltnak, ezért elutasította a javaslatot. Legutóbb október elsején drágult a gáz, akkor 6.5 százalékkal. Idén eddig négyszer emelték a gáz árát: januárban 5, áprilisban 5,8, júliusban 9,9, októberben pedig 6 és fél százalékkal.
2008.11.26. 21:00
 
 
BL: Dzsudzsák és Nagy Zoltán is kezdő lesz
Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhoven, Nagy Zoltán pedig a ciprusi Anorthoszisz Famaguszta csapatában kapott helyet a kezdőtizenegyben a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Dzsudzsákék zártkapus mérkőzésen lépnek pályára az Atlético Madrid vendégeként. Nagy először kap bizonyítási lehetőséget. A korábbi diósgyőri kapus a ciprusiak elsőszámú hálóőrének sérülése miatt állhat a gólvonalon a Werder Bremen ellen. A brémaiak is második számú hálóőrüket szerepeltetik: a német válogatott Tim Wiese kisebb sérülés szenvedett, ezért Christian Vander helyettesíti.
2008.11.26. 20:49
 
 
Nincs gyors kitörési lehetőség a válságból
Petschnig Mária Zita, a Pénzügykutató Zrt. tudományos főmunkatársa nem lát gyors kitörési lehetőséget a válságból. Nem optimistábbak a vállalkozások és a lakosság sem: a GKI konjunktúra indexe mélypontjára került, amióta mérik, nem volt olyan alacsony szinten, mint most. Petschnig Mária Zita a Piac & Profit szerdai konferenciáján elmondta: meggyengült vállalati gazdasági szférának kell szembenéznie a válsággal. Ennek okát abban látja, hogy a 2006-os stabilizáció során a terheket megosztották a háztartások és a vállalkozások között, szemben a Bokros-csomaggal, amikor a megszorítások a háztartásokra terhelődtek, és a vállalkozások felhalmozóképességét segítették.
2008.11.26. 20:00
 
 
Nem esett baja a magyar EP-munkatársnak Mumbaiban
Nem esett baja a szerdai mumbai merényletekben a korábban sérültnek hitt magyar EP-munkatársnak, a fiatalember hazatelefonált a támadás után - mondta Szelestey Lajos külügyi szóvivő az MTI-nek. A szóvivő közölte, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem lőtték meg a fiatalembert, aki a támadások elől egy közeli kórházba menekült. Glattfelder Béla, az Európai Parlament (EP) néppárti képviselője korábban azt mondta telefonon az MTI-nek, hogy az Európai Parlament egyik magyar alkalmazottját meglőtték. Glattfelder az EP nemzetközi kereskedelmi bizottsága küldöttségének tagjaként tartózkodik Mumbaiban.
2008.11.26. 19:40
 
 
Először csökkent a rákos megbetegedések száma Amerikában
Először csökkent a rákos megbetegedések száma az utóbbi években az Egyesült Államokban; a rák elleni küzdelem meghozta eredményeit - számoltak be egy friss kutatásról a szerdai amerikai lapok. A rendszeres lakossági mell- és bélrákszűrés, a csökkenő dohányzási ráta, valamint a korszerűbb kezelési módok következtében javultak az adatok, egyebek között folytatódott a rákos halálesetek számának csökkenése - derült ki az átfogó kormányzati felmérésből. A rák a szívbetegségek után továbbra is a második legtöbb halálozást okozza Amerikában; évente több mint félmillióan halnak meg valamilyen rákos betegségben.
2008.11.26. 18:31
 
 
Az FBI szerint az al-Kaida merényletre készülhet a New York-i metró ellen
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) "hitelesnek tűnő, de nem megerősített" értesülése szerint az al-Kaida terroristái szeptember végén "tárgyalhattak arról", hogy támadást intéznek a New York-i metróhálózat ellen. Az amerikai belbiztonsági minisztérium szerdán adott ki ilyen figyelmeztetést. A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) előző napi üzenetében az szerepel, hogy "hitelesnek tűnő, de nem megerősített" értesülés szerint az al-Kaida terroristái szeptember végén tárgyalhattak a New York-i metró elleni támadásról. Az információ szerint az al-Kaida nemcsak a New York-i metró, hanem a város környéki közlekedési hálózat elleni támadást is fontolóra vehette.
2008.11.26. 18:25
 
 
1 milliárd forintos lehet a csoki Mikulás forgalom
Az elmúlt évek trendje alapján csoki Mikulásból mintegy 1 milliárd forintos kiskereskedelmi forgalom várható az idén - állapítja meg a Nielsen piackutató intézet a legutóbbi három év karácsonyi édesség-szezonjának adatai alapján. A szerdán közölt összesítés szerint az ünnepi csokoládék legutóbb november-januárban mért kiskereskedelmi forgalma meghaladta a 2,2 milliárd forintot, ami 9 százalékkal magasabb az előző szezonnál. Mennyiségben a bolti eladások 840 tonna körül alakultak, ami viszont 4 százalék csökkenés az előző évhez képest. Az üreges csokoládék november-januári forgalmának több mint 80 százalékát a Mikulás forma teszi ki.
2008.11.26. 17:20
 
Szeméttel felhalmozott ház gyulladt ki Pomázon
Habbal kellett a tűzoltóknak elárasztaniuk azt a pomázi lakóépületet, amelyben úgy laktak, hogy közben plafonig volt felhalmozva a szemét benne. A Rákóczi Ferenc utcai családi házzal egybeépített, lakrészként használt épület szerdán délben gyulladt ki. A tűz a padláson keresztül átterjedt a főépület tetejére is.
2008.11.26. 17:02
 
 
Magyar Fesztivál Balett: Seherezádé
Markó Iván és a Magyar Fesztivál Balett november 29-én mutatja be a Seherezádé című balettet. Markó koreográfiájában az Ezeregyéjszaka világa és a mai valóság egymásba játszik, középpontban ezúttal is a mai ember problémái állnak. A Seherezádé női szemszögből láttatja az emberi kapcsolatokat, a vágyakat, az ösztönöket, a lelki igényeket - és az ambivalenciát. A november 29-i bemutatót követően a következő három napon is látható lesz a Seherezádé, illetve a 2006-ban bemutatott Angyalok üzenete, mely Bach zenéire épül, s melynek középpontjában a szeretet, a biztonság, az érintés és a közös repülés élménye áll.
2008.11.26. 16:40
 
 
Egyre több ország érdeklődik a Nabucco gázvezeték iránt
Egyre több ország mutat érdeklődést a Nabucco gázvezeték iránt, és ez felértékeli a vállalkozást, mondta Bayer Mihály, a vezeték nemzetközi koordinációját ellátó nagykövet az Országgyűlés Nabucco eseti bizottságának szerdai ülésén. A nagykövet közölte azt is, hogy bármelyik pillanatban elkészülhet az a konszolidált kormányközi megállapodás tervezet a Nabuccóról, amelyet a vezeték megépítésében érdekelt kormányok írnak majd alá. Ez a dokumentum rögzíti a vezeték működésének a jogi és egyéb keretfeltételeit. A Nabucco vezeték kiépítésében a Mol mellett az osztrák OMV, a román Transgaz, a török Botas, a bolgár Bulgargaz, valamint a német RWE vesz részt az eddig aláírt megállapodások szerint.
2008.11.26. 16:38
 
 
Audi bemutatta az A4 kínai piacra készült változatát
Az Audi az első prémiumgyártóként mutatta be Pekingben a felső középkategóriában kifejezetten a kínai piacra készülő, hosszított reprezentatív modelljét.
2008.11.26. 16:37
 
 
TÁRKI: csökkent a nagy pártok közötti különbség
A Fidesz továbbra is jelentősen vezet az MSZP előtt, de az elmúlt egy évben most mérték a két párt támogatottsága közötti legkisebb különbséget - derül ki a TÁRKI által készített novemberi közvélemény-kutatásból, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez. Mint írták, az ezer fő megkérdezésén alapuló, a 18 éves és idősebb lakosságot életkor, nem, iskolai végzettség és lakóhely szerint reprezentáló kutatás szerint a Fidesz támogatottsága a felnőtt lakosság körében novemberben 31, októberben 33, míg szeptemberben 35 százalék volt. A kormánypárt támogatottsága a teljes lakosság körében ebben a hónapban 19 százalékos, szemben az októberi 16 és a szeptemberi 14 százalékos támogatottsággal.
2008.11.26. 16:12
 
 
Új gazdasági válságstábot alakít Obama
Új gazdasági válságstábot szervez Barack Obama a Fehér Házban; a tőkepiacok stabilizálására szánt intézkedéseket összehangoló tanácsadó csapatot Paul Volcker, a Fed egyik korábbi elnöke vezeti majd - erősítette meg a megválasztott amerikai elnök irodája szerdán. A szakértő testület fő feladata az lesz, hogy tanácsokkal lássa el Obamát a gazdasági válságból való kilábalás módjáról. A 81 éves Paul Volcker 1979-től 1987-ig, Carter és Reagan elnöksége alatt vezette a jegybank funkcióit ellátó szövetségi tartalékbank-rendszert (Fed), az infláció elleni intézkedéseivel szerzett hírnevet.
2008.11.26. 16:10
 
 
Kozák, Kasza és Sáfrán az év sportolója a KSI SE-ben
Az olimpiai ezüstérmes kajakos, Kozák Danuta, valamint - megosztva - az öttusázó Kasza Róbert és a kenus Sáfrán Mátyás érdemelte ki az Év sportolója címet a KSI SE-ben. Az idén negyvenöt éves egyesület sikeres esztendőt zárt hetven pontszerző sportolóval, a nemzetközi versenyeken nyert 53 éremmel és négy olimpikonnal. Hazsik Endre ügyvezető elnök az ünnepségen kiemelte, a 80-as moszkvai olimpia - Wladár Sándor úszóaranya - óta Pekingben történt meg Kozák Danuta révén először, hogy aktív KSI-s versenyző ötkarikás dobogón zárjon.
2008.11.26. 16:06
 
 
Öregnek és unalmasnak érzi magát Britney Spears
Egyhangúnak nevezte életét Britney Spears, aki apja állandó figyelő tekintetének kereszttüzében élve mára öregnek és unalmasnak érzi magát. A jövő héten megjelenő Circus című albumával a 26 éves énekesnő jelenleg újabb visszatérésen dolgozik, maga mögött hagyva az utóbbi évek különös viselkedésekben gazdag időszakát, a gyermekelhelyezési pereket és a saját gyámsága ügyében született döntéseket. "Úgy érzem magam, mint egy öregember. Minden este fél tízkor fekszem le, és nem járok el sehova" - mondta az énekesnő a Rolling Stone-nak adott interjújában.
2008.11.26. 15:50
 
 
A válság ellenére rövidek maradnak a szoknyák
Egy régi szabály szerint a rövid szoknya a gazdaságilag sikeres korszakokban hódít, a hosszú viszont a zuhanó tőzsdék hangulatát tükrözi. Ám a jövő évi kollekciókban mégis maradt a rövid - adja hírül a DivatMarketing című szakmai kiadvány. A divat a szociológusok és a gazdaságkutatók szemében a jövőbeli fejlemények barométere. Londonban, New Yorkban és Milánóban a ruhatervezőket a pénzügyi válság ellenére sem uralta el a világvége-hangulat: az új kollekciókra is a rövid szoknyák jellemzők. A válság hatására azonban néhány tervező már azon morfondírozik, hogy át kellene gondolni a 2009/10-es szezon szoknyahosszait.
2008.11.26. 15:44
 
 
Fidesz: mindenki rosszul jár a jövő évi költségvetéssel
A Fidesz szerint a 2009-es költségvetéssel mindenki rosszul jár, csak vesztesei lesznek - mondta a párt alelnöke. Magyarország 2009-re adott válasza ellentétes az Európai Unió válaszával és azzal, amit az Európai Bizottság javasol a tagállamoknak, hiszen a jövő évi büdzsé sarokszámai nem tartalmaznak adócsökkentést, beruházásösztönzést - közölte Varga Mihály annak kapcsán, hogy az Országgyűlés kedden jóváhagyta a jövő évi költségvetés fő számait. Az ellenzéki politikus szerint a kormány éppen a nyugdíjasokon, a közszférában dolgozókon, a kis- és közepes vállalkozásokon spórol, akik egyáltalán nem tehetnek arról, hogy a kabinet az elmúlt években félrekezelte a magyar gazdaságot és a költségvetést.
2008.11.26. 15:21
 
 
Londonban lesz a következő G20-csúcs
Londonban rendezik jövő tavasszal a fejlett ipari hatalmak és a legnagyobb feltörekvő gazdaságok G20-as csoportjának következő csúcstalálkozóját, amelyen várhatóan Barack Obama megválasztott - addigra már beiktatott - amerikai elnök is jelen lesz, mondta a brit kormányfő. Gordon Brown a parlament alsóházában bejelentette: a londoni G20-csúcsot április 2-án tartják, fő napirendi pontja a szükséges gazdasági lépések megvitatása lesz. A globális válság ügyében összehívott előző G20-értekezlet e hónap közepén volt Washingtonban; azon a találkozón Obama még nem vett részt.
2008.11.26. 14:29
 
 
Kitilthatják a legszennyezőbb járműveket Budapest belső részeiből
Kitiltják a legszennyezőbb járműveket Budapest belső részeiből évente négy és fél hónapra, ha elfogadják a Fővárosi Közgyűlés új szmogriadó-rendeletét - tudta meg az MTI fővárosi képviselőktől. A rendelettervezetet - amelyet csütörtökön akarnak a Fővárosi Közgyűlés napirendjére venni - pótkézbesítéssel juttatta el a városvezetőség a képviselőknek. Az elképzelés szerint jövő évtől október 20. és március 8. között évente kitiltják a Hungária körúttól befelé eső városrészekből a legszennyezőbb járműveket. Ezeket a rendszámtáblán elhelyezett sárga, hatszögletű környezetvédelmi matrica jelöli.
2008.11.26. 13:10
 
 
Gyurcsány: véget kell vetni a belpolitikai háborúskodásnak
Gyurcsány Ferenc szerint itt az ideje véget vetni a 2006 óta tartó belpolitikai háborúskodásnak. A miniszterelnök a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón ezt az ország előtt álló súlyos gazdasági kihívással indokolta, illetve azzal, hogy a keddi parlamenti szavazáson nyilvánvalóvá vált: ez a kormány 2010-ig a helyén marad. A kormányfő hangsúlyozta: egyre több a bizonyíték arra, hogy a következő időszakban Magyarország az elmúlt néhány évtized legsúlyosabb gazdasági kihívásával néz szembe, ami nem válogat bal és jobboldali emberek vagy cégek között. Ha az ország sikeres akar lenni, nem fordíthatja energiáját arra, hogy a két oldal egymást próbálja legyőzni - hangoztatta.
2008.11.26. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227[2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista