2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Megtiltották a dohányzást Indonéziában a vallási vezetők
Éles vitákat váltott ki Indonéziában a legmagasabb muzulmán hatóság, az ulemák tanácsának döntése, amely fatvában (vallásjogi döntésben) tiltotta meg a nyilvános helyeken való dohányzást, ugyancsak tilos a dohányzás a terhes anyák és gyermekek számára. Néhány indonéz városban, így Jakartában is már korábban megtiltották a nyilvános helyeken való dohányzást, ám e korlátozásnak nem sok foganatja volt. Az egészségvédők üdvözlik a döntést, ám úgy vélik kormányzati lépések szükségesek, hogy bármilyen látható eredményt érjenek el a dohányzás visszaszorításában egy olyan országban, ahol igen magas a nikotin rabjainak aránya.
2009.01.28. 13:44
 
Az MSZP-n belül nincs napirenden Tasnádi Péter utódlásának kérdése
Az MSZP-n belül még nincs napirenden Pécs kedden elhunyt polgármestere, Tasnádi Péter utódlásának kérdése - közölte Tóth Bertalan alpolgármester, a párt pécsi elnöke szerdán a baranyai megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón. Tóth Bertalan hangsúlyozta: a szocialisták időben meg fogják nevezni jelöltjüket a posztra, ahogy döntenek arról is, ki töltse be a megyei listáról mandátumot szerzett politikus helyét a Parlamentben, de most legfőbb feladatuk a város működőképességének fenntartása. Az alpolgármester elmondta: Tasnádi Pétert a pécsi és a Baranya Megyei Önkormányzat saját halottjának tekinti, temetése február 6-án lesz a városi központi temetőben.
2009.01.28. 13:43
 
A Fidesz-KDNP továbbra is új választást sürget
A Fidesz és a KDNP annak ellenére is kitart az új országgyűlési választások kezdeményezése mellett, hogy az MSZP és az SZDSZ egyértelműen elutasította, hogy a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen napirendre kerüljön az ellenzéki frakciószövetség parlament feloszlásáról szóló javaslata - mondta Répássy Róbert, a Fidesz frakcióigazgatója. "Minden egyes perc, amit ez a kormány hivatalban tölt, az súlyos károkat okoz, és eltékozolt idő" - jelentette ki Répássy Róbert, aki szerint válság kezeléséhez egy új, a többség bizalmát bíró, hiteles kormányra van szükség, és a júniusi európai parlamenti választásokkal egy időben kellene megtartani az új országgyűlési választást.
2009.01.28. 13:35
 
 
20 ezer háztartást érint az áramkimaradás a Nyugat-Dunántúlon
A kedden este kezdődött havazás után csaknem 24 órával sincs még áram Nyugat-Dunántúl több mint 120 településén - közölte az áramszolgáltatótól kapott adatok alapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az áramkimaradás legsúlyosabban Zala megyét érinti, ahol este 58 településen nem volt villany, de számos Vas és Veszprém megyei településen is hasonló gondokkal szembesültek. Több helyen víz sincs, mert az áramhiány miatt nem működnek a szivattyúk, a központi fűtéssel ellátott házakban pedig szintén emiatt nem tudnak fűteni. Az MTI információi szerint szerda este még mindig mintegy 20 ezer háztartást érint probléma, ami miatt körülbelül 10 ezer házban szünetel a vízszolgáltatás is.
2009.01.28. 13:15
 
Ukrán államfő: "rossz a gázügylet, de betartjuk"
Ukrajna rossznak tartja az Oroszországgal kötött földgázügyletet, amely lehetővé tette az európai gázszállítások felújítását, de maradéktalanul betartja a szerződést, mondta a szerdai Financial Timesnak az ukrán elnök, aki szerint hazája nem lopott az Európának szánt orosz földgázból. Viktor Juscsenko a londoni üzleti napilapnak kijelentette: Ukrajna nincs megelégedve a válság lezárására múlt héten hozott döntésekkel, "ez egy rossz alku". Az államfő ugyanakkor "határozottan és világosan" kijelentette: Ukrajna a megállapodást olyan felelősségvállalásnak tekinti, amelyet nem fog megszegni. - Partnereinknek nincs többé okuk arra, hogy emiatt fájjon a fejük - mondta.
2009.01.28. 12:55
 
 
Tenisz, Australian Open: Nadal jutott be utoljára az elődöntőbe
A világelső spanyol Rafael Nadal jutott be utoljára a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi elődöntőjébe szerdán. Nadal az első játszmát könnyedén nyerte meg, a második és a harmadik szettet pedig egyformán 5:5-ös állás után döntötte el a maga javára a francia Gilles Simonnal szemben. Az idei Australian Openen így továbbra is szettveszteség nélkül menetelő spanyol játékos a fináléba kerülésért az elődöntő meglepetésemberével, az Andy Murray-t és Jo-Wilfred Tsongát is búcsúztató honfitársával, Fernando Verdascóval mérkőzik. Eredmény: férfiak: Nadal (spanyol, 1.)-Simon (francia, 6.) 6:2, 7:5, 7:5.
2009.01.28. 12:50
 
 
Az SZDSZ nem támogatja az előre hozott választásokra vonatkozó indítványt
Az SZDSZ parlamenti frakciója úgy döntött, hogy a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen nem fogja támogatni a Fidesznek az előre hozott választásokra tett indítványát - közölte újságírókkal az országgyűlési képviselőcsoport megbeszélését követően Fodor Gábor. A pártelnök úgy fogalmazott, a szabad demokraták azt szeretnék, hogy ha a magyar politika olyan irányba indulna el, ahol a pártok összefogva tennének megvalósítható javaslatokat a válság kezelésére. A politikus szerint jelenleg a válságkezelés a legfontosabb, nem pedig a válság elmélyítése, a Fidesz javaslata viszont az utóbbit szolgálná. Kérdésre válaszolva hozzátette, a liberálisok a fideszes indítvány napirendre vételét sem támogatják.
2009.01.28. 12:30
 
 
Negyedmilliárd eurót javasol Brüsszel a Nabuccóra
Hivatalosan javasolta az Európai Bizottság szerdán, hogy a gazdaságélénkítési program keretében az Európai Unió támogassa 250 millió euróval a Nabucco gázvezeték építését. A testület szokásos heti ülésén született döntés szerint 30 millió euróval támogatná Brüsszel a Románia és Magyarország közti gáz-összeköttetést, 25 millió euróval pedig a Nagykürtös (Velky Krtis) és Balassagyarmat közti szlovák-magyar vezetéket is. A brüsszeli bizottság összesen 5 milliárd eurónyi pluszbefektetésre tett javaslatot, túlnyomórészt az energia és a távközlés területén. A gázellátórendszerek összeköttetésére a testület összesen egymilliárd eurót fordítana a 27 tagállamban, a projektek valamennyi tagországot érintik.
2009.01.28. 12:30
 
 
Konyhatervezés és design
A konyha a lakás legintenzívebben használt helyisége; egyre több és több időt töltünk benne. Átalakítása vagy az új berendezések megvásárlása előtt tehát alapos tervezésre és körültekintő kialakításra van szükség.
2009.01.28. 12:30
 
 
Opel Ampera elektromos autó világpremier
Az Opel bejelentette, hogy Ampera a neve forradalmi, kiterjesztett hatótávú elektromos autójának. Az ötajtós, négyüléses Opel Amperáról a 2009-es Genfi Autószalonon hullik le a lepel.
2009.01.28. 12:03
 
 
Tavaly 9 szálloda kapott Magyar Turizmus Minőségi Díjat
Tavaly 4 fővárosi és 5 vidéki szálloda nyerte el a Magyar Turizmus Minőségi Díjat - jelentette be Wolff Péter, a díjat koordináló Nemzeti Turisztikai Bizottság társelnöke. A nyertesek között szerepel a budapesti Mercure Budapest City, a zalakarosi MenDan Hotel, az Ibis Győr, a fővárosi Hotel Astoria, a szintén budapesti NH Hotel, a fővárosi Ibis Aero, a bükfürdői Hunguest Répce Gold, a bikali Puchner Kastélyszálló, valamint a Park Inn Sárvár. A díj ünnepélyes átadása az Utazás Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállításon lesz. Tavaly étterem nem kapott díjat.
2009.01.28. 12:00
 
 
Csökkennek a fizetések a Forma-1-ben
A megszorítások, gazdasági világválság nyomai már a Forma-1-ben is érződnek, a csapatoknak vissza kell fogniuk a költségvetésüket, ami a pilóták bérét is érintheti.
2009.01.28. 11:55
 
 
Kolláth: alkotmányossági problémához vezethet egy új választás
Az Országgyűlés önfeloszlatása "sima feles" döntést igényel, de egy ilyen döntéssel "elcsúszhat" minden olyan, az "alkotmányban kisakkozott" időpont, ami azt szavatolta volna, hogy az Országgyűlésben győztes párt ne választhasson neki kedvező személyeket egyébként független tisztségekre - mondta Kolláth György alkotmányjogász az MTI érdeklődésére szerdán. Navracsics Tibor, a Fidesz francióvezetője kedden bejelentette: feloszlatná az Országgyűlést a Fidesz és a KDNP március 8-i hatállyal, és azt szeretnék, ha a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülésen már napirendre vennék erről szóló indítványukat.
2009.01.28. 11:48
 
 
Playboy modell vad vágyai
Egy érzéki, buja, forró hang a vonal másik végén... Janie Andrewsnak azonban nem csak az orgánuma maga a fülledt erotika.
2009.01.28. 11:47
 
 
A Hamász hajlik a másfél éves tűzszünetre Izraellel
A Hamász iszlamista palesztin mozgalom hajlik arra, hogy Izraellel másfél éves tűzszünet kössön február 5-ei hatállyal - írta palesztin forrásokra hivatkozva az as-Sark al-Auszat című arab lap. Az újság azt is megírta, a Hamász egyelőre nem egyezett bele abba, hogy február 22-én palesztinközi párbeszéd kezdődjön. A lap a Hamász egy képviselőjét idézve arról számolt be, hogy a dátum nem végleges, a mozgalom megfelelő időben választ ad az ügyben. Izrael a múlt héten egyiptomi közvetítéssel olyan javaslatot terjesztett elő, hogy a felek másfél éves időtartamra kössenek tűzszünetet.
2009.01.28. 11:43
 
 
Messi a franciák ellen készülő argentin keretben
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója is tagja Diego Maradona franciák ellen készülő válogatott keretének. Mindez azért kiemelendő, mert az elmúlt hetekben nem volt egyértelmű, hogy a támadót elengedi-e klubja a február 11-i marseille-i barátságos mérkőzésre. Maga a futballista többször is úgy nyilatkozott, hogy ha kap meghívót, szívesen tart a nemzeti csapattal, egy alkalommal pedig jelezte, hogy szándékáról tájékoztatta Joseph Guardiola vezetőedzőt, aki megértőnek mutatkozott.
2009.01.28. 11:28
 
 
Ahmadinezsád: Washingtonnak alapjaiban kell változtatnia iráni politikáján
Az új amerikai kormányzatnak alapjaiban, nemcsak taktikailag kell változtatnia iráni politikáján - jelentette ki szerdán az iráni elnök. Mahmúd Ahmadinezsád egyúttal felszólította amerikai kollégáját, Barack Obamát, hogy kérjen bocsánatot mindazokért a "bűnökért", amelyeket szerinte az Egyesült Államok Irán ellen elkövetett. Az iráni elnök azután beszélt erről, hogy a múlt héten hivatalba lépett Barack Obama első hivatalos televíziós nyilatkozatában felajánlotta: kész békejobbot nyújtani az iszlám köztársaságnak, ha Teherán megteszi az első lépést.
2009.01.28. 11:20
 
 
Fidesz: a kormány több évtizedre eladósította az országot
A Fidesz szerint a kormány több évtizedre eladósította Magyarországot, és tovább súlyosbítja a helyzetet az Európai Beruházási Banktól most felvett 132 milliárd forintos kölcsön - mondta Balsai István, az ellenzéki párt szakpolitikusa szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten. A fideszes képviselő mélységesen felháborítónak nevezte, hogy nem lehet tudni, milyen feltételekkel, milyen kamattal vették fel a hitelt, és a kölcsönadó milyen biztosítékokat kért. Balsai István közölte: olyan mélyre süllyedt Magyarország az adósságspirálban, hogy ezt a 132 milliárd forintot már azért kellett felvenni, hogy az uniós támogatások nemzeti önrészét kifizessék, mert Magyarországnak erre sincsen saját forrása.
2009.01.28. 11:13
 
 
MSZP: újra be kell vezetni a betétdíjat az italpalackoknál
Az MSZP szerint újra be kell vezetni a betétdíjat az italpalackoknál - közölte Orosz Sándor, a szocialista frakció környezetvédelmi munkacsoportjának vezetője szerdán Budapesten. Ismertetése szerint 2008-ban 3,75 milliárd italpalack került forgalomba, és, mint kiemelte, ennek a hulladéktömegnek mindössze csak az ötöde hasznosul. Hozzátette: nem tud az ország annyi hulladéklerakót megnyitni, hogy azok ne telnének be. Hangsúlyozta: az MSZP szerint tényleges értéket kell adni az italpalackoknak, hogy megérje azokat összegyűjteni. Hozzátette: pártja szerint egy PET-palacknál 20-25 forintos betétdíjat kellene meghatározni.
2009.01.28. 11:11
 
Egyesült Államok: döntő fontosságú a gázai tűzszünet megszilárdítása
Döntő fontosságú, hogy megszilárdítsák és kiterjesszék a Gázai övezetben létrejött tűzszünetet - hangsúlyozta George Mitchell, az amerikai elnök új közel-keleti különmegbízottja szerdán Kairóban. Az Egyesült Államok továbbra is támogatja az erre irányuló egyiptomi erőfeszítéseket - mondta a különmegbízott a Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel folytatott megbeszélését követő sajtótájékoztatóján. Hozzátette: közel-keleti látogatásával azt a világos üzenetet akarja közvetíteni alig egy héttel Barack Obama elnök beiktatása után, hogy Washington elkötelezett a térségbeli béke és stabilitás megteremtése mellett. Mitchell azt tervezi, hogy ennek érdekében a közeljövőben újra visszatér a régióba.
2009.01.28. 10:45
 
 
Otthon Centrum: az olcsóbb, de nagyobb lakások a népszerűek
A hitelfelvételi lehetőségek 2008 végi drasztikus szigorításának hatására nőtt az olcsóbb lakások népszerűsége, ugyanakkor a lakóingatlanok mérete nem csökkent - állapítja meg elemzésében az Otthon Centrum. Az ingatlanközvetítő szerdai közleménye szerint 2008 utolsó két hónapjában az előző tíz hónaphoz képest minden kategóriában és területen csökkent a használt lakások fajlagos ára, csak a téglalakások országos átlagára nem változott. A folyamatos árcsökkenés már 2007 végén elkezdődött. Ellentétes folyamat figyelhető meg ugyanakkor az új lakásoknál: 2008 november-decemberében 1-5 százalékkal magasabb árakat regisztráltak minden kategóriában, mint az év első tíz hónapjában.
2009.01.28. 10:35
 
Manchester City: nemi erőszak vádjával vizsgálat folyik Robinho ellen
Szexuális erőszak vádjával őrizetbe vették, majd kihallgatását követően óvadék ellenében szabadlábra helyezték Robinhót, a Manchester City brazil sztárlabdarúgóját, akivel szemben tart a rendőrségi vizsgálat. Az angol élvonalban szereplő együttes sokszoros válogatott csatára tagadja a neki tulajdonított tettet, amelyet az AP szerdai jelentése szerint egy észak-angliai éjszakai bárban követett el. "Megerősíthetjük, hogy Robinho a rendőrségen volt, és ellene erőszakoskodás ügyében bűnügyi vizsgálat folyik" - közölte a rendőrség. Chris Nathaniel szóvivő hozzátette: a játékos "bőszen tagadja, hogy bármilyen rossz cselekedetet követett volna el, és együttműködik a rendőrséggel".
2009.01.28. 10:25
 
 
Női kosárlabda Euroliga: csak a Pécs nyert idegenben
Csupán egyetlen összecsapáson borult a papírforma kedden, a női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjének első mérkőzésein, mivel csak a MiZo Pécs 2010 tudott nyerni idegenben. Eredmények: Bourges (francia)-Brno (cseh) 72-57, Salamanca (spanyol)-CSZKA Moszkva (orosz) 80-69, Jekatyerinburg (orosz)-Vilnius (litván) 91-61, Szpartak Moszkva (orosz)-Praha (cseh) 102-86, Valencia (spanyol)-Kosice (szlovák) 98-53, Fenerbahce (török)-Gdynia (lengyel) 87-83 - hosszabbítás után, Venezia (olasz)-MIZO PÉCS 2010 60-61, MKB-EUROLEASING SOPRON - Kraków (lengyel) 81-58. A második találkozókat pénteken, míg az esetleges harmadik összecsapásokat jövő szerdán rendezik.
2009.01.28. 10:20
 
 
FAZ: stratégiai fontosságú a Nabucco megépítése
Stratégiai fontosságúnak nevezte a Nabucco- földgázvezeték megépítését szerdai számában a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Kommentárjában a német konzervatív napilap emlékeztetett arra, hogy a projekt csaknem hét éves, s a múltban már több alkalommal is kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy valóban megvalósul-e. Most azonban hirtelen mindenütt ismét a Nabuccóról beszélnek az orosz-ukrán gázvita miatt. Ez a legutóbbi vita ugyanis az Európai Unió - vagy legalábbis egyes tagországok - számára világossá tette, hogy mennyire függnek Oroszország és Ukrajna magatartásától. A biztonságos energiaellátás kulcsa a diverzifikálás, a konkrét választ pedig a FAZ szerint a Nabucco jelenti.
2009.01.28. 10:16
 
 
Angol másodosztály: Priskin negyedóra alatt két gólt rúgott
Priskin Tamás csereként beállva két gólt szerzett, s csapata, a Watford így magabiztosan győzött a Burnley ellen az angol labdarúgó másodosztály keddi játéknapján. A válogatott támadó a klub honlapja szerint a 76. percben lépett pályára, majd két perccel később be is talált a vendégek kapujába, s ezzel tulajdonképpen eldöntette az addig 1-0-ra álló meccset. A táblázaton jóval a Watford előtt álló Burnley számára Priskin adta meg a kegyelemdöfést is, ugyanis a 94. percben a saját térfeléről indulva lőtt szép gólt. A riválisnál Király Gábort nem nevezték.
2009.01.28. 09:35
 
 
Szonda Ipsos: nőtt a távolság az Fidesz és az MSZP között
Rossz a közhangulat, a válság megoldásának eddigi lépései a Szonda Ipsos felmérése szerint nem győzték meg a közvéleményt: januárban nőtt a távolság a Fidesz és az MSZP között. A közvélemény-kutatás eredményét a Népszabadság szerdai számában tették közzé. A január 16-23. között, 1500 ember megkérdezésével végzett kutatás szerint a Fidesz a választó korúak 32 százalékát, az MSZP 17 százalékát tudhatja maga mögött. Ez az első alkalom, hogy a Jobbik támogatottsága a Szonda Ipsos mérésében meghaladja az SZDSZ-ét és az MDF-ét.
2009.01.28. 09:30
 
 
Pénzszállítót raboltak ki Budapesten
Kiraboltak egy pénzszállítót szerda reggel Budapesten, egy III. kerületi bevásárlóközpontban - közölte a rendőrség az MTI-vel. Csillag Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: a bevásárlóközpontban egy ismeretlen férfi fegyverrel a kezében arra kényszerítette az egyik pénzszállító cég alkalmazottját, hogy a nála lévő pénzeszsákokat átadja neki. Az alkalmazott a felszólításnak eleget tett, és néhány zsákot átadott a rablónak, aki ezután gyalogosan elmenekült. A rablás során személyi sérülés nem történt, lövés nem dördült el. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt, a helyszínelés jelenleg is tart - tette hozzá.
2009.01.28. 08:40
 
 
Egyszerre két Rolex óráját is ellopták egy férfinak
Egyszerre két Rolex óráját is ellopták egy férfinak az Egyesült Államokban, legalább 4 millió forintnyi értékben. Az illető az interneten kínált megvételre egy Rolexet, és egy nő jelentkezett vevőnek. Egy kávézóban találkoztak az ügylethez, a nő megkérte a férfit, csatolja fel csuklójára az órát, ám annak nem működött a kapcsa. Erre a férfi levette a saját Rolexét, hogy a saját karján ellenőrizze a kapocs működését. Ekkor lépett egy férfi az asztalukhoz, felkapta a levett Rolexet és elrohant. Az órás utána, de hamarosan feladta a hajszát és visszatért a kávázóba, ahol hűlt helye volt mind a nőnek, mind a másik órának.
2009.01.28. 08:08
 
 
Trezeguet, a Juventus világ-és Európa-bajnoka nem lesz többé válogatott
Nem tér vissza a francia válogatottba David Trezeguet, a Juventus világ-és Európa-bajnok labdarúgója. "Végeztem a nemzeti csapattal, egyszer s mindenkorra" - nyilatkozta France Football keddi számában a 31 éves támadó, aki utoljára tavaly márciusban az angolok elleni felkészülési mérkőzésen kapott helyet Raymond Domenech együttesében. "A sérülésem alatt volt időm átgondolni a szövetségi kapitánnyal való kapcsolatomat, a döntésem végleges" - tette hozzá Trezeguet, akinek viszonya korántsem felhőtlen a szakemberrel, mivel utóbbi rendre csak csereként, vagy még úgy sem számított rá.
2009.01.28. 08:05
 
 
Az izraeli légierő csempészalagutakra mért csapást
Az izraeli légierő csapást mért kedd éjjel csempészalagutakra a Gázai övezet és Egyiptom határán - közölték szemtanúk. A támadásban senki sem sebesült meg, de az egyiptomi határon fekvő palesztin településen, Rafahban állítólag pánik tört ki. Izrael és a Hamász külön-külön egyoldalú tűzszünetet hirdetett a Gázai övezet elleni 22 napos izraeli offenzíva után. A hadjárat egyik célja az volt, hogy véget vessenek a Gázai övezetbe irányuló fegyvercsempészetnek. Izraeli harci repülőgépek a december 27-én megindult offenzívában több százszor támadták a palesztin terület és a szomszédos Egyiptom között húzódó csempészalagutakat.
2009.01.28. 07:03
 
 
Két-három százalékos áfaemelés, ötszázalékos járulékcsökkentés várható
Öt százalék körüli járulékcsökkentés lehet a válságkezelő csomag fő tétele, az ellentételezésként tervezett áfaemelés pedig általános lesz, de ez az alapvető élelmiszereket nem érinti - tudta meg a Népszabadság. Most már bizonyos, hogy a válságkezelő csomag fő pillére a járulékcsökkentés lesz, a jelenlegi - nem végleges - számítások szerint, körülbelül ötszázalékos mértékben - írja a lap szerdai számában megbízható forrásaira hivatkozva. Ez mintegy háromszázmilliárd forint nettó könnyítést jelent a gazdaságnak, viszont ugyanennyi kiesést a költségvetésnek, amit azonban csökkent a százmilliárdos megtakarítás a közalkalmazottak után fizetett járulékban.
2009.01.28. 06:56
 
 
A gazdaság helyzetéről tárgyal ma a kormány és a szocialista frakció
Délelőtt a kormány, délután pedig az MSZP-frakció tárgyal ma az új gazdasági helyzetelemzésről és makropályáról. Az első napirendi pont Gyurcsány Ferenc tájékoztatója lesz; a miniszterelnök bevezetője után az egyes tárcák vezetői is kifejtik álláspontjukat. A kormányfő a frakciót is tájékoztatja ma az új adatokról és arról, hogy mely területeken és milyen típusú átalakításokat tervez. A frakciótagok várhatóan egy dokumentumot is kapnak, amely összefoglalja az új gazdasági prognózissal kapcsolatos legfontosabb információkat.
2009.01.28. 06:53
 
 
Meghalt Tasnádi Péter MSZP-s képviselő, Pécs polgármestere
Életének 53. évében súlyos betegségben meghalt Tasnádi Péter, az MSZP országgyűlési képviselője, Pécs polgármestere - értesült az MTI magát megnevezni nem kívánó szocialista forrásból. Tasnádi Péter 2008 májusában jelentette be, hogy daganatos betegségben szenved, de eldöntötte, hogy le fogja küzdeni azt, tovább dolgozik, és kitölti 2010-ig szóló mandátumát a város élén. 2006 óta volt Pécs polgármestere; 2007. február 12-én a Baranya megyei területi listáról került be a parlamentbe miután Tóth Bertalan lemondott mandátumáról. Tagja volt az európai ügyek bizottságának.
2009.01.27. 22:09
 
 
Obama gazdaságélénkítő csomagja támogatására kérte a republikánusokat
Barack Obama demokrata párti amerikai elnök kedden hangsúlyozta, hogy sürgősen el kell fogadni gazdaságélénkítő csomagját, és a pártpolitikai szempontok félretételére kérte republikánus politikai ellenfeleit. Obama a Capitoliumban találkozott republikánus párti törvényhozókkal. A demokrata elnök először járt a törvényhozás épületében múlt keddi beiktatása óta. A demokraták a parlament mindkét házában elegendő többséget élveznek ahhoz, hogy elfogadják az elnök által javasolt 825 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomagot. Az elnök a törvényhozók "otthonában" tett jelképes látogatásával azonban hangsúlyozni kívánta, hogy kétpárti támogatást kíván szerezni a csomag jóváhagyásához.
2009.01.27. 20:33
 
 
Jerezi teszt: Talmácsi a harmadik időt érte el
Talmácsi Gábor a harmadik időt érte el a spanyolországi tesztelés második napján. A magyar verseyző, aki tavaly a 125 kcm-esek között bronzérmes lett a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, az idén egy kategóriával feljebb, a negyedliteresek között versenyez. A keddi gyakorláson ismét a spanyol Alvaro Bautista volt a leggyorsabb 1.43.673 perccel, Talmácsi ideje pedig 1:44.201 p volt. A magyar motoros jelentősen javult a hétfői teszteléshez képest, amikor az ötödik időt érte el (1:45.361 p).
2009.01.27. 20:28
 
 
Férfi kézilabda-vb: a németek ellen játszik a Hajdu-csapat az 5. helyért
Fantasztikus végjáték után a lengyel válogatott egy góllal nyert a norvég csapat ellen a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, így bejutott a legjobb négy közé. Mindez azt jelenti, hogy a II. csoportban a címvédő németek végeztek a harmadik helyen, így a magyarokkal találkoznak az ötödik helyért csütörtökön 20 órakor Zágrábban. Eredmények: Középdöntő, 3. forduló: II. csoport (Zára/Zadar): Lengyelország-Norvégia 31-30 (14-14).
2009.01.27. 20:23
 
Az új helyzetelemzésről tárgyal a kormány és a frakció szerdán
Délelőtt a kormány, délután pedig az MSZP-frakció tárgyal szerdán az új gazdasági helyzetelemzésről és makropályáról, amelynek elkészítése az elmúlt hét hétben Veres János pénzügyminiszter feladata volt. Budai Bernadett kormányszóvivő az MTI kérdésére kedden elmondta: az első napirendi pont Gyurcsány Ferenc tájékoztatója lesz a kormányülésen. A miniszterelnök a csütörtöki rendkívüli parlamenti ülés napirendjén szereplő kérdésről konzultál a kormánytagokkal. Hozzátette: a kormányfő bevezetője után az egyes tárcák vezetői is kifejtik álláspontjukat.
2009.01.27. 19:42
 
 
Sebestyén Júlia szögre akasztja a korcsolyát?
Könnyen elképzelhető, hogy befejezi pályafutását Sebestyén Júlia; a tiszaújvárosi versenyző, aki a nyolcadik lett a múlt héten Helsinkiben rendezett műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon, a zsűri hozzáállása miatt gondolkodik a visszavonuláson. "Komolyan foglalkozom ezzel a gondolattal, nagyon nehezen tudom feldolgozni, ami velem történt. Szeretek korcsolyázni, imádom ezt a sportot, de nem tudom, van-e értelme így folytatni" - mondta az MTI-nek Sebestyén, aki aranyérmes volt 2004-es budapesti kontinensviadalon. "Azt hiszem kell még egy pár nap, míg eldöntöm, hogyan tovább, s van-e értelme annak, hogy elutazzak a világbajnokságra."
2009.01.27. 19:38
 
 
Sztrájkról egyeztetnek a BKV szakszervezetei
Egy lehetséges sztrájk megtartásáról egyeztet a BKV tizenegy szakszervezete, mert a cég vezetősége nem fogadta el az érdekképviseletek követeléseit - közölte Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnökhelyettese kedden. A BKV vezetősége a szakszervezetek "megállapodás-tervezetének" öt pontjából négyet elutasított, így folytatják a vállalat átalakítását és a HÉV kiszervezését is - mondta. Gulyás Attila úgy fogalmazott, hogy "nem fogadjuk el a BKV válaszát"; a szakszervezeteknek egy lehetősége maradt: megkezdeni az egyeztetéseket egy lehetséges munkabeszüntetésről, amely elsősorban a metró-, a HÉV-, a villamos- és a trolibusz-ágazatot érintené.
2009.01.27. 19:02
 
 
Szerdán dönthetnek a Nabucco uniós támogatásáról
Szerdán délutánra megszülethet az Európai Bizottság döntése arról, hogy kaphat-e 200-300 millió eurós uniós támogatást a Nabucco-projekt az induláshoz - mondta Andris Piebalgs uniós energiaügyi biztos kedden Budapesten az MTI kérdésére. A biztos szerint a tervezett 2013 helyett csak 2015-re valósulhat meg a projekt. A döntést még az Európai Tanácsnak és az Európai Parlamentnek is jóvá kell hagynia - mondta a biztos. Egyelőre csak arról határoznak majd, hogy az Európai Unió támogatja-e pénzügyileg a projektet, arról csak később döntenek, hogy milyen módon valósulhat ez meg. Személy szerint azt tartaná elfogadhatónak, ha a támogatás az Európai Fejlesztési Bankon keresztül történne - tette hozzá.
2009.01.27. 19:00
 
 
Michael Jackson részvételével Broadway-musical készül a Thrillerből
Musical készül Michael Jackson Thriller című videóklipjéből a sztár közreműködésével - jelentette be James L. Nederlander, a szerzői jogokat megszerző producercég vezetője. Jackson 1982-ben megjelent Thriller albuma a világ legnagyobb példányszámban elfogyott lemeze lett. Az album címadó számából John Landis rendezett 14 perces horrorklipet, amely 1983 óta levehetetlenül szerepel az MTV zenecsatorna műsorán. Jackson szóvivője hétfőn megerősítette, hogy a sztár tevékenyen részt vesz majd a musical születésének minden fázisában.
2009.01.27. 18:10
 
Komáromban elkészült az 500 milliomodik Nokia mobil
A Nokia komáromi gyárában elkészült a cég Magyarországon gyártott 500 milliomodik mobiltelefonja - közölte a vállalat. Az 1999-ben alapított komáromi gyárban európai, közel-keleti és afrikai piacokra készítenek mobiltelefonokat. Az elmúlt 10 évben a komáromi gyár a Nokia legnépszerűbb készülékei közül számos modellt gyártott, köztük a rekordot elérő N79-es modellt. A Nokia Magyarország egyik vezető távközlési vállalata és a távközlési ipar egyik legnagyobb külföldi beruházója. A vállalatnál közel 6.000 fő dolgozik Magyarországon, ebből 5.500-an Komáromban.
2009.01.27. 18:08
 
 
Férfi kézilabda-vb: izgalmas csatában győzelem a Koreai Köztársaság ellen
Drámai csatában 28-27-es győzelmet aratott a magyar válogatott a dél-koreai csapat ellen a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó körében, így van esély arra, hogy a gárda az ötödik helyért folytathassa a küzdelmet. Eredmény: Középdöntő, I. csoport (Zágráb): 3. (utolsó) forduló: Magyarország-Koreai Köztársaság 28-27 (11-14), gól: Császár 8/4, Iváncsik G. 6/2, Iváncsik T. 4, Nagy 4, Ilyés 3, Mocsai 1, Gál 1, Zubai 1, illetve Li Dzs. 7/3, Park Dzs. 6, Dzseong 6, Oh 4, Kim 2, Park Cs. Jo. 1, Jun 1. A magyarok akkor végeznek az I. csoportban a harmadik helyen, ha a szlovákok nem verik legalább öt góllal a svédeket, máskülönben a Hajdu-csapat nem az 5., hanem csak a 7. helyért léphet pályára csütörtökön a Zagreb Arénában.
2009.01.27. 18:07
 
 
Clinton: Izraelnek joga van az önvédelemre
Izraelnek joga van az önvédelemre, a zsidó állam elleni palesztin rakétatámadások nem maradhatnak válasz nélkül - jelentette ki Hillary Clinton kedden Washingtonban. Az új amerikai külügyminiszter e minőségében tartott első sajtóértekezletén hangsúlyozta: az Egyesült Államok támogatja Izrael jogát az önvédelemre, a zsidó állam lakott területeihez egyre közeledő palesztin rakétatámadások pedig nem maradhatnak válasz nélkül.
2009.01.27. 18:03
 
 
Kéthetes leállás, majd négynapos munkahét a GE magyarországi gyáraiban
Februárban két hétre leállnak a General Electric (GE) Consumer & Industrial fényforrás üzletágának magyarországi gyárai, a későbbiekben pedig a négynapos munkahét bevezetésének lehetőségét is mérlegelik - közölte kedden a társaság. A GE a közleményben kitér arra, hogy a fényforrás üzletágának magyarországi gyárai 98 százalékban exportra termelnek, a globális gazdasági válság hatására azonban "a termelés volumenét meghatározó rendelésállomány visszaesett". Emiatt a fényforrás üzletág februárban, az éves szabadságolási terv részeként két hétre leállítja magyarországi gyárait.
2009.01.27. 16:46
 
 
Gyurcsány: van fontosabb dolgunk a parlament feloszlatásánál
Gazdasági világválság idején van fontosabb dolgunk ennél - így reagált Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden a Fidesz azon javaslatára, hogy oszlassák fel az Országgyűlést, és írjanak ki új választásokat. Gazdasági világválság idején van ennél fontosabb dolgunk: menteni kell a munkahelyeket, segíteni kell azoknak, akik ilyenkor bajba jutnak - mondta Gyurcsány Ferenc egy budapesti nemzetközi sajtótájékoztatón. Annak érdekében, hogy tartós legyen az ország védekezőképessége, az adó-, a szociális, a foglalkoztatási és az önkormányzati rendszer megújítására van szükség - hangsúlyozta a kormányfő.
2009.01.27. 15:51
 
 
Malév-közgyűlés: február 10-én lesz határozathozatal
A Malév többségi tulajdonosai a közgyűlés munkájának felfüggesztését indítványozták a társaság keddi közgyűlésén, így határozatot a február 10-i közgyűlésen hoznak - közölte a légitársaság kedden. A közgyűlés napirendjén személyi kérdések, döntés az igazgatósági és a felügyelő bizottsági tagok visszahívásáról és megválasztásáról, illetve a légitársaság tőkehelyzetének rendezése szerepel. A rendezés lehetséges módja az alaptőke leszállítása, majd az alaptőke felemelése és a légitársaság alapszabályának ennek megfelelő módosítása.
2009.01.27. 15:24
 
 
A szakszervezetek szerint van esély a megegyezésre Ferihegyen
A ferihegyi repülőtéren sztrájkot hirdető két szakszervezet szerint van esély a Budapest Airport (BA) és az érdekképviseletek közötti megegyezésre. Csorba Attila, a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón elmondta, hogy kedden is folytatták az egyeztetéseket, azonban ezúttal a napi feladatokat pontosan ismerő és a szakszervezeti kifogásokkal egyetértő középvezetőkkel tárgyaltak, munkacsoportokban. Ugyanakkor hozzátette: megállapodás csak akkor lehetséges, ha a BA csúcsvezetése visszavonja a bérek és a pihenőidők csökkentésére vonatkozó javaslatát.
2009.01.27. 15:23
 
 
Michael Phelps Londonig tervez
A londoni olimpiával zárná le már most is rendkívül eredményes sportpályafutását Michael Phelps, a jelenkor legeredményesebb úszója. Az amerikai versenyző - aki a tavalyi nyári játékokon Pekingben rekordot jelentő nyolc aranyérmet gyűjtött be, és összesen már 14 olimpiai elsőséggel büszkélkedhet - erről egy rijádi sajtótájékoztatón beszélt. A sokoldalú úszó egy nemzetközi fórumon vesz részt, amelyen a sportról és annak társadalmi hatásairól tanácskoznak a meghívottak. "Négy év múlva félreteszem az úszódresszemet, és egy könnyebb életbe kezdek" - jelentette ki.
2009.01.27. 14:28
 
 
Erőszak egy szegedi iskolában: az igazgató szerint a fiúk is áldozatok
Nemcsak a kislányt, hanem a vele erőszakoskodó fiúkat is áldozatnak tartja annak a szegedi iskolának az igazgatója, amelynek néhány kisdiákja ellen korábban erőszakos közösülés miatt vizsgálódott a rendőrség. Szabó Lászlóné elmondta: az eset csaknem három hónapja, november első hetében egy, az iskolához közeli játszótéren, napközis foglalkozás alatt történt. A kisfiúk - akik közül nyolcéves volt a legfiatalabb - és a kislány bebújtak egy csúszda alatti házikóba. Azt, hogy ott mit csináltak, pontosan nem lehet tudni, de a szó "hétköznapi értelmében" sem erőszakra, sem közösülésre nem került sor - jelentette ki.
2009.01.27. 14:19
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175[2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista