2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Amerikai-izraeli megállapodás a gázai fegyvercsempészet megakadályozásáról
Az Egyesült Államok és Izraeli megállapodást kötött pénteken a Gázai övezetbe irányuló fegyvercsempészet megakadályozásáról. Az egyetértési nyilatkozatot a két külügyminiszter, amerikai részről Condoleezza Rice, izraeli részről Cipi Livni látta el kézjegyével. Az amerikai diplomácia vezetője kijelentette: az új megállapodás hozzájárul majd a Gázába irányuló fegyvercsempészet meggátlásához, és végső soron elősegíti a tartós tűzszünet létrejöttét. Cipi Livni elmondta: az Egyesült Államok és Izrael egy sor olyan lépésről állapodott meg, amely a Hamász palesztin szervezet újrafegyverkezésének megakadályozását célozza.
2009.01.16. 18:15
 
Az ukrán elnök valószínűleg nem megy el a szombati moszkvai gázcsúcsra
Az ukrán elnök valószínűleg nem megy el a szombati moszkvai gázcsúcsra - közölte egy név nélkül nyilatkozó forrás. Azt viszont már hivatalosan bejelentették, hogy Julija Timosenko ukrán kormányfő, valamint az ukrán gázipari cég, a Naftogaz vezetője, Oleg Dubina, és annak egyik helyettese szombaton utazik Moszkvába, hogy részt vegyenek a Moszkva által javasolt gázcsúcson.
2009.01.16. 18:05
 
 
Veres János: nem készül pótköltségvetés
A korábbi pénzügyi válság immár a gazdaság széles területét érinti Magyarországon, a kihívásokra az ország eddig mindig megadta a megfelelő válaszokat, és a jövőben is erre törekszik, ugyanakkor nem készül pótköltségvetés - mondta Veres János pénzügyminiszter Miskolcon pénteken. Mint mondta, az ország a következő hónapok kihívásaira is megadja a válaszokat, az ország finanszírozhatósága, stabil működése "rendben lesz a jövőben is". Veres János megemlítette azt is: bár a múltban sok kritika érte a kormányt bizonyos beruházásokért, ám bebizonyosodott, hogy helyes volt gáztározók megépítésére költeni, az ország a mostani helyzetben is stabilan megőrizte működőképességét.
2009.01.16. 18:00
 
 
Börtönbe kerül Boy George
Tizenöt hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte pénteken egy londoni bíróság Boy George popsztárt, a Culture Club együttes egykori frontemberét személyes szabadságtól való megfosztás és testi sértés címén. A 47 éves énekes 2007 áprilisában londoni lakásában a falhoz bilincselt és lánccal vert egy interneten megismert norvég férfimodellt - callboyt -, akit aktfotók készítése céljából hívott meg otthonába. A sértett szerint Boy George azért bántotta őt, mert elutasította, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele.
2009.01.16. 17:05
 
 
Lemondott a Real Madrid elnöke
Lemondott Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke. A sportvezető az elnökség válságtanácskozásán jelentette be távozását. Az új irányító kinevezéséig az eddigi alelnök, Vicente Boluda ügyvezető elnökként kerül az egyesület élére. Boluda az idény végén esedékes választásig tölti be a posztot. Calderón lemondásában döntő szerepet játszott a Marca című sportnapilap, amely a hét elején megjelent írásában leleplezte, hogy a "presidente" csalt a december eleji közgyűlésen, melyen tíz olyan személy is szavazott a végül elfogadott pénzügyi-gazdasági beszámolókra, akinek erre nem volt jogosultsága. Calderón elismerte, hogy a közgyűlésen többen jogosulatlanul vettek részt, de azt állította, a manipulációkhoz nem volt semmi köze.
2009.01.16. 16:55
 
 
Fizetett a rendőrség egy gumilövedék okozta maradandó sérülés miatt
Peren kívüli egyezség keretében négymillió forintot és kétéves kamatait, összesen 4,5 millió forintot fizetett a Rebisz jogutóda, a Készenléti Rendőrség egy férfinak, aki bal szemére teljesen megvakult, miután 2006. október 23-án egy rohamrendőr gumilövedékkel kilőtte a fél szemét; a sértett tovább perel - írta pénteken az Index.hu. A cikk szerint Nagy László a Fidesz nagygyűlésén vett részt az Astoriánál 2006. október 23-án, majd a Deák tér felé próbálta elhagyni a helyszínt. A rendőrsorfalat látva visszafordult, majd a lovasroham és a könnygázgránátok elől a tömeggel együtt a Dob utcába menekült.
2009.01.16. 16:35
 
 
Orbán: a változáshoz egységre van szükség
Csak jobboldali, majd pedig nemzeti egység létrehozásával érhető el a teljes változás, így aki nem a jobboldali egységre szavaz, az a változás lehetőségét kockáztatja - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Budapesten. Orbán közölte, "a nemzeti egységhez csak a jobboldali egységen keresztül vezet az út, és aki nem a jobboldali egységre szavaz, az kockára teszi a változás lehetőségét. Változáshoz az út a teljes jobboldali egységen, majd később a teljes nemzeti egységen keresztül vezet". A politikus a párt Magyarország többre képes címmel megrendezett programalkotó vitasorozatának első rendezvényén szólalt fel. Az MSZP közölte, a Fidesz szótárában a jobboldali egység a Jobbikkal való összefogást jelenti.
2009.01.16. 16:27
 
 
Gyurcsány: édes és keserű pirula is lesz
A világgazdasági válságra adandó válaszok között lesznek olyanok, amelyek egyeseknek tetszeni fognak, másokat pedig érzékenyen érintenek - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken Budapesten. "Lesz édes és lesz keserű pirula ebben a dobozban" - fogalmazott a kormány által javasolandó válságkezelő intézkedések kapcsán a kormányfő az MSZP-frakció tagjaival kezdeményezett konzultáció előtt. A miniszterelnök úgy értékelte, hogy az elmúlt hatvan év legbonyolultabb gazdasági átalakulása folyik, és "fel fog fordulni a világ gazdasága".
2009.01.16. 16:00
 
Sarkozy: a gázai offenzíva nem erősíti Izrael biztonságát
Nicolas Sarkozy francia államfő úgy vélekedett, hogy a gázai katonai offenzíva "nem erősíti Izrael biztonságát", "felesleges és véres humanitárius tragédiához" vezet, s ezért a harcok azonnali befejezésére szólított fel. A francia elnöki hivatalban külföldi diplomatáknak tartott újévi köszöntőjében az államfő úgy ítélte meg, hogy a palesztinok még soha nem voltak ennyire megosztottak, a palesztin elnök meggyengült, de a nemzetközi közvélemény által megvádolt izraeli kormány és a mérsékelt arab országok vezetői is egyaránt meggyengültek a konfliktusban. Sarkozy hangsúlyozta: szeretné, ha Ehud Olmert izraeli miniszterelnök "vállalná a kockázatot", és elfogadná az egyiptomi tűzszüneti javaslatot, a palesztinok pedig megbékélnének egymással.
2009.01.16. 15:50
 
 
Malév: visszahívták Abramovicsot az igazgatóságból
Visszahívták a Malév igazgatóságából Borisz Abramovicsot, az igazgatóság elnökét és Alexander Abramovics igazgatósági tagot, a tulajdonos AirBridge Zrt. javaslatára a légitársaság pénteki rendkívüli közgyűlésén. A Malév közleménye szerint a főtulajdonos indítványára a közgyűlés felkérte a légitársaság igazgatóságát, hogy vizsgálja meg a tőkerendezés lehetséges módjait, egyebek mellett a tőkeleszállítás és a tőkeemelés lehetőségeit. Hozzáteszik: a felügyelő bizottság összetétele nem változott. Az igazgatóság elnökének és tagjának visszahívása a Malév tulajdonosi struktúrájában nem jelent változást.
2009.01.16. 15:40
 
 
Megállapodás hiányában áram sem érkezik Ukrajnából
Miután nincs megállapodás a magyar-ukrán határon áthúzódó villamosvezeték kapacitásának elosztásáról, Magyarországra áram sem érkezik Ukrajnából. Magyarország éves szinten mintegy 40 terawattóra áramfogyasztásának kevesebb, mint 10 százaléka származik importból, de ennek döntő hányada sem Ukrajna felöl érkezik Magyarországra. A magyar villamos energia rendszerirányító Mavir honlapján olvasható a Magyar Energia Hivatal határozata, amely 2009. január 15-ig felfüggesztette a 2009. év különböző időszakaira vonatkozó kapacitáselosztási eljárás alkalmazását. Újabb határozat viszont nincs, a kapacitásokat nem osztották el, ami azt jelenti hogy áram sem érkezhet Magyarországra.
2009.01.16. 15:14
 
Diósgyőr: Sisa Tibor vezetőedző szerződést bontott
Pénteken közös megegyezéssel szerződést bontott egymással Sisa Tibor vezetőedző és a labdarúgó Soproni Ligában 12. Diósgyőri VTK. A klub honlapja szerint a lépés a szakember kérésére történt meg. "A tréner a megváltozott pénzügyi körülmények között nem látta megvalósíthatónak a közösen kialakított szakmai elgondolásokat. A DVTK vezetése megköszönte Sisa Tibor eredményes munkáját. Az új vezetőedző személyéről elkezdődtek a tárgyalások" - áll a DVTK internetes oldalán.
2009.01.16. 15:10
 
 
Gazprom: akár holnapra megalakulhat a gázvásárló konzorcium
Még pénteken, legkésőbb szombaton aláírható a Gazprom és az EU-beli gázimportőr vállalatok megállapodása arról, hogy konzorciumban fognak földgázt vásárolni Ukrajna számára a Gazpromtól, a vezetékrendszer ukrajnai szakaszai működtetéséhez szükséges mennyiségben, mondta pénteken a Gazprom vezérigazgató-helyettese, Alekszandr Medvegyev nemzetközi telefonos sajtótájékoztatón. Ugyanakkor nem vette biztosra, hogy ettől megindulhat a gázfolyam Európa felé. Ukrajna egyik érve a gáztovábbítás megtagadására az, hogy az ukrán vezetékrendszerből hiányzik a technológiai gáz.
2009.01.16. 14:58
 
 
Nabucco-nagykövet: a gázkrízis is lökést adhat a projektnek
Az orosz-ukrán vita miatt kialakult gázkrízis is lökést adhat a Nabucco-projekt megvalósításának - mondta Bayer Mihály Nabucco-nagykövet pénteken az MTI-nek. A mostani gázkrízis kiemeli a biztonságos energiaellátás jelentőségét, nemcsak az útvonal-, hanem a beszerzési források diverzifikációja is különös hangsúlyt kap - mutatott rá Bayer Mihály. Hozzátette: "Nekünk a Nabucco ezt a célt kifejezetten jól szolgálná". A nagykövet szerint a gázkrízis hatással lesz a január 27-i budapesti Nabucco-csúcsra is. A találkozó célja, hogy erősítsék az elkötelezettséget a Nabucco-projekt iránt.
2009.01.16. 14:47
 
 
Nem indul John Emese a ferencvárosi választás második fordulójában
Nem indul a ferencvárosi időközi választás második fordulójában John Emese - tájékoztatta pénteken meghozott döntéséről a Szabad Demokraták Szövetségének ügyvivői testülete (ÜT) közleményben az MTI-t. Egyben arra kérik a választókat, hogy szavazatuk a második fordulóban egyben a szélsőségek elleni fellépés is legyen. "Ma már kevés, hogy mi, demokraták vagyunk a csendes többség: valódi, hangunkat hallató többséggé kell válnunk ahhoz, hogy honfitársaink biztonságban, fenyegetettség nélkül élhessenek Magyarországon" - írják.
2009.01.16. 14:28
 
 
A Manchester City már 120 millió eurót kínál Kakáért
A Manchester City 120 millió euróra (33,6 milliárd forint) emelte ajánlatát Kakáért, az AC Milan brazil futballsztárjáért. A Premier League-ben szereplő angol klub már szerdán világrekordnak számító, 100 millió fontos (31 milliárd forint) ajánlatot tett a 26 éves játékosért, aki azonban úgy nyilatkozott, hogy szeretne Milánóban maradni. A City ezenkívül heti 500 ezer fontos (155 millió forint) fizetést kínál a dél-amerikai középpályásnak - aki ezzel a világ legjobban fizetett sportolója lehet -, és további 35 millió eurót az üzletben közreműködő olasz tanácsadóknak. Az elképesztő költekezést mindazonáltal aligha érzi meg az egyesült arab emírségekbeli tulajdonos bankszámlája, Manszur Bin Zajed al-Najhan sejk vagyonát ugyanis 16,5 milliárd euróra (4,6 billió forint) becsülik.
2009.01.16. 13:30
 
 
Szombaton rajtol a Bamako rali
Mint már korábban hírt adtunk róla, a hir3.hu támogatja a Hangodi Zoltán és Prohászka László által alkotott Hungarikum Team nevű csapatot.
2009.01.16. 13:27
 
 
F1, McLaren-Mercedes: távozik a csapatfőnök, duplázás a cél
Az idei Forma-1-es világbajnokságon mindkét címet szeretné begyűjteni a McLaren-Mercedes istálló, igaz, ezt már az eddigi csapatfőnök, Ron Dennis nélkül viheti majd véghez - ez a 2009-es autó bemutatóján hangzott el. "Az a célunk, hogy idén megszerezzük az egyéni és a konstruktőri világbajnoki címet is" - nyilatkozta Ron Dennis, majd nem sokkal később bejelentette, hogy március elsejével távozik posztjáról, és Martin Whitmarsh veszi át a helyét. "Száz százalékig biztos vagyok a döntésemben, elérkezett az idő, hogy Martin vegye át a helyem" - tette hozzá a 61 éves sportvezető, aki 1981 óta áll az együttes élén.
2009.01.16. 13:21
 
Mégis szuszog a Föld?
Újszerű kezdeményezéssel várja a Dunaújvárosi Főiskola a műszaki tudományterületek iránt érdeklődő diákokat, ezúttal családostól. A január 17.-i, hétvégi program, a Családi Műszaki Nyílt Nap átértelmezi és újradefiniálja a hagyományos, az intézmény épületein, a képzési területeken valamint az oktatói gárda bemutatásán alapuló nyílt nap koncepciót.
2009.01.16. 12:59
 
 
Mozgásfejlődés
Minden gyerek telitalpasan születik. Az egészséges terheléstől, mozgástól alakul ki a haránt és a hosszirányú lábboltozat. Kezdetben normálisan is a belboka kicsit lejjebb áll, a sarokcsont picit befelé dől. Ráadásul a csecsemők és kisdedek párnás, zsíros lábacskája a kialakulóban lévő boltozatot is elfedi. Attól tehát nem kell megijedni, ha gyermekünk kezdetben "lúdtalpasnak" tűnik.
2009.01.16. 12:51
 
 
Az ízléses, korszerű fürdőszobához vezető út
A felújítási célok között manapság az első helyek egyikén a fürdőszoba szerepel. Gyártók közvélemény kutatásából kiderül, hogy a megkérdezettek mintegy 54%-a szeretné az elkövetkezendő években fürdőszobáját úgy felújítani, hogy azzal maradéktalanul elégedett legyen. Mik az elvárásaink egy ideális fürdőszobával szemben?
2009.01.16. 12:49
 
 
Rendhagyó tárlatvezetés a Képerdő című kiállításon!
2009. január 17-én, szombaton délután 4 órakor tárlatvezetésre invitálja az érdeklődőket a Képerdő című kiállításon a tárlat kurátora, Aknai Katalin.
2009.01.16. 12:42
 
 
Az MSZP ötpontos intézkedéscsomagot javasol a szmog ellen
Ötpontos intézkedéscsomagot javasol a levegőszennyezés ellen az MSZP; a javaslat részleteiről Hegyi Gyula, a párt európai parlamenti képviselője pénteki sajtótájékoztatóján beszélt. A javaslatcsomag elemei: a dugódíj és sebességkorlátozás bevezetése, zöld zónák kialakítása, a szmogriadó-rendelet finomítása, valamint hibridautók beszerzése - közölte Hegyi Gyula. Elmondta: Magyarországon és számos európai országban nagyságrendekkel több embert öl meg a szmog, mint az autóbalesetek. Becslések szerint mintegy kétezer ember hal meg évente a légszennyezés következtében. A magyarok a szennyezett levegő miatt átlagosan egy-három évvel korábban halnak meg, mintha tiszta levegőjű településen élnének.
2009.01.16. 12:38
 
 
Magyar Kézműves Remek - időszaki kiállítás a Mezőgazdasági Múzeumban
Magyar Kézműves Remek címmel kiállítás nyílik a Magyar Mezőgazdasági Múzeum időszaki kiállítótermében, amely 2009. január 21. – február 10-ig lesz megtekinthető.
2009.01.16. 12:36
 
Blackmore's Night
A Deep Purple és a Rainbow legendás gitárosának és a csodás hangú és gyönyörű Candice Night reneszánsz / folk / rock zenekara a „Secret Voyage" című új albummal turnézik Európában.
2009.01.16. 12:28
 
 
Molnár Csaba: szó sincs tömeges elbocsátásról a MÁV-nál
Nem igaz, hogy a MÁV Zrt. 5 ezer ember elbocsátására készül, üzleti tervében nem szerepel ilyen előterjesztés - erősítette meg Molnár Csaba közlekedési miniszter pénteken sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre válaszolva. Elmondta: "Szó sincsen 5 ezer munkavállaló elbocsátásáról, ez egy rémhír, és azt gondolom, akik ezt terjesztik, őket kellene megkérdezni arról, miért találták ki". Arra a kérdésre, hogy várható-e 30 milliárd forint megszorítás a MÁV-nál, a miniszter közölte: a MÁV-nak még nincs elfogadott, idei üzleti terve, a kérdésre pedig csak azt követően lehet válaszolni.
2009.01.16. 11:51
 
 
Csökkenteni lehet a tárolókból a gáz kivételét
Az enyhébb időjárás miatt mérséklődő földgázfelhasználás lehetővé teszi, hogy a magyarországi tárolókból a napi 53,5 millió köbméteres csúcskapacitásnál kevesebb földgázt vegyenek ki - mondta Molnár Csaba energiaügyekért felelős miniszter a pénteken Budapesten megtartott sajtótájékoztatón. Az első kategóriába tartozó ipari fogyasztók korlátozásának feloldása csütörtökön mintegy 2 millió köbméter többletfogyasztást jelentett az előző naphoz képest. A tárolókból már csütörtökön is csak 43,5 millió köbméter földgázt kellett kivenni.
2009.01.16. 11:47
 
 
Kajakkal utazik egy német pár a jeges Dunán
Ulmból indult és egészen a Fekete-tengerig hajózik egy német pár a Dunán egy túrakajakkal. A jégzajlás miatt most Pakson vesztegelnek, sátorban alszanak a hajókikötőben. Veronika Janke és Matthias Riedel Heidelbergből Ulmig kerékpáron utazott, ott szálltak vízre október 13-án. A bicikliket az 5,2 méter hosszú túrakajakjukon viszik magukkal, mert azt tervezik, hogy a Duna torkolatától két keréken folytatják útjukat egészen a Bajkál-tóig. Korábban kerékpárral már jártak Magyarországon, ami mély nyomot hagyott bennük, szerették volna újra látni. Veronika pedig Ázsiában is volt, s az utazás felkeltette érdeklődését más népek kultúrája iránt. Így született meg a különös kaland ötlete.
2009.01.16. 11:43
 
 
Az elemzők 50 bázispontos kamatcsökkentést várnak
Az elemzők többsége 50 bázispontos jegybanki alapkamat csökkentést vár hétfőn, és arra számít, hogy 2009 decemberére 7,0 százalékra esik az alapkamat, miközben az infláció a januári 3,3 százalékról az év végére 2,75 százalékra süllyed - áll a Reuters pénteken közölt januári felmérésében. A Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsának hétfői ülésétől a válaszoló 22 elemző közül 18 vár 50 bázispontos kamatcsökkentést, három elemző szerint nem változik a 10,0 százalékos alapkamat, míg egy elemző szerint a testület csak 25 bázisponttal mérsékli a kamatot.
2009.01.16. 11:32
 
 
Kézilabda: Görbicz Anita túl van a vizsgálatokon
Görbicz Anita, a Győri ETO KC kézilabdacsapatának irányítója túl van az úgynevezett koronária CT-vizsgálatokon, a pontos eredményekre azonban hétfőig várni kell. Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC klubelnöke az MTI-nek elmondta: a Dézsi Csaba András vezette kardiológiai stáb hétfőre értékeli ki az eredményeket, ugyanakkor hangsúlyozta: aggodalomra semmi ok. Görbicz kihagyta a macedón Kometal Szkopje elleni vasárnapi Bajnokok Ligája-mérkőzést, és a mostani vizsgálatok miatt nem tart majd a csapattal a szombaton sorra kerülő, orosz Zvezda Zvenyigorod elleni utolsó BL-csoportösszecsapásra.
2009.01.16. 11:22
 
 
Szeles Mónika a teniszező Hírességek Csarnokában
Beválasztották a teniszező Hírességek Csarnokába Szeles Mónikát, aki fényes pályafutása során kilenc Grand Slam-tornán diadalmaskodott. Az újvidéki születésű, amerikai és magyar állampolgársággal is rendelkező egykori világranglista-vezető a 2003-as Roland Garroson játszotta utolsó tétmérkőzését, utána lábsérülése megakadályozta a szereplésben. Karrierje során összesen 53 WTA-tornán nem talált legyőzőre és több mint 14 millió dollárt "ütögetett" össze.
2009.01.16. 11:19
 
 
Verheugen: nem biztos, hogy minden autógyár túléli a válságot
Nincs garancia arra, hogy az összes nagy európai autógyár túléli a mostani gazdasági recessziót - mondta Brüsszelben az Európai Bizottság vállalkozáspolitikai és ipari kérdésekben illetékes német alelnöke. Günter Verheugen az EU ipari minisztereinek - csütörtökön sebtében összehívott - informális tanácskozása előtt, a médiának adott nyilatkozatában brutálisnak minősítette a gépkocsiiparra váró kilátásokat. Mint mondta, tavaly az utolsó negyedévben több mint 20 százalékkal csökkentek az autóeladások, idén pedig további 20 százalékos esés várható, ami százezrek - ha nem milliók - munkahelyét érinti majd.
2009.01.16. 10:50
 
 
4 napra csökkentették a heti munkaidőt Szentgotthárdon az Opelnél
A folyamatos termelés biztosítása és a munkahelyek megtartása érdekében a GM Powertrain-Magyarország Kft. vezetése a szakszervezettel egyetértésben január 16-tól, átmeneti időre heti négy napra csökkentette a munkaidőt a szentgotthárdi Opel-gyárban - közölte a gyár szóvivője. A globális gazdasági válság a General Motors Powertain Kft.-t is sújtja, a recesszió miatt a szentgotthárdi gyár már a múlt év októberében kénytelen volt visszafogni a termelést, és megválni a kölcsönzött munkaerő jelentős részétől. A dolgozók most a munkaidő-csökkentés miatt kiesett időre, a szakszervezettel történt megállapodás szerint személyi alapbérük 50 százalékát kapják meg - részletezte a szóvivő.
2009.01.16. 10:34
 
 
Fidesz: Gyurcsány a kormányzati politika csődjét ismerte be
A Gyurcsány Ferenc által január 29-ére összehívott rendkívüli parlamenti ülésnap a kormányzati politika és a tehetetlen miniszterelnök csődjének a beismerése - közölte Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatóján pénteken Budapesten. A politikus elmondta: pártja részt vesz az ülésnapon, amelynek napirendjéről még nem tudni semmit, de a szocialista nyilatkozatokból egyértelművé vált, hogy a kormányoldal parlamenti vitanapot tart majd. Navracsics Tibor szerint a parlamenti ülésnap összehívásával az is egyértelművé vált, hogy a következő két hétben a gazdasági válság kezelése érdekében semmit nem tesz a kormány, ahogy semmit nem tett az elmúlt három hónapban sem.
2009.01.16. 10:24
 
Az építőipari termelés 6,2 százalékkal csökkent
Az év első tizenegy hónapjában az építőipari termelés volumene 6,2 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2007. azonos időszakában, 2008 novemberében a kiigazítatlan adatok alapján 3,4 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 4,5 százalékkal volt magasabb a termelés, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A közlemény szerint novemberben szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés 1,2 százalékkal haladta meg az előző havit. A KSH adatai alapján a két építményfőcsoport termelése novemberben ellentétesen alakult: az épületek építésének volumene 14 százalékkal csökkent, az egyéb építmények építéséé pedig 27,8 százalékkal magasabb volt az előző évinél.
2009.01.16. 08:51
 
 
Dakar 2009: Palikék a tizenkettedik helyen
A Palik László, Darázsi Gábor (Nissan) autós kettős a 12. helyen áll összetettben a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadalon. A magyar duót a viadal honlapja a csütörtöki szakaszon az 50. helyre sorolta. A 12. versenynapon a Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara) páros szerepelt a legjobban, a 14. idővel ért célba, ezzel összetettben a 27. Liszi László és Fenesi József (Mitshubishi) 77.-ként teljesítette a Fiambala és La Rijola közötti távot, ezzel a pénteki erőpróba előtt az 55. helyet foglalja el. Dési János (KTM) a 82. időt motorozta, így 65.-ként folytathatja szereplését, míg a Szaller Zoltán, Pócsik László, Csitári Tibor kamionos trió (MAN) pillanatnyilag a 11., miután csütörtökön 21. volt.
2009.01.16. 08:41
 
 
Gázvita: ismét diplomáciai próbálkozások napja várható
Áthidaló megoldások keresésének napja várható a gázvitában pénteken. Mindenekelőtt az olasz ENI energiaipari vállalat megpróbál összehozni egy nemzetközi konzorciumot, amely átmenetileg megvásárolná Oroszországtól, és - valószínűleg valamilyen hitelkonstrukcióban - Ukrajnának adná azt a földgázt, az úgynevezett "technológiai gázt", amely a csővezetékek működtetéséhez szükséges. A konzorciumot Dmitrij Medvegyed orosz államfő és Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök javasolta. Az ENI szerint a konzorciumban rajta kívül a Gazprom, a német E.ON, a francia Gaz de France Suez és egy osztrák társaság venne részt.
2009.01.16. 08:21
 
 
Aggyal működtetett otthon
Képzeljünk el egy olyan házat, ahol az agy működtet az ajtók nyitásától, csukásától, a háztartási gépek be- és kikapcsolásáig mindent. És ez nem sci-fi, hanem a római La Sapienza egyetem csapatának eredménye, amellyel nagy lépést tettek előre a "domotika" területén. Egy elektródákkal felszerelt fülhallgatóféle lehetővé teszi annak a hullámnak az érzékelését, amelyet akkor bocsát ki az agy, amikor figyelmünk egy meghatározott tárgyra irányul. A fülhallgatóhoz kapcsolt számítógép leolvassa az impulzust és továbbítja az utasítást az adott eszköznek, hogy működésbe hozza - magyarázta el a találmány működését Fabio Babiloni, a csoport vezetője.
2009.01.16. 08:00
 
 
Szőlővel a fehérvérűség ellen
Szőlőszemekből készült kivonattal sikerült amerikai kutatóknak elpusztítani leukémiasejteket, ami új utat jelenthet a rosszindulatú daganatos betegségek kezelésére. A sejttenyészetben végzett vizsgálatok eredményeit a Clinical Cancer Reports szakfolyóirat januári száma közölte. A szőlőben sok antioxidáns anyag van. Az egyik legismertebb alkotóelem, a rezveratrol szív- és érrendszeri betegségek elleni védőhatásáról sok biztató adat vált ismertté. Jórészt a rezveratrolnak tulajdonítják a vörösbor szívvédő tulajdonságát, bár olyan adagnak az emberi szervezetbe juttatásához, mint amilyet az állatkísérletekben eredménnyel alkalmaztak, naponta többezer palack bor megivására volna szükség.
2009.01.16. 07:56
 
 
F1: Räikkönent nem érdekli Alonso esetleges érkezése
Kimi Räikkönent, a Forma-1-es Ferrari finn pilótáját nem érdekli különösebben, hogy csapata esetleg szerződteti a spanyol Fernando Alonsót. "Érvényes szerződésem van a jövő év végéig, így azután nem különösebben foglalkoztat ez a felhajtás. Nagyon jól érzem magam a Ferrarinál, és úgy gondolom, ez lesz az utolsó csapatom" - nyilatkozta a tavalyelőtti világbajnok a Madonna di Capiglióban rendezett sajtókonferencián. Felipe Massa, a maranellói istálló brazil versenyzője szerint évek óta beszélnek Alonso jöveteléről, mégsem történt eddig semmi: "A jóslatok néha bekövetkeznek, máskor meg nem" - fogalmazott.
2009.01.16. 07:49
 
 
A csepeli iskola kuratóriumának elnöke érthetetlennek tartja a gyilkosságokat
Érthetetlen és megdöbbentő Deme Gábor feltételezett tette annak fényében, hogy bár az iskola vezetői észlelték, hogy hiányzik pénz a könyvelésből, és Demének ehhez köze lehet, mindenekelőtt mégis házon belül szerették volna ezt tisztázni vele; főként a meggyilkolt iskolaigazgató volt az, aki hangoztatta: nem akarja kettétörni a férfi életét - mondta az alapítványi iskola kuratóriumának elnöke. Weszelovszky Károly, a Csepel-sziget Humánerőforrás Fejlesztő és Foglalkoztatást Támogató Alapítvány kuratóriumának elnöke a sajtóban megjelent téves információkat kívánta tisztázni, ezért nyilatkozott több orgánum mellett az MTI-nek.
2009.01.16. 07:44
 
 
Társalkodónövény
Sikere van a társalkodónővénynek Japánban: 50 ezer fogyott belőle három hónap alatt. A növény mű-alkotás, mármint nem természetes képződmény. Cserépben áll, éppen sarjadó állapotban, mindössze két levele van. Ezeket képes rezegtetni, mondhatni "pislog", amikor beszélnek hozzá, vagy meghajtja kissé szárát, bólogatón. Ez is japán neve: Pekopa, azaz Bólogató levél. Elsősorban azoknak ajánlott, akik úgy érzik, soha nem figyel rájuk senki, se munkahelyen, se otthon. Ára: 2310 jen - ötezer forint. Gyártója egy játékgyár, amely a sikeren felbuzdulva már belekezdett egy társalkodóvirág kifejlesztésébe.
2009.01.16. 07:40
 
 
Folytatódik az egyeztetés a MÁV és a VDSZSZ között
Folytatódik ma az egyeztetés a kollektív munkaügyi vita keretében a MÁV-társaságok és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a szakszervezeti sztrájkkövetelésekről, valamint a még elégséges szolgáltatásról. A VDSZSZ fő sztrájkkövetelése továbbra is, hogy kapjon minden vasutas 250 ezer forintot a MÁV Cargo privatizációs bevételéből, 10 százalék kiszervezési pótlékot kérnek a kiszervezett leányvállalatok dolgozóinak. A VDSZSZ 2008. december 22-én 24 órától függesztette fel a februárban indított gördülő sztrájkot. Gaskó István, a VDSZSZ elnöke úgy nyilatkozott, hogy az egyeztetés légkörét rontja, ha a munkáltató nem veszi vissza a legutóbbi sztrájk után elbocsátott próbaidős munkavállalókat.
2009.01.16. 07:36
 
 
Bush tévébeszédben búcsúzott el az amerikai néptől
George Bush leköszönő amerikai elnök csütörtök este országos tévébeszédben búcsúzott el az amerikai néptől; nyolcévi elnökségére visszatekintve azt mondta, lelkiismeretét követve mindig a nemzet érdekei szerint cselekedett. "Talán nem értenek egyet néhány nehéz döntésemmel, de remélem, azzal egyet tudnak érteni, hogy a nehéz döntések meghozatalára törekedtem" - fogalmazott a Fehér Házból élőben sugárzott beszédében, amely utolsó nyilvános szereplése volt. Barack Obama beiktatása a remény és a büszkeség pillanata Amerika számára - mondta Bush 112 órával azelőtt, hogy jövő kedden átadja a hatalmat utódának, aki az Egyesült Államok első afro-amerikai elnöke lesz.
2009.01.16. 07:30
 
 
Védjeggyel jelölnék meg a magyar sertést
Felgyorsult a Minőségi Magyar Sertéshús védjegy bejegyzési folyamata. Még az idén oltalom alá kerülhet az embléma, ám a bevezetése legalább két évet és jelentős marketingforrást igényel - ismerteti a Napi Gazdaság. A cikk szerint kérdéses, hogy a jelenlegi helyzetben a bankok hajlandóak-e hitelezni a védjegyprogramot, és nyitott kérdés az is, hogy a 10 százalék fölötti hitelkamatok mellett érdemes-e egyáltalán belevágni a beruházásba. A programban elsősorban a 2007 végén alapított és tavaly már több milliárd forintos forgalmat lebonyolító magyar Minőségi Sertés Integrációs Kft. tagjai vennének részt, de ahhoz, hogy valóban hatásos legyen a védjegy, szükség lenne a feldolgozók és a kereskedők közreműködésére, illetve anyagi hozzájárulására.
2009.01.16. 07:28
 
 
1,4 milliárd dolláros kárt okozott a Gázai offenzíva
Palesztin becslések szerint legkevesebb 1,4 milliárd dolláros kárt okozott a palesztin gazdaságnak az izraeli hadsereg offenzívája a Gázai övezetben. A palesztin statisztikai hivatal szerint az offenzíva kezdete, december 27-e óta az izraeli hadsereg légi, tengeri és szárazföldi támadásaiban mintegy 20 ezer lakóházban keletkeztek károk, és 4 ezer lakás teljesen megsemmisült. Ideiglenes szálláson helyeztek el közel 26 ezer gázai lakost, mert lakhatatlanná vált otthonuk. Középületek semmisültek meg, beleértve 18 iskolát és egyetemi létesítményt. A közutakban és hidakban keletkeztek károk, megrongálódott az elektromos-, a víz- és a csatornahálózat.
2009.01.16. 07:25
 
A Hudson folyón landolt egy amerikai utasszállító repülőgép
A Hudson folyón landolt egy amerikai utasszállító repülőgép csütörtökön a New York-i LaGuardia repülőtér közelében, csodával határos módon a gép becsapódáskor ép maradt, és az utasokat épségben és gyorsan kimentették a helyszínre érkező hajók. Csak egy ember sérült meg súlyosabban, mindkét lába eltört. A US Airways Airbus A320-as gépének fedélzetén 150 utas és 5 fős személyzet tartózkodott. A gép a LaGuardia repülőtérről szállt fel délután 3.26-kor, az úti cél az észak-karolinai Charlotte volt. A gép a felszállás után percekkel valószínűleg madárral vagy egy madárrajjal ütközött, és a gép mindkét hajtóműve felmondta a szolgálatot.
2009.01.16. 07:01
 
 
MOZI: Az igenember
Carl Allen (Jim Carrey) unalmas bankhivatalnok, akinek megrögzött szokása, hogy mindenre nemet mond. Egy nap azonban betéved egy önsegítő csoportba, melynek módszere tömören így foglalható össze: "Mondj igent!" Carl életét az igenek kezdik megváltoztatni: előléptetik a munkahelyén és a szerelem csillaga is ráragyog végre. Kedves, készséges figura válik belőle. Csakhogy igenből is megárt a sok.
2009.01.16. 06:20
 
A Hudson folyóba zuhant egy amerikai utasszállító repülőgép
A Hudson folyóba zuhant egy amerikai utasszállító repülőgép csütörtökön a New York-i La Guardia repülőtér közelében - jelentették amerikai tévécsatornák. A US Airways légitársaság Airbus A320-as gépének fedélzetén 146 utas és ötfős személyzet tartózkodik. A repülőgép a folyó jeges vizén lebeg. Szemtanúk szerint egyes túlélők kimásztak a gép szárnyára, ott várják a mentőegységek megérkezését.
2009.01.15. 22:05
 
 
Civilek tüntettek a békéért az izraeli követség előtt Budapesten
A Gázai övezetben zajló fegyveres harcok minél előbbi befejezéséért, a békéért tüntettek civil szervezetek Budapesten az izraeli nagykövetség előtt. A Humanista Mozgalom által szervezett demonstráción mintegy félszázan vettek részt. A béketüntetést szervező csoport szóvivője, Szigeti Balázs azt mondta: azért jöttek, hogy tisztelegjenek azok előtt az izraeli fiatalok előtt, akik nemet mondtak a behívóra, és azok előtt a palesztin fiatalok előtt, akik vállalva a következményeket, ki merték mondani hazájukban: a Hamász hagyjon fel a rakétatámadásokkal. Álmos Róbert, az Amnesty International Magyarországi csoportjának képviseletében arról beszélt, hogy a Gázai övezetben mindkét oldal megsérti a civilek emberi jogait.
2009.01.15. 20:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185[2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista