2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Mégis folytatódik a filmvásznon a Narnia-sorozat
A róka megmentette az oroszlánt: a Fox filmstúdió beugrott a Disney helyére, amely a Narnia Krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, valamint a Caspian herceg után gazdasági megfontolásokra hivatkozva lemondott a további epizódok megfilmesítéséről. A 20th Century Fox a C.S. Lewis fantasy-regénysorozat jogtulajdonosával, a Walden Mediával karöltve lát neki a következő kaland, a The Voyage of the Dawn Treader (A Hajnalvándor útja) megfilmesítésének - jelentette a héten a Variety mozis szaklap. A stúdióváltás ellenére a rendező, Michael Apted és a főszereplők (Ben Barnes, Skandar Keynes és Georgie Henley) személye nem változik.
2009.02.01. 09:58
 
 
Olmert: Izrael reagálni fog a palesztin rakétákra
Izrael "aránytalanul" erősen fog reagálni a Gázai övezetből kilőtt rakétákra a tűzszüneti megállapodás ellenére - jelentette ki a kormányülés előtt Ehud Olmert izraeli miniszterelnök. Az izraeli hadsereg szerint a reggeli órákban négy palesztin rakéta csapódott be az ország déli részére, de a támadásoknak nem voltak áldozatai és anyagi kár sem keletkezett. "Utasítást adtam a hadseregnek a védelmi miniszteren keresztül, hogy készítsen elő egy, a körülményeknek megfelelő izraeli választ és ez a válasz akkor, ott és úgy fog megérkezni, ahogyan mi eldöntjük" - tette hozzá Olmert.
2009.02.01. 09:55
 
 
Folytathatja eredeti munkáját a miskolci rendőrkapitány
Folytathatja eredeti munkáját Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány, átvezénylését Bencze József országos rendőrkapitány, Draskovics Tibor rendészeti miniszter jóváhagyásával megszüntette. Bencze József elmondta, hogy a szombaton lezárt vizsgálat szerint Pásztor Albert jogsértést nem követett el, ezért az országos rendőrkapitány javasolta átvezénylésének megszüntetését, amiről még szombaton este tájékoztatta Draskovics Tibort. A miniszter egyetértő válasza vasárnap érkezett meg. Bencze József hozzátette: a vizsgálat megállapította, hogy a vitatott nyilatkozat általánosításra, félreértésre alkalmas lehet, ezért a miskolci rendőrkapitány figyelmeztetésben részesül.
2009.02.01. 09:48
 
 
Visszaesett az erőszakos cselekmények száma Irakban
Négy év óta a legalacsonyabb szintet érték el januárban Irakban az erőszakos cselekmények: hivatalos adatok szerint 191-en haltak meg a különböző összecsapásokban és merényletekben. Az iraki védelmi, belügy- és egészségügy-minisztérium által összeállított mérlegből kiderül, hogy 140 civil, 27 katona és 24 rendőr vesztette életét, 406-an sebesültek meg. Ez utóbbiak közül 300-an voltak civilek, 35 katona és 71 rendőr mellett. 2008. decemberben még 316-an estek áldozatul az erőszaknak és 862-en megsebesültek. Tavaly összesen 6772 iraki halt meg, ami igazolja az erőszak visszaszorulásának 2007. decemberében megindult folyamatát.
2009.02.01. 09:17
 
 
Az új orosz ortodox pátriárka trónra lépett
A moszkvai Megváltó Krisztus templomban vasárnap megtartották I. Kirill, Moszkva és egész Oroszország új pátriárkája trónra lépési - beiktatási - ceremóniáját Dmitrij Medvegyev államfő és Vlagyimir Putyin miniszterelnök, a főpapok, a pátriárkát választó zsinat és más ortodox és egyéb keresztény agyházak képviselőinek jelenlétében. A nagy esemény kezdetét Oroszország szerte a templomok 15 perces harangjátéka üdvözölte. Kirillt, az orosz ortodox egyház moszkvai patriárkátusának 16. egyházfőjét január 27-én választotta meg a főpapokból, az alsóbb papság képviselőiből és világi személyekből, a világ 64 országából összehívott, mintegy 700 fős úgynevezett helyi zsinat.
2009.02.01. 09:05
 
 
Ötmilliárddal tartozik az APEH-nek a legnagyobb adós
Az APEH idén is nyilvánosságra hozta legnagyobb adósainak listáját. Az adóhatóság 197 adózónál összesen 39,4 milliárd forint adóhiányt állapított meg. A 197 nagy adósból 101 vállalkozás, 96 pedig magánszemély. A lista élén elképesztő módon egy Akkad Imad nevű, budapesti lakcímű magánszemély áll, a bírságokat is beleértve több mint 5 milliárd forintos tartozással. Rajta kívül még egy magánszemélynek, az ugyancsak budapesti címen található Zhou Hai Fengnek van egy átlagember szemével nézve horribilis, közel 1,1 milliárd forintos tartozása.
2009.02.01. 08:52
 
 
Az űrben szórják szét a Star Trek alkotójának és feleségének hamvait
Az űrben szórják szét 2012-ben a Star Trek című népszerű tudományos-fantasztikus tv-sorozat alkotójának, Eugene Roddenberrynek (1921-1991) és feleségének, Majel Barrett-Roddenberry színésznőnek (1932-2008) a hamvait - jelentette be a ritka kegyeleti aktus végrehajtásával megbízott Celestis amerikai temetkezési vállalat. A cég közlése szerint a forgatókönyvíró felesége az elsők között rendelte meg ezt a szolgáltatást, amikor 1997-ben az űrbe küldte férje hamvainak egy részét. A színésznő-producer - az egyetlen színész, aki a Star Trek minden epizódjában szerepelt - tavaly decemberben, 76 éves korában hunyt el, mellrákban.
2009.02.01. 08:48
 
 
Fogaikat tartalék "kézként" használták a Leégett Város lakosai
Tartalék "kézként" használták fogaikat az úgynevezett Leégett Város (Burnt City) lakosai - az Irán délkeleti részén lévő ötezer éves település feltárását egy olasz-iráni régészeti expedíció végzi immár tizenkettedik éve. A Burnt City Zábol városától 57 kilométerre fekszik. A település, amelynek alapítását Kr. e. 3200-re datálják, az urbanizáció hajnalának egyik legnagyobb városa volt. Háromszor égett porig, s háromszor épült újjá, míg Kr.e. 2100-ben végleg elhagyták lakói, ekkortól nevezik Leégett Városnak. "A fogak munka közbeni használata igen elterjedt volt a helyi mesteremberek körében" - nyilatkozta az expedíció vezetője. A városlakók a fogaikat szövés és kosárfonás közben alkalmazták, ahogy segítségükkel művészeti alkotásokat is létrehoztak.
2009.02.01. 08:40
 
 
Szelleműzést kért egy brit kórház
Szelleműzést kért egy kórház Nagy-Britanniában, mert több alkalmazottja kísértetet látott. "Nem tudom, hányan értesültek róla, hogy több kollégánk szellemet látott a kórházban őgyelegni. Komolyan veszem a dolgot, mert a legkevésbé sem szeretném, ha kellemetlenül érezné magát bármely dolgozónk is munkavégzéskor" - áll a kórház gazdasági vezetőjének belső kör-e-mailjében felfedve, hogy megoldásként szelleműző lelkészt kért a közeli katedrálistól. Mindez nem egy ódon épületben történik, hanem egy vadonatúj kórházban - és 2009-ben. A The Sun című brit lap szerint "szellemszakértők" úgy vélik, hogy a kísértet egy római katonáé lehet, akit annak idején azon a helyen öltek meg, ahol a kórház felépült.
2009.02.01. 08:29
 
 
Tavaszra kész az első aktív készház Magyarországon
Májusban készül el Budapest agglomerációjában az első aktív készház, amely több energiát állít elő, mint amennyit elhasznál, az ára negyedével több, mint a "hagyományos" készházé - mondta Molnár József, a Grand-Ács Kft. ügyvezetője. A szakértők passzívnak nevezik azt a házat, amely évente és négyzetméterenként nem fogyaszt több energiát 15 kWh-nál. Ebbe a fűtés és a hűtés mellett bele tartozik a világítás és a háztartási gépek által elfogyasztott energia is. Az aktív házak viszont maguk termelik meg a működtetésükhöz szükséges energiát, sőt elérhető a többlet is, amelyet vissza táplálnak az elektromos hálózatba.
2009.02.01. 08:13
 
 
Csökkent 2008-ban a csoportos elbocsátások által érintettek száma
A munkáltatók 2008-ban országosan mintegy ötezerrel kisebb létszámú csoportos elbocsátást jelentettek be, mint egy évvel korábban - derül ki az Országos Érdekegyeztető Tanács és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) számára készített összefoglalóból. Az adatot árnyalja, hogy a 17 százalékos csökkenés messze nem egyenletesen oszlott meg az év folyamán. Míg 2008 első és második negyedévében 2007-hez képest összesen mintegy 10 ezerrel kevesebb munkavállaló tervezett elbocsátását jelezték a cégek, addig a harmadik negyedévben már közel ezer fős (+20 százalék), a negyedikben pedig 4.500 fős (+86 százalék) növekedést regisztráltak.
2009.02.01. 08:11
 
 
Basescu látogatása a közös gondok megoldásának jegyében
Olyan pillanatban érkezik Budapestre Traian Basescu román államfő, amikor Magyarországnak és Romániának egyre több a közös gondja, mindkét országban kezelni kell a nemzeti kisebbségek ügyét, Budapestet és Bukarestet egyaránt sújtja a gazdasági világválság, egyformán küszködnek az energiafüggőség problémájával. Már az 1996. szeptember 16-án aláírt alapszerződés is az euro-atlanti integráció szellemében próbálta rendezni a két állam jószomszédi viszonyát, lezárva a rendszerváltás utáni évek időszakának számos politikai vitáját. Mindkét fővárosban már akkor megfogalmazták, hogy e két országnak közös a sorsa Európában.
2009.02.01. 07:57
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: Talmácsi 3. a valenciai tesztelésen
A harmadik legjobb időt érte el a valenciai tesztelés első napján Talmácsi Gábor, aki idén már a 250 kcm-es géposztályban versenyez a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. A csapattól származó információ alapján eredményesen zárult a szombati gyakorlás a 125 kcm-esek között 2007-ben világbajnok, tavaly vb-bronzérmes motoros számára. A vizes pályára kitalált beállítás bevált, Talmácsi mindaddig az élen tudott maradni, amíg esett az eső. Alvaro Bautista és Hector Faubel csak a tesztelés végére előzték meg őt. A szombati eredmények: 1. Alvaro Bautista 1:48:269 perc (21 kör) 2. Hector Faubel 1:49:624 (16 kör) 3. Talmácsi Gábor 1:49:788 (42 kör).
2009.01.31. 21:55
 
 
Három magyar gyermek is megsérült egy ausztriai autóbalesetben
Egy magyar felnőtt súlyosan, három magyar gyermek könnyebben megsérült szombat délután egy közlekedési balesetben a burgenlandi Nagymarton (Mattersburg) körzetében. Egy osztrák és egy magyar rendszámú autó frontálisan összeütközött az S4 jelzésű gyorsforgalmi úton, egy harmadik autó pedig, amely már nem tudott kitérni, szintén beléjük rohant - közölte a helyi tűzoltóság szóvivője. A baleset oka egyelőre ismeretlen. A magyar sérülteket a kismartoni kórházba szállították. Egy osztrák állampolgár is súlyosan megsérült, őt a bécsújhelyi kórházban ápolják.
2009.01.31. 20:03
 
 
Vasárnap szimpátiatüntetés lesz Miskolcon a rendőrkapitány érdekében
Egy magánszemély hivatalosan is bejelentette a miskolci rendőrkapitány mellett szóló, vasárnapra tervezett szimpátiatüntetést a rendőrségen - tudta meg az MTI szombaton. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa az MTI-nek azt mondta: a főkapitányság tájékozódik a vasárnapra tervezett szimpátiatüntetéssel kapcsolatban és amennyibe szükséges, kéri a Készenléti Rendőrség támogatását. Bencze József országos rendőrfőkapitány korábban közölte, hogy szombat estére vagy vasárnap reggelre meglehet a Pásztor Albert nyilatkozata kapcsán indított vizsgálat eredménye.
2009.01.31. 18:19
 
Bundesliga: győzött és továbbra is vezet a Hoffenheim
A Hoffenheim két góllal nyert a vendég Cottbus ellen a német labdarúgó-bajnokság 18., első tavaszi fordulójának szombati játéknapján, ezzel megőrizte vezető helyét a tabellán. A magyar érdekeltségű együttesek közül a sérült Dárdai Pált nélkülöző Hertha BSC az Eintracht Frankfurtot, a Huszti Szabolcsot a 84. percig soraiban tudó Hannover pedig a Schalke 04-t győzte le egy góllal, sikerükkel a berliniek feljöttek a második helyre a tabellán. Bundesliga, 18. forduló: 1. FC Köln-VfL Wolfsburg 1-1, Borussia Dortmund-Bayer Leverkusen 1-1, Hannover 96-FC Schalke 04 1-0, Hertha BSC-Eintracht Frankfurt 2-1, Hoffenheim-Energie Cottbus 2-0, VfB Stuttgart-Borussia Mönchengladbach 2-0.
2009.01.31. 18:00
 
 
Beckhamet benevezheti a Milan az UEFA Kupára
Carlo Ancelotti vezetőedző elképzelhetőnek tartja, hogy benevezi angol válogatott labdarúgóját, David Beckhamet az AC Milan UEFA Kupában szereplő keretébe. "Február elsején éjfélig van idő eldönteni, hogy kiket neveznek a klubok a tavaszi folytatásra. Hogy Beckham rajta lesz-e a Milan listáján, az kizárólag a csapatvezetés döntésén múlik" - mondta Ancelotti. A Los Angeles Galaxy 33 éves középpályása március 8-ig kölcsönben szerepel az olasz együttesben. Amennyiben akkor visszatérne amerikai csapatához, csak a legjobb 32 közötti oda-visszavágón képviselhetné a Milant, amely ugyanakkor szeretné hosszabb távon megtartani őt.
2009.01.31. 16:45
 
 
Washington prioritásnak tekinti a közel-keleti békefolyamatot
Washington prioritásnak tekinti a közel-keleti békefolyamatot George Mitchell, az amerikai elnök közel-keleti különmegbízottja szerint, aki szombaton Ammánban a jordániai vezetőkkel tárgyalt. Barack Obama elnök új különmegbízottja a héten Egyiptomban, Izraelben és Ciszjordániában folytatott tárgyalásokat, de a Gázai övezetbe nem látogatott el. Mitchell szombaton II. Abdalláh jordániai királlyal és Szaláh al-Basír külügyminiszterrel folytatott tárgyalásokat. A megbeszélésekről kiadott jordániai közlemény szerint II. Abdalláh nem tart szükségesnek új békekezdeményezéseket a Közel-Keleten.
2009.01.31. 16:22
 
 
Soron kívüli kormányülés: napirenden a parlament és a választási rendszer
A kormány vasárnapi, soron kívüli ülésén - a parlament csütörtöki rendkívüli ülésén elhangzottakat is figyelembe véve - döntéseket hozhat azokról a kormányzati indítványokról, amelyeket a tavaszi ülésszak első napján, február 16-án a parlament elé terjeszt - értesült kormányközeli forrásból az MTI szombaton. Az MTI információi szerint a vasárnap délelőtti soron kívüli ülésen napirendre kerül a parlament létszámának, valamint az országgyűlési választásokra vonatkozó szabályok módosításának kérdése, a parlamenti, továbbá az önkormányzati képviselők díjazásának, illetve költségtérítésének átláthatóbbá tétele.
2009.01.31. 16:00
 
 
A protekcionizmus volt a fő téma szombaton Davosban
A protekcionizmus növekvő veszélye volt a fő téma szombaton a davosi Világgazdasági Fórumon, amelyen ezúttal a világ közel húsz országának miniszterelnökei, különböző ágazati miniszterei vettek részt. Az illetékesek arra figyelmeztettek, hogy a munkahelyek megtartása céljából a világ több országában hozott importkorlátozó lépések csak olaj a tűzre, tovább mélyítik a válságot. A felszólalók mindegyike reményét fejezte ki, hogy idén áttörés lesz a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) régóta húzódó dohai fordulóján, amely a nyáron zsákutcába jutott. Több ország minisztere hangsúlyozta, hogy nem szabad korlátozni az importot.
2009.01.31. 15:50
 
Együtt lépnek színpadra John Lennon fiai
Együtt fog színpadra állni John Lennon és Yoko Ono fia, Sean Lennon és féltestvére, az egykori Beatles tag első házasságából született Julian Lennon. Ez lenne az első alkalom, hogy a két fiú együtt szerepel a nyilvánosság előtt. A FoxNes.com értesülése szerint John Lennon fiai az ENSZ-közgyűlés február 26-i rendezvényén lépnek fel, amelynek célja, hogy elismeréssel adózzon az olyan személyeknek, szervezeteknek és nemzeteknek, melyek segítették a testület Millenniumi Fejlesztési Céljainak megvalósítását. John Bon Jovi, Richie Sambora, Macy Gray és Akon is fel fog lépni mintegy 3 ezer vendég előtt.
2009.01.31. 15:18
 
 
Miskolc vezetése kiáll a leváltott rendőrkapitány mellett
Teljes a bizalma a posztjáról menesztett miskolci rendőrkapitányban a város vezetésének - mondta Káli Sándor (MSZP) polgármester szombati rendkívüli sajtótájékoztatóján; közlése szerint hétfőn kíván egyeztetni az igazságügyi és rendészeti miniszterrel, mert nem ért egyet azzal a döntésével, hogy Pásztor Albertet más beosztásba helyeztette. "Nem értek egyet a kapitány leváltásával", egyeztetést kértem Draskovics Tibor minisztertől, a hétfői megbeszélésen jelen lesz az ORFK és a megyei rendőr-főkapitányság vezetője is - mondta Káli Sándor.
2009.01.31. 14:54
 
 
Terjedő brit sztrájkok a külföldi EU-munkaerő alkalmazása ellen
Vadsztrájkok terjednek a mind súlyosabb recessziótól szenvedő brit iparban a külföldi EU-munkaerő alkalmazása ellen, jóllehet a hétvégére országossá teljesedett munkabeszüntetések egyelőre nem a brit gazdaságban százezrével állást vállaló kelet-európaiak ellen irányulnak. A tiltakozó akciók kiindulópontja az északkelet-angliai Lincolnshire grófságban működő Lindsey olajfinomító, a harmadik legnagyobb brit finomító komplexum. A tiltakozó akció gyorsan országos kiterjedésűvé vált: szombatig legalább kéttucatnyi ipari létesítményben kezdődtek vadsztrájkok, Észak-Skóciában ugyanúgy, mint Dél-Angliában.
2009.01.31. 14:42
 
 
Davosi csúcs: Japán 17 milliárd dollárt segélyt ajánlott Ázsiának
Japán felajánlotta, hogy legalább 17 milliárd dollár támogatást nyújt az ázsiai országoknak a globális pénzügyi válság kedvezőtlen hatásainak a mérséklésére a következő három évben. Ezt Aszo Taro japán kormányfő jelentette be a davosi Világgazdasági Fórumon. A szigetország miniszterelnöke jelezte továbbá, hogy Japán - devizatartalékából - kész akár 100 milliárd dollárral támogatni a Nemzetközi Valutaalapot (IMF). Hozzátette, hogy Tokió üdvözölné más országok hasonló lépését.
2009.01.31. 14:07
 
 
A kancelláriaminiszter vázolta a reformok menetrendjét
A kormány azt tervezi, hogy azokat az intézkedéseket, amelyeket saját hatáskörben megtehet, azokat rendeletek és határozatok formájában közzé teszi, a törvénymódosításokat igénylő javaslatokat pedig folyamatosan terjeszti az Országgyűlés elé - mondta Kiss Péter kancelláriaminiszter szombaton Békéscsabán. Ha azt akarjuk, hogy ezekből a lépésekből jó pár már július elsejével életbe lépjen, akkor a törvénymódosító javaslatoknak legkésőbb március végéig folyamatosan bent kell lenniük a ház előtt - mondta a szocialista politikus a sajtótájékoztatón.
2009.01.31. 14:00
 
 
A miskolci rendőrkapitány nem tűri, hogy rasszistának próbálják beállítani
A pénteki kijelentése után más beosztásba helyezett miskolci rendőrkapitány nem tűri, hogy rasszistának próbálják beállítani. "Senki ne sajnáljon, és senki ne próbáljon rasszistának beállítani, mert azt nem tűröm" - hangsúlyozta szombaton Pásztor Albert szűkszavú reagálásában az MTI-nek. A Borsod megyei vajda védelmébe vette a más beosztásba helyezett miskolci rendőrkapitányt; Lakatos Attila az MTI-nek azt mondta, mélységesen felháborította, ami Pásztor Alberttel történt. "Egy olyan emberről beszélünk, aki feltette az életét a rendőri munkára", tisztességgel, becsülettel végezte a feladatát - fogalmazott Lakatos Attila.
2009.01.31. 12:21
 
 
Fidesz: Gyurcsány 600 milliárdot venne ki a családok zsebéből
A Fidesz szerint 600 milliárd forintot is kivehetnek az emberek zsebéből a miniszterelnök által bejelentett adóemelések, és ez családok százezreinek megélhetését veszélyeztetheti - erről Tállai András, az ellenzéki párt szakpolitikusa beszélt szombati sajtótájékoztatóján. A fideszes politikus szerint egy ötszázalékos áfaemelés 300 milliárd forintos terhet jelent, azt pedig még nem is lehet tudni, hogy a jövedéki adó emelése mennyivel terhelné meg a családokat. Emellett a személyi jövedelemadó (szja) kedvezmények eltörlése, még a tervezett szja-csökkentéssel együtt is, 80-100 milliárdot vesz ki a magyar adózók zsebéből.
2009.01.31. 12:00
 
 
Tenisz: Serena Williams nyerte az Australian Opent
Az amerikai Serena Williams negyedszer nyerte meg a női egyest az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben 58 perc alatt legyőzte az orosz Dinara Szafinát. A két finalista eddig hatszor találkozott egymással, a második helyen kiemelt amerikai 5-1-re vezetett kettejük párharcában. A csata külön érdekessége volt, hogy a győztes hétfőn biztosan átveszi a WTA-világranglista első helyét a szerb Jelena Jankovictól. Eredmény, női egyes, döntő: S. Williams (amerikai, 2.)-Szafina (orosz, 3.) 6:0, 6:3.
2009.01.31. 10:57
 
 
Ismét lehet síelni Bánkúton
A héten annyi friss hó esett a Bükkben, hogy szombaton kilenc órától ismét beindítottak négy felvonót Bánkúton - közölte információs honlapján a Bánkút Síklub. Működik a "D" és a "bébi" felvonó, valamint a "G" és a szánkó felvonó; az északi pályák állapota a tömörebb, kifagyott hó miatt valamivel jobb, mint három héttel ezelőtt, amikor utoljára lehetett sízni. A bánkúti pályákat 14 centiméter vastagságú hó borítja, a hőmérséklet valamivel fagypont alatt van.
2009.01.31. 10:33
 
 
Draskovics: erkölcsi döntés volt a miskolci rendőrkapitány áthelyezése
A miskolci rendőrkapitány pénteki nyilatkozatával átlépett egy olyan határt, amelyet az állam képviselője nem léphet át, az ügyben erkölcsi alapú döntés született - mondta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter szombaton az MTV Nap-kelte című műsorában, magyarázatul arra, miért helyezték más beosztásba Pásztor Albertet. A miniszter, felidézve a pénteken történteket, azt mondta: a rendőrkapitány megmagyarázhatatlan módon megkülönböztetést tett "őszerinte magyar és cigány" elkövetők és bűnözési szokások között. Ezzel átlépett egy olyan határt, amelyet az állam képviselője, különösen egy rendőr, nem léphet át - tette hozzá.
2009.01.31. 10:30
 
 
Közeleg a tavasz, de a medve hétfőn nem láthatja meg az árnyékát
Közeleg a tavasz, de a február 2-án barlangjából előbújó medve nem látja meg a saját árnyékát, mert a meteorológia tájékoztatása szerint túlnyomóan borult idő várható. Gyuró György, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa a hétfőre várható időjárásról elmondta, hogy a hét első napján egy nedves léghullám éri el az országot, ezért túlnyomóan felhős idő várható, gyakori csapadékkal, amely először havas eső, majd eső lesz. Tájékoztatása szerint a jövő hét első napjaiban jelentős felmelegedés kezdődik és átmenetileg megszűnnek az éjszakai fagyok, de csapadékos időre kell számítani. Egyes helyeken akár 10-12 Celsius fokot is megközelítheti a délutáni hőmérséklet.
2009.01.31. 10:12
 
 
Az évszázad árverése: kalapács alatt Yves Saint Laurent magángyűjteménye
Yves Saint Laurent francia divattervező, szenvedélyes művészetrajongó volt. Tévedhetetlenül vásárolt műalkotásokat és fedezett fel új tehetségeket. A világ egyik legjelentősebb magánygyűjteményére tett szert, olyan alkotások szerepelnek benne, mint Picasso, Mondrian és Matisse festményei. Néhány héten belül azonban a Christie's aukciós ház árverésére kerülnek, amelyet a szakértők az "évszázad eladásának" neveztek el, mert a műtárgyak értékét 300 millió euróra (90 milliárd Ft) becsülik - és ez csak a kikiáltási ár. Ha a gazdasági válság nem szól közbe, a közel 700 tárgy eladása ára elérheti az 500 millió eurót (150 milliárd Ft.), a történelem egyik legjövedelmezőbb magángyűjtemény-eladását.
2009.01.31. 09:56
 
 
Huszonnyolcan haltak meg eddig az ausztráliai hőhullámban
Huszonnyolcan haltak meg eddig az egy hete tomboló dél-ausztráliai hőhullámban - közölték szombaton a helyi hatóságok. Adelaide városában pénteken 22, többségében 70 év feletti idős ember halálát okozta a rendkívüli meleg, szombaton reggel a meteorológiai szolgálat további hat halálesetről számolt be. A hőség és a szárazság az erdőtüzeket is táplálja. A lángok, amelyek már tíz házat és 6500 hektárnyi területet pusztítottak el, veszedelmesen közelednek egy Melbourne-t árammal ellátó transzformátorhoz. Ugyanitt egy másik elektromos reléállomás pénteken este felrobbant a melegtől, minek következtében villany nélkül maradt több mint 500 ezer lakás és üzlet.
2009.01.31. 09:51
 
Ukrajnában a férfiak 12 évvel korábban halnak, mint a nők
Az ukrán férfiak jelenleg átlagosan 62 évet élnek, ami 12 évvel marad el a nők átlagéletkorától, több korosztályban katasztrofális a férfihiány. Az Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia demográfiai és szociális kutatóintézetének adatai szerint a 40 és 49 közötti korcsoportban a férfiak halálozási aránya három és félszerese a nőkének. A férfiak és nők átlagéletkora között fennálló különbség Európában csak Oroszországban nagyobb, ahol a férfiak 14-15 évvel élnek kevesebbet a nőknél - írta legfrissebb számában a kijevi Korreszpondent hetilap.
2009.01.31. 09:48
 
 
Lezajlottak a tartományi választások Irakban
Súlyosabb erőszakcselekmények nélkül zajlottak le szombaton a tartományi választások Irakban. A hatóságok döntésére az eredetileg tervezettnél egy órával később - közép-európai idő szerint délután négykor - zárultak szavazóhelyiségek. Milliók adták le szavazatukat a befolyásos tartományi tanácsok tagjaira országszerte. Ezek a testületek döntenek arról, mire fordítsák az állami bevételek helyben felhasználható részét, és ezek nevezik ki például a helyi rendőrségi vezetőket is. Több mint 14 ezren indultak az összesen elnyerhető 440 helyi képviselői mandátumért. Az első eredmények csak keddre várhatók.
2009.01.31. 09:32
 
 
Segít emlékezni a koplalás
Az emlékezetkiesésen csak a koplalás segít - állapították meg münsteri kutatók. Szerintük az emlékezés karbantartását - a korábbi hiedelmekkel ellentétben - a diéta sokkal inkább segíti, mint maga a táplálkozás, azaz - mint eddig hitték - elsősorban a halféleségek, illetve az olajosmagvak fogyasztása. A münsteri kutatók - állatokon végzett vizsgálatai szerint - a gondolkodás frissen tartásának "csodaszerét" ténylegesen a koplalás jelenti. Három kísérleti csoport - a diétázók, a telítetlen zsírsavakat fogyasztók, és a szokásaikon nem változtatók - vizsgája az volt, hogy ki tud több szót megjegyezni. A diétázók "utcahosszal" nyertek.
2009.01.31. 09:20
 
Az uniós források átcsoportosítása a kerékpárutak fejlesztését érinti
Az uniós források átcsoportosítása a már kiírt pályázatok közül csak a Közlekedési Operatív Programban (KÖZOP) a kerékpárút-hálózat fejlesztésére kiírt tendert érinti - közölte a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ). A pályázat felfüggesztése a már nyertes projekteket nem érinti, más forrásokból továbbra is van lehetőség arra, hogy ilyen utak fejlesztésére pályázzanak. Az NFÜ közleménye szerint a kormány a válságkezelő és gazdaságélénkítő csomag segítségével 1.400 milliárd forintot kíván közvetlenül elérhetővé tenni a hazai vállalkozások számára a következő két évben. Ennek részeként uniós forrásokat csoportosít át a magyarországi munkahelyek megtartása érdekében a kabinet.
2009.01.31. 09:17
 
 
Magyar Nemzet: Horváth Ágnes tanácsokat ad
Horváth Ágnes volt egészségügyi miniszter jelenleg egy olyan tanácsadó cégnél dolgozik, amelyet az Egészségügyi Minisztérium korábbi szakállamtitkára vezet - írja a szombati Magyar Nemzet. Horváth Ágnes jelenleg egy egészségügyi tanácsadó cég, a Health Capital Research and Consulting kiemelt alkalmazottja. A vállalatot Baraczka Mariann vezeti, aki Horváth minisztersége alatt szakállamtitkár volt a tárcánál.
2009.01.31. 09:03
 
 
Vécébérlet Velencében a turistáknak
Vécébérletet válthatnak a turisták Velencébe az interneten, ahelyett, hogy állandóan egy-egy eurót kellene előguberálniuk a nyilvános illemhelyek használatához. Az ötnapos vécébérlet tíz alkalomra szól és 7 euróba kerül turistaszezonban. Az évadon kívüli csak 5-be. Ezek az árak csak az online vásárlásra vonatkoznak és legalább 15 napos elővételre. Aki helyben vesz WC-belépőkártyát, annak 9, illetve - szezonon kívül - 7 eurót kell fizetnie. A velencei lakosoknak egyébként csak 25 eurócent egy közvécéhasználat. Velencében évente 20 millió turista fordul meg.
2009.01.31. 08:55
 
GfK: a magán-nyugdíjpénztári tagok egynegyede önkéntes kasszának is tagja
Tavaly kis mértékben ugyan, de emelkedett a nyugdíjpénztári tagok száma, de a magánkasszák tagsága még így is alig haladja meg az állami nyugdíjellátásra számítókét - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet tanulmányából. A magánpénztári tagok egynegyede önkéntes nyugdíjpénztári tag is. A 2008-as felmérés eredményei szerint a 15-69 éves korosztály aktív (nem nyugdíjas és nem nappali tagozatos diák) tagjainak 44 százaléka tagja valamely magánnyugdíjpénztárnak, míg 43 százaléka csak az állami nyugdíjat választotta.
2009.01.31. 08:47
 
 
Négy vasi településen még aggregátorok adják az áramot
Vas megye négy településén továbbra is aggregátorok működtetésével ad áramot a szolgáltató - közölte a katasztrófavédelem szombaton. Zala megyében reggel már nem volt olyan település, ahol ne lenne áram, így a vezetékes ivóvíz-szolgáltatás fenntartásához sincs már szükség aggregátorok működtetésére. Lendvai Gábor, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyletese elmondta: az E.ON áramhálózati Zrt.-től kapott tájékoztatás szerint Szőcén, Hegyháthodászon, Gersekaráton és Sárfimizdón - a napokkal korábbi erős havazás okozta villanyvezeték-rongálódás miatt - még mindig aggregátorok segítségével adnak áramot.
2009.01.31. 08:07
 
 
Leváltották a miskolci rendőrkapitányt
Azonnali vizsgálatot rendelt el, és más beosztásba helyezte Pásztor Albert miskolci rendőrkapitányt pénteki nyilatkozata miatt Bencze József, az ORFK vezetője, az igazságügyi és rendészeti miniszter kezdeményezésére - közölte ORFK. Pásztor Albert sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a decemberben, januárban Miskolcon történt valamennyi rablási "bűncselekmény elkövetője cigány származású volt". Újságírói kérdésre közölte: miskolci kapitányként nem tiszte "cigánybűnözésről" beszélni, mindösszesen a tényeket sorolja fel.
2009.01.31. 08:03
 
 
Obama elnök telefonon tárgyalt kínai kollégájával
Barack Obama amerikai elnök felhívta telefonon kínai kollégáját, Hu Csin-taót - közölte pénteken Robert Gibbs elnöki szóvivő. Részleteket a megbeszélésről egyelőre nem hoztak nyilvánosságra. Hu Csin-tao az utolsó az ENSZ Biztonsági Tanácsa állandó tagjainak vezetői közül, akivel Obama ebben a formában felvette a kapcsolatot január 20-i beiktatása óta. Washingtonban egyelőre nem hoztak nyilvánosságra részleteket a megbeszélésről, de Pekingben közölték, hogy egyebek között a gazdaság globális lelassulása elleni közös fellépésről volt szó. A kínai elnök elismeréssel szólt az Egyesült Államok pénzügyi stabilizációs és piacélénkítő erőfeszítéseiről - jelentette a kínai hírügynökség.
2009.01.30. 20:28
 
 
Madonna az Egyesült Államokba viheti a gyerekeit
Madonna az Egyesült Államokba viheti gyerekeit, miután "megnyerte" a csatát volt férjével, a brit Guy Ritchie-vel szemben, aki azt szerette volna, ha a gyerekek vele maradnak Nagy-Britanniában. Madonna ideiglenes engedélyt kapott, hogy két gyerekét az Egyesült Államokba vigye, de várhatóan két héten belül ez az engedély végleges lesz - értesült pénteken az Evening Standard című brit lap. Az engedély lehetővé teszi Madonna számára, hogy két fiát, a nyolcéves Roccót és a hároméves Davidet New Yorkba vigye, ahol első gyermeke, Lourdes is él. Madonna 45 millió euró (13,4 milliárd Ft.) kártérítést köteles fizetni volt férjének, Guy Ritchie-nek.
2009.01.30. 20:21
 
 
Hajdu János júniusban távozhat a férfi kézilabda-válogatott éléről
Júniusban, az Európa-bajnoki selejtezők után távozhat posztjáról Hajdu János, a világbajnoki hatodik helyezett magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezető - aki egyben a szövetség szakmai igazgatója - az MTI-nek elmondta: júniusban lejár a szerződése, és szeretné a legjobb megoldást megtalálni mind a csapat, mind pedig maga számára. A szakmai igazgatói poszt teljes embert kíván. Egy éve lettem a női kapitány, majd az olimpia után a férfi kapitány. Most, a vb után is jól jönne egy kis pihenő, ám folytatni kell a munkát a szövetségben, rengeteg a teendő - mondta.
2009.01.30. 20:19
 
 
A tervek szerint adóterhet nem viselő járandósággá válik a családi pótlék
A családi pótlék bruttósítása és megadóztatása a gyakorlatban várhatóan azt jelenti majd, hogy ez a juttatás adóterhet nem viselő járandósággá válik, amit adóbevalláskor hozzá kell számolni az összes jövedelemhez, de a rá eső adót nem kell megfizetni - értesült kormányzati politikusoktól az MTI pénteken. Az MTI úgy tudja: a családi pótlékot a nyugdíjszámítás 2007-ben bevezetett új szabályaihoz hasonlóan alakítanák át, vagyis önmagában adómentes maradna, de más jövedelemmel együtt szerepelnie kellene a személyi jövedelemadó-bevallásban. Kormányzati politikusok az MTI-nek azt mondták, a családi pótlék megadóztatásának ügyében a részleteken még dolgoznak, de a fő irány ez.
2009.01.30. 20:00
 
 
Női Euroliga-nyolcaddöntő: győzött és továbbjutott a Pécs
A MiZo Pécs 2010 hazai pályán legyőzte az olasz Veneziát a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó nyolcaddöntőjének második mérkőzésén, így 2-0-ás összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé. Eredmény: MiZo Pécs 2010-Venezia (olasz) 65-57 (19-18, 18-14, 12-11, 16-14). A párharc végeredménye: 2-0 a Pécs javára. Legjobb dobók: Vajda 17/3, Ohlde 15, Mazzante 9, illetve Hayden-Johnson 13, Carson 12/3.
2009.01.30. 19:56
 
 
Még két településen nincs áram a Nyugat-Dunántúlon
Pénteken 21 órakor már csak két nyugat-dunántúli településen nem volt áramszolgáltatás, de valószínűleg még az éjjel ezeket is visszakapcsolják a hálózatba - közölte az MTI kérdésére az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. igazgatóságának elnöke. Patay László elmondta: műszaki problémák miatt két település maradt áram nélkül, ezen kívül még egy faluban lépett fel újabb üzemzavar, de ez utóbbi már nincs összefüggésben a keddi havazás okozta problémákkal. Az igazgatóság elnöke pontosabban nem tudta megnevezni a még ellátatlan településeket, úgy fogalmazott, hogy "leágazásokról és trafóhelyekről beszélünk".
2009.01.30. 17:27
 
 
Budapest-Bamako rali: egyre több az egészségügyi probléma
A mezőnyben egyre több az egészségügyi probléma, a hirtelen jött hőség, a higiénia hiánya és a kimerültség több indulót levert a lábáról. "Ma 9 beteget láttunk el, a legfőbb tünetek: napszúrás, ájulás, hányinger, hasmenés, kiszáradás" - mondta Dr. Késmárki András.
2009.01.30. 16:48
 
Immunterápiával próbálkoznak a súlyos agydaganat legyőzésére
Az immunrendszer serkentésével és génterápiával kísérleti egerekben sikerült legyőzni az egyik legagresszívabb agydaganatot, a glioblasztómát. Az agydaganatok 20 százaléka glioblasztóma, amellyel a diagnosztizált betegeknek csak 5 százaléka él öt évnél hosszabb ideig. A most kidolgozott kezelés során úgynevezett adenovírusvektort fecskendeztek az eltávolított tumor üregébe. Ennek hatására az immunrendszer kettős tumorellenes választ ad, két termelődő fehérje segítségével. "Eredményeink azt mutatják, hogy a rák elleni hatékony válaszhoz az immunterápiát kombinálni kell más rákellenes kezelésekkel, a sugárkezeléssel vagy a kemoterápiával" - mondta az EFE spanyol hírügynökségnek a kutatás felelőse.
2009.01.30. 16:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172[2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista