2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Cseh Lászlóék Almádi és Fűzfő között ingáznak
Kiss László szövetségi kapitány vezetésével Balaton-parti edzőtáborozással kezdték meg hétfőn felkészülésüket a nyári, római világbajnokságra a legjobb magyar úszók, így Cseh László, a pekingi olimpia háromszoros ezüstérmese. A 16 versenyző alkotta csapat vasárnap gyülekezett Balatonalmádiban, ahol a következő két hét alatt laknak, s onnan járnak át naponta Fűzfőre, a válogatott közös gyakorlásainak rendre otthont adó uszodába. Könnyítést a napi penzumban csupán a szerda és a szombat jelent, amikor is csak egy edzés van, ekkor "csupán" egy óra gimnasztika, alapvetően lazító gyakorlatok elvégzése, továbbá összesen kétórányi úszás vár a versenyzőkre.
2009.01.26. 12:44
 
 
A Hamász nem engedi szabadon Gilád Salitot
Nem lehet része az Izraellel kötendő tűzszüneti megállapodásnak a 2006-ban a Gázai övezetben foglyul ejtett izraeli katona, Gilád Salit szabadon bocsátása - közölte hétfőn Kairóban a Hamász palesztin iszlamista szervezet egyik vezetője. Ajman Taha, a Hamász gázai szóvivője a Mena egyiptomi hírügynökségnek úgy nyilatkozott, hogy Salit ügye "külön kérdés, és csakis egy fogolycsere-megállapodás keretében lehet róla tárgyalni". A Hamász küldöttsége vasárnap Kairóban tárgyalt a közvetítést vállaló Omar Szuleimannal, az egyiptomi titkosszolgálat vezetőjével - egyiptomi közlés szerint - "a tűzszünet megszilárdításának, valamint a tartós fegyvernyugvásról szóló megállapodásnak" az eszközeiről.
2009.01.26. 12:26
 
 
Érkeznek a delegációk a keddi Nabucco-csúcsra
A január 26-án és 27-én Budapesten tanácskozó Nabucco csúcsra 17-20 delegációt várnak, és eddig 12 ország állam- és kormányfője, valamint szakminisztere jelezte részvételét több nemzetközi szervezet képviselője mellett - közölte a kormányszóvivői iroda. A Parlament, a Magyar Tudományos Akadémia és a Belváros területén jelentős közlekedési dugók alakulhatnak ki, továbbá részleges, rövid ideig tartó korlátozásra kell számítani a Ferihegyi repülőtérre vezető útvonalon a delegációk átvonulásának idejére - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.
2009.01.26. 11:50
 
 
Kovács László: kulcsfontosságú a kedvezményes áfa-kulcs kiterjesztése
Foglalkoztatáspolitikai szempontból kulcsfontosságú a nagy élőmunka igényű, helyi szolgáltatások kedvezményes áfa-kulcsának 2010 utáni kiterjesztése az Európai Unióban - nyilatkozta hétfőn az MTI-nek Kovács László, az EU adó- és vámügyi biztosa. Szerinte amennyiben az intézkedés elmarad, kisvállalkozások tízezrei kerülhetnek a tönk szélére, munkavállalók százezreinek megélhetését veszélyeztetve. Kovács László elmondta, hogy az Európai Tanács 2008 decemberében megfogalmazott ajánlásában kérte a pénzügyminiszteri tanácsot, hogy 2009 márciusáig dolgozza ki a döntés részleteit, hogy az országok, amelyek a csökkentett áfa-kulcsot 2010 után is alkalmazni kívánják, megtehessék ezt.
2009.01.26. 11:49
 
 
Franciaországban 680 ezer háztartás, Spanyolországban 80 ezer áram nélkül
Az Európa délnyugati részén végigsöprő hatalmas szélvihar pusztítása következtében Franciaországban még mindig 680 ezer háztartás volt hétfőn délelőtt áram nélkül. Spanyolországban mintegy 80 ezren nélkülözik az áramot az ítéletidő nyomán. A rendkívüli időjárás 27 ember halálát követelte Európában, nyolcan Franciaországban, 15-en Spanyolországban, négyen pedig Olaszországban vesztették életüket. Az orkán zavarokat okozott a légi-, a közúti és a vasúti közlekedésben, és Franciaországban közel kétmillió otthont fosztott meg az áramellátástól. Hétfőn délelőtt 680 ezer lakásban még mindig nem működött az áram.
2009.01.26. 11:43
 
 
APEH: 8818 milliárd forint adójellegű bevétel 2008-ban
Az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) 2008-ban 8818 milliárd forint adójellegű bevételre tett szert - jelentette be Szikora János elnök hétfői budapesti tájékoztatóján. A létszámemelés nyomán tavaly 317 ezer ellenőrzést folytatott le a szervezet, szemben a 2007. évi 246 ezerrel, s a megállapított adókülönbözet 468 milliárd forintot tett ki, szemben az előző évi 357 milliárd forinttal - ismertette az adatokat az elnök. Elmondta, hogy a nyilvántartott adóhátralék összege 2008-ban 1632 milliárdra emelkedett az előző évi 1338 milliárd forintról.
2009.01.26. 11:20
 
 
Solana segítséget ígér Washingtonnak Guantánamo-ügyben
Az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője uniós támogatást ígért hétfőn Washingtonnak az új amerikai elnök által bezárásra ítélt guantánamói fogolytáborban őrzött személyek elhelyezése ügyében. "Ez amerikai probléma, amit az amerikaiaknak kell megoldaniuk, de szükség esetén készek vagyunk segíteni" - mondta újságíróknak Javier Solana, közvetlenül az EU-külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának megkezdése előtt. A megbeszélésnek - portugál indítványra, hathatós francia támogatás mellett - ez az egyik témája, bár határozati javaslatot egyelőre nem készítettek elő, annyira frissen merült fel a kérdés.
2009.01.26. 11:20
 
 
Félidejéhez ért a Bamako-rali
Félidejéhez ért az idei Budapest-Bamako-rali, a mezőny Mauritániában jár. Negyedik alkalommal rajtolt el január 17-én az 56-osok teréről a Budapest-Bamako futam több mint hatszáz résztvevője, akik verseny- és túrakategóriában indulhattak. A versenyzők a hétvégén egy régi Dakar-útvonalon haladtak át Marokkóból a politikai konfliktus övezetébe, a Szahara nyugati részébe. A helyzet feszültsége miatt katonai kíséretet kapott a mezőny - olvasható a Bamako-rali honlapján. A verseny résztvevőinek igen kemény, embert és autót próbáló útvonalon kell Bamakóba jutniuk. A napokban homokos és sziklás szakaszokon haladtak át.
2009.01.26. 11:17
 
Irakban lezuhant két amerikai katonai helikopter: 4 halott
Lezuhant két amerikai katonai helikopter hétfőn Irak északi részén, négy amerikai katona meghalt - közölte az amerikai hadsereg. Jose Lopez őrnagy, szóvivő elmondta, hogy az eset helyi idő szerint hajnali negyed háromkor történt. A szövetséges erők négy tagja életét vesztette. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet, az ügyben folyik a vizsgálat, de Lopez szerint "nem úgy tűnik, mintha az ok ellenséges akció lett volna". Egy másik szóvivő, Derrick Cheng őrnagy később hozáfűzte, hogy mind a négy halott amerikai volt. Egy iraki rendőrtábornok, aki kérte névtelensége megőrzését, és aki az északi Szaláheddin tartományért felelős, azt mondta, hogy két kis helikopter ütközött össze Kirkuk közelében, a fővárostól, Bagdadtól 250 kilométerre északra.
2009.01.26. 11:05
 
 
Fidesz: Ferencváros elindította a változás évét
A Fidesz szerint Ferencváros elindította a változás évét, az emberek azt üzenték a vasárnapi időközi választáson, hogy alkalmatlannak tartják a jelenlegi kormányt arra, hogy kivezesse az országot a válságból - mondta Bácskai János, a Fidesz-KDNP jelöltjeként parlamenti mandátumot szerző politikus hétfői sajtótájékoztatóján. Bácskai János úgy vélte, hogy rá leadott 60 százalék feletti szavazatarány egyrészt visszaigazolja a közvélemény-kutatások adatait, másrészt jelzi, hogy az emberek döntő többsége azt szeretné, ha véget érne a kormány vesszőfutása, ha változás lenne az országban, és ezt a változást a Fideszre bíznák.
2009.01.26. 11:00
 
 
Caprice szupermodell dögös fehérnemű kollekciója
A szőke szupermodell, Caprice már régóta nem hallatott magáról. Most viszont újra itt van, vadonatúj fehérnemű kollekcióval, melyet saját maga mutat be.
2009.01.26. 10:06
 
 
Autórabló kecske
Fegyveres rablás gyanújával tart őrizetben egy kecskét a rendőrség Nigériában. Nem rendőrök érték tetten és fogták el az állatot, hanem a polgárőrség, amelynek egy járőrcsapata tanúja volt az autórablási kísérletnek. Elmondásuk szerint a kecske először férfi volt, és egy cinkosával együtt próbált elrabolni egy autót. A polgárőrök láttán azonban elfutottak, egyiküknek sikerült meglógnia, a másik viszont átváltoztatta magát kecskévé. Őt elfogták és bevitték a rendőrségre. Kwara tartomány rendőrségi szóvivője a következőt mondta: "Egy kecskét valóban őrizetben tartunk, de a történetet nem tudjuk megerősíteni. Hogy egy ember át tud-e alakulni kecskévé, azt tudományosan kell bizonyítani" - mondta Tunde Mohammed a Reuters hírügynökségnek.
2009.01.26. 10:00
 
 
2 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom
A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2008 novemberében 2 százalékkal, az első tizenegy hónapban 1,9 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal hétfőn. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint a kiskereskedelmi eladások volumene 0,4 százalékkal mérséklődött az előző havihoz képest. A kiskereskedelmi forgalom a naptárhatástól megtisztított adatok alapján októberben 1,4 százalékkal, az első tíz hónapban 1,9 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól, míg szezonálisan és naptárhatástól megtisztítva 0,1 százalékkal mérséklődött az előző hónaphoz képest.
2009.01.26. 09:10
 
 
Australian Open: Szávay párosban is búcsúzott
Szávay Ágnes az orosz Jelena Vesznyinával az oldalán kikapott a női párosok harmadik fordulójában az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Eredmény: női páros, nyolcaddöntő: Daniela Hantuchova, Szugijama Aj (szlovák, japán, 9.) - Szávay Ágnes, Jelena Vesznyina (magyar, orosz) 6:1, 6:2.
2009.01.26. 07:29
 
 
Az első 3D szexfilm Hongkongból
Egy hongkongi producer háromdimenziós erotikus filmmel akarja visszacsábítani a nézőket a mozikba - számolt be a Sunday Morning Post című napilap. Stephen Siu, a One Dollar Production iroda vezetője nagyjából 30 millió hongkongi dolláros (870 millió forint) költségvetésből akarja elkészíteni a különleges effektusokban gazdag, 3D Sex and Zen című filmjét. Szerinte olyan lesz, mintha a néző "az ágy szélén ülne". A mozi a XVII. századi író, Li Jü Zsouputuang (Érzéki imaszőnyeg) című regényét dolgozza fel, amelyben a testi élvezetek túlhajtása végül tragédiába torkollik.
2009.01.26. 07:24
 
 
FC Barcelona: Messi cáfolta a távozásáról szóló híreket
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója, azt mondta, hogy csak akkor megy el a katalán fővárosból, ha küldik. "Nem tudom, honnan származnak az esetleges távozásomról szóló pletykák, de szeretném határozottan leszögezni: nem megyek el innen. Úgy érzem magam, mintha otthon lennék, csak akkor távozom, ha már nem lesz szükség rám, és elküldenek" - nyilatkozta a dél-amerikai válogatott támadó vasárnap a Barca tv-állomásnak. A spanyol sajtóban több alkalommal is felröppent a hír, hogy a Real Madrid új elnökének megválasztásánál fontos ütőkártya lehet az argentin csodacsatár megszerzése.
2009.01.26. 07:20
 
 
Brüsszel vizsgálja a pápai húsüzemnek adott állami hitelt
Brüsszel a Pápai Hús Zrt. megvételéhez nyújtott állami hitelgarancia ügyében vizsgálódik - tudta meg a Világgazdaság. A bizottság arról kíván meggyőződni, hogy a tranzakció megfelel-e az állami támogatásokról szóló uniós szabályoknak - írja hétfői számban a gazdasági lap uniós forrásokra hivatkozva. A húsipar több szereplője kifogásolja, miért csak a dunántúli társaság került kivételezett helyzetbe, hiszen a gazdasági válság elmélyülése kapcsán maga is igényt tartana hasonló állami segítségre. Jelezték ugyanakkor, hogy Brüsszel "nem tőlük kapta a fülest" a pápai vizsgálathoz. A hírre reagálva Gőgös Zoltán az agrártárca államtitkára közölte: szó sincs burkolt állami támogatásról.
2009.01.26. 07:10
 
 
Szakorvosokat csábítana háziorvosi praxisba az egészségügyi tárca
Szakorvosokat csábítana a több ezer betöltetlen háziorvosi praxisba az Egészségügyi Minisztérium - értesült a Népszava. A szaktárcánál kész annak a rendeletnek a tervezete, ami megkönnyítené a klinikai szakorvosok átképzését és praktizálását - írja a lap hétfői számában. Ez azt jelenti, hogy a klinikai szakképesítéssel rendelkező orvos az önkormányzat által igazolt területi ellátási érdekből - a házi-gyermekorvosi tevékenység kivételével - elláthat háziorvosi feladatokat. Vojnik Mária, az Egészségügyi Minisztérium államtitkára közölte: a rendelet nem mentesíti a szakorvost a háziorvosi vizsga alól, csupán haladékot ad annak letételére, legfeljebb öt évig.
2009.01.26. 07:00
 
 
A fővárosiak jelentős többsége szerint Budapestnek változás kell
Egy közelmúltban elkészült közvélemény kutatás szerint Tarlós Istvánnak, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjének jelentős az előnye a jelenlegi főpolgármesterrel, Demszky Gáborral szemben - írja a hétfői Magyar Nemzet. Egy most vasárnap tartandó főpolgármester választás esetén a megkérdezettek mindössze 17 százaléka voksolna a jelenlegi főpolgármesterre, Demszky Gáborra. Hagyó Miklósra - az MSZP egyik esélyes főpolgármester-jelöltjére - valamivel több mint négy százalék adná voksát. Tarlós István - aki 2006-ban független főpolgármester-jelölt volt - viszont 30 százalékos táborral rendelkezik - írja a lap a KÓD Piac-, Vélemény- és Médiakutató Intézet által ezer fő megkérdezésével januárban készített felmérésére hivatkozva.
2009.01.26. 06:54
 
 
Tartós tűzszünetre szólítottak fel az uniós külügyminiszterek
A humanitárius segélyek eljutásának, a fegyvernyugvás tartósságának, valamint a palesztin fegyvercsempészet megfékezésének fontosságát emelték ki az európai uniós tagországok külügyminiszterei azon a találkozón, amelyet vasárnap este Brüsszelben folytattak palesztin, jordániai, egyiptomi és török kollégájukkal a Gázai övezet helyzetéről. Mint a megbeszélést követő sajtótájékoztatón az uniós elnökséget betöltő Csehország külügyminisztere, Karel Schwarzenberg hangsúlyozta, a helyzet javításához szükség van arra, hogy az övezet kiszámítható módon nyitva legyen.
2009.01.26. 06:50
 
Szonda Ipsos: az emberek 80 százaléka alapvető reformokat akar
Az emberek 80 százaléka fontosnak vagy egyenesen nélkülözhetetlennek tartja az alapvető reformok végrehajtását az országban - tartalmazza a Szonda Ipsosnak az MTV A szólás szabadsága című műsorának megrendelésére készített reprezentatív felmérése. Az MSZP-szimpatizánsok 61 százaléka szerint az ország jövője fontosabb, minthogy a megkérdezett jövedelme változatlan maradjon, ugyanakkor a megkérdezett Fidesz-szimpatizánsok 54 százaléka szerint nem az ő dolguk segíteni a kilábalást, de ugyanez elmondható a bizonytalan pártpreferenciájúakra is, hiszen csak 41 százalékuk válaszolt úgy, hogy az ország jövője fontosabb, mint az ő jövedelme.
2009.01.25. 21:30
 
 
A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte el a mandátumot Ferencvárosban
A Fidesz-KDNP jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi ferencvárosi időközi országgyűlési választáson a nem hivatalos adatok szerint, így Bácskai János képviselheti a következő közel másfél évben a főváros 12-es számú választókerületét az Országgyűlésben. A választás második fordulója érvényes, mert a szavazók több mint 25 százaléka részt vett a szavazáson. A szavazókörök zárása előtti utolsó, 17.30-as órai adatok szerint a választásra jogosultak 25,72 százaléka adta le voksát. Bácskai Jánosra 5332, az MSZP jelöltjére, Bánsághi Tamásra 2452, a Jobbikéra, Szegedi Csanádra 674, a Humanista Pártéra, Várady Tiborra 350, a Magyar Kommunista Munkáspártéra, Paulik Péterre 48 választó szavazott.
2009.01.25. 19:55
 
 
Összehangoltabb segítséget sürget az EU Gázában
A gázai humanitárius segítség jobb összehangolását sürgette egyebek között az Európai Unió azon a találkozón, amelyet tagországainak külügyminiszterei vasárnap este Brüsszelben folytattak egyiptomi, jordániai, török és palesztin partnereikkel. Karel Schwarzenberg cseh külügyminiszter a találkozó előtt nyilatkozva úgy vélte, elsősorban a koordinálásban kellene eredményt elérni a közeljövőben. Az ülés előtt - amelyen a palesztin vezetést Rijád al-Malki külügyminiszter képviselte - Ali Babacan török külügyminiszter úgy nyilatkozott, sürgető lenne elgondolkodni a békefolyamat újraindításának módjáról is.
2009.01.25. 19:21
 
 
A tőzsde az eredménybeszámolókra és a Fehér Házra figyel
A befektetők a jövő héten a rémes eredménybeszámolókra figyelnek, és közben a Fehér Ház felé sandítanak: készülnek-e új tervek a bankok megmentésére és a gazdaság ösztönzésére az eddig ismerteken túl, és főleg: milyen hamar. Szerdán hirdet eredményt a Fed kamatalakító nyíltpiaci bizottsága. Már nincs hová csökkenteni a kamatot, miután a Fed decemberben 0-0,25 százalékos sávra csökkentette irányadó szövetségi napikamatcélját. Kamatmozdulatot nem is vár a piac, de arra sokan számítanak, hogy a Fed megerősíti: még sokáig nulla felé akarja terelni a napikamatokat, és talán bejelent néhány új, másféle intézkedést a hitelszűke enyhítésére.
2009.01.25. 19:00
 
 
Izrael másfél éves, a Hamász egyéves tűzszünetet javasol Gázában
Izrael 18 hónapos tűzszünetet javasolt egyiptomi közvetítőkön keresztül a Hamásznak, az utóbbi viszont egyéves tűzszünetet akar - közölte vasárnap egy magas rangú Hamász-tisztségviselő. "A Hamász meghallgatta az izraeli javaslatot, amelyet Ámosz Gilád (a védelmi miniszter főtanácsadója) tett és benne egy másfél éves tűzszünet ajánlatát, de a Hamász egy évre szóló ellenjavaslatot tett" - mondta Ajman Taha újságíróknak, miután egyiptomi hírszerzési tisztségviselőkkel tanácskozott Kairóban.
2009.01.25. 19:00
 
 
Férfi kézilabda-vb: fontos magyar győzelem a svédek ellen
A magyar válogatott hatalmas csatában 31-30-ra nyert a svéd csapat ellen a férfi kézilabda-világbajnokság zágrábi középdöntős csoportjában vasárnap, és így maradt esély, hogy az együttes a legjobb hat közé kerüljön. Középdöntő, 2. forduló: I. csoport (Zágráb): Magyarország-Svédország 31-30 (16-18). gól: Ilyés 8, Császár 7/1, Nagy 6, Gál 3, Iváncsik G. 3, Iváncsik T. 2, Mocsai 1/1, Harsányi 1, illetve Ka:llman 8, Andersson 7, Larholm 4/2, Arrhenius 3, Lennartsson 3/1, Carlén 2, Gustafsson 1, Doder 1, Fahlgren 1.
2009.01.25. 18:09
 
 
Néma felvonulással emlékeztek a belga bölcsődei gyilkosság áldozataira
Hét-nyolcezren vonultak fel csendben vasárnap a rendőrség becslése szerint Termonde-ban, megemlékezve arról a két csecsemőről és egy dadáról, akiket pénteken ölt meg egy ámokfutó a nyugat-belgiumi kisvárosban. A menetet egy tíz év körüli kislány vezette, fején gallyakból és fehér virágokból álló koronával, utána 150, térségbeli kiscserkész egyenruhában. A város templomától indultak, és a bölcsődéhez vonultak, ahol a pénteki dráma lezajlott. A résztvevők kezdetben egy-kétezren voltak, majd számuk egyre nőtt, és végül hét-nyolcezerre gyarapodott. A bölcsőde előtt péntek óta százával gyűlnek a virágok, gyertyák, plüssállatok, versek és részvétüzenetek.
2009.01.25. 18:00
 
Serie A: nyert az AC Milan és az AS Roma, Beckham gólt lőtt
Az AC Milan a Bologna otthonában, míg az AS Roma Nápolyban szerezte meg a három pontot az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján. David Beckham, a milánói együttes Los Angeles Galaxytól kölcsönbe érkezett 33 éves angol középpályása megszerezte pályafutása első gólját a Serie A-ban. Serie A, 20. forduló: Bologna-AC Milan 1-4 (1-3), gól: Di Vaio (9., 11-esből), illetve Seedorf (13.), Kaká (17., 43., az elsőt 11-esből), Beckham (60.), SSC Napoli-AS Roma 0-3 (0-2), g: Mexes (18.), Juan (32)., Vucinic (49.).
2009.01.25. 17:34
 
 
A balkezes Obama az amerikai elnökök között nem kisebbség
Barack Obama elnökké választásával nem csak az afroamerikai, hanem egy másik kisebbség is örülhetett: Obama - mint oly sok elődje - balkezes. A korábbi elnökök között is jócskán akadtak balogok, és egyes vélemények szerint a nekik tulajdonított sajátosan intuitív és kreatív tulajdonságok éppen most igencsak jól jönnek az Egyesült Államoknak. "Balkezes vagyok. Szokjanak hozzá" - mondta büszkén Obama a fotósoknak, amikor először írt alá nyilvánosan egy dokumentumot. A Fehér Házban korábban már Gerald Ford, az idősebb George Bush, Bill Clinton is a "nem szép" kezével írt. Közéjük sorolható még a kétkezes Ronald Reagan is.
2009.01.25. 17:09
 
 
Budapest-Bamako rali: jól teljesít a Hungarikum Team
Ismét híreket kaptunk a Hungarikum Team-ről, sikeresen teljesítették az eddigi szakaszokat.
2009.01.25. 16:51
 
 
A Hamász folytatja a fegyverkezést
A Hamász folytatja a fegyverkezést és katonai képességeinek bővítését, semmilyen hatalom nem tudja megakadályozni e céljai elérésében - jelentette ki vasárnap Oszáma Hamdán, a radikális palesztin szervezet bejrúti képviselője, utalva a nemzetközi erőfeszítésekre, amelyek minden lehetséges eszközzel akadályozni akarják az iszlamista mozgalmat a Gázai övezetbe irányuló fegyvercsempészetben. Az izraeli hadsereg az övezet elleni 22 napos offenzívájában beomlasztott több csempészalagutat, amely Egyiptomból a Gázai övezetbe vezet, mert a hadművelet egyik célja a Hamász fegyverbeszerzésének megakadályozása volt.
2009.01.25. 16:01
 
 
A kamatadó felfüggesztését szorgalmazta az MGYOSZ elnöke
Futó Péter szerint a kormánynak meg kellene fontolnia, hogy ideiglenesen, egy-két évre felfüggeszti a kamatadó beszedését, ezzel növelve a megtakarítási és állampapír-vásárlási hajlandóságot. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) elnöke a Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján beszélt erről, a kormányfő és a gazdasági, valamint a civil szféra képviselőinek vasárnapi konzultációját követően. Gyurcsány Ferenc a felvetéssel kapcsolatban azt mondta: a kormány adóügyben nem foglalt állást a megbeszélésen.
2009.01.25. 15:20
 
 
Gyurcsány: nincs szükség új költségvetésre
A kormány a rendkívüli parlamenti ülést követő másfél hónapban elkészíti és benyújtja az Országgyűlésnek a legfontosabb, legsürgetőbb törvényjavaslatokat annak érdekében, hogy az átalakítások jelentős része július 1-jével hatályba léphessen - közölte a miniszterelnök, miután a gazdasági és a civil szféra képviselőivel konzultált vasárnap. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: a kormány átfogó adó-, közteherviselési, foglalkoztatási és szociális intézkedéscsomagot készít. Az MTI kérdésre elmondta, nincs szükség új költségvetésre, de a jelenlegit több ponton módosítják, és a kormány saját hatáskörben hoz olyan intézkedéseket is, amelyek elősegítik, hogy a büdzsé az egyensúlyi pályán maradjon.
2009.01.25. 15:00
 
 
Egy 22 éves indianai lányt választottak meg Miss Americának
Az Indiana szövetségi államból való Katy Stamet választották meg az idei Miss Americának, vagyis az Egyesült Államok szépének szombat éjszaka Las Vegasban. A 22 éves diáklány az Indianapolisi Egyetem hallgatója, kommunikációszakos, és egyszer majd a televíziós szakmában szeretne kikötni. A versenyen 52 lány indult. A zsűri tagjai és a nézők szakaszosan csökkentették a létszámot. A verseny legvégére a zsűri és a nézők közös pontozása alapján négy lány maradt A koronát és az ezzel járó 50 ezer dolláros tanulmányi ösztöndíjat végül is Katy nyerte el, első udvarhölgyének pedig Miss Georgiát, vagyis Chasity Hardmant választották meg. Az első négybe fért még a dél-dakotai Alexandra Hoffman és az alabamai Amanda Tapley is.
2009.01.25. 14:28
 
Cselgáncs Vk, Szófia: Joó Abigél aranyérmes
A 70 kg-os Joó Abigél aranyérmet nyert a cselgáncs Világkupa szófiai állomásának második napján, vasárnap. A viadal honlapja szerint a KSI junior Európa-bajnoka a Vk-sorozat bulgáriai nyitányán előbb ipponnal verte a luxemburgi Lynn Mossongot és a lengyel Katartyna Pilocikot, a brit Sally Conwayn pedig büntetésekkel jutott túl. Az elődöntőben vazarival bizonyult jobbnak az ukrán Szvetlana Csepurinánál, majd a fináléban hosszabbítás után, aranyponttal diadalmaskodott a vb-bronzérmes belga Catherine Jacques felett.
2009.01.25. 13:07
 
 
Kubis: összefüggő magyar nyelvű szövegre lenne szükség a tankönyvekben
Ján Kubis szerint a józan ész azt diktálja, hogy a szlovákiai magyar iskolák tankönyveiben összefüggő magyar szöveg legyen, beleértve a földrajzi neveket is. A szlovák megnevezéseknek zárójelben kellene szerepelniük, hogy ne bontsák meg az eredeti szöveget. A távozó külügyminiszter vasárnap Pozsonyban újságírókkal találkozva úgy vélte: teljes tévút és fölösleges lépés volt felvetni a kisebbségi tankönyvek földrajzinév-használatát. "Ez egy igazán felesleges ügy. Felesleges. Teljesen felesleges. Nem tudom, kinek használt jobban, de felesleges" - jelentette ki a Kubis.
2009.01.25. 13:00
 
 
Az EU nyomást gyakorol az Egyesült Államokra a klímaküzdelemben
Az Európai Unió igyekszik nyomást gyakorolni az Egyesült Államokra és a nagy felzárkózó gazdaságokra, hogy kövessék a klímaváltozás elleni küzdelemben. Mindent megteszünk a decemberi koppenhágai nemzetközi klímaértekezlet sikeréért. A probléma az, hogy nem tudjuk, mások is készek-e megtenni azt, amit mi teszünk. A koppenhágai értekezlet előkészítésében az a legfontosabb, hogy az amerikaiak is felszálljanak a fedélzetre, és utána a legnagyobb felzárkózó gazdaságok is, Kína, India és Brazília - idézte az Európai Bizottság elnökét, José Manuel Barrosót vasárnap az AFP hírügynökség.
2009.01.25. 12:08
 
Budapesten ünnepli huszadik születésnapját az EURISY űrkutatási ügynökség
Budapesten ünnepli születésnapját az idén húszéves EURISY. A negyvennél több európai kormányzati űrkutatási ügynökséget, nemzetközi szervezetet, tudományos kutatóintézetet és vállalatot összefogó hálózat hétfőn kezdődő kétnapos konferenciáján a résztvevők azt vitatják meg, hogy a tagországok miként használhatják ki az uniós űrkutatási programok előnyeit - közölte Both Előd, a Magyar Űrkutatási Iroda (MŰI) igazgatója. Ismertetése szerint a konferenciának száznál több regisztrált résztvevője van, köztük 15-16 magyar. Svédországtól Szlovéniáig több mint tíz országból érkeznek szakemberek.
2009.01.25. 11:36
 
 
Fidesz: hozzák nyilvánosságra a Malév privatizációs szerződését
A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra a Malév 2007-es privatizációs szerződését és a most bekövetkezett tulajdonosváltásról szóló megállapodásokat - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt szakpolitikusa vasárnapi sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta: a magyar embereknek joga tudni, hogy az egyetlen magyar légitársaságnak mi a sorsa, mit várhatnak az ott dolgozók. Veres János pénzügyminiszter és Viktor Zubkov orosz első miniszterelnök-helyettes szombaton jelentette be, hogy a Malév közvetett tulajdonosa az orosz állami Vnyesekonombank lesz, az üzemeltelés pedig az Aeroflottal partnerségben történik.
2009.01.25. 11:30
 
 
166,5 milliárd forint bevétel volt az evából 2008-ban
Az egyszerűsített vállalkozói adóból (eva) a 2008-ra előirányzott bevétel 99 százaléka, 166,5 milliárd forint folyt be tavaly, áll a tavalyi államháztartási mérlegben, amelyet a Pénzügyminisztérium publikált. A tavalyi eva-bevételt sikerült viszonylag pontosan becéloznia a Pénzügyminisztériumnak, hiszen a tényleges, 166,5 milliárd forintos összeg alig 2 milliárddal maradt el a 168,7 milliárd forintos előirányzattól. Előzőleg, 2007-ben a szaktárca kissé túlbecsülte az evából beszedhető összeget: a 2007. évi évi 168,2 milliárd forintos előirányzattal szemben a tényleges befizetés 152,8 milliárd forint volt, ez csak 91 százalékos aránynak felelt meg.
2009.01.25. 11:23
 
 
Irán egyedül is megtöltené a Nabucco-vezetéket
Egyedül is képes lenne megtölteni a Nabucco-vezetéket Irán, ha a projektben részt vevő cégek kiépítik az ehhez szükséges infrastruktúrát - mondta Ali Reza Irvas iráni nagykövet az MTI-nek. A diplomáciai képviselő szerint jelenleg az amerikai nyomásgyakorlás miatt nem tárgyalnak velük az európaiak a gázprojektről. Irán 28 billió köbméternyi gázkészletével a világ második legnagyobb gázlelőhelye. Az ország egyedül is képes lenne ellátni az évi 31 milliárd köbméter gáz szállítására tervezett Nabucco-vezetéket - hangsúlyozta Ali Reza Irvas. Hozzátette: a gázmezők kiaknázásához a vevők pénzügyi befektetése mellett technikai segítségre is szüksége lenne az országnak.
2009.01.25. 10:42
 
 
Szigorítás várható az amerikai pénzügyi szabályozásban
Az új amerikai kormány gyors intézkedéseket tervez az ország pénzügyi szabályozási rendszerének megszigorítására - írta a The New York Times vasárnap. Szigorúbb szövetségi szabályok vonatkoznak rövidesen a fedezeti alapokra, a hitelminősítő intézetekre és a jelzáloghitel-ügynökségekre, nagyobb ellenőrzéssel azok fölött a bonyolult pénzügyi eszközök fölött, amelyek hozzájárultak a mostani pénzügyi és gazdasági válsághoz. Az intézkedések egy részéhez új törvények kellenek, másokat rendeleti úton vezethetnek be az illetékes kormányhivatalok.
2009.01.25. 10:35
 
 
Profi boksz: Mosley kiütötte Margaritót
A kihívó amerikai Shane Mosley a kilencedik menetben technikai KO-val legyőzte a címvédő mexikói Antonio Margaritót a Los Angelesben rendezett, magyar idő szerint vasárnap hajnali gálán, és ezzel megszerezte a Boksz Világszövetség (WBA) váltósúlyú világbajnoki övét. A 37 éves Mosley gyakorlatilag az első pillanattól irányította a 12 menetesre tervezett összecsapást, fölénye aztán a nyolcadik felvonásban vált teljesen egyértelművé. Ezt a szakaszt még kihúzta valahogy a 30 esztendős rivális, a következő menet elején azonban Mosley elsöprő rohamára csak a törölköző bedobása lehetett a válasz.
2009.01.25. 10:22
 
 
Reggeltől újra megnyílt a Ferihegyi 1-es terminál
Vasárnap reggeltől ismét zavartalanul közlekednek a gépek a Ferihegyi repülőtér 1-es termináljáról - közölte a Budapest Airport (BA) szóvivője. Ferihegyen a repülők menetrend szerint indulnak és érkeznek, a fapados járatok is a megszokott rendben, az 1-es terminálon közlekednek - mondta Szollár Domokos. A diszkont légitársaságokat kiszolgáló 1-es terminált január 19-én zárta be a BA, mivel két repülőtéri szakszervezet úgy döntött, folytatja a decemberben felfüggesztett sztrájkot.
2009.01.25. 10:00
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsákék döntetlenje
Döntetlent játszott egymással Dzsudzsák Balázs és Fehér Csaba csapata, a PSV Eindhoven és a NAC Breda a holland labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján. A fordulatos mérkőzésen mindkét magyar kezdett, előbbit a 69. percben lecserélték. A Bodor Boldizsárral felálló Roda kétgólos vereséget szenvedett a Heerenveen vendégeként, a magyar futballista a 74. percig volt a pályán. Eredmények, 19. forduló: Heerenveen-Roda Kerkrade 2-0, PSV Eindhoven-NAC Breda 2-2, AZ Alkmaar-De Graafschap Doetinchem 2-0, Feyenoord-Willem II Tilburg 1-1.
2009.01.25. 09:57
 
 
A Jaguar jól teljesített Magyarországon is
A magyarországi autóértékesítés mintegy 10 százalékos visszaesése közben növelni tudta értékesítését tavaly a Jaguar márka, hasonlóan a prémium szegmens más szereplőihez. A Jaguar magyarországi forgalmazója, a Cél Motors adatai szerint 2008-ban 71 Jaguart értékesíttetek, 11 százalékkal többet, mint 2007-ben. A tavaly óta az indiai Tata Motors tulajdonában lévő luxusmárka a nemzetközi piacon 8 százalékos bővülést mutatott fel 2007-hez képest. Oroszországban 50 százalékkal, a Közel-Keleten 25 százalékkal, Kínában 35 százalékkal bővültek a Jaguar eladásai 2008-ban.
2009.01.25. 09:50
 
 
Kentucky, a víziszonyos pingvin
Víziszonyos pingvin csodájára járnak egy brit állatkert látogatói. A Kentucky nevű madár irtózik a víztől, magányosan ácsorog vagy totyorászik egy sziklácskán, miközben 23 társa vidáman úszkál a medence vízében. Amely mostanság elég hideg, és a gondozók szerint ezért berzenkedik a fürdéstől Kentucky, neki ugyanis nem nőtt ki rendesen a "frakkja", vagyis a tollbundája. Ennek ellenére naponta kétszer betereli a személyzet a medencébe "ruhamosásra", hogy tiszta legyen a 11 esztendős Kentucky tollazata.
2009.01.25. 09:39
 
Akció közben elájult a betörő
Elájult egy betörő akciója közben Ausztráliában a melegtől. Amikor a férfi behatolt a newcastle-i családi házba, nem volt otthon senki, ám időközben megérkezett a népes família. A betörő erre a bádogtetőzet alá bújt (f)el. A nap igencsak tűzött, a férfi pedig két órán át bírta valahogy, verítéktől patakozva, ám egyszercsak kizuhant rejtekhelyéről szigetelőanyag- és gipszzáporral kísérve, arccal a padlóra. A robajra felszaladt a felső szintre a hatgyermekes családanya, aki azt hitte valamelyik csemetéje csintalankodott, aztán döbbenten látta a vadidegent a padlón, és fogalma sem volt, hogy honnan pottyant a házukba. A férfi közben kissé magához tért, és kivánszorgott a házból.
2009.01.25. 09:33
 
 
A gazdasági és a civil szféra képviselőivel egyeztet ma a kormányfő
A gazdasági és a civil szféra képviselőivel konzultál ma Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a kialakult gazdasági helyzetről, a lehetséges irányokról, teendőkről. Az egyeztetésen, csakúgy mint az előző napon, jelen lesz Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési, Veres János pénzügy-, Szűcs Erika szociális és Kiss Péter kancelláriaminiszter. A kormányszóvivő szerdán jelentette be, hogy a miniszterelnök a következő hetekben válságtanácskozás-sorozatot indít útjára, és még intenzívebben folytatja a szakmai, politikai és társadalmi egyeztetéseket.
2009.01.25. 09:25
 
Súlyos baktériumfertőzésben meghalt egy brazil modell
Súlyos baktériumfertőzésben alig három hét alatt meghalt egy 20 éves brazil modell, a brazíliai Miss World szépségverseny kétszeres döntőse. Mariana Bridi betegségét az orvosok először tévesen vesekőnek diagnosztizáltak. A lány december végén került kórházba húgyúti fertőzéssel, de az orvosok csak néhány nap múlva jöttek rá, hogy a betegséget a gyógyszereknek különösen ellenálló Pseudomonas areuginosa baktérium okozta. A baktérium olyan gyorsan és agresszívan terjedt szét a fiatal lány szervezetében, hogy amputálni kellett a kezét és a lábfejét. A lány néhány nappal az amputációt követően, szombaton meghalt a kórházban.
2009.01.25. 09:17
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177[2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista