2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Ferencvárosi választás: feljelentést tett az MDF a rendőrségen
Feljelentést tett az MDF ismeretlen tettes ellen a szavazás rendje elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt a IX. kerületi rendőrkapitányságon - közölte Herényi Károly, a párt frakcióvezetője hétfőn Budapesten. Dézsi Mihály, az MDF IX. kerületi jelöltje elmondta, hogy fellebbeznek a választási bizottság elsőfokú határozata ellen is, melynek értelmében a januári ferencvárosi időközi országgyűlési választáson nem indulhat az MDF, a MIÉP és Magyar Szociális Zöld Párt jelöltje. A többi között arra a kérdésre is választ keresnek, hogy miért csak ezen három párt ajánlószelvényeit vizsgálták - tette hozzá.
2008.12.22. 16:22
 
 
XVI. Benedek: a katolikus ifjúsági világtalálkozó nem "egyházi rockfesztivál"
XVI. Benedek pápa bírálta hétfőn azt a katolikus körökben is elterjedt nézetet, amely szerint "a pápa a katolikus ifjúsági világtalálkozó sztárja", és amely szerint ez a találkozó egyfajta "egyházi rockfesztivál". "A pápa nem csillag, amely körül forog az egész (eseménysorozat)" - mondta a Római Kúriához (a Szentszék adminisztratív apparátusához) intézett karácsonyi beszédében a Vatikán Kelemen Termében (Sala Clementina). Hozzátette: a találkozó lényege a fiatalok találkozása Jézussal. További fontos célja a rendezvénynek, hogy barátságok szövődjenek a világ minden tájáról egybesereglő katolikus fiatalok között - hangsúlyozta az egyházfő.
2008.12.22. 15:46
 
 
Simor: negatív fogyasztói áralakulásra nem kell számítani
Ma nincs deflációs veszély Magyarországon, azaz negatív fogyasztói áralakulásra nem kell számítani, a bérek növekvő trendje nem ezt vetíti előre - mondta a hétfői tájékoztatóján Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke. Az aktualizált konvergencia programban szereplő, jövő évi 4,5 százalékos átlagos infláció valószínűleg a jövő évi költségvetés számaival illetve az IMF megállapodással összefüggésben alakult ki - felelte az MTI kérdésére a jegybank elnöke. Hozzáfűzte azt is, hogy a prognózist készítők nehéz helyzetben vannak, hiszen a feltételek gyorsan változnak.
2008.12.22. 15:29
 
 
Éveken belül 25 millió új munkanélküli világszerte
Nyolc-tíz millióval nőhet 2010. végére a munkanélküliek száma a fejlett országokban - nyilatkozta az ezen országokat tömörítő OECD szervezet vezetője. Angel Gurria azt is közölte, hogy a teljes világot tekintve a hivatalosan munkanélkülivé váló aktív korú embertömeg száma elérheti két év múlva a 25 milliót, de legkevesebb 20 millióval nő. Véleménye szerint elsősorban az építőipar lesz az a szektor, ahonnan a következő években a legtöbb munkanélküli kerül majd ki, tekintettel arra, hogy "brutálisan" csökken az ágazat tevékenysége. Megemlítette Spanyolország és Írország esetét.
2008.12.22. 15:11
 
 
A monetáris tanács 50 bázisponttal csökkentette az alapkamatot
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal, 10,0 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot hétfőn. A döntés megfelel a piaci várakozásoknak. A monetáris tanács október 22-én 8,5 százalékról 11,5 százalékra emelte az alapkamatot, majd november 24-én és december 8-án egyaránt 0,5 százalékponttal csökkentette a mértékét. Az indoklás szerint a monetáris tanács a várható gazdasági lassulással és erőteljes dezinflációval összhangban a monetáris kondíciók lazításának folytatása mellett döntött. Amennyiben a tőkeáramlások folytonossága és a pénzügyi közvetítő rendszer stabilitása lehetővé teszi, az alapkamat a következő hónapokban tovább csökkenhet - jegyzi meg a testület.
2008.12.22. 14:03
 
 
Kivonultak a szocialista képviselők a költségvetési bizottság üléséről
Kivonultak a sztrájkoló szakszervezetek ügyében összehívott hétfői parlamenti költségvetési bizottsági ülésről az MSZP képviselői. A szocialisták később visszamentek az ülésterembe. A napirendet ekkor sem tudták elfogadni, mert arra 14-en voksoltak igennel, 14 nem és egy tartózkodás ellenében - így a bizottsági ülés véget ért. Szabó Lajos, a testület szocialista alelnöke a kivonulásról hozott döntést azzal indokolta, hogy Varga Mihály elnök nem szavaztatta meg a képviselőket a napirendről. Véleménye szerint a Fidesz politikai hecckampányra használta az ülést.
2008.12.22. 13:51
 
 
A Hannover nem akarja a Celtic-hez engedni Husztit
A Celtic Glasgow januárban ajánlatot tesz Huszti Szabolcsért, akit azonban klubja, a Bundesligában szereplő Hannover 96 nem akar elengedni. Sajtóinformációkra hivatkozva arról számolt be honlapján a német futballklub, hogy a skót elitgárda mestere, Gordon Strachan már többször is megnézte a magyar válogatott játékost, akiért az egyesület a téli átigazolási szezonban hivatalosan is bejelentkezik. A 25 éves Huszti szerződése jövő nyáron jár le Németországban, így akkor ingyen igazolható lesz. Dieter Hecking, a Hannover vezetőedzője ezzel együtt kizárta, hogy a középpályás januárban elhagyja a csapatot.
2008.12.22. 13:40
 
 
Molnár Csaba: politikai indítékok állnak a vasutassztrájk hátterében
Egyre több bizonyíték van arra, hogy politikai indítékok állnak a vasutassztrájk hátterében - mondta Molnár Csaba közlekedési miniszter a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón. A Fidesz elnöke a saját honlapjára feltett videoüzenetében - amit még a vasutas sztrájk kezdete előtt rögzítettek - elismerte, hogy sztrájkokkal kívánják megbuktatni a kormányt, kikényszeríteni az előrehozott választást - mondta a miniszter. Molnár szerint ezzel közvetett módon a Fidesz elnöke elismerte, hogy hatalmi ambíciói kielégítése érdekében, a zűrzavarban, a károkozásban, a karácsonyi ünnep hangulatának a tönkretételében érdekeltek. Gaskó István visszautasította a miniszter kijelentéseit.
2008.12.22. 13:34
 
 
AC Milan: az olasz sajtó szerint máris érződik Beckham hatása
Az Udinese elleni 5-1-es vasárnapi siker után arról cikkezik az olasz sajtó, hogy az ezúttal még csak a lelátón helyet foglaló David Beckham hatása máris érződik az AC Milan labdarúgócsapatánál. A klasszis angol játékost szombaton mutatták be Milánóban, ahol bő két hónapig vendégszerepel majd a Los Angeles Galaxytól kölcsönben. Néhány újság szerint az ő kisugárzásának is köszönhető, hogy az utóbbi hét meccséből mindössze kettőt megnyerő gárda ezúttal parádézott a gyepen, s gyakorlatilag kiütötte az udineieket. "A tribünön ott ül az új szerzemény, aki tapsol és nevet, nevet és tapsol" - írta Beckhamről a La Repubblica.
2008.12.22. 13:25
 
Az EBESZ január 1-én visszavonja grúziai misszióját
Visszavonja grúziai misszióját január elsejétől az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) - jelentette be hétfőn Bécsben a szervezet soros, finn elnöksége. A döntésre azután került sor, hogy Oroszország ellenezte a december 31-én lejáró küldetés meghosszabbítását. Antti Turnen finn nagykövet hangsúlyozta: az 56 tagállamot számláló szervezet megfigyelői missziójának három hónapos technikai meghosszabbítását "egyetlen ország" utasította el. A nagykövet úgy vélekedett, hogy a hosszabbítás Dél-Oszétia - illetve Abházia - függetlenségének Moszkva által követelt elismerésén bukott el.
2008.12.22. 12:46
 
 
Készenléti szolgálatba léptek a Gripen vadászgépek
A kecskeméti légi bázisról hétfőn délelőtt emelkedett a levegőbe két Gripen vadászgép, amelyek először adnak fegyveres készenléti szolgálatot; az eseményt a kifutópálya mellett megtekintő Szekeres Imre honvédelmi miniszter történelminek nevezte az új vadászgépek hadrendbe állítását. "Ez egy korszakváltás, ami egy modern és nagyon korszerű haditechnika magyarországi életbe lépését jelenti" - mondta a honvédelmi miniszter, aki Havril András vezérezredes, a HM honvéd vezérkar főnökével együtt vett részt az eseményen. A Gripen vadászgépek hétfőtől látják el Magyarország légterének védelmét, a még hadrendben lévő MiG-29-es vadászgépekkel felváltva adják a fegyveres készenléti szolgálatot.
2008.12.22. 12:45
 
Kinevezték a Reformszövetség munkacsoportjainak vezetőit
Ügyvivői testületének döntése alapján a Reformszövetség Békesi Lászlót, Chikán Attilát, Oszkó Pétert és Lőrincz Lajost nevezte ki munkacsoportjainak élére - közölte a szövetség az MTI-vel hétfőn. Békesi László egyetemi tanárt, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Gazdaságpolitikai Munkabizottságának elnökét a gazdaságpolitikai munkacsoport vezetésére kérte fel a szövetség. A gazdaságpolitikai munkacsoport felel a 2009-13 között követendő gazdaságpolitika javasolt irányainak, a konvergenciaprogram jellemzőinek és az euró bevezetése érdekében megteendő lépéseknek a kidolgozásáért.
2008.12.22. 12:30
 
 
A német nagykövetségnél demonstráltak a Ferihegyi repülőtér dolgozói
A budapesti német nagykövetségnél demonstráltak a Ferihegyi repülőtér dolgozói családtagjaikkal hétfőn délelőtt. A békés tüntetésen körülbelül 50-en vettek részt. A Ferihegyen december 10. óta sztrájkoló szakszervezetek vezetői petíciót adtak át a német nagykövet képviselőjének, amelyben segítséget kérnek a német nagykövetségtől, az egyik legjelentősebb német vállalat, a BA-tulajdonos Hochtief lépéseivel kapcsolatban. Kifejtik: a budapesti repülőtéren az elmúlt években - különösen amióta a Hochtief tulajdonába került - számos, a dolgozókat rendkívül érzékenyen érintő megszorítás, a szolgáltatási színvonalat rontó át- és kiszervezés volt. A tüntetésen megjelent Gaskó István, a VDSZSZ elnöke és a Liga Szakszervezetek képviselői is.
2008.12.22. 12:19
 
 
Rekord mennyiségű adomány érkezett a Mikulásgyárba
A tavalyinál is több, összesen tizenegyezer doboz ajándék gyűlt össze a rászorulóknak a Mikulásgyárban idén. Az adományozók vasárnap este tíz óráig adhatták le ajándékaikat Budapesten az 56-osok terén, a Csepel és Duna Plazában, valamint 14 vidéki bevásárlóközpontban. A záró hétvégén a hétköznapi átlaghoz képest háromszor annyi ajándékot vittek a látogatók, napi 2700 dobozt. Az adományokat a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Posta Logisztika segítségével továbbítják a rászorulóknak.
2008.12.22. 12:01
 
 
Huszonnégy órás tűzszünetet tart a Hamász
Huszonnégy órán át szünetelteti a Hamász Izrael elleni rakétatámadásait - jelentette be hétfőn a palesztin szervezet egyik vezető tisztségviselője. A rövid tűzszünet a két fél között közvetítő Egyiptom kérésére, vasárnap este lépett életbe - mondta Ajmán Taha. Hozzátette, hogy a Hamász kész megfontolni egy hosszabb tűzszünetre irányuló kezdeményezést is. Az iszlamista szervezet pénteken bejelentette, hogy nem újítja meg az egyiptomi közvetítéssel, fél évre szólóan meghirdetett fegyvernyugvást. Az izraeli hadsereg vasárnapi adatai szerint azóta a Hamász mintegy 60 rakétát és aknát lőtt ki Izrael területére, míg Izrael légicsapásokkal válaszolt, amelyekben legalább egy ember életét vesztette.
2008.12.22. 11:10
 
 
Megállapodás nélkül karácsonyra sem állhat helyre a vasúti forgalom
Amennyiben hétfőn nem születik megállapodás a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV között, a karácsonyi ünnepekre már nem állhat helyre a vasúti közlekedés - közölte a vasúttársaság hétfőn. A MÁV hétfő reggeli közleményében hangsúlyozza: nem vasutas sztrájkról van szó, és nem is általános sztrájkról, hanem a VDSZSZ sztrájkjáról. Ezt a vasúttársaság szerint az is bizonyítja, hogy a több mint egy hete tartó munkabeszüntetésben a MÁV kocsivizsgálói, jegyvizsgálói és pénztárosai közül csupán mintegy tízszázaléknyian sztrájkolnak.
2008.12.22. 11:06
 
 
Mikulás-rekord Bukarestben
Közel négyezer román télapó állított fel új világrekordot vasárnap Bukarestben ajándékosztással egybekötött felvonulásával. A bukaresti városi tanács által szervezett eseményen 3939, télapónak öltözött ember vett részt, hogy megjavítsák a "legtöbb egyszerre ajándékozó télapó" rekordját, amelyet eddig Tajvan fővárosa, Tajpej tartott 3618 fővel. A Guinness Rekordok Könyvének képviselője adta át a helyi hatóságoknak a rekordot hitelesítő diplomát - jelentette a román Realitatea TV. Bukarest még két rekordot próbál felállítani az év végéig: a leghosszabb virsli és a leghosszabb sütemény világcsúcsát.
2008.12.22. 10:32
 
 
Az év utolsó napján kezdődik a Bush felé cipőt dobó újságíró pere
December 31-én kezdődik annak az iraki újságírónak a pere, aki az amerikai elnök felé hajította cipőjét egy bagdadi sajtótájékoztatón - közölte hétfőn a kijelölt vizsgálóbíró. "A nyomozás befejeződött, az ügyet továbbították az iraki központi bűnügyi bíróság elé. A per december 31-én, szerdán kezdődik" - mondta Dija al-Kenáni. A tárgyalás nyilvános lesz a sajtó számára. Az iraki büntető törvénykönyv 223. paragrafusa alapján, külföldi államfő ellen, hivatalos látogatása alatt elkövetett támadás címén indult eljárás Muntaszir az-Zaidi televíziós újságíró ellen, miután George Bush Irak-politikája miatti tiltakozásként lábbelijét az elnök felé dobta.
2008.12.22. 09:54
 
 
Ferencvárosi választás: több ezer hamis ajánlószelvényt találtak
A Legfőbb Ügyészségen tett feljelentést a ferencvárosi országgyűlési egyéni választókerületi bizottság, miután több mint 2200 hamis, nem az Állami Nyomdában készült ajánlószelvényt találtak az MDF, a MIÉP és a Magyar Szociális Zöld Párt által leadott szelvények között - mondta Horváth Péter, a helyi választási iroda helyettes vezetője hétfőn az MTI-nek. A január 11-ére kitűzött időközi országgyűlési képviselő választáson így az MDF, a MIÉP és az MSZZP jelöltje nem indulhat. A választókerületi bizottság hétfőn eljuttatta a Legfőbb Ügyészséghez a feljelentést, amelyet választás rendje elleni bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt tettek - mondta el Horváth Péter.
2008.12.22. 09:45
 
 
A dzsungel könyve: jubileumi előadás a Pesti Színházban
A dzsungel könyve című musical 750. előadását ünnepelték vasárnap este a Pesti Színházban. A teltházas produkciót követő ünnepségen Geszti Péter úgy vélekedett, a darab sikere elsősorban annak tudható be, hogy az "minden játékossága és humora mellett komoly, elgondolkodtató kérdéseket fogalmaz meg". "Ez alapvetően egy nagyon drámai történet, van benne halál, árulás, vérvád, mégis úgy meséli el mindezt, hogy közben szórakoztató, humoros és gyerekek számára is abszolút élvezhető marad; ez benne a varázslat" - mondta el a dalszövegeket jegyző Geszti Péter az MTI-nek.
2008.12.22. 09:30
 
 
1,4 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom a naptárhatástól megtisztított adatok alapján októberben 1,4 százalékkal, az első kilenc hónapban 1,9 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakától - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Októberben a kiskereskedelmi forgalom szezonálisan és naptárhatástól megtisztítva 0,1 százalékkal csökkent az előző hónaphoz képest. Tavaly októberben a kiskereskedelmi forgalom a naptárhatástól megtisztított adatok alapján 3,7 százalékkal maradt el az egy évvel korábbi szinttől, az előző hónaphoz képest pedig változatlan maradt 2008 októberében.
2008.12.22. 09:06
 
 
Ferihegyi sztrájk: folyamatos a forgalom a repülőtéren
Továbbra is folyamatos a forgalom a ferihegyi repülőtéren, délután 4 utasbiztonsági kapu működött - mondta Hardy Mihály, a Budapest Airport (BA) vállalati kapcsolatainak igazgatója hétfőn. Hozzátette: estére valószínűleg hosszabb sorok lesznek a több utazó miatt. Egy-egy napon 25-28 görög utasbiztonsági ellenőr dolgozik az ellenőrzési pontoknál. Hardy Mihály arra a kérdésre, hogy mikor egyeztetnek tovább a szakszervezetekkel, úgy válaszolt: nem tudja, mikor ülnek újra tárgyalóasztalhoz, de a BA várja az érdekképviseletek megkeresését. A szakszervezetek vezetőit az MTI késő délutánig nem érte el, hogy a tárgyalások folytatásáról kérdezze őket.
2008.12.22. 09:00
 
 
Újra járható a budai alsó rakpart a Lágymányosi és a Margit híd között
Mától újra járható a budai alsó rakpart a Lágymányosi hídtól egészen a Margit hídig, miután visszaadták a forgalomnak a Petőfi híd és az Erzsébet híd közötti szakaszt. Az említett szakaszon november végén végeztek a csőfektetési munkálatokkal, és mára az aszfaltozás is elkészült, így két héttel az eredetileg tervezett januári határidő előtt befejeződött az építkezés. A főgyűjtőcsatorna építése miatt azonban további forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk az autósoknak, amelyek az alsó rakpartot is érintik majd. Az építés miatt a Bem téren és a Margit hídnál is forgalomkorlátozások lépnek életbe. A Bem téren január 10-től február közepéig sávszűkítésre, majd a Fő utcai kereszteződés újbóli lezárására kell számítani, várhatóan a nyár elejéig.
2008.12.22. 08:15
 
 
Halálos első randevú
Csók csattanása helyett pisztoly durrant egy randevún Thaiföldön: egy 37 éves nőt annyira idegesített egy férfi udvarlása, hogy lelőtte az első találkán. A 35 éves férfi holttestére december elején talált rá a rendőrség egy parkban. A nyomozók a napokban derítették ki, hogy az áldozat rendszeresen telefonált egy karaokebár-tulajdonos nőnek. A rendőrségi kihallgatáson a hölgy hamar bevallotta, hogy ő lőtte le a férfit, mivel elege lett folytonos telefonálgatásaiból, és hogy szerelmi vallomásait ráadásul rendszeresen trágár szavakkal fűszerezi. Egy alkalommal beleegyezett egy randevúba, ám első csók helyett súlyos szemrehányásokat kapott udvarlója és utána következett a "java": a nő pisztolyt rántott, többször belelőtt a férfiba, majd elmenekült a helyszínről.
2008.12.22. 08:00
 
 
Minden budapesti pályaudvar fogad és indít vonatokat
A hétfő reggeli műszakváltás után sok helyen javult a vasúti közlekedés, Budapest mindhárom pályaudvarán és Miskolcon is közlekednek vonatok - közölte a MÁV hétfőn. A vasúttársaság közleménye szerint a Nyugati pályaudvarról indulnak vonatok Vácra, Veresegyházára, Esztergomba, Ceglédre és Szeged felé. A Déliből Győrbe, Székesfehérvárra, Pusztaszabolcsra és Dunaújvárosra lehet eljutni vonattal. A szolnoki vonatok is beérkeznek a Keletibe, sőt Hatvan felől is van már közlekedés. A budapesti elővárosban szinte mindenhol utazhatnak egy-egy vonattal, amelyek óránként, másfél óránkét közlekednek. A szolnoki és a ceglédi pályaudvar is üzemel.
2008.12.22. 07:45
 
 
Ittas vezetőt vitt a rendőrségre ittas segédrendőr
Ittasgyanús vezetőt csípett el és fuvarozott a rendőrségre egy buzgó segédrendőr az Egyesült Államokban, ám hazavezetni már nem tudott, mert ő is ittasnak bizonyult. Miközben "leadta fogását" véralkohol-vizsgálatra az 53 éves nő, leheletén egy seriffhelyettes megérezte a szeszpárát. A hölgy hamarosan csatlakozhatott gyanúsítottjához a vérvizsgálaton - feltehetően az illető nem kis örömére. A segédrendőrnő azzal védekezett, hogy csupán egyetlen koktélt ivott, ám a megengedettnél magasabb szeszszintet találtak vérében és eljárás indult ellene - adta hírül az Egyesült Államokban megjelenő Metro újság.
2008.12.22. 07:36
 
39 év után adta meg 5 fontnyi tartozását egy férfi
Megadta 5 fontnyi tartozását egy ausztrál férfi egy britnek. Ami persze nem pénzvilági szenzáció - nem oldja meg a válságot -, viszont "ígéretes" hír: 39 év után rendeződött ugyanis az 1500 forintnyi tartozás és 200 fonttal - 60 ezer forintnyi összeggel. Az immár hetvenes éveiben járó kölcsönkérő és kölcsönadó 1969-ben találkozott össze a belga tengerparton. Az ausztrál ifjú pénzt kért a brittől, hogy átkompozhasson vele Angliába, a brit pedig adott a vadidegennek, aki váltig fogadkozott, hogy megadja, és elkérte a brit címét. Még negyven év sem telt bele, és már meg is érkezett az öt font - további 195-tel tetézve, késedelmi és bűnbánásdíjként. A brit férfi igencsak meghatódott.
2008.12.22. 07:30
 
 
Szonda Ipsos: a Jobbik megelőzte az SZDSZ-t
A Fidesz tábora bő másfélszerese a szocialistákénak, 31 illetve 19 százalékon állnak az összes választókorú lakosság körében; a Jobbik először érte el a két százalékos támogatottságot - állapította meg a Szonda Ipsos december közepén végzett kutatásában, amelyet a hétfői Népszabadság ismertet. A kis pártok mögött a vizsgált időszakban nagyon kevesen sorakoztak fel, az MDF kettő, az SZDSZ egy százalékos. Mindez azt mutatja, hogy a belső konfliktusok lényegében megfelezték a szavazótáboraik méretét. A Jobbik az év elején még az alig mérhető politikai erők közé tartozott, a második félévben előbb utolérte, majd meg is előzte a KDNP-t és a MIÉP-et. A Jobbik most először érte el a két százalékos támogatottságot.
2008.12.22. 07:20
 
 
F1: elkészül a Honda 2009-re tervezett új versenyautója
Annak ellenére, hogy a Honda a gazdasági világválságra hivatkozva visszalépett a Forma-1-től, mégis elkészül a 2009-es idényre tervezett versenyautó. Ezt Nick Fry, a japán istálló főnöke mondta az autosport.com című internetes oldalnak. "Nagy az érdeklődés a Honda iránt, többen is szeretnék megvásárolni" - nyilatkozta Fry, aki csak a jövő év elején hajlandó többet mondani az üzletről. "Folytatjuk az új modell építését, így valamilyen formában mégis ott leszünk a melbourne-i vb-nyitányon" - tette hozzá.
2008.12.22. 07:16
 
Serie A: öt gólt rúgott az AC Milan
A Milan magabiztos, négygólos győzelmet aratott a vendég Udinese felett az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Eredmény: AC Milan-Udinese 5-1 (4-1). Gól: Pato (4., 18.), Kaká (13., 52.), Seedorf (43.), illetve Di Natale (17.).
2008.12.22. 07:05
 
Az ír kormány 5,5 milliárd euróval segít három vezető bankon
Az ír kormány vasárnap bejelentette, hogy feltőkésítés formájában 5,5 milliárd eurós mentőövet nyújt három vezető banknak. A terv értelmében az Anglo Irish bank 1,5 milliárd eurós, a Bank of Ireland és az Allied Irish Banks pedig egyenként 2 milliárd eurós támogatást kap - áll a pénzügyminisztérium által közzétett közleményben. A kormány egy hete jelentette be, hogy 10 milliárd eurót különít el az ország hat legjelentősebb bankjának feltőkésítésére. A bankmentő terv célja, hogy hosszú távon biztosítsa az ír bankrendszer életképességét, és magánszemélyeknek és vállalatoknak biztosított hitellehetőségek révén támogassa a reálgazdaságot - áll a tárca közleményében.
2008.12.22. 07:00
 
 
Az esélyesek nyertek a műkorcsolya és jégtánc ob-n
A várakozásoknak megfelelően az esélyesek nyertek a műkorcsolya és jégtánc országos bajnokságon. Jurek Eszter szakágvezető tájékoztatása szerint Sebestyén Júlia a rövidprogram után a kűrben is nagyszerűen szerepelt, így fölényesen győzött. Mögötte a második lett Pádár Bianka, míg Hadford Katherina a harmadik helyen végzett. Mivel Pádár és Hadford között nagyon kicsi volt a különbség, ezért januárban közöttük válogatót rendeznek az Európa-bajnokságra, Sebestyén viszont biztos indulónak tekinthető.
2008.12.21. 19:42
 
 
Hóviharok az Egyesült Államok több térségében
Hóviharok bénítják a közlekedést az Egyesült Államok közép-nyugati és északkeleti államaiban, autópályákat zártak le és utasok ezrei vesztegelnek a repülőtereken a CBS News vasárnapi híradása szerint. New Yorkban több mint 650 járatot kellett törölni az idei tél első viharai miatt, Chicagóban kétszáznál több gép nem tudott a levegőbe emelkedni. Közép-Nyugat lakossága a hét végén azzal foglalatoskodott, hogy kiássa magát a vastag hótakaró alól. A Kanadával határos Michigan nagy részét 30 centiméteres hó borítja, több körzetben 40-50 kilométeres óránkénti szél fúj. Detroitban a hétvégén 20 centiméter hó hullott.
2008.12.21. 18:16
 
 
Sakk GP, Eliszta: Lékó újabb döntetlenje
Lékó Péter hetedik mérkőzésén a negyedik döntetlenjét érte el az oroszországi Elisztában zajló sakk Grand Prix-n: a magyar játékos vasárnap az üzbég Rusztam Kaszimdzsanovval remizett. A viadal honlapja szerint a szegedi nagymester vezette a világos bábukat, és a parti a 40. lépésben ért véget. Lékó eddig három pontot szerzett. Eredmény, 7. forduló: Lékó (2747 Élő-pont)-Kaszimdzsanov (2672) - döntetlen.
2008.12.21. 17:57
 
 
Több százan gyűltek össze a Hősök terén a hanuka alkalmából
Több százan gyújtottak fáklyát a zsidó fényesség ünnepe, hanuka alkalmából vasárnap a budapesti Hősök terén, a Bálint Zsidó Közösségi Ház, a Szochnut és az összes zsidó ifjúsági szervezet rendezésében. Verő Tamás rabbi a tömeg előtt kijelentette, hogy sikerült a rekordkísérlet, amely azt célozta, hogy minél többen jöjjenek össze hanuka alkalmából fáklyát gyújtani. A rabbi hozzátette: eredetileg az egész Hősök terén alkották volna a fáklyát vivő emberek a hanuka alkalmából gyújtott gyertyatartó, a hanukia alakját. Az engedélyezési problémák miatt viszont csak a Műcsarnok előtt jöhettek össze az emberek. Verő Tamás a tömegre - amelyben mintegy két tucatnyi ember két árpádsávos lobogó körül csoportosult - isten áldását kérte.
2008.12.21. 17:45
 
 
Obama már 3 millió munkahelyet ígér
Barack Obama már nem 2,5, hanem 3 millió munkahely megőrzését vagy teremtését ígéri mandátuma első két évében - közölte a megválasztott amerikai elnök csapata a hét végén. A leendő elnök a napokban döntött úgy, hogy emeli a számot, miután gazdasági tanácsadói úgy tájékoztatták: a jelenlegi romló munkaerőpiaci folyamatok oda vezethetnek, hogy a munkanélküliség aránya meg fogja haladni a 9 százalékot. Tanácsadói szerint az amerikai gazdaság fél évszázada nem tapasztalt válságban van, és ha nem történik érdemi beavatkozás, 3-4 millió újabb munkahely szűnhet meg a következő egy évben.
2008.12.21. 17:27
 
 
Ferihegyi sztrájk: hétfőn tüntetni fognak a szakszervezetek
A Budapest Airport (BA) nem lát okot arra, hogy a szakszervezetek és a menedzsment közötti tárgyalásokba nemzetközi közvetítőt vonjanak be - mondta Hardy Mihály, a BA vállalati kapcsolatainak igazgatója egy rendkívüli sajtótájékoztatón vasárnap Budapesten. A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) szombaton javasolták, hogy vonják be a tárgyalásokba az Európai Közlekedési Dolgozók Szövetségének főtitkárát. Kovács Zoltán, az RDSZSZ elnöke elmondta, szerintük a BA félretájékoztatja a közvéleményt. A szakszervezetek és a repülőtéri dolgozók hétfőn 11 órakor a budapesti Német Nagykövetség elé demonstrációt szerveznek.
2008.12.21. 17:05
 
 
Kétszázmilliárdot kérne számon a pénzügyminiszteren az SZDSZ
Kiegészítené az Országgyűlés költségvetési bizottságának hétfői napirendjét az SZDSZ, a liberálisok kétszázmilliárd forint sorsát kérnék számon Veres János pénzügyminiszteren - olvasható a párt közleményében. "A rendkívüli ülést arra kell kihasználni, hogy a bizottság megvitassa a kormány elmúlt napokban hozott gazdaságpolitikai döntéseit. A bizottság liberális tagjai arra szeretnének választ kapni a pénzügyminisztertől, hogy milyen alapon osztottak szét az idei költségvetésből 80, a jövő éviből pedig 120 milliárd forintot, a terveken felül, az állami kiadások növelésére" - olvasható a Szabad Demokraták Szövetségének közleményében.
2008.12.21. 16:27
 
 
Tömeges szén-monoxid-mérgezés Tótvázsonyban
Tíz felnőtt és három gyerek szenvedett valószínűleg szén-monoxid-mérgezést vasárnap a Veszprém megyei tótvázsonyi templomban - tájékoztatta a mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t. Az esetet fél négykor jelezték a mentőknek. A betegeket az ajkai, a tapolcai és a veszprémi kórházakba szállították. Az első megállapítás szerint a sérültek állapota nem életveszélyes. A mentők nem tartják kizártnak, hogy újabb rosszullétre panaszkodó helybeliek is jelentkeznek még - közölte a mentőszolgálat.
2008.12.21. 16:24
 
 
Vasutassztrájk: csak a Keletiben nincs közlekedés Budapesten
A vasárnap esti helyzetkép szerint Budapesten csak a Keleti pályaudvaron nincs vonatközlekedés, a Nyugati pályaudvar és a Déli pályaudvar működik - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke. A Nyugati pályaudvarról indulnak vonatok Vácra, Veresegyházára és Esztergomba. A Déliből pedig Székesfehérvárra, Győr felé, Pusztaszabolcsra és Dunaujvárosig lehet eljutni vonattal. A Déli pályaudvaron azt követően indulhatott meg a forgalom, hogy az éjszakai műszak mégis felvette a munkát. A MÁV és a VDSZSZ között ma sem született megállapodás a sztrájkkövetelésekről és a még elégséges szolgáltatásról. Az egyeztetést hétfőn 17 órakor folytatják.
2008.12.21. 16:05
 
 
Az izraeli külügyminiszter véget vetne a Hamász uralmának Gázában
Cipi Livni izraeli külügyminiszter fogadkozott vasárnap, hogy véget vett a Hamász uralmának a Gázai övezetben, ha februárban megválasztják miniszterelnöknek. Livni úgy fogalmazott az általa vezetett, kormányzó Kadima párt tagjai előtt, hogy miniszterelnöksége idején Izrael állam és a kabinet "stratégiai célnak" fogja tekinteni a Hamász-uralom megdöntését Gázában, és ehhez katonai, gazdasági és diplomáciai eszközöket is felhasznál. Iszmáil Haníje, a Hamász gázai vezetője azt válaszolta Livni fenyegetésére, hogy "senki sem tud elbánni a népünkkel".
2008.12.21. 14:57
 
 
Újabb szakaszokkal bővül a horvát autópálya-hálózat
Az A1-es, Zágráb-Split-Dubrovnik autópálya újabb 40 kilométerrel kerül közelebb a dél-dalmáciai városhoz, a Bosznia-Hercegovina felé vezető A10-es sztrádán pedig 7,5 kilométernyi szakaszt adnak át hétfőn délben Horvátországban - közölte a horvát Tengeri, Közlekedési és Infrastrukturális Minisztérium. A Dalmáciát átszelő A1-es sztráda végpontja mostanáig a Splithez közeli Sestanovacnál volt, ezt újabb 40 kilométerrel, Ravca településig hosszabbították meg nettó 1,66 milliárd kuna (több mint 60 milliárd forint) költséggel. A Biokovo-hegységet átszelő útszakaszon összesen 47 objektum épült, 7 viadukt - a leghosszabb 633 méteres), 9 felüljáró, 29 aluljáró és 2 vadátjáró.
2008.12.21. 14:51
 
 
Ötvenezren léptek ki az országból Röszkénél a hétvégén
Ötvenezren léptek ki az országból Röszkénél a hétvégén, az utasok többsége Nyugat-Európában dolgozó vendégmunkás volt - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap, miután már fél óra alá csökkent a várakozási idő a határátkelőhelyen. Szenti Szabolcs elmondta, a vendégmunkások szabadságukat követően várhatóan január első hétvégéjén indulnak vissza dolgozni, ezért akkor a belépő oldalon torlódásra, több órás sorokra kell számítani. Jelentősebb várakozás január második, a szerb karácsonyt követő hétvégéjén is elképzelhető - tette hozzá.
2008.12.21. 14:20
 
 
A Manchester United a klubvilágbajnok
A Manchester United nyerte a Japánban rendezett labdarúgó-klubvilágbajnokságot, miután a vasárnapi döntőben 1-0-ra verte a Libertadores Kupában címvédő ecuadori LDU Quito együttesét. A Bajnokok Ligája-győztes angol csapat első helyet érő gólját Wayne Rooney szerezte a 73. percben. A 69 ezer néző előtt zajlott mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a szigetországi gárda 10 emberrel harcolta ki a győzelmet. A harmadik helyet a hazai Gamba Oszaka szerezte meg a szintén vasárnapi helyosztón, a mexikói CF Pachuca felett aratott 1-0-ás sikerének köszönhetően.
2008.12.21. 13:54
 
Őrizetbe vették a kínai önkéntes pornósztárt
Őrizetbe vették Sanghajban azt a kínai hölgyet, aki házi készítésű pornóvideójával az internet sztárja lett. Mint arról a China Daily című kínai lap hét végi kiadásában beszámolt, a Huang néven ismert hölgy 12 perces filmet tett fel a világhálóra, különböző szexuális aktusokkal. Rövid időn belül a legnépszerűbb internetes felvétel lett az országban, ezrek töltötték le a látványosságot az utóbbi hónapban. A hölgy ki akarta használni ismertségét, még blogot is nyitott, és árusítani kezdett önmagával készített interjúkat 30 ezer jüanért (840 ezer forintért).
2008.12.21. 13:52
 
 
Megérzekett az új 7-es BMW
Magyarországra is megérkezett az új 7-es BMW. A luxuslimuzin ötödik generációja az inspiráló luxus, az élményszerű menetdinamika és a tiszteletet parancsoló megjelenés megtestesítője, amely a még stílusosabb design és a kiemelkedő mérnöki mesterségbeli tudás gyümölcse.
2008.12.21. 13:27
 
 
Fidesz: a kormány elvesztette a kontrollt
Világossá vált, hogy az esztendő végére a kormány elvesztette a kontrollt az országban zajló folyamatok felett - mondta budapesti sajtótájékoztatóján vasárnap Szijjártó Péter. A Fidesz szóvivőjének véleménye szerint ezt az is mutatta, hogy a nagykereskedelmi árcsökkentés ellenére nő az áram ára, és a sztrájkok miatt kialakult helyzet kezelésére is képtelennek bizonyult a kormány. Kijelentette: a kormány kötelessége, hogy mindenki számára biztosítsa azt az alkotmányos jogot, hogy kéréseiket érdemben figyelembe vegyék és megvitassák, de emellett garantálniuk kell mindenki számára a karácsonyi hazajutás lehetőségét is.
2008.12.21. 13:20
 
 
Parlamenti Gyermekkarácsony
Ezer állami gondozott, hátrányos helyzetű, fogyatékos és nagycsaládban nevelkedő gyermek érkezett vasárnap délelőtt az ország házába, hogy a hagyományoknak megfelelően gazdag kulturális műsor kíséretében köszöntse a közelgő karácsonyt. Már reggel 9-től elkezdődött az alkalmi táncház és sok gyerek beleshetett a műsor délelőtti próbáira is. A Vadász terem Csodák palotájává alakult, a Gobelin teremben kézműves foglalkozásokat tartottak. Az Országházi sétákat a gyerekek által ismert hírességek - szappanopera szereplő, tévés műsorvezető, valamint erőművész páros - vezették.
2008.12.21. 13:11
 
Meghalt az arcátültetett kínai férfi
Meghalt az a 32 éves kínai férfi, Li Kuo-hszing, akin 2006 áprilisában arcátültetést hajtottak végre, miután leállt a szövetbeilleszkedést segítő gyógyszerekkel és gyógyfüvekkel próbálta azokat pótolni. A parasztember arcát egy medve tépte szét, ezért volt szükség a műtétre, amelyet a Kína délnyugati részén fekvő Hszienben végeztek. Orvosa szerint, aki a hét végi halál hírét bejelentette, a beteg 2007 végén orvosai ellenkézésévl dacolva elhagyta a kórházat, és visszatért a hegyekben lévő falujába, ahol leállt a gyógyszerekkel, és helyette hagyományos gyógyfüvekkel kezelte tovább magát. A halál közvetlen okát nem közölték, a család elutasította, hogy Lit felboncolják.
2008.12.21. 13:06
 
 
Vízilabda: továbbra is Martin György a szövetség elnöke
Változatlanul Martin György a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke: a tisztséget tizenkét esztendeje ellátó szakvezetőt a vasárnapi rendkívüli közgyűlésen erősítették meg pozíciójában további négy esztendőre. Martin, akinek nem volt ellenjelöltje, a lehetséges 151-ből 147 voksot kapott. A régi-új elnök máris feladatul kapta, kezdjen tárgyalásokat a közös folytatásról Kemény Dénessel, a férfiválogatott szövetségi kapitányával.
2008.12.21. 12:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206[2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista