2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
FA Kupa, nyolcaddöntő: Gera csapata döntetlent játszott
A Gera Zoltánnal felálló Fulham 1-1-es döntetlent ért el a másodosztályú Swansea otthonában az angol labdarúgó FA Kupa nyolcaddöntőjében, így a két csapat között újrajátszás dönt majd a továbbjutásról. A magyar válogatott futballista végig a pályán volt a szombati összecsapáson. Eredmény: Swansea (II. osztályú)-Fulham 1-1.
2009.02.14. 16:06
 
 
Elfogták azt a 15 éves fiút, aki egy 13 évest késelt meg
Őrizetbe vette a rendőrség szombat délután azt a 15 éves fiatalkorút, aki pénteken este megkéselt egy 13 éves budapesti fiút úgy, hogy a sértett életveszélyesen megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség közleménye szerint a főváros VIII. kerületében történt bűncselekményt követően a rendőrség a sértettet és több szemtanút is meghallgatta, akik egyértelműen felismerték a gyanúsítottat. Az információk szerint mindkét fiú ugyanazon a szórakozóhelyen töltötte az estét, és egy lány miatt alakult ki köztük szóváltás. A vitát a szórakozóhely előtt akarták rendezni, de a szóváltás tettlegességig fajult. Ennek során L. A. többször megszúrta a sértettet, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba.
2009.02.14. 16:00
 
A szerb államfő kiállt a Vajdaság új alaptörvénye mellett
Boris Tadic szerb államfő szombaton határozottan kiállt a Vajdaság új, Szerbiában komoly belpolitikai vihart kavaró alaptörvénye mellett. Újvidéken (Novi Sad) kijelentette, hogy a statútum semmilyen módon nem sérti országa integritását. "A decentralizáció hagyománya Szerbiának, s a Vajdaság, mint régió, európai jelleggel is bír, de mindenekelőtt szerb és Szerbia része marad, miként mindig is az volt" - jelentette ki a köztársasági elnök, aki a szerb államiság napja (február 16-a) alkalmából rendezett katonai gyakorlaton beszélt.
2009.02.14. 15:30
 
Szlovákiában beiktatták tisztségébe Fazekas László református püspököt
Ünnepi istentisztelet keretében beiktatták tisztségébe szombaton a szlovákiai Révkomáromban Fazekas László püspököt; az új egyházi vezetőt tavaly választották meg a gyülekezetek presbitériumai a Szlovákiai Református Egyház élére. Az új püspök a hivatalát az egyházi törvényeknek megfelelően január elsején már elfoglalta. Fazekas László a Szlovákiai Református Egyház élén tizenkét évig álló Erdélyi Géza nyugalmazott püspököt kérte fel a tisztségébe való beiktatásra. Ezzel utalt arra: folytatni szeretné elődje megkezdett munkáját, aki arra törekedett szolgálatában, hogy az evangélium szellemében a lehető legtöbbekkel épüljön ki jó kapcsolat egyházi és világi szinten egyaránt.
2009.02.14. 15:25
 
 
Schirilla György 8 és fél percig úszott a Dunában Budapestnél
Nyolc és fél percet töltött az 1,2 fokos Dunában ifjabb Schirilla György szombaton, Budapesten, szokásos téli úszósorozatának harmadik állomásán. "Ez volt az idei legnehezebb úszásom, noha csak nyolc és fél percet voltam a vízben, a viharos erejű szél nagyon zavart, nagy hullámok nehezítették az úszásomat és a jobb fülem a vége felé már valósággal zúgott az állandó szél miatt, így a partra kiérve kissé szédültem" - mondta Schirilla az MTI-nek. "Itt voltak a legkevesebben, csupán mintegy százötvenen néztek a partról, ennek ellenére boldog vagyok, mert fontos volt számomra, hogy a fővárosba öt év kihagyás után visszatérve jó produkciót nyújtsak" - tette hozzá.
2009.02.14. 15:20
 
 
Az izraeli kormányfő szerint Salit elengedése nélkül nem lesz tűzszünet
Izrael nem köt tűzszünetet a Gázai övezetet uraló Hamásszal, ha nem engedik szabadon a két és fél éve elfogott izraeli katonát, Gilád Salitot - közölte az izraeli kormányfő. A három héten át tartó gázai övezeti izraeli offenzíva január 18-i leállítása óta Izrael és a Hamász egyiptomi közvetítéssel tárgyal egy tartós tűzszünetről. A körvonalazódó egyezség értelmében Izrael fokozatosan feloldaná a palesztin terület zárlatát, cserébe megszűnnének az izraeli területek elleni rakétatámadások a Gázai övezetből. A fegyvernyugvás 18 hónapra szólna. Olmert miniszterelnök mostani közleményében azonban világosan leszögezte, hogy Izrael a tűzszüneti megállapodást a foglyul ejtett katona kiszabadulásától teszi függővé.
2009.02.14. 15:20
 
A román államfő ismét Székelyföldre látogatott
Ismét Székelyföldre látogatott Traian Basescu román államfő, aki a magyarok által többségben lakott Hargita és Kovászna megye önkormányzati vezetőivel és rendőrfőnökeivel találkozott szombaton. Basescu a nem hivatalos megbeszélések előtt elmondta: most van itt az ideje annak, hogy feltérképezzék a megyék számára prioritást élvező beruházásokat, ugyanis folyamatban van a 2009-es költségvetés parlamenti vitája. Hozzátette: szándékában áll a két megyébe hívni a román kormány minisztereit, akik segíthetik a régió infrastruktúrájának, idegenforgalmának és egészségügyi ellátásának fejlesztését.
2009.02.14. 15:00
 
 
MSZP: szükség van a terhek csökkentésére
Az MSZP választmánya támogatja, hogy csökkenjenek a munkára rakódó terhek, a személyi jövedelemadó és a társadalombiztosítási terhelés - mondta Simon Gábor, a testület elnöke Budapesten, a testület zárt ülése után tartott sajtótájékoztatón. Nem lehet a költségvetési hiányt adóemeléssel kezelni, és az adócsökkentés is csak mérsékelten, az egyensúly fenntartása mellett lehetséges - közölte a kormánypárti politikus, hozzátéve, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök konkrétumokról is beszélt a javaslatokkal kapcsolatban a választmány ülésén. Az MTI úgy tudja, hogy Gyurcsány az adó- és a szociális rendszert érintő, már nyilvánosságra került kormányzati elképzeléseket ismertette.
2009.02.14. 14:15
 
 
Dragon Pált jelölte az MDF országgyűlési képviselőnek
Dragon Pált jelölte a Magyar Demokrata Fórum országos választmánya országgyűlési képviselőnek Boross Péter helyére - tudta meg az ellenzéki párt köreiből az MTI. Boross Péter volt miniszterelnök február elsejével mondott le mandátumáról, amelyet a Pest megyei területi listán szerzett 2006-ban. A jogszabály szerint listás mandátum esetén a párt dönt arról, ki töltse be a megüresedett képviselői helyet azok közül, akik szerepeltek a 2006-os listán. A Pest megyei választmány korábban három személyt javasolt a mandátumra: Dragon Pál Pest megyei elnököt, Droppa Béla megyei alelnököt, valamint Vella Nándort, Csömör alpolgármesterét.
2009.02.14. 14:10
 
 
Gyorsított eljárásban adják ki Ausztriából Raffael Sándort és társát
Gyorsított eljárásban adják ki az osztrák hatóságok a Grazban fogva tartott Raffael Sándort és Németh Győzőt, akik alaposan gyanúsíthatók a vasárnap hajnali veszprémi emberölés és súlyos testi sértés bűntettek elkövetésével - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton az MTI-vel. Raffaelt és Némethet még kedden menekülés közben fogta el Ausztriában a rendőrség az A2-es autópályán.
2009.02.14. 13:35
 
A szomáliai parlament jóváhagyta az új kormányfőt
Nagy többséggel választotta meg a szomáliai parlament a kelet-afrikai ország új miniszterelnökévé az ország egyik korábbi elnökének fiát, Omar Abdur-Rasíd Sarmarkét - közölte az ENSZ szomáliai politikai irodája szombaton. A tájékoztatás szerint 414 képviselő támogatta 9 ellenében a Serif Ahmed sejk államfő által kinevezett új miniszterelnököt a biztonsági okokból a Szomáliával szomszédos Dzsibutiban tartott szombati ülésen. A parlament székhelyét, Baidoát január 26-án, az etióp hadsereg kivonulása után elfoglalta a kormányellenes iszlamista as-Sabáb szervezet. Sarmarke apja a lakosság által választott elnök volt, akit 1969-ben meggyilkoltak.
2009.02.14. 12:50
 
 
Várhatóan délután dönt a bíróság Jozef Rohác letartóztatásáról
Várhatóan délután dönt a bíróság Jozef Rohác előzetes letartóztatásba helyezéséről - mondta az MTI érdeklődésére a szlovák férfi védője, Somos Zoltán szombat délben. Jozef Rohácot emberölési kísérlettel gyanúsítják, emiatt adták ki Magyarországnak a cseh hatóságok. A férfit pénteken repülőgéppel hozták Budapestre, és a Ferihegyi repülőtérről a rendőrség Gyorskocsi utcai épületébe szállították. A férfit rabszállítóval, több fegyveres kommandós kíséretében vitték el.
2009.02.14. 12:35
 
 
Kisiklott egy vonat Indiában: 15 halott, 160 sérült
Kisiklott egy utasszállító vonat India keleti részén, a balesetben legkevesebb 15 ember életét vesztette - közölte a helyi vasúttársaság szóvivője. A szerencsétlenség Orisza államban, Dzsádzspur város közelében történt pénteken. Több mint 160 ember megsérült, és közülük 40-et súlyos állapotban vittek kórházba. Sérüléseik azonban nem életveszélyesek - mondta a szóvivő. A baleset okai egyelőre nem tisztázottak. Szemtanúk szerint a 14 kocsiból álló vonatszerelvény nagy sebességgel haladt, amikor letért a sínekről. Indiában gyakoriak a vonatszerencsétlenségek, a baleseteket többnyire a vasúthálózat elhanyagoltsága okozza.
2009.02.14. 12:25
 
 
Ülést tart az MSZP választmánya
Ülést tart ma az MSZP választmánya, amelyen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ad tájékoztatást a kormány átfogó adó-, szociális és foglalkoztatási javaslatairól. A kormányfő az elmúlt napokban többször beszélt arról, hogy patrióta gazdaságpolitikára van szükség. Gyurcsány Ferenc kifejtette, a kormány új, patrióta jellegű gazdaságpolitikája az ország önfinanszírozó képességére épül, s az újraelosztás szűkítését, a vállalkozások terheinek csökkentését célozza.
2009.02.14. 12:00
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték Sztojka Ivánt
Előzetes letartóztatásba helyezte a veszprémi városi bíróság szombaton Sztojka Iván 27 éves enyingi lakost, mert alaposan gyanúsítható a vasárnap hajnalban Veszprémben elkövetett bűncselekményben való részvétellel - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t. A veszprémi Patrióta bárban vasárnap hajnalban egy nagyobb társaság szóváltásba keveredett az MKB Veszprém ott szórakozó kézilabdázóival, majd a kirobbant veszekedésben meggyilkolták Marian Cozmát, a sportklub és a román válogatott kézilabdázóját, két sportoló pedig - a horvát Ivan Pesic kapus és a szerb Zarko Sesum irányító játékos - életveszélyes, illetve súlyos sérüléseket szenvedett.
2009.02.14. 11:50
 
 
Magyar Nemzet: 60 üdülőjét szeretné eladni a MÁV
Hatvan üdülőjét akarja eladni a MÁV Zrt.; a vasutas-szakszervezetek egyelőre hiába küzdenek a jóléti ingatlanok legalább részbeni megtartásáért - írja a Magyar Nemzet szombati számában. Miután tavaly ősszel a MÁV Zrt. egyfordulós pályázattal nem tudott megszabadulni az üdülőit üzemeltető MÁV Lokomotív Hotels Rt. részvénycsomagjától, nemrégiben a csődbe jutott társaság jogutód nélküli megszüntetéséről döntöttek. Mivel végelszámolás helyett a felszámolási eljárást választották, a cég száznégy dolgozója nem kapja meg bérét. A lap a vasutas-érdekképviseleteket idézve azt írja: ez csak a kisebbik baj, a nagyobb az, hogy a folyamat egyedüli célja az üdülővagyon kiárusítása.
2009.02.14. 11:30
 
 
MOZI: A rózsaszín párduc 2
A világ legokosabb detektívje kell? Öt kontinens legbátrabb titkos ügynökére volna szükség? Ki tudja, ki az… Closeau felügyelő (Steve Martin) parádés akcentusával, elképesztő baklövéseivel és hihetetlen balszerencséjével hívja fel magára a figyelmet, melyek együtt valahogy mégis mindig sikerre viszik a nyomozását.
2009.02.14. 11:15
 
 
50 ezer eurót zsákmányolt az Európai Parlament bankrablója
Ötvenezer euró zsákmánnyal lépett meg az a férfi, aki csütörtökön kirabolt egy bankfiókot az Európai Parlament egyik brüsszeli épületében - írta rendőrségi forrásokra hivatkozva szombaton a belga sajtó. A szemtanúk által "hosszú hajúként" leírt, más források szerint "magát nőnek álcázó" ismeretlen személy pisztolynak látszó tárggyal pénz átadására szólította fel az alkalmazottakat az ING bank egyik földszinti fiókhelyiségében, a Paul-Henri Spaak néhai belga államférfiról elnevezett, PHS-ként jelölt épületben, a látogatóközpont közelében. Nem tudni, hogy a fegyver valódi volt-e. Az illető, miután megkapta a pénzt, azonnal elmenekült a bankfiókból, amely a parlament épületkomplexumának egyik belső csarnokából nyílik.
2009.02.14. 11:00
 
 
Markó: az RMDSZ-nek konstruktív ellenzéki erővé kell válnia
A Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek (RMDSZ) éles, de konstruktív ellenzéki szerepet kell betöltenie, kritikusan kell figyelemmel kísérnie a román nagykoalíció minden egyes lépését, ugyanakkor támogatnia kell minden valódi reformintézkedést - mondta szombaton Marosvásárhelyen Markó Béla. A szövetség elnöke a Szövetségi Képviselők Tanácsa (SZKT) ülésén bírálta a demokrata-liberálisok és szociáldemokraták alkotta koalíciót, amelynek a parlament elé terjesztett költségvetési terve szerinte nem szolgálja a reformokat, csak látszat-intézkedéseket tartalmaz.
2009.02.14. 10:50
 
Az amerikai szenátus is megszavazta a gazdasági ösztönző programot
Az amerikai képviselőház után a szenátus is megszavazta helyi idő szerint pénteken a gazdaságélénkítő programcsomag végső változatát, amelyről két nappal korábban született megállapodás az alsó-, illetve a felsőház által elfogadott törvényjavaslatokat összehangoló konferencia ülésén. A 787 milliárd dolláros csomag elfogadásához a felsőházban éppen a jóváhagyáshoz minimálisan szükséges 60 voks gyűlt össze az összes demokrata és 3 republikánus szenátor támogatásával. A csomag ellen 38 szenátor szavazott. Az alsóházban a leadott igen szavazatok mindegyike demokrata voks volt, a republikánusok viszont kivétel nélkül nemmel szavaztak. A csomagot 246-183 szavazati aránnyal fogadták el.
2009.02.14. 09:45
 
Letörtek a világ leghosszabb emberkörmei
Letörtek a világ leghosszabb emberkörmei autóbaleset miatt. A csúcstartó Lee Redmond, egy Utah állambeli nő volt, aki 1979 óta nem vágta le körmeit a kezén. Összesen 8 és fél méter hosszúra nőttek meg, ujjai közül a körömrekorder jobbjának hüvelykje volt, melyről 87 és fél centis köröm kanyargott. Az autóbalesetben súlyosan megsérült a hölgy, de nem életveszélyesen. A karambolban a nő összes ujjkörme megrövidült.
2009.02.14. 09:10
 
 
Beckham marad a Los Angeles Galaxy csapatánál
David Beckham marad az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxynál, miután a megadott határidőig az AC Milan nem tudott megállapodni a kaliforniai klubbal. Az angol játékos jelenleg kölcsönben van a milánói alakulatnál, azonban a felek nem voltak képesek megegyezni a folytatásról. Az MLS vezetője, Don Garber péntekig adott határidőt az ügy rendezésére. "A végeredmény az, hogy David LA Galaxy játékos marad, és várjuk vissza a március 9-i klubrajtja" - hangsúlyozta Bruce Arena, a Los Angeles-i klub főigazgatója.
2009.02.14. 09:00
 
 
Soron kívüli vizsgálatot rendeltek el a körözés kiadásáról a veszprémi ügyben
Soron kívüli vizsgálatot rendelt el az országos rendőrfőkapitány, hogy feloldják az ő és a Veszprémi Városi Bíróság elnökének nyilatkozatai közötti ellentmondást - közölte a rendőrség, miután a stop.hu hírportál a felek által elmondottakat közölve arról készített összeállítást, hogy miért adták ki késve a nemzetközi körözést a veszprémi gyilkosság gyanúsítottjai ellen. A hírportál beszámolója szerint Bencze József országos rendőrfőkapitány azt állította: a február 8-án hajnalban történt gyilkosság feltételezett elkövetői ellen csak délután ötkor tudták kiadni a körözést az ügyeletes bíró elérhetetlensége miatt. A Veszprémi Városi Bíróság elnöke ezzel szemben azt állította, a bíró elérhető volt, ám senki nem kereste őt.
2009.02.14. 08:55
 
 
Népszabadság: javítani kell az M7-es nyáron átadott szakaszát
Bár csak tavaly június közepén adták át a főváros és a horvát határ között vezető M7-es autópálya Balatonkeresztúrtól Zalakomárig vezető, húsz kilométeres szakaszát, de máris javítani kell, hiszen a mára kialakult hibák akár életveszélyesek is lehetnek - írja a Népszabadság. Előbb csak alig érzékelhető huppanók alakultak ki a pályán - főként a hidak, aluljárók közelében -, később azonban hétről hétre több helyen vált egyenetlenné, repedezetté az új szakasz burkolata. Egyes helyeken már nemcsak zavaróak, hanem balesetveszélyesek is a hibák.
2009.02.14. 08:45
 
 
Késelés miatt életveszélyesen megsérült egy 13 éves fiú Budapesten
Késelés miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett egy 13 éves gyerek pénteken este a fővárosban - közölte az Országos Mentőszolgálat az MTI-vel. A főváros VIII. kerületében, a Nagyfuvaros utcában állt a 13 éves fiú, akihez odament egy fiatal férfi, és többször megszúrta - mondta az MTI-nek szombat hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Mint Kalyó László elmondta, a rendelkezésre álló információk szerint a fiú és a fiatal férfi között nem volt szóváltás. A támadás oka ismeretlen. A támadó a szurkálást követően beült egy gépkocsiba és elmenekült a helyszínről. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ült-e még valaki az autóban.
2009.02.14. 08:20
 
 
Ismét elhalasztották a Discovery indítását
Február 27-re halasztotta a Discovery indítását az amerikai űrkutatási hivatal helyi idő szerint péntek este. Ez volt a harmadik alkalom, hogy a NASA elhalasztotta az űrrepülőgép eredetileg február 12-re tervezett indítását. A hivatal szóvivője azzal indokolta a döntést, hogy több időre van szükség az űreszköz külső üzemanyagtartály-szelepeinek teszteléséhez. A Discovery a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) szállítja majd azt a napelemtáblát, amelyet utolsóként illesztenek a Föld körül keringő űrbázishoz. Ugyancsak a Discoveryn utazik az a japán űrhajós, aki huzamosabb időn át fog az űrállomáson dolgozni.
2009.02.14. 08:00
 
Lefutotta a 72 éves meglopott néni a 18 éves tolvajt
Gyorsabbnak bizonyult 18 éves táskatolvajánál egy 72 éves nő Nagy-Britanniában. A bőven nagymamakorú hölgy Long Eatonben autózott, eltévedt kissé és felvilágosítás kért három bakfistól. A lányok beültek a kocsiba, hogy majd közvetlenül kalauzolják el őt, aztán amikor megálltak, egyikük felkapta a hölgy táskáját és elrohant, a többiekre kurjantva, hogy ők is fussanak. Helyettük az idős hölgy futott. Bár csaknem 70 méter előnye volt a tolvajnak, sikerült beérnie őket. A 18 éves tolvaj igencsak meglepődött, amikor a válla fölött hátrapillantva meglátta üldözőjét és ijedtében eldobta a táskát. Mint kiderült, középiskolás bajnokságot nyert rövidtávú futásból - persze nem a minap, hanem ifjúkorában.
2009.02.14. 07:55
 
 
Sólyom László üdvözölte a két erdélyi magyar szervezet megállapodását
Sólyom László köztársasági elnök üdvözölte, hogy a két erdélyi magyar szervezet megállapodott egy közös európai parlamenti (EP-)lista felállításáról. Az államfő pénteken telefonon tárgyalt Markó Bélával, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnökével és Tőkés Lászlóval, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnökével - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal Stratégiai és Kommunikációs Főosztálya az MTI-vel. Az RMDSZ és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) csütörtökön állapodott meg közös európai parlamenti választási lista létrehozásában.
2009.02.13. 19:55
 
 
Gőgös: az MFB megkezdte a pápai húsgyár hitelének folyósítását
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) megkezdte a folyósítást az öt és félmilliárd forintos hitelösszeggel rendelkező Pápai Hús 1913 Kft.-nek - mondta Gőgös Zoltán földművelésügyi és vidékfejlesztési államtitkár Veszprémben. Gőgös elmondta: a húsipari társaság egy több mint két éves felszámolási procedúra után, szerdán írt alá hitelszerződést az MFB-vel. A Pápai Hús Zrt. négy és fél milliárd forintért kelt el 2008 december elején, miután a kormány bankgaranciát vállalt a hitel 80 százalékára. A vételár 16 százaléka önerő, ezt a Pápai Hús 1913 Kft. biztosítja, a fennmaradó rész a Magyar Fejlesztési Bank által nyújtandó hitel.
2009.02.13. 19:20
 
Török Károly a világ legjobb futsalbírója
Török Károlyt választotta meg 2008 legjobb futsal játékvezetőjének a Futsal Planet című újság. A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja szerint a teremlabdarúgással foglalkozó szaklap kilencedik alkalommal osztotta ki díjait, s a tavalyi világbajnoki döntőt levezető, nemrég visszavonult magyar bírót az elismerésről döntő zsűri a sportág történetének egyik legkiválóbb sípmestereként jellemezte.
2009.02.13. 19:00
 
 
Már csak 49 orosz dollármilliárdos van
Nagy a visszaesés az orosz dollármilliárdosoknál is: a Finans című orosz lap szerint a számuk 2007-ben még 101 volt, 2008-ban már csak 49. A tíz leggazdagabb orosznak 2008. elején még 221 milliárd dollárnyi vagyona volt, egy évvel rá már mindössze 75,9 milliárdnyi lehet. Oleg Deripaska, az "alumínium-király" vezeti a listát 40 milliárd dolláros vagyonnal, de a nyersanyagárak összeomlása miatt 30 milliárd dollárnyi adósság is van a vállán. Nyersanyagban (fém) "utazik" Roman Abramovics, a Chelsea brit labdarúgó klub tulajdonosa is, a lista második helyezettje, és a pénzügyi gondok a 2008-ban 23 milliárd dollárosra becsült vagyonát zsugorítják.
2009.02.13. 18:30
 
Csókolózási világrekordot akarnak felállítani Hamburgban
Csókolózási világrekordot akar felállítani két pár Hamburgban. A megszakítás nélküli csókolózás világrekordja jelenleg 31 óra 30 perc, Londonban érték el 2005-ben - közölte a Guinness rekordok Könyvét kezelő intézmény pénteken, a hamburgi kísérlet első napján. A résztvevők ajkainak egész idő alatt össze kell forrniuk, még akkor is, ha valamit isznak szalmaszálon keresztül, vagy ha a mellékhelyiségbe távoznak. A győztes pár jutalma 1250 euró (372 ezer forint), nevük természetesen bekerül a rekordok könyvébe. A hamburgi párok 32 órán át szeretnének egyfolytában csókolózni.
2009.02.13. 18:15
 
Azték harcosok tömegsírját fedezték fel Mexikóvárosban
Azték harcosok tömegsírját fedezték fel Mexikóvárosban. A 49 holttestet a XVI. században helyezték végső nyugalomra, nagyjából abban az időben, amikor a spanyolok meghódították az Azték Birodalmat - olvasható a BBC hírei között. A temetkezési helyre Mexikóváros Tlatelolco negyedében bukkantak, azon a helyen, ahol az indián őslakosság utolsó ellenállási góca volt a spanyolok ellen vívott harcban. "Nem számítottunk egy ilyen kiterjedt temetkezésre ebben a térségben" - nyilatkozta a lelettel kapcsolatban Salvador Guilliem, a mexikóvárosi régészeti intézet munkatársa.
2009.02.13. 18:00
 
Tízmilliárdos beruházás hatszáz új munkahellyel a Dél-Dunántúlon
Tízmilliárdos beruházással hatszáz új munkahelyet teremt nyolc nyertes pályázó a Dél-Dunántúlon; az összességében 3,3 milliárd forint értékű támogatást kapnak a tervezett fejlesztésekhez - közölte Feigli Ferenc (MSZP), a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke pénteken Kaposváron. Az előző nap meghozott döntésről tájékoztatva elmondta: négy barnamezős beruházást és négy ipari park fejlesztését célzó beruházást támogatott az irányító hatóság; ebből négy Baranyában, három Somogyban, és egy Tolnában valósul meg a regionális operatív program keretében.
2009.02.13. 17:45
 
 
Norvég rali: Sébastien Loeb az élen
Az utóbbi öt évben világbajnok Sébastien Loeb volt a leggyorsabb a Norvég rali második napján, a 12 futamos vb második versenyén. A francia menő, aki megnyerte az évadnyitó Ír ralit, a pénteki utolsó gyorsasági szakaszon vette át a vezetést legnagyobb riválisától, a finn Mikko Hirvonentől. A versenyen két magyar páros is szerencsét próbál: a Norvég rali honlapja szerint Szabó Gergő a 24., míg Pénzes Zsolt a 29. helyen áll a második nap végén. Eredmények (9 gyorsasági, 124,16 km után): 1. Loeb, Elena (francia, monacói, Citroen C4 WRC) 1:13:41.7 ó, 2. Hirvonen, Lehtinen (finn, Ford Focus WRC) 1:13:44.3, 3. Latvala, Antilla (finn, Ford Focus WRC) 1:14:07.9.
2009.02.13. 17:40
 
 
Tűzoltók mentettek ki 40 gyermeket egy felborult autóbuszból Somogyban
Tűzoltók mentettek ki negyven gyermeket egy oldalára borult autóbuszból a Somogy megyei Mernyén péntek délután - olvasható a sonline című honlapon. A Somogy megyei hírportálon azt írták: a rendőrség teljes szélességben lezárta a 67-es utat. Kilométeres kocsisor torlódott össze, miután a balesethez mentőautók, tűzoltó- és rendőri egységek vonultak ki. Tájékoztatásuk szerint a Kaposvár és Siófok között közlekedő autóbusz eddig ismeretlen ok miatt tért le az útról. A padkára hajtott, ahol az oldalára borult, ám egyetlen utasnak sem esett baja. A kaposvári tűzoltók a jármű bejáratához pallót fektettek, a diákok ezen keresztül hagyhatták el a buszt.
2009.02.13. 16:42
 
 
Örök nyugalomra helyezték Marian Cozmát Bukarestben
Örök nyugalomra helyezték pénteken Bukarestben Marian Cozmát, a Veszprémben meggyilkolt román kézilabda-játékost. A nap folyamán több mint ezren vettek búcsút az MKB Veszprém egykori játékosától, mind a Dinamo Bucuresti sportklub termében felállított ravatalnál, mind a Doamna Ghica ortodox templomban tartott gyászszertartás alkalmával, mind pedig a Pipera temetőben, ahol végső nyugalomra helyezték nagyszülei sírja mellé a tragikus körülmények között életét vesztett fiatalembert. A temetésen jelen voltak Marian Cozmának a szertartásra különgéppel Bukarestbe érkezett veszprémi csapattársai, akárcsak Veszprém önkormányzati vezetői, így Debreczenyi János, a város polgármestere, valamint Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke.
2009.02.13. 16:35
 
 
Gyurcsány: adót fizetni hazafias kötelesség
Adót fizetni hazafias kötelesség, és a kormánynak az a dolga, hogy az embereket rávegye: lássák, értsék ennek fontosságát - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken a Parlamentben, mielőtt átadta a Tiszta Haszon Program nyerteseinek az oklevelet. A kormányfő hozzátette: az elmúlt két évben 250 milliárd forint többletbevételt jelentett a gazdaság kifehérítése. A Tiszta haszon játék első tíz nyertesének Gyurcsány Ferenc nyújtotta át az oklevelet, egyben arra kérte őket, játsszanak tovább, hiszen tíz szerencsés minden hónapban egymillió forintot nyerhet. A játék első hónapjában több mint 37 ezer számla érkezett valamilyen lakossági szolgáltatásról.
2009.02.13. 16:23
 
A Bundestag jóváhagyta a konjunktúraélénkítő csomagot
A stabilitás és a foglalkoztatás biztosítását célozza Németország háború utáni történetének eddigi legnagyobb konjunktúraélénkítő csomagja, amelyet pénteken hagyott jóvá a német Bundestag. A nagykoalíció pártjai, a konzervatív CDU és CSU, valamint a szociáldemokraták több hétig tartó viták és egyeztetések után még januárban állapodtak meg az 50 milliárd eurós csomagról, amelynek fő tartópilléreit - csaknem 28 milliárd euró értékben - az infrastruktúra fejlesztésére szánt beruházások, valamint az adó- és járulékcsökkentések jelentik. A csomagtervben foglaltak két évre, 2010-végéig szólnak.
2009.02.13. 15:40
 
 
Bajnai Gordon: megérkezett a reálgazdasági válság Magyarországra
A pénzügyi válság után már megérkezett Magyarországra a reálgazdasági válság is, amely akár két évig is elhúzódhat, és mélyebben érinti a társadalmat, mivel a vállalkozások és a munkavállalók jutnak válságos helyzetbe - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter pénteken Veszprémben, a gazdasági évnyitó rendezvényén. Kifejtette: a reálgazdasági válság három területen "üti meg" keményen a gazdaságot: kevesebb a pénz, beszűkülnek a piacok, és tömegével szűnnek meg a munkahelyek. A gazdasági tárca vezetője megjegyezte, hogy a válság kezdete óta mintegy 20 ezer munkahely szűnt meg Magyarországon.
2009.02.13. 15:20
 
 
Csaknem 66 millió fontos "mínusz" a Chelsea-nél
Az angol futballélvonalban szereplő FC Chelsea-nek 65.7 millió font (mintegy 21,9 milliárd forint) volt a vesztesége a 2007/08-as szezonban a klub által pénteken közzétett pénzügyi jelentés szerint. A "mínusz" csaknem egyharmada - összesen 23.1 millió font - azokból a kárpótlási pénzekből jött össze, amelyeket a londoni Kékek irányítói a menet közben elküldött vezetőedzőknek, a portugál Jose Mourinhónak és az izraeli Avram Grantnak fájdalomdíj gyanánt, pontosabban a szerződésfelbontásból eredő kompenzáció címén kényszerültek kifizetni.
2009.02.13. 14:56
 
 
Tüntetés a Magyar Hírlap-bojkott ellen a Kossuth téren
Mintegy két és fél ezren tüntettek a Magyar Hírlap bojkottja ellen és a sajtószabadság mellett pénteken Budapesten, a Kossuth téren. A felszólalók többsége a miniszterelnök kemény bírálata mellett külön köszönetet is mondott Gyurcsány Ferencnek azért, hogy a lehető legjobb ingyenreklámot biztosította a lapnak. Széles Gábor, a Magyar Hírlap tulajdonosa az összegyűltek előtt azt hangoztatta: Gyurcsány Ferenc alkalmatlan miniszterelnöknek, nagyobb károkozóként fog a történelembe bevonulni, mint Rákosi Mátyás. Farkas Félix a Lungo Drom képviseletében arról beszélt, hogy Bayer Zsolt írása nem sértő a cigányság számára.
2009.02.13. 14:52
 
 
Sólyom László fogadta a miniszterelnököt
A gazdasági válság kezelését célzó konkrét intézkedések végleges kormánydöntés előtti tervéről tájékoztatta Sólyom Lászlót a miniszterelnök a Sándor-palotában - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal pénteken az MTI-t. Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt a találkozóra elkísérte Szűcs Erika munkaügyi miniszter és Veres János pénzügyminiszter is. A mostani találkozót megelőzően január 26-án a kormányfő szakminisztereivel már tájékoztatta Sólyom Lászlót a globális pénzügyi és gazdasági válság magyarországi hatásairól, valamint az ezek kezelését célzó kormányzati cselekvés irányairól.
2009.02.13. 14:41
 
 
Magyarországra hozták Jozef Rohácot
Magyarországra hozták pénteken Jozef Rohácot, aki kapcsolatba hozható a budapesti Aranykéz utcai robbantással. A szlovák férfit repülőgéppel hozták Budapestre, miután a cseh hatóságok kiadták őt Magyarországnak. Jozef Rohácot a Ferihegyi repülőtérről a rendőrség Gyorskocsi utcai épületébe szállították. A budapesti Aranykéz utcai robbantással, továbbá a Fidesz székházánál, a Szájer József, illetve Torgyán József lakásánál a kilencvenes évek végén elkövetett robbantásokkal is összefüggésbe hozott, és közel egy évtizede bujkáló Rohác tavaly október 27-én egy közúti ellenőrzés során bukott le Prágában.
2009.02.13. 14:10
 
 
A hétfői frakcióülésen hallgatja meg Havasinét a Fidesz-KDNP
Frakcióülést tart hétfőn, a február 16-i parlamenti ülésnap délelőttjén a Fidesz és a KDNP, amelyen a képviselők meghallgatják az újra a Legfelsőbb Bíróság elnökének jelölt Havasiné Orbán Máriát - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője pénteken. Kumin Ferenc, a KEH főosztályvezetője még február elején kezdeményezte, hogy a frakciók hallgassák meg a jelöltet. Az MTI úgy tudja, hogy a frakcióülésen várhatóan Kumin Ferenc is ott lesz, aki a jelölés körülményeiről számol be. Havasiné Orbán Mária megválasztását decemberben egyszer már elutasította a parlament, az államfő azonban úgy döntött, hogy ismételten őt jelöli a főbírói posztra.
2009.02.13. 13:48
 
Holtan találtak egy magyar hajléktalant Ostiában
Holtan találtak egy magyar hajléktalant a napokban az olaszországi Ostiában - jelentette egy olasz lap internetes kiadása. Az utóbbi hat nap folyamán összesen négy hajléktalan holttestére bukkantak Rómának ebben a tengerparti elővárosában; a másik három hajléktalan is bevándorló volt, mind lengyel állampolgárok - közölte az Il Messaggero internetes portálja. Mind a négy elhunyt hajléktalan 40 és 50 év közötti volt, Ostia és Dragoncello (szintén Róma elővárosa) között éltek az utóbbi időkben. Az e heti hideghullám vált végzetessé a nélkülözéstől és kezeletlen betegségektől legyengült emberek számára. A magyar hajléktalannal tüdőgyulladás végzett.
2009.02.13. 13:32
 
Két évtizedes mélységben az autóértékesítés Európában
Európában két évtizede nem adtak el olyan kevés új autót, mint januárban, a fogyasztói bizalom megrendülése és a hitellehetőségek szűkülése miatt, derül ki az európai autógyártók szövetsége (ACEA) legújabb összesítéséből. A vásárlási kedv hanyatlása minden nagy autómárkát érintett, csak egymás kárára tudták növelni piaci részesedésüket, de ez is csak a Volkswagennek és a Fordnak sikerült. Az unió új tagországaiban jobban visszaesett az eladás, mint Nyugat-Európában. Magyarországon 52,3 százalékkal kevesebb új autó kapott rendszámot januárban, mint egy évvel korábban.
2009.02.13. 12:14
 
 
Elárverezik Gandhi szemüvegét
Elárverezik Mahátma Gandhi személyes tárgyait, többek közt jellegzetes fémkeretes szemüvegét, amely elmondása szerint egy szabad India képét láttatta vele. Az aukciót márciusban tartják. A spirituális és politikai vezető relikviáiból rendezett árverés azért is bír nagy jelentőséggel, mert az indiai függetlenségi mozgalom aszkéta vezetőjének alig volt valamije - számolt be Julien Scharer, a New York-i Antiquorum aukciósház munkatársa csütörtökön. A védjegyének számító szemüveg, egy használt bőrszandál, egy drága zsebóra, egy rézedény, valamint egy tányér kerül 20 és 30 ezer dollár (4,6-6,9 millió forint) közötti kikiáltási áron kalapács alá március 5-én.
2009.02.13. 12:02
 
 
Fidesz: 400 milliárd forintos lyuk van a büdzsében
A Fidesz szerint - a kormány számításaival ellentétben - nem 200, hanem 400 milliárd forintos lyuk van a 2009-es költségvetésben - mondta az ellenzéki párt alelnöke. Varga Mihály kifejtette: a tartalék 130-140 milliárd forintra olvadt, és a kormány azzal sem számolt, hogy a magyar gazdaság "zuhanórepülése mélyebb lesz, mint amit terveztek". Hozzátette: a kormány által bejelentett 200 milliárd forinton túl további 200 milliárdos veszteséget jelent a társasági adóból befolyó összeg csökkenése, és az úgynevezett jegybanki sterilizációs veszteség. A Fidesz alelnöke szerint a kabinet adóemeléssel akarja betömni az elhibázott gazdaságpolitika és a világgazdasági válság miatt kialakult lyukat a büdzsében.
2009.02.13. 11:50
 
 
Az MDF egyfordulós, tisztán listás választási rendszert javasol
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) egyfordulós, tisztán listás, arányos választási rendszert javasol - mondta Boross Péter volt miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök február elsején jelentette be kisebb parlamentre vonatkozó javaslatát: a 199 parlamenti képviselőből 176-ot listán, egy fordulóban, megyénként választanának meg, 23-at pedig a mandátumot nem eredményező megyei szavazatok alapján. Az MDF-es politikus szerint a kisebb parlament a választójog egész rendszerének csupán részletkérdése. Boross Péter kijelentette: az MDF szerint nincs szükség megyénkénti listára, hanem egyetlen országos lista kell, amelyre mindenütt szavaznának.
2009.02.13. 11:49
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160[2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista