2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Aláírták Kecskeméten a Mercedes gyárterületének adásvételi szerződését
A Mercedes új üzemének leendő igazgatója és a város polgármestere írta alá pénteken a beruházáshoz szükséges terület adásvételi szerződését Kecskeméten; a 441 hektáros terület nettó áron közel kilencmilliárd forintért cserélt gazdát. A ceremónián a helyi önkormányzat képviseletében dr. Zombor Gábor polgármester, valamint Michael Friess, a Mercedes projektvezetője látta el kézjegyével a dokumentumot, melynek előkészítése mintegy fél évet vett igénybe. "Büszkén mondhatjuk, hogy amit vállaltunk, azt maradéktalanul teljesítettük" - mondta a polgármester, emlékeztetve arra, hogy a Daimler több helyszín közül választotta Kecskemétet.
2009.02.13. 11:35
 
 
Önállóan pályáznak a franciák a 2016-os labdarúgó Eb-re
Franciaország pályázni fog a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogára - jelentette be Jean-Pierre Escalettes, a Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) elnöke. "Egyedül pályázunk és győzni fogunk" - nyilatkozta Escalettes a L'Equipe című sportnapilapnak. Egyben arra utalt: korábban felvetődött a lehetőség, hogy az olaszokkal közösen kandidálnak a franciák. Franciaország eddig két nagy futballeseménynek, az 1998-as világbajnokságnak és az 1984-es Európa-bajnokságnak adott otthont, mindkettőt meg is nyerte. A 2016-os kontinensviadal - amely először lesz 24 csapatos - rendezési jogára március 9-ig kandidálhatnak a nemzeti szövetségek.
2009.02.13. 11:30
 
 
Gyurcsány: a magyar vállalkozások adószintje versenyképes lesz
A GDP-hez mérten a magyar állam 2011-ig egy-két százalékkal csökkenti kiadásait, miközben a munkavállalók 90 százaléka az alacsony személyi jövedelemadó kulccsal fog adózni - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társaságának közgyűlésén, a Parlamenthez benyújtandó strukturális reformok legfontosabb elemeit ismertetve. A társasági adó szintje továbbra is a régió legalacsonyabb szintjén marad, miközben a vállalkozások által fizetendő társadalombiztosítási járulék a cseh és szlovák szint alá kerül - mondta a miniszterelnök.
2009.02.13. 11:08
 
 
Az euróövezet mélyebbre süllyedt a recesszióba
Az euróövezeti országok hazai összterméke átlagosan 1,5 százalékkal csökkent a tavalyi utolsó negyedévben az előző negyedhez képest, közölték az EU statisztikai hivatalában pénteken első becslésként. Az elemzők 1,3 százalékos visszaesésre számítottak. Az euróövezet ezzel mélyebbre süllyedt a recesszióba: az utolsó negyedben már harmadik negyedéve csökkent a GDP-átlag negyedévről negyedévre, de az előző két negyedévben kisebb volt a visszaesés.
2009.02.13. 11:02
 
 
Öngyilkos merénylet Bagdadban, legkevesebb 32 halott
Legkevesebb 32 halottja és 84 sebesültje vannak annak az öngyilkos merényletnek, amelyet pénteken követett el a Bagdadtól 40 kilométerre délre fekvő Iszkandaríjában - közölte az iraki rendőrség. Az első jelentések szerint az áldozatok síita zarándokok, akik a fővárostól 110 kilométerre lévő szent városukba, Kerbelába igyekeznek gyalog, hogy megünnepeljék az Asúra ünnep utáni 40. napot. Az Asúra alkalmával Mohamed próféta unokájának, Ali imám fiának 680-ban bekövetkezett mártírhalálára emlékeznek a hívők. A 40. nap ünnepét hétfőn tartják. A hatóságok szerint a kamikaze akciót nő hajtotta végre.
2009.02.13. 10:38
 
 
Megkezdődött Cozma templomi gyászszertartása
Marian Cozma koporsóját péntek délben a bukaresti Doamna Ghica ortodox templomba vitték, ahol megkezdődött a Veszprémben megölt román kézilabdázó gyászszertartása. Marian Cozmától, akit egykori romániai csapatánál, a Dinamo Bucuresti székhelyén ravataloztak fel, több százan vettek búcsút. A reggeli órákban a koporsót a családi háztól népes kísérettel vitték a sportklubhoz, ahol szurkolók, jelenlegi és volt neves sportolók várták, hosszas tapssal fogadták. Közvetlenül előtte a ravatalozás helyszínén az MTI munkatársa veszprémi szurkolókkal is találkozott, akik a nyakukban kedvenc csapatuk sálját viselték. A gyászmenetben Petre Cozma, Marian édesapja, és az elhunyt édesanyja meghatottan fogadta a részvétnyilvánításokat.
2009.02.13. 10:35
 
 
Recesszióban a magyar gazdaság az elemzők szerint
Egyértelműen recesszióban van a magyar gazdaság az elemzők szerint, akik úgy vélik, hogy az infláció alakulása és a forint gyengélkedése miatt a jegybanknak egyelőre szüneteltetnie kell az alapkamat csökkentést. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője kifejtette, a magyar gazdaság 2008 második félévében egyértelműen recesszióba került, hiszen két egymást követő negyedévben csökkent a GDP. Török Zoltán szerint nem jók a kilátások sem, és elképzelhetőnek tartotta, hogy az idén az első féléven akár 5 százalékos GDP visszaesés is bekövetkezhet. Aláhúzta: a világgazdaság második félévét tekintve enyhén optimisták: remélhető, hogy lassú növekedés kezdődik.
2009.02.13. 10:26
 
Solana: helyre kell állítani az EU és Oroszország közti bizalmat
A bizalmat sajnos nem lehet hőmérővel mérni - így az Európai Unió és Oroszország közötti, a januári orosz-ukrán gázháború miatt megingott bizalmat sem -, de mindenképpen helyre kell állítani Európa stabilitása érdekében - mondta Javier Solana a Kommerszant című orosz lapban pénteken megjelent interjújában. Az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője, aki a héten Moszkvában tárgyalt, a lapnak arról beszélt, hogy előzőleg az augusztusi kaukázusi konfliktus nyomán is károsodtak Oroszország EU-hoz és NATO-hoz fűződő kapcsolatai, de az unióval a viszony mostanra normalizálódott, felújították a partnerségi szerződésről szóló tárgyalásokat, amelyek gyorsan haladnak.
2009.02.13. 10:17
 
 
Havazás és hófúvás miatt piros riasztás van az ország keleti részén
Piros figyelmeztető meteorológiai előrejelzés van érvényben az ország keleti tájain, pénteken húsz centiméteres hó is leeshet és hóátfúvásokra is számítani kell a térség útjain - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár és Borsod megye egyes tájain már 10 centiméter hó esett - mondta Véber István. A télies időjárást a Tiszántúlon és az Alföld keleti részén az országtól keletre örvénylő ciklon felhőzete okozza. Pénteken a nagy mennyiségű hó mellett délelőtt erős szél várható, ez pedig hóátfúvásokat okozhat Kelet-Magyarország útjain - tette hozzá a szakember.
2009.02.13. 10:04
 
Kézilabda: Zarko Sesum elhagyhatja a kórházat
Zarko Sesum, az MKB Veszprém kézilabdacsapata és a horvát válogatott vasárnap hajnalban súlyosan megsérült 23 éves játékosa pénteken valószínűen elhagyja a veszprémi kórházat - közölte Rácz Jenő, az egészségügyi intézmény főigazgatója. Közlése szerint a sportoló döntésén múlik, hogy a hét végére már haza akar-e távozni a kórházból. Zarko Sesum ugyanis további kórházi kezelésre nem szorul, járóbetegként is kontrollálható - hangsúlyozta a főigazgató. Rácz Jenő elmondta: Ivan Pesic, a veszprémi élcsapat 20 éves kapusa - aki veseműtéten esett át, egyik veséjét ki kellett venni - már nincs az intenzív osztályon, baleseti kórteremben ápolják. Étkezik, iszik, jól van.
2009.02.13. 09:59
 
 
2,1 százalékkal alacsonyabb a GDP
A bruttó hazai termék (GDP) 2008. IV. negyedévében - naptári hatás kiszűrésével - 2,1 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban, az egész évben, ugyancsak a naptári hatás kiszűrésével 0,3 százalékkal emelkedett éves bázison - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az Ecostattal közös gyorsbecslése alapján. Az elemzők a negyedik negyedévre átlagosan 1,4 százalékos visszaesést vártak. A bruttó hazai termék (GDP) 2008 harmadik negyedévében 0,8 százalékkal volt magasabb, naptári hatás kiszűrésével a gazdaság teljesítménye 0,7 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2009.02.13. 09:31
 
 
Csaknem négyszáz dolgozót küld el a tabi Flextronics
Csaknem négyszáz dolgozó elbocsátását jelentette be a tabi gyáregységéből a munkaügyi központhoz a Flextronics Kft. - írta pénteken a Somogyi Hírlap. Hetényi Márk pénzügyi igazgató a megyei napilapnak azt mondta: a leépítésről már értesítették a dolgozókat. Ez érinti a fizikai és a szellemi állományt is. Március végéig folyamatos lesz az elbocsátás, a leépítés után 1.100 dolgozó marad a gyárban. Hetényi Márk beszélt arról is, hogy a piaci megrendelések visszaesése miatt a lejárt munkaszerződések egy részét nem hosszabbították meg. A pénzügyi igazgató kategorikusan cáfolta azt a Tabon terjengő hírt, hogy a gyáregység március végén bezár - olvasható a lapban.
2009.02.13. 09:21
 
A fogyasztói árak 3,1 százalékkal nőttek
A fogyasztói árak januárban 0,6 százalékkal nőttek decemberhez képest, és 3,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az elemzők januárra 3,3 százalék körüli inflációt vártak. Januárban a havi maginfláció 0,1 százalék, az éves 3,4 százalék volt. A fogyasztói árak 2008-ban átlagosan 6,1 százalékkal emelkedtek, decemberben 3,5 százalékkal voltak magasabbak, mint 2007 decemberében és 0,3 százalékkal csökkentek 2008 novemberéhez képest. A fogyasztói árak 2008 januárjában 7,1 százalékkal voltak magasabbak, mint 2007 januárjában és 1 százalékkal nőttek 2007 decemberéhez képest.
2009.02.13. 09:06
 
NBA: Dallasban nyert a címvédő Boston
A címvédő Boston Celtics Paul Pierce 31 pontjának is köszönhetően nyert a Dallas Mavericks otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi, csütörtöki játéknapján. Eredmények: Chicago Bulls-Miami Heat 93-95, Dallas Mavericks-Boston Celtics 92-99, Golden State Warriors-Portland TrailBlazers 105-98.
2009.02.13. 08:34
 
 
Lakóházra zuhant egy utasszállító gép New York államban
A Continental Airlines légitársaságnak a New Jersey állambeli Newarkból Buffalóba tartó 3407-es járata lakóházra zuhant, tíz kilométerre a Buffalo Niagara nemzetközi repülőtértől. A gépen utazó mind a 49 személy meghalt a repülőszerencsétlenségben. A becsapódás után a gép lángra lobbant. A 44 utas és a négytagú személyzet, illetve a gépen utazó szolgálaton kívüli pilóta közül senki sem élte túl a katasztrófát. Az ötvenedik áldozat a ház egy lakója volt. Egy 74 üléses Bombardier Dash 8 Q400 típusú, turbólégcsavaros repülőgép járt szerencsétlenül.
2009.02.13. 07:42
 
 
A kriminológus szerint a fenyegető külső nem ok a rendőri fellépésre
Önmagában az, hogy valakinek kopaszra nyírt a feje, kigyúrt az alkata, tetovált a teste és drága terepjáróban utazik, még nem ok a rendőrségi fellépésre - mondta Németh Zsolt kriminológus, a Rendőrtiszti Főiskola tanára, akit a rendőrséget ért kritikákról kérdezett az MTI. Sokszor azért elégedetlenek az emberek a rendőrséggel, mert a lakosság nagyon szeretne rendet csinálni és túlságosan gyakran akarja igénybe venni a rendőrséget, olyankor is, amikor annak nincs törvényes eszköze és felhatalmazása fellépni - mondta a szakember.
2009.02.13. 07:35
 
 
Virágallergiás virágárus
Életveszélyesen virágallergiás lett egy virágárus Nagy-Britanniában, ami miatt fel kellett hagynia 14 éven át folytatott foglalkozásával. A hölgy általában hét vége felé lett rosszul, és nem tudta miért. Orvosa viszonylag hamar kiderítette, hogy egész héten át halmozódott szervezetében az allergén anyag, amely aztán péntek táján tetőzött. A nő jó ideig nem tudta, mi baja, miért könnyezik és miért hámlik a nyaka. Napszemüveget viselt, ám az sem segített. Mikor megtudta, hogy a virágok betegítik, teljesen összeroppant, mivel szereti a munkáját. Nem adta fel: áttért a művirág-kereskedésre meg a szülinapi lufikéra - adta hírül a Daily Post című brit lap.
2009.02.13. 07:31
 
A Hamász saját közlése szerint megállapodott Izraellel a tűzszünetben
A Hamász megállapodott Izraellel a 18 hónapos, gázai övezeti tűzszünetben - közölte a radikális palesztin szervezet egyik tisztségviselője. Musza Abu Marzuk, a mozgalom politikai bizottságának második számú embere szerint Egyiptom még egyeztet más palesztin szervezetekkel, és 48 óra múlva bejelenti a tűzszünet megkötését. Egyelőre nem tudni, hogy Izrael áldását adta-e már a megállapodás-tervezetre. Marzuk szerint a tervezetben az áll, hogy Izrael hat átkelőhelyet nyit meg a Gázai övezettel közös határán, és a felek beszüntetik a harci tevékenységet. A palesztinok által fogva tartott Gilád Salit izraeli katona szabadon engedésének kérdése nem képezi a tűzszüneti megállapodás részét.
2009.02.13. 07:26
 
 
Az OTP 303,5 milliárd forint adózott profitot ért el
Az OTP Bankcsoport 2008-ban rekordnagyságú, 303,5 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el pénteken közzétett gyorsjelentése szerint; 45,5 százalékkal többet az előző évinél. A nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) szerint készült konszolidált gyorsjelentés szerint a 303,5 milliárd forintos profit két jelentős egyszeri tételt tartalmaz: a Garancia Biztosító 121,4 milliárd forintos nettó értékesítési eredményét, illetve egy jelentős goodwill értékvesztés-leírást az ukrán és a szerb leánybank esetében, ami a tőkemegfelelésre nincs hatással, az eredményt azonban 34,8 milliárd forinttal mérsékelte.
2009.02.13. 07:25
 
 
Visszalépett Obama kereskedelmi miniszter-jelöltje
Visszavonta jelölését csütörtökön Judd Gregg republikánus szenátor, akit Barack Obama amerikai elnök kereskedelmi miniszternek szánt. "Sok kritikus kérdésben eltérő nézetrendszer alapján működünk" - olvasható a New Hampshire-i szenátor levelében, aki a CNN közlése szerint azzal indokolta döntését, hogy a fennálló lényeges nézetkülönbségek miatt nem tudna teljes mértékben együttműködni az Obama vezette kormánnyal. Jelezte, hogy "feloldhatatlan konfliktusok" vannak közötte és Obama kormánya között egyebek mellett a gazdasági ösztönző csomaggal kapcsolatban. A Republikánus Párt szinte egységesen elutasítja Obama élénkítő csomagját veszélyes költekezési programnak nevezve azt.
2009.02.13. 07:02
 
 
Tagadta bűnösségét Sztojka Iván, a veszprémi késelés gyanúsítottja
Tagadta bűnösségét kihallgatása során Sztojka Iván, a veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottja, aki éjjel adta fel magát a veszprémi rendőrségen - mondta a gyanúsított ügyvédje, Drescher Ivor pénteken az MTI-nek. Sztojka Iván csütörtökön éjfél előtt néhány perccel jelent meg ügyvédjével a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a 27 éves férfit azonnal őrizetbe vették. A veszprémi kézilabdázók elleni támadás harmadik gyanúsítottja nem tagadta, hogy a helyszínen járt és azt sem, hogy esetlegesen garázda cselekményekben részt vett, de nem ismerte be az emberölést, az életveszélyt okozó testi sértést és a súlyos testi sértést. Sztojka Iván azt mondta, nem is látta, hogy ezeket ki követte el - tette hozzá az ügyvéd.
2009.02.13. 07:01
 
 
Bankrablás az Európai Parlament brüsszeli épületében
Bankrablás történt csütörtökön az Európai Parlament egyik brüsszeli épületében - közölte egy parlamenti szóvivő. Egy férfi pisztolynak látszó tárggyal pénz átadására szólította fel az alkalmazottakat az ING bank egyik földszinti fiókhelyiségében, a Paul-Henri Spaak néhai belga államférfiról elnevezett, PHS-ként jelölt épületben, a látogatóközpont közelében. Nem tudni, hogy a fegyver valódi volt-e, és az elrabolt összeg nagysága sem ismert. Az illető, miután megkapta a pénzt, azonnal elmenekült a bankfiókból, amely a parlament épületkomplexumának egyik belső csarnokából nyílik. A rablás során személyi sérülés nem történt.
2009.02.12. 20:35
 
 
Lehetséges, hogy a francia diáklány holttestét találták meg Csepelen
Elképzelhető, hogy megtalálták a decemberben eltűnt francia diáklány, Ophélie Bretnacher holttestét Budapesten, Csepelen a Dunában csütörtök este - közölte Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel. Budapest főkapitánya szerint az elsődleges adatok nem utalnak bűncselekményre. Az eddigi információk alapján "nem zárható ki", hogy a decemberben eltűnt francia diáklány holttestét találták meg. A csepeli szabadkikötőnél a helyszíni szemle ezekben a percekben is tart. Délután hat órakor hajósoktól érkezett a vízi rendőrséghez jelzés arról, hogy a Duna XXI. kerületi szakaszán holttestet láttak.
2009.02.12. 20:30
 
Obama gazdasági élénkítő programja mögött nincs kétpárti összefogás
Barack Obama elnök 800 milliárd dolláros gazdaságélénkítő terve mögött nincs kétpárti összefogás, a Republikánus Párt szinte egyöntetűen ellenzi a demokrata elnök "költekezési csomagját", mutatott rá a csütörtöki USA Today. Obama abban reménykedett, hogy megszerzi soha nem látott méretű ösztönző programjához a republikánusok támogatását is, ennek azonban épp az ellenkezője történt. A képviselőházban a 178 ellenzéki politikus egyike sem szavazott igennel a törvényjavaslatra, a felsőházban pedig a 41 republikánus szenátorból mindössze hárman álltak az elképzelés mellé.
2009.02.12. 20:00
 
 
A Malév a jövő héten utalja át az elmaradt béreket dolgozóinak
A Malév február 19-én utalja át az elmaradt januári béreket a társaság dolgozóinak - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel. A Malév közleményében kifejtette: a légitársaság február elején már jelezte, hogy csak a február 10-re tervezett közgyűlést követően tudja teljesíteni a teljes bérkifizetéseket. A cég hivatalos formában, a vállalat belső kommunikációs csatornáin akkor arról tájékoztatta munkavállalóit, hogy a januári munkabéreket két részletben és késve kapják meg az alkalmazottak - fűzik hozzá. A Malév február 6-án 50 ezer forint bérelőleget utalt át dolgozóinak.
2009.02.12. 19:45
 
 
Várhatóan pénteken adják át Magyarországnak Jozef Rohácot
A cseh rendőrség várhatóan pénteken adja át a magyar rendőrségnek a szlovák Jozef Rohácot, akit többrendbeli gyilkossággal vádolnak, és kapcsolatba hozható a budapesti Aranykéz utcai robbantással. Nem hivatalos, de több forrásból megerősített csütörtöki értesülések szerint a magyar rendőrök pénteken a déli órákban veszik át az 52 éves Rohácot, majd szigorú őrizet alatt Magyarországra szállítják. Pavla Kopecká, a cseh bűnügyi rendőrség szóvivője az értesülést nem volt hajlandó megerősíteni. "A magyar fél kérésére biztonsági okokból az átadás dátumát és óráját nem hozzuk nyilvánosságra" - válaszolta az MTI tudósítójának megkeresésére csütörtök este Kopecká.
2009.02.12. 19:40
 
Péntektől újabb kórházakban lesz látogatási tilalom az influenza miatt
Az országos influenzajárvány miatt pénteken 63-ra nő azon kórházak száma, ahol látogatási tilalmat vezetnek be; a kórházak listáját az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) tette közzé honlapján csütörtökön. Múlt hét óta 49 kórházban rendeltek el részleges vagy teljes látogatási tilalmat, elsősorban a szülészeti, csecsemő- és újszülött-, intenzív, transzplantációs, hematológiai és onkológiai osztályokon, továbbá a koraszülött intenzív centrumokban, azonban a kórházigazgatók saját hatáskörben - a helyi megbetegedési helyzet függvényében - más osztályokon is elrendelhetnek látogatási tilalmat - írták.
2009.02.12. 19:35
 
A megyei főügyészség szerint nincs szükség zárt tárgyalásra a Zuschlag-perben
Két témakörben államtitokra hivatkozva tagadta meg a vallomástételt szerdán Zuschlag János Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon; ezek az információk hozzáférhetők volnának a bizonyítási eljárásban, ám nem képezik a per tárgyát - közölte csütörtökön az MTI-vel a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője. Az első rendű vádlott, akit felbujtóként különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével vádolnak, szerdai vallomása elején azt mondta, hogy az esetleges rendőri kapcsolatokra, valamint a telefonlehallgatásokra vonatkozó két témakörben azért nem nyilatkozik, mert az információk államtitoknak minősülnek.
2009.02.12. 19:30
 
A Kadima győzött az izraeli választáson
Cipi Livni külügyminiszter jobbközép Kadima pártja győzött a keddi izraeli parlamenti választásokon, egy képviselői hellyel többet szerzett vetélytársánál, a Benjámin Netanjahu vezette jobboldali Likudnál - közölte csütörtökön a választási bizottság. Ennek ellenére valószínűtlen, hogy Netanjahu visszavonja kedd óta hangoztatott követelését: nem Livni, hanem ő alakíthasson kormányt. Netanjahu arra alapozza kijelentését, hogy nagyobb támogatottságot élvez a parlamentben.
2009.02.12. 19:20
 
Az IMF 500 milliárd dolláros hitelt tervez a felzárkózó országoknak
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) más nemzetközi pénzügyi szervezetekkel közösen azt tervezi, hogy idén közel 600 milliárd dollár rendkívüli támogatást nyújt a felzárkózó gazdaságú országoknak. Ez közel tízszerese annak, amit tavaly összesen folyósítottak. Erről pénteki számában számolt be a The Nikkei című japán lap, amely szerint a hitelezők az IMF mellett a Világbank és négy regionális fejlesztési bank lennének. A teljes összeg 80 százalékát, 500 milliárd dollárt az IMF nyújtaná. Ukrajna, Magyarország, Lettország és további öt másik ország már kapott összesen 50 milliárd dollár készenléti keretet az IMF-től. A Világbank a maga részéről 35 milliárd dollárra növelné a fejlődő országok hitelezését, ami háromszorosa a tavalyinak.
2009.02.12. 19:15
 
 
Nincs még gyanúsított a Teve utcai lövöldözés ügyében
Önállóan nyomoz a rendőrség a Teve utcai rendőrszékház elleni támadás ügyében, de az eddig beszerzett adatok nem elegendőek ahhoz, hogy bárkit bűncselekmény elkövetésével megalapozottan lehetne gyanúsítani - válaszolt az MTI érdeklődésére a Fővárosi Főügyészség szóvivője, Skoda Gabriella csütörtökön. Az MTI azért kereste meg a főügyészséget, mert szerdán Bencze József országos rendőrfőkapitány az Országgyűlés rendészeti bizottsága előtt arra a kérdésre, hogy megvannak-e már a Teve utcai rendőrszékházra lövők, azt mondta: "Az ügyészséggel hónapok óta birkózunk, hogy tegyük nyílttá ezt az ügyet".
2009.02.12. 18:00
 
 
Megtalálták a Cozma meggyilkolásával gyanúsított férfi gépkocsiját Budapesten
Megtalálták Budapesten azt a BMW típusú gépkocsit, amellyel a vasárnap hajnalban, Veszprémben elkövetett gyilkosság gyanúsítottjai utaztak - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön az MTI-t. Az X5-ös BMW az egyik, Ausztriában fogva tartott gyanúsított tulajdonában van, az autót egy XIII. kerületi tömbház mélygarázsában találták meg - mondta Beleznay Ágnes. Hozzátette: a mintegy 20-25 személyből álló társaság több autóval érkezett vasárnap hajnalban Veszprémbe. Az egyelőre nem ismert, hogy azon az éjszakán kik közlekedtek a BMW-vel - jegyezte meg a sajtóügyeletes. Az Ausztriában őrizetbe vett Raffael Sándor és Németh Győző egy Audi személykocsival menekült.
2009.02.12. 16:50
 
 
MSZOSZ: az adóátrendezések nem sújthatják az alacsony jövedelműeket
Az adóátrendezéskor a legalacsonyabb jövedelemsávba tartozók terheit semmilyen módon nem lehet növelni - mondta Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke csütörtökön Budapesten, miután az MSZOSZ tagszervezeteinek elnökei találkoztak Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel és Kiss Péter kancelláriaminiszterrel. Pataky Péter szerint a munkavégzést terhelő adók csökkentésére van szükség, míg a fogyasztásra rakodó terhek bizonyos mértékig növelhetők, annak érdekében, hogy a másik oldalon csökkenteni lehessen.
2009.02.12. 16:46
 
Egybeeshet a pécsi időközi országgyűlési és az EP-választás
Akár egy napon is tarthatják a szocialista Toller László gondnokság alá helyezése miatt kiírandó pécsi időközi országgyűlési, valamint az európai parlamenti választás első fordulóját június 7-én. A választási eljárási törvény értelmében az időközi országgyűlési képviselő-választást a kitűzéstől számított 72 napon túl, de a mandátum megszűnésének napjához képest négy hónapon belülre kell kiírnia az Országos Választási Bizottságnak (OVB). Ez azt jelenti, hogy legkésőbb június 7-én lehet megtartani a választás első fordulóját. Az OVB korábban úgy értelmezte a választási törvényt, hogy a négy hónapon belüli kiírás csak az első fordulóra érvényes, a másodikra már nem.
2009.02.12. 16:42
 
 
A Fidesz a Btk. szigorítását szeretné
A Fidesz biztonsági és rendvédelmi munkacsoportja azt javasolja a párt frakciójának, hogy minél hamarabb, akár már a jövő héten nyújtson be javaslatot az Országgyűlésnek a büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítására - mondta el a testület alakuló ülését követő sajtótájékoztatóján Lázár János. A képviselő hozzátette, azt kérik az országgyűlési képviselőcsoporttól, hogy javasolják, az Amerikai Egyesült Államokban már létező, úgynevezett három csapás törvényt beillesztését a magyar jogrendszerbe. Elmondása szerint a törvény az Egyesült Államokban arra irányul, hogy aki súlyos vagy erőszakos bűncselekményeket követ el és ezt visszaesőként három alkalommal megteszi, az automatikusan életfogytiglanira ítélendő.
2009.02.12. 16:30
 
 
Világháborús gránátot találtak a Margit híd közelében
Német repeszromboló gránátot találtak a fővárosban a Duna mentén, a Margit híd közelében csütörtökön - közölte Tószegi Péter, a HM sajtóügyeletese az MTI-vel. A 10,5 centiméter átmérőjű II. világháborús robbanószerkezet miatt 200 méteres sugarú körben lezárták a környéket. A korlátozás nem érintette a Margit hidat és a lakóépületeket sem - mondta százados. A sajtóügyeletes azt közölte: késő este a helyszínen döntenek majd arról, hogy ott hatástalanítják a gránátot vagy elszállítják. A gránát nagyon rossz állapotú és sérült a gyújtószerkezete - mondta Tószegi Péter.
2009.02.12. 16:30
 
Közös EP választási listában állapodott meg az RMDSZ és az EMNT
Közös európai parlamenti választási lista létrehozásában állapodott meg csütörtökön Kolozsváron a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT), a "magyar összefogás listájának" vezető helyét Tőkés László foglalná el. A két szervezet elnökei - Markó Béla és Tőkés - által vezetett küldöttségek megegyeztek abban, hogy ez jogilag az RMDSZ listája lesz, tartalmában ugyanakkor a magyar összefogásé, amelyen közösen szerepelnek az RMDSZ és az EMNT jelöltjei. A tárgyalások után Markó Béla a sajtó képviselőinek elmondta: a listát Tőkés fogja vezetni, az RMDSZ, illetve az EMNT által jelölt személyek 75, illetve 25%-ban szerepelnek majd rajta, a második és harmadik hely az RMDSZ-é, a negyedik pedig az EMNT-é lesz.
2009.02.12. 16:10
 
A költségvetési bizottság támogatta a napi standolás megszüntetését
Támogatta a napi standolás megszüntetését az Országgyűlés költségvetési bizottsága csütörtöki ülésén. A szórakozóhelyeken és az éttermekben február óta kötelező napi rövidital-nyilvántartás megszüntetését ellenzéki képviselők kezdeményezték. A Szatmáry Kristóf és Pelczné Gáll Ildikó fideszes képviselő által jegyzett javaslat célja az is, hogy töröljék el azt a törvényi rendelkezést, amely 250 ezer forintban maximalizálja a kis- és középvállalkozások közötti készpénzes fizetés felső határát. A bizottság 15 igen, 8 nem és 6 tartózkodás mellett mindkét indítványt parlamenti általános vitára alkalmasnak ítélte.
2009.02.12. 16:00
 
A General Motors korai nyugdíjazást ajánl 22 ezer dolgozónak
Költségcsökkentési intézkedésként 22 ezer dolgozójának ajánl fel korai nyugdíjazást a General Motors. Az érintettek idősebb, műszakban dolgozó és viszonylag jól kereső alkalmazottak. A GM reméli, hogy legalább az érintetteknek a fele elfogadja az ajánlatot, közölte a Wall Street Journal egy meg nem nevezett vállalatvezetőt idézve csütörtökön. Az újabb nyugdíjazási ajánlat négy éven belül már a harmadik. A GM két napja jelentette be, hogy újabb tízezer embert küld el az irodai állományból. A nem órabéres állományt még idén 63 ezerre tervezik csökkenteni 73 ezerről. A most bejelentett tízezer fős elbocsátás 3400 amerikait érint, a várható európai leépítésekről a GM még nem közölt adatot.
2009.02.12. 15:33
 
 
Karcsúsítás az ír Ryanair légitársaságnál
A legnagyobb európai fapados légitársaság, az ír Ryanair, amely már Magyarországról is a téli szezonra visszavonulót fújt pénzügyi nehézségei miatt, csütörtökön létszám- és fizetéscsökkentési terveket jelentett be. A kényszerű leépítésekért az ír kormány adópolitikáját is okolja a cég. A Ryanair hamarosan kétszáz embert kényszerül elbocsátani, a nemzetközi és írországi repülős turizmus idén várható további visszaesése miatt. A forgalom várható csökkenését a Ryanair vezérigazgatója, Michael O'Leary azzal is magyarázta, hogy az ír kormány március végétől utazásonként 10 eurós adót vet ki az írországi repülőterekről induló utasokra.
2009.02.12. 15:30
 
Kézilabda: hamarosan edzhet a Veszprém irányítója, Zarko Sesum
Elképzelhető, hogy a jövő héten elkezdheti a könnyített edzéseket Zarko Sesum, az MKB Veszprém szerb kézilabdázója, a vasárnap hajnali Cozma-tragédia sérültje - értesült a kézi.hu. Az irányító súlyos fej- és szemsérüléseket szenvedett a támadás során, meg is műtötték; csapattársai közül a román Marian Cozmát szíven szúrták, ő belehalt sérülésébe, a horvát Ivan Pesicet pedig hátulról vesén szúrták, a sérült testrészt el kellett távolítani. Az internetes szaklap információi szerint Sesum állapota egyre jobb, hamarosan elhagyhatja a kórházat, és a jövő héten akár a könnyített edzéseket is elkezdheti, így nem elképzelhetetlen, hogy még tavasszal ismét pályára léphet.
2009.02.12. 14:45
 
 
Megvannak a VOLT fesztivál fellépői
A Limp Bizkit, a Franz Ferdinand és a Marilyn Manson is fellép az idei VOLT Fesztiválon Sopronban, július első hétvégéjén - közölte Vető Viktória, a rendezvény sajtófőnöke. A VOLT fesztiválon a metálzene élvonalát képviselő amerikai Limp Bizkit és Marilyn Manson, illetve a brit gitárpop egyik legnépszerűbb zenekarának számító Franz Ferdinand mellett biztosan fellép a ritkán turnézó francia techno-producer, Laurent Garnier, a breakbeatet játszó brit Freestylers, valamint LTJ Bukem és MC Conrad is. A programkínálatban tíz színpadon 200 hazai- és nemzetközi sztár szerepel majd.
2009.02.12. 14:14
 
Will Smith a "legbankképesebb" sztár
Will Smith a "legbankképesebb" hollywoodi sztár a Forbes magazin honlapja szerint. A filmszakma több mint 150 fős sztárelitjét többek között az alapján sorolták be, hogy mennyire képesek befektetéseket vonzani egy új filmbe és mekkora bevételt hoztak korábbi produkcióik. Smith az elérhető tíz pontból tízet gyűjtött be eddigi filmsikerei alapján. "Az emberek egyszerűen szeretik őt látni a vásznon" - idézte a BBC hírszolgálata John Burmant a gazdasági magazintól. A kedden kibocsátott - vállaltan szubjektív - toplistán 9,89 ponttal olyan nevek szerepeltek a második helyen holtversenyben, mint Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, valamint a hollywoodi szuperpár: Angelina Jolie és Brad Pitt.
2009.02.12. 13:54
 
 
Kolompár Orbán: a pártok felelősek a cigányellenes közhangulatért
Kolompár Orbán szerint a parlamenti pártok tehetők felelőssé az elmúlt időszakban kialakult cigányellenes közhangulatért; az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke a cigányokat csak kis mértékben tette felelőssé a helyzetért. A cigányokat érintő "direkt kollektív bűnösség" elsősorban a pártok magatehetetlenségén alapszik - jelentette ki Kolompár Orbán, hozzátéve, "összpolitikai koncepció" áldozata ma a hazai cigányság. Véleménye szerint a pártok egyetértenek abban, hogy a cigánysággal "el kell vitetni azt a balhét", ami az ország "gazdasági és politikai anarchiájáról szól".
2009.02.12. 13:40
 
 
Vádat emeltek Borsod fideszes alelnöke ellen
Hivatali vesztegetés miatt az ügyészség vádat emelt Gergely Zsolt (Fidesz), a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés vagyongazdálkodásért felelős alelnöke, Madzin Tibor ongai polgármester, valamint három, ingatlanberuházásban és -forgalmazásban érdekelt társuk ellen - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel. A Debreceni Nyomozó Ügyészség a miskolci Nemzetközi Kereskedelmi Központ, volt MSZMP-székház értékesítési szándékával összefüggésben nyomozott. Alapvetően az eladással kapcsolatos önkormányzati döntést elemezték, de más ingatlannal kapcsolatos kérdéseket is vizsgáltak.
2009.02.12. 13:24
 
Szegényes az emberek jelszókincse
Igen szegényes az emberek jelszókincse számítógépekhez vagy bankkártyákhoz, nagyon sokaknak ugyanaz - derült ki annak nyomán, hogy nemrégiben elloptak 28 ezer jelszót egy amerikai honlapról. A népes minta alapján az emberek 16 százaléka egyszerűen a keresztnevét használja jelszónak, vagy a gyerekéét. 14 százalék a legegyszerűbb billentyűkombinációt választja: 1234. Többjegyűség esetén körmönfontan továbbszövi az 5678-cal. Gyakori a qwert is, amely a billentyűzet első öt betűje. Aztán ott van maga a jelszó (password), mint jelszó. Négy százalék él ezzel a "paradoxonnal". Három százalék nemtörődömségét jelszavazza: Tökmindegy, Bármi, Nemérdekel.
2009.02.12. 13:23
 
 
Madonna augusztus 22-én lép fel Budapesten
Madonna augusztus 22-én lép fel Budapesten, új koncerthelyszínen, a Kincsem Parkban - jelentette be csütörtökön a koncertet szervező Live Nation Hungary koncertügynökség. A világ egyik legnépszerűbb énekesnője a Sticky and Sweet turné keretében érinti Magyarországot. A koncertügynökség korábban, január 30-án még csak annyit közölt az MTI-vel, hogy magyarországi koncert is szerepel Madonna nyári európai turnéjának programjában. Az augusztus 22-iki koncert előtt Paul Oakenfold melegíti be a közönséget - ő az egyik legelismertebb név a modern klub kultúrában.
2009.02.12. 13:20
 
 
XVI. Benedek: tűrhetetlen a holokauszt tagadása
Tűrhetetlennek nevezte XVI. Benedek pápa a holokauszt tagadását vagy kisebbítését amerikai zsidószervezetek vezetőit fogadva a Vatikánban. "Tűrhetetlen ennek a szörnyű bűntettnek bármiféle tagadása vagy kisebbítése" - jelentette ki a római katolikus egyházfő, akinek ez volt az első ilyen jellegű találkozója azóta, hogy múlt hónap végén nemzetközi felzúdulást váltott ki a holokauszttagadó Richard Williamson püspök egyházi kiközösítésének a feloldásával.
2009.02.12. 13:17
 
 
Giggs tovább futballozik a Manchester Unitedben
Ryan Giggs 2010 júniusáig szólóan egy évvel meghosszabbította szerződését a Manchester Uniteddel, ahol 1991 óta futballozik. Az angol bajnoki címvédő, Bajnokok Ligája-győztes csapat emblematikus figurájának most júniusban járt volna le a kontraktusa, és szó volt esetleges visszavonulásáról is, de a felek újfent a közös folytatásban állapodtak meg. A 35 éves, középpályán és szélen egyformán kiváló teljesítményre képes walesi futballista bemutatkozása óta klubrekordot érően 787 alkalommal játszott eddig az MU-ban, több ízben is kulcsfontosságú szerepet vállalva a hazai és nemzetközi diadalokban.
2009.02.12. 13:17
 
 
Még mindig nem találja a rendőrség Sztojka Ivánt
A veszprémi gyilkosság ügyében körözött Sztojka Ivánt keresve rendőrségi akció zajlott Székesfehérváron egy tízemeletes panelházban, de a gyanúsítottat nem találták meg - közölte a rendőrség. A kutatásra azért került sor, mert a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság olyan jelzést kapott, mely szerint a férfi a palotavárosi Sziget utca egyik tízemeletes épületének egyik lakásában tartózkodik. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, de a gyanúsított nem tartózkodott a lakásban.
2009.02.12. 13:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161[2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista