2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
A Világbank 3 százalékos visszaesést jósol Magyarországnak
Az idén körülbelül 3 százalékkal eshet vissza a magyar gazdaság a Világbank pénteken Varsóban közzétett előrejelzése szerint. Hat másik közép-kelet-európai országnak, Lengyelországnak, Csehországnak, Szlovákiának, Romániának, Szlovéniának és Bulgáriának zéró és 2 százalék közötti növekedést, a balti államoknak 5-7 százalék közötti GDP-csökkenést jósol a nemzetközi pénzintézet. Egyszersmind sürgette az európai országokat, hogy védjék meg a gazdasági növekedésben és a szegénység elleni küzdelemben két évtized alatt elért eredményeket Kelet-Európában.
2009.02.20. 11:54
 
Beckham ellen tüntettek a Galaxy-drukkerek
Nem látnák szívesen David Beckhamet a Los Angeles Galaxy szurkolói: az AC Milanban kölcsönjátékosként szereplő angol futballista áruló lett az amerikai drukkerek szemében. A Daily Mail című brit napilap képes beszámolót közölt a Galaxy legutóbbi edzőmérkőzéséről, amelyen a szurkolók transzparensekkel és pólókkal üzentek korábbi kedvencüknek, nincs szükség rá és ne is térjen vissza az Egyesült Államokba. Az angol válogatott középpályás január elején érkezett kölcsönbe a milánóiakhoz azzal a feltétellel, hogy március 9-ig vissza kell térnie a Galaxyhoz, melyhez még több mint három évig szerződés köti. Február elején aztán az Olaszországban eddig kitűnően játszó futballista nyíltan kijelentette, hogy maradni akar.
2009.02.20. 11:53
 
Peresz egységkormány érdekében győzködte Netanjahut és Livnit
Simon Peresz izraeli elnök igyekezett meggyőzni a két nagy izraeli párt vezetőjét, hogy alakítson egységkormányt, amelyet Benjamin Netanjahu vezetne, különben zsákutcába kerülhet a békefolyamat a palesztinokkal. Az államfő péntek délelőtt jeruzsálemi hivatalában fogadta Netanjahut, a jobboldali Likud vezetőjét. Ezt követően Netanjahu riválisával, Cipi Livni külügyminiszterrel, a jobbközép Kadima párt vezetőjével tárgyalt. A két megbeszélés tartalmáról egyelőre nem közöltek részleteket. Bárhogy alakul is az egyeztetési kísérlet, az államfőnek a következő napokban Netanjahut kell megbíznia kormányalakítással, mert a parlamentben neki és a hozzá csatlakozó erőknek van többségük.
2009.02.20. 11:45
 
 
Újraindul a termelés a FIAT több üzemében, 8 ezer dolgozót visszahívnak
Olaszországban kezdenek beérni a használt autók lecseréléséhez nyújtott állami támogatás gyümölcsei. A FIAT-nál pénteken közölték, hogy a kereslet élénkülése miatt visszahívnak nyolcezer dolgozót, akiket korábban átmenetileg elküldtek. A dolgozókat eredetileg csak március végén akarták visszahívni. Az összeszerelés három gyárban indul újra, Torinóban, Melfiben és Termini Imeresében, ahol a FIAT kisebb autóit gyártják. A kormány február elején hagyta jóvá azt az 1,7 milliárd eurós, járműipar támogató keretet, amelyből az állam 1500 eurót ad mindenkinek, akik elöregedett autóját újra cseréli.
2009.02.20. 11:32
 
 
Már 11 millió forintos a nyomravezetői díj a kiskunlacházi gyilkosság ügyében
Bencze József országos rendőrfőkapitány tízmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel pénteken annak, aki érdemi információval szolgál a kiskunlacházi gyilkosság ügyében; Kiskunlacháza polgármestere már korábban felajánlott egymillió forintot a nyomravezetőnek. Tavaly november 23-án egy tizennégy éves lányt öltek meg Kiskunlacházán, a település művelődési háza közelében lévő ligetben. Az országos rendőrfőkapitány pénteken úgy döntött, hogy - mivel a polgármester által felajánlott egymillió forintos nyomravezetői díj a mai napig nem hozott eredményt -, ezért további tízmillió forinttal megemeli a nyomravezetői díjat - közölte a rendőrség.
2009.02.20. 11:30
 
 
Gyurcsány: a munkahelyek megőrzése és létrehozása a cél
A világgazdasági válságban meg kell őrizni az ország működőképességét és javítani kell a versenyképességet, mindkét célhoz munkahelyeket kell megtartani, illetve létrehozni - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanács plenáris ülésén. Hangsúlyozta, hogy segélyből és szociális juttatásból nem lehet egy országot talpon tartani. Azonnali megállapodásra tett javaslatot a válság kezelésének négy alapelvéről. "Szögezzük le, hogy nem teszünk olyan lépéseket, amelyek súlyosbíthatják a válságot, olyanokat, amelyek rövid távon szűkítik a foglalkoztatást, és nem kezelünk válságot hitelből" - mondta. Negyedik pontként említette az adócsökkentési lépésekkel megegyező kiadáscsökkentési intézkedéseket.
2009.02.20. 10:45
 
 
Sme: aláírásgyűjtés indult az MKP-ben Csáky Pál leváltására
Aláírásgyűjtés indult a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjában Csáky Pál elnök leváltására - derül ki a Sme című szlovák lap pénteki összeállításából. Az újság úgy tudja: az MKP rimaszombati járási szervezetében 25-en írták alá azt a petíciót, amely Bugár Béla visszatérését követeli az MKP élére. Hasonló petíció készül a galántai járásban, s a tőketerebesi és a nagymihályi járásban is beszédtéma lett ez. Mede Vencel, a párt pozsonyi területi választmányának elnöke jelezte, hogy a májusi pártkongresszuson javasolni akarja Csáky leváltását. Bárdos Gyula alelnök természetesnek tartja, hogy a párt élén történt vezetőcsere következtében elégedetlenség is ütötte fel a fejét. Az MKP-nak szerinte most a inkább az EP-választásra kellene összpontosítania.
2009.02.20. 10:10
 
 
Átadták az osztrák hatóságok Raffaelt és Némethet
Átadták az osztrák hatóságok a magyar nyomozóknak a veszprémi Cozma-gyilkosság két gyanúsítottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt. A két zárt kisbusz Hegyeshalomnál lépte át a határt, a gyanúsítottakat a veszprémi rendőr-főkapitányságra szállították. Az MTI tudósítója a helyszínről azt jelentette, hogy a két mikrobusz rendőri felvezetéssel, nem sokkal 11 óra előtt érkezett a megyei rendőr-főkapitánysághoz, majd a főkapun keresztül az udvarra hajtott. Váradi Piroska, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy a két gyanúsított kihallgatása azonnal megkezdődött. Vallomásaik ismeretében, egyéb bizonyítékokra alapozva, lehet majd kezdeményezni a bíróságon - ügyészi indítványra - előzetes letartóztatásba helyezésüket.
2009.02.20. 09:50
 
Németország kész Kelet-Európa válságba jutott országainak megsegítésére
Az Európai Unió kész pénzügyi-gazdasági válság által különösen erősen sújtott kelet-európai országok megsegítésére, erősítette meg egy pénteken megjelent nyilatkozatban Joaquín Almunia, az EU pénzügyi biztosa. Az Európai Bizottság képviselője a Financial Times Deutschlandnak (FTD) nyilatkozva arra reagált, hogy Angela Merkel német kancellár előző nap kijelentette: Németország érdekelt a válság sújtotta kelet-európai országok megsegítésében, és ezzel kapcsolatban a Nemzetközi Valutaalap (IMF) bevonásával multilaterális támogatást javasol. Ebből kiindulva a német kormány nem zárkózik el az IMF megerősítése elől, ha ez szükségessé válik, idézte az újság a kancellárt.
2009.02.20. 09:45
 
 
A reálkereset 2008-ban 0,7 százalékkal nőtt
A reálkereset 2008-ban 0,7 százalékkal nőtt - a fogyasztóiár-index 6,1 százalékos növekedése mellett 2007-hez viszonyítva - közölte a KSH. Tavaly a bruttó átlagkeresetek összességében 7,5 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 6,8 százalékkal haladták meg az előző évit. Az elmúlt év január-novemberében a reálkeresetek 0,9 százalékkal nőttek - a fogyasztóiár-index 6,3 százalékos növekedése mellett 2007 január-novemberhez viszonyítva. A bruttó átlagkeresetek 2007-ben összességében 8,0 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 2,8 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a reálkereset - a fogyasztóiár-index 8,0 százalékos növekedése mellett - 4,8 százalékkal csökkent. Az alkalmazásban állók száma 2008-ban átlagosan 2 millió 763 ezer volt.
2009.02.20. 09:10
 
 
Villamossal ütközött össze egy autó a Jászai Mari térnél
Összeütközött az amerikai nagykövetség egyik autója egy villamossal pénteken reggel a Jászai Mari térnél; az Oktogon és a Moszkva tér között autóbuszok szállítják a 4-es és a 6-os villamosok utasait. Papp Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta, az amerikai nagykövetség egyik személyautója ütközött egy villamossal nem sokkal 8 óra előtt. Az autóban védett személy nem utazott, a balesetben személyi sérülés nem történt. Szántó Ferenc, a BKV fődiszpécsere arról tájékoztatott, hogy a baleset miatt nem járnak a villamosok az Oktogon és a Moszkva tér között, autóbuszokkal pótolják őket. A Budáról Pestre vezető egyik forgalmi sávot a helyszínelés idejére a rendőrök lezártak, emiatt nagy a torlódás.
2009.02.20. 08:30
 
Obama első külföldi útján Kanadába látogatott
Barack Obama amerikai elnökként első külföldi látogatásán az Egyesült Államok legnagyobb kereskedelmi partneréhez, Kanadába utazott csütörtökön, ahol Stephen Harper miniszterelnökkel megállapodott: a két ország szorosan együttműködik a gazdasági növekedés helyreállításában. Obama biztosította Harpert, hogy az Egyesült Államok erősíteni akarja a kereskedelmi kapcsolatokat Kanadával, nem pedig gyengíteni. Arról is beszélt, hogy az amerikai kongresszus által elfogadott gazdasági ösztönző csomagnak nincs olyan eleme, amely ezzel a szándékkal ellentétes volna.
2009.02.20. 08:15
 
 
Két vállra fektette a tolvajt a dzsúdós háztulajdonos
Betörők, vigyázat! Lehet, hogy a ház ura járatos a harcművészetben, akárcsak az a német férfi, akit megpróbáltak kirabolni. A 25 éves betörő szerdán az éj leple alatt lopódzott be egy ház nyitott ajtaján. Éppen az emeleti hálószobából kezdte kirámolni az ékszereket, amikor felfedezte a ház tulajdonosa. A brémai rendőrség csütörtöki beszámolója szerint nem tartott sokáig az egyenlőtlen küzdelem. A 39 éves házigazda ugyanis néhány ügyes fogással leterítette a betolakodót, majd átadta a Lüneburg közelében fekvő helyszínre kiérkező rendőröknek. A gyanúsítottnál kés volt, és feltehetőleg nem ez volt az első betörése - közölték az illetékesek.
2009.02.20. 07:55
 
 
Pénteken adják ki az osztrák hatóságok Raffaelt és Némethet
Ma adják át az osztrák hatóságok a magyar nyomozóknak a veszprémi Cozma-gyilkosság két gyanúsítottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság arról nem adott tájékoztatást, hogy melyik határátkelőnél és hány órakor adják át a két fogvatartottat a veszprémi nyomozóknak. Raffael Sándor és Németh Győző Veszprémbe szállítását követően azonnal megkezdődik mindkettőjük kihallgatása, s vallomásaik ismeretében (és egyéb bizonyítékokra alapozva) lehet majd kezdeményezni a bíróságon - ügyészi indítványra - az előzetes letartóztatásba helyezésüket.
2009.02.20. 07:45
 
Rendőri védelmet kérnek a patikáknak
Fokozottabb rendőri védelmet kért a közforgalmú gyógyszertáraknak a Magyar Gyógyszerészi Kamara a rendészeti minisztertől és az országos rendőrfőkapitánytól - írta a Népszava. A lap pénteki száma szerint a kérést a kamara azzal indokolja, hogy az utóbbi két és fél hónapban öt fegyveres patikarablás volt, ami azt mutatja, hogy egyre gyakoribbak az ilyen támadások. Az országos főkapitány válaszlevelében ígéretet tett a rendszeres járőrözésre a patikák környékén, és arra kérte a a fővárosi és megyei kapitányokat, mérjék fel a kiemelten veszélyeztetett gyógyszertárakat, és biztosítsanak számukra szigorúbb védelmet.
2009.02.20. 07:30
 
 
Ötvenezer eurót követel az AC Milantól Bréma városa
Tiltott reklámért ötvenezer eurót követel az AC Milantól Bréma városa. Az olasz labdarúgócsapat tagjai a Werder Bremen elleni, szerdai UEFA Kupa-találkozón (1-1) a bwin fogadóiroda nevét viselték a mezükön, de ez a német városban 2006 óta tiltott. A helyi önkormányzat illetékes testületének szóvivője csütörtökön azt mondta: a következő napokban számlázzák az összeget a milánói egyesületnek. Az AC Milant állítólag a meccset megelőzően tájékoztatták a helyi törvényről, a klub vezetői azonban - ügyvédi úton - közölték: ők másképp értelmezik a szabályozást.
2009.02.20. 07:20
 
Puliszka-rekordkísérlet Szatmárcsekén
Puliszka-rekordkísérletre készülnek az Észak-alföldi Régió kiemelt gasztronómiai nagyrendezvényén Szatmárcsekén a XI. nemzetközi cinkefőző fesztivál és népi ételek bemutatójának résztvevői a hétvégén - közölte a Falusi Turizmus Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének elnöke az MTI-vel. A szombaton 11.00 órakor kezdődő rendezvényen, amelyet Kiss Péter kancelláriaminiszter nyit meg, több mint 100 méter hosszú puliszkát főznek - mondta Hanusz Árpád. Hozzátette: a finomra őrült kukoricadarából készült puliszkát természetesen gazdagítják, így szilvalekvárral, savanyú káposztával, kolbásszal, libatepertővel, kacsamájjal, tehéntúróval, juhtúróval, vagy tiszaadonyi kecskesajttal tálalják a különböző tájegységek ízlésének megfelelően.
2009.02.20. 07:15
 
 
Légörvény miatt megsérült egy Tokióba tartó amerikai gép 38 utasa
Megsérült egy Tokióba tartó amerikai repülőgép 38 utasa, mert a gép váratlanul légörvénybe került és süllyedni kezdett - közölték pénteken tokiói reptéri illetékesek. A Boeing 747-es Manilából tartott a japán fővárosba, fedélzetén 408 utassal és 14 főnyi személyzettel. Már a szigetország keleti partjánál, Csiba térségében járt, amikor helyi idő szerint péntek dél körül hirtelen légörvénybe került, emiatt rázkódni és süllyedni kezdett, és akinek nem volt bekapcsolva a biztonsági öve, az kibillent az üléséből. A sérültek valamennyien utasok, súlyos sebesülést egyikük sem szenvedett, és a pilótának nem kellett kényszerleszállást végrehajtania a baleset miatt.
2009.02.20. 07:00
 
 
A cseh pénzügyminiszter szerint 2014-ig bevezetik az eurót
Csehország 2014-ig bevezeti az eurót a cseh pénzügyminiszter várakozása szerint. Csehország egyelőre nem jelölte ki hivatalosan az eurózónához történő csatlakozás időpontját. Mirek Topolánek cseh kormányfő azonban tavaly azt mondta, hogy ezt idén novemberben bejelenti. Miroslav Kalousek pénzügyminiszter csütörtökön úgy fogalmazott, hogy "novemberben 2013-at, vagy 2014-et jelöljük meg csatlakozási céldátumként". Az AFP-nek nyilatkozva a miniszter elmondta, hogy tavaly azért halasztották el a csatlakozás tervezett időpontjának a bejelentését, mert "már érezhető volt a levegőben a bizonytalanság", utalva a későbbi globális pénzügyi és gazdasági válságra.
2009.02.19. 21:52
 
 
Az apacsok Geronimo ellopott csontjaiért pereskednek
Geronimo földi maradványainak feltételezett elrablásáért perelték be az egykori apacs vezető leszármazottai a Yale Egyetem falain belül működő - tagjai között elnököket és más nagy hatalommal bíró személyeket is felvonultató - Koponya és Csontok elnevezésű titkos társaságot. Halálának századik évfordulóján, február 17-én nyújtották be Geronimo leszármazottjai azt a keresetet, amelynek célja az apacs főnök csontjainak visszaszerzése. Az indián harcos 61 éves dédunokája, Harlyn Geronimo szerint a Koponya és Csontok még 1918-ban lopta el a maradványokat az oklahomai Fort Sill egy temetkezési helyéről, hogy azt a társaság New Haven-i klubházába, egy kriptába szállítsák.
2009.02.19. 21:15
 
 
Cipi Livni elutasítja a hármas nagykoalíciót, ellenzékbe vonul
Benjámin Netanjahut, a jobboldali Likud vezetőjét támogatja Avigdor Lieberman ultranacionalista Jiszráél Béténu pártja az új izraeli kormánykoalíció megalakításában. Lieberman azt követően jelentette be hivatalosan döntését, hogy csütörtökön megbeszélését tartott Simon Peresz államfővel a következő kormányfő személyéről. A katonai rádió elemzője szerint így várhatóan Netanjahu alakíthat új koalíciót, mivel a Jiszráél Béténu segítségével 65 képviselő támogatására tehet szert a 120 fős kneszetben. Cipi Livni, a Kadima vezetője elutasította a Netanjahu-vezette nagykoalíciót.
2009.02.19. 20:56
 
 
Uniós fellépést sürget az uzsorakölcsönök ellen egy magyar EP-képviselő
Törvényi szintű szabályozással kell gátat szabni a gyorskölcsönök túlzottan magas hiteldíjszintjének, ezen keresztül pedig az uzsorások tevékenységének - hívta fel a figyelmet Herczog Edit (MSZP) európai parlamenti képviselő, aki csütörtöki brüsszeli közleménye szerint azonnali kérdéssel fordult az Európai Bizottsághoz, hogy megvédjék az európai fogyasztókat a túlzott eladósodottságtól és a kizsákmányoló kölcsönöktől. A beadványban hangsúlyozta, hogy a gazdasági válság hatására a legtöbb uniós tagállamban nő a lakosság eladósodottsága, a felmondott hitelszerződések száma, és túlságosan magas a gyorskölcsönök teljes hiteldíjmutatói (thm)szintje.
2009.02.19. 20:47
 
 
Pau Gasol lett az év európai kosárlabdázója
Pau Gasolt, a Los Angeles Lakers spanyol légiósát választották a 2008-as év legjobb európai játékosának a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) szavazásán. A 28 éves, 213 centis Gasol az elmúlt idényben NBA-döntőt játszhatott csapatával, a pekingi olimpián pedig az ezüstérmes spanyol válogatott legjobbja volt, hiszen pontokban, lepattanókban és dobásblokkolásokban is az élen járt. A voksoláson - amelyen a szurkolók és a szakírók döntöttek - a szintén spanyol Rudy Fernandez (Portland TrailBlazers) végzett a második helyen, míg a harmadik a német Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) lett.
2009.02.19. 20:33
 
 
A protekcionizmus ellen állt ki Merkel és Barroso
Elsősorban Franciaországnak üzenve a protekcionizmus ellen állt ki Angela Merkel német kancellár és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke. A két politikus csütörtökön tárgyalt a nemzetközi gazdasági, illetve pénzügyi válság leküzdését célzó erőfeszítésekről. Mindketten annak a nézetnek adtak hangot, hogy a protekcionizmus nem jelenheti a választ, az csakis a válság éleződéséhez járulhat hozzá. Az állásfoglalás annak kapcsán hangzott el, hogy a francia kormány a közelmúltban bejelentette hazai autógyárainak állami hiteltámogatását. Az intézkedést mind az Európai Bizottság, mind Németország kezdettől fogva az uniós belső piac működését sértő, protekcionista jellegűnek minősítette.
2009.02.19. 20:18
 
A Moody's leminősítésre jelölte az MFB-t
Leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette csütörtökön az MFB "Aa1" szintű - magasan elsőrendű - devizaadós-kockázati besorolását a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő indoklása szerint a felülvizsgálat arra terjed ki, hogy "nem kell-e jobban összhangba hozni" a bank besorolását az "A3" szintű - az MFB-énél öt fokozattal gyengébb, de szintén elsőrendű - magyar szuverén adósosztályzattal, tekintettel a pénzintézet szoros kapcsolatára a magyar állammal. A hitelminősítő az MFB deviza-bankbetéti besorolását tavaly novemberben "A3/Prime-2"-re rontotta az addigi "A3/Prime-1"-ről, összhangban a magyar szuverén adósság ugyanilyen mértékű visszaminősítésével.
2009.02.19. 20:07
 
 
Birkózó Világkupa: Az örményekkel kezdenek a magyarok
A magyar együttes az A csoportba került és sorrendben az örményekkel, az oroszokkal, majd az azeriekkel találkozik - derült ki a franciaországi Clermont-Ferrandban pénteken kezdődő kötöttfogású birkózó csapat Világkupa csütörtöki sorsolásán. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a még csak gyógyulóban lévő Módos Péter és Lőrincz Tamás nélkül felálló csapat nagyon nehéz csoportba került, ahol az oroszok és az azeriek az olimpián járt birkózóikat küldik szőnyegre. A B jelű négyesbe Franciaország, Kazahsztán, Kína és Kuba került. A két csoport első helyezettjei szombaton este vívják a döntőt, de rendeznek helyosztót a 3. és az 5. helyért is.
2009.02.19. 20:02
 
 
Kiraboltak három lottózót Budapesten
Három lottózót raboltak ki csütörtök este, szinte egy időben Budapesten - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t. Mint elmondta, mindhárom esetben fegyvernek látszó tárggyal vitték el zsákmányukat az eltakart arcú elkövetők, akiket nem tudtak feltartóztatni. Közlése szerint a főváros I. kerületében a Fő utcában, Csepelen, illetve a Villányi úton történtek a rablások. Somorai László, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője az MTI-nek elmondta: egyik értékesítőhelyükről sem vittek el néhány ezer forintnál többet. Ezeket a lottózókat ugyanis időzáras páncélszekrényekkel szerelték fel, így alkalmazottaik semmiképpen nem tudták volna átadni az ott lévő pénzt.
2009.02.19. 19:50
 
 
Megalakult a Készenléti Rendőrség bevetési osztálya Győrött
Nyírbátor és Szombathely után Győrött is megalakult a Készenléti Rendőrség újabb bevetési osztálya 97 fővel. Az ünnepélyes állománygyűlésen részt vett Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter és Bencze József országos rendőrfőkapitány. A bevetési osztályok részt vesznek a nagyobb rendőri erőt igénylő esetleges konfliktusok kezelésében és a régió más feladatainak megoldásában is - mondta az országos rendőrfőkapitány. Az új rendőri alakulat körleteit a volt határőr laktanyában alakították ki, a felújításra, a felszerelésre több mint 94 millió forintot költöttek, feladatait alapvetően Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Fejér megyében fogja ellátni.
2009.02.19. 19:21
 
 
Massa volt a leggyorsabb a szahíri tesztelés utolsó napján
Felipe Massa, a Ferrari pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok szahíri tesztelésének utolsó napján. A brazil versenyzőnek - akárcsak szerdán - csütörtökön is akadtak gondjai az F60-as jelzésű autóval: az egyik elektromos kábel meghibásodása miatt kénytelen volt bevonulni a boxba, majd visszatért és folytatta a gyakorlást. Eredmények: 1. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:32.162 p - 113 kör; 2. Nick Heidfeld (német, BMW-Sauber) 1:32.225 - 122 kör; 3. Timo Glock (német, Toyota) 1:32.445 - 65 kör.
2009.02.19. 18:14
 
 
Kylie Minogue hat ruhában
A gyors átöltözésért még nem jár Brit Awards, de ha járna, Kylie Minogue - a legtekintélyesebb brit könnyűzenei elismerések idei díjkiosztó gálájának háziasszonya - maga is kis szobrocskával távozhatott volna a londoni Earls Court rendezvénycsarnokból. A csütörtök hajnalba nyúló fényes rendezvény színpadán ugyanis az ausztrál énekesnő nem kevesebb mint hat ruhakölteményt vonultatott fel. A színskála a fehértől a bíboron, a rózsaszínen, a feketén és a zöldön át a vérvörösig terjedt. Nem kevésbé volt változatos a sorban bemutatott ruhák hossza: az egészen minitől a padlót súroló elegáns estélyiig, és ezek kombinációiig mindenféle variációt megcsodálhatott a hatalmas nyugat-londoni szórakoztató központ közönsége.
2009.02.19. 17:50
 
 
Az MDF a Belügyminisztérium visszaállítását sürgeti
A gazdasági és a szociális problémák mellett a közbiztonság is romokban hever, itt az ideje az önálló Belügyminisztérium visszaállításának - mondta Herényi Károly, a Magyar Demokrata Fórum (MDF) parlamenti frakcióvezetője miskolci sajtótájékoztatóján. A bűnözés egyre inkább terjed, a rendőrség pedig egyre kevésbé tud a kihívásoknak megfelelni - hangsúlyozta Herényi Károly. A politikus szerint a korábbi években nagy hibák történtek, a legsúlyosabb talán az volt, hogy a kormány 2006-ban megszüntette az 1867 óta működő Belügyminisztériumot. A Belügyminisztérium megszüntetése azt eredményezte, hogy kormányzati szinten a rendőrség politikai képviselete nem megoldott.
2009.02.19. 17:17
 
Tovább estek a bankszektor mutatói az USA-ban
Egyelőre még nem találta meg a nemrégen hivatalba lépett Obama kormány a gazdaság beindítására szánt lehetőségek közül a legmegfelelőbbet - legalábbis erről tanúskodnak a bankszektor legfrissebb mutató az Egyesül Államok értékpapírpiacairól.
2009.02.19. 17:16
 
Elképzelés nélküli Monetáris politika
Úgy tűnik az ország megszűnt gazdaságilag létezni - tanácstalan a Magyar Nemzeti Bank.
2009.02.19. 17:12
 
 
Kriminológusok szerint elfogadhatatlan a tényleges életfogytiglan szabályozása
Szembemegy a civilizált európai országok megoldásaival a tényleges életfogytiglan hazai szabályozása - mondta Nagy László Tibor, az Országos Kriminológiai Intézet osztályvezető-helyettese, amikor az intézet életfogytig tartó szabadságvesztést vizsgáló kutatását ismertette. A kutatók szerint a jelenlegi szabályozás a "halálbüntetés farizeus módozatának tekinthető, amely szembefordul az alkotmányos elvekkel és a modern európai civilizált kriminálpolitika szemléletével. (...) A reménysugár lehetőségének teljes elvétele kegyetlen és embertelen büntetésnek tekinthető. Soha, egyetlen elkövető esetében sem állítható bizonyossággal az ítélet kiszabásakor, hogy újabb bűntettet követne el a jövőben."
2009.02.19. 15:28
 
 
Anand lesz Lékó ellenfele a miskolci sakkfesztiválon
A világbajnok indiai Viswanathan Anand lesz Lékó Péter ellenfele a június 2. és 7. közötti miskolci sakkfesztiválon, melynek keretében rapid-párosmérkőzést vív egymással a két nagymester. A sorozat 2005-ben kezdődött, akkor az angol Michael Adams látogatott a borsodi megyeszékhelyre. Egy évvel később az élő sakklegendának számító orosz Anatolij Karpovval folytatódott a torna, majd 2007-ben az akkor "hivatalban" lévő sakk-király, az ugyancsak orosz Vlagyimir Kramnyik vívott nyolc partit Lékóval. Tavaly a norvég Magnus Carlsen érkezett Miskolcra, az idén pedig a sportág jelenlegi legnagyobb alakja lesz Lékó ellenfele.
2009.02.19. 15:09
 
 
A Veszprém megyei rendőrfőkapitány nem nyilatkozik a fegyelmiről
Nem kívánt nyilatkozni a Veszprém megyei rendőrfőkapitány arról, hogy kapott-e fegyelmit az országos főkapitánytól a Cozma-gyilkosság ügyében adott tájékoztatása miatt. Bolcsik Zoltán Veszprém megyei főkapitány csütörtökön az MTI-nek kijelentette: "nem tudok fegyelmi ügyről, semmilyen szinten nem érintett, ezt nem tudom megerősíteni". Egyébként pedig személyi ügyekben kizárólag csak az országos rendőrfőkapitány jogosult nyilatkozni - jegyezte meg. Bolcsik Zoltán állítólagos fegyelmi ügyével kapcsolatosan a veszprémi megyegyűlésen Házi István vezérőrnagy, az ORFK bűnügyi igazgatója csütörtökön azt mondta: megjelent ilyen a sajtóban, de ezt a személyiségi jogokra tekintettel nem kívánja kommentálni.
2009.02.19. 15:04
 
 
Felmentették Moszkvában a Politkovszkaja-gyilkosság vádlottait
Az esküdtszék Moszkvában felmentette az Anna Politkovszkaja újságíró meggyilkolásában bűnrészességgel vádolt személyeket. Az újságírónőt, a Novaja Gazeta című ellenzéki lap munkatársát 2006. október 7-én lőtték le az orosz fővárosban. Az illetékes moszkvai katonai bíróságon hozott döntés után a vádlottakat szabadlábra helyezték. A vádlottak között nem szerepelt sem a bérgyilkosság megrendelője, akit a hatóságok nem neveztek meg, sem az a Rusztam Mahmudov nevű személy, aki az ügyészség szerint a lövéseket leadta. Az esküdtek úgy ítélték meg, hogy Ibrahim és Dzsabrail Mahmudov vádlott esetében nem bizonyított a bűnrészesség vádja, Szergej Hadzsikurbanovra vonatkozóan pedig az a vád, hogy részt vett a gyilkosság előkészítésében.
2009.02.19. 14:54
 
 
Életmentő éremre terjesztik fel Uros Vilovski kézilabdázót
Életmentő éremre terjeszti fel az MKB Veszprém Uros Vilovskit, a sportklub kézilabdázóját, a szerb válogatott tagját - közölte Hunyadfalvy Ákos, a klub társadalmi elnöke. Tájékoztatása szerint Uros Vilovski február 8-án hajnalban, a Cozma-gyilkosság idején megmentette csapattársa, a horvát Ivan Pesic kapus életét, ugyanis ölben és vállon vitte be az erősen vérző, kétméteres és százkilós kapust a kórházba - mondta az elnök. Hozzátette: a kórház orvosai szerint Uros Vilovski ezzel a cselekedetével megmentette a csapattársa életét. Az orvosok ugyanis azt mondták, hogy ha 5-10 perccel később kerül kórházba Ivan Pesic, akkor már nem lehetett volna rajta segíteni, mert elvérzik - tette hozzá a klubelnök.
2009.02.19. 14:47
 
 
Egytonnás legófáraót úsztattak a Temzén
Egy tonnát nyom az a 200 ezer legóelemből megépített fáraószobor, amelyet a Temzén szállítottak a Berkshire-grófságbeli Legoland Windsor játékparkba. Ez az egyik legnagyobb modell, amelyet legóelemekből építettek - olvasható a The Daily Telegraph honlapján. A fáraó Anubisz nyomdokait követte, "aki" az óegyiptomi hitvilágban az alvilág ura és a holtak oltalmazója volt. Az óegyiptomi legóistent 2007-ben úsztatták a Temzén, emelendő a londoni Tutanhamon-kiállítás megnyitójának fényét. A modellt Csehországban rakták össze, összeszerelése négy modellező öt havi munkáját vette igénybe, s a fáraószobor nagy utat, 2,2 ezer kilométert tett meg, míg megérkezett rendeltetési helyére, a 60 hektáros, 55 millió elemből megépített Legoland Windsorba.
2009.02.19. 14:40
 
 
Gyurcsány: a nyugdíjasok értik a kormány javaslatait
A nyugdíjas szervezetek képviselő értik a kormány által javasolt, a nyugdíjakat érintő változtatásokat, azokat tudomásul veszik, de a részletekről még egyeztetni szeretnének - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azt követően, hogy a nyugdíjreformról konzultált az idősügyi tanács tagjaival Budapesten. Korózs Lajos, a szociális és munkaügyi minisztérium államtitkára, az idősügyi tanács titkára az egyeztetést követően azt mondta: a nyugdíjas szervezetek egybehangzóan támogatták a 65 évre való korhatáremelést, de a 13. havi nyugdíj jövőjéről és a nyugdíjszámítás módjának megváltoztatásáról további konzultációt kértek.
2009.02.19. 12:50
 
Nagyszarvú mocsári antilop született az Állatkertben
Először szaporodott Magyarországon a nagyszarvú mocsári antilop nevű veszélyeztetett antilopfaj. A Fővárosi Állat- és Növénykertben hétfőn napvilágot látott antilopborjút cumisüvegből etetik a gondozók - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t Hanga Zoltán, az Állatkert szóvivője. A nőstény antilopborjú 4 kilós, és a Gizmó nevet kapta a gondozóktól. A tavaly Budapestre érkezett ritka antilopoknál még nem számítottak szaporulatra a szakemberek. Mivel az anyaállat meglehetősen tapasztalatlannak bizonyult az utódgondozásban, a gondozók az antilopborjú mesterséges felnevelése mellett döntöttek.
2009.02.19. 12:50
 
 
Napi helyett havi standolás lehet március 1-től
Március 1-től havonta egyszer kellene standolni a vendéglőiparban, eltörölnék a készpénzes fizetést 250 ezer forintban maximáló szabályt és a házipénztár rendszerét is enyhítenék - erről ötpárti javaslatra dönthet hétfőn az Országgyűlés. A Fidesz nevében korábban Szatmáry Kristóf és Pelczné Gáll Ildikó javasolta, hogy vonják vissza a február 1-jétől bevezetett napi standolást, valamint töröljék el a készpénzes fizetést 250 ezer forintban maximáló szabályt és a házipénztár rendszerének szigorítását is. A szocialisták ezen a héten keresték meg a Fideszt, hogy egyeztessenek a témáról, és úgy tűnik sikerül tető alá hozni megállapodást.
2009.02.19. 12:05
 
Soproni Liga: hat meccset rendeznek meg a hétvégén
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottságának csütörtöki döntése értelmében haz meccset rendeznek meg a víkenden a Soproni Liga tavaszi nyitófordulójából. Eszerint az MTK Budapest - Gabona Trans-Kaposvár, a Diósgyőri VTK-REAC, a Nyíregyháza Spartacus FC-Újpest FC és az FC Fehérvár-BFC Siófok találkozókra kerül sor hétvégén. Megrendezik a Vasas-Budapest Honvéd és a Paksi FC - Kecskeméti TE-ERECO mérkőzést is.
2009.02.19. 12:01
 
 
Clinton: Washington nem fogja elhanyagolni Délkelet-Ázsiát
Az amerikai külügyminiszter fogadkozott, hogy Washington nem fogja elhanyagolni külpolitikájában a délkelet-ázsiai térséget. Jakartai látogatásának második napján Hillary Clinton megbeszélést folytatott Susilo Bambang Yudhoyono indonéz elnökkel, s az államfő szorosabb gazdasági együttműködést kért az Egyesült Államoktól. Erre reagálva az amerikai diplomácia vezetője kifejtette, hogy az előző kormány elhanyagolta a térséget, de a mostani orvosolja ezt a hibát. Indonéz tárgyalópartnerei - köztük Hassan Wirajuda külügyminiszter - biztosították Clintont: Jakarta segíteni fogja Washingtont abban, hogy újraszője az Egyesült Államokat a muzulmán világhoz fűző, nagyrészt elszakadt szálakat.
2009.02.19. 11:45
 
Várhatóan Netanjahu alakíthat új koalíciót Izraelben
Benjámin Netanjahut, a jobboldali Likud vezetőjét támogatja Avigdor Lieberman ultranacionalista Jiszráél Béténu pártja az új izraeli kormánykoalíció megalakításában - jelentette a katonai rádió. Lieberman várhatóan azt követően jelenti be hivatalosan döntését, hogy befejezte megbeszélését Simon Peresz államfővel a következő kormányfő személyéről. A rádió elemzője szerint várhatóan Netanjahu alakíthat új koalíciót, miután a Jiszráél Béténu segítségével 65 képviselő támogatására tehet szert a 120 fős kneszetben. Lieberman kijelentette: azt szeretné, ha a Likud, a Kadima és a Jiszráél Béténu alakítana közösen kormányt, amelyhez további kisebb pártok is csatlakozhatnak.
2009.02.19. 11:24
 
 
Mégsem szavaznak a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjéről hétfőn
A korábbi tervekkel ellentétben mégsem szavaz a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjéről hétfőn az Országgyűlés - közölte Szili Katalin a házbizottság ülése után. A házelnök ezt azzal indokolta, hogy az alkotmányügyi bizottság szerdán kialakított álláspontja szerint nincs újrajelölés, csak jelölés, így az Országos Igazságszolgáltatási Tanács után még a parlamenti testület is meghallgatja a jelöltet. Így várhatóan a hétfői üléshez képest egy vagy két hét múlva lehet szavazni a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjéről.
2009.02.19. 11:22
 
 
A GM nem tervezi Opel-gyárak bezárását
Az amerikai General Motorsnak nincsenek konkrét tervei európai Opel-gyárak bezárására - mondta Észak-Rajna-Vesztfália miniszterelnöke, miután Detroitban megbeszéléseket folytatott a súlyos pénzügyi gondokkal küszködő anyavállalat elnökével. Mindazonáltal Jürgen Rüttgers jelezte, hogy a gazdasági válság miatt terveket kell kidolgozni a jövőre nézve Európában és Amerikában egyaránt. Korábban olyan hírek terjedtek el, hogy a General Motors takarékossági okokból mindenekelőtt a bochumi, valamint az antwerpeni gyár bezárását tervezi, az eisenachit pedig el kívánja adni, és a svéd Saab leányvállalatra is bezárás vagy eladás várhat.
2009.02.19. 11:18
 
Csak a jövő héten dől el Beckham sorsa
Olasz lapértesülés szerint péntek helyett csak a jövő héten dől el, hogy David Beckham marad-e az AC Milanban, vagy vissza kell térnie a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatához. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a kaliforniaiak elhalasztották az egyeztetést, így Umberto Gandini, a milánóiak menedzsere csak jövő héten repül az Egyesült Államokba. Az angol válogatott középpályás január elején érkezett kölcsönbe a milánóiakhoz azzal a feltétellel, hogy március 9-ig vissza kell térnie a Galaxyhez, melyhez még két évre szóló szerződés köti. Február elején aztán az Olaszországban eddig kitűnően szereplő futballista nyíltan kijelentette, hogy maradni akar, a két klub pedig tárgyalásokat kezdett, de eddig nem jutott eredményre.
2009.02.19. 10:54
 
 
Erősödik a forint
Erősödött a forint bankközi devizapiacon: csütörtökön délelőtt fél tízkor 301 forint volt az euró aktuális piaci középértéke a szerda délutáni 306,00/25 forintos jegyzés - és a kedd reggeli 309,50 forintos rekord - után. Már a reggeli kereskedésben is született kötés 300 forint alatti szinten, és a kereskedők szerint könnyen lehet, hogy a nap során hosszabb időre is átlépi ezt a lélektani határt az euró/forint árfolyam. A kereskedők hangsúlyozták, hogy a már korábbi hetekben is alacsony forgalmúnak tekintett piacon még kisebb az érdeklődés, ezért az adásvételt rendkívül széles jegyzési sáv, és nagy ugrások jellemzik.
2009.02.19. 10:10
 
Milliós kártérítést ítéltek meg egy tüdőrákban elhunyt férfi özvegyének
Egy floridai bíróság 6,3 millió dolláros büntetésre és kártérítésre ítélte szerdán a Philip Morris dohánycéget, amelyet egy asszony perelt be, mert az erős dohányos férje tüdőrákban hunyt el. Az ítélet precedens értékű lehet a hasonló ügyekben beadott mintegy 8 ezer kereset elbírálásakor. A hat esküdt Elaine Hessnek közvetlenül 1,3 milliós kártérítést ítélt, a többi öt milliót pedig büntetésként kell kifizetnie a virginiai székhelyű nemzetközi vállalatnak. Hess ügyvédje eredetileg 130 milliót kért. Ez volt az első ilyen ügy, amelyben lezajlott a tárgyalás azóta, hogy floridai legfelsőbb bíróság 2006-ban megsemmisített egy korábbi ítéletet, amelyben 145 milliárd dollárral kártalanították volna együttesen a dohányosokat.
2009.02.19. 09:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155[2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista