2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Olasz csapodársági ráta
Olaszországban a legfrissebb statisztikák szerint tízből csak három pár hűséges egymáshoz. Inkább az érettebb korúak, mint a fiatalok, inkább a férfiak, mint a nők és inkább a városiak, mint a falusiak azok, akik félrelépnek. A kedvenc időszak a nyár. A "pásztorórák" 60 százalékban munkahelyeken folyik, főként ebédidőben, fél egy és fél három között. A legingatagabb kor a férfiaknál a 40-50 közötti életkor - írja a La Repubblica. A házasságtörés napjainkra már annyira banalizálódott, hogy "kiruccanásnak" nevezik és nagyon elnézőn, sőt, szimpátiával néznek az emberek a félrelépőre, főleg, ha az férfi. A kettős mérce így ma is működik.
2008.12.13. 09:31
 
 
Felfüggesztették a fűtőolaj-szállításokat Észak-Koreának
Észak-Korea nem kap újabb fűtőolaj-szállítmányokat, amíg nem egyezik bele nukleáris leszerelése ellenőrzésének szabályrendszerébe - közölte az amerikai külügyi szóvivő. Sean McCormack Washingtonban elmondta: az Egyesült Államok és a kommunista vezetésű Észak-Koreával tárgyaló négy másik ország - Dél-Korea, Kína, Oroszország és Japán - megállapodott a szállítmányok felfüggesztéséről. Az észak-koreai nukleáris leszerelés ellenőrzéséről a héten folytattak hatoldalú tárgyalásokat, amelyek csütörtökön eredmény nélkül értek véget, mert Phenjan nem fogadta el az ellenőrzés szabályrendszerének tervezetét.
2008.12.13. 09:26
 
 
Fáj a delfineknek a túl gyors úszás
Sokkal nagyobb sebességre lenne képes, mégsem úszik óránkénti 54 kilométeresnél gyorsabb tempóban a delfin, hogy elkerülje a farokuszonyát kínzó fájdalmat - mutatták ki izraeli tudósok. A fájdalom forrása a kavitáció nevű fizikai jelenség. A vízben gyorsan mozgó tárgyak körül a nyomáskülönbség miatt buborékok keletkeznek, amelyek felrobbannak. A kavitáció óránkénti 36 és 54 kilométer közötti sebesség esetén indul be, 54 kilométer pedig a delfin végsebessége. Az áramvonalas testfelépítés miatt a delfin ennél jóval gyorsabban is tudna úszni, de 54 felett az apró buborékok kipukkanása olyan fájdalmat okoz a farokuszonyban, mintha tűvel szurkálnák az idegvégződésekkel teli testrészt.
2008.12.13. 09:22
 
 
Részegeskedés a rendőrség számlájára
Az izraeli rendőrség számlájára részegeskedhetett néhány hónapon át egy csoport önkéntes. Az izraeli rendőrségnek az utóbbi időben gondot okozott bebizonyítani a bíróságon az ittas vezetés vádját. Az ügyvédek ugyanis rendre arra hivatkoztak, hogy hibás értékeket mutat a rendőrségi alkoholszonda. A rendőrség hitelesíteni kívánta az alkoholszondákat, s vizsgálathoz önkénteseket keresett, akik önként és dalolva lerészegedtek. Ezután egyrészt bevetették a hagyományos rendőrségi alkoholszondát, másrészt laboratóriumi műszerekkel mérték a véralkohol szintjét. Mivel az értékek rendre egybeestek, bebizonyosodott, hogy a rendőrségi alkoholszondák kifogástalanul működnek.
2008.12.13. 09:14
 
 
Renault: január 19-én mutatják be az R29-et
Január 19-én Portugáliában mutatják be a Forma-1-es Renault új versenyautóját, az R29-es jelzésű gépet. A bemutatóra a dél-portugáliai Algarve Motor Parkban kerül sor. A ceremónián jelen lesz Flavio Briatore csapatfőnök, valamint a két régi-új pilóta, a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso és a brazil Nelson Piquet Jr. Alonso idén 61 ponttal az ötödik helyen végzett a vb-pontversenyben, két futamon, Szingapúrban és Japánban tudott győzni, míg Piquet Jr. 19 szerzett pontjával a 13. helyen zárt.
2008.12.13. 09:06
 
Mégis elhitték neki, hogy él
Immár jogosan él egy román férfi: sikerült meggyőzni a hatóságokat arról, hogy nem halt meg. Nem könnyen. A temesvári Gheorghe Stirbunak egy évébe telt a küzdelem, amely akkor kezdődött, amikor meg akarta újíttatni személyi igazolványát, a hivatal emberei meg közölték vele, hogy nem lehet, mert meghalt. Bizonyságul meg is mutatták neki nyilvántartásukat, ám a férfi még így sem hitte el, hogy nem él. Aztán kiderült, hogy a hivatal hibázott: összekeverte Stirbu nevét egy másik férfiéval - aki valóban nem él. Ennek ellenére az okmányiroda nem volt hajlandó elismerni hibáját, Stirbu meg mehetett a bíróságra, ha élni akart - papíron is. Nyert. A bíróság elhitte neki, hogy él, és megújította "élői" jogi státusát.
2008.12.13. 09:04
 
 
Levédett "emócikonok"
Levédette az e-mailezésnél és SMS-ezésnél használt "emócikonokat", azaz az érzelemkifejező írásjelrajzocskákat egy üzletember Oroszországban a szabadalmi hivatalnál. Oleg Teterin, egy mobiltelefonos reklámcég elnöke bejelentette, hogy magánszemélyeket nem fog jogdíjfizetésre kötelezni, ha használják pl. a kettős pontból és zárójelből álló, mosolygós rajzocskát üzeneteikben, de a vállalatokat igen, ha engedélye nélkül küldözgetik ezeket a jeleket. "Törvényesen akkor használhatják őket, ha fizetnek éves díjat" - mondta Teterin. A :-) "szmájlit", avagy mosolyikont egyébként egy Scott Fahlman nevű amerikai professzor pötyögte le először - legalábbis ő ezt állítja. Számítógépes mosolya már 25 éves.
2008.12.13. 09:01
 
 
Életbe lép az új vasúti és Volán menetrend vasárnaptól
Hatályba lép a 2009. évi vasúti és Volán menetrend vasárnap. A MÁV-START közlése szerint összességében ugyanannyi vonat fog közlekedni, mint az előző menetrendben, viszont a kihasználatlan vagy indokolatlan kapacitásokat átcsoportosították az utazási igényeknek megfelelően. A Volán-társaságok 2009. évi menetrendje lényeges változtatást nem tartalmaz az előzőhöz képest. Az új menetrendben az igények, a kapacitások, a csatlakozások jobb összhangját teremtették meg. A kiszámíthatóság érdekében kiterjesztik az Volánnál is az ütemes menetrendet a Budapest-Gyöngyös-Eger, a Budapest-Székesfehérvár-Veszprém vonalakra.
2008.12.13. 08:24
 
 
A palesztinok elutasították Izrael ajánlatát a ciszjordániai kivonulásról
A palesztinok elutasították Izraelnek a béketárgyalásokon tett ajánlatát, amely szerint a zsidó állam kivonulna a megszállt Ciszjordánia 93 százalékáról, a fennmaradó hét százalékot viszont bekebelezné - közölte Ahmed Korei. A palesztin főtárgyaló először ismertette a bő egy éve felújított, de mindmáig eredménytelen izraeli-palesztin béketárgyalásokon elhangzott javaslatok részleteit. Elmondta, hogy Izrael felajánlotta ötezer olyan palesztin menekült befogadását, akik a zsidó állam 1948-as megalapításakor kényszerültek otthonuk elhagyására. A palesztinok ezt nagyon kevésnek minősítették és elvetették a javaslatot - tette hozzá.
2008.12.13. 08:19
 
 
A General Motors ideiglenesen leállítja húsz üzemét
Ideiglenesen leállítja húsz észak-amerikai üzemét és csökkenti termelését a General Motors (GM) amerikai autógyár a jövő év első negyedében, hogy alkalmazkodjon a gazdasági-pénzügyi válság miatt drámai mértékben visszaeső kereslethez - jelentette be a gyár szóvivője. Tony Sapienza elmondta, hogy a GM 250 ezer gépjárművel csökkenti jövő első negyedévi termelési tervét; ebbe beletartozik a múlt héten bejelentett 60 ezer darabos csökkentés is. A három vezető amerikai autógyár közé tartozó GM az év ezen időszakában eddig rendszerint 750 ezer személygépkocsit és teherautót gyártott.
2008.12.13. 08:14
 
 
Obama kabinetfőnöke listát adott át az elfogadható szenátorjelöltekről
Rahm Emanuel, a megválasztott amerikai elnök, Barack Obama leendő kabinetfőnöke többször is közvetlenül egyeztetett a korrupcióval vádolt Rod Blagojevich illinois-i kormányzóval arról, hogy ki legyen Obama utóda a szenátori székben, és egy listát is átadott az elfogadható jelöltekről - közölte a Fox News Chicago hírcsatorna. Emanuel személyesen tárgyalt a kormányzóval és a stábját vezető John Harrisszel is. Obama kijelölt kabinetfőnöke állítólag átadott egy listát a kormányzó hivatalának azokról a jelöltekről, "akik elfogadhatóak Barack Obamának", de üzletelésről, csereakcióról valószínűleg nem volt szó.
2008.12.13. 08:08
 
 
Este nyugalom volt Ferihegyen
Az esti órákra a várakozásokkal ellentétben nyugodtan, sorok nélkül zajlott a ferihegyi forgalom. Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője elmondta, hogy este annyi utasbiztonsági ellenőr vette fel a munkát, hogy három kapunál is haladhattak az utasok, sem fennakadás, sem torlódás nem volt, így várhatóan újabb járattörlések nem lesznek. A Malév még pénteken határozott arról, hogy hat szombati járatát törli, majd a reggeli helyzetet elemezve további héttel ezt tette. A délelőtti órákban nagy volt a zsúfoltság, így rövid időre, szakaszosan többször is szüneteltették a jegyellenőrzést. Később azonban lényegesen javult a helyzet. Délutánig a 62 érkező járatból hatot, a 67 indulóból pedig 18-at töröltek.
2008.12.13. 07:58
 
 
Amerikai nagyvárosok fokozott biztonsági intézkedései Mumbai után
Több amerikai nagyvárosban sietve igyekeznek megszüntetni azokat a biztonsági hiányosságokat, amelyekhez hasonlók lehetővé tették az indiai Mumbaiban elkövetett, csaknem 200 halottat követelő terrortámadásokat - jelentette a Newsmax hírportál. A biztonsági szakértők Amerika-szerte vizsgálják, mi történt Mumbaiban, hogyan lehet védekezni a terroristák új taktikája ellen - mondta a texasi Austinben működő Stratfor biztonsági magáncég vezetője. A nagyvárosok rendőrsége kutatja, hogyan lehet megelőzni az olyan eseteket, amikor a terroristák több csoportban támadnak, kézi fegyverekkel és robbanószerekkel szállodákat, kórházakat és egyéb intézményeket kerítenek hatalmukba, és túszokat ejtenek.
2008.12.12. 20:21
 
 
Újabb zavargások és tüntetések voltak Görögországban
Újabb zavargások és tüntetések voltak pénteken Görögországban tiltakozásul amiatt, hogy egy rendőr lelőtt szűk egy héttel ezelőtt egy kamaszfiút, mert az megdobált egy rendőrautót. A fővárosban, Athénban mintegy négyszáz fiatal vált ki több ezer diák békésen tüntető tömegéből a központi Szintagma téren, ahova a parlament főkapuja is nyílik, és megdobálta kövekkel a törvényhozás épületét védő rendőröket. A karhatalom könnygáz bevetésével válaszolt a támadásra. Diákok eltorlaszoltak négy útkereszteződést Athén belvárosában, más fiatalok pedig megszálltak egy időre egy kis rádióállomást, és a rendőri erőszak ellen tiltakozó nyilatkozatokat olvastak be.
2008.12.12. 20:05
 
 
BKV: továbbra sincs megállapodás a szakszervezetekkel
Pénteken sem született megállapodás a BKV vezetése és a szakszervezetek között a december 18-ára tervezett sztrájkkal kapcsolatban - közölte a cég. A közlemény szerint a munkáltató arra kérte a munkabeszüntetést meghirdető szakszervezetek képviselőit, hogy a december 15-i határnap lejárta után is folytatódhassanak a tárgyalások, akár december 18-áig is, hiszen a finanszírozási kérdések nem tisztázódnak hétfőig. A szakszervezetek azonban - a sztrájkra való felkészülésre hivatkozva - ragaszkodtak a korábbi megállapodásban rögzített határidő betartásához. Az egyeztető tárgyalások hétfő reggel folytatódnak.
2008.12.12. 18:36
 
 
Szerencs nem akar a Tokaj-hegyalja világörökség része lenni
Szerencs önkormányzata úgy határozott, hogy nem kíván a jövőben a világörökségként nyilvántartott Tokaji Történelmi Borvidék kultúrtáj területének részese lenni - közölte Rónavölgyi Endréné (MSZP) polgármester. Tekintettel arra, hogy a világörökségi címmel járó kötöttségek Szerencs városára és lakosaira aránytalanul nagy hátrányt jelentenek, kérik a döntésre jogosult szervektől - a Világörökség Magyar Nemzeti Bizottságától és a Magyar Köztársaság kormányától - Szerencs város közigazgatási területének a Tokaji Történelmi Borvidék kultúrtáj világörökségi területéből történő kivonását - közölte a polgármester.
2008.12.12. 18:33
 
Az SZDSZ törvénymódosítást kezdeményez az M9 megépítése érdekében
Törvénymódosítást kezdeményez az SZDSZ az M9-es gyorsforgalmi út Körmend és Nagykanizsa közötti szakaszának megépítése érdekében, amelyhez a többi parlamenti párt zalai képviselőjének támogatására is számítanak - közölte Kovács Kálmán, a liberális párt Zala megyei elnöke pénteki nagykanizsai sajtótájékoztatóján. Az országgyűlési képviselő, volt közlekedési államtitkár kiemelte: a gyorsforgalmi utak fejlesztéséről 2003-ban megszületett törvényből azért hiányzik az érintett szakasz, mert akkor még viták voltak a nyomvonalat illetően.
2008.12.12. 18:21
 
 
Bemutatták Ronaldót a Corinthiansnál
A Corinthians labdarúgócsapatánál hivatalosan bemutatták Ronaldót, a korábban a visszavonulását is fontolgató aranylabdás brazil csatárt."Tudom, a visszatérésem nem lesz könnyű, de mindent megteszek ennek érdekében. Szeretném bebizonyítani, hogy még nem haltam meg a futball számára" - fogadkozott a 32 éves támadó, aki februárban súlyos térdsérülést szenvedett, ezért a nyáron nem kapott újabb szerződést az AC Milantól. A brazil világbajnok egy évre szóló szerződést írt alá a Sao Pauló-i együttessel, mely a tavalyi kiesés után idén visszakerült az élvonalba. Fizetése havi 127 ezer euró lesz.
2008.12.12. 18:03
 
 
A sörhas káros az egészségre
Magyarországon üléseznek pénteken és szombaton a hasi elhízás nemzetközi szakértői, köztük Jean-Pierre Després a szakma atyjának tartott kutatóorvos. A túlsúly és az elhízás a 21. század egyik legnagyobb problémája. Európában az elhízottak száma az elmúlt két évtizedben a háromszorosára emelkedett. Egy magyarországi kutatás szerint az országban minden harmadik embert érint a metabolikus szindróma, vagyis az az állapot, amelyre a hasi elhízás, magas vérnyomás, magas vércukorszint és kóros vérzsír-összetétel jellemző.
2008.12.12. 17:45
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Kis Gergő ezüstérmes
Verrasztó Evelyn 200 m vegyesen csütörtökön elért második helye után pénteken is jutott ezüstérem a magyaroknak a rijekai rövidpályás úszó Európa-bajnokságon: Kis Gergőt 400 m vegyesen csak az osztrák Dinko Jukic tudta megelőzni. Kis 4:03.81 perces egyéni csúcsot úszott, de megjavította eddigi legjobbját az ugyanebben a számban 4:05.33-mal negyedikként záró Verrasztó Dávid is. Kiemelkedően szerepelt Verrasztó Evelyn is, aki 100 m vegyesen a délelőtti 1:00.93 perces országos csúcsát tovább faragva, a délutáni elődöntőből 59.93 mp-cel, a második legjobb eredménnyel került be a szombati fináléba.
2008.12.12. 17:19
 
 
OÉT: 3-5 százalékos országos bérmegállapodás
A jövő évre 3-5 százalékos országos bérajánlásról és 71.500 forintos havi minimálbérről írtak alá megállapodást az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) péntek késő estébe nyúlt plenáris ülésén. Az aláírás néhány perccel este 21 óra után történt meg, több órán át tartó zárt ülést követően. A minimálbér jelenlegi összege 69.000 forint. A megállapodás értelmében a 86.500 forintos szakmunkás bérminimum két lépcsőben emelkedhet: januártól 87.000 forintra, július 1-től 87.500 forintra. Az OÉT felhívja a figyelmet arra, hogy a gazdasági helyzetre tekintettel, a helyi bértárgyalásokon a munkahelyek megőrzését tekintsék elsődlegesnek.
2008.12.12. 17:08
 
 
Idén várhatóan már nem tárgyalják Dávid Ibolya mentelmi ügyét
Jövő hétfőn várhatóan már nem tárgyalja a parlament mentelmi bizottsága Dávid Ibolya, az MDF elnöke mentelmi ügyét, így az őszi ülésszak utolsó munkanapján az Országgyűlés sem tud a kérdésben határozni - értesült pénteken az MTI. A mentelmi ügy iratait péntek délutánig nem kapta meg az Országgyűlés mentelmi bizottsága - értesült az MTI; a döntés így februárban várható. Almássy Kornél független, volt MDF-es parlamenti képviselő, egykori MDF alelnök aljas indokból nagy nyilvánosság előtt, és jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás bűncselekménye miatt tett magánvádas feljelentést Dávid Ibolya ellen.
2008.12.12. 17:00
 
 
F1: drasztikus költségcsökkentésre kötelezi a csapatokat a FIA
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) drasztikus csökkentésre kötelezi a következő szezonban a Forma-1-es világbajnoki sorozatban induló istállókat. A szervezet közleménye szerint a következő idényben egy versenyző csak nyolc motort használhat el a viadalok hétvégéin, a csapatok pedig további négyet a teszteken. Ez azt jelenti, hogy egy esztendőben legfeljebb húsz motort lehet elhasználni. A következő évben az istállók az idény közben már nem tesztelhetnek, erre csak a verseny hétvégeken kerülhet sor. A FIA reméli, hogy 2009-ben a gyári csapatok minimálisan harminc, míg a független istállók ennél jóval több, megközelítőleg ötven százalékos költségcsökkentéssel számolhatnak.
2008.12.12. 16:20
 
 
Gyurcsány: fontos kompromisszum született klímaügyben
Gyurcsány Ferencnek továbbra is elvi vitája van azzal a klímacsomag-javaslattal, amelyet beterjesztett az Európai Bizottság, ám úgy látja, hogy az EU-csúcson végül fontos kompromisszumokat sikerült elérni. A magyar miniszterelnök - az EU állam-, illetve kormányfőinek kétnapos brüsszeli találkozója után tartott sajtótájékoztatóján - abban fogalmazta meg elvi kifogását, hogy miközben a károsanyag-kibocsátás csökkentésére a tagországok vezetői 2007 tavaszán még az 1990 és 2020 közötti időszakra fogalmaztak meg 20 százalékos célkitűzést, az EU legfőbb végrehajtó testülete, az Európai Bizottság ezt később, egyes nagy befolyású tagállamok nyomására átírta, figyelmen kívül hagyva az 1990 és 2005 között megvalósult csökkentést.
2008.12.12. 16:11
 
 
A Fidesz és a kormány a szakbizottságban tárgyal tovább az építőiparról
Az Országgyűlés gazdasági bizottságában folytatódik jövő héten az egyeztetés a Fidesz és a kormány között az építőipari vállalkozásokat érintő kérdésekről; erről állapodott meg Burány Sándor, a gazdasági minisztérium államtitkára és Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője pénteki budapesti találkozóján. A pénteki egyeztetést a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági minisztérium két államtitkára, Burány Sándor és Varju László kezdeményezte, a Fidesz részéről a szóvivő és a párt egyik szakértője vett részt.
2008.12.12. 15:30
 
 
Curling Eb: kikapott a magyar női és férfiválogatott is
A magyar női és férfiválogatott is kikapott pénteki mérkőzésén a svédországi Örnsköldsvikben zajló curling Európa-bajnokságon, ezzel harmadikként zárt a B osztályban, vagyis éppen lemaradt a feljutásról. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a nők 7-5-ös vereséget szenvedtek a finnektől, a férfiak pedig 6-4-re maradtak alul az olaszokkal szemben. A nőknél a norvégok és a finnek, míg a férfiaknál a finnek és az olaszok léptek eggyel magasabb osztályba. A harmadik hely mindkét magyar csapat számára az eddigi legjobb eredmény a sportág hazai történetében.
2008.12.12. 15:13
 
 
Hétfő éjfélig elkezdődik a vasutassztrájk
Hétfőn 24 óráig elkezdődik a vasutassztrájk, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöksége huszonnégy órán belül összeül, és dönt a februárban megkezdett, és időközben felfüggesztett határozatlan idejű országos vasutassztrájk folytatásának időpontjáról - nyilatkozta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke péntek délután az MTI-nek. Elmondta: továbbra is követelik, hogy minden vasutas kapjon 250 ezer forintot a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, ami a 102,5 milliárd forinton belül 8 milliárd forintot tenne ki, illetve visszamenőleg 10 százalék kiszervezési pótlékért harcolnak a MÁV-ból kikerült leányvállalatok dolgozóinak.
2008.12.12. 14:25
 
 
Sarkozy: kilábalt az EU az intézményes zsákutcából
Kilábalt az Európai Unió az intézményes válság miatti zsákutcából azzal, hogy pénteken véget ért csúcstalálkozóján sikerült megállapodni a reformszerződés ratifikálásának folytatásában - jelentette be Nicolas Sarkozy a csúcsot lezáró sajtótájékoztatóján. A francia köztársasági elnök megerősítette, hogy miközben Írország biztosítékokat kapott kéréseinek teljesítésére, és így új kísérletet tehet a ratifikálásra, a többi tagállamnak nem kell ismét jóváhagynia a szerződést. Ezzel lehetőség nyílik a bővítési folyamat folytatására is, és a mostani megállapodás jogi vonatkozásait várhatóan Horvátország csatlakozási szerződéséhez csatolják - mondta el a francia államfő.
2008.12.12. 14:10
 
 
DVSC: Sándor Tamás visszavonul
Szatmári Csaba után újabb debreceni játékos döntött a befejezés mellett: a DVSC egyik meghatározó alakja, Sándor Tamás visszavonul. Ezt sajtótájékoztatón jelentette be Szima Gábor klubelnök. "A klub 106 éves történetének legnagyobb játékosa döntött úgy, hogy abbahagyja a labdarúgást" - fogalmazott Szima. "Eljött az idő, hiszen Tamás 35 éves lesz. Úgy érezte, nem tud már annyit segíteni a csapatnak, ezért a profi pályafutása befejezése mellett tette le voksát. Nemcsak mint labdarúgó, hanem mint ember is nagyon sokat tett ezért a klubért. Tíz-húsz év múlva ő lesz az, akire legendaként emlékeznek majd vissza."
2008.12.12. 13:59
 
 
Javulhat a vállalatok finanszírozása 2009 elején
Várhatóan még 4-5 pénzintézet csatlakozik január közepéig, az elmúlt hetekben meghirdetett hitelprogramokhoz, a már csatlakozott két bank példáját követve, így 2009 első hónapjaiban javulhat a magyar vállalatok finanszírozása - mondta Bajnai Gordon, az Országos Kereskedelmi Szövetség Kereskedelem 2009 konferenciáján pénteken. A nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kiemelte: a válságkezelés első lépése a pénzpiacok helyreállítása, amit a munkahelyek megtartásának ösztönzése után a piacok élénkítése, a versenyképes üzleti környezet kialakítása, a foglalkoztatásbővítés és a szerkezeti reformok követnek.
2008.12.12. 13:55
 
Japán új gazdaságélénkítő csomagot kap
Új gazdaságélénkítő csomagot jelentett be pénteken a japán miniszterelnök: a program 10 billió jenes (111 milliárd dollár) adócsökkentést és közfinanszírozást tartalmaz, valamint 13 billió jent (144 milliárd dollár) a pénzügyi piacok fellendítésére. Japánban már októberben döntöttek egy 27 billió jenes (275 milliárd dollár) élénkítő intézkedésegyüttesről, de a kormányfő mostani indoklása szerint "azóta a gazdaság a kormány várakozásait meghaladó mértékben rosszabbodott". Az októberben bejelentett ösztönző terv kedvezményes hitelekhez juttatja a kisvállalatokat és a gazdálkodókat, csökkenti az autópályadíjakat.
2008.12.12. 13:46
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn újabb csúccsal elődöntős
Verrasztó Evelyn országos csúccsal, ötödikként lépett tovább a péntek délutáni elődöntőbe a rijekai rövidpályás úszó Eb második napján. A péntek délelőtti selejtezőkben Kis Gergő (4:07.56 p) jutott hozzá a legelőkelőbb pozícióhoz, miután csupán ketten voltak gyorsabbak nála 400 m vegyesen. Szorosan mögötte negyedik lett az összesítésben Verrasztó Dávid (4:07.81), míg Nagy Péter (4:09.80, 10. hely) és Gyurta Gergely (4:18.96, 17.) nem folytathatja a legjobb 16 között. Ötödikként vált tagjává az elődöntős mezőnynek Verrasztó Evelyn, aki a 200 m vegyesen magyar rekorddal kiérdemelt, nyitónapi ezüstérem után a pénteki matinés programban, 100 m vegyesen ugyancsak nagyszerűen teljesített.
2008.12.12. 13:30
 
 
Veres: az adó- és vámhatósági bevételek meghaladják az előirányzottat
Az adó- és a vámhatóság bevételei is meghaladják majd az idei bevételi előirányzatot, így a költségvetés előirányzata is teljesül - közölte Veres János pénzügyminiszter a decemberi adatok alapján pénteken Hévízen. Az MTI kérdésére Nagy János, a VPOP országos parancsnoka közölte: 2008-ra 1296 milliárd forintos bevételt irányoztak elő, de várhatóan 1312 milliárd forint folyik be. Szikora János, az APEH elnöke arról számolt be, hogy november végéig 8275 milliárd forint bevételt összesítettek - amelyben szerepel a magánnyugdíjpénztári bevétel is -, az összeg 967 milliárd forinttal haladja meg a tavaly azonos időszakit.
2008.12.12. 13:09
 
 
Nem ismerte el bűnösségét Lengyel Zoltán országgyűlési képviselő
Nem ismerte el bűnösségét Lengyel Zoltán (korábban fideszes, most MDF-es) országgyűlési képviselő, akit hivatalos személy elleni erőszakkal, könnyű testi sértéssel és becsületsértéssel vádol az ügyészség. A pénteki tárgyaláson Lengyel Zoltán vallomásában kifejtette: nem tartotta arányosnak az intézkedést, és az előállítás szükségességét sem tartotta indokoltnak. Arra is kitért, hogy egyik rendőrön sem látott azonosító jelvényt, ezért kérte, azonosítsák magukat. Tagadta, hogy sérülést okozott volna az egyik rendőrnek és hogy sértő jelzővel illette volna őket. Arra az állításra, hogy a rendőrök "részeg állatnak" titulálták, közölte, nem ivott semmit, és ezt a kapitányságon elvégzett szondáztatás is bizonyítja.
2008.12.12. 13:01
 
 
Gyilkosság dohányzási tilalom miatt
Megölte egy vendéglő tulajdonosát és súlyosan megsebesítette a főpincért egy férfi Bogotában, mert figyelmeztették a dohányzási tilalomra. A cigarettázó vendég figyelmét először a főpincér hívta fel a zárt légterű nyilvános helyiségekre vonatkozó tilalomra, amely a hónap elején lépett érvénybe. A férfi tovább dohányzott, a kolumbiai főváros központjában lévő étterem tulajdonosa ezért úgy rendelkezett, hogy nem szolgálhatnak fel neki több italt. Amikor a pincér ezt közölte, a férfi kést rántott és súlyosan megsebesítette, az elősiető vendéglőst pedig halálra szúrta - tudósított a kolumbiai sajtó.
2008.12.12. 13:00
 
 
Sztrájk Ferihegyen: még távolabb a megegyezés esélye
Eltérően értékelték a Budapest Airport (BA) vezetői és a szakszervezetek képviselői pénteki "informális megbeszélésnek" nevezett tárgyalásuk eredményeit, a BA esti közleményében konstruktívnak nevezte azt, míg a szakszervezetek képviselői szerint "időhúzó" tárgyalásokon nem volt érdemi párbeszéd. A felek abban egyetértettek, hogy a helyzet tarthatatlan, elfogadhatatlan a reptér, a légitársaságok és a dolgozók számára is. Egyelőre változatlanul tart a szakszervezetek szerdán megkezdett, határozatlan időre meghirdetett sztrájkja Budapest nemzetközi repülőterén.
2008.12.12. 12:25
 
 
Megállapodtak az EU-vezetők a gazdaságélénkítési programban
Az Európai Unió tagállamainak állam- és kormányfői megállapodtak abban, hogy széles körű engedményeket tesznek Írországnak, biztosítandó a lisszaboni szerződésről várhatón jövő ősszel tartandó második ír népszavazás sikerét. Ugyancsak egyetértés született a brüsszeli csúcstalálkozón pénteken abban a 200 milliárd eurós programban, amely reményeik szerint segíti a gazdaság élénkítését a 27 országban. Daróczi Dávid kormányszóvivő a találkozó szünetében az MTI-nek megerősítette: már csak a klímavédelmi és energiahatékonysági javaslatokról folyik az egyeztetés, a csúcstalálkozó minden más témájában megszületett a megállapodás.
2008.12.12. 12:05
 
 
Az EU kész engedményeket tenni Írországnak a népszavazás sikere érdekében
Az Európai Unió tagállamainak állam- és kormányfői megállapodtak pénteki csúcstalálkozójukon arról, hogy széles körű engedményeket tesznek Írországnak annak érdekében, hogy biztosítsák a lisszaboni szerződésről tartandó második ír népszavazás sikerét - közölték uniós diplomaták. A hírek szerint a 27 tagállam hajlandó lemondani az uniós biztosok számának tervezett csökkentéséről. A közösség továbbá garantálja, hogy a döntéshozatali és intézményi rendszert megreformáló lisszaboni szerződés nem fogja érinteni Írország semlegességét, illetve adó- és abortuszpolitikáját.
2008.12.12. 12:00
 
 
A Malévnál jelenleg nincs sztrájkfenyegetettség
A Malévnál pillanatnyilag nincs sztrájkfenyegetettség, a légitársaság pilótái pénteken egyeztetnek arról, hogy milyen lépéseket tegyenek a munkáltatóval még függőben lévő kérdések miatt; a Malév vezetése kész tárgyalni - közölte Fehérváry Géza, a Malév üzemeltetési vezérigazgató-helyettese. Eredménytelen tárgyalások után van lehetősége az érdekképviseletnek arra, hogy meghirdessen egy sztrájkot, melynek 48 óra a bejelentési kötelezettsége. Tehát a Malév pilóták a következő kilenc napban "rendes" sztrájkot nem tartanak - mondta. Hozzátette, hogy figyelmeztető sztrájkra a pilótáknak a tárgyalások alatt is van lehetősége, ennek is van előzetes bejelentési kötelezettsége, ami 24 óra.
2008.12.12. 11:49
 
 
Halálra gázolták Macaulay Culkin nővérét
Dakota Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárjának, Macaulay Culkinnak a nővére autóbaleset következtében elhunyt Los Angelesben. A 29 esztendős nő kedden éjszaka lépett egy autó elé a filmváros nyugati negyedében. Súlyos fejsérülésébe másnap halt bele a kórházban, ahová beszállították. A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben nem indult bűnügyi nyomozás: a sofőr vétlen volt, nem ivott alkoholt, nem állt kábítószer hatása alatt és nem követett el szabálytalanságot. A helyszínen maradt, és a segítségnyújtást sem mulasztotta el. "Tragikus, szörnyű baleset" volt - mondta Macaulay Culkin egykori gyereksztár szóvivője, hozzátéve, hogy a család nem nyilatkozik a halálesetről.
2008.12.12. 11:40
 
 
Új ajánlatok az Országos Érdekegyeztető Tanács ülésén
Új ajánlatokat tettek a felek az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki (OÉT) plenáris ülésén, a munkaadók 2-4 százalékra emelték jövő évi keresetnövekedési javaslatukat, szemben a munkavállalók 3-6 százalékos igényével. A munkaadók korábbi javaslata 0-3 százalék volt. Mindkét oldal új minimálbér javaslatot fogalmazott meg: a szakszervezetek havi 74.500 forintra csökkentették a korábbi 75.500 forintos, a munkaadók pedig 70.500 forintra emelték korábbi 70 ezer forintos ajánlásukat. A két oldal képviselői zárt tárgyaláson folytatják az egyeztetést.
2008.12.12. 11:35
 
 
Svájc csatlakozott a schengeni övezethez
Pénteken 0 órakor megszűnt az utazók módszeres ellenőrzése Svájc államhatárain, miután az alpesi ország e napon csatlakozott az Európai Unió jelentős részére kiterjedő schengeni övezethez. Mivel Svájc nem tagja az EU-nak, illetve az államközösség vámuniójának, a teherforgalmat továbbra is ellenőrzik a svájci vámosok. Nem változott az országba vámmentesen bevihető dohányáruk és szeszesitalok mennyiségének felső határa sem. A schengeni egyezmény egyelőre csak a köz- és a vasúti határátkelőhelyekre vonatkozik.
2008.12.12. 11:27
 
Elhunyt Bettie Page, az ötvenes évek szexkirálynője
Bettie Page, az ötvenes évek kultsztárja, Amerika egyik leghíresebb fotómodellje, 85 éves korában elhunyt Los Angelesben. Egy hónapja tüdőgyulladás miatt került egy Los Angeles-i kórházba, a múlt héten szívinfarktuson esett át, s csütörtökön bekövetkezett haláláig már nem nyerte vissza az öntudatát - jelentette be Mark Roesler, az ügynöke. A New York-i titkárnő az ötvenes évek közepén egycsapásra kultikonná vált provokatív fényképeivel, amelyek többek között a Playboy magazinban jelentek meg. Amerika összes férfija vele tapétázta ki a garázsát vagy az ágya melletti falat. "Szabad szellemével és szégyent nem ismerő érzékiségével egy egész generáció képzeletét ejtette rabul" - méltatta Roesler.
2008.12.12. 11:25
 
 
Fidesz: valódi távhődíjcsökkentés kell
A Fidesz szerint kommunikációs trükkök helyett valódi távhődíjcsökkentésre van szükség, amihez az áfacsökkentés a megoldás - mondta László Tamás, az ellenzéki párt szakpolitikusa pénteken. László Tamás üdvözölte, hogy jövőre mintegy 8,5 százalékkal csökkenhet egy átlagos fővárosi lakás távhőköltsége, miután a Főtáv Zrt. és a Budapesti Erőmű Zrt. elnök-vezérigazgatója szerdán díjcsökkentő megállapodást írt alá, de szerinte az emberek joggal kérdezik, hogy eddig miért kellett nekik ennyivel többet fizetni. Mint mondta, ez a csökkentés 240 ezer távfűtéses lakást érint, azonban ezzel párhuzamosan az összes többi rezsiköltség az inflációt meghaladó mértékben nő.
2008.12.12. 11:24
 
 
EURO-2012: Platini szerint a lengyelek egyedül is rendezhetnek
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke szerint Lengyelország adott esetben egyedül is megrendezhetné a 2012-es kontinensviadalt. "Németország? Csakis akkor, ha négy év múlva júliusban még buldózerek dolgoznak a varsói stadion előtt, de ezt nem igazán tudom elképzelni" - mondta Platini, aki szerint sokkal inkább a társrendező ukránokkal lehetnek gondok, mintsem a lengyelekkel. "Kijev egy másik téma, amennyiben továbbra is késnek majd a munkálatokkal, Lengyelország egyedül is megrendezheti a tornát" - tette hozzá az UEFA első embere.
2008.12.12. 11:09
 
 
Elvesztette Visa-kártyáját a Visa főnöke
Elvesztette a bankkártyáját a világ legnagyobb bankkártyacégének vezérigazgatója. A Visa vezetőjével, Joseph Saundersszel esett meg, ami bárkivel előfordulhat. Saunders csütörtök reggel San Franciscóból - a cég központjából - New Yorkba repült, ám bankkártyája nem tette meg az utat, még valahol San Franciscóban veszthette el a tárcájával együtt. A letiltásnál feltehetően nem kellett végighallgatnia az automatát meg nyomkodnia a megfelelő, majd még megfelelőbb, aztán a legmegfelelőbb gombot a telefonján a kezelő jelentkezéséhez, mert tudhatott egy közvetlenebb számot.
2008.12.12. 11:06
 
 
Újabb halálos áldozatot követelt az ítéletidő Olaszországban
Újabb halálos áldozatot követelt a heves esőzéssel és szélviharral járó ítéletidő Olaszországban péntekre virradó éjszaka. Az ország déli részén fekvő Reggio Calabria környékén a napok óta tartó esőzés megrongált egy hidat, amely leszakadt és maga alá temetett egy középkorú férfit, aki éppen egy elakadt gépkocsinak nyújtott segítséget. Ezzel háromra emelkedett a kedd óta tartó zord időjárás halálos áldozatainak száma. A nagy mennyiségű csapadék miatt Rómában jelentősen megemelkedett a Tevere folyó vízszintje. A helyi polgárőrség vezetője szerint 40 éve nem mértek ilyen magas vízállást. A folyó várhatóan pénteken délután fog tetőzni.
2008.12.12. 10:47
 
 
67 ezerrel nőtt a mobil-előfizetések száma októberben
A mobil-előfizetések száma 2008 októberében 67 ezerrel, 11 millió 838 ezerre nőtt, a hónap végén 100 lakosra 117,8 előfizetés jutott az egy évvel korábbi 105,2 után - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) októberi gyorsjelentésében pénteken. A jelentés szerint október végére a hívás fogadására alkalmas (aktív) SIM-kártyák száma alapján a T-Mobile részesedése az előző havi 43,8 százalékról 43,9 százalékra, a Vodafone részesedése pedig 20,79 százalékról 20,82 százalékra nőtt, míg a Pannoné 35,41 százalékról 35,29 százalékra csökkent.
2008.12.12. 10:22
 
 
Donald Rumsfeld is felelős a Guantánamóban elkövetett visszaélésekért
Donald Rumsfeld volt védelmi minisztert és az amerikai vezetés más tagjait is felelősség terheli azért, hogy amerikai fenntartású börtönök foglyai visszaélések áldozatai lettek - állapította meg egy szenátusi bizottság jelentése. Rumsfeld 2002. december 2-án felhatalmazást adott arra, hogy a guantánamói börtönben agresszív kihallgatási módszereket alkalmazzanak a foglyokkal szemben. Ezzel - bár hat héttel később visszavonta az engedélyt - közvetlenül hozzájárult a Guantánamóban elkövetett visszaélésekhez - áll a szövegben, amelynek összefoglalóját helyi idő szerint csütörtökön nyilvánosságra hozta a szenátus fegyveres erők bizottsága.
2008.12.12. 10:19
 
 
Szonda Ipsos: a többség a kormány és az ellenzék együttműködését várja
A kormány és az ellenzék együttműködését várja a társadalom többsége a kialakult gazdasági helyzetben, s a megkérdezettek azt szeretnék, ha az ellenzék aktívan közreműködne a parlamenti munkában - mutatta ki pénteken közzétett közvélemény-kutatásában a Szonda Ipsos Média-, Vélemény- és Piackutató Intézet. A többség számára nem rokonszenves, hogy a Fidesz továbbra is kivonul az ülésteremből, amikor a kormányfő beszél, és elvárnák azt is, hogy egy ellenzéki párt vezetője felszólaljon az Országgyűlésben. Ebben a tekintetben még a Fidesz-hívek egy része is kritikával illette Orbán Viktort - áll a Népszabadság felkérésére készített anyagban.
2008.12.12. 09:43
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214[2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista