2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Kóka: a kormány karanténba zárja Magyarországot
A kormány egyedül maradt politikájával, és egyre inkább karanténba zárja Magyarországot a nemzetközi pénzvilág előtt - jelentette ki Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője hétfőn az Országgyűlésben, napirend előtt. Veres János pénzügyminiszter válaszában közölte, hogy még ezen a héten benyújtják az adómódosításokat és a nyugdíjrendszerrel kapcsolatos javaslatokat is. Az SZDSZ frakcióvezetője azért bírálta a kormányt, mert szerinte még nem nyújtott be egyetlen javaslatot sem a válság kezelésére, pedig már 39 napja volt a rendkívüli parlamenti ülés, 156 napja a nemzeti csúcs, és 170 napja lehet tudni, hogy válság van.
2009.03.09. 14:52
 
 
A függetlenek közül ketten menthetik meg az MDF-frakciót
A független képviselők közül ketten menthetnék meg csatlakozásukkal a megszűnés előtt álló MDF-frakciót, azonban Gyenesei István és Tóth András nem tárgyal a belépésről - derült ki az MTI-nek adott hétfői nyilatkozatokból. Az öt független képviselő közül kettő csatlakozhatna a Csáky András kilépése miatt nehéz helyzetbe került MDF-frakcióhoz annak érdekében, hogy újra tízfős legyen, és ne szűnjön meg a képviselőcsoport. A házszabály szerint ugyanis, ha valaki úgy lesz független, hogy kilép egy frakcióból, akkor fél évig nem csatlakozhat másik képviselőcsoporthoz.
2009.03.09. 14:40
 
 
Beckham futballklubot vásárolna Amerikában
Pályafutása befejeztével az Egyesült Államok profi futballbajnokságában (MLS) szeretne klubot vásárolni David Beckham, aki egy vasárnap közétett megállapodás szerint az idény végéig marad az AC Milanban. "Egy MLS-egyesület tulajdonosaként is szeretnék majd hozzájárulni ahhoz, hogy fejlődjön Amerikában a labdarúgás" - jelentette ki hétfőn a 33 éves középpályás. Ami a közelebbi céljait illeti, az angol sztár Bajnokok Ligáját érő helyen szeretne végezni a milánóiakkal a Serie A-ban, jó játékával pedig nemcsak az észak-olasz klubot kívánja segíteni.
2009.03.09. 14:20
 
 
Már ezer telefonüzenet szól Istenhez, de senki sem hallgatja meg
Már "előműködésben" több mint ezer üzenet érkezett arra a telefonra, amely "isteni" szolgáltatást nyújt: aki felhívja a számot, beszélni ugyan nem fog Istennel, de üzenetet hagyhat neki rögzítőn. Egy holland művész, Van der Dong az isteni "diszpécser". "Bizalmasan kezelem az üzeneteket, nem részei művészi projektemnek. Ezek Isten és a neki telefonálók titkai" - idézte őt a BBC. Dong egyébként úgy véli, hogy akár egy ima, a hangüzenet is segít rendezni küldője gondolatait, emellett a mindennapi rohanásban megállásra, elmélkedésre ösztökél. A telefonáló a következőt hallja, ha felhívja a +316-4424-4901-es számot: "Üdvözlöm, Ön Istenhez beszél. Most nem vagyok itt, hagyjon üzenetet a sípszó után!"
2009.03.09. 13:47
 
 
Konstruktív bizalmatlansági indítványt javasol a miniszterelnök ellen az MDF
Konstruktív bizalmatlansági indítvány elindítását javasolja az MDF Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ellen - jelentette be Dávid Ibolya, a párt elnöke a parlament hétfői ülésén napirend előtti felszólalásában. Az SZDSZ szerint nincs itt az ideje a személyi találgatásoknak, a Fidesz pedig egy létéért küzdő párt kétségbeesett erőfeszítéséről beszél. Dávid Ibolya közölte, hogy egy kérdőívet oszt ki a négy ellenzéki párt képviselői között. Szavai szerint ezzel azt akarják megtudni, hogy van-e 78 képviselő, aki kormányváltást akar, és van-e 194 olyan képviselő, aki valódi változást akar "ebben a mély válságban Magyarországon".
2009.03.09. 13:28
 
 
Műkorcsolya: Sebestyén Júlia sérülés miatt kihagyja a vb-t
Sebestyén Júlia Achilles-panaszok miatt kihagyja a március 23. és 29. közötti Los Angeles-i, olimpiai kvalifikációs műkorcsolya-világbajnokságot. A 2004-ben Európa-bajnok versenyző az MTI-nek elmondta: tavaly ősszel volt egy Achilles-ín-sérülése, ami most kiújult, illetve rásérült. A műkorcsolyázó hozzátette: mivel az olimpiai kvalifikációs vb-n nem lehet jelen, ezért majd az ősszel esedékes pótkvalifikációs versenyen kell megszereznie a vancouveri repülőjegyet. Jurek Eszter szakágvezető az MTI-nek elmondta: az eddigi tartalék, Pádár Bianka szerepelhet Los Angelesben.
2009.03.09. 13:23
 
 
Jövő hétfőn kilép az MDF-frakcióból Csáky András
Ismét a megszűnés fenyegeti az MDF-frakciót, de jövő hét közepéig - hasonlóan a Vas János kilépése utáni helyzethez - még felvehetnek egy független képviselőt a frakcióba, amely így megint 10 fős lehet. Csáky András hétfőn közölte, hogy március 16-ával kilép az MDF parlamenti frakciójából. Egy nappal korábban jelentette be, hogy elhagyja a pártot, mert véleménye szerint az EP-lista szombati elfogadásával az MDF feladta politikai hitvallását, és végleg szakított azzal a társadalmi bázissal, amelyre megalakulásakor támaszkodott. Az MDF tavaly októberben került hasonló helyzetbe, amikor Vas János kilépett a képviselőcsoportból, és átült a függetlenek közé.
2009.03.09. 13:07
 
MSZP-frakció: lelkiismereti szavazás a főbírójelöltről
Az MSZP-frakció ismét lelkiismereti szavazást rendelt el Havasiné Orbán Mária főbírójelöltről - jelentette be Lendvai Ildikó frakcióvezető hétfőn Budapesten a képviselőcsoport ülése után újságíróknak. A lelkiismereti szavazás nyitott helyzetet jelent, de a szocialisták nem elbújni akarnak e mögött - mondta a frakcióvezető, aki szerint a képviselők hosszú vita után hozták meg döntésüket. Lendvai Ildikó közölte, hogy helyzet azért nyitott, mert képviselők különböző véleményt alakítottak ki a jelölt alkalmasságáról, és mert a vitában felmerült az alkotmányos rend működésének fontossága is.
2009.03.09. 12:45
 
Több új rendezvény lesz a március 15-i ünnepségsorozat keretében
Több új rendezvény is várja az érdeklődőket a budapesti március 15-i ünnepen, a hétfőn elkezdődő rendezvénysorozat a "Március 15 - Közös Tavaszunk" elnevezést viseli - közölte a kormányszóvivő hétfői sajtótájékoztatóján. Budai Bernadett elmondta: a hivatalos állami megemlékezések idén is március 15-én délelőtt fél tízkor a zászlófelvonással és a Kossuth Emlékmű koszorúzásával kezdődnek, a Kossuth-díjakat és a Széchenyi-díjakat a Parlament Kupolatermében adják át délután egy órától. Este 8 órakor kezdődik az ünnepi díszelőadás a Művészetek Palotájában, itt adják át a kormány által 2008-ban alapított Márciusi Ifjak, valamint a Kiváló, Érdemes, illetve Babérkoszorús Művész díjakat is.
2009.03.09. 12:35
 
Eörsi Mátyást jelöli a kormány az Európa Tanács főtitkári posztjára
Eörsi Mátyás szabad demokrata politikust jelöli a magyar kormány az Európa Tanács főtitkári posztjára - értesült az MTI kormányzati forrásból. A jelölési határidő március 6-án járt le, a döntést az Európa Tanács közgyűlése hozza majd meg. A jelöltek között van még Thorbjoern Jagland, a norvég parlament elnöke, Luc van den Brande, a EU Régiók Bizottságának elnöke és Wlodzimierz Cimoszewicz volt lengyel miniszterelnök.
2009.03.09. 12:24
 
 
A U2 megszerezte tizedik első helyezését a brit albumlistán
No Line On The Horizon című lemezével megszerezte tizedik első helyezését a brit albumlistán a U2; az ír rockegyüttes új korongja az év eddigi leggyorsabban fogyó lemeze a szigetországban - közölte az Official Charts Company. A U2 június 30-án Barcelonában kezdi világturnéját. Az ír banda 12. stúdióalbuma a szakemberek várakozása szerint az év egyik legnagyobb sikerlemeze lehet. A U2-nál eddig csak a Beatles-nek és Elvis Presleynek sikerült több albummal elérnie a brit lista első helyét. A Beatles tizenöt listavezető lemezzel tartja a csúcsot, Elvis tizeneggyel a második. Tíz No. 1. albummal büszkélkedhet még Madonna és a Rolling Stones.
2009.03.09. 11:58
 
 
Julia Roberts producerként támogatja Dennis Lee filmjeit
Julia Roberts producerként száll be a Jesus Henry Christ című vígjátékba, amelynek rendezője, Dennis Lee azzal a tavaly elkészült filmdrámával mutatkozik be nyáron Amerikában, amelyben a filmsztár is szerepet vállalt. Lee 2003-ban diákfilmes díjat nyert a Christ alapjául szolgáló készült rövidfilmmel. Maga írta a játékfilm forgatókönyvét, és ő is rendezi a filmet, amelyben a The Hollywood Reporter értesülése szerint Julia Roberst nem vállalt szerepet. A történet egy kisfiúról szól, aki mesterséges megtermékenyítéssel született, s tízévesen nekilát, hogy megtalálja apját. Egy városszerte kiaggatott cédula nyomán haladva véli elérni célját.
2009.03.09. 11:38
 
 
Bemutatták az idei Toro Rossót
Hétfőn bemutatta idei versenyautóját a Forma-1-es világbajnoki sorozatban érdekelt Toro Rosso Barcelonában. Az STR4 kódjelű versenygépet - amelyet a tavalyi évhez hasonlóan idén is Ferrari-motor hajt - a két pilóta, a francia Sebastien Bourdais és az újonc svájci Sebastien Buemi leplezte le a katalóniai tesztelés előtt. A Torro Rosso 2008-ban nagy meglepetésre az azóta a Red Bullhoz távozott Sebastian Vettel révén futamot tudott nyerni, s hasonló bravúrra készül az idei évben is. "Az autó szép és ígéretes. Tavaly remek eredményeket értünk el, nem lesz könnyű, de igyekszünk ezeket túlszárnyalni 2009-ben" - nyilatkozta Franz Tost csapatfőnök.
2009.03.09. 11:13
 
Kengurunindzsa: éjszakai beugró egy családhoz
Kenguru ugrott be egy család hálószobájába - egyenesen a hitvesi ágyba - éjszakai "üdvözlésre" Ausztráliában. Az állat az ablakon át érkezett vasárnap hajnali kettőkor. Az ablak csukva volt, így irgalmatlan csörömpölés közepette landolt a kenguru a házaspár ágyán - amelyben 9 éves lányuk is aludt -, majd elkezdett a 3 családtagon - is - ugrálni. A 42 éves családfő először azt hitte, nindzsatámadás érte őket: egy bolond ugrott be az ablakon. Aztán kissé megnyugodott, hogy csak egy kenguru, nem pedig őrült kardos-harcos támadta meg őket.
2009.03.09. 11:04
 
 
Szétválasztaná az igazságügyi tárca a főbírói és az OIT-elnöki posztot
Szétválasztaná az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérum (IRM) a Legfelsőbb Bíróság elnökének és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) vezetőjének posztját, ez utóbbit egyszerű többséggel választaná az Országgyűlés, hatásköre viszont kiterjedne a Legfelsőbb Bíróságra is - értesült az egyik parlamenti párt frakciójától hétfőn az MTI. A szakértői anyagokról szóló értesülésre reagálva az IRM megjegyezte: a kormány és a tárca sincs elkötelezve semelyik megoldás mellett sem. A törvénymódosítási tervek elfogadásához kétharmados parlamenti támogatásra van szükség.
2009.03.09. 11:01
 
Váltás a Pannon élén
Áprlistól Anders Jensen irányítja a Pannon GSM Távközlési Zrt.-t, a jelenlegi vezérigazgató, Ove Fredheim a Telenor Csoporton belül folytatja munkáját. A Pannon hétfői közleménye szerint Anders Jensen 2007-től a Telenor bangladesi leányvállalata, a Grameenphone vezérigazgatójaként tevékenykedett, a cég Banglades legnagyobb mobilszolgáltatója. Ezt megelőzően 2005-től a Telenor Sweden marketing vezérigazgató-helyetteseként és a lakossági piacért felelős vezetőjeként dolgozott.
2009.03.09. 10:38
 
 
Befejeződött Zuschlag János meghallgatása
A vádlottak Zuschlag Jánoshoz intézetett kérdéseivel, illetve a tárgyaláson elhangzottakhoz fűzött megjegyzéseivel hétfőn befejeződött az egykori szocialista politikus összesen nyolc tárgyalási napon keresztül tartó meghallgatása az ellene és tizenöt társával szemben folyó perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Lados István a Zuschlag János által elmondottakra reagálva közölte, a büntetőeljárás során már 2007-ben vallomást kívánt volna tenni, ez akkor csak az elsőrendű vádlott nyomására maradt el. A hatóságoknál is azért jelentkezett, hogy tisztázza szerepét az ügyben.
2009.03.09. 09:36
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a 27.
A legutóbb Monterreyben nyolcaddöntős Szávay Ágnes változatlanul a 27. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda a 75. Az élcsoportban csak a mexikói viadalon győztes francia Marion Bartoli javított, ő a 12.
2009.03.09. 09:28
 
 
Az EU pénzügyminiszteri támogatják az IMF pénzforrásainak megduplázását
Az Európai Unió pénzügyminiszterei támogatni fogják a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) azt a javaslatát, hogy 500 milliárd dollárra növeljék a nemzetközi pénzügyi szervezet segélyezési alapját a G20-ak e heti pénzügyminiszteri ülésén - közölte hétfőn a Reuters, az általa megszerzett dokumentumtervezet alapján. A G20-ak pénzügyminiszterei, valamint központi banki vezetői március 13-án kezdik kétnapos ülésüket Londonban. Az EU 27 országának pénzügyminiszterei kedden hagyják jóvá az ezzel kapcsolatos tervet.
2009.03.09. 09:08
 
 
A GKI 3,5 százalékos gazdasági visszaesést vár 2009-ben
A magyar gazdaság az idén 3,5 százalékkal, a korábban előrejelzettnél nagyobb mértékben esik vissza, míg az infláció átlagosan 3,3 százalékra változik a GKI Gazdaságkutató Zrt. legújabb prognózisa szerint, amely az Erste Bank együttműködésével készült. A GKI február elején kiadott prognózisában még 2,5 százalékos GDP-csökkenéssel és 2,3 százalékos inflációval számolt 2009-re. A gazdaság teljesítménye elsősorban a külső és belső kereslet zuhanása miatt eshet vissza a vártnál nagyobb mértékben. A gazdaságkutató előrejelzésében azt várja, hogy 2009 átlagában egy euró átlagosan 280 forintot ér majd, szemben a tavalyi 251,20 forintos, és a februárban 2009-re prognosztizált 270 forintos átlaggal.
2009.03.09. 08:06
 
 
Egyhangúlag újraválasztották Kim Dzsong Il észak-koreai vezetőt
Szavazókörzetében egyhangúlag ismét képviselőnek választották Kim Dzsong Il észak-koreai vezetőt a sztálinista országban tartott parlamenti választáson. A 333-as szavazókörzetben az összes választó Kimre adta voksát, és ezzel ismét kifejezésre juttatta "megingathatatlan elszántságát, hogy kész az államfő önfeláldozó védelmére" - jelentette a KCNA hivatalos hírügynökség az előző napi választás első eredményeire hivatkozva. Megfigyelők az utódlás szempontjából nagy jelentőséget tulajdonítanak a mostani szavazásnak, és leginkább arra kíváncsiak, hogy bekerül-e a Legfelsőbb Népi Gyűlés tagjai közé Kim Dzsong Un, az észak-koreai vezető legifjabb fia, akit a legesélyesebb utódnak tartanak.
2009.03.09. 08:04
 
Gyerekek tervrajzai a sztárépítészek munkái mellett
Március 19-én nyílik a Modemben A mindenség modellje – kortárs magyar templomépítészet című kiállítás.
2009.03.09. 08:03
 
 
Lombard Reneszánsz
A kiállítás az olasz Lombardia Bergamo tartománya és Pest megye testvérkapcsolatának eredményeként, a 2008-ban lezajlott Reneszánsz Évtől függetlenül, a tartomány és a megye között létesült kulturális csere-egyezmény keretében valósult meg.
2009.03.09. 08:02
 
 
MOZI: Spancserek
Peter Klaven sikeres ingatlanügynök, és teljesen odáig van, amikor álmai nője, Zooey igent mond a házassági ajánlatára.
2009.03.09. 07:58
 
 
Szeretsz engem?
A történet: a fiú álmai lányát keresi egy virtuális világban - közben pedig nem veszi észre, hogy a valódi lány ott van végig mellette.
2009.03.09. 07:55
 
 
Pécsi Tavaszi Fesztivál
Tavasz. Kiengedő, felpezsdítő és újraalkotó jelzők helyett egy szó: mosoly. A közönség és a színpadon állók arcán egyaránt...
2009.03.09. 07:52
 
 
Dobj egy macit te is!
Ha ti is úgy akarjátok, április 2-án plüssmacik veszik át a hatalmat a Budapest Sportarénában! Hogy mindez egy jégkorongmeccsen, játék közben történik majd? Annál érdekesebb!
2009.03.09. 07:50
 
Tavaszi lopótök-nap: családi program a Mezőgazdasági Múzeumban
A lopótök csodálatos világa c. időszaki kiállítás záró programjaként tökfaragás, interaktív tárlatvezetés, tökhangszerek bemutatója és kézműves programok várják az érdeklődőket.
2009.03.09. 07:46
 
 
Erősödött a forint
Tovább erősödött a forint: hétfőn negyed tízkor 307,12/32 forint volt az euró árfolyama, a péntek délutáni 312,72/313,02 forint után. Kora hajnalban 308,50 és 310 forint között, reggel 305,80 és 308,50 forint közötti sávban alakult a kereskedés. A dollár árfolyama kilenc órakor 243,98 forint, a svájci franké 210,86 forint. Az elemzők szerint a forint hétfőn erősödhet, de a hosszabb távú kilátások továbbra is kedvezőtlenek. Az RBC szerint az év közepére az euró 330-340 forintra drágulhat. A Raiffeisen Bank is a forint további gyengülésére számít, miközben megjegyezte, hogy nem kizárt egy rendkívüli kamatemelés sem, amennyiben az euró 324 forint közelébe kerül.
2009.03.09. 07:36
 
Koncertajánló: az erdélyi Fabatka a Magyar Jazz Ünnepén
Gerák Andrea tavaly nyáron, a Magyarfalusi Napokon ismerkedett meg Ségercz Ferenccel, a sepsiszentgyörgyi Fabatka zenekar vezetőjével-lelkével, ahol természetesen játszottak is együtt egy-két dalt. Már akkor beszéltek esetleges együttműködésről, aminek most jött el az ideje.
2009.03.09. 07:35
 
 
Az ACER betör az okostelefon piacra
Az ACER úgy döntött, hogy megpróbálkozik az okostelefon-piacra négy új készülékével betörni - értesült a brit ITPro. Aymar de Lencquesaing, az Acer vezérigazgatója a bejelentésében azt is hozzátette, hogy mindenképpen az öt legsikeresebb cég közé akarnak kerülni az iparágban. "Tudjuk, hogy már négymilliárd mobil-előfizető van az egész világon, de még mindig 3,5 milliárd azok száma, akik megvásárolhatják a mi készülékeinket!" - mondta Lencquesaing. "Ez a piac egyre agresszívabban növekszik, és a mi célunk, hogy egyszer majd vezetői legyünk."
2009.03.09. 07:33
 
Megnyílik a Recruit című kiállítás második része
2009. március 10-én 19.00 órakor nyílik a Recruit című kiállítás második része.
2009.03.09. 07:32
 
Letartóztattak egy börtönbe visszaszökő férfit
Georgia állam hatóságai letartóztattak egy rabot, aki megpróbált visszaszökni a fegyintézetbe egy közeli bolt kirablásából származó "poggyászával". A 25 éves fegyenc először kijutott a börtönudvar ajtaján és átmászott a kerítésen. Az őrök egy idő múlva észrevették, hogy nyitva az ajtó, majd keresni kezdték a rabot. Hirtelen felfigyeltek a fiatalemberre, amint az épület felé igyekszik, dajkálva a frissen szerzett 14 doboz cigarettát. A "sarki közértbe" tett kirándulás most sokba fog kerülni neki: vádat emelnek ellene szökés és betöréses lopás miatt. Korábbi büntetését drogbirtoklás és a próbaidőben tanúsított helytelen magatartása miatt töltötte.
2009.03.09. 07:31
 
 
A főbírójelöltről dönt ma a Ház
A Legfelsőbb Bíróság elnökének jelölt Havasiné Orbán Máriáról szavaz ma az Országgyűlés. A jelöltről titkos szavazással döntenek, megválasztásához kétharmados többségre van szükség. Havasiné Orbán Mária megválasztását decemberben egyszer már elutasította a parlament, az államfő azonban január 20-án ismételten őt jelölte a főbírói posztra. A Fidesz, a KDNP, az SZDSZ és az MDF támogatja a jelöltet, az MTI úgy tudja, hogy a szocialista képviselőcsoport ismét lelkiismereti szavazással dönt.
2009.03.09. 07:21
 
 
Obama bejelenti az embrionális őssejtkutatásra vonatkozó tilalom feloldását
Barack Obama hétfőn bejelenti az embrionális őssejtkutatás szövetségi finanszírozására vonatkozó tilalom feloldását. Obama 120 napos határidőt fog szabni az országos egészségügyi intézetnek arra, hogy kidolgozzák az őssejtkutatás szövetségi költségvetésből való finanszírozásának jövőbeli szabályait - mondta Harold Varmus, az amerikai elnök tudományos ügyekben illetékes tanácsadója. A tudomány az őssejtkutatástól remél áttörést egyes súlyos betegségek gyógyításában. Az egynapos embrióból kinyert őssejtek gyakorlatilag nem halnak el, s bármilyen sejt kifejlődhet belőlük. Felhasználhatják őket a gerincvelő pótlására, Parkinson-kórban szenvedők agysejtjeinek regenerálására vagy fiatalkori cukorbetegség ellen.
2009.03.09. 07:10
 
 
Albánia még ebben a félévben benyújtja EU-csatlakozási kérelmét
Albánia még az Európai Tanács e félévben soros cseh elnöksége alatt be kívánja nyújtani csatlakozási kérelmét az Európai Unióhoz - közölte vasárnap a balkáni ország kormányfője. Sali Berisha azt mondta, elvileg megkapták a zöld jelzést a cseh EU-elnökségtől, vagyis a június 28-án esedékes albániai parlamenti választások előtt benyújtják a csatlakozási kérelmet. Közelebbi időpontot nem említett. Az Európai Bizottság korábban közölte: a parlamenti választások zökkenőmentes lebonyolítása előfeltétele Albánia EU-tagjelöltté válásának. A csatlakozási kérelem benyújtása önmagában csak egy deklaráció: az adott állam kinyilvánítja, hogy szeretne tagja lenni az integrációs szervezetnek.
2009.03.09. 06:55
 
 
Kaiser Ede: ha lenne halálbüntetés, már nem élnék
"Hálámat fejezem ki a halálbüntetés eltörlésében közreműködő személyeknek, nélkülük ma már nem élnék" - írta a héten megjelenő könyvében Kaiser Ede, aki annak ellenére tölti tényleges életfogytig tartó szabadságvesztését a móri bankrablás miatt, hogy Weiszdorn Róbertet is elítélték első fokon ugyanezért a bűncselekményért. Kaiser Ede a Móri ártatlan című börtönnaplójában - amely az ellene folytatott eljárás jogi megközelítésű leirata - a móri bűncselekmény nyomozása során felmerült és az ellene felhozott bizonyítékok, tanúvallomások ellentmondásaira hívja fel a figyelmet. Kötetében arra a következtetésre jut, hogy az őt felismerő tanúk - ahogyan ő maga is - az igazságszolgáltatás hálójába kerültek.
2009.03.09. 06:50
 
 
Bokros Lajos: az MDF-től kaptam a legtisztességesebb ajánlatot
Bokros Lajos a Magyar Demokrata Fórumtól (MDF) kapta a legmagasabb szintű, legkorrektebb, legtisztességesebb ajánlatot azzal, hogy vezetheti a párt EP-listáját. Ezt a volt pénzügyminiszter mondta vasárnap a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában. "Az MDF felismerte, hogy azok az értékek, azok az irányok és azok a programok amelyeket én képviselek, ez lehet a modern Magyarország megteremtésének útja" - fogalmazott. Hozzátette: az MDF kockára tette a létét és az egységét annak érdekében, hogy oda tudjon állni Bokros programja mellé. A volt pénzügyminiszter kiemelte azt is: Magyarországon a fő veszély ma a valutaválság, a forint vészes meggyengülése.
2009.03.08. 21:40
 
 
Férfi kézilabda BL: csoportelső lett a Veszprém
Megnyerte csoportját az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében, miután a másik már biztos negyeddöntős együttes, a német Flensburg-Handewitt vasárnap nem tudott nyerni, sőt, kikapott a spanyol Ademar León otthonában. A kvartett első helye előnyökkel jár: a magyar csapatnak a negyeddöntőben csoportmásodik riválisa lesz, és a visszavágót rendezheti majd hazai környezetben. Eredmény: Ademar León (spanyol) - Flensburg-Handewitt (német) 36-32 (15-11). Szombaton játszották: MKB Veszprém-Montpellier (francia) 22-23. A végeredmény: 1. Veszprém 8 pont, 2. Flensburg 6, 3. León 5 (177-178) 4. Montpellier 5 (154-158).
2009.03.08. 20:46
 
Julia Roberts újra egy trillerben, aztán vége?
Azt suttogják Hollywoodban, hogy Julia Roberts csillaga leáldozóban van.
2009.03.08. 20:22
 
Elindult a Kepler űrteleszkóp - magyarok is részt vettek benne
Fellőtték az űrbe a floridai Cape Canaveral űrközpontból a Keplert, az első olyan amerikai űrteleszkópot, amelynek fő feladata az lesz, hogy Naprendszeren túli Földéhez hasonló méretű bolygók létét mutassa ki. Az űrszonda a kilövés után alig több mint egy órával Föld körüli pályára állt. A három és fél éves missziójához kötődő kutatási programban magyarok is részt vesznek.
2009.03.08. 20:19
 
 
Pénzügyi elemző szerint a jegybank interveniálhat a forint védelmében
Trippon Mariann, a CIB Bank vezető elemzője szerint a jegybank devizatartalékának egy részét felhasználva, nyílt piaci intervencióval léphet fel a forint védelme érdekében. Az elemző ezt arra reagálva mondta az MTI-nek, hogy a Magyar Nemzeti Bank vasárnap közölte: "megkezdi az EU források piacra vezetését, és készen áll a teljes monetáris politikai eszköztár alkalmazására." Trippon véleménye szerint a forintgyengülés elért egy olyan szintet, amely már veszélyezteti a pénzügyi rendszer stabilitását, erre lehet válasz az MNB lépése.
2009.03.08. 20:00
 
 
NB I: győri siker a Kecskemét ellen
A Győr kétgólos győzelmet aratott a találkozót tíz emberrel befejező Kecskemét ellen a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Eredmény: Győri ETO FC - Kecskeméti TE-ERECO 2-0 (1-0). Győr, 2000 néző. Gólszerzők: Kink (14.), Stark (76., 11-esből). Kiállítva: Cukic (76.). Sárga lap: Stark (61.), Stanisic (70.), illetve Alempijevic (53.). Az első félidőben végig az ETO uralta a játékot, és megérdemelten jutott vezetéshez a Kecskemét ellen. A hajrában tíz főre fogyatkozott a Kecskemét, a gólhelyzetben kitörő Józsit ugyanis Cukic hátulról buktatta, ezért azonnal piros lapot kapott. A büntetőből Stark növelte a hazaiak előnyét, akik magabiztos győzelmet arattak.
2009.03.08. 19:45
 
 
A Valódi IRA magára vállalta az észak-írországi merényletet
Az Ír Köztársasági Hadsereg (IRA) egy magát Valódi IRA-nak nevező szakadár csoportja magára vállalta vasárnap azt a támadást, amelyet egy észak-írországi brit kaszárnya ellen hajtottak végre előző éjjel, két brit katona halálát és több sérülést okozva. A Valódi IRA a Sky tv-csatorna jelentése szerint egy dublini újságnál, a The Sunday Tribune-nál jelentkezett, hogy közölje: emberei hajtották végre az akciót. Az illető használta azt a kódot, amely alátámasztja az ilyen hívások valódiságát. Egyáltalán nem mentegetőzött két civil megsérülése miatt, hanem azt mondta, hogy ők (egyébként pizzaárusok) is "a brit korona kollaboránsai". Mint mondta, a közeli napokban több részletet is elárulnak.
2009.03.08. 19:15
 
Holland futballbajnokság: Dzsudzsák gólja kevés volt a PSV-nek
Bár Dzsudzsák Balázs gólt szerzett, a PSV Eindhoven végül csak döntetlent játszott a Twente otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnapi játéknapján. A 62. percben eredményes magyar játékost a 90. percben cserélték le, a hazaiak ekkor egyenlítettek. Fehér Csaba csapata, a NAC Breda, valamint a Babos Gábort foglalkoztató NEC Nijmegen is hazai pályán szenvedett vereséget. Bodor Boldizsár együttese, a Roda döntetlent játszott. Eredmények: Twente Enschede-PSV 1-1, Den Haag-Ajax Amsterdam 1-1 Volendam-Vitesse Arnhem 1-0 NAC Breda-Feyenoord 1-2 NEC Nijmegen-AZ Alkmaar 0-1 Roda Kerkrade-Utrecht 0-0. Az élcsoport: 1. AZ Alkmaar 26 55-14 66 pont 2. Twente Enschede 26 49-24 55 3. Ajax 26 55-29 52.
2009.03.08. 19:05
 
 
Több mint 150-szer riasztották tűzoltókat a vihar miatt
A hétvégén országszerte több mint 150 esetben kellett a tűzoltóknak kivonulniuk a viharos szél okozta károk elhárítására - tájékoztatta Szentes György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-t. Az erős szél a Dunántúlon, Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Somogy megyében, valamint a fővárosban és Pest megyében okozta a legtöbb gondot. Vasárnap délutánra azonban már mérséklődött a szél, az országban mindenhol megszűnt a narancssárga riasztás. A szóvivő elmondta, hogy jellemzően kidőlt fák, leszakadt faágak, illetve épületekben keletkezett károk okozta veszélyhelyzetek elhárítása miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak. Személyi sérülés a vihar miatt sehol sem történt.
2009.03.08. 18:40
 
Bezárt a második legnagyobb amerikai elektronikai áruházlánc
Óriási végkiárusítással fejezte be 60 éves működését az egyik legnagyobb amerikai elektronikai áruházlánc, a Circuit City, amelynek üzletei vasárnap tartottak nyitva utoljára. A Circuit City korábban az Egyesült Államok második számú elektronikai áruházlánca volt, 567 áruházat működtetett 34 ezer alkalmazottal. A vállalat tavaly novemberben kért csődvédelmet. A cég közölte, hogy a hitelforrások szűkülése és a fogyasztói költekezés gyors csökkenése miatt kényszerültek erre a lépésre.
2009.03.08. 18:00
 
 
Állástalan pénzügyi vezető 50 ezer eurót fizet annak, aki alkalmazza
Ötvenezer eurós jutalékot ajánl egy kilenc hónapja munkanélküli, 51 éves francia férfi annak, aki állást ad neki. Jean-Pierre Le Floch korábbi munkahelyén pénzügyi vezetőként dolgozott. Kilenc hónapja vesztette el állását. Azóta kétszáz álláshirdetésre válaszolt, 15 interjúra hívták be. Hiába. A céltalan keresés után tette fel meglepő hirdetését blogjára: "50 ezer eurós jutalékot ajánlok annak, aki alkalmaz". A korábban ismert francia nagyvállalatok pénzügyi vezetőjeként tevékenykedő 51 éves közgazdász teljes pénzügyi konstrukciót dolgozott ki a jutalék kifizetésének módjára.
2009.03.08. 17:30
 
Serie A: Inzaghi mesterhármasával nyert a Milan
Az AC Milan Filippo Inzaghi mesterhármasával nyert vasárnap az Atalanta ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Meglepetésre hazai pályán szenvedett vereséget a Fiorentina és a Napoli: a firenzei együttes a Palermótól, míg a nápolyiak a Laziótól kaptak ki. Eredméynek: AC Milan-Atalanta 3-0 (1-0). Gól: Inzaghi (7., 71., 74.) Bologna-Sampdoria 3-0, Catania-Siena 0-3, Chievo-Cagliari 1-1, Fiorentina-Palermo 0-2, Lecce-Reggina 0-0, Napoli-SS Lazio 0-2. Az állás: 1. Internazionale 27 49-21 63 pont 2. Juventus 27 43-21 56 3. AC Milan 27 46-27 51 4. Fiorentina 27 38-27 46 5. Genoa 27 36-27 45 6. AS Roma 27 41-35 45.
2009.03.08. 17:27
 
 
Nemi erőszak címén vádat emelnek a volt izraeli államfő ellen
Nemi erőszak és más szexuális vétségek miatt vádat emelnek Mose Kacav volt izraeli államfő ellen - közölte vasárnap az izraeli igazságügyi minisztérium. A tárca közleménye szerint Meni Mazuz főállamügyész úgy döntött, hogy nemi erőszak és más szexuális vétségek miatt vádat emel Kacav ellen, aki idegenforgalmi miniszterként és államfőként követte el a terhére rótt bűntényeket. Emellett az ügyészség az igazságszolgáltatás akadályoztatása címén is vádat emel a volt államfő ellen. A főállamügyész azután döntött a vádemelésről, hogy megbízhatónak találta a felperesek tanúvallomásait, és úgy értékelte, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok elegendőek a vádelemeléshez.
2009.03.08. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140[2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista