2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Két törvénymódosítást is visszaküldött a parlamentnek a köztársasági elnök
Sólyom László köztársasági elnök visszaküldte megfontolásra az Országgyűlésnek a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló, valamint a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló törvények módosítását - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal szerdán az MTI-t.
2008.12.17. 18:25
 
 
Januártól 2,9 százalékkal emelkedik a lakossági áram ára
Január elsejétől átlagosan 2,9 százalékkal emelkedik a lakosságot ellátó egyetemes szolgálatói körben a villamos energia végfelhasználói ára - közölte Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter szerdán az MTI-vel. A tervezett 4,5 százalékos infláció alatti áremelés egy átlagos magyar háztartás számára havi 180 forint többletkiadást jelent - tette hozzá a miniszter.
2008.12.17. 18:15
 
 
Fidesz: a konvergenciaprogram és a költségvetés is rossz az országnak
A Fidesz szerint a konvergenciaprogram és a jövő évi költségvetés is rossz Magyaroszágnak és az embereknek - mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. A konvergenciaprogram rossz Magyarországnak és az embereknek, hasonlóan a jövő évi költségvetéshez, amelyet az MSZP összevásárolt voksokkal áterőszakolt a parlamenten - közölte az ellenzéki politikus. Veres János pénzügyminiszter szerdán azt mondta, a konvergenciaprogram aktualizált változatának alappályája alapján 2010-től ismét növekedési pályára állhat a magyar gazdaság. Szijjártó Péter úgy vélte, a 2009-es költségvetés brutális megszorításokat tartalmaz, rossz az embereknek és egy 2008-nál is nehezebb évet hoz jövőre.
2008.12.17. 17:39
 
 
Elmarad a csütörtökre tervezett BKV-sztrájk
Elmarad a BKV zömében buszos szakszervezetei által csütörtökre időzített félnapos munkabeszüntetés - jelentette be Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője szerdán Budapesten a közlekedési vállalat vezetésével folytatott tárgyalás után. Nagyon biztatónak találták azt a kormányhatározatot, amelyben a BKV-nak juttatandó mintegy 40 milliárd forintról döntöttek. Már az idén 2-2,5 milliárd forinthoz juthat a BKV elsősorban a műszaki területen - mondta a szóvivő. Nemes Gábor hozzátette: hasonlóképp örülnek annak, hogy a szakszervezeteket bevonják például a kormányhatározatban említett elővárosi közlekedési vállalat részleteinek kidolgozásába.
2008.12.17. 17:30
 
 
Orbán Viktor nem fog találkozni Gyurcsány Ferenccel
A Fidesz elnöke nem fogadja el Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kezdeményezését kettejük találkozójára - jelentette be Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője. Orbán Viktor azzal, hogy nem megy el a találkozóra, világossá szeretné tenni: van más út, lehet másképp kezelni a válságot - mondta az ellenzéki párt szóvivője az MTI kérdésére. Szijjártó szerint nem egy újabb médiaeseményre, hanem az emberek oldalán álló cselekvőképes kormányra van szükség. Lehet úgy kezelni a válságot, hogy az ne az emberek érdekével ellentétesen történjen, hanem az emberek érdekének megfelelően - hangoztatta. Amikor egy ország válsághelyzetbe kerül két dolog rendkívül fontos: az összefogás és annak célja - vélekedett.
2008.12.17. 16:50
 
 
Veres: 2010-től ismét növekedés lehet Magyarországon
Veres János pénzügyminiszter szerint a konvergenciaprogram aktualizált változatának alappályája alapján 2010-től ismét növekedési pályára állhat a magyar gazdaság. A pénzügyminiszter a szerdai kormányszóvivő tájékoztatón elmondta: a következő évben a hazai GDP csökken, az alappálya szerint 0,9 százalékos lesz a visszaesés, 2010-ben azonban már 1,6 százalékkal, 2011-ben 2,5 százalékkal bővül a magyar gazdaság. Jövőre az inflációt 4,5 százalékra várja a kormány, eszerint állították össze a jövő évi elfogadott büdzsét is, 3,2 százalékos pénzromlás várható 2010-ben, 2011-ben pedig 3 százalék lesz az infláció üteme az alappálya szerint.
2008.12.17. 16:00
 
 
Őrizetbe vették az Országos Munkaügyi Főfelügyelőség két vezetőjét
Őrizetbe vették az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) elnökét és főosztályvezetőjét - közölte a Magyar Televízió honlapja. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) azt közölte, hogy két vezető beosztású köztisztviselőt hallgattak ki őrizetbe vételük mellett. A közszolgálati hírportál úgy tudja, hogy az NNI szerda reggel vette őrizetbe a főfelügyelőség elnökét, Papp Istvánt és az ellenőrzési főosztály vezetőjét, Cseke Zoltánt. Mindkettejüket hét rendbeli hivatali visszaéléssel gyanúsítják. Papp és Cseke a gyanú szerint munkaügyi szabálytalanságok miatt elmarasztalt cégeknek olyan hamis igazolásokat állítottak ki, amelyek felhasználásával a vállalkozók közbeszerzési pályázatokon indulhattak és állami támogatásokat igényelhettek.
2008.12.17. 15:38
 
 
ITF: Nadal és Jankovic a világbajnok
A spanyol Rafael Nadal és a szerb Jelena Jankovic lett a 2008-as év világbajnoka a Nemzetközi Tenisz Szövetségnél (ITF). Nadal, aki idén megnyerte a francia és a wimbledoni bajnokságot, s átvette a vezetést a svájci Roger Federertől a világranglistán, az első spanyol férfi játékos, aki kiérdemelte ezt az elismerést. Korábban mindössze egy spanyol teniszező érdemelte ki az ITF év végi elismerését, Arantxa Sanchez-Vicario 1994-ben nyert a hölgyek között. Nadalhoz hasonlóan Jankovic is vezeti a világranglistát, bár neki nem sikerült idén Grand Slam-tornát nyernie. A 23 éves játékos ezzel együtt is több győztes meccset tudhat maga mögött 2008-ban, mint bármelyik riválisa.
2008.12.17. 15:21
 
 
Barack Obamát választotta az év emberévé a Time magazin
A leendő amerikai elnököt, Barack Obamát választotta az év emberévé a Time magazin. Talán senkinek nem okoz meglepetést, hogy Obama lett az év embere - számolt be a hírről a Newsday hírszolgálat. A Time szerint Obama személye ma már átfogó mértékben uralja a közszférát, pedig két éve az amerikaiak fele még csak nem is hallott róla. Az év embere címre esélyesek között volt még Henry Paulson amerikai pénzügyminiszter, Nicolas Sarkozy francia elnök, Sarah Palin alaszkai kormányzó, az amerikai Republikánus Párt volt alelnökjelöltje, valamint Csang Ji-mu kínai filmrendező, a pekingi olimpiai játékok nyitó és záró ünnepségének rendezője.
2008.12.17. 15:17
 
 
Sólyom László: bizalmi válság alakult ki Magyarországon
Magyarországon, sőt az országgal szemben is bizalmi válság alakult ki - nyilatkozta a köztársasági elnök a Heti Válasz csütörtökön megjelenő számában. Sólyom László szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben is biztosítani kell a jogot a bérharc minden alkotmányos eszközéhez, mégsem bátorít senkit a sztrájkra, mert "a jövő érdekében súlyos megszorításokat kell elviselni". Az államfő szerint ugyanakkor döntő kérdés, hogy "a súlyos megszorítások valóban a jövőt szolgálják-e, illetve mennyire segítik a kilábalást". Az elnök úgy vélte, Magyarországon, sőt az országgal szemben is bizalmi válság alakult ki, az üzleti élet képviselői pedig egyértelműen jelzik: a bizalom hiánya gazdasági kárt okoz, és ezen "semmilyen IMF-kölcsön nem segít".
2008.12.17. 15:15
 
 
Demszky: a BKV megkapja az ígért többletfinanszírozást
Megkapja a 40 milliárd forintot a főváros közlekedési cége az államtól - jelentette be Demszky Gábor főpolgármester szerdán a BKV székházában. A csütörtökre bejelentett BKV-sztrájk veszélye még nem múlt el. Demszky Gábor elmondta: az állam és főváros között nyolc hónapon át zajló egyeztetéseknek köszönhetően született meg a négy pontból álló kormányhatározat, amelynek értelmében a BKV 10 plusz 30 milliárd forinthoz juthat. A 10 milliárd forintot az állam a fővárosiak által befizetett személyi jövedelemadóból állja; a fővárosi önkormányzat átcsoportosítással juthat hozzá az összeghez - tette hozzá a főpolgármester.
2008.12.17. 15:00
 
 
Madonna és Ritchie elégedett a válásuk pénzügyi rendezésével
Madonna és Guy Ritchie szerdán közös közleményben hozta nyilvánosságra, hogy mindketten elégedettek válásuk pénzügyi rendezésével, ennél többet azonban nem hajlandóak elárulni a megállapodásról. A popdíva szóvivője hétfőn e-mailben tudatta az AP amerikai hírügynökséggel, hogy Madonna 50-60 millió font (14-17 milliárd forint) nagyságrendű vagyont enged át volt férjének. A válófélben lévő pár azonban szerdai közleményében kijelentette, hogy a szóvivő tájékoztatása helytelen adatokat tartalmazott pénzügyi megállapodásukról. Az amerikai énekesnő és a brit filmrendező megerősítette, hogy valóban megszületett köztük az egyezség, de annak részleteit magánügyükként óhajtják kezelni.
2008.12.17. 14:52
 
 
Fidesz: bontsák fel a szerződést a HospInvest Zrt.-vel
A Fidesz kezdeményezi, hogy azonnal bontsák fel a HospInvest Zrt.-nek az egri Markhot Ferenc Kórház működtetésére kötött szerződését, mert a cég annak több pontját is megszegte - mondta Herman István, a Heves megyei közgyűlés Fidesz-frakciójának elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. A politikus szerint az ügyben a hatóság félrevezetésével lehet számolni és a cég a lakossággal szembeni ellátási kötelezettségét sem teljesítette. Mint elhangzott, ez alapján felvetődik az azonnali szerződésbontás lehetősége, amit a Fidesz-frakció kezdeményezni fog.
2008.12.17. 14:46
 
 
Aláírták a bérmegállapodást a fegyveres és rendvédelmi dolgozók az IRM-mel
Aláírta a bérmegállapodást a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke, Kónya Péter az igazságügyi és rendészeti miniszterrel, Draskovics Tiborral szerdán Budapesten. Draskovics Tibor azt mondta: a megállapodás garantálja, hogy az ország biztonságáról gondoskodni hivatott szervezetek tisztességgel ellássák a munkájukat. Kijelentette: a béren kívüli juttatásokkal elfogadható feltételeket nyújtanak a munkavállalóknak. A megállapodás egyik legfontosabb üzenete, hogy az ágazat dolgozói szolgálatot teljesítenek, amit mindenképpen el kell látni.
2008.12.17. 14:30
 
 
Továbbra is Rieb György az FTC elnöke
A Ferencvárosi Torna Club múlt héten összeállt új elnöksége első - keddi - ülésén Rieb Györgyöt, az eddigi első embert választotta meg a klub elnökének. Az FTC honlapja szerdán arról számolt be, hogy a sportvezető elfogadta a megbízatást, így a jövőben is ő vezeti majd az egyesületet. Az ülésen határozat született arról is, hogy tíz szakosztály gazdasági társasággá alakuljon át, s hogy az új kft-k a klub 52 százalékos tulajdonrészesedésével jöjjenek létre.
2008.12.17. 13:39
 
 
Dávid Ibolya: őszintébb és bátrabb politikára van szükség
A Magyar Demokrata Fórum szerint 2008-ban a magyar politika lassú, képmutató és gyáva volt, csakúgy, mint az elmúlt hat esztendőben - írja Dávid Ibolya az MTI-nek megküldött szerdai közleményében. Az MDF elnöke szerint a populista politika idén fejtette ki igazán káros hatásait, és Magyarországot többek között azért érte ilyen felkészületlenül a pénzügyi válság, mert az MSZP, a Fidesz és az SZDSZ 2002-es "jóléti koalíciója" a 100 napos program elfogadásával hihetetlenül legyengítette a gazdaságot. Mint írta, a kormányzat a pénzügyi válság beköszönte után ismételten tétlenül állt, nem volt bátorsága őszintén beszélni arról, mit kellene tenni a kialakult helyzetben.
2008.12.17. 13:29
 
 
A L'Equipe-nél Bolt az év sportolója
A háromszoros olimpiai bajnok jamaicai atléta, Usain Bolt lett a francia L'Equipe című lapnál az év férfi sportolója. A tekintélyes sportújság rangsorában a Pekingben 100, 200 és 4x100 méteren is világcsúccsal győztes sprinter a nyári játékokon nyolc aranyérmet nyert amerikai úszót, Michael Phelpset és az idén a francia és a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon, valamint a kínai fővárosban is győztes spanyol Rafael Nadalt előzte meg. "Ilyen nagyszerű sportolókat megelőzve győzni egyszerűen fantasztikus érzés" - kommentálta újabb elismerését Bolt.
2008.12.17. 13:25
 
 
A kkv-k támogatásáért uniós forrásokat csoportosít át a kormány
Az egyes operatív programokból összesen 260 milliárd forintot csoportosít át a kormány a gazdasági operatív programba - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a kormány szerdai budapesti ülését követő sajtótájékoztatón. A kormányfő leszögezte: a lépés a hazai kis- és közepes vállalkozások megerősítését szolgálja. Ebből a programból technológia fejlesztésre, beruházásra, bővítésre, exportösztönzésre is tudunk pénzt adni, visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatást egyaránt - fogalmazott Gyurcsány Ferenc. Most a munkahelyek megóvása, a gazdaságfejlesztés és élénkítés élvez elsőbbséget - indokolta a döntést a kormányfő.
2008.12.17. 13:17
 
 
A háziállatokat is megviseli a pénzügyi válság
Nem csupán a bankároknak, üzletembereknek, illetve az átlagembereknek okoz problémát a pénzügyi válság, hanem a háziállatok életét is megkeserítik gazdáik anyagi problémái. Több ezer háziállat került az utcára az utóbbi időben Nagy-Britanniában, mivel gazdáik a pénzügyi válság miatt nem tudták tovább eltartani kedvenceiket - közölte a London déli részén működő Battersea Dogs and Cats elnevezésű állatmenhely. A tavalyi év ugyanezen időszakához képest a menhely idén majdnem ezerrel több állatot, 6430 kóbor kutyát fogadott be.
2008.12.17. 13:04
 
 
Marilyn Monroe utolsó fotósorozata 150 ezer dollárért kelt el
Közel 150 ezer dollárért (28 millió forint) kelt el Marilyn Monroe utolsó fotósorozata a Christie's aukciós ház New York-i árverésén. A Vogue magazin által megrendelt képeket Bert Stern készítette 1962-ben, a filmcsillag halálának évében. A képeslap végül a díváról szóló megemlékezésében használta fel azokat. Az árverési cég szerint ezek voltak az utolsó profi felvételek a színésznőről gyógyszer-túladagolás miatt bekövetkezett halála előtt. A 36 fotóból álló sorozatért kedden 146 ezer 500 dollárt fizetett ki egy névtelenségbe burkolózó licitáló. Az aukciósház összesen több mint száz Monroe-képet bocsát kalapács alá, az árverés szerdán folytatódott.
2008.12.17. 12:30
 
 
Gyurcsány Ferenc találkozót kezdeményezett Orbán Viktorral
Gyurcsány Ferenc telefonon hívta fel Orbán Viktort, és konzultációra hívta a Fidesz elnökét; A miniszterelnök ezt a kormány szerdai ülését követő budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be. Orbán Viktor az InfoRádiónak adott nyilatkozatában azt mondta, lehetségesnek tartja, hogy létrejön az egyeztetés, de a megszorításokhoz nem adja a nevét, egy radikális gazdaságpolitikai fordulatról viszont szívesen tárgyal. A kormányfő előzőleg elmondta: kabinetfőnökeik keresik az időpontot arra, hogy január első felében mikor üljenek tárgyalóasztalhoz. "Azt mondtam Orbán Viktor elnök úrnak, hogy üljünk le és beszéljük meg, mit tudunk közösen tenni az országért" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.
2008.12.17. 12:03
 
 
Életfogytiglan a glasgow-i reptéri merénylet kitervelőjének
Életfogytig tartó fegyházra ítélték szerdán a glasgow-i repülőtér ellen tavaly megkísérelt robbantásos merényletek kitervelőjét. A nyugat-skóciai nagyváros nemzetközi repülőtere ellen tavaly júliusban kísérelt meg pokolgépes merényletet két orvos - egyikük iraki, másikuk indiai -, akik egy pokolgéppel megrakott Jeep Cherokee terepjáróval próbáltak meg behajtani a légikikötő utascsarnokába. A kocsi fennakadt a bejáraton, és azonnal lángba borult. Indiai vezetője, Kafil Ahmed meghalt, iraki társát, Bilal Talal Abdullát szerdán ítélték el.
2008.12.17. 11:54
 
 
Ecostat: 1,3-1,5 százalékos GDP-visszaesés jövőre
Az Ecostat jövőre 1,3-1,5 százalékos visszaesésre számít a GDP vonatkozásában, éves átlagban a munkanélküliségi ráta jövőre 8,6 százalékos lesz, 30 ezer új munkanélküli várható a következő évben - mondta Belyó Pál, az Ecostat vezérigazgatója a kutatóintézet szerdai tájékoztatóján, amelyen ismertették a jövő évi prognózist. A háztartások fogyasztásában 2 százalékos visszaesésre számítanak, míg a közösségi fogyasztás várhatóan 1,8 százalékkal mérséklődik. Belyó Pál úgy véli, a recesszió háromnegyed-egy évig tart majd, azt követően a gazdasági visszaesés megáll Magyarországon.
2008.12.17. 11:34
 
MASZ: két érem a cél Londonban, Pars világbajnok akar lenni
Pars Krisztián olimpiai ezüstérme után Londonban már két dobogós és négy döntős helyezést tervez a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ), amely elkészítette MAST2012 nevű programját. A 2012-es játékokig tartó részállomásokon is az előrelépés a cél; Pars kijelentette, a jövő évi világbajnokságon az első helyért száll harcba. Magyarországon egyedülálló, hogy egy sportág 8-10 évre szóló stratégiát készítsen - hangzott el a MASZ sajtótájékoztatóján. "Profi tanácsadó cégeket kerestünk, hogy új utakra vigyük a magyar atlétikát, s megállítsuk az elmúlt évek lassú sorvadását" - mondta Schulek Ágoston MASZ-elnök.
2008.12.17. 11:33
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország nyolc éve nem volt ennyire elöl
Kilenc helyet javítva jelenleg a 47. a magyar válogatott, amely közel nyolc éve nem volt ilyen elöl a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján. A rangsort továbbra is az Európa-bajnok Spanyolország vezeti. A jelenleg a holland Erwin Koeman irányította magyar csapat 2001 márciusában 560 ponttal foglalta el a 47. helyet, most 603 ponttal áll ugyanebben a pozícióban. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő együttesek közül a portugálok a 11., a svédek a 32., a dánok a 37., az albánok a 81., a máltaiak pedig a 147. helyet foglalják el.
2008.12.17. 11:32
 
 
Csökken a lakossági áram nagykereskedelmi ára januártól
2009. január elsejétől az MVM Trade Zrt. 7,6 százalékkal csökkenti a lakosságot, a közintézményeket és a kis üzleti fogyasztókat ellátó egyetemes szolgáltatóknak értékesített villamos energia nagykereskedelmi átlagárát - közölte a Magyar Villamos Művek Zrt. szerdán az MTI-vel a Magyar Energia Hivatal kedden közzétett határozatára hivatkozva. A nagykereskedelmi ár mérséklése önmagában nem jelent árcsökkenést a végfelhasználók számára, hiszen az áram ára mellett meg kell fizetni többek között a szolgáltatás és a rendszerhasználat díját is. Így az áram, mint termék, nagykereskedelmi árcsökkentése mérsékelheti a végfelhasználók számára az áremelkedés mértékét.
2008.12.17. 11:09
 
 
Fico üdvözölte, hogy a bíróság feloszlatta a Magyar Gárdát
A szlovák kormányfő kijelentette: üdvözli, hogy a magyar bíróság feloszlatta a Magyar Gárdát. Robert Fico szerint ennek a "félfasiszta szervezetnek" a betiltása jó hír, s örülne, ha ugyanilyen sorsra jutna a többi hasonló magyarországi szervezet is. A szlovák miniszterelnök erről szerdán Pozsonyban azon a sajtóértekezleten beszélt, amelyen hivatalosan bejelentették, hogy távozik tisztségéből Ján Kubis külügyminiszter.
2008.12.17. 10:43
 
 
Távozik tisztségéből Ján Kubis szlovák külügyminiszter
Távozik tisztségéből Ján Kubis szlovák külügyminiszter - jelentették be szerdán hivatalosan Pozsonyban. Utódjának nevét egyelőre nem közölték. Kubis a jövőben várhatóan Genfben fog dolgozni, ahol az ENSZ Európai Gazdasági Bizottságának a végrehajtó titkára lesz. "Az ügyet megbeszéltem Robert Fico kormányfővel, valamint Ivan Gasparovic köztársasági elnökkel, és az ajánlatot ma (szerdán) elfogadtam. Ban Ki Mun, az ENSZ-főtitkára hivatalosan várhatóan csütörtökön erősít meg új tisztségemben" - mondta újságíróknak a távozó külügyminiszter. Robert Fico kijelentette, hogy nem örül túlságosan külügyminisztere távozásának.
2008.12.17. 10:19
 
 
Szekeres Imre: 2010-ben akár nyerhet is az MSZP
A jövő évi költségvetés elfogadása megteremtette annak a lehetőségét, hogy a kisebbségi MSZP-kormány kitöltse a ciklust - mondta Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese az MTI-nek adott interjújában. Hozzátette: ha a szocialisták korrigálják elkövetett hibáikat, akkor a 2010-es választást akár meg is nyerhetik. Megkönnyebbültem, hogy túl vagyunk a költségvetési szavazáson - jelentette ki Szekeres Imre. Kiemelte, hogy sikerült olyan költségvetést összeállítani a pénzügyi és hitelválság közepette, amely megkapta a parlamenti többséget.
2008.12.17. 09:30
 
 
A 2009-es EU-költségvetésről vitázik az Európai Parlament
Az Európai Parlament (EP) szerdai strasbourgi ülésének napirendjére került az EU jövő évi költségvetése. A kiadások oldalán 116,1 milliárd eurós büdzsében a korábban javasoltnál több jut a növekedés, a kohézió, a versenyképesség és a foglalkoztatás támogatására - ebben már előzőleg sikerült megállapodni a tagállami kormányokat képviselő Tanáccsal. A korábbi tervezethez képest többet kap a műholdas Galileo-program és az EU határvédelmi ügynöksége, a Frontex. Emelkedik az Európai Menekültalap, valamint az energiával, a klímaváltozással kapcsolatos politikák költségvetése is.
2008.12.17. 09:17
 
 
Az orvosszakértő szerint természetes módon halt meg Kolonics György
Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok kenus halálát szívtágulattal járó szívizombetegség, a bal szívfél heveny elégtelensége okozta - erősítette meg a Népszabadság értesülését az MTI érdeklődésére Baráth Etele, a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke. "Kedden késő este tájékoztatott Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány, hogy elkészült a hosszú, rendkívül részletes orvosszakértői jelentés, amelynek ez a lényege" - mondta az MKKSZ vezetője, hozzátéve, hogy tudomása szerint a BRFK szerdán vagy csütörtökön hozza nyilvánosságra az anyagot.
2008.12.17. 08:45
 
 
Paulson: több pénzintézet már nem megy csődbe
A nagyobb amerikai pénzintézetek helyzete stabilizálódott, több már várhatóan nem megy csődbe a mostani hitelválságban - jelentette ki Henry Paulson pénzügyminiszter kedden. George Bush elnök arról beszélt, hogy fel kellett áldozni a szabadpiaci elveket. Paulson a CNBC gazdasági televíziónak adott interjúban közölte, hogy egyelőre nincs szándékában a 700 milliárd dolláros bankmentő csomag második feléért folyamodni. Az újabb 350 milliárd dollár felhasználásához a kongresszus ismételt jóváhagyására van szükség a vonatkozó, október 3-án elfogadott törvény értelmében.
2008.12.17. 08:19
 
 
Alzheimer-kóros "Columbo" hadnagy
Alzheimer-kórban szenved Peter Falk amerikai színész, minden idők egyik legismertebb nyomozójának, Columbo hadnagynak a filmbeli megszemélyesítője - közölte a színész lánya, aki apja gyámság alá helyezését kéri. A hírességekkel foglalkozó TMZ.com honlap és az Inside Edition című tévéműsor szerint Catherine Falk a Los Angeles-i bíróságnál kérvényezte 81 éves apja gyámság alá helyezését. Kérelmét azzal indokolta, hogy az idős színész egészsége és biztonsága megőrzése érdekében huszonnégy órás gondoskodásra szorult, ráadásul a Falk lány attól tart, hogy apja csalóknak és "jogtalan befolyásolásnak" eshet áldozatul.
2008.12.17. 07:57
 
 
Ma eldőlhet, hogy lesz-e BKV-sztrájk csütörtökön
Ma eldőlhet, hogy lesz-e BKV-sztrájk csütörtökön; a munkabeszüntetést jelentő - zömében buszos - szakszervezetek a mai tárgyalásra várják az állam és a főváros garanciavállalásait a társaság gazdasági problémáinak megoldására. A társaság vezetősége és a sztrájkbizottság tagjai szerda délután ülnek tárgyalóasztalhoz; a tárgyalás a szakszervezetek tervei szerint az utolsó lehet a csütörtöki félnapos munkabeszüntetés előtt. A sztrájkbizottság szerint 30 milliárd forint azonnali gyorssegélyre van szüksége a cégnek ahhoz, hogy az idei és a következő évi tervezett hiányt pótolni tudják, és ne kerüljön veszélybe a BKV működése.
2008.12.17. 07:50
 
 
Ismét csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A csökkentéssel a benzin átlagára 231 forint körülire, a gázolajé 248 forintra esett. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 12 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A benzin és a gázolaj ára az idén június 18-án érte el történelmi csúcsát a magyar piacon: akkor a gázolaj ára 335 forint, a benziné pedig 317 forint volt literenként.
2008.12.17. 07:46
 
Orosz repiajándékok válság idején: pörköltkonzerv és kaviár
Az orosz cégek télapóinak is szorosabbra kell húzniuk a nadrágszíjat a válság idején: míg a vállalatok tavaly 650 millió dollárt költöttek naptárakra és a partnereiknek szánt egyéb ajándékokra, addig szakértők szerint idén ennek felét szánják erre a célra. A reklámcégek szerint a kisemberek idén nem is kapnak semmit, de az úgynevezett VIP-k, a fontos emberek ezúttal is várhatják az ajándékokat. A szlogen idén a válságellenesség. Az egyik ügynökség válság-élelmiszerkosarat is kínál: ebben egy üveg vodka, egy-egy csomag só, cukor és gyufa, valamint egy pörköltkonzerv van. A VIP-változatban a vodka helyett drága konyak vagy whisky van, a pörkölt helyére pedig egy doboz vörös kaviár kerül.
2008.12.17. 07:41
 
 
Csomagolnak a spanyol ingatlanosok
Egyelőre nem épül meg a Vágóhíd területén tervezett több ezer lakásos lakópark, mert a válság parkolópályára kényszerítette a spanyol Habitat és a Diursa közös projektjét - írta a szerdai Napi Gazdaság. A ferencvárosi megaprojekt spanyol kézből izraeli fejlesztőkhöz került, a beépíthető 185 ezer négyzetméterből ugyanis még az ősszel megvásárolt 115 ezret az izraeli Olimpia-csoport - emlékeztet a lap. Az árat nem hozták nyilvánosságra, mindössze annyit lehet tudni, hogy ez volt az év második legnagyobb tranzakciója azután, hogy a Martensa-Fadesa 59 millió euróért szintén izraelieknek eladta a Danubio Parkot - közölte a Napi Gazdasággal Nagy Balázs, a Palace Ingatlantanácsadó első embere.
2008.12.17. 07:37
 
 
A VDSZSZ folytatja a sztrájkot
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) határozatlan ideig tovább folytatja a vasárnap óta tartó országos vasúti sztrájkot, miután a szakszervezet vezetői szerda délelőtt sem jutottak megállapodásra a MÁV képviselőivel - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Gaskó István nem nevezte meg pontosan, meddig folytatják a sztrájkot, ugyanakkor újságírói kérdésre válaszolva kijelentette: december 24-én, 25-én és 26-án teljes üzemet terveznek. A szakszervezet elégséges szolgáltatásra vonatkozó közel 400 vonatos ajánlatát a MÁV szerdán sem fogadta el, a vasúttársaság továbbra is több mint 800 vonat közlekedését követeli - mondta el a VDSZSZ elnöke.
2008.12.17. 07:31
 
 
Ferihegyi sztrájk: folytatják az egyeztetést a felek
Újra tárgyalóasztalhoz ültek a felek Ferihegyen délelőtt tíz óra után. A Budapest Airport és a szakszervezetek keddi éjfélig tartó egyeztetésén megegyezés ugyan nem született, de az álláspontok közeledtek. Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője korábban az MTI-nek elmondta: lényegesen javult a forgalmi helyzet, miután 299 munkavállalóból 200 felvette a munkát szerdán, és a korábban szintén sztrájkoló karbantartók 100 százaléka is dolgozik. Szerinte ez annak is köszönhető, hogy a munkáltató éjszaka tájékoztatta a dolgozókat az általa tett javaslatokról, amelyek a szóvivő szerint nagyon előnyösek.
2008.12.17. 07:30
 
 
Gyurcsány: szükség lenne egy új sztrájktörvényre
Gyurcsány Ferenc szerint ugyan nincs egyetértés a kérdésben, de szükség lenne egy, a jelenleginél jobb sztrájktörvényre, amely a mostaninál több garanciát, védelmet, biztonságot nyújt mindenkinek. A miniszterelnök kedden a Magyar Televízió Este című műsorában azt mondta, érdemes erről beszélni. Emlékeztetett arra, a törvény még a rendszerváltáskor született, amikor a sztrájk tekintetében nem sok tapasztalata volt a jogalkotóknak. Hozzátette: a hagyományok szerint a sztrájktörvényt csak az Országos Érdekegyeztető Tanáccsal együtt lehetne megváltoztatni, de ott ebben nincs egyetértés, ahogyan a pártok álláspontja is vegyes.
2008.12.17. 07:00
 
Fed: 75 bázispontos kamatcsökkentés
Fontos kamatát mérsékelte kedden az amerikai Fed: az egynapos (overnight) kamat célsávját 0 és 0,25 százalék közé vitte le az úgynevezett szövetségi alapok kamata esetében. A jelentések szerint ez gyakorlatilag megfelel az alapkamat 75 bázispontos csökkentésének, az eddigi 1 százalékról, ellentétben az 50 pontos csökkentési várakozásokkal. A befektetők örömmel fogadták, hogy a Fed már nem egyetlen értékben, hanem egy sávban határozza meg alapkamatát és a csökkentés, bár radikálisnak tűnik, jobban tükrözi a valós helyzetet: az egynapos repo ugyanis a piaci gyakorlatban kedden 0,18 százaléknál tartott. A kamatdöntés hírére a New York-i tőzsde nyeresége hirtelen 185 pontra nőtt.
2008.12.16. 20:53
 
 
Feloszlatta a Magyar Gárdát a Fővárosi Bíróság
Feloszlatta a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesületet a Fővárosi Bíróság kedden hozott elsőfokú, nem jogerős ítéletével. Szóbeli indoklásában a bíró kiemelte: a Magyar Gárda azzal, hogy létrehozott egy mozgalmat, olyan tevékenységnek adott keretet, amely Tatárszentgyörgyön jogszabályba ütköző rendezvénybe torkollott. Az ott elhangzott beszédek többek között a "cigánybűnözést" állították a középpontba és ezzel sértették a cigány kisebbség méltóságát. Közjogi méltóságok, köztük Sólyom László államfő, továbbá a parlamenti pártok egybehangzóan ítélték el a tavaly decemberi felvonulást - emlékeztetett a bíró.
2008.12.16. 20:45
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: Talmácsié lett a 28-as rajtszám
Minden csapat leadta az előzetes nevezési listákat a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2009-es szezonjára. A 250 kcm-es géposztályban két magyar pilóta, Talmácsi Gábor és Tóth Imre indul. A 28-as rajtszámú Talmácsi - aki 2007-ben világbajnoki címet nyert a 125 kcm-esek között - első idényére készül a negyedliteresek között, ahol Tóth idén kilenc ponttal a huszadik lett.
2008.12.16. 20:16
 
 
VDSZSZ: folytatódik a vasutassztrájk
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöksége kedd esti ülésén úgy döntött, hogy folytatják a határozatlan időre meghirdetett országos általános vasutas sztrájkot - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke sajtótájékoztatón. A VDSZSZ elnöke emlékeztetett arra, hogy a keddi tárgyalásokon sem közeledtek az álláspontok a munkáltatóval sem a követelésekről, sem a még elégséges szolgáltatásról. Gaskó hangsúlyozta: a még elégséges szolgáltatásról fontos lenne megállapodni. Ezt már januárban szerettek volna elérni, hogy a sztrájkot ne az utazók szenvedjék el, hanem tervezhető, kiszámítható legyen a közlekedés.
2008.12.16. 20:00
 
A szomáliai kalózok újabb két hajót foglaltak el
Szomáli kalózok hatalmukba kerítettek két hajót kedden az Ádeni-öbölben - közölték tengerészeti források. Az egyik hajó egy török szállítmányozási vállalat 100 méter hosszú konténerszállítója, a másik a TOTAL francia olajcég vontatója. Fedélzetükön különböző állampolgárságú legénység van. Az idén elrabolt több mint ötven hajó közül a kalózok kezén volt a keddi akció előtt még 14, köztük egy eredetileg százmillió dollárt érő rakományt szállító szaúdi szupertanker, és egy harckocsikkal és más nehézfegyverekkel megrakott ukrán teherhajó.
2008.12.16. 19:36
 
 
ENSZ BT: határozat a közel-keleti tárgyalások folytatása érdekében
Határozatot fogadott el a Közel-Keletről kedden az ENSZ Biztonsági Tanácsa, amely leszögezte, hogy az amerikai kezdeményezésre tavaly újból elindított izraeli-palesztin béketárgyalások folyamata "visszafordíthatatlan". Az Egyesült Államok és Oroszország által közösen előterjesztett szöveget a testület 15 tagja közül 14 megszavazta, ellenszavazat nem volt, Líbia tartózkodott. A határozat a diplomáciai erőfeszítések fokozására szólít fel annak érdekében, hogy "átfogó, igazságos és tartós béke" jöjjön létre. Az ENSZ BT az álláspontok merevsége miatt közel öt éve nem tudott elfogadni hasonló határozatot a közel-keleti válságról.
2008.12.16. 19:30
 
Az első csaknem teljes arcátültetést végezték el amerikai sebészek
Csaknem teljes arcátültetést hajtott végre egy amerikai orvoscsoport, elsőként a világon - jelentette be kedden az Ohio állambeli Clevelandi Klinika. A kórház egyelőre nem árult el részleteket, de közleményben tudatta, hogy szerdán sajtóértekezletet tart az ügyben. Három éve Jean-Michel Dubernand vezetésével egy francia orvoscsoport végezte el a világon első részleges arcátültetést. A páciens a 38 éves Isabelle Dinorie volt, akinek arcát saját kutyája torzította el fél évvel korábban. Az akkori operáció során a sebészek donorszöveteket használtak az orr, az orcák, a száj, az ajkak és az áll pótlására.
2008.12.16. 19:28
 
 
Továbbra sincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás kedden késő délután a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV-társaságok tárgyaló delegációja között a szakszervezeti sztrájkkövetelésekről, továbbá a munkabeszüntetés idején nyújtandó még elégséges szolgáltatásról. Az egyeztetést szerdán 9 órakor folytatják. Az egyeztetést követően Gaskó István, a VDSZSZ elnöke elmondta, hogy a tárgyalás után az elnökség értékeli a helyzetet, és dönt a további lépésről. A VDSZSZ vezetője sajnálatosnak nevezte, hogy nem sikerült megállapodni sem a követelésekről, sem a még elégséges szolgáltatásról. A szakszervezet megállapodna a még elégséges szolgáltatásról az 1993-ban, az akkori sztrájk idejére megkötött szinten.
2008.12.16. 18:45
 
 
Párizsi aktmodellek meztelenül tiltakoztak a borravaló-tilalom ellen
Meztelenül vonult több mint tucatnyi művészeti iskolai aktmodell a dermesztő fagypont körüli hidegben a párizsi városháza kulturális irodája elé kedden, hogy így tiltakozzanak borravalójuk megvonása ellen. A törvény már régen életbe lépett, ám mindeddig nem szereztek neki érvényt. A városháza illetékesei azonban ezentúl határozottan tiltják, hogy a művészeti modellek hivatalos díjazásukon felül borravalót fogadjanak el a festőktől vagy szobrászoktól a pózolásukért. A hétfői felvonulás résztvevői mintegy száz társuk nevében demonstráltak az évszázados hagyomány felszámolása - mint mondták, "pénzügyi lecsupaszításuk" - ellen.
2008.12.16. 18:35
 
 
Orbán: nagyon nehéz, lehangoló év volt az idei az ország számára
Orbán Viktor szerint 2008 nagyon nehéz, lehangoló év volt az ország számára, és politikai változás nélkül 2009 is nehéz lesz - a Fidesz elnöke erről a saját honlapjára kedden feltett videointerjúban beszélt. A pártelnök szerint 2008 nagyon nehéz, lehangoló év volt az ország számára, mint mondta, egy "hosszú lejtmenet aljára érkeztünk meg", de arra figyelmezett, hogy "ha ásunk még, akkor persze tudunk lejjebb kerülni". A Fidesz elnöke a problémákat abban látta, hogy Magyarországon ma elnyomás van, nem politikai elsősorban, hanem gazdasági természetű.
2008.12.16. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210[2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista