2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Csagajev megvédte nehézsúlyú WBA-övét
Megvédte a Boksz Világszövetségnél (WBA) birtokolt nehézsúlyú világbajnoki címét az üzbég Ruszlan Csagajev, aki szombat este, Rostockban egyhangú pontozással verte kihívóját, a Costa Rica-i Carl Davis Drumondot. A mérkőzésvezető Csagajev szemsérülése miatt a hatodik menet után beszüntette a küzdelmet, de mivel ekkor mindhárom pontozónál ő vezetett, a szabályok értelmében őt hirdették ki győztesnek. A 30 éves Csagajev 26. profi találkozóján a 25. sikerét aratta (egyszer döntetlent ért el), Drumondnak 26 győzelem után ez volt az első veresége.
2009.02.08. 12:46
 
 
Nagy tömeg gyászol Veszprém belvárosában
Mintegy kétszázan gyűltek össze vasárnap délig Veszprém belvárosában a Patrióta bár előtt, a Vas Gereben utcában, ahol hajnalban bűncselekmény áldozata lett az MKB Veszprém KC 26 éves kézilabdázója, a román válogatott Marian Cozma. Az emberek gyertyákat gyújtanak és helyeznek el a házfalnál, ahol Marian Cozma fényképét helyezték el egy tablón. A tömeg békés, bár mindenki hangosan és felháborodva tárgyalja a történteket. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója szerint szinte mindenki arról beszél, hogy egy román tévétársaság már közölte: "egy népes cigány társaság" követte el a bűncselekményt.
2009.02.08. 12:30
 
 
Mulasztásokat említett a terrorizmus elleni harcban az afgán elnök
Elismerte az afgán elnök, hogy az elmúlt időszakban mulasztások is történtek országában a terrorizmus elleni harcban. A Münchenben zajló 45. nemzetközi biztonságpolitikai konferencia vasárnapi zárónapján Hamid Karzai beismerte, hogy nem a szükséges mértékben összpontosítottak a rendszer ellen harcoló terroristák visszavonulási területeire, továbbá a terroristák kiképző táborainak megsemmisítésére, és nem tették meg a szükséges erőfeszítéseket a helyi rendőri, illetve biztonsági szervek kiépítésére. Karzai utalt arra, hogy kormányának továbbra is szüksége van a nemzetközi közösség teljes támogatására.
2009.02.08. 11:55
 
Válságtanácskozás Veszprémben a megkéselt kézilabdások miatt
A vasárnap virradóra történt tragédia után vasárnap délben válságtanácskozást tart az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetősége. Hajnal Csaba ügyvezető igazgató az MTI-nek elmondta: most beszélnek az edzővel és a játékosokkal is, hogy tudják-e vállalni a jövő vasárnapi, Ademar León elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést. "Amint konkrét döntés születik, azonnal értesítjük a közvéleményt" - tette hozzá Hajnal.
2009.02.08. 11:51
 
 
Fidesz: a kormányzat mutasson példát a megszorítások idején
A Fidesz azt várja a kormánytól, hogy a megszorítások idején mutasson példát, ezért kezdeményezik: csökkentsék a miniszterek és államtitkárok fizetését a 2002-es szintre - közölte Bernáth Ildikó, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten. Ha a családok tíz- és százezrei kerülnek nehéz helyzetben a kormány megszorító intézkedései miatt, akkor elvárható, hogy a kormány saját személyi kiadásait is csökkentse - közölte a politikus sajtótájékoztatón. Ezért a Fidesz fenntartja azt a korábbi javaslatát, hogy a miniszterek és államtitkárok fizetését is csökkentse a 2002-es szintre Gyurcsány Ferenc - tette hozzá.
2009.02.08. 11:30
 
Dúl az online szerelem
A magyar internetezők egyre kreatívabban és rámenősebben flörtölnek a neten a Windows Live Messenger lehetőségeinek köszönhetőbben - ez derül ki a Windows Live Messenger idei online Valentin-napi közvélemény-kutatásából. Kiderült, hogy egyre többen használják flörtölésre az Instant Messaginget (IM). A válaszadók 49 százaléka - 16 százalékkal többen, mint tavaly - azért kedveli jobban a messengeren keresztüli flörtölést, mert így bátrabban kifejezhetik magukat, mint szóban egy valódi randevún. A válaszadók többsége szerint azért szerencsésebb a messenger, mert jobban át tudják gondolni mondanivalójukat, és nem kell kínosan hallgatniuk, ha éppen zavarba jönnek valamiért.
2009.02.08. 11:13
 
Február közepén indul a Firka Kör
Művészeti szakkört indít február közepétől a Modem. 12 évesnél idősebb gyerekeket, de főként középiskolásokat várnak a csütörtök délutáni alkalmakra. A résztvevők megismer­kedhetnek a rajzolás és festés legfontosabb módszereivel, új anyagokat és eljárásokat fedezhetnek fel. A szakkör tagjainak a debreceni művészeti központ a műtermet és az alapvető eszközöket biztosítja.
2009.02.08. 11:10
 
 
Egy millió német venné igénybe az autóleselejtezési prémiumot
Vonzó a német autótulajdonosoknak kilátásba helyezett 2500 euró, amihez a régi kocsi leselejtezésével és új autó beszerzésével juthat a tulajdonos. Az autótulajdonosok által előreláthatóan igénybe veendő prémium összege jóval meghaladja azt a 1,5 milliárd eurós összeget, amit a német kormány e programra szánt, és amely 600 ezer autó kedvezményes vásárlását tenné lehetővé. A Forsa közvéleménykutató intézetnek az auto motor und sport című magazinban közzétett felmérése szerint a megkérdezettek 3 százaléka mindenképpen élni akar a kedvezmény lehetőségével, ami 1 millió autó leselejtezésének és új vásárlásának felel meg.
2009.02.08. 10:55
 
A szén-dioxid grammja lehete minden emberi tevékenység mértékegysége
Egy pohár tea, egy bélszín, egy vasúton megtett kilométer: a jövőben bármilyen emberi fogyasztást vagy tevékenységet egy új mértékegységgel, a vele járó szén-dioxid-kibocsátás grammjával lehet értékelni, számba véve, hogy az adott tevékenység elvégzése mennyivel növeli az éghajlat felmelegedését okozó gáz(ok) mennyiségét a légkörben. A hétköznapi élet ilyen, a szén-dioxid egyenérték grammjára átszámított megközelítése nap mint nap különböző új módszertani kérdéseket vet fel - írta az AFP tudományos kommentátora.
2009.02.08. 10:10
 
 
Az IMF Lengyelországnak nyújtandó hitelt fontolgat
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) Lengyelországgal folytat megbeszéléseket hitelnyújtásról, hogy elkerülje a pénzügyi válság súlyos következményeit - erről az IMF vezetője nyilatkozott egy malajziai pénzügyi tanácskozás után. Dominique Strauss-Kahn, az IMF vezérigazgatója szerint elképzelhető, hogy a jelenleg stabil lengyel gazdaság a jövőben nyomás alá kerül,"ezért tárgyalunk velük, hogy szükségük van-e, vagy nincs egy az Alappal kötendő átfogó megállapodásra". Magyarország nemrégiben kötött hitelmegállapodást az IMF-el.
2009.02.08. 09:43
 
 
Ezer dollár felé mozognak az arányárak
Az arány ára a befektetőknek a pénzügyi bizonytanságtól és az infláció nekilendülésétől való félelme miatt az unciánkénti (31,1035 gramm) 1000 dollár felé mozog, de meg is haladhatja ezt a szintet - mondják londoni pénzpiaci szakértők. Hozzájárulhat a nemesfém áremelkedéséhez a dollár esetleges gyengülése is, aminek a révén a dollárban jegyzett aranyat olcsóbban megszerezhetik a más valuták tulajdonosai. A befektetési alapkezelők úgy vélik, hogy nem zárult még le a behajthatatlan hitelek, a pénzügyi válság korszaka.
2009.02.08. 09:23
 
 
Megkéselték a Veszprém kézilabdásait: a beállós meghalt
Vasárnap hajnalban szíven szúrták Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának román beállósát, aki a kórházba szállítás után életét vesztette. Az összetűzésben két csapattársa, Zarko Sesum és Ivan Pesic is megsérült, őket kórházban ápolják. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője úgy tájékoztatott, a veszprémi Patrióta Lokálban szórakozott az MKB Veszprém több játékosa hajnalban, amikor szóváltásba keveredtek egy másik, a szórakozóhelyen tartózkodó társasággal. Közlése szerint vita, dulakodás kezdődött a két társaság között, de a verekedők időközben a szórakozóhelyen kívülre kerültek. Így már az utcán történt az is, hogy valaki szíven szúrta Marian Cozmát.
2009.02.08. 09:17
 
 
Három cég szállíthat útszórásra használható sót
Három cég szállíthat útszórásra használható sót a Magyar Közút Kht.-nek több mint nettó 1,3 milliárd forint értékben - olvasható a Közbeszerzési Értesítőben. A Magyar Közút Kht. nyílt közbeszerzési eljárását három cég nyerte meg. A kiírás az ország öt régiójára szólt, mindegyikben a legolcsóbb ajánlatot tett szállító lett a nyertes. A Dél-dunántúli és a Közép-magyarországi Régióba a Magyar Plastiroute Kft. szállíthat sót 157, illetve 233 millió forintért. A Dél-dunántúli Régió nyertese a Solinwest 2000 Kft. lett 228 millió forinttal. Az Észak-alföldi és az Észak-dunántúli Régió nyertese a Szabolcs-Mag 98 Kft. lett 402, illetve 299 millió forinttal.
2009.02.08. 09:01
 
 
NBA: elvették LeBron James történelmi tripla-dupláját
Az utólagos videóelemzés után megfosztották szerdai, történelmi tripla-duplájától LeBron Jamest, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Cleveland Cavaliers sztárját. Az olimpiai bajnok kosaras 52 ponttal segítette csapatát a New York Knicks elleni idegenbeli, 107-102-es sikerhez, ráadásul három statisztikai mutatóban is kétszámjegyű teljesítményt nyújtott, és ezzel Kareem Abdul-Jabbar 1975-ös bravúrjához hasonlóan tripla-duplát jegyzett úgy, hogy legalább 50 pontot szerzett. Az utólagos elemzés során azonban az illetékesek megállapították, hogy a mérkőzés során nem tíz, hanem "csak" kilenc lepattanót szedett össze.
2009.02.08. 08:52
 
 
IBM: új üzleti modell kell a válság sikeres túléléséhez
Jóllehet gazdasági válság idején a vállalatok azonnali költségcsökkentésre és túlélésre törekednek, az IBM Magyarország szerint ez nem elég a hosszú távú sikerhez, ahhoz az is kell, hogy egy új működési modell kialakításával megerősödjenek a cégek. Az új modell kialakítását jól szolgálhatják az olyan informatikai fejlesztések, amelyek az adott vállalat analitikai, adatbányászati, azaz az üzleti intelligencia-képességeit fejlesztik, és javítják versenyképességet. Az IBM felmérése szerint egy vezető naponta mintegy két órát tölt adatok keresésével, amelyek fele teljesen használhatatlan számára. Ráadásul a vezetők 42 százaléka a megtalált adatokat nem megfelelően használja fel.
2009.02.08. 08:40
 
Teherbe ejtő kiállítás
Teherbe ejtő kiállítás nyílt meg az Egyesült Államokban egy dél-carolinai múzeumban olyan szobrokból, amelyek megtermékenyítő erejűek. Legalábbis ezt állítják az amúgy vándorkiállítás szervezői. A másfél méter magas szobrokból álló anyag Elefántcsontpartról indult világturnéra még 1993-ban. Azóta - a szervezők kimutatása szerint - több mint kétezer olyan nő esett teherbe, aki megérintette a szobrok egyikét, netán mindegyikét. Myrtle Beachben - ott állnak most a szobrok - egy hónapig lehet őket tapogatni. A szervezők kiemelték, hogy a fogdosás ingyen van.
2009.02.08. 08:30
 
Jó úton halad az EMFESZ-erőmű finanszírozásának előkészítése
A pénzügyi-gazdasági válság ellenére van finanszírozási forrás és hitelezési készség erőművek építéséhez, így az EMFESZ Első Magyar Földgáz-, Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. Nyírtasson tervezett erőmű projektjének pénzügyi előkészítése is jó úton halad. A projekt koordináló és a finanszírozást szervező KPMG energetikai ügyekben illetékes partnere, Kiss Péter az MTI kérdésére elmondta, hogy magyarországi és külföldi pénzintézetekkel jelenleg is folynak a finanszírozást előkészítő tárgyalások. A projekt teljes bekerülési értéke mintegy 2 milliárd euró, az első ütemben megvalósuló 800 megawatt kapacitás kiépítése ennek több mint harmadába kerül.
2009.02.08. 08:27
 
 
Már 96 halálos áldozata van az ausztráliai bozóttüzeknek
Folyamatosan emelkedik az ausztráliai bozóttüzek áldozatainak száma, mert a hatóságok újabb és újabb holttestekre bukkannak a leégett házak romjai között és gépkocsikban - ezek utasai nyilvánvalóan menekülni próbáltak a terjedő lángok elől. A legfrissebb - helyi idő szerint hétfő reggeli - adatok szerint legkevesebb 96-an haltak meg a katasztrófában. Ez Ausztrália történetének legsúlyosabb ilyen katasztrófája. Az eddigi legtöbb halálos áldozattal járó bozóttűz 1983-ban volt Victoria és Dél-Ausztrália államokban, akkor 75 ember életét követelték a "hamvazószerdai" lángok, és 3 ezernél több lakóház pusztult el.
2009.02.08. 08:15
 
 
Elfogták Németországban az al-Kaida egy feltételezett tagját
Őrizetbe vették a német hatóságok az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat egy feltételezett tagját a stuttgarti repülőtéren - jelentették be szombaton. A Sermet I. néven emlegetett, 30 éves férfit pénteken fogták el, amikor belépett Németország területére. A rendőrség azzal gyanúsítja, hogy 2004 és 2006 között készpénzzel és katonai felszereléssel látta el a terrorszervezet egy másik tagját, akit tavaly vettek őrizetbe a német hatóságok - közölte a karlsruhei ügyészség. Eközben a Focus című hetilap úgy értesült, hogy a hét elején egy Németországot fenyegető, arab nyelvű levél bukkant fel az interneten.
2009.02.08. 08:10
 
Szoros küzdelemben nyert Rajki Bálint
Ismét nagy csatát, szoros befutót hozott a hétvégén Dabason megrendezett elektromos modellautók Magyar Bajnokságának negyedik fordulója. A bajnokság hat fordulós, így a vége felé közeledve szinte minden kategóriában egyre kiélezettebb a küzdelem.
2009.02.08. 01:10
 
Zátonyra futott egy egymilliárd dollárt érő amerikai hadihajó
Fennakadt egy zátonyon Honolulu környékén egy egymilliárd dollár értékű amerikai hadihajó, és szombaton hiába próbálkoztak a kiszabadításával - közölte az amerikai csendes-óceáni flotta. A 9600 tonnás Port Royal rakétacirkáló csütörtökön este feneklett meg egy homokos-köves zátonyon Pearl Harbor hadikikötő közelében. A szombat reggeli dagály idején próbálták meg kiszabadítani a vontatók és egy mentőhajó, de nem bírták elmozdítani. A haditengerészet szóvivője elmondta, hogy mielőtt ismét próbálkoznának, kiürítik az üzemanyag- és víztartályokat. A megfeneklés okát és a károkat még vizsgálják.
2009.02.07. 21:00
 
30 kórházban van látogatási tilalom az influenzajárvány miatt
Eddig harminc kórházban rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat az influenzajárvány miatt; a legtöbb intézmény a közép-magyarországi régióban található; a kórházak listáját az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján tette közzé. Teljes a látogatási tilalom a Pest megyei Flór Ferenc és a ceglédi Toldy Ferenc Kórházban, valamint a kaposvári Kaposi Mór Oktató Kórházban és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermekegészségügyi Központjában.
2009.02.07. 20:45
 
 
Férfi vízilabda LEN Kupa: a Szeged bejutott a legjobb négy közé
Az újvidéki 10-10-es döntetlen után a szombat esti, szegedi visszavágón a hazai gárda egy góllal nyert, így bejutott a férfi vízilabda LEN Kupa elődöntőjébe. Eredmény: Szeged-Beton VE - Vojvodina (szerb) 9-8 (3-1, 2-3, 3-2, 1-2). A magyar csapat góldobói: Weszelovszky, Török, Varga T. 2-2, Mihajlo Korolija, Kuncz, Vejzagic 1-1. A negyeddöntőben érdekelt másik magyar csapat, a Domino Honvéd vasárnap hazai környezetben 18 órától játszik az orosz Kazannyal. Az első mérkőzésen a budapesti alakulat idegenben 9-8-ra kapott ki.
2009.02.07. 20:35
 
 
Újra Kiss Péter lett az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának elnöke
Ismét Kiss Péter kancelláriaminisztert választotta elnökéül az MSZP Baloldali Tömörülés Platformja a szervezet szombaton megtartott tisztújító küldöttértekezletén - tájékoztatta az MSZP közleményben szombaton az MTI-t. A szervezet alelnöke lett Bollók Istvánné, Nyári János, Hámori Csaba, Márkus Imre, Krausz Tamás és Rabi Béla. A Baloldali Tömörülés Platform az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában úgy véli, hogy a gazdasági válsággal egy új korszak kezdődik, amelynek sajátosságai abban állnak, hogy a gazdasági és pénzügyi irányítás nem lehet a nagy tőkés társaságok és bankok kizárólagos hatásköre.
2009.02.07. 20:15
 
Női kézilabda BL, középdöntő: ljubljanai sikerrel nyitott a Győr
Értékes két pontot szerzett a szlovén Krim Ljubljana otthonában a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének szombati nyitányán. Női BL, középdöntő, II. csoport, 1. forduló: Krim Ljubljana (szlovén)-Győri Audi ETO KC 31-35 (15-15). A BL-kiírásban eddig mind a négy idegenbeli fellépésén diadalmaskodó Győr jövő vasárnap Zsiga Gyula és Kindl Gabriella csapatát, a montenegrói Podgoricát fogadja. A kvartettből az első két helyezett jut az elődöntőbe.
2009.02.07. 19:33
 
Vízilabda Euroliga: 10 góllal verte a Vasas a Marseille-t
A várakozásnak megfelelően magabiztos, tízgólos győzelmet aratott a Vasas a francia Marseille ellen a férfi vízilabda Euroliga főtáblájának negyedik játéknapján, szombaton, a Komjádi uszodában. Eredmény, Euroliga, főtábla, D csoport, 4. forduló: TEVA-VasasPlaket - CN Marseille 16-6 (5-1, 5-0, 4-1, 2-4 ). Magyar góldobók: Varga Dénes 4, Hosnyánszky 3, Tóth M., Kovács R., Kis G. 2-2, Steinmetz B., Varga Dániel, Kállay 1-1. A D betűjelű négyes leggyengébb együttese igazolta a papírformát, mert szó szerint nem zavart sok vizet a Komjádiban, ahol kellemes, teljesen edzőmeccs jellegű mérkőzésen az angyalföldi alakulat gyakorlatilag tetszés szerint lőtte góljait.
2009.02.07. 19:25
 
 
Premier League: Fülöp Márton csapata győzött
A Sunderland - Fülöp Mártonnal a kapujában - legyőzte a vendég Stoke Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján. A másik két magyar érdekeltségű csapat is pontot szerzett, igaz csak egyet: a Halmosi Pétert foglalkoztató Hull City meglepetésre a Chelsea otthonában, Gera Zoltán együttese, a Fulham pedig a Wigan vendégeként ért el döntetlent. Halmosi nem lépett pályára csapata találkozóján, Gerát a 90. percben cserélték be. Premier League, 25. forduló: Sunderland-Stoke City 2-0, Blackburn Rovers-Aston Villa 0-2, Chelsea-Hull City 0-0, Everton-Bolton Wanderers 3-0, West Bromwich Albion-Newcastle United 2-3, Wigan Athletic-Fulham 0-0.
2009.02.07. 19:15
 
 
Szász Emese aranyérmes lett a római párbajtőr Grand Prix-n
Szász Emese nyerte a női párbajtőrözők római Grand Prix-viadalát, szombaton. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Szász, aki három hete, a budapesti Westend GP-n harmadik volt, a negyeddöntőben 13-12-re verte a lengyel Danuta Dmowska-Andrzejukot, az elődöntőben 15-11-re a német Imke Duplitzert, a fináléban pedig 11-10-re a román Ana Branzát. Duplitzer mellett még a román Ana Mariou szerzett bronzérmet. Tóth Annamária 16., Révész Julianna 27., Kiskapusi Dóra 52., Takács Emese 62., Bukóczky Bianka 73., Izsó Katalin 76., Szele Réka pedig 94. lett a 119 fős mezőnyben. Vasárnap csapatversenyt rendeznek az olasz fővárosban.
2009.02.07. 18:40
 
 
Rendőrökre támadt egy húsz-harminc fős csoport Hevesen
Rendőrökre támadt egy húsz-harminc fős csoport szombaton Heves városban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A rendőrjárőr azért ment a helyszínre, mert telefonon bejelentés érkezett a helyi kapitányságra, miszerint a Dankó Pista utcában tömegverekedés zajlik. A tömeg akkor állta körbe az autót, amikor az a helyszínre érkezett; az emberek egy néhány nappal korábbi intézkedés miatt vonták kérdőre az autóban ülő rendőröket, amikor a járőrök egy körözött személyt kerestek. A támadók botokkal és kerti szerszámokkal felszerelve körbevették a rendőrautót, életveszélyesen megfenyegették a bent ülő rendőröket, öklükkel verték az autót, illetve lapáttal hadonásztak a jármű körül.
2009.02.07. 18:10
 
Labdarúgó Ligakupa: győzött az MTK, kikapott a Debrecen
A labdarúgó Ligakupa kilencedik fordulójának szombati eredményei: A csoport: Vasas-Diósgyőr 3-0, Nyíregyháza-Bőcs 4-0, Vác-Újbuda - Debrecen 3-2. B csoport: Győr-Pápa 0-4, Szombathely-Siófok 3-0, Budaörs-MTK Budapest 0-1. C csoport: Újpest FC-Dunaújváros 5-1. D csoport: REAC-Baktalórántháza 4-1, Budapest Honvéd-FC Fehérvár 1-1.
2009.02.07. 17:35
 
Visszahívták tisztségeiből Pécs gazdasági bizottságának elnökét
Visszahívta tisztségeiből Juhász Istvánt, a pécsi önkormányzat gazdasági bizottságának elnökét a városi közgyűlés szocialista frakciója szombaton - tájékoztatta a frakció az MTI-t. A döntés Juhász gazdasági bizottsági elnöki posztját, tagságát, valamint költségvetési bizottsági tagságát érinti. A lépést a frakció egy nevének elhallgatását kérő tagja nem kívánta indokolni. Juhász István az MTI-nek azt mondta: a frakció ülésén nem vett részt, a határozatról telefonon tájékoztatták, és azzal magyarázták, hogy ő terjeszti a sajtóban a napokban megjelent információkat, amelyek szerint függetlenként indulna Pécs Tasnádi Péter halálával megüresedett polgármesteri székéért. A politikus hangsúlyozta, hogy ez nem így van.
2009.02.07. 17:30
 
 
Növekszik a magyarországi rétisas-állomány
A magyarországi rétisas-állomány az elmúlt 20 évben a becsült 25 párról napjainkra közel 200 párra emelkedett. Néhány héten belül kikelnek a tojásból a rétisas-fiókák, hazánk legnagyobb, fokozottan védett ragadozó madara decemberben "tatarozza" fészkét és január-februárban már a fészkén ül. Ha ugyanannyi fióka kel ki, mint ahány pár van, akkor reális esély van az állomány növekedésére; a fészkekben egy, kettő, ritkább esetben három tojás van, s hatvan százalékban sikeres a költés. A kotlási időszak 40 nap, majd miután kikelnek a fiókák, további 80-90 napot maradnak a fészekben a kirepülésükig - mondta Horváth Zoltán a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Közép-Drávai Tájegység vezetője az MTI-nek.
2009.02.07. 17:00
 
 
Asztalitenisz, Európa TOP 12: Tóth Krisztina kiesett
Tóth Krisztina mindkét csoportmérkőzését elvesztette, így nem jutott be a negyeddöntőbe Düsseldorfban, az asztaliteniszezők Európa TOP 12-bajnokságán. A viadal honlapja szerint a négy olimpián szerepelt, hétszeres kontinensbajnok Tóth - aki pályafutása során immár 14. alkalommal indulhatott a rangos tornán - előbb a horvát színekben szereplő Boros Tamarától, majd a holland válogatott Li Jiétől kapott ki szombaton, így búcsúzni kényszerült. A Lombard-BVSC svéd légiósa, az olimpiai negyedik Jörgen Persson ugyanakkor két győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé.
2009.02.07. 17:00
 
A BKV vezérigazgató buszbérlési javaslatáról hétfőn tárgyalnak
A Főpolgármesteri Kabinet elé kerül hétfőn Kocsis Istvánnak, a BKV Zrt. vezérigazgatójának terjedelmes javaslata 1000 új, korszerű busz idei beszerzéséről, bérléséről, amivel egyébként a cég igazgatósága csak két hét múlva foglalkozik - tudta meg az ülés résztvevőitől az MTI szombaton. Tájékoztatásuk szerint a kabinet január 12-én már tárgyalt a vezérigazgatónak a BKV átalakításával kapcsolatos elképzeléseiről, s ennek részeként a buszok megújítását célzó ötletéről. A kabinet ekkor úgy foglalt állást, hogy érdemben csak a részletesebb kidolgozás után, várhatóan két hét múlva tárgyal a cég átalakításával és a buszbeszerzésekkel kapcsolatos kérdésekről.
2009.02.07. 16:00
 
Kercaszomor megkapta a legbátrabb magyar község címet
A legbátrabb falu, vagyis a Communitas Fortissima címet adományozta az Országgyűlés a Vas megyei Kercaszomor községnek, az erről szóló hivatalos dokumentumot szombaton Lezsák Sándor, a parlament alelnöke adta át ünnepélyes keretek között a 260 lakosú őrségi településen. A szomoróci lakosság 1920. augusztus 1-jén, csaknem kilencven évvel ezelőtt a kercai helyőrség katonáival együtt űzte el a megszálló szerb-horvát-szlovén katonákat, így a község átmenetileg ismét a magyaroké lett. A felkelésben részt vevő szomoróci férfiakat a szerb csapatok visszatérése után bebörtönözték, és szabadságukat csak a határmegállapító bizottság döntése után kaphatták vissza, amikor Szomorócot Magyarországhoz csatolták.
2009.02.07. 15:40
 
 
Budapesti kard GP: nincs magyar éremszerző, Nemcsik 5. lett
Legjobb magyarként Nemcsik Zsolt ötödik helyen végzett szombaton a Gerevich-Kovács-Kárpáti budapesti kard Grand Prix-n. Az egyéniben olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes, csapatban vb-aranyérmes vívó tavaly megnyerte ezt a versenyt, a mostani negyeddöntőbe kerülés azonban ezzel együtt is sikerként könyvelhető el, mivel az olimpia után térdműtéten esett át, emiatt pedig a felkészülése nem úgy zajlott, ahogy máskor. A keddi felvezető sajtótájékoztatón ő maga is jelezte, még nincs százszázalékos állapotban, így a nyolc közé jutással elégedett lenne.
2009.02.07. 15:10
 
A GYSEV fejleszti vasútvonalainak az infrastruktúráját
A Győr-Sopron Ebenfurti Vasút (GYSEV) fejlesztési tevékenységének középpontjában 2009-2011-ben a pályavasút infrastruktúrájának javítása, a Sopron-Szombathely-Szentgotthárd vasút-felújítási nagyprojekt megvalósítása áll - nyilatkozta Székely Csaba, a GYSEV vezérigazgatója az MTI-nek. Elmondta: a mintegy 50 milliárd forint összköltségű nagyberuházást a magyar kormány már tavaly decemberben jóváhagyta, jelenleg az Európai Bizottság támogatói döntésére várnak.
2009.02.07. 15:00
 
 
Beckham Milánóban maradásának ára 20 millió dollár
Az amerikaiak készek átengedni az AC Milannak David Beckhamet, de ennek magas az ára: legalább 20 millió dollárt kell leszurkolnia az angol sztárfutballistáért az olasz klubnak. Ezt Tim Leiweke, a Beckham egyesült államokbeli csapatát, a Los Angeles Galaxyt tulajdonló AEG-társaság egyik vezetője jelentette ki a Marca című napilap szombati beszámolója szerint. A madridi újság úgy értesült, hogy Leiweke azután szabta meg az angol játékos lelépési árát, hogy Beckham - akinek március 9-én kell(ene) visszatérnie az Egyesült Államokba - bejelentette maradási szándékát, az AC Milan pedig 5 millió eurót ajánlott érte.
2009.02.07. 15:00
 
 
Madagaszkáron a kormányellenes tüntetők közé lőtt a rendőrség
A kormányellenes tüntetők közé lőtt a rendőrség szombaton Madagaszkár fővárosában, és a különböző források szerint legalább hét, de lehet, hogy 25-30 embert megölt. A menetet az elnök politikai ellenfele, Andry Rajoelina szervezte, aki a héten kilátásba helyezte, hogy átmeneti kormányt hoz létre, ha Marc Ravalomanana elnök szombatig nem távozik tisztségéből. A mintegy húszezer tüntető Antananarivo egyik főterén gyűlt össze, és közel egy órán át farkasszemet nézett a rohamrendőrséggel. Rajoelina végül felszólította híveit, hogy menjenek az államfő hivatalához, és iktassák be az ország ideiglenes miniszterelnökét, akit ő nevezett ki. A tömeg áttörte a rendőrség első sorfalát, de a második már közéjük lőtt.
2009.02.07. 14:55
 
 
Szent-Iványi István vezeti az SZDSZ EP-listáját
Szent-Iványi István, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) országos tanácsának elnöke vezeti a párt listáját az idei európai parlamenti választásokon - jelentette be Fodor Gábor, a liberálisok elnöke a testület budapesti ülését követően. Szent-Iványit korábban a párt ügyvivő testülete jelölte az EP-lista első helyére. A jelenleg is EP-képviselőként dolgozó Szent-Iványi mellett a lista további négy helyéről döntött az ot. Az SZDSZ EP-listájának további helyeire Béki Gabriella parlamenti képviselőt, Demszky Gábor budapesti főpolgármestert, Mohácsi Viktória EP-képviselőt, és Konrád György írót jelölték. Fodor hozzátette: Konrád György szereplése szimbolikus, de a többiek, ha úgy alakul a helyzet, vállalják a brüsszeli munkát.
2009.02.07. 14:45
 
 
Új hangot ígért az amerikai külpolitikában Biden alelnök
Új hangot ígért az amerikai külpolitikában és a tervezett európai rakétatelepítés felülvizsgálatának lehetőségét helyezte kilátásba szombaton az Egyesült Államok alelnöke. A müncheni nemzetközi biztonságpolitikai fórumon elhangzott beszédében Joe Biden az új hangot nem egyfajta luxusnak, hanem az új kihívások kapcsán szükségszerűségnek, egyben kötelességnek nevezte. Az alelnök szerint ez az új hang az Egyesült Államok alapvető érdeke nemcsak a belpolitikában, de külkapcsolataiban is. "Oda kell figyelnünk egymásra, s tanulnunk kell egymástól" - fogalmazott Biden, aki szerint a Barack Obama vezette kormányzat elkötelezte magát emellett.
2009.02.07. 14:15
 
 
MDF: zöld fordulatra van szükség
Zöld fordulatra van szükség Magyarországon a gazdaságban és a beruházások területén is - hangsúlyozta Olajos Péter, az MDF európai parlamenti képviselője sajtótájékoztatón. A gazdasági válságra hivatkozással nem lehet a hazai környezetvédelmi kiadásokat csökkenteni úgy, ahogy azt Szabó Imre környezetvédelmi miniszter teszi, illetve gondolja, sőt ellenkezőleg, a gazdasági válságból való kilábalás legfőbb motorja a zöld fejlesztés lehet - hangsúlyozta a képviselő. Az MDF szerint Magyarországnak egy zöld New Deal-re volna szüksége, hasonlóan ahhoz, amikor az 1929-es, Amerikából kiinduló világválság idején a nagy gazdaságfejlesztési programok dinamizálták újra a gazdaságot.
2009.02.07. 13:15
 
 
Ibrahimovic és Kaká a legjobban fizetett labdarúgó
A svéd Zlatan Ibrahimovic és a brazil Kaká keresi a legtöbbet a labdarúgók között a Futebol Finance portugál webszaklap számításai szerint. A futballgazdasággal foglalkozó internetes újság adatai nem tekinthetők hivatalosnak, érdekesnek viszont annál inkább, már csak azért is, mert az elkészített ötvenes listán - a vélhetően csak becsült bérlisták alapján - nincs a legjobban fizetett futballisták közvetlen élvonalában az amúgy a reklámbevételeivel, szponzorpénzeivel a legtöbbet kereső angol David Beckham, vagy hogy csak a nyolcadik a 2008-ban a földkerekség abszolút legjobb futballistájának megválasztott portugál Cristiano Ronaldo.
2009.02.07. 13:10
 
 
Schirilla György átúszta a Dunát Mohácsnál
Ifj. Schirilla György átúszta a Dunát Mohácsnál hagyományos téli úszósorozata keretében szombaton. A sportember százak buzdítása közepette mintegy tíz percet töltött és 600 métert tempózott a 2-3 fokos vízben. Partra érését követően, a Sokác-révnél azt mondta: semmi problémája nem volt, élvezte az úszást. Ifj. Schirilla György 10 éve ússza át telente a Dunát, célja az egészséges életmód népszerűsítése, a közönség szórakoztatása, valamint a hagyományőrzés, édesapja ugyanis 1957-től 37 éven át rendszeresen tette ugyanezt.
2009.02.07. 13:05
 
Az együttműködés és a szolidaritás mellett állt ki Merkel és Sarkozy
A biztonság megszilárdítása érdekében együttműködésre és szolidaritásra van szükség - hangsúlyozta a müncheni nemzetközi biztonságpolitikai konferencián a német kancellár és francia elnök. Szombati felszólalásában Angela Merkel és Nicolas Sarkozy egyaránt az Egyesült Államokkal való egyenjogú partneri együttműködést nevezte a transzatlanti viszony meghatározó elemének. Mindketten üdvözölték az új amerikai kormányzat hivatalba lépését, s utaltak arra, hogy egyetlen ország sem képes egyedül megoldani a világ előtt álló problémákat. Merkel és Sarkozy felszólalásának közös eleme volt az is, hogy az Oroszországgal való, kölcsönös bizalmon alapuló együttműködés mellett álltak ki.
2009.02.07. 12:45
 
 
Tenisz, Fed Kupa: 7. helyen végeztek a magyarok
Hetedik helyen végeztek a magyarok a női tenisz Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoportjában, miután az 5-8. helyért zajló svédek elleni szombati mérkőzésen 2-1-re alulmaradtak Tallinnban. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a találkozót eldöntő párosmeccsen két játszmában kapott ki az Arn Gréta, Marosi Katalin kettős. Az már csütörtökön eldőlt, hogy a magyar csapat biztosan nem juthat fel, de ki sem eshet az Euro-Afrikai Zóna I. csoportjából, mivel kvartettjében második helyen zárt. Eredmény, 5-8. helyért: Svédország-Magyarország 2-1. Johanna Larsson-Susányi Zsófia 6:1, 6:2 Sofia Arvidsson-Marosi Katalin 1:6, 6:7 (9-11) Arvidsson, Larsson-Arn Gréta, Marosi 6:3, 6:3.
2009.02.07. 12:40
 
 
MSZP: több kérdést is felvet Szijjártó Péter vagyonnyilatkozata
Több kérdést is felvet Szijjártó Péter volt fideszes szóvivő, jelenlegi elnöki kabinetvezető vagyonosodása - mondta Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón. A képviselő szerint kérdéses, hogyan van Szijjártó Péternek három lakása, és mintegy 50 millió forint megtakarítása, mert "képviselői fizetésből ennyi vagyonra nem tehet szert tisztességes módon egy politikus". Hozzátette: csak remélni tudják, hogy igazat mond a Fidesz elnöki kabinet vezetője. Varga elmondása szerint Szijjártó Péternek a fővárosban egy 69 négyzetméteres lakása, Dunakeszin egy 140 négyzetméteres háza van, és egy fővárosi 371 négyzetméteres ház háromötödével rendelkezik.
2009.02.07. 12:15
 
 
Fidesz: Gyurcsány nem érti meg a kisemberek megélhetési gondjait
A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc nem érti a kisemberek mindennapi megélhetési gondjait, sőt újabb brutális megszorításokkal bünteti őket - mondta Kontur Pál, az ellenzéki párt munkás tagozatának elnöke szombaton sajtótájékoztatón Budapesten. "A kocsmában is a cechet valakinek állni kell. Ő iszik, mi fizetünk" - fogalmazott a fideszes politikus. Szerinte az az ember, aki naponta 235 ezer forintból él, lehetetlen, hogy bele tudjon gondolni a napi megélhetési gondokkal küzdő melósok, kisemberek sorsába. A fideszes politikus ezzel arra utalt, hogy a miniszterelnök a tavaly kapott 114 millió forintos osztalékát elköltötte.
2009.02.07. 11:50
 
Vietnamban a madárinfluenza vírusával fertőződött meg egy férfi
A madárinfluenza H5N1-es típusú vírusával fertőződött meg egy 23 éves férfi Vietnamban - írta szombaton a helyi sajtó. A Lao Dong című napilap internetes oldalán idézett egy egészségügyi tisztviselőt, aki elmondta, hogy a beteg az észak-vietnami Quang Ninh tartománybeli Dam Ha körzetből származik. A terület 150 kilométerre fekszik a fővárostól, Hanoitól. A férfi fertőzöttségét vizsgálatok támasztották alá. Az orvosok szerint magas láza van és súlyos légzési zavarokkal küzd. A mostani esetet megelőzően Vietnam az idén arról számolt be, hogy egy nyolcéves kislány fertőződött meg a madárinfluenza vírusával, miután kacsát evett. A kislány ugyanakkor felépült a betegségből.
2009.02.07. 11:45
 
 
Az E.ON csak később bírálja el az áramkimaradás miatti kárigényeket
Az E.ON csak az energiahivatal vizsgálata után bírálja el a január végi nyugat-dunántúli tartós áramkimaradás miatt beérkező kárigényeket - tájékoztatta az áramszolgáltató fizetett újsághirdetésben a helyi lakosságot szombaton, egyben adatokat közöl az áramszünet okairól és a szolgáltatás helyreállításáról, valamint megköszöni a fogyasztók türelmét. Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. a megyei napilapokban tette közzé a nyilatkozatát, amelyben a több mint három napig tartó üzemzavar helyreállításában közreműködőknek köszönetét fejezi ki.
2009.02.07. 11:09
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166[2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista