2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Járhatóak a főutak Budapesten, folyik a hóeltakarítás
A fokozódó hóesés és a hidegebb idő jelentős kihívást jelentett az éjszaka a Fővárosi Közterület-fenntartó munkatársainak, ennek ellenére biztosították szerdán hajnalra a fővárosi főutak járhatóságát, a BKV minden járata elindult - mondta Horváth László, az FKF Zrt. helyettes szóvivője az MTI-nek. Mintegy 73 járművel takarítják Budapesten a hókotrók főutakat, de a járdák tisztításához továbbra is várják a hómunkások jelentkezését. Kedden délután 350 hómunkást tudtak felvenni. A helyettes szóvivő elmondta, hogy a fővárosban kedden 22 órától erősödött fel a hóesés, saját méréseik szerint szerdán 3 óráig 15 centiméternyi hó esett. A meteorológiai előrejelzések alapján arra számítanak, hogy szerdán eláll a havazás - tette hozzá.
2009.02.18. 06:55
 
 
Obama aláírta a gazdasági ösztönző csomagot
Barack Obama amerikai elnök kedden Denverben ünnepélyesen aláírta az általa kezdeményezett 787 milliárd dolláros gazdaságélénkítő csomagtervet, amely az amerikai gazdaság válságból való kilendítését, munkahelyek millióinak létesítését célozza. Obama az aláírási ceremónia előtt új reményről, a válság befejeződésének nyitányáról beszélt. A Fehér Ház www.recovery.gov címmel weboldalt nyitott, ahol mindenki nyomon követheti, mire költi el a kormány a gigantikus összeget.
2009.02.17. 21:50
 
Május 10-én lesz a polgármester-választás Pécsett
Május 10-én, vasárnap lesz az időközi polgármester-választás Pécsett - közölte a helyi választási bizottság keddi döntését Papp Judit, a helyi választási iroda vezetője. A 152 ezer lakosú baranyai megyeszékhely 125 ezer választópolgára március 13-ig kapja meg a választási értesítőket és az ajánlószelvényeket, a jelöltek bejelentésének határideje pedig április 17. Ahhoz, hogy valaki jelölt lehessen, 2 ezer ajánlószelvényt kell összegyűjtenie. A választásra azért van szükség, mert Tasnádi Péter szocialista polgármester január 27-én elhunyt.
2009.02.17. 18:50
 
 
Juliette Binoche táncol a Sydneyi Operaházban
Táncol és énekel is az Oscar-díjas francia Juliette Binoche az In-I című előadásban, amelyben Akram Khan indiai-brit táncos-koreográfussal lép színpadra szerdától a Sydneyi Operaházban. A különös, kétszemélyes darab már megjárta Európa és Észak-Amerikai számos színházát a déli kontinens előtt, ahol most 10 estén át lesz látható. A hetven perces show egyik oszlopa a tánc, amellyel a Csokoládé és Az angol beteg sztárja először került közelebbi kapcsolatba. Partnere, Akram Khan viszont az In-I kedvéért tanult meg gitározni és prózai szövegeket előadni, valamint tangóleckéket is vett.
2009.02.17. 18:40
 
 
Tombol a tél Európában
Európa-szerte súlyos gondokat okoz a tél a közlekedésben. A sűrű havazás miatt hétfőn Csehország-szerte több száz baleset történt, amelyek következtében négy személy meghalt és több tucatnyian sérüléseket szenvedtek. Szlovákiában a Magas-Tátrában már néhány napja fokozott lavinaveszély van, és a hegyi mentők felszólították a turistákat, hogy csak az arra kijelölt területeken síeljenek, csak az ellenőrzött gyalogutakat használják, és még sötétedés előtt térjenek vissza szálláshelyeikre. Romániában déltől szerda reggelig sárga jelzésű - vagyis a legenyhébb - hóviharriadó van érvényben nyolc erdélyi megyében.
2009.02.17. 18:27
 
F1: Gondok az új rendszerrel a Ferrarinál
Komoly gondjai akadtak a Forma-1-es Ferrarinak az új mozgásienergia-visszanyerő rendszerrel, azaz a KERS-sel a csapat bahreini tesztjén. Kimi Räikkönennek, az együttes világbajnok finn pilótájának nagy szerencséje volt, hogy még időben ki tudott állni a boxba, ahol a szerelők több mint három órán keresztül javították a hibát. "Az egyetlen pozitívum az volt a dologban, hogy képesek voltunk megoldani a vészhelyzetet" - jelentette ki a Ferrari illetékese. Az olasz istállónak nem igazán sikerült jól a bahreini tesztelés, mivel a múlt héten homokvihar miatt két napig egy kört sem tehettek meg a vörös kocsik.
2009.02.17. 18:15
 
 
Orbán: ez a reménytelenség csomagja
A reménytelenség, a lemondás és a beletörődés csomagjának nevezte Orbán Viktor a miniszterelnök által bejelentett intézkedéseket. A Fidesz elnöke a honlapjára felkerült videóban beszélt az intézkedéscsomagról, pártja keddi elnökségi ülése után. "Ez a lemondás, a beletörődés, szóval ez a reménytelenség csomagja" - fogalmazott Orbán Viktor, aki szerint az elnökségi ülés legfontosabb napirendi pontja éppen a hétfőn bejelentett intézkedéscsomag volt.
2009.02.17. 18:00
 
 
Március 1-jétől megszűnhet a napi standolás
Március 1-jétől megszűnhet a kötelező napi standolás a vendéglátóiparban; az MTI úgy tudja, hogy az MSZP és a Fidesz az erről szóló javaslatról már a napokban megállapodhat. Az MTI információi szerint a szocialisták azzal keresték meg a Fideszt, hogy egyeztessenek a napi standolás megszüntetéséről, amit korábban a Fidesz nevében Pelczné Gáll Ildikó és Szatmáry Kristóf és a szocialista Ujhelyi István is kezdeményezett. Szatmáry Kristóf az MTI-nek megerősítette, hogy lesz egyeztetés ebben a témában a Fidesz és az MSZP között.
2009.02.17. 17:41
 
 
Romlást vár Brüsszel az uniós munkapiacon
Az év első hónapjában a korábbiaknál jóval élesebben reagált az európai uniós munkapiac a nemzetközi gazdasági válságra, és a következő hónapokban tovább romlik a helyzet, véli kedden kiadott foglalkoztatási jelentésében az Európai Bizottság. A brüsszeli testület jelezte, hogy ezentúl havi rendszerességgel adja ki foglalkoztatási figyelőjét. A kiadvány adatai szerint idén várhatóan a balti államok, Írország, Spanyolország és Nagy-Britannia után Magyarországon csökken legnagyobb mértékben a foglalkoztatás, valamivel meghaladva az uniós átlagot is. Figyelmeztet a szöveg arra is, hogy más nagy tagállamokban, köztük Németországban is a helyzet gyorsabb romlása várható.
2009.02.17. 17:27
 
Lezárult az Oscar-szavazás
Az Oscar-szavazás lezárult: az amerikai filmakadémia tagjainak kedden délutánig kellett visszajuttatniuk szavazólapjaikat, amelyek összesítéséből végül február 22-én kiderül, ki kap idén Oscar-díjat. A szavazólapokat 5810 tagnak küldték ki január 28-án - számolt be az akadémia honlapja. A voksokat a PriceWaterhouseCoopers könyvvizsgáló céghez kellett beküldeni, ahol a számlálás után a nyertesek nevét egy-egy lepecsételt borítékba zárják. Csupán a szavazatokért felelős Brad Oltman és Rick Rosas tudja majd az eredményt, mielőtt a borítékokat a nyilvános ceremónián felbontanák.
2009.02.17. 17:08
 
PwC: az adóreform átcsoportosítást jelent, az adóteher nem változik
A miniszterelnök által hétfőn bejelentett adóreform átcsoportosítást jelent a jövedelmi adók irányából a vagyoni és fogyasztási adók felé, a teljes adóterhet lényegében nem érinti - mondta Erdős Gabriella, a PricewaterhouseCoopers (PwC) adótanácsadással foglalkozó cégtársa kedden Budapesten. A kormány elképzeléseiről a PwC adószakértője úgy vélte: az adórendszer átalakítása csak korlátozottan javítja az ország versenyképességét. Jelentős versenyelőny akkor lenne elérhető, ha csökkenne a teljes adóteher, amely jelenleg a GDP 44,9 százalékára rúg Magyarországon. Összehasonlításképpen Csehországban 39,9 százalék, Szlovákiában 31,7 százalék, Lengyelországban pedig 38,9 százalék a mutató értéke - tette hozzá.
2009.02.17. 17:05
 
 
Idén 128 milliárdot, jövőre pedig 740 milliárdot mozgatna meg a kormány
Idén 128 milliárd forintot, jövőre pedig 740 milliárdot mozgatna meg a kormány adó-, és járulékrendszer átalakításával. Az idei átrendezés semleges hatású, jövőre viszont azzal számol a kabinet, hogy mínusz 13 milliárd forint lesz az átalakítások egyenlege - tudta meg kormányzati forrásból az MTI kedden. Az MTI információi szerint a kormány úgy kalkulál, hogy 2009-ben 81 milliárd forinttól esik el a költségvetés a munkáltatói járulék 5 százalékpontos csökkentésével, amely az idén a minimálbér kétszereséig érvényes, július 1-től. A magánszemélyek különadójának idei megszüntetése 10 milliárd, az szja sávhatár, -adókulcs, valamint az adójóváírás változása pedig 35 milliárd forintjába kerül a büdzsének.
2009.02.17. 17:00
 
Nem változnak az idén az APEH kiemelt vizsgálati területei
Nem változnak az idén az adóhivatal kiemelt vizsgálati területei, a tavalyi évhez hasonlóan fokozottan ellenőrzik például az újonnan alakuló vállalkozásokat, a jövedelem-, illetve nyereségminimum alatt vallókat, a magánszemélyek vagyongyarapodását és továbbra is nagy hangsúlyt kap a feketefoglalkoztatás kiszűrése - derült ki a hivatal idei ellenőrzési irányelveit ismertető keddi sajtótájékoztatón. Szikora János, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) elnöke hangsúlyozta: az APEH a válságra tekintettel nem szüneteltetheti ellenőrzési, végrehajtási tevékenységét.
2009.02.17. 16:15
 
 
Szilikonos mellekkel tilos a boksz!
Hazája szövetsége nem adott versenyengedélyt Sarah Blewden brit bokszolónak, mert szilikonimplantátum van a melleiben. A monokli.com internetes szaklap szerint a szigetországi amatőr bokszszervezet a nemzetközi szabályokra hivatkozva tagadta meg a licencet a 25 éves Blewdentől, aki előtt a szakértők szerint szép karrier állt volna a sportágban. Blewden nevetségesnek tartja a döntést, és orvosai szakvéleményét hangoztatja, amely szerint a keblei nem túlméretezettek, az implantátumok biztonságosak, nem repednek szét.
2009.02.17. 15:52
 
 
Bajnai: a válság miatt több forrás kell a vállalkozásoknak
A válság hatására több forrást kell fordítani a vállalkozások direkt támogatására, ezt a célt szolgálja az uniós eszközök átcsoportosítása is - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kedden az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottsága ülésén. Bajnai Gordon az Új Magyarország Fejlesztési Terv átdolgozását - többi között - azzal is indokolta, hogy a világban megváltozott a helyzet, így szükségessé vált a forrásfelhasználására vonatkozó elképzelések tényekhez való igazítása. Emlékeztetett: a kormány már korábban a válság kapcsán 260 milliárd forint uniós forrás átcsoportosításáról döntött.
2009.02.17. 15:30
 
Immár nem a mély az ideális férfihang
Immár nem a bársonyosan mély az ideális férfihang egy most nyilvánosságra hozott németországi tanulmány szerint. Az ítéletalkotás hitelességét alátámasztja, hogy a tanulmányt több hónapig tartó kutatások, illetve számtalan, természetesen nők körében végzett felmérés eredményeként az ország egyik leghíresebb hangelemzője - ráadásul maga is hölgy -, Vivien Zuta készítette. A kutatások, illetve a felmérések rádöbbentették arra, hogy a mély hang immár nem a vonzó férfi legfőbb fonetikai jegye. Sőt mi több, arra is rá kellett jönnie, hogy a nők számára nem annyira a hang mélysége - illetve magassága - a meghatározó, hanem annak stílusa, a kiejtés és a hanglejtés.
2009.02.17. 15:18
 
 
Veres: 2014-től lesz ingatlanadó
Az ingatlanadót 2011-től kívánja előkészíteni a kormány 2014. évi bevezetéssel, kedvezményeket érvényesítve a 62 évnél idősebb nyugdíjasoknál és az összeg 50 százalékának levonhatóságát biztosítva a személyi jövedelemadóból - jelentette be Veres János pénzügyminiszter a keddi kormányszóvivői tájékoztatón. Kérdésre válaszolva a pénzügyminiszter elmondta: a kormány saját eszközeit felhasználva a forint stabilizálása érdekében mindent meg fog tenni. A természetbeni juttatásokat nem kívánja korlátozni az adóváltoztatások révén a kormány, ugyanakkor el kívánja érni, hogy minden juttatás után a munkáltatók fizessenek közterhet.
2009.02.17. 14:41
 
 
Veres: az adórendszerben az élőmunka terhei csökkennek
Július 1-jétől a vállalkozások eddigi 32 százalékos terhe 27 százalékra csökken a minimálbér kétszereséig, jövőre már a teljes bérre érvényesíthető ez a változtatás - mondta Veres János pénzügyminiszter. Az idén az adóátrendezés összege 130 milliárd forintot, jövőre 740 milliárdot jelent - közölte a pénzügyminiszter. Hozzátette azt is, hogy a tehercsökkenés jövőre a vállalkozásoknak 280 milliárd forintos megtakarítást hoz. A személyi jövedelemadó alsó kulcsa júliustól 18 százalékról 19 százalékra emelkedik, a sávhatár évi 1,7 millióról 2,2 millióra nő, jövőre 3 millióra, a felső kulcs 38 százalékra nő a jelenlegi 36 százalékról, a különadó kiiktatása mellett.
2009.02.17. 14:12
 
 
Elbocsátották a vesztegetéssel gyanúsított BKV-ellenőröket
Azonnali hatállyal elbocsátották állásából a vesztegetéssel gyanúsított négy BKV-ellenőrt - közölte Kiricsi Karola, a közlekedési cég szóvivője. A BKV azután döntött a szombaton őrizetbe vett négy jegyellenőr elbocsátásáról, hogy a bíróság megállapította: megalapozott a velük szemben megfogalmazott gyanú - mondta. Kiricsi Karola hétfői nyilatkozata szerint szigorúbb lesz ezentúl a BKV-ellenőrökre vonatkozó felvételi követelmény és a munkájukat is jobban vizsgálja a társaság. A szóvivő arról is beszámolt, hogy a jegyellenőröket ezentúl "beépített bliccelőkkel", úgynevezett próbavásárlókkal ellenőrzik. Az MTI kérdésre válaszolva hozzátette, hogy kiválasztásukat már megkezdte a BKV.
2009.02.17. 14:07
 
APEH: nem változnak az idén a kiemelt vizsgálati területek
Nem változnak az idén az adóhivatal kiemelt vizsgálati területei, a tavalyi évhez hasonlóan fokozottan ellenőrzik például az újonnan alakuló vállalkozásokat, a jövedelem-, illetve nyereségminimum alatt vallókat, a magánszemélyek vagyongyarapodását és továbbra is nagy hangsúlyt kap a feketefoglalkoztatás kiszűrése. Szikora János, az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) elnöke elmondta: az ellenőrzések célja, hogy jogkövetésre ösztönözze, s az adócsalástól elrettentse az adózókat, továbbá biztosítsa az államháztartás adóbevételeit. Az APEH arra törekszik, hogy mindenhol jelen legyen, ahol az adókikerülés kockázata nagy, a jogkövetőeket ugyanakkor békén hagyja.
2009.02.17. 14:03
 
 
Több háztartásnak van internete, mint vezetékes telefonja
Több háztartásnak van internet-hozzáférése, mint vezetékes telefonja, bár az otthon netező háztartások 8,5 százalékában továbbra is tárcsázni kell a világhálóra való csatlakozáshoz - közölte a KutatóCentrum és a MASMI Hungary Piackutató Intézet. Minden második magyar háztartás rendelkezik internet-hozzáféréssel, minden további tizedik pedig fél éven belül tervezi annak bevezetését. A leggyakoribb a kábeles elérés - az otthoni internetkapcsolattal rendelkezők 43 %-a csatlakozik így a világhálóra -, ezt követi az ADSL-kapcsolat 34 százalékos részesedéssel. A netező háztartások 8,5 %-a azonban továbbra is betárcsázós, modemes internetet használ, míg 6,9 % mobiltelefonon keresztül internetezik.
2009.02.17. 13:57
 
 
A Fidesz benyújtja a "három csapás törvényt"
Jelentősen szigorítaná a harmadjára visszaeső, erőszakos bűncselekményt elkövetők büntetését a "három csapás törvény", amelyet kedden nyújt be a Fidesz a parlamentnek - jelentette be Répássy Róbert jogi kabinetvezető és Lázár János, a rendészeti bizottság fideszes elnöke. Az amerikai mintán alapuló javaslat lényege, hogy aki háromszor követ el erőszakos, személy elleni bűncselekményt, az a harmadik esetben a büntetési tétel maximumának a kétszeresét kaphatja, ha pedig ez meghaladja a 20 évet, akkor ténylegesen életfogytig tartó szabadságvesztést kell kiszabni a bírónak - mondta el Répássy Róbert.
2009.02.17. 13:34
 
Áprilistól a szlovák képviselőknek is meg kell fújniuk az alkoholszondát
Áprilistól a szlovák parlament képviselőinek is meg kell majd fújniuk az alkoholszondát, ha autóvezetőként közúti baleset résztvevői lesznek; a képviselői mentesség ilyen értelmű korlátozásáról kedden döntött a szlovák törvényhozás. Az autót vezető szlovák képviselőknek eddig baleset esetén - függetlenül attól ki idézte elő - mentességükre hivatkozva joguk volt elutasítani a szonda megfújását. Áprilistól kezdve a szonda elutasítása szabálysértésnek, kihágásnak minősül, amiért a képviselőt éppúgy megbüntethetik, mint az egyszerű állampolgárt.
2009.02.17. 13:15
 
 
Ausztria csak 2011 után kívánja megnyitni munkaerőpiacát Kelet-Európa előtt
Ausztria csak két év múlva kívánja teljesen megnyitni munkaerőpiacát a közép- és kelet-európai uniós országok előtt, addig szándékában áll fenntartani a korlátozásokat. A kormány keddi ülésén felhatalmazta Michael Spindelegger külügyminisztert, hogy értesítse a brüsszeli bizottságot arról az elhatározásról, amely szerint az alpesi ország 2011-ig élni kíván a korlátozás intézményi lehetőségével. A most megerősített szándékot eleve belevették a decemberben megalakult új nagykoalíciós - szociáldemokrata-néppárti - kormány programjába.
2009.02.17. 12:55
 
 
Túlsúlyos és keveset mozog a magyarok többsége
A magyarok 56 százaléka tartja magát túlsúlyosnak, közülük 18 százalék próbálkozik fogyókúrával, ami Európában messze a legalacsonyabb arány - tárta fel a Nielsen piackutató vállalat 52 országban - köztük Magyarországon - végzett felmérése. Ötszáz magyart kérdeztek meg interneten, a válaszokból kiderült, hogy a fogyókúrázók 16 százaléka próbálkozik diétás tablettákkal és italkeverékekkel, miközben hasonló körben az európai átlag 6 százalék. Az orvos által felírt gyógyszer viszonylag kedvelt és ismert eszköz a diétázók között, mert a megkérdezettek 7 százaléka említi, míg földrészünk átlaga 3 százalék. Az egészségesebben étkezni kívánó magyarok közül legtöbben a csokoládé, a cukor és a zsíros ételek fogyasztását korlátozzák.
2009.02.17. 12:55
 
 
Milan-delegáció tárgyal Beckham eladásáról
Egy egész delegáció utazik a közeli napokban az AC Milantól a Los Angeles Galaxyhez, hogy megállapodjék az amerikaiakkal David Beckham elengedéséről - az olasz sajtó szerint. Az angol sztárfutballista jelenleg kölcsönszerződés alapján játszik a milánóiaknál, s elvben március 9-én vissza kellene térnie egyesült államokbeli csapatához, ám mind a játékos, mind az AC Milan az Itáliában maradást szorgalmazza. A La Gazzetta dello Sport keddi írása szerint az olasz kormányfő, Silvio Berlusconi tulajdonolta lombard futballklub vezető képviselői első lépésben azt akarják elérni a Los Angeles Galaxy irányítóinál, hogy Beckham legalább nyárig, a bajnoki idény végéig futballozhasson Milánóban.
2009.02.17. 12:35
 
 
Megkezdődtek a magyar-amerikai tárgyalások a guantánamói foglyokról
Megkezdődtek a magyar-amerikai tárgyalások a guantánamói foglyok jövőjéről, elvben Magyarország is fogadhat be egykori rabokat, konkrétumokról azonban még nem állapodtak meg - mondta Szelestey Lajos külügyi szóvivő. A guantánamói foglyok befogadásával kapcsolatban Clint Williamson utazó nagykövet tárgyalt múlt pénteken Budapesten Várkonyi László szakállamtitkárral. "Puhatolódzó" látogatásán az amerikai diplomatát Göncz Kinga külügyminiszter is fogadta. A tárgyalásokon konkrétumokról nem esett szó, amerikai részről nem érkezett semmilyen felkérés, nem volt szó arról sem, hogy Magyarország hány foglyot tudna befogadni.
2009.02.17. 11:56
 
Több mint 10 százalékot esett az OTP
Több mint 10 százalékkal 2.105 forintra esett az OTP részvények ára kedden délben, a papírok tőzsdei kereskedését néhány percre szüneteltették.
2009.02.17. 11:54
 
Fidesz: a kormány késve ismerte fel az adócsökkentés szükségességét
Csak a válság hatására beszél a kormány arról, hogy szükség van adó- és járulékcsökkentésre - mondta Tállai András fideszes képviselő a napirend előtti felszólalások sorában kedden. Feltette a kérdést: miért tétlenkedett a kormány idáig? A gazdaságban egy későn meghozott döntés sokkal nagyobb károkat tud okozni, mint egy időben meghozott, de nem annyira kidolgozott döntés - fejtette ki. A 2010-ben bevezetendő ötszázalékos járulékcsökkentés mértéke alacsony, mert a környező országokban az élő munka terhei 12-16 százalékkal kevesebbek, mint Magyarországon - jelentette ki.
2009.02.17. 10:40
 
 
Újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe a veszprémi késelés ügyében
Újabb gyanúsítottat vett őrizetbe Marian Cozma veszprémi kézilabdázó meggyilkolásával kapcsolatban a rendőrség - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. P. Gábort a megyei nyomozók hétfőn, Budapesten fogták el. A nyomozás eddigi eredményei alapján a férfi összefüggésbe hozható a múlt vasárnap elkövetett támadással - mondta el Beleznay Ágnes sajtóügyeletes. Hozzátette: a férfit kedden kihallgatják a Marian Cozma és két társa ellen elkövetett bűncselekmények ügyében. A rendőrség várhatóan előterjesztést tesz P. Gábor előzetes letartóztatására. Az országos rendőrfőkapitány szerint az ügyben lesznek további őrizetbe vételek.
2009.02.17. 10:38
 
 
Zuschlag: 1998-tól változott meg a politikai ifjúsági szervezetek támogatása
Zuschlag János szerint 1998-ban változott meg a politikai ifjúsági szervezetek pályázati támogatási rendszere; az egykori szocialista politikus a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon kedden tett vallomásában azt mondta, hogy a pályázatokon azt megelőzően egyaránt nyertek a bal- és a jobboldali ifjúsági szervezetek. 1998-ig senkinek nem szúrt szemet, hogy a politikai ifjúsági szervezetek sikeresen pályáztak a Gyermek és Ifjúsági Alapprogramhoz (GYIA) - mondta az elsőrendű vádlott az ellene és tizenöt társával szemben folytatott perben. 1998-tól a jogszabályváltozások megteremtették a civilszervezetek támogatási rendszerét, ebből azonban kizárták a politikai ifjúsági szervezeteket.
2009.02.17. 10:10
 
 
Az IMF vezetője 2010 elejére várja a válságból való kilábalást
A nemzetközi pénzügyi rendszer még jó ideig nem lesz egészséges állapotban, ezért fokozni kell a bankok támogatását és az ezzel kapcsolatos nemzetközi együttműködést is - nyilatkozta az IMF vezérigazgatója. Dominique Strauss-Kahn szerint a világgazdasági válság 2010 elejére fejeződhet be, de ha elmaradnak a szükséges intézkedések, akkor a válság elhúzódhat. "2009 mindenképpen nehéz év lesz" - mondta. Teljesen rendbe kell tenni a bankok könyveit, de ez nem halad elég gyorsan. Nyugtalanító, hogy amit az országok e téren elhatároznak, az jó irányban mutat, csak nem mennek eléggé messze (a végrehajtásban). Ez vonatkozik a bankokkal kapcsolatos nemzetközi együttműködésre is - tette hozzá.
2009.02.17. 10:01
 
 
Fokozottan ellenőrzik mától a biztonsági öv használatát
A biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszer használatát ellenőrzik fokozottan a rendőrök a közutakon a ma kezdődő és csütörtökig tartó nemzetközi közlekedésbiztonsági kampány részeként; a rendőrökkel együtt a Nemzeti Közlekedési Hatóság munkatársai a járművek műszaki állapotát ellenőrzik. Az országos akciót az európai közlekedésrendészeti szervek hálózata, a Tispol szervezi és ehhez a magyar rendőrség is csatlakozott. A magyar rendőrség szerint - mint azt honlapjukon is közzétették - a biztonsági öv és gyermekbiztonsági rendszer használata hazánkban még mindig alacsony, elmarad a régebbi uniós tagállamok átlagától.
2009.02.17. 09:25
 
KSH: tavaly 5,1 százalékkal csökkent az építőipari termelés
Tavaly 5,1 százalékkal csökkent az építőipari termelés volumene a 2007. évi 14,8 százalékos visszaesés után - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Az építőipari termelés volumene 2008 decemberében kiigazítatlan adatok alapján 5,5 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 3,2 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban. Tavaly decemberben szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva az építőipari termelés 0,6 százalékkal haladta meg az előző havit. Az építőipari termelés 2008 novemberében kiigazítatlan adatok alapján 2,7 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.
2009.02.17. 09:05
 
 
A forint új negatív árfolyamrekordot állított be
Az eurót 308,70 forintnál is jegyezték reggel a bankközi kereskedelemben, a forint ezzel új negatív árfolyam rekordot állított be. A jegyzés hétfőn 304,75 forintig jutott, majd délután 303 forint körüli szintre korrigált. A nemzetközi kereskedelemben az éjszaka 304 forint körül jegyezték az eurót. Az európai nyitást követően a forint és a zloty egyaránt meredek gyengülésbe kezdett. A zloty közel két százalékot veszített árfolyamából, míg a cseh korona erősödéssel nyitott, majd fordulatot vett és szintén gyengülni kezdett. Az euró folytatja árfolyam vesztését a dollárral szemben: az EKB referencia árfolyama hétfőn 1,2765 dollárra esett a pénteki 1,2823 dollárról, kedden reggel pedig már 1,26 dollár közelében jegyezték az uniós devizát.
2009.02.17. 08:45
 
 
Jelentősen csökkent a német vendégek száma 2008-ban a Balatonnál
Jelentősen, mintegy 16%-kal csökkent a német vendégek száma 2008-ban a Balatonnál; a németek így az összes balatoni vendég 10,2%-át, míg a külföldi vendégek 36,5%-át adják a térségben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Szintén, csaknem 10%-kal kevesebben látogattak a Balatonhoz Ausztriából is; az onnan érkező turisták így az összes vendég 4,3 százalékát, míg a külföldi vendégek 15%-át adták. A KSH adataiból ugyanakkor kiderül, hogy kétszer többen érkeztek a Balatonhoz Bulgáriából, valamint Ausztráliából, mintegy harmadával többen Csehországból, Horvátországból, Lengyelországból és az Egyesült Államokból, emellett a belgiumi, hollandiai, norvégiai és romániai vendégforgalom növekedése is számottevő.
2009.02.17. 08:10
 
 
FA Kupa: az Arsenal magabiztosan jutott tovább
Az Arsenal hazai pályán magabiztosan legyőzte Gyepes Gábor csapatát, a másodosztályú Cardiff Cityt, s ezzel bejutott az angol labdarúgó FA Kupa nyolcaddöntőjébe. A magyar hátvéd nem játszott a mérkőzésen. Eredmény: Arsenal-Cardiff City (II.) 4-0. Az Arsenal a Burnleyvel találkozik a nyolcaddöntőben. A döntetlennel végződött párharcok esetében újrajátszás dönt a továbbjutásról.
2009.02.17. 07:55
 
 
Módosult Karadzic vádirata, kétrendbeli népirtással vádolják
Immár két rendbeli népirtással vádolja Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnököt a hágai Nemzetközi Törvényszék (NT). A törvényszéki testület hétfő este tájékoztatott arról, hogy jóváhagyta a vádlott módosított vádiratát. A vád továbbra is 11 pontból áll, de már két pontban szerepel benne a népirtás bűntette. Az egyik a boszniai háborúban, 1992. folyamán elkövetett bűncselekményekre vonatkozik, a másik kifejezetten az 1995 júliusában történt srebrenicai mészárlásra. Míg az eddigi vádirat 41 települést sorolt fel, a módosított bűnlajstrom 27-re szűkítette azon települések körét, ahol elkövethették a vádlott terhére rótt bűncselekményeket.
2009.02.17. 07:50
 
A pénz segít leszokni a dohányzásról
A pénz segít leszokni a dohányzásról - írja a Népszabadság. A lap keddi számában ismertetik a New England Journal of Medicine cikkét, amely egy kutatás tapasztalatai alapján jutott erre a következtetésre. Az ismertetett esetben egy amerikai cég 750 dollárt ajánlott fel cigarettával felhagyó dolgozóinak. A programban 900 résztvevő volt, aki napi egy dobozzal szívott, kétharmaduk férfi. Tizenöt százalékuk egy év elteltével sem füstölt, szemben a hasonló, jutalom nélkül leszokók körében tapasztalt 5 százalékos aránnyal.
2009.02.17. 07:40
 
Nem indítanak bűnvádi eljárást Michael Phelps ellen
Bizonyítékok hiányában nem indítanak bűnvádi eljárást a pekingi olimpia nyolcszoros úszóbajnoka, Michael Phelps ellen, akivel szemben kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt folytattak vizsgálatot a hatóságok. Phelps ellen azután indított vizsgálatot Dél-Carolinában a Richland megyei rendőrség, hogy a News of the World című brit lap közölt egy fotót, amelyen a sportoló egy marihuána fogyasztására alkalmas vízipipát tart a szájához. Az írás szerint a fotó tavaly novemberben készült, amikor Phelps váratlanul megjelent a dél-karolinai egyetem diákjainak házibuliján. Phelps elismerte, hogy a fotó valódi, egyben bocsánatot kért mindenkitől. A rendőrfőnök a vizsgálat lezárása után közölte, hogy nincs elegendő bizonyíték a bűnvádi eljárás elindításához.
2009.02.17. 07:25
 
 
80 járművel takarítják a főutakat Budapesten a havazás miatt
A havazás ellenére járhatók a főutak Budapesten, a BKV járatai is közlekednek, de kisebb késések előfordulhatnak - mondta Fuchs Tamás, a Fővinform ügyeletese az MTI-nek. Közlése szerint a főútvonalakon nincsenek veszélyes szakaszok, a kisebb utcákban havas az útburkolat, könnyen megcsúszhatnak az autók. A BKV-járatok mindenütt elindultak, minden megállóba megérkeznek, de kisebb késések előfordulhatnak. Horváth László, az FKF Zrt. helyettes szóvivője az MTI-vel azt közölte, hogy mintegy 80 járművel takarítják Budapesten főutakat a Fővárosi Közterület-fenntartó speciális járművei, így az intenzív havazás ellenére a főutak járhatók, de a járdák tisztításához hómunkások jelentkezését várják.
2009.02.17. 07:15
 
 
Tilos fényképezni a brit rendőröket
Gondolja meg jól, aki a londoni rendőrökről kíván fényképet készíteni ! Az új brit terrorizmusellenes törvény hétfői életbe lépésével ezentúl tilos a brit rendőröket és katonákat fényképezni - ez ellen azonnal tiltakozott is 200 fotós a Scotland Yard központja előtt. A tiltakozók szerint így a rendőri visszaéléseket és a tüntetéseket sem tudják "megörökíteni". Szerintük a rendőrök amúgy is gyanakvóak velük szemben, és mostantól még kevésbé hagyják majd őket dolgozni. Nem tiltja törvény a nyilvános helyen való fényképezést, de a fotósok arról panaszkodnak, a rendőrök zaklatták őket, ha repülőterek, kormányépületek körül dolgoztak.
2009.02.17. 06:50
 
Reneszánsz maskarás mulatság
Farsang idején a főúri udvarokban, a városokban és a falvakban is megünnepelték a tavaszvárás ősi, pogány szokásokból táplálkozó ünnepét.
2009.02.16. 20:01
 
 
Olaszország nem fogad be rabokat Guantánamóból
Olasz állampolgárok nincsenek a guantánamói különleges amerikai börtönben, ezért Olaszország nem fogad be onnan rabokat, amikor az intézményt bezárják - jelentette be hétfőn egy vezető kormánypárti politikus. Gianfranco Fini, a képviselőház elnöke abból az alkalomból foglalkozott a kérdéssel, hogy Rómában találkozott Nancy Pelosival, az amerikai képviselőház elnökével. "Amennyire én tudom, nincsenek olasz állampolgárok Guantánamóban. Így abszolút kizárható, hogy a börtön bezárásának bármiféle következménye is lenne Olaszországra" - mondta.
2009.02.16. 19:45
 
 
Cipi Livni komoly területi engedményeket adna a palesztinoknak
A kormányalakítási megbízatásra számító Cipi Livni izraeli politikus szerint komoly területi engedményeket kell tenni a palesztinoknak a békéért cserében. "Fel kell adnunk Izrael Földjének a felét" - jelentette ki hétfőn Jeruzsálemben, az egykori bibliai Izraelre utalva, amely magába foglalta az ország jelenlegi területén kívül a megszállt Ciszjordániát és a Gázai övezetet is. A visszavonulás ezekről a területekről azért is hasznos lenne, mert segítene fenntartani Izrael állam zsidó jellegét - hangoztatta Livni, amerikai zsidó vezetőkkel találkozva.
2009.02.16. 19:41
 
 
Gyurcsány Ferenc: nem ígérek könnyű utat
Az adó-, a szociális és a nyugdíjrendszer átalakításáról, a patrióta gazdaságpolitikáról beszélt Gyurcsány Ferenc hétfő esti, több televízióban is elhangzott beszédében. A miniszterelnök a tervezett lépések kapcsán azt hangsúlyozta: nem ígér könnyű utat, nehéz vállalkozásra hívja az embereket. Gyurcsány Ferenc úgy fogalmazott, bátorítani kívánják az embereket, hogy ne ijedjenek meg, ne próbáljanak elbújni, elmenekülni a gondok elől, mert a válság úgyis utolér mindenkit. A kérdés csak az, hogy reményvesztett, vagy tettre kész embereket talál - hangoztatta. A miniszterelnök szerint az ő dolga az, hogy világosan megmondja, a válság enyhítése és az ország megerősítése érdekében milyen intézkedéseket fognak hozni, mik a tervei a kormánynak.
2009.02.16. 19:29
 
 
A Chrysler elnöke nem remél autópiaci fellendülést
Jim Press, a Chrysler autógyár elnöke szerint az amerikai autópiaci kereslet a jelenlegi recesszió után még évekig nem fog visszatérni a korábbi évek szintjére. Press úgy látja, hogy az amerikai autóeladások éves szinten 10 millió körül állapodnak meg. Ez viszont szakértők szerint több gyártót is gyorsan kiszoríthat a piacról. A Chrysler elnöke azt mondta a USA Today című napilap hétfői számában megjelent nyilatkozatában, hogy az idén várható 10 milliós kereslet nem rendellenesség, "el kell fogadni, hogy ez a helyzet, és helyt kell állni". Mint hozzátette, eljöhet még az a nap, amikor 2009 januárjára is úgy fognak visszaemlékezni, mint a "régi szép időkre".
2009.02.16. 19:04
 
 
Megválasztották a Költségvetési Tanács tagjait
Nagy többséggel, ellenszavazat nélkül választotta meg az Országgyűlés hétfőn a Költségvetési Tanács elnökét és tagjait. Kopits Györgyöt a Költségvetési Tanács elnökét 360 igen szavazattal, egy tartózkodással fogadta el a Ház. Obláth Gábort 359 igen szavazattal, egy tartózkodással fogadták el a képviselők, Török Ádám pedig 361 igen szavazattal, egy tartózkodás mellett kapott bizalmat. A szavazás után a Költségvetési Tanács tagjai letették az esküt. Kopits György és Obláth Gábor a hétfői nappal lemondta az MNB Monetáris Tanácsában betöltött tagságukról, ezzel szüntetve meg az összeférhetetlenséget - jelentette be az elnöklő Lezsák Sándor (Fidesz).
2009.02.16. 19:01
 
Medgyessy: a bejelentett reformok iránya jó, mértéke nem
A Gyurcsány Ferenc által bejelentett intézkedések iránya jó, mértéke nem - mondta a Klubrádió Kontra című műsorában Medgyessy Péter volt miniszterelnök, aki szerint nem kellene tagadni, hogy "megszorításokra szükség van". Utalt rá: maga a kormányfő jelentette be pár hete, hogy a bevételcsökkenés miatt a költségvetés pozíciója rosszabb, ugyanakkor ez a program a megszorítások mellett a munkahelyek megőrzését, újak teremtését is célul tűzte. "Nem nagyon szeretem azokat a programokat, ami ezer tételhez nyúl hozzá. (...) Én sokkal jobbnak tartottam volna, hogyha néhány, nagyon jól fókuszált területre irányult volna az intézkedéscsomag" - mondta Gyurcsány Ferenc hivatali elődje.
2009.02.16. 18:52
 
Veres: az adóintézkedések hatása semleges a költségvetésre
Mind a bejelentett idei, mind a jövő évi adóintézkedések a költségvetésre semleges hatásúak - jelentette ki Veres János pénzügyminiszter Budapesten nemzetközi sajtótájékoztatón. A pénzügyminiszter közölte: éves szinten a jövedéki adó emelése 40 milliárd forintot, az áfa emelése 245 milliárdot hoz a költségvetésnek, emellett a vállalati béren kívüli juttatások, azaz a cafetéria egyes tételeinél a kedvezmények és a mentességek változtatása 200 milliárd forint bevételt jelent. A személyi jövedelemadó alsó sávjának kiterjesztése évi 1,7 millióról 3 millióra ugyanakkor éves szinten 200 milliárddal csökkenti a költségvetés bevételét, illetve a lakosság terheit - magyarázta Veres János.
2009.02.16. 18:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157[2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista