2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Megszületett Tiger Woods golfsztár fia
Megszületett a hét végén Tiger Woods második gyermeke - állította a világ legjobb golfjátékosának tartott sztár egyik közeli ismerőse. A magát megnevezni nem kívánó informátor a Sn Diego Union-Tribune-nak számolt be az örvendetes eseményről. Woods sem honlapján, sem közleményben nem jelentette be fia érkezését. A golfjátékosnak már van egy kislánya, Sam Alexis 2007 júniusában született. A 33 éves sportember legutóbbi hírlevelében, a múlt héten arról számolt be, hogy már nagyon várja a kisbaba érkezését, ami "rövidesen bekövetkezik".
2009.02.09. 13:28
 
Bajnai: 140 milliárd forintos forgóeszközhitel vállalkozásoknak
Összesen 140 milliárd forintos kedvezményes forgóeszközhitelt kaphatnak a kis- és középvállalkozások a jövőben, egyelőre öt kereskedelmi bank részvételével - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón. A miniszter elmondta: ez a kedvezményes csomag része annak a mintegy 560 milliárd forintos, a vállalkozások számára közvetlenül elérhető forrásnak, amelyet még tavaly ősszel indított el a kormány.
2009.02.09. 13:25
 
 
Másfél héten belül Veszprémben lesznek a késelés gyanúsítottjai
Egy, másfél héten belül Veszprémben lesz a vasárnapi emberöléssel gyanúsítható, Ausztriában őrizetbe vett két férfi, a sárbogárdi Raffael Sándor és a budapesti Németh Győző - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője hétfőn sajtótájékoztatón. Derzsy Péter alezredes hozzátette: osztrák kollégáik közölték ezt a gyors választ a megkeresésükre. Veszprémi nyomozó vagy nyomozócsoport a kiadatásig nem utazik Ausztriába kihallgatni az őrizetben lévő gyanúsítottakat - közölte a nyomozást vezető rendőrtiszt. Az alezredes hangsúlyozta, hogy Sztojka Iván kézre kerítésére külön nyomozócsoportot alakítottak.
2009.02.09. 13:14
 
 
Nem tartanak Magyarországra paramilitáris egységek
A szerb külügyminiszter teljes képtelenségnek tartja, hogy paramilitáris egységek jönnének Magyarországra; ennek veszélyéről még nem is hallott. Vuk Jeremic azután beszélt erről - újságírói kérdésre válaszolva - hétfőn Budapesten, hogy találkozott magyar kollégájával. A szerb diplomácia vezetője hangsúlyozta: Szerbiában nincsenek paramilitáris erők, és nem is lesznek ilyenek. Egy sporttal foglalkozó romániai hírportál vasárnap arról írt, hogy a Veszprémben megsebesült szerb kézilabdás, Zarko Sesum apja, Magyarországra készül, bosszút állni fia támadóin.
2009.02.09. 12:51
 
 
Megalakult a Készenléti Rendőrség újabb bevetési osztálya
Megtartotta ünnepi alakuló állománygyűlését a Készenléti Rendőrség újabb bevetési osztálya hétfőn Nyírbátorban; az egység Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lát majd el feladatokat. A rendőrség a Biztonság, bizalom és becsület elnevezésű programja keretében hozta létre a nyírbátori egységet, s hasonló bevetési osztály működik Győrött és Szombathelyen is - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány az eseményen. A halmozottan hátrányos helyzetű térségek közrendjének és közbiztonságának megerősítését szolgáló programban emellett növelik a körzeti megbízottak számát.
2009.02.09. 12:33
 
 
Gyurcsány: szinte bármi áron fel kell lépni az erőszak ellen
A leghatározottabban kell fellépni az erőszak ellen, ha kell, több rendőrrel, több eszközzel, nagyobb megbecsüléssel, szinte bármi áron - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc hétfői blogbejegyzésében, a veszprémi kézilabdások elleni támadás kapcsán. A miniszterelnök véleménye szerint a bűnre sem mentség, sem ürügy nem lehet a társadalmi hovatartozás. Kiemelte: a rendőrség gyors és eredményes volt, hogy az elkövetéssel gyanúsított személyek közül kettőt elfogtak, egyet keresnek. Gyurcsány Ferenc úgy látja: ahol megjelenik az indulat, ott vége a nyugodt számvetésnek és cselekvésnek.
2009.02.09. 12:00
 
Új tévénézési világcsúcs: 72 óra, 24 perc, 25 kávéval
Új tévézési rekordnak tapsolhat a világ: 72 órán át nézett egy férfi egy bekapcsolt készüléket. Suresh Joachim - a rekorder - Srí Lanka-i, de Kanadában él és Svédországban nézett ennyit tévét egyhuzamban. Talán nem is esett nehezére: a 24 című amerikai sorozat három évadját - 72 részét - tekintette meg. A széria izgalmasnak mondható, ennek ellenére Joachim legalább 25 kávét ivott meg ébrenléte érdekében, de - mint mondta - 30-nál biztosan nem többet. A korábbi világcsúcsot is őt tartotta ebben a Guinness-kategóriában 69 óra 48 perccel, így most csak 12 percet vert korábbi - 2005-ös - önmagára.
2009.02.09. 12:00
 
 
PM: még nincs döntés az adócsomagról
A Pénzügyminisztérium (PM) több adóváltozatot készít a kormány számára, döntés még nincs, az adócsomag várhatóan a február 16-i parlamenti ülésen válik ismertté - mondta a PM sajtófőnöke, miután hétfőn reggel az Index internetes portál ismertetett egy, a birtokába került adójavaslat csomagot. A munkát terhelő adók csökkentése, a személyi jövedelemadó alsó sávjának kiszélesítése, bizonyos szja-kedvezmények eltörlése és a fogyasztást terhelő adók növelése - az az irányvonal, amit a miniszterelnök már a január 29-i parlamenti beszédében megfogalmazott - reagált az Indexen megjelent adócsomagra Pichler Ferenc, aki a portál által közölteket nem kívánta kommentálni.
2009.02.09. 11:41
 
Újabb javaslatokat kértek a BKV buszbeszerzési tervéről
További alternatívákat kért a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn a BKV Zrt. vezérigazgatójától az ezer új autóbusz beszerzéséről szóló javaslata kapcsán - közölte a Városháza kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián elmondta, hogy a részletesen kidolgozott operatív lízinget, bérleti konstrukciót tartalmazó előterjesztést első olvasatban tárgyalta a kabinet. A BKV vezetése vállalta, hogy többféle modellt is kidolgoz, egyebek mellett a különböző futamidőket és a kevesebb jármű beszerzésének lehetőségét is megvizsgálja - tette hozzá.
2009.02.09. 11:26
 
 
Brown: a bankok visszavonulása fenyegeti Kelet-Európát
Pénzügyi protekcionizmus fenyegeti Kelet-Európát a nyugati bankok visszavonulása miatt, mondta a brit kormányfő. Gordon Brown gazdasági szakértők előtt tartott hétfői londoni előadásában azt mondta: a finanszírozás megvonása a feltörekvő térségben okozza a legnagyobb bajokat. A nyugat-európai bankok "egymás után hagynak fel" kelet-európai banki tevékenységük finanszírozásával, sérülékennyé téve ezeket az országokat, amelyek közül többnek már a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) kellett segítséget kérnie, mondta a brit miniszterelnök.
2009.02.09. 11:24
 
 
Pert indítottak a fogyasztóvédők az E.ON ellen
Keresetet nyújtott be a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) az E.ON Áramszolgáltató Zrt. ellen, helytállási kötelezettség elmulasztása miatt - közölte a FEOSZ hétfőn. A fogyasztóvédők álláspontja szerint elfogadhatatlan, hogy az E.ON nem kíván kötbért fizetni a január végi dunántúli áramkimaradás miatt. A FEOSZ arra hívja fel a figyelmet, hogy ha az áramszolgáltatás nem felel meg a szerződésben vállalt követelményeknek, akkor a szolgáltató helytállással tartozik. Ennek jogkövetkezménye pedig - a kártérítési kötelezettség mellett - fogyasztónként 5000 forint kötbérfizetés.
2009.02.09. 11:13
 
A külkereskedelmi adatok is a recessziót jelzik az elemzők szerint
A magyarországi recessziót jelzik a hétfőn nyilvánosságra hozott, a várakozásokkal megegyező külkereskedelmi termékforgalmi adatok is az MTI által megkérdezett elemzők szerint. Tavaly a külkereskedelmi mérleg 33 millió euró (24 milliárd forint) aktívumot mutatott, ami 153 millió eurós (54 milliárd forintos) javulást jelent a 2007. évihez képest, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn közölt, első becslése szerint. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője elmondta, hogy a várakozásoknál valamelyest kisebb lett a külkereskedelmi mérleg decemberi hiánya, de nagyjából ekkora passzívummal számoltak. Kiemelte ugyanakkor, hogy szembeszökő az export és az import jelentős visszaesése.
2009.02.09. 11:05
 
 
Topolánek: Sarkozy veszélyezteti a lisszaboni szerződés cseh elfogadását
A cseh kormányfő szerint Nicolas Sarkozy francia elnök veszélybe sodorta a lisszaboni szerződés csehországi elfogadását, amikor a múlt héten arról beszélt, hogy az állami támogatáshoz jutó francia autógyáraknak otthon kellene tartaniuk a gyártást. "Ha valaki valóban komolyan veszélyeztetni akarta a lisszaboni szerződés ratifikációját, akkor ahhoz ennél jobb eszközt és időpontot nem találhatott volna" - jelentette ki Mirek Topolánek abban az interjúban, amelyet hétfőn közölt a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap.
2009.02.09. 11:02
 
 
A Nissan 20 ezer embert elbocsát
A Nissan járműgyártó veszteséggel zárta pénzügyi év harmadik negyedét, és közel egy évtized után várhatóan az egész évet is mínuszban fejezi be. Ez arra készteti a harmadik legnagyobb japán járműipari céget, hogy megváljon 20 ezer dolgozójától. Globális szinten ez 8,5 százalékos munkaerő leépítést jelent. A Nissan jelenleg 235 ezer embert foglakoztat a világon. A cég vezérigazgatója Carlos Ghosn azt mondta, hogy lejtmenetben van a járműipar világszerte és ez alól a Nissan sem kivétel.
2009.02.09. 09:49
 
 
A második félévben javulást remél az EU pénzügyi biztosa
Az év második felében fokozatos gazdasági javulást remél Joaquín Almunia, az Európai Unió pénzügyi biztosa. A The Wall Street Journal amerikai napilap európai kiadásának hétfői számában megjelent cikkében úgy vélekedett, hogy az eddigi pénzügyi ösztönző intézkedések nyomán lassan elapadhat a gazdaság állapotával kapcsolatos rossz hírek áradata, és 2009 második felében fokozatos javulás kezdődhet. Almunia szerint a romló gazdasági kilátásokról közzétett előrejelzések önmagukban is tovább rontják a tényleges gazdasági teljesítményt, és most nincs sürgetőbb feladat annál, mint hogy megtörjék a rossz híreknek a valós gazdaság részéről történő "visszacsatolási spirálját".
2009.02.09. 09:46
 
Női tenisz-világranglista: Szávay visszacsúszott a 30. helyre
Szávay Ágnes öt helyet rontva egy héttel ezelőtti helyezésén a harmincadik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul az Australian Openen diadalmaskodó amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda három pozíciót javítva a nyolcvanadik.
2009.02.09. 09:21
 
 
Izraeli légitámadás gázai Hamász-állások ellen
Támadást intézett hétfőn hajnalban az izraeli légierő a Gázai övezetben lévő két Hamász-állás ellen. Az izraeli hadsereg közlése szerint a támadásokat az Izrael déli részére vasárnap kilőtt palesztin rakétákra válaszul hajtották végre. Ez utóbbiak csak anyagi károkat okoztak. A hadsereg nem pontosította a célpontokat, de palesztin illetékesek szerint a Gázai övezet déli részén a Hamász egyik rendőrségi épületére, északon pedig egy mezőn lévő rakétakilövő állásra mértek csapást. Az épületet egy izraeli rakéta eltalálta, de áldozatokról nem érkezett jelentés. Korábbi hírek szerint a rendőrségi épületet Hán-Júnisz körzetében, a rakétakilövő állást Bét-Lahíja térségében támadták.
2009.02.09. 08:10
 
Sarapova márciusban tér vissza a teniszpályára
Várhatóan márciusban kezdi újra a versenyzést Marija Saparapova, az oroszok volt világelső teniszezője. A 21 éves játékos hónapok óta nem indult tornán visszatérő vállfájdalmai miatt, de már túl van a gondon, s az elmúlt héten megkezdte a visszatérést, elsősorban az adogatások gyakorlásával.
2009.02.09. 07:49
 
 
Grammy-díjak: a Coldplayé az év dala
Öt-öt Grammy-díjat nyert az 51. Grammy-gálán Robert Plant és Allison Krauss a Raising Sand, valamint Lil Wayne Tha Carter III című albuma. A brit Coldplay együttes három díjat nyert, köztük az év daláért és az év rockalbumáért. Plant és Krauss az év felvételéért és az év albumáért járó fődíj nyertese. A sztárok sokaságát felvonultató gálát közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban rendezték a Los Angeles-i Staples Centerben. A Takács Kvartett nem nyert a kamarazenei kategóriában, s nem kaptak díjat azok a lemezek sem, amelyeknek Fischer Ádám és Eötvös Péter volt a közreműködője.
2009.02.09. 07:39
 
 
Szilinek hamarosan döntenie kell, indul-e a pécsi polgármesteri posztért
Szili Katalin szocialista házelnök várhatóan még a héten hoz döntést arról, indul-e a pécsi polgármesteri székért - írja a Magyar Nemzet és a Népszabadság; mindkét lap úgy tudja, az MSZP pécsi küldöttgyűlése február 20-ig határoz a jelölt személyéről. A Népszabadság információi szerint a pécsi szocialisták között sokan úgy vélik, a fideszes Páva Zsolttal szemben csak Szilinek van esélye, mivel ő népszerű politikus, és integratív személyisége megszólítja a pártokhoz nem kötődő szavazókat is. E vélekedést támasztja alá a Magyar Nemzet is. A lap szerint Gyurcsány Ferenc alternatívájaként is számon tartott politikus vehetné fel a legesélyesebbként a versenyt a Fidesszel szemben.
2009.02.09. 07:29
 
 
Jó az állapota a két veszprémi sportolónak
Stabil, jó állapotban van a vasárnap hajnalban Veszprémben megkéselt kézilabda játékos - tájékoztatta Rácz Jenő, a veszprémi megyei kórház főigazgatója. Az életveszélyen túl vannak a fiatal sportolók, de ennél részletesebb információkkal egyelőre nem szolgálhatunk - tette hozzá a főigazgató. Rácz Jenő azt még vasárnap elmondta az MTI-nek, hogy Ivan Pesicsnek, az MKB Veszprém KC horvát válogatott kapusának kivették az egyik veséjét, Zarko Sesum, a csapat szerb válogatott irányító játékosa pedig súlyos fej- és szemsérüléseket szenvedett, s vasárnap őt is megműtötték.
2009.02.09. 07:21
 
 
Háromnál több gyanúsítottja van a veszprémi késelésnek
A veszprémi késeléses bűncselekmény két gyanúsítottját az osztrák rendőrök a múlt éjszaka őrizetbe vették, egy férfi még szökésben van, de a tanúvallomások alapján jóval több gyanúsítottal számol a rendőrség - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalvezetője hétfőn. Csányi Zoltán őrnagy elmondta: a nemzetközi körözés alapján Ausztriában, az A2-es autópályán a sárbogárdi Raffael Sándort és az enyingi N. Győzőt fogták el. Kiadatásukhoz megtették a szükséges intézkedéseket, de bizonyosan több nap múlva kerülhetnek csak a veszprémi rendőrség fogdájába - mondta a hivatalvezető.
2009.02.09. 07:01
 
Viharos szél és erős havazás várható éjszaka a Dunántúlon
Viharos, akár 100 kilométer/órás szélre és intenzív havazásra kell számítani éjszaka a Dunántúlon - közölte Fodor Zoltán, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa vasárnap. Az ügyeletes meteorológus elmondta, az ország észak-nyugati részén, Sopron környékén már most is 70-80 kilométer/órás széllökéseket mérnek, a következő órákban pedig a Dunántúl egyre nagyobb területén várhatóak viharos széllökések, amelyeknek ereje csak hétfőn fog mérséklődni. A széllökések ereje többnyire 60 és 90 kilométer/óra között lesz, azonban a magasabban fekvő területeken, például a Dunántúli-középhegységben, valamint a Balaton környékén erősebb, akár 90-100 kilométer/órás szél is lehet.
2009.02.08. 21:00
 
 
Új Wiesmann az M3 motorjával
A Genfi Autókiállításon mutatja be a Wiesmann új sportautóját, a MF4-S modellt.
2009.02.08. 20:39
 
 
MOZI: Nem kellesz eléggé
Vannak, akik azt állítják, kiismerik magukat a világban - ez legalább egy biztos pont, ők nyilván vagy buták, vagy hazudnak. De minden más bizonytalan. Nézzünk szembe a ténnyel: sosem tudni, mi jár a másik fejében, amikor rád néz, amikor meghív egy italra és elkéri a telefonszámodat.
2009.02.08. 20:31
 
 
KÖNYV: Gyógyító szenvedély
A 19. század második felében, a Vadnyugaton játszódó történet főhőse, Ace Keegan visszaköltözik gyermekkora, egyben családja tragédiájának színhelyére. A nemes lelkű, talpig becsületes emberré érett férfi nevelőapjának gyilkosán akar bosszút állni. A gyilkos azonban már nem él, így Ace csak gyermekeit találja meg. A férfi fokozatosan megismeri a testvérpárt: Caitlint és Patricket, akiknek nehéz, bántalmazásokkal terhes gyermekkora megindítja bosszúra szomjazó lelkét. A testvérpár élete ma sem felhőtlen: magukra maradva kell boldogulniuk a Vadnyugat kegyetlen világában: különböző úton járva, de egymás támaszaként. Ace egyre közelebb kerül Caitlinhez, s rá kell ébrednie, hogy a gyönyörű lány, apjával ellentétben, becsületes, önzetlen és önfeláldozó. A múltjával hadakozó férfi nehéz döntés elé kerül, de egy pillanatig se habozik, hogy helyesen cselekedjen.
2009.02.08. 20:30
 
 
Hill's Nemzetközi Macskakiállítás
Hill's Macskakiállítás és egér bemutató lesz február 7-8-án Budapesten, a Lurdy házban. Itt több mint 250 különleges macska várja a látogatókat, akik állateledelekből és felszerelésekből óriási kedvezménnyel vásárolhatnak kedvenceiknek.
2009.02.08. 20:22
 
 
The 69 Eyes: Hellhounds Fest feat. Tiamat & Ava Inferni
Eredetileg a zenekar az ún. garage rock stílusban alkotott, magát pedig garage glam metál-együttesnek titulálták - a sajtó pedig eleinte még a "Helsinki sleaze" megjelöléssel is illette őket.
2009.02.08. 20:17
 
 
Véget ért a megemlékezés Veszprémben
Vasárnap este fél hétkor már körülbelül ezer ember állt a Veszprém Aréna előtt, ahová szurkolók csendes megemlékezést szerveztek. Fiatalok, idősek, nők, férfiak vegyesen érkeztek, a többség nyakában Veszprém-sállal jött el, sokak szemében könny csillogott. A szakadó havas esőben fél hét körül már nemcsak a szurkolók tömege gyülekezett, de körülbelül 40-50 fővel és egy nagy árpádsávos zászlót hozva felsorakozott a helyszínen a Magyar Gárda is. Az épület előtt először Hunyadfalvy Ákos, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának társadalmi elnöke ismertette a két kórházban fekvő játékos állapotát, majd önmérsékletre szólította fel az egybegyűlteket.
2009.02.08. 19:45
 
Foci: Változás az Izrael elleni magyar keretben
Megsérült Vermes Krisztián, a Sparta Rotterdam védője, így nem léphet pályára az Izrael elleni, szerdai barátságos labdarúgó-mérkőzésen. Erwin Koeman szövetségi kapitány vasárnap a fehérvári Horváth Gábort hívta meg a keretbe. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a "hazai különítmény" (Köteles László, Rudolf Gergely és Horváth), valamint a légiósok közül Szélesi Zoltán, Tímár Krisztián és Halmosi Péter hétfő délelőtt repül Budapestről Tel-Avivba, a többiek szerte Európából érkeznek ugyanide, s este a szerdai találkozó időpontjában és színhelyének edzőpályáján lesz az első közös gyakorlás.
2009.02.08. 19:11
 
Lassul a közel-keleti olajexportőr országok növekedése
A Nemzetközi Valutaalap előrejelzése szerint a közel-keleti olajexportőr országok gazdasági növekedési üteme jelentősen lassul az idén annak hatására, hogy a nyersolaj eladásából származó bevételeik a felére csökkennek. Az IMF arra számít, hogy az országok - köztük a Perzsa-(Arab)-öböl menti országok és a szegényebb termelők, köztük Algéria és Jemen - az idén 3,6 százalékkal fognak növekedni. A GDP tavaly 5,6 százalékkal bővült a régióban. A lassulás legfőképpen a csökkenő olajárakra és - az árak stabilizálása érdekében elrendelt - kitermelés visszafogásra vezethető vissza.
2009.02.08. 19:00
 
 
Obama átalakítja a nemzetbiztonsági tanácsot
Erősíti a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsának stratégiai szerepét Barack Obama amerikai elnök, napokon belül kibővíti állományát és kiszélesíti döntéselőkészítői feladatkörét - írta az elnök nemzetbiztonsági főtanácsadójára hivatkozva a vasárnapi The Washington Post. Az átszervezés nyomán a tanács működése alapjaiban változik meg az előző kormányciklusokhoz képest - mondta a lapnak James Jones. Mint kifejtette, a nemzetbiztonsági tanács (NSC) ezentúl nemcsak a hagyományosan a hatáskörébe tartozó külpolitikai, hanem belpolitikai kérdésekkel is foglalkozni fog.
2009.02.08. 18:22
 
 
Feltartóztatták a veszprémi késelés egyik gyanúsítottját Ausztriában
Az osztrák rendőrség feltartóztatott egy férfit, aki a hajnali veszprémi késelés egyik gyanúsítottja lehet - erősítette meg vasárnap este az MTI értesülését a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Váradi Piroska elmondta, hogy jelenleg folyik az adatok egyeztetése. A szóvivő azt is közölte, hogy a magyar hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a bűntény egyik gyanúsítottjára. A rendőrség két gyanúsítottat keres: Raffael Sándort és Sztojka Ivánt. Korábban a rendőrség tanúkutatást és adatgyűjtést végzett a rendőrség vasárnap Enyingen, tekintettel arra, hogy a vasárnap hajnali veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottja, Sztojka Iván a Fejér megyei község lakója.
2009.02.08. 18:15
 
 
Letartóztatták az Obama-plakát alkotóját, mert graffitiket firkált
Letartóztatták a Remény című híres Obama-plakát készítőjét Bostonban, mert egy ottani kiállításának megnyitója előtt állítólag graffitikkel csúfított el két felületet a városban - számolt be a CBS televízió vasárnap. A 38 éves Shepard Faireyt - a mára legendássá vált, egyebek mellett posztereken, hűtőmágneseken és kitűzőkön is szereplő vörös-fehér-kék Obama-ábrázolás alkotóját - péntek éjszaka vette őrizetbe az északkeleti város rendőrsége.
2009.02.08. 17:17
 
 
Román források szerint Cozma három késszúrást kapott Veszprémben
Marian Cozma három késszúrást kapott, a támadóknál állítólag pisztoly is volt - olvasható a vasárnapi román hírforrásokban. Petre Cozma, a meggyilkolt román kézilabda-játékos apja a Mediafax hírügynökségnek elmondta: fiának egyik barátja, Rares Jurca vasárnap reggel felhívta őt telefonon a tragikus hírrel, s Marian állítólag három kézszúrást kapott. Valentin Ghioneát, a Pick Szeged kézilabdacsapat ugyancsak román játékosát több hírforrás idézi, de az Antenna 3 televízió-csatornának adott nyilatkozatát idézik csak tömörítve. Abból úgy tűnik, a játékos csak másodkézből tájékozódott, tehát azt, hogy esetleg romák voltak a támadók, azt is csak ilyen közvetett formában véli tudni.
2009.02.08. 17:10
 
 
Korlátozzák a brókerek jutalmazását Franciaországban
A bankoknak nyújtott állami támogatásért cserébe a Francia Bankszövetség (FBF) és a Francia Tőkepiaci Felügyelet (AMF) etikai kódexet hoz létre a brókerek jutalmazási rendszerének szabályozására. A Le Monde című napilap hétvégi számának értesülését a pénzügyminisztérium is megerősítette. Az FBF a jövő hét folyamán juttatja el a brókerek jutalmazásának korlátozásáról szóló javaslatait Christine Lagarde gazdasági miniszternek. Franciaország ezzel az első ország lesz, amely a bankszektornak pénzügyi mankót biztosító kormány nyomására korlátozni fogja a brókerek bónuszrendszerét.
2009.02.08. 16:47
 
 
Célba ért az első nő, aki átúszta az Atlanti-óceánt
A trinidadi partoknál ért célba a hét végén az 56 éves Jennifer Figge, az első nő, aki átúszta az Atlanti-óceánt. Az útja közel egy hónapig tartott: január 12-én indult az Afrika nyugati partjainál fekvő Zöld-foki-szigetektől, majd megkezdte harcát a viharos tengerrel, a néha akár 9 méteresre is feltornyosuló hullámokkal. Figge korábban a Bahamákon akart partot érni, ám a kegyetlen időjárás miatt kénytelen volt Trinidad felé irányt változtatni, így végül február 5-én teljesítette be azt az álmot, amely először még a hatvanas években ötlött fel benne.
2009.02.08. 16:19
 
Kaká két hétig nem focizhat
Legalább két hétig nem játszhat Kaká, az AC Milan brazil labdarúgója, akinek szombat este, a Reggina elleni bajnokin (1-1) sérült meg a bal lába. Mindez azt is jelenti, hogy a korábbi aranylabdás középpályás nem szerepelhet sem a keddi, londoni barátságos összecsapáson, amelyet Brazília és Olaszország válogatottja vív, sem a városi derbin, amelyre vasárnap kerül sor az AC Milan és a bajnoki címvédő Internazionale között.
2009.02.08. 16:03
 
 
Az önkormányzati tárca gondoskodik a megkéselt kézilabdások családjáról
Gondoskodik Marian Cozma, Ivan Pesic és Zarko Sesum családjának anyagi megsegítéséről az önkormányzati tárca - jelentette be Gyenesei István önkormányzati miniszter a veszprémi kórházban, miután meglátogatta a vasárnap hajnalban súlyosan megkéselt két kézilabdázót. Megdöbbentő az a brutalitás, ahogy a veszprémi élsportolókat megtámadták - tette hozzá a miniszter. A két megkéselt kézilabdázót altatják, és már túl vannak az életveszélyen - számolt be a miniszter arról, hogy milyen tájékoztatást kapott az orvosoktól. Az MTI információi szerint Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter is elindult Veszprémbe, hogy a helyi rendőri vezetőkkel egyeztessen.
2009.02.08. 15:09
 
 
Aranyérmes a magyar csapat a budapesti kard Világkupán
Aranyérmet szerzett a magyar válogatott vasárnap a budapesti férfi kard csapat Világkupa-versenyen. A Szilágyi Áron, Decsi Tamás, Lontay Balázs, Iliász Nikolász összeállítású hazai alakulat a döntőben a 45-37-re verte a franciákat. A harmadik helyen a fehéroroszok végeztek. Az UniCredit Kupáért rendezett csapat Vk végeredménye: 1. MAGYARORSZÁG (SZILÁGYI ÁRON, DECSI TAMÁS, LONTAY BALÁZS, ILIÁSZ NIKOLÁSZ) 2. Franciaország (Julien Pillet, Boris Sanson, Vincent Anstett, Bolade Apithy) 3. Fehéroroszország (Aliakszandr Bujkevics, Valerij Prijemka, Alekszej Romanovics).
2009.02.08. 15:08
 
Gyémántlelőhelyből nemzeti park Namíbiában
Bemutatták Namíbia új nemzeti parkját, egy hatalmas, dűnékkel, lenyűgöző sziklaformációkkal és kísértetvárosokkal szabdalt területet, amely egykor a gyémántbányászat központja volt. Mint Netumbo Nandi-Ndaitwah környezetvédelmi és turisztikai miniszter elmondta, ez a 2,6 millió hektáros régió az ország növényvilágának negyedének ad otthont. Tudósok szerint a Sperrgebiet - jelentése: tiltott terület, a név a német gyarmati időkből származik - parkban számos olyan veszélyeztetett állatfaj is él, mint egy kihalás szélén álló kurtafejűbéka-faj (Breviceps macrops).
2009.02.08. 14:53
 
 
Jégkorong olimpiai selejtező: negyedik a magyar csapat
A negyedik helyen végzett a magyar jégkorong-válogatott a rigai olimpiai selejtezőn, miután vasárnap büntetőkkel 4-3-ra kikapott az ukrán csapattól. 3. forduló: Ukrajna-Magyarország 4-3 (0-0, 0-2, 3-1, 0-0, 1-0), büntetőkkel, gól: Timcsenko (52.), Materuhin (55.), Sahrajcsuk (59.-emberelőny), illetve Vas J. (22.), Ocskay (32.-ee.), Palkovics (58.-ee.).
2009.02.08. 14:46
 
 
Közösségi oldalak az internetes lelki terror ellen
Megállapodást kötnek egymással vezető európai közösségi oldalak kedden Luxembourgban az EU kezdeményezésére arról, hogy összehangolt lépésekkel fogják védeni a fiatalokat az internetes lelki terror ellen. Tizenhét nagy európai közösségi hálózatüzemeltető - köztük a Facebook, a MySpace vagy a studiVZ - az Európai Bizottság által kezdeményezett, "biztonságosabb internetet" jelszavú kampány keretében elhatározta, hogy oldalain megkönnyíti a másokat megalázó, sértegető, zaklató, terrorizáló cselekmények bejelentését.
2009.02.08. 14:11
 
 
A kedvesség kincset ér
Gyermekében megvan a természetes hajlam, hogy kedves legyen, és őszintén törődjön másokkal - ezt talán már tapasztalhatta is, amikor egy kis plüssállatkával vigasztalta könnyező kis barátját, hogy enyhítse a bánatát. Az ilyen megnyilvánulások spontán reakciók a gyermekkorban. Vannak azonban olyan ösztönei is, amelyek szöges ellentétben állnak ezzel, ilyen például az éhség csillapítására irányuló ösztön, így eshet meg, hogy gyermeke félrelöki az útból, hogy az övé lehessen az utolsó süti.
2009.02.08. 14:08
 
A kormányszóvivő szerint törvényes az APEH-dolgozók jutalma
A törvényesen kaptak jutalmat az APEH-dolgozók - közölte kérdésre válaszolva Daróczi Dávid kormányszóvivő a kormány vasárnapi soron kívüli ülése után. A szombati Magyar Nemzet arról számolt be, hogy tavaly összesen 16,7 milliárd forint prémiumot oszthatott szét az Adó-, és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) a 15.600 munkatársa között. Daróczi Dávid elmondta: hozzávetőleg tíz év van hatályban az a szabályozás, amely automatikussá teszi az APEH-dolgozók jutalmazását. Erre akkor kerülhet sor, ha az adóhatóság jobban működik, azaz több bevételre tesz szert, mint amennyit a költségvetés készítésekor meghatároztak - tette hozzá.
2009.02.08. 14:07
 
 
Újabb hosszú távú hitel felvételét tervezi a fővárosi önkormányzat
A mintegy nettó 160 milliárd forintos adósságát idén további csaknem 33 milliárd forintos, 20 év lejáratú, fejlesztési projekthitellel kívánja bővíteni a fővárosi önkormányzat - értesült az MTI fővárosi politikusoktól vasárnap annak kapcsán, hogy a városvezetés hétfőn tárgyal az önkormányzat ez évi költségvetésének tervezetéről. Az idén 531 milliárd forintos bevételt tartalmazó büdzsé tervezetét február 15-éig el kell juttatnia a városvezetésnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőihez. Az elfogadott költségvetésről február 15-től számított 30 napon belül tájékoztatást kell adnia a kormánynak.
2009.02.08. 14:01
 
 
Kate Hudson szabira megy
A színésznő úgy döntött, munkamentes évvé teszi 2009-et.
2009.02.08. 13:20
 
Megkéselt kézisek: nem fog megvakulni Sesum, Pesic is túl van az életveszélyen
Zarko Sesum veszprémi kézilabdázó ugyan súlyos fej- és szemsérüléseket szenvedett vasárnap hajnalban, s ezért meg kellett műteni, de egyik szemére sem fog megvakulni - jelentette ki Rácz Jenő, a veszprémi kórház főigazgatója az MTI-nek, hogy cáfolja azt a tömegkommunikációs eszközökben megjelent hírt, mely szerint az MKB Veszprém KC és a szerb válogatott kézilabdázója az egyik szemére megvakult volna. Egyelőre még látási zavarai vannak, amelyek az arccsontöréséből származnak, de a szeme világát nem fogja elveszíteni a sportoló - nyomatékosította a főigazgató. A csapat 20 éves kapusának, a szerb válogatott Ivan Pesic-nek az egyik veséjét kellett eltávolítani. Ő túl van az életveszélyen, altatásban van, az állapota pedig stabil - tájékoztatott a főigazgató.
2009.02.08. 13:07
 
 
Román nyilatkozatok szerint romák támadták meg a kézilabdásokat
Öt-hat roma származású személy volt a támadó abban az incidensben, melynek során vasárnap hajnalban szíven szúrták Marian Cozma román kézilabda-játékost - mondta az Agerpres hírügynökségnek Valentin Ghionea, a Pick Szeged kézilabdacsapat ugyancsak román játékosa. Elmondta: Marian Cozmának esélye sem volt a túlélésre, miután szíven szúrták, hiába érkezett azonnal a helyszínre a mentő, és próbálta két órán keresztül újraéleszteni. Ghionea szerint a rendőrségnek rövid időn belül sikerül majd azonosítania az elkövetőket, mivel az éjszakai szórakozóhely közelében felvevőkamera van felszerelve.
2009.02.08. 13:02
 
 
Kétmilliárd többlettámogatás a rendőrségnek, 60 milliárdot elvonnak a tárcáktól
A kormány döntése értelmében kétmilliárd forint többlettámogatást kap a rendőrség - közölte a kormányszóvivő a kabinet vasárnapi soron kívüli ülése után. Daróczi Dávid hangsúlyozta: a döntésnek nincs köze a szombat éjjel Veszprémben történtekhez, de nem független az elmúlt hetek eseményeitől. A kormány döntött arról is, hogy a minisztériumok idei működési költségeiből 60 milliárd forintot zárol - közölte Daróczi Dávid. Elmondta: a vártnál rosszabb makrogazdasági mutatók miatt a büdzsében 200 milliárd forintos hiány keletkezett, ám a kabinet nem kívánja az idénre tervezett 2,6 százalékos hiánycélt feladni, ezért az állami kiadásokat csökkenti.
2009.02.08. 12:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165[2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista