2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Apák külön ágyban
Ha előbb nem is, de amikor a kismama hazaérkezik a kórházból, felvetődik a probléma: hol aludjon a baba. Kényes kérdés ez, mert nincs rá általános recept. Mondhatjuk, hogy ott lesz a kicsinek jó helye, ahol a szülők jónak látják. Ha az ajtó nyitva van, és olyan hallótávolságban van a baba, hogy még a szuszogását is halljuk, nyugodtan alhat külön szobában.
2008.12.07. 18:58
 
Az Elisabeth tizenkét év után tér vissza
Visszatér a Dóm térre 2009-ben a Szegeden világpremierként bemutatott legendás produkció, az Elisabeth. Néhány meghirdetett előadás időpontja is változik a Szabadtéri jövő évi programjában. A műsorváltozásnak technikai okai vannak, a már megvásárolt jegyek visszaválthatók és becserélhetők.
2008.12.07. 18:57
 
Tizedszerre éjszakáztak a műgyűjtők
Jubileumát ünnepelte a Műgyűjtők Éjszakája december 4-én. Ezen az estén immár tizedik alkalommal várták a vizuális művészetek iránt érdeklődőket a budapesti galériás negyedbe, hogy az ingyenes programokon, az éjfélig nyitva tartó galériákban kiállítás-megnyitókon, koncerteken, tárlatvezetéseken és előadásokon vegyenek részt.
2008.12.07. 18:54
 
Új templom épülhet Újbudán, önkormányzati támogatással
Újbuda Önkormányzata egy a Fehérvári út és az Etele út (Etele út 3.) sarkán álló 2743 négyzetméteres telket térítésmentesen 99 évre használatba ad a Budapest Lágymányos Szent Adalbert Plébániának, azzal a céllal, hogy ez a katolikus egyházi szervezet a telekre templomot építsen.
2008.12.07. 18:51
 
 
Magyarországon Christian Audigier!
Nemrégiben egy hatalmas party keretében nyitották meg a Paco Chicano bemutatótermét Budapesten, amely teljesen véletlenül egybe esett a Phoenix csapat, vezetőjének Ledon – nak a születésnapjával.
2008.12.07. 18:46
 
 
Nincs még egyezség a román kormánykoalícióról
A múlt vasárnapi romániai parlamenti választásokon első három helyen végzett román pártok nem jutottak egyezségre a hét végén lezajlott kétoldalú egyeztetések során arról, hogy közülük melyek alkossanak kormánykoalíciót.A legtöbb mandátumhoz (166) jutott Demokrata Liberális Párt (PD-L), a hárommal kevesebb parlamenti helyet birtokló Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Konzervatív Párt (PC) alkotta szövetség, valamint a 20 százalékos (93 mandátum) Nemzeti Liberális Párt (PNL) küldöttségei külön-külön tárgyaltak, de a demokraták sem a liberálisokkal, sem a szociáldemokratákkal, ez utóbbiak pedig a szabadelvűekkel sem tudtak megegyezni koalíciókötésben.
2008.12.07. 17:55
 
 
Serie A: nyert a Juventus és az AC Milan
A Juventus 2-1-re nyert a Lecce otthonában, míg az AC Milan 1-0-ra verte a vendég Cataniát az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A milánói gárda egyetlen gólját Kaká szerezte a második félidő közepén, míg a torinóiak három pontot érő találatát Amauri érte el a 89. percben. Eredmények: AC Milan-Catania 1-0. Gól: Kaká (65.), Atalanta-Udinese 3-0, Cagliari-Palermo 1-0, Lecce-Juventus 1-2, Napoli-Siena 2-0, Reggina-Bologna 2-2, Torino-Fiorentina 1-4. Az élcsoport: 1. Internazionale 36 pont, 2. Juventus 30 (23-10), 3. AC Milan 30 (21-13), 4. Napoli 27, 5. Fiorentina 26, 6. Atalanta 23.
2008.12.07. 17:38
 
 
Több magyart is jelöltek a Grammy-díjra
Grammy-díjra jelölték a napokban a Takács Vonósnégyes Brahms-lemezét, közreműködőként pedig Eötvös Péter és Fischer Ádám is jelöltje a zenei felvételek legrangosabb elismerésének - derült ki a jelöltek hivatalos listájáról. A korábban már díjazott Takács kvartett a legjobb kamarazenei előadásért érdemelte ki a jelölést azért a Hyperion kiadónál megjelent lemezért, amelyen Brahms Op. 51-es vonósnégyese és Op. 34-es zongoraötöse (a brit-ausztrál Stephen Hough zongoraművész közreműködésével) hallható. A Deccánál jelent meg Cecilia Bartoli világhírű mezzoszoprán Maria című albuma, amelyen Fischer Ádám dirigálja az olasz La Scintilla zenekart. A lemezt a legjobb klasszikus zenei vokális előadás díjára jelölték.
2008.12.07. 16:54
 
 
Takarékos karácsonyt parancsolt a brit királynő
A sanyarú gazdasági helyzetre tekintettel igen takarékos karácsonyt rendelt el a királyi családnak a brit uralkodó. II. Erzsébet királynő - annak tudatában, hogy a brit gazdaság a háború utáni időszak legsúlyosabb recesszióját éli - 50 fontban (nem egészen 16 ezer forintban) szabta meg a családtagok által egymásnak vásárolható ajándékok felső értékét. Így az idén szó sem lehet olyan extravagáns meglepetésekről, mint például drága, arany mandzsettagombok, amelyekkel a bőség korábbi éveiben a királyi rokonok szívesen ajándékozták meg egymást.
2008.12.07. 16:20
 
 
A kormány és a közszolgálati szakszervezetek hétfőn ismét tárgyalnak
Hétfőn ismét tárgyalóasztalhoz ülnek a kormány és a közszolgálatban dolgozókat képviselő szakszervezetek, hogy egyeztessenek a közszféra jövő évi járandóságáról. A szakszervezetek továbbra is azt tekintik tárgyalási alapnak, hogy a kormány tartsa be a jövő évi bérekkel kapcsolatos korábbi megállapodást - mondta Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének az elnöke vasárnap az MTI-nek. Hozzátette: tudomásul véve a válsághelyzetet, annyi engedményre hajlandóak, hogy nem ragaszkodnak az eredeti megállapodásban szereplő jövő évi reálbér-növekedéshez. A reálbér-csökkenést azonban semmiképpen nem tudják elfogadni.
2008.12.07. 16:15
 
 
Kína erélyesen tiltakozott Sarkozy és a dalai láma találkozója ellen
Peking erélyesen tiltakozott vasárnap Párizsnál Nicolas Sarkozy francia elnök és a dalai láma előző napi találkozója ellen. Az Új Kína hivatalos hírügynökség szerint Ho Ja-fej külügyminiszter-helyettes bekérette Hervé Ladsous francia nagykövetet, és "erőteljesen tiltakozott" nála a gdanski találkozó miatt. A kínai tévé idézte Ho Ja-fejt, aki szerint a találkozó után Franciaországnak ezt a hibát olyan cselekedetekkel kell helyrehoznia, amelyeknek a révén a francia-kínai kapcsolatok "egészségesek, szilárdak maradnak és előrehaladnak". "Ez a helytelen francia cselekedet durva beavatkozás Kína belügyeibe, és durván sérti a kínaiak érzelmeit" - mondta a külügyminiszter-helyettes, szakadárnak és "politikai huligánnak" nevezve a tibeti vallási vezetőt.
2008.12.07. 15:46
 
 
Ligakupa: magabiztos újpesti siker
A labdarúgó Ligakupa 8. fordulójában: C csoport: Újpest FC-Pécsi MFC 4-0.
2008.12.07. 15:40
 
 
A polgárőrség és a rendőrség közös karácsonyi bűnmegelőzési akciót tart
Biztonságos karácsonyt Budapesten! címmel közös bűnmegelőzési akciót tart a rendőrség és a polgárőrség a főváros nagyobb bevásárlóközpontjaiban, karácsonyi vásárokon és nagy forgalmú aluljárókban a rablások, zseblopások és autófeltörések megakadályozására az év végéig. Oláh László, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) bűnmegelőzési osztályának vezetője a budapesti Vörösmarty téren tartott sajtótájékoztatón elmondta: az egyenruhás rendőrök a nagyobb bevásárlóközpontok környékén segítik a közlekedést, a parkolókban járőröznek a bűncselekmények megakadályozása érdekében, egyben felhívják az autósok figyelmét, hogy értéket ne hagyjanak a járművekben.
2008.12.07. 15:15
 
 
MSZP: a hitelreklámok figyelmeztessenek a kockázatokra is
A hitelekről szóló reklámokban legyen figyelmeztetés, amely a túlzott eladósodás kockázatának veszélyeire hívja fel a figyelmet, ezt szeretné elérni az Országgyűlés fogyasztóvédelmi eseti bizottsága - mondta el Török Zsolt, a bizottság MSZP-s tagja vasárnap az MTI-nek. A bizottság jövő szerdai ülésére meghívta a legnagyobb pénzintézetek és áruhitelezéssel foglalkozó társaságok képviselőit. A képviselő kifejtette: Egyrészt arra kérik a hitelező pénzintézeteket, hogy tanúsítsanak nagyobb önmérsékletet, azaz csökkentsék a profitéhségüket. Másrészt azt szeretnénk elérni, hogy hasonlóan a dohánytermékek vagy a gyógyszerek reklámjaihoz, a hitelekről szóló reklámok végén is legyen figyelmeztetés, amely a fogyasztók figyelmét felhívja a kockázatokra.
2008.12.07. 13:19
 
 
Madonna 32 millió fontból megússza a válást
Becsült vagyonának alig több mint tíz százalékából megússza válását Madonna, akinek brit exférje azonban így sem jár nagyon rosszul. Az 50 éves amerikai énekesnő és a filmrendező Guy Ritchie nemrég jelentette be, hogy útjaik nem egészen nyolcévi házasság után különválnak. A válás, gyorsított eljárással és különösebb felhajtás nélkül, a múlt hónap végén már le is zajlott a londoni felsőbíróságon. A The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia felső ezréről évente közzétett lista idei kiadása szerint Madonna vagyona 300 millió font (több mint 90 milliárd forint). A News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap - mindazonáltal úgy értesült, hogy Madonna összesen 32 millió font juttatással engedi útjára volt férjét.
2008.12.07. 13:09
 
 
Megjelent J.K. Rowling új könyve
Egy kelet-európai árvákat támogató alapítványnak ajánlotta fel új könyvéért kapott tiszteletdíját J.K. Rowling. A Bogár Bárt meséi című mesekönyvet egyszerre 20 országban majd 8 millió példányban dobták piacra a héten. A skóciai Edinburgh-ben élő szerző maga mutatta be új művét 200 helyi kisiskolásnak egy teadélután keretében. Az öt mesét tartalmazó kötettől a könyvkereskedők világszerte a válság sújtotta piac fellendülését várják. "Szerintünk villámgyorsan a bestseller lista élére kerül a Bogár Bárt meséi" - vélekedett a brit Waterstone's könyvesbolt-hálózat munkatársa, Jon Howells.
2008.12.07. 11:54
 
 
Fidesz: a kormánynak követni kellene az európai mintát
A Fidesz szerint a munkanélküliség növekedésének megállítása érdekében a kormánynak a megszorítások helyett a sikeres európai gyakorlatot kellene átvenni - mondta Bernáth Ildikó, az ellenzéki párt szakpolitikusa Budapesten. Úgy fogalmazott: a kormánynak "csak alkalmaznia kellene a válságkezelés sikeres európai receptjét, vagyis brutális megszorítások helyett adót és kamatot kellene csökkenteni annak érdekében, hogy a vállalkozások ne kényszerüljenek tevékenységük visszafogására és munkavállalóik elbocsátására". A kormányszóvivő erre az MTI-nek úgy reagált: Orbán Viktor pártja továbbra is a kormány ellen harcol, rajta kívül azonban mindenki más a világméretű gazdasági válság ellen.
2008.12.07. 11:20
 
 
Izrael 230 palesztin foglyot enged szabadon
Izrael bejelentette vasárnap, hogy 230 palesztin foglyot enged szabadon két nap múlva Mahmúd Abbász palesztin elnök iránti jószándékának jeléül. Az izraeli kormány közlése szerint a foglyokat kedden, az íd al-adha muzulmán ünnepén engedik szabadon az Abbászhoz hű kormány részleges ellenőrzése alatt lévő Ciszjordániában. Izrael a múlt hónapban jelentette be, hogy 250 palesztin foglyot szándékozik szabadon engedni, de a kormány közleménye szerint az illetékes minisztériumi bizottság vasárnapi ülésén 230 fős névsort hagyott jóvá. Egyik szabadlábra kerülő fogoly kezéhez sem tapad vér, s valamennyien a palesztin elnök mozgalmából, a Fatahból, illetve más, nem iszlamista szervezetekből valók - áll a kormány közleményében.
2008.12.07. 11:05
 
 
Január végére készülnek el a Reformszövetség javaslatai
A Reformszövetség 2009-2013-as időszakra vonatkozó javaslatai között minden bizonnyal lesz olyan, amely élőmunka-igényes ágazatokban tevékenykedő, főleg betanított munkásokat alkalmazó külföldi vállalatok betelepülését segítené elő - mondta el az MTI-nek Futó Péter, a Reformszövetség tagja, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének elnöke. Hozzátette: a javaslatokhoz már meglévő tanulmányokat "gyúrnak össze" és dolgoznak át, öt, vagy hat munkabizottságban, amelyek egy-egy elnöke koordinálja a munkát. A tervek szerint az időzítést is tartalmazó és a konvergenciaprogram végrehajtását nem veszélyeztető javaslatokat január végére, február elejére állítják össze és juttatják el a kormánynak, a jegybanknak és a pártoknak.
2008.12.07. 10:45
 
 
OPEC: jelentős termeléscsökkentésre készül a szervezet
A Kőolajexportáló Országok Szervezete (OPEC) a kitermelendő nyersolajmennyiség jelentős csökkenésére készül. A szervezet elnöke, Chakib Khelil, aki egyben Algéria energiaügyi minisztere is, azt közölte, hogy a piacok felkészülhetnek az OPEC "meglepetésszerű" döntésére. A szervezet a hó közepén tartja miniszteri értekezletét és Khelil szerint egyetértés van arról, hogy jelentős mértékben fogják vissza a kitermelést. Az algériai Oranban rendezik december 17-én az OPEC tagországok értekezletét, és ezen egyes elemzők szerint a termelés akár napi 2 millió hordónyi visszafogásáról is dönthetnek. Az OPEC az árak emelkedését reméli ettől a döntéstől. Pénteken négy év óta a legalacsonyabb szintre, hordónként 40,81 dollárra csökkent a nyersolaj ára.
2008.12.07. 10:25
 
 
Profi boksz: Pacquiao legyőzte De La Hoyát
A fülöp-szigeteki Manny Pacquiao a nyolcadik menetben technikai KO-val legyőzte az amerikai Oscar De La Hoyát a két ökölvívó Las Vegas-i, váltósúlyú összecsapásán. A mérkőzés nem világbajnoki övért zajlott, az érdeklődés azonban világszerte nagy volt iránta, mivel a profi boksz két népszerű figurája csapott össze. Pacquiao - aki először küzdött ebben a súlycsoportban - már az első pillanatoktól irányította a meccset, gyakorlatilag minden téren fölé nőtt riválisának, és védekezésre kényszerítette a teljesen enervált De La Hoyát. Utóbbi értékelhető akciót is alig jegyzett. A vég a 8. menetet követően jött el, ugyanis a bedagadt szemű De La Hoya nem jött ki a következő felvonásra, és a sarokban ülve jelezte, hogy - pályafutása során először - feladja a küzdelmet.
2008.12.07. 10:05
 
 
Lapértesülés szerint Button már a Toro Rossóval tesztel Jerezben
Brit lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Jenson Button a keddtől csütörtökig zajló spanyolországi tesztelésen már a Toro Rosso versenyautójával gyakorol. A The Guardian úgy tudja, a pilóta - azt követően, hogy a Honda pénteken bejelentette, a világválság miatt kiszáll a száguldó cirkuszból - végül a faenzai istállónál köthet ki.Franz Tost, a Toro Rosso főnöke 2000-ben a Williams-csapatnál együtt dolgozott a brit autóversenyzővel. A háromnapos tesztelésen a Ferrari, a McLaren-Mercedes, a Renault, a BMW, a Toro Rosso és a Williams vesz részt Jerez de la Fronterában.
2008.12.07. 10:00
 
Egyre kedveltebb ajándék a kozmetikai csomag
A boltokban előre összeállított testápoló és kozmetikum ajándékcsomagok egyre népszerűbbek, a Nielsen piackutató intézet szerint tavaly november-decemberben ezek eladási értéke megközelítette a 3 milliárd forintot, 11 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. Az ajándékcsomagokban a legkedveltebb termék a tusfürdő, utána a kéz- és testápolók következnek, majd a szappan, dezodor és sampon. Jelentősen visszaestek viszont a hajformázók a karácsonyi csomagok összeállításában. A Nielsen szerint a beszerzés két csatornára összpontosul: a hipermarket és a drogéria elveszi a kategória piacának 93 százalékát. A drogériákban vásárolt csomagok értéke 15, darabszáma pedig 25 százalékkal emelkedett a tavalyi szezonban az előző évihez képest.
2008.12.07. 09:44
 
 
Primera División: sima barcelonai siker
A listavezető Barcelona a triplázó Thierry Henry vezérletével simán nyert a vendég Valencia ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. Eredmény: FC Barcelona-Valencia 4-0 (2-0). Gól: Henry (20., 28., 79.), Alves (46.). Az élcsoport: 1. FC Barcelona 35 pont, 2. Villarreal 29, 3. FC Valencia 27, 4. Real Madrid 26/13 mérkőzés, 5. Atlético Madrid 24 (33-21), 6. FC Sevilla 24/13 (18-11).
2008.12.07. 09:36
 
 
A Gomorra lett az idei év legjobb európai filmje
A Gomorra című olasz film, Matteo Garrone olasz rendező munkája tarolt az Európai Filmakadémia szombat esti díjkiosztóján a dán fővárosban: a Roberto Saviano azonos című könyvén alapuló, a nápolyi szervezett alvilágot bemutató alkotás nyerte el az idei év legjobb európai filmjének járó fődíjat, és négy további első díjat söpört be. A Gomorra rendezője kapta a legjobb rendező, főszereplője, Toni Servillo a legjobb színész díját, továbbá ennek a filmnek ítélték oda a legjobb forgatókönyvért és a legjobb operatőri munkáért járó elismerést is.Legjobb színésznőként a brit Kristin Scott Thomast jutalmazták az Il y a longtemps que je t'aime (Régóta szeretlek) című francia filmben nyújtott alakításáért.
2008.12.07. 09:30
 
 
A GM és a Chrysler egyesülése egyelőre nincs napirenden
A General Motors és a Chrysler vezérigazgatóinak egyeztető tárgyalásán csak röviden érintették az esetleges fúzióról szóló tárgyalások újrafelvételének kérdését. A felek egyet értettek abban, hogy most mindenekelőtt a szövetségi pénzügyi segítség megszerzésére kell koncentrálniuk, a fúzió ugyanis hosszú és bonyolult folyamat eredménye lehet. A The Wall Street Journal számolt be a két vezető kongresszusi meghallgatását megelőző egyeztető tárgyalásairól. A GM és a Chrysler is úgy vélekedik, hogy a milliárd dolláros olcsó állami hitel megszerzését csak megnehezítené, ha a fúzió javaslatát is belefoglalnák a kongresszus elé terjesztendő tervbe - mondták az egyeztetéseket ismerő illetékesek.
2008.12.07. 09:20
 
 
Tovább keresik a második világháborús lőszereket a Bosnyák téren
Vasárnap is folytatják a keresést második világháborús robbanószerek után Budapesten a Bosnyák téren, ezért a környéket ismét lezárták, néhány lakóházból el kellett távozniuk az ott lakóknak, ők várhatóan délután 5 óra körül térhetnek vissza otthonaikba. Aranyossy Zsolt, a zuglói önkormányzat védelmi ügyintézője az MTI-nek elmondta: az önkormányzat melegedő helyiséget biztosított a kitelepített négy ház mintegy 50-60 lakójának, de eddig azt még senki nem vette igénybe. Hozzátette: a lakók várhatóan délután 5 óra körül visszatérhetnek otthonaikba. A tűzszerészek még vizsgálják a területet, egyelőre nincs hír arról, hogy további robbanószerkezeteket találtak volna - mondta el Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek.
2008.12.07. 09:00
 
 
Iszik és káromkodik az ukrán tankönyv mesebeli Piroskája
Iszik, dohányzik, köpköd és káromkodik a Piroska és a farkas című mese modern átiratának hősnője az egyik ukrán tankönyvben. Az általános iskolák nyolcadik osztálya számára idén kiadott Világirodalom tankönyv Piroskája amellett, hogy csúnyán beszél, még olyan szlenget is használ, amelyet a kamaszok közül sem ért mindenki. A Grimm-mese szatirikus átirata a mai fiatalok életstílusát lenne hivatott kifigurázni. Jevhen Dudar ukrán szatíraszerző meseátiratát nem fogadták repeső örömmel a tanulók, még kevésbé a szülők. A tanárok sem lelkesednek az újítástól, de mivel a mű a tanterv része, kötelességük azt tanítani.
2008.12.07. 08:46
 
 
Az evásoknak februártól meg kell őrizniük a beszerzések számláit
A jövő évtől szigorodnak az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) hatálya alá tartozó vállalkozások és egyéni vállalkozók számlatartási kötelezettségei; amennyiben e kötelezettséget nem teljesítik, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) mulasztási bírságot róhat ki rájuk. Bár az evások költséget nem számolnak el, a parlament által az egyes adó- és járuléktörvények módosításáról december 1-jén elfogadott törvény szerint február 1-jétől meg kell őrizniük a beszerzéseikhez kapcsolódó számlákat is. Aki számlatartási kötelezettségét megsérti, az áru, valamint az igénybe vett szolgáltatás értékének 20 százalékáig terjedő mulasztási bírsággal sújtható. Az intézkedés a gazdaság kifehérítését szolgálja.
2008.12.07. 08:40
 
 
Elutasították Sólyom László érsekújvári javaslatait a vezető szlovák politikusok
A magyar államfő szombaton Érsekújváron szlovák partnerével, Ivan Gasparoviccsal találkozott. A közös sajtóértekezleten szorgalmazta, hogy a szlovák parlament fogadjon el egy kisebbségi törvényt, és hozza létre a kisebbségi ombudsman intézményét. A magyar kisebbség jogai Szlovákiában az európai normákat meghaladó szinten vannak szabályozva, s ezt Sólyom László magyar államfő nagyon jól tudja - reagált Sólyom javaslataira Robert Fico, szlovák kormányfő. "Minden kísérlet ennek az európai szintet meghaladó szabályzatnak a megszilárdítására csak újabb feszültségeket szül" - tolmácsolta Fico álláspontját Katarína Klizanová-Rysová, a kormányzó Smer szóvivője.
2008.12.07. 08:00
 
 
Síugró Vk: Schlierenzauer sikere
Az osztrák Gregor Schlierenzauer nyerte a síugrók Világkupa-sorozatának második viadalát a norvégiai Trondheimben. A 18 éves versenyző - aki első, 140 m-es ugrásával megjavította a sáncrekordot - pályafutása 12. Vk-sikerét aratta. A második helyen meglepetésre a finn Ville Larinto végzett, míg a harmadik a hazai közönség előtt szereplő Anders Jacobsen lett. Eredmény, nagysánc: 1. Gregor Schlierenzauer (osztrák) 285,7 pont (140 m/135 m), 2. Ville Larinto (finn) 278,9 (138,5/138), 3. Anders Jacobsen (norvég) 278,8 (134/138). Az összetett állása 2 viadal után (még 26 van hátra): 1. Schlierenzauer 160 pont, 2. Simon Ammann (svájci) 145, 3. Larinto és Wolfgang Loitzl (osztrák) 109-109.
2008.12.06. 18:31
 
 
Magyar turistákat hallgattak ki Indiában terrortámadás gyanúja miatt
Kihallgatott két magyar turistát az indiai terrorelhárítás, miután szállodai szobájukban egy agrai luxushotel elleni terrortámadásról szóló feljegyzést találtak. A két magyart, egy orvos házaspárt rövid időre őrizetbe is vették a terrorelhárítás emberei Uttár Prades szövetségi államban, Varanaszi városban. A házaspár egy 16 fős turistacsoport tagjaként Pakisztánból érkezett Indiába az attari határátkelőn. A terrortámadásról szóló feljegyzést az egyik ötcsillagos agrai hotel személyzete találta meg annak a szobának a telefoncímjegyzékében, amelyben a házaspár előzőleg megszállt. A feljegyzés szerint december 21-én támadás fenyegeti a szállodát - írta a hindu.com a PTI indiai hírügynökségre hivatkozva.
2008.12.06. 18:11
 
 
Cselgáncs csb: az Atomerőmű és a KSI győzött
A férfiaknál az Atomerőmű SE, a nőknél pedig a KSI nyerte a cselgáncsozók csapatbajnokságát, melyet az UTE Megyeri úti csarnokában rendeztek. A paksi együttesben tatamira lépett Kovács Antal, a barcelonai olimpia bajnoka, aki mind a négy mérkőzését ipponnal söpörte be. Bor Barna a nehézsúlyban Kovácshoz hasonlóan mind a négy meccsén ellenállhatatlan volt. A 2005-ben világbajnok Braun Ákos két vereséggel és egy győzelemmel zárt. Vesztes összecsapásai közül az egyiket az MTK-ban ezúttal bemutatkozó Ungvári Miklóssal vívta 73 kg-ban. A kétszeres világbajnoki bronzérmes Ungvári kokával bizonyult jobbnak.
2008.12.06. 18:06
 
 
Megnyílt a Meseváros, fénybe borult az Ország Karácsonyfája
A Tűzoltó Fúvószenekar és a Budapesti Énekes Iskola Gyermekkórusának koncertje után érkezett meg Joulupukki, a lappföldi Mikulás szombat délután 5 órakor a Kossuth térre, hogy találkozzon magyar kollégájával, és hogy a gyerekekkel közösen meggyújtsák az Ország Karácsonyfájának mind a 19 ezer kis villanyégőjét. Ezzel hivatalosan is megnyílt a Miniszterelnöki Hivatal által szervezett Ország Karácsonya - Meseváros rendezvénysorozat. A 18 méter magas, Répáshuta mellől érkezett fenyő már szerda délután óta feldíszítve várta, hogy fénybe boruljon.
2008.12.06. 18:02
 
 
Bundesliga: megszakadt a Hertha veretlenségi sorozata
A Schalke 04 1-0-ra legyőzte a Dárdai Pállal felálló Hertha BSC-t a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. A vendég berlini együttes legutóbb a 11. körben, november elsején szenvedett vereséget a Bundesligában. Hajnal Tamás gárdája, a Borussia Dortmund nem bírt a Bielefelddel, így - csakúgy, mint az előző fordulóban - ismét egy pontot szerzett. Mindkét magyar játékos végigjátszotta csapata találkozóját. Eredmények: Schalke 04-Hertha BSC 1-0, Eintracht Frankfurt-VfL Bochum 4-0, Karlsruhe-Werder Bremen 1-0, Energie Cottbus-VfB Stuttgart 0-3, Arminia Bielefeld-Borussia Dortmund 0-0, Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen 1-3.
2008.12.06. 17:39
 
 
Nem született áttörés az EU klímacsomagjáról a gdanski találkozón
Nem született áttörés az Európai Unió klímacsomagjáról a kelet-közép-európai országok kormányfőinek és Nicolas Sarkozy francia államfőnek, az uniós soros elnökének szombati gdanski találkozóján. Sarkozy úgy nyilatkozott, hogy haladást értek el a tárgyalásokon, de "még nem jutottak a végére". Meggyőződésének adott hangot, hogy a december 11-én és 12-én esedékes brüsszeli csúcstalálkozón megszületik a megállapodás. Donald Tusk lengyel kormányfő szerint a mostani találkozón tettek egy lépést előre, de még mindig sok tennivaló maradt az uniós csúcsig. Az EU klímacsomagjának célja az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése.
2008.12.06. 17:31
 
Premier League: döntetlen a nyitómérkőzésen
Gera Zoltán csapata, a Fulham döntetlent játszott a vendég Manchester Cityvel az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának nyitómérkőzésén. A magyar válogatott futballista nem lépett pályára a találkozón. Premier League, 16. forduló: Fulham-Manchester City 1-1 (1-1), g: Bullard (27.), illetve Mwaruwari (6.)
2008.12.06. 15:46
 
 
Várhatóan jövőre mobiltelefonnal is lehet BKV-jegyet venni
Várhatóan a jövő év második negyedévétől lesz lehetőség arra, hogy a BKV-val utazók mobiltelefonnal fizessenek a jegy áráért - tudta meg az MTI fővárosi képviselőktől annak kapcsán, hogy a városvezetés hétfőn, ezt követően pedig a Fővárosi Közgyűlés is tárgyal a mobiltelefonos jegyről. A közgyűlés már egy éve, tavaly decemberben döntött az sms BKV-jegy bevezetéséről. A 499 forintos jeggyel hét közben egy órát, hét végén és az éjszakai járatokon másfél órát lehetne utazni. A BKV azóta keresi a megfelelő megoldást. A cégnek a szolgáltatók kétféle megoldást ajánlottak. Az egyik sms-sel, a másik WAP-on keresztül tenné lehetővé a jegyvásárlást.
2008.12.06. 15:17
 
 
Obama nagy infrastrukturális beruházásokra készül
Az 1950-es évek óta legnagyobb infrastrukturális beruházásokra és az internet-hozzáférések nagyarányú fejlesztésére készül Barack Obama megválasztott amerikai elnök. Obama szombati rádióbeszédében hangsúlyozta, hogy e tervek a nemrégiben bejelentett gazdaságélénkítő csomag keretébe tartoznak, amivel 2,5 millió munkahelyet akar teremteni az Egyesült Államokban. Ennek kapcsán utalt arra, hogy novemberben 6,7 százalékos volt a munkanélküliségi ráta, és 533 ezer munkahely szűnt meg. "Ez volt a legrosszabb hónap több mint 30 év óta" - mondta.
2008.12.06. 14:05
 
 
Továbbra is Habsburg György a Magyar Vöröskereszt elnöke
2008.12.06. 13:22
 
 
ABC: Caroline Kennedy ülhet Hillary Clinton szenátori székébe
Caroline Kennedy, a meggyilkolt John F. Kennedy lánya ülhet Hillary Clinton New York-i szenátori székébe, amikor a volt First Lady Barack Obama januári elnöki beiktatása után az Egyesült Államok külügyminisztere lesz - jelentette az ABC News amerikai hírtelevízió demokrata párti forrásokra hivatkozva. A csatorna arról számolt be, hogy David Paterson, New York állam demokrata párti kormányzója felvette a kapcsolatot Caroline Kennedyvel és az 51 éves ügyvéd fontolóra vette a felkérést. Paterson tiszte ugyanis kinevezni Hillary Clinton szenátusi utódát, akinek 2010-ben részt kell vennie egy különleges választáson, és ha ott nyer, a 2012-ben esedékes törvényhozási választásokig övé a szenátori szék.
2008.12.06. 12:26
 
 
Női vízilabda BEK-selejtező: újabb Honvéd-siker
Folytatta menetelését a Bajnokcsapatok Európa Kupájában a Honvéd női vízilabdacsapata, amely a portugáliai selejtezőtornán ötödik mérkőzését is magabiztosan nyerte meg. A csoportelsőségről a magyarok 19:30 órakor kezdődő, orosz Kirisi elleni mérkőzése dönt majd. Női vízilabda BEK-selejtező, A csoport: Domino Honvéd-Leiden (holland) 13-5 (3-2, 4-2, 3-1, 3-0). A magyar csapat legjobb dobói: Györe Anett, Valkai Ágnes 3-3. A csoport hét résztvevője közül hat jut tovább a legjobb tizenhat közé, a Honvéd ezt a feladatát már teljesítette.
2008.12.06. 12:16
 
 
Oprah a legbefolyásosabb hollywoodi nő, Jolie a legjobban kereső
Oprah Winfrey, a róla elnevezett showműsor vezetője a legbefolyásosabb nő az amerikai szórakoztatóiparban, Angelina Jolie színésznő pedig a legjobban kereső - derült ki a The Hollywood Reporter idei rangsoraiból. Az amerikai talkshow-királynőként emlegetett Oprah Winfrey "a nevét viselő média szédítő tömege, valamint roppant kulturális befolyása" miatt lett az első - közölte Elizabeth Guider, a lap főszerkesztője. Megjegyezte: ma a legbefolyásosabb nő a szórakoztatóiparban talán a legbefolyásosabb nő egész Amerikában. A 54 éves Oprah tavaly a lista 6. helyén volt.
2008.12.06. 11:48
 
 
Megkezdődött a mekkai zarándoklat
Több százezren indultak el szombaton hajnalban a szaúd-arábiai Mekka melletti Mina völgyébe, hogy összegyűljenek a hagyományos iszlám zarándoklat, a haddzs kezdetét jelző egynapos imádságra és elmélkedésre. A fehér varratlan ruhába (ihramba) öltözött zarándokok gyalog vagy autóbuszon tették meg az iszlám szent városa és a völgy közti tíz kilométeres utat. A szaúdi hatóságok hivatalos adatai szerint mintegy 1,7 millió külföldi hívő vesz részt az idei haddzson. A helyi sajtó úgy tudja, hogy a királyság lakosaival együtt legalább 3 millióan teljesítik az iszlám hit öt alappillérének egyikét, a mekkai zarándoklatot.
2008.12.06. 11:28
 
 
Fidesz: "pofátlanság", ami a közpénzekkel zajlik
A Fidesz szerint a "pofátlanság kategóriájába" tartozik, ami jelenleg a közpénzekkel történik, ezért az ellenzéki párt arra szólítja fel a kormányt, hogy azonnal állítsa le a kommunikációs kiadásokat, az autó- és bútorbeszerzéseket - mondta a párt politikusa. Ágh Péter emlékeztetett arra: Gyurcsány Ferenc kormányfő korábban azt ígérte, hogy leállítja a központi igazgatás autó-, telefon- és bútorbeszerzéseit, valamint azokat a kommunikációs költségeket, amelyek nem állnak kapcsolatban az ország számára életbevágó döntésekkel. A fideszes politikus szerint ennek ellenére "tovább herdálják a pénzt".
2008.12.06. 11:25
 
 
Szociális bolthálózat megszervezését tervezi a Fidesz és a Magosz
Szociális bolthálózat megszervezését tervezi a Fidesz és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz); az első üzlet a Ferencvárosban nyílna meg.Terveik szerint az első üzlet a jövő év elején nyílik meg, s ha ez sikeres lesz, akkor további boltok nyitására is sor kerülhet - mondta Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója a Ferencvárosban szervezett piacon, ahol magyar gazdák termékeit, almát, burgonyát, mézet, tejet árultak méltányos áron. Bácskai János, a Fidesz képviselőjelöltje közölte: sem a szociális bolthálózat, sem pedig a piac megszervezése nem egy párt feladata lenne, ezért a Fidesz együtt kíván működni minden önkormányzattal, amely ebben szerepet vállal.
2008.12.06. 10:19
 
 
Gasparovic: szükség van a kétnyelvű kisebbségi tankönyvekre
A szlovák államfő személyesen egyet ért azzal, hogy a kisebbségi tankönyvekben kétnyelvűek legyenek a földrajzi megnevezések. Ivan Gasparovic erről Érsekújváron beszélt azt követően, hogy tárgyalt magyar partnerével. Sólyom László magyar köztársasági elnök szerint épp ideje volt törvényt hozni a kérdésben, és arra kérte szlovák partnerét, hogy minél előbb írja alá azt. A magyar államfő egy szlovákiai kisebbségvédelmi törvény megalkotásának kezdeményezésre szólította fel a szlovák kollégáját. Sólyom szerint ez jelentősen javítaná a szlovákiai magyarság közérzetét.
2008.12.06. 10:15
 
 
Olvad a svájci szupergazdagok vagyona
Egy év alatt összesen 70 milliárd frankkal, vagyis bő 12 ezer milliárd forinttal csökkent a leggazdagabb svájci állampolgárok vagyona. Az alpesi adóparadicsom 300 leggazdagabb polgára - akiknek a fele külföldi - így összesen 459 milliárd frankot érő vagyon felett rendelkezik - áll a Bilanz című üzleti magazin év végi összesítésében. A listát hetedik éve Ingvar Kamprad, az Ikea alapítója vezeti, akinek becsült vagyona 35-36 milliárd svájci frankra rúg. A második a Hoffman és az Oeri család, amelynek 16-17 milliárd frankot érő részesedése van a Roche Holdingban, a legnagyobb svájci gyógyszeripari cégben. A részvénypakett értéke kétmilliárddal kevesebb, mint 2007-ben.
2008.12.06. 09:32
 
 
Adókedvezmény a peep show-nak Hollandiában
Színházi tevékenységnek minősítette a szex show-t a holland legfelsőbb bíróság, legalábbis ami az adófizetést illeti. Hollandia legfelsőbb bírósága pénteken úgy döntött, hogy jogosult az alacsonyabb forgalmi adó fizetésre egy peep show tulajdonosa, mert az általa működtetett intézmény "a színház egy formája". A kormány vitatta ezt, hiszen az intézmények pusztán vetkőző show-k, és azokra a magasabb forgalmi adó az érvényes. A bíró ítéletét azzal indokolta, hogy fizető közönség nézi a vetkőzőket, akik egy színpadon "szerepelnek", tehát tevékenységük színházi jellegű.
2008.12.06. 09:24
 
Népszabadság: Óriásit estek a fémhulladékárak, nem éri meg lopni
Lenullázta a lakosságtól begyűjtött fémhulladék kereskedelmét a gazdasági válság, mivel az az ócskavas legnagyobb használóit ütötte ki először. Az innen-onnan behozott - gyakran lopott - lakossági fémhulladékot a még nyitva tartó átvevőhelyek jelenleg jó, ha negyed áron veszik át - írta a Népszabadság. Ami rossz hír a tolvajoknak, annál jobb a rendőröknek és közbiztonságban reménykedőknek. A jelenlegi átvételi ár mellett (már csak kilónként öt-tíz forint a vasé, ötven-száz az alumíniumé) nem éri meg fémet lopni - állítja a lap.
2008.12.06. 09:22
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219[2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista