2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Mínusz 20 Celsius-fok is lehet szombat hajnalban
Marad a fagyos időjárás a hétvégén az országban, a leghidegebb szombat hajnalban lesz: a havas észak-keleti területeken akár mínusz 20 Celsius-fokig is süllyedhet a hőmérséklet - mondta Bozóki István ügyeletes meteorológus pénteken az MTI-nek. Péntek este mínusz 8 - mínusz 13 fokra lehet számítani az országban, Budapesten ennél kicsit "melegebb" lesz (mínusz 5 fok). Hajnalban a hőmérséklet mínusz 16 fokig süllyed, de a havas területeken ennél hidegebb is lehet. Szombaton országszerte legfeljebb mínusz 2 - mínusz 7 fok várható napközben, vasárnap hajnalra pedig mínusz 13 fokig esik a hőmérséklet.
2009.01.09. 14:01
 
 
Előzetesben a csepeli kettős gyilkosság mindkét gyanúsítottja
Előzetes letartóztatásba helyezte a csepeli kettős gyilkosság mindkét gyanúsítottját a Budai Központi Kerületi Bíróság nem jogerősen pénteken - tudatta a Fővárosi Bíróság. Az előzetes letartóztatás indoka mindkét esetben szökés, elrejtőzés, illetve a bizonyítékok eltűntetésének veszélye. A szerdán este elkövetett kettős gyilkosság kapcsán D. Gábort, az iskola 36 éves gazdasági igazgatóját és K. Tamást, az iskola 52 éves dolgozóját több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítja a rendőrség. Mindkettőjüket sikkasztás gyanúja miatt bocsátották el az iskolából a gyilkosság napján. A rendőrség szerint a brutális, kivégzésszerű bűncselekmény hátterében a munkahelyi konfliktus áll.
2009.01.09. 13:55
 
 
Macskameteorológus élőben a tévében
Macska mászkált be élő tévéadásban Németország vezető meteorológusának időjárás-jelentésébe. A kandúr odabaktatott Jörg Kachelmann lábához és nekidörgölődzött felkunkorított farokkal. A meteorológus nem zökkent ki mondandójából, közben felvette a macskát a karjába, a kandúr pedig besegített az adásba: egyik mellső lábával a térképre mutogatott - talán egérben gazdag helyre. "Nem tudom, hogy került a stúdióba. Csak akkor vettem észre, amikor nekidörgölődzött a lábamnak." - mondta Kachelmann az adás után, felfedve, hogy a macska nem az utcáról került adásba, mivel nem kóbor kandúrról van szó, hanem egy kollégája macskájáról.
2009.01.09. 12:55
 
 
Az EU szerint három napon belül érkezhet gáz az unióba
Hivatalos kötelezettségvállalást az oroszok még nem tettek arra, hogy mikor érkezhet újra orosz gáz az Európai Unióba, de a nemzetközi ellenőrzés körüli akadályok elhárulása után, az orosz és az ukrán fél közlései szerint mintegy három nap múlva kaphatnak az európai fogyasztók orosz gázt. Ezt Ferran Tarradellas, az EU energiaügyi biztosának a szóvivője mondta pénteken Brüsszelben, annak alapján, hogy az oroszoknak - saját állításuk szerint - 30 órára, az ukránoknak kevesebb mint 36 órára van szükségük a technikai feltételek teljesítéséhez. Péntek délután Kijevbe várják az Európai Unió küldöttségét, azokkal a szakértőkkel együtt, akik ellenőrizni fogják a gázáramoltatást az orosz-ukrán határon.
2009.01.09. 12:45
 
 
Januártól 3,1 százalékkal nőnek a nyugdíjak
Januártól 3,1 százalékkal nőnek a nyugdíjak - jelentette be Barát Gábor, az Országos Nyugdíj-biztosítási Főigazgatóság főigazgatója. Az emelés vonatkozik a 2009 január 1-je előtt megállapított öregségi nyugdíjakra, a rokkantsági nyugdíjakra, a baleseti rokkantsági nyugdíjakra, az özvegyi és szülői nyugdíjakra, az árvaellátásokra, a baleseti hozzátartozói nyugdíjakra. A mezőgazdaság szövetkezeti öregségi, munkaképtelenségi és özvegyi járadékban, a mezőgazdasági szakszövetkezeti tagok növelt összegű öregségi, munkaképtelenségi és özvegyi járadékban valamint a baleseti járadékban részesülők ellátásai szintén 3,1 százalékkal emelkednek.
2009.01.09. 12:30
 
 
A kormány szerint nincs szükség tanítási szünetre
Minden oktatási intézményben biztosítható a gázellátás, ezért nincs szükség rendkívüli szünet elrendelésére a megyei fenntartású intézményekben - jelentette ki Budai Bernadett kormányszóvivő pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón. A szóvivő szerint nincs olyan helyzet, amely indokolná a szünet elrendelését, és ez nem is jelentene megtakarítást. Budai annak kapcsán beszélt erről, hogy Ódor Ferenc (Fidesz), a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke azt javasolta: a megyei önkormányzatok fontolják meg rendkívüli iskolaszünet elrendelését az általuk fenntartott intézményekben.
2009.01.09. 12:10
 
Fidesz: a kormány a saját holdudvarát támogatta
A Fidesz-KDNP írásbeli kérdéseire adott kormányzati válaszokból kiderült, hogy a kabinet több tíz- vagy akár százmillió forintot arra szórt el, hogy saját holdudvarát, a haverokat, üzlet-, politikustársait jól kistafírozza - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki párt politikusa szerint a kormány minden energiáját arra összpontosította, hogy nevetségessé tegye az írásbeli kérdéseket benyújtó fideszes, KDNP-s képviselőket, és sztárolja saját magát, amiért elvégezte a munkáját. A kormányzati válaszok alapján értjük, miért végzett elterelő hadműveletet a kabinet: botrányos beszerzésekről, sokmilliós pénzelszórásról igyekezett kétségbeesetten elterelni a figyelmet - fogalmazott Szijjártó.
2009.01.09. 12:05
 
 
Folytatódnak a harcok Gázában az ENSZ BT határozata ellenére
A harcok azonnali leállítására szólító biztonsági tanácsi (ENSZ BT) határozat ellenére péntek reggel folytatódtak a Gázai övezet elleni izraeli csapások, csakúgy, mint az Izrael elleni palesztin rakétatámadások. Az izraeli légierő újabb csapásokat mért a sűrűn lakott keskeny tengerparti sávra, miután csütörtök éjjel orvosi források és szemtanúk szerint 12 palesztin veszette életét az övezet északi részén végrehajtott légitámadások következtében. A hadsereg közleménye szerint az éjjel összesen 50 gázai övezeti célpont ellen intéztek támadást. Izraeli hadihajók reggel szemtanúk szerint part menti célpontokat lőttek.
2009.01.09. 11:54
 
 
Megtagadta a vallomástételt a csepeli gyilkossággal vádolt biztonsági őr
Megtagadta a vallomástételt az a biztonsági őr, aki a gyanú szerint szerdán egy csepeli iskolában lelőtte az intézmény igazgatóját és annak helyettesét; tettestársát, a gazdasági igazgatót a nyomozók többször kihallgatták - mondta Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-nek. Az őrizetbe vett két férfi előzetes letartóztatásáról pénteken dönt a bíróság. A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este lőtték le az intézmény igazgatóját és helyettesét. A rendőrség a gyilkossággal az előzőleg sikkasztás miatt elbocsátott gazdasági igazgatót és a biztonsági őrt gyanúsítja.
2009.01.09. 11:45
 
 
Juhász Roland Európa egyik legkeresettebb védője
Juhász Roland, az Anderlecht magyar válogatott labdarúgója a téli átigazolási időszak tíz legkeresettebb játékosa közé tartozik - a Daily Mail című brit napilap szerint. Az újság úgy véli, nagy vásárt csinálhat az a csapat, amelyik lecsap "Európa egyik legkeresettebb belső védőjére, aki jól bánik a labdával, erős a fejjátéka, és megalkuvást nem tűrően szerel". A top tízes listán Jurij Zsirkov (CSZKA Moszkva), Benni McCarthy (Blackburn Rovers), Milan Jovanovic (Standard Liege), Tal Ben Haim (Manchester City), James Beattie (Sheffield United), Jermaine Jenas (Tottenham), Christopher Samba (Blackburn Rovers) és Delron Buckley (Borussia Dortmund) és Adriano (Internazionale) szerepel még.
2009.01.09. 11:34
 
 
Iker Casillas (Real Madrid) lett 2008 legjobb kapusa
Iker Casillast, a Real Madrid spanyol hálóőrét választották az elmúlt év legjobb kapusának a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS szavazásán. A második helyen Gianluigi Buffon, a Juventus világbajnok olasz játékosa végzett, míg a harmadik a Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyert holland Edwin van der Sar lett. Casillas 2008-ban bajnok lett a Reallal, majd nyáron Európa-bajnoki címet nyert a spanyol válogatottal.
2009.01.09. 11:30
 
 
A középiskoláknak délig kell dönteniük a tanítási szünetről
A megyei fenntartású középiskoláknak kell eldönteniük péntek délig, lesz-e náluk hétfőn tanítás - mondta a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének (MÖOSZ) elnöke az MTI-nek. Ódor Ferenc (Fidesz) közölte: tizenhét megye vezetőivel egyetértésben azt javasolja, hogy az ország mintegy százhatvan, megyei önkormányzatok által fenntartott gimnáziumában, szakközépiskolájában és szakiskolájában tartsanak hétfőtől háromnapos tanítási szünetet a szokatlanul hideg idő és a gázkrízis miatt. A MÖOSZ elnöke hangsúlyozta, hogy a szövetség nem elrendelte, hanem megfontolásra ajánlotta a középiskolák vezetőinek a tanítási szünet lehetőségét, s azt nem politikai, hanem gazdasági megfontolásból javasolta.
2009.01.09. 11:25
 
MSZP: átfogó reform kell az önkormányzati területen
Átfogó reformra van szükség az önkormányzatok területén - közölte Gy. Németh Erzsébet (MSZP) országgyűlési képviselő. Mint kifejtette, először a feladatellátás rendszerét, a jogi és szabályozási hátteret, valamint a finanszírozást kell újragondolni, és ezután lehet az önkormányzati struktúrával foglalkozni. Ha csak létszámleépítésben gondolkodik valaki, az a könnyebb utat választja - vélekedett. Gy. Németh elmondta: minden településen megilleti az embereket az a jog, hogy általuk választott testület intézze az ügyeiket. Azzal azonban teljesen egyetértek, hogy nem kell minden kistelepülésen polgármesteri hivatal: körjegyzőségekkel, több település összefogásával is jól el lehet látni ezeket a feladatokat - tette hozzá.
2009.01.09. 11:20
 
 
A szakminiszter szerint pénteken lesz elegendő mennyiségű gáz
Pénteken az országos gázfogyasztás 64-66 millió köbméter lesz, az igények kielégítésére a források rendelkezésre állnak - mondta Molnár Csaba, közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette, hogy Szerbiának pénteken is szállít 2 millió köbméter gázt Magyarország. A miniszter mindenkit takarékosságra kért, mivel a gázrendszer, a szállítás, a tárolók és a hazai kitermelés csúcskapacitáson működik, s bármilyen kis hiba is csökkentheti a rendelkezésre álló forrásokat.
2009.01.09. 11:15
 
Juscsenko szerint Ukrajna fogadja az orosz szakértőket is
Ukrajna kész fogadni az orosz szakértőket is annak a megfigyelő csoportnak a keretében, amelyben mellettük az EU és a legnagyobb nyugat-európai gázvásárlók szakemberei követik majd nyomon, mennyi gáz áramlik Oroszországból az ukrajnai tranzitvezetékbe, s abból mennyi megy tovább Európa felé. Ezt Bogdan Szokolovszkij, Viktor Juscsenko ukrán elnök energiaügyi megbízottja közölte az ITAR-TASZSZ hírügynökséggel pénteken délelőtt telefonon Brüsszelből.
2009.01.09. 11:00
 
 
Öt díjat kapott Danny Boyle filmje az észak-amerikai filmkritikusoktól
Danny Boyle indiai nyomormeséje, a Slumdog Millionaire öt díjat gyűjtött be a lehetséges 17 kategóriából az észak-amerikai elektronikus média filmkritikusainak csütörtök esti Critics' Choice Awards-gáláján Santa Monicában. Boyle filmje az este folyamán a rendezői elismerésen kívül a forgatókönyvíró Simon Beaufoynak, a főszerepet alakító Dev Patelnek és a zeneszerző A.R. Rahmannak is dicsőséget hozott. A Mumbai nyomornegyedében felnőtt árva kamaszról szóló film tavalyi bemutatója óta a kritika és a közönség kedvence, máris számos elismerést gyűjtött be, a hét végi Arany Glóbusz-gálán pedig négy kategóriában válthatja valóra jelölését.
2009.01.09. 10:57
 
 
WBC: Vitalij Klicsko márciusban Gomez ellen védheti meg vb-övét
Vitalij Klicsko márciusban a kubai-német Juan Carlos Gomez ellen védheti meg profi ökölvívó világbajnok címét - jelentette be Jose Sulaiman, a Boksz Világtanács (WBC) elnöke. A WBC első ember elmondta, hogy Klicsko és Gomez menedzserei értesítették a szervezet arról, hogy sikerült szinte mindenben megállapodniuk, így a mérkőzésükre Németországban kerül sor márciusban. A figthnews.com internetes szaklap szerint a hónap első, vagy második hétvégéjén lesz az ütközet, melynek pontos helyszínéről és idejéről később döntenek. Az idősebbik Klicsko-fivér tavaly októberben három év kihagyás után tért vissza a szorítóba, és rögtön elhódította a WBC koronáját, miután legyőzte a címvédő nigériai Samuel Petert.
2009.01.09. 10:20
 
 
Az Európai Bizottság követeli a gázszállítás felújítását
Az Európai Bizottság pénteken követelte, hogy haladéktalanul indítsák újra az EU-ba irányuló gázszállítást, miután Brüsszel szerint az ellenőrző mechanizmus részleteit illetően is megállapodás született. A bizottsági közlemény szerint José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke az éjjel Viktor Juscsenko ukrán elnökkel, Andris Piebalgs energiaügyi EU-biztos pedig orosz illetékesekkel tárgyalt, és a megbeszélések nyomán "áttörés" következett be. A bizottság egyik szóvivője azt mondta, hogy orosz megfigyelők Ukrajnában, ukrán megfigyelők Oroszországban ellenőrizhetik a gázszállítást a megállapodás szerint. Orosz részről egyelőre nem erősítették meg az állítólagos áttörés hírét.
2009.01.09. 10:10
 
 
Obamának a Pókember siet segítségére a beiktatás napján
Barack Obama megválasztott amerikai elnöknek a Pókember siet segítségére a beiktatás napján, legalábbis a szuperhősről szóló legújabb képregénytörténetben. A Marvel Comics különkiadásában a Pókember, vagyis Peter Parker fotós újságíróként vesz részt a január 20-i elnöki beiktatási ünnepségen, amikor kiszúr a tömegben egy második Obamát, egy szélhámost. Akcióba lendül. "Szevasz elnököm, tetszettél a vitákban" - üdvözli az elnököt a falakon mászó és a veszélyeket előre megérző szuperhős, majd egy kosárlabda segítségével dönti el, hogy a két Obama közül melyik a valódi (közismert, hogy a leendő elnök szenvedélyes kosaras). Miután a pókember kiiktatja a csalót, a hivatalba lépő elnök baráti pacsival köszöni meg a segítséget.
2009.01.09. 10:00
 
 
Pénteken 64-66 millió köbméteres gázfogyasztás várható Magyarországon
Pénteken a várható országos gázfogyasztás 64-66 millió köbméter lesz, a forrásokról egyeztetnek - közölte az FGSZ Földgázszállító Zrt. pénteken az MTI-vel. Csütörtökön 61,5 millió köbméter volt Magyarország gázfogyasztása, Ukrajnából nem érkezett földgáz, míg Ausztria irányából 4 millió köbméter jött. A közlemény szerint Szerbiába kiszállították a megígért 2 millió köbméter gázt.
2009.01.09. 09:15
 
 
Dakar 2009: Palik összetettben már a 12. helyen áll
Legjobb magyar autós egységként a Palik László, Darázsi Gábor (Nissan) kettős az összetettbeli 12. helyről kezdheti meg Argentínában és Chilében zajló Dakar 2009 elnevezésű tereprali-viadal hetedik szakaszát, melynek során Mendozából Valparaisóba tart a mezőny. A Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara) páros - amely korábban négyórás büntetést kapott - a viadal honlapjának tanúsága szerint hat nap után a 60., a Liszi László, Fenesi József (Mitshubishi) duó pedig a 64. A motorosoknál Dési János (KTM) a 32., míg a Szaller Zoltán, Pócsik László, Csitári Tibor trió (MAN) a 11.
2009.01.09. 09:15
 
 
Külkereskedelmi mérleg: 100 millió euró többlet
Tavaly az első tizenegy hónapban a kivitel és a behozatal euróban mért értéke is 7 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, míg novemberben mindkettő 10 százalékkal csökkent, a külkereskedelmi mérleg többlete az első tizenegy hónapban és novemberben is 100 millió euró volt. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken közölt első becslése szerint az első tizenegy havi külkereskedelmi mérlegtöbblet 90 millió euróval nőtt az egy évvel korábbihoz képest, a novemberi többlet azonban 20 millió euróval lett alacsonyabb, mint 2007 novemberében.
2009.01.09. 09:07
 
 
Tőkét és új tulajdonost kaphat a Malév
Körvonalazódni látszik a Malév megmentésének menetrendje, hiszen a december közepén félbeszakadt közgyűlést januárban folytatják, s e hónap végéig eldőlhet a cég sorsa - írja pénteki számában a Népszabadság. A lap szerint a január 16-i közgyűlés valószínűleg mindössze pár percig tart majd, s az érdemi kérdésekről csak január 27-én esik szó. A Népszabadság úgy tudja, a terv szerint a jelenleg 3,6 milliárd forint jegyzett tőkét ötmillió forintra szállítják le. A közgyűlés következő napirendi pontja az alaptőke felemelése lesz, amelyet vélhetően már a légitársaság új tulajdonosai teljesítenek majd.
2009.01.09. 08:30
 
 
Bruce Lee hongkongi otthonából múzeum lesz
Garniszálló helyett mégiscsak múzeum lesz Bruce Lee kungfusztár egykori hongkongi házából. Az ingatlan 88 esztendős dúsgazdag tulajdonosa döntött úgy, hogy a rajongók kitartó nyomásának engedve a röpke légyottok szerelmi fészkévé változtatott nevezetes házat Hongkong városának adományozza. Ju Pang-lin abban bízik, hogy hajlott kora ellenére még megéri az épületbe tervezett Bruce Lee-múzeum megnyitását. Bruce Lee San Franciscóban született, de Hongkongban nőtt fel és vált híres harcművésszé. Akciófilmjei - Tomboló ököl, A sárkány útja - az egész világon ismertté tették a nevét. Rejtélyes körülmények között 1973-ban bekövetkezett korai halála a harcművészet legendás alakjává emelte.
2009.01.09. 08:00
 
 
Az ENSZ BT elfogadta a gázai övezeti válságról szóló határozatot
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa elfogadta csütörtökön a gázai övezeti válságról szóló határozatot, amelyben azonnali tűzszünetre és az izraeli csapatok teljes kivonására szólít fel. Az 1860-as számú határozatot 14 igen szavazattal hagyta jóvá a testület, az Egyesült Államok tartózkodása mellett. Három napig tartó intenzív diplomáciai egyeztetés eredményeként született meg a határozat, amelyben a Biztonsági Tanács "hangsúlyozza sürgősségét" a tűzszünetnek, és így "azonnali, tartós és teljes körűen betartott tűzszünetre" szólít fel, ami elvezet az izraeli csapatoknak a Gázai övezetből való teljes kivonásához.
2009.01.09. 07:10
 
 
Több mint egymilliárd forintot sikkasztott egy álnéven élő férfi
Elfogták azt a lopott szlovén útlevéllel évek óta Trampus Andrej néven élő B. Zsoltot, aki ellen gazdasági jellegű bűncselekmények miatt kilenc elfogatóparancs volt érvényben, és akit újabb bűncselekményekkel, köztük egy 1,1 milliárd forintos sikkasztással gyanúsít a rendőrség - tájékoztatta az MTI-t a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi Főosztályának munkatársa, az ügy előadója. Boda Zsolt rendőr őrnagy elmondása szerint a gyanúsított 2005 óta él a lopott szlovén útlevéllel Trampus Andrejként. Elfogásakor is Trampus Andrejnek mondta magát, eredetileg ezen a néven helyezték előzetes letartóztatásba is, és csak az ujjlenyomata alapján sikerült megállapítani, hogy ő valójában a többszörösen körözött pécsi B. Zsolt.
2009.01.09. 07:05
 
 
Helyreállhat az uniós gázszállítás
Oroszország megállapodott az Európai Unióval azokban a feltételekben, amelyek alapján megfigyelők ellenőrizhetik az Európai Unióba Ukrajnán keresztül érkező gázszállításait. Az ellenőrök telepítésének el kell vezetnie ahhoz, hogy helyreálljon az EU-tagállamok Oroszországból származó ellátása - áll a cseh elnökség Brüsszelben publikált nyilatkozatában, amely Mirek Topolánek cseh és Vlagyimir Putyin orosz kormányfő telefonbeszélgetésére hivatkozik. A megállapodás szerint az ellenőrök bármely olyan helyszínen megfigyeléseket végezhetnek, amelynek szerepe van a gázáramlás biztosításában. A késő esti cseh közleményből nem derül ki, hogy mi vezetett Moszkva álláspontjának megváltoztatásához.
2009.01.08. 22:20
 
 
Az amerikai kongresszus kihirdette Obama elnökválasztási győzelmét
Az amerikai kongresszus egy jelképes aktus keretében kihirdette csütörtökön Barack Obama elnökválasztási győzelmét, miután a két ház együttes ülésén összeszámolták az elektori voksokat. A többlépcsős amerikai elnökválasztási folyamat ezzel hivatalosan is lezárult: Obama 12 nap múlva, január 20-i beiktatásával az Egyesült Államok 44. elnökévé válik. Obama nagy arányú győzelme már rögtön a november 4-i választás után egyértelművé vált, a washingtoni törvényhozás azonban régi alkotmányos kötelességét teljesítve hitelesítette és összegezte a szövetségi államokból beérkezett elektori voksokat.
2009.01.08. 21:52
 
 
Moszkva nem akadályozza a Nabucco vezeték építését
Oroszország a gáz tranzitjának diverzifikálása mellett van, s nem fogja akadályozni a (tervek szerint Közép-Ázsiából kiinduló, Oroszországot elkerülő) Nabucco vezeték építését - mondta Vlagyimir Putyin orosz kormányfő."Támogatunk minden alternatív útvonalat. A Nabuccóban nem veszünk részt, de nem fogjuk akadályozni, ha lesz elég forrás a feltöltéséhez, lesz eladó és lesz vevő, ám tessék, erről már sokszor beszéltünk" - mondta Novo Ogarjovó-i rezidenciáján külföldi újságírók előtt.
2009.01.08. 20:02
 
 
Obama nem akar megválni a Blackberryjétől
A szűk két hét múlva hivatalba lépő Barack Obama megválasztott amerikai elnök nem akar megválni Blackberryjétől; az évek óta övéhez csatolt mobiltelefon szoros társa, állítása szerint az egyik utolsó kapocs közte és a mindennapi élet között. Az előző és a jelenlegi elnök, Bill Clinton és George W. Bush hivatali ideje alatt egyáltalán nem használt elektronikus levelezést. Barack Obama esetében azonban a kérdés még nem dőlt el, ő ugyanis már most fojtogatónak érzi az elnök személye körüli burkot, és Blackberryjét az utolsó eszköznek tartja ahhoz, hogy kapcsolatban maradjon az átlagemberekkel és ne érezze a washingtoni elnöki rezidenciát, ahogy egyik elődje, Harry Truman egykor nevezte, "nagy fehér börtönnek".
2009.01.08. 19:44
 
 
Az orosz fél elutasította az uniós ellenőrök küldésére vonatkozó tervet
Ukrajna elfogadta, Oroszország elutasította azt a tervet, amelynek értelmében az Európai Unió megfigyelőket küldene az orosz gáz ukrajnai szállításainak ellenőrzésére - jelentette be Brüsszelben Andris Piebalgs európai biztos és Martin Riman cseh kereskedelmi miniszter. Az orosz elutasítás oka az volt, hogy Kijev nem egyezett bele: orosz szakértőket is vonjanak be az ellenőrzésbe. Az energiaügyi biztos úgy vélte, ezt a kérdést a két érintett félnek kétoldalú alapon kellene tisztáznia. Oleh Dubina, az ukrán Naftogaz cég vezérigazgatója és az orosz Gazpromot irányító Alekszej Miller tárgyaltak az uniós illetékesekkel, és egymással is folytattak egy újabb megbeszélést.
2009.01.08. 19:35
 
 
Dakar 2009: al-Attijah sikere
A katari Nasszer al-Attijah volt a leggyorsabb az autósok között a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal hatodik versenynapján és összetettben is ő áll az élen. A dpa hírügynökség úgy tudja, hogy al-Attijah nem ment át minden ellenőrzési ponton, ezért elképzelhető, hogy a nap végén időbüntetést kap. A magyarok közül Palik László (Nissan) a 33., míg Szalay Balázs a 34. helyen végzett, Liszi László pedig még falja a kilométereket. A motorosoknál a francia Cyril Despres érte el a legjobb időt, Dési János a 40. A csütörtöki gyorsasági szakasz távja eredetileg 395 km volt, ám a szervezők az időjárási viszonyok miatt ezt 178 km-re mérsékelték.
2009.01.08. 18:44
 
 
A minisztériumokban lecsavarják a fűtést
Az MTI által megkérdezett minisztériumok a működéshez szükséges legalacsonyabb szintre - az egészségügyi határérték minimumának számító 20-22 Celsius-fokra - csökkentették az épületek fűtését, miután Gyurcsány Ferenc miniszterelnök energiatakarékosságra szólította fel a tárcákat. A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztériumban (KHEM) a 20-22 Celsius-fokos határértékre csökkentették a fűtést, a használaton kívüli nagy termekben pedig ki is kapcsolták a radiátorokat.
2009.01.08. 18:34
 
 
A hiteladósok közel hatoda is csúszhat a törlesztő részlettel
A bankok és ügyfeleik nem estek pánikba a pénzügyi válság miatt - derül ki a Scale Research kutatásából. A bankok a hiteltermékek helyett a betétekre koncentrálnak, s jobban odafigyelnek meglévő ügyfélkörükre, a kliensek pedig racionálisabban döntenek. Némi aggodalomra adhat ugyanakkor okot, hogy a kutatás szerint a hitellel rendelkezők közel hatoda csúszhat az esedékes havi törlesztő részletekkel. Az ügyfeleket a válság eltérő mértékben érintette, és elsősorban az alacsony jövedelműeket sújtotta.
2009.01.08. 18:16
 
 
A visegrádi kormányfők a gázválságról tanácskoznak Pozsonyban
Megkezdődött a visegrádi négyek kormányfőinek találkozója csütörtökön délután Pozsonyban, amelyen az orosz-ukrán gázválság nyomán kialakult helyzetet vitatják meg. A tanácskozáson Magyarországot Gyurcsány Ferenc miniszterelnök képviseli. Az eszmecsere fontosságát növeli, hogy részt vesz rajta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke is. Gyurcsány Ferenc a tanácskozás előtt közölte: azt az álláspontot fogja képviselni, hogy az Európai Unió a leghatározottabban lépjen fel Kijevben és Moszkvában a vita rendezése érdekében.
2009.01.08. 17:45
 
 
Obama: merész pénzügyi ösztönző csomagra van szükség
Merész pénzügyi ösztönző csomag nélkül az amerikai gazdaság még évekig recesszióban maradhat, figyelmeztetett Barack Obama megválasztott amerikai elnök. Meg kell változtatni a kormányzati gazdaságpolitikát, gyorsan szigorítani kell a pénzügyi szabályozó rendszeren - ezt tartalmazza a január 20-án hivatalba lépő elnöknek a virginiai George Mason Egyetemen elmondandó beszéde, amelyből csapata előzetesen közölt részleteket. - Még nem túl késő változtatni, de késő lesz, ha nem hozunk mélyreható intézkedéseket a lehető leghamarabb - mondja Obama. Értékelése szerint "ha semmi nem történik, a recesszió még évekig húzódhat, és a munkanélküliség aránya kétszámjegyűvé válhat".
2009.01.08. 17:41
 
 
Az államháztartás hiánya 2008-ban 907,1 milliárd forint volt
Az államháztartás tavaly decemberben - önkormányzatok nélkül - 68,6 milliárd forint többlettel zárt, 2008. egészében a hiány 907,1 milliárd forint volt, a GDP 3,3 százaléka - közölte a Pénzügyminisztérium. A szaktárca decemberre - önkormányzatok nélkül - 60,9 milliárd forint többletet, 2008 egészére a GDP 3,4 százalékával egyenlő 914,7 milliárd forint hiányt várt. A központi költségvetés 2008-ban 861,7 milliárd forint deficitet halmozott fel, ezen belül decemberben 111,9 milliárd forint többlettel zárt. A társadalombiztosítási alapok mérlege 2008-ban 73,4 milliárd forint hiányt jelzett, ezen belül decemberben 2,3 milliárdos hiány keletkezett.
2009.01.08. 17:05
 
 
Szűcs Erika: paradigmaváltás a szociális segélyezésben
Paradigmaváltás a szociális segélyezésben az Út a munkához program - jelentette ki a szakminiszter a kormányszóvivői tájékoztatón. Pénzzel azt lehet segélyezni, aki munkaképtelen, aki viszont képes a munkára, annak munkát kell biztosítani. Eddig az a felfogás uralkodott, hogy a foglalkoztatást biztosítani lehet a verseny- vagy a közszférában, ám a próbatervezés riasztó adatai szerint a szociális segélyezettek 40 százaléka 35 év alatti, tehát új eszközök, új programok kellenek. Meg kell erősíteni a hátrányos helyzetű emberek foglalkoztatását - mondta a szociális és munkaügyi miniszter.
2009.01.08. 17:03
 
 
Nem találják a csepeli kettős gyilkosság képeit tartalmazó szervert
Egyelőre nem találják a rendőrök azt a szervert, amely a csepeli kettős gyilkosságról készült képfelvételeket tartalmazhatja - tudta meg az MTI a BRFK szóvivőjétől. Tafferner Éva tájékoztatása szerint a nyomozóknak megmutatta az ügy egyik gyanúsítottja, hogy hol dobta bele a Dunába a szervert, ám ott több centiméter vastag jég borítja a vízfelszínt, így oda nem rejthette el a számítógépes berendezést. Hozzátette: a férfi kihallgatását folytatják, hogy kiderüljön, hol lehet ez a bizonyíték.
2009.01.08. 16:45
 
 
"Tévéellenesség" a nyugati nagyvárosokban
Viszonylag új jelenség a tévéellenesség a nagyvárosokban - az Európai Unióban alig akad televízió nélküli háztartás. Például azonban Franciaországban kiemelkedő ez az arány: a nagyvárosi háztartások 20 százalékában nincs televízió, míg Magyarországon ez az arány csupán 2 százalék - derült ki a 2007 végén végzett Eurobarometer felmérésből, amelyet az elektronikus kommunikációról készítettek az unió tagállamaiban. A finn háztartások 15 százalékában, a németek 12 százalékában nincs "beszélő doboz". Ezeket a magas arányokat a felmérést közreadó közlemény szerint az önálló életvitelt folytató fiatalok tudatos tévéellenessége eredményezi e magas életszínvonalú államokban.
2009.01.08. 16:39
 
 
Gázai offenzíva: ismét életbe lépett a "humanitárius tűzszünet"
Az izraeli hadsereg csütörtökön is életbe léptette a háromórás "humanitárius tűzszünetet" a Gázai övezetben, hogy a nélkülöző polgári lakosság beszerezhesse a szükséges élelmiszereket, és a humanitárius szervezetek kioszthassák a segélyeket. Jeruzsálemben közölték, hogy ezalatt mintegy 300, külföldi útlevéllel rendelkező személy számára teszik lehetővé a kiutazást a harcok dúlta palesztin területről, és mintegy száz, segélyt szállító teherautót és 500 ezer liter, gépkocsik üzemeltetéséhez használatos üzemanyagot engednek át a 45 kilométer hosszú, 6-10 kilométer széles területre, ahol másfél millió palesztin él összezsúfolódva.
2009.01.08. 16:25
 
 
Az uniós szakértők megérkezése után helyreállítható a gázszolgáltatás
Helyre lehet állítani az Európába irányuló gázszolgáltatást, amint a helyszínre érkeznek az uniós ellenőrök, közölte csütörtök délután Brüsszelben Alekszej Miller, az orosz Gazprom gázvállalat vezérigazgatója. Az EU szakembereinek azt kell majd megfigyelniük, hogy milyen mennyiségben és milyen nyomással áramlik majd a gáz Oroszországból Ukrajnába. Miller szerint amint az EU-szakemberek felkészülnek a vezetékes gáztovábbítás figyelemmel kísérésére, a lehető leghamarabb újra megindulhat a szolgáltatás az unió országaiba.
2009.01.08. 16:03
 
 
Konzervatívak, de a baloldali gazdaságpolitikára fogékonyak a magyarok
Bár túlnyomó részben baloldali gazdaságpolitikára fogékonyak a magyarok, társadalmi-kulturális szempontból inkább konzervatívnak tekinthetők - állítja a politikai elemzéseket készítő Progresszív Intézet, amely a magyarok értékválasztásának vizsgálatából kiindulva elkészítette az ország politikai térképét. A vizsgálat összegzése szerint az értékválasztás nem határozza meg a pártválasztást, sőt, az egyes pártok szavazótáborainak sincs koherens értékrendszerük: egyazon választópolgárban a konzervatív értékrend megfér például az MSZP-szimpátiával, hovatovább a szocialista szavazók majdnem annyira konzervatívak, mint a fideszesek.
2009.01.08. 15:51
 
 
Március 21-re tűzték ki a szlovákiai elnökválasztás első fordulóját
A szlovákiai elnökválasztás első fordulójára március 21-én kerül sor - jelentette be Pavol Paska, a szlovák parlament elnöke Pozsonyban. Eddig tízen jelezték, hogy indulni kívánnak a választáson. A felmérések szerint a nagy esélyes Ivan Gasparovic hivatalban lévő elnök, aki élvezi a megkérdezettek 55 százalékának a támogatását. Iveta Radicová ellenzéki jelölt támogatása is jelentős, 33 százalékos. Várható, hogy ők ketten jutnak tovább az esetleges második fordulóba, s a köztársasági elnöki tisztségért folytatott párharc kettőjük között dől majd el.
2009.01.08. 15:47
 
 
Háromnapos szünet hétfőtől 18 megye önkormányzati középiskoláiban
Hétfőtől háromnapos szünetet rendelnek el 18 megyében az önkormányzatok által fenntartott középiskolákban a gázkrízis miatt. Ódor Ferenc (Fidesz), a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke elmondta: az intézkedéssel 18 megye vezetője teljes mértékben egyetértett, egyedül Heves megye önkormányzati vezetőjét nem tudták eddig elérni. Az intézkedéssel szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a lakosságot a későbbiekben ne sújtsa gázkorlátozás. Ódor reméli, hogy az orosz-ukrán gázvita napokon belül véget ér, helyreáll a gázszolgáltatás és az iskolákban folytatódhat az oktatás. A kormányszóvivői iroda szerint az önkormányzatok nem rendelhetnek el rendkívüli iskolai szünetet a gázvitára hivatkozva.
2009.01.08. 15:40
 
 
Kitaláció volt a cseh stewardess csodás megmenekülése
Vesna Vulovicim légikisasszony ejtőernyő nélkül élte túl egy repülőgép lezuhanását jó tíz kilométeres magasságból 1972-ben - áll a Guinness-féle Rekordok könyvében. Egy német újságíró kutatásai szerint a világszerte ünnepelt "csoda" nem más, mint az egykori csehszlovák titkosszolgálat hamisítása. Megállapításai szerint a JAT jugoszláv légitársaság DC-9-es utasszállító repülőgépe nem pokolgép felrobbanása miatt zuhant le egy észak-csehországi falu fölött, hanem valószínűleg a csehszlovák légierő lőtte le tévedésből a gépet, amely nem tíz kilométerrel, hanem néhány száz méterrel a föld felett tört szét. A rekordmeséből az megfelel a valóságnak, hogy a szerencsétlenséget csak a légikísérő élte túl.
2009.01.08. 15:01
 
 
Ferihegyi sztrájk: nem kizárt a munkabeszüntetés folytatása
Megegyezés továbbra sincs Ferihegyen, a szakszervezetek szerint közelebb került a sztrájk folytatásának lehetősége, miután a munkaadó "hátba szúrta" a munkavállalókat azzal, hogy újabb sztrájktörők alkalmazására készül. Az érdekképviseletek értékelik a csütörtöki egyeztetés után kialakult helyzetet, és Csorba Attila, a LESZ elnöke az MTI-nek nyilatkozva nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy még ezen a napon döntenek a felfüggesztett sztrájk folytatásáról.
2009.01.08. 14:20
 
 
Csehország legkorábban 2013-ban vezetheti be az eurót
Csehország legkorábban 2013. január 1-én tudja bevezetni az eurót, a kormány pedig 2009. november 1-ig döntést akar hozni az euróövezeti belépés pontos dátumáról - közölte csütörtökön a cseh pénzügyminiszter. Az euró bevezetése 2013. január 1. előtt már nem lehetséges, figyelembe véve, hogy két évet kell eltölteni az euróövezeti belépést megelőző ERM-II árfolyam-mechanizmusban. Amennyiben novemberben döntenek erről, akkor az ERM-II belépés már csak 2010-ben valósulhat meg. A pénzügyminiszter meggyőződését fejezte ki, hogy Csehország teljesíteni tudja a maastrichti kritériumokat: 2008-ra a pénzügyminiszter 1,2 százalékra becsülte az államháztartási hiányt, jóval a 3 százalékos küszöbérték alá.
2009.01.08. 14:03
 
 
A pápa tűzszünetre szólította fel a feleket a Gázai övezetben
XVI. Benedek pápa tűzszünetre és a béketárgyalások felújítására szólította fel a feleket a Gázai övezetben. A Vatikánba akkreditált diplomaták előtt tartott csütörtöki beszédében a katolikus egyházfő hangsúlyozta: a fegyvernyugvás elengedhetetlen a helyi lakosság elfogadható életkörülményeinek helyreállításához. Egyúttal élesen elítélte az erőszak minden formáját, és leszögezte, hogy katonai műveletekkel nem lehet megoldást elérni. XVI. Benedek sürgette a nemzetközi közösséget, hogy tegyen lépéseket a béketárgyalások újrakezdése érdekében.
2009.01.08. 13:58
 
 
C. Ronaldo összetörte a Ferrariját
Összetörte méregdrága sportkocsiját Cristiano Ronaldo, a Bajnokok Ligája-címvédő Manchester United portugál futballsztárja. Az aranylabdás csatár éppen edzésre igyekezett, amikor a manchesteri repülőtér mellett egy alagútban a fal menti korlátnak csapódott 150 ezer fontos (45 millió forint) piros Ferrarijával, melynek eleje a helyszíni beszámolók szerint teljesen összeroncsolódott. A kétpályás utat csaknem beborította a törmelék, a bal első kereket pedig mintegy 200 méterrel messzebb találták meg. "Meglepődtünk, hogy sértetlenül megúszta a balesetet, mert nagyon csúnyán nézett ki a Ferrarija. Az út szélén állt, beszélgetett a rendőrökkel, nagyon kétségbeesettnek és rémültnek tűnt" - idézte a Sun című bulvárlap az egyik szemtanút.
2009.01.08. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192[2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista