2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A parlament feloszlatását kezdeményezi a Fidesz-KDNP
Feloszlatná az Országgyűlést a Fidesz és a KDNP március 8-i hatállyal, és azt szeretnék, ha a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen már napirendre vennék az erről szóló indítványukat - jelentette be Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője, a párt elnökségi ülése után. A Fidesz és a KDNP szerint a júniusi európai parlamenti választásokkal egy időben kellene megtartani az új országgyűlési választásokat - mondta a frakcióvezető. Hangsúlyozta, hogy nem kívánják elvitatni a köztársasági elnök jogát, hogy kitűzze az országgyűlési választás időpontját, de ha egyszerre tartanák meg a két voksolást, akkor jelentős költséget lehetne megtakarítani.
2009.01.27. 14:00
 
 
Beckham megvételére készül az AC Milan
Az AC Milan megkezdte az előkészületeket David Beckham megvásárlására - jelentette be az olasz futballklub ügyvezető alelnöke. Adriano Galliani a Sky Sport 24-nek nyilatkozott úgy, hogy készek megszerezni az angol labdarúgót jelenlegi csapatától, a Los Angeles Galaxytól, hogy Amerika helyett Itáliában, a lombard élcsapatban játsszon tovább. A 33 éves középpályás bő két hónapra, kölcsönbe érkezett a Serie A-ban 3. helyen álló Milanhoz, ahol nagyon jó benyomást tett a szakvezetőkre és a játékostársakra egyaránt, a hétvégi fordulóban, a Bologna ellen pedig megszerezte első olaszországi bajnoki gólját is. "Ha Beckham megállapodásra jut a Galaxyvel, mi készen állunk a megvásárlására." - mondta Galliani.
2009.01.27. 13:35
 
 
Fidesz előnyt mutat a Századvég-Forsense közvélemény-kutatása
A Fidesz támogatottsága az összes megkérdezett körében jelenleg 24 százalék, az MSZP-é pedig 15 százalék. A két kisebb parlamenti párt, az SZDSZ és az MDF támogatottsága 1-1 százalék körüli - derül ki a Századvég és a Forsense által készített közvélemény-kutatásból. Az összes többi párt együttes támogatottsága továbbra is 3 százalék, ezen belül egyedül a Jobbik ér el 1 százalékot. A felmérés a biztos szavazó pártválasztók csoportján belül továbbra is jelentős Fidesz-előny mutat, közülük 55 százalék voksolna most vasárnap a legnagyobb ellenzéki pártra, és változatlanul 32 százalék az MSZP-re.
2009.01.27. 13:28
 
 
Beckhamnének nem tetszik Olaszország
David Beckham felesége, Victoria élesen ellenzi az AC Milanhoz kölcsönadott férjének terveit, hogy márciusban nem tér vissza a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatához. Angol lapértesülések szerint a 33 éves középpályás a maradást fontolgatja, ám három gyermekének anyja nem hajlandó Észak-Olaszországba költözni. A Spice Girls korábbi énekesnője angol nyelvterületen szeretné nevelni a fiúkat, noha 2003 és 2007 között - amikor a családfő a Realt erősítette - Madridban is lakott a família. Victoria legutóbb felajánlotta, hogy Kaliforniából áttelepülnek Londonba, hogy közelebb legyenek Beckhamhez, ám ő mindenképpen maga mellett szeretné tudni az övéit.
2009.01.27. 13:15
 
 
Megkezdődött a 40. Magyar Filmszemle
A dokumentumfilmek és a tudományos-ismeretterjesztő filmek versenyével kedden megkezdődött a 40. Magyar Filmszemle; az eseményt Novák Emil filmrendező-operatőr, a szemletanács elnöke nyitotta meg Budapesten. A szemlén a mostani nehéz időszakban is a filmekre kell koncentrálni. A dokumentumfilmesek és az ismeretterjesztő alkotások készítőinek egyre fontosabb szerepük lehet abban, hogy az életünket körülvevő problémákat megörökítsék, azokkal szembesítsék az embereket - fogalmazott megnyitójában Novák Emil. A jubileumi filmszemlén öt kategóriában száz filmet vetítenek a versenyprogramban, több mint száz másik alkotást az információs kategóriában mutatnak be.
2009.01.27. 13:08
 
 
Magyarországra jön a Scorpions
Újabb híresség látogat el Magyarországra: áprilisban a Scorpions ad koncertet a magyar rajongóknak.
2009.01.27. 13:04
 
 
Nabucco-csúcs: Gyurcsány kétmilliárd eurónyi uniós pénzre számít
Az a cél, hogy kétmilliárd eurós uniós támogatást kapjon a Nabucco-projekt - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Budapesten, a konferencia közben tartott sajtótájékoztatóján. A kormányfő arról is beszélt, hogy június végéig alá kell írni a kormányközi megállapodást a projektről. Azt szeretnénk, ha a következő hetekben az unió úgy döntene, 200-300 millió euróval elindítja a finanszírozást. Ez nem hitel, hanem tőke. Ez azonban csak a kezdet, az lehet a cél, hogy mintegy kétmilliárd eurós uniós támogatást kapjon ez a program - hangsúlyozta Gyurcsány. Az uniós támogatást egészíthetik ki az Európai Befektetési Bank és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank hitelei, ezek az összegek a projekt nagy részét képesek finanszírozni.
2009.01.27. 13:00
 
 
Kisbetűs élet című egyéni kiállítása
Fischer Judit Kisbetűs Élet című egyéni kiállításának, miként művészetének is középpontjában a mindennapi környezetünk apró tárgyai állnak. Olyan dolgokkal találkozhatunk műveiben, melyek valamennyiünk számára ismerősek lehetnek, ám a művész kiemelései által másfajta értelmet nyernek az akvarelleken.
2009.01.27. 12:58
 
Nabucco-csúcs: az EIB a beruházás akár 25 százalékát is finanszírozná
Az Európai Beruházási Bank (EIB) a Nabucco-projekt akár 25 százalékát hajlandó finanszírozni, a készülő kormányközi megállapodástól függően - jelentette ki Philippe Maystadt, az Európai Beruházási Bank elnöke a keddi budapesti csúcstalálkozón. A kormányközi egyezmény gondoskodik a jogbiztonságról - magyarázta az elnök. Hozzátette: az EIB pénzügyi tanácsadói már összeültek, de még korai elárulni a finanszírozási kérésre adandó választ. Az elnök megjegyezte, az EIB sok energetikai projektet támogatott már, hogy biztonságosabbá tegye az európai földgázellátást. Csak 2008-ban az EIB 48 milliárd euró hitelt helyezett ki, és ebből nagyon sokat energiaprojektre jutott - mondta.
2009.01.27. 12:55
 
Világzenei est a Radnóti Színházban
A tavaly novemberi sikeres koncertet követően 2009. február 7-én, szombaton este 19 órakor a Vodku zenekar újra színpadra lép a Radnóti Színházban. Az esten az együttes közép- és kelet-európai folkzenei motívumokból táplálkozó dalai hangzanak el. A közös muzsikálásban a színház művészei - Kováts Adél, Wéber Kata, Marjai Virág, Martin Márta, Szávai Viktória, Hajdú Melinda, Karalyos Gábor, Klem Viktor és Adorjáni Bálint - is közreműködnek.
2009.01.27. 12:54
 
 
Cellulitisz vagy narancsbőr
Mivel a bőr felszíne az apró bemélyedések miatt hasonlít a narancs héjára, az olyan bőrt, melyen cellulitiszes elváltozások vannak, a köznyelvben narancsbőrnek is nevezik. A jelenség neve orvosi szakszóval dermopanniculose.
2009.01.27. 12:49
 
 
Manchester City: Robinho pénzbüntetést kap
Pénzbüntetéssel sújtja brazil válogatott labdarúgóját, Robinhót az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City. A támadó azért számíthat elmarasztalásra, mert a múlt hét elején, kedden engedély nélkül elhagyta a csapat spanyolországi edzőtáborát, önkényesen hazautazott Brazíliába. Később ezt "családi okokkal" indokolta. "Elmagyaráztam a helyzetet Robbynak, és elmondtam neki, az a szándékunk, hogy pénzbüntetést szabunk ki rá - nyilatkozta kedden Mark Hughes vezetőedző. - Ugyanúgy kezeljük, mint a csapat bármelyik más tagját" - tette még hozzá a tréner, miközben kitért arra is, hogy a játékos bocsánatot kért az engedély nélküli utazásért.
2009.01.27. 12:30
 
 
Gyurcsány: nem lehet sokkterápiát alkalmazni az adóügyekben
Nem lehet sokkterápiát alkalmazni adóügyekben, határozott, de jól kiegyensúlyozott politikát kell követni - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Önmagában jelentős, radikális adócsökkentésre nincs lehetőség. Olyan adóreformra van szükség, amely érdemben csökkenti a munkabérre rakódó terheket. Ügyelni kell azonban arra, hogy képesek legyenek finanszírozni az országot, az összes adóbevétel tehát nem csökkenhet - mondta Gyurcsány.
2009.01.27. 11:59
 
 
2,5 milliárd forintos támogatást nyújt a tejtermelőknek az agrártárca
Nemzeti forrásból mintegy 2,5 milliárd forintos támogatást nyújt a tejtermelőknek az agrártárca annak érdekében, hogy a tejpiacon kialakult helyzet rendeződjön - mondta Máhr András, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Közölte: a szorult helyzetben lévő tejpiaci szereplők megsegítése érdekében a tejtermelők segítséget kaphatnak az uniótól exporttámogatás és intervenciós felvásárlás keretében, továbbá több nemzeti intézkedés is született arra, hogy a termelők és a feldolgozók helyzete javuljon.
2009.01.27. 11:49
 
 
Legalább ezer évig tart a klímaváltozás
Maradandó káros hatásokkal jár a klímaváltozás, és legkorábban az évezred végén áll be fordulat a globális felmelegedés folyamatában még akkor is, ha sikerül visszafogni a szén-dioxid-kibocsátást - figyelmeztet egy nemzetközi kutatócsoport az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS). "Sokan azt gondolják, hogy 100-200 év alatt helyreáll a normális állapot, ha megszüntetjük a szén-dioxid-kibocsátást, pedig ez nem igaz" - mondta Susan Solomon, az amerikai óceán-és atmoszférakutató intézet (NOAA) munkatársa.
2009.01.27. 11:44
 
 
Nabucco-csúcs: Azerbajdzsán továbbra is támogatja a vezeték megépítését
Azerbajdzsán továbbra is támogatja a Nabucco földgázvezeték megépítését - jelentette ki Ilham Aliyev azeri államfő a csúcstalálkozón kedden Budapesten. Az összes érdekelt - a forrásországok, a fogyasztók és a tranzitországok - érdekeinek összhangja úgy teremthető meg, ha biztosított a megbízható ellátás, a megbízható tranzit és a megfelelő ár - hangsúlyozta. Hozzátette: biztosítani kell, hogy a tranzitország számára is előnyökkel járjon a vezeték áthaladása a területén. Azerbajdzsán, amely a jelenlegi tervek szerint tranzitországként és esetleges szállítóként is szóba jön, megbízható partner, és kész a jövőben aktívabb szerepet játszani az energiaellátás diverzifikációjában - mondta az azeri elnök.
2009.01.27. 10:46
 
Coface: 4 év alatt megduplázódott a fizetésképtelen cégek száma
Magyarországon négy év alatt csaknem megduplázódott azoknak a cégeknek a száma, amelyek ellen fizetésképtelenségi eljárás indult - állapítja meg a Coface Hungary kedden közzétett felmérése. A hitelminősítéssel és hitelbiztosítással foglalkozó cég szerint míg 2004-ben és 2005-ben alig több mint 12 ezer fizetésképtelenségi eljárás indult cégek ellen, addig 2008-ban 21.245-re nőtt ezek száma, a vállalkozások 4 százaléka nem tudta teljesíteni kötelezettségeit. Bagyura András, a Coface Hungary értékesítési vezetője úgy vélekedik, hogy 2009 első felében további romlás várható.
2009.01.27. 10:45
 
 
Simon Gábor indul az MSZP választmányi elnökségéért
Simon Gábor indul az MSZP választmányi elnöki tisztéért a tavaszi tisztújításon - erősítette meg a politikus kedden az ATV Reggeli Jam című műsorában. "Úgy érzem, erős támogatásom van a párttestületek körében, ahol értékelik azt, hogy nem egyszemélyes showműsor az, amit csinálok" - mondta Simon Gábor választmányi elnök, az ATV MTI-hez eljuttatott összefoglalója szerint. Simon Gábor úgy látja, stabil, célokra összpontosító közösséget vezet. Mint mondta, nem tudja, lesz-e kihívója a tisztségre.
2009.01.27. 10:05
 
 
Nabucco-csúcs: Gyurcsány szerint új európai megközelítésre van szükség
A tervezett Nabucco-gázvezeték egy nagy, közös európai projekt, nem az az abban részt vevő egyes vállalatok üzlete - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a projektről rendezett csúcstalálkozón kedden Budapesten. A kormányfő megnyitó beszédében azt mondta: nem lehetett volna jobb időpontban összehívni a Nabucco-csúcstalálkozót, mint most, hiszen az ukrán-orosz vita idején, januárban ugyan Európa lakossága nem fázott, de a gazdaságát hatalmas kár érte. Azt szeretnénk, ha a következő hetekben az unió úgy döntene, 200-300 millió euróval elindítja ezt a finanszírozást. Ez azonban csak a kezdet, az lehet a cél, hogy kétmilliárd eurós uniós támogatást kapjon ez a program - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc.
2009.01.27. 10:00
 
 
Robbanás a Gázai övezet határán: meghalt egy izraeli katona és egy palesztin
Egy izraeli katona meghalt és három megsebesült a Gázai övezet határán történt robbanásban - közölte kedden az al-Arabíja hírtelevízió. Később egy palesztin haláláról is beszámolt a média. Az izraeli hadsereg is megerősítette a katona halálát, Ehud Barak védelmi miniszter pedig "választ" ígért a támadásra. A robbanásról további részleteket a tv nem közölt. A Kiszufim határátkelő közelében élő palesztin szemtanúk azonban a brit hírügynökségnek elmondták, hogy 2-3 fegyveres a reggeli órákban megközelítette a Gázai övezetet Izraeltől elválasztó kerítést. Később robbanásokat és lövéseket hallottak, valamint izraeli helikoptereket láttak a levegőben körözni.
2009.01.27. 08:23
 
 
Külön kell jelentkezni az érettségire
A felvételi eljárástól függetlenül, külön, de ugyanúgy február 16-ig kell jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgákra, mint a felsőoktatási intézményekbe - erre hívta fel a figyelmet honlapján az Országos Felsőoktatási Információs Központ. A május-júniusi érettségi vizsgaidőszakra a jelentkezés határideje 2009. február 15., de mivel ez munkaszüneti napra esik, a következő munkanapon, február 16-ig elfogadják a jelentkezéseket. Ez a dátum megegyezik a felsőoktatási felvételi jelentkezés határidejével, de fontos tudni, hogy a két jelentkezés nem "váltja ki" vagy "helyettesíti" egymást; mind az érettségire, mind a felsőoktatási intézményekbe külön jelentkezési lapot kell kitölteni.
2009.01.27. 07:30
 
 
Pingvinesküvőt tartottak egy kínai akváriumban
A szertartás időzítése tökéletes volt, a mézeshetek a párzási időszakra esnek. Sem a menyasszony, de még vőlegénye sem frakkban volt, azaz természetes tollruhájában, hanem "emberszabásúban", gondozóik beöltözették őket a ceremóniára. A hímen nyakkendő is feszült, míg a tojón piros blúz. Fátyolt nem kapott és nyoszolyópingvinek sem kísérték. Ami a lakodalmi menüt illeti, a kedvencét kapta a pár: halat - adta hírül az Újkína hírügynökség. Torta nem volt.
2009.01.27. 07:21
 
A szenátus jóváhagyta Timothy Geithner amerikai pénzügyminiszter kinevezését
Az amerikai kongresszus felsőháza helyi idő szerint hétfő este zöld jelzést adott Timothy Geithner pénzügyminiszterré való kinevezéséhez. Barack Obama 47 éves jelöltje 60 támogató szavazatot kapott a szenátusban 34 ellenében, s alig több mint egy órával a voksolás után az elnök jelenlétében ünnepélyesen be is iktatták tisztségébe. Geithner a többi kormánytagnál később nyerte el tisztségét. Azért húzódott el a kinevezése, mert két héttel ezelőtti szenátusi meghallgatásán kiderült, hogy 2001 és 2004 között nem fizetett be 34 ezer dollár adót. A jelölt bocsánatot kért, azt mondta, nem figyelt oda, ezért maradt el a befizetéssel.
2009.01.27. 07:17
 
 
Feloszlatta magát a montenegrói parlament
Feloszlatta magát hétfő este a montenegrói parlament, szabad utat adva ezzel az előtt, hogy előre hozott választásokat tartsanak a korábbi jugoszláv tagköztársaságban. Szűk többség, a 81 fős parlament 42 képviselője támogatta a feloszlatásról szóló határozatot. Filip Vujanovic államfő várhatóan a héten, talán már kedden kitűzi a választások időpontját. A montenegrói politikai pártok az Adria-parti ország függetlenné válása után, 2006-ban megállapodtak, hogy 2009 végéig parlamenti választásokat tartanak.
2009.01.27. 07:11
 
 
Tárgyalások kezdődnek a közszférával
Szerdán kezdődnek a tárgyalások az új közszolgálati sztrájkbizottság és a kormány között - írja a Magyar Nemzet keddi számában. A kabinet Kajtárné Botár Borbálát, az Oktatási és Kulturális Minisztérium főtanácsadóját jelölte ki, hogy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) által alakított sztrájkbizottsággal egyeztessen. A testület azt akarja elérni, hogy a kormány tartsa be a közszolgálati szakszervezetekkel kötött megállapodást, miszerint idén legalább négy százalékkal kell nőnie az illetménynek, kétheti plusz bért kell kifizetni, illetve az eredeti szabályozás szerint kell utalni a 13. havi illetményt.
2009.01.27. 07:00
 
 
Nyolcas ikrek születtek Kaliforniában
Nyolcas ikrek születtek hétfőn Kaliforniában; a világon másodszor fordult elő, hogy egy anyától egyszerre ennyi gyerek élve szülessen meg. A hat fiút és két lányt császármetszéssel segítették világra a Los Angeles melletti Bellflowerben. Összesen negyvenhat orvos és más segítő bábáskodott, s igencsak elcsodálkoztak a nyolcadik csecsemőn, mert csak hét újszülöttet vártak. A legkisebb gyerek 880 grammos, de a legnagyobb sem nyom többet 1470 grammnál. A csecsemők és az anya is jól vannak a The Los Angeles Times jelentése szerint. Az anya előreláthatólag egy héten belül elhagyhatja a kórházat, de a kicsiknek még legalább két hónapig orvosi felügyelet kell maradniuk.
2009.01.27. 06:53
 
 
Világgazdaság: Sokakat nem zavar a kamatadó
Lehet, hogy a kamatadó felfüggesztése lesz a gazdasági válság hatására formálódó új adócsomag első eleme, ugyanis a hét végén ismét terítékre került a mintegy 70 milliárd forintnyi költségvetési bevételt érintő kérdés - írja a Világgazdaság kedden. A kamatadó felfüggesztésének nem lenne számottevő hatása a befektetések alakulására - mondta a lapnak Vámosi-Nagy Szabolcs. Az Ernst and Young adószakértője, az adóhivatal korábbi elnökhelyettese azzal érvelt, hogy amikor annak idején a devizabetétekre is adót vetettek ki, egyes várakozásokra rácáfolva nem csökkent, ellenkezőleg, tovább nőtt az ilyen jellegű megtakarítások összértéke.
2009.01.27. 06:51
 
 
Juncker év végére várja az euróövezet gazdaságának élénkülését
Az euróövezeti pénzügy- és gazdasági miniszteri csoport, az Eurogroup elnöke az idei év végére várja az élénkülés megindulását az euróövezetben. Jean-Claude Juncker a Deutsche Börse által rendezett fogadás alkalmából beszélt erről. Juncker ugyanakkor úgy véli, hogy az idei év egésze még a tavalyinál is nehezebb lesz az eurózóna országai számára, és nem osztja azokat a véleményeket sem, hogy a mélypontot már elérte volna az euróövezeti gazdaság. Abban azonban a német Bundesbank elnökével, Axel Weberrel egyetértenek, hogy a gazdasági élénkülés év végi kezdetét követően a fellendülés 2010-ben indul meg.
2009.01.26. 21:12
 
 
Obama telefonon tárgyalt orosz, francia és német kollégájával
Oroszországnak és az Egyesült Államoknak közös feladata a harc a pénzügyi világválság következményei ellen, a küzdelem a tömegpusztító fegyverek elterjedésének megakadályozásáért és a terrorizmus visszaszorításáért - hangsúlyozták a felek Barack Obama amerikai és Dmitrij Medvegyev orosz elnök hétfői telefonbeszélgetésében. E feladatok megoldása közös erőfeszítéseket követel meg a két országtól - idézett a beszélgetésből a Kreml sajtószolgálata. Obama hívta fel orosz kollégáját. Ez volt az első beszélgetés Medvegyev és Obama között, amióta Obama átvette az elnöki hivatalt. Az új amerikai elnök felhívta hétfőn francia kollégáját, Nicolas Sarkozyt is, és Angela Merkel német kancellárt is.
2009.01.26. 21:02
 
Rongálással gyanúsítják Kőbán Ritát
Rongálással gyanúsítják Kőbán Rita kétszeres olimpiai és tízszeres világbajnok kajakozót - számolt be az m1 hétfő esti Híradója. Mint elhangzott, Kőbán Ritát hétfőn délután idézték be gyanúsítotti kihallgatásra a X. kerületi Rendőrkapitányságra. A feljelentés szerint a sportoló egy elszámolási vita közben egy fabódéban összetörte üzlettársa értéktárgyait, majd az építményt lebontotta. Ezzel üzlettársának 150 ezer forint kárt okozott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megkeresés esti időpontjára hivatkozva nem tudott információval szolgálni az ügyről.
2009.01.26. 20:53
 
 
Washington új diplomáciát folytat Iránnal szemben
Az Egyesült Államok "erélyes" politikát folytat majd Iránnal szemben, amely magában foglalja a "közvetlen diplomáciát" is - közölte hétfőn az Egyesült Államok új ENSZ-nagykövete. "Továbbra is mélységesen aggaszt bennünket az iráni atomprogram miatt a térséget, az Egyesült Államokat és az egész nemzetközi közösséget fenyegető veszély" - jelentette ki Susan Rice, aki kinevezése óta először nyilatkozott a sajtónak. Előzőleg az új amerikai ENSZ-nagykövet háromnegyed órán át tárgyalt zárt ajtók mögött Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárral.
2009.01.26. 20:35
 
 
Jerezi teszt: Talmácsi 5. lett
Talmácsi Gábor az ötödik időt érte el a spanyolországi tesztelés első napján. A magyar motoros, aki tavaly a 125 kcm-esek között bronzérmes lett a világbajnokságon, az idén egy kategóriával feljebb, a negyedliteresek között versenyez. A gyakorláson a spanyol Alvaro Bautista volt a leggyorsabb 1:44.351 perccel, Talmácsi ideje 1:45.361 p volt. A Jerez de la Fronterában rendezett tesztelésen a csapattól kapott beszámoló szerint a magyar versenyző körről-körre javított az eredményén. A nap folyamán többfajta gumit és különböző beállításokat próbálgattak, valamint nagyon sokat dolgoztak a kipörgésgátlóval is.
2009.01.26. 19:41
 
 
Február végén egy hétre leáll a győri Audi
A győri Audi Hungaria Motor Kft. február végén egy hétre leállítja a termelést - erősítette meg az MTI értesülését a vállalat kommunikációs vezetője hétfőn. Lőre Péter elmondta: a győri vállalat szinkronban az anyavállalat, az Audi AG németországi telephelyeivel, ez év február 23. és 28. között szünetelteti a termelést a motorgyárban és a járműgyárban is. Az Audi Hungariával kapcsolatos legutolsó hírt múlt kedden publikálták, amikor is az Audi Hungaria Motor Kft. kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére cáfolta az Info Rádió azon értesülését, miszerint a győri vállalat a következő napokban elbocsátja 1.400-1.600 dolgozóját.
2009.01.26. 19:25
 
Választások a fővárosi MSZP- és az SZDSZ-frakcióban
A fővárosi önkormányzat szocialista frakciójában teljes tisztújítás, a szabaddemokraták képviselő-csoportjánál pedig frakcióvezető-helyettesek választása várható kedden - tudta meg az MTI hétfőn városházi forrásokból. Tájékoztatásuk szerint az MSZP-nél Steiner Pál, a jelenlegi frakcióvezető egyedül indul a posztért, és várhatóan megőrzi azt. Változás az egyik frakcióvezető-helyettesi poszton várható. Kolozs András ugyanis nem indul újra, helyette várhatóan Andó Sándor környezetvédelmi tanácsnok lesz a frakcióvezető-helyettes. A fővárosi szabaddemokraták tízfős képviselő-csoportjában John Emese frakcióvezető mellé, aki alig két hete szült, várhatóan két frakcióvezető-helyettest is választanak.
2009.01.26. 17:41
 
Elhunyt Reuter bárónő, a hírügynökségi dinasztia utolsó élő tagja
Elhunyt Marguerite de Reuter bárónő, egy letűnt korszak európai arisztokratája, utolsó élő tagja annak a családnak, amely megalapította a Reuters nemzetközi hírügynökséget. 96 évesen, vasárnap érte a halál egy franciaországi idősotthonban - közölték barátai. Marguerite a negyedik Reuter báró, Oliver özvegye volt. Oliver nagyapja, Paul Julius alapította meg a hírügynökséget, amely először csak Németországban, Paul Julius szülőhazájában működött, aacheni székhellyel, távíróvezetékek felhasználásával és postagalambok alkalmazásával, majd 1851-től Londonban is. Paul Julius 1857-ben megkapta a brit állampolgárságot.
2009.01.26. 17:07
 
Happy "Niu" Yeart kívánnak egymásnak a kínaiak
A kínai mobiltelefon-használók várhatóan 18 milliárd SMS-t küldenek jókívánságokkal a hétfőn kezdődött egyhetes holdújévi ünnep során. Az üzenetekben egyre többen az angolt és a kínait keverve Happy "Niu" Year, azaz a boldog bivaly évét kívánják. A kínai niu jelentése bivaly, tehén, ökör, a szó kiejtése viszont az angol new szóéval azonos, így az angol nyelv "hibrid", Kínában beszélt változatában az úgynevezett chinglish-ben is divatos lett. Az ázsiai országban megközelítőleg 640 millióan használnak mobiltelefont, a hálózati lefedettség országos szinten 48,5 százalék.
2009.01.26. 16:54
 
Elaludt dohányzás közben
Gondatlanság miatt gyulladt ki egy lakás hétfőn délután a főváros VIII. kerületében.
2009.01.26. 16:43
 
 
Naponta százszámra keletkeznek új kátyúk az utakon
Kátyúveszély miatt fokozott óvatosságra kéri az autósokat a Magyar Közút Kht., mert a mostani időjárás miatt naponta százszámra keletkeznek új úthibák - olvasható a társaság közleményében. A társaság minden gépe és valamennyi munkatársa az utakon dolgozik, de ilyenkor a kátyúmérleg negatív, vagyis több kátyú keletkezik, mint amennyit be tudnak tömni - írták. Az utóbbi napok időjárása rendkívüli módon kedvez az utak kátyúsodásának. A baj az ónos esővel és az azt követő felmelegedéssel kezdődött, majd az azóta tartó csapadékos időjárás, nappali fölmelegedés és éjszakai fagy rendkívüli módon rontja az utak állapotát.
2009.01.26. 16:42
 
Három gyermek a 7-es főúton borult autóban
Felborult egy személygépkocsi, benne két kisgyermekkel és egy csecsemővel hétfőn reggel a 7-es főút Fejér megyei szakaszán.
2009.01.26. 16:39
 
 
Aliyev: Azerbajdzsán számára nem politikai kérdés a gázvezetékprojekt
Azerbajdzsán számára nem politikai, hanem gazdasági kérdés a Nabucco-projekt. Az ország elkötelezett az európai gázprojekt mellett, de még sok fontos kérdést tisztázni kell, mielőtt meghozzák a végső döntést - mondta az azeri elnök Budapesten az MTI-nek és a Duna TV-nek adott interjújában. Ilham Aliyev konkrét forgatókönyvet vár a keddi budapesti Nabucco-csúcstól. Azerbajdzsán támogatja a projektet, továbbra is kérdés azonban, hogy milyen szerepet játszik majd: csak tranzitország lesz-e, vagy gázt is ad-e a vezetékbe - hangsúlyozta Ilham Aliyev. Arra hívta fel a figyelmet, hogy először el kell adni a gázt, mielőtt azt kitermelnék.
2009.01.26. 16:38
 
 
A Milan edzője megtartaná Beckhamet
Carlo Ancelotti, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője azt szeretné, ha David Beckham, az együttes angol középpályása nem térne vissza márciusban a Los Angeles Galaxyhoz. "Mindannyian azt akarjuk, hogy maradjon és ezt ő is tudja. Ugyanakkor ez csakis David döntése lesz, mi nem akarunk semmilyen nyomást gyakorolni rá" - nyilatkozta a tréner, aki eddig mindhárom mérkőzésén a kezdőcsapatba jelölte a 33 éves sztárt. Beckham a vasárnapi, Bologna elleni találkozón első gólját is megszerezte a Milan együttesében.
2009.01.26. 15:50
 
A nyugdíjbiztosítók eddig 5000 milliárd dollárt vesztettek el
A világ vezető nyugdíjalapjaiban ez idő szerint 25 billió dollár fekszik a tizenegy legnagyobb piacon, ami ugyan körülbelül eléri a 2005-ös szintet, de az egy évvel ezelőtti eszközértéknél 5 billió dollárral kevesebb, írták a londoni Watson Wyatt elemző cég szakértői hétfőn, a nemzetközi tőkepiaci bonyodalmakkal indokolva a nem realizált vagyonvesztést. A nyugdíjalapok befektetéseikkel nem csupán a részvénypiacokon vesztettek a múlt évben, hanem az állampapírok piacán is, mert csökkentek a hozamok, növelve a nyugdíjalapok veszteségeit.
2009.01.26. 15:44
 
 
Februárban a 4-es metró mindkét fúrópajzsa eléri a Szent Gellért teret
Miután hétfőn újra elindult a 4-es metró déli alagútépítő pajzsa, a tervek szerint február második felében érheti el mindkét fúrópajzs a Szent Gellért téri megállót - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság. A közlemény szerint az északi fúrópajzs már egy hete a megálló előtt áll, arra várva, hogy az építtető befejezze az állomás és a hozzá kapcsolódó peronalagutak belső falazatait. A pajzsok csak a munkálatok befejezése után érkezhetnek meg a Duna parti állomásra. A jelenleg folyó párhuzamos munkálatokkal hamarosan befejeződik a budai oldali alagútépítés, azaz a pajzsok útjuk feléhez közelednek.
2009.01.26. 15:12
 
 
A gazdasági válságról tárgyalt az államfő a miniszterelnökkel
A globális pénzügyi és gazdasági válság magyarországi hatásairól, valamint az ezek kezelését célzó kormányzati cselekvés irányairól tájékoztatta Sólyom László köztársasági elnököt a miniszterelnök és a kíséretében a Sándor-palotába érkező három szakminiszter - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) hétfőn. A Gyurcsány Ferenc által kezdeményezett találkozóra a kormányfőt elkísérte Veres János pénzügyminiszter, Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter, valamint Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter is - írták a közleményben, hozzáfűzve: az államfő, a miniszterelnök és a miniszterek több mint egy órán keresztül tárgyaltak zárt ajtók mögött.
2009.01.26. 14:45
 
Hat bikát ölt a 11 éves torreádor
Hat bikával végzett egy 11 éves torreádor egyetlen délután Mexikóban a hét végén, ami Guinness rekord. A Merida városában rendezett bikaviadal-sorozat nem aratott osztatlan tetszést: gyermekvédők meg állatjogi aktivisták egyaránt bírálják. Ők a viadalt megpróbálták megakadályozni bírósági úton, ám a helyi bíró engedélyezte a fiúcska matadorkodását, miután annak apja - egy volt, francia torreádor, Michelle Lagravere - írásban engedélyezte fia produkcióját. Az arénában vagy három és fél ezren nézték végig a viadalsort, köztük sok gyerek. A bikák egyébként szintén zsenge korúak voltak, 1-2 évesek - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2009.01.26. 14:36
 
Emelkedik a benzin ára szerdától
Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. A Mol legutóbb egy hete emelte bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát. A szerdai emeléssel a benzin átlagára 243 forint körülire nő, a gázolajé 250 forint marad. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők az emelést piaci folyamatokkal magyarázták.
2009.01.26. 14:21
 
 
Gyurcsány: közösségi forrásból kellene elkezdeni a Nabucco építését
Gyurcsány Ferenc szerint ha a Nabucco megépítése nem pusztán üzleti kérdés, hanem Európa függetlenségének egyik fontos záloga is egyben, akkor a finanszírozása sem csak puszta üzlet. A miniszterelnök egy hétfői sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva hangsúlyozta: ezt az ellentmondást úgy lehet feloldani, hogy a gázvezeték megépítésének első szakaszában alapvetően közösségi forrásokat használnak fel: uniós forrásokat, uniós háttérrel rendelkező nagy fejlesztési intézetek forrásait, valamint nemzeti forrást. Gyurcsány Ferenc véleménye szerint ezzel át lehet hidalni azt a rengeteg kockázatot, amely a Nabuccóval kapcsolatban eddig felmerült, és amelyeket a magánbefektetők nem fognak felvállalni.
2009.01.26. 13:56
 
A Liverpool Németh Krisztiánt egy hónapra kölcsönadta a Blackpoolnak
Németh Krisztiánt kölcsönadta az angol labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Blackpoolnak a Liverpool. A Premier League-ben jelenleg második helyezett liverpooli klub honlapján olvashatók szerint a 20 éves játékos egy hónapot tölt majd a Bloomfield Roadon. A honlap szerint Németh volt a sztárja a bajnoki címet begyűjtő tartalékcsapatnak, de a felnőtt alakulatban eddig még csak felkészülési találkozókon kapott szerepet. A pepsifoci.hu internetes oldal értesülése szerint a magyar játékos elvileg hat mérkőzésen léphet pályára új csapatában, éppen azért adták kölcsön, hogy minél többet játszhasson, a tartalékbajnokságban ugyanis most kevés összecsapás következne. A Blackpool a 15. helyen áll a 24 csapatos második vonalban.
2009.01.26. 13:48
 
 
Gyurcsány: érdemi adó- és járulékcsökkentés kell
Érdemi adó- és járulékcsökkentésre van szükség - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfőn azt követően, hogy közgazdászokkal egyeztetett. A kormány jelentős átrendezést, adó-, járulék- és foglalkoztatási reformot fog javasolni - mondta Gyurcsány. A kormányfő kiemelte: érdemi változásra és a mértékek jelentős korrekciójára van szükség. A miniszterelnök szavai szerint a jelenlévők között abban nem volt vita, hogy elsősorban a munkára rakodó terheket kell csökkenteni. Gyurcsány elmondta: a közgazdászok mindegyike azt javasolta, hogy hosszabb időszakra, 3-4 évre kell gazdasági- és társadalompolitikai programot alkotni, s hogy a kormány a választásoktól függetlenül mutassa be az ország számára a lehetőségeket és a tennivalókat.
2009.01.26. 13:40
 
 
Az EIB 440 millió eurós hitelkeretet biztosít Magyarországnak
Az Európai Beruházási Bank (EIB) 440 millió eurós, 2013-ig felhasználható, a gazdasági versenyképességet támogató hitelkeretet biztosít Magyarországnak - jelentette be Philippe Maystadt, az EIB elnöke és Veres János pénzügyminiszter. Veres János hangsúlyozta: a hitelkeret az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) gazdaságfejlesztési operatív programjának nemzeti hozzájárulásához nyújthat fedezetet. Philippe Maystadt kifejtette: a hitelszerződés az Európai Unió pénzintézete által képviselt hat prioritás közül háromnak is eleget tesz.
2009.01.26. 12:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176[2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista