2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Szonda Ipsos: a többség szerint Orbán rosszul döntött
A lakosság pártok közti összefogást sürget, és nem helyesli, hogy Orbán visszautasította Gyurcsány Ferenc meghívását - derült ki a Szonda Ipsos csütörtökön végzett kutatásából, amelynek eredményeit a Népszabadság szombati száma közölte. Az ötszáz fő telefonos megkérdezésével lezajlott országos, reprezentatív kutatásból kitűnik: tízből hét megkérdezett szerint a pártoknak közösen kell megoldást találniuk a gazdasági és pénzügyi válság által keletkezett problémákra. A kormánypártiak 85, a bizonytalanok 75 százaléka híve a pártok összefogásának, és még az ellenzéki szavazók 53 százaléka is így vélekedik - olvasható a cikkben.
2008.12.20. 08:11
 
 
KDNP: Gyurcsány Ferenc ellenségnek tekinti az egyházakat
A KDNP szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ellenségnek tekinti az egyházakat - közölte Halász Zsuzsa, a párt szóvivője szombaton az MTI-vel, a kormányfő Népszabadságnak adott nyilatkozatára reagálva. Gyurcsány Ferenc a szombati Népszabadságnak egyebek között azt mondta, hogy "meg kell nyomni a vészcsengőt", mert ha így megy tovább, a házasság anyakönyvezése előbb-utóbb visszakerül az egyházakhoz, kötelező lesz a hitoktatás, míg végül "a legfőbb hatalom" megmondja, miként kell élni és értéket választani.
2008.12.20. 08:05
 
 
Vasutassztrájk: javult a vasúti közlekedés
Javult a vasúti közlekedés helyzete a budapesti elővárosokban, emellett Hegyeshalom és Győr között már a vonatok 90 százaléka közlekedett szombaton - közölte a MÁV az MTI-vel. Budapest-Győr között másfél óránként biztosított a vasúti közlekedés, a vonatok a Kelenföldi pályaudvarról indulnak, és oda is érkeznek. Budapest-Kelenföld és Pusztaszabolcs, Székesfehérvár, illetve Dunaújváros között óránként közlekednek a vonatok. Az újszászi vonalon 1,5 óránként közlekednek a járatok, de változó, hogy Rákoshegyig vagy Kőbányáig. A MÁV és a VDSZSZ szombat délután öt órakor folytatja az egyeztető tárgyalást.
2008.12.20. 08:00
 
 
Obama befejezte kormányának összeállítását
Egy hónappal hivatalba lépése előtt, közlekedési és munkaügyi minisztere, valamint kereskedelmi képviselője megnevezésével Barack Obama megválasztott amerikai elnök befejezte kormánya összeállítását. A leendő elnök kormányának Robert Gates védelmi miniszter mellett a pénteken bejelentett Ray LaHood, illinois-i képviselő lesz a második republikánus párti tagja, aki a közlekedési tárcát fogja irányítani. A munkaügyi miniszter Hilda Solis kaliforniai képviselő lesz. Ron Kirk volt dallasi polgármester az Egyesült Államok kereskedelmi képviselője lesz, és Karen Mills üzletember fogja irányítani az új kormány kisvállalkozásokkal kapcsolatos politikáját.
2008.12.20. 07:58
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: a férfi vízilabda-válogatott lett az év csapata
Az olimpiai bajnok férfi vízilabda-válogatott lett az év csapata a sportújságírók idei szavazásán. A Benedek Tibor, Biros Péter, Gergely István, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szécsi Zoltán, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás összeállítású együttes sorozatban a harmadik ötkarikás játékokon diadalmaskodott Pekingben. A csapatok eddigi vetélkedésén 14 elsőséggel csúcstartó a vízilabda-válogatott. Eredmények: csapat: 1. férfi vízilabda-válogatott 1639 pont, 2. férfi jégkorong-válogatott 1067, 3. Janics Natasa, Kovács Katalin kajak páros 809.
2008.12.19. 21:01
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Vajda Attila az év sportolója
Vajda Attila 2008-ban az év sportolója a Magyar Sportújságírók Szövetségének idei szavazása alapján. A Pekingben a magyar küldöttség első aranyérmét szerző kenus szoros versenyben előzte meg a háromszoros olimpiai második Cseh Lászlót. Vajda 1533, míg a korábban 2006-ban első Cseh 1500 pontot kapott. A harmadik az ötkarikás játékokon ezüstérmes birkózó, Fodor Zoltán lett. Eredmények: Férfiak: 1. Vajda Attila (kajak-kenu) 1533 pont, 2. Cseh László (úszás) 1500, 3. Fodor Zoltán (birkózás) 489.
2008.12.19. 20:53
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Turi György az év edzője
Turi Györgyöt, az úszó Cseh László edzőjét választották az év legjobbjává a sportújságírók. A szakember korábban öt alkalommal végzett dobogón a voksolás alkalmával, de most először győzött. A második helyen Vécsi Viktor, Vajda Attila trénere végzett, s a harmadikon is kajak-kenu edző zárt a Pekingben bronzérmes Kozmann György, Kiss Tamás párost felkészítő Ludasi Róbert személyében. Eredmények: edzők: 1. Turi György (úszás) pont 1305, 2. Vécsi Viktor (kajak-kenu) 841, 3. Ludasi Róbert (kajak-kenu) 584.
2008.12.19. 20:42
 
Az Egyesült Államok 2009 elején harci helikopteres erősítést küld Afganisztánba
Az Egyesült Államok 2009 elején harci helikopteres erősítést küld Afganisztánba, Robert Gates védelmi miniszter már aláírta erről a parancsot - tudósított pénteken a washingtoni média. A kiszivárgott információk szerint a Pentagon egy 3000 fős, harci és szállító helikopterekből álló dandárt irányít a közép-ázsiai országba egy jelentős csapaterősítési program részeként. Gates csütörtökön írta alá az egyelőre hivatalosan még nem bejelentett csapatküldési parancsot, néhány nappal azután, hogy látogatást tett Afganisztánban és Irakban, ahol találkozott helyi parancsnokokkal.
2008.12.19. 20:39
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Mincza-Nébald Ildikó lett az év női sportolója
A párbajtőröző Mincza-Nébald Ildikó érdemelte ki a nők között az év legjobbja címet a Magyar Sportújságírók Szövetsége idei szavazásán. Mincza-Nébald bronzérmet szerzett a pekingi olimpián. Akárcsak tavaly, idén is a kajakos Kovács Katalin végzett a második helyen, míg harmadik az asztalitenisz Európa-bajnokságon egyéniben, párosban és csapatban is érmes Tóth Krisztina lett. Eredmények: Nők: 1. Mincza-Nébald Ildikó (vívás) 1209 pont 2. Kovács Katalin (kajak-kenu) 941 3. Tóth Krisztina (asztalitenisz) 632.
2008.12.19. 20:28
 
 
Betörtek Paris Hilton hálószobájába
Betörtek Paris Hilton Los Angeles-i otthonába és felforgatták a hálószobáját. A tettes pénteken hajnali ötkor hatolt a házba, kapucnis pulóverben, a kámzsát a fejére húzta. Az illető férfi, és pusztán annyit tett, hogy felforgatta Hilton hálószobáját. A rendőrség még senkit nem tartóztatott le, nyomoz az ügyben.
2008.12.19. 20:06
 
 
A kormány elküldte Brüsszelnek az aktualizált konvergenciaprogramot
Miután az Országos Érdekegyeztető Tanács pénteki plenáris ülésén megtárgyalta, a kormány megküldte az Európai Bizottságnak a konvergenciaprogram aktualizált változatát. A konvergenciaprogram aktuális változata szerint a következő évben a magyarországi GDP csökken, az alappálya szerint 0,9 százalékos lesz a visszaesés, 2010-ben azonban már 1,6 százalékkal, 2011-ben 2,5 százalékkal bővül a magyar gazdaság. Jövőre az inflációt 4,5 százalékra várja a kormány a konvergenciaprogram alappályája szerint, 3,2 százalékos pénzromlás várható 2010-ben, 2011-ben pedig 3 százalék lesz az infláció üteme.
2008.12.19. 19:10
 
 
Kézilabda: Magyarország kilencedik az európai ranglistán
Magyarország a kilencedik helyen végzett az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) 2008-as összesített ranglistáján. Az EHF a felnőtt, a 20 és a 18 éven aluli válogatottak eredményei alapján állította össze listáját. A nemenkénti bontásban a magyar férfiak a nyolcadik, a nők pedig a kilencedikek lettek. A 2008-as rangsor: Összesített táblázat: 1. Dánia 528 pont 2. Spanyolország 480 3. Németország 476 ...9. Magyarország 312. Férfiak: 1. Dánia 316 pont 2. Németország 276 3. Franciaország 256 ...8. Magyarország 160. Nők: 1. Spanyolország 276 2. Oroszország 220 3. Dánia 212 ...9. Magyarország 152.
2008.12.19. 19:08
 
 
SZDSZ: a kormány súlyos hibát követett el
Az SZDSZ szerint a kormány súlyos hibát követett el azzal, hogy parlamenti felhatalmazás nélkül döntött nyolcvanmilliárd forint szétosztásáról - közölte a liberális párt az MTI-vel. Hangsúlyozták, hogy a kormány megállapodása a közszférával további 118 milliárd forintjába kerül az adófizetőknek, amiről szintén az Országgyűlés megkerülésével határoztak. "A 2009-es költségvetés még életbe sem lépett, a kormány pedig máris drasztikusan módosítja azt" - írták. Mint olvasható: az SZDSZ azért szavazta meg a költségvetést, hogy biztosítsa az ország stabilitását. "Ezt kezdte most felélni Gyurcsány Ferenc, hiszen ezek a döntések komolyan megkérdőjelezik a kormány szavahihetőségét és hitelességét" - mutatnak rá a közleményben.
2008.12.19. 19:00
 
Eltűnt két horgász Szigliget közelében
Két, Szigliget térségében eltűnt horgász felkutatásához kért segítséget a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság pénteken sötétedés után a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatától (VMSZ) - tájékoztatta Tar Mihály a vízimentők szóvivője az MTI-t. A keresést újabb mentőcsapat bevonásával éjszaka is folytatják. A 29 éves szigligeti férfi és társa kora reggel indult horgászni a tóra, és azóta nem tértek vissza - mondta a szóvivő. A keresők munkáját hamarosan egy újabb mentőcsoport erősíti, így már három hajóval - köztük a vízimentők új, radarral is felszerelt gyorshajójával - folyik a kutatás éjszaka is. A két helyi férfi eltűnését a rokonok jelezték a rendőrségnek, miután szokásuktól eltérően a délutáni órákra sem érkeztek haza.
2008.12.19. 18:39
 
 
Felajánlotta lemondását a belga kormány
Yves Leterme miniszterelnök javaslatára pénteken felajánlotta lemondását a belga kormány, de II. Albert király egyelőre nem döntötte el, hogy elfogadja-e a kabinet távozását. Mint a belga királyi palota péntek esti közleményében áll, az uralkodó a válaszadás előtt konzultációsorozatot kezd. A kormány kollektív lemondásának felajánlása előtt a legfelsőbb bíróság megállapította, hogy vannak olyan jelek, amelyek azt mutatják, hogy kormányzati részről befolyásolni igyekeztek egy fellebbviteli bírósági döntést, a pénzügyi válságba került Fortis bankkal kapcsolatban.
2008.12.19. 18:12
 
 
Nem született megállapodás a ferihegyi sztrájk ügyében
Az elmúlt napok bíztató fejleményei ellenére sem született megállapodás pénteken a ferihegyi repülőtéren, a konfliktusban álló felek kölcsönösen törvénysértőnek nevezték egymás megállapodás tervezeteit. A szakszervezetek szerint a tárgyalások szombaton délelőtt folytatódhatnak. Kovács Zoltán, a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezetének (RDSZSZ) elnöke elmondta: a sztrájkoló szakszervezetek készek azonnali hatállyal visszavonni a munkabeszüntetést, amennyiben a Budapest Airport (BA) ismét elismeri a júniusban egyoldalúan felmondott kollektív szerződést, mindaddig amíg egy újabb kollektív szerződés életbe nem lép.
2008.12.19. 18:10
 
 
Az Oman Oil 15,4 százalékra növelte befolyását a Molban
Az Oman Oil (Budapest) Limited 15,4 százalékra növelte szavazati jogát a Molban december 18-án - közölte magyar olajtársaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján pénteken. Az ománi cégnek a tranzakciót megelőzően 8,4 százaléknyi Mol-részvénye volt. A hivatalos bejelentésből annyi derül ki, hogy az Oman Oil december 18-án mintegy 7,3 millió darab Mol-részvényt szerzett. Azt azonban egyelőre nem tudni, ki vagy kik voltak az eladók. A piacon korábban elterjedt hírek arról szóltak, hogy egy közel-keleti befektető számára szerveznek könyvépítést Londonban, 7 millió darab Mol-részvényre. A piaci információk szerint a vételi árfolyam 12.600 forint volt. A Mol részvények pénteken 10.940 forinton zárták a kereskedést.
2008.12.19. 17:47
 
 
Továbbra sincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás a MÁV-társaságok és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között péntek délután a sztrájkkövetelésekről és az elégséges szolgáltatásról sem. Az egyeztetést szombaton 17 órakor folytatják. Az egyeztetésen a MÁV-START Zrt. képviselője megismételte a még elégséges szolgáltatásra csütörtökön reggel tett javaslatot, azaz 724 vonat közlekedtetését, ami a járatok 20 százaléka volna. A szakszervezet továbbra is ragaszkodott az 1995-ben a sztrájk idejére kötött elégséges szolgáltatáshoz, amely reggel és este egy-egy vonat közlekedtetését tenné lehetővé, továbbá a szakszervezet hozzájárulna a fővárosi elővárosban további 20 vonat indításához is.
2008.12.19. 17:45
 
 
A női vízilabdások mégis bejelentkeznek a Világligára
A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) megpróbálja elérni, hogy a női válogatott mégiscsak indulhasson a jövő évi Világliga-sorozatban. Ezt Martin György, az MVLSZ elnöke mondta az MTI-nek az után, hogy pénteken délután találkozott Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszterrel, és a megbeszélésen világossá vált, hogy a sportág a korábban gondoltnál nagyobb állami támogatásban részesül. A tárca vezetője ezt megelőzően a kormányszóvivői tájékoztatón jelentette be, hogy a vízilabdázók a sajtóban megjelent hírektől eltérően nem 60, hanem 150 millióból gazdálkodhatnak 2009-ben.
2008.12.19. 17:35
 
 
Több tonnányi átcímkézett élelmiszert találtak Törökbálinton
Több tonnányi, mintegy 80 raklapnyi átcímkézett élelmiszert találtak Törökbálinton - tájékoztatta Helik Ferenc fővárosi és Pest megyei helyettes főállatorvos pénteken az MTI-t. A termékek között ásványvíz, sör, citromlé, zsemlemorzsa, sajt, sajtkrém, édesipari termékek és konzervek is voltak, amelyeket egy élelmiszerek tárolására alkalmatlan helyiségben találtak meg a törökbálinti rendőrkapitányság értesítése nyomán. A rendőrség tetten ért két embert, akik éppen lakkbenzinnel és hígítóval mosták le a termékek címkéit, mivel az élelmiszerek 2007-2008-ban lejártak.
2008.12.19. 16:45
 
Nyolc induló lehet a ferencvárosi időközi választáson
Nyolc induló lehet a január 11-ei ferencvárosi időközi országgyűlési képviselő-választáson; szombat délelőtt dönt a helyi választási bizottság arról, kik vehetnek részt a megmérettetésen - közölte Temesi Sándor önkormányzati sajtóreferens az MTI-vel. Gegesy Ferenc, aki egyben a IX. kerület polgármestere, szeptember közepén mondott le egyéniben szerzett parlamenti mandátumáról a 12-es számú országgyűlési egyéni választókerületben (oevk), és kilépett az SZDSZ-ből is. A jelöltállítás ideje péntek délután négy órakor járt le, a pártoknak eddig volt lehetőségük arra, hogy jelöltjeiknek 750 érvényes ajánlószelvényt összegyűjtsenek.
2008.12.19. 16:39
 
 
Nem lesz fehér karácsony
Eső, havas eső, hózápor egyaránt jellemző lesz az időjárásra karácsonyig; fehér karácsonyra azonban nem lehet számítani, mert a hőmérséklet napközben 0 Celsius fok felett lesz - mondta Gyuró György, az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletes meteorológusa. A karácsonyig hátralévő napokban gyakran lesz csapadékos idő - eső, havazás, hózápor -, de tartósan megmaradó hótakaró legfeljebb a hegyekben alakulhat ki. Hétvégén is ilyen időjárás lesz, de vasárnap néhol felszakadozik a felhőzet. Szombaton nap közben 1 és 6, vasárnap 4 és 8 Celsius fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Éjszakánként fagyni fog - mondta a meteorológus.
2008.12.19. 16:34
 
 
Bush: az amerikai kormány segít a csődközelbe jutott autógyártókon
George Bush amerikai elnök bejelentette: kormánya kisegíti a csődközeli állapotba jutott detroiti autógyártókat. Az elnök közölte: hagyni, hogy az autóipar összeomoljon, nem felelős magatartás, a Fehér Háznak közbe kell lépni - mondta. A General Motors, a Ford és a Chrysler 17,4 milliárd dolláros áthidaló hitelt kap. 13,4 milliárd dollárt az eredetileg a bankszféra megmentését célzó 700 milliárd segélycsomagból fordítanak a célra, 4 milliárd dollárt később adnak a mentőcsomaghoz. A három éves futamidejű hitel első, 13,4 milliárd dolláros részét a két cég már decemberben és januárban lehívhatja. A Ford - amely jobb helyzetben van, mint két detroiti társa és nincs szüksége sürgős hitelre - üdvözölte a Fehér Ház döntését.
2008.12.19. 15:17
 
 
Heves Megyei Közgyűlés: nem sérült a HospInvesttel kötött szerződés
Nem sérült az egri Markoth Ferenc Kórház új üzemeltetőjével, a Hospinvest Zrt.-vel kötött szerződés szakemberek szerint amiatt, hogy az ÁNTSZ felfüggesztette a kardiológiai osztály működését - közölte Sós Tamás (MSZP), a Heves Megyei Közgyűlés elnöke pénteken az MTI-vel. Emlékeztetett arra, hogy az egri kórháznak november elseje óta van új üzemeltetője, az átvétel után az ÁNTSZ mindenre kiterjedő vizsgálatot folytatott az intézményben. Az osztályok csaknem felének október 31-ig volt ideiglenes engedélye, 15 osztály esetében pedig a végleges engedélyhez nem voltak meg a feltételek.
2008.12.19. 14:59
 
 
Demszky: nehéz, de eredményes év volt az idei
Nehéz, de eredményes év volt az idei; növekedett a főváros gazdasága, több lett a helyi iparűzési adóbevétel, ugyanakkor kevesebb támogatást kapott az államtól a főváros - mondta Demszky Gábor (SZDSZ) évértékelő sajtótájékoztatóján. A főpolgármester elmondta, hogy a idén Budapest 561 milliárd forinttal gazdálkodhatott és 2000 óta mintegy 130 százalékkal nőtt az iparűzésiadó-bevétel. Negatívumként említette, hogy az állam minden 100 - személyi jövedelemadóként befizetett - forintból mindössze 60 fillért juttatott vissza a fővárosnak.
2008.12.19. 14:59
 
 
Karácsonyra is kiterjedhet az országos vasúti sztrájk
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) határozatlan ideig folytatja a vasárnap óta tartó országos vasúti sztrájkot, a munkabeszüntetés a karácsonyi időszakra is kiterjedhet - jelentette be a VDSZSZ elnöke. Gaskó István elmondta: csütörtökön este 8 óra után folytatódott az egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között, azonban az álláspontok egy tapodtat sem közeledtek egymáshoz, annak ellenére, hogy a szakszervezet fenntartotta kompromisszumos javaslatait. A VDSZSZ elnöke Gyurcsány Ferenc pénteken tett nyilatkozata kapcsán hangsúlyozta: nem tiszte egy miniszterelnöknek, hogy beavatkozzon egy érdekvitába, ahol a felek törvényes eszközöket alkalmaznak.
2008.12.19. 14:50
 
 
Elpusztult Afrika legöregebb csimpánza
Kimúlt Afrika legöregebb ismert csimpánza. Gregoire mintegy 66 évesen szenderedett örök álomra Jane Goodall magatartáskutató kongói majommenhelyén - közölte a tudós alapítványa pénteken Amszterdamban. Gregoire az utóbbi években az afrikai állatvédelem jelképes alakjává vált. A csimpánzok fogságban általában tovább élnek, mint a természetben, de ritkán lépik túl a 60 éves életkort. Gregoire csaknem 40 éven át szenvedett egy brazzaville-i állatkert szűk, napfény nélküli, egyszemélyes ketrecében, míg a ma 74 éves Goodall fel nem fedezte őt.
2008.12.19. 14:42
 
 
Jövőre tovább nő a sportköltségvetés
Jövőre tovább nő a sportköltségvetés, noha a terület idén a pekingi olimpia miatt eleve kiemelt állami támogatásban részesült - jelentette be Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter és Sárközy Tamás, a Nemzeti Sporttanács elnöke a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón. A tárca vezetője kifejtette, hogy bár a nyári játékokat követően a pénzügyi világválság kirobbanása utáni helyzetben a juttatások nyolc-tíz százalékos csökkenésére volt kilátás, az idei 13,7 milliárd forintos sportbüdzsé 2009-ben végül is 15,2 milliárdra emelkedik, amelyhez járul még a települési sportfeladatok ellátására szánt bő ötmilliárd forint.
2008.12.19. 14:38
 
 
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete fenntartja a sztrájkfelhívást
Fenntartja sztrájkfelhívását és követeléseit a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), mert elégtelennek tartották a kormány ajánlatát a közszféra kompenzációjáról - közölte Kerpen Gábor pénteken Budapesten. Hozzátette: az ajánlat nem érte el a követeléseiknek még a harmadát sem. Arra a kérdésre, hogy sztrájkolni fognak-e január 12-én, a szakszervezeti elnök úgy válaszolt: még karácsony előtt értékelik a kialakult helyzetet, és a "további akcióik ütemezését" ez alapján határozzák majd meg.
2008.12.19. 14:13
 
 
Filmes díj és feleség a cipődobáló iraki újságírónak
A leköszönő amerikai elnököt cipővel megdobáló iraki újságírónak ajánlotta díját a legjobb forgatókönyvért járó kitüntetés nyertese a dubaji nemzetközi filmfesztiválon, egy ciszjordániai palesztin klán feje pedig a lányait ajánlotta fel az újsütetű arab népi hősnek 30 ezer dollárral egyetemben. Muntaszir az-Zaidi vasárnap vágta George W. Bush elnökhöz a cipőjét, amivel egycsapásra - két dobással - szupersztár lett az arab világban. Népszerűségét jelzi, hogy a dubaji filmfesztivál csütörtöki díjkiosztó ünnepségén Annemarie Jacir palesztin származású amerikai filmrendező, forgatókönyvíró és költő neki ajánlotta a kitüntetést, amelyet a Salt of this Sea című romantikus dráma forgatókönyvéért kapott.
2008.12.19. 13:59
 
 
További uniós tagországok kaphatnak pénzügyi segítséget
További uniós tagállamok kaphatnak a magyarországihoz hasonló pénzügyi segítséget az Európai Uniótól, a Világbanktól és a Nemzetközi Valutaalaptól - mondta Kovács László uniós adóügyi biztos pénteken Budapesten. A magyarországihoz hasonló csomagra tart igényt Lettország, a bizottság már jóváhagyta a támogatását. Szó van ugyanilyen kérésről Románia és Bulgária esetében, valamint Észtország és Litvánia is bekerülhet ebbe a sorba - mondta Kovács László. Az ünnepi időszak késleltetheti az ügyintézést, de ha egy ország úgy látja, hogy sürgős segítségre van szüksége, akkor akár karácsony este is benyújthatja igényét - tette hozzá az uniós biztos.
2008.12.19. 13:16
 
 
A rosszul dolgozókat és a hiányzókat küldik el először a Suzukinál
Pénteken megkezdi az elbocsátandó dolgozók értesítését a Suzuki, az 1200 fősre tervezett létszámleépítés során elsőként azokat küldik el, akik idén írásbeli figyelmeztetést kaptak vagy 2005 óta igazolatlanul hiányoztak - áll az MTI birtokába került tájékoztatóban. Az Üzemi Tanács értesítője a kiválasztási szempontok között a továbbiakban közli: "harmadik lépcsőben a vállalat az öregségi nyugdíjban részesülő munkavállalókat választja ki, a fiatalabb generáció munkahelyeinek megmentése céljából". Az előző három szemponton kívül a vállalat a munkaviszony hossza alapján veszi fel a listára az elbocsátandó dolgozókat.
2008.12.19. 12:55
 
 
Hétfőtől újra járható a budai alsó rakpart a Lágymányosi és a Margit híd között
Hétfőtől újra járható a budai alsó rakpart a Lágymányosi hídtól egészen a Margit hídig, miután visszaadják a forgalomnak a Petőfi híd és az Erzsébet híd közötti szakaszt - közölték az Élő Duna projekt kivitelezői. Rövid ideig tartó forgalomkorlátozásokra továbbra is számítani kell. Az említett szakaszon november végén fejeződtek be a csőfektetési munkálatok és hétfőre az aszfaltozás is elkészül, így két héttel az eredetileg tervezett januári határidő előtt befejeződik az építkezés. Felhívták a figyelmet arra: bár a közlekedés mindkét irányban elindulhat, az autósoknak a főgyűjtőcsatorna építése miatt további forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk, amelyek az alsó rakpartot is érintik majd.
2008.12.19. 12:34
 
 
Márciusban jelenik meg a U2 új lemeze
Az új esztendő márciusában jelenik meg a U2 együttes új albuma, amely a tizenkettedik lesz az ír banda stúdiólemezeinek sorában. Bonóék legutóbb 2004-ben jelentkeztek sorlemezzel, a How To Dismantle An Atomic Bomb című többszörös Grammy-díjas koronggal. A No Line on The Horizon nemzetközi megjelenését március 2-ára tervezik, Észak-Amerikában egy nappal később kerül az üzletekbe. Az új U2 album kiadását eredetileg 2008 végére tervezték, ám az együttes tagjai szeptemberben bejelentették, hogy további dalokat írnak, így a megjelenés átcsúszott jövőre.
2008.12.19. 11:56
 
Nem indulhat az MDF-es jelölt a IX. kerületi időközi választáson
Nem indulhat az MDF-es Dézsi Mihály a ferencvárosi időközi országgyűlési választáson, mert nem sikerült összegyűjtenie a szükséges 750 érvényes ajánlószelvényt - erről a helyi egyéni választókerületi választási bizottság döntött. A választási bizottság csütörtöki határozata szerint Dézsi Mihály ugyan leadott 827 ajánlószelvényt, azonban ebből 145 érvénytelen volt, így elutasították, hogy elindulhasson a választáson. A 2009. január 11-ére kitűzött időközi képviselő-választást azért kell megtartani, mert Gegesy Ferenc polgármester, korábbi szabad demokrata országgyűlési képviselő szeptember 15-én lemondott parlamenti mandátumáról, és kilépett a pártból is.
2008.12.19. 11:33
 
 
A szlovák államfő nem írta alá a módosított közoktatási törvényt
Ivan Gasparovic szlovák államfő nem írta alá a módosított közoktatási törvényt, amely lehetővé tette volna, hogy a kisebbségi tankönyvekben először a kisebbség anyanyelvén, majd zárójelben szlovákul tüntessék fel a földrajzi neveket - jelentette be Martina Balleková, az elnöki hivatal képviselője. A törvénymódosítás elutasítására többek között Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke kérte meg az államfőt. A jogszabály most visszakerül a parlament elé. A 150 tagú testületben legalább 76 támogató szavazatra van szükség, hogy Gasparovic elutasítását felülvizsgálják, és a módosításokat mégis elfogadják.
2008.12.19. 11:27
 
 
A Mars felszíne régen kedvezhetett az élet kialakulásának
Kulcsfontosságú ásványokat, karbonátokat talált a Mars felszínének több területén a vizsgálódó szonda. Ez vízben oldott széndioxidra utal, egyúttal arra, hogy az itteni környezet alkalmas lehetett az élet kifejlődésére. A Mars Reconnaissance Orbiter űrszonda karbonátos ásványokat azonosított egy becsapódásos kráterben, a Nili Fossae régióban. Ez arra utal, hogy a Mars egykori vizes környezeteinek nem mindegyike volt olyan zord, ahogy azt eddig hittük. A mostani felfedezés azt mutatja, hogy nemcsak savas, hanem semleges és lúgos vizes környezetek is lehettek a Marson, melyek kedvezőbbek az élet kialakulása szempontjából.
2008.12.19. 10:47
 
 
Szonda Ipsos: a többség nem támogatja a VDSZSZ sztrájkját
A Szonda Ipsos szerdán végzett telefonos közvélemény-kutatásából az derül ki, hogy a magyar lakosság mindössze 36 százaléka ért egyet a VDSZSZ munkabeszüntetésével - írja a Népszabadság Online. A felmérés szerint a lakosság csaknem minden csoportjában a sztrájkhoz negatívan viszonyulók vannak többségben. Különösen erős az elutasítás a diplomások körében, ahol 59 százalék nem szimpatizál a sztrájkolókkal, és csupán 30 százalék ért velük egyet. Az MSZP-tábor véleménye még karakteresebb: 81-15 arányban vannak a mostani munkabeszüntetés ellen. A Fidesz szavazói korántsem képviselnek ennyire egységes álláspontot, a sztrájk támogatóinak aránya alig haladja meg az ellenzőkét (48-43 százalék).
2008.12.19. 10:39
 
 
Eladó Scarlett Johansson használt zsebkendője
Kétszer használt papírzsebkendővel gyűjt pénzt Scarlett Johansson egy segélyszervezetnek. Az amerikai színésznő az NBC tévécsatornán népszerűsítette The Spirit című új filmjét Jay Leno beszélgetős műsorában szerdán. Betegen érkezett a stúdióba, és az adásban elmondta, hogy a másik főszereplőtől, Samuel L. Jacksontól kapta el a náthát, amely szerinte sokat érhet, hiszen sztárok adogatják egymásnak. Jay Leno erre adott neki egy zsebkendőt, amelybe Johansson kétszer is belefújta az orrát, majd kijelentette, hogy a műsor után felteszi az eBay-re, a bevételt pedig az éhínség ellen küzdő USA Harvest segélyszervezetnek ajánlja fel.
2008.12.19. 09:38
 
 
Alain Bernard a bajnokok bajnoka Franciaországban
Alain Bernard-t, a 100 méteres gyorsúszás pekingi olimpiai aranyérmesét választotta a bajnokok bajnokának Franciaországban a l'Equipe című sportnapilap. Az idei szavazáson Bernard 879 ponttal végzett az élen, megelőzve az 560 pontos, szintén olimpiai bajnok férfi kézilabda-csapatot, illetve a tavaly győztes, ezúttal 458 pontot gyűjtő Sébastien Loeb, Daniel Elena világbajnok ralipárost. Az első tízbe még a teniszező Jo-Wilfried Tsonga, a kerékpáros Julien Absalon, a birkózó Steeve Guénot, a labdarúgó Franck Ribery, a motorversenyző Mike Di Meglio, a vitorlázó Francis Joyon és az alpesi síelő Jean-Baptiste Grange került be.
2008.12.19. 08:49
 
 
Gyurcsányt meglepte Orbán elutasítása
Gyurcsány Ferencet meglepte, hogy Orbán Viktor elutasította kettejük találkozóját. A miniszterelnök erről az MR1 Kossuth Krónikájában beszélt péntek reggel. A kormányfő azért lepődött meg az elutasításon, mert mint mondta, a Fidesz elnökének az elmúlt hetekben több olyan nyilatkozata is volt, amely arra utalt: hallja az emberek igényét, hogy beszélni, tárgyalni kell, mint minden más normális országban. Abszurd, hogy hír tud lenni Magyarországon, hogy az ellenzék vezére és a kormányfő tárgyal egymással - fűzte hozzá.
2008.12.19. 08:31
 
 
Zavartalan a közlekedés Ferihegyen
A pénteki csúcs és a folytatódó sztrájk ellenére folyamatos a forgalom a ferihegyi repülőtéren, egyelőre bizonytalan, hogy a felek mikor folytatják az egyeztetést. A péntek amúgy is forgalmas nap a repülőtéren, de az adventi időszakban a szokásosnál is többen kelnek útra. A repülőtér 2 B terminálján az összes utasbiztonsági csatorna folyamatosan működik, ám a megnövekedett forgalom miatt 20-40 perces sorban állásra kell számítani - mondta el Szollár Domokos, a BA szóvivője. A sztrájk miatt pénteken egyetlen járatot sem kellett törölni, az induló és az érkező gépek kisebb késésekkel ugyan, de közlekednek. A Budapest Airport nem számít komoly fennakadásokra a nap folyamán.
2008.12.19. 08:13
 
 
A Hamász katonai szárnya bejelentette a tűzszünet végét
A Hamász palesztin iszlamista szervezet katonai szárnya helyi idő szerint pénteken reggel 6 órakor bejelentette az Izraellel kötött tűzszünet végét. Ezt követően máris két újabb rakétát lőttek ki a Gázai övezetből Izrael déli területeire. Az Ezzedin al-Kasszám Brigádok honlapján leszögezték: a hat hónappal ezelőtt megkötött fegyvernyugvást nem újítják meg, mert, mint írták, "a cionista ellenség nem tartotta tiszteletben annak feltételeit". A radikális fegyveres csoport egyúttal Izraelre hárította a tűzszünet felmondásának minden következményét. A Hamász katonai szárnya figyelmeztetett: a Gázai övezet elleni minden agresszió újabb nagyszabású összecsapáshoz vezet.
2008.12.19. 07:55
 
 
Vasutassztrájk: bizonytalanok a hétvégi kilátások
Változatlan lendülettel folytatódik az országos vasúti sztrájk pénteken, a hétvégi kilátások egyelőre bizonytalanok - közölte Oroszi Rudolf, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) munkatársa. Oroszi Rudolf megerősítette, hogy egyelőre nincs kitűzve időpont a MÁV-val történő tárgyalások folytatására, a szakszervezet vezetése következő ülését pénteken délelőtt tartja. A MÁV szerint azzal, hogy a VDSZSZ különböző kifogásokra hivatkozva nem akart megállapodni csütörtökön, sajnos a pénteki és hétvégi vasúti közlekedés is bizonytalanná és kiszámíthatatlanná vált - mondta a MÁV sajtófőnöke.
2008.12.19. 07:31
 
 
Elmarad a közszféra januárra tervezett sztrájkja
Péntek hajnalban egyezség született az Egységes Közszolgálati Sztrájkbizottság és kormány között a közszféra 13. havi illetményének kompenzálásáról, amelynek eredményeképpen a január 12-re meghirdetett sztrájkot a szakszervezetek nem tartják meg - jelentette be napirend előtt Simon Gábor, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára pénteken az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) plenáris ülésén. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MR1 Krónika című műsorában elmondta: ha jól tudja, a megállapodás lényege az, hogy a 180 ezer forintos havi fizetésig mindenkinek kiegészítik a jövedelmét havonta körülbelül 10 ezer forinttal.
2008.12.19. 07:00
 
 
Életveszélyes fenyegetést kapott Gaskó István, a VDSZSZ elnöke
Életveszélyesen megfenyegették Gaskó Istvánt, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnökét csütörtökön - erősítette meg Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI információját. Elmondta, hogy csütörtökön délután öt óra körül egy férfi a 112-es központi hívószámon azt közölte, hogy "egy órán belül felrobban" a szakszervezeti vezető. A telefonhívás egy X. kerületi telefonfülkéből érkezett. Tafferner Éva közölte: a X.kerületi rendőrkapitányság elrendelte a nyomozást ismeretlen tettes ellen közveszéllyel fenyegetés bűncselekmény miatt. A rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi.
2008.12.18. 22:00
 
 
A MÁV szerint továbbra is bizonytalan a vasúti közlekedés
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének munkabeszüntetése miatt továbbra is bizonytalan a vasúti menetrend, az utasoknak ezért útvonal rövidülésekre és jelentős késésekre kell számítani - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke az MTI-vel. Kavalecz közleménye szerint a Déli pályaudvaron és a Keleti pályaudvaron jelenleg nincs vonatközlekedés, de a Nyugati pályaudvar működik. Sztrájkolnak Rákoshegy, Veresegyház, Miskolc, Mezőzombor, Emőd, Nyékládháza, Szombathely, Celldömölk, Siófok, Szentlőrinc, Pécs, Kaposvár, Szeged állomáson is. A ceglédi és a váci vonalon kétórás közlekedési rend van, Budapest Kelenföld-Székesfehérvár-Lepsény, illetve a pusztaszabolcsi, dunaújvárosi vonalon is van eljutási lehetőség Kelenföldig.
2008.12.18. 21:55
 
Eredménytelen volt az egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Nem állapodtak meg a csütörtök esti tárgyaláson sem a MÁV-társaságok és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) képviselői a sztrájkkövetelésekről, valamint a még elégséges szolgáltatásról - közölték a felek. Még az egyeztetés folytatásának időpontjáról sem egyeztek meg. A mintegy negyedórás tárgyalást követően Bárány Balázs, a VDSZSZ alelnöke az MTI-nek elmondta: a szakszervezet elfogadhatatlannak tartja a MÁV-START ajánlatát a még elégséges szolgáltatásra, mert úgy akarja a vasúttársaság közlekedtetni a vonatokat, hogy az értelmetlenné tenné a sztrájkot. A szakszervezet ajánlata továbbra is az, hogy naponta 1-1 vonatpár közlekedne a vonalakon, és további 20 járat lenne az elővárosi forgalomban - tette hozzá az alelnök.
2008.12.18. 21:15
 
Karácsonyra állatstop!
Az élő állatok ajándékozását az állatvédők nem javasolják!
2008.12.18. 21:10
 
Sikeres volt a közös kiállítás
Véget ért a harmadik alkalommal megrendezett Signexpo és az első alkalommal lebonyolított Digitalexpo kiállítás a budapesti Syma-csarnokban. A reklámdekorációs ipar, illetve a digitális nyomtatási és képalkotási ipar közös rendezvényén csaknem 96 vállalkozás – köztük több külföldi – mutatta be termékeit, szolgáltatásait, ezeket a három nap során 3209 érdeklődő kereste fel. Rengeteg újdonságot, érdekességet vonultattak fel a standokon, a legnagyobb sikert az autódekorációs anyagok és technikák, a helyszínen megtartott photoshop gyorstalpaló tanfolyamok, az érintőképernyős tájékoztató táblák, valamint a különböző nagyformátumú nyomtatógépek aratták. A szakvásár elérte célját, hiszen a vállalkozások amellett, hogy megtartották meglévő ügyfeleiket, több új üzletet, vagy előszerződést kötöttek. Valamennyien elégedetten zárták a kiállítást.
2008.12.18. 21:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208[2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista