2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Sólyom magyar-ukrán megbeszélést javasol az energiaügyi miniszterek között
Megbeszélést javasolt a magyar és az ukrán energiaügyi miniszter között Sólyom László Viktor Juscsenko ukrán államfőnek küldött levelében. A köztársasági elnök azt javasolta, hogy a magyar-ukrán államfői találkozó napirendjére vegyék fel az energetikai kérdéseket, és felkérte Molnár Csaba energiaügyi minisztert, hogy vegyen részt a találkozón, és folytasson megbeszélést ukrán kollégájával. Faller Jenő, a Külügyminisztérium szakállamtitkára az Országgyűlés külügyi bizottságának szerdai ülésén elmondta: folyik Sólyom László magyar köztársasági elnök és Viktor Juscsenko ukrán elnök január 12-i magyarországi találkozójának előkészítése.
2009.01.07. 16:37
 
 
Már a plázákat is érintheti a gázkorlátozás
A fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő cégek vezérigazgatóival és az önkormányzati intézményekkel kapcsolatot tartó hivatali ügyosztályvezetőkkel egyeztet csütörtök reggel Hagyó Miklós (MSZP) és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes a gázkorlátozással összefüggő kérdésekről, teendőkről - tudta meg az MTI városházi forrásokból. A gázkorlátozás harmadik szintje már a plázákat és a szolgáltató központokat is érinti. A kulturális intézményekre, a színházakra, a könyvtárakra még nem vonatkozik, azok jelenleg a negyedik kategóriába tartoznak, az iskolák és az egészségügyi intézmények pedig a lakossághoz hasonlóan ötödik kategóriásak.
2009.01.07. 16:33
 
 
A rózsaszín játékok hozták létre a "kis hercegnők" nemzedékét
A lányoknak kizárólag rózsaszínű termékeket kínáló játékkészítőket és a kereskedőket okolják Nagy-Britanniában azért, mert felcseperedőben van a "kis hercegnők" nemzedéke. A szakemberek szerint a bevásárlóutcákban "tomboló" rózsaszín "pestisjárvány" miatt a kislányok valóságos agymosásnak vannak kitéve. Ennek "köszönhetően" már a háromévesek is színmániában szenvednek. A kislányok csak és kizárólag rózsaszínű ruhákat hajlandók viselni, s rózsaszínű játékokkal akarnak játszani. Vannak olyan vélemények is, amelyek szerint a rózsaszín "alattomos" terjedése a későbbiekben védtelenné teszik a szebbik nem képviselői a különböző marketingfogásokkal szemben.
2009.01.07. 16:23
 
 
A jövő héten kezdi hivatalosan a politikai szezont az MSZP
Kormányüléssel és kihelyezett, kétnapos elnökségi üléssel nyitja jövő héten a hivatalos politikai szezont az MSZP. Az idei első kormányülést jövő szerdán tartja az egypárti Gyurcsány-kormány. Még aznap a heves megyei Noszvajra utazik az MSZP vezetősége, hogy kétnapos konzultációt tartson. Nyakó István, az MSZP szóvivője azt mondta: általános politikai kérdésekkel, az idei év politikai menetrendjével, az európai parlamenti (EP) választások előkészítésével foglalkozik majd az elnökség. Az ülés elején Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök tart vitaindítót. Január 20-án tematikus frakcióülésen foglalkozik a szocialista képviselőcsoport a politikai helyzet értékelésével, majd február 9-én tartják évadnyitó ülésüket.
2009.01.07. 16:08
 
 
GPS-szel követhetik a brit szülők gyermekeik mozgását
Műholdas helymeghatározó segítségével követhetik a jövőben a brit szülők gyermekeik mozgását, 3 méteres pontossággal azonosítva, hol is tartózkodik épp a csemetéjük. Az Nu.M8 elnevezésű szerkezet a gyártó szerint a világ első olyan GPS-berendezése, amelyet kifejezetten a gyerekek számára fejlesztettek ki - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. A GPS-t digitális karórába építették be, s a berendezés jelez, ha valaki erőszakkal próbálja letépni a gyerek csuklójáról. A szülők SMS vagy email útján tájékozódhatnak gyermekeik hollétéről - a speciális honlap a Google Map segítségével mutatja meg a pontos címet, s a postai irányítószámról sem feledkezik meg.
2009.01.07. 15:38
 
 
Topolánek figyelmeztette Oroszországot a gázvita miatt az EU nevében
Mirek Topolánek cseh miniszterelnök szerdán figyelmeztette Oroszországot: az Európai Unió határozottabb álláspontot fogalmaz meg az orosz-ukrán gázvitával kapcsolatban, amennyiben csütörtökig nem újulnak fel az orosz gázszállítások az európai országokba. A cseh kormányfő, mint az Európai Unió soros elnöke, erről szerdán Prágában beszélt újságírók előtt. "Amennyiben holnapig (csütörtökig) nem újul fel a gázszolgáltatás, az európai elnökség és az Európai Unió részéről erősebb intervencióra lesz szükség" - mondta Topolánek újságíróknak. A cseh miniszterelnök elmondta: a témát megvitatja a cseh kormány és az Európai Bizottság, és várható, hogy közös nyilatkozatot adnak ki.
2009.01.07. 14:55
 
 
Gyurcsány: a lakosságnak nem lehet gázellátási gondja
Gyurcsány Ferenc azért kérte szerda reggel az energiaügyekért felelős minisztertől, hogy intézkedjen a stratégiai gáztartalékok felszabadításáról, hogy műszaki-technikai probléma esetén se következhessen be olyan helyzet, amelyben a lakosságnak vagy közüzemnek gázellátási gondja van. A miniszterelnök erről az MR1-Kossuth Rádió déli hírműsorában beszélt. A kormányfő elmondta azt is, hogy Magyarország Európában a harmadik-negyedik helyet foglalja el a tárolt gáz mennyiségét illetően. Hozzátette: most összesen napi 70 millió köbméter körüli gázmennyiségre van szüksége az országnak, amit nagyjából fedezni tudnak, de a probléma az, hogy egy időben mennyit lehet kivenni a tartalékokból.
2009.01.07. 14:30
 
 
Adó- és kamatcsökkentést sürget a Fidesz
Adó- és kamatcsökkentést sürget a Fidesz a munkanélküliség elleni küzdelem és a munkahelyek megvédése érdekében - erről a párt szóvivője beszélt sajtótájékoztatóján. Szijjártó Péter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón elhangzottakra reagálva azt mondta, az elmúlt napok eseményei bizonyítják, hogy a kormány képtelen megálljt parancsolni a munkahelyek elvesztésének. Hozzátette: szerdán látott napvilágot a 7,8 százalékos munkanélküliségről szóló adat. Emlékeztetett rá, hogy az Orbán-kormány hivatali idejének végén ugyanez az adat 5,5 százalék volt. A fideszes képviselő hozzátette, hogy a munkanélküliség folyamatosan nő, egy év alatt 15 ezer fővel csökkent a foglalkoztatottak száma.
2009.01.07. 14:20
 
Mol: mindenki próbálja meg korlátozni a gázfogyasztását
A magyar gázellátás soha nem látott veszélynek van kitéve, s mindenkinek felelőssége, hogy mennyi gázt fogyaszt - mondta Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója szerdán Budapesten, az Országgyűlés külügyi bizottsága ülésén. Hozzátette, hogy a földgázrendszer, a tárolókból való kivét, a szállítás és a kitermelés most 100 százalékos kapacitással működik, ami azonban csak két-három hétig tartható fenn, s bármilyen probléma esetén bármikor csökkenhet a rendszer kapacitása, illetve a felhasználható mennyiség.
2009.01.07. 14:10
 
100 milliárd forint a recesszió hatásainak kezelésére
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium mintegy 100 milliárd forintot "mozdít meg" a recesszió hatásainak kezelésére; pályázati programjaik a munkahelyek megőrzését, illetve a munkahelyteremtést szolgálják - mondta Simon Gábor, a szaktárca államtitkára szerdán, a kormányszóvivői tájékoztatón. Európai uniós és hazai forrásokat egyaránt fordítanak majd ilyen célokra. A hazai forrásokhoz kapcsolódó munkaerő-piaci programokról szólva elmondta, hogy azok kifejezetten a recesszió hatásaira irányulnak, munkahely-megőrzésre és munkahely-teremtésre.
2009.01.07. 13:57
 
Molnár Csaba: a Ruhrgas napi 2,5 millió köbméter gázt tud adni
A következő tíz napban a németországi Ruhrgas napi 2,5 millió köbméter gázt tud adni Magyarországnak a nyugati vezetékeken keresztül - mondta Molnár Csaba energiaügyekért felelős miniszter. A miniszter a Hajdúszoboszló melletti földalatti gáztárolónál tett látogatást, a tárolók műszaki állapotáról és feltöltöttségéről tájékozódott. A szemlét követő sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a tartalékok elegendőek, a lakossági ellátás nincs veszélyben.
2009.01.07. 13:54
 
 
Beckham: életemben nem edzettem még ilyen keményen
Olyan keményen életében még sehol sem edzett David Beckham, mint most az AC Milanban. A világszerte leghíresebb angol labdarúgónak számító játékos erről azt követően beszélt, hogy bemutatkozott az olasz élcsapatnál, ahová jelenlegi klubja, a Los Angeles Galaxy engedélyével szerződött két hónapra, március elejéig, amikor is vissza kell térnie Amerikába. "Nyugodtan megvallhatom, hogy pályafutásom eddigi évei alatt egyik csapatomnál, sem a Real Madridnál, sem előtte a Manchester Unitednél nem dolgoztattak meg annyira, mint az itáliai klubnál - értékelte első olaszországi napjait Beckham, aki kedden, Dubajban debütált a német Hamburg elleni előkészületi meccsen, amelyet az 1-1-es döntetlent követő büntetőpárbajban nyert meg a milánói együttes.
2009.01.07. 13:50
 
 
Napi három órát szünetelnek a harcok a Gázai övezet egyes részein
A Hamász sem fog kilőni rakétákat izraeli célpontok ellen abban a napi háromórás időszakban, amikor Izrael szünetelteti a támadásokat a Gázai övezet egyes részein - közölte szerdán a palesztin iszlamista mozgalom helyettes vezetője. "Ebben a három órában nem lesznek rakétakilövések" - mondta Músza Abu Marzúk a dubaji székhelyű al-Arabíja hírtelevízióban. Izrael szerdától minden nap leállítja a katonai akciókat egy háromórásra tervezett időszakra a Gázai övezet egyes részein, hogy a segélyek egy humanitárius folyosón keresztül eljuthassanak a nélkülöző palesztin lakossághoz. Közép-európai idő szerint 12 és 15 óra között Gáza város környékén szüneteltetik a harcokat.
2009.01.07. 13:35
 
Növeli a levegő szennyezettségét az erőművek olajtüzelése
Az erőművek és a hőtermelők olajtüzelése növeli a levegőbe kerülő szálló por mennyiségét, s így kedvezőtlen időjárás esetén megnövekedhet a por koncentrációja, aminek függvényében döntenek a szmogriadó elrendeléséről - tudta meg az MTI városházi forrásokból. Tájékoztatásuk szerint a fővárosi önkormányzat cégeinél a villamosenergia- és a földgázfogyasztás korlátozásának sorrendjét kormányzati szinten határozzák meg. A közüzemi szolgáltatásokat végző cégek közül a Főtáv Zrt.-t a legkedvezőbb kategóriába, a lakossági fogyasztókkal együtt, az ötödikbe sorolták.
2009.01.07. 13:14
 
Egy Celisus-fok változás 1,5 millió köbméterrel több gázfogyasztással jár
Egy Celisus-fok hőmérsékletváltozás napi 1,5-2 millió köbméterrel növeli vagy csökkenti a lakossági, valamint a kommunális földgázfelhasználást - mondta Zsuga János, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója az Országgyűlés Külügyi Bizottságának szerdai ülésén. A két szegmens felhasználása most jóval 50 millió köbméter alatt van, míg a szerdai teljes országos fogyasztás várhatóan 64 millió köbméter lesz - mondta Zsuga János. Az MTI szakértőktől úgy értesült, hogy változatlan import- és időjárási helyzet esetén négy-öt hét után már a lakossági és a kommunális felhasználást is korlátozni kell.
2009.01.07. 12:55
 
 
Juscsenko a tárgyalások idejére a gázszállítások helyreállítását javasolja
Viktor Juscsenko ukrán elnök javasolta, hogy a - Kijev indítványára csütörtökön újrakezdődő - tárgyalások idejére újítsák fel teljes mértékben a december 31-én érvényes feltételek mellett a gázszállításokat mind Ukrajnának, mind az Ukrajnán az európai országok számára átmenő tranzitot. Juscsenko javaslatát az ITAR-TASZSZ hírügynökség jelentése szerint egy Dmitrij Medvegyev orosz államfőnek küldött levélben tette szerdán. Nem sokkal ennek nyilvánosságra kerülése előtt Oleg Dubina, az ukrán importőr Naftogaz vezérigazgatója közölte: az ukrán vezetékrendszer áttért az autonóm működésre, és hangsúlyozta, hogy a lakosság ellátása zavartalan, de nem kizárt, hogy néhány gazdasági létesítmény számára korlátozni kell majd a gázellátást.
2009.01.07. 12:50
 
 
Szigorodik a matrica-ellenőrzés január 1-jétől az autópályákon
Az eddigi 56 fő és 13 autó helyett 2009 január 1-jétől mintegy 300 emberrel és 60 járművel folyik majd az úthasználati díj befizetésének ellenőrzése - jelentette be Lovas Károly Róbert, a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) főigazgatója. Az autósokat az NKH nevével ellátott, narancssárga mellényt viselő ellenőrök állíthatják majd meg, akik visszatartási joggal is rendelkeznek, azaz a pótdíj befizetéséig megtilthatják a jármű továbbközlekedését. A főigazgató hozzátette: a hatóság e jogával többnyire a határ közelében, külföldi teherautók esetében fog élni, ahol kétséges a bírság későbbi behajtása.
2009.01.07. 12:45
 
 
Dakar 2009: holtan találták a vasárnap eltűnt motorost
Holtan találták Pascal Terryt, azt a motorost, aki még a vasárnapi, második szakaszon tűnt el az Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadalon. Ezt a szervezők jelentették be. A 49 éves francia motorosnak a Santa Rosa és Puerto Madryn közötti szakaszon veszett nyoma, a halál oka egyelőre ismeretlen.
2009.01.07. 12:35
 
A lakossági gázfogyasztást biztosan nem kell korlátozni Magyarországon
A lakossági és kommunális fogyasztást akkor sem kell korlátozni, ha esetleg heteken keresztül nem érkezik egyetlen köbméter import gáz sem Magyarországra - mondta Zsuga János, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója szerdán, a külügyi bizottság ülésén. Hozzátette: ez a két szegmens jóval 50 millió köbméter alatt fogyaszt a jelenlegi időjárási viszonyok között, miközben a tárolókból naponta több mint 51 millió köbméter gáz vehető ki, amihez még hozzájön a napi 8-9 millió köbméteres magyar kitermelés.
2009.01.07. 12:30
 
 
Oroszország és Ukrajna egymást vádolja a gázszállítások leállításával
Viktor Juscsenko ukrán elnök az Európának szánt, állítása szerint beszüntetett orosz gázszállítások azonnali felújítását követelte szerdán Dmitrij Medvegyev orosz államfőhöz és az EU Bizottságának elnökéhez intézett levelében, miközben a Gazprom állítja, hogy továbbra is szivattyúzza a gázt a tranzitvezetékbe, de Ukrajna elzárta mind a négy, nyugat felé tartó ágon a csapot. Azt, hogy Ukrajna elzárta a tranzitvezeték ágainak csapjait, Alekszandr Medvegyev, a Gazprom vezérigazgató-helyettese közölte Berlinben. Medvegyev irracionálisnak nevezte Ukrajna magatartását, és követelte a tranzit felújítását azzal, hogy súlyos károkat okozhat a vezetékrendszernek, ha az a mostani fagyos időjárásban kiürül.
2009.01.07. 12:05
 
 
Nem állapítható meg bűncselekmény az eltűnt francia diáklány ügyében
Elutasította a feljelentést a Budapesten eltűnt francia diáklány ügyében a Fővárosi Főügyészség szerdán - tudatta a vádhatóság az MTI-vel. Az Ophélie Aurélie Bretnacher szülei és meghatalmazott védőjük által tett büntető feljelentést azért utasította el a főügyészség, mert "a rendelkezésre álló adatok és a feltárt tények alapján jelenleg semmiféle bűncselekmény gyanúja nem állapítható meg" - tartalmazza a közlemény. A tavaly szeptember óta a Budapesti Corvinus Egyetemen tanuló lány december 4-én, a hajnali órákban tűnt el. Az egyetemista egyedül indult haza egy pesti szórakozóhelyről budai lakásába. Táskáját - benne iratait és mobiltelefonját - a Lánchíd pesti oldalán találták meg.
2009.01.07. 12:05
 
 
Xavi (Barcelona) lett 2008 legjobb irányítója
Xavi Hernándezt, az FC Barcelona spanyol középpályását választották az elmúlt év legjobb irányítójának, játékmesterének a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS szavazásán. A katalánok Európa-bajnok futballistáját - aki a nyári kontinenstorna legjobb játékosa volt - Cristiano Ronaldo, a Bajnokok Ligája-győztes Manchester United aranylabdása, valamint saját csapattársa, az argentin Lionel Messi követi a rangsorban.
2009.01.07. 11:30
 
 
Gyurcsány: aki egy országot vezetni szeretne, nem lehet durva
Gyurcsány Ferenc szerint aki egy országot vezetni szeretne, nem lehet durva, mert aki durván és bántóan fogalmaz, annak durvák és bántóak a gondolatai, előbb-utóbb pedig durvák és bántóak lesznek a cselekedetei is. A miniszterelnök ezt az MTI-nek adott interjújában mondta arra reagálva, ahogyan a Fidesz elnöke néhány nappal korábban róla nyilatkozott. Orbán Viktor a jelenlegi miniszterelnökkel való esetleges egyeztetés lehetőségéről - az óév utolsó napján készült, az MTI kiadásában vasárnap megjelent interjújában - azt mondta: "hazug emberrel és sánta kutyával az vitatkozik, akinek elment a józan esze".
2009.01.07. 11:25
 
A Mol növeli a hazai gázkitermelést
A magyar gázkitermelés jelenleg napi 8 millió köbméter, ám a Mol arra törekszik, hogy ez rövid időn belül 9 millió köbméterre nőjön - mondta Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója szerdán a külügyi bizottság ülésén. Hozzátette: az 500 millió köbméteres stratégiai készletből naponta mintegy 3 millió köbméter használható fel, mivel még nem készült el minden szükséges beruházás ahhoz, hogy ennél nagyobb mennyiséget vehessenek ki belőle. Hernádi Zsolt úgy vélte, hosszabb távon a gáztárolókból kivehető mennyiség is csökken, mivel kisebb gázmennyiség mellett visszaesik a nyomás és ez technológiailag behatárolja a kivehető köbmétereket.
2009.01.07. 11:20
 
Felszabadították a stratégiai gázkészletet
Szükség esetén a rendszerirányító FGSZ Földgázszállító Zrt. szerda reggeltől megkezdheti a stratégiai gázkészlet felhasználását, miután szerdán az energiaügyekért felelő miniszter kiadta az erről szóló rendeletet - jelentette be Gordos Péter, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium államtitkára a parlament külügyi bizottságában szerdán. Az államtitkár közlése szerint 500 millió köbméter a készlet nagysága. Hernádi Zsolt, a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: a napi kivétel nagyságának technikai korlátai vannak.
2009.01.07. 11:15
 
 
Gázhiány miatt leállította termelését a Suzuki esztergomi gyára
Gázhiány miatt leállította szerdán tíz órától termelését az esztergomi Suzuki autógyár - erősítette meg az MTI értesülését a vállalat kommunikációs vezetője. Ruska Viktória elmondta: a dolgozókat hazaküldték és arra számítanak, hogy hétfőn újraindíthatják a gyártást.
2009.01.07. 11:10
 
 
Tenisz, Brisbane: Czink Melinda párosban is búcsúzott
Czink Melinda a francia Julie Coinnel az oldalán az első fordulóban vereséget szenvedett egy német, amerikai duótól, így párosban is búcsúzott a brisbane-i tenisztornától. A magyar játékos egyesben a selejtezőből indulva a nyolcaddöntőig jutott, ahol azonban három szettben kikapott a harmadik helyen kiemelt francia Marion Bartolitól. Eredmények:nők (220 ezer dollár összdíjazás). Páros, 1. forduló (a negyeddöntőbe jutásért): Grönefeld, King (német, amerikai)-Czink, Coin (magyar, francia) 6:3, 6:4. Egyes, nyolcaddöntő: Errani (olasz)-Pironkova (bolgár) 6:7 (3-7), 7:5, 6:3 Mauresmo (francia, 5.)-Coin (francia) 5:7, 6:2, 7:6 (13-11).
2009.01.07. 11:05
 
 
A lakosság ellátásához elegendő földgáz van a tárolókban
Elegendő földgáz van a magyarországi tárolókban a lakosság ellátásához, de további korlátozások bevezetésére lesz szükség. A szakminiszter engedélyezte a stratégiai gázkészlet felhasználását, a Mol növeli a hazai kitermelést, a Külügyminisztérium pedig szerdán bekéreti Oroszország és Ukrajna Magyarországra akkreditált nagyköveteit - hangzott el az Országgyűlés Külügyi Bizottságának szerdai ülésén. Az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója bejelentette: Ausztria felől sem biztosított a keddihez hasonló, mintegy 3 millió köbméter földgáz beérkezése, jelenleg 1,5 millió köbmétert kap Magyarország. A vezérigazgató közölte, hogy a gázfelhasználás korlátozására további intézkedésekre lesz szükség.
2009.01.07. 11:03
 
 
Patrick Swayze nem adja fel, de fél, hogy nincs sok ideje hátra
Fél, dühös és "megjárta a poklot" mióta kiderült, hogy hasnyálmirigyrákban szenved, sőt azzal is tisztában van, hogy két éve lehet hátra - mondta el Patrick Swayze hollywoodi színész az első interjújában, amelyet egy televíziónak adott betegsége óta. A Piszkos tánc egykori sztárja Barbara Walters műsorvezetővel beszélgetett az ABC csatorna stúdiójában. A megdöbbentően őszinte nyilatkozatot szerdán sugározza a televízió. Swayze elmondta, hogy a daganattípus túlélési statisztikái szerint "már régen halottnak kellene lennie", ugyanakkor nem titkolta, hogy nincs sok ideje.
2009.01.07. 10:55
 
 
Hatéves autókötő
Ijedtében, hogy lekéste az iskolabuszt, szülei autójával indult iskolába egy 6 éves fiúcska az Egyesült Államokba. És meg is érkezett - pár órával később, rendőrautón. A gyerek, kihasználva, hogy anyja még alszik, elcsente a kocsikulcsot. Az autóval nem jutott messzire, többször letért az útról, végül pedig nekiment egy villanydúcnak. A rendőrség kórházba vitte vizsgálatra, de kiderült, hogy nem esett komoly baja, így aztán, ha késve is, de megérkezett a fiúcska az iskolába. A gyerek nem kapcsolta be a biztonsági övet. Az egész kalandot a szülők bánhatják a leginkább és nem csak a törött kocsi miatt. Gyerekeik - a fiúcskának van egy 4 éves öccse - elhanyagolásával és veszélyeztetésével vádolják őket, és őrizetbe vették mindkettőjüket.
2009.01.07. 10:45
 
 
Ausztriából tovább csökken a Magyarországra érkező földgáz mennyisége
Szerdán Ausztria felől sem biztosított a keddihez hasonló, mintegy 3 millió köbméter mennyiségű földgáz beérkezése Magyarországra, a jelenlegi szállítás alapján szerdán 1,5 millió köbméterre lehet számítani - közölte Zsuga János, az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója szerdán. A vezérigazgató a parlament külügyi bizottságában megerősítette, hogy további intézkedésekre lesz szükség a felhasználás korlátozására. Ausztria felől korábban napi átlagban mintegy 6-7 millió köbméter földgáz érkezett Magyarországra.
2009.01.07. 10:44
 
 
Az ENSZ szerint nem voltak fegyveresek a szétlőtt gázai iskolában
Az ENSZ szerdai közlése szerint nem voltak palesztin fegyveresek abban az általa működtetett gázai övezeti iskolában, ahol előző nap több mint 40 ember halt meg egy izraeli támadásban. "Az előzetes vizsgálatok alapján 99,9 százalékban biztosak vagyunk abban, hogy az iskolában sem fegyveresek nem tartózkodtak, sem fegyveres tevékenység nem folyt" - közölte Chris Gunness, a palesztin menekültek segélyezéséért felelős ENSZ-ügynökség (UNRWA) szóvivője. Hozzátette: független vizsgálatot követelnek. "Ha a hadijogot megsértik, a bűnösöket át kell adni az igazságszolgáltatásnak."
2009.01.07. 10:27
 
 
Az izraeli hadsereg napi három órára felfüggeszti Gáza lövetését
Az izraeli hadsereg szerdától napi három órára fel fogja függeszteni Gáza lövetését. "Olyan döntés született, hogy a hadsereg szerdától, minden nap három órára (közép-európai idő szerint 12 és 15 óra között) beszünteti Gáza lövetését" - mondta Avital Lejbovics katonai szóvivő a francia hírügynökségnek.
2009.01.07. 09:55
 
 
Biros Péter a világ legjobb pólósa
Biros Péter lett a világ legjobb férfi vízilabdázója 2008-ban - a Swimming World Magazine-nál. Az Egyesült Államokban megjelenő, s valamennyi vizes sportág férfi és női szakágában győztest hirdető rangos szaklap legfrissebb számában avatta a háromszoros olimpiai bajnok magyart a pólósok tavalyi legjobbjának. A magazin Birost bemutató írásában a szerző megemlítette, hogy a Fácán becenevű játékos 1997-ben kezdte meg szereplését a nemzeti együttesben,é s külön kiemelte, hogy úgy lett 13 góllal az aranyérmes magyar csapat legeredményesebb játékosa, hogy találatait 23 kísérletből érte el.
2009.01.07. 09:47
 
 
Már nem Abramovics vezeti a brit futballgazdagok listáját
A Manchester City új tulajdonosa, az egyesült arab emírségekbeli Manszur bin Zajed al-Nahjan sejk a brit futball leggazdagabb embere a FourFourTwo magazin legújabb, most nyilvánosságra hozott listája szerint. A játékosoknál továbbra is David Beckham az éllovas. A korábbi éllovas orosz Roman Abramovics (Chelsea) visszacsúszott a harmadik helyre, őt a Forma-1-ben érdekelt Bernie Ecclestone-nal és Flavio Briatoréval a másodosztályú Queen's Park Rangersbe befektető, indiai Laksmi Mittal is megelőzte.
2009.01.07. 09:43
 
 
Ukrajna teljes stopot jelez, nem kap orosz gázt Csehország és Románia sem
Oroszország teljes egészében leállította európai földgázexportját Ukrajnán át, közölték az ukrán Naftogaz gázipari vállalatnál szerda reggel. Az orosz exportőrnél, a Gazprom gázvállalatnál viszont azt mondták, ennek az az oka, hogy Ukrajna közép-európai idő szerint reggel 6:44-kor lezárta az utolsó vezetéket is a négy közül, amelyeken át az orosz földgázt Európába továbbítják. Kedden egy még működött. Romániába szerdára teljesen megszűnt az orosz gázexport. Sajnos, megtörtént ez a dolog - mondta Adriean Videanu gazdasági miniszter egy reggeli tévényilatkozatában.
2009.01.07. 09:30
 
 
Ferihegyen is leállították a gázfelhasználást
A Ferihegyi Nemzetközi Repülőtéren is leállították a gázfelhasználást, a fűtést és a melegvizet biztosító kazánokat szerdától olajtüzelésre állították át, a reptér működését az intézkedés nem érinti - mondta el Szollár Domokos, a repteret üzemeltető Budapest Airport szóvivője az MTI-nek szerda reggel. Ismertette: a reptér a második kategóriába tartozó ipari nagyfogyasztó, így a korlátozás szerdától vonatkozik rájuk is. A fűtést szerda hajnaltól a reptér stratégiai olajkészletének felhasználásával biztosítják. Ez egyelőre elegendő - tette hozzá, de hangsúlyozta, hogy megkezdték a tárgyalásokat a Mollal, a hosszabb távú megoldás érdekében.
2009.01.07. 09:19
 
 
7,8 százalékos a munkanélküliség
A munkanélküliségi ráta 7,8 százalék volt 2008. szeptember-novemberben, ami 0,3 százalékponttal haladja meg az előző év azonos időszakában mért értéket - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A munkanélküliek száma a vizsgált időszakban 330.000 fő volt. A 2008. szeptember-novemberi időszakban a 15-74 éves foglalkoztatottak létszáma átlagosan 3, 9 millió volt, ami közel 15.000 fővel kevesebb, mint az előző év azonos időszakában. A nemzetközi összehasonlításban használt 15-64 éves korcsoportra számított foglalkoztatási ráta 57,1 százaléknak felelt meg, ami 0,2 százalékponttal volt alacsonyabb az egy évvel korábbinál.
2009.01.07. 09:16
 
 
Dakar 2009: Szalayék az 51. helyen
A Szalay Balázs, Bonkoczi László kettős több mint 7,5 órás késéssel ért célba a keddi negyedik szakaszon, ezzel összetettben visszacsúszott az 51. pozícióig az Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadalon. A Szalay Dakar Team beszámolója szerint az Opel Antarával versenyző kettős, amely a keddi versenynapot még a 14. helyről kezdte meg, folyamatos tempóban a 20. hely körül autózott, amikor a 186. km-nél eltört a kocsi kormányrúdja. Mivel a szervízkamion egy nappal korábban kiesett a versenyből, nem volt lehetőség a probléma gyors orvoslására.
2009.01.07. 08:37
 
 
Bushék már csomagolnak
George Bush amerikai elnök és felesége, Laura megkezdte a csomagolást a Fehér Házból való távozás előtt; az új elnök, Barack Obama január 20-án költözik be a washingtoni elnöki rezidenciára. Dana Perino elnöki szóvivő tájékoztatása szerint Bush - akiről közismert, hogy soha nem késik el semmilyen eseményről és nem hagyja az utolsó pillanatra a dolgok elintézését - hozzáfogott személyes dolgaik összepakolásához. Az elnöknek és a first ladynek nincs sok tárgya, amelyet új dallasi házukba kell szállítani, "ne várják, hogy egy nagy Ryder teherautó álljon be a Fehér Ház udvarába" - viccelődött újságírókkal a szóvivő.
2009.01.07. 08:20
 
Ötvenkilencszer házasodott össze eddig egy brit pár
Ötvenkilencszer házasodott össze - illetve ötvennyolcszor erősítette meg házasságát - egy brit pár. A minap ismét. Az immár 84 éves férj és 81 esztendős neje 1948-ban "kezdte" a házasodást. 1949-ben kihagytak egy kötelékerősítő esküvőt, de csak a távolság miatt: a férj a brit haditengerészet kötelékében Bermudán állomásozott. 1950-től azonban annyira belelendültek az igentmondásba, hogy egyetlen esztendőt sem mulasztottak. A legutóbbi ceremónián 11 gyerekük közül 10 volt jelen, továbbá 23 unokájuk és 13 dédunokájuk zöme - adta hírül a The Sun című brit lap.
2009.01.07. 08:13
 
 
Gázai offenzíva: Izrael "humanitárius folyosót" nyit
Izrael "humanitárius folyosót" nyit a Gázai övezetben, hogy eljuthassanak a segélyek a nélkülöző palesztin lakossághoz - jelentette be az izraeli miniszterelnöki hivatal szerdán hajnalban. Ehud Olmert hivatala közölte: az izraeli katonai vezetés javaslatának alapján időszakosan megnyitják a Gázai övezet bizonyos területeit, hogy a lakosság beszerezhesse az alapvető élelmiszereket és gyógyszereket. "A humanitárius válság megelőzésének érdekében Ehud Olmert miniszterelnök úgy döntött, hogy elfogadja a biztonságért felelős vezetők javaslatát egy humanitárius folyosó megnyitására a Gázai övezetben, hogy segítsenek a lakosságnak" - áll a közleményben.
2009.01.07. 08:00
 
 
Gázkorlátozás a második kategóriába tartozó nagyfogyasztóknál is
Szerdán reggel 8 órától az FGSZ Földgázszálító Zrt. elrendelte a második kategóriába tartozó ipari nagyfogyasztók földgázellátási korlátozását is, miután az első kategóriába tartozó nagy fogyasztók ellátását kedden 20.30-tól már korlátozta - közölte a gázipari rendszerirányító FGSZ szerdán. Az intézkedést az ellátásbiztonság fokozása és a védett fogyasztók (kommunális és lakossági) ellátásának biztonsága érdekében hozták meg - olvasható a közleményben. Amennyiben a fogyasztás-forrás egyensúlya megkívánja, további lépéseket tesz az FGSZ.
2009.01.07. 08:00
 
 
GKI: újabb történelmi mélyponton a várakozások
Történelmi mélypontra csökkent a GKI konjunktúra-indexének szezonális hatásoktól megtisztított értéke tavaly decemberben, az üzleti és a fogyasztói várakozások egyaránt romlottak, a zuhanás mértéke azonban fékeződött. A GKI Gazdaságkutató Zrt.-nek az Európai Unió támogatásával készített felmérése szerint a GKI konjunktúra index értéke decemberben mínusz 36,7 pontra csökkent az előző havi mínusz 33,3 pontról és az egy évvel korábbi mínusz 17 pontról. A fogyasztói bizalmi index tavaly az utolsó hónapban mínusz 60,8 pont volt, novemberben mínusz 56,7 pontot ért el, míg 2007 decemberében még mínusz 47,1 pont volt.
2009.01.07. 07:45
 
 
Klaus nem vesz részt a cseh EU-elnökség megnyitó ünnepségén
Václav Klaus cseh államfő nem vesz részt azon az ünnepélyen, amelyet szerdán este rendez Prágában a cseh kormány abból az alkalomból, hogy az idei első félévben Csehország tölti be az Európai Unió soros elnöki tisztségét - jelentette a Lidovky.cz hírportál. "Az elnök úr a Nemzeti Színházban nem lesz jelen. A Prágai Várban fogadja José Manuel Durao Barrosót és az Európai Bizottság többi tagját, de a színházban nem lesz ott" - közölte a hírportállal kedden este Radim Ochvat, a köztársasági elnök szóvivője. Az elnök távolmaradásának okát nem volt hajlandó megmagyarázni. "Egyszerűen nem lesz ott" - szögezte le. Ugyanakkor elismerte, hogy a kormány meghívta Klaust az ünnepségre.
2009.01.07. 07:22
 
 
Gyurcsány: többséget kell szerezni a változás politikájának
Veszekedés helyett egyezségek, napi ügyek helyett távlatos változások elindítása, világgazdasági válságkezelés mellett hosszú távú társadalmi, gazdasági megállapodás megkötése az idei év legfontosabb feladata - mondta Gyurcsány Ferenc az MTI-nek adott interjújában. A miniszterelnök szerint az egyik legfontosabb feladat, hogy a világgazdasági válság közepette megvédjék az emberek, az ország érdekét, de a védekezés önmagában nem elég. "Javunkra kell fordítani a vihar erőit annak érdekében, hogy a nagy átrendeződés után Magyarország jobb pozícióba kerüljön" - tette hozzá.
2009.01.07. 07:00
 
 
A Földgázszállító elrendelte a földgázfogyasztás korlátozását
A Földgázszállító Zrt. (FGSZ) elrendelte a földgázfogyasztás korlátozását az első kategóriába tartozó nagyfogyasztók számára. Az intézkedés kedd este fél kilenctől lépett érvénybe - közölte az FGSZ az MTI-hez eljuttatott közleményben. Az FGSZ a döntéssel egyidejűleg értesítette a Magyar Energia Hivatalt is a rendelkezésről. Molnár Csaba energiaügyi miniszter az ATV Egyenes beszéd című műsorában közölte, hogy a hideg miatt már kedd este, éjszaka korlátozást kell elrendelni az erőművekben, valamint a cementgyárakban. A korlátozás a 2500 köbméternél több gázt felhasználó ipari nagyfogyasztókat érinti.
2009.01.06. 21:24
 
 
Az ENSZ szerint totális humanitárius válság van a Gázai övezetben
A Gázai övezet palesztin lakossága egy totális humanitárius válság csapdájába került, és nem tud elmenekülni a területről, miközben a folyamatos harcok akadályozzák a sürgős segély bejuttatását - állapította meg több ENSZ-, illetve humanitárius szervezet. Az ENSZ-nek a palesztin menekülteket segítő szervezete, az UNRWA azt emelte ki a válság jellemzői közül, hogy a palesztin lakosság nem tud külföldre menekülni az övezetből, noha a nemzetközi jog előírja ennek a lehetőségnek a megteremtését. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) már hétfőn kérte az övezettel határos Egyiptom hatóságait, hogy nyissák meg és tegyék biztonságossá a közös határt a menekülő palesztinok előtt. Egyiptom azonban keddig nem válaszolt.
2009.01.06. 20:12
 
 
Beckham győzelemmel debütált a Milanban
Győztes meccsen mutatkozott be az AC Milan labdarúgócsapatában David Beckham, aki az első félidőben szerepelt az olasz sztáregyüttesben a Hamburger SV elleni, dubaji felkészülési mérkőzésen. Helyi beszámolók szerint a 33 éves, angol válogatott játékos - aki márciusig kölcsönben szerepel a milánóiaknál a Los Angesles Galaxytól - nem nyújtott maradandó teljesítményt, mert bár lelkesen kezdett, később "eltűnt" és az az egy szabadrúgás, amit elvégezhetett, nem jelentett veszélyt a német kapura. A szünetben lecserélték. A mintegy 30 ezer néző előtt megrendezett mérkőzés egyébként 1-1-re végződött, majd a büntetőrúgásokban a Milan bizonyult jobbnak 4-3-ra.
2009.01.06. 18:47
 
 
Dakar 2009: Palik 16., Szalay még nem ért célba
Palik László a 21. helyen ért célba a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal negyedik szakaszán, Szalay Balázs ugyanakkor technikai problémák miatt vesztegelni kényszerült. A viadal honlapja szerint a Jacobacci és Neuquen közötti 488 km-es etapon a Nissannal versenyző Palik 30:22 perccel maradt el a győztes spanyol Carlos Sainz mögött. A magyar versenyző összetettben továbbra is a 16. Az Opel Antarával induló, s a keddi nap előtt összetettben a 14. helyen álló Szalay autójában a gyorsasági 208. km-nél eltört a kormányoszlop, így még nem ért célba. A motorosoknál a spanyol Marc Coma volt a leggyorsabb, Dési János a 42. időt érte el és összetettben a 36.
2009.01.06. 18:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194[2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista