2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
A francia miniszterelnök bizalmi szavazást kért kormánya ellen
A várakozásoknak megfelelően Francois Fillon francia miniszterelnök kedden bizalmi szavazást kért kormánya ellen a nemzetgyűlésben Nicolas Sarkozy államfő külpolitikája és azon belül is Franciaországnak a NATO integrált katonai parancsnokságába való visszatéréséről tett bejelentése kapcsán. A reintegrációról szóló vitát követően a szavazásra későn este kerülhet sor, s a jobboldali többségű nemzetgyűlés nagy valószínűséggel jóváhagyja a Franciaországban óriási belpolitikai polémiát kiváltó elnöki döntést.
2009.03.17. 19:15
 
Gazdasági visszaesést jósol a világnak az IMF
Már visszaesést jósol a világnak a Nemzetközi Valutaalap (IMF): idénre 0,6 százalékosat. Januárban még 0,5 százalékos világgazdasági növekedést valószínűsített erre az évre a nemzetközi pénzintézet.
2009.03.17. 19:15
 
Németh: provokáció volt az elnöki gép leszállási engedélyének visszavonása
Felháborító provokációt engedett meg magának Románia azzal, hogy visszavonta a leszállási engedélyt a március 15-i erdélyi megemlékezésre igyekvő magyar köztársasági elnök gépétől - jelentette ki kedden Brüsszelben újságírók előtt Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke. "Ez a huszadik századból is minősítetten sötét időket idéz" - fogalmazott. Szerinte "lassan ott tartunk, hogy Magyarországgal bármit meg lehet tenni egyes nemzetközi tényezők részéről". Hozzátette, hogy ebben nem csak a szomszédok, a külső tényezők felelősségét kell keresni, hanem a magyarországi felelősséget is. Szerinte ugyanis felelősséget visel "a koncepciótlan magyar külpolitika".
2009.03.17. 19:10
 
 
Költségvetési bizottság: nem kaptak többséget a kormányjavaslatok
Nem kapták meg a kormány és az MSZP frakció támogatását önálló indítványaikhoz az ellenzéki képviselők, a kormány adócsomagját és a társadalombiztosítási nyugellátások módosítását célzó javaslatait pedig az ellenzék szavazta le az Országgyűlés költségvetési bizottságának keddi ülésén. Az egyéni indítványokat így nem vette tárgysorozatba, a kormányjavaslatokat pedig nem tartotta általános vitára alkalmasnak a bizottság.
2009.03.17. 18:50
 
 
Székely: az egészségügyben is korlátozó csomagot kell bevezetni
A gazdasági válság következtében az egészségügyben is korlátozó csomagot kell bevezetni, a takarékosság a gyógyító-megelőző tevékenységet és a gyógyszertámogatást fogja érinteni - jelentette ki Székely Tamás egészségügyi miniszter Szentesen. Csökkent a foglalkoztatottság, így az év első két hónapjában a társadalombiztosítás bevételei elmaradtak a tervezettől, ennek következtében az egészségügyben is korlátozó csomagot kell bevezetni - mondta a politikus egy lakossági fórumon. A gyógyító-megelőző tevékenységet érintő változások a háziorvosi ellátást nem, a járóbeteg-ellátást csak kismértékben érintik, a legnagyobb terheket így a kórházi ellátás fogja viselni - fogalmazott az egészségügyi tárca vezetője.
2009.03.17. 18:45
 
 
Egy német családnak meg kell válnia kedvenc leopárdjától
Egy német családnak meg kell válnia kedvenc leopárdjától - a teljesen kifejlett nőstényragadozónak másfél év után kell lakhelyet változtatnia. Az észak-német Weyhe városában élő család 1400 négyzetméter területű leopárdparkot épített engedély nélkül. "Németországban tilos leopárdot tartani lakónegyedben" - nyilatkozta az esettel kapcsolatban Heinz-Jürgen Greszik, a helyi önkormányzat szóvivője. A Tierschutzbund német állatvédő szervezet szerint sem szabad lakókörnyezetben vadállatokat tartani. "Miért nem elégednek meg ezek az emberek egy kutyával vagy egy macskával?" - háborgott Thomas Schröder, a szervezet aktivistája. Az illetékesek nyilatkozata szerint a leopárdnak megfelelő lakhelyet biztosítanak.
2009.03.17. 18:15
 
Vitát válthat ki az MSZP-ben az adókedvezmények változása
Az adótörvények módosításával két tucat most adómentes természetbeni juttatás megadóztatását kezdeményezi a kormány, míg mintegy nyolcvan juttatás adómentes maradna; más juttatások - például a családi pótlék - az adóalapot növelnék "adóterhet nem viselő járandóságként". Az MTI információi szerint főként ezek tételek válthatnak ki vitát az MSZP-frakcióban, amely alapvetően támogatja a kormány adócsomagját. A múlt héten a parlamentnek benyújtott adójavaslat szerint a kormány kezdeményezi, hogy jövő évtől két tucat - most adómentes - természetbeni juttatás legyen adóköteles fele részben.
2009.03.17. 18:00
 
 
A gazdasági válság is témája lesz az Európai Tanács ülésének
Négy témája lesz az Európai Tanács csütörtöki és pénteki ülésének: a gazdasági válsággal kapcsolatos helyzet áttekintése, az energia-, a klímapolitika, a Lisszaboni szerződés sorsa, valamint a keleti partnerség kérdései - közölte Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke a tanácskozást megelőző konzultációs ülést követően újságírókkal. Hozzátette: a világgazdasági válsággal összefüggő lépések tekintetében a közös alapelv a szolidaritás. Mint mondta, a parlament EU-nagybizottsága úgy fogadta el a Gyurcsány Ferenc által ismertetett magyar álláspontot, hogy a pártok tovább egyeztetnek a belpolitikai kérdésekről, többek közt a devizahitelesekkel kapcsolatos tervezett intézkedésekről.
2009.03.17. 17:43
 
 
Talmácsinak nincs tartalék motorja
A gyorsaságimotoros-világbajnokságon az idén a 250 kcm-esek között rajtoló Talmácsi Gábornak két versenymotor helyett egyelőre csak egy áll a rendelkezésére. A Balaton Racing Team magyar versenyzőjének menedzsmentje hétfőn, az estorili tesztet követően kétszer is tárgyalt Jorge Aspar Martinez csapatfőnökkel a világválság hatásairól, hogy közös megoldást találjanak a kialakult helyzetre. Az eredményes szerepléshez a menedzsment szerint két motor lenne szükséges, hiszen az idén már csak egy időmérő edzés dönt a rajtsorrendről, és technikai probléma esetén tartalékgép nélkül nehéz helyzetbe kerülhet a csapat. Talmácsi 2007-ben világbajnok volt, tavaly pedig a harmadik helyen zárt a 125 kcm-esek között.
2009.03.17. 17:28
 
 
35 milliárd forintot követel a metróépítő Bamco a BKV-tól
Mintegy 115 millió eurót, jelenlegi árfolyamon csaknem 35 milliárd forintot követel harminc napon belül a Bamco a BKV-tól; a 4-es metró építésének több munkálatára szerződtetett konzorcium nem fizetés esetére kilátásba helyezte a 207 millió eurós szerződésének felbontását - közölte a DBR Metro Projekt Igazgatóság kedden az MTI-vel. A most átadott követeléshalmaz több nagyobb tételből áll, ezek között van olyan, amelynek jogosságát a DBR sem vitatja, de a Bamco által követelt összegek "mértéktelenül túlzóak és nemzetközi viszonylatban is elfogadhatatlanok" - hangsúlyozta a beruházó a közleményben.
2009.03.17. 17:15
 
 
A román hatóságok nem akarták korlátozni Sólyom László látogatását
A román hatóságoknak nem állt szándékukban korlátozni Sólyom László köztársasági elnök látogatását, de úgy vélik: a magánlátogatásokat csak olyan módon lehet bejelenteni és megszervezni, hogy az tiszteletben tartsa az adott ország törvényeit és a diplomáciai szokásjogot - olvasható a román külügyminisztérium közleményében. A román külügyi tárca ezzel kapcsolatosan szükségesnek tartja, hogy a diplomáciai dokumentumokban és a (politikusi) megnyilatkozásokban pontosan nevezzék meg a helyhatósági intézményeket, elfogadhatatlannak tartja a hibákat, pontatlanságokat vagy félreérthető információkat.
2009.03.17. 17:15
 
Kopint-Tárki: a növekedéshez az állam kiadásait is csökkenteni kell
A gazdasági növekedés beindításához csökkenteni kell az állami kiadásokat és a költségvetési újraelosztást, ezért javasolja a Reformszövetség, hogy a GDP arányos állami újraelosztás jelenlegi 50,5 százalékos szintje 2013-ra 42,1 százalékra zsugorodjék - mondta kedden az MTI kérdésére Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. A Reformszövetség megbízásából készült Kopint-Tárki tanulmány szerint a javaslatcsomag növekedési hatása 2009-2010-ben semleges, 2011-től enyhén pozitív, 2013-tól pedig 1,5 százalékos többletnövekedést gerjeszt - magyarázta Palócz Éva.
2009.03.17. 16:24
 
 
Egységes uniós fellépést sürgetett a válság ellen Merkel és Sarkozy
Egységes fellépésre szólította fel az Európai Uniót a gazdasági válság ellen a német kancellár és a francia államfő. Angela Merkel és Nicolas Sarkozy az EU következő, rendkívüli csúcstalálkozója elé időzített, Berlinben nyilvánosságra hozott közös levelükben hangsúlyozták, hogy az unió csakis egységesen lehet erős, és így érheti el, hogy a közelgő G20-csúcson is odafigyeljenek a véleményére. Az EU soros cseh elnökségéhez és az Európai Bizottság elnökéhez intézett levélben Merkel és Sarkozy amellett foglalt állást, hogy új nemzetközi pénzügyi rendszerre van szükség, és az ezt célzó törekvésekben az uniónak vezető szerepet kell betöltenie.
2009.03.17. 16:08
 
 
Borat megviccelte az alabamai katonaságot is
Borat megtréfálta az alabamai Nemzeti Gárdát: beengedték a bázisukra, egyenruhába bújhatott és részt vehetett egy kisebb kiképzésen is. Azt hitték, német dokumentumfilmet akar készíteni, holott következő mozifilmjéhez gyűjtött anyagot - értesítette a médiát hétfőn a szervezet szóvivője. A Boratként ismert brit komikust, Sacha Baron Cohent, aki az átöltözéskor ezúttal is kivillantotta jellegzetes alsóneműjét, egy fiatal kadét ismerte fel, ő értesítette felettesét. Az akadémia illetékese kínosnak értékelte az esetet és elmondta, hogy azóta intézkedtek arról, hogy több ilyen ne fordulhasson elő.
2009.03.17. 15:55
 
 
Csökkent Obama népszerűsége a gazdasági válság miatt
Barack Obama amerikai elnök népszerűsége 60 százalék alá esett, sokan nem értenek egyet gazdasági válságkezelő lépéseivel - állapította meg a Pew közvélemény-kutató intézet. Obama támogatottsága a februári 64-ről 59 százalékra csökkent. Ezzel egyidejűleg 17-ről 26 százalékra nőtt azoknak az aránya, akik nem értenek egyet tevékenységével. Elsősorban a republikánusok és a függetlenek körében gyarapodott az elnök működését ellenzők száma. A felmérés szerint az amerikaiak egyre nagyobb hányada vélekedik úgy, hogy Obama inkább a Demokrata Párt liberális szárnyára hallgat, semmint a mérsékeltekre.
2009.03.17. 15:50
 
 
Kóka: a Reformszövetség programja a lehetőség programja
A Reformszövetség programja a lehetőség programja, a kormányé a félelemé, a Fidesznek pedig nincsen - mondta sajtótájékoztatóján Kóka János. Az SZDSZ azért terjesztette be a parlamentnek a Reformszövetség programját, mert véleményük szerint jelenleg ez az egyetlen komplex javaslatcsomag, amely képes kiutat mutatni Magyarország gazdasági nehézségeiből - mondta a politikus. A liberálisok frakcióvezetője hozzátette: a program hozzájárulhat ahhoz, hogy Magyarország elkerülje a gazdasági összeomlást, segítségével csökkenthetőek az adók, az államadósság, és kimenthető az ország az adósságspirálból. Ehhez az állam kiadásainak csökkentésére van szükség. Az SZDSZ úgy véli, hogy a működési kiadásokat kell visszafogni - mondta.
2009.03.17. 15:15
 
 
A több futamgyőzelem dönt a Forma-1-es világbajnokról
Az idei Forma-1-es vb-sorozatban már nem az összpontszám, hanem a futamgyőzelmek száma határoz a világbajnok kilétéről - fogadta el kedden az autós gyorsasági versenyek csúcskategóriájának legfőbb idei változását a Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA). A párizsi tanácskozáson arról is döntöttek, hogy az elsőségek egyenlősége esetén rangsorol majd a futamokon szerzett összpontszám. Ugyanakkor az egyes futamokon belül maradt a régi szisztéma, amely szerint az első hely 10, a második 8, a harmadik 6 pontot ér, majd egyesével csökkenve a negyedikért 5, a nyolcadik pozícióért pedig 1 pont jár. Ez a pontozás dönti majd el a világbajnokság további sorrendjét.
2009.03.17. 15:10
 
A Gazprom nem vesz részt a Nabuccóban
A Gazprom a meghívás ellenére nem száll be a Nabucco gázvezeték-vállalkozásba, mondta az orosz energiakonszern vezérigazgató-helyettese, Alekszandr Medvegyev. Egy keddi orosz televíziós műsorban Medvegyev arról beszélt, hogy Oroszország számára a Déli Áramlat vezeték elsőséget élvez. - A Nabuccóval ellentétben a Déli Áramlat megvalósításához mindenünk megvan: a gáz, a piac és a komplikált beruházások megvalósításához szükséges tapasztalat - magyarázta Medvegyev.
2009.03.17. 15:01
 
 
Fidesz: az emberi jogi bizottság tűzze napirendre a rendőri fellépések ügyét
A Fidesz kezdeményezi, hogy az Országgyűlés emberi jogi bizottsága tűzze napirendre a március 15-i rendőri fellépések ügyét, mert világos választ várnak arra: miért van szükség emberi jogokat sértő tevékenységre - közölte Balog Zoltán, a testület fideszes elnöke budapesti sajtótájékoztatóján. Balog Zoltán azt mondta, a hatalom diktatúrát játszott március 15-én, a szabadság ünnepén, mert "karámok közé" szorították az ünnepet és az ünneplőket. A kormányszóvivő erre úgy reagált, a Fidesz az önkormányzati együttműködés után a politikai kommunikációban is a Jobbikra támaszkodik.
2009.03.17. 15:00
 
Ibrahimovic, az Inter svéd csatára a Barcelonába tart
Az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződhet az olasz Internazionale svéd csatárcsillaga, Zlatan Ibrahimovic - írta kedden a La Gazzetta dello Sport. A lap értesülései szerint a támadó menedzsere, Mino Raiola már felvette a kapcsolatot a spanyol klubbal, ám Ibrahimovicnak 2013-ig érvényes szerződése van jelenlegi munkaadójánál. Ennek megfelelően - a sportnapilap számításai szerint - a milánói együttes legalább 50 millió eurót kérhet a spanyoloktól, és akár még a kameruni Samuel Eto,o is átigazolhat az Interhez Ibrahimovicért cserébe.
2009.03.17. 13:48
 
 
Sólyom László erdélyi útjáról adott ki nyilatkozatot a Külügyminisztérium
Sólyom László köztársasági elnök romániai látogatása a Magyarország és Románia közötti stratégiai együttműködés fontos eleme, amely erősíti a partneri viszonyt, ennek megkérdőjelezése a kapcsolatok fejlesztése ellen hat, ezért elfogadhatatlan - olvasható a Külügyminisztérium nyilatkozatában. Az államfő útjának kezelése "nem illeszkedik az utóbbi időben jól fejlődő magyar-román kétoldalú kapcsolatok szelleméhez" - olvasható a közleményben, ugyanakkor a Külügyminisztérium "nyugtázza, hogy a román rendőrség végül közreműködött az elnöki gépkocsi konvoj akadálytalan haladásának biztosításában".
2009.03.17. 13:48
 
Edzőt váltott a Dunaferr férfi kézilabdacsapata, Imre a kispadon
Predrag Petljanski vezetőedző közös megegyezéssel távozott kedden a Dunaferr férfi kézilabdacsapatától. Az együttest Imre Vilmos irányítja a szezon hátralévő részében. A fiatal szerb tréner - aki három hónapja vette át a gárda irányítását - a kialakult gazdasági helyzet miatt végül mégsem tudta kitölteni megbízatását. A vezetés megállapodott a korábbi vezetőedzővel, Imre Vilmossal arról, hogy szerdától a szezon végéig átveszi az irányítást. A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya György László másodedző segítségével folytatja munkáját. Imre február 23-án távozott a Dunaferr női csapatától a rossz anyagi körülmények miatt, és most visszatért a férfi együtteshez, ahol korábban is dolgozott.
2009.03.17. 13:00
 
Újra felépítik a kölni levéltárat
Öt év múlva a régi helyen áll majd a kölni városi levéltár új épülete. Legalábbis ebben reménykedik a város polgármestere, aki kedden megerősítette, hogy a két héttel ezelőtt kártyavárként leomlott archívum "újjászületik". Az építkezés azonban egyelőre még csak terv, de a hatóságok már komolyan foglalkoznak annak megvalósításával, s a cél az, hogy 2014-re álljon az új épület. Egyelőre azonban mindenekelőtt a romok eltakarításával foglalkoznak, ami - a levéltár és két szomszédos épület összeomlása után - hónapokat vehet igénybe. Közben mind nagyobb a valószínűsége annak, hogy a két halálos áldozatot követelő katasztrófa a helyi földalattit a környéken évek óta építő cégek gondatlansága következtében történt.
2009.03.17. 12:34
 
 
Érvénytelenítette a bíróság az egri kórház szerződését
Érvénytelenítette a Heves Megyei Önkormányzat és a HospInvest Zrt. közötti, az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház működtetésére kötött szerződést a Nógrád Megyei Bíróság; az ítélet nem jogerős. A szerződés érvénytelenítését Eger város önkormányzata kérte a bíróságtól. A Heves megyei önkormányzat és a HospInvest Zrt. 15 napon belül fellebbezhet. A megyei önkormányzat és a HospInvest Zrt. 2008. március 27-én írta alá a húsz évre szóló vagyonkezelési és üzemeltetési szerződést, a társaság november elsejével vette át az egri kórház működtetését.
2009.03.17. 12:30
 
 
Súlyos recesszióba került Írország
Írország igen súlyos recesszióba került, ami mélyebb, mint a világ más országaiban - fejtette ki Londonban újságíróknak az ír pénzügyminiszter. Brian Lenihan utalt arra, hogy a gazdaság az idén 6-6,5 százalékkal fog zsugorodni, a munkanélküliek száma várhatóan 12 százalékkal gyarapszik az év végére. Februárban már a 10 százalékot is meghaladta a munkanélküliségi ráta. Elemzők szerint ebben az évben 11 százalékos államháztartási hiány várható. A kormány most éppen mini költségvetést készül beterjeszteni a válság leküzdésére. A költségvetés a hírek szerint jelentős megszigorításokat fog tartalmazni, s többek között adóemelést is, de Lenihan jelezte, hogy nem a társasági adó emelésére gondolnak.
2009.03.17. 12:21
 
 
A rendőrfőkapitány szerint megalapozatlanok a rendőrséget ért vádak
Megalapozatlanok a rendőrséget ért - a március 15-ei rendezvényeken történt intézkedésekkel kapcsolatos - vádak, a hatóság a hatályos jogszabályokat megtartva járt el - közölte Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány. A rendőrséget a Kossuth téri és a Bazilikánál történt intézkedések, valamint a túlzott rendőri jelenlét és a kordonozás miatt érték vádak - mondta. Kijelentette: a rendezvények rendőri biztosítása nem volt túlzott, az határozott és szabályszerű volt.
2009.03.17. 12:16
 
A legkisebb húsevő dinoszauruszt fedezték fel
Az Észak-Amerikában élt eddig ismert legkisebb húsevő dinoszauruszt fedezték fel kanadai tudósok; a Hesperonychus Elisabethee alig félméteres volt, és 75 millió éve élt a kontinensen. A tudósok egy 27 éve talált fosszília alapján rekonstruálták a törpenövésű dinoszauruszt. A "miniszaurusz" mindössze félméteres magassága és kétkilogrammos súlya bizonyíték lehet az őstörténeti ragadozók sokféleségére. Lehetséges, hogy még kisebb dinoszauruszok éltek a Földön - mondta Nick Longrich, a tanulmány egyik szerzője. Az eddig ismert legkisebb dinoszaurusz farkasméretű volt.
2009.03.17. 11:55
 
 
Fico: a szlovák titkosszolgálatoknak nincs közük a romaellenes támadásokhoz
A szlovák kormányfő visszautasította azokat a szerinte többnyire Magyarországon felmerült értesüléseket, amelyek a magyarországi romák elleni támadásokat a szlovák titkosszolgálatokkal hozzák összefüggésbe. "A komoly gazdasági és társadalmi problémákkal küszködő ország esetében felmerülhet az a tendencia, hogy a nacionalizmus és a szélsőség útjára tér" - jelentette ki Robert Fico egy kormányzati konferencián kedden Pozsonyban. "Lehetetlen azonban, hogy valaki ezt úgy próbálja meg eltakarni, hogy a nemzeti kisebbségek védelme terén mutatkozó problémákat példa nélküli támadásokkal megpróbálja áthárítani a Szlovák Köztársaságra" - húzta alá Fico.
2009.03.17. 11:45
 
Elindította választási kampányát az Európai Parlament
Elindította az európai választáson való részvételre buzdító kampányát az Európai Parlament (EP) kedden. A hivatalos brüsszeli megnyitóval egy időben Budapesten is ismertették a kampány fontosabb elemeit; a magyarországi óriásplakátokon a fogyasztóvédelem, a biztonság, az energia, valamint az uniós források elköltésének kérdései állnak majd. Az egységes kampány a Te dönthetsz! (It's your choice!) szlogenre épül, és azt kívánja üzenni a választóknak, hogy aki szavaz, annak van beleszólása az európai döntésekbe, és a voksok befolyásolják a mindennapokat.
2009.03.17. 11:45
 
 
Otthon Centrum: idén 20-25 ezer új lakás épülhet
Az idén 20-25 ezer új lakás épülhet, miközben tavaly az országban 36 ezer lakásra adtak ki használatbavételi engedélyt - hangzott el az Otthon Centrum keddi budapesti tájékoztatóján. Az új építésű lakásoknál javul a vevők alkupozíciója, megjelentek a készpénzes vevők, ismét sláger lett az 1,5-2 szobás lakás - sorolta a 2008. évi lakáspiaci trendforduló következményeit Valkó Dávid, az Otthon Centrum vezető elemzője. Az ingatlan tanácsadó cég prognózisa szerint Budapesten 25-30 százalékkal eshet vissza az új építésű lakások száma a tavalyi 9.600 után.
2009.03.17. 11:26
 
 
Kóka: meg kell teremteni a tisztességes verseny feltételeit
Magyarországnak elsőként az egyenlő feltételeken alapuló, tisztességes verseny lehetőségét kell megteremtenie a gazdasági válság hatásainak enyhítése érdekében - mondta Kóka János (SZDSZ) expozéjában, a Reformszövetség elképzeléseit tartalmazó országgyűlési határozati javaslat általános vitájának kezdetén, kedden az Országgyűlésben. A szabad demokrata frakcióvezető kiforrott koncepciónak nevezte a Reformszövetség elképzeléseit, amelyek szerinte képesek a liberális, versenyen alapuló piacgazdaság megteremtésére. Kóka János szerint a társadalom súlyos árat fizet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök "toporgásáért".
2009.03.17. 11:07
 
 
Fidesz: nem lehet 30 milliárdot kivonni az egészségügyből
Nem lehet 30 milliárdot kivonni az egészségügyből a Fidesz szerint - jelentette ki Mikola István, az ellenzéki párt szakpolitikusa keddi sajtótájékoztatóján. Mint mondta, a kormány tervei szerint a 30 milliárd forint felét a gyógyító-megelőző kasszából, másik felét a gyógyszertámogatástól vonnák el. A fideszes politikus sajtótájékoztatója idején még tartott az egészségügyi bizottság ülése, amelyen éppen Székely Tamás szakminiszter számolt be az ágazatot érintő elvonásról. Mikola István közölte: protestálni fognak a megszorítások ellen, amelyek szerintük aránytalanul nagy mértékben érintik az egészségügyet. Utalt arra, hogy még a Reformszövetség is csak 10 milliárdos elvonást javasolt.
2009.03.17. 11:03
 
 
Megállapodott a Google és az Európai Sajtófotó Ügynökség
A Google és az Európai Sajtófotó Ügynökség (epa) megállapodott, hogy a piacvezető internetes cég híroldalain az epa-tól és tagszervezeteitől származó híreket és fotókat közölhet. Vince Mátyás, az epa tagjai közé tartozó MTI elnöke előremutatónak értékelte a szerződést, amelynek a magyar hírügynökség is részese. Josh Cohen, a Google News termékigazgatója azt emelte ki, hogy a megállapodás hasznos a híroldalak látogatóinak, s emellett elismeri a legfrissebb hírek előállításán dolgozó újságírók és kiadók munkáját. "Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk az epa-val és rajta keresztül Európa nyolc vezető nemzeti hírügynökségével" - tette hozzá.
2009.03.17. 10:58
 
 
Helen Mirren Budapesten is forgatta készülő nácivadász filmjét
Budapesti és angliai helyszínek után a héten Izraelben forgatja készülő nácivadász filmjét Helen Mirren Oscar-díjas brit színésznő. A királynő című filmdráma 63 éves sztárja köpenyre és tőrre cserélte a koronát és jogart a The Debt (Az adósság) című film kedvéért. Ebben visszavonult Moszad-ügynököt alakít, aki egy német háborús bűnös elfogásába csúszott hibát próbál kijavítani. "Sok pszichológiai mélység van a filmben, és Mirren szívvel-lélekkel belevetette magát a munkába" - közölte a produkció egyik illetékese.
2009.03.17. 10:56
 
 
Aggasztó az ipari rendelésállomány visszaesése elemzők szerint
Aggasztónak tartják az ipari rendelésállomány visszaesését az MTI által megkérdezett elemzők, akik a következő hónapokban is kétszámjegyű ipari termelés csökkenést és éves szinten a GDP 5 százalék körüli visszaesését valószínűsítik. A KSH kedden közölte a januári ipari termelés részletes adatait, a fő számok ugyan nem térnek el az előzetesen közöltektől, de a részletek ismerete alapján az elemzők szerint rövid távon "semmi jó nem várható". Az ipari termelés az idén januárban az előző év azonos időszakához viszonyítva munkanaphatástól megtisztítva 21 százalékkal csökkent, az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított index 2,5 százalékos növekedést mutatott.
2009.03.17. 10:49
 
 
Vizsgálat két ember március 15-i előállításának körülményei miatt
Belső vizsgálatot rendelt el kedden Budapest rendőrfőkapitánya, hogy tisztázódjon, megfeleltek-e a jogszabályi előírásoknak a március 15-én, a Kossuth térről előállított két férfi rendőrségi fogdába történő befogadásának körülményei - közölte a rendőrség. A közlemény szerint a belső vizsgálatot a médiában megjelent információk alapján rendelték el. Ígéretük szerint a vizsgálat eredményérről haladéktalanul tájékoztatni fogják a közvéleményt. A Magyar Nemzet keddi számában számolt be arról, hogy a Kossuth térről előállított két, a miniszterelnököt hangosan bíráló fiatalembert a Gyorskocsi utcában meztelenre vetkőztették és "alaposan megvizsgálták a testrészeiket".
2009.03.17. 10:00
 
Estorili tesztelés: Talmácsi egyre gyorsabb
Vasárnapi idején csaknem másfél másodpercet javított hétfőn Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozat 250 kcm-es kategóriájának estorili tesztelésén, melyet a negyedik legjobb idővel zárt. Menedzsmentje tájékoztatása szerint a 125 kcm-esek között 2007-ben vb-győztes magyar versenyzőnek és szerelőinek ebéd előtt még akadtak problémái bőven, ám a szünet után fokozatosan sikerült a hibákat kiküszöbölniük. Talmácsiék megtalálták azokat a bázisbeállításokat, melyekkel könnyedébben tudott motorozni, rövidebbek voltak a féktávok, jobban tapadt a hátsó gumi, délután már a motor sem rángatott, s ez meghozta a várt sikert.
2009.03.17. 09:25
 
 
Tanúkihallgatásokkal folytatódik a Zuschlag-per
Tanúkihallgatásokkal folytatódott a Zuschlag-per Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon kedden. Hídvégi Roland tanúkénti kihallgatásával kezdte Fodor Endre tanácsvezető bíró a tárgyalási napot. A tanút a nyomozati szakban a XXI. Századi Kulturális Egyesülettel kapcsolatban kívánta a hatóság kihallgatni, de vallomása szerint az egyesületről soha nem hallott. A múlt héten befejeződött az egykori szocialista politikus, Zuschlag János összesen nyolc tárgyalási napon keresztül tartó meghallgatása az ellene és tizenöt társával szemben folyó perben a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon.
2009.03.17. 09:02
 
 
Császár Antal: nem tárgyaltam az MDF-fel
Császár Antal az MTI érdeklődésére kedden azt mondta: nem tárgyalt az MDF-fel és a frakcióvezetővel sem, Herényi Károly a saját véleményét közölte, amikor erről nyilatkozott. Az MTI azzal kapcsolatban kérdezte a volt fideszes, most független képviselőt, hogy Herényi Károly, a megszűnőben lévő MDF-frakció vezetője egy reggeli tv-műsorban arról beszélt, Császár Antalban van hajlandóság az együttműködésre az MDF-fel, így április végén újjáalakulhat a frakció az Országgyűlésben. Herényi Károly szerint nagy vonalakban már egyeztettek Császár Antallal arról, hajlandó-e együttműködni az MDF-es politikusokkal, és ő erre igennel válaszolt.
2009.03.17. 08:45
 
 
Visszatér a hatvanas évek férfi frizuradivatja
Újra a hosszabb haj lesz a frizuradivat a férfiak számára, a hatvanas évek a nők és a férfiak fején is visszaköszön - derült ki a nemzetközi hajdivatnapok közeledtével. A németországi Düsseldorfban március 21. és 23. között megrendezésre kerülő vásár előtt Carine Bartholomé sztárfodrász mondta el véleményét az idei szezon hajdivatjáról. A stílusszakértő szerint népszerűek lesznek azok a hajvágások, amelyekkel az ember otthon is boldogul. A nőket illetően a hosszú copf, a lépcsőzetes hajvágás, és a természetes színárnyalatok lesznek divatban.
2009.03.17. 08:23
 
 
Forma-1: Alonso szerint a Renault jól felkészült a vb-re
Fernando Alonso, a Forma-1-es Reanult-csapat spanyol pilótája azt mondta, hogy versenyképes autóval vágnak neki a világbajnokságnak. "Remek munkát végzett a gyár, így kiválóan felkészültünk a hamarosan kezdődő versenyekre. Sikereket remélve utazhatunk Ausztráliába" - nyilatkozta a kétszeres világbajnok Alonso. Az ibériai pilóta tavaly - két futamgyőzelemmel és összesen 61 ponttal - az ötödik helyen végzett. A 2009-es világbajnokság jövő vasárnap, a melbourne-i Ausztrál Nagydíjjal kezdődik.
2009.03.17. 08:01
 
 
Budapestnek idén sem jutott Michelin-csillag
A Michelin Main Cities of Europe elnevezésű kalauza alapján megmaradt Európa kulináris kettéosztottsága, hiszen a kiadványban szereplő 324 csillagos étteremből csupán kettő található a volt szocialista blokkban, ráadásul azok is szinte egymás mellett, a cseh fővárosban vannak - írta a keddi Napi Gazdaság. Budapesten továbbra sincs a tesztelők által a legjobbak közé sorolt hely, sőt, bár a magyar fővárosban 21 éttermet minősítettek, a kiváló ár-érték arányúnak találtatott, Bib Gourmand emblémával jutalmazottak amúgy is szűk köre csökkent. Ennek oka, hogy Segal Viktor étterme bezárt, így csak a Náncsi néni vendéglője maradt.
2009.03.17. 07:36
 
Már nem fenyegeti űrtörmelék a Nemzetközi Űrállomást
Már nem fenyegeti űrtörmelék a Nemzetközi Űrállomást (ISS), és még csak nem is kell a manőverező hajtóművekkel elmozdítani a helyéből - közölték az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) szakértői. Egy hétfői észlelés szerint egy 1981-ben darabjaira szakadt szovjet műhold, a Kozmosz-1275-ös egyik törmeléke közelített az űrállomás felé. Előbb úgy vélték, hogy egy kilométeren belülre is megközelítheti kedden az ISS-t, éppen azelőtt, hogy a Discovery amerikai űrrepülőgép közép-európai idő szerint 22 óra 13 perckor kiköt az űrállomáson. Később a szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy a 10 centiméteres űrszemét biztonságos távolságban halad el az ISS mellett.
2009.03.17. 07:34
 
 
A közgadász szerint az euró bevezetésével stabilizálható a pénzügyi rendszer
Csak egy idegen valuta bevezetésével lenne stabilizálható Magyarország pénzügyi rendszere a jelen gazdasági, pénzügyi helyzetben - mondta Lentner Csaba közgazdászprofesszor, az MTA Jövőkutatási Bizottságának tagja az MTI-nek Győrben. Mivel a nemzeti valuta tartós értékvesztésén a magyar kormány nem tud úrrá lenni, ezért elengedhetetlen lenne az euró fizetési eszközként való bevezetése. Ez nem jelentené teljes jogú csatlakozást az euró-zónához való, hiszen a csatlakozás pénzügyi mutatóit az ország hosszabb távon sem képes teljesíteni - fejtette ki a professzor.
2009.03.17. 07:30
 
 
A Reformszövetség javaslatairól tárgyal ma a Ház
Az SZDSZ által benyújtott, a Reformszövetség elképzeléseit tartalmazó országgyűlési határozati javaslat általános vitáját kezdi meg ma az Országgyűlés. A világgazdasági válság magyarországi következményeinek kezeléséről és Magyarország növekedési esélyeinek javításáról szóló dokumentum elfogadása estén a kormánynak, különböző határidőkig, be kellene nyújtania a parlamentnek a javaslatok szellemének megfelelő törvénymódosításokat. Az MTI birtokába került, a kormányzati szakértők által a kabinetnek készített dokumentum szerint a kabinet jelenlegi formájában nem fogja támogatni javasolt lépéseket.
2009.03.17. 07:05
 
Fővárosi Közgyűlés: nem fogadták el a költségvetést
Nem fogadta el a Fővárosi Közgyűlés hétfő esti rendkívüli ülésén a fővárosi önkormányzat ez évi 531 milliárd forintos költségvetését. A büdzsé elfogadása mellett 10 SZDSZ-képviselő és Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes szavazott csak. A Fidesz-KDNP-MDF elutasította a büdzsét, a szocialisták többsége pedig tartózkodott a név szerinti szavazás során. A végszavazás előtt Steiner Pál MSZP-frakcióvezető kezdeményezte a napirend elnapolását, mondván, hogy az eltérő álláspontok miatt ezúttal nincs esély a büdzsé elfogadására, de indítványát nem fogadták el.
2009.03.16. 21:55
 
 
Madonna újabb afrikai gyermeket szeretne örökbe fogadni
Madonna talán egy újabb gyermeket adoptál - a korábbi örökbefogadása körüli viták ellenére - szegény délkelet-afrikai országból, Malawiból - közölte a sztár egy lapinterjúban. Az énekes még 2006-ban vette magához David Bandát, ami miatt sokan azzal vádolták az AIDS által sújtott afrikai ország kormányát, hogy Madonna kedvéért megkerülte az örökbefogadási törvényeket, amelyek szerint nem malawi lakosoknak tilos az örökbefogadás. Az ország bírósága tavaly hagyta jóvá a kisfiú örökbefogadását. "Sokan - különösen malawi barátaink - azt mondják, Davidnek szüksége van egy malawi testvérre" - válaszolta Madonna az afrikai ország Nation című lapjának emailben hozzá intézett kérdésére.
2009.03.16. 21:50
 
 
NB I: Kaposváron nyert a ZTE
A Zalaegerszeg 2-1-re győzött a Kaposvár otthonában a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén. Eredmény: Gabona Trans Kaposvár-ZTE FC 1-2 (0-1). Kaposvár, 2500 néző. Gólszerzők: Waltner (26.), Kocsárdi (48.), illetve Miljatovic (57.-öngól). A mérkőzés elején több nagy helyzetet kihagyott a kaposvári csapat, a félidő egyetlen gólját viszont - a Rákóczi-nevelés - Waltner szerezte a vendégeknek, akik aztán a lefújásig lényegesen veszélyesebbek voltak a vendéglátóknál. A második félidőben egy ritkán látható nagy góllal növelte előnyét a ZTE, majd váratlanul egy öngóllal szépített a Kaposvár. A hazaiak találatuk után lendületbe jöttek, a kapuba azonban már nem sikerült újra betalálniuk, mint, ahogy a kiválóan kontrázó zalaiaknak sem.
2009.03.16. 21:05
 
 
Indian Wells-i tenisztorna: Szávay bejutott a nyolcaddöntőbe
A 22. helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában nyert a selejtezőből feljutott német Kristina Barrois ellen, és bekerült a nyolcaddöntőbe az Indian Wells-i torna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. A viadal honlapja szerint az összecsapás 1 óra 24 perc alatt ért véget. Szávay következő ellenfele a hetedik helyen rangsorolt lengyel Agnieszka Radwanska lesz: a két teniszező eddig egyszer találkozott egymással WTA-tornán és 2007-ben Palermóban a magyar nyert 6:0, 6:3-ra. Eredmény: nők, 3. forduló (a 16 közé jutásért): SZÁVAY ÁGNES (22.)-Barrois (német) 6:3, 6:4.
2009.03.16. 21:00
 
 
Ombudsmani vizsgálat indult a rendőri intézkedések miatt
Vizsgálatot indított az állampolgári jogok országgyűlési biztosa, hogy megállapítsa, az állami szervek, főként a rendőrség miként biztosította a szabad véleménynyilvánításhoz való jogot és a sajtó szabadságát március 15-én. Szabó Máté közleményében tudatta: a gyülekezési és a személyes szabadsághoz való joggal, a véleménynyilvánítási és a sajtószabadsággal, valamint a hátrányos megkülönböztetés tilalmával összefüggő visszásságok gyanúja miatt vizsgálatot indított. Az ombudsman tájékoztatása szerint a vizsgálat tárgya lesz az is, hogy megfelelt-e a jogszerűség, a szakszerűség és az arányosság követelményének a kényszerítő eszközök alkalmazása, illetve azok indokolatlanul érintettek-e olyan embereket, akik nem vettek részt rendbontásban.
2009.03.16. 20:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133[2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista