2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Rogán Antal: A XXI. század legyen valóban a fényesség ünnepe
A XXI. század legyen valóban a fényesség ünnepe, egy olyan XX. század után, amelyben volt sok, az emberi sorsokat tönkretevő sötét korszak, többek között a vészkorszak - mondta Rogán Antal, az V. kerület polgármestere az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) és a Chabad Lubavics Alapítvány által szervezett hanuka ünnepség harmadik napján mondott ünnepi beszédében. A sötétség nyomait ma is lehet érezni, éppen ezért a szabadság érvényesítésével küzdeni kell ellene. A közösségek képében való ellenségkreálás szintén a sötét korszakok jellemzője, de ma Magyarországon gyülekezési és vallásszabadság van, nem lehet senkit hátrányosan kezelni vallási meggyőződése miatt - hangsúlyozta.
2008.12.23. 20:02
 
 
Kiadáscsökkentő intézkedéseket hozott első ülésén a román kormány
Korlátozta az állami ügynökségek és vállalatok vezetőinek fizetését első ülésén a román kormány, fizetési plafont állapítva meg számukra. A kabinet úgy döntött, hogy az állami ügynökségek vezetői, valamint a többségi állami tulajdonban lévő vállalatok igazgatói nem kereshetnek többet, mint egy államtitkár, vagyis bérük nem haladhatja meg a 4800 lejt (mintegy 1250 eurót). Emil Boc miniszterelnök bejelentette azt is, hogy a megyei tanácsok alárendeltségébe tartozó állami vállalatok igazgatótanácsának tagjai számára is fizetési plafont állapítottak meg a közkiadások csökkentése érdekében.
2008.12.23. 18:20
 
 
Mesterséges csontvelőt állítottak elő
Folyamatosan termel kémcsőben vörösvértesteket és egyfajta fehérvérsejtet az a mesterséges csontvelő, melyet amerikai kutatók állítottak elő a Michigani Egyetemen. A fejlesztés célja elsősorban gyógyszerek laboratóriumi tesztelése és az immunrendszer működésének, hibáinak tanulmányozása - írja az EurekAlert című amerikai tudományos portál. Az anyag olyan háromdimenziós vázon termelődik, amely az emberi testben lévő csontvelőt előállító szöveteket utánozza - mondta Nicholas Kotov kutatásvezető. A csontvelőt nem kívánják transzplantációra használni, laboratóriumi kísérleteket terveznek vele, amint az a Biomaterials című szakfolyóiratban megjelent tanulmányban olvasható.
2008.12.23. 17:11
 
 
Továbbra sincs megállapodás a MÁV és a VDSZSZ között
Nem született megállapodás, és az álláspontok sem közeledtek egymáshoz a szakszervezet és a MÁV vezetése közötti keddi egyeztetésen. Bárány Balázs, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) alelnöke az MTI-nek elmondta: emlékeztették a munkaadót arra, hogy "januárban nincs karácsony", ezzel kilátásba helyezték a hétfőn éjféltől felfüggesztett sztrájk folytatását. A VDSZSZ december 14-én éjfél óta sztrájkol, folytatva a februárban megkezdett, és már többször felfüggesztett akcióját. A szakszervezet 2008. február 1-jén hirdette meg határozatlan idejű, úgynevezett gördülősztrájkját, amely bármikor felfüggeszthető és újraindítható.
2008.12.23. 16:55
 
 
Vb-2018: Spanyolország Portugáliával pályázik
A Spanyol Labdarúgó Szövetség (RFEF) Portugáliával együtt szeretné megrendezni a 2018-as világbajnokságot. Az RFEF bejelentésére a 2004-ben Eb-házigazda portugálok visszafogottan reagáltak, hangsúlyozva: elvileg készek az együttműködésre, de még nem ismerik a spanyol terveket. A tíz év múlva esedékes vb lebonyolítása iránt eddig Anglia, Hollandia és Belgium közösen, Oroszország, Kína, Japán, Ausztrália, az Egyesült Államok (esetleg Kanadával), Mexikó és Katar is jelezte érdeklődését. A 2010-es vb a Dél-afrikai Köztársaságban, a 2014-es pedig Brazíliában lesz.
2008.12.23. 16:52
 
 
Gyurcsány Ferenc: a karácsony a remény ünnepe
A karácsony lehetőséget teremt arra, hogy megéljük a békességet, és kifejezésre juttassuk az egymás iránti megértést - olvasható Gyurcsány Ferenc miniszterelnök karácsony alkalmából kiadott üzenetében. A kormányfő közleményben azt írta, a karácsony a remény ünnepe, amikor a fény diadalának örülünk, amely erősíti a gyengét, reményt ad a kétségbeesetteknek, védelmezi az elesetteket. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta, békességre és megértésre van szüksége minden családnak, ezekre épülhet minden nagyobb közösség: egy ország, egy nemzet is. "Különösen igaz ez olyan embert próbáló időkben, mint amelyeket ma él át a világ" - írta a miniszterelnök.
2008.12.23. 16:48
 
 
A külföldi katonák maradása mellett döntött az iraki parlament
Az iraki parlament kedden megszavazta a külföldi katonák tartózkodásának meghosszabbítását célzó törvényt. A jogszabály felhatalmazza a kormányt, hogy kössön kétoldalú szerződéseket azokkal az országokkal, amelyek december 31-e után is Irakban akarják tartani csapataikat. Ezek jórészt britek - az 5000-ből 4100 -, a többi ausztrál, észt, román és salvadori. Az Egyesült Államokkal már korábban megkötöttek egy ilyen szerződést. Az iraki parlament elnöke kedden lemondott, véget vetve ezzel a válságnak, amely a külföldi katonák iraki tartózkodásának meghosszabbítása körül robbant ki.
2008.12.23. 16:27
 
 
Élénk a kereslet a fenyőfapiacon
Jelentős volt a forgalom az elmúlt hetekben a fenyőfapiacon, azonban várhatóan szerdán is még sokan lesznek, akik az utolsó pillanatban vásárolják meg karácsonyfájukat - mondta a Budapesti Nagybani Piac Zrt. igazgatója. Az igazgató elmondta: a fenyőfák átlagos ára folyóméterenként a normann fenyők esetén 2.000-4.000 forint, a lucfenyők esetén 500-1.500 forint, az ezüstfenyők esetén pedig 2.000-3.000 forint körül alakult. A ritkább feketefenyő darabját 1.000-3.000 forintért lehet megvásárolni. Kékedi Tibor hozzátette: a nagy kereslet miatt a fáknak csekély, csupán 2-3 százaléka marad majd várhatóan a kereskedőknél.
2008.12.23. 16:14
 
 
Újévre meghaladja a 6,75 milliárd főt a világ lakossága
Nyolcvankét millió fővel növekedett a világ lakossága 2008-ban és újév napjára meghaladja a 6,75 milliárd főt a német világnépességi alapítvány (DSW) szerint. 2009. január 1-jén pontosan 6 751 643 600 ember él majd a Földön az alapítvány szerint. Az idei év első napján 6 669 705 650 fő volt bolygó teljes lakossága. A 82 milliós népességnövekedés túlnyomó része a fejlődő országokra esik - áll a kedden Hannoverben bemutatott jelentésben. A leggyorsabb ütemű lakosságnövekedést a legszegényebb országokban regisztrálták, ahol az emberek túlnyomó többsége nyomorban él, és a nagy népszaporulat miatt óriási a nyomás a különben is sanyarú helyzetben lévő egészségügyi és oktatási rendszeren.
2008.12.23. 16:08
 
 
Kaotikus a helyzet a Fiumicinón az Alitalia dolgozók hétfői sztrájkja után
Egyelőre kaotikus a helyzet a római Fiumicino repülőtéren az Alitalia légitársaság földi poggyászkezelő személyzetének hétfői vadsztrájkja nyomán: kedden is több járatot kellett törölni, keddre virradóra sokan voltak kénytelenek a repülőtéren éjszakázni, illetve poggyászaikat várni. Bár hírügynökségi jelentések szerint az előre be nem jelentett sztrájk már véget ért, a magyar külügyi tárca azt tanácsolja mindazoknak, akik Rómába akarnak repülni, vagy onnan légi úton utazni, hogy indulás előtt feltétlenül érdeklődjenek légitársaságuknál, utazásszervezőjüknél vagy utazási irodájuknál.
2008.12.23. 15:58
 
 
Obama ugyanarra a bibliára esküszik, mint Lincoln
Barack Obama ugyanarra a bibliára teszi le az elnöki esküt, mint amelyiket a példaképe, Abraham Lincoln beiktatásakor használtak - közölte az ünnepség szervezőbizottsága. Lincoln 1861-es beiktatása óta ez lesz az első alkalom, hogy ezt a bordó színű, bőrkötésű bibliát használják. Az amerikai alkotmány nem írja elő, hogy az elnökök a bibliára esküdjenek, de hagyományosan ezt teszik.
2008.12.23. 15:40
 
 
A Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke júniusban dönt a jövőjéről
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke júniusban dönt arról, hogy újra indul-e a szervezet vezetői posztjáért, amelyet 1993 óta tölt be. "Nagyon nehéz olyasvalakit találni, aki teljes odaadással tudná végezni ezt a munkát" - nyilatkozta a 68 éves Mosley, aki márciusban szexbotránya miatt került a bulvárlapok címoldalára. Az elnök hálószobatitkairól március 30-án fotók és videofelvételek láttak napvilágot, amelyeken öt, náci kosztümbe öltözött prostituálttal látható egy szadomazo szexjátékban. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy a FIA-elnök édesapja az 1931-ben létrejött, majd betiltott fasiszta feketeinges mozgalom alapítója volt.
2008.12.23. 14:54
 
 
Ferihegyi sztrájk: pert nyertek a szakszervezetek
A Fővárosi Munkaügyi Bíróság határozata értelmében jogszerű a ferihegyi munkabeszüntetés - közölte a ferihegyi repülőtéren december 10. óta sztrájkoló két szakszervezet, a LESZ és az RDSZSZ kedden az MTI-vel. A sztrájk jogszerűségét vitató keresetet a Hochtief-Budapest Airport adta be a bíróságra, mivel vitatta a sztrájk jogszerűségét. A Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) és a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) álláspontja szerint a Budapest Airport időhúzási szándékkal adta be keresetét ellenük, hiszen csak az ítéletet követően kerülhet sor a "görög sztrájktörők" ügyének tárgyalására.
2008.12.23. 14:30
 
 
Ingyenes lesz a parkolás a fővárosban az ünnepek alatt
Ingyenesen lehet majd parkolni a fővárosban az ünnepek alatt, kivéve a Citadella, a Margitsziget és a budai Vár területén - közölte a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-vel. December 24-e és január 4-e között nem kell fizetni a parkolásért - írták. Hozzátették, hogy január 10-e, szombat viszont munkanap lesz, ezért ezen a napon 8.00 és 18.00 óra között fizetni kell majd a parkolásért. A változásokat a parkolási társaságok a jegykiadó automatákon matricán jelzik - zárult a hivatal közleménye.
2008.12.23. 13:59
 
 
MÁV: a vonatok 80 százaléka már közlekedni fog délután
A vasúti közlekedés jelentősen, mintegy 80 százalékos mértékben normalizálódhat kedd délutánra, azonban az összes vonat csak szerdán indulhat el, így addig járatkimaradásokra és késésekre is számítani kell - közölte Kavalecz Imre, a MÁV Zrt. sajtófőnöke kedden az MTI-vel. Kavalecz Imre kiemelte: a vasutasok folyamatosan és fokozatosan indítják az InterCity vonatokat és a távolsági gyorsvonatokat miután a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfő 24.00 órától felfüggesztette a korábban határozatlan időre meghirdetett munkabeszüntetését.
2008.12.23. 13:15
 
 
FAZ: Sólyom László aggódik Magyarország híre miatt
Sólyom László köztársasági elnökkel készült terjedelmes interjút közölt keddi számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A tekintélyes német napilap "A Gárda csak egy tünet, amely a címlapokra kerül" címmel megjelent cikkének alcímében a szerzők kiemelik: Sólyom László aggódik Magyarország híre miatt, elszomorítja a magyarországi romák és a szomszédos országokban élő magyar kisebbségek helyzete. Fontos különbséget tenni a kifejezések között, bár sokan fasisztákról és neonácikról beszélnek, Magyarországon jobboldali radikálisokról és egy jobboldali radikális mozgalomról van szó - hangsúlyozta az államfő arra a kérdésre válaszolva, hogy vajon a radikalizálódás útjára lépett-e Magyarország.
2008.12.23. 13:11
 
 
Arsenal: Fabregas három hónapra kidőlt
Térdsérülése miatt akár három hónapot is kihagyhat Francesc Fabregas, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal csapatkapitánya. A 21 éves Európa-bajnok középpályás a Liverpool ellen 1-1-re végződött vasárnapi bajnoki mérkőzésen dőlt ki a sorból, amikor Xabi Alonsóval, a vendégek spanyol játékosával ütközött. Azt egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy az Ágyúsok egyik legjobbja mennyi ideig lesz kényszerpihenőn, de sérülése valószínűleg azzal jár, hogy nem lehet ott az AS Roma elleni, február 24-i és március 11-i Bajnokok Ligája nyolcaddöntős mérkőzéseken.
2008.12.23. 13:07
 
 
ORFK: nem cenzúrázott a rendőrség október 23-án
A rendőrség visszautasítja azokat "az egyes sajtóhírekben is megjelent megállapításokat", hogy "cenzúrázott volna 2008. október 23-án" - olvasható az ORFK szóvivői irodájának a rendőrség honlapján kedden közzétett közleményében. December 10-én nyilvánosságra hozott jelentésében Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa több alkotmányos visszásságot is talált az idei október 23-ai nemzeti ünnepen a rendőrség tevékenységében: egyebek mellett azt kifogásolta, hogy a rendőrök nemzetiszínű szalag vagy nyakban lógó síp miatt igazoltatták az embereket.
2008.12.23. 12:44
 
 
Nem hozzák nyilvánosságra Erzsébetváros vagyonával kapcsolatos szavazásokat
Nem kapnak nyilvánosságot az erzsébetvárosi képviselők vagyoni ügyekkel kapcsolatos szavazásai - döntött keddi ülésén a VII. Kerületi Önkormányzat képviselő-testülete, elutasítva a helyi Fidesz-frakció vezetőjének indítványát. Vattamány Zsolt azt javasolta, hogy 1990-ig visszamenőleg hozzanak nyilvánosságra minden vagyoni természetű üggyel kapcsolatos bizottsági, képviselő-testületi előterjesztést, döntést és szavazási eredményt. Indoklása szerint az erzsébetvárosi ingatlanbotrány számos kérdést vet fel, a közvéleményt érdekli, hogy ciklusokra visszamenőleg, ki mikor, hogyan szavazott, milyen indokkal magyarázták az ingatlanértékesítések szükségességét.
2008.12.23. 11:50
 
 
Ajándék óriáspandapárt kapott Tajvan Kínától
Megérkezett kedden Tajvanra Peking különleges, a szigetország és a szárazföldi Kína közötti közeledést jelképező ajándéka: egy óriáspandapár. A szecsuáni Csengtuból a tajvani Eva Air repülőgépén indult Tuan Tuan és Jüan Jüan, a négyéves medvepár háromórás repülőút után rendben landolt Tajvan fővárosában. A panda Kína nem hivatalos kabalaállata, a pekingi vezetés már többször adományozott ilyet külföldi országoknak diplomáciai gesztusként, jóakarata jeléül. A mackókat a tajpeji állatkertben helyezik el, különleges kialakítású kifutó várja őket.
2008.12.23. 11:28
 
 
Elhíresült az amerikai elnökhöz vágott cipőmodell
Bombaüzletet csinált az az isztambuli cipőgyár, amely azt állítja: az üzemében készült lábbelivel célozta meg egy iraki újságíró George Bush amerikai elnököt bagdadi sajtókonferenciáján. Az elhíresült modell iránt olyan kereslet támadt világszerte, hogy meg kellett kétszerezni az üzem dolgozóinak számát. Mint Serkan Türk, a Baydan gyár eladási igazgatója elmondta, az incidens óta eltelt kilenc nap alatt 370 ezer pár cipőre kaptak megrendelést, holott általában évente legfeljebb 15 ezret adnak el. A vállalatnak "normál körülmények között" 80 alkalmazottja van, de most további száz embert kellett felvennie a megrendelésáradat teljesítésére.
2008.12.23. 11:05
 
 
Kokainistákká válhatnak a méhek
Kokain hatása alatt többet táncolnak, túlzásokba esnek a méhek - derül ki egy ausztrál-amerikai kutatásból, amely megváltoztathatja a rovarok agyáról alkotott eddigi elképzelést. A felderítőként működő méhek normál esetben akkor indulnak társaikat táncukkal figyelmeztetni a fellelt táplálékra, ha megfelelő mennyiségű és minőségű nektárt vagy pollent találtak. Ekkor a kaptárban lejtett táncukkal instruálják a többieket, milyen irányban, mekkora távolságban találják a táplálékforrást.
2008.12.23. 10:56
 
Hetedik századi aranypénzeket találtak Jeruzsálemben
A hetedik századból származó aranypénzeket találtak régészek egy autóparkoló alatt Jeurzsálem egy ősi falának tövében. Az Izraelhez csatolt Kelet-Jeruzsálemben fekvő úgynevezett Dávidvárosban végzett ásatáson összesen 264 aranypénz került elő. "Találtunk már cserépedényeket és üvegeket is, de ehhez fogható leletet még tártunk fel" - mondta Nadine Ross brit archeológus, aki rábukkant az érmékre egy nagy kő alatt. Az aranypénzek egyik oldalán Hérakleiosz bizánci császár (610-641) képmása van, a másikon pedig egy kereszt. Valószínűleg Hérakleiosz uralkodásának első éveiben verték valamennyit, még mielőtt a perzsák elhódították Jeruzsálemet a Kelet-Római Birodalomtól.
2008.12.23. 10:45
 
 
Kemény Dénes marad a vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya
A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként folytatja munkáját Kemény Dénes. Erről a szakember Martin Györggyel, a honi szakszövetség vasárnapi közgyűlésén újabb négy évre megválasztott elnökével állapodott meg kettejük találkozója alkalmával. Az egyezség tényét a szakvezető tudatta az MTI érdeklődésére. Martint a pólós csúcsfórumon megválasztott elnökség kérte fel: tárgyaljon Keménnyel a végett, hogy a nyáron Pekingben a válogatottat megszakítás nélkül harmadszor is olimpiai bajnoki címre vezető kapitány maradjon a poszton, amelynek betöltésére éppen érdemeire, páratlan eredménysorára való tekintettel a testület nem írt ki pályázatot.
2008.12.23. 10:37
 
 
Folyamatos és zavartalan az induló forgalom kiszolgálása Ferihegyen
Folyamatos és zavartalan az induló forgalom kiszolgálása a ferihegyi repülőtéren december 23-án, a karácsonyi csúcsforgalom utolsó napján - közölte Szollár Domokos, a Budapest Airport (BA) szóvivője kedden az MTI-vel. Szollár Domokos kifejtette: a repülőtér 2B terminálján az összes utasbiztonsági csatorna folyamatosan működik, így a reggeli órákban átlagosan 10-15 percet kell az ellenőrzésnél sorban állni. A sztrájk miatt kedden várhatóan egyetlen járatot sem kell törölni, az induló és az érkező gépek kisebb késésekkel ugyan, de rendben közlekednek - fűzte hozzá. A Budapest Airport nem számít komoly fennakadásokra a nap folyamán.
2008.12.23. 10:10
 
7%-kal csökkent a külkereskedelmi forgalom volumene
A külkereskedelmi forgalom volumene az exportban 7 százalékkal, az importban 6 százalékkal volt kevesebb 2008 októberében mint egy évvel korábban, a kivitel 6,35 milliárd, a behozatal 6,43 milliárd eurót tett ki az idén októberben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az MTI-vel. A KSH korábban az előzetes adatok alapján az export 4,3 százalékos, míg az import 1,6 százalékos csökkenését jelezte előre. Az idén január-októberben a külkereskedelmi mérleg gyakorlatilag egyensúlyba került, 300 ezer euró passzívumot mutatott, ami 110,8 millió euró javulást jelent a tavalyi 111,1 millió eurós passzívumhoz képest. A KSH előzetes adatai alapján a külkereskedelmi mérleg 6,2 millió euró aktívummal zárt 2008. január-októberben.
2008.12.23. 10:00
 
A guineai miniszterelnök szerint a kormány nem oszlott fel
A guineai kormány nem oszlott fel, mint azt az afrikai országban kedden végrehajtott államcsínykísérlet résztvevői állítják - jelentette be a guineai miniszterelnök. Tidiane Souaré a Radio France Internationale (RFI) adónak nyilatkozva leszögezte: a kormány továbbra is szervezi a 74 éves korában elhunyt Lansana Conté elnök temetését. Korábban egy Moussa Dadis Camara nevű százados jelentette be az állami rádióban, hogy a hadsereg magához ragadta a hatalmat, miután a nyugat-afrikai országot huszonnégy éven át irányító Conté hétfő este elhunyt. A tiszt közölte: a hadsereg leváltotta a kormányt, és hatályon kívül helyezte az alkotmányt.
2008.12.23. 09:47
 
 
Erdei Zsolt 5. lett a német BoxSport magazin szavazásán
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka az ötödik helyen végzett a német BoxSport magazin éves szavazásán. A monokli.com internetes szaklap tájékoztatása szerint a 29 győzelemmel, hibátlan profi mérleggel rendelkező magyar öklözőt Arthur Abraham, Vitalij Klicsko, Vlagyimir Klicsko és Felix Sturm előzte meg. Erdei a tekintélyes "Ring" magazin százas ranglistáján - a 2008-as teljesítményt figyelembe véve - a 45. helyre került, megelőzve Vitalij (47.) és Vlagyimir Klicskót (46.), valamint Felix Sturmot (71.). Ezen a listán Abraham a tizennyolcadik lett. A magyar bokszoló legközelebb január 10-én, egy németországi gálán lép a kötelek közé a korábbi Euróba-bajnok ukrán Jurij Barasjannal szemben.
2008.12.23. 09:30
 
 
2010-ben adják vissza az amerikaiak a Táncsics-börtönt
2010 második felében adja át a Táncsics-börtönt az amerikai fél a magyar államnak - mondta Ján Krc, a budapesti amerikai nagykövetség sajtóattaséja az MTI-nek. A nagykövetség melletti két épületben az előkészítő munkákkal most végeznek, a rekonstrukció jövő évben kezdődhet el, az átalakítás 2010 végén fejeződhet be - mondta Ján Krc. A Táncsics-börtönt a munkálatok befejezése után adja át az amerikai fél a magyarnak, ez 2010 második felében várható. Ekkor költözhetnek át a budai Várban található épületből a tengerészgyalogosok a felújított belvárosi ingatlanba.
2008.12.23. 09:11
 
 
Külkereskedelemi mérleg: 300 ezer euró passzívum
Az idén január-szeptemberben a külkereskedelmi mérleg 300 ezer euró passzívumot mutatott, ami 110,8 millió euró javulást jelent a tavalyi 111,1 millió eurós passzívumhoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az idén októberben a külkereskedelmi forgalom volumene az exportban 7 százalékkal, az importban 6 százalékkal volt kevesebb mint egy évvel korábban, miközben 2008. január-októberben a kivitel volumene 6 százalékkal, a behozatalé 7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának szintjét. A külkereskedelmi mérleg a vizsgált időszakban gyakorlatilag egyensúlyba került; az egyenleg 111 millió euróval javult a 2007. január-októberi passzívumhoz képest.
2008.12.23. 09:04
 
 
Módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok az ünnepek alatt
A közelgő ünnepek és a megnövekedett utasforgalmi igények biztosításának érdekében módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok 2008. december 24. és 2009. január 5. között - közölte a vasúttársaság az MTI-vel. A vonatok december 24-én szombati, december 25. és december 27. között, valamint január első három napján ünnepnapi menetrend szerint közlekednek - hívja fel a figyelmet a MÁV-START. Hozzáteszik: az év utolsó napján a pénteken szokásos menetrend lesz érvényben. A legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon plusz kocsikkal közlekednek a személyszállító vonatok. A pénztári sorban állás csökkentésének érdekében szükség esetén mozgó jegyárusok segítenek az utasok kiszolgálásában - olvasható a közleményben.
2008.12.23. 09:00
 
 
Malajzia a tigrispopuláció növelésébe kezd
Megkétszerezi tigrisállományát Malajzia az elkövetkezendő 12 évben, méghozzá úgy, hogy nagyobb védelmet biztosít a dzsungel azon területeinek, melyek az orvvadászok kedvenc zsákmányhelyei a veszélyeztetett nagymacskák szempontjából. A maláj kormány mostani National Tiger Action Plan névre keresztelt terve szerint 2020-ra már ezer maláj tigris fog kóborolni a vadonban. Mindezt Sara Sukor, a World Wildlife Fund malajziai részlegének szóvivője mondta el. A szervezet egyike volt azoknak a természetvédelmi csoportoknak, amelyek segítséget nyújtottak a helyi kormánynak a terv kidolgozásában.
2008.12.23. 08:15
 
 
Napi Gazdaság: folyamatosan nő a fizetési idő a cégeknél
Az öt évvel ezelőtti 35 nap helyett ma már átlagosan 165 nap a tényleges fizetési idő a hazai cégek körében - írja keddi számában a Napi Gazdaság a Coface-csoport felmérésére hivatkozva. A tényleges fizetési idő, azaz a számla keltétől annak kifizetéséig terjedő időszak azonban idén tovább emelkedik, ami fokozza a csődveszélyt és hozzájárulhat a már jelenleg is tapasztalható csődhullámhoz. A hazai fizetési morál 2003 óta folyamatosan romlik, ám a jelenlegi helyzetnél csak a Bokros-csomag idején volt rosszabb. Akkoriban a fizetési idő meghaladta a 230 napot is - emlékeztet a lap. Térségünkben a legfegyelmezettebben a lengyelek fizetnek, ahol a számla kiegyenlítésének tényleges ideje 41, míg ugyanez Horvátországban 315 nap.
2008.12.23. 08:05
 
 
Hatalmas havazás az Egyesült Államok északi részén
Nagy hideg, havazás és szélvihar nehezíti az életet az Egyesült Államok északi részén. Az Atlanti-óceántól a Csendes-óceánig összesen mintegy tucatnyi légi járatot kellett törölni az ítéletidő miatt, illetve többet csak jelentős késéssel tudtak útnak indítani. Összesen több ezer utas rekedt a repülőtereken Seattle-ben, Phoenixben, San Franciscóban és a Virginia állambeli Arlingtonban. Indiana, Baltimore, Illinois és Ohio államokban több mint 50 ezer háztartás maradt áram nélkül. Maine államban 75 éves napi hórekord dőlt meg. A hét vége óta tizenegyen vesztették életüket az időjárás miatt; többségük közlekedési balesetben.
2008.12.23. 08:01
 
Az ENSZ BT határozatban ismerte el az ENSZ-erők iraki küldetésének végét
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa hétfőn határozatban ismerte el az amerikai parancsnokság alatt szolgáló többnemzetiségű erő iraki küldetésének végét. A Biztonsági Tanács egyhangúlag elfogadott 1959. határozatában elismerte, hogy 2008. december 31-én lejár a többnemzetiségű erő mandátuma. A határozathoz függelékként csatolták Núri al-Máliki levelét, amelyben az iraki kormányfő emlékeztet, hogy a többnemzetiségű erő mandátumának meghosszabbítását 2007-ben Bagdad utoljára kérte. Washington és Bagdad novemberben kétoldalú megállapodást írt alá, amelynek értelmében 2011-ig kivonják a jelenleg Irakban állomásozó 146 ezer amerikai katonát. Az amerikai katonák alkotják a nemzetközi erő 95 százalékát.
2008.12.23. 07:50
 
 
Megkezdték űrsétájukat a Nemzetközi Űrállomás űrhajósai
Megkezdte hatórás űrsétáját a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) Michael Fincke amerikai és Jurij Loncsakov orosz űrhajós kedd hajnalban - közölte a Moszkva melletti Koroljovban lévő repülésirányító központ szóvivője, Valerij Lindin. Fincke, az űrállomás parancsnoka és Loncsakov karbantartási és tudományos munkákat végeznek a nyílt világűrben. Elsőként Fincke hagyta el a Pirsz dokkoló egységet. Első feladata, hogy kijavítsa az űrállomás körüli elektromágneses teret mérő Langmuir szondát. Ezután leszereli és a visszaviszi az űrállomásra a második Bioriszk konténert a benne lévő mikroorganizmusokkal. Ezt követően a két űrhajós a Zvezda modulban helyez el felszereléseket két tudományos kísérlethez.
2008.12.23. 07:50
 
 
Még kevesebb fehér karácsony lesz a klímaváltozás miatt
Folyamatosan csökkent a huszadik században a fehér karácsony valószínűsége az északi félteke legtöbb pontján, és 2100-ra a klímaváltozás miatt még ritkább lesz a hó karácsonykor meteorológusok és klímakutatók szerint. "A fehér karácsony valószínűsége már idén is jóval csekélyebb, mint ötven éve, az évszázad közepére pedig sok helyen nagyon nagy ritkaság lesz" - mondta Friedrich-Wilhelm Gerstengarber, a Berlin melletti Potsdamban működő klímakutató intézet (PIK) munkatársa. Berlinben például száz éve 20 százalékos valószínűséggel volt hó december 24-én, 25-én és 26-án. Idén 15 százalékos a fehér karácsony valószínűsége, 2100-ra pedig öt százalék alá csökken a havazási valószínűség.
2008.12.23. 07:30
 
 
Átlagosan 7,9 százalékkal emelkednek a BKV jegyárai 2009-ben
Átlagosan 7,9 százalékkal emelkednek a BKV jegy- és bérletárai 2009-ben. Január 1-jétől több változtatást is bevezetnek, például az egységes budapesti bérletet. A következő évben egy vonaljegy ára 290, a helyszínen váltott vonaljegy 400, a 10 darabos gyűjtőjegy pedig 2.600 forintba kerül majd. A Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a 2009. január 1-jén bevezetendő egységes budapesti bérlet ára 9.000 forint lesz, amely a tanulóknak, nyugdíjasoknak és kisgyerekeseknek 3.550 forintba kerül. Az új bérlettel a főváros közigazgatási határain belül használni lehet a MÁV és a Volán járatait is.
2008.12.23. 07:30
 
 
Megbüntették a Mikulás kocsiját
A forgalom korlátozásáért megbüntették a Mikulás (azaz az olasz Karácsony Apó) kocsiját, amely éppen a vasárnap délutáni Télapó-futamra tartott. Valójában a szekeret egy trailer szállította, amelyet a verseny helyszínéül szolgáló dél-tiroli Levico Terme településének szigorú csendőrei feltartóztattak. A vezetőnek a szállítólevél hiányát és a forgalom akadályozását rótták fel. Ezen szabálysértésekért 250 eurós pénzbüntetés fizetésére kötelezték. A kaland miatt a kocsi és kocsisa elkésett a futamról, amelyen azonban nélküle is 530-an vettek részt, mindannyian szigorúan Karácsony Apó piros öltözékében.
2008.12.23. 07:05
 
 
Premier League: gólnélküli döntetlen Liverpoolban
Az 55 percen át emberhátrányban futballozó Chelsea nem bírt idegenben az Evertonnal az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A londoni gárdából a csapatkapitány John Terryt állította ki a játékvezető. Eredmény: Everton-Chelsea 0-0. Piros lap: Terry (35.). Korábban játszották: Arsenal-Liverpool 1-1, Newcastle United-Tottenham Hotspur 2-1, West Bromwich Albion-Manchester City 2-1. Az állás: 1. FC Liverpool 18 27-12 39 pont, 2. Chelsea 18 36- 7 38, 3. Aston Villa 18 30-20 34, 4. Manchester United 16 27-10 32, 5. Arsenal 18 30-21 31, 6. Hull City 18 27-31 27, 7. Everton 18 23-25 26, 8. Fulham 17 16-12 24.
2008.12.23. 07:03
 
 
MÁV: délutánra a vonatok többsége menetrend szerint közlekedhet
A vasutas sztrájk hétfő éjféli felfüggesztését követően várhatóan kedd délutánra a belföldi vonatok mintegy nyolcvan százaléka menetrend szerint tud közlekedni - mondta az MTI érdeklődésére kedd hajnalban a MÁV Zrt. sajtófőnöke. Kavalecz Imre közölte: hétfőről keddre virradó éjszaka a szerelvények többségét arra az állomásra vitték, ahonnan menetrend szerint a reggeli, délelőtti órákban el kell indulniuk. Ezt követően folyamatosan és fokozatosan fog beindulni a forgalom. Kavalecz tájékoztatása szerint először az InterCity járatok, majd a távolsági gyorsvonatok, végül pedig a személyvonatok is elindulnak. Az elővárosi közlekedés beindulását már a délelőtti órákban érzékelni lehet majd - mondta.
2008.12.23. 07:00
 
 
A "skorpiókirálynő" újabb rekordja
Újabb világcsúcsot állított be az önmagát thaiföldi "skorpiókirálynőként" aposztrofáló Kancsana Kaetkaev, aki ezúttal több mint két percen át tartott szájában egy 18 cm-es, élő skorpiót. A 39 éves Kancsana a dél-keleti Pattaja üdülőhely egyik bevásárlóközpontja előtt összesereglett tömeg előtt vitte véghez a bravúrt. A fehér ruhás, csipkekesztyűt viselő nő egy hatalmas fekete skorpiót tett a szájába, majd két perc három másodpercen át tartotta ott, mielőtt kiköpte volna. A nő tervei között egy további rekord is szerepel: saját, 2002-ben beállított világcsúcsát akarja megdönteni egy üvegkalitkában eltöltvén 33 napot ötezer skorpió társaságában.
2008.12.22. 20:26
 
 
Több mint 2,3 milliárd eurós nyeremény a spanyol lottón
Több ezer spanyolt sújt hétfőtől kevésbé a gazdasági válság: a világ egyik legnagyobb nyereménye, 2,32 milliárd euró (606 milliárd forint) talált gazdára az El Gordo (kövér, zsíros) elnevezésű lottójáték karácsonyi sorsolásán. A fődíjat a 32365 számsort tartalmazó több ezer szelvény között osztották el, így a szerencsés nyertesek egyenként 300 ezer euróval (79 millió forint) lesznek gazdagabbak. Szintén több ezren lesznek azok, akik a különböző különdíjakat és jackpotokat nyerik. Idén a hatalmas összegen 1950 szelvény osztozik, amelyek boldog tulajdonosai az ország mind az 52 tartományában élnek.
2008.12.22. 19:49
 
 
Bedák Zsolt Európa-bajnoki címért öklözhet
Németországi információk szerint Bedák Zsolt, a Spotlight Boxing magyar versenyzője legközelebbi mérkőzésén a kispehelysúlyú Európa-bajnoki címért léphet szorítóba, ellenfele pedig az olasz Simone Maludrottu (29-2-0, 11 KO) lehet. Erről a profiboksz.hu című honlap számolt be. A hamburgi székhelyű Universum Box Promotion leányvállalatánál bokszoló, és eddig veretlen Bedák - aki első ízben léphet szorítóba címmérkőzésen - lehet így a harmadik magyar öklöző Papp László és Kovács István után, aki begyűjtheti a rangos trófeát.
2008.12.22. 18:49
 
 
Felfüggeszti a VDSZSZ a sztrájkot
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete december 22-én hétfőn 24 órától felfüggeszti a több mint egy hete tartó gördülő vasutassztrájkot határozatlan időre - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Elmondta: a szakszervezet továbbra is ragaszkodik követeléseihez, és has a sztrájkbizottság úgy látja, hogy elérkezett az idő, akkor újraindítja a sztrájkot. A MÁV a lehető legrövidebb időn belül igyekszik megszervezni és újraindítani a vonatközlekedést. A MÁV reményei szerint a teljes menetrend 24 órán belül, a december 24-i, szerdai, hajnali üzemkezdetre állhat helyre.
2008.12.22. 18:29
 
 
A román parlament bizalmat szavazott az új kormánynak
A román parlament jelentős többséggel bizalmat szavazott hétfőn az új kormánynak. A november 30-i parlamenti választásokat követően Traian Basescu államfő Emil Bocot, a legtöbb mandátumot gyűjtő Demokrata Liberális Párt (PD-L) elnökét kérte fel kormányalakításra. A PD-L a választásokon majdnem ugyanolyan jól szereplő Szociáldemokrata Párt (PSD) és a Konzervatív Párt (PC) alkotta szövetséggel kötött koalíciós megállapodást. A nagykoalíció a parlamentben 70 százalékos többségre számíthat.
2008.12.22. 18:26
 
 
Átlagosan öt forinttal emeli árait a Magyar Posta
A Magyar Posta Zrt. által továbbított küldemények hatósági díjai a legtöbb alapszolgáltatás esetében 5 forinttal emelkednek 2009. január 1-jével. A lakosság által leginkább igénybevett szolgáltatások, így a szabványlevél feladási díja 70 forintról 75 forintra nő, az 50 grammos levelezőlap ára 100 forintról 105 forintra emelkedik jövőre. A tértivevényes különszolgáltatásért januártól 125 forintot, vagyis 5 forinttal többet kérnek a postákon, míg az ajánlott levelekért 10 forinttal többet, azaz 200 forintot. A "saját kézbe" szolgáltatás 190 forintba kerül majd. A módosítások nem érintik a belföldi elsőbbségi levél árát, míg a belföldi EMS gyorsposta szolgáltatás díja 15 százalékkal csökken.
2008.12.22. 18:08
 
 
Napi 100 mentesítő járatot indít a Volán a csúcsidőszakban
A Volánbusz Zrt. a december 22-i és 23-i csúcsidőszakban az alapszolgáltatáson túl napi 100 mentesítő távolsági járatot indít - közölte a társaság. A vasutassztrájk miatt kialakult jelentős forgalomra tekintettel a Volánbusz Zrt. feloldotta autóbusz-pályaudvarain a kötelező jegyelővételt, így a jegyek a járművezetőknél is megvásárolhatók. A Volánbusz arra kéri utasait, hogy a telefonvonalak túlterheltsége miatt, a www.volanbusz.hu honlapon tájékozódjanak a Volánbusz Zrt. távolsági és nemzetközi járatainak közlekedéséről.
2008.12.22. 17:51
 
 
Korszerűsítésre szorul az egész magyar választási rendszer
A kormány szerint korszerűsítésre szorul az egész magyar választási rendszer, de a választójogi törvény módosításához, így az ajánlószelvényekre vonatkozó jogszabályok megváltoztatásához is a parlamentben kétharmados többség szükséges, vagyis a módosításhoz nem elegendő önállóan a kormány akarata - nyilatkozta a kormányszóvivő a IX. kerületben történt csalással kapcsolatban hétfőn. Emlékeztetett arra, 1989-ben még a világ egyik legkorszerűbb rendszerének számított a hazai választási rendszer, azóta azonban nem történt érdemi változtatás benne, miközben pedig már számos technikai vívmány rendelkezésre áll.
2008.12.22. 17:50
 
 
Újra parlament elé kerülhet a bejegyzett élettársi kapcsolat szabályozása
Február közepére a parlament elé kerülhet a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló új törvényjavaslat - közölte Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A tárcavezető, miután találkozott a Magyarországon működő jelentősebb melegszervezetek képviselőivel, elmondta, a kormány határozott törekvése, hogy az Alkotmánybíróság döntésének figyelembevételével az azonos neműek számára - lényegében azzal a tartalommal, ahogyan a korábban elfogadott törvény már szabályozta - nagyon gyorsan új törvényjavaslatot alkosson.
2008.12.22. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205[2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista