2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Az RMDSZ nem tekinti prioritásnak a párbeszédet Tőkéssel
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) nem tartja prioritásnak a Tőkés Lászlóval folytatandó párbeszédet - hangoztatta Markó Béla, a szövetség elnöke, akinek e megállapítására válaszolva a református püspök az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnökeként a "vélt vagy valós személyes sérelmeken" való felülemelkedést és a megegyezést szorgalmazta. Markó Béla marosvásárhelyi sajtóértekezletén újságírói kérdésre válaszolva megjegyezte: miután a szövetség a választások előtt párbeszédet kezdett vele, a püspök a választási kampányban az RMDSZ ellen kezdett kampányolni. Bár próbálkozása kudarccal végződött, mégiscsak független jelölteket próbált az RMDSZ jelöltjeivel szemben támogatni - mondta Markó.
2009.01.11. 19:15
 
 
Női kézilabda BL: a legjobb nyolc közé jutott a Győr
A magyar bajnok Győr bejutott a legjobb nyolc közé a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután az A csoport ötödik fordulójában hazai környezetben rendkívül magabiztosan nyert a macedón Kometal Szkopje ellen. Konkoly Csaba együttese ezzel a kvartett élére ugrott, és amennyiben a jövő heti utolsó körben győz a címvédő orosz Zvenyigorod otthonában, csoportelsőként várhatja a középdöntős sorsolást. Eredmény: Győri Audi ETO KC-Kometal Szkopje 35-20 (19-9). Magyar góldobók: Vérten 9/1, Kovacsics 7/1, Herr A. 5/2, Mrávikova 5, Deáki 4, Spiridon 3, Rotis-Nagy, Tomori 1-1.
2009.01.11. 19:00
 
 
Dakar 2009: Carlos Sainz továbbra is vezet összetettben
Az összetettben éllovas spanyol Carlos Sainz érte el a legjobb időt az autósok között a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal vasárnapi versenyén. A magyar résztvevők közül Palik László a 13., míg Szalay Balázs a 23. időt érte el, Liszi László pedig a 44. lett. A viadal honlapja szerint a motorosoknál a francia Cyril Despres volt a leggyorsabb, Dési János az 58. helyen végzett. A mezőny pénteken lépte át a chilei határt és szerdán tér vissza Argentínába.
2009.01.11. 18:55
 
 
Partra vetette a víz egy kalóz holttestét 153 ezer dollárral
Partra vetette a víz egy szomáliai kalóz holttestét zsebében 153 ezer dollár (31,5 millió forint) váltságdíjjal. Öt szomáliai kalóz pénteken fulladt az Indiai-óceán vízébe, amikor kishajójuk felborult, miután megkapták egy hatalmukba ejtett szaúd-arábiai kőolajszállító tartályhajó elengedésért a 3 millió dollár váltságdíjat. Egyikük holttestét partra vetette a víz Haradhere kikötőváros közelében. - "Zsebében 153 ezer dollár volt egy műanyagzacskóban" - közölte egy helyi lakos. Az amerikai haditengerészet fotókat adott közre, amelyeken látszik, ahogy a váltságdíjat ejtőernyővel juttatják el a Sirius Star óriás tartályhajó fedélzetére.
2009.01.11. 18:30
 
 
Demszky: a rendőrség csak figyelmeztet, de nem büntet a szmogriadó miatt
A Budapesten elrendelt szmogriadó miatt az autóközlekedésben bevezetett korlátozások betartására a rendőrség csak figyelmeztet, de nem büntet - hangsúlyozta Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi Védelmi Bizottság vasárnap délutáni ülését követő sajtótájékoztatón. Elmondta azt is: a taxitársaságok autói, függetlenül attól, hogy a gépkocsinak páros vagy páratlan a rendszáma, közlekedhetnek; a BKV sűríti járatait, például a HÉV vonalakon duplájára növelik a kapacitást. Demszky Gábor felkérte az érintett minisztériumokat, hogy a meglévő joghézag megszüntetésére - egy rendelet be nem tartását nem követi szankció - nyolc napon belül tegyenek javaslatot.
2009.01.11. 18:16
 
 
Felkért edző kerülhet a magyar súlyemelő-válogatott élére
A Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) a válogatott vezetőedzőjének tisztére kiírt pályázatot lezárta, s mivel határidőre egyetlen érvényes pályázat sem érkezett be, egy szakmailag elismert, nemzetközi eredményekkel rendelkező edzőt kér fel a feladat végrehajtására. Erről vasárnap délutáni ülésén határozott az MSSZ elnöksége. A testület rendkívül fontosnak ítéli, hogy megfelelő szakember töltse be a posztot, mert ez meghatározója lehet a 2012-es, londoni olimpiára szóló sikeres kvalifikációnak. Mindezt külön elnöki közleményben is rögzítette a hazai szövetség új első embere, Dobos Imre.
2009.01.11. 18:10
 
 
Ferencvárosi választás: este fél hatig a választók 22,87%-a szavazott
A délután fél hatig leadott szavazatok alapján szinte biztosra vehető, hogy érvénytelen lesz a ferencvárosi időközi országgyűlésiképviselő-választás első fordulója; másfél órával a szavazókörök bezárása előtt még csak a választók 22,87 százaléka ment el voksolni. Eszerint a 31.058 választásra jogosult ferencvárosi közül mindössze 7103-an adták le szavazatukat. Három évvel korábban ugyaneddig az időpontig a ferencvárosi választópolgárok 61,67 százaléka élt szavazójogával. A választási törvény szerint, amennyiben a részvételi arány nem haladja meg az 50 százalékot, a választást érvénytelennek nyilvánítják. Ennek alapján két hét múlva, január 25-én valamennyi, tehát mind a hat jelölt újra indulhat a megmérettetésen.
2009.01.11. 18:10
 
Visszaengedték az óceánba a 140 éves óriáshomárt
Megkegyelmezett egy New York-i étterem séfje a George névre keresztelt óriáshomárnak, s környezetvédők segítségével visszaeresztették a hét végén az Atlanti-óceánba az állítólag 140 éves állatot. A kilenc kilogramm súlyú óriáshomárt a kanadai Új-Foundland partjainál fogták ki mintegy két hete, és akkor került a Park Avenue-n lévő elegáns étterem, a City Crab and Seafood akváriumába. Az étterem konyhafőnöke végül meghajolt az állatvédők könyörgésének, hogy engedjék szabadon a ritka rákfélét, amely a becslésük szerint már akár 140 éves is lehet. A George névre keresztelt homárt végül szombaton a Maine állambeli Kennebunkport egyik öblében visszaengedték az Atlanti-óceánba. Ebben a térségben tilos a hálók kivetése homárra.
2009.01.11. 18:00
 
 
Felvonulás volt Párizsban a Budapesten eltűnt francia diáklány miatt
Megközelítőleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet a Budapesten eltűnt Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival. A menetben a családon és a barátokon kívül részt vett Reims városának nemzetgyűlési képviselője, Catherine Vautrin volt miniszter, s hivatalosan képviseltette magát Magyarország párizsi nagykövetsége Nott Miklós főkonzul személyében. A részvevők az Eiffel-torony mellett lévő Mars-mezőről a XVI. kerületben található magyar nagykövetség elé vonultak, ahol Nikicser László, Magyarország párizsi nagykövete a külképviselet épületében fogadta a család tagjait és a sajtó képviselőit.
2009.01.11. 17:43
 
 
Obama új Irán-politikát, gyors cselekvést ígér
Barack Obama leendő amerikai elnök vasárnap egy tévés interjúban azt mondta: elődjéhez képest új Irán-politikát fog folytatni, olyat, amelyben hangsúlyos szerep jut az ázsiai ország népe iránti tiszteletnek, s e téren gyorsan fog cselekedni. Obama az ABC műsorában kifejtette, hogy Irán kormánya egyik legnagyobb külpolitikai kihívása lesz. Aggodalmát fejezte ki a Hezbollah libanoni síita mozgalom iránti teheráni támogatás, valamint az iráni urándúsítás miatt. Ez utóbbi szerinte fegyverkezési versenyt válthat ki a Közel-Keleten. George Bush elnökkel szemben - aki elzárkózott az Irán irányában történő közeledéstől - kijelentette: hite szerint nyitni kell Irán felé, ez az a pont, ahonnan új Irán-politikája kiindulhat.
2009.01.11. 17:35
 
 
Rendkívül magas a szálló por koncentrációja Budapesten
A legfrissebb adatok szerint vasárnap kora délután is rendkívül magas volt a szálló por koncentrációja Budapest levegőjében; a tizenegy állomásból nyolcnál a 130 mikrogramm/köbmétert is meghaladta. Az Országos Légszennyezettségi Mérőhálózat honlapján elérhető legfrissebb adatok szerint a szálló por mennyisége a budapesti mérőállomások mindegyikénél meghaladja az egészségügyi határértéket. A legkevesebb port a pesthidegkúti állomás méri (68 mikrogramm/köbméter), a Széna téri, illetve a XV. kerületi Kőrakás téri állomás jelenleg nem szolgáltat információkat a por mennyiségéről.
2009.01.11. 16:45
 
 
Bono újságot ír
Vendégkolumnistaként mutatkozott be vasárnap a The New York Times-ban Bono, a U2 együttes frontembere. Egyebek között Frank Sinatrával kapcsolatos emlékeit idézte fel, de a rendszeressé váló együttműködés során a legkülönbözőbb témákról fejti ki majd véleményét. Mint a 48 esztendős ír énekes és dalszerző írta, számára nagy kitüntetés, hogy írhat a lapban, megjegyezve egyúttal, hogy soha nem volt valami nagy mestere az írásnak. Az együttműködés kapcsán Andrew Rosenthal, a lap szerkesztője azt írta, hogy Bono "rendkívüli személyiség, akinek nagyon mély gondolatai vannak saját művészetéről, valamint a világ legfontosabb történéseiről is."
2009.01.11. 16:30
 
 
Tenisz, Hobart: Czink Melinda bejutott főtáblára
Czink Melinda harmadik selejtezős mérkőzését is megnyerte Hobartban, a 220 ezer dollár összdíjazású női keménypályás tenisztornán, ezzel feljutott a főtáblára. A verseny honlapja szerint a magyar játékos a román Edina Gallovitsot győzte le 80 perc alatt, két játszmában. Eredmény, selejtező, 3. forduló: Czink-Gallovits (román) 6:2, 7:5. A 32-es főtáblán a világranglistán 105. Czink ellenfele a 31 éves olasz Tathiana Garbin (52.) lesz. A két játékos eddig négyszer találkozott egymással, Czink egyszer, 2005-ben Bangkokban tudott nyerni. Szávay Ágnes ötödik kiemeltként a brit Anne Keothavonggal találkozik az első fordulóban.
2009.01.11. 16:17
 
Kiégett az angers-i kastély teteje
Kiégett Franciaországban a Loire menti Angers impozáns középkori kastélyának a teteje. Rendbehozatala legalább kétmillió euróba fog kerülni. Christine Albanel francia kulturális miniszter vasárnapi közlése szerint a tüzet egy rosszul működő árammegszakító okozta. A helyreállítási munkálatokat még az év második fele előtt igyekeznek elvégezni - mondta. A tűzzel mintegy ötven tűzoltó küszködött szombat délután három órán át. Sérültek nincsenek, mert a közönséget és a személyzetet időben sikerült evakuálni. Szerencsére az Anjou-hercegek egykori kastélyában őrzött műtárgyakat, köztük a királyi lakosztályban őrzött hét nagy értékű faliszőnyeget is kimentették.
2009.01.11. 16:15
 
Egyre többe kerül a Gazpromnak a gázvita
Szakértők becslése szerint a Gazpromnak naponta 120 millió dollárjába kerül az, hogy leállította az Ukrajnába, illetve az európai országokba irányuló gázszállításokat - írta a Vedomosztyi szakértőkre hivatkozva. Január 1-je és 6-ika között, amikor részben még volt szállítás Európába, a veszteség napi 40 millió dollárra rúgott, január 7-ike, a teljes leállás után ez az összeg a háromszorosára nőtt. A lap elemzőket idéz, akik szerint a Gazprom a tetemes külföldi adósságok, illetve a kőolaj és földgáz árának csökkenése miatt már így is komoly pénzügyi problémákkal küszködik, tetejébe elvesztette azt a jó hírnevét a nyugati országok körében, hogy megbízható gázszállító.
2009.01.11. 15:50
 
 
Továbbra is alacsony a részvétel a ferencvárosi választáson
A délután három órás adatok szerint is lényegesen alacsonyabb volt a választói részvétel a ferencvárosi időközi országgyűlésiképviselő-választáson a három évvel korábbi megmérettetéshez képest. A helyi választási iroda adatai szerint a 31 ezer választópolgár közül 15 óráig mintegy 5.500-an (5.471-en) mentek el szavazni, ez 17,62 százalékos részvételnek felelt meg. A 2006-os országgyűlési választásokon eddig az időpontig a választásra jogosultak 50,54 százaléka jelent meg a főváros 12. számú országgyűlési egyéni választókerületében. Horváth Péter, a választási iroda helyettes vezetőjének tájékoztatása szerint eddig nem történt rendkívüli esemény a harminchét szavazókörben.
2009.01.11. 15:45
 
 
Ismét cápatámadás Ausztrália partjainál
Ismét cápatámadás ért két ausztrált az ország partjainál, egyikük, egy szörfös súlyos lábszársérülést szenvedett - jelentette az AAP helyi hírügynökség. A 31 éves szörföző az ország keleti részén fekvő Új-Dél-Wales állam partvidékén vasárnap szörfdeszkáján ült delfinekkel körülvéve, amikor a ragadozó megtámadta. Szerencséje volt, mert súlyos, mintegy 30 centiméter hosszú sebe ellenére sikerült leráznia az állatot és kieveznie a partra. Barátai pedig egy kötéllel elállították a vérzést, így a férfi bár súlyos vérveszteséget szenvedett, de életben maradt. Egy másik cápatámadás Tasmania partjainál történt, egy úszó nőt harapott meg a ragadozó. A mentőápolók közlése szerint az áldozat csak felületi sérüléseket szenvedett.
2009.01.11. 15:30
 
 
Összeül a Fővárosi Védelmi Bizottság a szmogriadó miatt
A szmoghelyzetre tekintettel Demszky Gábor főpolgármester vasárnap 16 órára összehívta a Fővárosi Védelmi Bizottságot - tájékoztatta a fővárosi önkormányzat sajtóirodája az MTI-t. A bizottság ülésén többek között részt vesznek a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a BKV, a Fővárosi Közterület-felügyelet képviselői, a rendelet végrehajtásában közreműködő egyéb szervezetek. Ott lesz a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium illetékese is. A szmogriadó vasárnap 11 órától lépett életbe Budapesten, az intézkedés visszavonásig érvényes.
2009.01.11. 14:45
 
 
Obama anyósa is a Fehér Házba költözik
Az Obama-családdal együtt a megválasztott amerikai elnök anyósa is a Fehér Házba költözik, hogy segítsen a szülőknek a gyerekek gondozásában. A hírek szerint az sem kizárt, hogy végleg ott marad. A leendő first lady anyja, Marian Robinson egyelőre csak átmenetileg, néhány hónapig fog segíteni az Obama-párnak a Fehér Házban - közölte Michelle Obama szóvivője. Hozzátette ugyanakkor, Obama anyósa később dönti el, hogy Washingtonban marad-e. Marian Robinson a hosszú és megerőltető elnökválasztási kampány alatt sokszor vigyázott unokáira, a 10 éves Maliára és a 7 éves Sashára. Hogy segíthessen nekik, banki tisztviselői állásából korábban nyugdíjba ment.
2009.01.11. 14:15
 
Gasparovic: nem romlanak meg a szlovák-magyar kapcsolatok
A szlovák államfő meg van győződve arról, hogy nem fog a szlovák-magyar kapcsolatok romlásához vezetni, ha a pozsonyi parlament nem hagyja jóvá a módosított tanügyi törvényt, amely lehetővé tenné a kisebbségi tankönyvekben a kétnyelvű - kisebbségi és szlovák - földrajzi megnevezések használatát. "Meg vagyok győződve róla, hogy nem. Nincs miért" - jelentette ki Ivan Gasparovic a szlovák köztelevízió vasárnapi vitaműsorában kérdésre válaszolva. A kétnyelvű földrajzi megnevezések használatát Robert Fico szlovák kormányfő novemberben Révkomáromban ígérte meg magyar partnerének, Gyurcsány Ferencnek. A pozsonyi parlament a törvényt elfogadta, Gasparovic azonban megvétózta.
2009.01.11. 14:10
 
 
Megemelték a Ratko Mladic fejére kitűzött vérdíjat
Nettó 1 millió euróra emelte a szerb kormány a háborús bűnökért körözött Ratko Mladic tábornok fejére kitűzött vérdíjat. A szerbiai rendőrőrsökön, határátkelőkön, egyéb forgalmas nyilvános helyeken szombaton új plakátok jelentek meg a volt boszniai szerb hadsereg-főparancsnok, valamint Goran Hadzic egykori horvátországi szerb vezető képével. Aki az utóbbi tartózkodási helyéről használható információt ad, annak tisztán 250 ezer euró üti a markát.
2009.01.11. 14:05
 
 
MOZI: A csajok háborúja
Ha két lány ennyire jóban van, az már gyanús. Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok. Nincs titkuk egymás előtt, de nem is nagyon lehetne: úgyis mindig ugyanazt gondolják, és mindenről ugyanaz jut eszükbe.
2009.01.11. 13:45
 
 
Juscsenko lemondta a magyar-ukrán államfői találkozót
Viktor Juscsenko ukrán elnök lemondta a hétfőre, Nyíregyházára tervezett találkozóját Sólyom László köztársasági elnökkel - közölte a magyar államfő hivatala vasárnap az MTI-vel. A Köztársasági Elnöki Hivatal tájékoztatása szerint a diplomáciai úton érkezett értesítésben indoklás nem szerepelt - zárul a közlemény. Juscsenko Sólyom László meghívására érkezett volna munkalátogatásra. A magyar államfő ezt megelőzően legutóbb tavaly július 7-én találkozott ukrán kollégájával. Az ukrajnai hivatalos állami látogatás során Sólyom László tárgyalt Arszenyij Jacenyuk parlamenti elnökkel és Julija Timosenko kormányfővel, s találkozott a kárpátaljai magyarság képviselőivel.
2009.01.11. 13:20
 
 
Magyarország felkészült az orosz gáz fogadására
Magyarország felkészült az Ukrajnából érkező orosz földgáz azonnali fogadására, amennyiben Moszkva újból megindítja a gázszállítást - közölte Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter. Molnár a sajtótájékoztatón ugyanakkor hozzátette: az oroszországi szállítás esetleges újraindulása az elmúlt napok legbonyolultabb technikai feladata elé állítja majd az FGSZ Földgázszállító Zrt.-t, hiszen a teljes jelenlegi magyarországi gázellátás rendszerét vissza kell állítani az Ukrajnából érkező földgáz fogadására.
2009.01.11. 13:10
 
 
MSZP: az emberek továbbra is fogjanak össze embertársaik érdekében
Az MSZP arra kéri az embereket, hogy az elmúlt napokban tapasztalt összefogást a következő időszakban is folytassák, mindenki figyeljen oda embertársaira, hogy senki ne fagyjon meg a gondoskodás hiánya miatt - mondta Török Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője vasárnapi sajtótájékoztatóján. Török emlékeztetett: a miniszterelnök szombaton kezdeményezte az energiaügyi és a szociális miniszternél, hogy alkossanak szabályozást a fűtési rendszerből vagy más közműszolgáltatásból való kikapcsolás előtti teendőkről. A szolgáltató cégek csak akkor kapcsolhatnának ki bármely alapvető közszolgáltatást, ha erről előzetesen értesítik a helyi önkormányzat jegyzőjét.
2009.01.11. 13:00
 
 
Topolánek: a megfigyelők elhelyezése a feltétele az gázszállítás felújításának
Oroszország akkor újítja fel a gázszállításokat, amikor hitelesített értesítést kap, hogy a megállapodást minden érdekelt fél aláírta és a nemzetközi megfigyelői csoportok elfoglalták a számukra kijelölt helyeket. A megfigyelők elhelyezkedése az ellenőrző helyeken néhány órán belül, még a vasárnap várható - jelentette ki Mirek Topolánek cseh kormányfő, az EU-soros elnöke Prágában, rendkívüli sajtóértekezleten. "Pontos dátumot és órát természetesen én sem tudok mondani" - mondta Topolánek. Hozzátette: az orosz kormányfő ezt megígérte, s úgy véli, hogy Putyin szavainak hinni lehet. Topolánek nem zárta ki, hogy Moszkva már ma megnyithatná a gázcsapokat, s azután már csak a technikai kérdés, mikor jut az el Közép-Európába.
2009.01.11. 12:30
 
Indonéziában elsüllyedt egy komp 250 utassal a fedélzetén
Kétszázötven utassal a fedélzetén vasárnap elsüllyedt egy komp Indonézia középső részén - közölték kikötői tisztviselők. A tájékoztatás szerint 18 embert, a személyzet egy részét és utasokat halászoknak sikerült kimenteni a vízből. A túlélők három életmentő tutajon hánykolódtak. A többiek sorsa ismeretlen. A 700 tonnás Teratai Prima nevű komp Celebesz (Sulawesi) szigetéről indult és Borneó szigetére tartott. A hajó útja felénél olyan üzenetet küldött, hogy heves viharba került. Jusman Syafii Djamal közlekedési miniszter beszámolt arról, hogy a hatóságok mentőakciót indítottak, de a térségbeli magas hullámok akadályozzák a mentést. A mintegy 18 ezer kisebb-nagyobb szigetből álló Indonéziában gyakoriak a hajószerencsétlenségek.
2009.01.11. 12:20
 
 
Fidesz: a kormány nem az ország gondjaival foglalkozik
A Fidesz szerint riasztó, hogy miközben veszélybe kerül az ország gázellátása, emberek saját lakásaikban fagynak meg, aközben a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) egyik főosztálya azzal van elfoglalva, hogy hétvégi korcsolyázást szervezzen az állami vezetőknek, a kormány tagjainak - mondta Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője Budapesten. Ágh Péter mindezt arra a sajtóhírre reagálva közölte, miszerint a MeH egyik főosztálya e-mailben tájékoztatta az igényjogosultakat - állami vezetőket, a kormánytagjait -, hogy a Balaton jege a hét végére sportolásra alkalmassá válik, ezért a balatonőszödi kormányüdülőben kedvezményes áron - 6800, illetve 3400 forintért - várja a kormány tagjait.
2009.01.11. 12:15
 
 
A szmogriadó miatt elrendelt forgalomkorlátozások alól számos jármű mentesül
A szmogriadó miatt Budapesten vasárnap 11 órától elrendelt számos jármű mentesül, egyebek között a tömegközlekedési és a megkülönböztető jelzést használó járművek, továbbá azok, amelyek teljesítik a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeket. A helyi, helyközi és távolsági közösségi közlekedés (BKV, MÁV, Volán) járművei zavartalanul közlekedhetnek a főváros útjain. Nem érinti a korlátozás a megkülönböztető fény-és hangjelzéssel felszerelt, valamint a betegszállító, a beutalt betegeket, valamint az orvosi ügyeletet ellátó járműveket, továbbá a mozgáskorlátozott személyt szállító járműveket (amennyiben eredeti és érvényes parkolási igazolvánnyal rendelkezik és ez a szélvédőn keresztül jól látható).
2009.01.11. 11:51
 
 
Alacsony a részvétel a ferencvárosi választáson
Alacsonyabb volt a választói részvétel a ferencvárosi időközi országgyűlésiképviselő-választáson a három évvel korábbi megmérettetéshez képest, ám az aktivitást feltehetőleg befolyásolta a szokatlanul hideg idő. A helyi választási iroda adatai szerint 11 óráig csaknem kétezren (1.927-en) mentek el szavazni, ez 6,27 százalékos részvételnek felel meg. A 2006-os országgyűlési választásokon eddig az időpontig a szavazók 25,66 százaléka voksolt a főváros 12. számú országgyűlési egyéni választókerületében. Horváth Péter, a választási iroda helyettes vezetőjének tájékoztatása szerint délelőtt rendkívüli esemény nem történt a harminchét szavazókörben.
2009.01.11. 11:40
 
 
Női vízilabda BEK: a Honvéd tökéletes mérleggel jutott a legjobb 8 közé
A vendéglátó Olympic Nice (16-6) és a négyesen belüli legfőbb rivális görög Glyfada (10-7) legyőzését követően vasárnap a leggyengébb ellenfelet, a brit West London Penguint 24-6-ra verte a Honvéd női vízilabdacsapata a BEK franciaországi selejtezőcsoportjában, így százszázalékos összteljesítménnyel, csoportelsőként masírozott be a legjobb nyolc közé. Eredmény: Domino Honvéd-West London Penguin (brit) 24-6 (5-0, 4-2, 8-1, 7-3). A magyar góldobók: Valkai Á., Menczinger K., Kisteleki D. 4-4, Kotsidou, Tóth I. 3-3, Péteri, Pardo, Györe 2-2.
2009.01.11. 11:18
 
 
A dohányzási tilalom miatt javult a francia vendéglősök egészsége
Alig néhány hónap elég volt ahhoz, hogy a nyilvános helyekre vonatkozólag bevezetett franciaországi dohányzási tilalom a gyakorlatban is bizonyítsa pozitív hatását, nevezetesen a vendéglők, kávéházak, bárok, diszkók alkalmazottainál. Természetesen nem a keresetük növekedett, hiszen ez az intézkedés csökkentette a forgalmat, viszont egy tanulmány máris kimutatta, hogy amióta kevesebb füstöt kell beszívniuk, mivel már nincsenek kitéve a passzív dohányzás kényszerének, érrendszerük állapota máris javult.
2009.01.11. 10:37
 
Gázai offenzíva: 6 polgári személy halálát okozta egy izraeli támadás
Hat polgári személy, köztük négy gyerek, vesztette életét izraeli támadásban vasárnap a Gázai övezet északi részén, és további tíz holttestet találtak a romok alatt Gáza városában - közölték palesztin források. A négy gyerek és két nő Beit Lahíjában halt meg, amikor találat ért egy házat - mondták orvosi források szemtanúkra hivatkozva az AFP francia hírügynökségnek. A Reuters brit hírügynökség öt palesztin, köztük legalább négy polgári személy, haláláról számolt be Beit Lahíjából, szintén kórházi forrásokat idézve. Jelentése szerint az áldozatok, négy nő és egy férfi, két különböző családhoz tartoztak.
2009.01.11. 10:05
 
 
Szmogriadót rendeltek el 11 órától Budapesten
A szálló por magas koncentrációja miatt vasárnap 11 órától életbe lép a szmogriadó Budapesten; az intézkedés visszavonásig érvényes - közölte a főpolgármester. Demszky Gábor elrendelte a gépjárműforgalom korlátozását Budapest egész területére. A naptár szerinti páratlan napokon csak a páratlan rendszámú járművek, míg a naptár szerinti páros napokon csak a páros és a 0-ára végződő rendszámú járművek közlekedhetnek (a rendszámtábla utolsó számjegye számít) a főváros közigazgatási határán belül. Ez alól kivétel az M0-ás fővárosi szakasza. Vasárnap 11 órától tehát a páratlan rendszámú, hétfőn a páros rendszámú autók közlekedhetnek Budapesten. Ennek betartását a BRFK ellenőrzi - írta a közleményben a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája.
2009.01.11. 09:50
 
 
A VDSZSZ tárgyalásokat kezdeményez a sztrájkkövetelésekről
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) tárgyalni kíván a munkáltatóval a sztrájkköveteléseiről és a le nem zárt bérfejlesztésekről - mondta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke az MTI-nek. Emlékeztetett arra, hogy a VDSZSZ a MÁV Zrt.-nél január 12-re, hétfőre rendkívüli Vasutas Érdekegyeztető Tanács összehívását kezdeményezte a 2009. évre vonatkozó bérmegállapodás témájában, és várhatóan kitértnek a sztrájkköveteléseikre is, illetve hétfőn egyeztetnek a MÁV-START-nál is. A VDSZSZ fő sztrájkkövetelése továbbra is 250 ezer forint a MÁV Cargo privatizációs bevételéből minden vasutas számára, illetve 10 százalék kiszervezési pótlék a MÁV Zrt.-ből kikerült leányvállalatok dolgozóinak.
2009.01.11. 09:30
 
 
Az EU a gázszállítások azonnal felújítását követeli
José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke vasárnap hajnalban nyilatkozatban üdvözölte, hogy immár írásbeli megállapodás született Oroszországgal és Ukrajnával arról, miként kísérjék figyelemmel az Európai Unióba irányuló gázszállítást, és egyben követelte a szállítás azonnali felújítását. Andris Piebalgs, az EU energiaügyi biztosa ehhez hozzátette, hogy az unió által a helyszínre küldött megfigyelő csoport azonnal megkezdi a munkát, amint erre lehetősége nyílik, vagyis amint a megfigyelőknek lesz mit megfigyelniük. Barroso nyilatkozata utalt arra, hogy a megállapodás létrejötte az EU cseh elnöksége és az Európai Bizottság intenzív erőfeszítéseinek tudható be.
2009.01.11. 09:25
 
 
Szombaton 63,6 millió köbméter volt Magyarország gázfogyasztása
Az ország vasárnapra előre jelzett gázfogyasztása 61-64 millió köbméter, a felhasználható források biztosítják a készlet és a fogyasztás egyensúlyát - közölte az FGSZ Földgázszállító Zrt. az MTI-vel vasárnap reggel. A földalatti gáztárolókból 53 millió köbméter áll rendelkezésre, a hazai termelésből 9 millió köbméter, míg 4 millió köbméter a nyugatról érkező beszállítás. A közlemény szerint a magyarországi szállítórendszer felkészült az Ukrajna irányából meginduló gázszállítás azonnali fogadására. Szombaton 63,6 millió köbméter volt Magyarország gázfogyasztása. Ukrajnából továbbra sem érkezett földgáz, Ausztria irányából 4 millió köbmétert vettünk át hazai felhasználásra.
2009.01.11. 09:15
 
 
Az izraeli hadsereg Gázavárost támadta
Szemtanúk szerint az izraeli légierő és tüzérség Gázaváros elleni támadásokat hajtott végre vasárnapra virradóra a települése több részén, orvosi források közölték, hogy a támadásokban öt palesztin halt meg és több tucatnyian megsebesültek. Súlyos harcok bontakoztak ki Gázavárostól keletre, ahol a Hamász fegyveresei páncéltörő rakétákkal és aknagránátokkal támadtak az előrenyomuló izraeli csapatokra. A hadsereg válaszul harckocsikkal és harci gépekkel támadta az iszlamista fegyvereseket. Az izraeli légierő röpcédulákat dobott le palesztin településekre, a katonai hadművelet kiszélesítésére figyelmeztetve a lakosságot, arra intve a palesztinokat, hogy tartsák magukat távol a Hamász fegyvereseitől, és ne segítsenek nekik.
2009.01.11. 09:10
 
Módosulnak a szakhatóságok feladatai
A kormány 130 oldalas rendeletben módosította az egyes szakhatósági közreműködések szabályait, az új előírásokat márciustól kell alkalmazni, a jogszabály a múlt évi utolsó Magyar Közlönyben jelent meg. A különböző hatósági eljárások során az egyes ügyekről véleményt mondanak a szakhatóságok is. Például egy iroda építési engedélyét nem adhatja ki az építésügyi hatóság addig, amíg a tűzoltóság, a közlekedési hatóság és további néhány szakhatóság nem mondta ki azt, hogy részükről rendben vannak a tervek. A kormány sok eljárásnál módosította a szakhatósági közreműködést, illetve ennek kapcsán több egyéb előírás is változott.
2009.01.11. 08:55
 
 
Harry herceg rasszista botrányba keveredett
Nyilvános bocsánatkérésre kényszerült Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa egy könnyedén elejtett, ám durván rasszista megnyilatkozása miatt. Harry, a brit hadsereg 24 éves hadnagya a News of the World - a legnagyobb vasárnapi brit tömeglap - által most közzétett, még három éve készült videofelvételen éppen kiképzési gyakorlatra indul szakaszával Ciprusra. A felvételt maga Harry készítette és kommentálta is. Az egyik ázsiai származású kadétra ráközelítve a kamerát megjegyzi például, hogy "na itt van a mi kis paki barátunk, Ahmed is". A "paki" az angol utcanyelv mélységesen lealacsonyító, sértő kifejezése a többszázezres brit pakisztáni közösség tagjaira. A brit hadsereg közölte: hivatalos vizsgálatot indított az ügyben.
2009.01.11. 08:52
 
 
Ukrajna is aláírta a gáztranzit ellenőrzéséről szóló jegyzőkönyvet
Oroszország után Ukrajna is aláírta az Európának szánt orosz gáz tranzitjának megfigyeléséről szóló jegyzőkönyvet, s ezzel lehetővé válik a napok óta szünetelő gázszállítások felújítása. A jegyzőkönyv aláírásáról vasárnap kora hajnalban tájékoztatott Julija Timosenko ukrán miniszterelnök, miután tárgyalt Kijevben Mirek Topolánekkel, az EU-soros elnök Csehország kormányfőjével. Topolánek közölte, hogy a dokumentum aláírása újra megnyitja az utat az európai országoknak szánt orosz földgáz szállítása előtt, s "Európa 36 órán belül kaphat gázt" Oroszországtól. Mint mondta: most már semmi se gátolja a gázszállítások felújítását.
2009.01.11. 08:20
 
 
Ferencvárosi választás: megkezdődött a szavazás
Rendben megnyíltak a szavazókörök reggel Ferencvárosban, ahol időközi országgyűlésiképviselő-választást tartanak a 12. országgyűlési egyéni választókerületben - közölte a helyi választási iroda helyettes vezetője az MTI-vel. Horváth Péter tájékoztatása szerint rendkívüli esemény eddig nem történt. A választáson hat jelöltre lehet voksolni. Ha az első forduló nem lesz érvényes, a voksolásra jogosult 31.076 ferencvárosi választópolgár két múlva járulhat ismét az urnákhoz. Amennyiben a választópolgárok több mint 50 százaléka elmegy szavazni, és azoknak több mint a fele egy jelöltre adja le voksát, akkor eredményes a választás. A választókerülethez tartozók tizenhárom helyen, összesen 37 szavazókörben adhatják le voksaikat este hét óráig.
2009.01.11. 08:00
 
 
A rossz gyerekekből valószínűleg lelki betegségektől szenvedő felnőtt lesz
Azokból a gyerekekből, akik rosszul viselkedtek az iskolában, sokkal valószínűbb, hogy lelki betegségektől szenvedő, társadalmi problémákkal küzdő felnőttek válnak - ez derült ki egy negyven évet átfogó brit kutatás egyesek szerint vitatható kanadai elemzéséből. Az Alberta Egyetem tudósai British Medical Journal című folyóiratban közölték eredményeiket. Az ötvenes-hatvanas évek fordulóján a brit tanárok országos felmérést készítettek, amely az 1946-ban született, s már éppen kamaszodó diákok magatartását értékelte. Összesen 3500 tanuló került be a kutatásba, akinek életét negyvenes-ötvenes éveikig követték nyomon.
2009.01.11. 07:55
 
 
Tenisz: Sarapova sérülés miatt nem indul az Ausztrál Openen
Marija Sarapova nem tudja megvédeni címét a január 19-én kezdődő nyílt ausztrál teniszbajnokságon, mivel sérült válla nem gyógyul olyan ütemben, mint azt remélte. Az orosz versenyző visszalépéséről vasárnap értesítette hivatalosan az Ausztrál Open szervezőit. "Már sokat javult, de még mindig nem az igazi a vállam, márpedig nem akarok úgy pályára lépni, hogy képtelen vagyok az általam elvárt szinten teniszezni" - magyarázta Sarapova. A házigazdák szomorúan reagáltak a hírre. "Sarapova nagyszerűen játszott egy éve a Rod Laver Arenában a döntőben a szerb Ana Ivanovic ellen. Most nélkülözni lesznek kénytelenek őt a hívei, köztük hatalmas ausztrál szurkolótáborának tagjai" - nyilatkozta Craig Tiley versenyigazgató.
2009.01.11. 07:45
 
 
Profi boksz: Balzsay Károly világbajnok lett nagyközépsúlyban
Balzsay Károly a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoka lett, miután a magdeburgi profi gálán pontozással legyőzte a címvédő orosz Gyenyisz Inkint. Eredmény: Balzsay Károly-Gyenyisz Inkin (orosz) pontozásos győzelem (115-113, 116-112, 116-112). Balzsay Károly ezzel Kovács István és Erdei Zsolt után a harmadik magyar öklöző lett, aki megszerezte az egyik legrangosabb profi szervezet, a WBO világbajnoki címét.
2009.01.11. 07:35
 
 
Magdeburgi profi gála: Erdei "tét nélkül" is győzött
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka kemény mérkőzésen, látványos ökölvívással, pontozással legyőzte az ukrán Jurij Barasjant a szombati magdeburgi profi gálán. Eredmény: Erdei Zsolt-Jurij Barasjan (ukrán) pontozásos győzelem (116-111, 117-110, 116-111). Erdei rengeteget ütött az egész mérkőzésen, s noha Barasjannak is voltak kiváló momentumai - ütései többször jól ültek riválisa fején -, a WBO bajnoka megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, s így továbbra is veretlen a profik között.
2009.01.10. 21:46
 
 
Szlovákia újraindítja atomerőművét a gázhiány miatt
Szlovákiában újra üzembe helyezik az apátszentmihályi (Jaslovské Bohunice) atomerőmű decemberben bezárt 2. számú reaktorát - közölte Rober Fico szlovák kormányfő a kabinet rendkívüli ülése után Pozsonyban. A reaktor újbóli üzembe helyezését a gázhiány tette szükségessé. Addig lesz üzemben, amíg nem múlik el az orosz földgázszállítások kiesése következtében keletkezett vészhelyzet. A szlovákiai erőművek egy része földgázra működik, így a gázhiány az áramszolgáltatást is veszélyeztette. A kormányfő szerint az adott jelenlegi helyzetben Pozsonynak nem volt más választása.
2009.01.10. 20:51
 
Kerítésnek csapódtak a Suzukik
Egy férfi életveszélyesen sérült két Suzuki karamboljában szombaton délután a főváros XVI. kerületében. A József utca és a Baross utca kereszteződésében egy Suzuki Swift és egy Suzuki SX4-es személyautó ütközött, amelynek következtében a Swift egy kerítés betontalapzatának, míg az SX4 az út másik oldalán drótkerítésnek csapódott. A Swiftet vezető férfit a mentők életveszélyes állapotban szállították kórházba, a másik autó vezetőjének és utasának nem esett baja - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2009.01.10. 20:20
 
Halálos borulás az M2-esen
Egy halottja és öt sérültje van Pest megyében az M2-esen szombaton délben történt karambolnak. A sződligeti és a váci lehajtó között, a 35-ös kilométernél egy Mazda és egy Opel személyautó ütközött, majd mindkettő átpördülve a tetején az árokba csapódott.
2009.01.10. 20:18
 
 
Több tízezres Izrael-ellenes tüntetés Londonban
A gázai harcok kirobbanása óta nem látott méretű, több tízezres, helyenként összecsapásokba torkolló Izrael-ellenes megmozdulás volt Londonban; a rendőrök és a tiltakozók közül is sokan megsérültek. A Hyde Parktól a londoni izraeli nagykövetségig tervezett, előre bejelentett felvonuláson a Scotland Yard szerint 15-20 ezren, a szervezők és a BBC egybehangzó számításai szerint azonban legalább 60 ezren vettek részt. A háborúellenes, muszlim és palesztin szolidaritási szervezetek által meghirdetett tömegdemonstráció békésen indult. Ahogy azonban a menet az elegáns nyugat-londoni Kensington negyedben lévő izraeli képviselet elé ért, több csoport összecsapott a nagy számban kivonult karhatalommal.
2009.01.10. 19:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190[2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista