2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
PWC: kisebb és átláthatóbb lesz a bankrendszer
Várhatón egyszerűbb, kisebb és átláthatóbb lesz a bankrendszer a válság lecsengése után - mondta Almássy Tibor, a PriceWaterhouseCoopers (PWC) tranzakciós szolgáltatások üzletágának cégtársa a vállalat szerdai budapesti sajtóbeszélgetésén. A PWC "Holnapután" című tanulmánya kapcsán tartott beszélgetésen Almássy Tibor kifejtette: a válság hatására a származékos termékek piaca várhatóan visszaszorul majd, a bankok szigorúbb és átláthatóbb hitelezési rendet foganatosítanak, valamint erősödhet a tőzsdék hagyományos, tőkebevonó szerepe a spekulatív funkcióval szemben.
2009.02.11. 13:23
 
Székesfehérváron keresték Sztojka Ivánt
A veszprémi gyilkosság miatt körözött Sztojka Ivánt keresve átkutatták Székesfehérváron a Fejér Megyei Szent György Kórházat szerdán a rendőrök, de a gyanúsítottat nem találták meg - közölte a rendőrség. A kutatásra azért került sor, mert a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság olyan lakossági bejelentést kapott, amely szerint a nemzetközi körözéssel keresett férfi Székesfehérváron van, és egy megadott típusú és rendszámú gépkocsival közlekedik - mondta el a főkapitányság szóvivője. Az autót a kórház közelében állították meg és vonták ellenőrzés alá, de Sztojka Iván nem volt a kocsiban.
2009.02.11. 13:17
 
 
Rendkívüli gazdasági EU-csúcsot tartanak március elsején
Március elsején rendkívüli, informális EU-csúcstalálkozót tartanak Brüsszelben, a pénzügyi-gazdasági válságból való kilábalás európai szintű előmozdítása érdekében - jelentette be szerdán Brüsszelben Mirek Topolánek, az EU soros elnökségét ellátó Csehország kormányfője. A vele közösen tartott sajtótájékoztatón José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke azt közölte, hogy májusban tartanak még egy soron kívüli uniós csúcstalálkozót. Ez utóbbi Prágában lesz, és a munkahelyteremtési, illetve a szociális kérdésekre összpontosítanak majd a résztvevők.
2009.02.11. 13:09
 
 
Zuschlag János délután folytatja vallomását
Zuschlag János szerda délután folytatja vallomását az ellene és tizenöt társa ellen indított büntetőper tárgyalásán Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Fodor Endre tanácsvezető bíró a hosszabb szünet elrendelése előtt közölte: délután azt igyekeznek tisztázni, hogy az ügyben szereplő melyik számla, illetve egyesület fiktív. A bíró jelezte, hogy Zuschlag János meghallgatása várhatóan több napot vesz majd igénybe. A tárgyalás délelőtti részében Zuschlag János, akit felbujtóként különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolnak, előrebocsátotta: három témában nem kíván nyilatkozni.
2009.02.11. 12:45
 
 
A jogtulajdonos is cáfolja a motoros Magyar GP törlését
Továbbra is a 2008 júliusában kötött szerződés van érvényben, azaz Magyarország az idei esztendőtől öt éven át gyorsaságimotoros-világbajnoki futamnak ad otthont - áll a sorozat jogtulajdonosának az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében. Gemma Munoz, a Dorna cég kommunikációért felelős munkatársa szerdán rövid levélben reagált a távirati iroda keddi megkeresésére, melyben hangsúlyozza, hogy a magyar kormánnyal és a Balatonring Zrt.-vel kötött tavaly nyári megállapodás nem módosult. "Minden érintett fél a lehető legnagyobb erőfeszítéseket teszi jelenleg is azért, hogy a szeptemberi futamra sor kerülhessen" - zárul a közlemény.
2009.02.11. 12:22
 
Évtizedes csúcson a brit munkanélküliség
Évtizedes csúcsra emelkedett a tavalyi év végére a munkanélküliség Nagy-Britanniában, azzal együtt is, hogy a szerdai hivatalos kimutatás szerint a vártnál valamivel kevesebben voltak állás nélkül a vizsgált időszakban. A brit statisztikai hivatal közölte, hogy 2008 utolsó negyedében 1,97 millióra - a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet szabványai alapján számolva 6,3 százalékra - emelkedett a hivatalosan bejegyzett állástalanok száma. Nagy-Britanniában 1998 óta nem mértek ilyen arányú munkanélküliséget. Az újonnan munkanélküli segélyért folyamodók száma az október-decemberi időszakban 236 ezerrel nőtt; ez a legnagyobb negyedéves növekedés az 1991-es recessziós év óta.
2009.02.11. 12:15
 
Régivágású hollywoodi módi az Oscaron
A szürke a platina és a fehér árnyalatai jelennek meg az idei Oscar-gála váll nélküli ruhakölteményeiben, amelyeket gyémánt ékszerek varázsolnak még elegánsabbá Hollywood Grace Kelly-korszakát idézve vissza a vörös szőnyegre. Az Oscar-ceremóniát szervező Amerikai Filmakadémia (AMPAS) hét tekintélyes divattervező modelljeit tette fel az Oscar honlapjára (http://oscars.go.com/play/index?pn=vote), lehetővé téve a látogatóknak, hogy február 10. és 17. között szavazataikkal döntsék el, melyik a kedvencük.
2009.02.11. 11:57
 
 
FIFA-világranglista: csaknem tízéves csúcson Magyarország
Magyarország négy pozíciót javítva a 43. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amely csaknem tíz éve a legjobb helyezés. Az MLSZ tájékoztatása szerint 1999 szeptembere óta nem állt ennyire elöl a válogatott. A rangsort továbbra is az Európa-bajnok spanyolok vezetik. A FIFA honlapja alapján a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő együttesek közül a portugál a 12., a svéd a 25., a dán a 34., az albán a 79., a máltai pedig a 154. helyet foglalja el. Erwin Koeman csapata szerdán 18 órától azzal az izraeli válogatottal játszik barátságos mérkőzést, amelyik a 18. pozícióban áll a ranglistán.
2009.02.11. 11:30
 
 
Siófok polgármestere szerint szervezett bűnözésről kell beszélni
A lakosság visszajelzéseiből határozottan arra lehet következtetni, hogy egy szervezett enyingi bűnözőcsapat ténykedése keseríti meg a környéken élők életét. Ez a banda ugyan megpróbálta, de nem tudta átvenni a hatalmat a siófoki éjszakai élet felett - nyilatkozta Balázs Árpád, Siófok fideszes polgármestere. A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi vezetőjének hétfői nyilatkozatára reagálva hozzátette: "nagy a baj ebben az országban, ha az érintett megye illetékes rendőri vezetője nem tud erről". A polgármester szerint szervezett bűnözésről akkor beszélhetünk, ha egy banda az általa kitűzött feladattal arányosan "bármekkora csapatot" mozgósítani tud.
2009.02.11. 11:23
 
 
7,5 millió fontos bánatpénzt kap Scolari, a Chelsea volt vezetőedzője
Az FC Chelsea - pontosabban annak orosz milliárdos-tulajdonosa, Roman Abramovics - a szigetországi média tudomása szerint legalább 7 és fél millió fonttal (mintegy 2 és fél milliárd forint) kárpótolja az elküldött vezetőedzőt, a brazil Luiz Felipe Scolarit és stábját. A felek megállapodását a "vigaszdíjról" a Premier League-ben, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub honlapján kedd este jelentette be, bár a különalku anyagi részleteit nem tette közzé. A 60 éves dél-amerikai szakembert hétfőn azt követően menesztették posztjáról, hogy a gárda szombaton, hazai környezetben csak gól nélküli döntetlent játszott Halmosi Péter csapatával, a Hull Cityvel.
2009.02.11. 11:19
 
 
Virágzik a románc az amerikai irodákban
Felmérések szerint az amerikai dolgozók negyven százaléka randevúzott már kollegájával, az esetek 31 százalékában házassággal végződött a románc. Egy kedden nyilvánosságra hozott felmérésből kiderült: az alkalmazottak 10 százaléka szeretne randevúzni kollegájával - olvasható a munka világával foglalkozó CareerBuilder.com internetes oldalon. A tavalyi év során munkatárssal randevúzók harmada magasabb beosztásúval jött össze. Az esetek 42 százalékában a főnökével találkozott az illető. A munkahelyi randizók háromnegyede mondta azt, hogy nem kellett titokban tartani a kapcsolatot, 7 százalék viszont otthagyta az állását az irodai románc miatt.
2009.02.11. 10:40
 
 
Nem oszlatta fel magát a VII. kerületi képviselő-testület
Egyetlen szavazat hiányzott ahhoz, hogy napirendre tűzze az erzsébetvárosi képviselő-testület az önfeloszlatást a szerdai rendkívüli ülésén, ahonnan később kivonultak a fideszes önkormányzati képviselők. Az önfeloszlatás napirendre vételéhez szükséges hét aláírásból csak hat gyűlt össze, ezért a képviselők nem szavaztak az indítványról. Később a VII. kerületi Fidesz-frakció tagjai kivonultak az ülésteremből, mert nem voltak hajlandóak tárgyalni a 12. napirendi pontot. Az ülésen Gergely József (MSZP) alpolgármester bejelentette, hogy lemondott tisztségéről a listáról bejutott Kardos Péter, akinek a helyére Csontos József szabad demokrata önkormányzati képviselő került, aki a rendkívüli ülésen már esküt is tett.
2009.02.11. 09:20
 
 
Felborult egy Volán-busz Mezőkövesd és Egerlövő között
Egy ember meghalt, heten pedig megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely szerda reggel hét óra után történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Mezőkövesd és Egerlövő között, ahol felborult egy Volán autóbusz - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz borult fel, eddig nem tudni miért - mondta Egyedné Novodonszki Éva a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset sérültjei közül ötnek az állapota súlyos. Miután a járművet még nem tudták felállítani, tartani lehet attól, hogy a roncsban még vannak emberek.
2009.02.11. 08:18
 
Drámai mértékben romlik Európában az autópiac
Drámai mértékben csökken Európában az autók eladása: januárban 26 százalékkal kevesebb új kocsit adtak el, mint az előző év azonos hónapjában. Mint Ivan Hodac, az európai gépkocsigyártók szövetségének (ACEA) főtitkára Brüsszelben közölte, ez sokkal rosszabb adat a vártnál, és a szövetség még soha nem mért ilyen meredek zuhanást. Az ACEA szerint már tavaly decemberben is 17,8 százalékos visszaesést mutatott a piac egy évre kivetítve. Carlos Ghosn, a francia Renault főnöke, aki egyben az ACEA elnöke, elmondta, hogy a legsúlyosabb mínuszt Európán belül Spanyolországban kell elkönyvelni: ott 43 százalékos visszaesés mutatkozik az autópiacon.
2009.02.11. 07:54
 
 
Örmény Stonehenge?
Jerevántól 200 kilométerre található az örmény Stonehenge - Carahunge; a megalitikus építmény korát 7500 évesre becsülik, vagyis két és fél évezreddel idősebb angliai társánál. Carahunge fordításban beszélő köveket jelent. Az építmény Sziszián városa mellett látható, ahol egy 7 hektáros területen kétszáznál több óriás kő található. A kövek némelyikébe lekerekített szögletű lyukakat fúrtak, amelyeken keresztül az égbolt különböző pontjai láthatók. A kutatók ebből arra következtetnek, hogy ez a világ legősibb csillagdája - olvasható a Salisbury Journal című brít hírportálon.
2009.02.11. 07:49
 
 
Bálint-napi sztár lett a Szívsziget az Adrián
Bálint-napi sikerhely egy szív alakú sziget az Adrián. Egy műholdas, internetes keresővel fedezte fel a "nagyközönség" a Horvátországhoz tartozó Galesnjak nevű szigetecskét, amely teljesen lakatlan, szív alakú, így többszörösen is vonzó szerelmeseknek. Területe 120 ezer négyzetméter - azaz 0,12 négyzetkilométer -, magántulajdonban van. Birtoklói maguk sem tudták, hogy milyen "szívesen látott" a szigetük, míg el nem kezdtek érkezni a kérések pároktól, ugyan hadd vakációzhassanak rajta.
2009.02.11. 07:43
 
 
Vallomást tett Zuschlag János, de három témában nem nyilatkozott
Vallomást tett, de három témában nem nyilatkozott Zuschlag János az ellene és tizenöt társa ellen indított büntetőper tárgyalásán Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Zuschlag, akit felbujtóként különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolnak, vallomásában előrebocsátotta: három témában nem kíván nyilatkozni. Ezek közül kettő az esetleges rendőri kapcsolatok, illetve a telefonlehallgatások témája, melyben a Központi Nyomozó Főügyészség is vizsgálódott. Nem részletezi ezen kívül, hogy kinek milyen szerepe volt a pályázati döntéshozatalban. Beszélt ellenben az MSZP-hez kötődő Táncsics Alapítvány által 2006-ban kiírt pályázati lehetőségekről.
2009.02.11. 07:30
 
Ma ítélet várható a Postabank-ügyben
Ma hirdeti ki harmadfokú ítéletét a Legfelsőbb Bíróság a Postabank-ügyben, ezzel 12 év után jogerős döntés születhet Princz Gábor, a pénzintézet volt elnök-vezérigazgatója és három társa perében. Az ügyészség még 2003-ban benyújtott vádja szerint Princz Gábor, a Postabank egykori elnök-vezérigazgatója és hat volt vezető beosztású munkatársa 1995 és 1997 között szándékosan megszegték törvényi kötelezettségeiket, hibás üzletpolitikát folytattak. Sorozatosan megtévesztették a bank tulajdonosait és a bankfelügyeletet. Nem képeztek céltartalékot és prosperáló bank látszatát keltették. Mindezzel 34,6 milliárd forintos, különösen nagy vagyoni kárt okozó hűtlen kezelést követtek el.
2009.02.11. 07:27
 
 
A visszaváltás nem oldja meg a hulladékhasznosítást
A Pet-palackok és az alumínium italosdobozok áruházi visszaváltása jó ötlet, de nem járul hozzá jelentősen az újrahasznosítható csomagolóanyagok mennyiségének növeléséhez - mondta Gerencsér Miklós, nyolc hazai nagyváros közszolgáltatója által létrehozott lakossági hulladékhasznosítást koordináló szervezet, a Collect Hungária Kht. ügyvezetője. A cégvezető annak kapcsán beszélt erről, hogy a közelmúltban két hazai áruházlánc is nagy sikerként számolt be az "eldobható" italcsomagolások visszavételének bevezetéséről. Ennek lényege, hogy a leadott műanyag flakonokért, alumínium dobozokért jelképes árat fizetnek, melyet a vevők az üzletben levásárolhatnak.
2009.02.11. 07:21
 
 
Huszonkét kutya egy kocsiban
Két focicsapatnyi - azaz 22 - kutyát zsúfolt be személyautójába egy nő Texasban - plusz magát. Az ebsereg azért került a kocsiba gazdasszonykájával együtt, hogy a rendőrség ne tudja kézbesíteni neki idézését, amelyet éppen túlzott kutyatartása okán küldtek neki. A nő bezárkózott az autóba, a rendőr meg jó darabig hiába dörömbölt az ajtón, ablakon. Végül csak sikerült kiüríteni a kocsit, melyben az egészségügyi határérték kétszerese volt az ammóniapára - alapos szellőztetés után. Vizelet mellett kutyapiszokból is gazdag gyűjteményre bukkantak a rendőrök. A 22 kutyát, melyek közül kettő még kölyök, menhelyre vitték.
2009.02.11. 07:16
 
 
Vagyonosodási vizsgálat a veszprémi késelésben részt vett Sztojka ellen
Vagyonosodási vizsgálatot kért a rendőrség a veszprémi kézilabdásokra támadó csoport vezetői, mindenekelőtt Sztojka Iván ellen - írja a Népszabadság szerdai számában; a Magyar Nemzet Enying polgármesterét idézi, aki szerint hiba lenne, ha az APEH nem vizsgálna olyan látványos vagyongyarapodást, mint Sztojka Iváné. Bencze József országos rendőrfőkapitány elmondta: okkal feltételezhető e személyekről, hogy kizárólag bűncselekményből élnek.
2009.02.11. 07:08
 
 
A részeredmények szerint a Kadimáé a legtöbb mandátum Izraelben
Cipi Livni jobbközép Kadima pártja szoros versenyben, mindössze egy képviselői hellyel megelőzte a Benjámin Netanjahu irányította jobboldali Likudot az izraeli parlamenti választásokon - derült ki a szavazatok 99 százalékos feldolgozottsága alapján közzétett részeredményekből. A Kadima 28, az ellenzéki Likud pedig 27 mandátumra számíthat a 120 fős kneszetben. A Kadima így várhatóan eggyel kevesebb képviselővel rendelkezik majd, míg a Likud az eddigi 12 mandátumához képest jelentősen megerősödik. A harmadik legerősebb párt - a nem hivatalos eredmények szerint - a szélsőjobboldali Iszrael Béténu (Izrael az Otthonunk) lett 15 mandátummal, negyedik helyen pedig a Munkapárt végzett 13 képviselővel.
2009.02.11. 07:00
 
 
Izraeli-magyar barátságos mérkőzés: megtartotta második edzését a Koeman-csapat
Megtartotta második edzését a szerdai, Izrael elleni barátságos mérkőzés helyszínén, a tel-avivi Ramat Gan Stadionban Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a hideg, esős időben vezényelt tréning programja a szokásos volt: a bemelegítést egymás közötti játék követte félpályán - főleg a Dzsudzsák, Huszti, Gera hármas volt elemében -, majd taktikai elemek gyakorlása következett, végül nem maradtak el a pontrúgások sem.
2009.02.10. 20:50
 
 
Az ügyészség szerdán dönt Hunvald előzetes letartóztatásának indítványozásáról
A Központi Nyomozó Főügyészség szerdán dönt arról, hogy indítványozza-e az erzsébetvárosi ingatlanügyekkel kapcsolatban kedden őrizetbe vett Hunvald György VII. kerületi polgármester előzetes letartoztatását - közölte Fazekas Géza, a főügyészség szóvivője az MTI-vel. A törvény szerint az őrizetbe vétel 72 óráig tarthat. Az előzetes letartóztatás elrendeléséről a bíróság dönt. Az előzetes letartóztatást akkor rendelik el, ha - a többi között - fennáll a szökés, az elrejtőzés veszélye, a tanúk befolyásolásának lehetősége, valamint ha a terhelt tárgyi bizonyítási eszköz, okirat megsemmisítésével, meghamisításával vagy elrejtésével veszélyeztetné a bizonyítást.
2009.02.10. 20:30
 
 
Új elnök a Malév élén
Anatolij Ballo, az orosz állami Vnyesekonombank alelnöke lett a Malév Zrt. igazgaatóságának új elnöke a Malév Zrt. a január 27-re összehívott, kedden folytatódott rendkívüli közgyűlését követő igazgatósági ülés döntése alapján - közölte a Malév az MTI-vel. A közlemény szerint a Vnyesekonombank alelnökét azt követően választották meg, hogy lemondott eddigi felügyelőbizottsági tagságáról, és a közgyűlés döntése értelmében az Igazgatóság tagja lett. Ugyancsak az Igazgatóság tagja lett Alexander Tikhomirov, a Vnyesekonombank munkatársa, aki húsz éve dolgozik a magyar-orosz gazdasági és pénzügyi kapcsolatok területén.
2009.02.10. 20:20
 
 
Sólyom László szerdán fogadja Orbán Viktort
Sólyom László köztársasági elnök szerdán fogadja Orbán Viktort, a Fidesz elnökét a Sándor-palotában - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal az MTI-t kedden. Havasi Bertalan, a Fidesz sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta: a találkozót - amelyen az ország helyzetéről lesz szó - az államfő kezdeményezte.
2009.02.10. 20:15
 
 
Magyarország nem támogatja az esetleges pótbefizetést az uniós költségvetésbe
Magyarország, más tagállamokkal együtt, nem fogadja el, hogy az Európai Unió tagállamai pótbefizetéssel biztosítsák annak az ötmilliárd eurós gazdaságélénkítő tervnek a forrását, amelyre az Európai Bizottság tett javaslatot - jelentette be Veres János pénzügyminiszter a többi EU-tagállamból érkezett kollégáival Brüsszelben folytatott eszmecseréjét követően. A tavalyi agrárköltségvetésből fennmaradt összeget a brüsszeli bizottság energiaügyi és távközlési beruházásokra javasolja fordítani. Kedden azonban kiderült, hogy az uniós jog nem teszi lehetővé a tavalyi keret felhasználását idén hozott döntéssel, így egyelőre nem tudni, mi lesz a terv tényleges forrása.
2009.02.10. 19:45
 
A szlovákiai magyarok keveslik a kisebbségi jogok puszta megőrzését
Stagnációhoz fog vezetni, ha a szlovák kormány a nemzeti kisebbségekkel kapcsolatban kizárólag csak a meglévő status quo megőrzésére fog törekedni - jelentette ki A. Nagy László, a szlovák parlament emberi jogi bizottságának elnöke kedden Pozsonyban. A. Nagy László azután nyilatkozott, hogy az általa vezetett bizottság tagjai megbeszélést folytattak Knut Vollebaekkel, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főmegbízottjával, aki kedden és szerdán kétnapos látogatást tesz Szlovákiában. A Magyar Koalíció Pártjának (MKP) politikusa rámutatott: a világ fejlődik, új társadalmi problémák merülnek fel, s ezért a kisebbségpolitika terén is új törvényekre van szükség.
2009.02.10. 19:35
 
 
Az amerikai szenátus elfogadta a gazdasági ösztönző programot
Az amerikai törvényhozás felsőháza kedden elfogadott egy új gazdaságélénkítő programcsomagot a kormány kezdeményezése alapján. Ez nagy győzelem az ösztönző program elfogadását sürgető Barack Obama elnök számára, aki a törvényjavaslat két ház között egyeztetett változatát már jövő hétfőn aláírhatja. A két évre szóló, 838 milliárd dolláros javaslat elfogadásához egyszerű többségi támogatásra volt szükség a 100 tagú felsőházban; 61 szenátor voksolt igennel. Az élénkítő tervről azután rendezhették meg a végszavazást, hogy a demokraták 3 republikánus politikus támogatásával, a szükséges 60-nál eggyel több, 61 szavazatot összegyűjtve előző nap le tudták zárni a vitát.
2009.02.10. 19:20
 
 
Szerdán várhatóan vallomást tesz Zuschlag János
Várhatóan vallomást tesz Zuschlag János az ellene és tizenöt társa ellen indított büntetőper szerdán folytatódó tárgyalásán - értesült az MTI. Emellett a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon kiderülhet az is, hogy beidézik-e tanúnak a magyar politikai elit néhány neves személyiségét. A két hónapos "téli szünet" után a tárgyalóterembe visszatérő Zuschlag János szerdán vallomást tesz - értesült több forrásból az MTI. Időközben ezt a tényt Kovács M. Gábor, Zuschlag védője a Blikk című bulvárlapnak megerősítette. Sándor László védőügyvéd a legutóbbi tárgyaláson kezdeményezte Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, Dávid Ibolya, Fodor Gábor, Deutsch Tamás, Jánosi György, Göncz Kinga, és Demszky Gábor tanúkénti meghallgatását.
2009.02.10. 19:10
 
 
Járhatók Budapest útjai a havazás ellenére, de lelassult a közlekedés
Járhatók Budapest fő közlekedési útjai a havazás ellenére; a hegyvidéki utak latyakosak, ezeken lelassult a közlekedés - közölte kedden délután a Fővinform diszpécsere az MTI-vel. Pongrácz Dániel elmondása szerint a BKV minden járata menetrend szerint közlekedik. Horti Zsófia, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. szóvivője arról tájékoztatott, hogy Budapesten 45 munkagéppel folyamatosan tisztítják, sózzák az utakat. Hozzátette: először a főutakat és a közösségi közlekedési útvonalakat, a hidakat, a felüljárókat, az egészségügyi intézményekhez és a lakosság ellátását biztosító logisztikai bázisokhoz vezető utakat tisztítják meg, a mellékutakra csak azt követően kerül sor.
2009.02.10. 18:05
 
A miniszterelnök jogi eljárást kér a Magyar Hírlap publicisztikája miatt
A miniszterelnök azt kéri, hogy az állami tulajdonú vállalatok, az állami intézmények mondják le előfizetéseiket, és ne hirdessenek, reklámozzanak a Magyar Hírlapban, a napilapban hétfőn megjelent Betelt a pohár című publicisztika miatt - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő kedden. A napilap főszerkesztője mindezt ellehetetlenítési kísérletnek nevezte. A kormányszóvivő közleménye szerint Gyurcsány Ferenc arra utasítja Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy készítse elő a megfelelő sajtóetikai vagy jogi eljárást az írással kapcsolatban. Az említett publicisztikában Bayer Zsolt főmunkatárs "gyilkos állatoknak" nevezi a vasárnap hajnali veszprémi késelés elkövetőit.
2009.02.10. 18:02
 
 
Hiddinket elengedik a Chelsea-hez
Az Orosz Labdarúgó Szövetség hozzájárul ahhoz, hogy Guus Hiddink szövetségi kapitány a szezon végéig az angol élvonalban szereplő Chelsea-t is irányítsa. "A nemzeti csapat programja megengedi, hogy Guus elvállalja a feladatot. Nincs semmi probléma a dologgal" - nyilatkozta Alekszej Szorokin, a szövetség általános igazgatója. A 62 éves Hiddink a hétfőn menesztett brazil Luiz Felipe Scolarit válthatja a londoniak kispadján. A holland szakember karrierje során többek között a PSV Eindhovent és hazája válogatottját is irányította, egyik legnagyobb sikerét 2002-ben érte el a dél-koreai válogatott szövetségi kapitányaként, amellyel világbajnoki negyedik lett.
2009.02.10. 17:55
 
 
A koszovói kormányfő normális kapcsolatokat sürget Szerbiával
A Szerbia és Koszovó közötti normális diplomáciai viszony létrehozására sürgette a belgrádi vezetést kedden Hasim Thaci koszovói kormányfő. Eközben Fatmir Sejdiu koszovói elnök rendeletet írt alá nyolc új nagykövetség létrehozásáról: az egyik ilyen külképviselet Magyarországon lesz. Thaci a koszovói függetlenség kikiáltásának egyéves évfordulója előtt adott interjút a Reuters hírügynökségnek, amelyben leszögezte: Szerbia és Koszovó nem az első, de nem is az utolsó olyan ország a Földön, amelyek egymás ellen harcoltak. "Az évforduló alkalmából kérem Szerbiát, hogy ismerje el Koszovót" - mondta, hozzátéve: mindkét félnek érdekében áll, hogy nagykövetsége legyen a másik államban.
2009.02.10. 17:47
 
Geithner: egybillió dollár mozgósítható a bankrendszer felélesztésére
Több mint egybillió dollár állami és privát tőkét mobilizálhat az amerikai kormány programja az évtizedek óta legsúlyosabb gazdasági válság kezelésére, a befagyott hitelpiacok felélesztésére, közölte Timothy Geithner pénzügyminiszter. A tárcavezető értékelése szerint "az amerikai pénzügyi rendszer kritikus részei sérültek". Rámutatott, hogy a rendszer jelenleg a felépülés ellenében működik, és ezen a veszélyes folyamaton változtatni kell. Geithner azzal kapcsolatban tett bejelentést, hogy az Obama-adminisztráció miképpen fogja felhasználni a tavaly elfogadott bankmentő csomag második, 350 milliárd dolláros részét.
2009.02.10. 17:45
 
A Fidesz hatvan új rendőrőrs létrehozását követeli
Hatvan új rendőrőrs létrehozását követeli a Fidesz. A párt elnöksége az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében sürgette azt is, hogy a kormány tegyen intézkedéseket a törvény szerint hiányzó háromezer rendőr munkába állításáért. A Fidesz követeli, hogy a kormány "a bűnelkövetők származás alapján való mentegetése helyett kerítse kézre az elkövetőket, és biztosítsa az áldozatok jog- és érdekvédelmét". Ma Magyarországon romokban hever a közbiztonság - olvasható a közleményben. A Fidesz szerint tűrhetetlen, hogy a kormány nem tudja és nem is akarja garantálni az emberek életének, családjának és vagyonának biztonságát, a védelem mindenkit megillető jogát.
2009.02.10. 17:42
 
 
Vádalt emeltek a volt XIII. kerületi rendőrkapitány ellen
Vádat emelt hatóság félrevezetése és ittas vezetés vétsége miatt Kiss Ernő volt XIII. kerületi rendőrkapitány ellen a Budapesti Nyomozó Ügyészség a dandártábornok szolgálati autójával kapcsolatos ügyben - tájékoztatta Csecserics István, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t. A vádirat szerint Kiss Ernő 2007. november 23-án hajnalban ittas állapotban személygépkocsijával egy parkoló autónak ütközött, amelynek következtében további négy jármű is megsérült. Ezt követően hivatali felettesének olyan szóbeli jelentést tett, hogy kocsiját éjszaka ellopták - mondta el Csecserics. Közölte, az ügyben még másik három rendőr ellen is vádat emeltek hivatali visszaélés bűntette miatt.
2009.02.10. 17:00
 
 
Lemondott az Ügyfélkapu kormányzati portált üzemeltető cég vezetője
Lemondott az Ügyfélkaput üzemeltető állami cég vezérigazgatója, miután a kormányzati portálon emberi mulasztás miatt bizalmas személyes adatok kerülhettek illetéktelen kezekbe - közölte Baja Ferenc infokommunikációért felelős kormánybiztos, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára keddi sajtóértekezletén. Az Ügyfélkapu az állampolgárok egységes ügyfélbeléptető és azonosító rendszere, amelyen keresztül elérhetők a magyar közigazgatás elektronikus szolgáltatásai. A 2005. április 1-jén elindult Ügyfélkapu egykapus megoldással biztosítja a közigazgatási ügyet intézni kívánók azonosítását, valamint az elektronikusan igénybe vehető szolgáltatások elérését.
2009.02.10. 16:54
 
 
Újabb tízezer embert küld el világszerte a General Motors
Újabb tízezer embert küld el - ezúttal az irodai állományból - a súlyos válsággal küzdő amerikai General Motors autógyárcsoport. A nem órabéres állományt még idén 63 ezerre tervezik csökkenteni 73 ezerről. A most bejelentett tízezer fős elbocsátás 3400 amerikait érint, a várható európai leépítésekről a GM még nem közölt adatot. A GM túlélése az amerikai állami segélyezéstől függ, egy héten belül a cégnek ismertetnie kell túlélési tervét a kormányzattal. Ennek az is része lesz, hogy a vezetők éves fizetését idén 10 százalékkal, a többi nem órabéres alkalmazott éves illetményét 3-7 százalék között csökkentik az Egyesült Államokban a csoportnál.
2009.02.10. 16:36
 
Cáfolja a kivitelező cég, hogy elmaradhat a motoros Magyar Nagydíj
A Balatonringet építő Sedesa cég szerint a sávolyi pálya kivitelezése a megfelelő ütemben halad, s ha nem jön közbe semmi rendkívüli esemény, elkészül a szeptemberi futamra. A Sedesa a hvg.hu oldalnak cáfolta, hogy bármivel is el lenne maradva, s kacsának nevezte a motorcyclenews című internetes szaklap értesülését, amely szerint a versenyt valószínűleg törlik a programból. A cég állítólag már a MotoGP-versenyeket szervező Dornával is felvette a kapcsolatot, amely állítólag csak azért nem cáfolta a híreket, mert a cégnél az a szokás, hogy rémhírekre nem reagálnak. A Sedesa szerint az engedélyeztetés időben megtörtént, a tervek végleges állapotban vannak, így a kivitelezés márciusban megkezdődhet, és szeptemberre el is készülhet a pálya.
2009.02.10. 16:10
 
 
Brüsszel és Washington a közel-keleti kvartett együttműködését akarja
Üdvözölte az amerikai külügyminiszter az EU külkapcsolatokkal foglalkozó biztosának azon javaslatát, hogy az úgynevezett közel-keleti kvartett - az Egyesült Államok, az ENSZ, az Európai Unió és Oroszország - szoros együttműködésben készüljön fel a március másodikán Kairóban tartandó értekezletre. Mint azt Brüsszelben közzétették, Benita Ferrero-Waldner telefonbeszélgetést folytatott Hillary Clintonnal. Tájékoztatta őt arról, hogy a kvartett szoros együttműködésének javaslatát a múlt pénteken felvetette Lavrov orosz külügyminiszternek, aki támogatta a gondolatot. A telefonbeszélgetés során Ferrero-Waldner és Clinton egyetértett abban, hogy a nemzetközi közösségnek minden energiájával törekednie kell a közel-keleti helyzet megoldására.
2009.02.10. 15:54
 
 
Elhalasztja malajziai koncertjét Rihanna
Elmarad Rihanna február 13-ra tervezett malajziai koncertje a közelmúltban történt események miatt, ugyanis korábban a fiatal popénekesnő testi sértéssel vádolta meg barátját, a szintén énekes Chris Brownt. Egy vasárnap nyilvánosságra hozott rendőrségi közlemény szerint a szombat éjszakai elő-Grammy-ünnepségről távozva Chris Brown és egy azonosítatlan nő veszekedni kezdtek az autóban, majd a vita akkor ért tetőfokára, amikor kiszálltak a gépjárműből. A nyilatkozat szerint a nő megsérült, ám a vasárnap este a rendőrségre érkező Brownt bántalmazás gyanújával hallgatták meg.
2009.02.10. 15:48
 
Fidesz: Gyurcsány csak beszél, de nem kezeli a válságot
A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc csak beszél, érdemi lépéseket azonban nem tesz a válság kezelésére - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője keddi sajtótájékoztatóján. Arra a felvetésre, hogy a miniszterelnök nemzeti megállapodást javasolt, Cser-Palkovics András azt mondta: a Fidesz eddig is részt vett minden olyan összefogásban, ami az emberek érdekét szolgálta, de nem vesz részt semmilyen olyan összefogásban, ami az emberek érdekeivel ellentétes. Hozzátette: kérdés, hogy bízhatnak-e az emberek olyan politikusokban, akik előidézték, majd félrekezelték a válságot, és hetek óta képtelenek érdemi lépéseket tenni.
2009.02.10. 15:05
 
Az Infineon 17 millió eurós beruházást hajt végre Cegléden
A félvezetőgyártó Infineon Technologies 17 millió eurós kapacitásbővítő beruházást hajt végre ceglédi gyárában, ezzel 2012-ig 250 új munkahelyet létesít - jelentette be Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter. Jörg Spiegel, a világ egyik vezető félvezetőgyártója, az Infineon AG alelnöke, az Infineon Technologies Cegléd Kft. felügyelőbizottságának tagja elmondta: ez a beruházás a negyedik projektjük Magyarországon, a cég hosszú távra tervez a magyar piacon. Bajnai hangsúlyozta: a 250 új munkahely kialakításával az Infineon cég megduplázza magyarországi alkalmazottai számát 2012-re.
2009.02.10. 15:00
 
Szeptemberre halasztották a nagy hadronütköztető újraindítását
Szeptemberre halasztották a világ legnagyobb részecskegyorsítójának, a genfi székhelyű Európai Nukleáris Kutatási Központ (CERN) nagy hadronütköztetőjének (LHC) újraindítását, hogy elegendő idő álljon a javítások elvégzésére - jelentette be közleményben a CERN. A nagy hadronütköztető, amely a világ eddigi legkomplexebb berendezése, a 13,7 milliárd évvel ezelőtt az ősrobbanás után röviddel uralkodó állapotokat hivatott újraalkotni. Az LHC Genf közelében, a francia-svájci határon egy 27 kilométeres földalatti alagútban található.
2009.02.10. 14:55
 
 
Őrizetbe vették Hunvald Györgyöt, a VII. kerület MSZP-s polgármesterét
Őrizetbe vette Hunvald Györgyöt, a VII. kerület szocialista polgármesterét a Központi Nyomozó Főügyészség; a polgármestert gyanúsítottként hallgatják ki az erzsébetvárosi ingatlanügyekkel kapcsolatban - tudta meg az MTI Keresztes Imrétől, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetőjétől kedden kora délután. A főügyész - megerősítve a Magyar Nemzet Online információját - arról is beszámolt, hogy Hunvald György kihallgatása jelenleg is tart. Keresztes Imre közlése szerint a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen a polgármester panasszal élt.
2009.02.10. 14:30
 
 
Összegyűltek az aláírások a képviselők számlaadásáról szóló népszavazáshoz
Összegyűlt a törvény által előírt kétszázezer aláírás ahhoz, hogy népszavazást lehessen tartani a képviselők számlaadási kötelezettségéről - közölte a népszavazás kezdeményezője, Seres Mária keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten. A négy hónap alatt összegyűjtött aláírásokat csütörtökön adják le. Seres Mária a következő kérdést fogalmazta meg: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?". A kérdést az Országos Választási Bizottság (OVB) szeptember 23-án hagyta jóvá. Az aláírások ellenőrzésének eredményességét az OVB-nek kell majd megállapítania.
2009.02.10. 13:42
 
 
Bajnai: felzárkózási, versenyképességi válság van Magyarországon
Magyarország versenyképességi, felzárkózási válságba került, mert az adórendszer, a foglalkoztatási és a szociális rendszer nem ösztönöz eléggé munkára - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kedden Budapesten. A Versenyképességi Évkönyv 2008. évi megjelenésének alkalmából rendezett eseményen kifejtette: "akkor képes Magyarország növelni a jelenlegi 2-3 százalékos gazdasági növekedési potenciálját, ha az adórendszer, a foglalkoztatási és a szociális rendszer strukturális reformját azonnal megkezdi".
2009.02.10. 13:22
 
 
Kézilabda BL: Putics vasárnap pályára léphet a Veszprém színeiben
Putics Barna vasárnap pályára léphet az Ademar León elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, miután kedden elhárultak az akadályok a kölcsönben Barcelonában játszó kézilabdázó veszprémi szereplése elől. A magyar szövetség (MKSZ) arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a spanyol és az európai szövetség is megküldte a hivatalos játékengedélyt az MKSZ-be. Putics mellett a Tatabányán kölcsönben szereplő kapust, Liszkai Szilvesztert, valamint a klubnál szereplő, ám az idei sorozatban még nem játszott szerb Uros Vilovszkit is benevezi a Veszprém a Bajnokok Ligája középdöntőibe. A legrangosabb európai kupasorozat küzdelmeibe keddig lehet új játékosokat nevezni.
2009.02.10. 13:19
 
 
Elbúcsúztak Marian Cozmától Veszprémben
A Veszprém Aréna zárt előcsarnokában vettek búcsút Marian Cozmától, az MKB Veszprém kézilabda-csapata és a román válogatott tagjától kedden a sportklub és a város vezetői, valamint a sportoló játékostársai. A játékosok egy-egy szál virágot helyeztek vasárnap meggyilkolt csapattársuk koporsójára. Az épület bejáratai előtti teret kordonnal zárták le, a sajtó munkatársai és a csapat szurkolói - negyvenen-ötvenen lehettek - nem mehettek be. Romániából számos tévétársaság és sok lap munkatársa érkezett Veszprémbe, mintegy száz újságíró várakozott a sportcsarnok előtti téren. Az arénából román rendszámú, fekete autó gördült ki a benne elhelyezett koporsóval, amelyet elborítottak a virágok.
2009.02.10. 12:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163[2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista