2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
AURA a Motorola legújabb készüléke
Mától Magyarországon is kapható a Motorola legújabb készüléke, az AURA, melyet a luxusórák és a kézzel készített tárgyak szépsége ihletett. Az AURA olyan egyedülálló mobiltelefon, amely szembe száll a konvenciókkal és művészetet visz a mobiltelefon tervezésbe és gyártásba. A klasszikus formaterv, a mobillipar első, valóban köralakú kijelzője és a gyártás mögötti megkérdőjelezhetetlen szaktudás: ez jellemzi az AURA –t, melyet a Motorola a legkifinomultabb ízlésű embereknek szán.
2008.12.18. 21:06
 
 
Ferihegyi sztrájk: a forgalmi és rampatisztek is sztrájkba léptek
Határozatlan idejű munkabeszüntetést, szolidaritási sztrájkot hirdetett csütörtök délután 5 órától a Forgalmi és Rampatisztek Szakmai Szervezete (FORTISZ) a ferihegyi repülőtéren. A munkáltató Celebi Kft. a csütörtöki sztrájk ideje alatt török munkaerőt alkalmazott a FORTISZ szerint. A szakszervezet nincs tisztában azzal, hogy a külföldi munkaerő rendelkezik-e a munkához szükséges jogosítványokkal. A FORTISZ közleménye szerint a sztrájkot hirdetett LESZ és RDSZSZ által megfogalmazott követelések teljesen indokoltak, azok a munkavállalók munkahelyhez való biztonságát, a nyugodtabb, kiszámíthatóbb munkahelyi légkör kialakítását biztosítanák, amelynek az elérése, megtartása érdekében a legerőteljesebb fellépés, a sztrájk eszközének alkalmazása is indokolt.
2008.12.18. 20:55
 
A Nokia és a T-Mobile vezet
A legalább hetente internetező 14-69 éves hazai lakosság csaknem 100 százalékának van mobiltelefonja. Magyarországon ha mobil, akkor Nokia; a netezők 40 százaléka rendelkezik ezzel a márkával, a mobilszolgáltató cégek versenyéből pedig a T-Mobile került ki győztesen. Az NRC Piackutató felmérése a márkák versenye mellett a telefon-alkalmazások népszerűségét, és az olyan újfajta szolgáltatások, mint a mobilinternet használatának elterjedtségét is vizsgálta.
2008.12.18. 20:54
 
Jótékonysági koncert lesz a Művészetek Palotájában
Vasárnap DJ Dominique és barátai jótékonysági koncert lesz a Művészetek Palotájában, ahová a belépő csupán egy ajándék, amit később a szervezők gyermekotthonokba juttatnak el. A fellépő vendégek: Presser Gábor, Szikora Róbert, Kovácsovics Fruzsina, Szekeres Pál, a magyar tőrvívó válogatott, a speciális olimpia aranyérmesei, Caramel, a 4for Dance, Miller Zoltán, Kiki, Csézy, Sebestyén Márta, a tordasi árvák, a Nemadomfel együttes, az Adagio, Lovász Irén, Mahó Andrea, Inti és a Pura Vida, Anita, és St. Martin is. A koncert időpontja: 2008. december 21. vasárnap 10 órától. Helyszíne: Művészetek Palotája
2008.12.18. 20:50
 
A luxemburgi parlament elfogadta az eutanáziáról szóló törvényt
2008.12.18. 20:45
 
Raúl Castro: Kubának és Washingtonnak is gesztusokat kellene tennie
Raúl Castro kubai elnök azt mondta csütörtökön, hogy az Egyesült Államoknak és Kubának is gesztusokat kellene tenniük, hogy kikövezzék a tárgyalások útját. A jelzésértékű lépések egyikeként említette foglyok szabadon engedését mindkét oldalon. Castro erről Brazíliavárosban beszélt, ahol szívélyes hangulatú állami látogatást tett. A kubai államfő kijelentette: a (kubai) foglyokat akár holnap is elküldhetik a családjukkal és mindenükkel együtt. Cserébe öt "hőst" kérnek - utalt Castro azokra a kubaiakra, akiket kémkedésért zártak börtönbe az Egyesül Államokban.
2008.12.18. 20:02
 
 
Olmert szerint lehetséges a békekötés Szíriával
Ehud Olmert izraeli kormányfő szerint lehetséges egy békeszerződés a zsidó állam és Szíria között. Olmert csütörtökön a tel-avivi egyetemen mondott beszédében lehetségesnek tartotta, hogy a török közvetítéssel folytatott közvetett tárgyalások közvetlenné váljanak, s szerinte majd ezt követően létrejöhet a békekötés is. Israel és Szíriai 2000 óta nem folytat egymással béketárgyalásokat. Damaszkusz továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy visszakapja a Golán-fennsíkot, amelyet Izrael 1967-ben foglalt el. Nyolc éve már-már megállapodás született a két ország között, de végül megszakadtak az egyezkedések. A közvetett tárgyalások az év elején kezdődtek meg a két közel-keleti ország között.
2008.12.18. 19:00
 
 
Egy csepp benzin nélkül autózta körül a világot egy svájci férfi
Körülutazta a világot napenergiával működtetett taxijával Louis Palmer svájci feltaláló. Palmer tizenhét hónapig volt úton, hogy reklámot csináljon a környezetbarát technológiának. Járműve egyetlen csepp benzint sem használt, viszont út közben legalább ezer embert fuvarozott, többek között Jay Leno amerikai showmant, Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárt és a Dallas című tv-sorozat egyik sztárját, a Jockey Ewingot alakító Larry Hagmant. A kétüléses taxi napelemekkel működik, ezeket egy utánfutón "szállítja".
2008.12.18. 18:40
 
 
Gyurcsány: az "Út a munkához" program 60-70 ezer embernek adhat munkát
A hétfőn elfogadott szociális törvény a rendszerváltozás óta elfogadott legfontosabb szociális és foglalkoztatási reformtörvény, mivel segélyezés helyett a munkahelyteremtésre helyezi a hangsúlyt - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, a regionális munkaügyi központok vezetőivel folytatott tárgyalását követő sajtótájékoztatón csütörtökön. A miniszterelnök kifejtette: ha nem ad munkát a piac, akkor az állam megpróbál közpénzből állást teremteni a munkaképes embereknek, míg a segélyezést meghagyja azoknak, akik nem tudnak dolgozni. A kormány számításai szerint az "Út a munkához" intézkedéscsomag révén 60-70 ezer embernek adhat munkát közfoglalkoztatás révén.
2008.12.18. 17:45
 
 
Amerikai liberálisok bírálják Obamát a beiktatásán imát mondó pap miatt
Liberális körök az első komoly bírálatot fogalmazták meg Barack Obama megválasztott amerikai elnök egy döntése kapcsán: elfogadhatatlannak tartják, hogy egy, általuk jobboldalinak tekintett evangéliumi keresztény pap mondjon imát az elnök beiktatásakor. A leendő elnök Rick Warrent, az egyik legbefolyásosabb amerikai vallási vezetőt választotta ki a megtisztelő szerepre, ő fog imát mondani a beiktatás előtt. Warren - a kaliforniai baptista Saddleback Church alapítója - a globális szegénység leküzdéséért és az AIDS terjedése ellen küzd. Ugyanakkor úgynevezett szociális konzervatív nézeteket vall, ellenzi az azonos neműek házasságát, az abortuszjogot és az őssejtkutatást.
2008.12.18. 17:01
 
 
Kocsis István: két-három év alatt lehetne átalakítani a BKV-t
Két-három év alatt lehetne átalakítani a főváros közlekedési cégét, ennyi idő kellene ahhoz, hogy létrehozzák a holding-rendszert - mondta Kocsis István, a BKV vezérigazgatója az MTI-nek adott interjúban. A vezérigazgató kijelentette, hogy ha a tulajdonos fővárosi önkormányzat is elfogadja a terveket, akkor már jövő évben elkezdődhet a vállalat átalakítása. Ennek egyik első lépcsője volt a szerdai kormányhatározatban említett elővárosi közlekedési vállalat, amelybe az állam valószínűleg egy cégén keresztül 30 milliárd forinttal, míg a közlekedési cég a HÉV vagyonelemeivel szállna be.
2008.12.18. 16:48
 
 
2,3 milliárd forint lesz az MLSZ költségvetése jövőre
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) 2009-ben 2,3 milliárd forintos költségvetéssel működik majd, legalábbis a minden korábbinál részletesebben elkészült előzetes számítások szerint. Az MLSZ elnöksége csütörtöki ülésén jóváhagyta a sarokszámokat, bizonyos kérdések végleges tisztázása a január 26-iki tanácskozásra maradt. Az idei utolsó ülésen - amint arról az MLSZ tájékoztatta az MTI-t - sok szó esett a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL) és az Advertum Kft. közötti szerződésről, de ennek MLSZ-elnökség általi jóváhagyásához még további jogi egyeztetések szükségesek.
2008.12.18. 16:09
 
Pert nyert a francia first lady az aktfotós táskák ügyében
Betiltotta a Franciaországhoz tartozó Réunion szigetének legfelsőbb bírósága csütörtökön a francia first lady, Carla Bruni-Sarkozy aktfotójával illusztrált reklámtáska forgalmazását, valamint 40 ezer eurós kártérítés megfizetésére kötelezte a termékért felelős céget. A bíróság azzal indokolta döntését, hogy az elnökné nem adta beleegyezését az 1993-ban készült művészfotó felhasználásához reklám- vagy kereskedelmi célokra, vagyis "a saját imázsához való jogát megsértették". Az ítélet nem lepte meg Peter Mertes-et, a Pardon ruházati márka tulajdonosát, aki már a hétfői tárgyaláson azt mondta: a táskából még raktáron lévő valamennyi darabot elégette. "40 ezer euró azért kicsit sok egy ostobaságért" - közölte az ítélethirdetést követően.
2008.12.18. 15:51
 
 
Szigorította a doppingellenes rendeleteket a kormány
Jövő évtől, ha egy sportolót a doppingellenőrök másfél éven belül háromszor sem tudnak ellenőrizni, akkor akár két évre is eltilthatják a versenyzéstől - jelentette be Budai Bernadett kormányszóvivő. Hozzátette: a kormány szerdai ülésén módosította doppingellenes kormányrendeleteket. A 2009. január 1-től hatályba lépő módosítások pontosítják és szigorítják a doppingszerek használatára vonatkozó szabályokat is - közölte a szóvivő. Elmondta: változik a tiltott doppingszernek minősülő szerek listája. Így meghatározzák azok körét, amelyek esetében a sportolóknak lehetőségük lesz bizonyítani, hogy kifejezetten orvosi célból használják, illetve nevesítik azokat a szereket, amelyek használata minden esetben büntetést von maga után.
2008.12.18. 15:49
 
A munkahelyi testmozgás oldja a stresszt és jobb kedvre derít
Boldogabbak, nyugodtabbak, és hatékonyabb munkára képesek azok az alkalmazottak, akik munkahelyükön szakíthatnak egy kis időt a testmozgásra - állapították meg brit szakemberek. A Bristoli Egyetem kétszáz résztvevővel felmérést készített, amelynek keretein belül azt vizsgálták, milyen hatásai vannak az olyan munkahelyi "fitten tartó" szolgáltatásoknak, mint a kondicionálótermek, vagy a tornaórák. A testmozgástól feltöltődött alkalmazottak összpontosító képessége és megoldó készsége növekedett, lelkiállapotuk is nyugodtabbá vált - közölte a BBC hírszolgálata.
2008.12.18. 15:22
 
 
Hétfőtől fegyveres készenléti szolgálatba állnak a Gripen vadászgépek
Jövő hétfőtől fegyveres légvédelmi készenléti szolgálatba állítja Gripen vadászrepülőgépeit a Magyar Honvédség - jelentette be Pető István dandártábornok, a kecskeméti légibázis parancsnoka, a repülőtéren tartott évbúcsúztató sajtótájékoztatón. Ismertetése szerint a svéd gyártmányú Gripen repülőgépek december 22-én fegyveres készenléti szolgálatba állnak, és egy átmeneti időben a MiG-29-es vadászgépekkel felváltva látják el Magyarország légterének védelmét, mindaddig, míg az orosz gyártmányú vadászgépeket kivonják a forgalomból.
2008.12.18. 15:15
 
 
Megmarad, de szigorodik a korengedményes nyugdíj
A korábbi szándék ellenére jövőre nem szűnik meg a korengedményes nyugdíj, de igénybe vételének szabályai szigorodnak - közölte Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón csütörtökön. Az államtitkár elmondta: a kormány szerdán módosította a korengedményes nyugdíjra vonatkozó rendeletet, az új szabályok egy évig lesznek érvényben. 2009. január 1-től mindkét nem 57 évesen kérheti a korengedményes nyugdíjazást, ha az előrehozott öregségi nyugdíj esetén 40, a csökkentett előrehozott nyugdíj esetében pedig 37 éves szolgálati idővel rendelkezik.
2008.12.18. 15:03
 
 
Fidesz: a kormány alkalmatlansága miatt emelik a villany árát
A Fidesz szerint év végére világossá vált, hogy a folyamatok kicsúsztak a kormány kezéből, a "villanyárat" is a kabinet nemtörődömsége és alkalmatlansága miatt emelik - mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. Az ellenzéki politikus szerint a kormány már év közben sem tudta kontrollálni a folyamatok döntő többségét, az év végére pedig mindenki számára világossá vált, hogy az események kicsúsztak a kormány kezéből. Budai Bernadett kormányszóvivő szerint miközben Magyarországon mindenki az összefogás lehetőségét keresi, a Fidesz csak saját népszerűségét hajszolja.
2008.12.18. 14:42
 
 
100 millió forint értékben foglaltak le luxusautókat a vámosok
Luxuskategóriájú gépkocsikat foglaltak le a pénzügyőrök összesen 100 millió forint értékben. Az elkövetők egy, az unión kívüli országban bejegyzett cég nevének, valamint fiktív bizonylatok felhasználásával nagy értékű luxusautók magyarországi használatát segítették elő belföldi személyeknek. Ezen kívül már megvásárolt és behozott gépkocsik legalizálásához is segítséget nyújtottak, azt a látszatot keltve, hogy a gépkocsik az Európai Unión kívül vannak hatóságilag nyilvántartva, és rendelkeznek az adott országra jellemző hatósági jelzéssel. Az elkövetők így elkerülték a gépkocsik vámkezelését, és nem fizették ki az általános forgalmi adót és a regisztrációs adót sem.
2008.12.18. 14:18
 
 
Az EP megszavazta a játékbiztonsági előírások megszigorítását
Megszavazta csütörtökön Strasbourgban az Európai Parlament (EP) a játékbiztonsági előírások megszigorítását. Az utóbbi években egyre több új típusú, új anyagokból és új technológiával készült játék jelent meg az unió piacán, és ezek sok esetben egészségügyi és biztonsági veszélyeket hordoznak a gyermekek számára. Tavaly több millió Kínában gyártott játékot vontak be, mivel azok nem feleltek meg az európai előírásoknak. Az Európai Bizottság javasolta szigorítás értelmében a háromévesnél kisebb gyerekek számára készült játékoknak szigorúbb biztonsági előírásoknak kell majd megfelelniük.
2008.12.18. 14:02
 
 
Székely Tamás: nullszaldós lett a 2008-as egészségügyi kassza
Nullszaldós lett a 2008-as egészségügyi kassza, sem veszteség, sem nyereség nem képződött - mondta Székely Tamás egészségügyi miniszter csütörtöki évzáró sajtótájékoztatóján, Budapesten. A miniszter szerint a kormány ezzel teljesítette azt az ígéretét, hogy az egészségügyre szánt kiadásokat az egészségügyre fogja elkölteni. Vojnik Mária államtitkár a jövő évi, tervezett intézkedéseket ismertetve elmondta, hogy a háziorvosi ellátás megerősítése érdekében teljesítmény alapon díjaznák az alapellátásban is elérhetővé váló szakorvosi többlettevékenységet, a szűrést és a gondozást is.
2008.12.18. 13:28
 
 
Átadták a Kisebbségekért Díjakat
Átadták a Kisebbségekért Díjakat csütörtökön az Országházban. Az állami kitüntetést - amelyet a kisebbségek napja (december 18.) alkalmából adnak át - a kisebbségek érdekében, a kisebbségi közéletben, az oktatásban, a kultúrában és az egyházi életben, a tudományban, a tömegtájékoztatásban és a gazdasági önszerveződés területén kiemelkedő tevékenységet végző magyarországi és külföldi emberek és szervezetek kaphatják meg. A díjakat Gyurcsány Ferenc kormányfő Sólyom László köztársasági elnök és Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke jelenlétében adta át.
2008.12.18. 13:07
 
 
Idén 10, jövőre 30 milliárd forintot kap a BKV
A szerdai kormánydöntés értelmében az idén még 10 milliárd forint készpénzt kap a BKV, a jövő évben pedig tőkeágon 30 milliárd forintot - mondta a csütörtöki tájékoztatatón Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára. A jövő évi 30 milliárd forintos tőkejuttatás feltétele, hogy egy komplex csomagot valósítson meg a BKV, racionalizálja tevékenységét, mert "üres zsákba nem kíván pénzt önteni a kormány" - tette hozzá az államtitkár.
2008.12.18. 12:58
 
 
Januártól emelkednek a BKV-tarifák és a közműdíjak
A közszolgáltatási díjak és a BKV-tarifák jövő évi, infláció feletti emeléséről döntött csütörtöki, idei utolsó ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A testület egy héttel ezelőtt szavazategyenlőség miatt nem tudta elfogadni az előterjesztett javaslatokat, ám az MSZP-SZDSZ-koalíciónak most sikerült biztosítania az egyfős többséget. A közgyűlés döntése értelmében a BKV-vonaljegy 290 forintba kerül majd január 1-jétől, a dolgozói havi bérlet 9 ezer forint, míg a diák, a nyugdíjas és a kisgyermekes bérlet ára 3550 forint lesz. Az éjszakai jegyet januártól megszünteti a BKV.
2008.12.18. 12:54
 
 
Tehén és repülő karambolja
Tehénnel ütközött repülő Angliában, de nem a marha volt a levegőben, hanem a gép már a földön. A második világháborús Tiger Moth repülőgép pilótája kényszerleszállást hajtott végre egy mezőn. A pilóta, Rob Wotton elmondása szerint alig szállt fel gépével délnyugat Londonból, mikor is a hajtómű meghibásodása miatt kénytelen volt egy mezőn landolni, ahol hirtelen egy arra kószáló tehén tévedt az útjába. Az eseményt megörökítő videofelvételen látható, ahogy a gép alsó bal-szárnya - duplaszárnyú repülőről van szó - letaglózza a tehenet. A repülő kisebb károkat szenvedett, de a landolás végül is sikeres volt. A tehénnek kutya baja, legalábbis az állat "szemmel láthatólag nem sérült meg".
2008.12.18. 12:42
 
 
Újra járnak a villamosok szombattól a Szabadság hídon
Újra közlekednek a villamosok a Szabadság hídon december 20-tól, szombattól, de a budai rakpart lezárása, a főgyűjtőcsatorna építése miatt ideiglenes forgalmi rend lép életbe - közölte a BKV csütörtökön. A hídon újrainduló villamosforgalom miatt megszűnnek a 47-49V és a 149-249V jelzésű villamospótló autóbuszok. Ismét a korábbi útvonalon, a Deák Ferenc tér és a budafoki Városház tér között jár a 47-es villamos, és közlekedik a 49-es villamos is a Deák tér és a Kelenföldi pályaudvar között. Az 56-os villamos ideiglenesen nem jár majd, helyette a meghosszabbított 61-es villamossal lehet utazni a Hűvösvölgy és a Móricz Zsigmond körtér között.
2008.12.18. 12:34
 
 
PM: decemberre 60,9 milliárd forint többlet várható
Decemberre a Pénzügyminisztérium - önkormányzatok nélkül - 60,9 milliárd forint többletet, 2008 egészére 914,7 milliárd forint hiányt vár, ami a GDP 3,4 százalékával egyenlő - jelentette be Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára csütörtökön sajtótájékoztatón. A novemberi hiány összege 233,1 milliárd forint volt, az első 11 hónapban 975,7 milliárdos deficit halmozódott fel, ez a GDP 3,6 százalékával egyenlő. Az elsődleges egyenleg várhatóan 218,4 milliárd forintos többlettel zár 2008-ban, ami a GDP 0,8 százaléka.
2008.12.18. 12:30
 
"Nudista csomagok": ne csomagold be a karácsonyi ajándékokat!
Karácsonykor ne csomagolja be senki adandó ajándékait, mert így erdőnyi fát menthet meg. A kéréssel egy környezettudatos cég fordult a nyilvánossághoz, akciójához már számos magyar híresség csatlakozott. Az akcióhoz már csatlakozott Geszti Péter, Pataki Ági, Schell Judit, Szabó Győző, Nagy Ervin, Erdélyi Zsolt, Zséda, Zoób Kati és Till Attila. A www.necsomagolj.com oldalon olvashat bárki a részletekről. Évente mintegy 100 ezer tonna karácsonyi csomagolópapír fogy Európában, ez mintegy 600 ezer fa kivágását jelenti és 1,2 milliárd négyzetméternyi papírnak felel meg. Ennyivel egész Budapestet be lehetne borítani két és félszer - közölte az ökokezdeményezést szervező ügynökség.
2008.12.18. 12:07
 
 
Még 80-85 ezer autós nem kötött kötelezőt
Annak ellenére, hogy a gépjármű tulajdonosok mintegy 10-15 százaléka december elsejéig felmondta kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását, még 80-85 ezer autós halogatja kötelezőjének megkötését december második felére - közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége. A FBAMSZ felhívja az autósok figyelmét, hogy december 31-ig mindegyiküknek meg kell kötnie a kötelező biztosítást. Emellett a szövetség kiemeli: érdemes meggyőződni arról, hogy az aláírt alkuszi megbízás valóban eljutott-e az alkuszhoz, mivel az ennek hiányában nem tud intézkedni a szerződés megkötésének érdekében.
2008.12.18. 11:58
 
 
Ferihegyi sztrájk: módosított javaslatot ajánlanak a szakszervezetek
Megfelelő garanciákkal, néhány jogi kiskapu megszüntetésével, egyebek között a kollektív szerződés hatályának határozatlan idejűre történő módosításával, elfogadhatónak találják a reptéren sztrájkot hirdetett szakszervezetek a munkaadó megállapodás tervezetét. A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ), valamint a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezetének (RDSZSZ) fő igénye, hogy a megállapodás, benne a kollektív szerződés hatálya ne csak néhány hónapra szóljon. A módosított javaslatot eljuttatták a menedzsmenthez, és várják a cégvezetés válaszát. A szakszervezetek remélik: az, hogy a BA vezetése nem kíván tárgyalni csak kommunikációs félreértés.
2008.12.18. 11:42
 
 
Életfogytiglani fegyházat kapott a móri bankrablás vádlottja első fokon
Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Fejér Megyei Bíróság csütörtökön a nyolc halálos áldozatot követelő móri fegyveres bankrablás vádlottját; Weiszdorn Róbert 30 év eltelte után helyezhető feltételesen szabadlábra. A megyei bíróság Mórocz Emil vezette büntetőtanácsa a vádlottat bűnösnek találta társtettesként, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés, valamint lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntettében. Az ítélet nem jogerős.
2008.12.18. 11:32
 
 
Fidesz: a magas jegybanki alapkamat a diákhitelt is veszélyezteti
A Fidesz szerint a magas jegybanki alapkamat miatt komoly veszélyben van a diákhitel rendszere, ezért felszólítják a Magyar Nemzeti Bankot és a kormányt, hogy azonnal csökkentse az alapkamatot - mondta Koszorús László, az ellenzéki párt képviselője csütörtökön Budapesten. Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a magas kamatszint megöli a jövőt - jelentette ki sajtótájékoztatóján a politikus. Mint mondta, a Magyar Nemzeti Bank irreálisan magasan tartja a jegybanki alapkamatot, ezért a diákhitel kamatai is megnőnek 9,5 százalékról 11 százalékra.
2008.12.18. 10:54
 
 
Kopint-Tárki: 2009-ben 1,3 százalékkal csökken a GDP
A jövő évi GDP előrejelzését a szeptemberi 2 százalékos növekedésről 1,3 százalékos visszaesésre módosította a Kopint-Tárki Zrt., miközben inflációs prognózisát 3 százalékra csökkentette a szeptemberi 4,2 százalékról - jelentette be Palócz Éva vezérigazgató csütörtökön sajtótájékoztatón. A magánfogyasztás jövőre 3 százalékkal esik vissza (a korábbi előrejelzés két százalékos növekedést mutatott), a beruházásokra vonatkozó prognózis nullára változott a korábbi 5 százalékos bővülés helyett.
2008.12.18. 10:52
 
 
AC Milan: szombaton mutatják be Beckhamet
Szombaton, az Udinese elleni bajnoki előtt mutatják be hivatalosan a szurkolóknak David Beckhamet, aki március végéig, kölcsönben szerepel majd az AC Milan labdarúgócsapatában. A 33 éves, angol válogatott középpályás a Los Angeles Galaxytól érkezik Olaszországba, aztán a tengerentúli bajnokság tavaszi kezdetére visszavárják Kaliforniába.
2008.12.18. 10:05
 
 
Elkészült az amerikai utasnyilvántartási rendszer magyar fordítása
Elkészült az amerikai utasnyilvántartási rendszer (ESTA) magyar fordítása, így még könnyebben utazhatnak a magyarok az Egyesült Államokba - mondta Ján Krc, a budapesti amerikai nagykövetség sajtóattaséja csütörtökön. Az ESTA magyar fordítása kevesebb, mint egy hónappal azt követően készült el, hogy Magyarország csatlakozott a vízummentességi programhoz. A magyar verzió keddtől érhető el - mondta Ján Krc. A magyarok egy hónapja utazhatnak vízummentesen az Egyesült Államokba. Az utazás előtt azonban regisztrálniuk kell magukat az utasnyilvántartási rendszer internetes oldalán, a https://esta.cbp.dhs.gov címen.
2008.12.18. 09:28
 
 
A dolgozók 70 százaléka felvette a munkát Ferihegyen, a forgalom zavartalan
A dolgozók 70 százaléka felvette a munkát csütörtökön reggel a ferihegyi repülőtéren, a forgalom zavartalan, járatokat nem kellett törölni, és nagyobb késések sincsenek - mondta Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője az MTI-nek. A szóvivő megismételte, hogy a BA vezetése délelőtt 10 órára várja a szakszervezetek képviselőit a szerdán elkészült, aláírásra kész megállapodás tervezet szignálására. A szakszervezetek képviselői szerdán este viszont úgy nyilatkoztak: nem aláírni, hanem tárgyalni mennek csütörtökön reggel. Kovács Zoltán, a sztrájkbizottság elnöke az MTI-nek arrogánsnak nevezte a vezérigazgató tárgyalási stílusát és ultimátumnak a megállapodás tervezetét.
2008.12.18. 09:08
 
 
Orbán: a Fidesznek nincs köze az elhibázott válságkezeléshez
Orbán Viktor szerint ha leülne a miniszterelnökkel tárgyalni, akkor az a benyomás alakulhatna ki az emberekben, hogy a Fidesznek köze van a kormány elhibázott válságkezeléséhez. A Fidesz elnöke a MR1-Kossuth Rádió csütörtök reggeli műsorában arról is beszélt, hogy a Fidesz elnöksége egyhangúlag döntött úgy, hogy nem fogadja el Gyurcsány Ferenc egyeztetési meghívását. Orbán Viktor arra emlékeztetett, hogy a miniszterelnök által kezdeményezett nemzeti csúcson már konzultáltak, ott elmondták javaslataikat, amelyeket azonban a kormány nem fogadott meg, más utat választott, ezért "ezek után nincs miről beszélni".
2008.12.18. 08:35
 
 
Jövőre Hollandiából rajtol a Vuelta kerékpáros körverseny
Jövőre Hollandiából rajtol a Vuelta a Espana spanyol kerékpáros körverseny. Augusztus 29-én az asseni motorkerékpár-pályán egyéni időfutammal kezdődik a viadal, amely története során eddig csak egyszer rajtolt külföldön: 1997-ben Lisszabonból indultak a résztvevők. Jövőre három további szakasz vezet Hollandián, illetve Belgiumon keresztül, majd spanyol földön folytatja a versenyt a mezőny. A harmadik legjelentősebb körverseny 21 etapból áll 2009-ben, s szeptember 20-án Madridban fejeződik be.
2008.12.18. 08:00
 
 
F1: Hamilton szerint a változtatások nehezítik a címvédést
A világbajnok Lewis Hamilton szerint a szabályváltoztatások nyomán nehezebbé válik számára a címvédés a Forma-1-ben. A nemzetközi szövetség (FIA) múlt pénteken fogadta el, hogy 2009-ben összesen nyolc motort használhat el egy-egy versenyző, továbbá limitálta a drága tesztelések számát, ugyanis erre a célra maximum négy motort használhat fel minden egyes csapat. "Nem hinném, hogy ezek a változások könnyítenék az esetleges címvédést, sőt szerintem sokkal nehezebb lesz megnyerni a sorozatot, mint idén" - mondta a 23 éves brit pilóta, aki a Forma-1 legfiatalabb bajnoka lett. Hamilton ugyanakkor hozzátette, végül is mindenki egy hajóban evez, a feltételek a riválisai számára is ugyanazok.
2008.12.18. 07:57
 
 
30 év óta a legnagyobb hóvihar csapott le Las Vegasra
Harminc év óta a legnagyobb hóvihar csapott le szerdán Las Vegasra az amerikai Nevada állam déli részén. A térségben ritka erősségű vihar annyi hóval borította be a környéket, amennyit három évtizede nem láttak a kaszinóváros lakói. A vihar miatt szünetelt a légi közlekedés Las Vegas nagy nemzetközi repülőterén, autópályákat kellett lezárni, csütörtökön több iskola nem nyit ki. A legnagyobb havazás az állam délkeleti csücskében hózódó völgyben volt, a területre 7,5 centiméter hó hullott, helyenként állítólag 15 centiméteres hótakarót mértek.
2008.12.18. 07:49
 
 
Ismét eredménytelen az egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) határozatlan ideig továbbra is folytatja a vasárnap óta tartó országos vasúti sztrájkot, miután csütörtök reggel sem jutottak megállapodásra a MÁV képviselőivel - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke. A MÁV adatai szerint csütörtökön a nappalos műszakváltás után javult a vasúti közlekedés helyzete, a Déli pályaudvar ismét fogadja és indítja a vonatokat, a Keleti és a Nyugati pályaudvar is működhet. A MÁV-START 1.270 munkavállalója közül 329-en sztrájkolnak csütörtökön napközben, 941-en dolgoznak.
2008.12.18. 07:39
 
 
A GfK az idén már csökkenő növekedési ütemet vár
A gazdálkodás szempontjából csúcsnak számító 2007. évi 2,4 milliárd forint bevétel után az idén kétszámjegyű növekedést vár a GfK Hungária Piackutató Intézet - közölte Kozák Ákos, a GfK Hungária ügyvezető igazgatója. A piackutató szerint kutatási területükön, a kereskedelemben a gazdasági válság felerősíti a már két éve tartó forgalomcsökkenő trendet, de nagyon drasztikus változásra nem kell számítani. Az élelmiszerkereskedők a gazdasági válság miatt még indokolt esetben sem lesznek képesek érvényesíteni áremelést, így az az inflációt is mérsékli. A fogyasztási cikkek esetében sem várható a piac bővülése - tette hozzá Kozák Ákos.
2008.12.18. 07:36
 
 
Körültekintőbben költünk, de a karácsonyon alig spórolunk
Az emberek többsége tart attól, hogy a válság hatással lesz életkörülményeire - derül ki a MASMI Hungary Piackutató Intézet elemzéséből, amelyet a csütörtöki Népszabadság közölt. A karácsonyi kiadásokon azok spórolnak, akik már tudják, hogy jövedelmük bizonytalanná válik vagy bizonyosan csökkenni fog. A lap felkérésére végzett felmérés szerint elenyésző, mindössze 0,6 százalék azok aránya, akik nem is tudnak a válságról. Az átlagosnál is jobban aggódnak a 40 év felettiek, a felsőfokú végzettségűek és a kisvárosokban élők - olvasható a felmérés következtetéseit ismertető cikkben.
2008.12.18. 07:28
 
 
Fitch: a feltörekvő Európa a legsebezhetőbb
A globális felzárkózó térségen belül a feltörekvő Európa a legsebezhetőbb a világgazdaság állapotában bekövetkezett hirtelen és súlyos romlástól, áll a Fitch Ratings Londonban kiadott új, átfogó elemzésében. A legnagyobb európai hitelminősítő a szuverén adósok gazdasági helyzetéről összeállított féléves jelentésében azt jósolja, hogy a feltörekvő térség egésze jövőre mindössze 2,5 százalékos GDP-növekedést ér el a tavalyi, 7 százalékot meghaladó ütem és az idei első félévben mért 6 százalék feletti éves bővülés után. Ezen belül az európai feltörekvő gazdaságok bruttó hazai termékértéke 2009-ben alig 1,3 százalékkal fog növekedni a 2007-es 6,6 százalék, és a 2008-ra várt 4,6 százalék után, áll a Fitch londoni prognózisában.
2008.12.18. 07:22
 
 
Sólyom szerint a válság kezelése a kormány feladata
A válság kezelése a kormány feladata, a köztársasági elnök nem választhat helyette eszközt és módszert, mint ahogy nem is felel érte. Erről az államfő a Heti Válasz című lap csütörtökön megjelent számában beszélt. A köztársasági elnök ugyanakkor felhívhatja a figyelmet társadalmi és politikai tendenciákra, amelyek a válságban jelentőssé válnak - jelentette ki Sólyom László az interjúban. A köztársasági elnök példaként hozta fel, hogy nem ért egyet azzal, milyen bölcs a magyar nép, mert nem rohanta meg a bankokat, és nem vette ki a pénzét. Mint mondta, ez nagy szerencse, és jól tette, aki így cselekedett, azonban szerinte az emberek többsége azért viselkedett így, mert még nem fogta fel, hogy válság van.
2008.12.18. 07:10
 
Új lehetőségek a Soho Boutique Hotelben
A Soho Boutique Hotel ismét bővíti a szállodában elérhető szolgáltatások körét.Ezúttal elsősorban a kis létszámú meetingek, tréningek megrendezésére született új helyszín: két modern bútorzattal, korszerű technikával felszerelt, természetes fénnyel is megvilágított tárgyalóterem várja a szállodában a jövőben a tárgyalni, tréningezni vágyókat. Az elrendezéstől függően akár 30 résztvevőt is befogadni képes termek mindegyikében adott a kisebb étkezések, kávészünetek lebonyolításának lehetősége is.
2008.12.17. 20:50
 
 
J. K. Rowling új műve lett 2008 leggyorsabban fogyó könyve
Nem egészen két hét alatt több mint 2,6 millió példányban kelt el világszerte J. K. Rowling brit írónő új könyve, a Bogár Bárd meséi, amely így az idei év leggyorsabban fogyó könyve lett az Atlanti-óceán mindkét partján. Eladásából eddig 1,2 milliárd forintnak megfelelő összeg gyűlt össze. Az új könyvéért kapott tiszteletdíjat a szerző egy kelet-európai árvákat támogató alapítványnak ajánlotta fel. Az öt mesét tartalmazó mesekönyvről említést tesznek az utolsó Harry Potter-könyvben, mint amelyet Albus Dumbledore, a varázslóiskola igazgatója hagy a varázslófiú barátjára, Hermionéra. Minden idők leggyorsabban fogyó könyve a legutóbbi Harry Potter-regény, a Harry Potter és a halál ereklyéi volt.
2008.12.17. 20:45
 
 
Orbán: az SZDSZ és az MDF miatt maradhat a kisebbségi kormány
Orbán Viktor szerint továbbra is az előre hozott választás lenne a megoldás Magyarország helyzetére, azonban az SZDSZ és az MDF az ország érdeke elé helyezi saját pártérdekeit, ezért maradhat a bénult kisebbségi kormányzás - a Fidesz elnöke az InfoRádiónak szerdán adott interjújában emellett Gyurcsány Ferenc egyeztetési meghívásáról, a sztrájkokról és a Magyar Gárdáról is beszélt. "A mi iránytűnk a változás, szerintünk az országban változásra van szükség. A legjobb az volna, ha a változás teljes körű lenne, tehát tiszta lap" - mondta a Fidesz elnöke, aki szerint, ha nincs előre hozott választás, akkor is minden változásnak örülnek.
2008.12.17. 20:30
 
 
Ferihegyi sztrájk: aláírásra kész egy megállapodás-tervezet
Aláírásra kész egy megállapodás tervezet, amelynek szignálására csütörtökön 10.00 órára várja a Budapest Airport vezetése a sztrájkoló szakszervezetek képviselőit - közölte a BA az MTI-vel szerdán este. A közlemény szerint a tervezetet a Budapest Airport vezetősége és a sztrájkoló szakszervezetek képviselői között a délelőtt óta tartó hivatalos tárgyalásokon dolgozták ki. "A megállapodás minden vitatott kérdésben megnyugtató megoldást kínál - így elfogadása után nincs akadálya az egy hete tartó repülőtéri sztrájk megszüntetésének" - áll a BA közleményében.
2008.12.17. 19:30
 
 
Adócsökkentés prostituáltaknak Hollandiában
Adócsökkentéssel kedveskedik állambácsi karácsonyra a Hollandiában dolgozó prostituáltaknak - jelentette a dpa német hírügynökség. A szexipari érdekképviseletek és a pénzügyi kormányzat megállapodása értelmében a bevétel 20 százaléka leírható a jövedelemadóból a munkavégzéshez kapcsolódó kiadásként - számolt be szerdai számában a De Telegraaf. A legnagyobb holland napilap szerint a megegyezés azért is figyelemre méltó, mert a legfelsőbb bíróság korábban úgy határozott, hogy a ruházatra - különösen az alsóneműre -, valamint szépészeti kezelésekre, manikűrre és kozmetikára fordított kiadásokat nem lehet levonni az adóból.
2008.12.17. 19:09
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209[2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista