2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Az iraki kormányfő koalíciója sikereket aratott a síita tartományokban
Az iraki síita muzulmán szavazók többsége a miniszterelnök szövetségeseit támogatta a múlt szombati tartományi választásokon - jelentették be Bagdadban a szavazatok 90 százalékának összeszámlálása után. A Núri al-Máliki kormányfő vezette Koalíció a Jogállamért jelöltjei legyőzték az Iraki Iszlám Legfelsőbb Tanácsot, amely 2003 óta uralta az ország síita többségű déli részét. A koalíció jelöltjei vezetnek nyolcban az ország kilenc déli tartománya közül. A múlt szombati választások nagy vesztese az Abdel Aziz Hakim vezette Iraki Iszlám Legfelsőbb Tanács, amely nyíltan vallási jelszavakkal kampányolt, és sokat hivatkozott arra, hogy közel áll az iraki síita papság legfelsőbb köreihez.
2009.02.05. 17:56
 
 
Hónapokon belül működhet a Közérdekvédelmi Hivatal
A kormányszóvivő szerint a társadalmi vita után néhány hónapon belül el is kezdheti a működését a Közérdekvédelmi Hivatal. Daróczi Dávid emlékeztetett arra: a Közérdekvédelmi Hivatal a kormány tervei szerint a tisztességes eljárás követelményeit megsértő eseteket vizsgálná. Hozzátette: a hivatal jogosult lenne arra, hogy közérdekvédelmi bírságot szabjon ki a tisztességtelen előnyt megszerző szervezetekre, valamint meghatározott időtartamra eltilthatná tisztségük betöltésétől azon cégek, szervezetek vezetőit, akik szemet hunytak kollégáik gyanús ügyintézési módszerei felett, eltűrték szívességeken és más előnyökön alapuló munkakapcsolatok kialakítását.
2009.02.05. 17:33
 
 
Szili: Magyarország támogatja az új vajdasági alapszabályt
Magyarország is támogatja a Vajdaság új alapszabályát, amely kiterjesztené az autonóm tartomány jogait - mondta Szili Katalin házelnök csütörtökön Budapesten az MTI kérdésére, azt követően, hogy tárgyalt a vajdasági parlament elnökével. Az a statútum, amelyet a vajdasági parlament elfogadott, az európai értékrenden alapul. Örömteli, hogy márciusban ez a dokumentum a szerb parlament elé fog kerülni - hangsúlyozta Szili Katalin azt követően, hogy tárgyalt Egeresi Sándorral. A vajdasági parlament házelnöke hangsúlyozta: a Vajdaságnak azért van szüksége új alapszabályra, hogy Szerbia az európai értékrend alapján regionalizálódjon.
2009.02.05. 17:30
 
MNB: 6 hónapra, maximum 5 milliárd euró a bankoknak
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) új, hosszabb lejáratú eszközt vezet be, amelynek segítségével a magyar bankok tervezhetően és tartósan, 6 hónapos futamidőre, összességében maximum 5 milliárd euró forráshoz juthatnak - közölte az MNB. A jegybank célja az új eszköz bevezetésével, hogy a magyar pénzpiacon meglévő, az esetenkénti szűkös likviditásból származó, bizonytalanságok tovább csökkenjenek és egyúttal a vállalati hitelezés területén jelenleg megfigyelhető feszültségek oldódjanak. A MNB közleménye szerint ezen túlmenően az MNB 2009. február 20-tól a forintlikviditás további bővítése céljából fedezetként elfogadja az önkormányzatok által kibocsátott kötvényeket is.
2009.02.05. 17:24
 
Fidesz: Gyurcsány és kormánya alkalmatlan a válság megoldására
Gyurcsány Ferenc és kormányának tagjai emberileg és politikusként is alkalmatlanok a válság megoldására, hiszen képtelenek megérteni a családok helyzetét, képtelenek együtt érezni a családokkal - mondta Balsai István. "Napi 235 ezer fixszel az ember könnyen viccel" - fogalmazott a Fidesz országgyűlési képviselője, utalva Gyurcsány Ferenc vagyonbevallására, majd közölte: már tudható, hogy miért ilyen érzéketlen a kormányfő a nemzet sorsa iránt. Úgy vélte, ez a magatartás ennek a napi 235 ezer forintnak is tulajdonítható. Közölte: kérdés, hogyan lehet társadalmi érzékenységet, baloldali értékek vallását elvárni attól az embertől, aki naponta 235 ezer forintot él fel.
2009.02.05. 17:23
 
 
Erwin Koeman kihirdette szűk keretét az Izrael elleni mérkőzésre
Erwin Koeman szövetségi kapitány kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott szűk, 19 fős keretét a jövő szerdai, Izrael elleni barátságos mérkőzésre. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a kisebb betegséggel bajlódó, lázas Huszti Szabolcs jelezte a holland szakvezetőnek, hogy mindenképpen szeretne ott lenni a válogatottban, és reméli, hogy péntektől már edzeni is tud új csapatában, a Zenitben. A két itthon futballozó kerettag, Köteles László és Rudolf Gergely kivételével a játékosok klubcsapataiktól egyenesen Tel Avivba érkeznek meg hétfőn a délutáni órákban. Az első edzésre aznap este kerül sor a szerdai mérkőzés helyszínén, a Ramat Gan Stadion edzőpályáján.
2009.02.05. 17:05
 
 
Obama újságcikkben állt ki a gazdasági ösztönző csomag mellett
Barack Obama amerikai elnök a The Washington Postban állt ki a gazdasági ösztönző csomag mellett, a pártos szembenállást félretéve gyors cselekvést kérve a kongresszustól. Az amerikaiak sürgős, bátor és bölcs cselekvést várnak Washingtontól, olyat, amely segít kivezetni az országot a válságból, írta az elnök a liberális hangvételű újság véleményrovatában. Mostanra mindenki számára világossá vált, hogy az ország olyan mély és súlyos gazdasági válságba jutott, amilyenre nem volt példa a 30-as évekbeli nagy depresszió óta; több millió munkahely szűnt meg az utóbbi egy évben, az emberek aggódnak a jövő miatt, mutatott rá az alig több mint két hete hivatalba lépett Obama, elnökként első ízben írt újságcikkében.
2009.02.05. 17:01
 
 
MOB: valamennyi versenyző megfelelően volt biztosítva az olimpián
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) álláspontja szerint a hazai ötkarikás testület semmiféle mulasztást nem követett el a pekingi olimpiai csapat tagjaival kötött sportolói szerződések kapcsán, és valamennyi versenyzőt megfelelően biztosította. Erről a MOB csütörtökön közleményben tájékoztatta az MTI-t, reagálva az Önkormányzati Minisztériumnak arra a keddi jelzésére, mely szerint hiányosságokat lát a sportolók olimpiai biztosítási rendszerében. A sportot felügyelő tárca, illetve Gyenesei István miniszter Baranyai János súlyemelő pekingi sérülésével összefüggésben két napja arra kérte a MOB-ot, hogy vizsgálja ki a történéseket.
2009.02.05. 17:00
 
 
Új tevecsikó érkezett a Szegedi Vadasparkba
Új tevecsikó érkezett a Szegedi Vadasparkba, a Poznani Állatkertben született egyéves csődőr a Közép-Ázsia végtelen sztyeppéit idéző Temüdzsin nevet kapta. Veprik Róbert, a Vadaspark igazgatója csütörtökön az MTI-nek elmondta, a tevék tágas kifutójában a 2008 márciusában született csődör a hasonló korú két kancával, a szintén nemrégiben érkezett Katával, illetve az egy évvel idősebb, szegedi születésű Góbival ismerkedik. Bár jelenleg Temüdzsin a legifjabb és termetre is a legkisebb a szegedi tevék között, előbb-utóbb ő lesz a csapat vezére, mivel Tamás, az idősebb csődör rövidesen távozik az állatkertből.
2009.02.05. 16:55
 
 
A gázkrízis nem okozott súlyos kárt nemzetgazdasági szinten
Az orosz-ukrán gázvita nyomán a minisztérium megkeresésére választ adó ipari fogyasztók 22 milliárd forint árbevétel kiesést könyveltek el, ami azt mutatja, hogy nem keletkezett súlyos nemzetgazdasági kár - mondta Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter. A földgázellátásban korlátozott és választ adó 68 nagyfogyasztó közül 22 cégnél állt le teljesen, vagy részlegesen a termelés. A miniszter hozzáfűzte, Bulgáriában a nyilatkozatok szerint forintban számolva 130-140 milliárd, Szlovákiában pedig mintegy 300 milliárd forint az elszenvedett kár.
2009.02.05. 16:34
 
 
Ötéves a Facebook, a legnagyobb közösségi portál
Öt éve indult a Facebook online kapcsolatépítő portál, amely rövid fél évtized alatt diákhálózatból 150 millió ügyfelet kiszolgáló óriásvállalattá terebélyesedett, alapítója pedig minden idők legfiatalabb milliárdosa lett. Az amerikai Mark Zuckerberg még csak 25 éves lesz idén, a Time magazin szerint viszont már bekerült a világ 100 legbefolyásosabb személyisége közé, 2004. február 4-én egy kollégiumi szobában The Facebook néven indított honlapja pedig ma már globális kommunikációs platform, amelyen 20 millióval több felhasználó ápolja és bővíti kapcsolatrendszerét, mint a második helyezett MySpace-en.
2009.02.05. 16:18
 
 
A szlovák rendőrségnek van videofelvétele a dunaszerdahelyi mérkőzésről
A szlovák belügyminiszter szerint a rendőrségnek van videofelvétele a novemberi dunaszerdahelyi DAC-Slovan labdarúgó mérkőzésről, de azt nem kívánja nyilvánosságra hozni. "Létezik" - jelentette ki Robert Kalinák a parlamenti kérdések órájában Pozsonyban Köteles Lászlónak, a Magyar Koalíció Pártja képviselőjének válaszolva. Majd hozzátette: "Nem vagyunk videokölcsönző". A miniszter ugyanakkor azzal vádolta meg a képviselőt, hogy bármiféle bizonyítékot is hozna nyilvánosságra a tárca, azt ő (Köteles) úgysem fogja elhinni. A szlovák rendőrség videofelvételét, amely állítólag a rendőrségi beavatkozás szükségességét bizonyítja, Budapest is követeli Pozsonytól.
2009.02.05. 15:29
 
 
A Gazprom kárpótolja Lengyelországot
A Gazprom növeli gázszállításait Lengyelországba a korábban kiesett mennyiség pótlására, közölték csütörtökön a legnagyobb lengyel gázszolgáltatónál. A PGNiG szóvivője nem részletezte, hogy az orosz vállalat mennyivel szállít többet és mikor. A PGNiG január végén közölte, hogy alig több mint a szerződéses mennyiség háromnegyede érkezik orosz földgázból az országba. Az orosz-ukrán gázvita megoldása óta a Gazprom rendesen szállít Ukrajnán át, de a közvetítő RosUkrEnergo vállalat egyáltalán nem továbbít földgázt. A RosUkrEnergo az orosz Gazprom és ukrán vállalkozók vegyes vállalata, de az új orosz-ukrán gázkereskedelmi megállapodásban megszüntették közvetítői szerepét.
2009.02.05. 15:06
 
 
Szijjártó: Orbán Viktor február 20-án tartja országértékelőjét
Nem a korábban közölt időpontban, hanem február 20-án tartja Orbán Viktor szokásos országértékelő beszédét a Millenárison - mondta a Fidesz szóvivője. A korábban közölt időponthoz, február 18-ához képest két nappal később lesz a rendezvény - tette hozzá Szijjártó Péter. Korábbi információk szerint a Fidesz elnökének tizenegyedik országértékelésére körülbelül 800 meghívott vendéget várnak a budai Millenáris Parkban. A politikus a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére először 1999-ben, miniszterelnökként tartott országértékelőt, azóta minden januárban vagy februárban Budapesten mondja el beszédét.
2009.02.05. 15:01
 
 
Az Európai Parlament Koszovó elismerését kéri
Az Európai Parlament (EP) minimális szavazattöbbséggel úgy foglalt állást, hogy Koszovó függetlenségét helyes lenne elismerniük azoknak az uniós tagállamoknak is, amelyek ezt eddig nem tették meg. Az EP csütörtöki strasbourgi ülésnapján elfogadott dokumentumban ugyanakkor méltatják, hogy Belgrád beleegyezett az EU jogi-igazságügyi missziójának, az EULEX-nek a koszovói jelenlétébe. A Szerbiától csaknem egy éve függetlenné vált Koszovó ügyében előterjesztett határozati javaslatot nagy többséggel szavazták meg.
2009.02.05. 14:30
 
 
Öt év börtönbüntetésre ítélték Weiszenberger Lászlót
Öt év börtönbüntetésre ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság Weiszenberger László egykori kistérségi megbízottat, az MSZP egykori kiskunhalasi önkormányzati képviselőjét, akit hivatalos személyként, hivatali helyzettel visszaélve elkövetett vesztegetés bűntettében mondták ki bűnösnek. A Zuschlag-ügy mellékszálaként indított per vádirata szerint a vádlott a 2003-ban még működő Területpolitikai Kormányzati Hivatal kistérségi megbízottjaként együttműködött egy kiskunhalasi székhelyű gazdasági társaság ügyvezetőjével és egy kunfehértói motel bérlőjével vissza nem térítendő állami támogatás megszerzésére irányuló pályázat benyújtásában.
2009.02.05. 13:50
 
 
Orbán a kormány elmozdítása érdekében fogna össze Fodorral
Orbán Viktor szerint a kormány elmozdítása és új választások kiírása érdekében kellene összefogni, és ebben számít az SZDSZ támogatására is. A Fidesz elnöke így válaszolt csütörtökön Fodor Gábor liberális pártelnöknek, aki korábban pártok közötti megállapodást javasolt Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek küldött levelében. Fodor Gábor keddi nyílt levelében Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől, az MSZP elnökétől azt kérte, hogy a programhirdetések helyét vegye át a megvalósítás a kormányzati politikában, míg a Fidesz elnökének azt javasolta, tegyen le az előre hozott választások követeléséről.
2009.02.05. 13:48
 
 
Bedák Zsolt a WBO Eb-övéért bokszolhat
Bedák Zsolt márciusban a Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnoki címéért léphet majd kötelek közé a drezdai profi gálán. A profiboksz.hu internetes szaklap információi szerint azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ki lesz a profik között eddig hibátlan mérleggel rendelkező magyar kispehelysúly bokszoló (12 mérkőzés/12 győzelem) riválisa március 7-én, ám az bizonyos, hogy egy jó mérleggel rendelkező rivális ellen kell majd megmérkőznie. Amennyiben létrejön az összecsapás, Bedák első profi címmérkőzését vívhatja a németországi városban, ráadásul ő lehet a szervezet első Európa-bajnoka is.
2009.02.05. 13:35
 
Sikosítógélt is oszt a brazil kormány
Az immár hagyományosan járó női és férfi óvszerek mellé idén első ízben 15 millió tasak sikosítógélt is szétoszt ingyen a rászorulók között a brazil kormány az AIDS-prevenció részeként. Az egészségügyi minisztérium tavaly 20 millió gumióvszert osztott szét az AIDS és más, nemi úton terjedő betegségek megelőzése céljából. Az idei 15 millió tasak sikosítógélt a legveszélyeztetettebb rétegek - a homoszexuálisok, a transzneműek és a szexmunkások - kapják, hogy biztonságosabbá tegyék a legkockázatosabb szexuális aktust, az anális közösülést.
2009.02.05. 13:23
 
Fél százalékos brit kamatcsökkentés
A várakozásoknak megfelelően ismét agresszív, fél százalékpontos kamatcsökkentést hajtott végre csütörtökön a brit jegybank, amelynek alapkamata így 1,00 százalékra süllyedt. Október óta ez a Bank of England ötödik kamatcsökkentése. A pénzügypolitikai enyhítési kurzus 5 százalékról indult, vagyis a brit jegybanki alapkamat eddig 4 százalékponttal csökkent az őszi csúcspontról. Az 1694-ben alapított Bank of England történetében már az előző csökkentéssel kialakult kamatszint is történelmi mélypont volt: a több mint háromszáz éves központi pénzintézet alapkamata korábban soha nem ment 2 százalék alá.
2009.02.05. 13:10
 
 
A magyarok kevesebbet költenek utazásra az idén
A magyar utazók 62,4 százalékát befolyásolja döntésében a gazdasági válság, amely miatt kevesebbet költenek utazásra 2009-ben - mondta Róna Iván. A Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) vezérigazgatója az MT Zrt. legfrissebb, 2008 decemberében készített kutatásának eredményeit ismertetve elmondta, hogy a megkérdezett háztartások 31,9 százalékát biztosan, 30,5 százalékát pedig valószínűleg befolyásolja a válság, amikor utazásaikról döntenek. Az MT Zrt. 2009-ben az utazási szokásokban történő változásnak megfelelően a közeli küldőpiacokra fókuszál, és forgalomélénkítő kampányt indít a közeli országokban, valamint stratégiájukban nagyobb szerepet kap a belföldi turizmus élénkítése - mondta Róna.
2009.02.05. 11:55
 
A szomáliai kalózok elengedték a tankokat szállító ukrán teherhajót
A szomáliai kalózok szabadon engedték csütörtökön a harckocsikat szállító Faina ukrán teherhajót - közölte az ukrán elnöki hivatal. A kalózok képviselője is megerősítette az ukrán bejelentést, és utalt arra, hogy a szeptember végén elfoglalt hajót váltságdíj fejében engedték el. "Nem nagy összegről van szó, éppen csak annyiról, ami fedezi a költségeinket" - mondta a tengeri rablók egyik vezére. Az ukrán közlemény nem tett említést váltságdíjról. A Kelet-Afrikai Tengerész Segélyprogram szerdán azt közölte, hogy a kalózok 3,2 millió dollárt kaptak az ukrán teherhajóért.
2009.02.05. 11:45
 
Beckham nem akar visszatérni Los Angelesbe
David Beckham először jelentette ki egyértelműen: nem akar visszatérni a Los Angeles Galaxybe,mert az AC Milan labdarúgócsapatában képzeli el jövőjét. Az ügyvédeim Los Angelesben tárgyalnak a Galaxy képviselőivel, én már kinyilvánítottam, hogy Milánóban akarok maradni. Innentől kezdve rajtam semmi sem múlik - nyilatkozta a 107-szeres angol válogatott középpályás Glasgow-ban, ahol a Milan szerdán 2-2-es döntetlent játszott a Rangers ellen barátságos mérkőzésen. Olasz sajtóértesülések szerint a milánóiak ötmillió eurót fizetnének az amerikaiaknak, ha hagynák, hogy Beckham kilépjen jelenlegi szerződéséből, amely 2011-ig érvényes és évi 8,1 millió eurót garantál neki.
2009.02.05. 11:41
 
 
ORFK: több és jobb kamera kell a bankfiókokba
Több és jobb belső kamerát kell elhelyezni a bankokban, és a kamerás megfigyelést a rablások megelőzése érdekében ki kell terjeszteni a bankok megközelítésének útvonalára is - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A főkapitány azután beszélt erről, hogy szakmai egyeztetést folytatott a bankszövetség és a bankok biztonságát felügyelő cégek képviselőivel. A főkapitány szerint az ombudsman valószínűleg tiltakozni fog a kamerarendszer kibővítése ellen, de - mint mondta - a megbeszélés résztvevői szerint a védekezésnek és a későbbi felderítésnek elengedhetetlen követelménye, hogy az elkövetőről olyan felvételek készüljenek, amelyek alapján azonosítható.
2009.02.05. 11:26
 
250 millió fonttal károsította meg egy magyar az angol kincstárat
Budapesten fogták el azt az 59 éves magyar-újzélandi állampolgárságú férfit, akit a hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy 250 millió angol fonttal (83 milliárd forinttal) károsította meg az angol kincstárat - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda. A férfit 10 napon belül kiadja Magyarország az angol hatóságoknak. A Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztályának munkatársai - a spanyol hatóságok felkérése és az általuk nyújtott információk, valamint nemzetközi elfogatóparancs alapján, előzetes adatgyűjtést követően - még kedden, egy óbudai vendéglátóhelyen fogták el az 59 éves férfit. A gyanú szerint Dennis H. a londoni székhelyű angol kincstárat 2001 és 2003 között körülbelül 250 millió angol fonttal károsította meg.
2009.02.05. 10:48
 
NHH: még folyamatban van a mobiltender elbírálása
Még folyamatban van a Nemzeti Hírközlési Hatóság által októberben kiírt mobiltender elbírálása - mondta Márton György, a hatóság szóvivője csütörtökön az MTI-nek. A pályázattal kapcsolatban megjelent sajtóinformációkra reagálva Márton György hozzátette, az NHH szakértői és az értékelő bizottság jelenleg is elemzi a beérkezett pályázatokat, illetve a hiánypótlások során beszerzett információkat. A szóvivő az MTI érdeklődésére a folyamatban lévő pályázatról és a pályázatok tartalmáról nem nyilatkozott. Ugyanakkor közölte, hogy az NHH természetesen érzékeli a pályázat körüli rendkívüli érdeklődést, de ez önmagában véve és érdemben semmiképpen nem befolyásolja a döntést.
2009.02.05. 10:46
 
 
Csányi: csak még gyengébb forintárfolyamnál kell félni a hitelek bedőlésétől
Csak a jelenleginél jóval gyengébb árfolyam mellett kell félni a devizahitelek tömeges bedőlésétől - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója a Figyelő című hetilapban csütörtökön megjelent interjúban, amelyben arról is beszélt, hogy a kormányzati válságkezelés iránya jó, de mértéke alacsony. Meg kellene adóztatni a minimálbért, csökkenteni a terheket, egykulcsos adó kellene. Ami most kiszivárgott a kormányzati tervekből, az jó irány, de a mértéke rendkívül alacsony - mondta a bankvezető.
2009.02.05. 10:29
 
 
Ismét nagy havazás okoz fennakadásokat Angliában
Ismét jelentős havazás okoz komoly fennakadásokat Nagy-Britanniában, ahol autópályákat, repülőtereket zártak le csütörtökön. A járattörlések budapesti légi járatokat is érintenek. A hét eleji, brit mércével mérve hatalmas dél-angliai és londoni hóesés után ezúttal Anglia középső és nyugati vidékeit, valamint Walest borította be csütörtök délelőttre 20 centiméternyi hó. Több nagy repülőtéren leállt a forgalom, köztük a Londont kiszolgáló, a brit fővárostól északnyugatra fekvő Lutonon is, amelyet még éppen érintett az Angliát elérő újabb hófront. A Lutonon a Wizz Air légitársaság reggeli budapesti járatát is törölték.
2009.02.05. 10:27
 
 
Der Standard: egyre drasztikusabb a magyar adósok helyzete
A forint árfolyamának tartós lejtmenete miatt egyre drasztikusabbá válik a magyar adósok helyzete - állapította meg a Der Standard osztrák liberális napilap csütörtöki számában. A Nő a hitelösszeomlás miatti félelem című tudósításában az újság egyebek között megemlítette, hogy a magyarok összesen 19 milliárd eurót kitevő, külföldi valutában lekötött adósságba verték magukat, a legtöbben svájci frankban vették fel a hitelt. Idézte Wolf Lászlót, az OTP vezérigazgató-helyettesét, aki azt mondta, hogy katasztrófa ugyan nincs, de a helyzet komoly. A külföldi valutában nyilvántartott hitelállomány a Der Standard adatai alapján a magyar hazai össztermék (GDP) 34,5 százalékára rúg.
2009.02.05. 10:12
 
Shakira iskolát adományozott szülővárosának
Shakira, a kolumbiai származású popsztár iskolát adományozott szülővárosának, Barranquillának, hogy a szegény környezetben felnövő gyerekek is megfelelő oktatást kaphassanak. Az énekesnő már tinédzserként felvette a küzdelmet az írástudatlanság ellen: városa La Playa kerületének egyik iskolájában olvasni tanította a gyerekeket. A Grammy-díjas sztár manapság jóval többet tud tenni: szerdán már az ötödik iskolát adta át, amely Pies Descalzos (Mezítláb) elnevezésű alapítványa segítségével épült Kolumbiában. A 13 ezer négyzetméteres, 1800 diák tanulását biztosító épület felavatásán Alvaro Uribe, a közép-amerikai ország elnöke is megjelent, és kitüntette az énekesnőt.
2009.02.05. 10:06
 
 
Tartósan is gyenge maradhat a forint elemzők szerint
Az idén akár az év egészében 300 forint körüli, vagy a feletti euró árfolyamra kell felkészülni, a forint erősítésére a jegybanknak nincs, vagy alig van eszköze - fejtette ki Bebesy Dániel, a Budapest Alapkezelő elemzője csütörtökön Budapesten. A Portfolió gazdasági portál által rendezett konferencián a szakember kifejtette: a forint gyengülése a régiós trendbe illeszkedik, ezért sem lehet jegybanki eszközökkel megállítani, legfeljebb mérsékelni. A kelet-közép-európai devizák reál-leértékelődése segítheti ugyan ezen országok versenyképességének növekedését, de vélhetően további külső segítségre van szükségük - az IMF-től, vagy más szervezettől - ahhoz, hogy gazdaságaik megerősödjenek.
2009.02.05. 09:45
 
 
Nő a panaszok száma a pénzügyi szolgáltatókkal szemben
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) ügyfélszolgálatának és panaszkezelésének megerősítéséről döntött, miután megnövekedett a pénzügyi intézményekkel kapcsolatos panaszok száma - közölte a felügyelet a honlapján. A felügyelet elemezte, hogy a devizahitellel rendelkező adósok védelme érdekében 2008 novemberében a pénzügyminiszter és 9 kereskedelmi bank között létrejött megállapodás nyomán az első hónapban hány szerződésmódosítást kezdeményeztek az ügyfelek. Január közepéig mintegy 1.200 ügyfél jelezte igényét banki hitele futamidejének díjmentes meghosszabbítására, esetleg türelmi idő biztosítására.
2009.02.05. 09:00
 
 
Gyurcsány: az áfaemelés és a szja-csökkentés között nem telhet el sok idő
A lehető legkisebb időeltéréssel kell az általános forgalmi adót emelni, majd a személyi jövedelemadót csökkenteni - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a HVG-nek adott, csütörtökön megjelent interjúban. "Elfogadhatatlannak tartanám, hogy az idén beszedjünk egy csomó áfát, majd azt fél évvel kövesse az szja leszállítása. E két lépésnek egy pillanatban kell bekövetkeznie, de legalábbis a lehető legkisebb időeltéréssel" - fogalmazott a politikus, megjegyezve, hogy "az adószépségiparban" kétségkívül azt szeretik, ha az szja az év elején változik.
2009.02.05. 08:57
 
 
Olasz Kupa: büntetőkkel elődöntős a Juventus
A házigazda Juventus szerda este 11-esekkel harcolta ki az elődöntőbe jutást a Napolival szemben a labdarúgó Olasz Kupában. A rendes játékidőben, majd a hosszabbításban sem esett gól, így 120 perc után következhettek a büntetők, amelyekben a sorozatot legutóbb 1995-ben megnyerő torinóiak voltak a jobbak. Olasz Kupa, negyeddöntő: Juventus-SSC Napoli 0-0 - 11-esekkel 4-3. A március 4-én és 22-én sorra kerülő oda-visszavágós elődöntőben a Juventus a Lazióval, az Internazionale pedig a Sampdoriával találkozik.
2009.02.05. 08:30
 
Az amerikai könyvtárak népszerűbbek a recesszió miatt
Népszerűbbé váltak a könyvtárak az Egyesült Államokban a recesszió miatt - derült ki a CBS televízió tudósításából. Los Angelesben sok helyen sorok állnak a bibliotékák előtt, amire korábban nem volt példa. A nyugati parti nagyváros közkönyvtárainak 2008-ban 18 millió látogatójuk volt, ez 2 millióval több mint a megelőző évben. A könyvtárak számítógépeit folyamatosan használják, sok a munkanélküli, aki a terminálokon az álláskereső oldalakat böngészi, a könyvtárosok szinte munkaügyi tanácsadókká vedlettek át. Országos szinten tavaly kértek a legtöbben olvasókártyát a könyvtárakba azóta, hogy ezt az 1990-es évek óta számon tartják.
2009.02.05. 08:04
 
 
Magyar Nemzet: Készen áll a megszorítócsomag?
Jövőre megszűnne a 13. havi nyugdíj, a bruttósítandó családi pótlékot befagyasztaná a kormány, a gyed folyósítását egy évre csökkentené, a gyes pedig két év időtartamú lenne - írja a csütörtöki Magyar Nemzet. A napilap kormányzati forrásból úgy értesült: brutális megszorításokról és elvonásokról döntött szerdán a kabinet. A cikk szerint az IMF ellenőreinek soros látogatására egy kész intézkedési tervet állított össze a kormány. A Magyar Nemzet szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök erre az évre vonatkozóan hamarosan 80-100 milliárd forintos kiadáscsökkentő lépéseket jelent be.
2009.02.05. 08:00
 
 
Kevesebb külföldi vesz lakást Budapesten
Csökken a Budapesten lakást vásárló külföldiek száma - áll a Forest Hill -Neocity Group elemzésében, amelyet eljuttatott az MTI-hez is. Amíg a korábban évi 5 ezer lakást vásároltak külföldiek Budapesten, addig tavaly már csak 500-at, és az idén is körülbelül ennyi várható - állítják az elemzők. Korábban az ír, angol, svájci, spanyol, német és osztrák vásárlók uralták a piacot. Az elemzés azt valószínűsíti, hogy helyettük az ázsiaiak lesznek többségben. A külföldiek vásárlásának visszaszorulásával előnybe kerülnek a magyar vevők a lakáspiacon - vélik az elemzők. Ezután az olyan lakásokat is megvásárolhatják, amelyeket eddig meg sem mutattak nekik. Így a jövőben több panorámás, penthouse, és loftlakás lehet majd magyar kézben.
2009.02.05. 07:40
 
 
Gyurcsány: a kormány február 15-én tárgyal a reformlépésekről
A kormány február 15-i ülésén tárgyal azokról a lépésekről, amelyek az átfogó adó-szociális-foglalkoztatási reformhoz szükségesek - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) tagjaival tartott megbeszélést követően csütörtökön. A Magyar Nemzetben megjelent megszorításokra vonatkozó kérdésre a kormányfő úgy válaszolt: ezekről sem a kormánykabinet, sem a kormány nem tárgyalt még. Hozzátette: már több szakértői anyagot is látott, amelyek szinte mindent és mindennek az ellenkezőjét is felvetik, ezeket kell a kormánynak mérlegelnie. A csütörtöki sajtóértesülésekre "ne vegyenek mérget" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc.
2009.02.05. 07:08
 
Obama 500 ezer dollárban maximálja a vállalatvezetők fizetését
Évi 500 ezer dollárban maximálja azon vállalatok vezetőinek a fizetését Barack Obama amerikai elnök, amelyek a gazdasági válságban állami segélyt kapnak. Az elnök múlt csütörtökön közölte: tisztességtelennek és felháborítónak tartja, hogy a pénzügyi válság által fenyegetett Wall Street-i bankok, amelyek szövetségi segélyekben részesültek, tavaly összesen 18,4 milliárd dollárt fizettek ki különféle év végi jutalmak formájában alkalmazottaiknak. A Fehér Ház később kibocsátott közleménye szerint az új szabályozás értelmében a banki vezetők fizetése nemcsak a részvényesek és a pénzintézetek érdekével lesz összhangban, hanem az adófizetőkével is, akik segítséget nyújtanak ezen vállalatoknak.
2009.02.04. 21:32
 
 
Női kosárlabda Euroliga: győzött a Sopron, jöhet a negyeddöntő
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán nyert a lengyel Kraków ellen a női kosárlabda Euroliga két győzelemig tartó nyolcaddöntőjének harmadik mérkőzésén, így 2-1-es összesítéssel bejutott a nyolc közé. Eredmény: MKB-Euroleasing Sopron - Kraków (lengyel) 79-70 (22-16, 17-14, 20-21, 20-19). A párharc végeredménye: 2-1 a Sopron javára. A legjobb dobók: Holt 16, Horti 16, Milovanovic 15, Eördögh 9, Honti 9, illetve Dupree 24, Fernandez 11, Kobryn 10, Canty 10. A soproniak a február 17-én kezdődő, ugyancsak két sikerig tartó negyeddöntőben a francia Bourges-zsal vagy a cseh Brnóval találkoznak.
2009.02.04. 19:53
 
 
Az ENSZ vizsgálatot indít Benazir Bhutto halála ügyében
Vizsgálatot indít az ENSZ Benazir Bhutto volt pakisztáni kormányfő meggyilkolása ügyében - jelentette be a világszervezet főtitkára Iszlámábádban. Bhutto férjével, Aszif Ali Zardari jelenlegi államfővel folytatott megbeszélése után Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár elmondta: "nagyon rövid időn belül" független vizsgálóbizottságot nevez ki a gyilkosság körülményeinek feltárására. Bhuttóval 2007. december 27-én végzett egy öngyilkos merénylő, amikor a politikus távozott egy választási kampányrendezvényről. Az akkori pakisztáni kormány Baitullah Mehszúdot, a pakisztáni tálibok vezetőjét tartotta a merénylet értelmi szerzőjének.
2009.02.04. 19:50
 
 
Majdnem minden amerikai város pénzügyi gondokkal küszködik
Manapság száz amerikai városból 84 pénzügyi gondokkal küszködik. A CNN tudósítása szerint fél évvel ezelőtt minden ötödik városnak voltak pénzügyi problémái. A tudósítás aláhúzza, hogy 1985. óta mérik a városok pénzügyi állapotát az Egyesült Államokban, azóta messze nem volt ilyen nagy egyszer sem a gondban lévők aránya. Szakértők szerint a városok pénzügyi gondjai általában egy éves fáziskéséssel jelentkeznek az országos szintű problémák után. Számos városnak, már arra sem futja, hogy a havat eltakaríttassa vagy a szemét elhordását megoldja. A városok 69 százalékánál nincs munkafelvétel, illetve létszámcsökkentés történt, 42 százalék elhalasztott vagy törölt már mindenféle infrastrukturális beruházást.
2009.02.04. 19:29
 
 
Fed Kupa: Szávay is kikapott
Miután Szávay Ágnes két szettben vereséget szenvedett Anne Keothavongtól, a magyar csapat kikapott a britektől a tenisz Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjának első fordulójában, szerdán. Tallinnban a 15 válogatottat három négyes és egy hármas csoportba sorolták, a csoportgyőztesek kieséses rendszerben mérkőznek a feljutásért. A két továbblépő gárda áprilisban a Világcsoport rájátszásában folytathatja a küzdelmet. A magyarok négyesében még Hollandia és Luxemburg szerepel. A magyarok csütörtökön a hollandokkal találkoznak.
2009.02.04. 19:09
 
 
Újra sztrájkra készülnek a vasutasok, ha nem lesz megegyezés
Újabb vasutassztrájk várható, amennyiben a MÁV-START vezetői nem fogadják el a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) kompromisszumos javaslatait - közölte a szakszervezet debreceni területi vezető ügyvivője. Barna István nyomatékosította, hogy amennyiben minimumköveteléseik nem teljesülnek ismét kilátásba helyezik a sztrájkot. Közölte, hogy az új típusú sztrájkelképzelések szerint különböző napokon, felváltva délelőtt és délután 3-3 órás munkabeszüntetésekre kerül majd sor, amit csak a sztrájk előtt a munkáltatónak jelentenek be.
2009.02.04. 18:49
 
 
OVB: a parlamentnek napirendre kell vennie a feloszlatását
A jelenlegi Országgyűlésnek napirendre kell vennie a feloszlatását, miután az Országos Választási Bizottság (OVB) jóváhagyta az erre irányuló népi kezdeményezés aláírásainak ellenőrzését. Az OVB tavaly májusban hitelesítette a Magyar Polgári Demokráciáért Alapítvány által benyújtott kezdeményezést. A hitelesített íven az szerepel: "Kezdeményezzük, hogy a 2006-ban alakult Országgyűlés kimondja a feloszlatását." Népi kezdeményezés esetén két hónapon belül ötvenezer érvényes aláírást kell összegyűjteni. Ha az aláírásgyűjtés érvényes, akkor az Országgyűlésnek napirendre kell tűznie a kérdést. A népi kezdeményezés azonban arra nem kötelezi az Országgyűlést, hogy miként döntsön.
2009.02.04. 18:39
 
 
Gigantikus őskígyó maradványait fedezték fel Kolumbiában
Gigantikus őskígyó maradványait fedezték fel amerikai és kanadai paleontológusok Kolumbia északkeleti részén - a Titanoboa cerrejonensis 58-60 millió évvel ezelőtt élt. A szakértők szerint ez a legnagyobb az eddig felfedezett kígyók között: hossza elérhette a 12,8-13,7 métert, súlya pedig meghaladta a 1100 kilogrammot. A Titanoboa cerrejonensis mintegy 3,5 méterrel szárnyalta túl az eddigi kígyóbajnokot, amely 40 millió évvel ezelőtt Egyiptom területén élt. Jack Conrad, a New Yorki Természettudományos Múzeum kígyószakértője szerint az őskori lény súlyosabb volt, mint egy bölény, hossza meghaladta a városi buszét, s könnyedén felfalhatott egy tehén nagyságú állatot.
2009.02.04. 18:23
 
 
Nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek a guantánamói befogadottak
Nemzetbiztonsági és politikai kockázatot is jelenthet Magyarország számára, ha egykori guantánamói foglyokat fogad be, az ország terrorfenyegetettsége azonban valószínűleg nem növekedne jelentősen az exrabok megérkezésével - mondta Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő. Az elemző szerint a befogadással Magyarország "jó pontokat" szerezhet az Egyesült Államoknál. A foglyok befogadása komoly problémát jelenthet nemzetbiztonsági és politikai szempontból is. Egyelőre azonban túl kevés információ nyilvános ahhoz, hogy pontosan meg lehessen ítélni ezeket a kockázatokat - hangsúlyozta a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem intézetvezetője.
2009.02.04. 18:16
 
 
A gépjárműimportőrök nem értenek egyet a regisztrációs adó eltörlésével
Nem ért egyet a regisztrációs adó eltörlésével a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE). A gépjárműimportőrök azzal érvelnek, hogy a regisztrációs adó mértékét a gyártó figyelembe veszi a listaár képzésénél, ezen adónem eltörlése a legtöbb gyártónál az átadási ár növelését eredményezné és így a listaár változatlan maradna, tehát a vevő sem érzékelné az árcsökkenést, de az állam sem az adótömeg emelkedését. A regisztrációs adó eltörlése kizárólag a használtautó importőröknek kedvezne, mert esetükben ez az egyetlen tételes adó, így csökkenti a hazai használt autóknak a külföldről behozottakkal szembeni, a mesterséges alulszámlázásból adódó versenyhátrányát.
2009.02.04. 18:08
 
GEF: gyorsítani kell a szerkezetátalakítási reformokat
A konkrét válságkezelést össze kell kötni a szerkezeti reformok gyorsításával, elsősorban az adóstruktúra átrendezésével - javasolta a Gazdasági Egyeztető Fórum szerdai ülésén Futó Péter, az Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének elnöke. Az ülésen részt vett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is. Az ülést követően tartott sajtótájékoztatón Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter jelezte, az MGYOSZ elnökének felvetésével egyetért, de konkrétumokat csak február 16-ára ígért.
2009.02.04. 17:40
 
 
Netanjahu szerint meg kell dönteni a Hamász-rendszert Gázában
A jövő heti izraeli parlamenti választások legfőbb esélyese, Benjamin Netanjahu szerint a zsidó államnak végső soron nincs más választása, mint megdönteni a Gázai övezetet kormányzó Hamász-rendszert. Netanjahu egy szerdai biztonságpolitikai konferencián azt mondta, hogy nem volt elég messzire menő a Gázai övezet elleni, decemberi-januári izraeli offenzíva, s a kormány még azt megelőzően leállította a katonai akciót, hogy sikerült volna megfékezni az egyiptomi-gázai határ alatt lévő alagutakon folytatott csempészést.
2009.02.04. 17:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168[2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista