2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Brutális gyilkosság Dorogon
Újabb gyilkosság és újabb eredményes nyomozás Komárom-Esztergom Megyében. A rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a Dorogi Rendőrkapitányság nyomozóinak segítségével 5 és fél óra alatt elkapták a gyilkosokat, annak ellenére, hogy elsőként semmilyen adat nem állt a nyomozók rendelkezésére. Nem tudták ki az áldozat, hol és mivel gyilkolták meg, mi lehetett az indok és kik lehettek az elkövetők. Az áldozat kilétét telefonja segítségével sikerült megállapítani. Alkalmi munkaadóját felhívva derült ki, hogy ki az a férfi, akit holtan találtak a közterületen.
2008.12.08. 19:31
 
 
Hiánynövelő költségvetési módosító javaslatokat fogadott el a Ház
Az Országgyűlés a jövő évi költségvetési előterjesztéshez benyújtott kapcsolódó módosító javaslatok szavazása során hétfőn hiánynövelő javaslatokat szavazott meg. Magyar Bálint (SZDSZ) elfogadott módosító javaslata a közoktatási hozzájárulások emelését eredményezi az önkormányzatoknál, Varga József (Fidesz) elfogadott módosító javaslatai pedig a roma telepeken élők lakhatási és szociális integrációs programját segíti. A két elfogadott módosító javaslat összesen átmenetileg mintegy 4,66 milliárd forinttal növelhetné a költségvetés már megszavazott 660 milliárd forintos hiányát.
2008.12.08. 19:19
 
 
Bush utolsó intézkedéseivel igyekszik borsot törni utóda orra alá
Elődeihez hasonlóan a hivatalából távozó mostani amerikai elnök, George Bush is igyekszik borsot törni utóda orra alá; olyan rendelkezéseket ad ki az utolsó pillanatban, amelyek az új elnök politikájával ellentétesek - írta a hétfői USA Today. George Bush egy sor - naponta átlagosan egy - olyan, vitatott szabályozást ír alá, amelyek visszafordítása nem kevés idejébe fog kerülni az új elnöknek, Barack Obamának. Bush néhány esetben valószínűleg kedvezni kíván szövetségeseinek az energiaiparban, más esetekben ideológiai alapállását követi a fegyvertartás és az abortusz kérdésében.
2008.12.08. 18:37
 
 
Azonnali vallomástételi lehetőséget kértek a guantánamói vádlottak
Azonnali vallomástételi lehetőséget kért öt iszlamista szélsőséges, akit fogva tartanak az Egyesült Államok guantánamói támaszpontján, és aki ellen terrortevékenység vádját emelték az amerikai katonai hatóságok. A guantanamói perek során most először a 2001. szeptember 11-i al-Kaida-merényletek áldozatainak kilenc rokona is ott lehetett a hétfői meghallgatáson. A tárgyalás előtti előzetes meghallgatásaik egyikén, hétfőn az ügyükben eljáró katonai bíróság vezető bírája felolvasta közös levelüket, amelyben kérik a katonai bíróságot, hogy haladéktalanul tűzzön ki egy újabb meghallgatást, amelyen megtehetik vallomásaikat.
2008.12.08. 18:34
 
 
Az EKB elnöke több negyedévnyi nehézséget jósol
A "világméretű gyengeség" és a "nagyon renyhe hazai kereslet" minden jel szerint kitart a mostani negyedévben és a következő néhány negyedévben is, majd utána fokozatos javulás várható, ha a körülmények megengedik, mondta az Európai Központi Bank (EKB) elnöke, Jean-Claude Trichet, az Európai Parlament gazdasági bizottságának meghallgatásán. Úgy vélte, hogy az infláció belátható időn belül meg fog felelni az EKB árstabilitási céljának. Az EKB elvileg legföljebb 2 százalékos tizenkét havi inflációt céloz meg.
2008.12.08. 18:30
 
 
Rózsaszín karácsony Amszterdamban
"Rózsaszín" karácsonyi fesztivált szervezett egy melegeket tömörítő holland csoport - a felállítandó betlehemi jászolban két József és két Mária áll a gyermek mellett. A tíznapos programsorozatban vásár, a homoszexualitás témáját feldolgozó filmek, jégpálya és számos buli várja a látogatókat, december 25-én pedig istentiszteletet tartanak. A ProGay csoport szóvivője, Frank van Dalen elmondta, az esemény színesíteni kívánja a homoszexuális férfiak és nők számára a karácsonyi ünnepi hét kínálatát. Hozzátette, a fesztivál arra is buzdítja majd az embereket, hogy elgondolkodjanak a homoszexualitásról és a vallásról.
2008.12.08. 18:21
 
 
Rendőrroham tüntetők ellen Athén belvárosában
Görög rohamrendőrök könnygázt is bevetve megkezdték hétfőn este egy hozzávetőleg 300 fiatalból álló tömeg feloszlatását Athén központi terén, ahol az ifjak újabb tüntetésre gyülekeztek. Egy rendőr lelőtt szombaton Athénban egy 15 éves fiút, mert az társaival együtt rátámadt egy rendőrautóra. Az eset tüntetések és zavargások hullámát indította el a délkelet-európai országban.
2008.12.08. 17:24
 
 
233,1 milliárd forint az államháztartási hiány novemberben
Az államháztartás ez év novemberében - önkormányzatok nélkül - 233,1 milliárd forint hiánnyal zárt - közölte a Pénzügyminisztérium hétfőn.
2008.12.08. 17:06
 
 
The New York Times: Hosszú, súlyos recesszióra lehet számítani
Az amerikai gazdaság hivatalosan tavaly decemberben kezdődött recessziója bizonyosan a leghosszabb és talán a legsúlyosabb lesz a második világháború óta, írta a hétfői The New York Times. A több hónapja tartó mentőintézkedések, a többszáz milliárd dollárnyi szövetségi segélyek és a korszerű pénzügyi eszközök ellenére az Egyesült Államok gazdaságának állapota romlott, és gyorsabban, mint azt bárki megjósolta volna. A múlt héten napvilágot látott, lehangoló munkapiaci, forgalmi és fogyasztói bizalmi adatok alapján megállapítható: a neheze még hátravan. Az előző két recessziós periódus egészében sem tartott 11 hónapig.
2008.12.08. 17:02
 
 
A magyar sertéshúsban nincs dioxin-szennyezés
Míg a magyar sertéstartók a húsimport szigorúbb ellenőrzését sürgetik, addig az EU egészségügyi biztosa az ír sertéshús behozatalának leállítását javasolja. Brüsszel tudomása szerint Magyarországra nem került a vélhetően dioxinnal fertőzött ír sertéstermékekből, a magyar sertésből előállított élelmiszereket pedig - az agrártárca információja szerint - nem érinti a dioxin-szennyezési probléma. A Magyar Sertéstartók Szövetsége arra kéri a hazai élelmiszer-ellenőrző hatóságokat, hogy az élőállat- és húsimportőröktől követelje meg annak igazolását, hogy a magyar piacra bekerült húsok mentesek a rákkeltő anyagoktól.
2008.12.08. 16:55
 
 
Bushék egy előkelő dallasi negyedben vásároltak házat
A Bush-házaspár a texasi Dallas egy előkelő negyedében vásárolt magának lakóházat; részben oda kíván visszavonulni januárban a Fehér Házból. A város északi részén fekvő Preston Hollow nem egyszerűen jómódú környék; ott található Texas legpazarabb, legdrágább házai közül több, és ott él a szövetségi állam néhány leggazdagabb polgára. George és Laura Bush idejének egy részét a rusztikus stílusú, négy hálószobás, négy fürdőszobás villában fogja tölteni, amely egy fákkal szegélyezett sétányon áll. A házaspár rendszeresen ellátogat majd 600 hektáros crawfordi farmjára is - közölte Sally McDonough, a Fehér Ház szóvivője.
2008.12.08. 16:49
 
 
Izrael ismét kitiltotta a külföldi újságírókat Gázából
Az izraeli katonai hatóságok hétfőn ismét kitiltották a külföldi újságírókat a Gázai övezetből. A korlátozó intézkedést november elején vezették be, de külföldi kormányok és nagy sajtószervezetek követelésének a hatására a múlt héten ismét engedélyezték a külföldi média munkatársainak a bejutását az övezetbe. A hét végén azonban a Gázából indított rakétatámadások miatt Izrael lezárta a határt. Peter Lerner izraeli katonai szóvivő hétfőn közölte, hogy a határzár feloldásának és a külföldi újságírók övezetbe való bejutásának lehetőségét naponta felülvizsgálják. Izraeli illetékesek jelezték: a belépést az övezetbe akkor engedélyezik ismét, amint a palesztinok felhagynak a rakétatámadásokkal.
2008.12.08. 16:33
 
 
Edzője szerint Usain Bolt akár 19 mp alatt is futhatja a 200-at
Edzője, Glen Mills szerint Usain Bolt akár 19 mp alatti eredményre is képes lehet 200 méteres síkfutásban. A pekingi olimpián 100 (9.69 mp) és 200 m-en (19.30 mp) is világcsúccsal győztes jamaicai sprinter trénere úgy véli, Bolt az olimpián már fáradtan állt oda a 200-as fináléra, hiszen néhány napon belül az volt a nyolcadik futása. "A pekingi teljesítményéből kiindulva hasonlóan jó körülmények között, frissen jó esélye van arra, hogy 19 másodperc alá kerüljön" - mondta Mills. A szakember reméli, 100-on is képes lesz tanítványa a javulásra és olyan csúcsot állíthat fel a klasszikus számban is, amely hosszú ideig megmarad a rekordlista tetején.
2008.12.08. 16:26
 
Havasiné Orbán Máriát nem választották meg a Legfelsőbb Bíróság elnökének
Az Országgyűlés hétfőn nem választotta meg a Legfelsőbb Bíróság elnökének Havasiné Orbán Máriát, a Győri Ítélőtábla elnökét.
2008.12.08. 16:15
 
 
Szombaton nyit a Mikulásgyár
Szombaton nyit a Mikulásgyár az 56-osok terén, valamint két budapesti és 14 vidéki plázában, és egy héten át fogadja az adományokat, amelyeket a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Posta Logisztika segítségével továbbítanak a rászorulóknak. Az ajándékelosztó központ nem ismeretlen a lakosság körében, bizonyítja ezt az is, hogy tavaly a Mikulásgyár nyitvatartása alatt minden várakozást felülmúló, tízezer láda adomány gyűlt össze, csaknem száz kilogramm szaloncukor, hatvanezer liter öblítő, két teherautónyi játék és csokoládé és 100 fenyőfa, amelyet száz kamionnal szállítottak el a nélkülözőknek.
2008.12.08. 15:46
 
 
9 százalék felett lehet a munkanélküliségi ráta 2009-ben
A munkanélküliségi ráta 9 százalék fölé emelkedhet jövőre Magyarországon, ami több mint 60-80 ezer új munkanélkülit jelenthet - közölte az AXA Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. Problémát okozhat az is, hogy a munkaerőpiacról kieső, 50 év feletti réteg végleg inaktívvá válhat - hívja fel a figyelmet az AXA. Ez tovább rontaná Magyarország aktivitási rátáját - amely Európában már így is az egyik legalacsonyabb -, és jelentős államháztartási többletkiadást generálna, mivel az adóbevételek csökkenése mellett tartósan és jelentősen nőnének a szociális kiadások.
2008.12.08. 15:30
 
 
Torghelle orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett a vasárnapi meccsen
Torghelle Sándor, a német másodosztályban szereplő Augsburg magyar labdarúgója orrcsonttörést és agyrázkódást szenvedett a Wehen elleni vasárnap idegenben megnyert bajnokin. A támadót egy beadást követően véletlenül fejbe rúgta a wiesbadeniek védője, Marko Kopilas, a válogatott csatár feje azonnal vérezni kezdett. Torghellét az eset után kórházba szállították, ahonnan hétfő délután távozhatott, s elképzelhető, hogy a hétvégén már ismét pályára léphet.
2008.12.08. 15:23
 
 
Kedden folyatódik az egyeztetés Ferihegyen
Hasznosnak és eredményesnek nevezte a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezetével (RDSZSZ) folytatott hétfői egyeztetést Szollár Domokos, a Budapest Airport (BA) szóvivője, a tárgyalást kedden is folytatják a felek. A szóvivő az MTI-nek elmondta: a hétfői tárgyaláson a munkáltató megtudta, hogy pontosan mit is követel a szakszervezet, és az érdekképviseletet is tájékoztatták arról, hogy mekkora mozgástere van a követelésekben a BA-nak. A keddi tárgyaláson a BA vezérigazgatója is részt vesz.
2008.12.08. 15:22
 
 
Általános közép-európai recessziót jósolnak a JPMorgannél
Magyarország, Csehország és Szlovákia gazdasága zsugorodni fog jövőre, mondta az amerikai JPMorgan befektetési bank illetékes elemzője hétfőn. Miroslav Plojhar elmondta: bankja azért változtatta meg előrejelzését a kilátásokról, mert korábban nem várt ilyen gyors visszaesést a közép-európai országok fő kereskedelmi partnereinél Nyugat-Európában. A jelentés emlékeztet arra, hogy a három ország kormányzata és jegybankja közül eddig egyedül a magyar jelzett jövőre országában gazdasági visszaesést. A legújabb cseh és szlovák adatok azt mutatják, hogy a gazdaság lassulása a térségben gyorsabb, mint korábban várták.
2008.12.08. 15:17
 
 
Ha a piac kedvezően fogadja a kamatvágást, az MNB még csökkenthet az idén
Ha a hétfői jegybanki alapkamat-csökkentést kedvezően fogadja a piac, még decemberben újabb, 50 bázispontos kamatvágást is elképzelhetőnek tartanak az MTI által megkérdezett elemzők. Réczey Zoltán a Buda-Cash Brókerház Zrt. elemzője elmondta: a legutóbbi, november 24-i kamatcsökkentés után pozitív volt a piac reakciója, így az MNB-nek lehetősége nyílt újabb monetáris lazításra. A nemzetközi piacokon az elmúlt hetekben a kamatcsökkentési hullám volt meghatározó, így a magyar döntés beleilleszkedik a nemzetközi trendekbe, nem rontja a magyar gazdaság pozícióját.
2008.12.08. 15:11
 
 
A Malév szerdán törli athéni járatait
A Malév szerdán kénytelen törölni az athéni járatait, miután a Görögországban szerdára meghirdetett általános sztrájkhoz csatlakoztak a légiforgalmi irányítók is - közölte Németh Krisztina, a Malév szóvivője hétfőn az MTI-vel. Szerdán az athéni repülőtér gyakorlatilag zárva lesz, ezért a Malév már hétfőn törölte a szerdai járatokat. Így a Malév utasai vagy a keddi, vagy a csütörtöki járattal juthatnak el a görög fővárosba.
2008.12.08. 14:26
 
A Standard & Poor's leminősítette Oroszországot
Leminősítette a közepes befektetői sávon belül Oroszország szuverén devizaadósi besorolását hétfőn a Standard & Poor's, a portfolió- és egyéb tőkeáramlásokban bekövetkezett "éles fordulatra" hivatkozva, amelyek a hitelminősítő szerint megdrágítják és megnehezítik az orosz gazdaság külső finanszírozását. Az S&P hétfői londoni bejelentése szerint az eddigi "BBB plusz/A-2"-ről "BBB/A-3"-ra változik az orosz devizaadós-kockázati osztályzat, a hosszú futamú rubeladósság besorolása pedig az eddigi elsőrendű "A mínusz"-ról átkerül a közepes befektetői sávba, "BBB plusz" osztályzattal. A tőkeátutalási és konvertibilitási kockázatokat mérő besorolás "BBB plusz"-ról "BBB"-re módosul.
2008.12.08. 14:16
 
 
A Milan szívesen megtartaná Beckhamet
Az AC Milan vezetése abban reménykedik, hogy David Beckham "szerelembe esik" az olasz futballcsapattal, és három hónapnál is tovább játszik majd náluk. Adrianio Galliani, az itáliai klub alelnöke ezt szűk két héttel a Real Madrid volt, s a Los Angeles Galaxy jelenlegi sztárjának várható megérkezése előtt nyilatkozta a Sky televíziónak. A 33 éves angol focista azért akar a Milanhoz szegődni az Egyesült Államok bajnokságának zárultával, hogy játékban, s így megfelelő formában maradjon, megőrizve fittségét, mert különben nem fog tudni újfent visszakerülni az olasz szövetségi kapitány, Fabio Capello igazgatta angol válogatott keretébe.
2008.12.08. 13:16
 
 
Krumpligigász
Több mint 11 kilós krumplija termett egy földművesnek Libanonban. A 11 kiló 30 dekás zöldségtől reméli, hogy bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe. Amúgy nem szándékosan növesztetett földjével ekkora gumót, véletlenül sikerült. "Nem csináltam semmi különöset, még csak vegyszereket se használtam" - mondta az 56 éves férfi, akinek Bejrúttól 85 kilométerre délre van a földje és gyermekkora óta gazdálkodik, ám még sosem volt ekkora "fogása". Egy barátját kellett segítségül hívnia a hatalmas gumó kiemeléséhez. A krumpligigász egyébként nem túl gyönyörű, igencsak rücskös.
2008.12.08. 13:14
 
 
Újabb zavargások kezdődtek Görögországban
Újabb zavargások kezdődtek hétfőn Görögországban, ezúttal Szalonikiben, az ország második legnagyobb városában. Mintegy 300 egyetemista és gimnazista autókat rongált meg és kirakatüvegeket tört be. Várhatóan a nap folyamán más városokban is utcára vonulnak az emberek. Görögországban szombat óta pattanásig feszült a légkör, miután egy rendőr lelőtt egy 15 éves fiút, aki társaival rátámadt egy rendőrautóra. Szalonikiben hétfőn délelőtt a városközpontban egy rendőrségi épületnél voltak erőszakos cselekmények, de a rendőrök nem avatkoztak közbe. Előző nap kétezer fiatal rongált meg kereskedelmi- és banképületeket, valamint gépkocsikat a fiatalkorú lelövése miatti felháborodásában.
2008.12.08. 13:00
 
 
Csökken az üzemanyagok ára szerdától
Csökkenti bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 12 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A csökkentéssel a benzin átlagára 233 forint körülire, a gázolajé 255 forintra esik. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.12.08. 12:30
 
 
Fidesz: elhibázott a 2009-es fővárosi költségvetés
A fővárosi Fidesz-frakció elhibázottnak tartja a főváros jövő évi költségvetését, mert az súlyosan túlbecsüli a bevételeket, viszont alábecsüli a kiadásokat - mondta Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján, amelyen a BKV ügyeiről is beszélt. Szerinte a főváros ma már csak uniós pénzekre apellál, ezek elmaradása esetén a város gyakorlatilag azonnal összedőlne. A városvezetés az "erőltetett és féktelen privatizációkkal" 2010-ig húzza az időt, hogy addig ne következzen be látványos pénzügyi összeomlás - vélekedett Tarlós.
2008.12.08. 11:34
 
 
Nem hozott előrelépést a kormány és a közszféra közötti bértárgyalás
Nem hozott érdemi előrelépést a kormány és a közszféra szakszervezetei közötti bértárgyalás hétfőn, de a felek továbbra is bíznak a megállapodásban. Csizmár Gábor államtitkár a kormányoldal képviseletében a tárgyalásról távozva az MTI-nek azt mondta: annyiban közeledtek az álláspontok, hogy már "jobban értik egymást". Arra a kérdésre, volt-e újabb ajánlata a kormánynak a korábbihoz képest, azt mondta, hogy "precizírozott" ajánlatot tettek. Egy skálán bemutatták, hogy különböző illetményküszöbök esetén az emelés mennyibe kerülne - magyarázta. Mint elmondta, 122 milliárd forintot jelent az a határ, ami a korábban ajánlott 140 ezres illetményküszöböt jelenti. Ennél többet nem tudunk ajánlani - közölte az államtitkár.
2008.12.08. 11:19
 
 
Újabb nagy svájci banki leépítés
A világ legnagyobb vagyonkezelőjének mondott svájci UBS bank is nagy létszámcsökkentésre készül, hét végi svájci lapértesülések szerint a csökkentés elérheti a 4-4,5 ezer főt is. Heteken belül eldőlhet a létszám 5 százalékának a sorsa - teszi hozzá a Sonntags Zeitung. Egy másik helyi lap értesülése szerint "csupán" 3 és 4 ezer között lesz a létszámkarcsúsítás. A banktól eddig nem erősítették meg az értesüléseket. Ez kiegészítené a már korábban, elsősorban a befektetési banki részlegnél bejelentett 9 ezres csökkentést az UBS-nél, amely a legnagyobb veszteségleírást kényszerült végrehajtani az amerikai másodlagos jelzálogpiaci válság miatt az európai nagybankok közül.
2008.12.08. 10:27
 
 
Támogatja a mobiltelefonos BKV-jegyvásárlást a Főpolgármesteri Kabinet
Az sms- és a wap-jellegű mobiltelefonos BKV-jegyvásárlási megoldást is megvalósíthatónak találta hétfőn a Főpolgármesteri Kabinet, és felkérte a BKV-t, hogy a közbeszerzési eljárásnál vegye ezt figyelembe - közölte a városháza kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián elmondta, hogy a 499 forintért mobiltelefonnal vásárolható jeggyel hétköznap egy órát, hétvégén és éjszaka másfél órát lehetne utazni. A jegy bevezetéséről a Fővárosi Közgyűlésnek külön jogszabályt kell alkotnia, a BKV ezt követően közbeszerzési pályázaton kereshet szolgáltatót. Az eddigi piaci tájékozódás szerint két megoldás: sms- vagy wap-jellegű mobiltelefonos jegyvásárlás lehetséges.
2008.12.08. 10:00
 
 
Női kézilabda Eb: a magyarok bejutottak a középdöntőbe
A magyarok négy év után nyertek tétmérkőzésen a franciák ellen, és így bejutottak a középdöntőbe a macedóniai női kézilabda Európa-bajnokságon, vagyis hétfőn Szkopjéból nem Budapestre, hanem Ohridba vezet az útjuk. Imre Vilmos szövetségi kapitány kényszerűségből átalakított csapata a csoportmeccsek első körében előbb rossz játékkal kikapott 27-21-re a románoktól, majd 26-26-os döntetlent játszott a dánokkal, végül, vasárnap izgalmas összecsapáson 29-26-ra verte a franciákat. Így aztán a döntetlent magával viszi a középdöntőbe, ahol sorrendben az athéni olimpián bronzérmes ukrán, a pekingi játékokon aranyérmes, világbajnoki második, egyben címvédő norvég, majd pedig a spanyol együttessel találkozik.
2008.12.08. 09:49
 
 
Cser Ágnes: nincs értelme a kormány és a szakszervezetek közötti tárgyalásnak
Cser Ágnes szerint nincs értelme a kormány és a szakszervezetek közötti tárgyalásnak; az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnöke a hétfő délelőtti ülést elhagyva az újságíróknak azt mondta: jelzésértékűnek szánta a távozását. "Ennek így semmi értelme" - mondta az egészségügyi ágazatot képviselő Cser Ágnes, aki azt sérelmezte, hogy a közszférából kiszervezett egészségügyi dolgozók helyzetével a kormányoldal nem kívánt foglalkozni. Emlékeztetett arra, hogy már az egy héttel ezelőtti tárgyaláson sem kapott érdemi választ az őket érintő kérdésekre.
2008.12.08. 09:41
 
 
Solana lemondásra szólította fel Mugabe zimbabwei elnököt
Lemondásra szólította fel Robert Mugabe zimbabwei elnököt hétfőn Brüsszelben Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője. A politikus újságíróknak hangoztatta: eljött az ideje annak, hogy maximális nyomást gyakoroljanak Mugabére távozása érdekében. Solana az uniós külügyminiszterek hétfői tanácskozása elé időzítette kijelentését. A fórumon Zimbawe elleni újabb szankciókról döntenek majd. Az Európai Unió csatlakozott a Robert Mugabe zimbabwei elnök lemondását követelő felszólításokhoz. Az Egyesült Államok már pénteken azt hangoztatta, hogy régóta időszerű Mugabe távozása a hatalomból.
2008.12.08. 09:26
 
 
Dávid Ibolya valószínűleg lemond mentelmi jogáról
Valószínűleg lemond mentelmi jogáról Dávid Ibolya, az MDF elnöke a párt korábbi alelnöke, Almássy Kornél által kezdeményezett magánvádas büntetőügy kapcsán; erről a pártelnök hétfőn reggel nyilatkozott az M1 Kereszttűz című műsorában. Almássy Kornél független, volt MDF-es parlamenti képviselő pénteken arról nyilatkozott, hogy szerinte az lenne az elegáns, ha Dávid Ibolya önként lemondana mentelmi jogáról, hogy a bíróság lefolytathassa a magánvádas büntetőügyet, amelyben feljelentést tett. Mint akkor közölte: ha az Országgyűlés nem függeszti fel Dávid Ibolya mentelmi jogát, akkor polgári jogi útra tereli az ügyet.
2008.12.08. 08:43
 
 
Nincs döntés az SZDSZ-frakció vezetőjéről
Szavazategyenlőség miatt nem született döntés az SZDSZ-frakció vezetőjének személyéről a párt országgyűlési képviselőcsoportjának hétfői ülésén - közölte Hankó Faragó Miklós, az ülés levezető elnöke. Mivel a két jelölt, Fodor Gábor pártelnök és Kóka János korábbi frakcióvezető ugyanannyi szavazatot kapott, a képviselőcsoport később dönt a frakcióvezető személyéről - tette hozzá Hankó Faragó Miklós. Győri Krisztina, a párt sajtófőnöke megerősítette azt a sajtóinformációt, hogy mindkét jelölt 9-9 voksot kapott, egy képviselő pedig érvénytelen szavazatot adott le.
2008.12.08. 08:37
 
Az asszony, aki nem felejt
Az amerikai Jill Price feladja a leckét az emlékezetkutatóknak: serdülőkora óta minden egyes napjának minden eseményére emlékszik. Hall egy dátumot, és már mondja is, mi történt vele aznap: mit látott, mit hallott, mit evett ebédre, milyen ruhát viselt, a legapróbb részletekig. "Senki sem tudja elképzelni, milyen érzés ez. Még az engem vizsgáló kutatók sem" - meséli a negyvenkét éves nő a Spiegel című német hetilapnak. Kilenc és tizenöt éves kora között a legtöbb napot fel tudja idézni - ezt követően pedig hibátlan a meóriája. "1980. február 5-e óta mindenre emlékszem. Az egy keddi nap volt."
2008.12.08. 08:24
 
 
Ne lopj a gyereknek karácsonyi ajándékot
A gazdasági válság miatt egyre fogyatkozó pénzű szülők akár lopásra is vetemedhetnek, hogy gyermekeiknek ajándékot adhassanak - figyelmeztet egy brit rendőrkapitány. A cambridgeshire-i rendőrség feje, Julie Spence honlapján úgy véli, idén az ajándékozási kényszer "erősebb, mint valaha". "Nagyon nehéz elmagyarázni a gyerekeknek, hogy a vágyott ajándék nem lesz a fa alatt" - írta. A szülők közül viszont sokan talán majd nem bírják a rájuk nehezedő nyomást, és megpróbálkoznak a bolti tolvajlással. De Spence felhívja a figyelmet, hogy "ez mindenképpen lopás. Nem számít, hogy mi a magyarázat, ez mindenképpen bűncselekmény".
2008.12.08. 07:44
 
 
F1: A bevételek 30 százalékos csökkenésével számol jövőre a McLaren
A bevételek harminc százalékos csökkenésével számol jövőre a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapat. "A világgazdasági válság miatt számításaink szerint 2009-ben harminc százalékkal kevesebb pénzből gazdálkodhatunk, mint idén" - mondta Ron Dennis csapatfőnök az Observer című lapnak. "Reklámbevételeink és a szponzorainktól érkező támogatások összege is csökken, mivel partnereinknek is kisebb összegből kell gazdálkodniuk." Dennis szerint 2010-ben és 2011-ben további megszorításokra lesz szükség. Norbert Haug, a Mercedes sportigazgatója úgy vélte, a következő két évben a csapatoknak felére kell csökkenteniük kiadásaikat.
2008.12.08. 07:32
 
 
Napi Gazdaság: jó karácsonyt várnak a haltermelők
A tavalyinál nagyobb karácsonyi forgalmat várnak a haltermelők, az élőponty kilója 750-900 forint körül lehet, az árba azonban még beleszólhatnak a nagy áruházláncok - írta a Napi Gazdaság. Az eddigi tapasztalatok alapján pénzügyi és megtakarítási bizonytalanság idején sem vesznek vissza drasztikusan élelmiszerfogyasztásukból a magyarok, ezért idén, 2007-tel ellentétben, a szokásos halforgalomra számítunk - mondta Orosz Sándor, a Haltermelők Országos Szövetsége és Terméktanácsa ügyvezető elnöke a napilapnak. Az éves halfogyasztás negyven százalékát továbbra is a karácsonyi időszak adja, a terméktanácsnál idén is 3-4 ezer tonnás forgalomra számítanak az utolsó negyedévben.
2008.12.08. 07:29
 
 
A főbíróról szavaz ma az Országgyűlés
A Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjéről szavaz ma az Országgyűlés és dönt a 2009-es költségvetéshez benyújtott kapcsolódó módosító indítványokról is. Sólyom László köztársasági elnök Havasiné Orbán Máriát, a Győri Ítélőtábla elnökét jelölte a Legfelsőbb Bíróság elnökének. Az államfőnek azért kellett ismét főbírót jelölnie, mert az Országgyűlés idén május 26-án nem választotta meg előző jelöltjét, Baka Andrást. A parlamenti szavazáson várhatóan a Fidesz, a KDNP és az SZDSZ is igennel fog szavazni. AZ MSZP és az MDF ma alakítja ki álláspontját. A szocialisták valószínűleg lelkiismereti szavazást rendelnek el. Az Országgyűlésnek kétharmados többséggel kell döntenie a jelöltről.
2008.12.08. 07:12
 
 
Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a bíróság Farkas Péter ellen
Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki a Pesti Központi Kerületi Bíróság az olimpiai bajnok birkózó Farkas Péter ellen, akit első fokon öt évre ítélt el a bíróság kábítószerrel való visszaélés miatt. Az MTI érdeklődésére a Fővárosi Bíróság sajtótitkársága hétfőn megerősítette a Magyar Nemzet értesülését, és azt közölte: a bíróság először belföldi, majd európai elfogatóparancsot bocsátott ki. "Tekintettel azonban arra, hogy az európai elfogatóparancs csak azon európai tagállamok területén érvényes, amelyek a Bűnügyi Együttműködésről szóló európai megállapodást aláírták, ezért a bíróság úgy döntött, hogy nemzetközi elfogatóparancsot is kibocsát" - indokolták.
2008.12.08. 07:05
 
 
Népszabadság: Orbán a legnépszerűbb politikus
Orbán Viktor vezeti 45 ponttal a politikusok népszerűségi rangsorát, a dobogón még a vele azonos rokonszenvet élvező Szili Katalin és Sólyom László található - derül ki a Szonda Ipsos felméréséből. A 2008. november második felében a politikusok népszerűségéről készített közvélemény-kutatásról a Népszabadság hétfői száma ír. Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének a mostaninál magasabb pontszáma már sok esetben volt, de ilyen előkelő pozícióban még egyszer sem szerepelt a listán. Orbán kedvező helyezésének alapvetően az az oka, hogy a nagyméretű Fidesz-tábor rendkívüli módon felsorakozik mögé. Más pártok esetében nem figyelhető meg ilyen erőteljes kiállás saját politikusaik mellett - írta a napilap.
2008.12.08. 07:00
 
 
Folytatódtak a zavargások Görögországban
Csaknem három tucatnyi sebesültje van a görög városokban vasárnap már második napja folytatódó zavargásoknak, a hivatalos közlés szerint; a rendőrség húsz embert őrizetbe vett. Összesen több ezer fiatal vonult az utcára, és csapott össze a rendőrséggel Athénban, Szalonikiben, Patraszban, valamint Kréta és Korfu szigetén. Harmincnál is több üzletet, tucatnyi bankfiókot és autókat gyújtottak fel a tüntetők csak a fővárosban. A rendőrség ismét könnygázt vetett be. Hosszú ideje nem volt példa ilyen súlyos rendbontásra Görögországban. A zavargások azután robbantak ki, hogy szombaton Athénban halálos lövés ért egy tizenévest.
2008.12.08. 06:57
 
 
Az agy előbb a zenét, aztán a szöveget érti
Zenére hangolódott az emberi agy: előbb érti meg a muzsikát, mint a beszédet - egy amerikai kutató szerint ez olvasható ki egy frissen befejezett vizsgálat eredményeiből. Diana Deutsch, a San Diegó-i Egyetem munkatársa azt tapasztalta, hogyha ugyanazt a mondatot ugyanolyan hangsúlyozással ismételgetünk, akkor ez a mondat az agyunk számára azonnal egyfajta "dallá" változik. A kutató szerint ebből az következik, hogy az agyunk "alapbeállítása" szerint egy beszélgetés szavait zenének értelmezzük.
2008.12.07. 20:59
 
 
MSZP: valószínűleg meglesz a többség a bankmentő csomaghoz
Várhatóan meglesz a parlamenti többsége az úgynevezett bankmentő csomagnak. A parlament hétfőn szavaz a "pénzügyi közvetítő rendszer stabilitásának erősítéséről" szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító indítványokról, amelyek jelentősen enyhítenék a kormány eredeti javaslatának kemény feltételeit. A kormány által támogatott javaslatokat között csak szocialista indítványok vannak, ám azok igyekeztek figyelembe venni az SZDSZ és a Fidesz hasonló célú javaslatait is - mondta Kékesi Tibor, a költségvetési bizottság szocialista tagja az MTI-nek vasárnap. Az MSZP-s politikus kiemelte: az MDF nem nyújtott be módosító indítványokat, és nem fogalmazott meg aggályokat sem a javaslat kapcsán.
2008.12.07. 20:15
 
 
Merkel és Sarkozy szeretné, ha az EU-csúcson elfogadnák a klímacsomagot
A német kancellár és a francia elnök szeretné, ha az Európai Unió jövő heti brüsszeli csúcsértekezletén elfogadná a 2020-ig 20 százalékos károsanyag-kibocsátást előirányzó klímacsomagot, amelyet a volt szocialista országok elleneznek annak jelenlegi formájában. Angela Merkel és Nicolas Sarkozy között "hosszú és baráti" telefonbeszélgetés zajlott le vasárnap, és ebben a brüsszeli csúcs napirendje volt a fő téma - közölte Ulrich Wilhelm, a kancellár szóvivője. Sarkozy mint az EU soros elnökségét betöltő Franciaország elnöke az előző nap Gdanskban találkozott a kilenc szóban forgó ország - közöttük Magyarország - kormányfőjével, hogy megvitassa velük ellenkezésük okait. Az elnök szerint sikerült előrelépést elérnie, de áttörést nem.
2008.12.07. 20:00
 
 
Női kézilabda Eb: bejutott a középdöntőbe a magyar csapat
Bejutott a középdöntőbe a magyar női kézilabda-válogatott a macedóniai Európa-bajnokságon, miután nagy csatában nyert a francia csapat ellen. Eredmény: 3. forduló: A csoport: Magyarország-Franciaország 29-26 (15-14). Gól: Görbicz 9, Tomori, Vincze 4-4, Bulath, Szamoránsky 3-3, Szűcs, Kovacsicz 2-2, Szucsánszki, Hornyák 1-1.
2008.12.07. 19:48
 
 
Obama azt ígéri, nem fog cigarettázni a Fehér Házban
Barack Obama egy vasárnapi beszélgetős műsorban bevallotta, hogy nem sikerült leszoknia a dohányzásról, de azt ígérte, nem fog cigarettázni a Fehér Házban. Az NBC talkshow műsorvezetője Obamának szegezte a kérdést: leszokott-e a dohányzásról, mert egy korábbi interjúban kitért a kérdés megválaszolása elől. "Igen (...) azt mondtam, hogy időnként visszaesem" - hangzott a megválasztott amerikai elnök válasza. Barack Obamára nagy nyomás nehezedik, hogy példát mutasson a dohányzás elleni küzdelemben, amelyre Amerika-szerte több tízmillió dollárt költenek évente az egészségügyi hatóságok. Az Egyesült Államokban minden ötödik haláleset a dohányzás számlájára írható.
2008.12.07. 19:44
 
 
Táncsics Mihály-életműdíjat kapott Kányádi Sándor, Ádám Ottó és Kaján Tibor
Kányádi Sándor költő, Ádám Ottó rendező és Kaján Tibor grafikus kapták idén a Táncsics Mihály-életműdíjat, amelyet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Lamperth Mónika, a Táncsics Alapítvány kuratóriumának elnöke adott át a díjazottaknak vasárnap Budapesten, a Magyar Nemzeti Galériában. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszédében úgy fogalmazott: "áldott az a nemzet, amelynek ilyen fiai vannak". A kormányfő - Kányádi Sándor egyik könyvének címére utalva - azt mondta, nem fából vaskarika építeni a nemzeti gondolatot a magyar baloldalon. Példaként hozta a három kitüntetett tetteit és életútját, akik teremtettek egy olyan magyar valóságot, amelyben nemcsak a humor, az alázat és a mesélő kedv van meg, hanem a befogadó szeretet is.
2008.12.07. 19:30
 
 
A határértéket sokszorosan meghaladó dioxint találtak ír disznóhúsban
Az ír kormány elrendelte szombaton a szeptember elseje óta Írországban legyártott disznóhús, illetve az abból készült termékek visszahívását, miután kiderült, hogy veszélyesen magas arányban tartalmaznak rákkeltő anyagot, dioxint. Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországra kerülhetett-e a dioxinos húsból, amíg ez tisztázódik, addig is a magyar hatóság arra figyelmeztet, hogy a fogyasztók ne vásároljanak ír sertéshúst és húskészítményeket. Az Európai Bizottság vasárnapi közleménye szerint a ír hatóságok időben és megfelelően intézkedtek. A laboratóriumi vizsgálatok tanúsága szerint a dioxin aránya az ír sertéshúsban mintegy százszorosa az EU-ban megengedett maximális szintnek.
2008.12.07. 19:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218[2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista