2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Sok ezer fősre duzzadt a görögországi útblokád
Péntekre sok ezer fősre duzzadt a terményeik piaci árcsökkenése miatt elégedetlenkedő görög gazdák tiltakozó serege az országba vezető utakon, egyes jelentések szerint a Balkán félsziget egész közúti forgalma gyakorlatilag megbénult, erősen hátráltatva többek között a kelet-európai országok kamionos áruszállításait is. A gazdáknak az országutakon hagyott traktorai miatt Görögországon belül is használhatatlanok a legfontosabb autópályák. A tiltakozás kedd óta tart, a gazdák elutasították a kormány csütörtökön felajánlott fél millió eurós gyorssegély-csomagját, sokkal nagyobb támogatást és áfacsökkentést szeretnének.
2009.01.23. 19:14
 
 
Szaakasvili Grúzia "könyörtelen ellenségének" nevezte Putyint
Miheil Szaakasvili grúz elnök pénteken Grúzia "könyörtelen ellenségének" nevezte Vlagyimir Putyin orosz kormányfőt egy nézőkkel folytatott tévévitában. "Grúziának Abbász sah óta nem volt olyan könyörtelen ellensége, mint Putyin" - mondta a grúz államfő a XVII. századi perzsa uralkodóra utalva, aki többször is leigázott grúz területeket. A grúz elnök ismét azzal vádolta Moszkvát, hogy le akarta rombolni Grúziát az augusztusi grúz-orosz háborúban. "Ellenségünknek nem sikerült megsemmisítenie a grúz államot" - mondta, és azt ígérte, hogy "helyreállítja Grúzia területi épségét". Oroszország ugyanakkor már elismerte a két szakadár grúziai terület, Dél-Oszétia és Abházia függetlenségét.
2009.01.23. 18:56
 
 
Monomen
A Monomen az egyik legfrissebb norvég zenei csapás, amely az újhullám vidám és kemény karakterét a gyönyörű zenei álmodozások és elrugaszkodások szabadságával vegyíti, akár a korai U2.
2009.01.23. 18:23
 
 
Demszky: 2009 az ellentmondások éve lesz
Az ellentmondások éve lesz a 2009-es esztendő; felelőtlenség lenne "rózsaszín képet festeni" a főváros jövőjéről, hiszen Budapestet is ugyanazok a problémák sújtják, mint az egész országot a gazdasági világválság következtében - mondta Demszky Gábor (SZDSZ) évnyitó budapesti sajtótájékoztatóján. A főpolgármester elmondta, hogy a tervek szerint idén a 4-es metró alagútját átvezetik a Duna alatt. Felújítják a Margit hidat, ami miatt csak BKV-járatok járnak majd a hídon, hétvégeken pedig azok sem. Megkezdődik az 1-es és 3-as villamos nyomvonalának meghosszabbítása, a Közraktárak fejlesztése és 38 kilométernyi útszakasz felújítását tervezi a főváros.
2009.01.23. 17:41
 
 
Műkorcsolya Eb: Sebestyén a 14. helyről folytatja, Hadford 31. lett
Sebestyén Júlia a pénteki rövidprogram után a csalódást keltő 14. helyről várja a szombati kűrt a Helsinkiben zajló műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon. A tiszaújvárosi versenyző a legjobb ötben szeretett volna végezni, hogy vasárnap a gálán is jégre léphessen, ez most már szinte lehetetlennek tűnik. Sebestyén 43,32 pontot kapott, s elsősorban technikailag "pontozták le" a gyakorlatát. A másik magyar induló, Hadford Katherina 33,76 ponttal a 31. helyen végzett, ahhoz hogy a szabadprogramban is érdekelt legyen a legjobb 24-be kellett volna kerülnie.
2009.01.23. 17:23
 
 
Elindult a pápa YouTube-csatornája
Elindult pénteken XVI. Benedek pápa hivatalos csatornája a YouTube videomegosztó portálon. A tulajdonos Google és a Vatikán megállapodásának értelmében a Szentszék ingyen használhatja a számára biztosított reklámmentes felületet a világ egyik legnépszerűbb videomegosztó oldalán. A publikált klipekhez a felhasználók szabadon fűzhetnek megjegyzéseket, kommentárt. A tervek szerint naponta három anyagot töltenek fel. Lesznek köztük egyházfői beszédek angol, spanyol, német és olasz nyelven, szövegalapú prezentációk, valamint rövidfilmek, hírműsorok és hosszabb beszámolók a jelentős egyházi eseményekről. A gyártás a CTV vatikáni televízió és a Radio Vatican feladata.
2009.01.23. 16:46
 
 
Puskás Ferenc harmadik a bajnoki góllövők örökrangsorában
Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás játékosa 533 élvonalbeli bajnoki mérkőzésen szerzett 511 találattal a harmadik legeredményesebb játékos a világon, adta hírül honlapján a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS). A ranglista első helyére a brazil Pelé (541 gól) került. A 309 nevet tartalmazó listán 23 magyar futballista szerepel: Schlosser Imre (417) a 6., Zsengellér Gyula a 7. (416), Szusza Ferenc a 12. (393) helyen végzett. A ma is aktív ismert sztárok közül a svéd Henrik Larsson szerepel a legelőkelőbb helyen, ő 88. a ranglistán 261 találatával.
2009.01.23. 16:32
 
 
Megkezdődött a Nabucco vezetékkel foglalkozó kormányközi konferencia
Megkezdődött pénteken Brüsszelben az Európai Unió támogatását élvező Nabucco gázvezeték kivitelezésének feltételeit kidolgozni hivatott kormányközi konferencia - jelentette be az Európai Bizottság. Andris Piebalgs energiaügyi biztos közölte, hogy a tanácskozássorozat célja a megvalósításhoz szükséges államközi egyezmények kidolgozása. A magyar delegációt vezető Bayer Mihály Nabucco-nagykövet elmondta, a tény, hogy elindult a tárgyalás, pozitív üzenet a jövő heti magyarországi Nabucco-csúcstalálkozó előtt, annál is inkább, mert hazánk terjesztette be a tárgyalt megállapodás-tervezet első változatát. Az első fordulón ez a tervezet az asztalon is volt, egy másik szövegváltozattal együtt.
2009.01.23. 16:12
 
 
Fidesz: látszategyeztetés jellegű a rendkívüli parlamenti ülés
A Fidesz szerint a kormány továbbra sem képes kezelni a válságot, csak látszategyeztetéseket tart, és ilyen jellegűnek tűnik a rendkívüli parlamenti ülés is - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor az ellenzéki párt frakcióvezetője, aki szerint még nem döntötték el, hogy január 29-én kivonulnak-e az ülésteremből Gyurcsány Ferenc beszéde alatt. A frakcióvezető azt mondta, hogy a kormány nem képes hatékonyan kezelni a válságot, ehelyett egyeztetéseket tart, amelyek azonban cselekvés nélkül csak "látszategyeztetések" maradnak és egy "kibeszélőshow" jellegét veszik fel, ahol tárgyaló felek véleményt cserélhetnek, de ennek semmilyen következménye nincs a válságkezelésre.
2009.01.23. 16:05
 
 
Megállapodás-tervezetről egyeztetett a BKV a szakszervezetekkel
Egy lehetséges megállapodás-tervezet tartalmáról is egyeztettek pénteki megbeszélésükön a BKV és a szakszervezetek képviselői - közölte a közlekedési cég az MTI-vel. Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnökhelyettese tudatta, hogy a szakszervezetek elállnának a sztrájktól, ha a BKV elhalasztaná a HÉV kiszervezését. A BKV tájékoztatása szerint a 11 szakszervezettel folytatott megbeszélésen megállapodtak abban: a szakszervezetek a társaság vezérigazgatójához korábban eljuttatott, öt pontból álló vitaanyag egyes elemeit felhasználva a következő tárgyalásig véglegesítik a dokumentum sarokpontjait, és írásba foglalják az általuk elfogadhatónak tekintett megállapodás-tervezetet.
2009.01.23. 15:45
 
 
Ferihegyi sztrájk: a szakszervezetek elutasították a BA javaslatát
A korábban sztrájkot hirdetett két ferihegyi szakszervezet pénteken elutasította a munkáltató műszakpótlékra és egy lehetséges kompenzációs csomagra tett javaslatát, mivel elfogadhatatlannak tartják a műszakpótlékok csökkentését - közölte a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) pénteken. A szakszervezetek közös közleményükben kifejtették: mindkét fél által elfogadható - konkrét adatokkal és számításokkal alátámasztott - javaslatcsomagot ismertettek a BA vezetőségével. Vasárnap hajnalban megnyitják a második sztrájk óta zárva tartó 1-es terminált.
2009.01.23. 15:31
 
 
Gyurcsány: a költségvetést alacsonyabb inflációval tervezi át a kormány
Gyurcsány Ferenc kormányfő közölte: a költségvetés újratervezésekor a kormány a korábban rögzített 4,5 százalékos infláció helyett annál lényegesen alacsonyabb pénzromlási ütemmel számolja majd át az idei büdzsét. Szakértők azt ajánlották a kormánynak, hogy az Európai Unió és a Nemzetközi Valutalap 2009-2010-re vonatkozó előrejelzéseit vegye alapul, és azoknál óvatosabban számoljon - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, azt követően, hogy világgazdasági folyamatokat elemző szakértőkkel egyeztetett a Parlamentben. Gyurcsány Ferenc emlékeztetett arra, hogy az Európai Unió héten közzétett prognózisa Magyarország számára 2009-re 1,8 százalékos gazdasági recessziót vetített előre.
2009.01.23. 15:00
 
 
Február közepén érkezik a négyes metró déli fúrópajzsa a Gellért térre
A korábbi elképzelésekkel ellentétben nem ezen héten, hanem csak február közepén "tör be" a négyes metró déli alagútfúró szerkezete a Gellért téri állomásra - tudta meg az MTI pénteken városházi forrásokból. Tájékoztatásuk szerint az alagutat fúró Bamco konzorcium úgy döntött, hogy hétfőig csak megközelíti a Gellért téri peronalagutat, majd attól egy méterre megáll. Ezt követően felgyorsítják az állomás belső falazatának építését, és csak utána teszik meg a maradék egy métert. Így lehetővé válik egy olyan jellegű pajzsbetörés, mint az az előző állomásokon megvalósult.
2009.01.23. 14:11
 
 
Eddig hét gyanúsított van a terézvárosi ingatlanügyben
Eddig hét gyanúsított van a terézvárosi ingatlanügyben - közölte a BRFK pénteken. A rendőrség közleménye szerint a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya hűtlen kezelés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a korábban a "Terézváros önkormányzata tulajdonát képező Andrássy út 47. szám alatti ingatlan eladása ügyében". Az MTI értesülése szerint a hét gyanúsított egyikét, Verók István terézvárosi polgármestert pénteken hallgatta ki a rendőrség. A polgármester közölte: az Alkotmánybírósághoz fordulnak, mert véleményük szerint az eljárás megalapozatlan és alkotmányellenes.
2009.01.23. 14:00
 
 
Középpontban a legjobb nők
Először rendezik meg Magyarországon a New Yorkban és Londonban évek óta sikeres Glamour Women of the Year díjátadót, amelynek keretében öt plusz egy kategóriában hirdetnek győztest. A magazin többek között olyan világsztárokat díjazott, mint Hillary Clinton, Nicole Kidman, Tyra Banks, Victoria Beckham, Kate Beckinsale, Kate Moss, Kelly Osbourne vagy épp Annie Lennox. A lap magyarországi szerkesztősége úgy vélte, itt az ideje, hogy a névsorhoz magyar ismert nők is csatlakozzanak. A legjobb divattervezőre, a legjobb modellre, a legjobban öltözött nőre, a legjobb énekesnőre és a legjobb sportolónőre lehet szavazni az újságban található kuponon vagy a glamouronline.hu portálon. A díjátadóra március 19-én kerül sor.
2009.01.23. 13:12
 
 
Talmácsi hétfőn kezdi a tesztsorozatot
Talmácsi Gábor vasárnap utazik el Spanyolországba: a magyar motoros, aki tavaly a 125 kcm-esek között bronzérmes lett a világbajnokságon, az idén egy kategóriával feljebb, a negyedliteresek között mutatkozik be. Az MTI-nek a csapattól származó információi szerint Talmácsi hétfőtől szerdáig Jerezben gyakorol a 250 kcm-es géppel, majd csütörtökön elutazik Valenciába, ahol további két napon át teszteli az Apriliát. A 28 esztendős motoros, aki 2007-ben világbajnok lett a nyolcadliteresek között és pályafutása során összesen kilenc futamgyőzelmet aratott, az idén a 28-as rajtszámmal indul a vb-sorozaton.
2009.01.23. 12:53
 
 
Szent-Iványi István vezeti az SZDSZ EP-listáját
Szent-Iványi István vezeti az SZDSZ EP-listáját a párt ügyvivő testületének döntése értelmében - jelentette be a testület pénteki ülését követő sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. A pártelnök elmondta, hogy most csak a szabad demokraták jelenlegi EP-képviselőjének jelöléséről döntöttek, de az ügyvivő testülettől felhatalmazást kapott arra, hogy a jövő heti ülésre terjesszen be további négy nevet. A grémium ekkor dönt a jelöltekről, de a listát majd a párt országos tanácsa hagyja jóvá február eleji ülésén.
2009.01.23. 12:40
 
Felavatták a dán LEGO gyárát Nyíregyházán
Felavatták a dán LEGO csoport új gyárát a Nyíregyházi Ipari Parkban pénteken; a létesítményt Kjeld Kirk Kristiansen tulajdonos és Veres János pénzügyminiszter adta át. Európa legnagyobb játékkészítő vállalkozása korábbi beszállítója, az amerikai érdekeltségű Flextronics gyárát vette át és több tízmillió eurós befektetéssel alakította ki üzemét. A LEGO Csoport gyáraiban évente 22 milliárd darab játékelem készült, ennek 10 százalékát ezentúl a nyírségi üzemben gyártja majd az ott dolgozó 1.300 alkalmazott.
2009.01.23. 12:35
 
 
Negatív rekordot döntött a forint, majd kissé korrigált
A forint újabb negatív rekordot állított be a nap folyamán 291,20 forintos euró árfolyamon. Az eurót 289,60/80 forinton jegyezték pénteken délután négy órakor a budapesti bankközi kereskedelemben, 2,12 százalékkal gyengébb forint árfolyamon az előző délutáni 283,60/80 forintnál. A forint árfolyamvesztését főként a térséggel szemben romló befektetői hangulat okozza, de erősítette az a híresztelés is, hogy küszöbön áll az ország szuverén adósbesorolásának rontása az egyik nemzetközi hitelminősítő által. A szóban forgó intézet nem kommentálta az értesülést.
2009.01.23. 12:25
 
 
A frakciók megállapodtak a rendkívüli parlamenti ülés napirendjéről
Minden frakció egyetértetett azzal, hogy Gyurcsány Ferenc beszámolója kerüljön napirendre a parlament január 29-i rendkívüli ülésén - közölte Szili Katalin a házbizottság soron kívüli ülése után, pénteken. A házelnök elmondta: megállapodtak arról is, hogy a frakciók két körben, kétszer 15 percben reagálhatnak a miniszterelnök beszámolójára, majd a kormányfő válaszol a hozzászólásokra. Szili Katalin kérdésre válaszolva kitért arra, hogy a miniszterelnök nem nyújt be indítványt a tájékoztatóhoz, de ezt a megoldást sem zárja ki a házszabály. A rendkívüli ülésen az SZDSZ javaslatára megválasztják a Költségvetési Tanács tagjait is. A három jelöltről külön-külön voksolnak, megválasztásukhoz egyszerű többség kell.
2009.01.23. 12:00
 
 
Pénzkövetelő demonstráció a Megyeri hídon
Mintegy 50 vállalkozó és ugyanennyi cég képviselői gyűltek össze pénteken délelőtt 11 órakor a Megyeri híd pesti hídfőjének gyalogjárdáján, hogy kiegyenlítetlen számláik kifizetését követeljék a Ganz Híd-, Daru-, Acélszerkezetgyártó Zrt.-től. A követelések összege pár százezer forinttól néhány száz millióig terjed. A demonstrálók azt szeretnék elérni, hogy az állam, miután kifizette a fővállalkozót, ne vonuljon ki a láncból, hanem érje el az alvállalkozók kifizetését. A demonstrálók attól tartanak, hogy a Ganz Acélt "kiürítik" a tulajdonosok, és végleg elvész a nekik járó pénz. Miután a Ganz Acél egyik tulajdonosa a Hídépítő, azt is várják, hogy hasson oda: a követeléseiket fizesse ki.
2009.01.23. 11:43
 
 
Elcsigázott versenyzők a Bamako-ralin
A 130 versenycsapatnak kevesebb mint a fele állt rajthoz péntek reggel a Budapest-Bamako ralin. A szabályok szerint azonban senki nem esik ki, legfeljebb pontot veszít. A résztvevők egy oázisvárosból, a marokkói Foum Zguidból tartanak az ugyancsak marokkói Assa felé. A futamot jelenleg a Go-go Bamako Team - amelynek tagja Turjányi János, Zsom Lajos és Nagy József Attila - vezeti. Nagy József Attila tapasztalt rali-versenyző hírében áll, tavaly a Drezda-Wroclaw versenyen 4. helyet ért el - közölte pénteken a Budapest-Bamako rali kommunikációs csapata.
2009.01.23. 11:38
 
 
Több halott egy belgiumi bölcsődében történt késelésben
Legalább két gyerek és egy felnőtt veszítette életét egy nyugat-belgiumi bölcsődében történt késes támadásban pénteken - derül ki friss közlésekből. Korábbi médiahírek öt halottról szóltak. Egy orvos közlése szerint három haláleset erősíthető meg, de tíznél több a sebesült, akik között életveszélyes állapotú is van. A belügyminisztérium szintén három halálos áldozatot említett közleményében. A rendőrség kora délutánig nem nyilatkozott hivatalosan a történtekről, de a támadás tényét megerősítette. Guido De Padt belügyminiszter a helyszínre utazott, de már előtte bejelentette, hogy a tettest letartóztatták.
2009.01.23. 11:31
 
 
Ezüstös selyemmajom született a Szegedi Vadasparkban
Ezüstös selyemmajom született a Szegedi Vadasparkban; a karmosmajmok közé tartozó állatfaj egyedeinek létszáma a világ állatkertjeiben nem éri el a százat, közülük tíz Szegeden él. Olyan jól szaporodó ezüstösselyemmajom-csapattal, mint a Szegedi Vadaspark, kevés állatkert büszkélkedhet - tájékoztatta az MTI-t Veprik Róbert igazgató pénteken. A különleges karmosmajomfaj vadon az Amazonas menti esőerdőket lakja, egyre fogyatkozó számban, ezért az európai állatkertek fajmegmentési program keretében tartják és szaporítják. A létszámuk a világ állatkertjeiben összesen nem éri el a százat, s közülük tíz Szegeden él.
2009.01.23. 11:17
 
 
Emberrablás miatt nyomoznak az eltűnt francia lány eltűnése ügyében
Emberrablás miatt indított nyomozást a Legfőbb Ügyészség (LÜ) a december 4-én eltűnt francia diáklány, Ophélie Bretnacher ügyében - erősítette meg a Magyat Televízió honlapján található HíradóWeb adásának értesülését az LÜ pénteken. A HíradóWeb információja szerint a hatóságok a lány olasz kapcsolatát szeretnék feltérképezni. Borbély Zoltán, a Legfőbb Ügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: csütörtökön az LÜ nyomozásfelügyeleti és vádelőkészítési főosztálya helyt adott a szülők jogi képviselője által benyújtott panasznak, amelyet a Fővárosi Főügyészség nyomozást elutasító határozatával szemben terjesztett be. Ez alapján döntöttek a nyomozás elrendeléséről, amelyet a BRFK-nak kell lefolytatnia.
2009.01.23. 11:10
 
 
Nagy-Britannia is belépett a recessziós gazdaságok sorába
Nagy-Britannia hazai összterméke a tavalyi utolsó negyedévben 1,5 százalékkal csökkent, és 1,8 százalékkal kisebb volt, mint egy évvel korábban, jelentették a brit statisztikai hivatalban pénteken előzetes becslésként. Az elemzők 1,3 százalékos visszaesést vártak a harmadik negyedhez képest, és 1,4 százalékos romlást 2007 utolsó negyedéhez viszonyítva. A tavalyi harmadik negyedben a brit GDP 0,6 százalékkal csökkent negyedévről negyedévre, és 0,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Így Nagy-Britannia is belépett a recessziós gazdaságok sorába. A recessziót legalább két egymást követő negyedévi visszaesésben definiálja a nemzetközi gyakorlat.
2009.01.23. 11:10
 
Mégis lesz Pacquiao-Hatton mérkőzés
A lesz vagy nem lesz Pacquiao-Hatton összecsapás egymást váltó variációi közül megint - ám most már végérvényesnek tetsző módon - az előbbi kerekedett felül, vagyis minden jel szerint mégis megrendezik a jelen profi bokszának két kiemelkedő alakja közötti kisváltósúlyú mérkőzést. Az igen valószínűsége az után erősödött meg alaposan, hogy a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao kijelentette: megelégszik a meccsbevételből neki ígért 52 százalékkal, vagyis a minimálisan garantált mintegy 12 millió dollárral, miáltal elhárult a legfőbb akadály a brit Ricky Hattonnal május 2-ra, Las Vegasba tervezett összecsapás megtartása elől.
2009.01.23. 10:55
 
 
Kajak-kenu: veszélybe került a magyar válogatott részvétele az Eb-n
A megcsappant anyagi források miatt veszélybe került a magyar kajak-kenu válogatott részvétele a júniusi, németországi Európa-bajnokságon, és várhatóan az augusztusi, kanadai világbajnokságon is a korábbiaknál kisebb létszámú csapat indul majd - jelentette be a szövetség (MKKSZ) pénteki sajtótájékoztatóján Baráth Etele elnök. A sportági elöljáró elmondta: az elmúlt évekhez képest jóval kisebb állami támogatásra számíthatnak, ráadásul a gazdasági válság miatt több szponzor jelezte, hogy a korábbiaknál kevesebb pénzzel vagy egyáltalán nem tudja támogatni a szövetséget.
2009.01.23. 10:45
 
 
Férfi kézilabda-vb: Hajdu bízik az ötödik helyben
Bízik az ötödik hely elérésében Hajdu János, a horvátországi világbajnokság középdöntője előtt álló magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. Hajdu azt reméli, hogy csapata a folytatásban legyőzi a svéd és a dél-koreai együttest, és így a zágrábi csoportban harmadik lesz, vagyis harcolhat majd az ötödik helyért. A magyar szövetség célkitűzése egyébként a nyolc közé kerülés. A vb eddigi két legnagyobb meglepetése, hogy a mindig az esélyesek között számon tartott oroszok és spanyolok csak az alsó ágon, a 13-24. helyért folytathatják szereplésüket.
2009.01.23. 09:41
 
Obama megerősítette, hogy nem ellenzi a művi terhességmegszakítást
Az újdonsült amerikai elnök megerősítette, hogy - elődjével ellentétben - nem ellenzi a művi terhességmegszakítást. Barack Obama helyi idő szerint csütörtökön kijelentette, továbbra is szilárdan vallja, hogy a nőket megilleti az a jog, hogy szabadon eldöntsék: kívánnak-e gyermeket vállalni vagy sem. Az elnök az abortuszt legalizáló, a kérdésben ma is irányadó, nevezetes Roe kontra Wade ügyben hozott legfelsőbb bírósági döntés 36. évfordulóján kifejtette: az 1973. januári határozat nem pusztán a nők egészségét és a saját testük feletti rendelkezés jogát védi, hanem egy még ennél is jelentősebb elv jelképe: azé az elvé, hogy az állam nem szólhat bele a legbensőségesebb családi ügyekbe.
2009.01.23. 09:15
 
 
A britek harmada többet iszik a kelleténél
A brit felnőttek több mint harmada rendszeresen túllépi a kormány által ajánlott alkoholfogyasztás mennyiségét - derült ki egy csütörtökön közzétett hivatalos jelentésből. A felnőtt férfiaknak napi három-négy egység alkohol ajánlott, a nőknek pedig kettő, de maximum három. Az alkoholfogyasztással kapcsolatos egészségügyi kockázatok és a kormány figyelmeztetése ellenére azonban a felnőttek 37 százaléka legalább egyszer egy héten túllépi a kívánatos mennyiséget, húsz százalék pedig annak több mint a dupláját fogyasztja a legivósabb napján. A brit Országos Statisztikai Hivatal 2007-es felmérésén alapuló adatai azt is elárulták, hogy több férfi lépi át a javallott küszöböt, mint nő.
2009.01.23. 08:30
 
 
Gyurcsány: a Nabucco-gázvezeték előfinanszírozása a budapesti konferencia fő célja
A Nabucco-gázvezeték előfinanszírozásának megteremtése a budapesti Nabucco-konferencia egyik fő célja - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MTI-nek adott nyilatkozatában. A miniszterelnök úgy vélekedett, hogy a Nabucco-gázvezeték ügye a "22-es csapdájára" emlékeztetett az elmúlt időszakban: a forrásokat adó országok azt mondták, addig nem kötelezik el magukat, amíg nem világos, hogy épül-e vezeték, akik pedig építhetnék a vezetéket, azt mondták, nem kötelezik el magukat az építés mellett, amíg nem világos, hogy lesz-e forrás. "Nekünk, akiknek fontosabb, hogy megépüljön a Nabucco, nekünk kell többet tennünk" - mondta.
2009.01.23. 08:20
 
 
Bírót "lefütyülő" papagáj
Papagáj okozott tökéletes zűrzavart egy focimeccsen Nagy-Britanniában: állandóan utánozta a bíró füttyét, a játékosok meg mindig engedelmesen megálltak a sípszóra. Eleinte csodálkozva néztek a bíróra, aki buzgón intett, hogy folytassák a játékot, ám a következő szabálytalanságnál és füttynél a papagáj megint közbefújt. A termetes madár közvetlenül a pálya szélénél figyelte a mérkőzést, gazdasszonya társaságában, de nem szabadon, hanem kalitkában. Nem csak rendre lefújta az akciókat, hanem be-bekiabálta: helyes fiú! A 45 éves bíró egy idő után úgy döntött, hogy képtelen papagáj-sípvisszhanggal vezetni a mérkőzést, és megkérte a nőt, vigye minél messzebb madarát - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.
2009.01.23. 07:55
 
 
Megkezdődnek a középiskolai központi írásbeli vizsgák
Megkezdődnek pénteken a középiskolai központi írásbeli vizsgák; az elkövetkező két napon mintegy 68.500 diák felvételizik a 2009/2010-es tanévre a 4 vagy 5 évfolyamos középfokú iskolákba, illetve a 6 és a 8 osztályos gimnáziumokba. A felvételi rendszerében 1.092 középfokú iskola 5.585 osztályt, tagozatot hirdetett meg. Újdonság, hogy ebben az évben az egyes iskolák már nem tarthatnak különböző tantárgyakból saját, helyi követelményekre épülő írásbeli felvételi vizsgákat. Ezért azok a felvételizők, aki nem olyan intézményekbe jelentkeznek, amelyek kizárólag az általános iskolai eredmények alapján rangsorolják a felvételizőket, az idén egységes központi írásbeli felvételin adnak számot a tudásukról.
2009.01.23. 07:45
 
 
Napi Gazdaság: szofisztikáltabb lesz az APEH vagyonvizsgálata
Két év alatt 17 ezer vagyongyarapodási vizsgálatot fejezett be az adóhatóság, összesen mintegy 75 milliárd forint adóhiányt állapítva meg. Az idén valószínűleg véget ér a dömpingvizsgálatok ideje, az APEH tudatosabban választ majd alanyokat - ismerteti a pénteki Napi Gazdaság. A 2007-es évre jellemző túlbuzgóság után tavaly már sokkal kevesebb vagyonosodási vizsgálatot indított az adóhatóság: a 2007-ben lezárult 11 ezer vizsgálat után tavaly már csak hatezer ilyen ügyet fejeztek be a revizorok. Az idei elképzeléseket egyelőre homály fedi, az ellenőrzési irányelvek csak február közepén lesznek nyilvánosak. Annyi azonban már vélelmezhető, hogy lejárt a dömping jellegű ellenőrzések időszaka.
2009.01.23. 07:35
 
 
Többpárti intézkedéscsomag az építőipari válság kezelésére
Többpárti együttműködéssel készül és várhatóan jövő hét kedden kerül először politikai egyeztetésre annak az intézkedéscsomagnak az első verziója, amely az építőipart érintő válság kezelésére hivatott - ismerteti a pénteki Népszabadság. A Fidesz kezdeményezte a parlament gazdasági bizottsága keretében az intézkedéscsomagot kidolgozó testület létrehozását, a szocialisták és az SZDSZ azonnal elfogadta az ajánlatot, az MDF és a KDNP egyelőre nem reagált. A munkacsoport több elképzelése túlterjeszkedik a szigorúan vett építőipari határokon. Például bérlakásprogramban, illetve egy Lakásmobilitási Alap felállításában is gondolkodnak a fizetésképtelenné vált tulajdonosok lakásainak átvétele érdekében.
2009.01.23. 07:30
 
 
Hamász: Obama nem jelent változást George Bushhoz képest
A Hamász palesztin mozgalom szerint nem jelent változást az Egyesült Államok közel-keleti politikájában, hogy Barack Obama váltotta George Busht a Fehér Házban, az új elnök ugyanazt a hibás politikát fogja folytatni, amelyet elődje. "Obama ugyanazt az utat követi, amelyet a korábbi amerikai elnökök követtek" - mondta Uszáma Hamdan, az iszlamista mozgalom libanoni szóvivője az al-Dzsazíra katari hírtévének adott nyilatkozatában. "Úgy tűnik, el fogja követni ugyanazokat a hibákat, amelyeket George Bush elkövetett" - fűzte hozzá. "Szerencsétlen kezdetnek" nevezte, hogy az új amerikai elnök a tartós izraeli-palesztin tűzszünet feltételei között említette, hogy a Hamásznak le kell állítania az Izrael elleni rakétatámadásokat.
2009.01.23. 07:00
 
 
MOZI: Halálos iram
A film rendhagyó módon az első rész folytatása. Brian-t (Paul Walker) kiengedik a börtönből, hogy segítsen a szövetségieknek egy Braga nevű heroinkereskedő lekapcsolásában. Egy informátor segítségével Brian - és végül Dominic (Vin Diesel) is - beépül a szervezetbe, természetes ismét sofőr szerepben.
2009.01.22. 21:26
 
 
Budapest-Bamako rali: sokan nem fürödtek az indulás óta
A hir3.hu által támogatott csapattal telefonon sikerült beszélni a délután folyamán, és tájékoztatták szerkesztőségünket a rali eseményeiről.
2009.01.22. 21:04
 
 
Még összesítik a gázkrízis miatt elszenvedett károkat
Még összesítik és számolják azokat a károkat, amelyeket a magyar vállalkozások, a magyar gazdaság szenvedett el amiatt, hogy január első napjaiban Ukrajna felől megszakadt az orosz gáz tranzitja Magyarországra - mondta Szőke Katalin, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium sajtófőnöke az MTI-nek csütörtökön. Ukrajna január 5-én csökkentette a magyar szállítási igényt, majd január 6-án teljes mértékben leállította a gázszállítást, amelyet csak január 20-án kora délután állított helyre. Szerda óta már a megszokott, a gázkereskedők által igényelt napi mennyiség érkezik.
2009.01.22. 20:36
 
 
Férfi kézilabda-vb: kikapott a magyar válogatott
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-22-re kikapott az olimpiai bajnok francia csapattól, így a lehetséges négyből egyetlen pontot visz magával a szombaton kezdődő 12-es középdöntőbe a horvátországi világbajnokságon. A csoport (Eszék), 5., utolsó forduló: Franciaország-Magyarország 27-22 (13-8), gól: Fernandez 5, Karabatic 5, Narcisse 5, Abalo 4, Guigou 3/2, Gille 2, Sorhaindo 2, Dinart 1, illetve Gál 5, Ilyés 4, Nagy 4, Törő 3, Eklemovics 2, Iváncsik T. 2, Császár 2. Kemény védekezéssel nyitottak a magyarok, ám a több mint másfél évtizede a világ élvonalához tartozó rivális védőfala is nagyon masszív volt.
2009.01.22. 20:31
 
 
Obama kémbiztos mobilt kap
A bevallottan BlackBerry-függő Barack Obama a CNN jelentése szerint megkapja kedvenc mobiltelefonja kémbiztos változatát. Az Egyesült Államok modern technikát remekül felhasználó, 44. elnökét már a választási kampány alatt is gyakran kapták lencsevégre, amint BlackBerry-típusú okostelefonján emailezik, sőt egy hírességekkel foglalkozó honlapon az előkelő második helyet szerezte meg a mániákus BlackBerry-használók között. A Fehér Ház biztonságáért felelős titkosszolgálatnak úgy kellett "kiimádkozni a kezéből" a veszélyesnek ítélt eszközt - mint azt Obama a CNBC-nek mesélte.
2009.01.22. 19:44
 
 
Hatszáz fix telepítésű traffipaxot állít munkába a rendőrség
Már méri az autók sebességét Pest megye első két fix telepítésű traffipaxa az M0-ás autóúton. A két napja átadott műszerekkel együtt 2011 végéig az ország közútjainak összesen hatszáz, fokozottan balesetveszélyes pontján fotózzák majd állandó jelleggel a gyorshajtókat. Várhatóan februárra készül el a hatszáz fix traffipax telepítési helyeit tartalmazó lista - tudta meg az MTI csütörtökön az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtószolgálatától. Az illetékes minisztérium és a rendőrség szakemberei között folyó egyeztetések után látnak hozzá az új traffipaxok szereléséhez. A körültekintő előkészítés azért is indokolt, mert a rendszeres karbantartásról is gondoskodni kell.
2009.01.22. 18:49
 
 
AC Milan: Nesta egy hónap múlva visszatér
Alessandro Nesta, az AC Milan labdarúgócsapatának hosszabb ideje hátsérüléssel bajlódó klasszis játékosa várhatóan egy hónap múlva visszatérhet a pályára. A vb-címe mellett két Bajnokok Ligája-győzelmet is begyűjtött 32 esztendős védőt Floridában kezelték. "Borzasztóan nehéz időszakot vészeltem át, most már nagyon hiányzik a játék. Hogy mikor térek vissza? Nos, minél előbb, talán egy hónap múlva." - nyilatkozta hazaérkezése után a világ egyik legjobb védőjének tartott futballista. Nesta júliusban sérült meg. Október közepén már úgy tűnt, visszatérhet a pályára, ám csupán egy felkészülési mérkőzésen tudott játszani, illetve a Sampdoria elleni bajnokin (október 19.) ülhetett le a kispadra.
2009.01.22. 18:47
 
 
A kamionstop szigorúbb szabályozását kéri az SZDSZ
Az SZDSZ azt kéri, a kormány léptesse életbe a kamionstop enyhítése előtti, szigorúbb szabályokat - közölte a liberális párt csütörtökön az MTI-vel. Mint írták, az SZDSZ már a kamionstop szabályozásának enyhítésekor is tiltakozott, és felhívta a figyelmet az intézkedés káros hatásaira. Az enyhítés eredményeképpen a csúcsforgalmi időszak jelentősen meghosszabbodott, ami a szennyezőanyag-kibocsátás megnövekedését okozta - hangsúlyozzák; hozzátéve: ennek következtében az enyhítés sérti az állampolgárok alkotmányban biztosított egészséges környezethez való jogát, és a magasabb hétvégi zajterhelés mellett fokozottabb balesetveszéllyel is jár.
2009.01.22. 18:34
 
 
Metallica a Dicsőség Csarnokában
Idén többek között a Metallicát éri az a megtiszteltetés, hogy bekerül a halhatatlanok közé, a Rock and Roll Dicsőség Csarnokba.
2009.01.22. 18:02
 
 
Hillary Clinton: új korszak kezdődik az amerikai diplomáciában
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter első hivatali napján csütörtökön kijelentette: új korszak kezdődik az amerikai diplomáciában, de nehéz idők várhatók. A szenátus által előző nap megerősített, majd hivatalába rögtön beiktatott miniszter hivatalosan átvette a State Department irányítását. A washingtoni külügyminisztérium bejáratánál az intézmény mintegy ezer munkatársa éljenezve köszöntötte Clintont, aki kijelentette: mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy "nyilvánvaló legyen, az erőteljes diplomácia és a hatékony megközelítés Amerika jövőjének két legjobb, hosszú távú eszköze".
2009.01.22. 17:44
 
 
Eső miatt elmaradt a portugáliai Forma-1-es tesztelés
A kellemetlen időjárási viszonyok miatt elmaradt a Forma-1-es istállók csütörtöki tesztje a portugáliai Algarve-pályán. A folyamatos esőzés miatt hatalmas tócsák keletkeztek az aszfaltcsíkon, ráadásul ködpárnák is nehezítették a látást, ezért a Renault, a McLaren-Mercedes, a Toyota és a Toro Rosso pilótái a boxban maradtak. Szerdán Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit világbajnoka és a korábbi kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso (Renault) tesztelt az Algarve-pályán. Hamilton az MP4-24-es jelzésű géppel, míg Alonso az R-29-cel gyakorolt.
2009.01.22. 17:43
 
 
Obama elrendelte Guantánamo egy éven belüli bezárását
Barack Obama amerikai elnök csütörtökön elrendelte a guantánamói katonai börtön egy éven belüli bezárását és a terrorizmussal gyanúsítottak kegyetlen módszerekkel történő kihallgatásának beszüntetését. A rendeletet az elnök a Fehér Házban írta alá ünnepélyes keretek között. A kubai területen működő amerikai támaszponton lévő fogolytábor bezárása Obama egyik választási ígérete volt. A telepen éveken át vádemelés nélkül tartottak fogva terroristagyanús embereket. A guantánamói haditengerészeti bázison a becslések szerint jelenleg 245 férfi őriznek, többségüket hosszú évek óta. Az Obama-kormánynak meg kell oldania, hogy mi legyen a foglyok sorsa.
2009.01.22. 17:31
 
 
Műkorcsolya Eb: Hoffmannék a 11. helyen az original után
A Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtánckettős a 11. helyen áll az original program után a Helsinkiben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon. Az újonnan alakult páros a keddi kötelezőt követően még nyolcadik volt, a csütörtöki originalban azonban - a nemzetközi szövetség honlapja alapján - tizenegy duó is megelőzte, ezzel összesítésben három helyet visszacsúszott. A nemzetközi porondon most bemutatkozó páros a kontinensverseny előtt a legjobb tíz közé kerülést tűzte ki célként maga elé. Pénteken, a kűr után alakul ki a végső sorrend. A versenyben a tavaly világ- és Európa-bajnok orosz Jana Hohlova és Szergej Novickij vezet.
2009.01.22. 16:46
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179[2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista