2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Sztrájkot hirdetett tizenegy BKV-s szakszervezet
Sztrájkot hirdetett tizenegy BKV-s szakszervezet, miután a csütörtöki bértárgyaláson sem született megállapodás az érdekképviseletek és a cég vezetősége között a bérfejlesztésről. Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének szóvivője az MTI-nek a tárgyalások után azt mondta: tizenegy szakszervezet képviselőiből sztrájkbizottság alakul és sztrájkot hirdet, de ennek konkrét időpontját csak akkor nevezik meg, ha a további tárgyalások sem megfelelő ütemben zajlanak. A bértárgyalások hétfőn folytatódnak.
2009.02.26. 13:01
 
 
Világrekorddal zárult Yves Saint Laurent hagyatékának árverése
Világcsúcsnak számító, 112 milliárd forintnak megfelelő bevétellel zárult a tavaly elhunyt francia divattervező, Yves Saint Laurent hagyatékából rendezett párizsi árverés. Az évszázad árverésének is nevezett aukció első két napján elért 306 millió eurós eredményt szerda estig további bő 67 millióval sikerült megfejelni, a Christie's árverése így a legsikeresebb, amelyet magángyűjteményből valaha szerveztek. Az eddigi rekord egy 1997-es New York-i árverés volt, amelynek során összesen 206 millió dollárért (48,5 milliárd forint) keltek el műtárgyak Victor és Sally Ganz hagyatékából.
2009.02.26. 12:35
 
Mélypontra esett az eurózónában az üzleti és a fogyasztói hangulat
Februárra mélypontra süllyedt mind az Európai Unióban, mind pedig az eurózónában az üzleti és a fogyasztói bizalom - közölte csütörtökön az Európai Bizottság. A felmérés azt jelzi, hogy a gazdaság szereplői és a háztartások még soha nem ítélték meg ennyire borúlátóan a helyzetet azóta, hogy a bizottság 1985 januárja óta a felmérést minden hónapban elkészíti. Valamennyi ágazatban, de legfőképpen az iparban erőteljes a bizalomvesztés. Az iparvállalatok és a szolgáltató cégek egyaránt a foglalkoztatottak számának csökkentését tervezik, a háztartások pedig a korábbiaknál sokkal inkább aggódnak a munkahelyek megszűnése miatt.
2009.02.26. 11:44
 
 
Az SZDSZ a Reformszövetség javaslatait támogatja, nem a kormányét
Az SZDSZ-frakció Gyurcsány Ferenc miniszterelnök javaslatai helyett a Reformszövetség elképzeléseit fogja támogatni - mondta Kóka János, a liberális párt frakcióvezetője csütörtökön az MTI-nek. A kormányfő javaslatai nem elegendőek a válság megoldására, ezek a javaslatok lehet, hogy jó irányba mutatnak, de a lépések elégtelenek - közölte a politikus. Országgyűlési határozati javaslatban nyújtja be a Reformszövetség programját az SZDSZ és az MDF külön-külön az Országgyűlésnek - jelentette be korábban Kóka János és Herényi Károly, a két párt frakcióvezetője Budapesten. A határozati javaslatok törvényalkotási feladatokat szabnának a kormánynak.
2009.02.26. 11:31
 
 
Párttá alakult a Lehet Más a Politika
Párttá alakult a Lehet Más a Politika (LMP) nevű szervezet - jelentették be a választmányi tagok. A sajtótájékoztatón Jávor Benedek elmondta: az LMP-t bejegyeztették a bíróságon, és a júniusi európai parlamenti választáson már el is indulnak. A pártot egy 13 tagú választmány vezeti. Schiffer András kifejtette: elsősorban az indította őket a pártalapításra, hogy úgy látják, a Magyarország sorsát 1990 óta meghatározó politikai elit alapvetően képtelen arra, hogy perspektívát nyújtson a választópolgároknak. Az LMP olyan politikai szintézis alapján kíván működni, amely egyszerre épít az emberi jogi liberális, az újbaloldali és a közösségelvű konzervatív hagyomány elemeire - tette hozzá.
2009.02.26. 11:29
 
 
Öt bűnügyi régiót hoz létre a Budapesti Rendőr-főkapitányság
Öt régiót hoz létre a Budapesti Rendőr-főkapitányság meghatározott bűncselekménytípusok eredményes felderítése érdekében - a március 1-jével életbe lépő szervezeti változtatásról a főváros rendőrfőkapitánya, számolt be csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az átszervezés csak a rablásokat, a gépjárművekkel kapcsolatos jogellenes cselekmények és a betöréses lopásokat érinti, a kerületi kapitányságok és azok vezetői helyükön maradnak, de közülük öten a régiók vezetői is lesznek - közölte Tóth Gábor vezérőrnagy. Kérdésre válaszolva Tóth Gábor azt mondta: azért ezt a három bűncselekménytípust választották ki, mert ezek befolyásolják leginkább az emberek szubjektív biztonságérzetét.
2009.02.26. 11:21
 
 
Megnyílt a 32. utazás kiállítás
Csaknem 40 ország részvételével nyílt meg a 32. Utazás 2009 nemzetközi idegenforgalmi kiállítás a Budapesti Vásárközpontban csütörtökön. A 16.000 négyzetméteres kiállítási területen 800 cég várja az érdeklődőket február 27. és március 1. között. A kiállítás idei díszvendége Görögország, amely egy görög falut épített a vásárban. Gyenesei István turizmusért felelős önkormányzati miniszter a kiállítás megnyitóján azt mondta: egyelőre nem látni, hogy a beutazó turizmus várható visszaesését mennyiben tudja semlegesíteni a belföldi turizmus az idén.
2009.02.26. 11:15
 
 
Március 9-én szavaznak újra a Legfelsőbb Bíróság elnökjelöltjéről
Március 9-én szavaz újra az Országgyűlés a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnökjelöltjéről - közölte Szili Katalin a házbizottság ülése után csütörtökön. Elmondta: az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) elnöke tájékoztatta arról, hogy továbbra is támogatják Havasiné Orbán Mária megválasztását. A jelölt megválasztását decemberben egyszer már elutasította a parlament, az államfő azonban január 20-án ismételten őt jelölte a főbírói posztra. A decemberi szavazáson a Fidesz, a KDNP, az SZDSZ és az MDF támogatta a jelöltet, míg a MSZP-frakció lelkiismereti szavazást rendelt el.
2009.02.26. 10:47
 
 
Európa-szerte tüntetésre készülnek az Opel dolgozói
Csütörtökön nagyszabású demonstrációra készülnek Európa-szerte a német Opel autógyár dolgozói munkahelyeik megtartásáért. A megmozdulásban az Opel mellett az ugyancsak a General Motorshoz tartozó svéd Saab, valamint a brit Vauxhall dolgozói is részt vesznek, összesen 50 ezren. Az akció csütörtökön délelőtt 11-kor kezdődik a Opel rüsselsheimi központjában, és tüntetéseket terveznek a többi németországi, illetve külföldi Opel üzemben is, az APA hírügynökség értesülése szerint. Nem tartanak tüntetést a szentgotthárdi Opel gyárban, viszont a szakszervezet képviselői minden dolgozót személyesen tájékoztatnak a kialakult helyzetről - mondta el Vadász József, a Járműgyártók Szakszervezetének helyi elnöke.
2009.02.26. 10:31
 
Magyarországon szemlézett az az Európai Labdarúgó Szövetség
Három korosztályos Eb-selejtezőnek ad otthont tavasszal Magyarország, ezeket ősszel további négy követi, ezért az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékesei keddtől csütörtökig végigjárták az érintett helyszíneket, megtekintették a stadionokat, edzőpályákat és szállodákat. A magyar szövetség tájékoztatása szerint az UEFA munkatársai hivatalosan nem értékelték a rendezési feltételeket, de azt azért elárulták, hogy a látottak alapján biztosak benne: az MLSZ akárcsak az elmúlt esztendőben, nagyszerű tornákat rendez majd a tavasz folyamán. Kiderült, hogy különösen elégedettek a szervezési előkészületek jelenlegi állásával és a szállodák színvonalával.
2009.02.26. 10:21
 
 
Évjáratos sör: egy üveg 80 ezer forint
Idén immár másodszor dobja piacra évjárattal ellátott sörkülönlegességét a világ negyedik legnagyobb sörgyára, a Carlsberg - jelentette be a dán. A sörkülönlegességből egy üveg 2009 dán koronába (80601 forintba) kerül, címkéjét egy dán-chilei művész litográfiái díszítik. Akárcsak 2008-ban, idén is csak 600 darab, 37,5 centiliteres üveggel készül a Jacobsen Vintage No.2. 2009 márkanevű exkluzív sörből, amelyet a legnagyobb titkokban főztek a Carlsberg-alapító J.C. Jacobsen 1847-ben épült pincéiben. A Baltic Porter típusú sör, amelyet 100 napon át érlelnek francia tölgyfa hordókban, minőségét ötven éven át, 2059-ig megőrzi - mondta el Morten Ibsen, a világ talán legdrágább sörének gyártásáért felelős sörfőző.
2009.02.26. 09:49
 
 
Obamáék adták át Stevie Wondernek a Gershwin-díjat
Barack Obama amerikai elnök és a first lady, Michelle Obama nyújtotta át Stevie Wondernek a legmagasabb amerikai popzenei elismerést, a Gershwin-díjat szerdán a Fehér Házban. Obama megköszönte az 58 éves fekete zenésznek, a rhythm and blues legendás alakjának, hogy sajátosan amerikai, mégis egyetemes stílust teremtett. Méltatta Wonder több évtizedes páratlan pályafutását, amelynek során a pop, a funk, az R and B és a gospel elemeit ötvözte. A first lady a világ egyik legnagyobb művészének nevezte az énekes-dalszerzőt, és felidézte, hogy annak idején ő és nagyapja együtt hallgatták Wonder albumait, az életről, a szerelemről, a szív fájdalmáról és az elkeseredésről szóló dalait.
2009.02.26. 09:32
 
 
Medián: a Jobbik erősödik, a Fidesz és az MSZP támogatása nem változott
A Jobbik erősödését hozta a romló, cigányellenességgel is súlyosbított közhangulat, míg a Fidesz és az MSZP erőviszonya nem sokat változott - állapította meg a Medián közvélemény-kutató HVG-nek készített februári felmérése. Míg az elmúlt csaknem két év Medián-felméréseiben egyszer sem fordult elő, hogy a teljes népesség 1 százalékánál többen szavaztak volna a Jobbikra, addig februárban már a megkérdezettek 2 százaléka a Jobbikot választotta, ráadásul ők minden más párt szimpatizánsainál magasabb, 83 százalékos arányban mondták azt, hogy biztosan részt vennének egy most vasárnapi választáson. A biztos szavazók körében a januári 1-ről 4 százalékra nőtt a Jobbik támogatottsága - írta a hetilap.
2009.02.26. 09:00
 
 
Oroszország újra elzárhatja a gázcsapot Ukrajnának
A Gazprom már március 8-án újra beszüntetheti a földgázexportot Ukrajna számára, mivel az ukrán importőrnek, a Naftogaznak március 7-én kellene mintegy 400 millió dollárt fizetnie a februári szállításokért, de jelezte, hogy ezzel problémák lesznek, írta a Kommerszant című orosz lap csütörtökön. A közlés a megfigyelők körében aggodalmat keltett, mert január elején, hasonló helyzetben végül az Európába irányuló tranzitszállítás is leállt, ez számos európai országban súlyos helyzetet idézett elő, és károkat okozott Moszkva és Kijev tekintélyének és jóhírének. Az orosz-ukrán gázháborúként emlegetett januári viszályt lezáró szerződés tartalmazza azt a lehetőséget, hogy a Gazprom leállítsa a szállítást.
2009.02.26. 08:33
 
Acapulcói tenisztorna: Szávay negyeddöntős
Szávay Ágnes bejutott a negyeddöntőbe az acapulcói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében. A világranglistán 28. helyezett magyar játékos csütörtök hajnalban két szettben verte az olasz Roberta Vincit. Eredmény: női egyes 2. forduló (a negyeddöntőbe jutásért): Szávay-Vinci (olasz) 7:6 (7-1), 6:4.
2009.02.26. 07:34
 
 
Olajos Péter: visszafordíthatatlan folyamatok indulhatnak el az MDF-ben
Visszafordíthatatlan folyamatok indulhatnak el a Magyar Demokrata Fórumban, Bokros Lajos EP-jelölése megkérdőjelezi a párt identitását - írta Olajos Péter, az MDF alelnöke csütörtöki közleményében. A párt EP-képviselőjeként is dolgozó politikus kiemelte: megkérdezése nélkül döntöttek Bokros Lajos jelöléséről. "Mint a Magyar Demokrata Fórum alelnöke, ezúton szeretném felhívni az MDF-tagság és a jobb-közép szavazótábor figyelmét, hogy az MDF életét beárnyékoló visszásságok és belső hatalmi harcok elérték azt a stádiumot, amely immár visszafordíthatatlan folyamatok kiindulópontjává válhat" - írta Olajos Péter. A politikus hangsúlyozta, hogy az eljárás módja és a jelölt személye is meglepte.
2009.02.26. 07:12
 
Világgazdaság: harmincezer munkanélküli a válság miatt
Mintegy harmincezer ember veszítette el munkahelyét a válság kezdete, tavaly október óta Magyarországon - írta a Világgazdaság. A csütörtöki lapinformációk további tömeges elbocsátásokról szólnak. Az elbocsátottak egyharmada az elektronikai iparban, másik mintegy egyharmada az autóiparhoz kötődő vállalatoknál dolgozott. Jelentős munkaerő-veszteséget szenvedett el a pénzügyi szektor és az építőipar is - olvasható a napilapban. A Világgazdaság információi szerint elbocsátások várhatók a szolnoki Eagle Ottawánál, a gépkocsi-kiegészítőket gyártó cég 150 embert küld el.
2009.02.26. 07:00
 
 
Vidéki városokra is átterjedt a bangladesi határőrök zendülése
Vidéki városokra terjedt át a bangladesi határőrök lázadása csütörtökön, miközben a határőrség fővárosi főhadiszállásán, ahonnan indult a zendülés, ismét lövöldözés tört ki. Szemtanúk és a rendőrség beszámolói szerint több mint egy tucat városban hallatszott lövöldözés határőrlaktanyák környékéről. A zendülés szerdán kezdődött a határőrség dakkai főhadiszállásán. A zendülés azzal kezdődött szerdán, hogy a határőrök lövöldözni kezdtek fővárosi főhadiszállásukon, túszul ejtették a bent lévő tiszteket, és megszálltak egy közeli bevásárlóközpontot, magasabb béreket és jobb szolgálati feltételek megteremtését követelve.
2009.02.26. 06:47
 
 
BL: Madridban győzött a Liverpool, kiütéses Bayern-siker
Az ötszörös győztes FC Liverpool 1-0-ra győzött a kilenc BL-serleget birtokló Real Madrid otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzéseinek szerdai játéknapján. A találkozó egyetlen gólját Josszi Benajun szerezte egy szabadrúgás utáni fejesből. Szinte biztosan ott lesz a legjobb nyolc között a Bayern München: a német rekordbajnok idegenben 5-0-ra ütötte ki a Sporting Lisboát. A Chelsea Didier Drogba 50. BL-mérkőzésén szerzett 25. góljával győzte le a Juventust, amelynek kispadján a Kékek korábbi szakvezetője, Claudio Ranieri ült. Nem született döntés a Villarreal és a Panathinaikosz találkozóján, Karagunisz bombagóljára Giueseppe Rossi 11-esből válaszolt.
2009.02.25. 22:46
 
 
Tatárszentgyörgyi gyilkosság: az anya kezei között halt meg a kisfiú
Végig a karomban tartottam a fiamat, a mentők majdnem egy óra múlva érkeztek meg, addigra meghalt - idézte fel a hétfő hajnalban történeteket a Tatárszentgyörgyön meggyilkolt férfi felesége a közszolgálati csatorna Az Este című műsorának. A Magyar Televízió weboldalán az adás előtt közzétett videó felvételen az anya elmondta, hogy egy nagy durranásra ébredtek hajnalban, ami után lángra kapott a ház. Elmondása szerint ekkor férjével és a két nagyobbik gyerekkel kiszaladtak a házból, ahová ez után valamit ismét bedobtak, mert újabb durranás hangzott, és még nagyobb tűz keletkezett.
2009.02.25. 22:00
 
 
Fidesz: nem a jólét emelkedik, hanem a munkanélküliek száma
Nem a jólét emelkedik, hanem a munkanélküliek száma és az euró árfolyama - mondta Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője, a Fidelitas elnöke szerda este Veszprémben, az '56-os veszprémi mártír, Brusznyai Árpád emlékművénél. A kommunizmus áldozataira emlékezve a politikus azt hangsúlyozta, hogy "ma már nem a szép álmaink beteljesülését várjuk, mint húsz esztendővel ezelőtt, hanem egyszerűen rettegünk a jövőtől". "Mi is, az ország is elsüllyedni látszik a reménytelenség mocsarában" - mondta az ellenzéki politikus. Szerinte ma az emberek a demokráciától, az államtól és a kormánytól elvárják a fizikai, a megélhetési és a jövő biztonságát.
2009.02.25. 20:44
 
Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe látogat Gyurcsány Ferenc
A gazdasági válság által jelentősen sújtott Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, Kazincbarcikára és Miskolcra látogat csütörtökön Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. A kormányfő Kazincbarcikán találkozik a BorsodChem Zrt. dolgozóival, majd Miskolcon részt vesz a "Válságkezelés és növekedés - Stratégia az erős Magyarországért" elnevezésű konferencián. A miniszterelnök személyes tájékozódását nemcsak az indokolja, hogy a BorsodChem az észak-borsodi település és térség legnagyobb foglalkoztatója, hanem az is, hogy a minap a kormánynak kellett beavatkoznia annak érdekében, hogy a cég vezetése megváltoztassa a létszámleépítéssel kapcsolatos döntését.
2009.02.25. 20:30
 
 
Washingtoni jelentés a romák elleni erőszak kapcsán említi Magyarországot
Több európai országban, köztük Olaszországban és Magyarországon a roma közösség tagjai célpontjai voltak a társadalmi erőszaknak, amely néhány esetben gyakoribb volt és több halálesettel járt, mint a korábbi években - tartalmazza az amerikai külügyminisztérium szerdán nyilvánosságra hozott emberi jogi jelentése. A 2008-at értékelő jelentés Európára vonatkozó általános részében ezen az egy ponton szerepelt Magyarország. A romák elleni fokozódó erőszak mellett azt is kiemelték a jelentés készítői: sok országban antiszemita megnyilvánulások voltak, és gondot jelentettek az erőszakos antiszemita támadások.
2009.02.25. 19:36
 
 
Göncz Kinga lesz az MSZP EP-listavezetője
Göncz Kinga külügyminiszter lesz a szocialista párt európai parlamenti listavezetője - tudta meg szocialista forrásból az MTI. Az MTI információi szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán szűk körű megbeszélésre hívta az MSZP legfelső vezetését - az alelnököket és az elnökhelyetteseket -, ahol közölte, a külügyminiszter lesz a listavezető. Göncz Kinga neve erre a posztra már tavaly felmerül, de az elképzelést többször elvetették, azzal az indokkal, hogy nem akarnak újabb kormányátalakítást. A lista elején szerepelnek a jelenlegi szocialista uniós képviselők, valamint Cserey Gyula külügyi titkár és Kökény Mihály, a parlament egészségügyi bizottságának szocialista elnöke - értesült az MTI.
2009.02.25. 18:21
 
 
A PSZÁF kéri, ne fizessenek osztalékot a hitelintézetek az idén
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a hitelintézetektől azt kéri, hogy az idén ne fizessenek osztalékot, valamennyien képezzék meg az általános tartalékot, és ne értékesítsenek olyan termékeket, amelyeknek a kockázatai nem, vagy nehezen láthatók át. A felügyelet vezetői körlevélben fogalmazta meg elvárásait a hitelintézetek számára, annak érdekében, hogy megfelelően kezelni tudják a fokozódó hitelkockázatokat, illetve a pótlólagos likviditás és tőkebevonás nehézségeit a pénzügyi válság közepette. A PSZÁF a tőkehelyzet erősítése érdekében azt várja a hitelintézetek vezetőitől, hogy ne javasoljanak osztalékfizetést a tulajdonosoknak.
2009.02.25. 18:18
 
 
Egyelőre tovább szünetel az acélgyártás Diósgyőrben
Egyelőre senki nem tudja biztosan, újraindul-e a tavaly december óta termelését szüneteltető diósgyőri kohászatnál az acélgyártás és a hengerlés, a kohászati társaság esetleges jövőjéről az úgynevezett kohászati krízis munkacsoport is értekezett szerdán. Káli Sándor (MSZP) Miskolc polgármestere által kezdeményezett munkacsoport ülésén Mladen Pejkovics, a diósgyőri kohászatot működtető DAM 2004 kft. ügyvezetője azt mondta: a diósgyőri acélgyártás szünetel, de nem szűnik meg. A tárgyalást követően kiadott közlemény emlékeztet: a diósgyőri cég 90 százalékban az autóipart látja el alapanyaggal, a válság miatt azonban nem kapnak elég megrendelést, ezért kell szüneteltetni a termelést.
2009.02.25. 18:15
 
Némi túlsúly is megrövidítheti az élettartamot
Nem csupán az elhízás, de a fiatalon felszedett kisebb túlsúly is megrövidíti a várható élettartamot, ám az alultápláltság is ugyanezt a kockázatot hordozza - jelentették be a stockholmi Karolinska Intézet kutatói a British Medical Journal című szaklap szerdán megjelent számában. A kutatókat meglepte, hogy a kövérség kissé nagyobb halálozási kockázatot jelentett, mint az erős dohányzás. Mindkét csoportban nagyjából kétszeresére emelkedett a korai halál valószínűsége. Azoknál a férfiaknál pedig, akiknél mindkét kockázati tényező jelen volt, ötszörösére nőtt az elhalálozás esélye.
2009.02.25. 17:43
 
Arn Gréta nem feltartott kézzel áll ki Venus Williams ellen
Nem feltartott kézzel áll ki Arn Gréta csütörtökre virradóra a világ egyik legjobb női teniszezője, az amerikai Venus Williams ellen, akivel az acapulcói salakpályás torna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyének nyolcaddöntőjében találkozik.A világranglistán 160. magyar játékos nyugodtan várja az összecsapást a rangsorban ötödik, hétszeres Grand Slam-győztes ellenfelével. Arn Gréta esélyeit növelheti, hogy nagyhírű ellenfele szombaton még Dubajban - keménypályán - szerepelt és a megnyert döntő után utazott a földteke másik felére. Az acapulcói salakpályás viadal első fordulójában az amerikai csak három küzdelmes játszmában tudta legyőzni a spanyol Nuria Llagostera Vivest.
2009.02.25. 17:35
 
 
Fidesz: tanácskozásból még nem lesz több pénze a rendőrségnek
Tanácskozásból nem lesz egyetlen rendőri intézkedéssel sem több Budapest utcáin és a rendőrség pénzügyi feltételei sem fognak tőle rendeződni - reagált az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke a kormányfő, a szakminiszter és az országos rendőrfőkapitány szerdai találkozójára. Lázár János budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: egy ötéves gyermeknek brutális és kegyetlen körülmények között kellett meghalnia ahhoz, hogy a miniszterelnök és a kormány észrevegye, Magyarországon a társadalom úgy érzi, az állam nem képes garantálni a védelemhez való jogot.
2009.02.25. 17:30
 
Újabb gázai műveletet emleget az izraeli külügyminiszter
Cipi Livni izraeli külügyminiszter szerdán arra figyelmeztetett, hogy újabb gázai övezeti katonai művelet következne be, ha folytatódna a Hamász által ellenőrzött palesztin területre irányuló fegyvercsempészet. "Ha a Gázai övezetbe irányuló fegyvercsempészet folytatódik, elkerülhetetlen egy újabb, védelmi célokat szolgáló izraeli hadművelet, ezért a nemzetközi közösségnek minden törvényes és hatékony eszközt meg kell találnia a csempészés megakadályozására" - mondta Cipi Livni, miután találkozott Markosz Kiprianu ciprusi külügyminiszterrel.
2009.02.25. 17:02
 
Tizennégy milliárd forintot kap a rendőrség
A rendőrség 14 milliárd forinttal több támogatást kap idén - derült ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter szavaiból, amikor a kormánykabinet döntéseit ismertették szerdán Budapesten. Gyurcsány Ferenc közölte: 12 milliárd forintot kap a rendőrség, amelyből 4 milliárd forintot uniós, 8 milliárd forintot pedig nemzeti forrásból biztosítnak. Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter ehhez hozzátette, hogy a 12 milliárd forint nem tartalmazza azt a 2 milliárd forintos többletforrást, amelyről már korábban döntöttek.
2009.02.25. 16:25
 
 
Tárki: csökkent a szavazási hajlandóság februárban
Csökkent a választópolgárok szavazási hajlandósága és a nagy pártok támogatottsága a Tárki februári közvélemény-kutatása szerint, melynek összefoglalóját szerdán juttatták el az MTI-hez. Ismertetésük szerint a szavazásra jogosultak 49 százaléka venne részt a szavazáson, ez az arány januárban 52, decemberben pedig 51 százalék volt. A két nagy párt tábora is zsugorodott: az MSZP támogatottsága egy hónap alatt 5, míg a Fideszé 2 százalékponttal csökkent. Míg egy évvel ezelőtt összesen 54 százalék voksolt volna a két nagy párt valamelyikére, addig ez az arány idén februárban 43 százalék volt.
2009.02.25. 15:32
 
Az Opel alig győzi a Corsa-megrendeléseket
Ismét teljes gőzzel dolgoznak azok az Opel-gyárak, ahol Corsákat szerelnek össze, sőt, pótműszakokat kell beiktatni, akkora a kereslet, közölték a cég rüsselsheimi központjában szerdán. A német kormány január közepe óta fizetett 2500 eurós "roncsprémiumának" köszönhetően naponta háromszor annyi megrendelés érkezik Corsára, mint az állami támogatás bevezetése előtt. Az 1700 főt foglalkoztató eisenachi Corsa-gyárban márciusban már ismét három műszakban fognak dolgozni, sőt, több extra műszakot is beütemeznek. A Corsákat is gyártó spanyolországi Zaragozában is éjjel-nappal üzemelnek a gépek.
2009.02.25. 15:04
 
 
A gáz ára nem emelkedik április 1-jén
A gáz ára nem emelkedik április 1-jén Magyarországon - közölte a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. Molnár Csaba elmondta: a forint-dollár árfolyam alakulása ugyan indokolttá tenné az áprilisi emelést, mégis az gázár változatlanul hagyása mellett döntött, mert arra számít, hogy a forint árfolyama erősödni fog, illetve a gáz világpiaci ára a következő negyedévben csökken. Kiemelte: az energiaszektorban folytatódnak a gáztárolók kapacitásának bővítésére irányuló beruházások. Hangsúlyozta: Magyarország elkötelezett a Nabucco gázvezeték megvalósításában, egyúttal érdekelt a Déli Áramlat gázvezeték megépítésében is.
2009.02.25. 14:04
 
 
Életveszélyesen megfenyegettek egy enyingi cigány családot
Életveszélyesen megfenyegették a Fejér Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat alelnökét, az Enyingi Cigány Kisebbségi Önkormányzat képviselőjét, id. Raffael Jánost és családját. A család hétfőn délelőtt kapta meg a postán feladott fenyegető levelet, amelyben a többi között az állt: "szemet szemért; halál a gyilkosokra" - mondta el id. Raffael János, aki a fenyegetés miatt feljelentést tett a rendőrségen. Közölte, családja retteg, félnek, hogy Tatárszentgyörgy után Enying következik majd. Az enyingi Raffael család nem áll rokonságban Raffael Sándorral, a veszprémi Cozma-gyilkosság gyanúsítottjával.
2009.02.25. 13:13
 
 
Az osztrákok a másodikak a sörivás világranglistáján
"Iszákos kedvükben" voltak tavaly az osztrákok: fejenként több mint 109 liter sört öntöttek le a torkukon, amivel feljöttek a második helyre a csehek mögé a világranglistán. A most közzétett adatok szerint összesen 8,6 millió hektoliter sör fogyott el 2008-ban az alpesi országban, két százalékkal több, mint az előző évben. Az emelkedés részben a közösen megrendezett, svájci-osztrák labdarúgó Euróba-bajnokság számlájára írható, bár a Die Presse című lap azt a címet adta beszámolójának: "Iszunk a válság ellen..." A fejenkénti sörfogyasztás tekintetében az osztrákok mindenesetre a második helyre rukkoltak elő, egy literrel megelőzve a németeket.
2009.02.25. 12:31
 
 
Sisa Tibor a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának új edzője
Sisa Tibort nevezték ki a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé. A klub szerdai közleményéből kiderül, hogy a legutóbb a Diósgyőrnél dolgozó szakember 2010. június 30-ig kötelezte el magát a fővárosi csapathoz, melynél a hétfőn távozott Pölöskei Gábort váltja a padon. Sisa a 2003/2004-es szezonban az akkor másodosztályú Honvéd másodedzőjeként tevékenykedett, majd Tatabányán volt vezetőedző. Később a magyar U19-es válogatottat szövetségi edzőként kivezette a 2008-as Európa-bajnoki nyolcas döntőre, s bronzérmet szerzett az együttessel. A Budapest Honvéd jelenleg a Soproni Liga 12. helyén áll.
2009.02.25. 11:57
 
 
Woody Allentől kapott szerepet Freida Pinto, a Gettómilliomos sztárja
Új múzsája van Woody Allennek: a rendező szerepet ajánlott Freida Pintónak, a vasárnap nyolc Oscar-díjat elnyerő Gettómilliomos című film indiai sztárjának. A 24 éves, modellből lett filmcsillag Allen soron következő filmjében tűnik majd fel. Az egyelőre cím nélküli produkciót a Vicky Cristina Barcelonát finanszírozó spanyol Mediapro vállalat karolta fel. A filmért Penélope Cruz - a spanyol színésznők közül elsőként - Oscar-díjat kapott. A Variety értesülése szerint Pinto kiváló szereplőgárdába kerül: Naomi Watts, Josh Brolin és Anthony Hopkins társaságába.
2009.02.25. 11:49
 
 
Magyar-szlovák külügyi bizottsági találkozó: több kérdésben egyetértés volt
Több kérdésben is egyetértett a magyar és a szlovák parlamenti külügyi bizottság esztergomi találkozójukon. Először fogalmazták meg szlovák politikusok, hogy a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) létét nem kifogásolják, csak azt nem tudják elfogadni, hogy a fórumot a parlament saját állandó intézményének tekinti - mondta Szabó Vilmos, a magyar bizottság szocialista alelnöke. Németh Zsolt, a magyar külügyi bizottság fideszes elnöke és szlovák partnere, Boris Zala a megbeszélés után egybehangzóan azt emelte ki, hogy a két ország alapszerződéséhez nem kell hozzányúlni, hanem az abban foglaltakat kell alkalmazni; mint a fideszes politikus mondta: "az alapálláson kell változtatni".
2009.02.25. 11:45
 
 
Kilenc halálos áldozata van az amszterdami légi balesetnek
Leszállás közben 135 emberrel földhöz csapódott egy török utasszállító repülőgép az amszterdami Schiphol légi kikötő közelében, a legfrissebb hírek szerint kilencen nem élték túl a balesetet, a sebesültek száma eléri az ötvenet. A túlélők arról számoltak be, hogy az Isztambulból érkező Boeing 737-800 típusú gép egy mezőn ért földet, úgy 500 méterre a leszállópályától és mintegy 100 méterre a rendkívül zsúfolt - Amszterdam és Haarlem közötti - A9-es autópályától. Becsapódás után a gép törzse három részre tört. Helyszíni tudósítások szerint azt gyanítják, hogy a tragédiát motorhiba okozta.
2009.02.25. 11:18
 
 
Szili Katalin: új várospolitikára van szükség Pécsett
Új várospolitikára van szükség Pécsett, ennek alapja az együttműködés és az összefogás - jelentette ki Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, az MSZP pécsi polgármesterjelöltje szerdán a baranyai megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón. A házelnök, akit kedden választott polgármesterjelöltnek az MSZP pécsi küldöttértekezlete, úgy vélte, nincs és nem lehet bal-, vagy jobboldali Széchenyi tér Pécsett, ahogy jobb vagy baloldali Európa Kulturális Fővárosa program sem. Egyetlen dolog lehet, a város jövője, amit közösen, magunknak építünk, s mindenkivel össze kell fogni, akinek ez a célja.
2009.02.25. 11:11
 
 
Már készül a jövő évi Forma-1-es sorozatra az új amerikai csapat
Hivatalosan is elkezdte tevékenységét a Forma-1-es szereplést megcélzó USF1 nevű amerikai csapat, a tulajdonosok kedden bejelentették, hogy versenyautóik készen állnak majd a jövő évi világbajnokságra. Az istállónak az észak-carolinai Charlotte-ban lesz a központja. A két finanszírozó, Peter Windsor és Ken Anderson biztos abban, hogy a Forma-1 meg fogja találni közönségét az Egyesült Államokban. "Komolyabb infrastruktúra és nagyobb közönség van itt, mint bárhol másutt a világon" - indokolta az optimista várakozást Ken Anderson. Egyúttal jelezte, kezdeményezésüket támogatja Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője, majd részletek ismertetése nélkül kitért arra is, hogy egyelőre 62 millió dolláros éves költségvetéssel számolnak.
2009.02.25. 11:11
 
Magyarország minden gázellátási út fejlesztésében érdekelt
Magyarország minden olyan programban részt vesz, ami növeli gázellátási biztonságát, de uniós országként elsősorban a Nabucco-projekt megvalósításában érdekelt - mondta Molnár Csaba közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter szerdán Budapesten. A Demos Magyarország Alapítvány által szervezett gázkonferencián a miniszter elmondta: a Nabucco-projekt mellett Magyarország érdekelt a szintén gázt szállító Déli Áramlat projekt megvalósításában és a horvátországi cseppfolyós gázterminál fejlesztésben is.
2009.02.25. 10:55
 
 
Az Antarktisz is melegszik
Az Antarktisz, a bolygó egyetlen helye, mely eddig ellenállni látszott a klímaváltozásnak, szintén melegszik - állítják amerikai kutatók a Nature tudományos folyóirat legfrissebb számában. Korábbi tanulmányok azt mutatták, hogy az Antarktisz - a Föld többi részével ellentétben - nem melegedett, hanem éppenséggel alacsonyabb hőmérsékleteket mértek a területén az utóbbi években. A most közzétett tanulmány azonban műholdas adatokkal egészítette ki az eddig ismerteket, és megállapította, hogy a többi kontinenshez hasonlóan az Antarktisz is melegszik.
2009.02.25. 10:21
 
 
Veres: gyökeresen át kell alakítani az adókedvezményeket
Elkerülhetetlennek nevezte a pénzügyminiszter az adókedvezmények jelentős mértékű szűkítését a K and H Bank konferenciáján szerdán Budapesten. Veres János kifejtette: "Nincs más lehetőség, csak gyökeresen megváltoztatni a kedvezmények mértékét", ellenkező esetben az erre eddig fordított 215 milliárd forintból nem lehet a tehercsökkentési kiadásokat finanszírozni. Csak kétféle adókedvezményt kíván megtartani a kormány: a 3 és több gyermekesekét, valamint a hosszú távú megtakarításokét, de ezeket is egy egységes rendszeren belül. A béren kívüli juttatásokról azt mondta: méltányos és mértéktartó változtatásra van szükség, de a jelenlegi rendszert igazságtalannak nevezte.
2009.02.25. 10:13
 
 
A jegybank 3,5 százalékos GDP-csökkenéssel számol idén
A bruttó hazai termék (GDP) az idén 3,5 százalékkal, jövőre további 0,5 százalékkal esik vissza, miközben az infláció 2009-ben 3,7 százalék, jövőre pedig 2,8 százalék lesz - áll a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán megjelent inflációs jelentésében. A Magyar Nemzeti Bank erre az évre GDP arányosan 2,9 százalékos eredményszemléletű (ESA) államháztartási hiányt vár, jövőre a kormányfő által bejelentett intézkedések révén 3,0 százalék alá is kerülhet, ha azok csak részben valósulnak meg, akkor 3,3 százalék lesz - áll a jelentésben.
2009.02.25. 10:11
 
 
Irán török közvetítéssel közeledne az Egyesült Államokhoz
Irán arra kérte Törökországot, hogy segítsen rendezni három évtizedes ellentétét az Egyesült Államokkal a kétoldalú kapcsolatok helyreállításának lehetséges nyitányaként - mondta a török miniszterelnök egy brit napilapnak. Még az előző amerikai elnök, George W. Bush idején vetették fel ezt a kérést iráni illetékesek - idézte Recep Tayyip Erdogan szavait a The Guardian szerdai kiadása. Hozzátette: az iráni üzenetet akkor továbbította a Fehér Háznak. Törökország kész a közvetítésre, ha ezzel az Egyesült Államok is egyetért - mondta a török kormányfő.
2009.02.25. 09:44
 
 
Schwarzenegger magát adja Stallone filmjében
Senki sem játszhatná jobban: Arnold Schwarzenegger Kalifornia kormányzóját alakítja Sylvester Stallone akciófilmjében, azaz jelenlegi önmagát. A The Expendables (A feláldozhatók) forgatása március 28-án kezdődik Brazíliában, majd a produkció két hónapra New Orleansba hurcolkodik. A filmet Stallone írta, ő rendezi és természetesen játszik is benne. Schwarzenegger "óriási" rendezőnek, írónak és színésznek, továbbá a barátjának mondja Stallonét. Stallone szóvivője kedden elmondta, hogy Schwarzenegger jeleneteit Los Angelesben veszik fel.
2009.02.25. 09:40
 
Ugrásszerűen megnőtt a fegyvervásárlók száma Somogyban
Ugrásszerűen megnőtt a fegyvervásárlók, különösen a gáz riasztópisztolyokat vásárlók száma Somogyban - írta szerdán a Somogyi Hírlap. Egy kaposvári fegyverbolt alkalmazottja a megyei lapnak elmondta: az utóbbi két hétben - nyilván a veszprémi gyilkossággal is összefüggésben - naponta 6-8 gáz riasztófegyvert adnak el a korábbi átlagosan napi kettő helyett. A fegyvervásárlók, akik körében az idősek aránya most igencsak megnőtt, és egyre több a nő is, szinte kivétel nélkül azt mondják: azért van szükségük gáz riasztópisztolyra, mert félnek, nem érzik magukat biztonságban.
2009.02.25. 08:55
 
 
Eltüntetett dokumentumokról is beszélt Zuschlag János
Az MSZP kiskunhalasi szervezetének finanszírozásáról és a nyomozás megindulását követően az általa a védekezéshez sorolt lépésekről is beszélt Zuschlag János az ellene és tizenöt társával szemben folyó perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon szerdán. Ahogy a politikai ifjúsági szervezetek finanszírozása nincs megoldva Magyarországon, úgy a pártszervezetek működése sincs megfelelően szabályozva - mondta az egykori szocialista politikus meghallgatásának ötödik napján.
2009.02.25. 08:55
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150[2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista