2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
IMF: a gazdasági korrekció elkerülhetetlen Magyarországon
A gazdasági korrekció elkerülhetetlen Magyarországon a magas államadósság és a külső finanszírozás nehézségei miatt - jelentette ki James Morsink, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) delegációjának vezetője hétfőn Budapesten nemzetközi sajtótájékoztatón. Veres János pénzügyminiszter közölte: a kormány teljesítette azokat a vállalásokat, amelyeket az IMF-el illetve az Európai Unióval kötött 20 milliárd eurós hitelmegállapodás keretében vállalt. Az említett összegből eddig 4,9 milliárd euró IMF hitelt, illetve 2 milliárd EU hitelt hívott le a kormány, amelyet a jegybank tartalékainak növelésére, illetve állampapír vásárlásra fordított.
2009.02.16. 17:55
 
 
Rekord mélységben a forint árfolyama
A régió iránti bizalom megcsappanása, a zloty nagy mértékű gyengülése a forint árfolyamát is történelmi mélypontra juttatta. A budapesti bankközi devizapiacon hétfőn délután 302,80/303,10 forint volt az euró árfolyama, de a nap folyamán született kötés 304,75 forinton is, ami új történelmi rekord. Az eurót péntek délután 298,90/299,15 forinton, hétfőn reggel pedig már 300,85/301,00 forinton jegyezték, és az árfolyam a lengyel piac megrendülése után meg sem állt a 304 forint feletti szintig. A lengyel jegybank hétfőn kifejezésre juttatta: elsietettnek tartja, hogy a zloty - a kormány szándéka szerint - az idén csatlakozzon az ERM II. árfolyamrendszerhez.
2009.02.16. 17:50
 
 
Hiddink megtartotta első edzését a Chelsea-nél
Megtartotta első edzését a Chelsea labdarúgócsapatánál Guus Hiddink, az együttes új vezetőedzője. A holland szakvezető - aki a szezon végéig irányítja a londoni Kékeket, mindeközben az orosz szövetségi kapitányi posztot is betölti - egy tempós, egymás elleni játékkal kezdte munkáját. Erre sokak szerint szükség is volt, mivel a rutinosabb játékosok, mint például Frank Lampard és John Terry szerint az elődnél, azaz a brazil Luiz Felipe Scolarinál nem voltak elég pörgősek a gyakorlások. "Végig rajtunk tartotta a szemét, és amikor egy picit lankadt a lendület, azonnal közbeszólt" - mondta Lampard.
2009.02.16. 17:30
 
Londonban már nem tartják kizártnak az euróövezet szétesését
Az euróövezet szétesését most már valós lehetőségként taglalják a jelenlegi válság kezeléséről és lehetséges hatásairól Londonban megjelent legújabb elemzések. A Financial Times hétfői kiadásának elemző és kommentárrovatában a gazdasági napilap egyik vezető szemleírója, Wolfgang Münchau annak a véleményének adott hangot, hogy az európai vezetők "rettentő módon" alábecsülték - és továbbra is alábecsülik - a válság méretét. Az európai gazdaság most már a depresszió felé tart, a német hazai össztermék (GDP) éves szintre vetítve - vagyis, ha a tavalyi utolsó negyedévi zuhanás további három negyedéven át ismétlődnék - csaknem 9 százalékos ütemben zuhan.
2009.02.16. 16:54
 
Az ING kiszáll a Forma-1-ből
Az idei költségcsökkentés után az év végén kiszáll a Forma-1-es világbajnokságból a holland illetőségű ING cég, amely a Renault istálló fő-, illetve többek között a Magyar Nagydíj névadó szponzora. A vállalat január végén bejelentette, hogy a gazdasági válság hatására egymilliárd eurós veszteséggel zárta a tavalyi esztendőt, ezért 40 százalékkal csökkenti Forma-1-es befektetéseinek összegét 2009-re, valamint felülvizsgálja a további szerepvállalását. Ezek után jelentette be az ING hétfőn, hogy elhagyja a száguldó cirkuszt. Az ING a Magyar mellett az évadnyitó Ausztrál, továbbá a Belga és a Török Nagydíj főszponzora is.
2009.02.16. 16:36
 
Újabb műtét vár Nestára, az AC Milan olasz labdarúgójára
Újabb műtét vár Alessandro Nestára, az AC Milan világbajnok olasz labdarúgójára. A 32 éves védő július óta nem tudott pályára lépni hátproblémái miatt, sokáig úgy tűnt, a vasárnapi Internazionale elleni városi rangadón ismét bevethető lesz, de egy korábbi edzésen ismét megsérült és most újra kés alá kell feküdnie. Nesta az elmúlt szezonban összesen 29 mérkőzésen lépett pályára. Az Inter elleni, 2-1-re elveszített városi rangadón megsérült David Bekcham ugyanakkor várhatóan ott lehet a Werder Bremen elleni hétközi UEFA Kupa-mérkőzésen, ám a brazil Kaká továbbra is csak a nézőtérről szoríthat társaiért.
2009.02.16. 16:34
 
A KDNP szociális bankot és áfacsökkentést javasol
Egy szociális bank létrehozását és az alapvető élelmiszerek áfájának öt százalékra csökkentését javasolta Semjén Zsolt, a KDNP frakcióvezetője hétfőn napirend előtt a parlamentben. Semjén Zsolt szerint családok tízezrei állnak a csőd szélén, ezért a KDNP nevében azt javasolta, hogy a családtámogató hálózatokon keresztül építsék ki a családok csődvédelmét. Ehhez a célhoz rendeljenek hozzá egy olyan szakosított pénzintézetet, amely szociális bankként lehetővé teszi a hitelek átütemezését, a likviditási problémák áthidalását vagy akár moratórium biztosítását - fejtette ki.
2009.02.16. 16:29
 
 
Eltemették Polgár Dénest, a magyar újságírás doyenjét
Végső nyugalomra helyezték az életének 97. évében elhunyt Polgár Dénes újságírót, a magyar újságírás doyenjét, az MTI volt külpolitikai főszerkesztő-helyettesét hétfőn Budapesten, a Farkasréti temetőben. A ravatalnál Pach Ferenc, az MTI főszerkesztője az 1912-ben született Polgár Dénesről elmondta: dolgozott a Világosság, a Szabad Nép és az Esti Hírlap szerkesztőségében. Ezután az MTI kairói, washingtoni, bonni, végül brüsszeli tudósítójaként tevékenykedett. Közben a hetvenes években A Hét című televíziós műsor főszerkesztője volt - idézte fel az újságíró pályafutásának fontosabb állomásait.
2009.02.16. 16:08
 
 
Bill Clinton szerint Obama "jól indított"
Bill Clinton szerint Barack Obama "jól indította" elnökségét; dicsérte a gazdasági ösztönző csomagot, de figyelmeztetett, hogy a terrorizmus veszélye nem múlt el - a volt amerikai elnök az NBC televíziónak nyilatkozott hétfőn. Clinton azt mondta, Obama és gazdasági csapata kitűnő munkát végzett az ellenzék által bírált 787 milliárd dolláros élénkítő programmal kapcsolatban. Jó törvényjavaslat született, "tekintettel arra, hogy sietniük kellett", és meg kellett kötniük a kompromisszumokat a kongresszusban. Az előző demokrata elnök szerint Amerikának a gazdasági válságon túl a terrorizmus és a tömegpusztító fegyverek problémájával kell megküzdenie.
2009.02.16. 16:07
 
 
Hatalmasak a különbségek az uniós térségek között a munkanélküliségben
Hatalmas különbségek vannak a munkanélküliségben az egyes európai térségek között, az EU hétfőn közzétett, habár 2007-ről szóló statisztikája szerint. Magyarországon az állástalanok aránya kissé meghaladta az uniós átlagot. Eszerint tavalyelőtt, vagyis a legújabb nemzetközi pénzügyi és gazdasági válságot megelőző "utolsó békeévben" a dél-hollandiai Zeeland régióban 2,1 százalékkal mérték a legkisebb, a francia tengerentúli Réunion szigetén pedig 25,2 százalékkal a legnagyobb munkanélküliséget az EU-ban.
2009.02.16. 15:59
 
 
Az eltűnt francia diáklány holttestét találták meg a Dunában
Minden kétséget kizáróan a Budapesten decemberben eltűnt francia diáklány holttestét találták meg a Dunában - közölte a rendőrség hétfőn, miután megkapták az ezt alátámasztó DNS-vizsgálat eredményét. A Budapesti Rendőr-főkapitányság interneten közzétett közleménye szerint a hétfőn elkészült elemzés minden kétséget kizáróan megállapította, hogy a 2008. december 4-én eltűnt 22 éves francia diáklány, Ophélie Bretnacher holttestét találták meg múlt csütörtökön Csepelnél. A rendőrség tájékoztatta a családot a vizsgálat eredményéről. A magyar hatóságok további orvos szakértőket terveznek bevonni az eljárásba, s szakvéleményüktől függően adják ki a lány holttestét a családnak.
2009.02.16. 15:12
 
8 százalékos béremelést követelnek a BKV-szakszervezetek
Nyolcszázalékos béremelést követelnek a BKV szakszervezetei erre az évre; a cég viszont mindössze 2,3 százalékkal növelné dolgozói bérét - közölte Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének szóvivője hétfőn az MTI-vel a bértárgyalás után. A cég vezetőségének hivatalos ajánlata alatta van az Országos Érdekegyeztető Tanács 3-5 százalékos ajánlásának - mondta. A szakszervezetek a keddi tárgyalásra alakítják ki álláspontjukat a munkáltató ajánlatával kapcsolatban - tette hozzá Nemes Gábor. A szóvivő beszámolója szerint a munkáltatónak már múlt csütörtökre kellett volna megtennie idei bérajánlatát.
2009.02.16. 15:10
 
A Fidesz megszorító csomagnak tartja Gyurcsány intézkedéseit
Újabb megszorító csomagnak nevezte a miniszterelnök által bejelentett intézkedéseket Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője a parlamentben. A frakcióvezető az MSZP-s képviselőkhöz fordulva azt mondta: amihez most a nevüket adják, az egy újabb megszorító csomag, amely nem növeli a versenyképességet, nem teszi korszerűbbé Magyarországot és nem biztosítja a felzárkózást, hanem egyetlen hatása lesz, újabb terheket rak azokra, akiknek még van legális, el nem titkolt jövedelmük. Navracsics Tibor szerint ezektől az intézkedésektől nem a gazdaság kifehéredése várható, hanem az, hogy még többen menekülnek majd a szürkegazdaságba.
2009.02.16. 14:55
 
 
Éjfélig lehet választani az egyszerűsített adóbevallást
Hétfőn reggelig 205 ezren kérték az APEH-től, hogy készítse el helyettük szja bevallásukat, az erre vonatkozó nyilatkozatokat éjfélig lehet feladni. Az idén bevezetett egyszerűsített bevallás lényege, hogy az adózó egy nyilatkozattal megbízhatja az APEH-et, hogy a rendelkezésére álló adatok alapján készítse el személyre szóló szja-bevallás ajánlatát. Azoknak, aki élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, egy rövid, egyszerű kérdésekből álló nyilatkozatot kell kitölteniük, amit február 16-ig kell postára adni, vagy elküldeni az ügyfélkapun keresztül. A nyilatkozatban elegendő az azonosításra vonatkozó adatokat kitölteni és a 15 feltett kérdésből megjelölni azokat, amelyek az adózóra vonatkoznak.
2009.02.16. 14:35
 
 
Titokban férjhez ment Salma Hayek
A legnagyobb titokban férjhez ment kislánya apjához Salma Hayek mexikói színésznő, a tényt hétfőn erősítette meg Párizs hatodik kerületének polgármestere. A mexikói híresség és Francois-Henri Pinault francia milliárdos vállalkozó szombaton délelőtt 11 órakor Párizs hatodik kerületében, igen szűk körben mondta ki a boldogító igent - számolt be Jean-Pierre Lecoq polgármester. A tényt a Le Point című, Pianult érdekeltségébe tartozó hetilap is megerősítette. Nyáron még az eljegyzés felbontásáról érkeztek hírek, a pár azonban azóta is gyakran mutatkozott együtt.
2009.02.16. 14:29
 
Átalakul a nyugdíjrendszer
A 13. havi nyugdíj összege beépülne a nyugellátásokba, azt követően pedig az újonnan nyugdíjba vonulók már nem kapnák ezt a járandóságot - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök napirend előtti felszólalásában hétfőn az Országgyűlésben. A kormány javasolja azt is, hogy a nyugdíjszámítást a svájci indexálás megtartása mellett kössék össze a gazdasági növekedéssel - közölte a kormányfő. Hozzátette: ha a gazdaság 2 százaléknál kisebb mértékben növekedne vagy csökkenne, akkor is garantálnák a nyugdíjak reálértékének megtartását, mert a juttatást automatikusan az inflációval korrigálnák.
2009.02.16. 14:13
 
Gyurcsány: a paksi atomerőmű kétszerezze meg a kapacitását
A paksi atomerőmű kapacitásának megkétszerezését javasolja a kormány - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.
2009.02.16. 14:08
 
 
Gyurcsány Ferenc bejelentette az adó-és járulékváltozásokat
A válságkezelő csomag tervezett intézkedéseit ismertette a miniszterelnök parlamenti napirend előtti felszólalásában. Ezek szerint a személyi jövedelemadó 18 százalékos kulcsa 19 százalékra nő, a sávhatár 1,7 millió forintról 3 millió forintra emelkedik. Az általános forgalmi adó 20 százalékos kulcsa 23 százalékra nő, a cigaretta, az alkohol és az üzemanyagok jövedéki adója pedig 3-7 százalékkal emelkedik. Adóalapot növelő, de nem adózó jövedelem lesz a családi pótlék, és ilyenek lesznek a mindenkinek egyformán járó támogatások is: az anyasági, illetve a gyermeknevelési támogatás. A gyedhez fél év helyett 12 hónap munkaviszony kellene a jövőben, és csak annyi időre járna ez a támogatás, amennyi ideig előtte a gyermek édesanyja dolgozott.
2009.02.16. 13:40
 
52%-kal csökkent januárban az új autók eladása Magyarországon
Jelentősen, 52,1 százalékkal csökkent az eladott új autók száma januárban Magyarországon, míg Európában a visszaesés 26 százalékos volt - derül ki a Jato Dynamics nemzetközi autóipari piackutató cég legfrissebb kimutatásából. Európában 2009 januárjában 954.234, míg egy évvel korábban 1.289.598 autót értékesítettek. Magyarországon a tavaly januári 12.466 autóhoz képest, az idén csak 5.967-et adtak el. Az összeállítás szerint Európában minden egyes piacot jelentős csökkenés jellemzett idén januárban a tavalyi év első hónapjához képest. A franciáknál volt a legkevésbé érezhető a krízis, ahol a csökkenés mindössze 7,9 százalékos volt. A legtragikusabban Izlandot érinti még mindig a válság, ahol a piacesés 88,1 százalékos volt januárban.
2009.02.16. 13:00
 
 
A Fidesz-KDNP kivonul Gyurcsány évindító beszédéről
Kivonulnak a fideszes és a KNDP-s képviselők Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfői évindító parlamenti beszédéről - mondta Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője az MTI-nek. A délelőtti frakcióülésen a képviselők abban maradtak, hogy nem változtatnak az eddigi gyakorlaton és kivonulnak a miniszterelnök napirend előtti beszédéről - mondta a helyettes szóvivő. A miniszterelnök a gazdaságélénkítő program részleteit - az adó-, a szociális-, a nyugdíj-, a foglalkoztatási rendszer átalakítását és a közjogi csomag elemeit - ismerteti majd napirend előtti felszólalásában.
2009.02.16. 12:40
 
 
MNB: az államadósság a GDP 73 százaléka volt tavaly
A GDP 73 százalékára nőtt az államháztartás bruttó, konszolidált, névértéken számított adóssága 2008 végére, míg nettó finanszírozási igénye a GDP 3,1 százalékát tette ki tavaly - közölte a Magyar Nemzeti Bank hétfőn. A pénzügyi számlák előzetes adatai alapján a háztartások pénzügyi megtakarítása, nettó finanszírozási képessége a GDP 0,8 százalékát érte el 2008-ban.
2009.02.16. 12:35
 
 
Justin Timberlake a legstílusosabb amerikai férfi
A legstílusosabb férfinak választotta Justin Timberlake-et az amerikai GQ férfimagazin. A magazin márciusi számában jelenik majd meg a 10 legstílusosabb amerikai férfit felvonultató ranglista, amelynek első helyét idén Justin Timberlake érdemelte ki. A magazin szerint az énekes komoly hatással bír magára a divatra, és megvan a bátorsága ahhoz, hogy kockáztasson, és olyan új trendeket teremtsen, mint a kalapok, a háromrészes öltönyök, vagy éppen a vékony nyakkendők viselete. Timberlake - akinek már több éve fut saját, William Rast márkanévre keresztelt ruhakollekciója - a modell Kate Mosst tartja igazi divatikonnak.
2009.02.16. 12:30
 
A szavak segítenek kezelni érzelmeinket
Könnyíti a stressz feldolgozását, ha szavakba öntjük érzelmeinket - igazolja amerikai agykutatók tanulmánya sok naplóíró, költő és dalszerző régi tapasztalatát. Matthew Lieberman, a Los Angeles-i Kalifornia Egyetem munkatársa az Amerikai Tudományos Társaságok Szövetségének (AAAS) éves találkozóján számolt be eredményeikről. Az agykutató elmondta, hogy amikor az érzelmeket szavakká formáljuk, az érzelmi önkontrollért is felelős agyi területhez fordulunk, ez pedig szabályozza a szorongást. Lieberman funkcionális mágneses rezonanciás készülékkel (fMRI) követte, hogy a tanulmányban résztvevők agyának éppen mely régiói működnek élénken.
2009.02.16. 11:43
 
 
Március 30-tól készül a vb-re a jégkorong-válogatott
Március 30-tól készül a svájci világbajnokságra a magyar jégkorong-válogatott. A szövetség tájékoztatása szerint a keret április 9-ig Budapesten edzőtáborozik, miközben 2-án a Papp László Arénában, majd 3-án Miskolcon a finn, 6-án és 7-én Káposztásmegyeren a norvég együttessel mérkőzik meg. Háromnapos szünet után április 13. és 18. között az olaszországi Cavalesében lesz magaslati edzőtábor. Az együttes április 20-án indul Svájcba, 22-én Sierre-ben felkészülési meccset vív a tavaly világbajnok oroszokkal.
2009.02.16. 11:40
 
 
Nem találtak bombát az Árkád bevásárlóközpontban
Nem találtak bombát a készenléti rendőrség tűzszerészei az Árkád bevásárlóközpontban Budapesten, amelyet hétfőn délelőtt egy ismeretlen telefonáló bombafenyegetése miatt kellett kiüríteni - közölte a rendőrség. A telefonáló ellen közveszéllyel való fenyegetés miatt eljárás indul - mondta Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Az Örs vezér téren található bevásárlóközpontba visszatérhetnek a vásárlók - tette hozzá.
2009.02.16. 11:27
 
 
A Fővárosi Közgyűlés elfogadta a forrásmegosztási rendeletet
Három fideszes kerületi vezető elutasítása mellett elfogadta a Fővárosi Közgyűlés a főváros és a kerületek közti ez évi forrásmegosztási rendeletet hétfőn rendkívüli ülésen. A háromfős MDF-frakció sem a téma tárgyalásánál, sem a szavazásnál nem jelent meg a közgyűlésben, noha korábban Katona Kálmán frakcióvezető-helyettes azt nyilatkozta, hogy várhatóan megszavazzák a rendeletet, mivel a kerületeknek szükségük van az így felosztott pénzre, illetve, mert törvény szabályozza a megosztást. Hasonlóképpen nem vett részt a szavazásban, illetve az ülésen sem jelent meg Tarlós István Fidesz-frakcióvezető.
2009.02.16. 10:45
 
A Veszprémben megkéselt Zarko Sesum hétfőn távozik a kórházból
Távozik a veszprémi megyei kórházból Zarko Sesum, az MKB Veszprém kézilabdázója, a szerb válogatott tagja hétfőn - tájékoztatta Rácz Jenő, az egészségügyi intézmény főigazgatója az MTI-t. A sportoló további kórházi kezelésre már nem szorul, állapota járó betegként kontrollálható - mondta a főigazgató. Zarko Sesum súlyos arc- és szemsérülésekkel került kórházba. Rácz Jenő közölte: Ivan Pesic, a veszprémi csapat kapusa, horvát válogatott még kórházi kezelésre szorul. Neki az egyik veséjét kellett kivenni, ám olyan jó állapotban van, hogy már arról is ő dönthet, hogy hol veszi igénybe a továbbiakban a kórházi ellátást.
2009.02.16. 10:40
 
Halálra úsztatta férjét egy amerikai nő
Gondatlan emberölés vádjával fogják elítélni azt az amerikai asszonyt, aki múlt év júniusában halálra "edzette" 73 éves férjét. A 41 éves Christine Newton-John negyvenháromszor akadályozta meg, hogy az úszástól kimerült férfi elhagyja a medencét. A hosszúra nyúlt "úszólecke" nyomán James Mason szívrohamot kapott és meghalt. Egy rendőrtisztnek gyanús lett a dolog, különösen azért, mert már korábban is érkezett panasz az asszonyra, hogy bántalmazza férjét. Végül egy térfigyelő kamerán talált videofelvétel buktatta le a nőt, aki a tárgyaláson kénytelen volt bűnösnek vallani magát a képek láttán. Csupán azért nem gyilkosságért kell felelnie, mert a távoli felvételről nem hallatszott, miket mondott férjének.
2009.02.16. 10:00
 
 
Beckham: nehezemre esne visszatérni a Galaxyhez
David Beckham úgy fogalmazott, hogy nehezére esne visszatérni a Los Angeles Galaxyhez, amennyiben átigazolása jelenlegi labdarúgócsapatához, az AC Milanhoz nem sikerülne. Az angol középpályás, aki kölcsönben szerepel az olasz sztárgárdában, már többször jelezte, hogy szívesebben maradna, de az amerikai klub ragaszkodik ahhoz, hogy a megbeszélt időpontban, március elején visszatérjen. A Galaxy álláspontját erősíti az is, hogy az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vezetői által adott pénteki határidőig nem sikerült megállapodniuk a feleknek.
2009.02.16. 09:51
 
 
Gyengült a forint
Gyengült a forint, az eurót 300,85/301,00 forinton jegyezték hétfőn reggel a budapesti bankközi piacon, szemben a péntek délutáni 298,90/299,15 forinttal. Változatlanul a régiós hatásokra alakul a forint árfolyama, ezek közül is elsősorban a zlotyt követi. A régiós devizák a befektetői kockázatvállalási hajlandóság csökkenése, a térség egészére vonatkozó recessziós jelek, és az euró/dollár keresztárfolyam változásainak hatására gyengülnek. A zloty közel két százalékos, a cseh korona közel másfél százalékos veszteséggel nyitott. A kereskedők szerint a vártnál rosszabb japán GDP adat - több más kedvezőtlen ázsiai GDP adattal együtt - mozdította meg a piacot a dollár erősödése felé.
2009.02.16. 09:30
 
 
Összeütközött egy brit és egy francia atom-tengeralattjáró
Összeütközött az Atlanti-óceán mélyén egy brit és egy francia atom-tengeralattjáró - írta haditengerészeti forrásokra hivatkozva a hétfői The Sun. A legnagyobb brit tömeglap értesülése szerint a balesetben, amely "február 3-án vagy 4-én történt", a Vanguard nevű brit és a Le Triomphant francia tengeralattjáró ütközött egymással. Mindkét hajó nukleáris meghajtású, és atomfegyvereket hordoz. A beszámoló szerint mindazonáltal sugárzó anyag nem szivárgott ki egyik tengeralattjáróról sem, és személyi sérülés sem történt. A hajók egymással össze nem függő küldetéseket teljesítettek, és a The Sun brit haditengerészeti forrásai szerint "több millió az egyhez" volt az esélye annak, hogy az Atlanti-óceán ugyanazon pontján találkozzanak.
2009.02.16. 09:25
 
 
Lincoln a legjobb amerikai elnök a történészek szerint
A legendás 16. amerikai elnök, a rabszolgaságnak véget vető Abraham Lincoln volt a legjobb elnök vezető amerikai történészek szerint - közölte friss felmérésének eredményét a C-SPAN kongresszusi hírtelevízió. A C-SPAN 65 történész véleményét összegezte, akik Barack Obama kivételével az elnöki posztot betöltő mind a 42 személyt rangsorolták 10 szempont alapján. Értékelték egyebek mellett, mekkora volt az elnökök erkölcsi tekintélye, hogyan kezelték a válságokat, milyen teljesítményt nyújtottak a nemzetközi kapcsolatokban, illetve a gazdaság terén. A most leköszönt George W. Bush csak a 36. a rangsorban.
2009.02.16. 09:10
 
 
KSH: az ipari termelés 23,3 százalékkal csökkent decemberben
Az ipari termelés 2008 decemberében 19,6 százalékkal esett az előző év azonos időszakához viszonyítva, munkanaphatástól megtisztítva 23,3 százalékkal csökkent - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az adatok megegyeznek a február elején közölt előzetes számokkal. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index decemberben 15,1 százalékkal mérséklődött. Tavaly az év egészében az ipari termelés volumene 1,1 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2007-ben.
2009.02.16. 09:05
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 29., Czink 71.
Szávay Ágnes egy helyet javítva egy héttel ezelőtti helyezésén a 29. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda kilenc pozíciót javítva a 71.
2009.02.16. 08:59
 
 
Hugo Chávez újraindulhat a venezuelai elnöki tisztségért
Újraindulhat az elnöki tisztség megszerzéséért Hugo Chávez, a tíz éve hatalmon lévő venezuelai elnök, miután a vasárnapi népszavazáson a polgárok többsége megszavazta az ezt lehetővé tevő alkotmánymódosítást. Tibisay Lucena, a venezuelai választási bizottság elnöke közölte helyi idő szerint vasárnap, néhány órával az urnák zárása után, hogy a részvételi arány 70 százalékos volt. A szavazatok 94 százalékának összeszámlálása alapján a szocialista államfő által kezdeményezett alkotmánymódosítást a szavazók 54 százaléka támogatta voksával, és 46 százaléka ellene volt. Lucena szerint a fennmaradó voksok összeszámlálása érdemben nem módosíthatja a népszavazás végeredményét.
2009.02.16. 08:48
 
 
Rosszul lett egy BKV-busz sofőrje és autókkal ütközött a Váci úton
Autókkal ütközött össze egy BKV-busz hétfő kora reggel Budapest XIII. kerületében, a Váci úti felüljárónál, miután a sofőr rosszul lett; a balesetben senki sem sérült meg - tájékoztatta a BKV fődiszpécsere az MTI-t. A busz utasokat nem szállított, az éjszakai járatból átszerelő gépjármű a 30-as vonalon közlekedett volna - közölte. A buszsofőrt infarktus gyanújával kórházba szállították. A helyszínelés ideje alatt rendőrök irányították a forgalmat.
2009.02.16. 08:40
 
50 méter magas lószobor fogadja majd az Angliába vonattal érkezőket
Egy hatalmas, 50 méter magas hófehér lószobor üdvözli néhány éven belül azokat, akik a kontinens felől vonattal érkeznek Angliába. A gigantikus szobrot a délkelet-angliai Ebbsfleetnél (Kent grófság) fogják felállítani. Ennek a városnak az új nemzetközi vasútállomására érkeznek majd a Párizst Londonnal a La Manche-alagúton összekötő Eurostar szupervonatok. A helybeli lakosoktól a 49 éves Turner-díjas Mark Wallinger terve kapta a legtöbb szavazatot. Egyértelműen utal a nemzeti sportra, közérthető, de igen egyszerű alkotás, emiatt nyerte el sokak tetszését.
2009.02.16. 07:51
 
 
Gyurcsány Ferenc évindító beszédével kezdődik a tavaszi ülésszak
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök évindító beszédével és Bácskai János fideszes képviselő mandátumigazolásával kezdődik ma az Országgyűlés tavaszi ülésszaka. Az ülés kezdetén - a mandátumigazolás után - leteszi a képviselői esküt Bácskai János. A fideszes képviselő nyerte a ferencvárosi időközi választást, amelyet Gegesy Ferenc SZDSZ-es képviselő lemondása miatt írtak ki. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök napirend előtti felszólalásában ismerteti a kormány által tervezett lépéseket. Erre a felszólalás időtartamától függően reagálhatnak 5-5, vagy 8-8 percben a frakciók.
2009.02.16. 07:15
 
Serie A: az Internazionale nyerte a milánói csúcsrangadót
Az éllovas Internazionale egy góllal nyert az AC Milan ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának milánói csúcsrangadóján, vasárnap este. Eredmények: Internazionale-AC Milan 2-1 (2-0). Gól: Adriano (28.), Stankovic (42.), illetve Pato (70.). Az állás: 1. Internazionale 24 42-17 56 pont, 2. Juventus 24 39-21 47, 3. AC Milan 24 41-25 45, 4. Fiorentina 24 35-23 42, 5. Genoa 24 35-25 41, 6. AS Roma 24 36-31 40.
2009.02.16. 07:05
 
 
Enyingi garázdaság: őrizetben újabb két gyanúsított
Újabb két gyanúsítottat vett őrizetbe a rendőrség az egyik enyingi benzinkútnál szombat este történt csoportos garázdaság ügyében; a bűncselekmény kapcsán már kilencen vannak őrizetben - közölte az MTI-vel a rendőrség. A legutóbb őrizetbe vett két férfi este önként jelentkezett a siófoki rendőrkapitányságon. Onnan Székesfehérvárra szállították őket, ahol több órán keresztül tartott a meghallgatásuk - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szombat este az enyingi benzinkútnál egyikük születésnapját ünnepelte egy 15-20 fős társaság. A rendőrséget fél nyolckor értesítették arról, hogy a töltőállomáshoz több autóval érkező ismeretlenek megtámadták őket, mire ők védekezni kezdtek.
2009.02.16. 07:00
 
 
Hiddink a 2010-es vb után visszavonul
A 2010-es, dél-afrikai világbajnokság után vissza akar vonulni a labdarúgástól Guus Hiddink, az orosz válogatott szövetségi kapitánya, a Chelsea frissen kinevezett trénere. A 62 éves holland szakember - egy múlt heti megállapodás után - az idény végéig vezeti a londoni sztárcsapatot, de párhuzamosan megtartja munkáját Oroszországban is. "Azt hiszem, a 2010-es vb-t követően felhagyok az edzősködéssel. Azután már csak a Harley Davidsonommal foglalkozom, és valószínűleg a Nike nagykövete leszek" - mondta a Sunday Mirror című lapnak, hozzátéve, hogy tervei között szerepel a tanzániai szegények megsegítésével foglalkozó projekt támogatása is.
2009.02.16. 06:55
 
 
A golyó általi halálról a méreginjekcióra váltanak Kínában
A halálbüntetés kíméletesebb módja mellett döntöttek az északkelet-kínai Liaoning tartományban, ahol a golyó általi halál helyett ezentúl a tartomány egész területén méreginjekcióval végzik ki az elítélteket. Liaoningban eddig 14 városból hatban gyakorolták a golyó általi kivégzést, jóllehet a humánusabbnak tartott méreginjekciót a tartományban már 2001 novemberében is alkalmazták - magyarázta Vang Csen-hua, a tartományi legfelsőbb bíróság elnöke. A bírósági tisztségviselők szerint a méreginjekció a halálraítéltek és hozzátartozóik számára is elfogadhatóbb. A kivégzésnek ez a módja kevesebb fájdalommal jár, és az elítélt félelmét is csökkenti - mondta Mou Zsuj-csin, az Északkeleti Egyetem jogi karának docense.
2009.02.15. 20:45
 
 
Iszinbajeva megjavította a világ legjobb fedettpályás eredményét
Jelena Iszinbajeva olimpiai és világbajnok rúdugró minden idők legjobb fedettpályás eredményével győzött vasárnap a Donyeckben rendezett meghívásos atlétikai viadalon. Az orosz versenyző, aki 5,05 méterrel tartja a - szabadtéri - világrekordot, először 4,97-re javította saját tető alatti legjobbját, melyet tavaly ugyanitt ért el, majd második kísérletére átvitte az 5 métert is. Az abszolút csúcsot tavaly augusztus 18-án, a pekingi nyári játékokon ugrotta. A nemzetközi sportági szövetség 2001 óta nem vezet külön fedettpályás és szabadtéri rekordot.
2009.02.15. 19:40
 
 
Női kézilabda BL: újabb győri győzelem
Továbbra is százszázalékos a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, miután a második fordulóban, vasárnap nyert a vendég montenegrói Podgorica ellen. Női BL, középdöntő, II. csoport, 2. forduló: Győri Audi ETO KC - Buducnost Podgorica (montenegrói) 31-27 (15-14). A magyar együttes a jövő szombaton a román Valcea otthonában lép pályára a csoport rangadóján. Az állás: 1. Viborg 4 pont (70-50), 2. Hypo NÖ 4 (63-54), 3. Koprivnica 0 (56-63), 4. Ikast 0 (48-70)
2009.02.15. 18:56
 
 
A kormányfői poszt váltogatásáról gondolkodik a Kadima Izraelben
A kormányfői poszt váltogatásáról konzultálnak Izraelben a választást kis előnnyel megnyerő, de a stabil kormány megalakítására valószínűleg nem képes Kadima párt vezetői. A rotációs forgatókönyv értelmében elképzelhető, hogy mind Cipi Livni (a Kadima párt vezetője), mind Benjámin Netanjahu (a Likud párt első embere) két-két évet töltene el a kormány élén. Erre már volt példa az izraeli politika történetében: nyolcvanas évek közepén Simon Peresz munkapárti és Jichak Samir likudos politikus töltötte be felváltva a miniszterelnöki posztot.
2009.02.15. 18:30
 
 
Romániában növelik a rendőrök számát
Romániában a közbiztonság fenntartása és a bűnüldözés hatékonyabbá tétele érdekében növelik a rendőrök számát, a rendőri állomány 30 százalékát akarják "kiküldeni a terepre" - jelentette be Dan Nica román belügyminiszter. Nica azt is bejelentette, hogy az általa vezetett minisztérium hamarosan kidolgoz egy olyan törvénytervezetet, amely korlátozza a fegyverviselés szabályait. A belügyminiszter azt követően határozott így, hogy Romániában az elmúlt hónapban több fegyveres rablás történt. A legsúlyosabbak közé számít egy brassói pénzváltó kirablása, itt két személy életét vesztette. Kolozsváron lőfegyverekkel felszerelkezett ismeretlen tettesek mintegy 60 ezer eurónak megfelelő pénzösszeget vittek el egy bankból.
2009.02.15. 18:25
 
A Szvat-völgyi tálibok tűzszünetet hirdettek a béketárgyalások idejére
Tíznapos egyoldalú tűzszünetet hirdettek a pakisztáni kormánnyal folyó béketárgyalások idejére a tálib lázadók a Szvat-völgyben - jelentette be egy szóvivőjük. A szóvivő szerint a tűzszünet vasárnaptól lenne érvényes, a lépéssel jó szándékukat akarják jelezni. Ugyancsak jó szándékuk jeleként értékelendő, hogy nem sokkal korábban szabadon engedtek egy fél évvel ezelőtt túszul ejtett kínai mérnököt. Viszont fenntartják maguknak a jogot arra, hogy ha a tűzszünet idején megtámadják őket, visszavágjanak - tette hozzá Muszlim Hán.
2009.02.15. 17:36
 
 
Tavaly több mint öt százalékkal nőtt a bűncselekmények száma Budapesten
Budapesten tavaly az előző évhez képest több mint öt százalékkal nőtt az ismertté vált bűncselekmények száma, ezzel egyidejűleg a nyomozások eredményessége és a felderítési arány 3 százalékkal csökkent (45 , illetve 38,6 százalékra) - tudta meg az MTI fővárosi politikusoktól. Az összefoglaló bűnügyi statisztikai adatok szerint a 2007-es 99,3 ezerről több mint 104 ezer ismertté vált budapesti bűncselekmény között 11 százalékkal nőttek a vagyon elleni bűncselekmények, ezek száma mintegy 75 ezer. A csaknem 38 ezer lopáson belül 18 ezer körüli a gépkocsikkal kapcsolatos. A zsebtolvajlások száma 14 százalékkal nőtt, és megközelítette a 4.300-at.
2009.02.15. 17:18
 
Norvég rali: Sébastien Loeb sikere
Az utóbbi öt évben világbajnok Sébastien Loeb nyerte a Norvég ralit, a 12 futamos vb második versenyét. A francia pilóta az évadnyitó Ír ralin is győzött. Loeb mögött két finn autóversenyző, Mikko Hirvonen és Jari-Matti Latvala lett a második, illetve a harmadik. A versenyen két magyar páros is indult: a Norvég rali honlapja szerint Szabó Gergő a 24., míg Pénzes Zsolt a 30. lett. A vb pontverseny állása a második futam után (még tíz van hátra): 1. Loeb 20 pont, 2. Hirvonen 14, 3. Daniel Sordo (spanyol, Citroen WRC) 12. Következik: Ciprus rali (Március 12-15.).
2009.02.15. 17:15
 
 
Férfi kézilabda BL: Veszprém-León 28-26
Az MKB Veszprém vasárnap, hazai közönség előtt 28-26-ra legyőzte a spanyol Ademar Leónt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában. A magyar csapat először lépett pályára azóta, hogy egy hete halálra késelték román beállósát, Marian Cozmát, illetve megsebesítették a kapus horvát Ivan Pesicet és az irányító szerb Zarko Sesumot. Férfi BL, középdöntő, III. csoport, 1. forduló: MKB Veszprém - Ademar León (spanyol) 28-26 (14-13). A Veszprém jövő vasárnap Montpellier-ben lép pályára. A kvartettből az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.
2009.02.15. 16:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158[2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista