2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Női kézilabda Bajnokok Tornája: kikapott a Győr a nyitányon
A horvát Koprivnica meglepetésre legyőzte a magyar bajnok Győri Audi ETO KC együttesét a női kézilabda Bajnokok Tornája első fordulójában, amelyet a Szabella Kupáért bonyolítanak le Dabason. Eredmény: 1. forduló: Koprivnica (horvát)-Győri Audi ETO KC 35-32 (19-8).
2008.12.27. 17:48
 
 
Sakk GP, Eliszta: Lékó ismét remizett
Lékó Péter tizenkettedik, azaz utolsó előtti mérkőzésén döntetlent játszott az orosz Jevgenyij Alekszejevvel az oroszországi Elisztában zajló sakk Grand Prix-n. A viadal honlapja szerint a szegedi nagymester vezette a világos bábukat, és a parti a 28. lépésben ért véget. Lékó eddig 6 pontot szerzett. Eredmény, 12. forduló: Lékó Péter (2747 Élő-pont)-Jevgenyij Alekszejev (orosz 2715) - döntetlen. A 14 résztvevős, 13 fordulós torna vasárnapi, utolsó versenynapján Lékó a kínai Vang Jüe ellen ül asztalhoz, és a sötét a bábukat vezeti.
2008.12.27. 17:31
 
 
Egymilliós nyomravezetői díj a csepeli autógyújtogatás ügyében
Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csepelen felgyújtott autók ügyében Budapest rendőrfőkapitánya szombaton - olvasható a rendőrség honlapján. Pénteken hajnalban a XXI. kerületben nagyjából egy időben, nem azonos helyszíneken, de közel egymáshoz öt autó gyulladt ki. A csepeli rendőrkapitányság rongálás miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, az okozott kár több mint 5 millió forint. A felajánlott összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során tanúként ismerteti.
2008.12.27. 16:28
 
 
Az izraeli-palesztin erőszak beszüntetésére szólított föl az EU is
Az erőszak azonnali beszüntetésére szólított föl szombaton az EU, az ENSZ és Oroszország azután, hogy Izrael a területe elleni palesztin rakétatámadásokra válaszul csapást mért a Gázai övezetre, kioltva mintegy 155 palesztin életét. Az arab világ is elítélte az izraeli akciót. Az EU soros elnöki tisztét betöltő Franciaország elnöke, Nicolas Sarkozy felszólította a feleket, hogy azonnal vessenek véget az erőszaknak: a palesztinok szüntessék be az Izrael elleni rakétatámadásokat, Izrael pedig a Gázai övezet lövését. A huszonhetek nevében sajnálkozásának adott hangot a polgári áldozatok "nagyon nagy" száma miatt, s egyúttal amiatt, hogy eszkalálódik az erőszak a Gázai övezetben.
2008.12.27. 16:05
 
 
6750 új munkahely a gazdasági tárca támogatási szerződései nyomán
A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium az idén 18 nagybefektetővel írt alá támogatási szerződést, így összesen több mint 330 milliárd forintnyi beruházás valósult meg és 6750 új munkahely létesült - tudatta a szaktárca közleményben. Az egy főre vetített több mint 7000 eurós működőtőke-állomány értékével Magyarország már csaknem két évtizede a közép-kelet-európai régió éllovasai közé tartozik a tőkevonzásban - hangsúlyozta a minisztérium. A Daimler német autóipari vállalat a nyáron döntött arról, hogy Kecskeméten hozza létre Mercedes A és B osztályú gépkocsikat gyártó üzemét. A nemzetgazdasági jelentőségűvé minősített, 800 millió eurós beruházás közvetlenül 2500 munkahelyet hoz létre.
2008.12.27. 15:54
 
 
F1: január közepén mutatják be a Ferrari új autóját?
Olasz lapértesülés szerint január 15-én mutatják be a Forma-1-es Ferrari új versenyautóját, az F2009 jelzésű modellt. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy az ünnepélyes bemutatót a fioranói pályán rendezik meg. Várhatóan még ezen a napon ismerkedhetnek meg az F1 rajongói az új Toyotával, majd egy nappal később a McLaren is bemutatja a 2009-es autós gyorsasági világbajnokságra tervezett gépet. Ezt követően, január 19-én a Williams, majd egy nappal később a BMW-Sauber következik, míg a Red Bull csak februárban, a Force India pedig márciusban tart autó-bemutatót.
2008.12.27. 15:42
 
 
Megfilmesítik Ingrid Betancourt túszdrámáját
Várható volt, hogy Hollywood nem hagyja ki a lehetőséget: tárgyalások folynak amerikai producerek és a kolumbiai kormány között Ingrid Betancourt fogságba esésének és kiszabadulásának megfilmesítéséről. Mint Juan Manuel Santos kolumbiai védelmi miniszter elmondta, eddig a Sony Pictures és a Warner Brothers jelentkezett a bogotái vezetésnél. A film elsősorban a hadsereg júliusi mentőakciójára koncentrálna, amelynek során kiszabadították a több mint 6 évig a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) fogságában lévő Betancourtot, valamint további 14 túszt, köztük három amerikait.
2008.12.27. 14:13
 
 
Kézilabda: az FTC hosszabbított Szucsánszkival, Kenyeressel és Elekkel
A Budapest-Bank FTC női kézilabdacsapata egyaránt két évvel meghosszabbította két meghatározó játékosa, Szucsánszki Zita és Kenyeres Fanni, továbbá Elek Gábor vezetőedző szerződését - tájékoztatta a klub az MTI-t. A tréner és a válogatott játékosok, így 2011. június 30-ig biztosan a népligeti csarnokban maradnak. Rajtuk kívül még Szamoránsky Piroskával és Zácsik Szandrával is előrehaladott tárgyalásokat folytat az FTC szerződésük meghosszabbításáról.
2008.12.27. 13:48
 
 
A Gazzetta dello Sport szerint Alonso az év pilótája
A tekintélyes La Gazetta dello Sport szerint 2008-ban a spanyol Fernando Alonso volt az év pilótája a Forma-1-ben. "Miért Alonso? Mert ő azt a Renault-t vezette, amely korántsem tartozik a legjobb autók közé, mégis versenyképes volt a legjobbakkal is" - írta az olasz sportnapilap. Alonso a világbajnok Lewis Hamiltont előzte meg a szavazáson, de a lap úgy véli, ha Alonso a Ferraival versenyez, akkor megnyeri a vb-t, s nem csak két futamot nyert volna idén, mert ő hibázott legkevesebbszer a szezon során.
2008.12.27. 12:28
 
 
December 31-éig kell postára adni a gázár-támogatási igényléseket
December 31-éig kell postára adnia a jövő évi gázár- és távhő-támogatási igényléseket annak, aki azt szeretné, hogy a támogatás összege már a januári számlában megjelenjen - tudatta a Kormányszóvivői Iroda szombaton közleményben. Visszamenőleg azok is megkapják a januári kompenzációt, akik még január 31-éig feladják igénylésüket, akik azonban ennél később, azoknak már csak a benyújtást követő hónaptól jár a támogatás. Új igénylést kell benyújtania minden támogatott fogyasztónak a jövő évi gázár- és távhő-támogatás folyósításához. A jövő évi igénylőlapot a Magyar Államkincstár decemberben postán jutatta el azoknak, akik idén is részesültek a támogatásban.
2008.12.27. 12:25
 
 
Zavartalan a forgalom Ferihegyen
Ferihegyen szombat hajnaltól teljesen zavartalan a forgalom, a 2A és a 2B terminál után 4 órától az egyes is megnyitott - mondta a Budapest Airport szóvivője. A repülőtér forgalma visszazökkent a normális kerékvágásba, a következő napokban is a sztrájkot megelőző normális munkarendre lehet számítani, azaz a fapados járatok az 1-es terminálról, a schengeniek a 2A, a nem schengeniek pedig a 2B-ről indulnak - hangsúlyozta Szollár Domokos. A szóvivő azt tanácsolta az utazni kívánóknak, hogy a szokásos módon járatindulás előtt másfél-két órával érkezzenek a repülőtérre, a tengerentúli járatoknál pedig két és fél órával hamarabb.
2008.12.27. 12:10
 
 
Peresz reménykedik a békemegállapodásban
A gázai helyzet elmérgesedése ellenére Simon Peresz izraeli államfő lehetségesnek tartja, hogy a jövő évben megszületik a közel-keleti békemegállapodás. Az eddigi tárgyalásokon bizonyos dolgokat elértek - közölte Peresz a Focus müncheni hírmagazinban megjelenő interjújában egy előzetes ismertetés szerint. Példaként említette az Izrael és a palesztin állam közötti határvonal kérdését. "Már csak a terület két-három százaléka vitatott, ez megoldható" - mondta. Peresz kizárta a tárgyalások lehetőségét a Gázai övezetet uraló Hamász radikális palesztin mozgalommal. "A Hamász nem akar tárgyalni" - vélekedett.
2008.12.27. 11:54
 
 
Ferencvárosi választás: nem indulhat az MDF, az MSZZP és a MIÉP
Nem indulhat a Magyar Demokrata Fórum, a Magyar Szociális Zöld Párt és a Magyar Igazság és Élet Pártja jelöltje a január 11-i választáson, miután a Fővárosi Választási Bizottság a ferencvárosi időközi országgyűlési választás ügyében mindhárom kizárás elleni fellebbezést elutasította szombaton. A testület határozata megfellebbezhető, erre három naptári nap áll rendelkezésre, ezután a végleges döntést a Fővárosi Bíróság mondja ki. Ferencvárosban azért kell időközi választást tartani, mert Gegesy Ferenc polgármester szeptember közepén lemondott parlamenti mandátumáról, amelyet a 2006-os választáson a 12-es számú országgyűlési egyéni választókerületben szerzett.
2008.12.27. 11:10
 
 
A pénznek van szaga
A pénznek van szaga: erre az igazságra éppen Itáliában jöttek rá, ott, ahol a mondás a szagtalan pénzről Vespasianus császár révén megszületett. A brit határőrség által kölcsönadott pénzkereső kutya ugyanis olyan eredményesen dolgozott a milánói Malpensa repülőtéren, hogy több mint 200 ezer eurót (50 millió forintot) megtalált az utasok által elrejtett pénzből. Robbie, a négyéves springer spaniel nem szarvasgombát, még csak nem is kábítószert keres. Ő a pénz szagát érzi meg. A britek 30 ilyen, "cash-dognak" nevezett ebük van, amelyek a leginkább frekventált helyeken, légi és tengeri kikötőkben szolgálnak.
2008.12.27. 11:10
 
 
Több mint kétszáz halottja van a Gázai övezet elleni izraeli légicsapásnak
Legkevesebb 205 palesztin vesztette életét szombaton az iszlamista Hamász mozgalom irányítása alatt álló Gázai övezetre mért izraeli légicsapásokban - közölték este palesztin kórházi források. Az izraeli légierő sötétedés után újabb csapásokat mért a gázai övezeti célpontokra, miután a nap folyamán az egész Gázai övezetre kiterjedő, összehangolt támadást hajtott végre a levegőből, saját közlése szerint Hamász-objektumok ellen. Ehud Barak izraeli védelmi miniszter nem sokkal korábban kijelentette, a zsidó állam, ha szükséges, kiterjeszti a Hamász palesztin iszlamista mozgalom elleni műveleteit.
2008.12.27. 10:54
 
 
Több mint százezren gyűltek össze Bhutto sírjánál
Százezresnél is nagyobb tömeg gyűlt össze Benazir Bhutto egykori pakisztáni miniszterelnök sírjánál szombaton, meggyilkolásának első évfordulóján. A dél-pakisztáni Garhi Khuda Bakhsh falu temetőjének bejáratánál a gyászolókat szigorú biztonsági ellenőrzésnek vetették alá, miközben folyamatosan özönlött a tömeg az ellenzéki vezetőként meggyilkolt Bhutto családjának mauzóleumához. Az 54 éves Benazir Bhutto életét 2007. december 27-én egy öngyilkos merénylő oltotta ki Ravalpindi városában, választási kampányának egyik nagygyűlése után, két hónappal azt követően, hogy ellenzéki vezetőként hazatért száműzetéséből.
2008.12.27. 10:47
 
 
Obama aquaparkban és egy bevásárlóközpontban járt lányaival
Meghitt családi pillanatból tömegjelenetté változott Barack Obama és lányai látogatása egy bevásárlóközpontban pénteken Hawaiin: a biztonsági emberek alig tudták visszatartani a kíváncsiskodókat megválasztott elnök családjától. Obama december 20. óta üdül családjával a hawaii Oahu szigetén. Kétszer golfozott, rendszeresen tornászik, karácsony napján ellátogatott egy haditengerészeti támaszpontra és részt vett a választások előtt elhunyt nagyanyja emlékére tartott istentiszteleten.
2008.12.27. 09:18
 
 
Ismeretlen fotók John Lennon és Yoko Ono mézesheteiről
Eddig nem publikált fotókat találtak Amszterdamban John Lennon és Yoko Ono mézesheteiről. A híres pár 1969-ben nászútját pacifista ceremóniává változtatta a nemzetközi sajtó asszisztálása mellett. A színhely szállodai ágyuk volt az amszterdami Hilton szálló egyik lakosztályában. Ebből az ágyból szólították fel a világot, hogy szeretkezzen, ne háborúzzon. A képek bejárták a világot, a kor ikonjai közé kerültek, de Nico Koster holland fotós 150 negatívjának csak egy részét hozta nyilvánosságra a De Telegraaf című holland lapban, amelynek dolgozott. A többit betette egy dobozba, amelyről elfeledkezett, majd később azt hitte, hogy az el is veszett.
2008.12.27. 09:01
 
 
Gráf József szerint növekszik a magas hozzáadott értékű agrártermékek aránya
Az agrártermékek kivitelében egyre jobban emelkedik a magas hozzáadott értékű termékek aránya, ami különösen örvendetes - mondta a szombati Népszavának adott interjúban Gráf József, aki közölte: a teljes agrárvertikum az előzetesen vár 140 milliárd forinttal szemben 150-155 milliárd forintos eredményt érhet el az idei évben. Az agrárminiszter szerint ez az ágazat az, amely a nemzetgazdaság teljesítményét tavaly és idén is javította, illetve javítja.
2008.12.27. 08:58
 
 
IPOSZ: kormányintézkedés kell a családi kiscégek fennmaradásához
Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) szerint szükség van a mikro- és családi vállalkozások talpon maradását is segítő kormányzati intézkedésekre a gazdasági válság idején, ez a szektor sérülékeny, ugyanakkor a magyar gazdaságban munkahelyteremtő, mukahelymegőrző szerepet tölt be - nyilatkozta Szűcs György, az IPOSZ elnöke az MTI-nek. Elmondta: az IPOSZ úgy látja, hogy szükség van uniós forrásokból egy 10 milliárd forintos alapra, amely azoknak a kiscégeknek könnyítené meg a hiteltörlesztését, amelyek még 2004 után pályáztak, nyertek el pénzt, hitelüket termelésük bővítésére fordították, a törlesztést a többlettermelésből akarták visszafizetni, de időközben a piacuk beszűkült.
2008.12.27. 08:55
 
 
Polgári stratégia az EP választáson a Fidesznél
A Magyar Hírlap úgy tudja, a június elején sorra kerülő európai parlamenti választáson a Fidesz kampányának vezetője Gyürk András néppárti képviselő lesz, akit azonban még hivatalosan nem neveztek ki. Amerikai, német, francia kampányszakértők jártak a Fidesznél az előző hónapokban és a párt szakértői is elutaztak az Egyesült Államokban - olvasható a lap szombati számában. A Magyar Hírlapnak egy fideszes szakértő azt mondta, hatalmas újdonságokkal nem találkoztak, de az újító ötleteket beépítik majd kampányukba.
2008.12.27. 08:52
 
 
Hóból van a világ legnagyobb Mikulása Kínában
Hóból formázták meg az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány közigazgatási központjában a világ legnagyobb Mikulását, amely a nemzetközi jégfesztivál alkalmából látható Harbinban. A 160 méter hosszú és 24 méter magas Mikulás jégcipőjét és hósubáját a látogatóknak kell az alkotáshoz hozzáképzelniük, ugyanis a szobor mindössze egy gigantikus arcból, a hosszú szakállból és a pomponos sapkából áll. Az Oroszországgal szomszédos tartomány közigazgatási központjában található a transzszibériai vasútvonal egyik végállomása is, de a várost leginkább a december közepétől február elejéig megrendezésre kerülő jégfesztiválról ismerik, amelyen évről évre nagyobb alkotások születnek.
2008.12.27. 08:40
 
 
Az AC Milan cáfolja, hogy le akarják igazolni Cannavarót
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke cáfolta azokat a lapértesüléseket, miszerint le akarják igazolni Fabio Cannavarót, a Real Madrid aranylabdás labdarúgóját. "Hogy Cannavaro januárban idejönne hozzánk? Mesebeszéd. Ez a hír nem felel meg a valóságnak" - nyilatkozta Galliani, majd hozzátette, hogy Thiago Silva személyében - júliustól - rendelkezni fognak egy kiemelkedő tudású középhátvéddel. "Bízom abban, hogy hamarosan találunk egy jó baloldali játékost, ha nem, akkor úgy folytatjuk, ahogy vagyunk."
2008.12.27. 08:37
 
 
Kampány kezdődik azért, hogy ne a televízió nevelje a gyereket
Ne a televízió nevelje fel a gyereket! mottóval indított tévéreklám-kampányt szombaton az Országos Rádió és Televízió Testület; a médiahatóság a román társszervtől kapta kölcsön a gyerekek szülői felügyelet nélküli tévézésének veszélyeit bemutató három szpotot. A magyar viszonyokhoz minimális költségekkel adaptált reklámok legalább tavaszig műsoron maradnak, de erős hangvételük miatt csak 21 óra után kerülhetnek adásba. A filmek bemutatják, hogyan hat a médiában közvetített félelem az egyedül tévéző gyermek lelkére. A további két kisfilm pedig arra ad példát, amikor a szexuális és az erőszakos tartalmak rendellenesen épülnek be a kiskorú személyiségébe.
2008.12.27. 08:27
 
 
Ausztrália befogadhatja a Guantánamóról elbocsátott foglyokat
Az ausztrál kormány az Egyesült Államok kérésére befogadhatja a guantánamói börtönből szabadult foglyokat, de kizárólag esetenkénti szigorú elbírálás alapján - írta egy ausztrál lap a kormányfő szóvivőjére hivatkozva. "Ausztráliát több más országhoz hasonlóan megkeresték, hogy tanulmányozza a Guantánamón őrzött foglyoknak a területén való esetleges befogadását" - mondta Kevin Rudd kormányfő szóvivője a The Weekend című ausztrál újságnak. Barack Obama megválasztott elnök megígérte, hogy bezárja a kubai Guantánamón lévő amerikai haditengerészeti támaszponton működő börtönt, ahol jelenleg mintegy 250, különböző országból származó foglyot őriznek vádemelés és per nélkül.
2008.12.27. 08:11
 
 
Pontszámító-kalkulátor a felsőoktatásba jelentkezőknek
Pontszámító kalkulátor, intézményi nyíltnap-kereső és több önismereti kérdéssor is segíti a felsőoktatásba jelentkezőket az Országos Felsőoktatási Információs Központ honlapján. A www.felvi.hu-n közzétett tájékoztatók szerint a december 15-én indult felvételi eljárás során a pontszámító kalkulátor segítségével - szigorúan tájékoztató jelleggel - bárki kiszámolhatja, hány ponttal vág neki a felvételinek. Nem kell fejben, papíron szorozgatni, összeadni, néhány kattintás után már látható, hány felvételi ponttal tervezhet a diák. A szakemberek szerint érdemes akkor igénybe venni a szolgáltatást, amikor a jelentkező a szakokat már kinézte magának.
2008.12.27. 08:03
 
 
Jövőre megszülethet a "dossziétörvény"
Elméletben már az Országgyűlés 2009-es tavaszi ülésszakán megszülethet az a törvény, amely a rendszerváltás előtti titkosszolgálati iratok nyilvánosságáról szól - vélte a Népszavának nyilatkozva Gulyás József, az SZDSZ ügyvivője. Várhatóan ugyanis januárra lesz meg a Kenedi János vezette történészbizottság jelentése alapján készülő törvényjavaslat. Ezt még ötpárti egyeztetésre küldenék, ezt követően szavazna róla a parlament - mondta el a részletekről a politikus. Gulyás József szerint még így is megszülethet a törvény fél év alatt.
2008.12.27. 08:01
 
 
Ha nem lenne elég gáz, korlátozzák az ipari fogyasztást
Bár most úgy tűnik, hogy nem kell tartani a gázcsapok elzárásától, ám ha az orosz-ukrán vita mégsem rendeződik, január első napjaiban akár csökkenhet is a Magyarországra és más európai államokba irányuló szállítás, ez pedig a hazai gázfogyasztást korlátozását jelenthetné - írja szombati számában a Népszabadság. Magyarországon 3,5 milliárd köbméter gázt tárolnak, ám a tárolók naponta 60 millió köbméteres igényt tudnak kielégíteni. Meteorológusok szerint január elején mínusz 2, mínusz 4 fok lehet majd a hőmérséklet, ami napi 66 millió köbméteres fogyasztással jár.
2008.12.27. 07:56
 
 
Visszautasítja az SZDSZ kerületi kampányfőnöke a csalás vádját
Visszautasította az SZDSZ ferencvárosi kampányfőnöke azokat a Hír TV-ben, illetve a Magyar Nemzetben napvilágot látott információkat, melyek szerint a helyi időközi országgyűlési választáson a párt fizetett az ajánlócédulákért; egy magát önkéntesnek kiadó csalóról már több mint egy hónapja értesítették a választási bizottságot - derült ki Janás Ferenc MTI-hez szombaton eljuttatott közleményéből. "Nevetséges próbálkozásnak tartjuk a Hír TV legújabb kísérletét arra, hogy a IX. kerületi időközi választáson szereplő jelöltünket befeketítse. Az SZDSZ - más pártokkal ellentétben - most is törvényesen gyűjtötte össze kopogtatócéduláit" - tartalmazza a közlemény.
2008.12.27. 07:51
 
 
Idén többen haltak meg tűzeset miatt, mint tavaly
Idén karácsonyig 136-an, vagyis nyolccal többen haltak meg tűzeset miatt, mint tavaly; a vaklármák és téves jelzések száma mintegy 10 ezer volt - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője az MTI-t. Dobson Tibor elmondta: 2008-ban több mint 23 ezer tűzeset volt Magyarországon, ami körülbelül 9 ezerrel kevesebb a tavaly történteknél. Ismertetése szerint összesen mintegy 6 ezer lakástűz volt, ami nagyságrendileg ugyanannyi, mint tavaly; a szabadtéri tüzek száma viszont csökkent. A szóvivő közölte, a műszaki mentések száma azért nőtt - körülbelül 29 ezerre -, mert idén több volt a viharkár, elemi csapás.
2008.12.27. 07:49
 
 
Az európai gázfogyasztókat is érintheti az ukrán-orosz vita
Az orosz Gazprom gázipari cég arra figyelmeztette európai fogyasztóit pénteken, hogy az orosz-ukrán gázadósság-vita hatással lehet gázellátásukra. A Gazprom vezérigazgatójának a cég európai ügyfeleinek küldött levele szerint: a Gazprom mindent lehetséges eszközt felhasznál annak érdekében, hogy semmiféle zavar ne legyen az Európába irányuló gázszállításban. Amennyiben azonban mégis egy kedvezőtlen forgatókönyv valósulna meg, az ukrán gáztranzit kérdése Oroszország és Európa közös gondja lesz. A Gazprom szerdán arra figyelmeztette Ukrajnát, hogy január 1-én leállíthatja a gázszállítást az országnak, ha addig nem írják alá a 2009-re szóló megállapodást és Ukrajna nem rendezi összes adósságát.
2008.12.26. 21:55
 
 
Fico és Gasparovic szerint Szlovákia jól kezeli a válságot
Robert Fico szlovák miniszterelnök elégedett azzal, hogy kormánya már 2006 óta olyan politikát folytat, amilyet ma mindenki a válság megoldására ajánl. "Tehát: az állam aktív szerepe, piaci beavatkozások, ellenőrző-felügyelő szerep. Mindezt a konjunktúra idején tettük, tehát olyan időszakban, amikor azt mindenki rossz politikának minősítette" - nyilatkozta Fico abban az interjúban, amelyet pénteken hozott nyilvánosságra a pozsonyi SITA hírügynökség. Szerinte ma a legliberálisabb és a legjobboldalibb közgazdászok is azt mondják, hogy ez a legjobb recept. Hasonlóan nagyon pozitívan értékelte a 2008-as évet Ivan Gasparovic szlovák köztársasági elnök.
2008.12.26. 21:45
 
 
Emelkedett az olajár
Lanyha forgalom mellett emelkedett a kőolaj ára pénteken. Az energiahordozó árát részben az a bejelentés erősítette, hogy az Egyesült Arab Emirátusok csökkenteni kezdi a termelését az OPEC közelmúltban hozott döntésének megfelelően, de az áremelkedésben a dollár gyengülése is szerepet játszott. Az északi-tengeri Brent könnyűolaj ára 1,76 dollár emelkedéssel 38,37 dolláron fejezte be a napot Londonban februárra. A nyugati féltekén irányadó WTI olajfajta hordónkénti ára 2,36 dollárral 37,71 dollárra nőtt a New York-i árupiacon (NYMEX) februárra. Csütörtökön zárva voltak az olajpiacok. A szerdai rövidített kereskedésben a kőolaj ára 9 százalékot meghaladó mértékben esett.
2008.12.26. 21:10
 
 
Nadal lett Európa legjobbja a hírügynökségek szerint
Az európai hírügynökségek szavazatai szerint Rafael Nadala a kontinens legjobb sportolója. A spanyol teniszező ebben az évben megnyerte a francia és a wimbledoni bajnokságot és átvette a vezetést a svájci Roger Federertől a világranglistán. A szavazáson második a női rúdugrás koronázatlan királynője, az olimpiai és világbajnok, világcsúcstartó orosz Jelena Iszinbajeva lett, míg a harmadik helyen az idei Forma-1-es vb győztese, a brit Lewis Hamilton végzett. Az 51. alkalommal megrendezett voksoláson ezúttal 18 európai hírügynökség vett részt, köztük a Magyar Távirati Iroda is.
2008.12.26. 20:09
 
 
Korábban kezdi a nemi életet, aki nem reggelizik
A japán munka- és egészségügyi minisztérium megbízásából készített felmérés szerint szexuálisan hamarabb érnek azok a fiatalok, akik elbliccelik a reggelit. Az ezerötszáz 16-49 éves ember megkérdezésén alapuló felmérés szerint azok, akik első éveikben üres gyomorral mennek iskolába, átlagosan 17,5 évesen létesítik első szexuális kapcsolatukat. Rendesen reggeliző társaik átlagosan majdnem két évvel később, 19,4 évesen szerzik első szexuális tapasztalataikat. A kutatást vezető Japán Családtervezési Társaság igazgatója abban látja az összefüggést, hogy a rendszeresen reggeliző, vagyis "kiegyensúlyozott" életet folytató fiatalok vélhetően jobban megfontolják első szexuális kapcsolatukat is.
2008.12.26. 19:55
 
 
F1: Massa nem szeretne fizetéscsökkentést
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari brazil pilótája nem szeretné, ha a gazdasági világválság hatása miatt csökkentenék a fizetését. Az istállók már jelentősen csökkentették a kiadásaikat, így várhatóan a versenyzők fizetése sem lesz annyi, mint amennyit szeretnének - mondta egy hete Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke az Autosport című magazinnak. "Szó sem lehet erről. Az F1-ben óriási szerepe van a pilótáknak, ráadásul a csapatok költségvetésének csak a töredéke a pilóták jövedelme" - nyilatkozta az As című spanyol lapnak Massa. Massa évi kilencmillió eurót keres egy évben, míg csapattársa, a finn Kimi Raikkönenn ennek több mint háromszorosát.
2008.12.26. 19:01
 
 
Ázsiában a négy évvel ezelőtti szökőár áldozataira emlékeztek
Délkelet-Ázsia országaiban ezrek emlékeztek meg pénteken a négy évvel ezelőtti pusztító szökőár áldozatairól. A katasztrófa által leginkább sújtott indonéziai tartomány, Aceh lakosai közül sokan a tengerparti Meulaboh városába sereglettek közös muzulmán imádságra. Thaiföldön, Srí Lankán és Indiában ezrek gyűltek össze, hogy megemlékezzenek a cunami összesen mintegy 220 ezer halálos áldozatáról. Acehben, ahol 168 ezren vesztek oda a cunami idején, a gyászolók a mecsetekben és az áldozatok tömegsírjainál imádkoztak, és azokon a partszakaszokon, amelyeket a tengerrengés keltette szökőár 2004. december 26-án letarolt.
2008.12.26. 18:00
 
 
Kirúgták az elszundító kínai tisztségviselőket
Hat tisztségviselőt kirúgott a helyi kormányzat a dél-kínai Hunan tartományban, mert elszundítottak egy értekezleten és erről fényképek is megjelentek. Az elbocsátottak között vállalati vezetők és a kommunista párt helyi funkcionáriusai voltak, akik a kínai gazdasági reformok 30. évfordulója alkalmából rendezett gyűlésen vettek részt. A helyi kormányzat a büntetést azzal magyarázta, hogy csak így lehet a fegyelmet fenntartani és a társadalomra gyakorolt negatív hatást jóvátenni. Kínában a kormányzati gyűléseken gyakran hangzanak el terjengős beszédek, jóllehet a magas rangú tisztségviselők a tömör és lényegre törő felszólalásokat szorgalmazzák.
2008.12.26. 17:19
 
 
Premier League: a MU és a Chelsea is győzött
A címvédő Manchester United, valamint a Chelsea is győzött az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A MU a Stoke City otthonában az argentin Carlos Tévez hajrában szerzett góljával győzőtt 1-0 arányban, a Chelsea pedig hazai pályán diadalmaskodott a sereghajtó West Bromwich Albion ellen Drogba és Lampard találataival. Gera Zoltán csapata, a Fulham, gólnélküli döntetlent játszott a Tottenham otthonában, a magyar válogatott futballista sérülése miatt nem játszhatott.
2008.12.26. 16:46
 
 
Pakisztán csapatokat küld az indiai határra
Pakisztán katonák ezreit kezdte átvezényelni pénteken Afganisztánnal közös határáról az indiai határ felé - közölték hírszerzési tisztségviselők. Pakisztáni katonai források szerint a hadvezetés törölte a katonák szabadságolásait, gyanítva, hogy az indiai oldalon is ugyanezt teszik. Ezek a lépések jelzik, hogy a novemberi 172 emberéletet követelő mumbai merényleteket követően nő a feszültség a két dél-ázsiai atomhatalom között. Ez valószínűleg hátráltatja a pakisztáni haderők kampányát az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat és a tálibok ellen az afgán határtérségben. Pakisztáni és indiai részről egyaránt azt hangoztatják, hogy nem akarnak háborút, de visszavágnak, ha a másik fél provokál.
2008.12.26. 16:33
 
 
Százezer dollárt fizettek Kurt Cobain összetört gitárjáért
Százezer dollárt fizetett egy ismeretlen magángyűjtő Kurt Cobain gitárjáért. Ezt a Fender Mustang márkájú gitárt Kurt Cobain a Nirvana első turnéján törte össze fellépés közben valahol New Jersey államban. A Nirvana együttes néhai frontemberének darabokra tört ragasztószalaggal összetartott hangszerét egy Sluggo nevű punkrockzenész, a The Grannies and Hullabaloo együttes tagja bocsátotta árverésre. Ez volt a második legmagasabb ár, amelyet egy tőle származó bármilyen tárgyért valaha is kifizettek. A legtöbb pénzért Kurt Cobain "Mosrite Gospel Mark IV" márkájú gitárja kelt el, amelyért 2006-ban 131 ezer dollárt adtak.
2008.12.26. 16:05
 
 
Örmény állampolgár lett Charles Aznavour a világhírű énekes
Örmény állampolgárságot kapott pénteken az örmény származású Charles Aznavour, az egyik legnépszerűbb francia énekes, aki egész életében szoros kapcsolatokat ápolt ősei hazájával. Szerzs Szarkiszján örmény államfő hivatalának pénteki közleménye és "az örmény nép hősének" nevezi a világhírű francia énekest, aki 84 éve született Párizsban örmény bevándorlók gyermekeként. Az énekes az 1988-as nagy földrengés után létrehozta az "Aznavour Örményországért" nevű alapítványát és gyűjtést indított a 25 ezer emberéletet követelő természeti csapás túlélőinek megsegítésére. Aznavourt később Örményország állandó UNESCO-nagykövetévé nevezték ki és teret neveztek el róla Jerevánban.
2008.12.26. 15:39
 
 
46 ezer euróért vett bort egy férfi szenteste
Egy kínai utas 46 423 euró értékben vásárolt francia borokat a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren és ezzel új rekordot állított fel. A férfi hazájába való visszatérés előtt, szenteste vásárolt számos méregdrága bort, köztük egy 1947-es Lafite Rothschild-ot - közölte a párizsi repülőteret üzemeltető társaság, az ADP. Kosarába tett emellett egy 1986-os Pétrust, egy 1982-es Chateaux Margaux-t, egy 1976-os Chateau Latour-t és több más márkás bort. A korábbi rekordot is egy kínai tartotta, aki 2007 márciusában 23 ezer euró értékben vásárolt borokat a repülőtér egyik boltjában.
2008.12.26. 14:59
 
 
A pápa a világban túszul ejtett emberek szabadon engedésére szólított fel
A világban túszul ejtett összes ember szabadon engedésére szólított fel karácsony másnapján XVI. Benedek pápa. A római katolikus egyház feje pénteki úrangyala imájában hangoztatta, hogy Jézus eljövetele a gyűlölet feletti győzelmet jelentette. Vatikáni dolgozószobájának ablakából az esős idő ellenére odagyűlt zarándokokhoz, hívőkhöz szólva kifejtette, ez a győzelem segít a jóakaratú embereknek abban, hogy ne gyűlölettel válaszoljanak a gyűlöletre, cselekedeteiket az igazságosság és a szeretet vezérelje. A pápa a Kenya északi részén másfél hónapja - helybeli lakosokkal együtt - elrabolt két apáca túszejtőihez fordulva kérte, hogy engedjék szabadon foglyaikat.
2008.12.26. 14:35
 
 
Hétvégétől lehet sízni Bánkúton
A hétvégétől ismét lehet síelni a bükki síparadicsomban, Bánkúton, egyelőre egy felvonót helyeznek üzembe. A bánkúti síközpont honlapja szerint a sípályákat jelenleg mintegy 10 centiméter vastagságú hó borítja, legutóbb csütörtökön hullott egy kevés hó, a hőmérséklet mínusz 4 fok. Szombattól a bálványi "G" jelzésű felvonó működik. Októberben és novemberben egy-egy szélvihar jószerivel valamennyi sípályát, illetve felvonót megrongálta, a helyreállítás teljes egészében még nem fejeződött be.
2008.12.26. 14:22
 
 
Serie A: négy Internazionale focista az év álomcsapatában
A bajnoki címvédő, jelenleg listavezető Internazionaléből négyen, míg a második helyen álló Juventusból hárman kerültek be az Év futballcsapatába, amelyet a goal.com című honlap állított össze az olasz labdarúgó-bajnokságban játszó legjobbakból. Az év csapata a goal.com szerint: Sebastian Frey (Fiorentina) - Maicon (Internazionale), Iván Cordoba (Internazionale), Giorgio Chiellini (Juventus), Marek Jankulovski (AC Milan) - Walter Gargano (Napoli), Momo Sissoko (Juventus), Esteban Cambiasso (Internazionale) - Zlatan Ibrahimovic (Internazionale), Diego Milito (Genoa), Amauri (Juventus).
2008.12.26. 13:56
 
 
27 áldozata van az ukrajnai gázrobbanásnak
A legfrissebb adatok szerint 27 halottja van a szerda este történt dél-ukrajnai gázrobbanásnak. A mentőalakulatok emberei a helyszínen még mindig kutatnak az esetleges túlélők után. Puszta kézzel és különleges berendezésekkel folytatják a keresést, és minden órában szünetet tartanak, hogy a csendben meghallhassák a túlélők segélykiáltásait. Szakértők azonban kétkedően nyilatkoznak arról, hogy két nappal a robbanást követően, a mínusz hat fokos hidegben még bárkit élve megtalálnának a ház lakói közül. A balesetben az ötemeletes lakóház központi része omlott össze, miközben kidőltek az épület oldalfalai. A lakónyilvántartó adatai szerint a házban hatvannégyen laktak.
2008.12.26. 13:29
 
 
A furcsa nevű kisbabák éve volt 2008
Hírességek viharos válásainak, tragikus haláleseteknek, különc névre hallgató kisbabáknak az éve volt 2008, amelyben Britney Spearsnek szemmel láthatólag sikerült talpra állnia. A 27 éves amerikai énekesnő januárban pszichiátriai klinikára került, de rendbe szedte életét: új albumot jelentetett meg, és öt év óta először turnéra készül. Különleges nevet adott Angelina Jolie és Brad Pitt júliusban született ikreinek, így Knox Leonnak és Vivienne Marcheline-nek hívják a legifjabb sztárgyermekeket. Hasonlóan érdekes névvel született 2008-ban Bronx Mowgli, Ashlee Simpson énekesnő és Pete Wentz zenész kisfia, valamint Zuma Rock, Gwen Stefani rockénekesnő gyermeke.
2008.12.26. 12:51
 
 
Ferihegyi sztrájk: megnyílt a 2A terminál, szombattól az 1-es is üzemel
Ferihegyen pénteken megnyílt a 2A terminál, így mind a 2B, mind a 2A terminál teljes kapacitással üzemel, a járatok menetrend szerint indulnak és érkeznek. Szombaton hajnali 4 órától pedig megnyitják a 1-es terminált is, így azok a légitársaságok, amelyek a sztrájk miatt a 2B terminált használták, szombattól ismét az 1-esről közlekednek - tájékoztatta Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője az MTI-t. A ferihegyi repülőtéren a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet, valamint a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete december 23-án 22 órától átmenetileg szünetelteti a december 10-től meghirdetett határozatlan idejű munkabeszüntetést.
2008.12.26. 12:27
 
 
Japánban 8,1 százalékkal zuhant az ipari termelés
Japánban novemberben soha nem látott mértékben, 8,1 százalékkal zuhant az ipari termelés októberhez képest - jelentette be pénteken a japán kormány. A visszaesés elsősorban a járművek és elektronikai cikkek gyártásának az amerikai kereslet jelentős beszűküléséből eredő csökkenéséből adódott. Az ipari termelés nagymértékű csökkenése várható volt, miután hétfőn bejelentették, hogy novemberben éves szinten az export a japán gazdaság történelmében soha nem látott mértékben - 26,7 százalékkal - esett vissza. A kormány azonban csak 6,4 százalékos csökkenéssel számolt. A gazdasági minisztérium adatai szerint éves szinten 16,2 százalékkal csökkent a japán termelés.
2008.12.26. 11:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203[2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista