2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
F1, barcelonai teszt: Button a leggyorsabb
Jenson Button, a Brawn GP, vagyis a volt Honda istálló brit pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztelésén. A montmelói pályán rendezett gyakorláson halványan szerepelt a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton: a brit versenyző (McLaren-Mercedes) meglehetősen gyenge időket ment, majd másfél órával a zárás előtt kicsúszott a pályáról. Baja nem esett, saját lábán hagyta el a helyszínt. Eredmények: 1. Jenson Button (brit, Brawn GP) 1:19.127 p - 124 kör, 2. Felipe Massa (brazil, Ferrari) 1:20.168 - 109, 3. Robert Kubica (lengyel, BMW-Sauber 1:20.217 - 109 ...10. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:21.657 - 82.
2009.03.11. 19:50
 
 
A franciaországi boncolás szerint is megfulladt Ophélie Bretnecher
Megerősítette a Franciaországban szerdán elvégzett újabb boncolás, hogy fulladás okozta Ophélie Bretnacher francia diáklány halálát - közölték a vizsgálathoz közelálló forrásból. A Budapesten tanuló lány holttestét egy hónappal ezelőtt találták meg a Duna budapesti szakaszán. A franciaországi boncolás ily módon megerősítette a magyar igazságügyi orvosszakértői véleményt. Ez utóbbit a diáklány családjának egyik ügyvédje, Francis Chouraqui korábban kétségbe vonta. A diáklány holttestét kedden szállították haza Franciaországba. A Párizs környékén szerdán elvégzett újabb boncolás pedig a forrás szerint megerősítette, hogy a lány halálát vízbefúlás okozta, s a testén nem láthatóak ütésnyomok.
2009.03.11. 19:35
 
 
Tíz embert lőtt le az ámokfutó az Egyesült Államokban
Tíz embert lelőtt, majd önmaga ellen fordította a fegyvert egy ámokfutó helyi idő szerint kedden az Egyesült Államokban, két alabamai kisvárosban. Michael McLendon legalább négy helyszínen nyitott tüzet a déli állam délkeleti csücskében a hatóságok ismerete szerint. A jelek először arra utaltak, találomra választotta ki áldozatait. A nyomozók azonban később a lakásán találtak egy listát azokról, akik szerinte "rosszul bántak vele". Először késő délután Samsonban, egy kétezer lelkes településen lőtt: itt négy felnőttet és egy gyereket ölt meg, köztük állítólag a helyi rendőrfőnök feleségét és háromhónapos kislányát. Később megtalálták még két felnőtt holttestét két szomszédos házban.
2009.03.11. 19:20
 
A Hamász magának követeli a miniszterelnöki széket
A miniszterelnöki székre és a palesztin egységkormányon belüli posztok többségére tart igényt a Hamász. Amennyiben feltételei nem teljesülnek, a palesztin iszlamista szervezet nem vesz részt a Mahmúd Abbász vezette mérsékelt Fatahhal alakítandó koalíciós kormányban - jelezte szerdán Musír al-Maszri, aki a Hamászt képviseli az egyiptomi palesztinközi tárgyalásokon. Maszri leszögezte, hogy bármely majdani kabinetnek a 2006-os parlamenti választás eredményei alapján kell megalakulnia. Felhívta a figyelmet arra, hogy a választáson a Hamász nyerte el a szavazatok többséget. A Hamász azt is elutasítja, hogy a Nyugat által támogatott Szalám Fajjád vezesse az egységkormányt.
2009.03.11. 18:05
 
 
Meghaladhatja a 9 milliárd főt a világ népessége 2050-re
A világ népessége 2050-re meghaladja a 9 milliárd főt, az idei 6,8 milliárd és a 2012 elejére várható 7 milliárd fővel szemben - áll az ENSZ által szerdán közzétett becslésekben. A Föld új lakóinak többsége a fejlődő országokban él majd, amelyeknek a népessége idén meghaladja az 5,6 milliárd főt, 2050-ben pedig a 7,9 milliárdot. A növekedés a 15 és 59 év közötti (plusz 1,2 milliárd fő), valamint a 60, illetve az annál idősebb korosztály (plusz 1,1 milliárd fő) között oszlik majd meg majdnem egyenlő abszolút mértékben.
2009.03.11. 17:51
 
 
Herényi: az EP-választás előtt nem lesz országos gyűlése az MDF-nek
Nem javasolja összehívni az országos gyűlést az EP-választás előtt az MDF elnöksége - mondta Herényi Károly, a párt frakcióvezetője az MDF szerdai budapesti elnökségi ülése után. Az MDF elnöke azt javasolta, hogy az országos választmány június 13-ára, az EP-választás utánra hívja össze az országos gyűlést - fogalmazott. Hozzátette: a gyűlésen Dávid Ibolya, az MDF elnöke bizalmi szavazást kér majd maga ellen a küldöttektől a 2010-es választások előtt. Mint mondta, a gyűlés témája lesz még a párt felkészülése a 2010-es választásokra.
2009.03.11. 17:45
 
 
Elvált Bernie Ecclestone
Közel 25 év házasság után elvált Bernie Ecclestone-tól, a Forma-1 elsőszámú irányítójától felesége, Slavica Ecclstone. A házaspár 1985 júliusában esküdött örök hűséget egymásnak; az F1 78 éves irányítójának és 28 évvel fiatalabb feleségének két lánygyermeke született. A bírósági dokumentumok szerint Slavica azért döntött a válás mellett, mert ura "stresszt és szorongást" okozott számára.
2009.03.11. 17:40
 
 
Gyurcsány: Orbán szája nagyobb, mint a képessége
A magyar politika vízválasztója ma, hogy kik azok, akik szembenéznek a válsággal és kik azok, akik gyávák vagy intellektuálisan üresfejűek és kikerülik a válaszadást - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdán Tatabányán közel 400 fős hallgatóság előtt. "Utóbbi körbe sorolom a Fideszt. Ennél üresebb beszédet, amit a Fidesz elnöke tartott, régóta nem hallottam. Kár volt kétszer elhalasztani, de megtartani volt a legnagyobb kár. Orbán szája nagyobb, mint képessége. ... Csak el kellene mondani, mit tenne - szabadabban beszélhet, mint én - de szóvirágokat mond, udvarol, csábít. Ez nem politika, ez gyávaság" - jelentette ki.
2009.03.11. 17:30
 
 
Ötpárti egyeztetés lehet a képviselői költségtérítésekről
Ötpárti egyeztetés lehet a parlamenti képviselők költségtérítésének rendezéséről a jövő héten - tudta meg az MTI szocialista forrásból szerdán. Az MSZP-frakció kedd esti ülésén foglalkozott ezzel a kérdéssel, és egyelőre csak a párt által képviselendő elveket határozták meg. E szerint a költségtérítés legyen átlátható, és feleljen meg a hatályos jogszabályoknak. Február végén az MSZP elnöksége azt javasolta a frakciónak, nyújtson be egy olyan törvényjavaslatot, amely számlakötelessé teszi a képviselői költségtérítéseket. Az MTI úgy tudja, az MSZP nem akarja egyedül benyújtani a törvényjavaslatot, azt szeretné elérni, hogy ötpárti megállapodás legyen erről.
2009.03.11. 17:15
 
Olajos Péter egyelőre nem lép ki az MDF-ből
Egyelőre nem lép ki az MDF-ből Olajos Péter, mert az elmúlt napokban felmerült az előre hozott országos gyűlés szükségessége, és többen kérték tőle, hogy legalább egy hónapig várjon párttagsága megszüntetésével. Az MDF európai parlamenti (EP) képviselője ezt szerdán közölte az MTI tudósítójával Strasbourgban. Mint hozzátette, párttisztségeiről lemondott, illetve lemond, és "egyszerű MDF-tagként" megvárja, amíg a végső döntést meghozzák.
2009.03.11. 17:00
 
 
300 forint alatt az euró
Ismét a 300 forintos technikai és lélektani küszöb alatt van az euró árfolyama. Az eurót 299,50 forinton jegyezték szerdán délután négy órakor a bankközi kereskedelemben, 1,52 százalékkal erősebb forint árfolyamon az előző délutáni 304,12 forintnál. A legerősebb 298,30 forintos euró árfolyam jegyzésnél volt. A forint erősödését részben annak tulajdonítják a kereskedők, hogy a piac hitelt adott az MNB árfolyam támogatási szándékának. A 300 forintos határ áttörése technikai és lélektani szempontból is egyaránt fontos, tartós meghaladásához azonban további "támogatásra" lesz szükség.
2009.03.11. 16:47
 
A társasági adó 19 százalékra nő
A társasági adó 2010-ben 16 százalékról 19 százalékra nő, és jelentősen szélesedik az adóalap, a kedvezmények jelentős része megszűnik - ismertette Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón szerdán. Hozzátette: ugyancsak 2010-ben megszűnik a vállalkozások különadója is. A munkáltatói járulékok 5 százalékponttal 27 százalékra csökkennek ezév július elsején a minimálbér kétszereséig, majd jövőre e felett is. A rehabilitációs hozzájárulás azonban háromszorosára, 578 ezer forint fölé nő évente. A vállalkozói járulék pedig 1,5 százalékponttal csökken - mondta az államtitikár.
2009.03.11. 16:35
 
 
Nő a benzin és a gázolaj jövedéki adója júliusban
Emelkedik az idei év júliusában a benzin jövedéki adója 5,3 százalékkal, a gázolajé 6,5 százalékkal - mondta Keller László, a Pénzügyminisztérium (PM) államtitkára a kormányülést követő tájékoztatón. Az adórendszer átalakítását szolgáló javaslatok között szerepel, hogy a benzin esetében 109 forint/literre nő a jövedéki adó, a gázolajnál pedig 90,5 forint/literre - ismertette az államtitkár. Hozzátette: ez a kutaknál 2,2-2,3 százalékos áremelkedést okoz majd. Az alkohol esetében a jövedéki adó 6-7 százalékkal, a cigarettánál 5 százalékkal, a fogyasztási dohány esetében pedig 10,7 százalékkal nő.
2009.03.11. 16:30
 
 
RMDSZ: Sólyom Lászlót a román hatóságok eltanácsolták erdélyi látogatásától
Sólyom Lászlót a román illetékes hatóságok eltanácsolták március 15-i erdélyi látogatásától - véli tudni a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), amely ezzel kapcsolatosan szerdán közleményt adott ki. Budapesten egy nappal korábban már közzétették, hogy a magyar köztársasági elnök a hivatalos állami ünnepségek után Erdélybe készül, Nyergestetőn kopjafát állít a szabadságharcban elesettek emlékére, ahol ünnepi beszédet is mond. Az RMDSZ értesülései szerint azonban a "román illetékes hatóságok eltanácsolták" a magyar államfőt ettől a látogatástól. Semmiféle változásról nem tud Sólyom erdélyi útjával kapcsolatban a Köztársasági Elnöki Hivatal - közölte az MTI-vel Kumin Ferenc, a hivatal főosztályvezetője.
2009.03.11. 16:20
 
Borásznak áll Sting
Bortermelő lesz Sting; a világhírű brit rockzenész Toszkánában vásárolt birtokán állít elő borokat, amelyekből az első palackok szeptemberben kerülnek piacra. Az 58 éves zenész egy 2002-es árverésen tett szert a toszkánai Chianti közelében fekvő 200 hektáros birtokra, amelynek terméséből szeptemberben 30 ezer palack bor kerül a piacra. A borok neve és a címke egyelőre titok - írta szerdán a Corriera della Sera című olasz lap. "Igazi rockbor lesz. A bor a karakteres Sangioveséből készül, de a helyi Colorino szőlő révén szvinget is kínálunk. A cabernet és a merlot pedig a nemzetközi popzenét képviseli" - mondta Paolo Rossi, Sting borvállalatának igazgatója.
2009.03.11. 16:15
 
 
MDF: a Stumpf-féle kettős mérce mérgezi az országot
Az MDF hiteltelennek tartja, hogy Bokros Lajos EP-listavezetői pozíciója kapcsán éppen Stumpf István próbálja kioktatni őket a konzervativizmusról. A Herényi Károly elnökhelyettes által jegyzett, az MTI-hez is eljuttatott szerdai közleményben az MDF egyrészt szóvá teszi Orbán Viktor egykori kancelláriaminiszterének pártállami múltját, másrészt felidézi, hogy 2006-ban maga Stumpf mondta Bokros Lajosról, hogy ő az az ember, aki "meghatározott mandátummal" véghez tudná vinni a konvergenciaprogramot.
2009.03.11. 16:00
 
Keller: az idén még nem változnak az szja kulcsok
Az idén nem változnak az szja kulcsok, a 18 százalékos kulcshoz tartozó sávhatár azonban visszamenőleg január elsejétől 1,7 millióról 1,9 millióra, 2010-től pedig 3 millióra nő - ismertette Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára a kormány által elfogadott adómódosítási javaslatokat szerdán kormányszóvivői tájékoztatón. Hozzátette: nem változik az adójóváírás rendszere, és a magánszemélyek 4 százalékos különadója is megmarad még az idén, jövőre azonban eltörlik. A 20 százalékos áfa 23 százalékra nő 2009 július 1-jén, a béren kívüli juttatások közül az üdülési csekk és az étkezési hozzájárulás eddigi adómentes értékének fele marad csak adómentes.
2009.03.11. 15:40
 
 
Dúsgazdag fiatalok is nagy vesztesei a válságnak
Összébb töpörödött tavaly a világ fiatal, azaz 40 év alatti milliárdosainak kis klubja, mivel a tagok vagyonuknak általában körülbelül 30 százalékát elvesztették a pénzügyi válság miatt, és most átlagosan 2,9 milliárd dollár alatt van személyes vagyonuk. A legfiatalabb milliárdosnak, Albert von Thurn und Taxis német hercegnek már csak 2,1 milliárd dollár körül lehet a vagyona, írta az amerikai Forbes magazin a 25 éves, autóversenyzésben utazó milliárdosról. Ő csak körülbelül 10 százalékot vesztett tavaly vagyonából, amely főleg a családi ingatlanokban és ingatlanvállalkozásokban fekszik. A fiatalember már 8 éves korában belépett az ifjú milliárdosok klubjába.
2009.03.11. 15:32
 
 
Szakmai és eljárási hibák is történtek Tatárszentgyörgyön
Fegyelmi eljárás indult a helyszínen végig jelen lévő bűnügyi osztályvezető és a tűzvizsgáló ellen a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság ügyében, a háziorvos azonban nem hibázott - ismertette Daróczi Dávid azt az összefoglaló anyagot, amely három minisztériumnak az esettel kapcsolatos jelentését tartalmazza. A dokumentumot a kormány szerdai ülésén megtárgyalta - tette hozzá a kormányszóvivő. Az összefoglaló tárcajelentésekből megállapítható, hogy az eljárásban mind a rendőri, mind az egészségügyi résztvevők, mind a tűzvizsgálók között vannak olyanok, akik szakmai vagy eljárási hibát követtek el - mondta a kormányszóvivő.
2009.03.11. 14:12
 
 
Chilit kapnak a kínai autóvezetők, hogy ne szunyókáljanak el
Felpaprikázza az autóvezetőket a rendőrség Kína délkeleti részén: nyers chilit ad nekik, hogy ne aludjanak el a kormány mögött. A méregerős - de kedvelt - paprikát autópályák melletti pihenőhelyeken adják az autósoknak. Az akció tökéletesen időzített, mivel Kínában úgy tartják, hogy tavasszal többet alszik az ember, de legalábbis álmosabb. A chilinek sikere van, a vezetők nem bánják, és elégedettek a paprika ébresztő hatásával. Kína közútjai a világ legveszélyesebbjei közé tartoznak.
2009.03.11. 13:48
 
 
Csak jövőre lehet motoros Magyar Nagydíj a Balatonringen
Eldőlt, hogy idén szeptember 20-án nem lesz gyorsaságimotoros Magyar Nagydíj a Sávoly mellé tervezett Balatonringen, a verseny szervezője ugyanis időpont-módosítást kért a jogtulajdonos Dorna cégtől és a Nemzetközi Motorsport Szövetségtől (FIM), új dátumként 2010 tavaszát jelölve meg. A pályát építtető Share Capital és SEDESA csoport elnöke, Vicente Cotino Escriva által jegyzett közlemény szerint a szervező Balatonring Zrt. felvette a kapcsolatot a Dornával, utóbbi a maga részéről már hivatalosan igényelte a FIM-től a változtatás engedélyezését. A halasztás oka, hogy a gazdasági válság és különösen a Magyarországot sújtó nehézségek miatt a beruházás finanszírozásának szervezése jóval több időt vett igénybe a tervezettnél.
2009.03.11. 13:35
 
 
Elsírta magát a kínai tévé tőzsdekommentátora
Elsírta magát élő adásban a tévében Kínában a hongkongi tőzsde kommentátora, mert túl nagyot zuhantak egy nagybank részvényei a zárás előtti pillanatokban. A hölgy - Agnes Wu - döbbenten meredt a hirtelen csökkenő számokra, teljesen megfeledkezve magáról, kiabálva kommentált, aztán a zárást követően hosszú másodpercekig meg sem tudott szólalni, csak a fejét csóválta, majd sírva fakadt. A The Standard című hongkongi lapnak később elmondta, hogy nem magát siratta, pontosabban részvényeit, mert neki nincsenek értékpapírjai a szóban forgó banktól, hanem a kisbefektetők tömegét, akiket trükkös húzásaival tisztességtelenül megkárosít néhány nagyban "játszó".
2009.03.11. 13:32
 
 
Gyurcsány: visszamenőleg növekedjen az szja-sávhatár
A kormány azt javasolja, hogy visszamenőleg január 1-jétől emelkedjen a személyi jövedelemadó 18 százalékos kulcsának sávhatára 1,7 millió forintról 1,9 millió forintra - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök újságírókkal szerdán a kormányülés szünetében. A kormányfő hozzátette: ezzel az egyszerűbb megoldással a munkavállalók annyi pénzt takaríthatnak meg, mint amit eredetileg javasolt a kabinet. Gyurcsány Ferenc kiemelte, hogy a kormány tervei szerint a munkavállalók így visszamenőleg kapnának az év második felétől adóvisszatérítést.
2009.03.11. 13:08
 
 
Londoni elemzők szerint folytatódni fog a magyar dezinfláció
A gyenge forint ellenére is folytatódik a dezinfláció Magyarországon, mondták szerdán, a vártnál kissé magasabb februári inflációs adatok után londoni feltörekvő piaci elemzők, akik szerint hosszabb távon a pénzügypolitikai enyhítés sem áll le. A KSH szerdai közlése szerint a fogyasztói árak az idén februárban 3 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet. Az MTI által előzetesen kérdezett nagy londoni befektetési és gazdaságelemző házak többsége már 3 százalék alatti éves inflációt várt a múlt hónapról. A citybeli prognózisok széles, 2,6-3,0 százalékos sávban mozogtak, az előrejelzési átlag 2,78 százalék volt. Januárban 3,1 százalékos éves inflációt mértek Magyarországon.
2009.03.11. 12:28
 
 
Engedélyezte az EU a vállalkozók segítésére szolgáló magyar programot
Engedélyezte az Európai Bizottság azt a magyar programot, amely a jelenlegi gazdasági válság és hitelszűke miatt pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások megsegítésére irányul - jelentette be a testület versenyügyi felelőse szerdán. A program beruházási és forgótőke-hitelekhez, valamit pénzügyi lízinghez kapcsolódóan tesz lehetővé kedvezményes garanciavállalást, amennyiben az 2010. december 31-ig megtörténik - emlékeztetett közleményében Neelie Kroes. "A hitelhez jutás megkönnyítésével a bejelentett intézkedés hatékony eszköz lehet a beruházások és a gazdasági fellendülés ösztönzésére anélkül, hogy indokolatlan versenytorzulást idézne elő" - szögezte le a biztos.
2009.03.11. 12:21
 
 
Három hónappal meghosszabbították Hunvald György előzetes letartóztatását
Három hónappal meghosszabbította a bíróság Hunvald György erzsébetvárosi polgármester előzetes letartóztatását szerdán - mondta el az MTI érdeklődésére a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. Fazekas Géza közlése szerint az ügyészségi indítvánnyal egyezően döntött a bíróság az előzetes letartóztatás meghosszabbításáról. Hunvald György február 12-e óta van előzetes letartóztatásban hétrendbeli csalás és kétrendbeli csalás kísérletének gyanújával. Legutóbb múlt héten gyanúsította meg az ügyészség hivatali visszaéléssel, mert az ügyészek szerint ismerősöknek, rokonoknak utalt ki kedvezményesen lakásokat.
2009.03.11. 12:00
 
 
Elindult a www.feketelista.hu honlap
Mintegy 400 ezer cég 600 ezer ügyéről tájékoztat a szerda délelőtt elindult www.feketelista.hu honlap, amely 11 nyilvános állami nyilvántartás adatait hozza egy platformra, a cégek adószáma alapján - jelentette be Iklódi András főszerkesztő. A használt nyilvántartások körébe tartoznak az adóvégrehajtások, a csődeljárások, a versenyfelügyeleti- és munkaügyi elmarasztalások, valamint a cégnyilvántartásban szereplő adatok is. Az első 30 keresés ingyenes, ezt követően vannak ingyenes és fizetős szolgáltatások, például aki a vevőiről megjelenő információkra kíváncsi folyamatosan, annak elő kell fizetnie erre.
2009.03.11. 11:41
 
 
Az elemző szerint rosszabb a helyzet, mint az IMF-hitel felvétele előtt
Minden jelentős gazdasági mutató azt igazolja, hogy az IMF-hitel nem tudta stabilizálni a magyar pénzügyi rendszert, sőt a helyzet ma lényegesen rosszabb, mint a csomag előtt - mondta Heim Péter, az AEGON Alapkezelő Zrt. elnöke az Ybl Klub által szervezett gazdaságpolitikai konferencián szerdán Budapesten. A közgazdász kifejtette: mára kiderült, hogy a hitelkeret bejelentése után az árfolyam és a kamatok csak átmenetileg stabilizálódtak. Hangsúlyozta: a magyar gazdaság súlyos strukturális problémákkal küzd, amelyeket az IMF-csomag nem tud megoldani.
2009.03.11. 11:40
 
 
Alpesi sí Vk-döntő: Vonn megvédte címét összetettben
Tavaly kiharcolt címét megvédve ismét az amerikai Lindsey Vonn nyerte a nők összetett pontversenyét az alpesi sí Világkupában, miután győzött a sorozat szerdán kezdődött, svédországi döntőjének első számában, a lesiklásban. Bár a Vk-ból három viadal még hátravan, a kétszeres világbajnok, 24 éves versenyző előnye immár behozhatatlanná vált. Az már korábban eldőlt, hogy Vonn a lesikló Vk győztesének járó kristálygömböt is átveheti. Eredmények: női lesiklás: 1. Lindsey Vonn (amerikai) 1:42.49 p, 2. Maria Riesch (német) 1:42.89, 3. Renate Götschl (osztrák) 1:43.75.
2009.03.11. 11:13
 
 
Ámokfutó ölt meg 15 embert Németországban
Szörnyű vérfürdőt rendezett egy volt diák szerdán egy baden-württembergi középiskolában. A hatóságok esti közlése szerint a 17 éves fiatalember összesen 15 személyt ölt meg, majd a rendőrökkel vívott tűzharc után önmagával is végzett. Az ámokfutás délelőtt kezdődött a Stuttgart közelében lévő Winnenden Albertville nevű iskolájában. A rendőrség közlése szerint a merénylő - Tim K. - fekete maszkot és ruhát viselve hatolt be az iskolába, s két osztályban is lövöldözni kezdett. A lövöldözés során kilenc diák - nyolc lány és egy fiú -, valamint három tanár vesztette életét, s többen megsebesültek. A sebesültek pontos számát még este sem közölték, köztük diákok és rendőrök egyaránt vannak. A meggyilkolt diákok 14-15 évesek.
2009.03.11. 11:09
 
 
Magyarország öt helyet visszacsúszva a 48. a FIFA-világranglistán
Magyarország öt pozíciót rontva a 48. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az Európa-bajnok spanyolok vezetnek. A FIFA honlapja alapján a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő együttesek közül a portugál a 10., a svéd a 25., a dán a 38., az albán a 80., a máltai pedig a 146. helyet foglalja el. Erwin Koeman csapata március 28-án az albánokkal idegenben, négy nappal később pedig a máltaiakkal hazai pályán játszik világbajnoki selejtezőt.
2009.03.11. 10:59
 
 
Bajnai: a lehető leggyorsabban be kellene vezetni az eurót
Magyarország számára az euró minél gyorsabb bevezetése jelenti a pénzügyi kockázatok jelentős mérséklését - mondta Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter azon a szerdai budapesti gazdaságpolitikai konferencián, amelyet az Ybl Közéleti Klub szervezett. "Az álláspontom az, hogy Magyarországnak a lehető leggyorsabban euróra van szüksége" - mondta Bajnai Gordon, hozzátéve, hogy természetesen ehhez teljesíteni kell az euróövezetbe való belépés feltételeit.
2009.03.11. 10:52
 
Megkezdődött az olaszliszkai emberölés helyszíni tárgyalása
Megkezdődött az olaszliszkai emberölés büntetőpere a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Olaszliszkán, a tragédia helyszínén. A településen fokozott a rendőri jelenlét: kutyások és számos felfegyverkezett egyenruhás biztosítja a helyszínt. Nagyon szigorú biztonsági intézkedések mellett lehet csak bejutni a községbe. A Czibrik Attila vezette bírói testület nemcsak a vádlottakat, hanem a tanúkat is meghallgatja a helyszínen. Szögi Lajos tiszavasvári tanárt a gyermekei szeme láttára verték agyon a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen 2006. október 15-én, miután a férfi autójával elsodort egy út mellett haladó kislányt, aki a vízelvezető árokba esett, de sérülést nem szenvedett.
2009.03.11. 09:49
 
300 forint alatt is alakult az euró árfolyama
Szerda délelőtt az euró árfolyama rövid ideig 300 forint alatt volt, 299,55 forintig csökkent. Fél tízkor 300,16 forint az euró árfolyama a kedd délutáni 304,12 forint után.
2009.03.11. 09:47
 
 
Gyenesei: nincs realitása idén a motoros futamnak a sávolyi pályán
Gyenesei István sportért is felelős önkormányzati miniszter szerint nincs realitása annak, hogy szeptember 20-án a Balatonringen gyorsaságimotoros világbajnoki futamot rendezzenek, ugyanakkor még nincs veszve a magyarországi verseny. A tárcavezető ezt szerdán az MTV Nap-kelte című műsorában mondta, csatlakozva ezzel Suchman Tamáshoz, a kiemelt fejlesztésekért, ezen belül a sávolyi beruházás hatósági előkészítéséért felelős kormánybiztoshoz, aki kedden úgy fogalmazott: nincs realitása, annak hogy a sávolyi pálya a tervezett szeptemberi határidőre elkészüljön, mivel a spanyol beruházó nem nyújtotta be eddig kérelmét a Magyar Fejlesztési Bankhoz a felerészt hitelből megvalósítani tervezett létesítmény megépítéséhez.
2009.03.11. 09:00
 
 
Erősödik a forint a bankközi devizapiacon
Tovább tart a forint fokozatos erősödése, nem kizárt a 300 forintos küszöb tartós átlépése sem, a kereskedők szerint egyelőre sikeresnek tekinthető a jegybanki intervenció. Az euró árfolyama szerdán a reggeli kereskedésben már 299,55 forint is volt, majd 10 órakor 300,50 forinton állt a kedd délutáni 304,12 forint után. Éjjel a nemzetközi piacokon 304-305 forintos sávban alakult a jegyzés, innen indult meg az újabb erősödési hullám. A kereskedők a piac hangulatát is figyelembe véve már akkor sem tartották valószínűtlennek a 300 forintos küszöb elérését és tartós átlépését, amikor az árfolyam még 303 forint körül alakult.
2009.03.11. 08:40
 
 
Orbán: elkerülhetetlen lesz a minimálbér megadóztatása
Orbán Viktor szerint a minimálbér megadóztatása elkerülhetetlenné válik, ha most nem történik gazdaságpolitikai változás. A Fidesz elnöke a TV2-nek adott interjújában arról is beszélt, hogy nem akarják elvenni a 13. havi nyugdíjat, és az értékalapú ingatlanadót sem vezetnék be. Hozzátette: a kormánynak most kell megtennie bizonyos lépéseket, hogy a következő kormánynak ne kelljen ilyen intézkedéseket hozni. Arra a kérdésre, hogy fájdalommentes változást ígér-e a Fidesz, Orbán Viktor úgy válaszolt, nem tudja, hogy fájdalomnak nevezzék-e, de kétségkívül dolgozni kell, és nagyon sok embernek valószínűleg többet kell dolgoznia, hogy családját és magát a felszín felett tartsa.
2009.03.11. 08:27
 
A rózsaszín Manila
A Fülöp-szigetek fővárosa egyre rózsaszínűbb, aminek nem esztétikai vagy gyakorlati oka van, pusztán egy tehetős asszony szeszélyének köszönhető. María Lourdes Fernando szereti a rózsaszínt. Férje, Bayani Fernando annak a szervezetnek a vezetője, amely felügyeli a kaotikus Manila, az egyik legzsúfoltabb ázsiai város modernizálását. A munkálatok folyamán egész sor városi infrastrukturális objektumot festettek rózsaszínűre, a nő kedvéért. A turistákban és a helybeliekben megütközést váltott ki a látvány, egyenesen giccsesnek találják. Többen úgy vélik, a város egy óriási óvodához hasonlít. A 61 éves Bayani Fernando szerint viszont a rózsaszín harmóniát teremt a kék éggel, megszépíti a várost, és csökkenti a stresszt.
2009.03.11. 08:14
 
 
Ötszáz év után szabad a tánc Luzernben
Több mint ötszáz év után a lehető legkisebb, egy szavazatos többséggel a svájci Luzern kanton tanácsa úgy döntött, hogy feloldja a tánctilalmat, amely az év több ünnepnapján volt érvényben bő fél évezreden át. A voksoláson 51 képviselő foglalt állást a tilalom ellen és 50 szavazott a fenntartására. A témáról 1428 óta tartott a vita a Svájc központjában fekvő, katolikus többségű kantonban. A tánctilalom nagypéntekre, húsvét vasárnapjára, pünkösdvasárnapra, karácsonyra és hamvazószerdára vonatkozott - írta a párizsi Le Monde. A változtatást kezdeményező, a Zöldeket képviselő Katharina Meile kantoni tanácsos javaslatában azzal érvelt, hogy nem az államra tartozik eldönteni, mit csináljanak vagy mit ne csináljanak az emberek az ünnepeken.
2009.03.11. 07:52
 
 
Vádat emeltek a legnagyobb Wall Street-i szélhámos ellen
Vádat emeltek kedden Bernie Madoff, minden idők legnagyobb Wall Street-i szélhámosa ellen, aki ügyvédei szerint még a héten bűnösnek fogja vallani magát. Élete hátralevő részét így börtönben töltheti az 50 milliárd dolláros pénzügyi csalássorozatot végrehajtó egykori befektetési üzletember, aki ellen 11 vádpontban, egyebek között kötvénycsalás, postai csalás, három rendbeli pénzmosás és hamis tanúzás miatt emeltek vádat. Ha bűnösnek találják, 150 évig terjedő szabadságvesztést szabhatnak ki rá. A 70 éves Madoff, a New York-i Nasdaq elektronikus tőzsde egykori igazgatója tavaly decemberben maga vallotta be, hogy évek óta folytatott befektetési üzlete valójában "egy nagy csalás".
2009.03.11. 07:35
 
 
Próbaöntemetés
Próbatemetést rendezett magának egy 73 éves férfi Romániában, hogy ellenőrizze, minden terve szerint alakul-e majd az igazin, és hogy könnyebb legyen majd a szervezés a családjának. A nem elhunyt meghívta gyásznépnek rokonait, barátait, falubelijeit az otthonába, és még a falu papja is hajlandó volt temetési misére, hogy semmi se hiányozzon. "Minden úgy csináltam, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Megástam a saját sírom a temetőben, és bele is feküdtem, hogy megtudjam, milyen. Aztán megkértem a rokonságot, hogy jajveszékeljen a fejfámnál. Nagyon elégedett voltam mindennel" - mondta a férfi. Családja szerint sem volt rossz mulatság az egész, inkább hasonlított menyegzőre, mint temetésre.
2009.03.11. 07:25
 
 
Ötödször próbálnak elnököt választani a köztévé élére
Ma fut neki ötödször a Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumi elnöksége, hogy jelöltet állítson a közszolgálati médium elnöki posztjára; ha ez sikerül, a társadalmi delegáltakkal kiegészült nagykuratórium kora délutánra dönthet a személyi javaslatról. Az MTI kuratóriumi elnökségi tagoktól származó értesülése szerint kilencen maradtak versenyben a posztért: a pályázati csomagot felvevő 12 érdeklődő közül végül egy nem adta le elképzeléseit, egy jelentkezőt alaki kifogások miatt, egyet pedig egyetemi végzettség hiányában zártak ki. Az információ szerint a versengők között van ismét Sztaricskai Tamás, valamint Rudi Zoltán, az MTV korábbi elnöke, aki ki tudta tölteni négyéves mandátumát.
2009.03.11. 07:22
 
 
Szekeres: a NATO-nak kulcsszerepe van a biztonság megőrzésében
A NATO-nak kulcsszerepe van a biztonság megőrzésében és kiszélesítésében, különösen a jelenlegi globális pénzügyi-gazdasági válságban, amely a biztonságérzet jelentős romlását hozza magával - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter a magyar NATO-csatlakozás 10. évfordulójának tiszteletére rendezett ünnepi fogadáson a washingtoni magyar nagykövetségen helyi idő szerint kedd este. A miniszter, aki aznap érkezett négynapos hivatalos látogatásra az Egyesült Államokba megjegyezte, sok tagállam, köztük Magyarország már átalakította védelem- és külpolitikáját, hogy meg tudjon felelni az új típusú kihívásoknak.
2009.03.11. 07:18
 
 
BL: parádézott a Liverpool
Az FC Liverpool hazai környezetben magabiztosan, 4-0-ra legyőzte Real Madrid együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi visszavágóján. A találkozó hőse a 100. BL-mérkőzésén pályára lépő csapatkapitány, Steven Gerrard volt, aki két góllal járult hozzá az ötszörös győztes, legutóbb 2005-ben diadalmaskodó Vörösök sikeréhez. A kilenc BL-trófeával büszkélkedő Real Madrid utoljára a 2003/04-es szezonban tudott továbbjutni a legjobb 16 közül.Eredmények: FC Liverpool-Real Madrid 4-0, Tj: az FC Liverpool, 5-0-ás összesítéssel. Juventus-Chelsea 2-2, Tj.: a Chelsea, 3-2-es összesítéssel. Panathinaikosz-Villarreal 1-2, Tj.: a Villarreal, 3-2-es összesítéssel. Bayern München-Sporting Lisboa 7-1, Tj: a Bayern München, kettős győzelemmel, 12-1-es összesítéssel.
2009.03.11. 07:00
 
 
Kilenc embert lelőtt egy ámokfutó az Egyesült Államokban
Kilenc embert lelőtt, majd önmaga ellen fordította fegyverét egy ámokfutó helyi idő szerint kedden az Egyesült Államokban két alabamai kisvárosban. Az illető - akinek személyazonosságát nem fedték fel, s az indítékairól sem lehet tudni semmit - legalább négy helyszínen nyitott tüzet a déli állam délkeleti csücskében a hatóságok ismerete szerint. A jelek arra utalnak, találomra választotta ki áldozatait. Először késő délután Samsonban, egy kétezer lelkes településen lőtt: itt négy felnőttet és egy gyereket ölt meg, köztük állítólag a helyi rendőrfőnök feleségét és három hónapos kislányát. Később megtalálták még két felnőtt holttestét két szomszédos házban.
2009.03.11. 06:51
 
 
Orbán Viktor: szabadesésben van a magyar gazdaság
Szabadesésben van a magyar gazdaság, a GDP 5-8 százalék közötti visszaesése várható - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kedden az InfoRádiónak adott interjújában. A politikus szerint az egyetlen megoldást erre a helyzetre az előre hozott választás jelentheti. Olyan kormány szükséges, amely erőteljes adócsökkentést hajt végre, s ezzel megteremti annak feltételét, hogy a következő években egymillió munkahelyet lehessen Magyarországon teremteni. Az adócsökkentéssel szembeni fenntartásokról szólva, úgy fogalmazott, hogy "ismeri az összes nyekergést", de ezt a lépést mindenképpen meg kell tenni.
2009.03.10. 20:15
 
 
Őrizetbe vettek két embert az északír rendőrgyilkossággal kapcsolatban
Őrizetbe vett az északír rendőrség két embert a hétfő éjjeli rendőrgyilkossággal összefüggésben. A rendőrség keddi közleménye szerint egy 37 éves férfit és egy 17 éves fiút fogtak el. Ez utóbbit letartóztatását jelentették be először, akkor még 18 évben adva meg az illető életkorát. A rendőrt az északír fővárostól, Belfasttól délre fekvő Armagh grófságban, Craigavon kisváros Lismore Manor nevű katolikus negyedében lőtték agyon. A gyilkosság elkövetőjeként a magát Continuity IRA-nak (continuity: folyamatosság) nevező kis szakadár csoport jelentkezett. Két nappal korábban szélsőséges fegyveresek két brit katonát öltek meg a tartományban.
2009.03.10. 19:25
 
A romániai MPP-ben Csinta Samut jelölnék Szász Jenő elnökkel szemben
Nyílt levélben kérte a romániai Magyar Polgári Párt (MPP) húsz vezetőségi és egyszerű tagja Csinta Samut, hogy a szervezett hétvégére tervezett kongresszusán vállalja az elnökjelöltséget Szász Jenő jelenlegi pártelnökkel szemben. A dokumentum aláírói szerint Szász Jenőnek az utóbbi hetekben tett "kétségbeesett próbálkozásai tisztsége megőrzésére" azt bizonyítják, hogy "valódi tisztújításra van szükség" az MPP élén. Már a keddi nap folyamán egy válaszlevél született, amelyet a jelenlegi pártelnök hívei írtak alá. Szerintük a Csintát támogatók célja az, hogy az MPP-t visszavigyék a Romániai Magyar Demokrata Szövetségbe (RMDSZ).
2009.03.10. 18:50
 
Gyurcsány: kevés politikai téma szerepelt a magyar-orosz kormányközi konzultáción
A magyar-orosz kormányközi konzultáción nagyon sok kérdést vitattak meg, és nagyon kevés politikai téma szerepelt - jelentette ki magyar újságírók előtt Gyurcsány Ferenc moszkvai tárgyalásai után kedden, és a napirenden szereplő témák közül a legfontosabbnak az energiabiztonsági tényezőt jelentő gáztároló építését nevezte. Hangsúlyozta: Magyarország mindig azon volt, amellett érvelt partnereinek, hogy Oroszországgal tárgyalni kell, mostanra azonban megszűntek az ezzel kapcsolatos viták, és most már mindenki tárgyal vagy tárgyalni akar Moszkvával. Úgy vélte, ennek nyomán az Oroszországhoz fűződő kapcsolat kikerül majd a magyarországi belpolitikai vitákból is.
2009.03.10. 18:45
 
Amerikai hírszerzerzési vezetők szerint Iránnak még nincs fegyverképes uránja
Irán még nem rendelkezik olyan magas fokon dúsított uránkészlettel, amely alkalmas lenne atombomba előállítására, - közölték kedden amerikai hírszerzési vezetők. Dennis Blair nemzeti hírszerzési igazgató és Michael Maples altábornagy, az amerikai katonai titkosszolgálat (DIA) vezetője szenátusi meghallgatásán úgy vélte: Teherán még nem döntött arról, hogy előállít-e ilyen fegyvert. Szerintük a közelmúltban végzett iráni rakétakísérletek nincsenek közvetlen összefüggésben az iszlám köztársaság atomprogramjával. Az iráni nukleáris és rakétaprogram feltehetően különböző fejlesztési irányokat követ - tették hozzá a meghallgatáson.
2009.03.10. 18:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138[2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista