2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Történelmi mélyponton a brit jegybanki kamat
Több mint három évszázados mélypontra süllyedt csütörtökön a brit jegybanki alapkamat, miután a Bank of England a piaci várakozásoknak megfelelően fél százalékponttal, az eddigi 2,00 százalékról 1,50 százalékra csökkentette irányadó kamatát. Az 1694-ben létrehozott Bank of England eddigi történetében még nem volt példa 2,00 százaléknál alacsonyabb kamatra.
2009.01.08. 13:30
 
 
Magyarország mégis ad gázt Szerbiának
Magyarország 1-2 millió köbméter gázt ad el Szerbiának, ami 4-6 órán belül már ott lehet - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön. A kormányfő szerint erre az ad lehetőséget, hogy szerdán elmaradt Magyarországon az esti fogyasztási csúcs, amellyel az emberek hárommillió köbméter gázt spóroltak meg. A gázeladást naponta újratárgyalják, és csak addig folytatják, amíg nem jár Magyarország számára aránytalan korlátozással. Szerbia napi 10 millió köbméteres gázfogyasztásának mintegy 95 százalékát eddig az Ukrajnán és Magyarországon keresztül érkező orosz gáz fedezte, de a szállítás kedd délután óta szünetel.
2009.01.08. 13:24
 
Hertha BSC: megsérült Dárdai Pál
Megsérült Dárdai Pál, a berlini Hertha BSC és a magyar válogatott labdarúgója. A kiváló középpályás az MTI-nek csütörtökön elmondta, hogy az előző napi edzésen jobb térdében erős roppanást, illetve fájdalmat érzett. Ez a térde már a téli szezon végén is rakoncátlankodott, de végigjátszotta az utolsó mérkőzéseket, s a téli pihenő idején sem volt semmi gond. Az alapozás első napjaiban azonban ismét elkezdődtek a fájdalmak. A szerdai sérülés után az orvosok azonnal megvizsgálták és megröntgenezték a gondot okozó testrészt, de komolyabb problémát nem találtak. Injekciós kezelést kapott, s egyelőre 6-8 napos kényszerpihenőre "ítélték".
2009.01.08. 13:20
 
 
Csáky: oktatási és kulturális önkormányzatot akar Szlovákiában az MKP
Törvény által biztosított kisebbségi oktatási és kulturális önkormányzatot, valamint az anyanyelv törvény által szabályozott és garantált használatát szeretné elérni a Magyar Koalíció Pártja (MKP) Szlovákiában. "Egy átfogó kisebbségi törvény elfogadása a szlovák többségnek is érdeke. Ha egy ilyen törvényt a magyarok is támogatnának, az azt jelentené, hogy megállapodás jött létre a magyar kisebbség és a szlovák többség között" - jelentette ki Csáky Pál, az MKP elnöke abban az interjúban, amelyet csütörtökön hozott nyilvánosságra a SITA hírügynökség. Csáky szerint ha egy ilyen törvény megszületne, akkor a szlovákiai magyarok már nem panaszkodhatnának arra, hogy jogaik nincsenek biztosítva, s a szlovák többség is megnyugodhatna.
2009.01.08. 13:15
 
 
Budapest gázellátása biztosított, takarékos felhasználást kér a városvezetés
A fővárosi önkormányzat intézményeinél, gazdasági társaságainál jelenleg nincs szükség semmilyen korlátozásra az Ukrajna felől érkező gázszállítás leállítása miatt; a főváros mintegy 250 intézményétől és a több tucat cégétől ettől függetlenül takarékosabb gázfelhasználást kért csütörtökön Hagyó Miklós (MSZP) és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes. A politikusok az ez ügyben tartott városházi feladategyeztető megbeszélés utáni rögtönzött tájékoztatón elmondták, hogy péntek délutánig konkrét intézkedési tervet várnak minden intézmény- és cégvezetőtől. Ezek alapján előterjesztés készül a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésére.
2009.01.08. 13:00
 
 
Ukrajna nem kívánja korlátozni az EU-ba tartó gázszállításokat
Ukrajna soha nem kívánta korlátozni az Európai Unióba tartó orosz gázszállításokat - jelentette ki csütörtökön Brüsszelben Oleh Dubina, a Naftogaz cég vezérigazgatója. Kijev kész száz százalékban továbbítani az uniós országoknak szánt orosz gázmennyiséget, amennyiben az megérkezik Ukrajnába - tette hozzá. Az Európai Parlament külügyi bizottságának rendkívüli ülésén EP-képviselők előtt beszélve megerősítette, hogy cége és az orosz Gazprom között folynak az egyeztetések. Tervezik egy közös bizottság létrehozását is a kereskedelmi problémák megvitatására.
2009.01.08. 12:50
 
Az APEH az adóminimalizálókat és a feketén foglalkoztatókat keresi
Az adóminimalizálók, a feketén foglalkoztatók és a számítógép-alkatrész kereskedők az idén is az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) kiemelt figyelmére számíthatnak, s fokozottan ellenőrzik majd a transzferárakat is - nyilatkozta az MTI-nek az APEH elnöke. Az adózók dolgát az idén az egyszerűsített adóbevallás és a köztartozásmentes adózók listájának bevezetése, valamint az ellenőrzési és a bírságolási kézikönyv közzététele könnyíti, s hamarosan egyszerűsítik az áfa-bevallásokat is. Szikora elmondta: az APEH évek óta rendszeresen ellenőriz egyes területeket, így bizonyosra vehető, hogy az idén is a fókuszban lesznek az adóminimalizálók.
2009.01.08. 12:29
 
 
MDF: a kormány tegye átláthatóvá a közpénzekből nyújtott támogatásokat
A Magyar Demokrata Fórum felszólítja a kormányt, hogy tegye működőképessé azt a honlapot, amelynek célja a közpénzekből pályázati úton nyújtott támogatások összegzése - jelentette ki Pettkó András, az MDF országgyűlési képviselője. Mint mondta, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök 2007 októberében, miután civil szervezetek pályázati visszaélésének gyanúja vetődött fel, hétpontos, a közélet tisztaságát célzó javaslatcsomaggal állt elő. A képviselő hozzátette: a javaslatcsomagból csupán egy pont, a honlap valósult meg, amelyen a tervek szerint Magyarország valamennyi civil szervezetének pályázatát meg lehetne tekinteni. Kiemelte azonban: a honlap nem működik, és az elkészítése sem jogszabályszerű.
2009.01.08. 12:15
 
 
MSZP: módosítani kell a választási törvényt
Az MSZP szerint a ferencvárosi időközi parlamenti választás tapasztalatai alapján módosítani kell a választási törvényt - jelentette ki Burány Sándor, az MSZP fővárosi szervezetének elnöke és Bánsághi Tamás, a párt országgyűlési képviselőjelöltje csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Olyan választási rendszer kell Magyarországon, amely biztosítja, hogy a gyanú árnyéka se vetődjön a jelöltekre, a jelölteket állító pártokra a jelöltállítás folyamatában - fogalmazott Burány, aki szerint az MSZP kivételével minden párt valamilyen módon érintett az ajánlószelvényekkel kapcsolatos visszaélésben. Hozzátette: kétharmados törvényt kell módosítani, és a ferencvárosi kampány tapasztalatai jó alkalmat adnak erre.
2009.01.08. 11:45
 
 
MOZI: A szabadság útjai
Frank és April mindig is különleges embereknek tartották magukat, akik készek nem feladni álmaikat. Így amikor beköltöznek az új házukba a Revolutionary Roadon, büszkén deklarálják függetlenségüket az őket körülvevő kertvárosi tespedtségtől, és megfogadják, hogy sosem fogják őket foglyul ejteni a kor társadalmi korlátai.
2009.01.08. 11:10
 
 
Két gyanúsítottat vettek őrizetbe a csepeli kettős gyilkosság miatt
Két embert vettek őrizetbe a csepeli kettős gyilkosság miatt: a bűncselekmény során megsérült biztonsági őrt és a tanintézmény gazdasági igazgatóját - közölte a rendőrség. A két gyanúsítottat az emberölés napján, szerdán elbocsátották az iskolából sikkasztás gyanúja miatt. A nyomozók szerint brutális kivégzés történt: a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola igazgatóját, Takács Józsefet, és helyettesét, Papp Lászlót a biztonsági őr lőtte le.
2009.01.08. 10:55
 
 
112 emeletes lesz Dél-Korea legmagasabb felhőkarcolója
Száztizenkét emeletesre tervezik a legmagasabb épületet Dél-Koreában, ahol a jelenlegi rekorder mindössze 63 emelet magas; a beruházás tervezett költsége meghaladja a 300 milliárd forintot. A felhőkarcolót az ötödik legnagyobb dél-koreai üzleti konglomerátum, a Lotte Group szeretné felhúzni a főváros, Szöul délkeleti csücskében, ahol már üzemeltet egy vidámparkot. A vállalatcsoport reméli, hogy a kormány végre rábólint a már több mint egy évtizede dédelgetett tervre. A beruházás eddig elakadt a légierő ellenkezésén, mely szerint a felhőkarcoló veszélyeztetheti a közelben található repülőtérről történő felszállásokat.
2009.01.08. 10:45
 
 
Idén 59 százalékkal nő a versenysport támogatása
Idén összesen 11,3 milliárd forint jut állami forrásból a versenysportra olimpiai sportágakban, ez 4,2 milliárd többletet, 59 százalékos növekedést jelent a 2008-as 7,1 milliárdhoz képest - jelentette be Gyenesei István. A sportért felelős önkormányzati miniszter hangsúlyozta, hogy aláírta az idei sporttámogatási rendeletet, így a korábbiakkal ellentétben már az év első napjaiban hozzájuthatnak a pénzhez az érintettek. Gyenesei kiemelte, a 38 sportágat érintő támogatás nem tartalmazza a központi edzőtáborok használatára kapott kedvezményt, valamint nem szerepelnek benne a szabadidősport, a Forma-1, a fogyatékosok sportja és a paralimpiai mozgalom, továbbá a jutalomtípusú támogatások.
2009.01.08. 10:25
 
 
Szegényednek az orosz milliárdosok
Rájár a rúd az orosz oligarchákra, akiknek egykor mesés vagyonát igencsak megcsapolta a világméretű pénzügyi válság. Az amerikai Forbes magazin becslése szerint a 25 leggazdagabb orosz üzletember mintegy 180 milliárd dollárt veszített a tőzsdéken végigsöprő bessz és vállalataik értékének csökkenése következtében. Roman Abramovics, az angol Chelsea labdarúgóklub tulajdonosa, aki vagyona nagy részét az Evraz holdingba fektette, hat hónap leforgása alatt hatalmasat bukott a londoni tőzsdén. Az Evraz itt jegyzett részvényeinek az értéke 28-ról 3,2 milliárd euróra zuhant.
2009.01.08. 10:15
 
Továbbra sem érkezik orosz földgáz a közép-kelet-európai országokba
Csütörtökön sem érkezik a közép-kelet-európai országokba Ukrajnán keresztül orosz földgáz - jelentették az országok gáztársaságainak illetékesei. Szlovákiába csütörtökön már a második napja nem érkezik orosz földgáz - közölte a Slovensky Plynarensky Priemysel cég, amely egyben az Európai Unió évi fölgázfogyasztása 20 százalékának továbbításáért is felelős. A vállalat a tartalékokból továbbítja jelenleg gázt a háztartásokba, kórházakba, iskolákba. Az országban szerdán megkezdték a nagyobb felhasználók gázellátásnak csökkentését. "Teljesen leállt az Ukrajnán keresztül történő földgázszállítás"- jelentette csütörtökön az RWE Transgas cseh vállalat szóvivője is.
2009.01.08. 09:56
 
 
Feloldották a második kategóriájú gázkorlátozást
Feloldotta a második kategóriájú gázkorlátozást 9.30 órakor az FGSZ Zrt., amit Molnár Csaba energiaügyi miniszter a csütörtökön várhatóan javuló gázhelyzettel indokolt. A miniszter sajtótájékoztatón elmondta azt is: a helyzet bármikor változhat, s újra életbe léphet a korlátozás. Az FGSZ Földgázszállító Zrt. kedden este 20.30 órakor rendelte el az I. kategóriás (óránként 2.500 köbméternyi gáznál többet igénylők, főként erőművek), majd a szerdán reggel 8.00 órakor a II. kategóriás (500-2.500 köbméter/óra mennyiséget fogyasztók) fogyasztáskorlátozást. Ezt követően több vállalat is visszafogta, vagy leállította termelését, közöttük a Suzuki, a Tondach tetőcserépgyár és a Hankook.
2009.01.08. 09:50
 
 
Az amerikai pornóipar szövetségi élénkítőcsomagot sürget
Ötmilliárd dolláros szövetségi élénkítőcsomagot sürget a gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe került amerikai pornóipar számára a pornóüzlet két mogulja. Larry Flynt, a Hustler pornómagazin kiadója, valamint Joe Francis pornókirály bejelentette: közös felhívással fordultak a washingtoni kongresszushoz azt kérve, hogy nyújtsanak szövetségi segélycsomagot a felnőttszórakoztató-iparnak a nehéz gazdasági idők átvészeléséhez. "Az emberek túlságosan lehangoltak ahhoz, hogy szexuálisan aktívak legyenek" - indokolta a kérést Flynt, hozzátéve, hogy ez "nagyon egészségtelen a nemzet számára". Egyebek mellett arra hivatkozott, hogy az XXX DVD-k forgalma egy év alatt 22 százalékkal csökkent.
2009.01.08. 09:40
 
 
NBA: újra kikapott a Boston Celtics
Úgy tűnik, nem találja a kiutat a gödörből a címvédő Boston Celtics, mely ezúttal hazai pályán kapott ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A Celticset most a Houston Rockets tréfálta meg, ráadásul ez a kudarc nem csak azért lehet különösen fájó Doc Rivers legénységének, mert a legutóbbi nyolc találkozóján ez már a hatodik veresége volt, hanem azért is, mert november 4-e óta most kapott ki először hazai környezetben. A bajnokság másik két kiemelkedő csapata, a Cleveland Cavaliers és a Los Angeles Lakers ezzel szemben győzött, és azonos mérleggel (28 győzelem/ 6 vereség) vezetik a ligát.
2009.01.08. 09:20
 
 
Novemberben 10,1 százalékkal csökkent az ipari termelés
Az ipari termelés tavaly novemberben 12,2 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 10,1 százalékkal csökkent éves bázison, és 2,1 százalékkal maradt el az előző havitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az előzetes adatokat. A termelés volumene az év első tizenegy hónapjában 0,4 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az ipari termelés 2008 októberében az előző év azonos időszakához viszonyítva 7,2 százalékkal csökkent, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezett a kiigazítatlannal. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított ipari termelés októberben 1,9 százalékkal csökkent.
2009.01.08. 09:20
 
 
Elfogták a csepeli kettős gyilkosság elkövetőjét
Elfogták a csepeli kettős gyilkosság gyanúsítottját - értesült az MTI csütörtök reggel. A szerdai kettős emberölés felderítéséről 10 órakor tart sajtótájékoztatót a rendőrség. Az eddigi információk szerint a Széchenyi utcai Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolába szerda este hét óra előtt egy símaszkos fegyveres rontott be, két férfit fejbe lőtt, megsebesítette az intézmény gondnokát is, majd elmenekült. A csepel.hu internetes újság szerint Takács Józsefet, az intézmény vezetőjét és Papp László igazgatóhelyettest ölték meg. Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerdán késő este elmondta: feltételezhetően személyes ügy áll a háttérben. Budapest rendőrfőkapitánya ötmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.
2009.01.08. 09:10
 
 
Dakar 2009: Palik 15. összetettben
Szalay Balázs a 26. lett az autósok között a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal ötödik versenynapján. Összetettben a szerdán a 16. időt autózó Palik László a 15., míg Szalay a 32. helyre lépett fel. A viadal honlapja szerint közép-európai idő szerint csütörtök reggelig mindössze 33 egység ért célba a 151 elstartolt autós egységből a Neuquen és San Rafael közötti 763 km-es távon. A harmadik magyar versenyző, Liszi László még kint van a pályán, az első ellenőrző pontnál a 103. volt. Az autósoknál a dél-afrikai Giniel de Villiers ért elsőként célba, míg a motorosoknál az amerikai Jonah Street. Utóbbi kategóriában Dési János a nap 46. eredményét érte el és összetettben a 32.
2009.01.08. 08:30
 
Önlebuktató rongáló
Magát buktatta le egy szerelmi bosszús rongáló az Egyesült Államokban. A 21 éves nő zokon vette, hogy volt barátja másik barátnőt talált magának, miután szakítottak. Ezért háromszor is behatolt a férfi lakásába, és alapos pusztítást végzett: összevissza festette a falakat, jó vastagon, mivel locsolta a festéket a mosógéptől kezdve a bútorokon keresztül a számítógépen át a vécéig, emellett telehordta a lakás szeméttel, lefejezett egy plüssmacit stb. Mindezek után volt párja képébe röhögve mondta: úgysem tudja bizonyítani, hogy ki volt a vandál. Csakhogy rendre lefényképezte tombolásának eredményét, és a "csata utáni lakásképeket" feltette az internetre. Ez pedig kellő bizonyítékkal szolgált barátjának és a rendőrségnek önmaga ellen.
2009.01.08. 08:15
 
 
Napi Gazdaság: törvénymódosító javaslat a standolás megszüntetésére
A standolás megszüntetésére nyújtott be törvénymódosító javaslatot a napokban Újhelyi István szocialista képviselő, aki ez év elejétől az Országos Idegenforgalmi Bizottság elnöke - írja a Napi Gazdaság csütörtöki számában. A decemberben elfogadott adócsomagban bújtatva hozták vissza a vendéglátósok napi standolási kötelezettségét, ám elképzelhető, hogy az Országgyűlés tavaszi ülésszakán megváltoztatják ezt a kötelezettséget. Újhelyi ugyanis hatályon kívül helyezné ezt a jogszabályi részt a napokban benyújtott törvénymódosító javaslatával.
2009.01.08. 08:10
 
Nincs egység az ENSZ BT-ben a gázai offenzíváról
Újabb eredménytelen napot zárt az ENSZ Biztonsági Tanácsa szerdán: a számtalan egyeztetés ellenére sem sikerült megállapodni arról, hogy határozattal vagy nyilatkozattal segítsék-e elő a gázai övezeti válság rendezését. Csütörtökre összehívta az ENSZ-közgyűlés rendkívüli ülését Miguel D,Escoto, a világszervezet legfőbb szervének soros elnöki tisztségét betöltő Nicaragua ENSZ-nagykövete. Condoleezza Rice amerikai, David Miliband brit és Bernard Kouchner francia külügyminiszter megpróbál dűlőre jutni arab kollégáival, s ezért mindhárman úgy döntöttek, hogy mégsem utaznak haza szerdán New Yorkból.
2009.01.08. 08:05
 
 
Megvizsgálják a második kategória gázkorlátozásának feloldását
Csütörtökön a várható gázfogyasztás 60-62 millió köbméter; a rendelkezésre álló források egyeztetését követően megvizsgálják a kettes kategóriában a fogyasztás korlátozás esetleges feloldását - közölte a gázipari rendszerirányító FGSZ Földgázszállító Zrt. az MTI-vel. Szerdán a fogyasztás 61 millió köbméter volt, a vártnál enyhébb időjárásnak, a korlátozások elrendelésének és a felelős fogyasztói magatartásnak köszönhetően - olvasható a közleményben. Az Ausztria irányából érkező gázvezetéken az import mennyisége folyamatosan ingadozott, és a várt 3 millió köbméter helyett végül csak 1,5 millió köbméter érkezett meg a nap végére.
2009.01.08. 08:00
 
Magyar festésű porcelánkészlet a Fehér Házban
Magyarországon tervezték és festették annak a két új porcelánkészletnek az egyikét, amelyet az amerikai elnök washingtoni rezidenciáján, a Fehér Házban fognak használni az elkövetkező években. A first lady, Laura Bush szerdán mutatta be a sajtónak azt a két csillagászati összegbe kerülő étkészletet, amelyet még korábban ő rendelt meg, de csak most, férje mandátumának lejárta előtt két héttel készült el. A Fehér Ház egyik új hivatalos, 320 személyes porcelánkészlete 493 ezer dollárba (96,6 millió forint) került. A másik, 74 ezer dolláros (14,3 millió forint), 70 személyes készletet a Fehér Ház parkjának Magnólia fái ihlették, a porcelán díszítését a magyar származású Anna Weatherley festőművész magyarországi műhelyében tervezték és festették.
2009.01.08. 07:50
 
Az izraeli hadsereg válaszolt a Libanonból érkező rakétatűzre
Az izraeli tüzérség lövéseket adott le csütörtök reggel, válaszul a Libanonból érkező rakétatámadásra - közölte a hadsereg szóvivője. A szóvivő szerint azokat a helyeket lőtték, ahonnan a rakétákat indították. Más katonai források arról számoltak be, hogy a támadók Libanonban működő palesztin fegyveresek voltak, és valószínűleg "elszigetelt akcióról" van szó. Libanoni biztonsági erők is megerősítették, hogy öt izraeli lövedék csapódott be az ország déli területeire, hírt adott róla a libanoni köztelevízió és a Hezbollah síita fegyveres szervezet csatornája is. Áldozatokról eddig nem érkezett jelentés.
2009.01.08. 07:40
 
A Gazprom és a Naftogaz vezetői Moszkvában tárgyaltak az éjszaka
A Gazprom és az ukrán gázimportőr Naftogaz vezérigazgatói szerdáról csütörtökre virradó éjszaka Moszkvában tárgyalást folytattak - jelentette be csütörtökön reggel Alekszej Kuprijanov, a Gazprom szóvivője. A megbeszélések részletei egyelőre nem ismertek. A tárgyalásokat a 2009-re szóló gázárról és tranzitdíjról Ukrajna szakította meg december 31-án. A Gazprom január 1-én leállította az Ukrajnának szóló gázszállítást, de az európai megrendelőknek szánt gázt továbbra is szivattyúzta a tranzitvezetékbe. Azóta a két vállalat vezetői csak faxokban és a sajtó útján érintkeztek, miközben súlyos fennakadások keletkeztek főként az új EU-tagállamok gázellátásában, és a két ország kölcsönösen egymást vádolta a tranzit akadályozásával.
2009.01.08. 07:35
 
 
Libanonból rakétákkal támadták Izrael északi részét
Rakétákkal támadták Libanon területéről Izrael északi részét - közölték csütörtök reggel izraeli katonai illetékesek. A meg nem nevezett források szerint 3 vagy 4 rakéta csapódott be Galilea nyugati felében, Naharija körzetében, mintegy 5 kilométerre a libanoni határtól. Az izraeli közrádió úgy tudja, hogy a támadásban ketten megsebesültek. Az izraeli hadsereg a Gázai övezet elleni légi offenzíva kezdete óta riadókészültségben volt a libanoni síita Hezbollah szervezet várható rakétatámadásai miatt. A történteket libanoni biztonsági illetékesek is megerősítették. Közben a Gázai övezetből is hat rakéta csapódott be Izrael déli városaiban. Az izraeli tüzérség lövéseket adott le csütörtökön reggel, válaszul a rakétatámadásra - közölte a hadsereg szóvivője.
2009.01.08. 07:25
 
 
A rendszeres kocsmázás életet menthet
A rendszeres kocsmázás mentette meg egy magányosan élő férfi életét Németországban: eltörte a lábát otthonában, még a telefonhoz sem tudott elmászni, de ivócimborái hiányolni kezdték - egy hét után. A csaknem két mázsás Ulrich Beike Súlyánál fogva képtelen volt feltápászkodni, miután kizuhanva ágyából, lábát törte. Vonszolni is képtelen volt magát, így aztán egy teljes héten át "heverészett" a padlón, étlen, szomjan. Törzshelyén, egy mannheimi kocsmában, cimboráinak azonban hamar feltűnt - már csak termete okán is, hogy nincs jelen - a szokásos heti ivászaton, így elmentek hozzá. Halk segélynyöszörgéseket hallottak, mire betörték az ajtót. A férfi kórházba került, állapota már javul.
2009.01.08. 07:15
 
Izrael távozásra szólította fel Rafah lakosait
Az izraeli hadsereg röplapokon szólította fel Rafah lakosságát, hogy hagyja el lakhelyét, mert hamarosan légicsapásokat mérnek a közeli csempészalagutakra. Röplapok ezreit szórták le szerdán az Egyiptom és a Gázai övezet határán lévő Rafah városra, amelynek lakosait otthonaik azonnali elhagyására szólítottak fel. Arra figyelmeztették a lakosságot, hogy a hadsereg bombázni fogja a térséget, amelyet "terroristák alagutak kiépítésére és fegyverek felhalmozására használnak fel". Az izraeli hadsereg közlése szerint a röplapokkal az volt a cél, hogy elkerülhetővé váljanak a polgári áldozatok.
2009.01.08. 07:05
 
 
Fodor Gábor: környezeti forradalmat kell kezdenie Magyarországnak
Energetikai reformot sürget Fodor Gábor, aki szerint az orosz-ukrán gázvita nyomán előállt helyzetet hosszú távon csak az alternatív energiaforrásokra való átállással lehet kezelni. Az SZDSZ elnöke az MTI-nek adott interjújában azt is elmondta, biztos abban, hogy pártja sikeresen szerepel az európai parlamenti választásokon. Fodor Gábor az orosz-ukrán gázvita kapcsán azt mondta, a szállítások leállítását követő válság rávilágít arra, hogy mennyire kritikus helyzetben van Magyarország és több európai állam, amelyek egyoldalúan függenek az orosz gáztól. A politikus véleménye szerint éppen ezért kerül előtérbe más vezetékek, elsősorban a Nabucco megépítése, de ezeknél is fontosabb a megújuló energiákra való átállás.
2009.01.08. 06:55
 
 
Angol Ligakupa: kikapott a Bajnokok Ligája győztese
A Bajnokok Ligája-győztes Manchester United 1-0-ás vereséget szenvedett a másodosztályú Derby County otthonában az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén. A manchesteriek közel legerősebb összeállításukban szerepeltek, a találkozó egyetlen gólját Kris Commons szerezte egy jól eltalált lövéssel a 30. percben. Eredmény: Derby County (II.)-Manchester United 1-0 (1-0). A visszavágókat két hét múlva rendezik, míg a döntőre március 1-jén kerül sor.
2009.01.08. 06:45
 
 
Személyes ügy állhat a csepeli kettős gyilkosság hátterében
Feltételezhetően személyes ügy áll a csepeli iskolai gyilkosság hátterében - mondta Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerda késő este az MTI kérdésére. Valószínűleg nem a világban az utóbbi években elszaporodott iskolai lövöldözésről van szó; gyerekek ugyanis már nem voltak az épületben a gyilkosság idején - tette hozzá. A szóvivő tájékoztatása szerint "nagyon alapos vizsgálat" folyik. Hozzátette: elég sok embert kell majd meghallgatni ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni az ügyben. Arra a kérdésre, hogy a kórházba szállított sérülttel tudtak-e már beszélni, Tafferner Éva úgy válaszolt, ő még a műtőben van.
2009.01.07. 22:36
 
Dakar 2009: Dési a 46. helyen ért célba
Dési János a 46. időt érte el a motorosok között a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal ötödik versenynapján. A viadal honlapja szerint a Neuquen és San Rafael közötti távon a KTM-mel versenyző Dési 1:58:24 órával maradt el a győztes amerikai Jonah Street mögött. Az autósoknál a dél-afrikai Giniel de Villiers ért elsőként célba, a magyarok közül Palik László több mint kétórás hátránnyal 16. lett, Szalay Balázs és Liszi László még úton vannak. Csütörtökön a San Rafael és Mendoza közötti 625 km-es táv vár a mezőnyre, 395 km lesz a mért szakasz.
2009.01.07. 21:38
 
 
Megújult a Shelby GT500
A Ford legendás autóját jelentősen átdolgozták a mérnökök, új külsőt és izmosabb erőforrást kapott.
2009.01.07. 20:07
 
 
Magyarország nem ad kölcsönbe gázt Szerbiának
Magyarország saját ellátási gondjai miatt nem ad kölcsön gázt Szerbiának - nyilatkozta szerdán Újvidéken a szerb állami gázellátó vállalat vezetője, miután hazatért a magyar fővárosból. Dusan Bajatovic, a Srbijagas vezérigazgatója azért utazott Budapestre, hogy az országának nyújtandó segítségről tárgyaljon. Szerbia napi 10 millió köbméteres gázfogyasztásának mintegy 95 százalékát eddig az Ukrajnán és Magyarországon keresztül érkező orosz gáz fedezte, de a szállítás kedd délután óta szünetel. Bajatovic arra kapott csak ígéretet, hogy mihelyt megszületik az orosz-ukrán megállapodás, Magyarország azonnal gázt küld Szerbiába akkor is, ha a gázáram valójában még nem is indult el.
2009.01.07. 20:02
 
 
Sírással beszél
A fiatal mamák általában a legkisebb sírásra is kétségbe esnek: mi baja lehet a gyerekemnek? Többnyire persze semmi ok az aggodalomra, a baba csupán beszélgetni szeretne. Pár nap múlva a mama már érti a baba jelzéseit, a sírás és a mimika milyenségéből kikövetkezteti, mi lehet a baj.
2009.01.07. 20:02
 
 
A színekkel otthonossá tehetjük a helyiségeket
Sokan nem tekintik a színeket a lakberendezés teljes értékű részének. Félnek a dominánsabb tónusoktól, a szokatlan kombinációktól, és gyakran még attól is, hogy igent mondjanak saját kívánságaikra vagy szükségleteikre. Ez gyakran a kellemes lakókörnyezet rovására megy, pedig annak megteremtése a belsőépítészet egyik legfontosabb célja.
2009.01.07. 19:59
 
 
Kylie Minogue nagy snowboard rajongó
Kylie Minogue remek hangulatban csúszott át a 2009-es esztendőbe, az énekesnő ugyanis snowboardozással töltötte az elmúlt hetet a francia Alpokban. Minogue ezúttal nem a barátaival ünnepelt és sportolt szilveszterkor, hiszen új kedvesével, a 30 esztendős Andres Velencoso Segura-val utazott Chamonix-ba.
2009.01.07. 19:52
 
 
Műhelytitkok
Az Iparművészeti Múzeum szándéka a közönség elé tárni, hogy a tudomány és a mai technikai lehetőségek hogyan járulnak hozzá kulturális örökségünk védelméhez. A tárgyak 3D feldolgozása virtuális kalandra hív: ami ma nem több mint törmelék vagy roncs, abból a restaurátorok keze alatt ismét műtárgy támad. A kivetítőkön virtuálisan, a restaurátorok műhelyeiben valóságosan is.
2009.01.07. 19:47
 
 
Bush közös ebéden látta vendégül Obamát és az amerikai elnököket
George Bush amerikai elnök szerdán szokatlan módon közös ebéden látta vendégül a Fehér Házban utódát, Barack Obamát, valamint a még életben levő három egykori elnököt, Jimmy Cartert, Bill Clintont és apját, George H. W. Busht. A közös találkozó - amely nem tartozik az elnöki hatalomátadási tradíciók közé, az élő elnökök utoljára 1981-ben látták egymást a Fehér Házban - Obama ötlete volt, amelyet Bush magáévá tett. Az ebéd előtt Bush és Obama egy félórás találkozó keretében négyszemközt tárgyalt egymással. Hírforrások szerint az elnök és utóda egyebek mellett a közel-keleti válságról és az amerikai gazdasági válságról cserélt eszmét.
2009.01.07. 18:39
 
 
Mégsem lesz munkanap szombat
A miniszterelnök kezdeményezése alapján úgy döntött az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT), hogy január 10-e, szombat mégsem lesz munkanap - közölte a kormányszóvivő. Daróczi Dávid elmondta: a javaslatot az energiaügyekért felelős miniszter tolmácsolta az OÉT ülésén, amelyen a munkaadói és a munkavállalói oldal is egyetértett a felvetéssel. A miniszterelnök a javaslatát azzal indokolta, hogy a meteorológiai előrejelzések szerint péntek és szombat is az egyik leghidegebb nap lesz ezen a télen, s ez a szokásosnál magasabb gázfelhasználást eredményezhet - tette hozzá. Január 10-e így pihenőnap lesz, helyette március 28-án lesz munkanap.
2009.01.07. 18:10
 
MSZP: a Fidesz saját ajánlószelvényeinek adatait adhatta át a MIÉP-nek
A Fidesz saját ajánlószelvényeinek adatait adhatta át a MIÉP-nek a ferencvárosi időközi választás során - mondta az MSZP szóvivője szerdán az MTI-nek. Nyakó István közölte: Novák Előd, a ferencvárosi választási bizottság tagja több mint egytucatnyi esetben személyesen felkereste azokat a választópolgárokat, akik állítólag a MIÉP jelöltjének adták ajánlószelvényüket, de kiderült, hogy valójában a Fidesz jelöltjének szánták. "A ferencvárosi választási bizottság mai ülésén megállapította, hogy állampolgári nyilatkozatok szerint a Fidesznek adott ajánlószelvények adatainak egy része a MIÉP-nél kötött ki" - közölte a szóvivő. A Fidesz szerint Nyakó vagy a Jobbik szóvivője lett, vagy egyszerűen csak hazudott.
2009.01.07. 18:00
 
 
A Gazprom leállította a tranzitot Ukrajnán át
Az orosz-ukrán gázvita eszkalálódásának nyomán a Gazprom szerdán, közép-európai idő szerint 16.30-kor leállította az Európának szánt földgáz ukrajnai vezetékekbe szivattyúzását, mivel az Ukrajnába érkező gáz nem jutott el az európai megrendelőkhöz, Magyarországon a II. kategóriába sorolt ipari üzemek sorra állnak le. Dmitrij Medvegyev orosz elnök szerda este közölte Viktor Juscsenko ukrán államfővel, hogy az után indul újra a gázszállítás Ukrajnába, ha új megállapodást kötnek, méghozzá európai piaci árakon. Az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatója szerint a magyarországi fogyasztás egyelőre egyensúlyban van a rendelkezésre álló forrásokkal.
2009.01.07. 17:24
 
 
Lisztest a Hansa Rostock teszteli
Lisztes Krisztiánt a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hansa Rostock teszteli. A 32 éves, 49-szeres magyar válogatott futballista szerdán edzett először a rostockiakkal. A játékos a klub hivatalos honlapján elmondta, hogy korábbi brémai csapattársa, a Hansa jelenlegi vezetőedzője, Dieter Eilts hívását nem tudta visszautasítani. Lisztes az őszi szezonban a REAC csapatában játszott. A rákospalotai együttes a Soproni Ligában az utolsó, 16. helyen áll, tíz ponttal lemaradva a bennmaradást jelentő 14. pozíciótól.
2009.01.07. 17:20
 
Izrael: elhalasztották a szavazást az offenzíva harmadik szakaszáról
Az izraeli biztonsági kabinet elhalasztotta szerdán a szavazást arról, hogy utasítsa-e a fegyveres erőket a Gázai övezet városi központjaiba való bevonulásra. A miniszterek megvitatták, végrehajtsák-e a december 27-én indított, 12 napja tartó gázai övezeti hadművelet tervezett harmadik szakaszát, amelyben az övezet városi központjait kellene elfoglalni. A voksolást azonban meghatározatlan időre elhalasztották - közölték névtelenül nyilatkozó izraeli politikusok. Az egyiptomi-francia vezetésű tűzszüneti kezdeményezéssel indokolták a halasztást, azzal, hogy az izraeli kormány esélyt akar adni a tűzszünetet közvetítők próbálkozásainak.
2009.01.07. 17:00
 
 
Az EU energetikai miniszterei hétfőn tárgyalnak a gázvitáról
Az Európai Unió tagállamainak energetikai miniszterei hétfőn Brüsszelben találkoznak, hogy megtárgyalják az orosz-ukrán gázvita hatását az Európai Unióra. A találkozót Csehország, az EU soros elnöke, kezdeményezte - jelentette be Mirek Topolánek cseh miniszterelnök szerdán Prágában, azt követően tárgyalt José Manuel Barrosoval, az Európai Bizottság elnökével. Topolánek megjegyezte: ha Moszkva és Kijev nem lenne hajlandó a megállapodásra, akkor számolnia kell az Európai Unió határozottabb fellépésével. Erről azonban nem volt hajlandó részleteket elárulni. Barroso elmondta: az Európai Bizottság támogatja az energetikai miniszterek rendkívüli tanácskozásának összehívását.
2009.01.07. 16:55
 
Tartálykocsi borult fel az M0-áson
Több mint hat órára le kellett zárni szerdán az M0-ás egy szakaszát a főváros XVII. kerületében, mert szalagkorlátnak ütközött és felborult egy nehéz fűtőolajat szállító tartálykocsi.
2009.01.07. 16:52
 
 
Egyelőre egyensúlyban van a magyar gázfogyasztás a forrásokkal
Az eddigi korlátozó intézkedések az FGSZ Földgázszállító Zrt. vezérigazgatójának tájékoztatása szerint eredményesnek bizonyultak, szerdán hozzávetőlegesen akkora lesz az ország gázfogyasztása, amennyi forráshoz jut. Zsuga János szerda délutáni siófoki sajtótájékoztatóján elmondta: az ország földgázfogyasztása kedden 68 millió köbméter volt, ami a kedden este 20.30 órakor elrendelt I. kategóriás (óránként 2.500 köbméternyi gáznál többet igénylők, főként erőművek), majd a szerdán reggel 8.00 órakor elrendelt II. kategóriás (500-2.500 köbméter/óra mennyiséget fogyasztók) fogyasztáskorlátozásának hatására szerdán a nap végére várhatóan 4 millió köbméterrel csökken. Ez a mennyiség biztosítható a rendelkezésre álló forrásokból.
2009.01.07. 16:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193[2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista