2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A Milan meghosszabbítaná Beckham kölcsönszerződését
Az AC Milan azon fáradozik, hogy június végéig meghosszabbítsa David Beckham kölcsönszerződését, mivel mostanáig nem sikerült megállapodnia a Los Angeles Galaxyval az angol labdarúgó megvételéről. A válogatott játékos január elején érkezett kölcsönbe a milánóiakhoz azzal a feltétellel, hogy március 9-ig vissza kell térnie a Galaxyhez, melyhez még több mint három évre szóló szerződés köti. Február elején aztán az Olaszországban eddig kitűnően szereplő futballista nyíltan kijelentette, hogy maradni akar, a két klub pedig tárgyalásokat kezdett, de eddig nem jutott eredményre.
2009.03.03. 09:26
 
 
Támad a tél az Egyesült Államok keleti partvidékén, négy halott
Jégesővel tarkított erős havazással újra támad a tél az Egyesült Államok keleti partvidékén; az ítéletidőben helyi idő szerint hétfőn négyen meghaltak, több százezren maradtak áram nélkül, a közlekedés pedig egyes vidékeken teljesen összeomlott. Egyedül New Jersey államban több mint 500 közlekedési baleset történt hétfőn. Észak-Karolina államban egy baleset után 25 kilométeres dugó alakult ki egy úton. A keleti parti régió egészében legkevesebb négyen meghaltak. Az egyik halálos baleset Bostonban, Massachusetts állam fővárosában történt, ahol egy személygépkocsi hókotróval karambolozott. A kocsi mindkét utasa - köztük egy terhes asszony - meghalt.
2009.03.03. 09:12
 
 
EURO-2016: Olaszország pályázik a rendezésre
Eldőlt, hogy Olaszország nemcsak fontolgatja a kandidálást a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogáért, hanem ténylegesen be is nyújtja pályázatát. A döntés az olasz sportági szövetség (FIGC) vezetőségének hétfő esti tanácskozásán született meg. Giancarlo Abete, a FIGC elnöke sajtótájékoztatón jelentette be az elhatározást, melyet - amint azt jelezte - a kormánnyal történt egyeztetéseket követően hoztak meg. Az elkötelezettséget jövő hétfőig kell jelezni az európai szövetségnek (UEFA).
2009.03.03. 08:34
 
 
Zuschlag hiteltelennek tartja Lados István vallomását
Hiteltelennek minősítette a másodrendű vádlott, Lados István vallomását Zuschlag János az ellene és tizenöt társával szemben folyó perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon kedden; az egykori szocialista politikus beszélt arról is, vallomástételük előtt igyekezett bizonyos dolgokat "beleszugerálni" társaiba. A másodrendű vádlott vallomása önellentmondásokkal van tele, s több alkalommal tételesen nem mond igazat - mondta Zuschlag János meghallgatásának hatodik napján. Közölte, vádlott-társa kijelentéseinek egy részét csupán kitalációjának tartja, mellyel azt kívánta elérni, hogy enyhébb büntetést kapjon.
2009.03.03. 08:05
 
Futballmezes párról álmodnak a brit férfiak
Egy felmérés szerint a brit férfiak többsége futballmezben alvó párról álmodik. A mycelebrityfashion.co.uk portál az erősebbik nem 1900 képviselőjét kérdezte, akiknek 34 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a kedvenc klubjának trikójában ágyba bújó partnert részesíti előnyben. A hálóing 23 százalékkal csak második lett, míg a válaszolók 21 százaléka a pucérságot díjazza leginkább. Az egyetlen kivételt a futballmánia alól Wales jelenti, ahol a férfiak 51 százaléka rögbipólós hölgy mellett szeret aludni.
2009.03.03. 07:44
 
 
A firkálás memóriaserkentő
A firkálás értekezlet közben lehet ugyan az unalom jele a rajzolgató részéről, ám korántsem időfecsérlés, mivel segíti, hogy jobban emlékezzen az illető az elhangzottakra - állítják brit kutatók. A Plymouth Egyetem tudósai önkénteseket teszteltek unalmas telefonbeszélgetéssel. A negyven alany fele rajzolgatott közben, a másik fele nem. Az eredmény: a firkálók 29 százalékkal jobban emlékeztek a két és fél perces hallottakra, mint a csak arra figyelők, illetve nem rajzolgatók. Előbbiek átlagosan 7,5 nevet jegyeztek meg, utóbbiak 5,8-et.
2009.03.03. 07:36
 
 
Eltemették a tatárszentgyörgyi gyilkosság áldozatait
Katolikus szertartással, cigány szokás szerint zeneszó kíséretében vettek végső búcsút kedden a tatárszentgyörgyi brutális gyilkosság két áldozatától a helyi temetőben; a 27 éves apa és ötéves kisfia búcsúztatásán mintegy ötezren, köztük parlamenti politikusok vettek részt. Az ország különböző pontjairól és a fővárosból tucatnyi autóbusszal és több száz személyautóval érkeztek a gyászban osztozók, és egy szál fehér szegfűvel "néma demonstrálóként" utasították el a romák elleni erőszakot. A búcsúztatáson valamennyi parlamenti párt képviseltette magát, a kormány nevében Szűcs Erika szociális miniszter volt jelen.
2009.03.03. 07:05
 
A Gazprom megegyezett Ukrajnával a februári gázszállítások fizetéséről
Az orosz Gazprom megállapodott Ukrajnával, hogy eltekint a bírságtól azért, mert Kijev a szerződöttnél kevesebb gázt importált februárban, azzal a feltétellel, hogy Ukrajna a március 7-i határidő előtt teljes egészében kifizeti a februárban leszállított gázmennyiséget. A megállapodás hétfőn, Alekszej Miller, a Gazprom és Oleh Dubina, az ukrán Naftogaz vezetőjének telefonbeszélgetése alkalmával született.
2009.03.02. 21:26
 
 
Feljelentették a megyei rendőrfőkapitányt a Patrióta lokál üzemeltetői
A Cozma-gyilkossággal összefüggésben feljelentették a Veszprém megyei rendőr-főkapitányt és szóvivőjét a veszprémi Patrióta lokál üzemeltetői, mert a hozzájárulásuk nélkül nyilvánosságra kerültek a lokál belső kameráinak felvételei, s azokat már a Marian Cozma meggyilkolását követő napon sugározták a televíziók. A nevük elhallgatását kérő üzletemberek a gyilkosság óta először nyilatkoztak részletesen a történtekről az MTI-nek. A lokál üzemeltetői előbb a főkapitánynak írt levélben sérelmezték a felvételek nyilvánosságra hozatalát. Mint mondták, válaszában a tábornok arra hivatkozott, hogy a média talán segíteni tudja a nyomozást, s ennek érdekében jogosultak voltak a felvételek közreadására.
2009.03.02. 21:05
 
 
F1, jerezi teszt: Timo Glock (Toyota) volt a leggyorsabb
Timo Glock, a Toyota német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok hétfői spanyolországi tesztelésén. A Jerez de la Fronterában zajló gyakorláson Glock mögött a lengyel Robert Kubica (BMW) lett a második, a német Nico Rosberg (Williams) pedig a harmadik. Hétfőn sokat esett az eső, a pálya vizes volt, ezért a Ferrari-istálló irányítói úgy döntöttek, kihagyják a tesztet, megvárják míg jobbra fordul az idő.
2009.03.02. 20:43
 
 
A Fidesz fenntartja a "három csapás" törvényjavaslatot
A Fidesz továbbra is fenntartja a "három csapás" néven megismert, a büntető törvénykönyvet szigorító törvényjavaslatát, amely a párt választási programjának is része lesz - mondta Répássy Róbert frakcióigazgató annak kapcsán, hogy az Országgyűlés hétfőn az MSZP és az SZDSZ szavazataival elutasította a módosítást tárgysorozatba vételét. A "három csapás" elnevezésű javaslat része lesz a Fidesz választási programjának, ám addig is a frakció napirenden tartja azt - mondta Répássy Róbert, a javaslat egyik beterjesztője. Hozzátette: ha a kormány közbiztonság témakörében ötpárti egyeztetésre hívja a parlamenti pártokat, akkor a Fidesz minden esetben előveszi ezt a javaslatát.
2009.03.02. 20:40
 
 
Obama a kansasi kormányzót jelölte egészségügyi miniszternek
Barack Obama hétfőn hivatalosan is Kathleen Sebelius kansasi kormányzót jelölte az egészségügyi miniszteri posztra, vagyis annak a tárcának az élére, amely az amerikai elnök társadalompolitikai reformjainak egyik legfontosabb célkitűzését hivatott megoldani. Az újonnan létrehozott fehér házi egészségügyi reformhivatal élére az elnök Nancy-Ann DeParlét, az Egyesült Államok egyik legismertebb egészségpolitikai szakértőjét választotta. Obamát egy hónapja rendkívül kínosan érintette, hogy előző egészségügyi miniszterjelöltje, Tom Daschle visszalépett, miután kiderült róla, hogy korábban nem fizetett be 140 ezer dollár adót és bírságot.
2009.03.02. 20:02
 
 
A CIA 92 videofelvételt semmisített meg vallatásokról
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) a korábban bevallottnál lényegesen több, 92 olyan videofelvételt semmisített meg, amely terroristagyanús személyek vallatásáról készült - derült ki hétfőn egy New York-i eljárás során. A felvételek megsemmisítését a kormány ügyvédei ismerték el abban a perben, amelyet az Amerikai Polgárjogi Szövetség keresete alapján indítottak; a jogvédő csoport több információt követelt a Bush-kormány vallatási programjairól. A CIA olyan felvételeket tüntetett el, amelyek "durva vallatásokról" készültek. Két olyan személy vallatását is felvették, akik szerint vízbe fojtásos módszerrel akarták őket szóra bírni.
2009.03.02. 19:31
 
 
Több homok, nagyobb biztonság a jövő évi Dakar-ralin
A Dakar-ralit szervező cég, az Amaury Sport Organisation (A.S.O.) bejelentette, hogy a 2010-es viadalon, melyet ismét Chilében és Argentínában rendeznek meg, az ideinél jóval több homokos terep vár majd a résztvevőkre, a biztonságra ugyanakkor az eddiginél is nagyobb gondot fordítanak az előkészítésénél. A Buenos Airesből keltezett hétfői közlemény szerint az idei versenytől eltérően jobban elosztják majd a szakaszokat a két ország között, a 2008-as kettőnél többet kap Chile. Az A.S.O. arra törekszik, hogy növekedjen a dűnés terepszakaszok száma.
2009.03.02. 18:31
 
 
Elfogadták a lakáshiteleseknek nyújtott állami garanciáról szóló törvényt
Elfogadta a Ház a munkájukat elvesztők lakáscélú hitelére vonatkozó állami garanciáról szóló törvényt hétfőn. A képviselők 196 igen, 18 nem szavazattal, 155 tartózkodás mellett szavazták meg a javaslatot. A Ház támogatta a törvény sürgős kihirdetését. A törvény értelmében áthidaló kölcsönt kaphat a banktól az az álláskereső, aki 2008. szeptember 30. után vesztette el a munkáját, és vállalja, hogy a lakásvásárlási, vagy -felújítási hiteléből a szerződés időtartama alatt havi minimum 10 ezer forintot törleszt.
2009.03.02. 18:21
 
 
Gyurcsány Ferenc nem tervez kormányátalakítást
Gyurcsány Ferenc nem tervez kormányátalakítást azon túl, hogy Göncz Kinga helyére új külügyminisztert jelöl. Erről a miniszterelnök az MTI-nek adott interjúban beszélt hétfőn. "Nem merül fel, nem gondolkodom rajta, nem várható" - összegezte az MTI kérdésére, hogy a kisebbségi kormány megalakulásának egyéves évfordulóján - amely lényegében egybeesik Göncz Kinga távozásával - lehet-e számítani miniszterek cseréjére vagy kormányátalakításra. A miniszterelnök beszámolt arról is: több jelölt is volt az MSZP EP-listájának vezetésére. Mint mondta, Göncz Kinga első jelölése nem tőle származott, de izgalmasnak gondolta a felvetést.
2009.03.02. 18:11
 
 
A szlovák rendőrség is kihallgatja Jozef Rohácot
A szlovák rendőrség nagyjából másfél hónapon belül várhatóan kihallgatja Jozef Rohácot, a tavaly ősszel Csehországban letartóztatott, majd a közelmúltban Magyarországnak átadott szlovák bűnözőt. Rohácot többrendbeli gyilkossággal vádolják. A férfi kapcsolatba hozható a budapesti Aranykéz utcai robbantással is. "A (szlovák) Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal szakértői a múlt héten Magyarországon jártak, hogy megállapodjanak a magyarokkal a közös eljárásban" - közölte Jozef Packa szlovák rendőrfőkapitány a pozsonyi TASR hírügynökséggel hétfőn. Tájékoztatása szerint a szlovák és a magyar rendőrség már megegyezett abban, hogy Rohác ügyében közös vizsgáló bizottságot hoznak létre.
2009.03.02. 18:09
 
 
Az Országgyűlés nem vette tárgysorozatba a "három csapást"
Az Országgyűlés nem vette tárgysorozatba hétfőn a Fidesz "három csapás" nevű, a büntető törvénykönyvet szigorító törvényjavaslatát. A képviselők 166 igen, 199 nem szavazattal, három tartózkodás mellett hozták meg döntésüket a hétfői szavazáson. Lázár János, az előterjesztők egyike indoklásában azt mondta: a szigorításra szükség lenne, hiszen az állam nem tudja garantálni polgárai biztonságát. Közölte: az elmúlt időszak adatai alapján elmondható, hogy nőtt a visszaeső, erőszakos bűncselekményeket elkövetők száma, illetve emelkedett az erőszakos cselekményt elkövetők száma is.
2009.03.02. 17:59
 
Közel 4,5 milliárd dollárt ajánlottak meg a palesztinoknak
A nemzetközi közösség közel négy és fél milliárd dollárt, a vártnál sokkal nagyobb segélyt ajánlott fel a Gázai övezet újjáépítésére és a palesztin gazdaság fellendítésére a Sarm es-Sejkben tartott adományozó értekezleten - jelentette be hétfőn az egyiptomi külügyminiszter. A következő két évre 4,481 milliárd dollárt gyűjtöttünk össze - mondta a konferenciát záró ülésen Ahmed Abul Geit. A konferencia résztvevői felszólították Izraelt, hogy "azonnal, teljesen és feltételek nélkül" nyissa meg az övezet határátkelőit. Izraelt, akárcsak a Gázai övezetet uraló Hamász radikális szervezetet nem hívták meg az értekezletre.
2009.03.02. 17:55
 
 
EP-választás: 106 ezer külföldi szavazhat júniusban Magyarországon
A júniusi európai parlamenti (EP) választáson 106 ezer külföldi szavazhat Magyarországon; az érintetteket az Országos Választási Iroda (OVI) már tájékoztatta arról, hogy április 30-áig kérhetik a névjegyzékbe vételüket. A Magyarországon lakóhellyel rendelkező európai uniós állampolgárokat március 1-jéig kellett tájékoztatnia az OVI-nak arról, hogy választójogukat hazájuk helyett Magyarországon is gyakorolhatják a várhatóan június 7-én tartandó EP-választáson. Az államfő még nem írta ki a választás időpontját, ám az EU által megadott négy nap közül - az eddigi magyar gyakorlatnak megfelelően - várhatóan június 7-én, vasárnap lesz a szavazás.
2009.03.02. 17:08
 
Férfi kézilabda BL: panasszal él a León a hétvégi mérkőzés után
A Marca című spanyol sportnapilap értesülése szerint hivatalos panaszt nyújt be az Európai Kézilabda Szövetséghez (EHF) a spanyol Ademar León, mert kifogásolja a játékvezetők ténykedését az MKB Veszprém elleni szombati Bajnokok Ligája-találkozón. "Szeretnénk tudni, hogy az utolsó két percben miért született annyi hibás döntés. A végjátékban például előfordult, hogy a veszprémiek nyolcan voltak a pályán, ezt bizonyítani is tudjuk" - nyilatkozott Juan Arias klubelnök. Az összecsapást - melyet a szlovén Darko Repensek és Janko Pozeznik vezetett - 32-30-ra nyerte a vendég veszprémi együttes, amely gyakorlatilag végig vezetett és sikerével negyeddöntőbe került.
2009.03.02. 17:05
 
NYT: a gazdasági válság miatt veszélyben az "egy Európa" gondolata
A mélyülő gazdasági válság miatt veszélybe került az "egy Európa" gondolata, írta a The New York Times hétfőn annak kapcsán, hogy több nyugati EU-állam, Németország vezetésével elutasította a Kelet-Európának nyújtandó támogatási keretre vonatkozó magyar kezdeményezést. "A világgazdasági válság olyan erőket szabadított el, amelyek azzal fenyegetnek, hogy Európa szembenálló táborokra bomlik", vélte párizsi írásában az újság, utalva arra, hogy Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök figyelmeztetett: nem szabad engedni, hogy újabb vasfüggöny válassza el Kelet- és Nyugat-Európát.
2009.03.02. 17:00
 
 
Már 275 ezer dolláron áll az első szuperhősképregény licitje
Hetven éve még csak 10 centet kóstált, most már azonban 275 ezer dollárnál (67 millió forintnál) jár az első szuperhősképregény licitje. Képregényárverés még soha nem járt ilyen magaslatokban. Az Action Comics-sorozat első számából már csak pár tucat maradt fenn, az internetes licit pénteken indult. Egy antológiához hasonló kiadásban bukkant fel először az azóta az amerikai populáris kultúra ikonjává vált Superman, akit az első szuperhősként tartanak számon. A kiadás címlapján éppen Superman látható, amint a magasba emelve zúz szét egy zöld autót.
2009.03.02. 16:49
 
 
Almunia: gyorsult a növekedés az új EU-országokban a csatlakozás nyomán
Az unió új tagországaiban az elmúlt öt évben átlagosan 5,5 százalékkal bővült a GDP, az átlagos gazdasági növekedés lényegesen meghaladta az előző öt esztendő 3,5 százalékos ütemét, mondta hétfőn az EU pénzügyi biztosa. Joaquín Almunia a 2004-es és a 2007-es EU-bővítésre visszatekintő prágai tanácskozáson vont mérleget, és beszédét közzétették Brüsszelben. Adatai szerint az új tagországokban az egy főre jutó jövedelem 1999-ben a régi tagországok mutatójának 40 százaléka, tavaly az 52 százaléka volt, pedig a régi tagországokban sem állt le a növekedés: 2004 és 2008 között átlagosan ugyanúgy évi 2,2 százalék volt, mint az előző öt évben.
2009.03.02. 16:47
 
 
Tömegre számít a rendőrség a tatárszentgyörgyi áldozatok temetésén
Több ezer emberre számít a rendőrség a tatárszentgyörgyi tragédiában egy héttel ezelőtt meggyilkolt 27 éves édesapa és ötéves kisfia keddi temetésén; a Pest megyei településen és a szomszédos falvakban fokozott ellenőrzéseket tartanak. A rendőrség a temetés biztosításában, a parkoltatásban és a közlekedés rendjének betartatásában lát el feladatot. A temetés napjára Ármós Sándor dandártábornok, megyei főkapitány fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el Tatárszentgyörgyön, Dabason, valamint Örkény területén - olvasható a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.
2009.03.02. 16:22
 
 
Hugh Hefner megvette a Marilyn Monroe melletti sírhelyet
Marylin Monroe mellett akar örök nyugalomra lelni Hugh Hefner, a Playboy 82 éves alapítója már meg is vette a filmsztár sírja melletti helyet. "Véletlenül tudtam meg, hogy szabad a mellette lévő hely, azonnal lecsaptam rá. Ki ne akarna az örökkévalóságig Marilyn mellett feküdni?" - idézte a Playboy birodalom 82 éves atyját a Welt am Sonntag című napilap. Az 1962-ben 36 évesen elhunyt Marilyn Monroe ma éppen annyi idős lenne mint Hefner. A szőke színésznő, aki 1953-ban az első Playboy szám címlapján pózolt, korának szexszimbóluma volt. Egy Los Angeles-i sírkertben temették el, ahol a szórakoztatóipar számos más jeles alakja is nyugszik.
2009.03.02. 16:07
 
 
A hideg miatt jelentősen emelkedik a februári távhőszámla
A februári távhőszámla 25 százalékkal lesz magasabb, mint tavaly az áremelkedés és a hideg idő miatt - közölte a Főtáv. Idén a február átlagosan több mint 3 Celsius fokkal volt hidegebb, mint a tavalyi év februárja, ezért a múlt havi hőfogyasztást tartalmazó távhőszámla - amit a fogyasztók március végén kapnak kézhez - magasabb összegű lesz a tavalyinál - hívta fel a figyelmet a Főtáv. Számításai szerint egy átlagos, 53 négyzetméteres lakás februári távhőszámlája kismértékben meghaladhatja a 30 ezer forintot, ami mintegy 25 százalékkal több a tavaly februári számla végösszegéhez képest.
2009.03.02. 15:28
 
Hatalmas vesztesége után újabb segélyt kap az AIG
Az American International Group Inc. biztosító tavaly az utolsó negyedévben 61,7 milliárd dolláros veszteséget szenvedett, ez az Egyesült Államok gazdaságtörténetében az eddigi legnagyobb vállalati veszteség egyetlen negyedévben. A társaság most újabb támogatási megállapodást kötött az amerikai kormánnyal, mivel túl nagynak tartják, semhogy megengedhető legyen az elbukása. Az AIG tavaly 150 milliárd dollárhoz jutott az amerikai adófizetők pénzéből, most újabb 30 milliárd dollárra számíthat. Az új mentőcsomag révén elkerülhető a biztosító hitelbesorolásának további rontása, ami az AIG-nek dollármilliárdos többletkiadást jelentene.
2009.03.02. 15:19
 
Gyurcsány továbbviszi uniós válságkezelő javaslatcsomagját
Gyurcsány Ferenc továbbviszi stabilizációs és integrációs programját, amelynek egyes elemeit az informális jellegű EU-csúcstalálkozón ismertette vasárnap Brüsszelben. A miniszterelnök hétfőn az MTI-nek adott interjújában hangsúlyozta: biztatónak, egy esetben pedig eredményesnek tartja a hivatalos magyar javaslatok fogadtatását, hiszen mindhárom ügyében történt előrelépés. Példaként említette: nagyon határozott magyar szándék volt - amit vasárnap ki is mondtak az uniós vezetők - hogy az anyabankok kötelesek gondoskodni közép-európai leánybankjaikról.
2009.03.02. 14:54
 
 
A legidősebb brazil nő 129 éves
Egyedülálló születésnapot ünnepelt Brazília legidősebb asszonya, aki állítólag 129 éves, és közel 400 leszármazottja van. Egy dokumentum szerint Maria Olivia da Silva 1880. február 28-án látta meg a napvilágot Sao Paolo közelében, amikor Brazília még II. Péter császár uralma alatt állt - számolt be az O Globo című újság vasárnapi számában. Az ország déli részén, Astorga városban élő ünnepelt kétszer ment férjhez, tíz gyermeket hozott a világra, további négyet örökbe fogadott. Egy kivételével az összes gyereke életben van még, az unokákat, dédunokákat, és ükunokákat összeszámolva da Silva asszonynak 384 leszármazottja van. A hosszú élet titkának a rizsre, babra és banánra alapuló étkezést nevezte meg - számolt be az újság.
2009.03.02. 14:35
 
 
Parlamenti vitanapot kezdeményez a romák helyzetéről az SZDSZ
A magyarországi romák helyzetéről és integrációjáról szóló parlamenti vitanapot kezdeményez az SZDSZ - jelentette be hétfői parlamenti sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. A szabad demokraták elnöke úgy fogalmazott, hogy a tatárszentgyörgyi eset volt a végső fázisa annak a történetnek, amely azt mutatja, hogyan növekszik a romákkal szembeni intolerancia és hogyan nő az ellenük elkövetett támadások száma. Kijelentette, hogy ennek a hullámnak megálljt kell parancsolni. Hozzátette, tisztában van azzal, hogy egy parlamenti vitanap ezt önmagában nem fogja megállítani, de szükség van arra, hogy az ország megismerkedjen "a parlamenti pártok őszinte és nyílt véleményével".
2009.03.02. 14:30
 
 
Maradhat a génmódosított termékek magyar és osztrák tilalma
Elvetették az Európai Unió tagországai hétfőn az Európai Bizottságnak azt a javaslatát, hogy Magyarország és Ausztria szüntesse meg bizonyos génmódosított termékek termesztésének és vetőmag-importjának tilalmát. Helyszíni kiszivárogtatás szerint a környezetvédelmi miniszterek brüsszeli találkozóján mindössze négy ország (Nagy-Britannia, Hollandia, Svédország és Finnország) támogatta a bizottság javaslatát. Magyarország esetében az EU-miniszterek két év alatt másodszor utasították el a tilalmat magában foglaló védzáradék megszüntetésének kezdeményezését. Bécs esetében ez már a negyedik voksolás volt 2005 nyara óta, és a harmadik sikeres.
2009.03.02. 13:47
 
 
Hétfőn nem tárgyalja a parlament a Reformszövetség javaslatait
Nem kerül a parlament napirendjére hétfőn az MDF és az SZDSZ javaslata, amelyben a Reformszövetség programjának országgyűlési megtárgyalását indítványozzák - derült ki a rendkívüli házbizottság ülése után az előterjesztők, Kóka János (SZDSZ) és Herényi Károly (MDF) nyilatkozatából. A két frakció azt indítványozta, hogy valamelyikük - szinte azonos tartalmú, de más eljárást kezdeményező - javaslatát házszabálytól eltéréssel, már hétfőn vegyék napirendre. Ehhez lényegében az összes frakció támogatása kellett volna, hiszen négyötödös szavazattöbbségre lenne szükség. A két politikus az MTI-nek elmondta: az MDF és az SZDSZ egyedül maradt a parlamentben. Csak 29 képviselő van, aki a Reformszövetség javaslatát meg szeretné fontolni.
2009.03.02. 13:35
 
 
Fidesz: a büntetési tételek szigorítására van szükség
A Fidesz szerint nem az alkotmány módosítására, hanem a büntetési tételek szigorítására van szükség ahhoz, hogy az állam garantálni tudja az emberek biztonságát - mondta a Fidesz frakcióigazgatója hétfőn az Országgyűlésben tartott sajtótájékoztatóján. Répássy Róbert azt követően szólalt meg, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfő egy hírportálnak adott hétfői interjúban bejelentette: a kormány alkotmánymódosítást kezdeményez a szólásszabadság korlátozására. Az emberek biztonságának garantálása érdekében súlyosabb, elrettentésére alkalmas büntetésekre, gyorsabb bírósági eljárásokra és a rendőrség azonnali megerősítésére van szükség - közölte Répássy Róbert.
2009.03.02. 13:32
 
Összeférhetetlenségi törvényjavaslatot nyújtott be az SZDSZ
A parlamenti és az önkormányzati képviselők politikai és gazdasági összeférhetetlenségére vonatkozó törvényjavaslatot nyújtott be a hét végén két szabad demokrata képviselő. Ezt Gusztos Péter, az egyik beterjesztő közölte hétfőn az MTI-vel. A liberálisok ügyvivője elmondta, hogy amikor a kisebb parlamentről és az önkormányzati reformról sorban jelennek meg az elképzelések, akkor ezekhez szerintük oda kell tenni az összeférhetetlenség szabályozását is. Gusztos kifejtette: Hankó Faragó Miklóssal közösen benyújtott javaslatuk politikai része arra irányul, hogy a parlamenti képviselők ne tölthessenek be önkormányzati tisztségeket, ne lehessenek polgármesterek, önkormányzati képviselők, megyei közgyűlések tagjai vagy elnökei.
2009.03.02. 13:25
 
 
Alkotmánymódosítás a gyűlöletbeszéd büntethetősége érdekében
A gyűlöletbeszéd büntetőjogi szankcionálását célzó alkotmánymódosítást javasol a kormány - jelentette be az igazságügy-miniszter sajtótájékoztatón Budapesten hétfőn. Az ötpárti tárgyalások már kedden megkezdődhetnek, és ha eredményre vezetnek, akár a jövő héten a parlament elé kerülhet a javaslat - mondta Draskovics Tibor. Az Alkotmány módosításához kétharmados parlamenti támogatás szükséges. Draskovics Tibor újságírói kérdésre elmondta, hogy a gyűlöletbeszéd büntethetőségét célzó alkotmánymódosításra azért van most szükség, mert az elmúlt hetek "rémes" bűncselekményei nyomán "betelt a pohár".
2009.03.02. 13:12
 
 
Orbán: a legolcsóbb válságkezelés a kormányváltás
Magyarországnak nem egy technokrata válságkezelő csomagra van szüksége, hanem politikai változásra, ami kormányváltást vagy új választásokat jelent - mondta kérdésre válaszolva Orbán Viktor, a Fidesz elnöke hétfői sajtótájékoztatóján, ahol beszélt a hétvégi EU-csúcs tanulságairól és arról is, hogy jelentősen emelni kellene a magyarországi központtal működő bankok arányát. A Fidesz elnöke Tőkés László EP-képviselővel való találkozója után arra a kérdésre, hogy mikor hozza nyilvánosságra a Fidesz számszerűsített programját, illetve egyetértenek-e a kormány válságkezelő lépései közül bármelyikkel, azt mondta: egyetért Pozsgay Imrével, aki szerint a legolcsóbb válságkezelést úgy hívják, hogy kormányváltás.
2009.03.02. 13:09
 
 
Emelkedik a benzin ára
Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdától a Mol Nyrt., míg a gázolajé nem változik - értesült hétfőn piaci forrásból az MTI. A Mol egy hete változtatott a benzin árán, akkor 4 forinttal csökkentette. A szerdai emeléssel a benzin átlagára 254 forint lesz, a gázolajé 250 forint marad. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők az emelést piaci folyamatokkal magyarázták.
2009.03.02. 13:05
 
 
Bármikor lehet figyelmeztető sztrájk a BKV-nál
Bármikor tarthatnak egy rövid figyelmeztető sztrájkot a BKV buszos szakszervezetei - közölte Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének szóvivője hétfőn az újabb sikertelen bértárgyalás után. A szóvivő elmondta, hogy miután múlt csütörtökön megtették sztrájkfelhívásukat és ezzel egy időben egyhetes kollektív munkaügyi vitát is kezdeményeztek, - a törvények értelmében - ez idő alatt bármikor lehet egy maximum kétórás figyelmeztető sztrájkot tartani. Mint hozzátette: ezt nem kell előre bejelenteni. Az MTI kérdésére a szóvivő elmondta: kevés annak az esélye, hogy ezen a héten sztrájkba lépjenek követeléseik elérése érdekében.
2009.03.02. 12:30
 
 
Topolánek: a nagyobb Európa erősebb Európát jelent
Az Európai Unió a legutóbbi bővítésekkel erősebb lett, és így jobban meg tud küzdeni a nemzetközi pénzügyi-gazdasági válsággal, mint erre a korábbi, szűkebb összetételében lett volna képes - jelentette ki Mirek Topolánek cseh kormányfő hétfőn Prágában, amikor megnyitotta az Európai Unió "Öt évvel a bővítés után" elnevezésű tanácskozását. "A mai Európai Unió erősebb és nagyobb, s ez érvényes a gazdasági problémákat megoldó képességére is" - fejtette ki az EU soros elnöki tisztségét ellátó Csehország kormányfője. Az Európai Unió 2004. május 1-jén tíz új tagállammal bővült - köztük volt Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország is. 2007 januárjában csatlakozott a szervezethez Románia és Bulgária is.
2009.03.02. 12:05
 
 
Mobiltelefonnal is fizethető a parkolás
Mobiltelefonnal fizethető Budapesten és húsz vidéki városban a parkolás - mondta Lónyai Tamás, az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. igazgatósági tagja hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. A Pannon, a T-Mobile és a Vodafone által működtetett szolgáltatás nem igényel előzetes regisztrációt, csak az autó rendszámát és a parkolás idejét kell elküldeni a parkoló automatákon található telefonszámra. A telefonszám tartalmazza a parkolózóna azonosítóját is. A tranzakcióról az autós szöveges üzenetet kap. Ha az autós nem tudja, hogy mennyi ideig parkol, akkor csak a rendszámot kell elküldenie. A parkolás bármikor megszakítható. Az operátorok az tranzakciókat rögzítik, így később is igazolható a fizetés.
2009.03.02. 11:40
 
Foci: egymillió euró járna a magyar válogatottnak a vb-részvételért
Összesen egymillió eurót kapna a szövetségtől (MLSZ) a magyar labdarúgó-válogatott, amennyiben kvalifikálná magát a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. A Nemzeti Sport információját az MLSZ sajtófőnöke megerősítette az MTI-nek, mely alapján az eddigi négy selejtezőmérkőzés közül a Máltán aratott 2-0-ás sikerért kapta a legnagyobb, 36 ezer eurós prémiumot a keret. Az egy meccsre járó legnagyobb prémiumot a portugáliai diadal jelentené, azért 72 ezer euró járna a nemzeti együttesnek. A csoport végeredményét illetően 100 ezer euró járna a csoport második helyéért, amennyiben az a pótselejtező kivívását jelenti, míg a vb-részvétel kiharcolásáért - akár pótselejtezőn, akár csoportgyőztesként történik - egymillió eurót jelentene a keretnek.
2009.03.02. 11:36
 
EURO-2016: a gazdasági válság miatt mégsem pályázik Skócia és Wales
A gazdasági világválság hatásai miatt Skócia és Wales mégsem pályázik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogára. A két ország vasárnapi közlése szerint ugyanis nem tudja vállalni a szükséges infrastrukturális fejlesztéseket a jelenlegi pénzügyi helyzetben. A problémát többek között az idézte elő, hogy az európai szövetség (UEFA) 16-ról 24-re növelte a résztvevő csapatok számát, ami jelentősen növelte a rendezési költségeket, mivel ez több stadiont igényel, márpedig jelenleg csak a cardiffi Millennium Stadion alkalmas Eb-mérkőzés rendezésére. A 2016-os kontinensviadal - amely először lesz 24 csapatos - rendezési jogára március 9-ig kandidálhatnak a nemzeti szövetségek,
2009.03.02. 11:02
 
 
A gyanú szerint egy fegyőr csempészett be mobiltelefont Zuschlag cellájába
Egy fegyőrt gyanúsít a Szegedi Katonai Ügyészség azzal, hogy mobiltelefonokat csempészett be a kecskeméti börtönbe; az egyik készüléket abban a cellában találták be, melyben Zuschlag Jánost tartják fogva két társával együtt - közölte hétfőn Virág Tibor ügyészségi szóvivő. Az eljárásában, amely egy fogvatartott jelzése alapján indult, azzal gyanúsítják a fegyőrt, hogy összesen öt telefont csempészett be a börtönbe - mondta az alezredes. Mivel két esetben úgy tűnik, hogy pénzmozgás is történt, az egy-két héten belül lezáruló eljárásban lehetséges, hogy hivatali kötelességszegés mellett, vesztegetés miatt is vádat emelnek a fegyőr ellen - közölte a szóvivő.
2009.03.02. 10:10
 
 
Megkezdődött a gázai megajánlási konferencia
Megnyílt a Gázai övezet háborús újjáépítésének szentelt nemzetközi megajánlási konferencia hétfőn az egyiptomi Sarm-es-Sejkben, és a felszólalók közül többen hangsúlyozták, hogy a közel-keleti politikai rendezés híján nem lesz elegendő az anyagi támogatás a palesztin enkláve talpra állításához. A konferencián 80 ország és nemzetközi donorszervezet képviselteti magát. Részt vesz rajta többek között Nicolas Sarkozy francia és Mahmúd Abbász palesztin elnök, 45 ország külügyminiszterével együtt. Jelen van Hillary Clinton is, aki amerikai külügyminiszterként most első ízben jár a Közel-Keleten. Nem kapott meghívást a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista mozgalom.
2009.03.02. 09:51
 
 
Veres: az év közepén lehet kijelölni az euró bevezetés céldátumát
Nincs reális alapja annak, hogy a Moody's esetleg leminősítse Magyarországot - mondta egy reggeli televíziós műsorban Veres János pénzügyminiszter, aki szerint az év közepén lehet kijelölni az euró bevezetés céldátumát. A közszolgálati televízió Nap-kelte című műsorában Veres János kifejtette: az elmúlt két hétben bejelentett program, amelyet szakértőkkel, társadalmi partnerekkel egyeztet még a kormány, olyan makrogazdasági keretet teremthet, ami belátható időn belül az eurózónába vezeti Magyarországot. Az euró bevezetés céldátumát az év közepén, szeptember végén lehet kijelölni - rögzítette a pénzügyminiszter.
2009.03.02. 09:47
 
Mágusoknál keresnek megoldást a válságra orosz üzletemberek
A moszkvai üzletemberek egyre gyakrabban különféle mágusokat és varázslókat hívnak segítségül, amikor a mélyülő válságban már nem segít a leépítés vagy más banális megoldás, és a pszichológusok szerint a varázslatok akár segíthetnek is. A Komszomolszkaja Pravda című lap szerint a mágusok amúgy is hatalmas száma jócskán megnövekedett az utóbbi időben, de a kereslet még így is jóval felülmúlja a kínálatot. A legnépszerűbbek között vannak a vudu - egy Haitiról elterjedt sámánisztikus vallás - varázslatai. Ehhez az egyik "varázsló" 12 viaszgyertyát, 6 tojást, fél-fél méter vörös és fekete vásznat, az irodában összesöpört port-piszkot és egy félliteres üres edényt kér.
2009.03.02. 09:45
 
 
Megölték Bissau-Guinea elnökét
Megölték hétfőn hajnalban Bissau-Guinea elnökét - közölte a nyugat-afrikai ország hadseregének egyik vezetője. Joao Bernardo Vieirával néhány órával azután végeztek fellázadt katonák, hogy pokolgépes merénylet áldozata lett a hadsereg vezérkari főnöke. Zamora Induta, a hadsereg külkapcsolataiért felelős tiszt elmondta a francia hírügynökségnek, hogy az államfő megpróbált elmenekülni házából, amikor rajtaütöttek a meggyilkolt Tagmé Na Waié vezérkari főnökhöz közelálló katonák. Induta szerint elsősorban Vieirát terheli a felelősség a tábornok haláláért.
2009.03.02. 09:28
 
 
GKI: történelmi mélypontra csökkentek az üzleti várakozások
Ötödik hónapja zuhan a GKI konjunktúra-index szezonális hatásoktól megtisztított értéke, februárban új történelmi mélypontra, mínusz 68,5 pontra csökkent a mutató a januári mínusz 66,1 pontról. A GKI Gazdaságkutató Zrt. Európai Unió támogatásával készített felmérés szerint az üzleti várakozások romlása februárban még gyorsult is januárhoz képest, mínusz 34 pontra esett a megelőző havi mínusz 30,5 pontról. A fogyasztói bizalmi index romlása azonban lassult, 2,4 ponttal mérséklődött mínusz 68,5 pontra. Az üzleti szférán belül februárban megállt az ipari bizalmi index csökkenése.
2009.03.02. 09:20
 
 
A Zagar lesz a Depeche Mode előzenekara Budapesten
Zságer Balázs együttese, a Zagar lesz a Depeche Mode előzenekara június 23-án a Puskás Ferenc stadionban. A koncertet szervező Live Nation Hungary tájékoztatása szerint "a magyar zenei élet egyik legsikeresebb és legegyénibb stílusú együttesét" a brit kultzenekar választotta bemelegítésre. A Zagar ilyen méretű stadionban most szerepel először, de negyvenezres közönségben már volt részük - olvasható a koncertügynökség sajtóanyagában. A Depeche Mode az új lemezét bemutató turné keretében érkezik Magyarországra. Az együttes, illetve frontembere az elmúlt években többször is koncertezett Budapesten, legutóbb 2006-ban.
2009.03.02. 09:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146[2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista