2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
UEFA: hat Európa-bajnok a szurkolók 2008-as álomcsapatában
Hat spanyol Európa-bajnok kapott helyet a 2008-as álomcsapatban, amelyet az európai szövetség (UEFA) honlapján leadott szavazatokkal állítottak össze a futballszurkolók. A bécsi Eb-döntőben diadalmaskodó Iker Casillas, Sergio Ramos, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Cesc Fabregas és Fernando Torres mellett egy-egy angol, francia, német, portugál és argentin kapott helyet az alkalmi együttesben. Az internetes akció során 256 ezer rajongó összesen 3.3 millió voksot adott le.
2009.01.21. 13:56
 
 
A nők kevésbé képesek elnyomni az éhséget, mint a férfiak
Kedvenc ételükkel szembesülve a nők kevésbé képesek elnyomni éhségüket - állapították meg agyi aktivitást vizsgáló képalkotó berendezéssel amerikai kutatók. Gene-Jack Wang, a New York állambeli Brookhaven Nemzeti Laboratórium munkatársa évek óta kutatja az étkezéssel, elhízással kapcsolatos agyi válaszokat. Ezúttal arra kerestek választ, hogy az élelembevitelt szabályozó agyi folyamatokban milyen nemi különbségek vannak. "Még akkor is, ha a nők azt mondták, kevésbé éhesek, miközben megpróbáltak ellenállni az ételnek, agyuk igen élénk volt azokon a területeken, amelyek az evési késztetést ellenőrzik" - ecsetelte Wang.
2009.01.21. 13:54
 
Magyar harmadik helyezés a postagalamb-olimpián
Az országok közötti versenyben Magyarország a harmadik helyen végzett a 31. postagalamb-olimpián, Dortmundban. A postagalambászok legrangosabb seregszemléjére kétévente kerül sor, idén a Westfallenhalle komplexumban tartott seregszemlén 45 ország képviseltette magát, s a versengésben 21 nemzet vett részt. A magyarok nemcsak az "összetettben" értek el dobogós helyezést, Nádas Pál galambja (HU 06-25-67699) révén a standard hímek kategóriájában is szerzett egy bronzérmet.
2009.01.21. 13:45
 
 
Egyelőre zárva marad az 1-es terminál Ferihegyen
A sztrájk felfüggesztése ellenére, egyelőre zárva marad az 1-es terminál a ferihegyi reptéren - közölte Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője az MTI-vel. Minden járat a 2-es terminálról indul. A schengeni övezeten belül közlekedő járatok a 2A terminált használják, a schengeni övezeten kívülről érkező, vagy oda induló járatok pedig a 2B-t. A Budapest Airport nem számít semmilyen fennakadásra a szerdai forgalomban, késések egyáltalán nem várhatók. A BA arra kéri utasait, hogy a gép indulása előtt másfél-két órával jelenjenek meg a repülőtéren.
2009.01.21. 13:45
 
 
Előzetesben a csepeli gyújtogató
Közveszélyokozás bűntette és más bűncselekmények miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) szerdán elrendelte a csepeli gyújtogatással gyanúsított férfi előzetes letartóztatását február 21-ig - közölte a PKKB az MTI-vel. A bíróság álláspontja szerint megalapozottan lehet tartani attól, figyelemmel a gyanúsított terhére rótt bűncselekmények sorozatjellegére, hogy szabadon hagyása esetén újabb, hasonló jellegű, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el. A végzés jogerős. A gépkocsik gyújtogatásával alaposan gyanúsítható 31 éves férfit újabb bűncselekmény előkészülete közben hétfő este fogták el. A férfi Csepel központjában éppen arra készült, hogy egy személyautót lobbantson lángra.
2009.01.21. 13:15
 
Barack Obamáról nevezik el Antigua legmagasabb hegyét
Mount Obama névre keresztelik át Antigua, az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál fekvő közép-amerikai szigetország legmagasabb hegyét. Baldwin Spencer, Antigua miniszterelnöke elmondta, hogy az ez idáig Boggy Peak-ként közismert hegycsúcs "átkeresztelőjére" idén augusztus 4-én kerül sor, igencsak szokatlan ajándékkal kedveskedve így az akkor 48. születésnapját ünneplő Barack Obamának. Bár a kormányfő már egy novemberi, Barack Obama győzelmét követő gratuláló levelében is tett említést a sziget terveiről, a pontos dátumot csupán most kedden jelentette be. Az egyelőre még Boggy-csúcs nevet viselő, 396 méter magas hegy Antigua déli részén található, és közkedvelt turistacélpont.
2009.01.21. 12:50
 
Egyre több halláskárosodást okoznak az mp3-lejátszók
Az mp3 lejátszók egyre több hallásproblémát okoznak, a 16 és 20 év közti német fiatalok közül már minden ötödiknél a középfül károsodását állapították meg szakorvosok. Azok a hallásproblémák, melyek általában időseknél jelentkeznek, egyre gyakrabban figyelhetők meg húsz év körüli fiataloknál is - közölte a német fül-, orr- és gégeszakorvosok társasága (HNO). Az Európai Unió szabályai szerint a hordozható zenelejátszó eszközök maximális hangereje 100 decibel lehet, ám a német orvostársaság szerint ez túl hangos. Munkahelyeken már 85 decibel fölött kötelező hallásvédő eszközt viselniük a dolgozóknak.
2009.01.21. 12:28
 
 
Bajnai Gordon adócsökkentést szorgalmaz már az első fél évben
Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter szerint be kell gyújtani a gazdaság motorjait, ehhez pedig csökkenteni kell a gazdaság terheit, a legfontosabb az élő munka terheinek mérséklése még az első fél évben, de mindez csak a büdzsé egyensúlyának megőrzésével lehetséges. A gazdasági miniszter az MR1-Kossuth rádió reggeli adásában szerdán kijelentette: Magyarország legnagyobb problémája előre tekintve az, hogyan lehet ismét felzárkózó pályára állítani a gazdaságot, hogyan nőheti ki az ország az adósságát, hogyan lehet biztosítani az életszínvonal folyamatos emelkedését.
2009.01.21. 12:16
 
 
Eurobarometer: a magyarok kevesebb mint fele elégedett életével
A magyarok mindössze 46 százaléka elégedett az életével, amellyel, hasonlóan a fél évvel korábbi helyzethez, ismét csak Bulgáriát előzzük meg az Európai Unió tagállamai közül - derült ki az Eurobarometer legfrissebb felméréséből. Az uniós közvélemény-kutatás, amelynek magyar nemzeti jelentését szerdán mutattak be Budapesten, megállapította, hogy az élettel való elégedettség átlaga a 27 EU-tagállamban 76 százalék, a legnagyobb elégedettséget Hollandiában és a skandináv államokban mérték. Az EU-tagságról alkotott vélemény értékelését illetően a felmérésből az olvasható ki, hogy Magyarország az EU egyik legszkeptikusabb tagállama, a közösségi tagság, mint "jó dolog" megítélése ugyanis folyamatosan csökken.
2009.01.21. 12:08
 
 
Orbán: új közép-európai stratégiai szövetségre van szükség
Közép-Európának most esélye és lehetősége nyílott arra, hogy új stratégiai szövetséget hozzon létre, amelynek eleme lehet egy energiabiztonsági alap, közös fejlesztési politika és az észak-déli irányú regionális szállítási hálózat megteremtése, hangsúlyozta a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség elnöke szerdán a bécsi Euromoney-konferencián elhangzott vitaindító előadásában. Orbán Viktor szerint Magyarország számára a válságból kivezető utat olyan intézkedéscsomag képezheti, amelynek központi eleme az adócsökkentés, kiváltképpen a munkára nehezedő terhek mérséklése.
2009.01.21. 11:40
 
 
OMV kontra Mol: elhalasztotta a bíróság a tárgyalást
Szeptember 23-ra halasztotta az OMV által a Mol Nyrt. ellen indított per további tárgyalását a Fővárosi Bíróság Gazdasági Kollégiuma szerdán. Az osztrák OMV olajvállalat a Mol Nyrt. 2008. április 23-án megtartott közgyűlése után indított pert a magyar társaság ellen. A felperes keresetében azt kérte, hogy a Fővárosi Bíróság valamennyi közgyűlési határozatot semmisítse meg, mert a szavazás jogszerűtlen volt. Az alperes, fenntartva a felperes indítványainak jogszerűtlenségét, ezek elutasítását kérte a bíróságtól.
2009.01.21. 11:35
 
 
A bíróság kimondta Toller László cselekvőképtelenségét
Cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezte a három évvel ezelőtti autóbalesete óta kómában fekvő Toller László szocialista parlamenti képviselőt a Szigetvári Városi Bíróság elsőfokú, nem jogerős határozatában. A bíró a döntést főként a politikus állapotáról készült orvos szakértői vélemény alapján hozta meg. Indoklása szerint Toller László a balesetben olyan súlyos agyi károsodást szenvedett, hogy ügyei viteléhez szükséges belátási képessége tartósan és teljes mértékben hiányzik. Pécs volt polgármestere és szolgálati gépkocsijának vezetője 2006. június 19-én, Dombóvár közelében szenvedett balesetet, amikor egy szemből érkező, két teherautót előző autóval való ütközést próbáltak elkerülni.
2009.01.21. 11:07
 
 
Gyurcsány Ománban: "Olajért, gázért élelmiszert program"
"Olajért, gázért élelmiszert program" lehetőségeit vizsgáljuk - mondta szerdán az ománi látogatáson tartózkodó Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Magyarország és a Perzsa(Arab)-öböl menti országok gazdasági, kereskedelmi együttműködésének távlatairól. A magyar kormányfő tájékoztatta Maszkatban a magyar és az ománi média képviselőit előző este lezajlott tárgyalásáról, amelyet Szajjed Fahd Bin Mahmúd asz-Szaid ügyvezető miniszterelnökkel folytatott. Gyurcsány elmondta: keressük a hosszú távú kapcsolat kialakításának lehetőségét. Harmadik országokkal közösen tengeren szállított folyékony földgázt kívánunk beszerezni a térségből, és piacot próbálunk teremteni az öböl térségében a magyar mezőgazdasági termékek számára.
2009.01.21. 10:45
 
 
Australian Open: Szávay nyert párosban
Szávay Ágnes az orosz Jelena Vesznyinával az oldalán győzött a női párosok első fordulójában, és továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A viadal honlapja szerint az egyesben már hétfőn búcsúzó magyar játékos és partnere a nyolcadik helyen kiemelt Csuang Csia-csung, Szun Tien-tien tajvani, kínai kettőst győzte le három játszmában. Szávayék a következő körben a cseh Iveta Benesova, Barbora Zahlavova-Strycova duóval találkoznak.
2009.01.21. 09:38
 
 
Orbán: a Fidesz ferencvárosi sikere "hangos szó" lehet
Orbán Viktor szerint a következő parlamenti választásokig elhallatszó "hangos szó" lehet a fideszes jelölt győzelme IX. kerületi időközi parlamenti választáson - a Fidesz elnöke erről a párt honlapján megjelent üzenetében írt. Orbán Viktor úgy véli, hogy a IX. kerület vízválasztó lehet az időközi választás most vasárnapi második fordulója miatt, ugyanis 1990 óta nem fordult elő a magyar demokrácia történetében, hogy egy a baloldal által birtokolt parlamenti mandátumot időközi választáson a jobboldal meg tudott volna szerezni.
2009.01.21. 09:01
 
 
Egy-két nap alatt normalizálódhat a forgalom Ferihegyen
Minimum 24, de inkább 48 óra kell ahhoz, hogy a szokott rendben üzemeljen valamennyi terminál a ferihegyi reptéren, így csütörtökön, vagy pénteken indulhat meg a forgalom az 1-es terminálról is - mondták el a Budapest Airportnál az MTI-nek. A szakszervezetek szerdán reggel 6 órakor függesztették fel a sztrájkot, és jelezték, hogy fenntartják a sztrájkfenyegetettséget. A BA felháborítónak tartja, hogy az érdekképviseletek Gaskó István "gördülő" sztrájk módszerét alkalmazzák a reptéren. Ezzel, a reptér üzemeltetője szerint az utasokkal és a légitársaságokkal "packáznak".
2009.01.21. 08:45
 
A Fehér Ház felfüggesztette Bush utolsó rendelkezéseit
Barack Obama új amerikai elnök kormányzata felfüggesztette elődje utolsó, még nem jogerős rendelkezéseit - jelentette be kedden a washingtoni Fehér Ház. Rahm Emanuel kabinetfőnök emlékeztetőben utasította a szövetségi intézményeket és az elnöki hivatal osztályait, hogy egyelőre ne hajtsák végre a hivatalából kedden távozott George Bush elnök kormányának utolsó, még nem jogerős rendelkezéseit. A felfüggesztésnek az a célja, hogy az új kormányzat jogi és politikai szempontból is megvizsgálja az említett rendeleteket. Ez az első - ráadásul már Obama beiktatásának napján hozott - intézkedés, amellyel a demokrata párti új elnök hivatalos formában megkérdőjelezi republikánus párti elődjének politikáját.
2009.01.21. 08:15
 
 
Világgazdaság: 35%-kal kevesebb asztali PC-t adtak el Magyarországon
Az év végi hajrá sem segített, hosszú évek óta először fordult mínuszba a hazai PC-piac - ismerteti a szerdai Világgazdaság. Tavaly az utolsó negyedévben Magyarországon 35 százalékkal kevesebb asztali számítógépet adtak el, de még az utóbbi öt-hat évben dinamikusan növekvő noteszgéppiac is 8 százalékkal szűkült. A visszaesés többféleképpen is magyarázható, egyfelől a központi közbeszerzést megkönnyítő szerződés csak decembertől tette lehetővé a szállítást, de nem könnyítettek a hazai és a nemzetközi márkagyártók helyzetén a céges megrendelők sem, mivel az utolsó negyedévben vélhetően a válság hatására visszafogták ilyen irányú beruházásaikat.
2009.01.21. 08:10
 
 
Az utolsó izraeli katona is elhagyta a Gázai övezetet
Az utolsó izraeli katona is elhagyta szerda hajnalra a Gázai övezetet - jelentette be szerdán egy katonai szóvivő. "Ma reggel az izraeli védelmi erők utolsó katonája is elhagyta a Gázai övezetet, annak közelében állomásozik, és felkészült minden eshetőségre" - mondta. Izrael már korábban közölte, hogy a kivonulás után egyes alakulatok az övezet közelében maradnak arra az esetre, ha palesztin részről újabb rakétatámadás érné Izrael területét.
2009.01.21. 07:45
 
 
Fél-egy százalékponttal csökkenti világgazdasági előrejelzéseit az IMF
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) fél és egy százalékpont között csökkenti világgazdasági előrejelzéseit néhány napon belül, mondta az IMF vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn szerdán. Az Egyesült Államok és Európa gazdaságai 1-2 százalék közötti visszaesésre számíthatnak idén.
2009.01.21. 07:35
 
 
Göncz: nincs alapja az EP-jelöltségemről szóló sajtóhíreknek
Nincs alapja az EP-jelöltségéről szóló sajtóhíreknek - mondta Göncz Kinga külügyminiszter az MTI-nek. "Ez egy sajtóban megjelent hír, erről most nincsen szó. Zajlik még a tárgyalás az MSZP-n belül is, hogy hogy álljon össze az EP-lista" - hangsúlyozta Göncz Kinga. Arra a kérdésre, hogy szívesen vállalná-e a jelölést, a politikus megismételte: ez egy sajtóhír, amelynek nincs alapja. A tervek szerint az MSZP választmánya és elnöksége február végéig állítja össze az EP-listát. A jelöltekről a március 21-22-i kongresszus dönt majd. A külügyminiszter sajtóhírekre reagálva azt mondta: egyelőre korai még arról beszélni, hogy mely minisztériumi képviselő milyen pozíciót tölt be a jövőben.
2009.01.21. 07:20
 
Szakaszos sztrájkra készülnek a ferihegyi szakszervezetek
Szakaszos munkabeszüntetéssel, a sztrájkfenyegetés fenntartásával kívánnak nyomást gyakorolni a munkáltatóra szakszervezetek - indokolta a sztrájk reggeli felfüggesztésést Csorba Attila, a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) elnöke az MTI-nek. A munkáltató szerinti alacsony sztrájk támogatottságot illetően hangsúlyozta: nem kívánnak számháborúban részt venni, a BA-nak pedig tudomásul kellene vennie, hogy a munkavállalók 90 százaléka, még decemberben határozottan kiállt a követelések mellett, amelyek azóta sem változtak. Csorba a BA vezetését, illetve magatartását hibáztatja az egymáshoz nem közeledő álláspontok miatt.
2009.01.21. 07:05
 
 
Több a nő, mint a férfi a svéd rendőrakadémián
A Svéd Nemzeti Rendőrakadémia 39 éves története során idén először haladta meg a női jelentkezők száma a férfiakét - jelentették be a kiképzőintézmény illetékesei. A stockholmi rendőrakadémián a márciusban kezdődő szemeszterben 81 nő és 77 férfi kezdi meg tanulmányait. Ebba Sverne Arvill, az iskola vezetője szerint "nagyszerű dolog, hogy egyre több nő választja a rendőrtiszti hivatást". Noha Svédország a női egyenjogúság terén a világ legprogresszívabb országa, a rendőrség mindeddig a férfiuralom egyik utolsó bástyája volt.
2009.01.21. 07:00
 
 
Ferihegyi sztrájk: felfüggesztették a munkabeszüntetést
Felfüggesztették reggel 6 órától a sztrájkot a szakszervezetek Ferihegyen. Felfüggesztették a sztrájkot szerda reggel 6 órától a szakszervezetek Ferihegyen - mondta el Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője az MTI-nek. Hozzátette: a reggeli órákban ennek ellenére zárva tart az 1-es terminál, a járatok a 2-es terminálról közlekednek. A járatok menetrend szerint, várhatóan késések nélkül közlekednek. A BA délelőtt dönt arról, hogy mikor nyitja meg az 1-es és a 2A terminált. A keddi egyeztetés eredménytelenül zárult. A munkaadó szerint a szakszervezetek visszatértek eredeti követeléseikhez. Az érdekképviseletek pedig bírálták, hogy a Budapest Airport eltávolította munkahelyükről a sztrájkőröket.
2009.01.21. 06:50
 
 
Megkezdődött az elnöki beiktatási parádé Washingtonban
Megkezdődött kedd délután Washingtonban az elnöki beiktatási parádé, amelynek élén Barack Obama elnök a Capitoliumból a Fehér Házba utazik, és amelyen 90 szervezet képviseletében 13 ezren vonulnak fel. A vasárnap kezdődött négynapos beiktatási ünnepségsorozat két fő eseménye az eskütétel, majd a beiktatási parádé a Pennsylvania sugárúton. A példátlan biztonsági intézkedések mellett megrendezett parádéra 2 millió embert vártak. A fegyvernemeket képviselő alakulatokon kívül mind az 50 szövetségi államból felvonul legalább egy zenekar; a 10 egyetemi együttes mellett ott van Obama középiskolája, a Hawaii Punahou gimnázium zenekara is.
2009.01.20. 21:55
 
 
Újra orosz gáz érkezik Európának
Kedden este az osztrák gazdasági miniszter bejelentette, hogy az orosz gáz Ausztriába érkezett. A kedd esti jelentésekből azt tűnt ki, hogy Románia jobbik esetben az éjszaka folyamán, de inkább szerdán számolhat be az Ukrajnán át jövő gáz érkezéséről. Szerbiában az orosz gáz kedd esti "belépését" remélte az energiaügyekért felelős államtitkár, de közép-európai idő szerint este 8.30-kor nem volt közlés az orosz gáz határra érkezéséről. Boszniából - ahová szintén úton volt a gáz - a helyi gázszolgáltató azt jelentette, hogy majd minden érdemi információ birtokában adnak jelentést. Magyarországra kedden 13.20-kor indult meg a gázszállítás Beregdarócnál Ukrajnából.
2009.01.20. 18:27
 
 
Veres: a magyar exportpiacok visszaesése az igazán negatív brüsszeli adat
Az Európai Bizottság frissen kiadott gazdasági előrejelzésében Magyarország számára az igazán negatív adat a fontos exportpiacok importjának várható visszaesése - jelentette ki Veres János pénzügyminiszter kedden Brüsszelben, a többi EU-tagországból érkezett kollégáival tartott havi rendes értekezlet után. Németország esetében például, 1,3 százalékos növekedés helyett, most már 2,4 százalékos importcsökkentést vár az idei évre az uniós végrehajtó testület a hétfőn napvilágot látott adatok szerint. Olaszország importjában 4 százalékos, Franciaországéban 1,4 százalékos, Ausztriáéban 1,5 százalékos visszaesés várható.
2009.01.20. 18:20
 
 
Gyurcsány: átalakulás megy végbe az EU tagállamainak gazdaságában
Az Európai Bizottság elnökének hétfői jelentése azt mutatja, hogy gyökeres átalakulás megy végbe az Európai Unió egyes tagállamainak gazdaságában, egymáshoz viszonyított helyzetében - értékelte a jelentést kedden Ománban Gyurcsány Ferenc kormányfő. Azok az országok, köztük Magyarország, amelyek az elmúlt években sok kihívással néztek szembe, és kemény intézkedésekre kényszerültek, mostanra egy sor mutató tekintetében a mezőny közepén vagy első harmadában helyezkednek el, megerősítették pozícióikat az EU-n belül - mondta a kormányfő. A korábbi éltanulókból mára sereghajtók lettek - fogalmazott, Írországot, Nagy-Britanniát és a balti államokat említve név szerint.
2009.01.20. 18:03
 
 
Tavasszal várható a közösségi közlekedési jegyárak emelése
A közösségi közlekedési jegyárak emelése 2009 tavaszán várható, de annak mértékéről még nem született döntés - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium kedden az MTI érdeklődésére. A szaktárca tájékoztatásában emlékeztet arra, hogy 2007 májusa óta nem növekedtek a közösségi közlekedés közvetlenül utasokat érintő terhei, 2009 januárjában sem emelkedett a helyközi közlekedési tarifa vasúton és autóbuszon sem. Ám várható, hogy 2009 tavaszán az iparágat érintő makrogazdasági hatásokat részben a tarifa emelésével szükségszerű korrigálni.
2009.01.20. 17:50
 
 
Beiktatták Barack Obamát, a 44. amerikai elnököt
Beiktatták hivatalába kedden Washingtonban Barack Obamát, az Egyesült Államok 44. elnökét. Ő az első afroamerikai, aki erre a posztra került. Az elnöki eskü 35 szavas szövegét John G. Roberts, a legfelsőbb bíróság elnöke mondta előre Obamának a Capitolium nyugati oldalán rendezett ünnepségen. Obama az eskütételkor arra a bibliára helyezte kezét, amelyet elődje, a rabszolgaság intézményének Amerikában véget vető 16. elnök, Abraham Lincoln használt 1861-ben, s amelyet elnöki beiktatási ünnepségen azóta sem használtak. A bibliát a hivatalba lépő elnök felesége, Michelle Obama tartotta. Az eskütétel után Obama elkezdte elmondani beiktatási beszédét.
2009.01.20. 17:37
 
 
A férfiak gyakrabban mondják, szeretlek
A német férfiak negyven százaléka állítólag naponta legalább egyszer mondja párjának, "Ich liebe Dich". Ezt azonban nem minden nő viszonozza: csak 32 százalékban szeretik viszont szóban is partnerüket - állítja az Emnid közvélemény-kutató. A Reader's Digest magazin számára készült reprezentatív felmérés szerint 31 százaléknyi férfi és 33 százaléknyi nő hetente vall szerelmet. A témában kiadott közlemény szerint az ezer megkérdezettből 729-en éltek párkapcsolatban. A 30-39 évesek 47 százaléka naponta kinyilvánítja vonzalmát, ám a kor előrehaladtával úgy tűnik, a szavak egyre kevésbé számítanak: az 50-59 éves korosztályban a napi szerelmi vallomás már 25 százalékra csökken.
2009.01.20. 17:36
 
Tartálykocsi tarolt le egy Suzukit az M2-esen
Nyerges vontató és személyautó frontális karamboljában egy ember életét vesztette kedden délelőtt Pest megyében az M2-esen.
2009.01.20. 16:52
 
 
Thaiföldi ingatlanok vásárolhatók februártól Magyarországon
Bangkoktól száz kilométerre, Pattayán kínál februártól apartmanokat 275 ezer forint négyzetméterenkénti ártól a The Cape csoport - mondta kedden sajtótájékoztatón Dobos Veronika a magyarországi értékesítési menedzser. Az értékesítő cég egy Thaiföldön bejegyzett, magyar, francia és szingapuri tulajdonban lévő cég, maga fejleszti az ingatlanokat. Az első apartman házban 32 darab 1-3 szobás, 51-103 négyzetméteres lakás lesz. A fajlagos ár a lakás fekvésétől függ, a tengerre néző a legdrágább. Az MTI kérdésére Dobos Veronika elmondta, hogy egy helyi bank a vételár 70 százalékát meghitelezi szingapuri dollárban, a hitel kamata 5-7 százalék közötti.
2009.01.20. 16:45
 
 
Bajnai: Magyarország teljesíteni fogja a maastrichti követelményeket
A gazdasági válság egész Európára kiterjedő váratlan mértékű mélysége miatt Magyarországon, mint valószínűleg minden más európai országban, szükség van a tervek kiigazítására és az elodázhatatlan változtatások megtételére - mondta Bajnai Gordon azon a miniszteri szintű pódiumbeszélgetésen, amellyel kedden megnyílt a hagyományos bécsi Euromoney-konferencia. A magyar gazdasági miniszter hozzászólalásában hangsúlyozta azt is: ahhoz, hogy az ország ki tudjon kapaszkodni a gödörből és tartósan növekedni tudjon, alapvető és lényeges, hosszú távon ható változtatások kellenek, méghozzá azonnal.
2009.01.20. 16:39
 
 
Az Ab megsemmisítette a parkolási amnesztiáról szóló törvényt
Az Alkotmánybíróság kedden megsemmisítette azt a törvényt, amely szerint az egyévesnél régebbi parkolási tartozásokat nem lehet behajtani. Az Ab egyhangú döntését azzal indokolta, hogy "a jogalkotó a hatályba lépést megelőzően létrejött jogviszonyokban idézett elő vál­tozást" és ez a visszaható hatályú jogalkotás tilalmába ütközik. A testület több utólagos normakontroll-indítvány, 870 bírói kezdeményezés, valamint csaknem kétszáz alkotmányjogi panasz alapján vizsgálta a kifogásolt rendelkezést. A jogalkalmazó bírák feladata, hogy az előttük folyamatban lévő perekben, illetve az alkotmányelle­nes jogszabályon alapuló, jogerős megszüntető végzésekkel lezárt eljárásokban a megsem­misítés jogkövetkezményeit levonják - tartalmazza a közlemény.
2009.01.20. 16:24
 
 
Műkorcsolya Eb: a Hoffmann, Zavozin kettős 8. a kötelező után
A Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtáncpáros nyolcadik helyen áll a kötelező után a Helsinkiben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon. Az újonnan alakult kettőstől ez igen jó eredmény, hiszen nemzetközi versenyen most mutatkozott be a közönségnek és persze a bíráknak is. Hoffmannék előzetes várakozásuk szerint a legjobb tízben szeretnének végezni. Az orosz születésű, korábban amerikai színekben szerepelt Zavozin tavaly kapta meg a letelepedési engedélyt, így Magyarországot képviselheti Eb-n és vb-n. Az olimpiai részvételhez ugyanakkor magyar állampolgárságra is szüksége lesz.
2009.01.20. 16:14
 
 
Százezrek gyűltek össze Washingtonban Obama beiktatására
Százezrek gyülekeztek Barack Obama megválasztott elnök beiktatása előtt több mint két órával Washington belvárosában, egyes hírtévék milliós tömeget emlegettek. Obama és felesége, valamint Joe Biden megválasztott alelnök és neje reggel - a hagyományoknak megfelelően - zártkörű istentiszteleten vett részt. A Fehér Ház közelében levő Szent János episzkopális templomnál a leendő elnököt éljenzők csoportja fogadta. Charles Blake Los Angeles-i püspök megáldotta Obamáékat, és azt kérte, hogy a két elnöki mandátumot megerősödve fejezhessék be. Ezzel megelőlegezte, hogy Obama nyer a 2012-es választáson is.
2009.01.20. 16:08
 
 
Draskovics Tibor: kevesebb halálos baleset történt
Az objektív felelősség és a zéró tolerancia egy évvel ezelőtti bevezetésének eredményeként javult a közlekedési fegyelem, ennek nyomán pedig 262-vel kevesebben haltak meg az utakon, mint egy évvel korábban - közölte az igazságügyi és rendészeti miniszter kedden Szigetszentmiklóson, az M0-ás körgyűrűnél tartott kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón. Draskovics Tibor elmondta, hogy a pontosabb szabályok és a kilátásba helyezett szigorúbb szankciók hatására tavaly 700-zal kevesebb súlyos baleset fordult elő, mint 2007-ben. Ez anyagiakra átfordítva több 10 milliárd forintos megtakarítást jelent az országnak - tette hozzá.
2009.01.20. 15:23
 
 
Még nincs influenzajárvány Magyarországon
Egy-két héten belül várhatóan Magyarországra is megérkezik az influenzajárvány, mivel a szomszédos Ausztriában már országos járvány van és a nyugati országrészből sokan járnak át oda dolgozni - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Január második hetében az ÁNTSZ adatai szerint a háziorvosok által jelentett influenzaszerű esetek száma ismét meghaladta országos szinten a tízezret, de az elmúlt héten közösségi járványt sehonnan sem jelentettek. A tisztiorvosi szolgálat hangsúlyozta, hogy a jelenlegi magyarországi megbetegedések nagy részét nem az influenzavírus okozza.
2009.01.20. 14:49
 
 
Londoni elemzők szerint a forintgyengülés miatt meggondolhatja magát az MNB
Londoni feltörekvő piaci elemzők szerint a tavaly őszi vészkamatemelést a magyar jegybank valószínűleg leépíti, de a forint jelenlegi gyengülése az ezen túlmenő enyhítést már kérdésessé teheti. A Dresdner Kleinwort londoni befektetési csoport keddi elemzése felidézi Karvalits Ferencnek, a jegybank alelnökének az előző napi MNB-kamatcsökkentés után tett egyik kijelentését, miszerint lehetett számítani a forint nagyobb árfolyammozgásaira. A Dresdner értelmezése szerint az MNB-alelnök kisebbíteni igyekezett a forintgyengülés jelentőségét az inflációs kilátás szempontjából.
2009.01.20. 14:29
 
 
Március 21-én, Stuttgartban lesz a Klicsko-Gómez vb-címmecs
Miután a színhelyben és a napban is meg tudtak egyezni a felek, az ukrán Vitalij Klicsko március 21-én, Stuttgartban védheti meg a Boksz Világtanácsnál (WBC) őrzött profi nehézsúlyú világbajnoki címét kihívójával, a kubai Juan Carlos Gómezzel szemben. A keddi bejelentés szerint a "tavasznyitó" összecsapásnak a Hans-Martin Schleyerről elnevezett sportcsarnok ad otthont. Az idősebbik, 37 éves Klicsko fivér tavaly októberben, három év kihagyás után tért vissza a szorítóba, és rögtön elhódította a WBC koronáját, miután legyőzte a címvédő nigériai Samuel Petert. Mérlege 36 győzelem és 2 vereség a profik között. A Hamburgban élő, 35 esztendős Gómez 47. profi összecsapására készülhet. Eddig mérlege 44 győzelem mellett egy-egy vereség és döntetlen.
2009.01.20. 14:19
 
 
Ismét érkezik orosz gáz Ukrajna felől Magyarországra
Közel kéthetes szünet után kedd reggel újraindult az orosz földgázszállítás Európába, amit az Európai Unió szakemberei is ellenőriznek. A gázfolyam közép-európai idő szerint 8.30 körül indult újra. Magyarországra kedden 13.20-kor ismét megindult a gázszállítás Beregdarócnál Ukrajnából. Magyarország jól vizsgázott, jól kezelte a gázellátásban beállt, közel 3 hétig tartó krízishelyzetet - nyilatkozta Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter Siófokon, rögtönzött sajtótájékoztatón. A miniszter közölte: kedden hozzávetőleg 10-11 millió köbméter gáz érkezésére számíthat Magyarország, szerdától pedig várhatóan napi 30-34 millió köbméter, vagyis a szerződéses mennyiség érkezik majd az országba.
2009.01.20. 13:47
 
 
Heves esőzések rongálták meg a Nazca-vonalak egy részét
Heves esőzések megrongálták a híres Nazca-vonalak egy részét - jelentették be perui régészek. Mario Olaechea, a perui Nemzeti Kulturális Intézet régésze szerint a szokatlanul heves csapadék a közeli pánamerikai főútról mosta le az agyagot és homokot a két kézfejet ábrázoló geoglifa három ujjára. A kár nem jelentős, az intézet munkatársai letisztítják a szennyeződést és helyreállítják az ábrát. A Nazca-sivatag száraz, csapadékmentes klímája több mint egy évezreden keresztül megőrizte a titokzatos ábrákat - állatfigurákat és egyéb geoglifákat -, amelyeket az őslakosok "rajzoltak" a terület szikláktól és kavicsrétegtől való megtisztításával.
2009.01.20. 13:42
 
 
Fidesz: elfogadhatatlan a családi pótlék elvonása
A Fidesz elfogadhatatlannak tartja a családi pótlék bármiféle elvonását - mondta Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP népjóléti kabinetvezetője a Fidesz keddi elnökségi ülése után. A politikus szerint a 13. havi bér és a 13. havi nyugdíj szűkítése után a kormány brutális megszorításai tovább folytatódnak, hiszen egyrészt a családokat adóemeléssel fenyegetik, másrészt pedig a családi pótlék részleges vagy nem tudni milyen szintű elvonásával álltak elő.
2009.01.20. 13:25
 
 
Eredménytelenül zárult az egyeztetés Ferihegyen
Eredménytelenül ért véget kedden a szakszervezetek és a munkáltató egyeztetése Ferihegyen, a felek szerdán 10 órától folytatják a tárgyalásokat - mondta el Szollár Domokos, a Budapest Airport (BA) szóvivője. A ferihegyi sztrájkot hirdetett szakszervezetek szerint a munkáltató "zaklatja" a sztrájk jogszerűségét ellenőrző sztrájkőröket, őket tartózkodási helyük elhagyására kényszerítik és jegyzőkönyvet vesznek fel róluk, ezért az érdekképviseletek jogi lépést fontolgatnak. A BA hangsúlyozza, hogy a jogszabályok szerint a sztrájkoló munkavállalóknak egy erre kijelölt helyiségben kell gyülekezniük, a jogszabály nem tesz különbséget sztrájkoló és sztrájkőr között.
2009.01.20. 13:17
 
 
Livni: a 2006-ban elrabolt katona sorsától függ a gázai átkelők megnyitása
Gilád Salit, a 2006-ban elrabolt és azóta az iszlamista Hamász mozgalom fogságában lévő izraeli katona szabadon engedésétől tette függővé a gázai övezeti átkelőhelyek újramegnyitását kedden Cipi Livni izraeli külügyminiszter. "A két dolog összefügg, nem választható szét - mondta Livn. - Nem lehetséges előrelépés a megnyitás ügyében, amíg nem lépünk előre a számunkra fontos dolog, Gilád Salit szabadon bocsátása tekintetében."
2009.01.20. 13:04
 
 
Bérstopot szorgalmaz az SZDSZ
Bérstopra van szüksége az országnak az SZDSZ szerint a munkahelyek megőrzése és az értelmetlen pénzkiáramlás megelőzése érdekében - fogalmazott Fodor Gábor, a párt elnöke, utalva arra, hogy a világválsággal összefüggésben és a gazdasági folyamatokat tanulmányozva jutottak erre a következtetésre. A liberális gazdasági kabinet ülésén elhangzottakat ismertetve a szabad demokraták elnöke azt mondta: a kormánynak felül kell vizsgálnia a közszféra 13. havi bérével kapcsolatos decemberi álláspontját. A jelenlegi problémákra a költségvetés kiadási oldalának csökkentése a "gyógyír", nem pedig az adóemelés tette hozzá.
2009.01.20. 12:50
 
 
Az afgán elnök a civilek megkímélését várja a nemzetközi erőktől
Hamid Karzai afgán elnök felszólította kedden az országban állomásozó nemzetközi erőket, hogy a polgári lakosság megkímélése érdekében változtassanak katonai stratégiájukon, a kormányzati korrupció visszaszorítása végett pedig a segélyezés rendszerén. Karzai szerinte az ország instabilitásának az a fő oka, hogy a külföldi erők a tálib lázadók elleni hajtóvadászatuk közben sok polgári személy halálát okozzák. Nyugati politikusok az utóbbi időben gyakran bírálják az afgán államhatalomban burjánzó korrupciót és a kormányzás hiányosságait. Karzai ezekre a bírálatokra vágott most vissza a kabuli parlament ülésszakának keddi megnyitóján mondott beszédében.
2009.01.20. 12:35
 
 
A kormány egy hónapon belül tehet lépéseket a válság kezelésére
A következő egy hónapban saját hatáskörben intézkedhet a kormány a 150-200 milliárd forintos kiadáscsökkentés tételeinek többségéről; a foglalkoztatási, az adó- és az önkormányzati rendszer megújításához a Reformszövetségtől vár segítséget - tudta meg az MTI kormányzati forrásokból. A gazdaság a tervezettnél jelentősebb visszaesése, valamint az infláció felültervezése miatt csökkenteni kell az idei költségvetés kiadásait; a kormányzat számításai szerint további 150-200 milliárd forintot kellene megspórolni. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Veres János pénzügyminiszter nem mondott konkrét számot a kiadáscsökkentés mértékére sem a kormány, sem a frakció tagjaival tartott konzultáción.
2009.01.20. 11:40
 
 
Női kézilabda BL: román, montenegrói és szlovén ellenfél jutott a Győrnek
A román Oltchim Valcea, a montenegrói Buducnost Podgorica és a szlovén Krim Ljubljana csapatával került egy csoportba a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, a legjobb nyolc között. A keddi, bécsi sorsoláson az is kiderült, hogy a másik ágon Németh András gárdája, a Tóth Tímeával és Kirsner Erikával felálló osztrák Hypo NÖ a dán Viborg és Ikast, valamint a horvát Podravka Koprivnica együttesével találkozik. A két négyesből az első két-két helyezett jut az elődöntőbe.
2009.01.20. 11:37
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181[2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista